MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    26-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4227

    OP DE IJTKIJK

     

    *

    Italipe is sedert het Romeinse Rijk, het land waar zelfs in de schoot van hetzelfde gezin of dezelfde familie verschillende politieke overtuigingen kunnen overleven. Het gaat m.i zelfs terug tot een soort van stam-gevoel uit de Pré-Romeinse Tijd, toen bij de Ertuscen, de oorspronkelijke bewoners, het land bestuurd werd door meerdere stedelijke machtscentra. ’n Beetje lijk bij ons, in feodale tijden. Maar dan op basis van vurige vaak bloedige Zuiderse gemoedsstemmingen. Italië was, volgens de Feniciërs, een toenmaige zeevaart-natir, het land van de Duizend Vuren: de lichtende ovens verspreid in de bergen, waar het ijzer-erts werd bewerkt en omsmeed tot scherpe zwaarden. A-dan-niet vermengd met brons, hadden die de scherpste snede waaraan de Romeinse Legioenen hun succes in de strijd mee markeerden.

    Natuurlijk is de hedendaagse mens geen Romeins soldaat meer, zoals onze voorouders die hebben gekend. Maar het bloed kruipt waar het niet kan gaan.. Oude liefde roest niet. En dat vindt men het best weerspiegeld in de doelstellingen van de Lega Nord, die een zusterpartij is van ons eigenste Vlaams Belang. Met dit verschil, dat Italië het land is van de écte democratie zonder dat andere denkpatronen bij voorbaat veroordeeld zijn.

    Ik heb tot begin dit jaar 15 jaar tussen Italianen in dat mooie land geleefd maar ben er nooit in geslaagd zoiets als het ‘cordon sanitaire’ uit te leggen. Een Italiaan leeft van de conversatie. Zij spreken met de handen als met de mond. Zelfs hun gelaatsuitdrukkingen doen mee aan de communicatie. Iemand het spreken beletten staat gelijk met moord. Steevast gingen de wijsvingers dan ook naar de voorhoofden. En was de repliek hoe zo’n Sovjet-systeem aan het hoofd mocht staan van de Europese Unie. Met als gevolg dat de meest verstokte Euro-lover ging beginnen nadenken. Aan de vruchten immers kent men de boom.

    En als ’n Italiaan ergens over nadenkt, dan vliegt het er uit. Vooral nu de tekenen maar al te zichtbaar zijn geworden en in het eigen vel, achter elke voordeur, beginnen te snijden.

    Het mag U dan ook niet verwonderen, dat men daar het ‘vluchtelingenprobleem’ ieder ogenblik op hun eigen manier zal aanpakken. Gewoon over de hoofden van de medeplichtigen in Rome, de last die hen ongevraagd op de nek is geschoven, doorgeven naar zij die ervoor verantwoordelijk zijn.

    Ons bergdorpje SLN met max 1200 inwoners is een van de vele afgelegen Gemeentjes die verplicht 250 à 300 ‘migranten’ moet opvangen.

     

    En dat ook deed, zo’n paar maand geleden. Nu is de maat vol, vooral omdat de mensen zien dat die het breder hebben dan zijzelf. Al lummelen die bij klaarlichte dag van ’s morgens tot ’s avonds rond in de velden. Bij donker zijn de smalle straatjes dan hun voorbehouden jachtgebed. Want de inwoners zelf die komen hun huizen niet meer uit.

    En de carabinieri dan, hoor ik U vragen? Wel, tot zo’n 5 jaar geleden had ieder dorpje zo zijn eigen rijkswachtkazerne, naast de Polizia Comunale. De Veldwachters zijn er nog, maar die houden zich gedeisd. De vele carabinieri-kazernes staan leeg te verkommeren, en iedereen is aangewezen op de nabije grootstad. In ons geval: de provincie hoofdstad op 45 Km afstand….

    *

    In Italië: Protesten tegen “migranten” escaleren – “Sociale opstand staat voor de deur”

    *

    In de buurt van Venetië en in Rome escaleren burgerprotesten tegen de onderbrenging van “asielzoekers”. De politie treedt hard op, het kwam tot arrestaties. De president van de regio Venetië waarschuwt ondertussen openlijk voor “Afrikanisering”.

     

    Al dagenlang protesteren 250 gezinnen in een voorstad van Rome tegen de plannen van de politiechef om 100 “vluchtelingen” in een voormalige school onder te brengen en waarschuwden voor een “vluchtelingeninvasie””. Deze zou tot aanzienlijke veiligheidsproblemen in de sowieso al benadeelde voorstad Casale San Nicola, in de noordwestelijke punt van het 15e stadsdistrict van de hoofdstad, kunnen leiden.

    Volgens een bericht in de Oostenrijkse krant “Kronen Zeitung” bereikte vrijdag een bus met ongeveer 20 “migranten” ondanks pogingen tot een blokkade de school.. Een neofascistische groepering heeft zich blijkbaar bij de demonstranten aangesloten. De mensen schreeuwden tegen de nieuwelingen, gooiden met stenen, stoelen en flessen.

    Rome blijft hard

    Ook de politie werd met stoelen bekogeld en reageerde met de gummiknuppel om de ingang vrij te maken. Volgens informatie van de autoriteiten werden er twee mensen gearresteerd en 15 anderen geïdentificeerd, aldus de krant.

    De stad verklaarde de straatblokkade op te willen ruimen en de “migranten” toch in de school te willen onderbrengen. “Wij doen geen stap terug”, verklaarde de voormalige prefect van Rome, Franco Gabrielli, die sinds april vorig jaar directeur-generaal voor openbare veiligheid op het ministerie van Binnenlandse Zaken en chef van de federale politie is.

    Treviso brengt “migranten” weg

    De provinciehoofdstad Treviso bevindt zich ligt hemelsbreed ongeveer 20 kilometer ten noorden van Venetië, de hoofdstad van de regio Venetië. Ongeveer tien kilometer verder naar het westen ligt de gemeente Quinto di Treviso met bijna 10.000 inwoners.

    Nadat tientallen mensen voor het oorspronkelijk voor “migranten” bedoelde appartement meubels en matrassen in brand gestoken en gedemonstreerd hadden, werden vrijdagmiddag ongeveer 100 “asielzoekers” van daaruit naar een voormalige kazerne in de buurt gebracht. Gedurende de ruzie met de politie werden er veel mensen gearresteerd.

    President van de regio Venetië waarschuwt voor Afrikanisering

    De president van de regio Venetië (met als hoofdstad Venetië), Luca Zaia (Lega Nord), toonde zich solidair met de demonstranten in zijn regio. Hij waarschuwde voor een “Afrikanisering” van de regio Venetië, die ongeveer vijf miljoen inwoners telt – waaronder 517.000 “migranten”.

     

    “Het is absurd om honderd vluchtelingen in een woongebouw onder te brengen waarin gezinnen met kleine kinderen wonen.” (Luca Zaia, president van Venetië)

    Daarmee zou men sociale conflicten aanwakkeren, aldus de met een minister-president van een Duitse deelstaat te vergelijken president. De Lega Nord, die opkomt voor het overdragen van competenties van de centrale staat naar de regio´s en een afsplitsing van de noordelijke regio´s van het zuiden van het land, geldt als een van de oudste Italiaanse grote partijen en noemt zichzelf liberaal. Anderen vinden haar rechts-populistisch.

    Bovendien voert Zaia het front van de presidenten van Noord-Italiaanse regio´s aan. Zij aan zij met de presidenten van de naburige regio´s Lombardije (hoofdstad Milaan), Roberto Maroni (Lega Nord), en Giovanni Toti (Forza Italia), de president van de aan de Italiaanse Rivièra gelegen regio Ligurië (hoofdstad Genua), zeggen zij geen “vluchtelingen” te willen opnemen.

    “Invasie van migranten”

    De door de voormalige viervoudige Italiaanse minister-president Silvio Berlusconi opgerichte en aangevoerde partij Forza Italia geldt in haar nieuwe vorm als conservatief christendemocratisch en liberaal. Haar senator Maurizio Gasparri zei:

     

    “De sociale opstand staat voor de deur. De situatie is ondraaglijk geworden. We hebben te maken met een invasie van migranten, die verzorgd moeten worden, terwijl duizenden Italiaanse gezinnen te maken hebben met acute financiële problemen.” (Maurizio Gasparri, senator, Forza Italia)

     

    Dit alles vindt plaats tegen de achtergrond dat Italië op dit moment een record aantal “migranten” moet verwerken en de regering tot het eind van het jaar rekening houdt met de aankomst van 200.000 “migranten”.

     

    Vertaald uit het Duits door:

    Bron:
    www.epochtimes.de
    Door: Steffen Munter

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    NADER BEKEKEN


    *

    Vroeger leefde daar de Middenstand in hoofdzaak van het toeristenseizoen dat amper 2 maand duurde. Maar dat is nu geen 10% meer van wat daar vroeger kwam. En zaad in het bakje bracht. Ha ja, wie zoekt er nu vrijwillig een door ‘migrfanten’ vergeven streek op, die krioelt van de zwarte bedelaars?

    Alleen de terrasjes van niet meer te betalen elite-restaurants zitten nog vol. Daar waar wij, jaren gleden, rug aan rug hebben gezeten met Siegfiend Bracke,s tronend als een Koning omringd door een handvol VRT-vrouwelijk schoon…

    Wil toch maar noteren, dat wij demonstratief hem net hebben ‘gezien’ maar toch de hele avond goed en luid ons eigen West-Vlaams hebben gekout.

    Neen, het was niet onder de lantaarn van Sankt Pauli, maar onze de pijnbomen van La Pineta.

     

    (Digitalia)

    26-07-2017, 17:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    25-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4228

    OP DE IJTKIJK

     

    *

    Zonder het, tot op de dg van vandaag, feitelijk goed te beseffen, is de grote Mark Grammens altijd mijn grote voorbeeld geweest. Al heb ik hem pas goed ‘ontdekt’, toen wij al in Italië en dicht bij Assisi leefden. Uitgeverij ‘Groeninge’ (Kortrijk) stuurde mij toen ‘vers van de pers’ jarenlang JOUR?AAL door, hetzij direct hetzij door bemiddeling van mijn Kortrijkse schoonvader. Voorheen kende ik hem enkel als de zoon van beruchte Flor Grammens die het land rondtrok met hamer en verfborstel om de nieuwe taalwetten te doen respecteren.

    Vandaag moeten we vaststellen, dat het Frans weliswaar is verdwenen, maar nu stilaan vervangen wordt door Arabische hanepoten die niemand meer kan lezen. En dus ook niet moeten overschilderd worden.

    Het leven van Mark Grammens, (waarmee ik pas nu uitvoerig kennis kon maken), leest als een van mijn eigen stoutste jongensdromen.

    Hakke’ en ‘Hmme’, dat is het West-Vlaams voor ‘had ik maar’ of ‘hadden we maar’ bij mij thuis (waar we ook zijdelings weliswaa) te lijden hebben gehad onder die onzalige repressie, met de 3 jaar oudere geleerde journalist Mark Grammens kunnen overleggen, het zou geen duf bureauthe zijn geworden, maar de grote wijde wereld. Die zat, zo dacht ik toen, gewoon op mij te wachten…

    Niet dus. En eerlijk gezegd, dank zij de digitale wereld, ben ik al tevreden met de kruimeltjes die van tafel vallen. Want ik kan, voor iedereen die dat wil, uitdragen wat zin geeft aan het leven. Het beste symbool daarvoor is het wapenschild van een als held gestorven Tempelridder. Dat is ongeveer hetzelfde als diens tijdgenoot die predikte voor de vogeltjes…

    *

    Bij het overlijden van Mark Grammens: een terugblik

    *

    Deze namiddag 24 juli overleed journalist-publicist Mark Grammens in Liedekerke. Buiten enkele uitzonderingen genoot de overledene een algemene bekendheid in de hedendaagse Vlaamse Beweging. We beschouwen hem als een van de weinige Vlaamse non-conformisten. Wie woonde geen van zijn talrijke lezingen en conferenties bij? Wie was er geen lezer van zijn veertiendaags opinieblad Journaal dat gedurende 25 jaar (1988-2013) verscheen, en voordien van zijn columns in ’t Pallieterke en Trends? Gedurende ruim veertig jaar behoorde de gedreven en dwarse Mark Grammens tot de opiniemakers in Vlaanderen naar wie geluisterd werd. Hij kan dan ook bogen op een rijk gevulde loopbaan als journalist. Tot het schrijven van zijn memoires is het echter niet meer gekomen.

     

    Ronse

     

    Mark werd in 1933 geboren in de taalgrensstad Ronse. Vader Flor was naast zijn beroep als onderwijsinspecteur vooral bedrijvig als man van de daad. Gewapend met hamer en verfborstel verwijderde en overschilderde hij overal in het Vlaamse land de inmiddels onwettig geworden Franstalige opschriften. Als kind van de repressie schreef Mark Grammens later zijn herinneringen aan die periode en zijn moeilijke relatie met zijn vader neer in het beklijvende boekje Herinneringen aan oorlog en repressie (1985). Met daarin de opvallende zin: “De tijd heeft de wonden niet geheeld, en heeft niet de vergetelheid gebracht die we nodig hadden om te overleven, integendeel. Dit boek is geen klacht, een aanklacht wel”.

     

    Na zijn studie in de rechten had de jonge Grammens slecht één doel voor het oog: journalist worden. Nadat een loopbaan bij De Standaard, nota bene door toedoen van zijn vader, voor hem onmogelijk werd, trok hij als correspondent naar Londen. Gedurende enkele jaren leerde hij bij de Britse krant The Guardian de knepen van het vak kennen. Hij trad ook als verslaggever voor diverse Vlaamse (o.a. Het Volk) en Nederlandse kranten (o.a. De Nieuwe Eeuw) op. Uit die periode dateert ook zijn eerste boek gewijd (hoe kan het anders!) aan Het Britse Commonwealth, dat in 1959 verscheen als verhandeling in de reeks Katholieke Vlaamse Hogeschooluitbreiding. Vanuit Londen werkte hij ook mee aan het katholieke Vlaamsgezinde weekblad De Linie, uitgegeven door de paters jezuïeten. Uit zijn artikels blijkt vooral zijn belangstelling voor internationale politiek waarover hij heel veel las. Na zijn terugkeer in 1962 werd Grammens politiek redacteur van het blad. Herhaaldelijk nam hij, voor die tijd althans, linkse standpunten in. Na het opdoeken van De Linie in 1964 werd journalist Grammens directeur-hoofdredacteur van het kersverse opinieweekblad De Nieuwe. Hierin trok hij zijn linkse opinielijn verder door, waardoor hij in volle Koude Oorlog de beschuldiging naar het hoofd geslingerd kreeg communistische sympathieën te koesteren. Als pacifist was Grammens heftig gekant tegen de Amerikaanse militaire interventie in Vietnam en elders in de wereld. Tegelijkertijd stond hij ook kritisch tegenover de Sovjet-Unie maar daar werd weinig of geen aandacht aan geschonken. Het etiket van communistenvriend zou hij nog lange tijd met zich meedragen. Toen ik in 1987 wijlen Jan Nuyts voorstelde om Mark Grammens voor ’t Pallieterke te mogen interviewen, klonk het aan de andere kant van de lijn: “Maar Pieter Jan, weet gij wel wie dat is! Dat is een communist!”

    Hugo Schiltz

    Naast zijn overige journalistieke activiteiten was hij tevens tussen 1974 en 1983 hoofdredacteur van het gedegen Tijdschrift voor Diplomatie. Na het opdoeken van het tijdschrift begon Grammens met een eenmansuitgeverij (met kantoor op het Brusselse Martelaarsplein) waarin onder meer een reeks interessante Aktueel-boekjes verschenen, alsook twee jaarboeken Vlaamse Beweging en in 1989 een politieke biografie van VNV-leider Staf de Clercq door Bruno de Wever. Voordien was Grammens even redacteur van een speciale boekenbijlage bij het magazine Knack. De toenmalige Knack-redacteur Marc Reynebeau zorgde er echter voor dat de bijlage algauw opgedoekt werd.

    In mei 1988 begon Grammens —het zat nu eenmaal in zijn bloed— met een eigen opinieblad Journaal. Voortbouwend op zijn decennialange belezenheid en ervaring (gevoed door een indrukwekkend netwerk) schreef hij hierin honderden leerzame bijdragen over nationale en internationale politiek. Daarnaast vindt de lezer er ook tientallen vlot leesbare historische artikels. Daaruit blijkt dat hij de collaboratie als een positief feit voor Vlaanderen aanzag. Van zijn vroegere eerder linkse standpunten bleef niets meer over. Menigmaal bleek uit opiniestukken dat hij intellectueel sterk naar de standpunten van het Vlaams Blok/Belang neigde. Voor hem mocht niets de zelfstandigheid van Vlaanderen in de weg staan.

    Bij het afwijzen van het Egmontpact van 1977 streed Mark Grammens met De Nieuwe in de voorste linies. Hij vond er niets goeds aan. In 1990 publiceerde hij bij het Davidsfonds een vurig pamflet onder de titel Gedaan met geven en toegeven (naar een toenmalige Volksunieslogan). Het was een bittere aanklacht tegen het armzielige resultaat dat de diverse staatshervormingen tot dan voor Vlaanderen hadden opgeleverd. Het ontketende een hele polemiek, en Grammens’ politieke tegenstander bij uitstek Hugo Schiltz antwoordde hetzelfde jaar met een even vurig pamflet Gedaan met treuren en zeuren.

