Angeltjes
07-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spreken zi döytç, Ayşe?



Toen wij in de jaren '50 onze militaire dienst volbrachten nabij Keulen, noemden wij Duitsland grimlachend "Das Land des Lächelns", het land van de glimlach naar de operette van Franz Lehar, die ook niet geestig is.

Intussen is Duitsland op weg om het tweede vaderland te worden voor menig Turk.  Daarom werden in augustus 2007 de herenigingswetten aangescherpt.  Iedereen die in het raam van de gezinsbijeenvoegingen het land D binnenzeilt, moet een kleine test afleggen om te bewijzen dat hij/zij zijn/haar plan kan trekken in het Duits met alledaagse begrippen en woordjes.  "Geh'n wir ins Chambre Séparée, Schatz" zou er eentje kunnen zijn net zoals "Und wir fahren gegen Engeland" maar onze kennis van D is zo beperkt, dat wij niet zouden slagen in de test.

In 2004 kwamen officieel 22.000 alleenstaande Turken het land van de glimlach vervoegen en thans staan hun partners, kinderen en andere familieleden klaar om de overstap te maken, helaas met verstrengde maatregelen.  Zij moeten een zeshonderdtal woorden kennen en een minimale kennis van grammatica bezitten.  Eerste minister Erdogan noemde vorig jaar deze Duitse beslissing een "racistische en anti-Turkse maatregel".  Toen de Duitse minister Maria Böhmer vorig jaar in Ankara een bezoek bracht werd haar verteld, dat zij "de minister is, die Turkse bruiden doet wenen".  Na de nederlaag van de nazi's mag je tegen Duisters om het even wat zeggen, zij mompelen voortdurend "Entschuldigung".

En wij vertellen u dat allemaal zonder verpinken, zonder ons op te winden, zonder iets te insinueren, gladjes, fijntjes, geen verborgen hatelijkheden, kortom ongebruikelijk neutraal, zoals u het in de media ook aantreft. Brug naar Turkije ?  Hieronder, ze loopt over de Bosphorus.  Hoofddoek is terug toegelaten hoor, dames. 

http://www.turkishdailynews.com.tr/article.php?enewsid=95714

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philip Claeys antwoordt ons


 Beveiliging Ayaan Hirsi Ali



Naar aanleiding van onze vraag over de mogelijke beveiliging van Ayaan Hirsi Ali door de EU ontvingen wij een razendsnel antwoord van Philip CLAEYS, Europees parlementslid voor Vlaams Belang.


----- Original Message -----
To: Ray 
Sent: Thursday, February 07, 2008 10:27 AM
Subject: RE: Angeltjes & Ayaan

Beste Ray,
 
Dank voor uw e-mail. Ziehier mijn reactie:
 
Het is hemeltergend dat de Nederlandse overheid weigert nog langer in te staan voor de veiligheid van Ayaan Hirsi Ali. De moord op Theo Van Gogh heeft aangetoond dat mensen als Hirsi Ali wel degelijk gevaar lopen. Indien Nederland weigert zijn verantwoordelijkheid te nemen, dan is het niet onredelijk dat een andere instantie die taak opneemt. Die instantie zou inderdaad de Europese Unie kunnen zijn. Aangezien Ayaan Hirsi Ali momenteel in de Verenigde Staten woont, moeten de EU en de VS samenwerken om haar veiligheid te garanderen, ook wat de deelname in de kosten betreft.
 
Het Vlaams Belang zal dus de schriftelijke verklaring van Benoît Hamon ondertekenen. Het is evenwel merkwaardig dat het voorstel van Hamon mee ingediend is door andere leden van de socialistische fractie in het Europees parlement, waaronder Véronique De Keyser van de Waalse PS. Was het niet uitgerekend de socialistische parlementsvoorzitter Borrell die de vertoning van Hirsi Ali's film 'Submission' in de perszaal van het Europees Parlement verbood? Was het niet de PS die via allerlei muilkorfwetten de vrijheid van meningsuiting aan banden heeft gelegd in België, met een veroordeling van het Vlaams Blok tot gevolg?
 
Als je pleit voor het vrijwaren van de vrije meningsuiting, zoals de schriftelijke verklaring over Hirsi Ali doet, dan moet dat voor iedereen gelden. Niet 'à la tête du client'.
 
