NIEUW: Blog reclamevrij maken?
LUDOVIKUS&Lea heten U Welkom.
Binnen zonder kloppen.
VOOR IEDER MET EEN OPEN MIND Image and video hosting by TinyPic
Inhoud blog
 • Middelkerke (laatste keer)
 • Middelkerke in volle zomer.
 • Middelkerke (nog eens)
 • Middelkerke in de regen.
 • Aan't zeetje.
  Wat niet lachend kan gezegd worden, is de waarheid niet!
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   

  Free Image Hosting at www.ImageShack.us

  De nieuwe Ludovikus.
  Alle foto's zijn
  aanklikbaar om te vergroten.
  Cursor er op en klik.
  Free Image Hosting at www.ImageShack.us
  Lea&Ludovikus

  Lea en LudoV voor
  chalet met leeuw in
  de voorhof. in Kenia
  We konden ze bijna
  aanraken. 
     

  wij zijn wel die witte
  Uploaded with ImageShack.us

  Kenia was een droom
  Opa Ludovikus met
  kleinzoon Nicholas

  Free Image Hosting at www.ImageShack.us
  Ludovikus vroeger

  Free Image Hosting at www.ImageShack.us
  Ons Lea Oma


  blogproblemen - klik hier


  Als ge u verveelt:
  klik dan hier eens.

  powerpoint-tips, video, flash

  29-07-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Middelkerke (laatste keer)

  'k Stond gisteren op ontploffen. Een heel relaas van een maand in Middelkerke. Klik op toevoegen...en lap alles weg. Sorry, maar ik heb de moed niet meer om het opnieuw te schrijven. Ik krijg het nooit meer geschreven zoals het was. Meestal goed weer gehad. Twee hevige onweders beleefd. Bij zoveel natuurgeweld voelt eens mens zich heel klein. Toch weer eens de bevestiging gekregen dat deze strook strand, van de Nederlandse tot aan de Franse grens met een heel speciaal klimaat gezegend is. Hoe kan het anders dat terwijl het enkele kilometers naar het binnenland toe, het regent, hagelt, straten onderlopen, met het water een halve meter hoog in de huizen, dat we hier op het strand lagen te zonnen. Vertel het de mensen thuis, ze geloven het niet. Wij vroeger ook niet.
  In elk geval, sorry aan onze blog maatjes die dachten dat ik hen vergeten was. Eerst was er het feit dat ik niet altijd een homespot, of hotspot kon te pakken krijgen. Dan toch Telenet wifi-free te pakken kreeg. Maar meestal schoot er gewoon geen tijd over. Vertel alles wel op een van de eerste vrijdagen. Jullie snappen dat wel. Kisses.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  29-07-2014, 18:58 geschreven door ludovikus
  Reacties (1)
  17-07-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Middelkerke in volle zomer.

  Staalblauwe hemel, snikheet, zalig. Ben een hele tijd niet on-line kunnen komen. Geraakte gewoon niet op internet. Nu weer een homespot gevonden, maar hou het wel kort. We zijn allemaal negertjes aan het worden. Axelle is niet uit de zee te krijgen. Haar mama Annick komt morgen weer met vriendin Chantal, ze was er verleden jaar ook bij voor enkele dagen, een toffe meid. Gaan zo direct ten in brasserie De Venus, Een croque zeer speciaal voor Lea, Gebraden ribbetjes voor Axelle, een tomatte crevette voor ons Ludov'ke. Een kruikje rode, een kruikje witte wijn, en een softdrink voor Axelle. Dan nog een wandelinkje en een koffie met een  snoepje ergens anders, en dan is het weeral tijd om naar ons bedje te gaan. Morgen wacht ons weer een uitputtende  dag aan het strand, liggen, een slaatje, een vettige hamburger, een smosje, en veel drinken anders droog je uit, voor wie het lust. Kei hard werk.
  Salukus van Ludovikus.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  17-07-2014, 19:10 geschreven door ludovikus
  Reacties (3)
  14-07-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Middelkerke (nog eens)

