NIEUW: Blog reclamevrij maken?
LUDOVIKUS&Lea heten U Welkom.
Binnen zonder kloppen.
VOOR IEDER MET EEN OPEN MIND

Veel Plezier Op Deze Site

Inhoud blog
 • Het klimaat.
 • Beetje geluk.
 • Verwarming.
 • Klusser/Kluster
 • Korte termijn geheugen.
  Wat niet lachend kan gezegd worden, is de waarheid niet!
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   

  Free Image Hosting at www.ImageShack.us

  De nieuwe Ludovikus.
  Alle foto's zijn
  aanklikbaar om te vergroten.
  Cursor er op en klik.
  Free Image Hosting at www.ImageShack.us
  Lea&Ludovikus

  Lea en LudoV voor
  chalet met leeuw in
  de voorhof. in Kenia
  We konden ze bijna
  aanraken. 

  wij zijn wel die witte
  Uploaded with ImageShack.us

  Kenia was een droom
  Opa Ludovikus met
  kleinzoon Nicholas

  Free Image Hosting at www.ImageShack.us
  Ludovikus vroeger

  Free Image Hosting at www.ImageShack.us
  Ons Lea Oma


  blogproblemen - klik hier


  Als ge u verveelt:
  klik dan hier eens.

  powerpoint-tips, video, flash

  14-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het klimaat.

  Vandaag nog in het dagblad, hoe erg het al gesteld is met onze aardkloot. De opwarming van ons klimaat neemt reeds dramatische vormen aan.  De ijskappen en gletchers smelten sneller als een bol ijskreem in je broekzak. Met resultaat dat de zeespiegel stijgt en veel laag gelegen landen gewoon overspoeld zullen worden. Als we zo blijven verder leven en niet overschakelen naar meer natuurvriendelijker bronnen van energie, dan haalt het menselijk leven op aarde het jaar 2100 niet meer. Volgens de klimatologen is het nog niet te laat om het tij te keren, maar dan mogen we er niet te lang meer met wachten. We zullen drastisch anders moeten gaan leven.  Indië, China, en ook voornamelijk Amerika zijn de grootste vervuilers., en blijven hardnekkig dwarsliggen.
  Als je de 79 reeds voorbij bent, dan mag je al blij zijn dat je nog wat jaren verder mag blijven leven, drastisch anders, of niet, en het jaar 2100 is ver af.
  Maar het zet je wel aan het denken. Voor de kinderen van je kleinkinderen is het morgen.
  En ik denk dan aan de film gisteren op tv, "The broken circle Breakdown",  waar een vader probeert uit te leggen aan zijn ziek dochterje wat een ster aan de hemel is. Een planeet als de onze, maar waarvan het beeld dat ze ziet, dat sterretje, miljarden jaren onderweg is voor zij het met haar oogjes ziet. Dat die planeet misschien al veel meer miljarden jaren dood is, in werkelijkheid al niet meer bestaat, maar het beeld is nog steegs onderweg.
  Staat er heel, heel veel, jaren later, misschien ergens op een andere planeet een kind naar een ster te kijken, een planeet Aarde genaamd, een planeet die veel te vroeg is dood gegaan.  Maar waarvan het beeld miljarden jaren nog door het heelal reist.
  Salukus van Ludovikus.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  14-04-2014, 17:11 geschreven door ludovikus
  Reacties (1)
  11-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beetje geluk.

