Angeltjes
03-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Striptease ?

 

 

Na al het ernstige nieuws, iemand zin in een striptease ?

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is het nu gedaan met Geert Wilders ?

 

Heeft u als eens geteld hoeveel stukjes er op deze blog geschreven zijn over de blonde Mozart gedurende de voorbije week ?  Er zijn nog andere mensen op de wereld buiten Geert Wilders, nietwaar.

Kent u deze nog : Peter Alexander, vroeger ook wel eens Alexander de Grote of Peter de Grote genoemd.  Het zal wel een schat zijn van Lolita, maar daar bemoeien wij ons niet mee.  Dat zij het uitvecht met Savat, want het is bij hem dat Peter de Grote een liedekijn kweelt .  Het is zo zoet, zo melig, zo kleverig ... zo mooi.

http://blog.seniorennet.be/savat/

.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geert in Berlijn

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het congres juicht en weent.

 

De eindstemming bij het CDA-congres : in het midden de 2 anti-PVV Kamerleden, Kathleen Ferrier en Ad Koppejan.

Nog nooit meegemaakt in de Lage Landen : een partijcongres dat integraal uitgezonden wordt door de openbare televisie.  De partijdemocratie in haar volle glorie of in haar ontluisterende naaktheid ? 

Wij hebben slechts een stuk van de uitzending meegemaakt in de namiddag. Wie beweert dat politiek een zaak van de rede is, kreeg hier het spiegelbeeld te zien : veel emoties, verbetenheid, passie, partijtrouw, verdriet en komedie.  Het was er allemaal en in feite werd door vijfduizend kernleden van wat eens de grootste Nederlandse politieke formatie was, het Christen Democratisch Appel, gedebatteerd over de ruwste bedreiging van onze Westerse beschaving : de islam.

Want dààr ging en haat het om.  Een eenling  had het over de afschaffing van enkele orkesten en het professioneel koor van de openbare omroep ; gelukkig durfde niemand de zonderling weg te lachen want bij het CDA wordt niet publiek gelachen met andersdenkenden. Behalve bij een minderheid als het over de PVV gaat. Dan mag een zwaar geëmotioneerde man uithalen "Geert Wilders ? Nein, danke".  Bij gebrek aan betere argumenten, is er nog steeds een deel van de bevolking dat graag teruggrijpt naar de nazi's.  Kijk maar de franstaligen in het land B. Wat zou het leven voor velen betekenisloos zijn, mocht de gek Hitler nooit bestaan hebben. Ondermeer de programmamakers bij Canvas zouden zwaar in de problemen zitten.

Vooral de tegenstanders van de voorgestelde regeringsformule kwamen aan het woord op het CDA-congres, wat de indruk wekte dat hun aandeel bij de eindstemming bepalend zou zijn.  Zij behaalden 32% en de veelal stilzwijgende meerderheid liiep op tot 68%. Over onthoudingen wordt niet gerept.

Het grote voordeel van dit openbare gebeuren is, dat de kijkers zich een idee kunnen vormen van de argumenten pro en contra de aanwezigheid van de islam in Europa. Vele CDA-ers zien de godsdienst van Mohammed als een evenknie van het protestantisme of het katholicisme en er wordt gelijke behandeling geëist. Hoe kortzichtig of beïnvloedbaar kunnen mensen zijn ? De beoefening van de islam wordt door niemand aangevochten, de vrijheid van godsdienst evenmin bedreigd ... Waarom dan dat tranerige gedoe ? Als er een groep is die niet te klagen heeft over materiële en financiële aandacht, is het die van de moslims die van klagen en jammeren hun handelsmerk maken.  Waarom dan die  christelijke bereidheid om aan het kruis genageld te worden  voor de vermeende minorisatie van de islam ?  Dat ze maar uitkijken.