  Zo is nu eenmaal het weer in België. Gistermorgen grijs en bewolkt. Lijkt iets voor de hele dag. Toch optimist tot in de kist, Ludovke naar de strandcabine, de rest van de familie naar Oostende, oei dat gaat  me weer
   wat kosten.
  Nauwelijks aan de cabine of het begint te regenen, zoals ik al een kenner ben van het kustweerbericht, lijkt het iets voor de hele dag
  Mis!!!!!! Op de middag klaart het op. Een stralen.de blauwe hemel. De wandeldijk loopt vol, het strand ook.
  De lust om naar het  strand te gaan is me compleet vergaan.. Ik bliif dan maar van op mijn balkon, in het zonnetje, de mensen massa observeren. Ook een plezante bedoening.  Tegen de zessen komt de bende, in elke hand vijf zakken met bekende merken in grote letters, "Amaai, zijt gij nog binnen, wiij dachten, die zit zeker nog op het strand." Ook mis. De zakken worden uitgepakt, en nu moet ik eens goed opletten, tot bijna 70% is er af gegaan van de prijzen. is dat niet iets om een gat voor in de lucht te springen. Gelukkig weer nog ne keer ben ik een nuchter iemand, als ik niet zat ben, en blijf met beide voetjes op de grond.
  Van morgen, helemaal niet verwacht, weer stralende blauwe hemel, wel een strakke wind. Doet er niet toe. Achter het windzeiil is het zalig. Axelle ziet twee meisjes weer van verleden jaar. Het is een blij weerzien. Tot mijn groot genoegen blijft het niet bij jongens keuren,  op haarbos, kleren, en ja,..wat zien meisjes van die leeftijd aan jongens van die leeeftijd. Nee, daar blijftt het niet bij. Ze gaan ook uren in de golven spelen,....met die toffe jongens. 't Zijn maar vrienden he.
  Er staat van avond een een grote markt op de wandeldijk en in de belendende straten. Veel te druk om met een roltoel door te dringen. Ben toch bek af van in het zonnetje te liggen. Laat ze maar lopen. Ik zie het wel van mijn balkonnetje.
  Salukus van Ludovikus, vn Middelkerke.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  14-07-2014, 19:39 geschreven door ludovikus
  Reacties (4)
  10-07-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Middelkerke in de regen.

  Kleinzoon Nicholas was enkele dagen overgekomen om van de goede zeelucht, het strand, en het zonnetje te genieten. Het strand zit overal, in onze ogen, oren, en kraakt tussen onze tanden. Reeds enkele dagen stormt het hier, zo voelt het toch aan. De wind staat recht op het strand, het lijkt of het tij niet afgaat en hoog blijft.  De wind waait met stoten van 80 à 100 km uur. Gisteren was het extra hevig, Lea was naar de bakker, maar belde Nicholas om haar te komen helpen. Ze werd enkele keren bijna echt omver geblazen. Een vrouw kwam uit de bakken en zag haar zak broodjes en croisants door de lucht vliegen. Toen ze bukte om te redden wat kon, rolde het mensje zelf over de grond. Echt de waarheid. Voor mij is het ook niet te doen. Kan me niet rechthouden, en mijn krukstokken worden weggeblazen telkens ik er een ophef om verder te stappen.
  Op de zeedijk loopt iedereen goed ingeduffeld, de druilerige regen maakt het niet aangenamer. De karretjes verhuurder geeft de moed niet op. Nu en dan heeft hij een klantje, maar lang houdt die het niet vol.
  Het vriendinnetje van Axelle heeft pech gehad bij het proberen het hoogte record te breken op een schommel heeft ze haar voet zwaar bezeerd bij het neerkomen na een spectaculaire afsprong. Gelukkig hebben we flexium gel en spanverband genoeg bij. Na de derde dag ging het al heel wat beter, tot ze overmoedig een bal wegschopte. Nu maken ze Middelkerke onveilig met mijn rolstoel. Gelukkig pikken haar ouders haar vrijdag avond al op.
  Nicholas is het weer hier hartstikke beu en is vanmorgen huiswaarts gekeerd. Ik durf het niet hardop te zeggen maar 'k was graag meegereden.
  Nu is het reeds wat meer dan een half uurtje droog en er lopen weer wat moedigen over de wandeldijk. Een kakmadam neemt haar minihondje weer in haar armen en laat het strontje liggen.  Lea neemt de tram naar Nieuwpoort, naar de vismarkt. Vanavond eten we gebakken zeetong, elk twee, met botersaus en een gekookt aardappeltje. Morgen achter de hoek naar de Chinees.
  Salukus van Ludovikus, en het begint te regenen.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  10-07-2014, 12:56 geschreven door ludovikus
  Reacties (2)
  08-07-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan't zeetje.

