Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    oudecrossmotoren
    blog.seniorennet.be/oudecro
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    22-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pauw en Witteman: twee incompetente zakken geven een antisemitische gifslang podium

    Pauw en Witteman: twee incompetente zakken geven een antisemitische gifslang podium

    Screenshot_29

    (Door: Martien Pennings)

    Mijn definitie van een antisemiet is: iemand die beter kan weten en blijkbaar de vaste wil heeft om Israël en de Joden te demoniseren. Daarom is Dries van Agt een antisemiet. Van Pauw en Witteman weet ik het niet zeker. Misschien zijn dat alleen maar inferieure journalisten. En laten we de uitgebreide redactie van laatstgenoemde heren niet vergeten: ook ver beneden elke morele en intellectuele maat. Het feit dat deze antisemitische ploert Van Agt door Pauw en Witteman opnieuw podium werd geboden is alles zeggend over Pauw en Witteman en hun staf. En waren ze dan nog maar half kritisch, maar daarvoor ontbreekt blijkbaar zowel het morele besef als de kennis bij beide heren. Stompzinnig duo P&W: voor al uw subtiele hersenspoeling in dienst van de volgende Holocaust.
    Meer lezen op:
    martienpennings.wordpress.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Freedom House rangschikt Israël als de enige ‘vrije staat’ in het gebied van het Midden-Oosten

    Freedom House rangschikt Israël als de enige ‘vrije staat’ in het gebied van het Midden-Oosten

     
    Skyline van Tel Aviv aan de Middellandse Zee

    Israël is in het Midden-Oosten de enige “vrije” staat, schreef het in de VS gevestigde Freedom House vorige week in zijn jaarrapport. Een rangschikking die in scherp contrast staat met de critici van het land, zowel binnenlands als internationaal, die argumenteren dat de democratische waarden van de Joodse staat langzaam zouden weg slijten. “Israël blijft het enige vrije land in het gebied,” staat in het rapport genoemd “Freedom in the World 2013,”, dat net voor de verkiezingen in Israël werd vrijgegeven.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit schreeuwt om wraak!

    Dit schreeuwt om wraak!

    Waaraan heb ik de eer te danken? Met wie heb ik de eer? Het is me een grote eer! De eer aan jezelf houden, naar eer en geweten, een man van eer, een eervol leven leiden, iemand de laatste eer bewijzen, ere zij God, …. en toen was er ineens sprake van groepseer, eergeweld, eerwraak, eermoord!
    Meer lezen op:
    hoeiboei.nl

    21-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom is een democratie in de Arabische wereld momenteel zeer onwaarschijnlijk?

    Waarom is een democratie in de Arabische wereld momenteel zeer onwaarschijnlijk?

    Geplaatst door Timon Dias op 21 januari, 2013 - 13:59

    Onderstaand zet ik in drie punten uiteen waarom het ontstaan van een democratie in de Arabische wereld momenteel zeer onwaarschijnlijk is.

    Dit is in mijn ogen te wijten aan de drie onderstaande factoren.

    1- Islamisten zijn geen democraten.
    2- In de Arabische wereld is de overheid niet afhankelijk van een belastingbetalende middenklasse.
    3- Grote segmenten van de Arabische samenleving kennen een andere betekenis toe aan het concept ‘vrijheid’ dan mensen in het Westen.

    Islamisten zijn geen democraten

    De huidige civiele regering van Egypte, die voor 75% bestaat uit Moslimbroeders en Salafisten, is op legitieme en democratische wijze aan de macht gekomen.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    20-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitische lente: de Moslimbroederschap wil in Jordanië hetzelfde als in Egypte

    Islamitische lente: de Moslimbroederschap wil in Jordanië hetzelfde als in Egypte

    Screenshot_3

    Ja, de golf van gedwongen islamisering, die de afgelopen twee jaar in alle islamitische Middellandse Zeelanden heeft gewoed, zorgt op dit moment in Jordanië voor toenemende onlusten en verzet tegen de huidige regering. Domme linksen zijn ook van de partij:
    De radicale islamieten in Jordanië willen de komende verkiezingen boycotten. Ze roepen om een rechtvaardiger kieswet en politieke hervormingen, die het recht van de koning om de regering te bepalen moeten beperken.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    19-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jihadisten profiteren van miljoenen euro's Nederlands belastinggeld
    Jihadisten profiteren van miljoenen euro's Nederlands belastinggeld

    door Eric Vrijsen 19 jan 2013

    Jihadisten profiteren van miljoenen euro's Nederlands belastinggeld
    Jihadisten profiteren van miljoenen euro's Nederlands belastinggeld - Foto: EPA