 Het CDA heeft zich voor een stuk blootgegeven, wij zien het bij weinige partijen gebeuren, zeker niet bij de linxe democraten. Ditzelfde CDA keek drie maand geleden aan tegen een halvering van zijn kiezerskorps, net zoals in Vlaanderen de CD&V.  In Duitsland voorspellen de peilingen voor de CDU/CSU van Merkel eveneens weinig rooskleurige resultaten. Is dit een voorbode van het wegdeemsteren van de politieke christen-democratie ?  De afstraffing voor een onduidelijk profiel dat uitblinkt in het onbeslist zijn, zolang het maar aan de macht kan participeren ?  

Een besluit durven wij alleszins vooropzetten (ook als dit blijk mocht geven van een grote dosis hoera-optimisme volgens sommigen) : er roert entwat in Europa. Het dringt tot een dagelijks groeiend aantal burgers door, dat de oprukkende islamisering, gesteund door de traditionele partijen, niet gewenst wordt.  Dank aan Geert Wilders en in eigen land aan de moedigen van Vlaams Belang die dit al jaren verkondigen.

Ray 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europa in beweging

 

     
 
 
         
 
 
 
                 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deutsche minister van Oorlog noemt Wilders charlatan

 

De Duitse minister van Defensie, Karl-Theodor Maria Nikolaus Johann Jacob Philipp Franz Joseph Sylvester Freiherr von und zu Guttenberg  (CSU), heeft Geert Wilders zaterdag een 'charlatan' genoemd. De christendemocratische bewindsman riep tijdens een toespraak in Berlijn op tot „waakzaamheid voor dit soort politici”.

„Deze types zijn allemaal hetzelfde, of zij nou Le Pen, Wilders of Haider heten”, aldus zu Guttenberg, met een verwijzing naar rechtse politici in Frankrijk en Oostenrijk. Hij sprak zijn zorg erover uit dat dit soort politici in Europa „relatief snel en relatief massaal” successen kunnen boeken, zo meldt de krant Kölner Stadt-Anzeiger.

Karl-Theodor Maria Nikolaus Johann Jacob Philipp Franz Joseph Sylvester Freiherr von und zu Guttenberg  stamt af van een oud Frankisch adellijk geslacht. Een Freiherr is het Duitse equivalent van een baron. Aangezien de adel in Duitsland is afgeschaft is het officieel geen titel meer, maar een deel van zijn naam. Hij is in februari 2000 getrouwd met Stephanie Gräfin von Bismarck-Schönhausen. Het paar heeft twee kinderen, wier namen we wegens plaatsgebrek niet kunnen publiceren. Karl-Theodor Maria Nikolaus Johann Jacob Philipp Franz Joseph Sylvester Freiherr von und zu Guttenberg behoort tot de persoonlijke relatiekring van de burgervrouw Angela Merkel.

F.L.Y.K.L.M.L.O.W.B.U.D.G.E.T. Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom u NIET naar de Zevende Dag moet kijken

 

Reden 1

Weersverwachting voor morgen zondag

Zondag wordt een aangename dag. Het wordt heel zacht en vrij zonnig met toch wat bewolking, vooral hoge en soms ook wat middelhoge wolkensluiers. De temperaturen gaan nog eens naar zomerse waarden, van 19 graden op de Ardense Hoogten, 22 of 23 graden aan zee en in de meeste andere streken en zelfs tot 24 graden in de Kempen.  Het wordt wel winderig met een matige tot vrij krachtige wind uit zuid tot zuidoost met windstoten rond 50 km/u.

Bron : KMI via Seniorennet

Reden 2

De inhoud : u kan alles hier lezen

Wanneer krijgen we nu eigenlijk een regering? De zgn. high-levelgroep die de financieringswet moest herschrijven heeft dan wel een eindverslag afgeleverd, maar de kloof blijft diep. Het is nog altijd niet duidelijk of franstalig België écht wil ingrijpen in de personenbelasting; het vertrouwen ontbreekt vooralsnog aan beide zijden. Maar het land wordt wel ongeduldig. Een debat, waar we ook niet wijzer van worden maar dat ons de gelegenheid biedt, enkele van onze lievelingspolitici onder uw aandacht te brengen. Het debatwordt gemodereerd door een  socialistisch partijlid.
 
