Angeltjes
11-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninklijk gekonkel bekend in Wallonië



La libre belgique brengt omzeggens in keurige vertaling het artikel van le standard over de houding van de koning i.v.m. de regeringsvorming.

Twijfelt u er niet aan, dat de franstaligen zoals de vriend Regus Patof al liet opmerken in een van zijn reacties, de houding van Albert zullen toejuichen.  Ook als deze koninklijke interventies niet stroken met de neutraliteit van het hof en de beperkingen die de monarch opgelegd krijgt door de grondwet, de francofonen klampen zich vast als bloedzuigers aan het land B om vooral hun financiële voordelen te behouden.

La libre eindigt haar artikel als volgt :

"Tijdens de gesprekken met M. Leterme en de voorzitter van de CD&V Jo Vandeurzen, heeft de koning gepleit voor de verbreking van hetkartel dat de Vlaamse christen-democraten hebben aangegaan met de N-VA.  Het paleis beschouwt deze organisatie als een gevaar voor de staat.  De voorzitter van deze nationalistische partij, Bart de Wever, zou ook de oorzaak zijn van de moeilijkheden om een regering te vormen". 

Het is alleszins verheugend dat de Franstaligen op de hoogte zijn van het koninklijke gekonkel : dit kan enkel de tweespalt tussen de gemeenschappen ten goede komen.

Ray





Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


De drie "verdachten" van de moord op de politie-agente te Lot vragen vrijspraak.


("Laat ze maar komen")


Fre4



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erdogan waarschuwt TEGEN assimilatie + Aanvulling 12.30 u


Gevonden door Senior op de Nederlandse Teletext




Wedden dat de politiek-correcten dit zeer normaal vinden ?

+ AANVULLING  12.30 UUR

Erdogan tegen Turken: Niet te veel aanpassen © Elsevier

maandag 11 februari 2008 08:48

De 2,5 miljoen Turken in Duitsland moeten zich niet te veel aanpassen aan de Duitse samenleving, vindt de Turkse premier Recep Tayyip Erdogan. Hij roept de Duitse Turken op hun eigen cultuur in ere te houden.

De Duitse premier Erdogan
Erdogan eist een uitgebreid onderzoek naar de brand in Ludwigshafen, waarbij negen Turken om het leven kwamen

Erdogan deed zijn uitspraken zondag tijdens een toespraak in een stadion in de Duitse stad Keulen. ‘Assimilatie is een misdaad tegen de menselijkheid,’ zo zei de premier tegen de 16.000 tot 20.000 aanwezige Turken uit zowel Duitsland als Nederland, België en Frankrijk.

'Tegen assimilatie'
‘Ik begrijp heel goed dat jullie tegen assimilatie zijn. Er kan van jullie niet verwacht worden dat jullie assimileren,’ aldus Erdogan. Volgens de premier is het goed om de Duitse taal te leren, maar, ‘de Turkse taal mag echter niet achterblijven’.

De toespraak veroorzaakte enige irritatie bij zijn Duitse gastheren, omdat er geen Duitse vertaling was gemaakt van de speech.

Neonazi-graffiti
Verder riep Erdogan op tot een uitgebreid en nauwkeurig onderzoek van de brand vorige week in een huis
in Ludwigshafen, waarbij negen Turken om het leven kwamen. De brand is mogelijk aangestoken vanuit racistische motieven; de politie heeft neonazi-graffiti gevonden op de muren, maar het is nog niet duidelijk of dat iets te maken heeft met de brand.

Vrijdag sprak Erdogan met de Duitse bondskanselier Angela Merkel. Hij pleitte toen voor meer Turkse scholen en universiteiten in Duitsland.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De bemoeienissen van de keuning



De "kwaliteitskrant" van papierhandelaar Vander Meersch pakt vandaag uit met de bemoeienissen van de keuning in de pijnlijkste regeringsvorming ooit in het sleurland B.

Vroeger was de keuning een soort onschendbaar personage, nauwelijks menselijk te noemen, verheven boven het gewoel en het gepeupel en een prachtsymbool voor de eenheid van de natie. 

In werkelijkheid zijn de opeenvolgende majesteiten onveranderlijk bemoeials geweest die de grenzen van de grondwet met hun ellebogen wegduwden,  geen grote lichten, arrangeurs en profiteurs en onveranderlijk vrouwenjagers, op een uitzondering na, maar daar waren andere herstellingskosten aan. 

Als u soms een geluidsopname kan beluisteren van Leopold III dan hoort u dezelfde hoge, vlakke eentonige stem die ook Boudewijn, Albert en de Taaie tot hun jammere audio-arsenaal moeten rekenen. Nederlandsonkundigen, dat is genetisch bepaald, en mensen wier persoonlijkheid enkel bestaat uit de ornamenten die hen opgespeld worden door hun functie.  Domdenkers.

Laten we aannemen dat de journalisten van le Standard hun verhaal kunnen staven dankzij de indiscreties van diverse politici, dan is het een bevesiging van wat velen vermoeden.  Albert heeft zijn functie misbruikt, heeft zich ontoelaatbaar gemoeid, heeft de politiek gemanipuleerd  en liet zichzelf meedrijven op de tegenstrijdige signalen van een wanhopig verscheurde CD&V.  De keuning wilde vooral één kieskring en de N-VA samen met Vlaams Belang in de kelder.

Wie zal de moed opbrengen deze schandelijke politiek in kamer en senaat ter sprake te brengen?  Wie van de traditionele partijen zal mede de stem  verheffen ?  Waar zijn de republikeinen van links ?  En van rechts ? Dit is een koningskwestie anno 2007 en het moet de allerlaatste zijn.

Maar bovenal, wanneer treedt deze man af ?  Abdicatie zou een eervol einde zijn voor de monarchie en tevens de inzet inluiden tot de definitieve splitsing van het land. 

Wat moet er nog meer gebeuren in dit land ?  Guynokkio en Leterme moeten over een veertigtal dagen een nieuwe regering opstarten.  Als dit niet lukt, wat door vele ingewijden gefluisterd wordt, zal Guynokkio verzocht worden aan te blijven.  Als Leterme wél aantreedt, wordt het een regering van de chaos en interne tegenwerking.  En Albert blijft zitten en voert zijn eigen politiek ...