Vriendelijke groeten,
Philip


Duidelijk, hé !  Dat is de stijl van rechtlijnige politici, die een probleem bekijken, situeren in zijn kader en dan hun besluit trekken.  We hadden het niet anders verwacht van Philip Claeys.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hillary Rodham



Toen de vrouw van Bill Clinton (zijn wettelijke, bedoelen we) first lady speelde tijdens zijn presidentschap liet ze zich Mrs. Hillary Rodham-Clinton noemen.  Haar meisjesnaam voorop, ten bewijze van een hoog emancipatiegehalte.  Nu heeft ze deze manifestatie van onafhankelijkheid terzijde geschoven en teert ze gedeeltelijk op de naam van haar nog steeds populaire echtgenoot.  Het is campagne, ziet u en dan worden alle hens aan dek geroepen en overbodige principes overboord gekieperd.

De eerste vrouwelijke president van de VS ?  Waarom niet, er zijn al zoveel mannelijke sukkels gepasseerd.  Alleen jammer, dat je bij deze vrouw permanent ziet dat ze acteert. Een bikkelharde antipathieke tante, moet geen suikeren hartje veinzen. En ja, ik zag liever McCain voor de job, maar eerlijk is eerlijk, hoe goed je conditie ook moge zijn, op je 71ste. dergelijke verantwoordelijkheden opnemen, is dat nodig ?   Stuurt u wel een oorlogsverklaring, vooraleer de troepen van het seniorennet onze kantoren binnenstormen alstublieft ?

Een fragmentje  overgenomen van www.nieuwnieuws.nl

De campagne van Hillary Clinton verkeert mogelijk in financiële moeilijkheden. De senator uit New York heeft toegegeven in januari 5 miljoen dollar uit haar eigen middelen te hebben geleend aan haar campagne.

Volgens campagnemedewerkers van de voormalige first lady heeft Clinton zoveel vertrouwen in haar campagne dat ze haar eigen geld erin steekt. Anderen, zoals de gewezen campagnemanager van de teruggetreden kandidaat John Edwards, Joe Trippi, hebben echter een andere en voor de hand liggende verklaring. 'Ze is blut', aldus Trippi. Presidentskandidaten zijn alleen al tientallen miljoenen kwijt voor reclamespotjes

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Graaien, altijd maar graaien, zwieren en graaien ...



Echtgenoot Onkelinx shopt met succes bij PS-ministeriesIn een nota van juli 2007 die onlangs per vergissing naar een van zijn cliënten verstuurd werd, ontvouwt advocaat Marc Uyttendaele zijn strategie om in ministeriële kabinetten van de Franstalige socialistische partij een maximum aan dossiers binnen te halen.

Uyttendaele is de man van PS-minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid Laurette Onkelinx,

De kranten van Vers L'Avenir pakken uit met het nieuws, bij het weekblad Le Vif gebeurt dat vrijdag.

Actieplan

Het document van vier bladzijden, dat Uyttendaele zelf geschreven heeft, kwam begin februari per vergissing terecht bij de administratie van de provincie Waals-Brabant. De nota werd als bijlage meegestuurd. Eigenlijk dateert ze van juli 2007 en was ze gericht aan Frédéric Delcor, de rechterhand van PS-voorzitter Elio Di Rupo.

Uyttendaele zet zijn actieplan uiteen "om het draagvlak van zijn advocatenbureau, een van de meest gereputeerde van het land, te vergroten", schrijft Le Vif. Hij somt zijn contacten in PS-kringen op bij het Waals en Brussels Gewest, de Franse Gemeenschap, grote steden zoals Brussel, Bergen en Charleroi waar PS-burgemeesters de plak zwaaien, bij de NMBS, De Post, intercommunales enz. En vooral geeft hij aan wat hij van plan is te doen om zijn spitspositie in de publieke sector te behouden, aldus het weekblad.

Uyttendaele heeft bevestigd dat hij de auteur is van de nota. "Ik voelde toen dat de PS zou gediaboliseerd worden. Ik wist dat ik de eerste zou zijn om eronder te lijden. Ik heb een kantoor van 20 mensen dat moet draaien. En de activiteiten van dat kantoor situeren zich voornamelijk in de publieke sector", verdedigt hij zich.
Uyttendaele zegt dat hij zijn "verbondenheid met de PS nooit verborgen heeft", maar hij ontkent de advocaat van één partij te zijn.

(In alle kranten te lezen)

-----------------------------------------------------------------
Mogen wij ons even voorstellen welk gehuil er zou opgegaan zijn in rode, blauwe en oranjekleurige kringen als Annemans of Coveliers een gelijkaardige démarche zouden gedaan hebben naar bvb slachtoffers van "jongeren" en gelijkgestelden?

Volgens een vriend advocaat, aan wie ik de vraag gesteld heb, laat de orde van advocaten een (beperkte) vorm van publiciteit toe, maar is "démarcheren" ofte huis-aan-huisverkoop ten strengste verboden. Ik wacht nu op zijn rekening.