In Nederland ziet het er wèl naar uit dat er snel een regering komt, ook al wordt het dan een minderheidskabinet van christendemocraten en liberalen, met gedoogsteun van de PVV van Geert Wilders. Door ons,  de 0000-ers,  steevast omschreven als anti-islampartij, in het raam van de linkse duiding.  Het regeerakkoord en het gedoogakkoord beloven een hard asielbeleid, strenge integratie-eisen, oprichting van concentratiekampen, een strakke handhaving van orde en gezag door oud SS-leider  Wim Aantjes én economisch liberalisme. Is hiermee aangegeven dat het jarenlange  islamo-socialistisch  beleid gefaald heeft ? En zouden die maatregelen ook bij ons kunnen?  Een gesprek met o.m. Freya Piryns (Groen!) en voortdurend bang dat iemand iets zou zeggen over haar foute bompa, Lode Vereeck (LDD) en Ivo Belet (Tjeef en hyper-poco).  Kijkers met een hartconditie opgelet !  Dit boeiende en uitermate objectieve gesprek wordt geleid door de neutrale Ivan de Vadder, die en passant enige passages uit zijn boek zal voorlezen.
 
Berichten uit Brussel, zo heet het boek dat Groen!-politicus Luckas Vander Taelen zopas publiceerde. Het sluit aan op zijn ophefmakende column die een jaar geleden in de Standaard verscheen. Daarin beschreef hij onverbloemd een aantal negatieve ervaringen die hij zelf meemaakte in de grootstad Brussel. Zijn kritische bedenkingen over veiligheid en multiculturaliteit lokten heftige reacties uit, vooral bij links. Hoe is dat nu, en hoe denkt hij er nu over ?  Het gesprek wordt geleid door de Heer Jozef de Witte, onze nieuwe medewerker, blakend van geestdrift en objectiviteit.
 
Heeft Els Clottemans haar liefdesrivale vermoord of niet? Twaalf gewone burgers zullen op die vraag een antwoord moeten geven. Er zijn geen materiële bewijzen dat Clottemans schuldig is. Dat maakt de taak van de juryleden nóg moeilijker. Het risico dat ze zich vergissen, en Clottemans onterecht schuldig verklaren óf onterecht vrijspreken, is niet onbestaande. Moet zo’n zware verantwoordelijkheid wel in de handen van domme leken gelegd worden? Een debat, geleid door de charismatische lievelingsadvocaat van de 0000, de man met het aparte kapsel en de blik van een hongerige asielzoeker, meester Walter van Steenbrugge. Natuurlijk is ook Jef Vermassen aanwezig ; aangezien hij betrokken is bij het proces, zal hij niet tussenkomen, maar enkele malen (in close-up) in tranen uitbarsten.
 
Alberto Contador schreeuwt zijn onschuld uit. De minieme hoeveelheid clenbuterol die in zijn lichaam gevonden is, zou afkomstig zijn van vlees dat de renner bij een gewone maaltijd verorberd heeft. Een gelegenheid om een pleidooi te houden voor verplichte halal-slachting in gans Europa. Het debat wordt neutraal geleid door de wetenschappelijk gevormde imam Nordine Taouil.
 
Vrijdag 1 oktober is in de nieuwe vleugel van de Singel Art City de tentoonstelling over architect Renaat Braem geopend. De markante gebouwen die hij naliet – zoals de politietoren aan de Antwerpse Oudaan en Sint-Maartensdal in Leuven – kent iedereen meestal wel, maar wie was de man zelf ?  Een communist pur sang, anders voerden wij hem niet ten tonele. De Zevende Dag ging ook kijken in een privé-woning die Braem 40 jaar geleden uittekende, maar die er verbluffend hedendaags uitziet. Curator Sophie Decaigny weet er alles van.  Inleiding door Bart de Wever, een expert in Antwerpse immobiliën. En in zijn vrije tijd, verantwoordelijke voor de redding van het land B.
.
Reden 3
.
Omdat de VRT uw gezondheid schaadt.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open VLD Antwerpen : de kluchtzangers van het jaar !