Abdicatie zoals de papa.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schitterende imago-campagne


Het land B is een grote grap, de politici van het land B zijn komieken zonder talent en de bevolking die jarenlang trouw applaudisseerde, heeft er de buik vol van. 

In plaats van een dure imagocampagne op te zetten om het buitenland te overtuigen dat alles hier evenwichtig en normaal is, zoals premier  Guynokkio III laat uitvoeren, zouden we het buitenland moeten voorlichten hoe het er werkelijk aan toegaat, in de belgische dierentuin.

-  Met de uitslag van verkiezingen wordt geen rekening gehouden. Politieke minderheden klitten samen om de échte meerderheid  af te zonderen.

-  Het verplichte samenleven van Vlamingen en Walen in één land is de oorzaak van de onbestuurbaarheid  : alle problemen spruiten daaruit voort.  Alle oplossingen worden daardoor gedwarsboomd. 

-  Het land heeft een regering opgedrongen gekregen dankzij de macht die een onkundige  profiteur, met de titel keuning, uitoefent. 

-  de corruptie van de vermolmde politieke partijen heeft na jaren misbruik ook het gerecht bereikt, dat nu openlijk de belangen van het  regime dien en schaamteloos politieke uitspraken doet. 

- De federale regering die momenteel aan het bewind is, regeert zonder begroting, noch programma.   

-   Het parlement neemt geen enkel initiatief, kijkt toe, wacht af.

-  Commissies die voorstellen moeten formuleren over de staatshervorming  komen niet bijeen, terwijl er openlijk toegegeven wordt, dat de beslissingen voorbereid worden in geheime bijeenkomsten. 

-  De voorzitter van de Vlaamse Gemeentes laat weten dat  door de knullige en ongecoördineerde manier van wetten en decreten opstellen, de gemeentes eerlang niet meer regeerbaar zijn.

- De enige consistente politiek die gevoerd wordt, is  die van uitsluiting van de grootste politieke formatie in Vlaanderen.

- Het economische hart van het land B bevindt zich in Vlaanderen, dat opdraait voor de tekorten die Wallonië veroorzaakt.  Als de wereldeconomie stagneert of achteruit dendert, zal dit vooral catastrofale gevolgen hebben voor Vlaanderen.

- Om deze redenen, en vele andere, is het aangewezen dit kunstmatige land te splitsen.

Maak daar eens een film over en stuur hem naar de ambassades.  Niet de belgische in het buitenland.  De buitenlandse ambassades in het land B met copies naar de internationale kranten.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oplossing van de quiz

In welke organisatie treffen we mensen aan met volgende specifieke beroepservaringen ?

29 beschuldigden voor echtbreuk
 7 beschuldigden voor Fraude
19 beschuldigden voor ongedekte cheques
117 beschuldigden voor bedrieglijk bankroet
 3  beschuldigden voor geweldpleging
71 personen die geen kredietkaart kunnen krijgen wegens niet kredietwaardig
 4 beschuldigden  in drugs-verbonden misdaden
 8 beschuldigden voor winkeldiefstal
21 beschuldigden in één of andere rechtszaak
84 beschuldigden zijn dit jaar geverbaliseerd wegens dronken rijden

Het gaat om leden van het Britse  Lager Huis van, zij die de weg bereiden voor de spoedige instelling van het islamitische Britse Rijk.

Dank aan de deelnemers voor hun creatieve inbreng.

De redactie


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zomer is aangebroken !



Tijdens een zomerse wandeling in het voorbije weekeinde konden wij nabij het Groeningepark in Kortrijk dit idyllische beeld vastleggen :  een Kortrijkzaanse vermeit zich bij de koele beek waar in 1302 het Franse ridderleger in de pan werd gehakt.

Woman lying beside tropical waterfall cascades in Vanuatu


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaanderen wenkt u





Op weg naar het multiculturele Vlaanderen


10-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze zondagse quiz met Aloïs-Hector




Er zijn veel mooie prijzen te verdienen, beste bloglezertjes, zoals een dikke vis, een lepel suiker, een fles bio-azijn, watertomaten-zonder-smaak, vele blikjes Whiskas die heerlijk smaken als het pensioentje op is en veel meer. 

Hier is onze Quizmeester, hij is 87 jaren jong en heet Aloïs maar laat zich ook Hector noemen. 

- Hallo, isch  het aan mij ?  Dag bloslezertches, hier is ik, Alois, die sich ook Hector laat noemen.  Over welke organisatie hebben wij het hier na ?  Antwoort gezwind gelijk de wind en misschien u wint.
Wasch  het goed ?

Kan u zich voorstellen te werken in een organisatie van meer dan 600 leden waarvan :
 
29 beschuldigden voor echtbreuk
 7 beschuldigden voor Fraude
19 beschuldigden voor ongedekte cheques
117 beschuldigden voor bedrieglijk bankroet
 3  beschuldigden voor geweldpleging
71 personen die geen kredietkaart kunnen krijgen wegens niet kredietwaardig
 4 beschuldigden  in drugs-verbonden misdaden
 8 beschuldigden voor winkeldiefstal
21 beschuldigden in één of andere rechtszaak
84 beschuldigden zijn dit jaar geverbaliseerd wegens dronken rijden

Welke organisatie is dit ?
  Uitslag morgenvroeg maandag

Alois, die zich Hector laat noemen.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onveiligheid door een neutraal waarnemer



Als wij iets zeggen of schrijven, is het uiteraard altijd partijdig, vooringenomen, opgeblazen, racistisch, laag-bij-de-gronds en zeker verkeert want we sgreiven nie goe en sijn nie goe in taal.