Regus Patoff


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nogmaals Ayaan Hirsi Ali



BRUSSEL (ANP) - De Europese Unie moet de kosten van de beveiliging van Ayaan Hirsi Ali gaan dragen nu Nederland dat niet langer doet. Daarvoor pleit een groep van tot nog toe ongeveer tachtig europarlementariërs.

Zij proberen in het Europees Parlement  i een meerderheid voor hun oproep te krijgen, waarna die kan worden verstuurd naar de parlementen en regeringen van de 27 EU-landen  i en naar de Europese Commissie  i.

De oproep is een initiatief van de Franse sociaaldemocratische europarlementariër Benoît Hamon. Tot nu toe hebben 82 europarlementariërs zijn oproep getekend, onder wie ook Nederlanders als Kathalijne Buitenweg  i en Joost Lagendijk  i van GroenLinks.

Zouden wij mogen vernemen welke de houding is van Vlaamse Europa-parlementariërs in deze kwestie ?




Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Par ici, Monseigneur. Langs hier, domoor. II


De troon- en kroonopvolger, Prins Stuntelmans verblijft in Davos (CH) om met de economische wereldtop te praten (sic) over kapitaal, kapitaal en kapitaal.  Hij zal vermoedelijk weer eens origineel uitpakken met de speech, dat het land B een diamant is.    De Vlaamse ondernemers hadden een receptie voorbereid met minister-president Peeters waar de kroonpretendent de eregast zou zijn.  Omwille van een agendafout, stapte de onwetende bij een andere delegatie binnen, die van India waar het veel leuker was. 
Toe te voegen aan de lange lijst misverstanden, fouten, stommiteiten, lompigheden van Laken. 



Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Par ici, Monseigneur. Neen langs hier.


Het dilemma


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oliedollars, Neparabier en onze Stradi


Als heftig vorstander van de multiculturele gemeenschap voert onze medewerker en goede vriend, de Heer Stradi, een uitgebreide briefwisseling waarvan wij hieronder een (ingekort) fragmentje tonen. Eerst de brief die hij ontving van zijn islamitische correspondent : 


Wij Arabieren hebben zoveel geld dat wij probleemloos de ganse westerse economie kunnen opkopen. We zullen beginnen met de noodlijdende banken zoals Citigroep, UBS of Société Génerale, die door graaizucht en witteboordcriminaliteit op de rand van het faillissement staan. Daarna de multinationals zoals Krupp, Siemens, Bayer enz.

We zullen eens zien wie de islamisering gaat tegenhouden. Bovendien hoeven jullie helemaal geen schrik te hebben: eerst even door de zure schil bijten, en dan voor eeuwig proeven van de ontelbare voordelen van de islam. Vraag het aan de volkeren die al bekeerd zijn in de loop der eeuwen, of aan nieuwe bekeerlingen in uw eigen land: niemand wil terug!

Inch Allah zie ik jullie allemaal nog in Mekka!

Ibn Saoud
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hallo nep-Arabier,

 

 Mochten al de moslims uw taalbeheersing hebben, dan zouden ze  zich  informeren via vrij verkrijgbare lectuur en democratische debatten om zich een eigen mening te kunnen vormen. Dat zou al een goed begin zijn voor de besteding van de oliedollars. Als de vrouwen bovendien  aan  de tirannieke greep van hun mannen zouden ontkomen en zo de machodictatuur die jullie godsdienst noemen, de rug toekeren, dan is 50% op de goede weg.  

 

Dan dit : wie bedoel je nu met “Wij, Arabieren”. Geen enkele moslim zal zich Arabier noemen of hij moet er daadwerkelijk een zijn. Die uitspraak alleen al verraadt, dat je geen moslim bent, maar enkel erop uit bent om olie (sic) op het vuur te gooien, mij goed, een ideaal moment om wat teergevoeligheden aan te raken in de vorm van een vraagstelling, altijd leuk als men constructieve antwoorden krijgt. Ik vrees echter dat je enge visie je die vrijheid niet zal gunnen. Daar gaan we.

 

Waarom de westerse banken opkopen ?  Zou het niet handiger zijn banken in de heimat te bouwen, de vraag die dan moet gesteld worden is ; wie gaat die bemannen, wie gaat die landen vertrouwen om geld te plaatsen gezien uw haat voor het westen ? De olie geraakt binnenkort op en de oliearabieren investeren liever in ontwikkelde gebieden.