 

Epo Van Campenhout is vrijdagavond zelf uit Open Vld gestapt. De Antwerpse schepen kon niet langer meer leven met de houding van zijn partij. Hij verwijt Open Vld een gebrek aan “verantwoordelijkheid voor Antwerpen”. Epo blijft als onafhankelijke in het college zitten.

Open Vld zelf heeft ondertussen laten weten dat het lid blijft van de Antwerpse meerderheid ! Over politieke kluchtzangers gesproken !

De Antwerpse oppositiepartij Vlaams Belang gelooft niets van de "goednieuwsshow" die Open Vld zaterdag verkondigde. Vooral de oplossing die schepen Bungeneers heeft uitgedokterd om de meerkost van het tunneltracé op de stadskas te herleiden tot 61,5 miljoen, doet fractieleider Filip Dewinter de wenkbrauwen fronsen.

"Het stadsbestuur, met schepen van Financiën Bungeneers op kop, vond enkele weken geleden geen financiële ruimte om het tekort van 15 miljoen euro van het OCMW te betalen. Nu wil diezelfde schepen ons doen geloven dat hij op minder dan een week tijd blijkbaar de meerkost van de Oosterweeltunnel tot een minimum heeft herleid. Van 353 naar 61 miljoen ... Wie gelooft de liberalen nog? ", stelt Filip Dewinter.

Volgens het Belang heeft de geloofwaardigheid van de politiek door het bochtenwerk van Open Vld weer heel wat averij opgelopen. "De meerderheid draait de burgers een rad voor de ogen omtrent de financiële consequenties van het Oosterweelcompromis. De gevolgen zullen zich immers pas laten voelen na de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2012."

"De komende twee jaar zal de ploeg van Janssens zich beperken tot het beklemtonen van de meerwaarde van het compromis voor Antwerpen. Over de financiële gevolgen zal in alle toonaarden gezwegen worden", besluit De Winter

@ Knack

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minnesota : wat goed om zien, dat niet alleen wij idioten zijn

 

 

In de Amerikaanse staat Minnesota (waar de scotch tape van 3M vandaan komt) zijn ze ook goed gek. Daar kent men een toevloed van Somaliërs en die ontvluchten hun eigen Prachtland om vervolgens in Minnesota net dezelfde miserie te introduceren dan in de eigen woestijnstaat.  Taxichauffeurs weigeren passagiers op te laden die bijvoorbeeld alcohol bij zich hebben, bediendes in supermarkten weigeren varkenvlees vast te nemen, en dan is er de  nadrukkelijke eis tot erkenning van de sharia.  Waarom niet ... ?


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België : de onnozelheid ver voorbij

 

België is het beloofde land voor Oost-Europese gelukzoekers die met valse papieren aan verblijfsvergunningen geraken en daarmee meteen naar het OCMW stappen voor een leefloon. Dat bericht de krant De Tijd. OCMW's en inspectiediensten trekken aan de alarmbel. "Ons sociaal systeem komt hierdoor onder druk", aldus de krant. (Dat zeggen verstandige lieden, al jàren).

De zogenaamde 'Belgiëroute' is bijzonder populair, omdat België in tegenstelling tot de meeste andere EU-lidstaten geen voorwaarden opleggen voor steun. Nederland, Frankrijk en Duitsland sluiten in hun sociale wetgeving expliciet bijstand uit aan buitenlanders die werkloos zijn of zelf nog niet bijgedragen hebben aan de staat. Wie toch bijstand vraagt, riskeert zijn verblijfsvergunning te verliezen.