Met genoegen brengen wij u dit uittreksel van een blog van een compleet neutraal iemand die zich van politiek niet te veel aantrekt en zeker niet van die van ons.  Hij sgreift ook nie goe maar verteld wel de waareit :

09-02-2008
Gebruik deze link als u rechtstreeks dit artikel wilt bookmarken of linken...Inbraak in ons appartement

MobilGisteren werd er op de middag, voor de tweede keer al ingebroken in ons appartement. Buiten geld en juwelen is er ook een heel deel van men muziekinstrumenten en juwelen met een emotionele waarde ontvreemd. De politie was vrij snel ter plekke maar ik wil toch wel iets kwijt over het Antwerps stadsbestuur. Wat ik vreemd vind is dat je in bv. Gazet van Antwerpen bijna nooit iets leest over inbraken in Antwerpen of omliggende fusiegemeenten. Natuurlijk wil Burgemeester Patrick Janssen een veiligheidsgevoel kweken bij de burger maar beste Patrick " HET GAAT VAN KWAAD NAAR ERGER IN UW STAD". Betaald de burger niet genoeg (stads)belastingen om de waarheid hier omtrent te weten? Als er partijen zijn die hier willen over discucieren worden ze mond gesnoerd (dikwijls gezien op ATV) Mijnheer Janssen en zijn stadsbestuur zijn voor mijn part niet goed bezig (zoals overal in Belgie met PS/SPa) Groetjes, Danny & co

09-02-2008, 08:32:25 Danny

http://www.danny-ooye.tk:80/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De chaos neemt toe



We zijn absoluut niet blij met de door Jef Gabriëls aangeklaagde problemen in verband met het bestuur van onze gemeentes.  Het is de zoveelste terechte klacht over de onkunde en de onmacht van onbekwame politici, die onveranderlijk gerecruteerd worden uit de krimpende traditionele partijen.  Ze proberen zich te profileren met simpele thema's zoals een compleet onbelangrijke tentoonstelling over blote madammen maar het organiseren van het sociale verkeer in onze ingewikkelde maatschappij is niet aan hen besteed.  Sommigen denken hun onvermogen weg te goochelen door veel openluchtconcerten in te richten.  Gemeentes die bestuurd worden door samenraapsels en minderheden, om toch vooral Vlaams Belang uit te sluiten, betalen nu de prijs van hun ondemocratisch optreden.  Fout !  Niet zij betalen die prijs, wél de inwoners. 

Het woord is aan de Jef, de vriend die mee met de Toerken in zijn gemeente (Genk) wilde betogen vorig jaar omdat hij bang was van hun woede. Jef, de bange blanke man. 

Volgens Jef Gabriels, voorzitter van de Vlaamse Vereniging Steden en Gemeenten, dreigen de lokale overheden onbestuurbaar te worden. "De Vlaamse gemeenten gaan gebukt onder een alternatieve verzuiling", klaagt Jef Gabriëls, zelf burgemeester van Genk aan. "Alle departementen, op Vlaams en op federaal niveau, spuien regels zonder het minste overleg. Niet onderling en niet met ons. De gemeenten moeten het dan maar oplossen, zelfs al Ýs er geen oplossing." Gabriëls klaagt de toestand aan in Het Nieuwsblad op zondag.

"Het bosdecreet, de schijnhuwelijken, de parkeerbonnen, huisvesting, bouwvergunningen, strafrechtelijke aansprakelijkheid van burgemeesters... Het zijn maar enkele domeinen waar geen klare regelgeving meer in is. Maar toch moeten wij het als lokale overheid oplossen. Stilaan wordt dat onhoudbaar en vooral: te duur. Jaar na jaar besteden wij meer geld aan advocaten en procedures. Nog even en we crashen."


Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Frut van Koekestad



Enkele dagen nadat we onze eigen "Aanbevolen steks door Angeltjes" hadden opgepoetst valt een van de uitverkorenen in de coma.  Vermoedelijk geschrokken van onze warme aanhankelijkheid. Ze durven bij "The Frut" makkelijk beroep doen op de taal van de Aartsbisschop van Canterburry, zoals u ziet aan de titel van onderstaand stukje. De leuze van de hoofdredacteur luidt : "Big Ben is great, and The Frut is his prophet" 

Bedankt, collega's, voor het vertrouwen. "Deze onuitputtelijke nieuwsbron" loopt zwaar gebukt onder de nieuwe verantwoordelijkheid.  Wij snakken naar 29 februari, datum van jullie terugkeer.

 

A word from the CEO of The Frut

Gezien de uitbreidende spontane stakingsgolf bij ons voetvolk, het onvermogen van de aangestelde sociale bemiddelaars en de griepaanval die de redactie teistert (en waarvoor weer eens een verkeerd antibioticum werd voorgeschreven), sluit De Frut van Koekestad haar deuren tot en met 29 februari.
Wil u echter vakkundig gedesinformeerd blijven, dan verwijzen we u in afwachting graag naar deze onuitputtelijke nieuwsbron aan wie wij bij deze tijdelijk al onze onwelvoeglijkheden overdragen.


http://www.defrut.be/
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Criminaliteit op internet : het wordt tijd !



Dit valt ons eerlijk gezegd tegen.  We waren toch overeengekomen om te doen alsof de criminaliteit een folkloristisch gebeuren was, waar we geen aandacht hoeven aan te besteden ?  En wat doet Vlaams Belang ?  Het internet inschakelen om de burgers op de hoogte te houden van de waarheid. 

DE WAARHEID is godverdoeme dat wat de overheid zegt ! Wie dat in vraag stelt, is een INCIVIEK.
 
De woordvoerders van de politie veinzen dat ze de mentaliteit bezitten van ouderwetse pakkemannen maar in werkelijkheid zijn het dienaars van het politiek-correcte regime, collaborateurs met een honingsmoel die de mensen misleiden.  Uiteraard dankbaar bijgestaan door de broodschrijvers van de pers wier taak dezelfde is : de waarheid verdoezelen, de feiten minimaliseren of doodzwijgen en al wie protesteert tegen deze gang van zaken, zwart maken. Over de parketwoordvoerders zullen we desnoods iets vertellen, als ze hebben leren praten.

Oeps, wij lieten ons even gaan.  En wat zal er gebeuren met de privacy van het tuig, alstublieft ?  Zij zijn het die moeten beschermd worden, want zij zijn de slachtoffers van onze onbarmhartige samenleving. 