 

Waarom de oliedollars niet gebruiken om in de moslimlanden de levensstandaard te verhogen beginnende met de primaire levensbehoefte zoals water van de kraan in ieder huisgezin, elektriciteit, gratis gezondheidszorg, om met dat  te beginnen. Verder gratis educatie via goedopgeleide leraren, geen islamfabeltjesvertellers. Zo zou men kunnen evolueren naar  universiteiten die een vrije geest ontwikkelen om vrij onderzoek te doen en zich dienstbaar te maken voor de mensheid.  Dàt is vrijheid.

 

Waarom lezen we nooit een getuigenis of dagboeken van vrouwen die leven onder het juk van die fijne doctrine. Enkel door vrijgevochten en afvallige vrouwen worden we geïnformeerd.

 

Waarom is humor aan jullie niet besteed ? Verkramping door onderwerping?

 

Waarom hebben jullie die fanatieke overtuiging op de islamisering van het westen. Denken jullie echt dat die rijkdommen er vanzelf gekomen zijn en dat die er nog zullen zijn als de hele bevolking onder de knoet ligt van  achterlijke wetten uit de zesde eeuw ? Moeten we een copie worden van uw landen van herkomst?

 

Wat heeft het de volkeren die bekeerd zijn door de islam opgebracht? Nu en doorheen de geschiedenis heeft er bloed gevloeid in naam van, ja wat eigenlijk, een niet bewezen opperwezen. Het westen heeft deze ketenen afgeworpen, dat was Verlichting, en jullie willen deze terugschroeven.

 

Weet je wat de islamisering zal tegenhouden ?  Jullie jaloezie op hoger ontwikkelde naties, het besef dat jullie geïndoctrineerde leugen van collectieve onderwerping voor een maangod een illusie zal blijken te zijn, dit spijtig genoeg na veel bloedvergieten. Daardoor ook die agressie. Ontwikkeling en vreugde in het leven heb je daar voor opgeofferd om tot de conclusie te komen dat je als levend wezen niks voorstelt, dat zal pas de verlichting zijn. 

 

De kracht van het vrije denken echter zal jullie overwinnen.

 

 STRADI


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iran


In Iran worden drastische maatregelen toegepast tegen jeugdcriminaliteit.  Ophangen.  Onder misdaden rekent men ook homoseksualiteit.

De jonge sukkelaars worden niet op staande voet geëxecuteerd op deze barbaarse wijze, maar men wacht tot ze achttien zijn voor de uitvoering van het vonnis.

In West-Europa bestaat de gecontesteerde en tot hiertoe onbewezen  strekking dat jonge misdadigers, slachtoffers zijn, die kunnen heropgevoed worden.  Gecombineerd met de afwijzing om de spelregels van de Europese cultuur te aanvaarden, is hier een generatie in opbouw die zonder norm of besef haar plaats opeist. 

Het Iranese standpunt inzake overtredingen is gruwelijk, het onze is belachelijk.

Ray

http://www.adnkronos.com/AKI/English/Security/?id=1.0.1843146531


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werkaanbieding te Brugge


Zoekt u een fijne job in het Brugse met aangenaam gezelschap, frisse lucht en een mooi zonnetje ?




06-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berg af met de rechtstaat.



De gemeentelijke overheid van Amsterdam (PvdA - Groen Links - VVD en CDA) heeft aan een driehonderdtal scholen een cursus uitgereikt in verband met burgerfatsoen.  De werkelijke bedoeling is de figuur en de partij van Geert Wilders te bekladden en in een slecht daglicht te plaatsen bij de jeugd. We hebben het er enkele artikels hieronder al over gehad.

Bovendien is de verantwoordelijke theeslurper Cohen zo laf om te ontkennen dat het pamflet anti-Wilders is.  Er staan tussen de teksten ook tekeningen zoals deze : een leuke, brave en beleefde moslimjongen komt zich voorstellen bij een Amsterdams blank gezin dat gepenseeld worden als de familie Flodder.  Op die manier denkt het regime de bevolking op zijn kant te krijgen.

De rechtstaat B en de rechtstaat NL zijn nu in steile vaart de berg aan het afrollen.

lesmateriaalvoormoslimtokkie.jpg


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scheppingsverhaal door Gandalf, Profeet van de Hobbits



In het begin schiep God de woestijn maar omdat hij zag dat ze leeg was schiep hij de tweede dag de kameel. Hij zei tegen de kameel dat hij een tijdje zijn plan moest trekken en dat kon, want hij had hem zo gemaakt.

De kameel mocht wel 10 minuten lang drinken voor hij werd weggestuurd. Bij een kameel loopt het water eerst in zijn poten en als die volzitten loopt het verder in zijn buik tot aan zijn bult ... tenzij hij op zijn rug ligt om te drinken want dan gebeurt het omgekeerd.