  Middelkerke, waar de kerk nog in het midden staat. Nu al twee dagen dat het zonnetje niet durft te voorschijn komen, maar achter het grijze wolkendek is ze toch tegenwoordig. Achter het windscherm is het nog zalig luieren. Het blijft droog en warm. Raar dat die bleke mensen,wiens huid het hele jaar geen zon gezien heeft, zich met ontbloot bovenlijf in hun sttandstoel voegen, denkend dat ze nu niet verbranden. Mis en dom, want na een halve dag zien ze zo rood als een kreeft, hoewel de zon geen tien minuten heeft geschenen. De UV stralen dringen toch door de wolken heen. Dat maakt het veraderlijk gevaarlijk.
  Zo gaan de dagen voorbij. Eten, drinken, liggen, opstaan, en slapengaan, en alles weer van voor af aan. Etentje doen, terrasje doen. Even langs de bank, kaartje in de muur, want de portemonee is plots heel dun geworden. Amaai!! Is dat schrikken. Er is een lelijk gat in mijn rekening geslagen, en we zijn nog maar de eerste week voorbij. Hoe is dat spreekwoord nu weer: Geld dat smelt voor de zon!! Vordorie mannekes, mijn geld smelt zelfs als de zon niet schijnt. Ach...daar moet je nu niet aan denken, zegt Lea. We zullen wel kniezen en klagen als we weer thiuis zijn, daar hoort of ziet niemand ons. "Waar gaan we vanavond eten schat".
  Groetjes uit Middelkerke.  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  08-07-2014, 17:35 geschreven door ludovikus
  Reacties (3)
  05-07-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan 't Zeetje.

  Voilà, ons eerste weekje Middelkerke zit er op. En wat voor een week !  Snikheet was het. Zo goed als geen wind. Het was zalig op het strand, dat veel breder geworden is. In het voorjaar is er een massa zand uit zee opgespoten, dat moeten wel miljoenen kubieke meters zijn, wat maakt dat het nu ook hoger is. Bij hoge tij kwam het zeetje vorig jaar tot op minder dan vijftig meter van de zeedijk. Nu is het toch bijna twee honderd meter wandelen voor je met de voeten in het water staat.  De natuurstenen golfbrekers zijn nog nauwelijks zichtbaar.
  Kleindochter Axelle heeft een vriendinnetje mee voor een week. Ze kunnen het goed met elkaar vinden. Emilie is ook geen flauwe bees, integendeel. Zoals Axelle is ze ook met geen stokken uit het koude water te krijgen. Voor mijn part is 19 graden Celsius nog altijd wat te koud, juist goed om je wat te verfrissen, maar niks voor een gezellig zwempartijtje.
  Vanmorgen werden we gewekt door de regen die tegen de vensters kletste. Waarschijnlijk geen strandweer. Daarom besloot het gezelschap voor een tochtje winkelen in Oostende. Ze vertrokken onder een druilerig regentje, maar onze Belgische kust is toch danig onvoorspelbaar. Terwijl ik dit hier neertik, breekt het zonnetje door, meer blauwe lucht dan wolken. Ons Ludov'ke slaat zin laptopke dicht en gaat naar de strandcabine. Stoeltje buiten en gazetje lezen, verder lekker niets  doen.
  Tot volgende keer, en
  Salukus an Ludovikus.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  05-07-2014, 16:46 geschreven door ludovikus
  Reacties (4)
  27-06-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spannend!