Politie en parket zullen met hun ogen voltijds vastgekluisterd zitten aan hun schermen om de internetsite van Vlaams Belang tot op de komma en het zwarte verdoezelbalkje te analyseren.   Er zal geen tijd meer zijn om dieven te vangen, om pv's te maken, om onderzoeken te doen.  En alles wat doorsijpelt tot in de rechtszaal, wordt opgevangen door getrouwen die sfeerscheppers streng straffen en het tuig laten lopen.  Of zoals een vriend het mij zegde : de bandietenjager wordt opgesloten en de bandieten worden vrijgelaten.

N - 'We gaan de grenzen van de wet aftasten', zegt de veroordeelde ex-commissaris Bart Debie over de nieuwe criminaliteitswebsite. Het Vlaams Belang gaat volgende week zelfs verdachten op het internet zetten. De Antwerpse politie en het gerecht wachten af.

Het Vlaams Belang in Antwerpen lanceert volgende week een website waarop iedereen criminele feiten kan melden. 'Om een antwoord te bieden op de doofpotoperatie van het gerecht en de stad Antwerpen', verduidelijkt VB-veiligheidsspecialist Bart Debie, die vorige week nog veroordeeld werd voor het toedienen van slagen aan verdachten, diefstal van een laptop en vervalsen van processen-verbaal. 'De persberichten van de politie beperken zich tot de gebroken armen en benen, van een afgevallen dakgoot tot een weggelopen peuter. Maar de échte feiten, zoals de inbraken, diefstallen met geweld... over zulke zaken wordt in de Scheldestad niet meer gepraat.'

Met het louter op internet zetten van criminele feiten, rijzen er weinig problemen. Als die tenminste gesignaleerd worden door burgers. Want de korpsleiding drukte de politieagenten al meermaals op het hart dat ze aan het beroepsgeheim gebonden zijn en dus niets mogen doorspelen aan het Vlaams Belang.

Debie belooft ondertussen de politie zelfs een handje te helpen: 'Als die feiten nog niet bij de politie bekend zijn, zal ik ze zelf doorspelen. We gaan zelfs in het oog houden dat we geen gerechtelijke onderzoeken dwarsbomen.'

Toch kan er een probleem opduiken, want de identiteit van verdachten - en slachtoffers trouwens ook - blijft een heikel punt. Temeer daar het VB ook films en foto's van die feiten op het web wil zetten. 'Als we zulke beelden in handen krijgen, zullen we die zeker tonen. We gaan daar de grenzen van de wet aftasten. We zullen de gefilmde beelden van een inbraak bijvoorbeeld wel bewerken, met een zwarte balk voor de ogen of zo. Zo kunnen de mensen zien wat er aan de hand is. Wie de dader kent, zal hem zo wel herkennen, maar het grote publiek niet', stelt Debie.

De Antwerpse politie of het gerecht steken voorlopig geen stokken in de wielen. 'We wachten af. Om een voormalig premier te parafraseren: 'we zullen de problemen aanpakken, wanneer ze zich voordoen'', reageert politiewoordvoerder Sven Lommaert. 'Het is uitkijken naar wat het Vlaams Belang op die site zal zetten. En ook het parket zal dit wel met argusogen volgen, of er geen gelekte informatie op staat. Of andere dingen die niet door de beugel kunnen. Dan zullen ze ons of de computer crime unit van de federale politie wel inschakelen.'

Het Antwerpse parket wacht inderdaad ook af. 'We werken vooral reactief. Pas na een misdrijf grijpen we in', klinkt het daar.

Het aftasten van de grenzen van de wet zullen voor het VB geen sinecure worden, want het vrijgeven van een identiteit is uiteindelijk een ingewikkeld juridisch kluwen. Over minderjarigen bestaat weinig discussie, maar voor anderen is er de privacywetgeving of artikel 10 van de wetgeving op de auteursrechten, waarbij iemand de toestemming moet geven om een beeld van hem of haar te publiceren. De wet op het politieambt schrijft agenten trouwens voor dat verdachten niet aan de publieke nieuwsgierigheid blootgesteld mogen worden.

 Kris Goossenaerts - Het Nieuwsblad

http://www.nieuwsblad.be/Forum/Index.aspx?pageName=detail&forumId=538063

Via deze brug komt u terecht bij een poll van het Nieuwsblad over de vraag van de wenselijkheid van dit VB-initiatief.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De EU valt CH aan



Aan hand van deze persmededeling van de Zwitserse Volkspartij (SVP/UDC), de grootste politieke formatie in CH, kunnen we vaststellen op welke manier de Europese Unie zich opstelt tegenover het neutrale Zwitserland :

"SVP/UDC verwerpt categorisch de aanvallen van de EU op de souvereniteit van Zwitserland.  Deze imenging in onze binnenlandse aangelegenheden, de aanvallen tegen ons federalisme en de rechtstreekse democratie van Zwitserland kunnen niet langer gedoogd worden.  Een geschreven verklaring waarin de EU zich onherroepelijk engageert de fiscale autonomie te eerbiedigen is de enige aanvaardbare voorwaarde om het vrije verkeer van personen uit Bulgarije en Roemenië toe te laten."

De arrogante allesweters en machtspotentaten uit Brussel blijven zich bemoeien met de kwestie van het bankgeheim en ze eisen, ter gelegenheid van de uitbreiding van de EU met de prachtlanden Bulgarije en Roemenië , dat CH zijn grenzen openstelt voor deze nieuwe Europeanen en tegelijk blijven ze morrelen aan het zogenaamde bankgeheim.  Dit laatste is trouwens al behoorlijk gefatsoeneerd, zodat maffiafiguren zich nu richten tot andere geldparadijzen.  In de Caraïben of de Stile Oceaan. De EU wil gewoon Zwitserland inlijven : het bevindt zich pal middenin de Unie, maar de meerderheid van de bevolking wil er niet van weten.  De socialisten, de linkse liberalen en de zwakke christen-democraten blijven onderhandelen, want zij zien natuurlijk hun grote politieke concurrent, de Zwitserse Volkspartij, tenonder gaan in de Europese Dictatuur.

Waar de Europese dictators ook een grote hekel aan hebben, is de vorm van rechtstreekse democratie bij middel van de referenda. Wij kunnen enkel hopen dat de Zwitsers voet bij stek houden en niet toegeven aan het Europese complot tegen onze  Westerse beschaving.