740 euro per maand
Bij ons kan iemand die hier nog geen dag gewerkt heeft, aanspraak maken op een leefloon van 740 euro per maand (voor alleenstaanden). Op de vraag waarom dat zo is, kreeg De Tijd bij de bevoegde staatssecretaris Philippe Courard (PS) geen antwoord.

Amper controle
Uit navraag bij de betrokken diensten (OCMW, Dienst Vreemdelingenzaken, de inspectiediensten en de federale politie) blijkt dat ons systeem zo lek is als een zeef, klinkt het. Er is amper controle op de geldigheid van verblijfsdocumenten van EU-onderdanen. De OCMW's die geconfronteerd worden met mensen die niet aan de verblijfsvoorwaarden voldoen, mogen dat wegens hun beroepsgeheim nergens melden.
 
Terwijl de buurlanden alsmaar strenger worden om misbruik uit te sluiten, wenkt ons land als een magneet. Migranten zoeken de weg van de minste weerstand.

@ Het Laatste Nieuws


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gebakken lucht

 

Het cijfermateriaal dat Michael Jefferson van de Londense Metropolitan Business School vergaard heeft is ontnuchterend:  in Groot-Brittanië is de elektriciteitsproductie van de aan land geplaatste windturbines minder dan een vierde van hun capaciteit.  Het slechtst presteert een windturbine in Blyth Harbour met slechts 4.9%.  Ook in Europa’s grootste windmolenpark, in de buurt van Glasglow, met 140 windturbines, werd verleden jaar slechts 25% van hun capaciteit gepresteerd.  De reden is dat er op vele plaatsen gewoon te weinig wind is.  De turbines draaien meestal niet.  En toch schijnt er geen einde te komen aan de windenergie-euforie. Bijna 3000 stuks werden al geplaatst, 7000 zullen binnen 12 jaar verschijnen.  Men kan alleen maar vermoeden dat een groot aantal weer op vergelijkbaar ongunstige locaties zullen neergepoot worden als de onproductieve exemplaren van heden.  

De reden van dit non-verhaal zijn de subsidies: dankzij de hoge vergoeding voor elk door de wind geproduceerde KWH is de bouw van windturbines lonend, zelfs als ze slechts af en toe stroom opwekken.  Economisch gezien gaat het gewoon om een verkeerde toebedeling van middelen: wegens een foutieve financiële stimulans vloeit er kapitaal in projecten die zakelijk gewoon onzinnig zijn.   

Jefferson stelt in een interview bij de BBC dat het geld voor een dergelijk project slechts mag besteed worden waar er wind is; bijgevolg moet daar, waar de rentabiliteit onder de 25% ligt, elke subsidie geschrapt worden.   Nick Medic, woordvoerder van de Britse windindustrie, is de mening toegedaan dat elk beetje groene energie, dat geproduceerd kan worden, in het land nodig is.

Dat dit niet slechts leidt tot gepeperde rekeningen voor de klant, maar ook het landschap blijvend beschadigd wordt, moet men er maar bij nemen…

Floriaan Terbeke

Bron: www.weltwoche.ch


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stop de SA-genocide

 

Wij schuwen beelden die schokken, maar soms is het nodig onze schroom te verlaten om duidelijk te maken wat er aan de hand is. Op onderstaande webstekvindt u enioge info en foto's over de genocide die in Suid Afrika plaatsvindt.   

Afrikaners/Boeren zijn blanke mensen uit Nederland en soms ook uit Duitsland of België die rond 1800 naar Zuid-Afrika verhuisden en daar een welvarend land opbouwde. Zo rooskleurig bleef het heelaas niet.

Want sinds 1994 is er een enorme toename van de zogenaamde Plaasmoorde in Zuid-Afrika. Zwarte moordcommando's slachten blanke Zuid-Afrikaanse boerengezinnen af, nadat ze eerst op grove wijze worden gemarteld of verkracht.