“Allee weg”, zei God dan, “tot binnen 7 dagen, want ik heb nog heel wat “te scheppen”, en hij gaf de kameel een sjot tegen zijn achterste zodat die sterretjes zag. Die zouden hem goed van pas komen als het ‘s nachts donker werd.
Maar voor hij zich omdraaide dacht God er nog aan dat één bult toch maar niks was. Hij zou nog wel iets maken met 2 bulten, eerst moest de lucht en de zeeën nog gevuld worden.

Dus maakte hij platte en holle oesters, gemelijke octopussen, stekelbaarsjes en sardienen en nog een hele hoop crimineel grote en kleine vissen en voor in de lucht maakte hij allerlei gevogelte van ooievaars tot gepluimde kiekens.


De volgende dagen plantte hij struiken en bomen en liet daar slingerapen in los. Hij maakte  leeuwen en tijgers, mieren en kakkerlakken, rechte en scheve dingen van groot naar klein.


De 7e dag maakte hij de mensen : Een man en een vrouw. Hij wou eerst ook nog tussensoorten maken zoals homo’s en “voil jeannetten” maar zag daar van af. Het was zo al ingewikkeld genoeg.

Toen zei hij (maar hij zag dat ze al bezig waren) “Gaat en vermenigvuldig u en kuist elke keer uw spel af”.  God zag dat het goed was en toen de vrouw door haar tuin liep al zingend “Bra-ve meis-jes ko-men in de he-mel, stou-te meis-jes o-ver-al !” kon er zowaar een goddelijk lachje af.

 

De avond van de 7e dag overzag hij alles wat hij gemaakt had en zei “Ik ben het hier beu, trekt allemaal uwe plan, ik ben er mee weg”.

Maar tijdens de lange reis naar de hemel merkte hij opeens hoe een ster zich losmaakte uit een zwart gat en recht op de aarde afkwam. Met een geweldige knal botsten ze tegen elkaar en sommige kamelen verschoten zich een bult zodat ze er van dan  af 2 hadden.

Toen werd de aarde overspoeld door vuur en water, overal chaos en van Gods werk bleef niets meer over. “Jawadde”, zei God, “dat ik met al dat stof niet meer opnieuw begin, ik ga mij amuseren met de hemel eens opnieuw te schilderen en mijnen bureau op te kuisen. Als er nog iets uit kan  voortkomen dan zal ‘t vanzelf moeten gebeuren”.


En zo geschiedde.


DNA en genetica zorgden voor de huidige biodiversiteit van planten en beesten waaronder de mens in al zijn politiek correcte of incorrecte variaties... Maar dat is een ander verhaal !

06-02-2008, 18:53 geschreven door gandalf


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boze moslims wraken Wikipedia



- Goed nieuws, Ray ? 
- Zeker en vast, Savat.
Stilte.
- En, Ray  ? 
- Later, Savat.  Waar is ons Ellen ?
- Ik zou het niet weten, Ray.

Op deze wijze verlopen de minzame dagen in de warme sfeer van onze kantoren.  We passen de etiquette zorgvuldig toe door mekaar aan te spreken met gebruikmaking van onze voornamen.  Als er een nieuwtje binnenrolt, worden wij op staandevoet overenthousiast, alsof wij een direct abonnement hebben bij Reuters.  De enige bedoeling is de kwaliteitspers en de regimegazet voor te zijn, wat natuurlijk zelden lukt, want die mannen krijgen petoet van de overheid.

Onderhavig nieuwtje liet ons bloed weer sneller stromen, hopelijk bij u ook.  De soms aardig manipulerende Wikipedia wordt in de moslimtang genomen.

Boze moslims willen beeldenstorm op Wikipedia

woensdag 6 februari 2008 17:26

Boze moslims willen dat Wikipedia afbeeldingen van de islamitische profeet Mohammed van de site verwijdert. Bijna 100.000 islamieten wereldwijd hebben een petitie ondertekend.

Moslims boos over afbeeldingen Mohammed op Wikipedia
Moslims willen af van afbeeldingen profeet Mohammed op Wikipedia

Het gaat vooral om ‘historische miniaturen’, aldus persbureau ANP. De moslims zijn beledigd door de illustraties omdat de islam het afbeelden van mensen zou verbieden. Zij eisen respect voor hun religie.

Anoniem
Op
deze website staat de petitie. Momenteel zijn er ruim 98.000 ondertekenaars, waarvan de meesten anoniem wensen te blijven.