  Hoewel ik niet echt een fanatiek voetbal supporter ben, heb ik toch van de match genoten gisteravond. Niet alleen België, maar de hele wereld lijkt door het voetbal virus gepakt. Ik heb nooit het vermoeden gehad dat ons Lea'tje zo'n hevige voetbalfan was. Bij elk schot naar doel springt ze uit haar zetel dat ik bang ben dat haar prothese knieën er aan moeten geloven. Zoals zo vele kijkers heeft ze soms moeite om de off-side val te begrijpen. Komt er nog dat bijt incident bij, volgens haar zou zo'n kannibaal het voetbalveld niet mogen betreden. Volgens kenners zou er zo iets bestaan als pathologische bijters, juist zoals er pathologische leugenaars zijn. Toch wel raar dat heel Uruguay daar geen probleem met schijnt te hebben, zolang hij maar goals maakt. Wat voetbal toch in een mens losmaakt.
  Op het tweede perceel naast ons is men druk bezig een huis op te trekken. We hebben al eens met de eigenaars kennis gemaakt. Twee vriendelijke jonge mensen van in de dertig met twee kindjes, jongetjes van twee en drie en een half.  Zal weer wat leven in de brouwerij brengen.
  Heel interessant om de werkzaamheden te volgen. Verrassend hoe het materiaal en de manier van bouwen veranderd is in vergelijking met onze bouw nu zo'n 22 jaar geleden. Het gaat erg snel vooruit Ik veronderstel dat het er volledig zal staan als we terug komen van Middelkerke. Toch benieuwd hoe lang het stuk aan ons palend nog onbebouwd zal blijven. Een mooi stuk bouwgrond van 660 meter, maar wel erg duur, nu ja, voor mijn part toch. Zolang het braak blijft liggen hebben onze naaste buren, de 8 kippen, drie eenden, twee ganzen, een angora konijn en een berggeit nog hun vrije loop. Soms voel ik me een beetje Dokter Doolittle.  
  Het is weer een beetjes afwachten of ik in Middelerke op internet geraak. Normaal zou er een Telenet everywhere hotspot dicht in de buurt moeten zijn, waarlangs ik Wifi-free verbinding kan maken. Voor zo ver ik me herinner ben ik daar vorig jaar de twee laatste weken van ons verblijf toevallig op terecht gekomen. We zien wel eens we er zijn.
  Salukus van Ludovikus.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  27-06-2014, 15:01 geschreven door ludovikus
  Reacties (4)
  22-06-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duivels.

  Al duivels wat de klok slaat. Nog nooit zoveel gedoe meegemaakt als dit voetbal tornooi. Natuurlijk een wereldkampioenschap is niet niks. Voor de voetbalfans toch. Dat er ook een hele hoop mensen zijn die er zich geen bal van aantrekken, daar kan de media geen rekening met houden. Het gaat dan ook over veel, heel veel geld. Dat er ploegen zijn waarvan de spelers stuk voor stuk miljonair, zelfs multimiljonair zijn, daar tilt niemand nog zwaar aan. Raar als je ziet hoe die mannen elkaars scheenbeen proberen stuk te stampen, terwijl ze eigenlijk naar de bal zouden moeten trappen, miljonairs onder elkaar?
   Hoe berekend men zo iemand zijn aankoop of verkoopprijs. Per kilo zou ik denken, maar nee, dan zou de dikste, de duurste zijn.
  En dan zijn die spelers eigenlijk zelf geen baas over hun eigen lijf, allee, zo versta ik het. Je hoort of leest toch dat die of die club, deze of gene speler heeft gekocht/verkocht, en voor welke uitzinnige prijs dan nog. Maar kom, men kan er niet naast dat het toch wel spannend is. Ons Ludov'ke gaat ook niet slapen voor de laatste bal tegen de netten is geknald. Maar de strafste supporter is wel ons Lea'tje. Zoals die opveert bij elke goal, of de scheidsrechter uitkaffert als hij weer eens de volgens haar, verkeerde speler, een gele kaart aansmeert. Bij een rode, is dan het kot te klein. Soms zijn we beiden een beetje in de war als het een betwiste off-side betreft. Niet altijd gemakkelijk he. Maar zoals die New Zeelandse lijnrechter in het begin van de match de Bosnische  goal afkeurde tegen Nigeria, dat was schandalig. Een klein kind kon zien dat het een terechte goal was. Goed dat Lea dan reeds met een spannend boek in haar bedje lag.
  Ik hou mijn hart al vast voor vanavond, België tegen Rusland. Zo'n groot land tegen zo'n klein landje. Ook niet fair he.
  Maar misschien zijn onze spelers wel de duurste, ja dan zouden wij toch moeten winnen he!
  Salukus van Ludovikus.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  22-06-2014, 14:52 geschreven door ludovikus
  Reacties (6)
  17-06-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t Zal toch niet waar zijn zeker?