Dit uit pure haat tegen de blanken bewoners of voor het kunnen leegplunderen van de boerderijen.

http://stopdegenocide.hyves.nl/

 


02-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geert Wilders : Trots op het Gedoogakkoord

 

PVV: Presentatie Gedoogakkoord 

We leven in historische tijden en ik kan mededelen: we hebben een historisch akkoord   bereikt. Ik ben er trots op.

Trots dat ik hier namens onze anderhalf miljoen kiezers mag staan en tegen al die mensen kan zeggen: uw stem heeft ervoor gezorgd dat er een nieuwe wind gaat waaien in Nederland. Dankzij u wordt Nederland straks veiliger, gaan de aantallen asielzoekers en immigranten zeer substantieel omlaag en wordt er fors geïnvesteerd in de ouderenzorg, Ik aarzel vandaag dan ook niet het woord ‘historisch’ te gebruiken. Want ik denk dat we vandaag iets bezegelen dat verstrekkende gevolgen kan hebben voor Nederland.

Ons land neemt ongekende maatregelen om de toestroom van asielzoekers en immigranten in te dammen. Inzet van deze politieke samenwerking is, waar al die maatregelen dus toe moeten kunnen leiden is een kwart minder asielstroom zijn, dertig procent minder reguliere toestroom zijn, waaronder de gezinsmigratie. En als het gaat om de aantallen niet-westerse allochtonen kunnen de nieuwe maatregelen tot maar liefst 50% minder instroom leiden. Illegaal verblijf wordt strafbaar. En er komt een burkaverbod. Voor Nederland ongekende maatregelen en ongekende cijfers.

Dan een voor de PVV belangrijk punt dat we hebben binnengehaald: denaturalisatie. Jarenlang is de PVV zwart gemaakt omdat we vinden dat het Nederlanderschap van criminelen met een dubbele nationaliteit moet worden ingetrokken. Nu gaat dat gebeuren, en er met de pet naar gooien bij de inburgeringscursus betekent voortaan: verblijfsvergunning voorgoed kwijt.

Dan veiligheid. Ook hierop boeken we winst. Eindelijk staan de gewone burgers centraal en niet meer de belangen van de misdadigers. Ook op dit terrein is een trendbreuk bereikt. Er komen harde maatregelen. Drieduizend politie-agenten (waaronder 500 animalcops). Nederland zal veiliger worden. Ook omdat er eindelijk minimumstraffen zullen worden ingevoerd, voor recidivisten. Straaterreur wordt keihard aangepakt. TBS zal worden wordt versoberd en er wordt iets gedaan aan het proefverlof!

De Partij voor de Vrijheid is de verkiezingen ingegaan als de partij bij uitstek voor de gewone hardwerkende mensen van Nederland, de mensen die het niet cadeau krijgen. Er wordt voor maar liefst 18 miljard bezuinigd – een enorm bedrag.

Maar na jaren socialistisch potverteren door Wouter Bos kon ook dat niet eeuwig doorgaan. We kunnen de kinderen van Nederland niet opzadelen met steeds verder uit de klauw lopende overheidsbestedingen. Echt sociaal beleid, dat is een fatsoenlijke begroting.

Er moest worden ingegrepen en dat gebeurt. Maar 18 miljard aan ombuigingen blijkt te kunnen – gemiddeld zelfs zonder koopkrachtverlies voor de werkende mensen van Nederland.

Met bijzonder veel trots kan ik meedelen dat de ingrepen op de sociale zekerheid beperkt zijn. De Partij voor de Vrijheid heeft gevochten om onze verzorgingsstaat overeind te houden. Dat is gelukt.

Het ontslagrecht blijft de komende kabinetsperiode ongewijzigd. Ook de duur van de werkloosheidsuitkering wordt niet gewijzigd. De AOW-leeftijd wordt met onze steun niet naar 67 jaar maar naar 66 jaar verhoogd. De uitkeringen worden niet bevroren.