Aanleiding voor alle ophef is een artikel op de Engelstalige Wikipedia-site over Mohammed, meldt de Amerikaanse krant New York Times.

Geen censuur
Wikipedia is niet van plan de plaatjes van Mohammed te verwijderen.

De internetencyclopedie zegt geen censuur te willen toepassen ‘ten gunste van een bepaalde groep’.

Door Robin van der Kloor - Elsevier, het beste Nederlandstalige magazine, na 't Pallieterke.

We zullen eens gaan snuisteren in Wikipedia om te zien of het waar is wat die 100.000 mannen (want vrouwen zullen er niet te veel bij zijn) beweren.  Afbeeldingen van de profeet ? Daar zijn we nu nieuwsgierig naar : Hoe zag die man eruit ?  Wat ging er in hem om ?  Was hij moediger dan Braveheart en was Aisha mooier dan Sophie Marceau, de persoonlijke geliefde van een onzer collega's ?    We houden u op de hoogte.

De redactie


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Super dinsdag

Image


Wie zal de  44ste  opvolger van George Washington worden ?

(tot hiertoe waren 18 Republikeinen en 14 Democraten president - 4 zijn vermoord tijdens hun ambt : Lincoln, Garfield, McKinley en Kennedy)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anti-Wildersbrief op school : 10/10



De gemeente Amsterdam heeft in de scholen een pamflet laten afgeven waarin ze de leerlingen wijst op het onfatsoenlijk gedrag van sommige politici die de mensen tegen mekaar opzetten.  Zeer goed gedaan, Cohen.  Helaas heeft men over het hoofd gezien studenten en ouders te verwittigen voor politici die hun land uitverkopen en de eigen burgers laten stikken. Indoctrinatie in de scholen door het regime : wij juichen toe en roepen, wanneer hier ?




En lachen maar ...
(een Hoofddoekmeisje, Theeslurpmans, een boertje met handen in de zakken, een oud-minister (Hulp !  Wie ?) de Majesteit en helemaal achteraan een grote donkere mijnheer.


http://www.telegraaf.nl/binnenland/3223759/_Lesbrief_over_Wildersfilm__.html?p=27,1


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Domme, domme Darwinisten



U weet dat wij niet met religies spotten : ieder zijn gedacht,  Janssens zijn goedkope uitvluchten en brakke leugens, en wij ons geliefde populisme.  Voilà, moeder aarde heeft voor ieder van ons een plaatsje geruimd in haar opwarmende schoot.

Zelfs voor de Antwerpse imam Nordine, die vorige zondag theologisch kwam aandraven met argumenten om de evolutieleer de nek om te wringen, is er plaats.  Op vraag van  professor Braakman waarop de moslims zich wetenschappelijk steunen om Darwin af te wijzen, kwam enigszins aarzelend de naam van Haroun Yahyah naar buiten.  Wij herinnerden ons die naam, want hij werd hier een jaar geleden aangehaald door PIM en sedertdien zijn wij sporadische bezoekers van de webstek van deze Turkse mijnheer.  Of hij nu binnenhuisarchitect is, of buschauffeur doet er niet toe : hij heeft een indrukwekkend aantal boeken bij mekaar geschreven en video's ontworpen in functie van de ondersteuning van theorieën die in de koran vermeld staan. Zolas je antieke meubels op bestelling kan laten fabriceren, zit je bij Haroun gebeteld om een stukje wetenschap op aanvraag te laten fabriceren.

Heeft u zich al eens afgevraagd : "Hoe, potverjandorie, het mogelijk is, dat uitgerekend in de woestijn waar niets leeft, behalve een sporadische zandluis, een prachtdier als de kameel weet te overleven ?  Hoe kan nu zoiets ?"  U zal er ongetwijfeld vaak van wakker gelegen hebben. Welnu daarop heeft de heer Haroun Yahyah een antwoord in vorm van een videoclip die circa 10 minuten duurt.

Maar er is meer !   De creatie van het heelal en de aarde ?  Het leven op aarde ?  U vindt het allemaal.  Ook waarom u Darwin zeker NIET moet geloven : hij is namelijk een racist. 

Filip van Laenen van the Brussels Journal schreef gisteren een pracht van een gefundeerd artikel over de kwestie, we gaan zijn argumenten niet overnemen, u kan ze lezen, via dit bruggetje : http://www.brusselsjournal.com/node/2935
onthouden want bij gelegenheid komen ze nog van pas.

En de "Schepping van de Kameel" vindt u hier :
http://www.harunyahya.com/camel/index.html

De bruggenbouwers van Angeltjes staan tot uw dienst.  Wie zegt dat wij een beperkte visie hebben ?