     

    Voor zijn verdiensten als journalist voor de Vlaamse zaak en zijn streven naar een geestelijke verdieping van onze waarden tegen de huidige oppervlakkigheid, kreeg hij op 20 oktober 2012 in Antwerpen de Erepenning van de Marnixring uitgereikt. Zijn dankrede, gewijd aan de pers in Vlaanderen, eindigde hij als volgt: “Journalisten worden vergeten zodra zij niet meer schrijven. Het is het lot waar wij vrijwillig voor gekozen hebben. Maar voordat ook ik dit lot onderga, en vergeten word, wou ik alleen nog dit willen zeggen: de goede journalist is niet links of rechts, maar bovenal, de goede journalist is dwars”.

    Aan zijn echtgenote Els en de familie Grammens willen we hier onze innige deelneming betuigen.

    24 juli 2017 Pieter Jan Verstraete

    **

    NADER BEKEKEN

    *

    Het is, als ik dit publiceer, 17 uur geworden en in de Krantenkoppen wordt de aflijvige nog altijd gewoon… doodgezwegen…

    Alleen op

    https://www.vlaamsbelang.org/ s

    taat een lovend artikeltje. Waaronder o.a. staat dat de zieke man thuis is gestorven, precies even oud als zijn vader. Oud, kreupel, hardhorig, bijna blind: het is een fataliteit die iedereen kan overkomen.

    En daar veropenbaart zich het eerste scheurtje in mijn bewondering: Maark Grammens trommelde nog altijd op zijn oude kapot versleten ADLER-schrijfmachine. En ik, kapot versleten Digitalia, streel al vele jaren de toetsen van dit elektronisch klavier. Trouwens, mijn schrijfmachine was ’n Amerikaanse UNDERWOOD met een voorsteek-wagen, om boekhoudfiches te kunnen bijwerken…

    *

    (Digitalia)

    25-07-2017, 18:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4226

    OP DE IJTKIJK

     

    *

    ‘The proof of the pudding is the eating’… Precies of onze eigen taal niet rijk genoeg is om de afkeer voor déze E.U. anex Islam duidelijk tee maken. Vooral het West-Vlaams bezit qua woordenschat een grote voorraad die menig taalkundige met verstomming zou slaan. Alle functies van het menselijk lichaam komen er in voor, de grofste eerst. Maar aangezen het hier gaat om het Land van mijn voorkeur, houden we het proper. Het is zò al erg geneg.

    Zeg nu zelf. Van een uur ver ziet iedereen aan de kleur dat er aan deze pudding stront aan de knikker is. Uitleg is overbodig.

    *

    Hadden we zo’n substantie nooit in huis mogen halen. Dat daken we niet de koekoek, maar de bij de eerstvlgende verkiezingen, de gebuisde ‘Soicaal-Democraten’.. Zowel die van 'over there’, als hun Europese naäpers.

    *

    Vooraleer u zich onderdompelt in de Italiaanse pudding van die kleur, eerst nog even de pluspunten specifiëren. Dat het land internationaal bekend staat als de 3de grootste Economie van Europa. Dat het de allermooiste auro snelwegen van Europa bezit. Dat het van ouds beschikt over meerdere dozijnen diepzeehavens, waar de rest van Europa alleen maar kan van dromen.

    Dat het met klank al verschillende jaren Frankrijk als wereldleider inzake wijnproducent versloeg. Zowel in kwaliteit als in hoeveelheid. Dat het cultureel op alle gebied, inzake beeldende kunst sedert de Oudheid tot de film- en theaterwereld van vandaag, wereldleider is.

    Vooral de culturele en/of sportieve uitwisseling (Rubens, Eddy Merkx) maakt dat Vlamingen daar zo gerespecteerd worden.

    Ondertussen ook niet vergeten dat Il Cavaliere (Silvio Berlusconi) in de coulissen gewoon zijn tijd afwacht…Dan krijgen we aan deze kant van de Grote Plas wereldleiders van formaat die Merkel en Macroni rap zullen doen vergeten…

    *

    Komt de euro-crash met de instorting van Italië?

    *

    Wie zich intensief met de politieke situatie in de EU bezighoudt, weet waarschijnlijk al dat Italië op dit moment € 2,3 biljoen schulden heeft, die de schulden van Duitsland dus nog overtreffen – en dat hoewel Italië sowieso economisch minder sterk is dan Duitsland.

     

    Contra magazine

     

    Voor het land is deze schuldenlast niet te dragen en dat het zo niet verder kan gaan, dat weten de Italianen het best. Het lijkt absoluut uitgesloten dat Italië op natuurlijke wijze de schuldenlast kan verlichten en het lukt om door overschotten schulden af te lossen. Per slot van rekening is de schuld tot ongeveer 150% van het jaarlijkse bbp gestegen.

     

    Dit is sowieso al een bijna onoverkomelijke hindernis en als je je voorstelt dat de rente weer gaat stijgen, dan wordt de situatie helemaal onhoudbaar. Absoluut niet behulpzaam in deze situatie is het feit dat ook de banken in Italië meer dan ziek zijn en onlangs nog – uiteraard op staatskosten – gered moesten worden.

     

    Maar wat nu? Bestaat er überhaupt een mogelijkheid om Italië te helpen? Welnu, Italië zou een wezenlijk sterker economisch vermogen moeten hebben, wat eigenlijk heel misschien alleen met een aanpassing van de waarde van de munt te bewerkstelligen zou zijn. Maar precies daar zit ´m de kneep. Want terwijl men de Italiaanse Lire gewoon zou hebben kunnen devalueren, zodat Italiaanse producten in het buitenland plotseling goedkoper worden en de economie een kans had om te herstellen, is dit in tijden van de euro niet zonder meer mogelijk.

     

    Weliswaar wordt hierover wild gespeculeerd – in het kader van de zoektocht naar oplossingsmogelijkheden – en men denkt er over na of het mogelijk zou zijn om een extra munt, zogezegd een I-Euro, in te voeren, die dan in vergelijking tot de euro een desbetreffend lagere waarde zou hebben en voor de Italianen pluspunten wat betreft de economie zou opleveren. Maar dit is vermoedelijk alleen al vanwege de andere landen, die op dit moment binnen de EU economisch in de knel zijn geraakt, niet mogelijk. Want als die dit ook zouden doen, dan zou het waarschijnlijk voorbij zijn met de euro.

    Bron:
    www.contra-magazin.com

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

     

    https://ejbron.wordpress.com/2017/07/23/komt-de-euro-crash-met-de-instorting-van-italie/#more-158566

    *

    NADER BEKEKEN

    *

    Ondergetekende krijgt bija dagelijks berichten uit de eerste hand uit Italië en die zijn helemaal anders dan onze Leugenmedia laten uitschijnen. De beelden op de RAI, toch ook ‘n ‘Staatszender’, liegen er niet om. Rome is op elke vierkante meter een door ‘vluchtelingen’ onder de voet gelopen stad geworden. Waar niemand noch vooruit of achteruit kan. De wegen lopen tot in de kleinste bergdorpjes vol avonturiers die letterlijk het land afschuimen.

    Italië wil die uiteindelijk allemaal kwijt door ze door te sluizen naar de aanpalende landen. Die het dan maar zelf moeten uitzoeken. Wat neerkomt op het vuur aan te lont doorgeven…

    En ondertussen sneuvelt als een der eersten natuurlijk alle vertrouwen in het geld. En kijkt de man en de vrouw in de straat vol heimwee uit naar de Lire. En naar het herpakken van de export mogelijkheden voor hun hoogwaardige industriële producten.

    Het IMF van Christine Champetter zit ook op z’n tandvlees. Vers geld uit de duim zuigen helpt niet meer. Zodat men in Italië vaststelt meer en meer op zichzelf te zijn aangewezen. De dag is daar dat de havens voor redders van ‘vlulichteligen’ zullen gesloten zijn, en op voet van oorlog beschermd door zowel de Italiaanse Zee- als Luchtmacht.

    Wat het debacle nog enigszins tegenhoudt, is de aangeborren eerbied van de Italianen, gelovig of niet, voor ‘hun’ Paus. Maar die is, zegt men, nu onderweg om zich te bekeren tot de islam…

    De nieuwe Amerikaanse President is inderdaad geen seconde te vroeg aan de Macht gekomen. Want de rechttrekking van al wat scheef gegroeid is, begint zijn vruchten af te werpen. Vandaar de aanhoudende stroom negatieve verzinsels die onze ‘media’ over Trump uitstrooien.

    Er gaapt dus een astronomisch vacuum voor de juiste oplossing. En die begint, net als bij de aanvang van onze Jaarrekening, in Italië. Toen kwal, na de Romeinse Beschaving, meteen ook het Christendom. Zij het met vallen en opstaan. Maar na 2.000 jaar heeft het, me dunkt, zijn nut bewezen. Veranderingen zijn opportuniteiten die zich aanbieden voor het gezond vestand van de gezond gebleven meerderheid der bevolking.

    In deze hoop wil ik leven en sterven.

    (Digitalia)

    25-07-2017, 11:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    24-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4225

    OP DE IJTKIJK

    *

    "IS stuurt meer dan 170 opgeleide terroristen naar Europa"

    Terreurdaden of oorlogsmisdaden?

    *

    Interpol heeft een lijst van 173 IS-strijders verdeeld die opgeleid zijn om in Europa zelfmoordaanslagen te plegen als vergelding voor de militaire nederlagen die IS lijdt in het Midden-Oosten. Dat schrijft de Britse krant The Guardian.

    Islam-vredesduif

    *

    Het misdaadbestrijdingsorganisme stelde de lijst op op basis van inlichtingen van de VS die werden verkregen tijdens de aanvallen op IS-gebied in Syrië en Irak. Volgens de inlichtingen- en antiterreurdiensten in Europa bestaat het risico dat zelfmoordterroristen zullen toeslaan in Europa, wanneer het kalifaat van IS in mekaar stuikt.

    Er is nog geen bewijs dat de personen die op de lijst staan al in Europa zijn aangekomen, maar het feit dat Interpol de lijst verspreidt, betekent volgens The Guardian dat men informatie aan het vergaren is over de personen op de lijst en dat men terreuractiviteiten op een vrij grote schaal verwacht.

    *

    Opgeleid om met explosieven om te gaan

    De lijst werd op 27 mei verspreid door het secretariaat-generaal van Interpol. Interpol wees er toen in een begeleidend schrijven op dat het gaat om "IS-strijders die werden opgeleid om met explosieven om te gaan zodat ze zoveel mogelijk slachtoffers kunnen maken. Ze verplaatsen zich ook via diverse landen om deel te nemen aan terreuractiviteiten."

    Volgens de begleidende nota werden de verdachte IS-terroristen geïdentificeerd op basis van materiaal dat in schuilplaatsen van IS werd verzameld. Het zou gaan om personen die te kennen hebben gegeven dat ze willen deelnemen aan zelfmoordaanslagen en dat ze "martelaar voor de islam" willen worden. Naast de familienaam, de naam van hun moeder en een foto, bevat de lijst ook de namen waaronder ze bij IS werden ingelijfd, van hun laatste verblijfplaats en van de moskeeën ‘Gebedshuizen” die ze bezochten.

    *

    Informatie

    Interpol vraagt de lidstaten of ze informatie kunnen geven over de personen op de lijst en of ze willen nagaan of deze personen via hun grenzen zijn gepasseerd. Interpol wil ook alles weten over hun mogelijke gerechtelijke antecendenten, biometrische gegevens, paspoortnummers, activiteiten op sociale media of een overzicht van de reizen die ze recentelijk hebben gemaakt.

    Bron http://www.hln.be/hln/nl/33982/Islamitische-Staat/article/detail/3214705/2017/07/22/IS-stuurt-meer-dan-170-opgeleide-terroristen-naar-Europa.dhtml

    *

    NADER BEKEKEN

    *

    Over Interpol geen kwaad woord voor zover niet geïnfiltreerd door hun 5de Colinne. Maar is die plotse Internationale samenwerking niet een heel klein beetje ‘too little and too late’? Waarom moest Trump eerst aan de macht zijn in Amerika voor dat de Moslimbroederschap op de korrel werd genomen? Zouden de Amerikaanse ‘Democraten’ daar misschien toch voor iets kunnen tussen zitten?

     

    Het juiste antwoord – als dat ooit komt - op die vraag zou wel eens Houssein Barack Obama (en meteen al zijn aanhangers in Europa) in de problemen kunnen brengen. Obama, de 1ste Zwarte President, zou dan wel eens ook de 1ste President van Amerika       kunnen zijn die valt onder de kogels van een meer dan verdiend doodvonnis.

    Nogal wat anders dan een ‘Afgezette’ President, zoals die ‘Domocraen’ wel zouden willen doen met Trump …

    Maar om in de juiste Amerikaanse stijl te blijven, zou de elektrische stoel voor het publiek heel wat meer voldoening geven.

     

    *

    en van de moskeeën ‘Gebedshuizen” die ze bezochten.

    *

    Het blijft door al onze Verlichte Grote Verstanden in de geesten gehamerd, dat islam-moordenaars ‘gelovigen’ zouden zijn, die we liefdevol moeten blijven benaderen. Niettegenstaande die ‘zondigen’ door alleen uit overdreven dienstijver zich hebben ‘misdragen’.

    Dat wordt ons zo voorgekauwd, omdat van oudsher in de Westerse cultuur een ‘gelovige’ automatisch vereenzelvigd wordt met een brave, eerder naïeve ziel die kaarsjes brandt uit verlangen naar de Hemel. Kaarsvlammetjes of vuurwerk door explosieven: is daar een verschil tussen?

    Zo verdraait men in het Westen moedwillig zelfs de eigen woorden van Sultan Erdogan, die Islamtische tempels terecht omschrijft als ‘kazernes’, om er ‘Gebedshuizen’ van te maken. Gebedshuizen met de gekruiste blanke sabel als symbool….

    *

    Dat men overal in Europa de ‘Gelovigen’ in het Turks Marokkaans of om het even welke vreemde taal ophitst om tot op de letter de Koran, (die in feite de handleiding is om zich overal op te dringen) te volgen, moger we niet weten. Als er daar ooit ‘gebeden’ wordt, is dat om onze ondergang zo vlug mogelijk te mogen beleven.

    Maar neen, neen, men staat ons naar het leven, maar het woord ‘oorlog’ mag niet gebruiokt worden0 Want ‘oorlog’ betekent verweer en verzet. En tegen de Islm verzet men zich niet of men bekoopt het met de dood. Tegenover de Islam past alleen ‘onderwerping’. En dat is waarheen onze Verlichte Grote Verstanden ons willen naattoe leiden.

    In de hoop hun vette postjes te kunnen blijven behouden….

    Samengevat: de Islam is al vele jaren in oorlog tegen ons, maar we doen alsof we dat niet weten. Er wordt niet (gemobiliseerd(, want er is niet eens meer ’n Leger die naam waardig. Niemand wordt ‘onder de wapens geroepen’ zoals in ’39-’40, want dat zou wel eens kwalijk kunnen genomen worden door de pietrol-pompers in Saoudi Arabia en bij hun Amerikaanse vriendjes en willen die geen zaken meer doen met onze Bazen…

    *

    (Digitalia)

    24-07-2017, 16:22 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    23-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4224

    OP DE IJTKIJK

    *

    Boekverbranding in Zweden: Astrid Lindgren´s “Pippi Langkous” is racistisch

    *

    Enkele jaren geleden waren in Duitsland het negertje en de Turk in Otfried Preußler´s “De kleine heks” de klos. Zij werden resoluut door politiek-correcte messenwerpers en cowboys vervangen (lees hier). Nu heeft de gemeente Botkyrka in de Zweedse provincie Stockholm besloten eveneens op te ruimen, maar nu goed. Bibliotheken dienen van verouderde en stukgelezen boeken bevrijd te worden en en boeken met racistische inhoud moeten verwijderd worden. In de laatste categorie behoren ook oude, nog niet gecensureerde oplagen van Astrid Lindgren´s “Pippi in Taka-Tukaland”.

    **

    *

    “Uitdunning” om ideologische redenen

    Het onderwerp kreeg de aandacht door de Zweedse onderzoeksjournalist Janne Josefsson in een radio-uitzending, waarin hij erop wees dat desbetreffende exemplaren niet alleen verwijderd, maar ook verbrand zouden worden. Het zou gaan om een uitdunning uit ideologische redenen en dat zou voor hem aanleiding zijn om te zeggen “Stop”. Men zou meer dan één keer moeten aarzelen voordat men boeken verbrandt, die wellicht niet meer overeenkomen met de tijdgeest.

     

    Concreet gaat het om de naam van Pippi´s vader, “negerkoning” en “koning van de negers”, uitdrukkingen die in de ogen van de censuurafdeling van het gemeentebestuur politiek incorrect en racistisch zijn.

    In een persverklaring probeert de gemeente de zaak te sussen:

    De bibliotheken in de gemeente Botkyrka hebben edities van Astrid Lindgren´s “Pippi in Taka-Tukaland” op grond van verouderde uitdrukkingen, die als racistisch waargenomen zouden kunnen worden, uitgesorteerd. De bibliotheken kochten echter ook de nieuwe oplage van het boek uit 2015, waarin de obsolete uitdrukkingen door modernere werden vervangen.