Dan de ouderenzorg. Hier hebben we echt keihard voor geknokt. Er komt structureel bijna één miljard euro extra voor de zorg voor ouderen. Er komen maar liefst 12.000 extra verpleegkundigen bij voor de dagelijkse verzorging van onze ouderen. Met dit miljard komt ook een einde aan de 24-uursluiers. Maar er is meer. Bijna 2 miljard aan bezuinigingen op de Thuiszorg (Wmo) en verhoging van de Eigen Bijdrage voor bewoners van zorginstellingen zijn geschrapt. Een pakket om trots op te zijn.

Wij zijn dus trots op dit gedoogakkoord. Nederland zal ervan profiteren.
De Partij voor de Vrijheid zal zich de komende jaren een betrouwbare partner tonen. Wij zijn goed voor onze handtekening en hebben vertrouwen in onze partners. Wij zijn er helemaal klaar voor. Dank u wel.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flitsbericht : CDA Congres keurt regeringsformatie goed

 

 

Regeringsformatie Nederland goedgekeurd door Christen-Democratisch Appel met 68% van de 4033 stemgerechtigden. Proficiat, Nederland ! Geert Wilders ondersteunt dit liberaal-christelijk kabinet, in ruil voor uitvoering van veel van de standpunten van zijn partij inzake verstrenging immigratie, bezuinigingen én sociaal beleid.

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geert Wilders in Berlijn

 

In een toespraak voor vijfhonderd aanhangers in een hotel in Berlijn heeft Geert Wilders zaterdagmiddag opnieuw uitgehaald naar de Duitse bondskanselier Angela Merkel. "Wij zijn niet als mevrouw Merkel, wij accepteren de islamisering niet", zei de Nederlandse politicus.

In de zaal waren naast Duitsers ook geestverwanten van Wilders aanwezig uit onder meer uit Oostenrijk, Italië, Vlaanderen en Israël. Het bezoek aan Berlijn is onderdeel van Wilders' voornemen een internationaal netwerk op te bouwen, de 'Geert Wilders International Freedom Alliance'.

Organisator van de bijeenkomst in de Duitse hoofdstad is de lokale anti-islamitische politicus René Stadtkewitz. Deze ex-politicus van de christendemocratische CDU wil met zijn nieuwe partij 'Vrijheid' het electorale succes van Wilders' PVV in Duitsland herhalen.

@ Vandaag.be

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En daar zijn de vrienden van de godsdienst van de vrede ...
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Een hoge Talibanleider heeft gedreigd dat Nederland gaat boeten voor het belachelijk maken van de islam. Wali-ur Rehman, de belangrijkste commandant van de Taliban in Pakistan, waartschuwt dat de weg die Nederland is ingeslagen heel gevaarlijk is. "We gaan ze een lesje leren" zegt hij in een interview.

Volgens Wali-ur Rehman worden door de Nederlandse regering wetten gemaakt die tegen moslims bedoeld zijn. Nederland zou zich presenteren als religieus en ruimdenkend, maar wil eigenlijk de islam beperken.

Het is onduidelijk of Wali-ur Rehman hier doelt op het nieuwe kabinet, aangezien hij het heeft over ontwikkelingen die al meerdere jaren spelen. Het
interview vond vier weken geleden plaats, meldt RTL Nieuws.

De  Nationaal Coördinator Terreurbestrijding en terreurdeskundigen zouden het dreigement van de Talibancommandant serieus nemen. De Pakistaanse Taliban zouden verantwoordelijk zijn voor de aanslag op de Pakistaanse oud-premier Benazir Bhutto in 2007, tientallen zelfmoordaanslagen en aanvallen op NAVO.

Bron : AD

En iedereen zijn bijdrage al gestort voor het arme Pakistan ? Haast u, vooraleer de vrienden van de godsdienst va de vrede uw bankkanoor hebben opgeblazen.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U zegt het maar ...

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag

 

 

 

Onze weelderige kantoren zijn voor de rest van de dag gesloten wegens technisch onderhoud.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VN benoemt ambassadeur voor buitenaardsen. Of toch niet ?