  Allee, dan een geluk met een ongeluk. Een ongelukkige gebeurtenis:Onze gasketel laat het afweten. Gelukkig is het niet ernstig. Klein stukje vervangen, alles samen rond de 100 euro. Is volgens de mekanieker nog altijd de moeite. Volgens hem kan de ketel nog jaren mee, maar garanderen kan men dat natuurlijk niet. Voor't zelfde geld geeft dat beestje morgen de geest, maar voor't zelfde geld.......ok, laat maar, we snappen het wel.
  Intussen wel kosten gedaan voor een elektrische kacheltje, maar dat is geen verloren geld, dat komt altijd nog wel van pas.
  Ons Lea'tje is nog altijd in de weer met de voegen van de steentjes in de badkamer bij te voegen. Ze neemt er haar tijd voor, want regelmatig komt er wat tussen. Zoals een telefoontje van dochter Annick, of ze geen goesting heeft om eens mee te gaan kijken naar dat tuingarnituur waar ze haar zinnen heeft opgezet. Ik voel dan al zo'n warme hand van achter aan mijn poep, en ja, waarom niet, ze heeft dan maar ineens wat bijgelegd, want het is weldra toch Annick's  verjaardag.
  Of dat ze kleindochter Axelle en een paar vriendjes kan gaan afhalen aan Bobejaan Land tegen de vijven, ze had ze er heen gebracht 's morgens, maar nu komt er plots wat tussen.
  En waarom zou de oma dat niet doen? Of opa? Maar toch maar beter oma, want opa die zou daar hopeloos verloren rijden.
  En opa, ach, die gaat daar niet over discusieren, die laat oma haar gang maar gaan.
  Zo gaan de dagen verder, veel te snel, volgens ons Lea'tje. Want vorige vrijdag wou ze dit en dat nog doen, en nu is het weeral vrijdag. Waar is die week zo snel naar toe?
  Zondag, langs onze vrienden voor een drinkske, want die vertrekken weldra voor een maand naar Spanje, naar Calpe. We zullen ze missen.
  Zie zo, dat was het dn weer voor deze keer.
  Salukus van Ludovikus.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  11-04-2014, 16:05 geschreven door ludovikus
  Reacties (1)
  07-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verwarming.

  Voor de zoveelste keer is onze verwarming weer uitgevallen. Is nochtans kortelings nog nagezien en kleine herstelling uitgevoerd. Je voelt het natuurlijk 's avonds als je jezelf neervlijt in je gemakkelijke zetel om samen knus naar tv te kijken, en de verwarming slaat niet aan. 't Moet dan ook nog lukken dat het vrijdag avond is. We gaan de mekanieker weer niet met de weekend laten komen, het is niet dat het  stenen  dik vriest, maar zonder enige verwarming is het toch nog wat vroeg. Buiten in de tuin, zeker als je wat bezig bent, is het goed te doen, maar 's avonds zonder enige verwarming is het niet gezellig. Een paar blokken hout in de openhaard is lekker romantisch voor een uurtje, of zelfs twee, maar een ganse avond hout stoken, nee dat vliegt zo door de schouw. Gelukkig hebben we nog een elektrische bijzet radiator, maar dat verwarmt geen gans huis. Vanmorgen gebeld naar de firma, 't was de baas zelf die zich herinnerde dat hij onlangs nog bij ons is geweest, kan zeker maar aan een kleinigheid liggen, zegt hij, want bijna alles is vernieuwd, maar daar worden wij niet warmer van. Bon, dinsdag namiddag springt hij eens binnen, klus zal snel geklaard zijn.
  Van middag, moesten toch in de Makro zijn voor inkt voor de printer, stond er toevallig een schattig klein maar degelijke elektrisch vuur in promotie, aan een prijs waarvoor we het niet konden laten staan. Je kan nooit weten zegde mijn Lea'tje, met zo'n vuurtje bij, zullen ze ons niet gauw in de kou zetten.
  Tot volgende keer dan maar weer....


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  07-04-2014, 17:25 geschreven door ludovikus
  Reacties (4)
  02-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klusser/Kluster

  Wat zou eigenlijk de vrouwelijke term zijn van het woord klusser. Ik had al zo eens gedacht aan "kluster" maar vind dat het langs geen geen kant klinkt. Toch zijn ze er.
  Ons huisje staat er al zo'n 22 jaar, en ik hoor ons Lea het nog duidelijk zeggen:"Mannen, als je dorst hebt, den bak staat er, he". We hadden dat zo gehoord, en waarom ook niet. Dus van de eerste steen die op de andere werd gemetst, stond er steeds een frisse bak pils klaar. De meestergast hield wel een oogske in't zeil, dat er niet overdreven werd.
  We woonden tijdens het bouwen nog in Mortsel, en waren beiden nog beroepsmatig bezig, zodat we het bouwproces niet de ganse tijd konden volgen, maar geen erg, de aannemer was 100% betrouwbaar.
  De afmaakt van de badkamer was het laatste dat moest gebeuren, en naar gewoonte stond de bak pils in de buurt, wie had kunnen denken dat de twee mannen dat zo letterlijk zouden opvatten, maar op een goede halve dag hadden ze die 24 flesjes er binnen gegoten. Ach...dachten we, die gasten zullen dat wel gewoon zijn zeker. Er viel zo op het eerste zicht niets aan te merken.
  't Was jaren later dat we ondervonden dat van de voegen tussen de steentjes aan de muren er nu en dan stukjes uitvielen. Ook als we er tegen klopten, klonk het nogal hol, met de tijd nog holler, en tegenwoordig lijken sommige steentjes de neiging te hebben van compleet los te laten. Nu heeft ons Lea zich plots ontpopt tot wat ze noemen een handige Harry, in haar geval dan een handige Hariette zeker. Ze zegt het in een bladje gelezen te hebben, Trend, of zo iets, het stak als bijlage tussen het dagblad.
  En werkelijk reeds enkele dagen is ze in de weer met tubes kant en klaar voegsel van Polyfila, ze smeert het met de vinger in de voegen, en het algemeen zicht is dat het gerecycleerde steentjes lijken, maar reuze knap gedaan. Ze klinken ook niet hol meer en hangen rotsvast aan elkaar.
  Ik ben zeker dat mijn vrouwtje zo direkt bij een aannemer in de bouw aan het werk kan. Maar niks van hoor, ze blijft bij mij.
  Salukus van Ludovikus.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  02-04-2014, 18:07 geschreven door ludovikus
  Reacties (5)
  29-03-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Korte termijn geheugen.

