MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    30-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.826 DE BEVEKS EN DEXIA DEZELFDE SCHULDIGEN ?

    A.D. woensdag 30 mei 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    826 DE BEVEKS EN DEXIA DEZELFDE SCHULDIGEN ?


    Berichten over de Gilde der Gauwdieven

     

    De Dikke ACW-er van Diksia vooraan….

    ***

    Dezelfde Schuinsmarcheerders, wijventoekers en Naast-de-Pot-Pisers die de Rechtlijningen nu al decennia lang van deelname aan de macht afhouden door de Rechtlijningen als pestlijders in een schutkring op te sluiten : zullen ze nu eindelijk hun verantwoordelijkheid écht opnemen, en aftreden en de schade terugbetalen? De spaarcenten van de kleine Vlaamse man, zit nu veilig geborgen in de bankkluizen van de Franse hoofdstad…Het zijn de Tsjeven, als graaiers-koplopers, met de medeplichtigheid in hoofdaak van de meelopers Rode Graaiers, die het onland B. gebracht hebben waar we nu staan. Niet erg voor dat onland B?, maar wat ze de eigen mensen hebben aangedaan, dat vergeven we hen nooit. Afspraak op 14 Oktober?

     

     

    Kroniekje over :

    Europa eist 100 miljoen terug

    Martin Buxant − 29/05/12, 05u31  − Bron: De Morgen

    ***

    België moet voor het Europees Hof van Justitie verschijnen. De zaak gaat over discriminatie tussen Belgische en buitenlandse financiële producten die anders belast worden. Het bijbehorende kostenplaatje kan oplopen tot 100 miljoen euro, bevestigt de FOD Financiën. .

     

    Het ziet er niet goed uit voor België. De Europese Commissie heeft twee rechtszaken tegen ons land lopen voor het Europees Hof van Justitie in Luxemburg. Telkens vervolgt de Commissie ons land wegens discriminatie bij het belasten van financiële producten. Het gaat om de ingeleide zaken C-383/10 (30/06/2010) en C-387/11 (19/06/2011). Nu Frankrijk in een soortgelijk dossier werd veroordeeld, komen de Belgische dossiers in een stroomversnelling terecht.

     

    Beveks

    Concreet gaat het over de Belgische bevek, een investeringsvennootschap met veranderlijk kapitaal. Een bevek investeert in aandelen en obligaties. Beleggers kunnen een stukje kopen van de bevek en zo meegenieten van de resultaten die de vennootschap boekt. Ons land staat toe dat wie belegt in een Belgische bevek geen roerende voorheffing betaalt op de uitgekeerde dividenden. Dat terwijl andere Europese financiële producten zoals een bevek naar buitenlands recht wel belast worden. Een duidelijk geval van concurrentievervalsing en niet conform de Europese regels, vindt de Europese Commissie. Ook vindt de Commissie dat Belgische banken in sommige gevallen fiscaal bevoordeeld worden ten opzichte van hun buitenlandse concurrenten.

     

    Frankrijk werd al veroordeeld in een soortgelijk dossier en moet nu 4 miljard euro terugbetalen aan een aantal banken - onder meer KBC Select Immo en Santander. "Er is echt weinig hoop dat de Europese justitie anders zal oordelen over België dan over Frankrijk", bevestigt een Europese expert in Luxemburg. Sommige banken hebben het Belgische systeem inderdaad aan de kaak gesteld bij de Europese Commissie. Volgens berekeningen van de FOD Financiën, die de zaak op de voet volgt, zou de impact op de Belgische begroting "meer dan 100 miljoen euro" kunnen bedragen.

     

    Groot-Brittannië

    Bevoegd minister van Financiën Steven Vanackere (CD&V) vroeg onlangs een 'compleet verslag' van het dossier aan Hans D'Hondt, de baas van FOD Financiën. "Er zijn inderdaad veel vergelijkingen mogelijk tussen Frankrijk en België in dit dossier," geeft Vanackere toe, "maar dat betekent nog niet dat we ons gewonnen geven."

     

    De minister benadrukt dat België nog niet veroordeeld is door Europa. "Als het zover is, dan moeten we in dit dossier, dat al sinds 2009 loopt, twee dingen doen. Ten eerste moeten we nadenken over een aanpassing van de wet en bekijken hoe we de fiscale discriminatie kunnen wegwerken. Ten tweede moeten we dan rekening houden met het negatieve effect op onze begroting. Want dat zal er zijn als Europa een terugbetaling van de belasting op de niet-Belgische financiële producten eist."

     

    Voorlopig is het te vroeg om te weten of België de pil nog in 2012 of pas in 2013 zal moeten slikken. "Laat ons eerst zien wat het Europese gerecht beslist."

     

    België kan alvast rekenen op de steun van Groot-Brittannië, dat zich in hetzelfde schuitje bevindt. De financiële belangenorganisatie Febelfin onthoudt zich van commentaar. .

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : we zullen seffens de Eu nog dankbaar moeten zijn voor de ongewilde ntmanteling van dit onland! De Tjeven hebben inderdaad altijd en overal alles en iedereen belogen en bedrogen, iedereen inbegrepen….Onze brave en hardwerkende mensen die 70 jaar lang hun vertrouwen en hun spaarcenten hebben toevertrouwd aan de Djezekesdieven genre Natte Dweil, De Haene of Leterminator, mogen die alle twee, vertrouwen en spaarcenten, voorgoed vergeten. Nog erger blijkt nu,  dat ze nog meer kwijt zijn. Als beroepsoplichters hebben die gangsters ook nog schuld en verderf rond zich gezaaid. Zelfs zo erg, dat hun eigen Geesteskind, de E-USSR het te gortig vindt.