 

 

VN stelt ambassadeur aan voor contact buitenaardsen ...

De keuze van de VN voor de functie viel op Mazlan Othman, een bij het grote publiek zo goed als onbekende Maleisische astrofysica. Othman is momenteel het hoofd van het 'bureau voor buitenaardse zaken' van de VN, het Office for Outer Space Affairs (Unoosa). Volgende week moet de Maleisische haar nieuwe functie bespreken tijdens een wetenschappelijke conferentie in het Britse Buckinghamshire.

"Aannemelijker dan ooit"
In het vergadercentrum van de Royal Society moet Othman aan de afgevaardigden uitleggen hoe de recente ontdekking van honderden planeten rond andere sterren het vinden van buitenaards leven aannemelijker maakt dan ooit tevoren. Dat betekent ook dat de Verenigde Naties de respons van de mensheid op elk 'first contact' moeten kunnen coördineren.

In een meeting met collega's verklaarde Othman: "De voortdurende zoektocht naar tekenen van buitenaards leven, door verschillende instellingen, bevat onze hoop dat de mensheid op een dag buitenaardse levensvormen zal ontdekken. Als het zover komt, moeten we een gecoördineerde respons klaar hebben die rekening houdt met alle gevoeligheden omtrent die materie. De VN bieden een mechanisme dat geknipt is voor zo'n rol."

Signalen
Professor Richard Crowther van de UK Space Agency, een expert in ruimtebestuur en -problematiek, toont zich alvast zeer opgetogen over de keuze voor Othman. "Ze is zonder enige twijfel dé persoon die op zo'n niveau een klare kijk kan behouden."

Crowther gaat er echter van uit dat onze eerste contacten met buitenaards leven eerder radio- of lichtsignalen van een verre planeet zullen zijn dan wezens die op aarde landen. En, zo geeft hij aan, zelfs als we die 'aliens' in levende lijve ontmoeten, zullen het wellicht eerder microbes dan intelligente wezens zijn.

http://www.wereldgeheimen.nl/wg/index.php?option=com_content&view=article&id=2656:vn-stellen-contactpersoon-voor-buitenaards-leven-aan&catid=39:buitenaardsen&Itemid=67


Helaas, de benoeming van deze VN-ambassadeur wordt door de betrokkene zelf ontkend. De media zijn er weer eens ingetuind.

 http://personalmoneystore.com/moneyblog/2010/09/27/mazlan-othman-alien-ambassador/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel : een betoging en een aanval op politiekantoor. Moet kunnen.

 

De ordediensten hebben vanavond in de straten rond het Brusselse Zuidstation een 85-tal activisten administratief aangehouden die betoogden tegen het asielbeleid. Dat zegt de politie.

Ook in de buurt van het station van Etterbeek zouden een honderdtal manifestanten zijn opgepakt. Dat kon evenwel niet bevestigd worden door de politie. De activisten wilden protesteren tegen het Belgisch uitwijzingsbeleid. Ze werden in bussen weggevoerd naar de gebouwen van de federale politie in Etterbeek, waar ze worden vastgehouden.

De burgemeesters van Anderlecht, Sint-Gillis en Vorst trommelden zowat 400 politieagenten op om het samenscholingsverbod voor samenkomsten op de openbare weg van meer dan 5 personen te doen naleven. 

Een groep van vijf tot zes personen heeft nadien in de Brusselse Marollenwijk het politiecommissariaat aan het Vossenplein aangevallen. De feiten werden gepleegd in de marge van de niet toegelaten betoging rond het Brusselse Zuidstation. 

De ramen van het commissariaat werden met ijzeren staven toegetakeld. De politie is nog op zoek naar de daders van dit vandalisme. Alle personen die aan het signalement van de vandalen beantwoorden, worden door de politie gecontroleerd. Omstreeks 23 uur was nog niemand opgepakt.

Tot zover deze berichten die Het Laatste Nieuws meedeelt.




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!