L'UDC rejette catégoriquement les attaques de l'UE contre la souveraineté de la Suisse. Cette immixtion dans nos affaires intérieures, ces attaques contre le fédéralisme et la démocratie directe de la Suisse ne peuvent plus être tolérées. Une déclaration écrite dans laquelle l'UE s'engage de manière irrévocable et définitive à respecter l'autonomie fiscale de la Suisse est donc la condition incontournable à l'extension de la libre circulation des personnes à la Roumanie et à la Bulgarie.

 

Si l'UE refuse de donner cette garantie, l'UDC lancera de toute manière un référendum contre l'extension de la libre circulation des personnes. Le système de fonctionnement fédéraliste de notre pays - donc la concurrence fiscale entre cantons - n'est pas négociable, d'autant moins qu'elle constitue un atout important de notre pays. Il est évident que l'unique but de l'UE est de compenser ses propres faiblesses concurrentielles en affaiblissant l'attractivité, donc la concurrence de la Suisse.


Ray 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anonieme Tips zijn Hot


Overgenomen van NOS.Nl - Bericht 08.02.07

De politie loste in 2007 een kwart meer misdrijven op dan in 2006, mede dankzij anonieme tips via Meld Misdaad Anoniem. Mensen hebben vertrouwen in misdaad anoniem melden, omdat ze een duidelijke stijging zien in de resultaten. Mensen bellen ook anoniem omdat ze soms niet anders kunnen of durven.

De organisatie kreeg afgelopen jaar ruim 80.000 telefoontjes. Dat is een stijging van bijna twintig procent ten opzichte van vorig jaar. Van die meldingen stuurden ze bijna 23.000 door naar de politie. Er zijn ruim 1100 misdadigers opgepakt na deze tips.

Er is ook een grote stijging van het aantal misdrijven dat voorkomen is. Vorig jaar waren dat er nog 75, nu zelfs 98. In Amsterdam is de ontploffing van een bom voorkomen. Wat nog meer opvallend is, zijn de meldingen over milieudelicten. Bijna een kwart meer dan in 2006.

De meeste meldingen gingen over geweld, zoals bedreigingen en vernieling. Er waren ook veel meldingen over overvallen. Mede dankzij een anonieme, gouden tip werd een man aangehouden die mogelijk twaalf overvallen pleegde in Almelo.

In 2007 kwamen 223 tips binnen over vuurwerk. De Regiopolitie Zaanstreek Waterland maakte daardoor ruim 1000 kilo vuurwerk onschadelijk.

----------------------------------------------------------------------


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vraaggesprek met Geert Wilders - 09.02.07


Fragmenten uit :
Mohammed is een enge duivel
© Pol De Wilde - Corelio
Bekijk de pagina uit de krant
.

'Ik wil niet emotioneel klinken', zegt Wilders. 'Maar ik hou van België. Ik vind het een prachtig land. Eén keer per maand ga ik in Antwerpen winkelen met mijn vrouw. Met veel politie om me heen lukt dat nog. Ik word er ook steeds vaker herkend. We rijden dan soms door naar Brugge of Gent, een prachtige stad. Er zijn natuurlijk ook veel mensen die een hekel aan me hebben, maar naar België gaan vind ik hartstikke leuk. Ik heb ook vervelende dingen meegemaakt: twee jaar geleden botsten we op de Brusselse Grand Place op een groep Marokkanen. Toen ze me herkenden, moesten we door de politie ontzet worden. Heel vervelend.'

Geert Wilders is sinds Pim Fortuyn zonder discussie de meest omstreden politicus van Nederland. Met zijn spijkerharde aanvallen tegen de islam - 'De Koran is het Mein Kampf van de moslims' - maakte hij zich zeer onpopulair bij allochtonen tot ver buiten Nederland. Nog voor de moord op de filmmaker Theo van Gogh, in 2004, moest Wilders onderduiken, na aanhoudende doodsbedreigingen. Intussen leeft hij al drie en een half jaar permanent met veiligheidsmensen aan zijn zijde.

Wilders raakte in onmin met zijn partij, de liberale VVD, waarvoor hij sinds '98 parlementslid was. Eind 2006 haalde Wilders met de door hemzelf opgerichte Partij voor de Vrijheid (PVV) zes procent van de stemmen, goed voor negen zetels in de Tweede Kamer. En nu is Nederland in de ban van de kortfilm die Wilders al in november aankondigde. De film, die hooguit tien à vijftien minuten duurt, werd al eind januari verwacht, maar is nu voor begin maart gepland.

Waarom wilt u uw ideeën ook in een film verkondigen?

'Vorig jaar heb ik in een opiniestuk uitgelegd dat de Koran volgens mij verboden moet worden omdat het een intolerant, fascistisch boek is. Daarna heb ik ook in de Tweede Kamer uitgelegd waarom ik dat wou. De logische derde stap bestaat er nu in om ook met beelden aan te tonen dat de Koran de inspiratiebron vormt voor een groeiende groep van mensen die daar de verschrikkelijkste dingen mee doen. In tegenstelling tot andere heilige boeken, zoals de Bijbel of de Thora, ligt de Koran niet stofferig in de kast, maar geldt hij in veel landen zelfs als wet.'

Theo van Gogh en Ayaan Hirsi Ali hebben met hun film Submission toch al een soortgelijke boodschap gebracht?

'Die film, die ik overigens prachtig vond, behandelde de onderdrukte rol van de vrouw in de islam. Ik probeer meerdere thema's te behandelen. De film van Ayaan was bovendien een acteerfilm. Ik gebruik ook bestaande beelden.'

Volgens premier Balkenende leidt de film nu al tot 'heftige reacties die als kwetsend en bedreigend kunnen worden ervaren'. Houdt u Nederland in een angstgreep?



'Niet ik, maar premier Balkenende doet dat. Een heel bange, laffe man. Hij heeft nog niet één shot van mijn film gezien en praat al over een “serieuze crisis,. Zou hij ook zo gereageerd hebben als ik had beweerd dat de Bijbel verboden moet worden?'

'Die angstvallige, laffe en paniek veroorzakende reactie van het kabinet bewijst dat de islam blijkbaar een aparte behandeling verdient en niet tegen kritiek kan. Balkenende gedraagt zich als een dhimmi, een niet-moslim in een moslimland. Hij doet niks dan buigen en knikken.'