    Het uitroeien van een cultuur

    De bedrijfsleidster en belangrijkste verantwoordelijke voor de bibliotheken Botkyrka, Anja Dahlstedt, wil niet verder ingaan op de beschuldigingen van Josefsson. Alle obsolete boeken zouden op dezelfde manier behandeld worden, dus of verkocht of weggegooid. Hoe de boeken precies gerecycled zouden worden, zou ze zogenaamd niet weten. Op de privé Facebook-pagina van Dahlstedt zegt een boze Zweedse hoe ze er over denkt:

    “U hebt dringend bijles in cultuur nodig, Zweedse cultuur. Ik moest zojuist lezen dat u het meest Zweedse dat onze cultuur te bieden heeft, vernietigt en uitroeit: Pippi-boeken. Astrid Lindgren – ze moet zich in haar graf omdraaien. Zweden´s bekendste kinderboek wordt in naam van de political correctness vernietigd. Geen Zweden zonder Pippi! Dat is racisme tegen Pippi!”

    In de nieuwe oplagen werd van de negerkoning immers al Zuidzeekoning gemaakt om het politiek correcte gemoed van linkse elites niet op te stoken en om te voldoen aan de actuele tijdgeest. Een tijdgeest, die door alle goede geesten verlaten lijkt te zijn, boeken en nieuwste geschiedenis in vlammen doet opgaan en als rechtvaardiging met de racismeknuppel zwaait.

    Ook in Duitsland werd al jaren geleden tot dit debat aangezet door de toenmalige minister van Familie, Kristina Schröder (CDU), en werd de desbetreffende politiek correcte censuur in de nieuwe oplagen van Pippi-boeken in de Duitse taal na een lange worsteling met de erfgenamen van Lindgren´s doorgedrukt. Er is evenwel niet van bekend of de oude edities in Duitsland ook verbrand werden. Vermoedelijk echter alleen maar, omdat boekverbrandingen in Duitsland nog slechter overkomen dan in Zweden.

     

    “Mijn kinderjaren maakte ik mee in een land dat niet meer bestaat.” (Astrid Lindgren)

     

    Bron:
    www.pi-news.net

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    NADER BEKEKEN

    *

    Toch curieus dat aan de macht gekomen ‘Nieuwe Meesters’ nooit proberen om de wereld uit te leggen wat vroeger verkeerd was, maar van de eerste keer tabula rasa maken van wat hen niet bevalt. Het mag dus net verwonderen, dat de Islam daarin de hoofddrol bekleedt en daarbij zelfs de fundamenten van de stenen uit de grond haalt. Zie Palmyra. Een lot dat binnenkort ook onze Gotische kathedralen, ja, zelfs onze veldk      pelletjes te wachten staat. Waar men dan sql gaan langs Vlaamse wegen, zal men dan minaretjes of piramiden tegen komen.

    Na boekverbranding volgt maar al te dikwijls ook lijken-verbrading. Al-dan-niet na vergassing. Dat is nu eenmaal de prijs van de Vooruitgang. Opstoken is zelfs veel hygiënischer – als men daarbij niet alleen de roet-uitstoot maar ook de kostprijs overslaat - dan in de grond stoppen. Wat trouwens zeer slecht is voor het grondwater.

    Vroeger was het alleen onze ‘ziel’ die ten hemel vloog bij ons afserven, nu moet, dank zij de vooruitgang, het lichaam, onder de vorm van stof en as, ook de lucht in. Heefr daar wel oout iemand aan gedacht?! Vroeger kon men na vele jaren, nog het DNA van iemand achterhalen om het vaderschap te bewijzen, maar dat mag men nu wel vergeten. Goed om weten voor ibs Koningshuis dat zodoende de vette erfenissen niet langer zal moeten delen met zusjes die geboren zijn uit pure liefde…

    Komt daarbij dat ‘aan de aarde toevertrouwen’ een voorrecht zal uitmaken voor de Nieuwe Mohammed Meesters. Waarbij dan soms tot 3 meter diep over a        lle percelen, de aarde moet afgegraven worden en vernieuwd, omdat daar al eeuwen onreine ‘ongelovigen’ als schurftige honden werden in gestopt. Meestal met een hardstenen kruis geplant op hunnen buik, dat de eeuwen overleeft.

    Laten wij er ons dus mentaal op voorbereiden, dat alle begraafplaatsen inclusief zelfs de nederigste kruisjes, moeten verdwijnen. “Uitgedund’ zoals ongewenste boeken. ‘Vader, Moeder zult gij eren’ zelfs als doden, moet vergeten wordenwijnen, dan de boeken, of omgekeerd al naar gelang de wensen van de Nieuwe Meesters. Om huierna de zuivering aan te vatten van de levenden. Desnoods, in extremis en uit puur lijfsbehoud, met het ‘Allah U Akbar’ op de lippen.

    Men wweet immers altijd wanneer en hoe een ongeluk zch presenteert, maar nooit hoe het eindigt. Want dan gaat er zand over. Woestijnzand.

    *

    Digitalia)

    23-07-2017, 13:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    22-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4223

     

    OP DE IJTKIJK

    *

    Hoera!

    We redden het klimaat en sterven uit! – omvolking via de achterdeur

    *

    Steeds als je denkt dat het niet meer schaamtelozer en gewetenlozer kan, kom je van een koude kermis thuis. Dat Zweden vanwege zijn links-liberale politiek verandert in een “failed state” is al lang geen nieuws meer. Het land schijnt vervallen te zijn in een collectieve waanzin met de drang tot zelfvernietiging. Dat deze besmettelijke ziekte ook (en juist) voor academici niet stopt, bewijst nu een studie van de Universiteit Lund over het klimaat.

     

    Ook niks nieuws, zou je kunnen denken, want per slot van rekening zijn alle linksen van mening dat de globale klimaatveranderingen uitsluitend op de mens terug te voeren zijn en dat er daarom verboden en hogere belastingen moeten komen. Dat kennen we allemaal al.

     

    De westerse baby is de schuld

    De studie van de Zweden is echter dermate perfide, dat de woorden in je keel blijven steken. De “onderzoekers” hebben de klimaatkiller nummer 1 eindelijk ontmaskerd – de westerse baby!

    *

    De Universiteit Lund heeft onderzocht dat een westerse baby voor 58 ton CO² per jaar verantwoordelijk is. Men biedt ter vergelijking een auto met 2,4 ton CO² of een vliegreis met 1,6 ton CO² aan en adviseert serieus om bij de familieplanning nu toch alsjeblieft eens oog te hebben voor het klimaat. In het onderzoek is geen woord te vinden over hoe men de bevolkingsexplosie in Afrika zou kunnen verhinderen. Nee, het gaat er hier heel duidelijk om autochtone kinderen in het Westen, in Europa, te vermijden, jonge gezinnen een slecht geweten te geven en zodoende de bevolkingsuitwisseling en de omvolking te bespoedigen. De studie komt tot de conclusie dat kinderen “schadelijker” voor het milieu zijn dan auto´s en eist uiteraard met het oog op de “overbevolking” (van het Westen, want de “levensstijl” zou het verschil maken, niet het zuivere bevolkingsaantal) een daling van de geboortecijfers.

    Mocht Merkel bondskanselier blijven, dan zal er vanaf de herfst sprake zijn van “gezinsherenigingen” in ongekende omvang. Autochtone gezinnen met meerdere kinderen kan men op grond van deze “inzichten” dan echter als echte klimaatzondaren brandmerken.

    Bron:
    www.pi-news.net
    Door: “Inxi”

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    NADER BEKEKEN

    *

    Straks wordt de lezer in een volggend stukje nog vergast; neen niet met Zyclon B, maar met een opbeurend verhaaltje. Over hoe in Zweden opnieuw boeken worden verbrand. Het gevaar dus, bij manier van spreken, om als primeur deze keer niet van Duitsland zoals in 1933, maar net als in de tijd der ‘Noormannen’ en roofzuchtige Vikingen, uit Het Hoge Noorden, uit Zweden te komen.

    *

    Het lieve Zweden, dat nochtans hoogst persoonlijk van uit mijn prille kinderjaren het land is waar Koningin Astrid (1905-1935) vandaan was. Zij was de lievelinge van iedereen, ook van ons Ma, die voor haar een soort van heiligenverering had. Jarenlang lag er achter glas in een sierkast in onze ‘beste kamer’ (waar niemand mocht aan roeren, want niemand micht daar binnen), ’n soort weelblad ‘Ons Land’ volledig gewijd aan ‘het ongval’ in Küssnacht die haar het leven kostte. De bladzijden grote foto’s waren toen (1938) een nieuwigheid. In de dagen dat later onze Pa was gestorven en er dus minder op mij gelet werd, had ik als bengel dat pronkstuk weten te bemachtigen. Zo dat ik het verdriet in eigen huis kon verzachten door het bewonderen van al dat schoonvolk. Die bladzijden, samen met de prachtige dubbele knikkers van Grote Broer die daar ook voor mij verstopt waren in die kijkkast, was dat mijn bezigheid toen ik daar zat te spelen in die ijskoude verduisterde beste kamer. Onder de lijkkist op twee stoelen met het opgebaarde lichaam van Pa; de grote kindervriend. Dat, terwijl buren en familie zat koffie te slurpe, in de warme keuken….

    *

    Toen later het verhaal over de ‘goevernante’ in het Paleis, ttz het kindermeisje Liliane en de ontroostbare weduwnaar dat al jaren duurde, bekend raakte, was de liefde voor ‘Ons Koningshuis’ rap gedaan. Maar de Zweedse prinses bleef ook bij ons thuis vereerd bijna als een heilige.

    Later leerde ik andere verhalen, over dat ‘ongeval’ in Küssnacht waarbij de gelijkenissen met de bergbeklimmer in Marche-les-Dames veel gelijkenis vertoonde. Maar ondertussen was ik een vurige bewonderaar geworden van de Saab, de ondertussen ter ziele gegan droomauto ook uit… Zweden.

    1987: Saab 9.000 cabriolet

    *

    Onbewust – en daar hadden de vele mooie blonde vrouwen van daar niets mee te zien – bleef mijn sympathie toch verder uitgaan naar dat nijver volk dat ik als vaste cultuurdragers van onze Westerse Beschaving bleef bewonderen.

    Tot ik uit deze droom ontwaakte door de vele onheilsberichten uit dat ooit zo voorspoedig land. Dus toch ‘nieuwloopte’ wist ik nu. Niet alleen als een der eersten Luthers, dus ‘ketters’ geworden, maar nu resoluut het voortouw genomen van de vrijwillige en enthousiaste onderwerping aan de religie van de Dood. Bewijs: het baby-syndroom.

     

    Dus dat beduimeld kerkboekje van Meetje van Eernegem waaruit ik als kind moest voorlezen over ‘…van de woede der Noormannen, Verlos ons Heer’ bevatte voorspellingen uit ons collectief verleden die nu weer opduiken. Vroeger gebruikten die woeste Noormannen elke kreek aan onze kust om landinwaards op plundertocht te trelllen. Nu kunnen ze van moskee tot moskee springen om van ginder tot hier te geraken….

    Tenzij natuurlijk, op vraag van Mutti Merkel, de kleinzoon van de H. Astrid van Zweden als een échte Duitse ‘Prins’, zijn Paleizen voor hen open stelt

    Noblesse oblige, n’est-pas?.

    (Digitalia)

    22-07-2017, 15:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    21-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4222

    OP DE IJTKIJK

     

    *

    *

    *

    De latere Edward VII, harde Nazu maar gelukkig later afgezeet….

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-3173871/Was-Queen-s-uncle-Edward-VIII-Nazi.html

    *

    Om in de stemming van voorgaand stuklje te blijven over (met deze EU) de wedergeboorte van nog maar eens een Deutches Reich, het 4de   op rij sedert Kaiser Wilhelm II von Sachsen-Coburg-Gotha die WO I op zijn geweten heeft, een bijdrage over de verre voorloper van de hedendaagse Brexit. D.w.z. dat ook de eerste golf Nationaal Socialisten onder Hitler het gat van de timmerman gewezen kreeg toen ze Engelse Koning Edward VIII die net als Cameron aan de kant van Europa stond, moesten loslaten.

    Op bovenstaande link geeft Wikipedia het Hoe? en het Waarom? over de gelijkenis waarop het fiere Albion opnieuw heeft gekozen voor ‘the splendid isolation’, ver weg van de tweede en verbeterde poging van Duitsland om de wereld t beheersen. In WO I hadden ze alleen maar de Islamitische Ottoaman; ttz de Turken als bondgenoot, nu de hele wereld-islam.

    In mijn visie zijn wij ook in deze tweekamp de kleine David die het moet opnemen tegen de reus Goliath.

    *

    Winnston Churchill probeerde plannen te vernielen van nazi's voor invasie Groot-Brittannië

    De oude waarschuwing, ditmaal voor de 2de poging van Nationaal Socialistisch Euriopa.

    *

    Winston Churchill was eerste minister van Groot-Brittannië van 1940 tot 1945 en opnieuw van 1951 tot 1955. ©photo_news

    De voormalige Britse premier Winston Churchill heeft zijn uiterste best gedaan om alle sporen te vernielen van Nazi-Duitsland om Groot-Brittanië te veroveren en de voormalige koning Edward VIII terug op de Britse troon te krijgen. Dat blijkt uit recent opgedoken documenten.

    In de Duitse documenten is sprake van de ontvoering van Edward VIII, de Britse koning die troonsafstand deed uit liefde voor een Amerikaanse vrouw. Hij deed in december 1936 na minder dan een jaar koningschap troonsafstand om te trouwen met de tweemaal gescheiden Wallis Simpson. Edward was sterk gekant tegen een oorlog met Duitsland en verstrekte geheimen van de geallieerden aan de nazi's.

    Telegrammen

    In een document dat vandaag door het Britse National Archives gepubliceerd werd, blijkt dat Churchill een beroep deed op de Amerikaanse president Dwight Eisenhower en de Franse regering om die Duitse telegrammen "zeker tien tot twintig jaar" geheim te houden. Volgens Churchill waren die onderschepte Duitse telegrammen, waarin ook sprake was van de Duitse invasie van Groot-Brittannië (Operatie Zeeleeuw), "tendentieus en onbetrouwbaar".

     

    Volgens The Guardian slaagde Churchill erin de publicatie van de telegrammen slechts enkele jaren te vertragen. Toen ze in 1957 voor een select publiek toch aan het licht kwamen, bestempelde hij ze als "complete verzinsels".

     

    Churchill (1874-1965) is voor de Britten het symbool van de Britse standvastigheid in de strijd tegen nazi-Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog.

    Bron https://www.demorgen.be/buitenland/winston-churchill-probeerde-plannen-te-vernielen-van-nazi-s-voor-invasie-groot-brittannie-b594a5bc/

    *

    NADER BEKEKEN

    *

    Wat er hier precies bedoeld wordt met de lijn door te trekken van de Brexit naar de jaren juist voor de WOII? Niet moeilijk om raden voor wie oren heeft om te horen en ogen om te kijken: de Verenigde Staten van Europa onder leiding van het herrezen Duitsland, doen een nieuwe poging om met de hulp van Mohammed, het Rijk van Marx opnieuw uit te vinden.

    Tijdens de onzalige ‘repressie’ werd de term ‘Nieuwe Orde’, waarmee de goddeloze Nai-leer werd bedoeld, als hoofdreden aangevoerd om de uitwassen van de collaboratie aan te duiden. Nu spreekt men met verheerlijkte blikken over de Nieuwe Wereld Orde. En zijn deze keer de aanhangers hiervan de goeden Inde jaren ’44 en volgende, met denederlaag van Nazi-Duitsland in zicht, de slechten.

    Let wel: tot eind januari ‘42 en de eerste nederlaag van het on-overwinbaar geachte Duitse leger bij Stalingrad, was de wereld overtuigd dat er (de woorden van de Engeklse Premier Chamberlain) ‘vrede zou zijn in onze dagen’.Krek dezelfde woorden als die waarmee de Euricraten stoefen ov er hun regeime…. De Westerse militaire nederlagen van het voorjaar ’40 waren verteerd, Engeland stond er alleen voor, de USA keek de kat uit de boom, en Hendrik DeMan, chef van de B.S.P. had de Belgische arbeider opgeroepen, om samen met de Duitse arbeider te werken aan de opbouw van het Nieuwe Europa.

    Merkel, zegt ze van zichzelf, heeft het ‘geschafft’, inderdaad zonder bloedvergieten. Als men teninste aanvaardt, dat terreur-aanslagen alleen voor de lol gebeuren.

    PS

    King Eward VIII, Koning slechts van begin tot einde 1938, was van Het Huis Windsor. Wat ’n eufemisme is voor de kleinzoon van stamtvader Albert von Saxen-Coburg-Gotha en Queen Victoria (1837-1901).

    *

    PS

    Samen met deze gekruide geschiedenis, is er nog het geheimzinnig verhaal van de familie ‘Battenberg’, een Duits adellijk geslacht dat naar Engeland uitweek en daar tot ‘Mountbatten’ werd omgedoopt. Op 27 Augustus 1979 werd aan de Ierse kust hun plezierboot door een geheimzinnige hand tot ontploffing gebracht, waarbij de ganse familie omkwam.

    Over naar vandaag. Een van onze vaste haltes onderweg van en naar Italië, was jarenlang Hotel de la Poste in Battenheim (Mulhouse) Vandaar mijn interesse, maar Wikipedia is karig met gegevens. Wat vooral wordt vrijgegeven is dat zijn vader, toen nog ’n Battenberger’, als Admiraal van de Britse Navy, werd afgezet, omdqt die ‘teveel Duitse vrienden had’

    Raar, hé. Vriend aan het Hof en teveek Duitse vrienden….