  't Zal toch niet waar zijn he! Zullen we het al gehad hebben. Gedaan die mooie zonnige dagen. Klagen mogen we niet van het weer, maar de zomer moet nog beginnen. De kinderen zitten vol in het examen, om te blokken is het weer ideaal, het hoeft niet snikheet te zijn.
  Heb zojuist de webcam van Middelkerke even aangeklikt, veel beweging is er niet op de wandeldijk, en op het strand nog minder. Een schoolklasje met de juf, allemaal goed ingeduffeld, wat een verschil als je vergelijkt met enkele dagen terug, je zou gedacht hebben dat het reeds vol seizoen was. Mensen toch....hoe snel kan het weer hier omslaan. Eigenlijk zou ik reeds moeten beginnen wat klaar te leggen, zodat het niet op het laatste momentje is dat er nog iets in de was moet. Eigenlijk is het elk jaar hetzelfde, als ik nu eens begon met niet mee te nemen wat ik vorig jaar zelfs niet heb aangehad, dat zou al een halve valies schelen. Maar je weet, als je het niet  mee neemt, heb je het zeker nodig. Niet vergeten dat het naar de Noordzee is dat we gaan, niet naar de Caraïben, of de Middellandse. Vorig jaar kon ik de dagen op één hand tellen dat we 's avonds toen de zon in de zee verzonk, dat we nog in ons hemdje langs de promenade konden flaneren, laat staan een terrasje doen. Toch positief blijven Ludov'ke, dit jaar beleven we, wie weet, tropische nachten. Zou nogal wat zijn voor kleindochter Axelle. Ze mag een vriendinnetje meenemen voor 12 dagen, Emilie. Voor haar is Middelkerke bekend terrein, ze is er ook al meermaals geweest, 'k geloof dat haar ouders of grootouders er iets hebben of hadden, maar dit jaar niet gaan. In elk geval, het zal er wel druk zijn. Kleinzoon Nicholas wil ook wel een tijdje komen, was er verleden jaar ook voor enkele dagen, en het was hem zo danig goed bevallen dat hij wel heel graag van onze gastvrijheid  wil gebruik maken. Hij is natuurlijk meer dan welkom.
  Nu moet ik snel naar beneden, spannend.....Op het tweede braakliggend perceel naast ons is men vanmorgen begonnen met het uitgraven van de kruipholte, dus geen huis met een kelder. Morgen wordt reeds beton gestort voor de fundamenten. Spannend, moet ik zeker bij zijn.
  Salukus van Ludovikus. 


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  17-06-2014, 00:00 geschreven door ludovikus
  Reacties (5)
  09-06-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een weer.