Hij heeft toch een punt: uw film komt voor moslims zeker provocerend over. Wilt u het op uw geweten hebben als er geweld van komt, bijvoorbeeld tegen Nederlanders in moslimlanden?

'Ik heb dat niet op mijn geweten! Ik ben een democratisch gekozen politicus: bijna 600.000 mensen hebben op mij of mijn partij gestemd. Ik opereer binnen het kader van de wet en zou het nooit anders willen. Als ik de waarheid laat zien zoals ik ze zie, en dus gebruik maak van mijn vrije meningsuiting, ben ik natuurlijk nooit verantwoordelijk als mensen die het niet met me eens zijn, geweld gebruiken.'

De grootmoefti van Syrië heeft gezegd dat, als u echt provoceert, dat betekent dat 'Wilders aanzet tot oorlog en bloedvergieten. Dan is hij daarvoor verantwoordelijk. Het is de verantwoordelijkheid van het Nederlandse volk om hem ervan te weerhouden'.

'Was de heer Balkenende een vent met ballen geweest, maar hij is helaas een watje, dan was onze minister van Buitenlandse Zaken naar Syrië gegaan om er protest aan te tekenen. Hij had moeten zeggen: “Jullie zijn allemaal knettergek geworden. Roep die grootmoefti tot de orde, want het gaat hier om een democratisch verkozen parlementariër, wat bij jullie niet eens bestaat, die vervolgens een kritische film maakt, wat bij jullie ook al niet mag., In de plaats daarvan gaat onze minister van Buitenlandse Zaken naar Syrië, buigt er vier keer voor de Syrische president Assad en zegt dat mijn film zeker niet het standpunt van de Nederlandse regering vertolkt. Ze bieden al hun excuses aan nog voor er iets is gebeurd! Dit is gewoon paniek! Die angst is nergens op gebaseerd.'

'Ik vind de ideologie van de islam abject, fascistisch en fout. De profeet Mohammed is een enge duivel die we in Nederland niet moeten aanbidden. Niet uit haat, maar uit trots en voor het zelfbehoud van onze Nederlandse identiteit en onze westerse waarden, verdedig ik een immigratiestop uit islamitische landen. Ik wil ook dat we proberen mensen te bewegen om te remigreren naar hun eigen land, zij het vrijwillig.'


U ziet dus allochtonen vrijwillig per vliegtuig naar Marokko terugkeren?

'Per vliegtuig, per luchtballon, per raket, verzint u het maar. Het kan allemaal. Er zijn geen juridische beletsels, en mochten die er wel zijn, dan kunnen wij ze opruimen. De grenzen sluiten voor immigratie uit moslimlanden kan in ieder geval. Het onvrijwillig wegsturen van criminelen moet ook kunnen door hen te denaturaliseren. Dat is een kwestie van politieke wil. Vervolgens kun je op vrijwillige basis mensen stimuleren om weg te gaan.'

Met een oprotpremie?

'Een prachtig woord. Ik wil zoiets niet uit haat of uit het idee dat die mensen niet deugen. Mijn motivatie is wel dat nu al in de grootste twee steden van Nederland de bevolking onder de 21 jaar voor meer dan 50 procent niet-Nederlands is. Dat heeft niks te maken met racisme of fascisme.'

Jean-Marie Dedecker noemt u een 'oerconservatief met soms fascistoïde trekjes'.

'Mijn reputatie is blijkbaar niet zo goed in Vlaanderen. (zuinig lachje) Ik ken de heer Dedecker niet zo goed, maar ik weet dat hij zich liever vergelijkt met Rita Verdonk (de ex-minister van Justitie, die net als Wilders met de VVD heeft gebroken, nvdr). Ik ben niet racistisch of fascistisch. Nog meer dan door moslims, word ik verketterd door extreem-rechtse kringen in Nederland, alleen al om mijn pro-Israëlisch standpunt. In de peilingen halen we nu al 15 zetels. Dat vind ik belangrijker dan wat een verdwaalde Belgische politicus van mij vindt.'

In België bent u eigenlijk vooral beroemd om uw Mozart-achtige kapsel. Het heeft dezer dagen veel succes gehad als carnavalspruik. Kunt u daarom lachen?

'Ik vind dat best leuk, ja. Enige zelfrelativering is nodig. Ik ben Limburger. Van toen ik nog piepjong was, heb ik elk jaar drie dagen lang dag en nacht carnaval gevierd. Ik heb zelfs zo'n pruik toegestuurd gekregen. Maar ik zou ze nooit kopen. Het ziet er ook niet uit. Ik hoef ze ook niet te dragen. Ik vind het origineel veel beter.'

Met permissie, daarover zijn de meningen verdeeld.

'U bent nog aardig voor mij. De meeste mensen vinden het een heel raar kapsel. Ik vind het gewoon mooi. De VVD-fractievoorzitter zei ooit dat ik minister mocht worden als ik meer naar hem luisterde en naar de kapper ging. Ik heb geantwoord dat ik geen van beide zou doen.' (lacht)'

U leeft nu al drie en een half jaar met de permanente bewaking van veiligheidsmensen. Wat doet dat met u?

'Je gunt het je grootste vijand niet. Ik praat er niet zo graag over, maar het is een hel. Sinds oktober 2004 ben ik mijn vrijheid kwijt. Vandaag moet ik melden wat ik morgen en overmorgen ga doen.'

We hebben het zelf ondervonden: zeker hier in het parlement raak je niet zomaar tot bij u.

'Toch is hier deze week bij een ingang iemand gearresteerd die mij wat wilde aandoen. Men probeert het dus wel, maar het lukt gelukkig niet. Privé is het veel erger. Alle spontaneïteit is weg uit mijn privéleven.'

Hebt u contact met uw familie?

'Ja. Maar niet altijd op de manier die ik verkies. '

Dan is het misschien nog een geluk dat u geen kinderen hebt.

'Dat is nu zonder meer een zegen.'

Lijdt uw vrouw hieronder?

'Daar zeg ik niks over.'