    *

    (Digitalia)

    21-07-2017, 19:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.421 EUROPA REBUILT/DUITSLAND
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    OP DE IJTKIJK

     

    *

    Het antwoord op bovenstaande vraag ligt feitelijk besloten in de vraagstelling zelf. Vandaar de licht ironische toon bij dit artikel. Waaraan Digitalia nog dit kan aan toevoegen, dat net als bij het aan zet komen van Hitler in Duitsland, de Burger bedrogen werd door de zelfbenoemde Leidende Elite.

    De vraag die wij voorgeschoteld kregen was niet ‘wilt U Ja of Nee alle grenzen weg, Ja of Nee een nieuwe eenheidsmunt – wilt U Ja of Nee bestuurd worden door Klein Berlijnn, Ja of Neen nieuwe ‘Leiders’ die U niet kunt kiezen of delen, maar die in alles de eigen goesting mogen doen met U, Ja of Neen, enz, enz.

    Op zekere morgen was ‘Europa een feit, en mochten we onze stem uitbrengen die daarna netjes aan kant werd geschoven. We kregen een nieuwe veel zwaardere mint en een allereerste ‘President’ die voorheen niet eens verkozen was geweest in de Binnenlandse Politiek maar opgeklommen over de schouders van andere partijgenoten.

    Reùe,ber in alles het beeld van de gewezen ‘Machtsovername’ door de Duitse socialisten uit de jaren 1930 en volgende.Iedereen diende hunne ‘kameroad’ te zijn, of ze sloegen up joen tote en je ging de oven in.…

     

    Drastisch, maar efficiënt, dat wel.

     

    En dat was in onze tijd bijna nert zo. Wie niet volgzaam genoeg was, kreeg het etiket ‘populist’ opgeplakt

    Of racist. En ‘Islamofoob’. Want al die bootvluchtelingen waren uiterst wemkom om de bevolking demografisch op peil te houden. Ook die nieuwe ‘religie’ ws een zegen voor Europa, want van jaren voordien was de plaats al vrijgemaakt door het Geloof der Voorvadeceren de nek om te wringen.

    De rest zouden we wel zien als het zo ver was.

    Als U enig verschil ziet met de verkiezingen in Amerika, moogt U dat gerust signaleren. Maar ik denk eerder dat U overeenkomsten zult vaststellen met de opkomst van het 3de Reich.

    Personlijk denk ik meer aan de vorming bij mensachtigen zonder cultuur noch opvoeding van een Nieuwe Bananen Republiek. En vooral zonder enige moraliteit.

    Een verhelderend boek zoals het hieronder beschreven wordt, zou dus binnen afzienbare tijd uiterst welkom moeten zijn. Maar zoals J.F. Kennedy ooit getuigde, ‘de haat jdgens hem, A.H., moet eerst uitgestorven zijn’….

    Adolf Hitler, het grootste Genie Aller Tijden…

    *

    De EU was Hitler’s idee

    *

    en het bewijst dat Duitsland de Tweede Wereldoorlog heeft gewonnen, beweert een nieuw boek

    (Door: Owen Bennet – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

    De ‘fascistische’ EU werd geïnspireerd en ontworpen door de nazi’s en is het bewijs dat Hitler de Tweede Wereldoorlog heeft gewonnen, stelt een buitensporig gedurfd nieuw boek.

     

    Het boek ‘De EU: De waarheid over het vierde rijk – Hoe Hitler de Tweede Wereldoorlog won’ beargumenteert dat de begrippen eenheidsmunt, vrije markt en zelfs de uitdrukking ‘De Verenigde Staten van Europa’ allemaal werden uitgedacht door hoge nazi’s, waaronder de Führer zelf. Het boek beweert eveneens dat het enige land dat profiteert van de EU, Duitsland is – precies zoals Hitler dit heeft gepland.

    Express

    Een woordvoerder van de liberale democraten – die de leider Nick Clegg beschrijft als de ‘partij die in de EU wil blijven’ – wees de auteurs van het boek af als ‘onbeduidende bizarre bedenkers van verzinsels’.

    Het boek dat Daniel J Beddowes en Falvio Cipollini gezamenlijk hebben geschreven, zegt: “Voor wie is de EU? Wie profiteert er echt van? En het antwoord is natuurlijk: Duitsland”.

    “Het is geen toeval dat bijna elk land in de Europese Unie armer wordt, terwijl Duitsland steeds rijker en rijker wordt”.

    “We denken misschien dat we de Tweede Wereldoorlog hebben gewonnen. Maar we hebben die verloren. Het is geen verrassing dat we allemaal in het Vierde Rijk leven”.

    “Willens en wetens of niet, degenen die de Europese Unie steunen en verdedigen, steunen de erfenis van de nazi’s”.

    Onder een hoofdstuk, getiteld: ‘De EU werd geïnspireerd door de nazi’s’, stellen de auteurs:

    “Hitler was de man die concreet vorm gaf aan de dromen die eerst door Karel de Grote en Napoleon onder woorden werden gebracht, maar de laatste hand aan de EU, zoals wij die kennen, werd tijdens de Tweede Wereldoorlog gelegd door een man genaamd

    Walther Funk,

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Walther_Funk

    president van de Reichsbank en een van de directeuren van de Bank voor Internationale Vestigingen. Funk was de voorspeller van de komst van de Europese economische eenheid. Funk was ook Adolf Hitler’s minister van Economische Zaken en zijn belangrijkste economische adviseur”.

    Het boek vervolgt: “De nazi’s wilden zich bevrijden van de warboel van kleine landen die Europa vormden en hun plan was heel eenvoudig. De EU was Hitler’s droom”.

    Het boek betoogt dat het geen toeval is dat de EU zo dichtbij Hitler’s plan voor het naoorlogse Europa komt.

     

    Volgens de auteurs “werd Hitler’s Masterplan in 1945 buitgemaakt door de geallieerden. Het plan bevatte details van zijn ontwerp om een ​​economische integratie van Europa te creëren en een Europese Unie op federale basis te vestigen.”

    “Het plan van de nazi’s voor een federaal Europa was gebaseerd op Lenin´s overtuiging dat ‘een federatie een overgangsvorm is naar een volledige eenheid van alle naties´.”

    “Het is onmogelijk om een verschil te ontdekken tussen Hitler’s plan voor een nieuwe Verenigde Staten van Europa, gedomineerd door Duitsland, en de Europese Unie die wij vandaag hebben”.

    Het boek beweert ook dat aan de conservatieve premier Ted Heath – ‘een zelfverklaarde leugenaar en een verrader’ – £ 35.000 werd betaald om Groot-Brittannië in 1973 op te nemen in de Europese Economische Gemeenschap en de nazi-minister van Propaganda Joseph Goebbels zou trots zijn geweest op steun van de BBC voor de EU.

    Het laatste gedeelte van het boek bevat “73 feiten die u over de EU moet weten (Feiten die de BBC vergeten heeft u te vertellen)”.

    Naast de bezorgdheid over immigratie en het gemeenschappelijk landbouwbeleid stellen de auteurs ook: “De EU ‘doe-het-zelf’ [zelfstandig handelen] onwetmatig maakt”, “De EU-wetgeving wil varkenshouders dwingen om vergunningen aan te vragen voor het houden van varkens die vrij rondlopen op hun land” en “De EU wil de muziek waarnaar u luistert, controleren”.

    Het boek beweert ook: “De EU heeft ons gedwongen om spaarlampen te gebruiken die gevaarlijker en duurder zijn dan de oude lampen. Het belangrijkste probleem met de nieuwe EU-spaarlampen is dat het door de lampen geproduceerde licht zo zwak is dat mensen moeite hebben om te zien waar ze heen gaan – laat staan dat ze goed genoeg kunnen zien om erbij te lezen of te werken”.

    Volgens het boek heeft de vicepresident van de Europese Commissie,

    Viviane Reding,

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Viviane_Reding

    ‘Hitler’s droom, Hitler’s woorden’ eerder dit jaar werkelijkheid doen worden, toen zij ‘tot een echte politieke unie’ opriep en campagne voerde voor de Europese Unie om een ​​’Verenigde Staten van Europa’ te worden.

    Een woordvoerder van de liberale democraten zei: “Mensen hebben al decennia bizarre verzinsels over de EU gehad en dit boek is daar een voorbeeld van. Enkele van de suggesties die worden gedaan zijn volledig belachelijk. Winston Churchill wenste een ‘Verenigde Staten van Europa’ en ik betwijfel of de auteur hem een nazi zou noemen.

    *

    Bron:
    www.express.co.uk
    Door: Owen Bennet

    Vertaald uit het Engels door:
    “Wachteres” en “Henk V.”
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    NADER BEKEKEN

    **

    Ieder van ons kan nog wel meer geliklenissen vinden. Maar alles jadert in het begrip ‘autoritair’. Klein Berlijn wordt geleid door een Pruisische Hand e overal zitten de baste pionnen op de juiste plaats.

    Men is ook Otto von Bismarck achterna, zeer vooruitziende geweest. De Duitsers hebben altijd de Turken als bondgenoten gehad. In WO I sprak men van ‘Ottomanen’ en toeval of niet, tijdens WO II heeft ondergetekende leren lezen in een handboekje waarvan de hoofdpersonages geen Hansje en Grietje waren, maar een zekere An en Ot. Die konden, piekfijn gekleed, na schooltijd met prachtig speelgoed spelen in een prachtig onderhouden tin. Vooral die prachtige blinkende schoentjes die ze niet vuil konden maken, zijn mij bijgebleven. An, tot dar toe, maar Ot is een naam die in mijn onderbewustzijn alleen voortleeft als het bedorven nest die even vlot in het geluid sprong als ik, op klompen, kikkers kon vangen in de kleiputten van de plaatselijke steenbakkerij.

    Samen met de gestiefelde ‘Feldgraen’ en de verplichte levertraan, verdwenen nadien ook alle Ooot’s uit mijn gezichtsveld.

    Tot ‘tSCHELDT vorige week mij op de weg zette naar Klein Turkije in Limburg met Sultan Fatih Mehmet II, de veroveraar die op 21-jarige leeftijd in 1553 Constantinopel op de Christenen veroverde en omvormde tot Istanbul. Wis en waarachtig, vandaar dat het Fatih-‘gebedshuis’ in Beringen, de Moskee van de Veroveraars is. Lap; dacht ik, daar is die Ot terug….En deze keer met vlag en wimpel .aan de hand van Pa Achmet al Moustacha, met het mes tussen de tanden.

    En in heel dat van-langs-om brutaler Neo Nazi-verhaal in Klein Berlijn, komt Donald Trump dan natuurlijk over als de spreekwoordelijke kink in de globalistische kabel. Die moet wereldwijd dus weggepest worden. Of nog liefst gescalpeerd e gelyncht. Zodat de onderliggende ‘Deoocraten’, die meer handelbaar blijken te zijn, minstens, als die al hard niet meeheulen, de juiste afstand zullen bewaren. U weet maar nooit dat die Trump vroeg of laat de verkeerde knop indrukt, moesten er nogmaals burgervliegtuigen afgeleid worden naar nieuwe wolkenkrabbers.

    Zaak is nu voor de EU om zo stil mogelijk tijd te winnen. Ondertussen is het opnieuw Deutschland ûber Alles en de rest kan de pot op.

     

    (Digitalia)

     

    21-07-2017, 10:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    20-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2020 ISRAËL / WERELDVREDE

    OP DE IJTKIJK

     

    *

    U leest hieronder over een laffe ‘Palestijnse’ aanval van verleden week Vrijdag op een ploeg Joodse veiligheidsmensen. Het ‘Vrijdag Gebed’, ziet U. Het drama speelde zich af aan de ‘Leeuwenpoort’ een van de toegangen van de Tempelberg. Meteen wist ik het als Vlaming. Het voelt bijna lijfelijk aan als een aanval op onze eigen leeuwen-identiteit.

    Dat trof mij, nadat we, man en vrouw, over de Skype met elkaar commentaar geleverd hadden bij de getuigenis van Mayeur voor de Parlementaire Onderzoekscommissie. Die man heeft volgens zijn getuigenis niets verkeerds gedaan.J a, hoogstens een beetje gepikt zwaar bezoldigd geweest.

    Precies, zie m’n leve Ega: beroepsdieven en de meeste mandaatdragers, ze zijn beiden ziek ion hetzelfde beddeke want die zijn alle grenzen van ‘mijn’ en ‘dijn’ al lang kwijt. In Coburgia is daarin ‘the sky the limit’. In Israël geeft die verkeerde neiging aan Islamisten zelfs het recht tot moorden zonder maat of getal.

    Dat gesprekje was een kleine stap om even te blijven stilstaan bij die ‘Leeuwenpoort’. De Mohammedanen zijn daar eeuwen geelden binnengevallen als overvallers-veroveraars en beschouwen dus de al vele duizenden jaren rechtmatige eigenaars, de Joden, als criminelen.

    De omgekeerde wereld. Net zoals de echte Globalistische neo-nazi’s zo graag hun eigen naam aan anderen toebedelen.

    Als de schrijver van bedoeld artikel dan nog TROUW erbij haalt, dan is mijn maat vol. Dan spreek ik oorlogstaal. Oog om oog – tand om tand. Al is ‘de man aan de knoppen’ wel degelijk iemand anders. Wat ik duidelijk zeer jammer vind.

    *

    Dag van woede

    (Door: Wim van Schaik)

    *

    Verleden week vrijdag openden drie “Palestijnen” het vuur op een groep Israëlische agenten bij de Leeuwenpoort, een van de toegangspoorten van de Tempelberg. De terroristen renden vervolgens in de richting van de islamitische Rotskoepel, waar ze na een achtervolging werden doodgeschoten. Volgens de politie droegen ze behalve (zelfgemaakte) vuurwapens ook messen bij zich.

    Op de Tempelberg bevinden zich de, voor de Joden belangrijke, Klaagmuur en de Al Aqsa moskee. Na de laffe moord op de agenten werd het complex direct geëvacueerd en werden alle toegangen afgesloten. Ook ging op last van de politie het vrijdagmiddag gebed niet door.

    Zondag mochten moslims weer de Tempelberg op. Maar net als Joden en toeristen dat altijd al moesten, moeten nu ook moslims door de veiligheidspoortjes als zij de berg op willen. Dat zinde de Waqf – islamitische dienst die de Tempelberg beheert – niet. De leiders van de Waqf riepen de moslims op zich te verzetten tegen de nieuwe procedure. Islam moet immers als het maar even kan domineren. Dus, Joden en toeristen wel door detectiepoortjes, maar moslims niet. Ziedaar, het wereldbeeld van de moslim in de praktijk van alle dag!

    Vervolgens heeft de Palestijnse Fatah-partij woensdag uitgeroepen tot Dag van Woede. Vast afgekeken van hun Egyptische Moslimbroeders die zoiets al eerder (2013) in Egypte deden. We weten dus uit welke hoek de wind waait.

    *

    Ook aan grote woorden geen gebrek. Dat kennen we. Hanan Ashrawi (PLO) noemde de plaatsing van metaaldetectors een „flagrante schending van de rechten en vrijheden van Palestijnse moslims.” Inderdaad. Metaaldetectors om te voorkomen dat terroristen wapens naar binnen smokkelen, knagen aan het ‘recht en de vrijheid van moslims’ om met een beroep op hun terroristische en antisemitische handboek dood en verderf te zaaien. Het is de omgekeerde wereld van de doodscultus van de islam die we zo goed kennen: veiligheidsmaatregelen zijn “opdringende en ontmenselijkende praktijken”. Onschuldigen neerschieten of neersteken moet kunnen, omdat Allah en Mo dat eisen.

     

    Heel goed dat Israël niet aarzelt te laten zien wie er controle uitoefent. Ook als het gaat over de heilige plaatsen in Jeruzalem. En dat zijn dus niet de moslims! Dat is andere koek dan wat in ons land gebeurt. Hier wordt de controle over wijken gewoon in moslimhanden gelegd en trekt de politie zich terug zoals in Amsterdam, waar joodse objecten niet langer fysiek beveiligd worden. Zoiets is terminaal tolerant.

    Het weke en tolerante Westen zal Israël wel weer van alles en nog wat verwijten, want de “Palestijnen” zijn immer zielig en Israël is steevast arrogant en treedt altijd disproportioneel op. Een voorproefje kregen we al in Trouw. De laffe moordpartij werd een ‘schietpartij’. Alsof het om een wederzijdse actie ging en niet om een aanval met daaropvolgende reactie. De “Palestijnse” terroristen werden omgetoverd tot ‘aanvallers’. En de lezers kregen ook nog eventjes een vakkundige hersenspoeling met een passage als: ‘De aanslagplegers zouden gedreven worden door frustratie over de Israëlische bezetting’, terwijl het op z’n minst gaat over betwist gebied en historisch gezien over gebieden waarin Joden van oudsher woonden. En natuurlijk geen enkele compassie met de agenten. Nee, bij Trouw heerst alleen ‘de vrees voor toename van geweld’.

