MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    30-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.823 KUNNEN ISLAMMERS VLAMINGEN ONDER DE VLAMINGEN WORDEN ?

    A.D. woensdag 30 mei 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    823 KUNNEN ISLAMMERS VLAMINGEN ONDER DE VLAMINGEN WORDEN ?

     

    De Heer Abou Rim Ram, in betere dagen…..

     

    ***

    Fouad 'Abu Imran' Belkacem, woordvoerder van de radicale vereniging Sharia4Belgium. 'Hij zette meermaals aan tot discriminatie, geweld en haat', aldus het Antwerpse parket; Het lieverdje mag zich, als Belg, niet buiten de landsgrenzen begeven, of hij riskeert uitgeleverd te worden aan Marokko voor drugsmokkel. Spijtig dus dat ons Belgenland geen eigen onderdanen aan vreemde naties (!) mag uitleveren.

    ***

     

     

    Wat krijgen we nou? Waarom wordt alleen aan de Islammers gevraagd om goede Vlamingen te worden? Waarom nu ineens na zoveel jaren? Was de verklaring tot bereidheid om Vlaming te worden, niet efficiënter geweest direct na ieders landing? Had zoiets niet een conditio sine qua non moeten zijn? Hier8 Tekenen, of een enkel kaartje ‘retour’! No passeran! Nu zullen ze er misbruik van maken, en nog geen klein beetje. Om nog driester uit de hoek te komen, bijvoorbeeld dan ze al zijn. Dergelijk gebaar is ook een gebaar van onmacht, en ruikt een beetje naar de socialistische ledenwerving van vroeger ‘ge moet mijne maat zijn, of ‘k sla op joen muile’…. En wat met de opdracht uit de Koran, om vals te zijn tegenover iedere vijand, tot die in slaap is gesukkeld? En de Islam sterk genoeg is om toe te slaan? Akkoord dat dit een poging is om in de verkiezingstijd stemmen te ronselen in het Mechelse, maar het is een gebaar dat getuigt van voorwiel-perspectief (*) waarmee men in de gracht belandt.

    Benieuwd wat ‘tPallieterke hierover zal berichten.

     

     

    Kroniekje over : het nieuwste initiatief van het Vlaams Parlementslid Frank Creyelman (persoonlijk nooit van gehoord, wat nu wel eens voorgoed zou kunnen veranderen!). De man is, blijkens Wikipedia, uit het goede, ja zelfs uit het beste hout gesneden : zijn stem zou dus moeten klinken als  de stormklok uit de Mechelse beiaard-toren. Hij is ex-VMO-er, en stichtend lid van het Vlaams Blok Dendermonde. Kortom één succesverhaal in Mechelen.

    De man heeft maar één fout : geboren te zijn in Buggenhout en niet in Dikkebus of zelfs in Zoutenaaie (West Vlaanderen). Hoogst waarschijnlijk is dit laatste een te persoonlijke benadering van het succes-verhaal Cleyerman. (**) Merci, Angeltjes, voor deze nieuwe vriend voor het leven!

    Hier gaat dus zijn ‘Open Brief’

    In een open brief tot de islamitische gemeenschap vraagt Vlaams parlementslid Frank Creyelman om respect vanwege de moslims voor het gastland. “Enkele decennia geleden kwamen jullie naar Vlaanderen om er betere leefomstandigheden te vinden. Jullie konden onmiddellijk genieten van de sociale en maatschappelijke voordelen die dit land te bieden heeft. Jullie kinderen kunnen deelnemen aan één van de beste onderwijssystemen ter wereld. Worden jullie ziek dan is er een efficiënte gezondheidszorg. Heb je geen werk dan is er een werkloosheidsvergoeding. Na jaren werkloosheidsvergoeding is er het leefloon en een moderne sociale woning. Jullie kunnen jullie stem laten horen in alle vrijheid. Een vrijheid die in geen enkel moslimland zo absoluut is als hier”, aldus Creyelman.

    Nieuwe eisen

    Nagels met koppen als u het ons vraagt. De moslimgemeenschap moet eindelijk de keuze maken om Vlaming te worden onder de Vlamingen of te kiezen voor de terugkeer. Een tussenweg brengt immers een steeds verdergaand eisenpakket met zich mee. “De radicalen onder jullie willen zelfs raken aan de fundamenten van onze beschaving. Zij willen dat allerlei rechten en gebruiken worden getolereerd waarvan Vlamingen gruwen: ongelijke behandeling van vrouwen en holebi’s, gedwongen huwelijken, halalvoedsel in scholen, eerwraak, gescheiden zwemlessen, ritueel slachten, aparte begraafplaatsen, dragen van hoofddoeken in openbare dienst… Het houdt maar niet op. Na iedere toegeving volgt een nieuwe eis”, besluit Frank Creyelman.

    Website

    Het Vlaams Belang hoopt dat een groot deel van de moslims de confrontatie niet wil en in een normale westerse samenleving wil verder leven. Daarom is een website opgestart waarin moslims zich kunnen distantiëren van de uitwassen van de islam en de toenemende radicale tendensen. Hier kunnen zij een verklaring ondertekenen gebaseerd op de Sint-Petersburgverklaring van onder meer Ayaan Hirsi Ali en een aantal vooraanstaande moslims. Het Vlaams Belang wil met deze precampagne de islamitische gemeenschap de kans geven om zich duidelijk uit te spreken en hoopt dat zo veel mogelijk moslims die uitgestoken hand zullen aannemen.