  Daar scheelt wat aan. In mijn vorig bericht scheef ik dat mijn laptop volledig plat gelegen had. Terug zo proper alsof hij juist van de fabriek geleverd was. Kreeg hem wel met de beste wil van de wereld niet meer in gang. Boekje er bij en alles proberen van begin af aan. Maar telkens verdween alles weer. En de vorige avond had de goede Iceman van Seniorennet de hacker met zijn malware de laan uitgestuurd, en ik blij natuurlijk. Wat denkt ne mens dan, dat die hacker uit wraak me een loer aan het draaien was natuurlijk.  Ik was er wat laat aan begonnen, en het vrouwtje zat met het avond eten te wachten. Ok, de laptop en het probleem zou niet weglopen, morgen was er nog een dag. Toen ik gisteren mijn laptopke weer opstartte, met de moed der wanhoop, sprong dat beestje aan, precies alsof er nooit een probleem geweest was.
  Het is nu vandaag dat mijn nickel eerst gevallen is. Ik had het enkele dagen geleden op mijn mail gekregen en er zelfs een kopie van genomen, dat Telenet op de 27 ste. de hele dag aan de kabel zou werken, met gevolg dat er de hele dag zowel voor TV als Computer problemen zouden zijn. Het had dus niks met die hacker te maken. Het blad met de verwittiging van Telenet lag nochtans voor mijn neus. Ik had het gelezen en het zelfs tegen mijn vrouwtje gezegd, en toch viel op dat moment mijn nickel niet. Wel twee dagen later.  Als dat al een teken van het ouder worden is, dan staat me nog wel wat te wachten.
  Tot volgende keer dan maar weer.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  29-03-2014, 00:00 geschreven door ludovikus
  Reacties (3)
  28-03-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lang weggeweest.

  Inderdaad, heb lang niets geschreven. Mijn laptop heeft enkele dagen in de prak gelegen. Wat een hacker je allemaal kan aandoen. Sennet met de hulp van Iceman heeft me flink geholpen. Ik zit ook niet de ganse dag aan de computer, een paar uurtjes per dag vind ik al ruim voldoende. Er is nog zoveel anders te doen. 't Waren anders echt rare momenten. Gisteren zet ik de computer aan en alles was verdwenen. Laptop zoals hij recht van de fabriek was gekomen. Ben begonnen met zoveel mogelijk terug in te voeren, wat een hele karwei is. Was er maar half met klaar, en zou vandaag de rest afwerken. Gelukkig kan ik altijd nog op mijn grote desktop rekenen om met alles bij te blijven, zoals met de lopende bankverichtingen.
  Start daar juist met een bang hartje, mijn laptop weer op, en tot mijn grote verbazing begint alles alsof er nooit iets gebeurt is. Alles zoals het juist voor de hacker was. Moest nog eenmaal een programma "Malware bytes" doorvoeren van Iceman, om te zien of alle Spyware verdwenen was. Er werd niets meer gedetecteerd. Heb Iceman van Sennet hartelijk bedankt. Nu is mijn laptopke weer helemaal clean. Je moet wel geduldig zijn, want het neemt wel wat tijd in beslag, en dat ontbreekt me soms wel. Zoals nu op het moment. Nu vind ik het zo'n zonde om binnen te zitten aan mijn pc, nu het zonnetje zo heerlijk schijnt. Mijn tuintje roept me. De rest zal voor vanavond zijn, zoals een bezoekje aan mijn lieve blogdames. In elk geval blij dat ik er weer ben.
  Salukus van Ludovikus.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  28-03-2014, 17:28 geschreven door ludovikus
  Reacties (3)
  23-03-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet prettig.