    Niemand in Den Haag wilde zien dat het geliefde 'partnerland' Mali gevestigd was op een politieke vulkaan vol gangster-jihadisten.
    Vorig jaar stuurde de Nederlandse staat 37.790.000 euro naar Mali. Daarnaast kregen ICCO, Oxfam-Novib, het Nederlandse Rode Kruis en andere 'usual suspects' van de particuliere ontwikkelingssamenwerking ruime bedragen om 'in alliantie met hun Malinese partners' projecten uit te voeren.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    18-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coen Teulings, Jeroen Dijsselbloem en het paard van Troje

    Coen Teulings, Jeroen Dijsselbloem en het paard van Troje

    Dijsselbloem
    De relatie tussen de bovengenoemde namen zal u in eerste instantie ontgaan. Vooruit laten wij beginnen met Coen Teulings, de CPB directeur die op 1 mei afscheid neemt, maar….. nog wel om een boek over grondprijzen af te maken  ZEVEN maanden salaris krijgt doorbetaald.  Het contract van Coen dat werd afgesloten voor een periode van zeven (?) jaar verliep, Mark Rutte vindt dat  topambtenaren  gerouleerd moet worden, dus nog een periode van zeven jaar zat er niet in. Nu hebben wij uiteraard geen inzage in het arbeidscontract van Coen, maar precies op dit moment stellen dat het contract 7 jaar duurde ? Vreemd !

     Teulings is een overtuigd aanhanger van de EU en onlangs nog  gaf  hij in het programma Buitenhof  daarover zijn mening:
    Meer lezen op:
    geennieuws.com

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama's kandidaat Defensie in fonds dat jihadgroepen Algerije steunt
    Obama's kandidaat Defensie in fonds dat jihadgroepen Algerije steunt

    Hagels banden met extreem links en anti-Israël groepen opnieuw bevestigd


    Obama en zijn gewenste toekomstige minister van Defensie Chuck Hagel.

    Chuck Hagel, president Obama's kandidaat om de nieuwe Amerikaanse minister van Defensie te worden, zit in het bestuur van een fonds dat financieel steun verleent aan de International Crisis Group (ICG), een radicaal linkse organisatie die openlijk heeft gepleit voor de erkenning van uitgerekend dezelfde islamistische jihadgroeperingen die achter de gijzeling van zo'n 40 buitenlanders in Algerije zitten (1). Hagel kwam eerder in het nieuws vanwege zijn jarenlange openlijke vijandschap tegenover de Joodse staat Israël.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl






    17-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europees Hof: christen mag kruisje dragen op werkvloer

    Europees Hof: christen mag kruisje dragen op werkvloer

    Door: Robin de Wever −15/01/13, 10:58

    Hoogste rechter oordeelt dat weigerambtenaar discrimineert

    © EPA. Voormalig president van het Europese Hof voor de Rechten van de Mens Jean Paul Costa, bij een eerdere zitting.

    UPDATEHet dragen van een kruisje tijdens werktijd valt onder de godsdienstvrijheid en is dus toegestaan. Dat oordeelde het Europese Hof voor de Rechten van de Mens dinsdag. Drie andere klachten over religieuze discriminatie werden afgewezen.
    Meer lezen op:
    trouw.nl


    16-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom lijkt het alsof Afshin Ellian een bloedhekel heeft aan de PVV?

    Waarom lijkt het alsof Afshin Ellian een bloedhekel heeft aan de PVV?

