MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    31-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3951

    5/684 * - CENSUUR/DUITSLAND –Vorming van een Ministerie van Waarheid –Mogelijkheid van een internet-filter voor niet-poco berichten.

     

    ZATERDAG 31 DECEMBER 2016

    H. SILVESTER, H. MELANIE, H. PAULINE

    Dit is de afsluiting van een jaar, de twaalfde van de twaalf maanden. Er is geen dertiende en veertiende maand. Dat was alleen maar zo in de jaren dat ze dachten dat het goed ging en dat men met geld mocht gooien. Niet de gouden maar de wilde jaren. De Silverster-corrida wordt uitgelopen…

    *

    Een groep Congolezen gaat met de bus op uitstap naar Parijs. Aan de douane gekomen moeten ze stoppen voor een ‘vliegende’ controle. Baziel de douanier stapt op, kijkt even rond op de bus en zegt tegen de chauffeur: “Een brandje gehad hé?”

    *

    GELUKKIG NIEUWJAAR!!

    *

    *

    In het grote en uitgebreide Duitsland kondigt men zulks in ieder geval lang voordien aan. In het minuscule Coburgia doet men dat gewoon dievelings. Tegenstanders krijgen eerst gewoon een soortnaam, en zo worden dan al wie in die richting nog maar denkt, ‘gevolgd’. Zodanig dat er geen personeel noch middelen meer beschikbaar zijn om de échte vijanden bij de lurven te vatten.

    Zelfs het Koningshuis werkt hier dapper aan mee, als we BDW mogen geloven. Want inderdaad, alle middelen zijn goed om de Vlaming onder den duim te houden…

    ** **

     

    https://ejbron.wordpress.com/

    Het “Ministerie van Waarheid” komt:

    Berlijn wil optreden tegen “desinformatie” op internet

    In Duitsland wordt nu het Orwelliaanse “Ministerie van Waarheid” realiteit. Het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken geeft volgens berichten in de media nu de aanzet tot het creëren van een “afweercentrum tegen desinformatie”. Met het oog op de parlementsverkiezingen zou nu zeer snel gehandeld moeten worden”, citeert de “Spiegel” uit een notitie van ambtenaren van het ministerie.

     

    De nadere preciseringen van de ambtenaren van het ministerie laten echter zien dat het minder om de bestrijding van “desinformatie” gaat dan om te voorkomen dat bijzonder “kwetsbare” bevolkingsgroepen in aanraking komen met ongewenste informatie. Als “kwetsbare” groepen mensen noemt het document nadrukkelijk Rusland-Duitsers en mensen van Turkse komaf, bij wie een “intensivering van het politieke ontwikkelingswerk” zou moeten plaatsvinden.

     

    Bovendien adviseert het ministerie van Binnenlandse Zaken om het nog voor de volgende deelstaatverkiezingen – dat zou al in maart zijn – eens te worden over basisregels van de verkiezingsstrijd en tegen de “inzet van ´fake news´.” Google en Facebook hadden tijdens de Amerikaanse verkiezingsstrijd kritiek gekregen, omdat daar steeds opnieuw echte of vermeende valse berichten in omloop gebracht en verbreid werden. In Duitsland vermoeden vertegenwoordigers van de politiek en de media bovendien dat Rusland de verkiezingscampagne voor de parlementsverkiezingen zou kunnen beïnvloeden en partijen zou kunnen ondersteunen zoals de AfD. De aftredende regering van Obama had na de verloren Amerikaanse verkiezingen het gerucht in omloop gebracht dat het Kremlin ten gunste van de Republikeinse kandidaat Donald Trump in de Amerikaanse presidentsverkiezingen zou hebben ingegrepen.

    Bron:
    http://zuerst.de

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    ** **

    Nep-berichten, daar gaat het over. Maar wat dat precies zijn, daar blijft men vaag over.

    De Media schrijven zaken, die kant noch wal raken, maar zijn dat daarom nep-berichten? Mij lijkt het eerder dat het leugens zijn…. Of verbloemingen.