  Dat is het minste wat ik er van kan zeggen. Het houdt me al enkele dagen bezig.  Allemaal begonnen met een moment onachtzaamheid. Bij het zoeken op configuratiescherm naar een storende site die ongevraagd was komen opduiken, per ongeluk Windows Live Mail verwijderd, en dat is nu juist wat ik niet wil missen. Kon het al snel terug downloaden langs Mozilla, Google. Naieve snul dat ik ben, daar moet je al zo oud voor geworden zijn, bij het downloaden van Live Mail haalde ik tegelijkertijd een zogenaamde PC cleaner binnen, een hardnekkig smeerlapke onder de naam "Sofonic". Telkens ik op nu forum kom, krijg ik verschillende woorden groen gekleurd en onderlijnd. Als ik daar met de cursor over kom, let wel, "NIET" aanklik, krijg ik een klein tabbladje met reclame voor "Sofonic" Spyware, Freescan. Je kan het wel wegklikken, maar het blijft dan wel hardnekkig overal weer terug komen. Geen gedacht dat ik dat ooit zal aanklikken, want het lijkt me de reinste "Malware" te zijn. Een vorm van agresieve klantenwerving? Eerder een vorm van chantage.   Heb reeds enkele keren "WWW.Malwarebytes.org" laten lopen maar zonder resultaat. Als ik bij "Forum" onder rubriek "Spyware" rondneus, lijk ik niet de enige te zijn. Het heeft zich zowel in de browsers Firefox als Internet Expl. genesteld. Het strafste is dat het zeker in je computer steekt, maar het niet terug te vinden is bij configuratiescherm, zodat je het niet kan verwijderen.Toch niet normaal dat men langs Seniorennet zomaar in je computer kan binnendringen. Dacht wel dat we daar veilig met konden omgaan. Dan toch niet???
  Blijf verder zoeken hoe ik die "Sofonic" kan verwijderen, en dan maar ver van Forum weg blijven. Maar dat vind ik dan weer geen oplossing.
  Intussen lijkt de lente het een beetje te laten afweten. Spijtig, want met een straaltje zon ziet alles er toch aangenamer uit.
  Salukus van Ludovikus.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  23-03-2014, 16:21 geschreven door ludovikus
  Reacties (4)
  18-03-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het weer.

  Onuitputtelijke bron van inspiratie. Als er een iets is waar je niet op uitgepraat geraakt, dan is het toch het weer zeker. Gisteren mooi helder zonnig weer, maar een ijskoude wind om uit je broek te bibberen. Zelfs achter in de tuin tegen het tuinhuis, 'k heb me even laten vangen, nog maar juist genesteld in mijn ligstoel, kreeg ik bulten op mijn armen en benen, dat was geen kippevlees meer, maar echte ganzenboebels. Vanmorgen grijs, donker, ongezellig, en nu, terwijl ik schrijf, komt de zon doorbreken. Allee, mannekes, 't is bijna vier uur in de namiddag, beter dan niks, maar nu hoeft het voor mij ook niet meer. 
  Bij de buurman staat de magnolia vol in bloem, een prachtig zicht. De lichtpaarse bloemen doen de goudgele forsytia tot hun recht komen. Mijn drie lage fruitboompjes beginnen ook te botten, lijkt of ze nog wat afwachten of het met het weer wel menens is. Twee peerboompjes en een appel. Verleden jaar hebben we er niet veel aan gehad. Nu zijn de knoppen veel dikker en lijkt elke knop wel vier of vijf bloemetjes te bevatten. Dat zou dan telkens een appel of een peer moeten worden. Maar we mogen al blij zijn als er al één vrucht aan komt. Nu hopen dat het niet meer echt begint te vriezen, want dan wordt het een ramp. Och een ramp is misschien wat overdreven, ik moet er niet van leven, 't zijn ocharme drie boompjes. Maar niets zo plezant als  een stukje fruit van eigen kweek. Het is waarschijnlijk de ouderdom die me al wat kinderlijk doet redeneren. Maar waarschijnlijk is een ouderehand zo wel als een kinderhand snel gevuld.
  We zijn ook weeral blij dat ons Myetjes uit het gasthuis is, en dat het er beter met gaat. Beter thuis dan tussen al die zieke mensen.
  Voilà! Dat was het dan weer. Volgende keer weer over het weer.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  18-03-2014, 16:37 geschreven door ludovikus
  Reacties (3)
  16-03-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Present.

