Angeltjes
22-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vogeltje mocht gaan vliegen




Sinds Filip Dewinter en Bart Debie op het internet zijn met een misdaadwebstek, om de bevolking op de hoogte te houden van wat er in misdaadland omgaat, blijken sommige media wat vlugger om ook een nieuwtje te lossen.  Zoals vandaag het Laatste Nieuws :

 

Gevaarlijke illegaal weer vrij

Rachid Kharbaoui stak vorig jaar een bewaakster neer in het gesloten asielcentrum 127bis in Steenokkerzeel.

De 30-jarige Rachid Kharbaoui is weer op vrije voeten. De illegale Marokkaan stak een jaar geleden een bewaakster neer in het gesloten asielcentrum 127bis van Steenokkerzeel. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Kharbaoui zat daarna in de cel. Tot acht keer toe probeerde de politie hem terug te brengen naar zijn vaderland, maar de Marokkaanse overheid vond geen spoor van de man in het bevolkingsregister en zette hem telkens terug op het vliegtuig naar Zaventem.

Bart Laeremans (Vlaams Belang) kreeg van minister van Binnenlandse Zaken Patrick Dewael te horen dat Kharbaoui vrij is. "Hij is op het einde van de wettelijke termijn van opsluiting uit de gevangenis ontslagen met een bevel het grondgebied te verlaten", aldus Dewael. (belga/tdb)
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Persmededeling Vlaams Belang



 

STAATSVEILIGHEID MOET TERREUR BESTRIJDEN IN PLAATS VAN

VLAAMS-NATIONALISME

 

Deze week werd Abdelkader Belliraj opgepakt, en met hem nog twee andere ‘nieuwe Belgen’. Volgens de Marokkaanse autoriteiten is eerstgenoemde de spil in een islamitisch terreurnetwerk in Marokko en tevens verantwoordelijk voor zes moorden die in de jaren tachtig in België werden gepleegd. Dat een fundamentalist als Belliraj net als ook over de Belgische nationaliteit beschikt, is voor het Vlaams Belang een zoveelste bewijs dat de lakse nationaliteitswetgeving dringend strenger moet worden en dat de dubbele nationaliteit eindelijk definitief dient afgeschaft.

 

Het is ronduit angstaanjagend dat de verdachte Marokkaan jarenlang uit de greep van onze Justitie en de Belgische Staatsveiligheid is kunnen blijven. Op zich is dat natuurlijk niet te verwonderen, aangezien de baas van de Staatsveiligheid nog niet zo lang geleden verklaarde dat zijn troepen slechts “met pijl en boog” zijn uitgerust. Het Vlaams Belang vindt dat de veiligheidsdiensten inderdaad over de nodige middelen moeten beschikken om de strijd aan te gaan met terroristen en fundamentalisten. Maar in plaats van het hoofd te bieden aan het moslimfundamentalisme, moeten we telkens opnieuw vaststellen dat de Belgische Staatsveiligheid zich liever inlaat met bespioneren van Vlaams-nationalisten en het in diskrediet brengen van een democratische oppositiepartij als het Vlaams Belang.

 

De huidige politisering en de daarmee gepaard gaande laksheid van de Staatsveiligheid is onaanvaardbaar. Niet het Belgische staatsbelang, maar de veiligheid van de burgers moet worden gegarandeerd. Het Vlaams Belang pleit voor efficiënte en apolitieke veiligheidsdiensten, geen Belgische varianten van de Stasi of de KGB.

 

                                   

Frank Vanhecke                                Bruno Valkeniers
-------------------------------------------------------------------------------------

Goed van de twee mannen van Vlaams Belang !  Laat verdorie van jullie horen. 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justitie, politie, veiligheid in actie






Afgevaardigden van Federaal Parket, Politie en Staatsveiligheid overleggen mbt Marokkaanse arrestatie 6-voudig moordenaar


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kosovo en Vlaanderen ?