    Als bloggers ‘all over the world’ hun bronnen bekend geven: nee neen, zegt de Overheid, dat zijn juist de nep-berichten die we niet graag zien. En die er dus uitmoeten.

    Ik vrees dus met grote vreze, dat er op zeker ogenblik een gedachtenfilter boven het Internet zal hangen zoals er slimme camera’s bestaan voor nummerplaatherkenning maar die terzelfdertijd kunnen functioneren voor snelheidscontroles. Volgens voorgeprogrammeerde vaste codes zullen overheids nep-berichten vrije doorgang krijgen, en alles wat de Overheid niet zint, zal automatisch afgeleid worden naar de toets ‘delete’.

    En daar is met deze redenering weer de problematiek terug van ‘wie bewaakt de bewakers’… En hoe zullen we er zeker van kunnen zijn, dat precies daar geen doorstoken kaarten zitten?

    Net als straks de Paas-eieren als ‘Zoek-eieren’ zullen moeten aangesproken worden, zo glijden we on-opgemerkt de sharia-samenleving in. En achter onze rug, gaan de sluizen dicht.

    *

     

     

    31-12-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    29-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3950

    7/1097 * - EUROPA VERLOPEN - Open grenzen en aanslagen zijn OK voor Zaan Cloot -

    .

    DONDERDAG 29 DECEMBER 2016

    H. TROPHYMUS van ARLES, H. THOMAS BECKET: werd vermoord op 29/12/1170 in de kathedraal van Canterbury door hofleden van Hendrik II.

    Op de hofplaatse van boer Nelis lopen twee kalkoenen rond in volle pracht en praal. “Zijt ge al entwaar geïnviteerd om oudejaarsavond te vieren?” vraagt de ene. “Jaa’k” zegt de ander, “’k ben al twee dagen van te voren uitgenodigd bij den bakker. ’t Paste niet op de laatsten dag van ’t jaar.”

    *

    *

    Duidelijker kan het niet gezegd worden: niks te maren, nog dieper buigen zullen we.

    En met deze Nieuwjaarswens moeten we het doen. Niets te Trompen: zij doen voort met het Zilverfonds, met de Obama Care en de Moslim Broederschap.

    ** **

    http://xandernieuws.punt.nl/

     

    EU-president Juncker: Grenzen moeten ondanks terreuraanslagen open blijven

    *

    Junckers pleidooi komt erop neer dat het accepteren van terreur tot de traditionele waarden van Europa behoort.

     

    De van iedere vorm van realiteitsbesef gespeende Europese Commissie president Jean-Claude Juncker zei afgelopen zaterdag dat grenzen van Europa ondanks alle terreuraanslagen open moeten blijven. ‘Terreur pakt ons alleen als we dat toestaan.’ Hebben we soms iets gemist, meneer Juncker? Zijn het niet juist uw open grenzen waardoor tal van terroristen ongestoord onze landen konden binnenstromen, wat al grote aantallen Europese burgers met hun leven moesten bekopen?

    Juncker waarschuwde dat de ‘retoriek van uitsluiting’ de terroristen alleen maar versterkt. Ook dit was weer een valse voorstelling van zaken, want die ‘retoriek van uitsluiting’ is ligt nu juist aan de basis van alle fundamentele principes van de islam, precies die haatzaaiende religieuze ideologie die volgens u zo’n verrijking is voor onze samenlevingen, en die we nog steeds onbeperkt ‘welkom’ moeten blijven heten.

    Vluchtelingenstroom, maar amper met echte vluchtelingen

     

    De ‘basiswaarden van Europa blijven onveranderd,’ vindt u, en daarom moeten we oorlogsvluchtelingen blijven opvangen. Goed, maar waarom negeert u dan de officiële Duitse cijfers, waaruit blijkt dat nog geen 14% van alle ‘vluchtelingen’ daadwerkelijk uit Syrië afkomstig is? Vindt u het echt niet vreemd dat zo’n 8 van de 10 migranten jonge mannen zijn die hun moeders, zussen, en vaak ook vrouwen en kinderen hebben achtergelaten, zogenaamd in ‘oorlogsgebied’?

