RuuR aan de muur
Henk Ruurda heeft aan de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk vijf jaar lang de opleiding Schilderen gevolgd en daarna drie jaar specialisatie portret en model. Hij signeert zijn werk met RuuR.
Foto
28-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slotoffensief Ruw'Art

Slotoffensief Ruw’Art op 6 april

Half april komt er een einde aan 12 maanden Ruw’Art in winkelcentrum de Ruwert. Het hele winkelcentrum gaat op de schop en het Ruw’Art pand doet mee. Het kunstenaarscollectief betreurt het natuurlijk maar heeft met veel plezier gewerkt in het atelier, lieten hun eigen werk zien en gaven andere kunstenaars gelegenheid om een maand lang te exposeren. Nog één keer gaat Ruw’Art iets bijzonders doen voor de bezoekers van het winkelcentrum de Ruwert:

Koopzondag 6 april ’s middags van 12 tot 16 uur kunnen bezoekers hun portret laten tekenen door schilders en tekenaars van het Tekencollectief Oss. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de nieuwbouw van Hospice De Oase. Het overdekte plein voor Ruw’Art lijkt dan weer even op het Parijse Place du Tertre. Met als extraatje, figuranten gehuld in Dickensiaanse en Gothic kleding.

Het Ruw’Art team bestaat uit de kunstenaars Tanja Bukman,Riet Mulders, Barry Vermeulen, Cees Smits, Jos de Waal en Henk Ruurda. Zij hebben het afgelopen jaar bij toerbeurt door de week en in het weekend in hun atelier gewerkt en bezoekers ontvangen. Ruw’Art hoopt dat er nieuwe mogelijkheden komen om op een zelfde manier te werken. En dat mag ook in het centrum van Oss. 15 april moet het pand ‘bezemschoon’ worden opgeleverd en eigenlijk hoopt Ruw’Art dat zich voor die datum nog iemand meldt die een leegstaand winkelpand beschikbaar heeft. Voor contact en informatie: ruurdah@ziggo.nl

 





Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie *
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (0)

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

Foto

Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!