    Ja, hard geweld, daar moeten de MSM-lezertjes en NOS-kijkertjes niets van hebben, want ze worden zo in beslag genomen door hun goede bedoelingen en hun humanitaire zoetsappigheid, ze zijn zo vervuld van hun parmantige denkbeelden over tolerantie en vrijheid, dat ze blind zijn voor de ongenadige verschillen tussen culturen. Geen wonder dat zij, heel beschaafd en met een superieure glimlach, graag hun weerbaarheid inleveren. Kijk, daar kan ik woedend over worden. Niet een enkele dag, maar steeds weer en steeds meer.

    Door:

    Wim van Schaik
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    *

    NADER BEKEKEN

    **

    Ook bij ons lopen gewapende militairen in gevechtskledij op straat. Die patrouilles zijn bijna stuk voor stuk een moment-opname tussen wat gisteren nog ondenkbaar was, en ons morgen kunnen overkomen. Onze ‘mandaatdragers’ blijven, tegen beter weten in, verklaren dat we gene bang moeten hebben: de Mohammedanen die we hier te gast hebben (toch niet voor altijd?) zijn van de goede soort. Maar de feiten spreken dat honderdvoudig tegen. Allemaal het werk van een paar duizend ‘geradicaliseerden’ is de uitleg. En ik die dacht dat elke vijand bij definitie geradicaliseerd is of ervoor in aanmerking komt. Islammers zijn sedert vele eeuwen bij definitie ovral de indringers die, net als koekoeken, de eigen mezen-jongen uit het nest dwingen.

    Oei Oei! Dat is en zwaar niet politiek-correcte ornithologische uitspraak waarop hier op aarde zowel als in de Hemel zware straffen staan.

    Maar allez, er komt beterschap. Bij de puetrol-pompers is er al minstens één normaal geklede dame straffeloos op straat mogen komen. Geef toe, dat is toch een geldige reden om meteen alle Mohammedanen ’n vrijgeleide te geven?! Zodat U ze een paar jaar later in Uw eigen bed zult vinden om er nieuwe koekoeksjongen bij te maken…. De Rechten van de Overwinnaars zijn van alle tijden.

    Daarom is een zelfde lot als Sodoma en Gomorha, Hiroshima en Nagasaki de aangewezen als een bus sluitende oplosing. Achteraf stelden de Japanners toch ook geen vragen meer? En wees maar gerust; die zullen vanzeleven niet meer herbeginnen!

    De bilka, naar E.J. Bron

    *

    (Digitalia)

    20-07-2017, 14:08 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    19-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.42219

    OP DE IJTKIJK

    *

    U kunt het zich niet erger hebben voorgesteld. Na het doden van anderen met al eens in de marge een slachtoffer van de eigen soort, gaat de Islam nu over tot het doden van hele bevolkingsgroepen zonder onderscheid van mijn of dijn. Weg is weg, moet U maar in hun plaats zeggen, zelfs al bent U een van de toelomstige slachtoffers.

    Want van ‘offeren’ of ‘slachten’ malen de Moslims altijd en overal ter wereld een echt Feest.

    Of denken die soms dat Allah de hunnen immuun maakt tegen Ebola?

    Eerst was het TBCn of malaria, bij uitzondering al eens typhus, pest en geslachtsziekten. Of drugs en wegwerp-vrouwtjes.

    Op zich allemaal niet zo erg. Ook dàt zou Murtti wel weer ‘schaffen’. Desnoods met een aspirientje uit de Bayer Werke….

    Ebola spaart noch vriend noch vijand. Of had U gedacht in Meensel Kiezegem, Neeroeteren of in Zwankendamme of Mannekensvere veilig te zijn? Denk dan maar rap wat aders, want Christenmensen weten dat de dood komt ‘als een dief Jihadist in de nacht’. De Dood zit gepokt en gemazeld op hetzelfde paard als de islam, ja, rijdt hem zelfs voorop.

    *

    En nu, na bovenstaande inleiding, gewapend, gelaarsd en gespoord in volle galop op de vijand in. Naar het land waar de citroenen groeien en waar in ‘t donker loof de goudoranjen bloeien.

    *

    O mijn lieve herdersjongen,

    wat hebt gij toch mooi gezongen.

    En je liedje bracht mij in gedachten, naar de bergen met hun wondere nachten…

    *

    Italiaanse overheid houdt ebola uitbraak door migranten achter voor publiek’

    *

    Spaanse minister van Veiligheid waarschuwde in 2014 dat ISIS ebola als wapen tegen Europa wilde gaan gebruiken.

    Ebola in Pisa….

    *

    Volgens berichten op onafhankelijke blogs en social media is in Italië ebola uitgebroken, veroorzaakt door de enorme aantallen Afrikaanse migranten die dagelijks door Europese hulpmensensmokkelorganisaties aan wal worden gebracht. De uitbraak onder minstens 40 mensen heeft korte tijd op enkele officiële nieuwssites gestaan, totdat deze even snel weer was verdwenen. Het ministerie van Volksgezondheid weigert vragen over een eventuele uitbraak te beantwoorden, waardoor de indruk bestaat dat het zorgwekkende nieuws opzettelijk wordt achtergehouden voor het grote publiek.

    es meer...   (4 reacties)

    Xander

    (1)Indexexpurgatorius’s Blog

    PS

    Pisa lugt ongeveer even ver van ons deur in Italië als De Panne van Kortrijk…

    *

    NADER BEKEKEN

    *

    *

    Ach Libië!!! Nog niet zo heel lang geleden schonk Italië onder Silvio Berlusconi de obelisk uit de vroeg-Romeinse periode terug aan Kolonel Khadafi van Libië, die de Italianen onder Mussolini een paar decennia eerder daar in Tripoli hadden weggesleept. Over het ‘Koloniaal Verleden’ werd toen een groot kruis gemaakt en alles was vergeten en vergeven. In Europa wist men niet eens, dat Libië en trouwens de hle noordkust van Afrika tot diep in het binnenland, vroeger gewoon deel uitmaakten van het Romeinse Rijk. De Middellandse Zee was er het middenpunt van, wan de Sahara tot de Teutoonse Wouden en over Het Kanaal tot aan de voet van de Muur van Hadrianus.

    *

    Voor wie interesse heeft voor WO II komt automatisch uit bij Veldmaarschalk Edwin Rommel en de steden Tripoli en Benghazi, waar diens Afrika Korps de geallieerde troepen van Montgommery lekker bij de neus nam. Heel eenvoudig omdat die nooit luisterde naar de bevelen van Berlijn (di men via Enigma in Londen mee beluisterde!), wat hem de reputatie bezorgde van De Woestijnvos…. Tot die onderweg naar Egypte, in el Alamein zijn kop in de strop had…

    *

    Na deze voorlopig laatste oorlog in dat gebied, werd Libië onafhankelijk maar 100% agressief Islamitish. De poging van Mussolini uit de jaren 1929 werd ongedaan gemaakt in zweet; bloed en tranen. Het ws een heel eenvoudige poging van De duce om daar de Italiaanse cultuur te brengen, via 20.000 boerengezinnen die daar de vruchtbare velden zouden ontginnen. Volgens die plannen zouden dat er tegen 1969 minstens 500.000 geworden zijn. In de Italiaanse Geschiedenis worden die voor eeuwig vermeld als de ‘vingtimili’, dappere Italiaanse Burgers, slachtoffers van het Fascisme. Tot een paar jaar geleden (2011) Engeland samen met Frankrijk zich onder valse voorwendsels ging bemoeien om Khadafi, te vermorzelen. De ‘Arabische Lente’ voor het Europees continent hing toen immers al in de lucht. Khadafi, die verder ook geen heilige was (de combinatie van fundamenteel islamitisch en socialistisch) was ondertussen van het toneel verdwenen, want in handen gevallen van muitende ‘opstandelingen’, de voorlopers van IS….

    Ialië had dus zijn tanden kapot gebeten op die ‘kolonie’. Het verloor tijdens de oorlog zo goed als al zijn oorlogsboten die onderweg om Rommel te bevoorraden, stelselmatig door de Navy werden gekelderd. Niet te verwonderen, want via Enigma had men in Londen zelfs het uur van iedere afvaart….En in Berlijn Hitler maar zijn kop aan het breken over dat gealieerd overwicht op die slordige Itamianen

    En nu betaalt het Europese vasteland, met de dreiging van Erdogan voor het vrijgeven van de Balkan Route in de maag, de prijs in mensenlevens voor hun eeuwenlange plundertochten Het is de prijs, niet in Dollars maar in hektoliter boed die door Mekka wordt bepaald. Als korting op de komende prijs van hun pietrol.

    Ach en Och, zo komen de geruchten uit Italië door, hadden we no nog maar , neen, niet Mussolini, maar Berlusconi als Grfote Gids, we zouden dat zootje ongeregelde halve wilden wel van ons lijf afhouden.

    Maar dan moet men toegeven, vol medelijden te kijken naar al die arme drommels die telkens met een paar honderd in ieder van die bergdorjes in gans onze omgeving zijn opgevangen. Gestrand als wrakhout op een vreemd strand…

    *

    Ja Jan zo gauw zelfs de ergste bedreiging een menselijk gelaat krijgt, dan denken wij allemaal ‘Ecco Homo’: die hebben toch ook niet gevraagd om op de wereld gezet te worden…. Maar Merkel en Macroni zouden door de lucht bij de haren gesleept, in hun midden moeten gebracht worden. Als in de bijbel die Habakuk voorhad, toen die door een e,gel Gods van het veld weggeplukt werd, om voedsel te brengen bij de Profeet Daniël, die vastzat in de leeuwenjuil en daar de leeuwen, die feestelijk bedankten voor dat lekker hapje, onderwees.

    *

    (Digitalia)

    19-07-2017, 12:42 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    16-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4218

    tOP DE IJTKIJK

     

    *

    Wat ik persoonlijk erg vind, dat is dat er door al die ‘wereldverbeteraars’ zoveel met mensenlevens gesold wordt. Erger dan bij de beesten. Of bij Google, die 2 miljoen muggen loslaat.

    Ongewroken kan dat niet blijven! Want aan Gods natuurlijke orde wordt niet geraakt Net als de pietrol-pompers niet ongestraft de ondergrond kunnen blijven leeg zuigen zonder dat deze samenslaat… En dat de aarde zich open slaat om iedereen daar te verzwelgen.

    Ook de (Duitse) Nationaal Socialisten hebben dat vernietigen van mensenlevens als ‘nutteloze eters’ geprobeerd. Maar dan op een veel bescheidener schaal. Die gingen daarbij rechtuit-rechtaan af op hun doel dat ze zelf hadden uitgevonden: de ‘Endlösung’ zodat achteraf geen sporen of lastige getuigenissen hadden overgebleven.

     

    Hun opvolgers in Brussel (Berlijn is een te beladen begrip) zien het breder. Niet zo bekrompen als Hitler, de Kleine Korporaal uit WO I. Zij die moeten ‘vernichticht’ worden, doen dat op het juiste ogenblik wel zelf. Eerst waar die zich komen nestelen, de Europeanen er onder werken, en daarna de volgende eeuw begint het slachten onderling. De voorbeelden daarvan zijn legio en reeds 1400 jaar wereldwijd verspreid over de hele Planeet.

    Het zou ook moeten veel rapper gaan. Anders wordt er teveel nagedacht.

    En daar precies begint het verkeerd te gaan. De progressievelongen zijn in al hun progressiviteit niet progressief genoeg geweest. Want voorbij gestoken door de digitale mogelijkheden van de elektronica. De Waarheid heeft dus vleugels gekregen die in vroeger tijden niet denkbaar waren.

    Vroeger zei de Pastoor in de Kerk, dat God nooit sloeg, zonder tegeljkertijd te zalven….

    *

    Geplaatst door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

     

    Doorlaten naar het noorden: Italië dreigt met het verstrekken van nood-visa aan 200.000 “migranten”

    *

    Eerst dreigde Italië ermee om het binnenlopen van veel “redding”schepen (vooral NGO-schepen) voor “migranten” in zijn havens te verbieden, nu dreigen Italiaanse regeringsleden de EU-landen in Noord-Europa om aan 200.000 “migranten” reisdocumenten te verstrekken om andere EU-landen binnen te kunnen komen. Italië is dus overbelast door de onderbrenging en verzorging van 200.000 “migranten”? Die 200.000 zijn het aantal dat over de Middellandse Zee is gekomen en zich in Italië bevinden.

    Vroeger wuifden Italiaanse beambten veel “migranten” verder richting Midden-Europa, men drukte hen voor de reis zelfs zakgeld in de hand, nu moeten nood-visa ervoor zorgen de last af te dragen aan de Europese partners. Waar zullen de 200.000 “migranten” vroeger of later terechtkomen? En hoe zal de Duitse regering op de dreiging uit Italië reageren, vooral met het oog op de komende parlementsverkiezingen?

    […] Vooraanstaande Italiaanse regeringsleden dreigen de EU-landen in Noord-Europa ermee aan 200.000 “migranten” reisdocumenten te verstrekken. Deze dienen het voor de “migranten” mogelijk te maken te vertrekken naar andere EU-landen. Zoals “The Times” in Londen bericht, wil de Italiaanse regering voor deze maatregel gebruikmaken van een niet zo bekende EU-richtlijn. Italië kampt met de gevolgen van een enorme migratiebeweging uit Noord-Afrika en heeft de afgelopen jaren vergeefs geprobeerd een solidair gedrag van de andere EU-landen te bereiken.

    Paolo Gentiloni, de Italiaanse minister-president, is volgens “The Times” woedend dat de rest van Europa weigerde om zijn eerlijke aandeel aan “migranten” op te nemen. Zo zouden andere landen hun havens hebben gesloten, nadat het aantal uit Libië komende “migranten” de afgelopen maanden significant zou zijn toegenomen. […]

    Lees verder op de “Deutsche Wirtschafts Nachrichten”.

    Bron:
    https://politikstube.com
    Door: “Victoria”

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    : *

    NADER BEKEKEN

     *

    In 2002 werden mijn vrouw en ik hier in de Vlaamse Ardennen weggepest door de politieke willekeur om va woonzones landbouwzones te maken. En omgekeerd. Het toeval wilde dat wij in l        landelijk Italië terecht kwamen waar de tijd was blijven stilstaan. De mensen waren er arm maar proper. We leerden het land lief te hebben, wat voor Vlamingen niet moeilijk bleek te zijn Dank zij ofwel Eddy Mercx, ofwel Rubens en de Vlaamse Primitieven. We gingen daar naar zee zoals hier naar De Panne of Blankenberge, maar daar heette dat plaatsje ‘Porr’Ercolo’, het havenstadje in de brede baai waar ‘Ercolo’ (Hercules) op zijn zwerftochten volgens de Antieken voet aan land zou hebben gezet. Volkomen begrijpelijk overigens.

    Toen we daar begin dit jaar begonnen (om gezondheidsredenen) onze biezen te pakken, was de streek onherkenbaar geworden. De ‘Via Francigena’, d.i. de nog altijd bestaande en goed onderhouden voetweg voor pelgrim uit alle landen van Europa naar Rome was druk bezet. In omgekeerde richting. Richting Canterbury. Door velden, door bossen, door bergen en door dalen. In een aanhoudende stroom vluchtelingen als over een achtergelaten vuilnisbelt.

    Carabinieri te lande zijn er niet meer, tenzij voor noodgevallen teruggetrokken in de grote steden op een paar honderd kilometer ver. En de ‘Polizia Comunale” heeft het veel te druk met snelheidscontroles. In hoofdzaak tegen wagens met buitenlandse nummerplaat.

    De bushokjes langs de Openbare Weg zijn dag en nacht tot de nok bezet door van de kou rillende Zwarte Pieten die daar als een bende roofvogels zijn neergestreken. En dat zijn toch ook iemands kinderen!

    Het toerisme is er zo dood als een pier. Wat wilt U de pensioenen zijn nog niet de helft van de onze…

    Onze drie Duitse Herders kwamen goed van pas en hun blikkerend gebit moet in meer dan één negergeweten gebrand staan voor de eeuwigheid.

    Voor alle duidelijkheid: we werden dus gerust gelaten.

    Ondertussen is het dus zomer geworden, ook in Port’Ercolo. We zijn nu zeven maand verder en ik hor van mijn vrouw (die als import-Italiaanse ginder de boel tracht te verkopen) dat het er niet op verbeterd is. Integendeel: in de verlaten olijfgaarden rondom zo ver we kijken kunnen, gonst het van bedrijvigheid. Maar het mag een mirakel heten, niemand wordt door dat Zwaard van Damocles lastig gevallen. Die horden zwervers zijn dan ook geen ‘blijvers’, maar ‘trekkes’. Naar de volgende voedselbedeling in de volgende Gemeente. Door mensen van de plaatselijke Christelijke Liefdadigheid.

    Blijven duren, vraagt U?

    Afrika loopt leeg. Wat we nu meelaken is nog maar het begin. De ‘Uitnodiging tot de Dans’….

    *

    (Digitalia)

    16-07-2017, 18:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4217

    OP DE IJTKIJK

    *

    In de Heilige Vlaamse Grond waar ook

    Dr. August Borms ligt,

    gefusilleerd in 1945 door de belgiische staat voor zijn streven naar Vlaamse Grootheid (zij het meet de verkeerde ‘vrienden’ van De Nieuwe Orde) – ja, onder het Teken van

    dit Kruis,

    willen 72 jaar later deze Nieuwe Wereld Orde collaborateurs nu een voorkeurbehandeling voor sekteleden en Volgelingen van Mohammed, de pedofiele woestijnrover van 1400 jaar geleden.

    Een bericht dat zwaar viel op mijn nuchtere maag.