Vlaams Volksvertegenwoordiger Karim Van Overmeire wilde in de plenaire vergadering Minister Bourgeois ondervragen over de rol van de Vlaamse Regering in de erkenning van Kosovo door de federale regering. Minister Bourgeois werd echter wegens de ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst met (en in) Catalonië vervangen door de Minister-President : “Mijnheer de minister-president, hoe is men tot dat Belgische standpunt gekomen? Heeft Vlaanderen daar een rol in gespeeld? Is het zo dat minister De Gucht beslist om Kosovo te erkennen en dat Vlaanderen daar akte van neemt? Of is, zoals men het mij altijd vertelt, het buitenlandbeleid van de federatie ook het buitenlandbeleid van de componenten van de federatie? Was er overleg tussen het Belgische en het Vlaamse niveau, om uiteindelijk tot dit standpunt te komen? Minister Bourgeois heeft aangekondigd dat er een Vlaamse delegatie naar Kosovo zal afreizen. Wie zal deel uitmaken van deze delegatie? Wanneer zal die delegatie vertrekken? Wat zal de delegatie daar doen? Wat zal de weerslag van een dergelijke delegatie zijn op onze relatie met Servië, die we toch in de gaten moeten houden?”.

Minister-President Peeters bevestigde dat de kwestie op verscheidene overlegvergaderingen uitgebreid werd behandeld en dat de Vlaamse Regering onverkort achter de beslissing van de federale regering staat om Kosovo te erkennen. Er wordt een Vlaamse delegatie naar Kosovo gestuurd om contacten te leggen met de regering aldaar, om na te gaan hoe men vanuit Vlaanderen verder kan samenwerken met Kosovo en hoe men kan helpen aan de uitbouw van de Kosovaarse samenleving en haar instellingen. Vlaanderen kan en moet volgens de Minister-President in Centraal- en Oost-Europa een belangrijke rol spelen.

Alhoewel Karim Van Overmeire het streven naar Vlaamse onafhankelijkheid helemaal niet koppelde aan de gewelddadige ontwikkelingen die zich het voorbije decennium in Kosovo afspeelden probeerde Vlaams Volksvertegenwoordiger Eric Van Rompuy (CD&V) de vraag van Karim Van Overmeire toch te diaboliseren. De familie Van Rompuy kan daar niet aan doen : het zit in het bloed, het is een vorm van tjevenracisme.

Karim Van Overmeire reageerde als volgt : “De schizofrenie is ongelooflijk. De linkerzijde in Vlaanderen is voor onafhankelijkheid als het over de Basken gaan, als het over de Koerden gaat, als het over de Kosovaren gaat, als het over de Palestijnen gaat, maar is tegen de onafhankelijkheid als het over Vlaanderen gaat. Dan komt het oorlogsverhaal dat we telkens opnieuw horen. Ik heb gezegd dat ik Vlaanderen niet toewens wat er in Kosovo is gebeurd. Ik heb u drie modellen gegeven van een federatie die uit twee componenten bestond en op een vreedzame, democratische, internationaal gelegitimeerde wijze ontbonden is, zodat men daar de onafhankelijkheid heeft bereikt. (…) Uit heel dit dossier onthoud ik één zaak, namelijk wat minister De Gucht heeft gezegd :  dat onafhankelijkheid de oplossing is. Als dat de oplossing is voor 2 miljoen Kosovaren, dan ook voor 6 miljoen Vlamingen.”
 
Dit stuk is een bewerking van de VB-uitgave nummer 25 van het Vlaams Parlement. Op de uitdrukking "Tjevenracisme" die Angeltjes gratis bijvoegde, wensen wij een patent te nemen en voor te leggen aan de samenstellers van het Groene Boekje.



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Die Marokkaanse onderzoekers toch ...


Als u mocht denken, dat men in Brusselse onderzoeksmiddens blij is met het oppakken door Marokko van een dertigtal criminelen onder wie drie zogenaamde belgen met een dubbele nationaliteit, dan zit u fout.

Brussel is knap verveeld met de aanpak door de collega's van over de grote Blauwe Zee. Eigenlijk kent men de drie beschuldigden niet goed in het land B. Eentje heeft zelfs nooit wat misdaan, luidt het enigszins verbaasd.  "De leider van 51 is een aantal jaren geleden genaturaliseerd,  dat zou nooit gekund hebben als hij iets op zijn kerfstok had, nietwaar beste dames en heren, wij gaan toch geen criminelen in onze gemeenschap opnemen !" Uitroepteken, en geen vraagteken, die zijn op.