Uw zussen en broer stemmen altijd links, heb ik gelezen. Laten zij u nu niet links liggen?

'Nee hoor. Ik vermoed dat ze denken: Wat een rare ideëen heeft die man, maar hij is wel mijn broer. Maar met die heisa over mijn film wil ik niet te veel over hen vertellen.'

Waar komt uw afkeer voor de islam eigenlijk vandaan? Stamt hij uit uw jaren in Israël, waar u als jongeman een tijd hebt gewerkt?

'Nee, toen reisde ik vooral rond en zat ik achter de Israëlische meisjes aan. Ik was zeventien en had toen nog niks met politiek.'

'De jongste tien, twintig jaar heb ik bijna alle islamitische landen meerdere malen bezocht. Afghanistan, Iran, Irak, Syrië, Egypte, noem maar op. Ik heb heel snel uitgemaakt wat daar mis was.'

Veel mensen houden aan zulke reizen net een liefde voor de islamcultuur over. Waarom u niet?

'Omdat ik het ware gezicht van veel van die landen heb gezien. In Syrië, Iran en Egypte heb ik bij gastvrije mensen thuis brood gegeten en thee gedronken. Maar die landen hebben wel enkele dingen gemeen: het zijn geen democratieën, ze hebben geen maatschappelijk middenveld en er is een zeer kwalijke invloed van de religie, van de islam dus. Gematigde dictators bestaan niet: of het nu om de koning van Jordanië of die van Saoedi-Arabië gaat, het zijn allemaal corrupte boeven.'

'Ik ben gaan reizen en praten met mensen in al die landen, ik ben gaan studeren, ik heb stage gelopen op de afdeling Saoedi-Arabië van het ministerie van Buitenlandse Zaken in Parijs. En telkens botste ik op de negatieve kanten van de islam, die getuigen van een achterlijkheid die met geen woorden valt te beschrijven.'

Ook Pim Fortuyn noemde de islam achterlijk. Beschouwt u zich als zijn politieke erfgenaam?

'Neen, ik ben mezelf. Ik heb wel veel respect gehad voor Fortuyn.'

Als Fortuyn nog had geleefd, zou u dan lid zijn van zijn partij?

'Misschien was hij dan wel lid van mijn partij.'

Als u in Vlaanderen woonde, voor wie zou u dan stemmen?

'Dat zou ik niet weten. (aarzelt) Misschien help ik hem er niet mee, maar vroeger heb ik veel contact gehad met de man die intussen minister van Defensie is geworden, Pieter De Crem. Hij was toen, net zoals ik, lid van de Navo-assemblee, toen ik nog bij de VVD zat. In verre oorden hebben we toen vaak gepraat. Hij heeft me veel geleerd over de Belgisch politiek. Maar ik zou niet voor hem stemmen. In Nederland zou ik ook nooit stemmen voor het CDA (de tegenhanger van CD&V, nvdr).'

(Partieel overgenomen van Corelio)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bange, blanke Man ? Wij ?



De linkerzijde  in Vlaanderen (en daarbuiten) juicht bij de woorden van Erdogan dat het een goede zaak is voor de moslims  dat Turkije toetreedt tot de EU. Links verwijt eenieder die zich vragen stelt bij de rol die de Turken zichzelf toedichten "bange blanke mannen" te zijn.  Daar worden wij nu echt misselijk van.  Waarom in 's hemelsnaam zouden wij bang moeten zijn ?  Wij hebben een weg gekozen als Vlaamsgezinde autonomisten die moed vergt. Het is veel simpeler om bij de socialisten aan te sluiten en u te schikken naar de instructies van het Politburo  dan op te komen voor de zelfstandigheid van volk en land. 

Bang ?  Ik ken mensen uit de magistratuur die vriendje waren met Eric de Bruyn tot die zich kandidaat stelde tegen Gennez en daarom de vriendschap verbraken.  Uit angst hun carrière en verder benoemingen in het gedrang te brengen. Als iemand bange blanke mannen zoekt : bij de socialisten en andere carrièrefirma's lopen er velen rond.  Ook vrouwen. Bange, blanke vrouwen, die graag gemanipuleerd worden.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkije dringt aan ...



De Turkse premier Erdogan heeft in München nogmaals herhaald dat het een goede zaak is voor wereld en de moslims als Turkije tot de EU toetreedt.  Een goede zaak voor de moslims, want Turkije kan de alliantie garanderen tussen de diverse culturen.  Zegt Erdogan.  En hij voegt er aan toe dat zijn land een ideale ligging heeft tussen drie continenten.  Alstublieft, u daar en u ginder die dat niet wisten, dàt zijn klinkende argumenten, niet.  Woorden van zilver maar zwijgen was goud geweest, Erdogan.

Turkije ligt waar het ligt (met een miniscuul neuspuntje in Europa en de rest in Azië) als het land mocht blootgesteld gestaan hebben aan de invloeden van de omringende culturen, dan heeft het er niets van opgenomen.  Turkije is en blijft een gewild geïsoleerd islamitisch land.  Met de dreiging van militaire correctoren op de politieke achtergrond en de macht in handen van een zuiver islamitische partij, die zich wil laten aanvaarden door het Westen. In ruil voor vele voordelen en subsidies uiteraard.

** FILE ** Women with Islamic head scarves, with one of them wearing a paper bag over her scarf, protest against a ban on the wearing scarves in Turkish universities, in Ankara, Turkey, in this Feb. 2, 2008 file photo. Turkey is roiling with debate over just what kind of head scarves will be permitted if a ban on Islamic covering in universities is lifted, with one of influential figure warning that the constitution could become a "fashion magazine.". (js1)
Geen hoofddoek bij ?  Papieren zak is ook goed
in het land dat beweert het kruispunt tussen
continenten en culturen te zijn

Andere godsdiensten dan die van de islam zijn niet welkom ginderachter,  aanhangers ervan vertoeven in permanent levensgevaar.  Zeg niet dat het niet waar is, of ik roep Ergun Top erbij. Mijn Turks gemeenteraadslid uit de stad van Allah, die zonder verpinken de wapens opneemt tegen het land B als zijn échte vaderland  hem dat beveelt.  Hij wéét wat elke Turk weet : anglicanen, protestanten, katholieken, orthodoxen blijven beter buiten.  Vrijzinnigen mogen gekeeld worden, dat is geen probleem. Erdogan kan leuren met zijn tolerantie en zijn  gespeeld diplomatieke talenten zoveel hij wil : Turkije is en blijft zichzelf.  Nauwelijks een democratie, een door de koran overheerste bevolking, een vrij militaristische natie die een aantal basisrechten  en vrijheden van de enkeling niet aanvaardt. 