     

    Een kwalijk ruikend windje uit het Antwerpse bracht mij deze morgen onderstaand meeltje. Samen met een hele rits namen en meel-adressen die ik – uit menslievendheid – liever niet doorgeef. Laat in ‘s hemelsnaam de doden toch de doden begraven.

    Gisteren zaterdag: ‘n ‘man’ – dus anatomisch gecheckt: niets mis mee – met botte bijl op de Meir gespot, waarschijnlijk onderweg naar zijn favoriete plekje op het kerkhof in de Heybeeckstraat in Merksem. Morgen of overmorgen. Want de de eigenlijke opvoering is in voorbereiding. Immers ook woestijnbewoners gaan niet over één nacht ijs. De bijltjesdag komt er zò aan. Niet dringen.

    *

    Ja, kijk beste mensen, het verschrikkelijk woord ‘Apartheid’ is nu dus in Merksem her-uitgevonden waarschijnlijk door dezelfde soort slimmeriken die er in Zuid Afrika zo tegen waren. Alles wat een ander vel had, dus ‘anders’ was en duidelijk niet geïntegreerd, werd gemeden als de pest door de originele bewoners, de Blanken, en hier gebeurt precies het omgekeerde. Tot zelfs in de dood willen ze ‘apart’ zijn.

    Enfin, nu eerst over naar de feiten.

    *

    Onderwerp: NIET TE GELOVEN ! ! !

    *

    Als ze hun doden hier gaan verzorgen en begraven betekent dit het begin van onze ondergang. Daar moet toch de een of andere snuggere toelating voor geven? Dat hij rechtstaat en kleur bekent !

    Islam en moslims zijn reeds de baas en leggen hun wil aan ons op, zo ver is het reeds gekomen

    De gemeente Merksem gaat op het gemeentelijk kerkhof, naast de ..... bestaande burnenmuur, twee percelen (percelen AS en AT) exclusief inrichten als islamitische percelen. Er zal zuivere grond worden aangevoerd, die gekeurd werd door een imam. Nieuwe grond dus, want de islamitische doden in Merksem mogen blijkbaar niet begraven worden in dezelfde grond als diegene waar “ongelovigen” hebben in gelegen, zodat de percelen eerst tot maar liefst drie meter diep dienen afgegraven te worden.

    Daarenboven zullen de percelen van de rest van het kerkhof worden afgescheiden door hagen.

    Vanuit de gemeente wordt steeds de nadruk gelegd op integratie. Door te voorzien in aparte percelen, duidelijk afgeschermd van de percelen van de “ongelovigen” drijft men in tegendeel de segregatie ten top.

    De islam eist altijd meer en meer toegevingen op basisprincipes. :

    Gisteren aparte zwemlessen voor mannen en vrouwen, enkel vrouwelijke artsen voor moslima’s, hoofddoeken in de ambtenarij en de scholen.

    Vandaag een aparte begraafplaats en apart onderwijs, en wat zal het morgen zijn ???

    Ben ik nu racist of enkel bezorgd over de evolutie van de islam ? ... Nochtans is hier MIJN geboorteland ! ! !

    Ik maak mij vooral zorgen voor mijn kinderen en kleinkinderen! Jij niet   ?          

    Jawel ik ook !

    *

    NADER BEKEKEN

    *

    Al vele honderden jaren, aansluitend op de Cristianisersing van onze Gewesten, werden de doden ‘ter aarde besteld’ in de schaduw van onze kerktorens. Ze bleven ins midden, onder de armen van het Kruis. Ergens na Wereld Oorlog II hadden we dan de ‘Verlichting II”: al die dode lichamen bleken toen ineens niet hypgiënisch genoeg. Kerkhoven moesten toen vooral neutrale ‘begraafplaatsen’ worden, waar iedereen zich thuis ko, voelen. Het kruis viel toen meteen af van de schouders van al wat vrijzinnig ttz los en vrij van zinnen was. In de Dood was iedereen gelijk voor de Wet. De ‘Vooruitgang’ was niet meer te stoppen. Ook begraven was uit. Verbranden als onkruid was in. Geleerd aan Hitler en zijn ver-idealiseerde vorm van het Socialisme. Tot zolang de kerken nog een doel hadden, mochten die blijven, maar de gronden er rond werden bijna overal … paking voor Koning Auto. Met lommerrijke plekjes vol bomen en bankjes om op uit te blazen. Of om, in de verste hoekjes, plekjes om handjes vast te houden en om de Liefde te bedrijven in het licht van de paardjesmolen. Lijk gezegd wordt in het Antwerpse ‘het eê gene noam’. Of ‘Amaai mien aarme’.

    Mij valt het op, al was er in die dagen nog geen sprke van de PvdA, dat de Islam toen ook al hier onder zat. Eerst onze Kerken en dan onze Beschaving afbreken, zo komt er plaats vrij voor de vooruitgang. Enfin, dat was/is tenminste de bedoeling.

    Zo woonde de Paus van Rome vroeger ook in Het Vaticaan. Nu heeft hij, volgens de progressieve dagbladen, daar ergens zijn appartement. Moet wel, want op zijn deur prijkt het opschrift

    ‘Niet zagen’.

    Waarmee bedoeld wordt stop van U te wentelen in een slachtoffer-rol. Iets dat perfect kadert in dat meeltje van die brave bezorgde Antwerpse burgers die de graten zien inde stekelige anti-Vlaams huid in Merksem.

    Het is dus al zo ver gekomen, dat niet ZIJ door ons maar WIJ door hen gediscrimineerd, ja zelfs gedoineerd worden. En dat op investigatie van dezelfde Slinxen die Dr0 August Birls hebben gedood en toch straffeloos zijn gebleven….

    *

    (Digitalia)

    16-07-2017, 13:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    14-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4216

          

    OP DE IJTKIJK

     

    *

    Vlaamse overheid paait

    moslims met extra miljoenen

    *

    In het Staatsblad van maandag 3 juli 2017 verscheen het ‘decreet houdende bepalingen tot begeleiding van de aanpassing van de begroting 2017’. Het decreet werd door de Vlaamse regering goedgekeurd door de Vlaamse regerong.

    Vooral het hoofdstuk 6 ‘Cultuur, Jeugd, Sport en Media’ levert interessante lectuur op. Bevoegd minister is Sven Gatz. Tien verenigingen krijgen dit jaar en de komende jaren extra Vlaams geld. Merk op dat het om extra geld gaat. In de oorspronkelijke begroting is reeds ruime financiering voorzien. De begunstigden zijn vooral Marokkaanse en Turkse verenigingen.

    Het kan niet op. De ‘Federatie Marokkaanse en Mondiale Democratische Organisaties’ (FMDO vzw) krijgt er dit jaar 40.000 euro extra bij. Voor de komende drie jaren – 2018, 2019 en 2020 – komt er telkens nog eens 110.000 euro bij.

    In totaal een geschenk van Sven Gatz van 370.000 euro.

    Ook de ‘Federatie van Marokkaanse Verenigingen’ (FMV vzw) valt in de prijzen. Dit jaar krijgt die vzw eveneens 40.000 euro extra. De volgende drie jaren komt daar telkens 70.000 euro bij. In totaal een bonus van een kwart miljoen euro.

    Het ‘Internationaal Comité’ krijgt eveneens extra geld. Het Internationaal Comité (vzw IC) is volgens de webstek ‘een zelfstandige,

    democratisch georganiseerde, multiculturele federatie. Het IC wil zelforganisaties van allochtonen in hun verscheidenheid en met respect voor hun culturele eigenheid ondersteunen en verenigen.

    Doel is zo de onderlinge solidariteit en samenwerking tussen de verschillende etnische groepen in de samenleving te bevorderen, alsook de solidariteit en samenwerking tussen allochtonen en autochtonen.’

    Het IC krijgt dit jaar en de komende drie jaar 370.000 euro extra.

    De ‘Turkse Unie van België’ krijgt er 310.000 euro extra bij. De ‘Unie van Turkse Verenigingen’ mag 280.000 euro op de rekening bijschrijven. Ook de Vereniging voor Ontwikkeling en Emancipatie van Moslims krijgt extra geld.

    Besluit

    In totaal krijgen deze en vijf andere organisaties er dit jaar en de komende jaren enkele miljoenen euro’s extra bij. Laten we hopen dat het vele extra geld goed besteed wordt.

    Maar laat ons toe hieraan te twijfelen.

    ThIerry Debel

    *

    NADER BEKEKEN

    **

    Niet dat ik me wil verstoppen achter andermans rug, maar als iemand het beter dan ondergetekende kan vewoorden, dan geef ik hem of haar graag de voorrang. Zelfs als het om een zijdelingse verwijzing gaat.

    Als een druppel op ’n hete plaat…

    *

    Terzake gaat het om het bodemloos vat alom gekend als ‘de transfers’ van Vlaanderen naar bededen de taal—en krot-met-strepen grens. De hier besproken paar honderd miljoen per jaar zijn klein bier met wat collega GUVAAL ontdekte in La Dernière Heure. Dus heet van de naald…

    Een berg centjes zo hoog als de Moubnt Everest die buiten alle berekeningen vallen…

    *

    Ik citeer

           “Volgens een rapport dat verscheen in La Dernière Heure telt dit land meer dan 2.000 kabinetsmedewerkers, die op kosten van de staat leven. Dat is letterlijk ongezien, want in de meeste ons omliggende landen bestaat dat zelfs niet eens en zijn ministeriële medewerkers meestal ambtenaren die al in een vorig kabinet werkten en gewoon hun werk verder doen, ook als de nieuwe minister tot een andere partij behoort. Bij de aankomst van een nieuwe minister in België brengt die een hele troep gelijkgezinde vrienden en kennissen mee die, op kap van de belastingsbetaler, verondersteld worden hand- en spandiensten te leveren, maar dan wel tegen betaling.

    Maar zelfs als men daarmee akkoord zou gaan, dan is er in dit land nog een discrepantie, naargelang het gaat om Vlaamse of francofone ministers. Brussels minister-president Vervoort (niet toevallig weer een socialist) spant de kroon met liefst 80 voltijdse medewerkers die men in Wetstraatees VTE’s (voltijdse equivalenten) noemt. Paul Magnette moet het rooien met 71, Didier Reynders met 60. Onze nationale Charel valt bij zijn streekgenoten uit de toon: hij doet het met ‘slechts’ 40 waterdragers. Ter vergelijking: in de Vlaamse regering spant Hilde Crevits de kroon met eveneens 40 VTE’s (haar patroon, Bourgeois, maar 37). Op het vlak van de regeringen ‘werkt’ de federale met 648 cabinetards, de Waalse met 426, de Brusselse met 380 en de Vlaamse met, ocharme, maar 270 …

    *

    Herinnert U zich nog dat andere Vlaams spreekwoord, dat de kraaien ‘het’ uitbrengen, als er iets moet verzwegen worden… Waarmee ik maar wil zeggen dar dank zij de snelheid waarmee digitale berichten stilaan de plaats innemen van de vele nep-nieuwsberichten, de modale burger meer gelegenheid krijgt om overal achter de schermen te kijken.

    Och, zoials Johan Cruyff al wist: ‘Elk nadeel hep se voordeel’….

    *

    En ik, ik ben blij dat mijn neus langs voor staat en niet opzij….

    *

    (Digitalia)

    14-07-2017, 16:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4215

    OP DE IJTKIJK

     

    **

    De mediastrategie tegen het ongenoegen in Nederland

    Joost Niemöller en Esther van Fenema.

    *

    Sinds de overwinning van Trump is er een zielig stukje paniek in de gevestigde media gekomen. In de Verenigde Staten zijn zieltogende ‘nieuws’-zenders zoals CNN in continue campagnemood tegen Trump geraakt, wellustig op zoek naar fake schandaaltjes op basis van vage ‘bronnen’ uit de geheime diensten. Geholpen door ‘kwaliteitskranten’ als The Washington Post en The New York Times, de klassieke schildwachten van The Deep State.

    In Nederland is er een niet aflatende agressie ontstaan tegen wat gezien wordt als de woordvoerders van een groeiend ongenoegen ten aanzien van de multiculturele samenleving en de massamigratie. Met name de Volkskrant en NRC Handelsblad zijn in die kramp geraakt met een onuitputtelijke stroom valse beschuldigingen met kernwoorden als ‘racist’, ‘complotdenkers’, ‘extreemrechts’ enzovoort. Woorden die op de keeper genomen geen enkele inhoudelijke betekenis hebben, maar die werken als uitsluitingsmechanismen, bedoeld om de ‘woordvoerders’ los te weken van de massa, die met de rug naar de bestuurselite is gaan staan. Zonder die ‘woordvoerders’, zo is kennelijk de strategische gedachte, is de massa weer even amorf en ongevaarlijk als voorheen.

    https://youtu.be/MKWuiQLCIk0

    (h/t “Wachteres”)

    Joost Niemöller

    Bron http://joostniemoller.nl/2017/07/mediastrategie-ongenoegen-nederland-interview/

    *

    NADER BEKEKEN

    *

    U herkent hem nog wel. Dr. Joseph Goebbels, Hilrers Minister van Propaganda en grote voortrekker van het wereld-socialisme. De figuur zelf is verdwenen, maar zijn theoriën werden gretig overgenomen door de na-oorlose Media van over de hele aardbol. De kern van die theorie is zowel Volaireïaaans als simpel, wat het geniale ervan is.

    De waarheid doet meestal pijn, dus om de Burge te sparen, liegen we er maar op los. Al dat al vroeg of laat doorzien wordt, is dat niet erg. Er blijft altijd wel wat van hangen.

    Zowel Voltaire als Dr. Goebbels waren daar meesters in. Maar wat erger is: dat systeem is, naast de graai-cultuur, zowat het kenmerk geworden van de huidige politiek en de afgeleiden hiervan, de Pers.

    Zo zullen de morele erfgenamen van het Duitse Socialisme van Hitler, Himmler en Goebbels, waar ook ter wereld, anderen van Neo-Nazisme beschuldigen om de aandacht van zichzelf af te leiden.

    ‘Al wa dagge zegt van mij, da zijde zelve’. Iedereen herkent subiet het redeneertalent van uit de kleuterschool… Zo simpel als geniaal.

    Even terzijde: naast liegen is ook een kenmerk van Slinx de voorbestemdheid die verscholen zit in hun namen. Heinrich Himmler, de SS-Minister van Uitroeiïng was de Chef van het Himmelfahrtcommando. Hendrik de De Hemelaar in schoon Vlaams…

    Zo is Paul Magnette van de Parti Scandale de magneet die in Coburgia het uitgeteerde Francofonia aan het welvarende Vlaanderen wil vastklitten. Geert Bourgeois is dan weer zijn Vlaamse tegenhanger, die van de betere Vlamingen burgerlijke ondeugden wil maken. Minister Dewaele is dan het burgerlijk-slince Blauw-Rode Fabroekswerkertje die furore gemaakt heeft dank zij een grootvader die ziek geworden is in een KZ-Lager waar die in ‘Schutzhaft’ verplicht diende te verblijven.

    Gevangenschap ter zijner bescherming. Echt iets voor onze Media om daarop voort te breien…

    *

    PS

    Ter verduidelijking. Met ‘Pers’ wordt zekerlijk niet ’t Pallieterke bedoeld. Integendeel: dat weekblad (hoelang nog per week en niet iedere dag?) is qasi het enige bestaande tegengif dat rechts meedraait. Zoals trouwens de aardbol zelf, sedert het begin der tijden… En als bevestiging daarvan, zoals de wijzers van ons uurwerk.

    Weet U trouwens, dat in de taal van Dabnte Alighieri het Italiaans voor Links, sinistra is? Net als dirupo, maar dat wist U al of anders heeft U dat al ondervonden, het Italiaans woord is voor afgrond.

    Wat zei ik daarjuist over Slinx en de voorbestemdheid in iemands naam?

    *

    (Digitalia)

    14-07-2017, 13:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    13-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4214

    OP DE IJTKIJK

     

    *

    Privacycommissie: ‘Niet betrokken bij weigering toegang Tomorrowland’

    *

    De federale politie bevestigt dat alle 400.000 ticketeigenaars van Tomorrowland proactief werden gescreend en dat op basis daarvan 38 toegangsweigeringen uitgestuurd werden. De Privacycommissie betreurt dat ze niet op voorhand werd geraadpleegd.

    *

    Volgens Peter De Waele, woordvoerder van de federale politie, is voor de screening enkel ‘de toelating nodig van de burgemeesters van Boom en Rumst, en die hebben we. Daarover is in beide gemeenten een reglement gestemd.’ Nog volgens De Waele ‘worden al langer fysieke betonblokken geplaatst aan grote evenementen en in dit geval hebben we bekeken of we ook een soort van digitale betonblokken konden creëren.’

    Alle ticketeigenaars - en trouwens ook alle medewerkers van het festival - werden door de Algemene Nationale Gegevensbank van de politie gehaald. ‘Daarbij werden heel wat mensen geseind voor kleine en grotere feiten, maar we zijn niet over één nacht ijs gegaan’, zegt De Waele. ‘Ieder dossier is nog eens individueel bekeken, dus niet gewoon door een computer, en uiteindelijk is er een beperkte selectie overgebleven.’