Officieel is in Brussel enkel een afschrift toegekomen van een politieverslag.  En wat moeten of kunnen ze daar nu mee !  Het federale parket, de politie en de Veiligheid van de staat hebben de geleerde koppen bijeengestoken en zoeken naar oplossingen, hoe ze met deze zaak moeten omgaan.  Ze vinden het eigenlijk vreemd, onze gehaaide speurneuzen dat Marokko op eigen houtje, zonder het minste overleg, plots een heel grote zaak oplost en meer dan 30 terroristen de nor indraait wegens aanslagplannen.  Oekandana ! (vertaling  voor onze lezers uit het buitenland : Hoe kan dit nou !)  Het wordt niet gezegd met zoveel zinswendingen, maar je voelt aan de ondertoon bij de woordvoerder van het parket, dat het niet onwaarschijnlijk is dat de rechten van de beschuldigden geschonden zijn.  Tuig moet gerespecteerd worden : als je zes medemensen omverknalt, heb je vermoedelijk een erg ongelukkige jeugd gekend. In Marokko dragen de onderzoekers geen fluwelen handschoenen over hun boksbeugels.

Het gaat zo ver, dat er geïnsinueerd wordt dat de onderzoekers in Marokko deze zaak opgezet hebben om hun koning te behagen ... want hij heeft voor enige maanden de vroegere chef van de politie de woestijn ingestuurd wegens te weinig resultaat.  De nieuwe chef-pakkeman wil zich nu bewijzen.  Dat hebben de roddelaars van de belgische federale politie, de veiligheid van de staat en het parket gezamenlijk bedacht om zichzelf een beetje wit te wassen.

http://www.lalibre.be/actu/belgique/article/403622/les-faits-belges-incertains.html

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Links Vlaanderen roert zich



Ze zijn met zijn zeventienen en ze noemen  zich de Gravensteengroep.  Er zit nogal wat geleerd volk van Gent bij de initiatiefnemers, zoals de onvermijdelijke zelfingenomen Etienne Vermeersch, de socialist Piet van Eeckhaut, de naar links-links neigende Jef Turf, Bart Staes en Ludo Albicht, geen Oost-Vlamingen and ladies and gentlemen Eric Defoort.  Alleen wie goed op rechts mikt, is welkom in het linkse gezelschap.  Misschien kan Defoort niet te best mikken, dat zou kunnen.

Een uittreksel uit de doelstellingen van de Gravensteners  blikt hoopvol en daar gaat het tenslotte om :

Volgens de groep is elke discussie over sociaal-economische solidariteit onmogelijk indien het wederzijds respect voor grens en ruimte niet geeerbiedigd wordt. Daarvoor is volgens haar een ommekeer nodig in de mentaliteit bij de francofone politici.

"We hoeven dit respect niet af te kopen. De splitsing van Brussel-Halle-Vilvoorde is een toepassing van het in de grondwet verankerde territorialiteitsbeginsel". Daarnaast vormt reële tweetaligheid in Brussel, als hoofdstedelijk gewest, volgens de groep de laatste kans voor België om als confederale staat te overleven.

"Als een consensus over die basisbeginselen wordt afgewezen, is elke discussie over staatshervorming zinloos. Noodgedwongen moeten we dan de nodige stappen zetten om de regio's als onafhankelijke staten deel te laten uitmaken van de Europese Unie".

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De comedianten van het ACV



Het ACV op zich is een bedrijf zoals een ander, in die zin dat zij arbeiders en bediendes tewerkstellen.  Wat zij produceren is officieel "overleg tussen arbeid en kapitaal" maar in werkelijkheid is hun (verborgen) hoofdproduct de bestaande orde in onze maatschappij handhaven.  Zij zijn samen met het socialistische ABVV/ACOD en in mindere mate het liberale ACLVB de gevestigde machten binnengedrongen en die moeten per se behouden blijven. Voor de rest heeft de vakbond geen maatschappelijke verplichtingen : geen bedrijfsstatuut, geen publicatieplicht, geen belastingsplicht, enz.  Vroeger hadden zij hun spaarcenten (?) op buitenlandse rekeningen staan (wat op zich niet verboden is, zolang je de opbrengsten aangeeft) maar zij gingen furieus te keer tegen de beschuldigingen van "zwart geld".  Alleen wie niet zuiver op de graat is, reageert zo. Als er geen controle bestaat maar je beschikt wel over miljarden ... wees dan niet verbaasd dat je enkel  vrijblijvend aanhoord wordt.

We hebben het enkel over het ACV maar het gaat over de drie.  Grondwettelijk bestaan ze nauwelijks, maar binnen de structuur van de staat, zijn ze gepromoveerd tot volwaardige aanwezigen tot op de hoogste echelons.  Zonder enige democratische ruggensteun.  De vakbonden zijn zoals de Chinese Communistische Partij : overal aanwezig en niemand weet waar hun macht vandaan komt.