    Door:
    afshin-ellian-2
    Open brief aan Afshin Ellian
    Geachte heer Ellian,
    Wat zou het mooi zijn geweest als u minister van Buitenlandse Zaken was geworden in plaats van de heer Timmermans. Dan was er tenminste nog iets goed aan dit kabinet en hadden we een minister van Buitenlandse Zaken gehad die weet dat Israël een oase van joodse beschaving is te midden van islamitische barbarij. Die het gevaar van de totalitaire, antidemocratische en wrede veroveringsideologie die de islam is, aan den lijve heeft ondervonden. Die zulke prachtige open brieven kan schrijven als onlangs die aan Theo Maassen.
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De grote importantie van Geert Wilders en zijn PVV

    De grote importantie van Geert Wilders en zijn PVV

    Door:

    geert-vakantieman

    In hart en nieren ben ik een vrijdenker en een democraat. U kent mijn uitvoerige kritiek wellicht op het beleid en de aanpak van de PVV. De op deze site, in het hol van de leeuw (so to speak), gedurfde kanttekeningen die geponeerd worden door een mens en bovenal een idealist. Ik zie een fraaiere wereld voor me. Een wereld waarin democratische processen het recht doen zegevieren en waarin er een overheid bestaat die niet op de burgers teert voor eigen gewin maar ze bedient zoals het hoort. Een wereld waarin ik zelf mijn zegje mag doen aan de microfoon van een ledenvergadering. Een wereld waarin niet alleen een kliek van linkse betweters fundamentloos en fact free alle informatiebastions bezetten maar waarin een normaal debat nog als het grootste goed wordt beschouwd en niet met politie hoeft te worden beveiligd in De Balie te Amsterdam of tijdens een PVV-bijeenkomst.
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl


    15-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pakistan staat in brand
    Pakistan staat in brand
    pakistaan
    Maar wij raken niet uitgepraat over de sneeuw
    : 15-01-2013

    Ik weet niet of u het is opgevallen maar één van de belangrijkste revoluties in jaren is nu op dit moment gaande. In een land van 180 miljoen inwoners met nucleaire wapens welteverstaan. Pakistan is het gemoord van de regering, de Verenigde Staten en de Taliban helemaal zat.

    Men maakte op 23 december al bekend dat als de elite het land niet wilde democratiseren ze 15 januari terug zouden komen. Maar het feit dat er op 23 december 5 miljoen Pakistani de straat op gingen is totaal aan onze media voorbij gegaan. Bultrug Johanna(es) was veel nieuwswaardiger.
    Meer lezen op:
    thepostonline.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland hulpeloos tegenover islamisme

    Nederland hulpeloos tegenover islamisme

    Geplaatst door Joost Niemoller op 15 januari, 2013

    Geen leger. Met Mali worden we op de feiten gedrukt. We betalen bloedgeld voor onze veiligheid.

    Je verwacht niets anders, en toch schrok ik van het bericht dat de EU vijf miljard euro gaat betalen aan de Moslimbroederschap in Egypte. Een organisatie die net via een nieuwe grondwet alle macht naar zich toegetrokken heeft, die de verdere toepassing van de sharia in Egypte voorstaat, die het alleen maar slecht voorheeft met Israël. Het is maar een voorbeeld. Onlangs werd bekend dat Europa aan De Palestijnse Autoriteit sinds het akkoord van Oslo al 25 keer zoveel geld gaf als Europa van de VS kreeg middels het Marshallplan.
    Meer lezen van:
    joost niemoller


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Multiculturele stress
    Multiculturele stress

    Multiculturele stress

    O jee, een nieuwe trend: religiestress. Een aantal mensen zou eronder gebukt gaan. Jij en ik denken onmiddellijk aan 'een voet tussen de deur' maar nee, zaken als religieuze slacht en jongensbesnijdenis staan ter discussie. Religiestress my ass!

    Wél ondervinden nogal wat mensen hinder van multiculturele stress. Nou valt daar wel iets aan te doen, aan die multikulstress. Enige verlichting mag verwacht worden als:
    Meer lezen op:
    metronieuws.nl


    14-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog steeds niet geleerde lessen

    Nog steeds niet geleerde lessen

     Geplaatst door Leon de Winter op 14 januari, 2013

    Twee jaar geleden leidden demonstraties in Caïro tot de val van president Mubarak. Hij was een boef die er gedurende zijn hele loopbaan voor waarschuwde dat na hem ergere boeven zouden komen. Maar dat geloofden westerse commentatoren en journalisten niet. Dat zei Mubarak maar om westerse steun voor zijn regime te krijgen, vond men.