    Tomorrowland zou het eerste festival zijn waarbij in ons land zo’n screening is gebeurd. ‘Iedere veiligheidsverantwoordelijke van een festival moet voor zichzelf uitmaken wat hij wenselijk of mogelijk acht’, zegt De Waele daarover. ‘Tomorrowland werkt bijvoorbeeld al langer met tickets op naam, dat is natuurlijk een voorwaarde. Verder heb je ook de toestemming van de burgemeester nodig.’

    Volgens Tomorrowland zijn er tot nu toe 38 ticketeigenaars die een toegangsweigering ontvangen hebben. Over de screening van de medewerkers heeft het festival nog geen cijfers.

    Klachten en vragen

    Intussen heeft de Privacycommissie een aantal klachten en vragen ontvangen van ongeruste burgers die om ‘veiligheidsredenen’ de toegang tot het festival Tomorrowland worden geweigerd. De commissie zegt nooit betrokken geweest te zijn ‘bij deze preventieve algemene screening, die op meerdere vlakken problematisch is’.

    De screening wordt dan ook ‘geenszins goedgekeurd’ door de Privacycommissie. ‘Verkeerdelijk wordt de indruk gewekt dat wij gedupeerden een reden voor het negatieve advies kunnen verstrekken.’ Men betreurt niet op voorhand te zijn raadgepleegd‘om de rechtmatigheid van deze preventieve screening te onderzoeken en start hierover een onderzoek in samenwerking met het Comité P en het Controleorgaan op het politioneel informatiebeheer (’COC’).

    Bron http://www.standaard.be/cnt/dmf20170711_02967061

    *

    NADER BEKEKEN

    *

    Ondergetekende werd ook niet raadgepleegd, want die van De Schandaard ‘pleegtraad’ waar ze dat zelf willen, als het maar schots, scheef en vooral Slinx is. Ze zullen dus nooit en ergens het onderspit delven, want ze hebben Dolf al lang ondergespoten.

    Tot daar over de kamelen, de dromedarissen en de kemels bij de Geestes-gestoorden.

    *

    Worden dus stelselmatig geweigerd: dragers van keppeltjes – Vlaams Nationalisten en anderen die recht door zee gaan. Verkrachters echter zijn in alle omstandigheden toegelaten, op voorwaarde een Bewijs van Goed Gedrag & Zeden te kunne voorleggen dat niet ouder is dan zes maand. Hadden die geweigerden maar geen toegangsbewijs moeten kopen waar in de kleine lettertjes duidelijk de voorwaarden stonden. Niet op de grond spuwen. Niet op de openbare weg gooien.

    Een protestmars tegen toegangsbewijzen op naam die dus een regelrechte aanfluiting zijn van de Wet op de Privacy wordt gepland door Mevr. Hilde Claes uit H. wegens het gevaar voor werkloosheid van haar Marokkhaanse protégé Choucroôute, de belangloze organisator van open en bloot natuurschoon met (liefst geen) Rok & Bloes op ‘de weide’ in Werchter.

    *

    En neen, met terrorisme of aanslagen heeft dat helemaal niets te zien. Want die gebeuren toch. Zelfs zonder toegangsbewijs dat ‘gescreend’ is.

    Wat is dan de bedoeling?! In deze tijd wordt zowat van op alle soorten ‘data’ alle soorten lijsten bijgehouden. Van onze bankverrichtingen, onze winkelwagentjes, onze medicatie zowel voor inwendig als uitwendig gebruik, onze denkpatronen, onze religieuze overtuiging (één of meerdere Goden, of alleen maar de Allergrootste), onze vrinden, onze slechte gewoonten, onze eet- en drinkgewoonten, enz. Kan altijd voor iets of voor iemand van pas komen.

    Vroeger leerden we dat ‘God alles z      g en dus ii jakkes wist’. Zelfs onze diepste gedachten. Want Hij was in de Heel, op Aarde en op alle Plaatsen. Heel die trammelant is nu vervangen door de computer. De computer van de Overheid die we zelf niet hebben gekozen. En die we met deze Verlichte Grote Verstanden liever kwijt dan rijk zijn….

    Realiseert U zich, dat eenieder die dit soort blogs ooit heeft bezocht, op zijn voorhoofd als ‘n “assekruisje’ een groot zwart kruis draagt? Een beetje zoals de SS-Rechtbanken van Nonkel Dolf de dossiers voorgekauwd op hun pupiter kregen? Met in de meeste gevallen het uit te spreken vonnis met de letters     NN in dikke rode potlood in de rechter bovenhoek. Die NN stonden voor ‘Nacht und Nebell’, de ludiek bedoelde uitdrukking voor de gaskamers…

    Wat ik daarmee bedoel? Allen dat wijlen God-de-Vader wel zag en hoorde, maar het daarbij dan ook loet. De rest was voor later. Gans anders met met de opgespaarde ‘data’. Want ‘Wie bewaakt de Bewakes’?

    *

    (Digitalia)








    13-07-2017, 15:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    11-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4213

    OP DE IJTKIJK

     

    *

    Trouw: Terreur eigen schuld

    *

    Geplaatst op 11 juli 2017    

    https://ejbron.wordpress.com/2017/07/11/trouw-terreur-eigen-schuld/#more-157659

    *

    Na het lezen van dit artikel in Trouw over hoe het eigenlijk de schuld van onze eigen maatschappij is dat moslims terroristen worden, zijn mijn ogen ineens opengegaan en ben ik in één klap van rechts naar links overgestapt. Waarom heb ik dat niet eerder gezien? Als je geen baan kunt krijgen of geen verblijfsvergunning krijgt, dan is moord en terreur een heel normale reactie; aldus Trouw. Dus als mijn verblijfsvergunning in Amerika wordt ingetrokken, mag ik best een paar mensen ombrengen, zonder dat Trouw mij dat kwalijk neemt. Prachtig.

    Ook wordt er beweerd door links dat het door de bombardementen in het Midden-Oosten komt dat ISIS en de Taliban enz. überhaupt bestaan. Dat begrijp ik nu ook. In feite begrijp ik nu waarom Mohammed al 1400 jaar geleden bevel gaf om alle christenen af te slachten, en hoe sinds 1400 jaar moslims oorlog voeren en systematisch landen veroveren. Dat komt ook door Amerika zeker, dat toen niet bestond.

    Toch zijn er dingen die mij niet duidelijk zijn. Waarom plegen de christenen die geen baan of geen verblijfsvergunning krijgen dan geen terroristisch misdaden? Waarom hebben de moslims er een monopolie op? Zeker niets met islam te maken. En waarom schreeuwen ze dan niet “Visum-u-Akbar” als ze zichzelf opblazen?

    Door:

    “Landerdoek”

    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    **

    NADER BEKEKEN

    *

    Het valt mezelf ook op dat mijn verrekijker in hoofdzaak maar de Islam-invasie meer opmerkt. Meestal in combinatie hoe Vlaanderen zou moeten herboren worden. ‘Rebult’ heet dat dan, om dat in ’n woord te zeggen die de ver-amerikaanste jeugd ook begrijpt.

    ‘Built in’ stond vroeger ook op de voorkant van onze inbouw-over in de ‘Amerikaanse Keken’, zoals die dingen toen heetten. Built in, zei men jongste zoon dan, die pas had leren lezen bij de Juffrouw. En het ws verdorie nog waar op de koop toe: het ding was ’n kruidje-roer-mij-niet. ‘Made in the USA’ en inderdaad in de plastic doorkijk zaten er precies lijk …. maden in.

    *

    Zich teweer sellen. Terugslaan. Terugschieten. Allemaal zo ingewikkeld. Het is natuurlijk veel gemakkelijker zich met de stroom te laten meedrijven. Huisje-tuintje en de rest gaat ons net aan. Tot op zekere morgen de deur wordt ingestampt door ’n figuur uit wat verder in de straat die zo te zien leeft van de krijg. Wat die wil? Mijn auto en mijn vrouw, want hij heeft daar recht op. Dat staat zo metveel woorden in de ‘Regeringsverklaring’ van de zo juist herkozen Vlaamse Marionetten Regering.

    *

    Honds brutaal, zegt U, om dat precies op 11 Juli, de dag die bol staat van de stoere taal, te willen voor de voeten smijten van de bijna ingedommelde Vlaming?. Van twee zaken een: ofwel er over zwijgen, ofwel de Revolutie preken. Er over blijven lamenteren helt niet.

    Op straat komen ook niet. Dus zijn we aangewezen op het stemhokje. Waar we altijd maar dezelfde kandidaten-lijsten voor de neus krijgen. Nieuwe en betere zijn er niet.Want die houden zich gedeisd. En kijken toe achter het hoekje.

    De Kieswet in Coburgia is al jaren een vodje papier geworden die men straffeloos kan negeren. Dus wegblijven, zegt U? Of ongeldig/blanco stemmen?

    Ze zouden lachen!

    Het beste dat we kunnen doen, is massaal van bij ’t begin tot het einde de stemlokalen vereren met onze aanwezigheid. Desnoods met de boterhammetjes mee. Zo ongeveer lijk de massa’s Mama’s de wacht optrekken om hun kind op school ingeschreven te krijgen. Wegens overbevlking. Geen twistgesprekken. Geen lawaai. Geen spandoeken. Hoogstens met zwarte plkaband kruiselings de mond dicht gekleefd.

    Met ’n beetje ruchtbaarheid zal CNN ter plaatse komen filmen en op de TV en in de bladen zal er schande gesproken worden over het gebrek aan ‘democratie’.

    Waarop we alleen maar moeten repliceren met de woorden van wijlen onze Leraar ‘Algebra’ die zijn wiskundige stellingen altijd besloot met ‘w.w.m.b’, wat toen en ook nu nog staat voor ‘Wat We Moesten Bewijzen’.

    Een kat die in huis heeft gedaan, wrijven we toch ook met het neusje in dat plasje?!

    *

    (Digitalia)

    11-07-2017, 16:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4212

    OP DE IJTKIJK

     

    *

    Paus Franciscus: ‘Gevaarlijke alliantie’ VS en Rusland bedreiging voor immigratie

    Het Gezicht van de EU-Commissie….

    *

    Vaticaanse leider hamert op oprichting federaal Europa

    *

    Paus Franciscus, die samen met politici zoals Angela Merkel, Jean-Claude Juncker en Emanuel Macron de gevaarlijkste groep Nieuwe Wereld Orde Globalisten vormt die de vrije en welvarende Westerse samenleving zoals we die kennen tot op de grond toe wil afbreken.

    Paus Franciscus heeft andermaal onderstreept dat hij één van de belangrijkste sleutelfiguren van de extreemlinkse, anti-Westerse globalistische Nieuwe Wereld Orde is.

    *

    In een nieuw interview waarschuwt hij namelijk voor een ‘zeer gevaarlijke alliantie’ tussen Trumps Amerika en Putins Rusland. Waarom? Omdat zo’n alliantie de massa immigratie naar (en daarmee islamisering van) Europa in gevaar kan brengen.

    Stel je voor, geen Derde Wereldoorlog, maar vrede en samenwerking tussen de met afstand twee machtigste kernmachten ter wereld. En dan nog wel om het islamitische extremisme, de grootste bron van alle ellende in het Midden Oosten, grote delen van Azië en Afrika, en inmiddels ook Europa, te stoppen en te verslaan. Dat moeten we in de ogen van NWO-topfiguren zoals paus Franciscus beslist niet hebben.

    In het kader van de inmiddels afgelopen G20 top in Hamburg, wat door linkse ‘antifa’ groepen in één groot gewelddadig slagveld werd veranderd, zei Franciscus tegen de Italiaanse journalist Eugenio Scalfari ‘bang te zijn voor gevaarlijke allianties die een verstoord wereldbeeld hebben: Amerika en Rusland, China en Noord Korea, Putin en Assad in de oorlog in Syrië.’ Zijn grootste zorg is dat een alliantie tussen Trump en Putin ‘een gevaar is voor de immigratie’ naar Europa.

     

    ‘Europa blijft belangrijkste doel migranten’

    ‘Vergis u niet, arme landen worden aangetrokken tot de continenten en landen van de oude welvaart, speciaal Europa,’ legde de paus uit. ‘Het kolonialisme begon in Europa. Daar waren positieve aspecten aan, maar ook negatieve. Niettemin werd Europa steeds rijker, het rijkste ter wereld. Daarom zal Europa het belangrijkste doel voor migrantenvolken zijn.’

    De historische feiten zijn een tikje anders dan de paus doet overkomen. Vrijwel alle landen waar de voormalige Europese koloniale machten zich uit terugtrokken, stortten onder interne strijd, hebzucht, een totaal gebrek aan structuur, plan en discipline, en ‘last but not least’ grootschalige corruptie volledig in elkaar, waardoor de meeste gewone mensen het veel slechter kregen.

    Franciscus erkent in ieder geval wel dat de allerbelangrijkste redenen voor de meeste migranten financiële en economische zijn. Hij moet ook wel, want ook volgens de officiële cijfers van de VN is het aandeel echte oorlogsvluchtelingen met gemiddeld 2,5% vrijwel te verwaarlozen.

     

    Paus wil federaal Europa

     

    De Europeanen moeten zich volgens de Vaticaanse leider ‘één waarheid realiseren, en dat is deze: óf Europa wordt een federale gemeenschap, óf het heeft helemaal niets meer te vertellen in de wereld.’

    Daarmee zou de paus ook bij de grootste sceptici de laatste twijfels moeten hebben weggenomen dat hij zijn ambt, positie en macht voor puur (links-)politieke en ideologische (neomarxistische) doelstellingen gebruikt, en nauwelijks meer bezig is met zijn oorspronkelijke – binnen het christendom overigens zeer omstreden en fel betwiste- taken als ‘hoogste vertegenwoordiger’ van God op Aarde.

    *

    Bron http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/07/Paus-Franciscus-Gevaarlijke-alliantie-VS-en-Rusland-bedreiging-voor-immigratie

    **

    NADER BEKEKEN

    *

    Ach ja, ook de H. Franciscus (1181-1226) – Zijn grote voorbeeld - deelde in zijn korte leven van hooguit 35 jaar, de magazijnen én de stoffenwinkel van zijn vader helemaal uit aan de armen van Assisi en wijde omtrek van toen. Net als nu de ‘bootvluchtelingen’ vonden die dat enorm, maar niet zo zijn ouders…

    Helemaal in de marge weze opgemerkt, dat bedodld linnen en lakenstof in hoofdzaak uit Vlaanderen afkomstig waren Want vader en zoon reisden minstens eenmaal per jaar naar hier om inkopen te doen. Het gezin kon er weelderig van leven en deze commerce bracht beide volkeren diochter bij elkaar.

    Als Jezus Christus volgens sommigen de 1ste Communist was, dan is Franciscus de 1ste Socialist geweest: de zachtere versie de Communist, vlot in het uitdelen van andermans rijkdommen.

    De man stierf aan onderkomen en melaatsheid, amper 35 jaar oud, predikte voor ‘de vogelen des Hemels’ als de eerste de beste anarchist en deed nog tal van andere wonderlijke mirakelen. Waarvan het grootste nog altijd tot op de dag van heden duurt, namelijk via de onophoudelijke stroom pelgrims de ganse streek een snelle en onloochenbare welstand te bezorgen. Merkwaardig hoe een ‘geestelijke’ dimensie gestalte kan geven aan het leven van elke dag.

    Tot daar het grote voorbeeld van deze Paus. Waarbij dient opgemerkt te worden dat in die jaren Assisi en omgeving eer dun bevolkt gebied was. Terwijl in wat de Paus nu wil bereiken, de hele wereld mee is gemoeid.

    *

    Met mythische figuren als die simpele ziel van Assisi kan ik leven omdat ik doorheen het bos altijd de bomen dacht te hebben blijven zien. De man was een dweper, die deed wat hij zei, en zei wat die deed. Het geniale immers grenst aan de waanzin…. Zo liep die mee met een der mislukte Kruistochten, niet om Moslims te lijf te gaan, maar om te trachten ze te overtuigen..

    Kortom, deze Heilige deed in ’t klein, wat deze Paus nu in ‘t groot wil doen.

    We weten allemaal met welk succes dat avontuur toen is verlopen…De Val van Akko (1189) lag nog vers in het geheugen, waar de Vlaming Gerard de Rutterfort als 10de Grootmeester der Tempeliers het leven bij liet. Vader Franciscus zal er misschien nog de baten van hebben geplukt. Diens bovenste beste koopwaar kwam toch uit Vlaanderen, het thuisland van die Held? Franciscus heeft met die tocht naar het H. Land niet alleen zijn Hemel mee verdiend, maar ook de Onsterfelijkheid.

    *

    Zijn grootste zorg is dat een alliantie tussen Trump en Putin ‘een gevaar is voor de immigratie’ naar Europa.

    Dat is tenminste duidelijke mensentaal maar die jammer genoeg meer bestemd is voor de vogelen des Hemels. Wie kan daar nu tegen zijn, dat iedereen in dit ondermaanse er beter van wordt? En jan ’jammer genoeg is ‘t waar: waar er gehakt wordt, vallen er spaanders.

    Het is alleen spijtig dat er noch maat noch getal op staat. En nog spijtiger modten de ouders van de Heilige van Assisi zich gevoeld hebben, toen ze al die lege rekken zagen waar hun kostbare stoffen spoorloos uit verdwenen waren…

    Besluit: het Westen staat gewoon aan de verkeerde kant. Het krijgt nu onder de vorm van dat ‘Globalisme’ de rekening gepresenteerd van vele eeuwen egoïsme en uitbuiting. Maar als naar gewoonte met dat soort zaken, wordt de man en de vrouw inde straat geconfronteerd met de oplossing. De ware schuldigen genieten ondertussen in Abrahams schoot van de Eeuwige rust.…

    *

    Het kolonialisme begon in Europa.