De vakbonden hebben in dit land de opdracht weten los te peuteren om de werkloosheidsvergoedingen uit te keren, waar ze een flinke stuiver aan verdienen en ze moeten derhalve iedereen tot hun "gelederen" toelaten.  Dat doen ze echter niet : Vlaams Belangers worden aan de deur gezet.  Aangezien de staat echter een openbare opdracht laat vervullen door de bonden, hebben deze niet het recht burgers willekeurig of op basis van ideologische opvattingen uit te sluiten.  Benieuwd hoe men in Straatsburg op dit zoveelste staaltje van belgische dictatuur zal reageren.  Er werd trouwens op basis van een gelijkaardige redenering klacht neergelegd tegen de aanstaande sociale verkiezingen, waar een deel van de burgers van uitgesloten wordt.

  Klein ventje met geliefd symbool in de armpjes  op een klein afbeeldinkje : meer kunnen wij niet doen.

In het ACV bestaat ook een syndicale delegatie die nu aan het onderhandelen is over loonsaanpassingen in het eigen kot.  Woehaha ... "Er is geen geld, we kunnen niet, enkel wat achterstand wegwerken, Cortebeeck verdient netto zelf slechts 3.100 euro".  Daarnaast zijn er natuurlijk enkele extra's, of dacht u dat die man echt gek is ?

Benieuwd of er binnenkort brandende paletten zullen opgestapeld worden voor de zetel van het ACV. 

Voor de zoveelste keer een zelfde vaststelling : syndicaten op zich kunnen best een nuttige rol spelen in de samenleving.  En aan de basis werken soms mensen met een echt grote sociale instelling die veel meer scrupules bezitten dan de top.  Het samenspel dat ontstaan is door de partijpolitieke vermengingen, werkt onrecht en corruptie in de hand, precies dat waar syndicaten zich moeten tegen verzetten.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dank u, Regering

Benzine en Diesel wel goedkoop...zonder taksen....   
 
De Belgische Staat wordt rijker met elke kilometer die wij rijden. Alle accijnzen, energietaksen en btw samen vertegenwoordigen maar liefst 56% van de prijs van een liter diesel.  En voor benzine is dat zelfs 67%. En dan zei men onlangs dat we een regering nodig hebben om onze koopkracht te redden. Het is diezelfde regering die alles zo duur maakt....
 
Tandarts Wim Peeters
2300    Turnhout



Tank Total : Total steunt diverse ontwikkelingsplannen in Myanmar
en schenkt zijn oude PC's aan het stedelijk onderwijs van Antwerpen


21-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VS geeft ontwikkelingshulp aan Andorra
. FAKE NEWS


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smurka afgewezen




afbeelding vergroten


De Smurka, volgende zomer aan zee ?
De patentbewakers hebben dit project afgewezen.
Als daar maar geen betogingen van komen.

http://www.ad.nl/denhaag/stad/article2071429.ece


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2,5 jaar gevangenisstraf geëist



Tegen de 46-jarige vrouw die bij de achtervolging van een Marokkaanse handtassendief, de jongeman aanreed zodat hij overleed, werd door het openbaar Ministerie 2,5 jaar cel geëist. (30 maanden).  Wanneer de uitspraak vaklt, is niet geweten.

Wat er in afwachting met de vrouw gebeurt is evenmin duidelijk.  In principe is zij vrij, alleen durft zij haar woning niet terug in uit schrik voor represailles en is ze ook niet zeker of haar onderduikadres niet bekend is bij tegenstanders.  Zeer hoopvol verhaal : morgen zal Lex er een vrolijk stukje aan wijden in zijn optimistische multiculturele  stadskrant.  Een hint ?  "Misschien is Germaine, want zo heet ze, wel een Joods vrouwtje, die zijn vaak bang ... Woehaha "

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Hang de boodschapper op"



Het parket van Antwerpen is een onderzoek gestart naar een lek bij de politie waardoor een lijst met criminele 'veelplegers' bij Vlaams Belang is beland. Die lijst bevat de identiteiten van 286 criminelen die de afgelopen 5 jaar minstens 10 zware feiten hebben gepleegd in Antwerpen, en die in voorlopige vrijheid werden gesteld. Het Belang plaatste donderdag de top-20 van die 'veelplegers' op zijn nieuwe website criminaliteit.org.