    *** 

     

    Verklaring

    Deze verklaring is een variant op de ‘Verklaring van afgevaardigden op de seculiere islam-top’ (De St.-Petersburgverklaring)

     

    Wij wonen in Vlaanderen. Wij zijn seculiere moslims en seculiere personen uit islamitische samenlevingen. Wij zijn gelovigen, twijfelaars en ongelovigen, hier samengebracht door een grote strijd.

     

    Wij bekrachtigen de onschendbare vrijheid van het individuele geweten. Wij geloven in de gelijkwaardigheid van alle mensen.

     

    Wij eisen de scheiding van religie en staat en de eerbiediging van de universele rechten van de mens.

     

    Tradities van vrijheid, rationaliteit en verdraagzaamheid behoren niet exclusief tot het Westen of het Oosten. Zij behoren tot het gemeenschappelijke morele erfgoed van de mensheid. Het kritiseren of veroordelen van islamitische praktijken, als deze de rede of de rechten van de mens schenden, zien wij niet als kolonialisme, racisme of ‘islamofobie’.

     

    Wij roepen de regeringen van de wereld en alle moslims op:

     

    om de shariawetgeving, de fatwarechtbanken, de heerschappij van geestelijken en de door de staat gesanctioneerde religie in welke vorm dan ook te verwerpen;

    om zich te verzetten tegen alle straffen wegens godslastering en ketterij, overeenkomstig artikel 18 van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens;

    om praktijken die de onderdrukking van vrouwen bevorderen, zoals vrouwenbesnijdenis, het doden uit eerwraak, gedwongen sluiering en gedwongen huwelijken uit te bannen;

    om homoseksuelen te beschermen tegen vervolging en geweld;

    om sectarisch onderwijs, dat onverdraagzaamheid en fanatisme tegenover niet-moslims predikt, te hervormen;

    om een open publieke sfeer te cultiveren, waarin alle zaken bediscussieerd kunnen worden, zonder dwang of intimidatie.

    Wij nemen afstand van de islamiserende, totalitaire en jihadistische ambities van machtshongerige moslims en van de rigide structuren van de islam waarin zij gevangen zitten.

     

    Wij roepen academici en denkers op zonder vrees een onderzoek te gaan doen naar de oorsprong en bronnen van de islam, en om de idealen van vrij wetenschappelijk en spiritueel onderzoek te verspreiden – door de resultaten te vertalen en te publiceren in verschillende talen en te verspreiden via de massamedia.

     

    Tegen de moslimgelovigen zeggen wij: voor de islam als een persoonlijk geloof kan er misschien een toekomst zijn, maar niet voor de politieke leer die in de islam besloten ligt. Tegen de christenen, joden, boeddhisten, hindoes, bahais en alle leden van niet-islamitische geloofsgemeenschappen zeggen wij: wij staan achter u als vrije en gelijkwaardige burgers. En tegen niet-gelovigen zeggen wij: wij verdedigen uw onvoorwaardelijke vrijheid om vragen te stellen en van mening te verschillen.

     

    Wij zijn met andere woorden bereid om Vlaming te worden onder de Vlamingen

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : als men maar niet vergeet, dat onlangs aan de voet van de Rombautstoren, de graven heeft ontdekt van een tiental (?) door Sansculoten terechtgestelde Boerenkrijgers, die als honden in de grond werden gedumpt. Zij kregen in al die tijd geen kruis op hun graf, want er was zelfs geen gekend graf….. Zij streden, net als Frank Cleyerman, voor het goede doel.. Maar 200 jaar lang had de Kardinaal geen tijd om hen te gedenken, al sleepte de zoom van zijn soutane bijna dagelijks over hun kapot geschoten lichamen. Zij lagen als zaden in ’t zand, maar zelfs Cleystermans is hen vergeten!

    Ten gronde over de zaak zelf : waarschijnlijk heeft de Heer Cleyerman zich niet gerealiseerd, dat deze namenlijst, eenmaal in handen van de radicale Muzel-gruwels, een perfedte dodenlijst vormt? Het staat immers in  hun Heilig Boek : wie de Islammerij afvalt, moet ogenblikkelijk worden gedood. Radicalen immers zijn radicaal : wie niet voor is, is automatisch tegen…..

    ***

     

     

    (*) Voorwiel-perspectief : iedere vader die zijn kind(eren) ooit heeft leren fioetsen, weet dat om te fietsen, het volstond te blijven trappen en ver vooruit te zien. Naar het voorwiel kijken gaf gegarandeerd gedonder….. Voorweil-perpectief is dus gewoon een ander woord voor kortzichtigheid….

    (**) Cleyerman of Gleyerman? Op de Burgerlijke Stand keek men niet altijd op een lettertje meer of min. Was de man in Dikkebus geboren, dan was die waarschijnlijk afkomstig geweest uit een ‘gleier’-winkel, d.i. een zaak waar gleiswerk en porselein gesleten wordt. Voor iemand als Cleyerman had ik persoonlijk de naam Dysterman gekozen : de man die vechtend terugdeinst…..

    ***



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!