     

    Juist, Heilige Vader. Heel juist. Al had U waarschijnlijk er niet aan gedacht, dat de toenmalige potentaten, waaronder Leopold II van het beruchte Geslacht der Sex & Coburgers die zich, onderwijl handen afkappend, rijk hebben geboerd. En nu komen de nazaten van al die arme negertjes met volle schepen afgezakt, neen, niet naar somptueuze paleizen in Laken of overal elders in Europa, maar naar al onze steden en dorpen. Of ze verstoppen zich in onze bossen. Of in onze achterbuurten. Wachtend op betere tijden. Voor hen. Niet voor ons….

    *

    (Digitalia)







    11-07-2017, 09:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    10-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4211

    OP DE IJTKIJK OVER HET MUURTJE

    BIJ

    http://nageltjes.be/wp/

     

    *

    How to debate the left on islam (1)

    Geplaatst op 10/07/2017 door Lucky 9

    https://youtu.be/KReot3terVI

    *

    ‘Hoe met “links” te debatteren over islam’ is een prachtig en uitzonderlijk belangrijk boek. Bedenk dat uitzendingen van de leugen-media volatiel en uiterst vluchtig zijn, maar dat boeken blijven bestaan. Tenzij men die boeken verbrandt wat bij uitstek een mohammedaanse specialiteit is, ooit door de nationaalsocialisten van meneer Hitler en meneer Goebbels minder dan 100 jaar geleden gretig overgenomen!

    *

     

    Het is een boek dat in geen enkel westers huishouden zou mogen ontbreken. Dit boek zou moeten gelezen en herlezen worden door elk lid van elke westerse familie.

    Dat zou de menselijke beschaving op deze planeet kunnen redden van de ondergang en finale vernietiging. Want, zoals Winston Churchill al circa 80 jaar geleden formuleerde, hondsdolheid in een mens is geen lachertje.

     

    De nationaliteit van de auteur van dit in het Engels gepubliceerd meesterwerk zal de kopers van dit relatief goedkoop boek beslist aangenaam verrassen.

    Er bestaan al voldoende in het Nederlands gedrukte kritische boeken over de islam.

    Kritische essays over de islam, “waarover men niet spreekt”, Islam voor ongelovigen, “het boek bij het boek”, Islam voor varkens apen ezels en andere beesten, “weg uit de islam”, Eurabië enz., enz….

     

    Maar een analytisch inzicht gekoppeld aan een formeel logische argumentatie-methode om een absurde ideologie te bekampen werd voordien nog nooit gepubliceerd. De ideologie die in dit boek ontrafeld en met de broek op de enkels gezet wordt is de religie van de politiek correcte kerk.

     

    Feiten, geschiedenis, humanisme, formele logica, oorzaak en gevolg, wetenschap en wetenschappelijke expertise bundelen in dit boek de krachten om te formuleren wat, spijts de woede onder het deksel van de officiële doofpot van openbare censuur en publiek waarneembare hersenspoeling, moet geformuleerd worden. De waarheid is nu eenmaal de waarheid. De politiek correcte leugen is, dank zij dit boek, eens en voorgoed, herleid tot een gewone leugen.

    Waar gaat het boek over?

    Beschaving is een pact tussen de doden, de levenden en de ongeborenen. Door politieke correctheid zijn te veel westerlingen vergeten hun verantwoordelijkheid op te nemen en hun cultureel erfgoed te behouden en te verdedigen, zodat hun kinderen en kleinkinderen een welvarend, veilig en gelukkig leven kunnen leiden.

    Politieke juistheid heeft het de anders perfect intelligente Westerlingen onmogelijk gemaakt om duidelijk te denken over belangrijke kwesties. We leven in een periode waarin we vrijwel over alles een open en eerlijke discussie kunnen hebben. Alles behalve het grootste probleem van de 21e eeuw: de islam. Dit komt doordat politieke correctheid een ideologie is geworden die een zeer sterk effect heeft op de manier waarop mensen de wereld zien.

    In een eerste hoofdstuk beschrijft de auteur de omgeving waarin de religie van de politieke correctheid kon ontstaan. Enkel de verdraagzame westerse beschaving kon toelaten dat deze door mensen veroorzaakte geestesziekte geproduceerd werd. Politieke correctheid is een sluiks en stiekem opgedrongen denkkader waarbinnen alles wat duidelijk onjuist en dus vals is wel wordt aangevinkt als correct.

    *

    De angst om lasterlijk ‘racistisch’ genoemd te worden is de oorzaak dat veel mensen aan zelfcensuur gaan doen en de noodzakelijke discussie vermijden. Veel mensen voelen wel aan dat dingen in de verkeerde richting gaan, maar ondervinden dat ze een ‘islamofoob’ of ‘fanaticus ‘ genoemd worden wanneer ze er openlijk over durven spreken.

    Misschien wordt je zelfs als ‘islamofoob’ of een ‘racistische dweper’ uitgescholden. Dit boek geeft u alle informatie die u nodig heeft om U uit te spreken, uw cultureel erfgoed te verdedigen in een zeer moeilijke periode en de ogen van uw politiek correcte vrienden, familieleden en collega’s te openen.

     

    Wordt op 11 juli (!) vervolgd in een tweede deel van deze boekbespreking: “Hoe leert dit boek je de ogen van politiek correcte personen te openen?“

    *

    Bron http://nageltjes.be/wp/

    **

    NADER BEKEKEN

    *

    Me dunkt dat er dit jaar zo weinig gewag wordt gemaakt over 11 Juli, het Feest bij uitstek van elke Vlaming. Ieder jaar minder en minder. Toeval of politieke correctheid?

    Gaat de 1ste Vlaamse veldtocht om het juk van de spreekwoordelijke ‘Niet te dulden Vreemde Meesters in ‘t land’ dezelfde weg op als de verdongen herinnering aan de jongens die ooit met Vaders’ geweer, vochten voor Outer en Heerd, voor Vrijheid en Recht, ttz de ‘Brigands’ van De Boerenkrijg?

     

    Of zit Macroni, de Nieuwe Roi Soleil, dar onder? Oer slit van rekening was Philips Le Bel ook zo’n verwaande kwast die alleen ujit was op het geld van de Vlalmingen. En toen dat mislukte op het Groenuingeveld, zich dan maar vergreep aan de Tempeliers? Weer met nihil als resultaat….

    Is er iemand die weet waar die dingen

    Hedentendage te vinden zijn?

    *

    Daarom hou ik het hier ‘onder ons’. Tussen collega’s van Recht voor de Raap. Klinke ’t niet, zo botse het.

    *

    ….. de omgeving waarin de religie van de politieke correctheid kon ontstaan. Enkel de verdraagzame westerse beschaving kon toelaten dat deze door mensen veroorzaakte geestesziekte geproduceerd werd. Politieke correctheid is een sluiks en stiekem opgedrongen denk-kader…

    *

    Juist. Want, zoals Winston Churchill al circa 80 jaar geleden formuleerde, hondsdolheid in een mens is geen lachertje.

    *

    Hondsdolheid: en politieke correctheid laat het AUB goed doordringen. Want bertere omschrijving voor de Leugenpers bestaat er niet.

    In deze Liefde wil ik leven en sterven.

    *

    (Digitalia)

    10-07-2017, 17:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4210

    OP DE IJTKIJK

     

    *

    ACTUEEL

    Karel Anthonissen

    CHRISTUS KONING

    *

    Elke zondag gaan mijn kleindochters naar de Chiro. Gelukkig weten de meisjes niet dat hun sympathieke opa een republikein is die niet veel van koningen moet weten. En wellicht weten de meeste van de honderdduizend Chiromeisjes en -jongens ook niet wat het woord Chiro betekent.

    *

    De Griekse letters chi en rho (χ en ρ ) staan respectievelijk voor Christus en Rex (koning). Maar het thema van een goddelijke koning verdween stilaan in de jaren '60; dat zegt de website van de Chiro zelf.

    De idee drong ook pas in de Kerk door in 1925, toen paus Pius XI...

    *

    ... het feest instelde met de encycliek Quas Primas. In die jaren was het natuurlijk een heersende opvatting over heel de wereld.

    Ook andere ideologieën meenden dat er een sterke, onfeilbare leider nodig was. Sinds datzelfde jaar 1925 werd Italië geleid door een duce (Mussolini) en acht jaar later had Duitsland zijn führer (Hitler). In België noemde Léon Degrelle zijn autoritaire partij zelfs Rex, met verwijzing naar de pauselijke encycliek, en zijn streven naar een sterke leider werd rexisme genoemd.

    Elders was het niet beter: ook in Rusland had 'vadertje' Stalin een éénpersoons heerschappij gevestigd. En zelfs onze Leopold III zag die ideeën wel zitten.

     

    Die tijden zijn voorbij en ze hoeven niet terug te komen. De katholieken komen er nu mee weg door Johannes 18:36 te citeren: ‘Mijn koninkrijk is niet van deze wereld’. Daar kan ik mee leven.

    Ik heb een grote verdraagzaamheid tegenover alle mogelijke ideologieën en religieuze denkschema's. Maar als één of ander denkschema nood heeft aan een 'Grote Baas' in deze wereld, dan moet ik er echt niet van weten.

    Er zijn er tegenwoordig die schreeuwen 'onze Baas is de Grootste' (*). Hun Baas is ook snel op zijn tenen getrapt en erg wraakzuchtig. Die schreeuw en andere uitingen van onderworpenheid zijn dan ook bedoeld om de zogenaamde ongelovigen te intimideren.

    En daarom zou ik willen terugschreeuwen. Ga weg!

    Waren de jaren '30 en '40 niet erg genoeg?

    *

    tSCHELDT

    Via internet en pdf: € 80

    65+ en studenten: internet € 60

    Fortisbank 001 3275577 60 * IBAN BE 73 0013 2755 7760

    ’t Scheldt, Fax- en E-post-krant

    uitgegeven door de vzw ’t Scheldt,

    Helenalei 53, 2018 Antwerpen.

    Tel: 03 239 70 22 & 0486 05 45 10

    E-post: redactie@tscheldt.com

    Web: www.tscheldt.be

    **

    NADER BEKEKEN

    *

    Zeer, zeer leerzame lectuur. Omdat het een historisch overzicht biedt. Wat niet wil zeggen, dat wie ‘tSCHELDT leest, bij definitie dezelfde meningen deelt als dot bescheiden blogje. En omgekeerd. We leven (tot nader order) in een vrij land. Waar de ware ‘verrijking’ zoals Karel Anthonissen die aanbiedt, niet genoeg kan aangeprezen worden.

    Wat U in deze bijdrage opgediend kreeg, zal wel ergens in een klein hoekje van Uw onderbewustzijn blijven hangen.

     

    Allez, dat was toch de bedoeling.

     

    Is dit De Waarheid, geheel de Waarheid en niets anders dan de Waarheid, dat moet U voor Uzelf uitmaken. Maar voor ondergetekende is het bijna de medische diagnose van de ziekte van onze tijd. Namelijk de neiging (nijging?), ja, bijna het Godsverlangen dat in iedere mens leeft, als naar een sterke vaderhand waariaan men zich, lijk in Gods handen, veilig voelt..

    Tja. Misschien had ik het beter alleen bij dat Christelijk geïnspireerd ‘Godsverlangen’ gelaten, want dat is waarop onze Westerse Beschaving steunt.

    *

    Dat spreekt uit iedere torenspits in Vlaanderen, zowel van veldkapel, kerk of kathedraal. Waar kerktorens staan als spitse vingers die naar de Hemel wijzen, heerst een duurbevichten vrede in onze dagen.

    Maar ik moet toegeven: ‘het ‘Rijk Gods’ is niet van deze wereld. Dat soort ‘Rijken’ doet mij denken aan Hitlers Dritte Reich, of erger nog: aan elke primitieve veroverings-imperialisme, waar en hoe ook ter wereld.

    Van imperialisme, om het even of dat van boven of van beneden komt, weet Vlaanderen genoeg mee ts spreken. Spijtig dat het bij die ene keer is gebleven, dat wij ons verzet hebben zoaks op 11 Juli 1302.

    Waarop wachten wij om dezelfde partuur nog ’n keer te herhalen? Kunnen we achteraf de Leeuw in ons wapenschuld van zwart, naar goud doen overschilderen…. Gewoon om aan te tonen dat die na 700 jaar eindelijk op eigen poten staat….

    *

    (Digitalia)

    10-07-2017, 16:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4209

    OP DE IJTKIJK

     

    *

    Bestuur Fatih-moskee annuleert gesprek met Homans

    *

    Het op maandag geplande gesprek tussen Vlaams minister van Binnenlands Bestuur en Inburgering Liesbeth Homans (N-VA) en het bestuur van de Fatih Camii-moskee in Beringen is afgelast. Het moskeebestuur wil niet kwijt waarom.

    Dat laat zowel het bestuur als het kabinet van de minister weten. De N-VA-minister heeft de erkenning van de moskee vorige week ingetrokken en zou maandag een onderhoud hebben met het bestuur van de moskee. Maar de moskee heeft dat gesprek nu dus afgezegd.

     

    Het moskeebestuur nodigde minister Homans uit voor een onderhoud, nadat maandag was bekend geraakt dat ze de erkenning van ‘het gebedshuis’ intrekt omdat ‘bevolkingsgroepen er tegen elkaar worden opgezet’. De minister ging in op de uitnodiging, maar was niet van plan om haar beslissing om te keren. ‘Mijn beslissing is onherroepelijk. Het ministerieel besluit is al ondertekend en verstuurd’, aldus minister Homans.

    Het moskeebestuur heeft het gesprek dit weekend dan toch afgezegd, maar wil niet kwijt waarom. ‘Eventueel wordt er nog een nieuwe afspraak gemaakt, maar die kans is heel klein’, aldus

    Vlg Google chrome…

     

    Erdogan Yildiz van het moskeebestuur.

    *

    De woordvoerder van minister Homans bevestigt de annulatie. ‘Wij zijn onmiddellijk ingegaan op de vraag voor een gesprek en hebben hen ook binnen de week een afspraak gegeven’, zegt

    Vlg Google Chrome:

    Toon De Bock, woordvoerder van minister Homans.

    *

    Dat was volgens de De Bock niet evident ‘gezien het feit dat de laatste weken voor het zomerreces altijd zeer druk zijn’. ‘Tot donderdag hadden we nog steeds geen bevestiging gekregen van de afspraak, daarom hebben wij zelf nog eens een mail gestuurd met de vraag om de afspraak te bevestigen’, aldus De Bock. ‘We kregen onmiddellijk een antwoord terug waarbij ze de afspraak hebben afgezegd.’

    Bron http://www.standaard.be/cnt/dmf20170709_02963664

    **

    NADER BEKEKEN

    *

    Als dat geen ‘Gefundenes Fressen’ is geweest voor de verzamelde Leugenpers, die onbewust de partij trekken voor de bezetters van een stuk van ons dierbaar bronsgroen Limburgs grondgebied.

    Het ‘Kampenland adé’, dat we vroeger zongen in de Kzugdbeweging, is ‘Kampenland Adieu’ geworden. Want intussen Klein Turkije.

    Ja, U hebt goed gelezen: de Mohammed-slippendragers vragen zelf een onderhoud met de Minister maar verwaardigen zich niet eens om te antwoorden. Tot er om bevestiging gevraagd wordt, waarop kortweg negatief gereageerd wordt: er komt geen gesprek. De Hren zijn vergramd.

    Wat staat Homans nu te doen?

    Niers, zeker?!!!! Tenzij ‘zitten’ en ‘zwijfen’.

    Het is nohthans een enige gelegenheid om dat ‘gebedshuis’ onverwijld voor de Rechter te dagen wegens … een waslijst van inbreuken tegen het wettig Gezag. No matter! wat uit de bus komt, maar de gazetten moeten er van vol staan: ‘Homans vraagt uitwijzing van dat ‘Bestuur’. Homans schrapt hun verblijfsvergunningen – Homans eist exorbitante bedragen als ‘schadevergoeding’. Homans dreigt met Wetsvoorstel om alle Moslims met hun familie tot in de 4de Graad voor de minste inbreuk op onze Wetten, het Land uit te zetten. Homans eist de onmiddellijke aanhouding van iedereen daar in dat ‘Bestuur’… Zelfs de afbraak van dit ‘gebedshuis’ kan worden bevolen: als men een hond wil slaan vindt men overal stokken.nWedden dat 15 minuten later CNN aan het filmen zal gan? Dat Homans ten aanzien van de hele wereld zal verketterd worden?! Dat Erdogan zal eisen dat e gevierendeeld wordt eb dat hij dat desnoods zelf zal komen ten uitvoer brengen?!

    Maar ja, net voor het Verlof is er ook zoveel te doen, nietwaar. Maar dat geval zal goed bekeken worden begin september…Want bij nader toeien, hebben die brave Beringse Moslims misschien toch wel een beetje gelijk…

    Kris Peeters, met de Verkiezingen van volgend jaar voor ogen, is er nog niet aan uit, en Crootje heeft genen tijd want teveel occupé met de Zwarte Vrouwtjes van Afrika.

    Resultaat? De bajonetten minaretten van dat gedrocht zullen nog een paar meter hoger moeten….

     

    (Digitalia)

    10-07-2017, 10:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!