  Soms is één regeltje genoeg om te laten weten dat we er nog bij zijn. Als er niet veel gebeurt, kan ik er ook niet veel over schrijven. Beter geen nieuws dan slecht nieuws. Ons Lea is vandaag met dochter Annick naar een tuin center om een bak viooltjes voor de tuintafel. De mand winterheide die er nu nog op staat, kan dan in de grond bij de andere, zo krijg ik reeds een serieus heide perk bij elkaar. Eergisteren schrok ik me bijna een aap. Lag in mijn stoel te zonnen. Kwam er plots een mannetjes fazant, een pracht van een beest met een lange staart, over mijn hoofd gescheerd, en lande op een paar meter van me in de tuin. Daar is hij toch een paar minuten gewoon langs de schijdingdraad van de buur op en af gelopen tot hij me in het oog kreeg. Met één vleugelslag zat hij op het dak van het tuinhuis. Niet echt bang, zo leek me. Misschien uit een of andere volière ontsnapt. Hij liet zich in elk geval een tijdje bewonderen. Dan sprong hij in de tuin van de buren, maar met de kippen die kwamen aangelopen had hij het toch niet, en weg was hij. 't Was echt even genieten. Voilà, dat was het dan weer.  


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  16-03-2014, 15:27 geschreven door ludovikus
  Reacties (5)
  11-03-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanwezig.

  Ja, ja, we leven nog. Alleen, het is er nog niet van gekomen om wat aan mijn blog te doen. Veel te mooi weer voor de tijd van het jaar. We zijn ook veel met de tuin bezig, de tijd die er over blijft toch.
  Ten eerste slapen we graag uit. Voor negen, half tien, moet men me niet aan het ontbijt verwachten. Dan mijn dagblad in mijn lievelingshoekje. Zo is het al snel middag voorbij. Tegen zeven begint mijn tv avond, ja, ik ben nu eenmaal ook nog eens een tv maniakske, 'k moet het laatste programma gezien hebben  voor ik de kaars uitblaas, om naar bed te gaan. Dat is meestal zo rond twee uur.  Waarom ook niet. Er zit niemand achter mijn veren. Veel is er dan ook niet te vertellen, alleen dat ik er enorm van geniet, van dat warme zonnetje op mijn blote buik, lang uit in mijn strandstoel. "Pluk de dag", is toch zo'n mooi gezegde.
  Profiteer er van zolang je kan. Van het leven, je hebt het maar even. Zoals ons Lipske altijd zegt.
  Tot nog ne keer.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  11-03-2014, 17:33 geschreven door ludovikus
  Reacties (4)
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Welkom bij blogtips

  Zoeken met Google


  Stilleven met pijp
  Pastel by Ludovikus
  Free Image Hosting at www.ImageShack.us


  anjers met bord

  Free Image Hosting at www.ImageShack.us
  Trapzaal by
  Ludovikus.
  Narcis-oliverf-by Ludovikus
  Free Image Hosting at www.ImageShack.us

  Free Image Hosting at www.ImageShack.us
   Ontbijt, Ludovikus

  Free Image Hosting at www.ImageShack.us
  Boerenzakdoek-
  by Ludovikus
  Gastenboek berichten
 • Groetjes aus Daisy Town
 • Kom jou een fijne Valentijn wensen ...
 • Ik kwam zo maar evenbij je kjken. Prettige avond.
 • Lieve groetjes aus Oberhausen
 • ..

  Laat hier een berichtje achter. Dank U

  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  moonwoman
  blog.seniorennet.be/moonwom
  Blog als favoriet !
  Laatste commentaren
 • Onze Ludovikus aan het filosoferen..... (Natoken)
      op Het klimaat.
 • Ja, het is altijd het wagen waard hé met die verwarming... (Natoken)
      op Beetje geluk.
 • ... (lipske)
      op Verwarming.
 • * (Huismusje)
      op Verwarming.
 • .. (Ludovikus)
      op Verwarming.

 • Archief per maand
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006
 • 08-2006
 • 07-2006
 • 06-2006
 • 05-2006
 • 04-2006
 • 03-2006
 • 02-2006
 • 01-2006
 • 12-2005
 • 11-2005
 • 10-2005
  Zoeken in blog


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!