  Enkele dagen tropische weertoestanden meegemaakt. En het zat er aan te komen, de metereologen zullen er wel een verklaring voor hebben. Koude luchten boven en warme luchten onder, botsingen in hogere sferen, en lap, we hebben er van. Het ergste is, eens het weer bij ons omslaat is het  gewoonlijk naar de knoppen. Hoewel,...het is nu toch reeds de tweede keer dit seizoen.  Toen ik vannacht rond drie uur voor een sanitair intermezo het bed uit moest was de hemel in het zuiden volledig verlicht, een raar helder zilveren schijn die constant scheen, niet met blisemflitsen, neen het bleef zeker meer dan een half uur compleet verlicht. Dat moet een serrie van onophoudelije bliksemschichten ggeweest zijn. Het was zo ver af dat ik geen donder hoorde. "Dan heb jij keihard geslapen, want het heeft hier serieus geblisemd en gedonderd en het viel er met bakken uit, 'k lig er nog altijd wakker van," zegde mijn wederhelft. 
  Gelukkig...(en nu hou ik effe  hout vast) zijn wij hier in Wommelgem aan een ramp ontsnapt. Als je ziet hoe het er op sommige plaatsen aan toe is gegaan. Je zou het hier in ons landje niet verwachten. Gewoonlijk zien we zo iets alleen op tv, in Amerika of zo.
  We hadden zelfs de vooravond, de barbeque nog eens aangemaakt. Vier reuze forellen van onze eigen Ardennen, een frisse aardappelsla, en ja onze ogen waren weer groter dan onze buik, allee bij mij toch, want Lea zegde dat ze er voor zo'n twee haar hand niet omdraait. Maar eigenlijk had ze toch haar buikje vol., want er komt toch nog altjd allerlei anders bij. Maar mannekes,..forellen roosteren boven een houtvuur, overheerlijk. Dat maakt dat me van avond nog een heerlijke koude maaltijd wacht. Zal zeker smaken met die hitte die nog altijd in de lucht hangt.
  Heb zojuist ook de laatste betalingen doorgestuurd voor de strandcabines en het appartement. Nu kan ik dus niet meer terug. "Alea iacta est", zou Bard De Wever zeggen.
  Zo stil aan begint het door te dringen dat we er weldra voor een maand uittrekken. Zal ik dit, en zullen dat nog meenemen. We hebben weer zoveel zelfs niet aangehad. Toch ons niet laten verassen, 's avonds kan het er flink afkoelen, het zou niet de eerste keer zijn dat we 's avonds na zonsondergang op een terras uit ons hemd zatten te bibberen.
  Hebben op de webcam van Middelkerke gezien dat er aan het strand gewerkt is. De cabines die we gewoonlijk huren staan precies niet meer op dezelfde plaats. Och....we zien wel. Als het weer wat meevalt, meer vragen we niet.
  Salukus van Ludovikus..


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  09-06-2014, 15:48 geschreven door ludovikus
  Reacties (4)
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Welkom bij blogtips

  Zoeken met Google


  Stilleven met pijp
  Pastel by Ludovikus
  Free Image Hosting at www.ImageShack.us


  anjers met bord

  Free Image Hosting at www.ImageShack.us
  Trapzaal by
  Ludovikus.
  Narcis-oliverf-by Ludovikus
  Free Image Hosting at www.ImageShack.us

  Free Image Hosting at www.ImageShack.us
   Ontbijt, Ludovikus

  Free Image Hosting at www.ImageShack.us
  Boerenzakdoek-
  by Ludovikus
  Gastenboek berichten
 • fijn Weekend
 • Groetjes aus Daisy Town
 • Kom jou een fijne Valentijn wensen ...
 • Ik kwam zo maar evenbij je kjken. Prettige avond.
 • Lieve groetjes aus Oberhausen

  Laat hier een berichtje achter. Dank U

  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  annielice
  blog.seniorennet.be/annieli
  Blog als favoriet !
  Laatste commentaren
 • .. (lipske)
      op Middelkerke (laatste keer)
 • .. (lipske)
      op Middelkerke in volle zomer.
 • Alles er op en er aan zo te zien... geniet maar... (Natoken)
      op Middelkerke in volle zomer.
 • Bijna... (hetty1943)
      op Middelkerke in volle zomer.
 • het zeetje...zucht... (paz)
      op Middelkerke (nog eens)

 • Archief per maand
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006
 • 08-2006
 • 07-2006
 • 06-2006
 • 05-2006
 • 04-2006
 • 03-2006
 • 02-2006
 • 01-2006
 • 12-2005
 • 11-2005
 • 10-2005
  Zoeken in blog


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!