Parket en politie zijn not amused met het uitlekken van die lijst. "Het parket is een onderzoek gestart wegens schending van het beroepsgeheim", zegt politiewoordvoerder Sven Lommaert.

Vlaams Belang zelf beweerde donderdag niet te weten wie de "anonieme aanbrenger" van de lijst is. "Wij sporen niemand aan om ons informatie te geven, maar wij stellen wel vast dat er heel veel onvrede heerst in het brede Antwerpse politielandschap over de huidige doofpotpolitiek", luidde het.

Op schending van het beroepsgeheim staat een gevangenisstraf van 8 dagen tot 6 maanden, bevestigt Dominique Reyniers, woordvoerster van het parket van Antwerpen.

Overgenomen uit de "Gazet van Antwerpen"
(alias de Frut, de Gazet van Janssens, de Gazet van Allah, de Gazet vol Multidkul, enz.)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijd voor een aparte foto ? Enkel kijken.





De poort naar de Hemel in Patagonië
(met dank aan een onbekende  Argentijnse blog)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De fijne multiculturele wereld van Lex & Ce



U zal het verhaal kennen van de Amsterdamse vrouw van 47 jaar die door de politie gearresteerd is geworden, op bevel van de rechter, omdat ze haar proces moet bijwonen.

De vrouw werd in haar auto overvallen, portier opengerukt en handtas meegeroofd door een goed  ingeburgerd duo Marokkaanse medemensen.  In plaats van te gillen, reed de kranige beroofde achteruit de dieven na en alzo maneuvrerend, werd een van de daders tegen een boom gedrukt en helaas, hij overleefde het niet. Van opzet was geen sprake, het was een puur ongeluk. Enkele uren voor El Bejatti werd doodgereden, stond hij nog terecht wegens een gewapende overval op de Xenos in de Amsterdamse Kalverstraat : het leven kan hard zijn.

De Marokkaanse wijk waar het incident gebeurde en waar ook de vrouw woont, stond op zijn kop. Een zoon, een broeder was racistisch vermoord door een  ongelovige pekelteef.  Betogingen, bedreigingen,  kalmeringssessies, theeslurppartijen, enz.: de buurt bleef razend.

De vrouw werd opgepakt door de politie, enige tijd opgesloten en ze is nadien ondergedoken.  Op aanraden van de politie, zegt zijzelf.  Nu het proces voorkomt, heeft ze met doktersattesten laten weten via haar advocaat dat ze niet kan aanwezig zijn.  De vrouw is getraumatiseerd en ze is psychisch belast met grote angstgevoelens.  In haar normale woonbuurt wordt ze bedreigd, want ze heeft een jonge moslim vermoord en ze durft zich nergens meer te laten zien.

Justitie zet de wereld weer eens op zijn kop : een slachtoffer dat beroofd wordt en de daders achtervolgt (met een ongewilde fatale afloop tot gevolg) wordt politioneel opgepakt en zal haar proces moeten bijwonen.  Als bepaalde buurtbewoners haar bedreigen en ze durft niet buiten te komen, wordt ze simpelweg opgesloten.  het lijkt hier wel Saoudie-Arabië. Het is nochtans Nederland. Hoeveel zweepslagen verdient ze ?  Of gaan we haar stenigen ?

In Antwerpen greep een aantal jaren geleden een vergelijkbaar "incident" plaats met  een jong Vlaams echtpaar dat aangevallen werden in de wijk en dat zich nauwelijks niet meer durft te vertonen.  Beiden zijn hun kaderposities kwijtgespeeld, hun leven heeft een dramatische wending genomen dankzij de zegeningen van de multiculturele wereld waar we eens goed moeten kunnen mee lachen, volgens sommige simpelen van geest.

Willen we de zaak even omdraaien, in plaats van de wereld en wat denkt u dat er dan zou gebeuren ?

Juffrouw Ellen & Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lex Molenaar : weer eens aan de verkeerde kant



Uitspraak van de dag door de Opperpriester van de Multiculturele Maatschappij, Lex Molenaar (Gazet van Antwerpen) :

Want is humor niet de beste medicijn tegen de groeipijnen van de multiculturele samenleving?

- Lex is niet goed bij de les : er is helemaal géén multicuturele SAMENLEVING, er is multi-etnische APARTHEID.  Niet opgelegd, niet gevraagd maar spontaan gegroeid.