Met andere woorden : wél geschikt voor de verdwaasde politici in de EU, niet voor de gewone Europeanen. 

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechtvaardige Rechters






Wie ver genoeg in de tijd teruggaat, ontdekt Rechtvaardige Rechters.  Helaas ook deze hierboven afgebeeld, zijn momenteel nog niet boven water gekomen : het is een replica (links)

Wie belangstelling heeft voor Het Lam Gods en het sedert 1934 verdwenen paneel van de Rechtvaardige Rechters durven wij aanbevelen te gaan kijken en lezen bij volgende blog :
http://www.rechtvaardigerechters.nl/home.htm


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hypocrisie TROEF door PIM


Vorig jaar verkocht het noodlijdende Ford Motor Company zijn upper class topmerk Aston Martin. U kent dit merk ongetwijfeld uit de 007 verhalen van Ian Fleming. De kopers van dit luxemerk waren 2 Islamitische investeringsgroepen: The Investment Dar Company (TID) en Al-Deem Investments, beide uit Koeweit. TID is de snelst groeiende Islamitische investeringsgroep in Westerse goederen. Op hun verlanglijstje staan vooral onroerende goederen, luxe-artikelen en bankservices.

 

Dit is "business as usual" zou je misschien zeggen, ware het niet dat de financiering van deze aankoop een nieuwe mijlpaal betekent in de Islamitische opmars. Immers het nodige geld voor deze aankoop werd verstrekt via een lening door de in London gevestigde Islamitische afdeling van de Duitse bank WestLB AG en de Unicorn Investment Bank of Bahrain.

 

Een lening zonder interest.

 

Want in overeenstemming met de sharia, die het heffen van interest op leningen verbiedt.

 

Een bank die gratis werkt dat zie ik ook wel zitten, denkt u misschien? Maar zo werkt het systeem natuurlijk niet. De uiteindelijke meerwaarde die deze banken realiseren op deze lening bedraagt immers zo'n slordige 8% interest. Alleen, zij noemen het zo niet. De lening is wat men noemt een Murabaha verkoop, volledig conform de sharia. De truuk bestaat erin het basisbedrag, dat wordt ontleend, te verhogen met een zekere “opwaardering” en dit dan in termijnen terug te vorderen van de ontleners. Net hetzelfde als interest, maar dan anders verpakt. Pure hypocrisie dus.


 

De auteur bij zijn Aston Martin



Zo weten we meteen ook waar Foertis
de afgelopen weken zijn mosterd heeft gehaald, nl. in Groot-Brittanië. Daar zijn ondertussen al 3 banken die conform de sharia werken: de Islamic Bank of Britain, de European Islamic Investment Bank en de Bank of London & The Middle East.

 

Met een overschot aan oliedollars zal de afbetaling van de Aston Martin lening wel geen probleem zijn. Wat wel een probleem is, is de manier waarop hier eigendommen van het Westen in versneld tempo in de handen vallen van Islamitische grootgeldbezitters. Op de keper beschouwd is deze manier van financieren  wereldschokkend nieuws, want het is de eerste keer dat op dergelijke schaal Westerse kroonjuwelen als Aston Martin in de gretige handen vallen van Islamieten. Alleen, niemand weet het of staat erbij stil, want verzwegen door de media.

En daarom luidt de verkoop van Aston Martin niets minder in dan de volgende fase in de Islamitische opmars. Een mijlpaal dus, maar wel een bijzonder trieste mijlpaal. Vroeger werd de strijd gevoerd met het zwaard in de hand, nu gebeurt het met de oliedollars in de hand. En gewiekste, maar corrupte Britse advocaten verdedigen deze (treur)gang van zaken zo: Because the English tax and legal environment “is in your favor”.  Hoe cynisch kan je zijn!!

 

Hier wordt opnieuw een cassant bewijs geleverd van de door linkse ideologen toch zo verguisde domino-theorie (in het Engels “stepping-stone theory”). Of anders uitgedrukt: Geef ze een vinger en ze nemen een hand.

 

Ik geef lukraak enkele lokale voorbeelden van deze “stepping-stone” theorie.

 

Paula D'Hondt (u weet nog wel, de Koninklijk Commissaris voor het Migrantenbeleid in de jaren stillekes) hanteerde de volgende stelling: “Integratie is de volledige assimilatie van de openbare orde en de wetgeving”. Verhofstadt deed het in zijn 2de Burgermanifest in 1992 dunnetjes over door te stellen dat vreemdelingen aanvaard worden op voorwaarde dat ze "de bij ons geldende levenswijze en waarden aanvaarden en overnemen” (pagina 64).

 

Dan kwam de stelling dat integratie eisen, laat staan assimilatie, gelijk stond met racisme. Vervolgens moesten we de verrijking van de verschillende culturen (het multicultarisme) leren ontdekken en vooral waarderen. Wie het heil er niet van inzag was bekrompen. Dan was het de hoofddoek, die een uiting was van de culturele “eigenheid” van de nieuwkomers. Daarna kwam de eis voor Islamitische godsdienst in het onderwijs. Gisteren was het creationisme aan de orde van de dag als “volwaardig” alternatief voor het Darwinisme. En dan volgt nu de introductie van de sharia in het bankwezen.


Wie zei er ook weer dat de domino-theorie een fabeltje is?

 

Er zal verdomd meer nodig zijn dan één super James Bond 3de generatie om deze New wave Blofelds te stoppen! Al dan niet aan het stuur van zijn Britse (of Islamitische) Aston Martin.

 

Wie nu nog niet ziet wat er onder onze voeten in versneld tempo aan het gebeuren is, is ofwel oliedom en stekeblind ofwel ter kwader trouw. Er is geen tussenweg.

 

PIM

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!