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het (hoofd)doekje voor het bloeden



Als er iets te vertellen valt over de politieke uitzendingen van de zevende dag, zullen we het bijtijds vernemen, want zelf kijken, doen we nauwelijks ; of soms een beetje stiekem. 

Alleszins Janssens hebben we gemist, vorige zondagmorgen.  Hij schijnt zich enorm sympathiek opgesteld te hebben en volgens Knack schrijft, heeft hij een fantastisch argument uit zijn duim gezogen, waarom precies ambtenaren met loketdienst geen hoofddoek mogen dragen.   Wij dachten dat deze beslissing steunde op de neutraliteit van de openbare dienst.  De openbare dienst, dat zijn wij allen tenslotte, die door de tussenpersoon die de ambtsdrager is,  het sociale verkeer tussen de burgers regelt.  Maar dat is niet waar, volgens de slechtste burgemeester ooit.  De hoofddoeken worden verboden om de dames uit moslimlanden die een rijbewijs komen ophalen, geen appelflauwte te bezorgen, als ze toegesproken worden door iemand die hen een kwade déjà-vu zou kunnen bezorgen.  Een asieliste uit een land waar vrouwen niet mogen autorijden, komt haar rijbewijs ophalen en schrikt zich te pletter.  Dat moeten we ten allen prijze vermijden.

Volgens de officiële statistieken (we geloven ze niet, maar da's een andere zaak) leven er in Antwerpen uit streng islamitische landen volgende aantallen vreemden :  Afghanistan 618 - Bhutan 40 - Jemen 13 - Saoedie-Arabië 5 - Nederland 8954. 

Conclusies ?  U kan ze hier kwijt.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer Janssens op de 0000 aub !


Janssens krijgt nu ook  van Knack's huisfilosoof, Joël de Ceulenaer, de wind van voren.  Alweer een aanleiding wellicht om de Antwerpse burgemeester en concertorganisator op de openbare omroep ruim de kans te geven zich te komen rechtvaardigen.  Alstublieft, linkse journalisten van de 0000, doe dit vooral.  Zoals ten tijde van Theo Lefèvre, de CVP eerste-minister.  Telkens die op tv kwam, verloor zijn partij duizend stemmen. 

Joël en Patrick, allez votre corridor, messieurs :

Beste Patrick Janssens, 
 
Het leven is écht niet rechtvaardig voor u. Eigenlijk had u de geschiedenis willen ingaan als de man die het Vlaams Belang tegenhield, maar het ziet ernaar uit dat men zich u vooral zal herinneren als de man die de hoofddoek verbood. En die net daardoor - oh, ironie - net die partij een voorzet gaf die ze nog tot aan de verkiezingen van 2009 overal in Vlaanderen vlotjes kan binnenkoppen. Gemeente per gemeente per gemeente - een echte triomftocht wordt het.

Zelfs uw partijgenoot Louis Tobback zei vorige week in De Morgen: 'Er was geen probleem, Janssens heeft er in Antwerpen een uitgevonden. In Antwerpen staan ze zelden of nooit stil bij de impact die hun beslissingen hebben op pakweg Gent, Lier of Leuven. Voor het Antwerpse stadsbestuur is Leuven net hetzelfde als Zimbabwe.'

Toen u in De zevende dag de kans kreeg om uzelf te verdedigen, gaf u eerst uw collega-burgemeester lik op stuk. Leuven en Zimbabwe? 'Ik zou nooit Tobback met Mugabe vergelijken', grijnsde u. 'Maar ik kan hem niet beletten om dat zelf te doen.' Vervolgens probeerde u uit te leggen waar dat hoofddoekenverbod nu ook alweer goed voor is. Waarom die vestimentaire neutraliteit van de overheid zo belangrijk is.

Ik vat uw gedachtegang even samen. Er bestaan islamitische landen, legde u uit, waar vrouwen niet met de auto mogen rijden. Uit die landen zijn mensen gevlucht. Een aantal van hen heeft in Antwerpen asiel gekregen. Beeld u nu eens in, vroeg u ons, dat een vrouw die zo'n land is ontvlucht, in Antwerpen haar rijbewijs behaalt. Dat ze dat moet gaan afhalen aan een stedelijk loket. En dat ze daar wordt geholpen door een vrouw met... een hoofddoek - die haar terstond doet denken aan het fundamentalistische regime in haar land van oorsprong. Zou zo'n confrontatie niet ronduit onwenselijk zijn?