    Vol vreugde werd over de demonstraties bericht. Egypte zou een open samenleving worden. Er kwamen verkiezingen. De Egyptenaren kozen voor partijen die minder vrijheid beloofden. Meer sharia, minder tolerantie. Maar de Moslimbroeders zouden door het krijgen van regeringsverantwoordelijkheid pragmatisch gaan handelen, zeiden de deskundigen. 
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Egyptisch magazine bevestigt infiltratie Moslim Broederschap Witte Huis
    Egyptisch magazine bevestigt infiltratie Moslim Broederschap Witte Huis

    12-01-2013 (15:20)

    'Islamlobby heeft Witte Huis omgevormd tot grootste en belangrijkste supporter Moslim Broederschap'

    Het Egyptische magazine Rose El-Youssef heeft eind december een artikel geplaatst waarin feitelijk werd bevestigd wat we de afgelopen jaren regelmatig hebben geschreven, namelijk dat het Witte Huis is geïnfiltreerd door de Moslim Broederschap en dat de moslims dankzij president Obama de machtigste lobbygroepering in de Verenigde Staten zijn geworden.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl






    13-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogste immigratie naar Duitsland sinds 20 jaar

    Hoogste immigratie naar Duitsland sinds 20 jaar

    Screenshot_3

    Misleiding van de bevolking: Angela Merkel zorgt voor de hoogste immigratie naar Duitsland sinds meer dan 20 jaar

    Bijna een miljoen mensen immigreerden vorig jaar in Duitsland. Prognoses gaan uit van meer dan 5 miljoen mensen, die van 2009 tot 2013 naar Duitsland zullen immigreren. Daarmee zorgt de christendemocratisch-liberale regering voor de hoogste immigratie sinds 20 jaar.

    Volgens het Duitse Bureau voor de Statistiek leven er meer dan 10,7 miljoen migranten uit 194 verschillende landen in Duitsland. Daarmee heeft al 20% van de Duitse bevolking een migratieachtergrond.
    Meer lezen op:
    ejbron.com
    en
    ook voor zweden


    12-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karima Amaliki is eerste raadslid met een hoofddoek
    Karima Amaliki is eerste raadslid met een hoofddoek

    dinsdag 08 januari 2013, 03u00 Auteur: vvb
    Karima Amaliki.

    Karima Amaliki.

    ANTWERPEN/BORGERHOUT - In de Antwerpse districtsraad die vanavond wordt geïnstalleerd, zetelt voor het eerst een moslima met hoofddoek: Karima Amaliki (PVDA+). ‘Ik draag mijn hoofddoek met volle overtuiging.

    Karima Amaliki is het eerste gemeenteraads- of districtsraadslid dat de eed aflegt met een hoofddoek. Ze kwam op 14 oktober voor de derde keer op, maar werd pas nu voor het eerst verkozen. De 38-jarige Amaliki woont op het Kiel, heeft Marokkaanse roots en zorgt thuis voor haar drie kinderen. ‘Ik vind het een eer om de eerste te zijn met een hoofddoek', zegt ze. ‘Ik ben moslima en vind dat je moet doen wat je geloof vraagt.'
    Meer lezen op:
    nieuwsblad.be


    11-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toename radicale salafisten aan Duits-Nederlandse grens
    Toename radicale salafisten aan Duits-Nederlandse grens

    door Arne Hankel 11 jan 2013

    Toename radicale salafisten aan Duits-Nederlandse grens

    Het aantal radicale salafisten in de aan Nederland grenzende Duitse deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen stijgt snel. Afgelopen jaar verdubbelde het aantal radicale moslims, zeggen de autoriteiten.
    Van de naar schatting duizend salafisten zou zeker 10 procent bereid zijn geweld te gebruiken, twintig van hen zouden momenteel in terreurkampen een opleiding krijgen.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    10-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagelijks seksueel geweld in Amsterdam

    Dagelijks seksueel geweld in Amsterdam

    09-01-13 09:30 uur - Bron: ANP

    ’Twee meldingen per dag is twee te veel’

    Straatbeeld van Amsterdam Slotervaart. Vooral in de Bijlmermeer en in Slotervaart zijn aanrandingen en misbruik aan de orde van de dag. Archieffoto.© ANP
    update

    Dagelijks melden zich in Amsterdam twee slachtoffers van seksueel geweld, waarbij in één op de drie gevallen een vrouw is verkracht. Vooral in de Bijlmermeer en in Slotervaart zijn aanrandingen en misbruik aan de orde van de dag. Dat staat in begeleidende onderzoeken bij het actieplan Seksueel Geweld 2013-2014, die het stadsbestuur woensdag uitbrengt
    Meer lezen op:
    parool.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!