    Hier komen dus stilaan de ware motieven boven water, waarom de Vlaams Nationalisten moesten uitgesloten worden : geen pottenkijkers gewenst die het schuinslmarcheren zouden hebben belet! Het legt in wezen ook de wilde en ongebreidelde immigratie uit. Zo konden ze ongestoord jaren aan de macht blijven, om samen met de neo-communisten van de PS jaar na jaar; stilaan het eigen volk te vervangen door aangespoelde vreemdelingen. Die zouden hen wel als tegenprestatie voor de schitterende opvang, blijvend aan de macht helpen. Niets is eenvoudiger dan daarbij de tegenpartij te demoniseren, met titels als ‘racissten’ en ‘Islaofoben’, terwijl zij zogezegd de Naastenliefde beoefenen…

    Het is allemaal zo wraakroepend, dat er geen woorden voor zijn! Het zijn erger dan witgekalkte graven. Het zijn binnenkort (hopelijk) levende lijken!

    Wikipedia is terzake zeer verhelderend. Zie hieronder. Die tekst doet mij denken aan de fraudejager van de Sossen (John Crombez) die nu ineens de klopjacht heeft ingezet op schijnvennootschappen en daarbij in hoofdzaak bij de Rode Kameraden uitkomst. Het valt ook niet op, dat Magnette van de PS juist nu, een paar dagen voor het uitbreken van deze miljoenenboete, de riem oplegt aan de Hoge Ambtenarij, met als venijn in het staartje, het uitdrukkelijk verbod op tussen-vennootschappen. Zou er bij de Europese Commissie misschien ook al iets tegen  deze vorm van witteboord-criminaliteit iets aan het broeden zijn?

     

    ***

    Bevek Uit Wikipedia,

    Een bevek is een type van collectieve investeringsvennootschap in België. "Bevek" staat voor Beleggingsvennootschap met veranderlijk kapitaal.

    Een verwant type is de bevak (beleggingsvennootschap met vast kapitaal).

    Een bevek kan de vorm aannemen van een naamloze vennootschap (N.V.) of een commanditaire vennootschap op aandelen (zie: Commanditaire vennootschap). Een bevek mag beleggen in België of in het buitenland, door collectieve belegging van uit het publiek aangetrokken kapitaal (wet van 4 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten). Een bevek kan - in tegenstelling tot een bevak - haar kapitaal wijzigen (door nieuwe aandelen uit te geven of haar aandelen weer in te kopen) zonder haar statuten te moeten wijzigen.

     

    Er zijn bepaalde fiscale gunstmaatregelen van kracht voor beleggers in beveks of bevaks, en in de loop der jaren zijn er vele verschillende beveks opgericht, meestal door de banken. Sommige beveks zijn gespecialiseerd in een bepaalde sector (bijvoorbeeld hoogtechnologische bedrijven of "milieuvriendelijke" bedrijven), of in investeringen met een hoog risico (of juist niet).

    In andere landen bestaat een soortgelijke beleggingsvorm; meer bepaald in het Luxemburgs recht waar dit sicav heet.

    ***

     

    Naschrift

    Stilaan wordt het duidelijk met welk kunst- en vliegwerk dit alnd instand wordt gehouden.  Hetr ‘Belgisch Samenlevingsmodel’ dat men overal ter wereld wil uitvoeren, maakt zelfs, door de ‘omfloering’ en zelfs de omdraaiïng der begrippen, aan de lopende band witte negers. Neem nu het ‘unionistisch federalisme’, wat in feite wil zeggen een hechte huwelijksband van…het apart geschieden huwelijksleven :  de LAT-relatie. Het is een uitvinding van de Evidente, de Dikke van Diksia en van de ‘Leve België’-Schiltz… Zij wilden namelijk het onrecht tot recht hersmeden….

    De Europese Commussie heeft nog een pak werk voor de boeg. Hoe denken ze daar bijvoorbeeld over de invoer van vlees (diepvries), graan e.a.landbouwpriducten die tegen dumpuingprijzen opde markt komen en zo onze boeren de dood aandeden? Geen discriminatie?

    Hoe denken ze bijvoorbeeld over Islamitisch Bankieren, waar het aanrekenen of uitbetalen van intresten verboden is, want tegen de Koran? Vanzelfsprekend wordt er daar door de Muzelmannen een mouwtje aan aangepast. Is dat geen fsciale fraude? En is het in ieder geval geen concurrentie-vervalsing met onze plaatselijke Bankiers? Een discriminatie?

    Of zou men samengevat, niet kunnen zeggen, dat er wetten bestaan die voor wie het weet (of kan betalen), door andere wetten worden teniet gedaan? Wie ziet tenslotte nog de bomen in dit bos?

    Nog een laatste woordje over de Bevaks : wat valt er te denken over een Overheid die haar eigen fisclae wetten ondergraaft, door aan kapitaal-opbrengsten een andere naam te geven (deelanme in de winst) dan … Roerende Inkomsten, waarop Roernde Voorheffing + eindbelasting verschuldigd zijn.

    Enne… als het Onland B. veroordeeld wordt, zal dat in hoofde van al de ‘genieters’ van die schijn-intresten, de belastingsplichtingen, geen herziening van hun belastingen meebrengen? Naam + bedragen staan ergens opgelijst en er kan m.i. 5 tot 10 jaar achteruit gegaan worden (georganiseerde fraude + rechtsvervolging).

    Waarlijk een Godsgeschenk voor de Rechtlijnigen van het Vlaams Belang, in deze verkiezingstijd….

     (*) De jaren ’90 : dat waren de glorijaren van Wilfriend de Evidente, in zijn van zijn elf-en-dertigste  Regeringen Martens de Zoveelste.

    *** 







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!