Ik zal eerlijk bekennen: heel even kwam het mij voor dat uw argument enigszins deugde. U gaf mij, voor het eerst, een glimp van een schaduw van een reden om u gelijk te geven. Maar net daarom - oh, ironie - leverde u het ultieme bewijs van uw ongelijk. Het staat nu wel vast dat die zogezegde 'neutraliteit van de overheid' niet de ware reden is voor uw ingreep. De ware reden is dat u, als partijloze burgemeester, ook de VB-achterban een cadeautje wilde doen. Als uw hoofddoekenverbod kon spreken, zou het zeggen: 'We gaan er niet te veel eieren onder leggen, onder die moslims.'

Hoe ik dat ineens zo zeker weet? Omdat uw timing niet deugt. Het duurde te lang. De maatregel is ruim een jaar oud, en nú pas komt u voor de dag met het allereerste argument dat ergens op lijkt te slaan. Dat wil dus zeggen dat u en uw entourage een dik jaar hebben moeten nadenken en brainstormen om dit ene voorbeeld te vinden: een vluchteling uit een land waar vrouwen niet met de auto mogen rijden. Ik hoor u al zeggen tegen de medewerker die met dat verhaaltje kwam aanzetten: 'Dát is het, we hebben het gevonden, bel De zevende dag!'

Qua wraakexpeditie was u overigens goed op dreef, voor een zondagochtend. Na Louis Tobback kreeg ook Ludo Helsen van u nog een verbale kopstoot. Helsen is de provinciaal gedeputeerde die in één klap nationale bekendheid verwierf omdat hij niet wil dat het Antwerpse Fotomuseum een tentoonstelling wijdt aan de Fenomenale Feminatheek van Louis Paul Boon. Ach, die brave Ludo Helsen, grijnsde u: 'Een man die uit de Kempen komt, excuseer als ik denigrerend klink.' Die 'middeleeuwse bekrompenheid' is aan u, burgemeester van een open en verdraagzame wereldstad, niet besteed.

Nu ben ik de laatste om lyrisch te doen over mijn heimat, maar in dezen ben ik een ervaringsdeskundige: ik heb achtereenvolgens twintig jaar Kempen en twintig jaar Antwerpen op de teller staan. En ik kan u verzekeren: inzake bekrompenheid hoeft onze vriend de sinjoor niet onder te doen voor onze kameraad het boertje uit de Kempen.

Ik meen mij trouwens te herinneren dat Ludo Helsen vooral vreesde dat de tentoonstelling van bepaalde beelden uit de Feminatheek wel eens strafbaar zou kunnen zijn. En daarmee bedoelde hij volgens mij niet de zedige prentjes die De Morgen afdrukte. Een krant die echt durft, had vast de iets jongere modellen geselecteerd. Of wacht: stelt ú ze anders tentoon op het Schoon Verdiep. Het zijn tenslotte allemaal meisjes zonder hoofddoek 

© 2008 Roularta Media Group

Publicatie: Knack / Knack


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ons holebi-modehoekje.


 Bescheiden, teer, transparant, uitdagend,  met een koket hoedje. Voor de ietwat oudere travestiet.

Camilla



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Etiquette in Kruibeke



In de Waaslandse Scheldegemeente Kruibeke, met aan het hoofd de bebaarde burgemeester Denert die in zijn leven meer partijen heeft gehad dan ik lieven, is men erg gesteld op de juiste omgangsvormen.  Niet alleen wordt elke vergadering van de gemeenteraad ingezet met een gebed maar als er een probleem ontstaat, gaat de burgemeester in eigen persoon dwars over de autoweg E 17 neerliggen, om zijn gelijk te halen. En dit alles voor de bescheiden bruto jaarwedde van € 55.087,23



Dit is de woning van de burgemeester.  Hij heeft zoveel werk dat er geen tijd resteert om zijn gras te maaien zoals u kan vaststellen of zijn baard te fatsoeneren.

Ruimte voor etiquette is er nochtans wel in Kruibeke :

De vereniging van ondernemende vrouwen, Markant Kruibeke, organiseert maandag 18 februari een voordracht over etiquette. Ceremoniemeester en wijnconsulent Albert Amez legt uit hoe we bezoekers uit andere culturen moeten ontvangen, hoe we iemand begroeten tijdens een walking dinner en hoe we moeten omgaan met sms'jes tijdens het eten. De voordracht in Ons Huis begint om 20 uur. Info op www.markantvzw.be/kruibeke. (dhs)

Zo kunnen de markante huisvrouwen uit het Waasland zonder rode kaken  binnenkort buurman Ahmed of Rachid volgens de regels een glaasje wijn aanbieden.

Juffrouw Ellen
 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!