- Lex verdedigt de misplaatste en schofferende uitspraken van Andrew Agnew die niets met humor te maken hebben.  Mocht Agnew identieke zaken beweerd hebben over de moslims, hij mocht bij Geert Wilders gaan slapen.

- Groeipijnen, povere Lex ?  Het zijn meer ouderdomskwalen na al die jaren.

- Ik begrijp wél Lex'  grote adoratie voor De Wever : ze zijn beiden de kampioenen van misplaatste uitlatingen.

Ray

http://gva.typepad.com/standpuntantwerpen/2008/02/alex-agnew-trap.html#more


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En jongens, goed geslapen ?



  Vandaag wordt het een kalme dag op Angeltjes.  De redactie is in vergadering en ik ben bezig met een cusus Japans.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het zijn de homo's





Uit de Standaard/le Standard van vandaag : We moeten betalen om heel het artikel te lezen maar we weten genoeg zo.  Ja, ja, in die regio huist heel wat wetenschappelijke kennis en onderzoek. 

'Aardbevingen veroorzaakt door homo's'

JERUZALEM - De aardbevingen die de afgelopen tijd voelbaar waren in Israël zijn het gevolg van de groeiende acceptatie van homo's. Dat heeft Shlomo Benizri, parlementslid van de orthodoxe joodse Shass-partij, woensdag beweerd.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaanderen, ons huis



Alles wijst er op dat voor en na  Pasen  absoluut niets zal veranderen in dit land : de klassieke partijen hokken bij mekaar zonder programma, omdat ze de dwingende problemen van het land niet aankunnen.  De afstand tussen die bange partijen en de burgers is ravijnbreed. 

Oplossingen om de staatsstructuur te wijzigen, worden geweigerd door de Franstaligen.  De stijgende invloed van de islam-aanhangers wordt lijdzaam ondergaan, geminimaliseerd en stiekem gestimuleerd ; de veelkleurige maatschappij is een mislukking zoals overal in de wereld en dit is een van de belangrijkste redenen dat het volk zich afwendt van de politici.

Het zou derhalve een ideaal moment zijn om na het ontslag van Verhofstadt en voor er een nieuwe regering aantreedt, de onafhankelijkheid van Vlaanderen af te kondigen.  Er zullen ongetwijfeld naties zijn die ons zullen steunen. Niets zegt dat Vlaanderen onmiddellijk moet aansluiten bij de Europese Unie : moeten wij opnieuw een stuk van onze pas verworven autonomie afstaan   aan Europese bewindvoerders die het hele continent overleveren aan de moslims ?  Er is ongetwijfeld plaats voor een tweede welvarend en democratisch Zwitserland in dit werelddeel.  Een land waar democratie een betekenis bezit, die wij al lang niet meer kennen.  Vlaanderen, een modern, democratisch en welvarend land, ons huis.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marok. belg aangehouden in Marokko



In de hoogstaande lezersreacties van Le Soir stond naar aanleiding van de aanhouding van zware jongen Abdelkader Belli aj  in Marokko de man heeft een dubbele nationaliteit)  het volgende :


cqfd. dit le 20.02.2008 à 23.38 :
"Moi, j'attends de voir s'il parle flamand ou non pour prendre position"
("Ik wacht vooraleer stelling in te nemen of hij al dan niet Vlaams spreekt")



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.www.criminaliteit.org



Wie tijdelijk in Afghanistan verblijft (of Kosovo) mag natuurlijk NIET deelnemen.  Ginder is er geen kleine criminaliteit, alleen grote.  En de overeenkomst tussen het land B en Pakistan (uit jullie omgeving) zal inmiddels ook duidelijk zijn bij jullie : in beide landen wordt geen rekening gehouden met de uitslag van de verkiezingen.  Happy fights, men en wees voorzichtig !


Criminaliteit.org : het aftellen is begonnen

Zéér binnenkort zal hij online zijn. Onze nieuwe webstek www.criminaliteit.org . Nog even geduld. De laatste details, enkele kinderziektes,... maar het is bijna zover. Nu al kan u uw getuigenissen of feiten van criminaliteit melden via info@criminaliteit.org .

Vertel het voort, stuur dit door naar al uw contacten. Doorbreek de doofpot van Patrick Janssens, wissel ervaringen uit en help mee open en bloot te communiceren over criminaliteit in en rond Antwerpen. Aarzel dus niet en contacteer ons !

Werk mee en meldt alle feiten via info@criminaliteit.org !!




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!