     

    Ziet u echt niet het enorme verschil met eerdere vluchtelingenstromen in de historie, waar het vrijwel zonder uitzondering ‘vrouwen en kinderen eerst’ was? En waarom worden alle bestaande internationale verdragen en afspraken genegeerd door deze enorme massa’s ‘vluchtelingen’ niet in het eerste veilige land op te vangen, maar vele honderden tot soms duizenden kilometers verder naar het centrum van Europa te sturen? Waarom hebben de veel dichterbij gelegen steenrijke Arabische Golfstaten slechts enkele tientallen van hun eigen geloofsbroeders in ‘nood’ toegelaten?

     

    Haat en terreur hebben wèl een religie

     

    Uw volgende zin was wéér een leugen: ‘Haat en terreur hebben geen religie, geen sekse, geen land van oorsprong.’ Het klopt natuurlijk dat niet alle moslims terroristen zijn, net zoals niet alle Duitsers in de jaren’30 en ‘40 Nazi’s waren. Maar bijna alle terroristen zijn wèl moslims, en ontlenen hun daden rechtstreeks aan hun geloof en aan de Koran, en dragen hun bloedbaden heel vaak op aan ISIS en aan hun ‘god’ Allah en hun profeet Mohammed.

     

    ‘Tegenover de haat van de terroristen moeten we de waarden van de bevolking zetten, die vrij, open en vreedzaam wil samenleven.’ Bent u nu echt zo blind, of doet u alleen maar hard uw best om zo over te komen? De haat van de terroristen is juist gericht tegen deze vrije, open en vreedzame samenleving, waar plaats is voor mensen van allerlei afkomst, huidskleur en overtuiging – mits ze diezelfde waarden willen delen. De islam zet zich echter af tegen al deze waarden, en vervangt ze overal waar het maar even wat ruimte krijgt door de discriminerende, racistische en onderdrukkende eigen regels en wetten.

     

    In de jaren ’30 kon een vergelijkbare racistische en haat verspreidende ideologie onze Oosterburen in de greep krijgen, ondanks het feit dat aanvankelijk slechts 10% van de bevolking daadwerkelijk lid was van Hitlers Nazi partij. De ‘open en vrije’ samenlevingen van alle buurlanden werden vervolgens kinderlijk eenvoudig in slaap gesust en vervolgen militair compleet overlopen, en konden pas na veel verzet en grof geweld weer worden bevrijd. Of denkt u echt, meneer Juncker, dat terroristen zich laten tegenhouden door geschokt reagerende politici, vreedzame demonstraties en stille tochten?

     

    Terreur gebruikt voor Europese Superstaat

     

    Natuurlijk greep u ook nu de zoveelste islamitische terreuraanslag aan om voor de verwezenlijking van uw megalomane visioen, namelijk een ‘sterkere EU’ te pleiten, omdat ‘nationaal binnenlands beleid niet meer voldoende is.’ (1) Dit is exact waar we al enkele jaren voor waarschuwen, namelijk dat de eurocraten in Brussel opzettelijk grote aantallen moslims binnenlaten, van tevoren wetende dat die een golf van kleine en grote aanslagen zouden plegen, met de bedoeling de hierdoor ontstane onrust en chaos aan te grijpen om de door vrijwel niemand gewilde, vanuit Brussel geregeerde totalitaire Europese Superstaat erdoor te drukken.

     

    Om met uw eigen uitspraak ‘Terreur pakt ons alleen als we dat toestaan’ te besluiten: inderdaad, meneer Juncker. Het wordt toegestaan, de terreuraanslagen van de afgelopen jaren, en de vele die ongetwijfeld nog gaan volgen. Echter niet door ons, maar door u. Het is de EU –en in haar kielzog de meeste huidige regeringen van West en Noord Europa- die deze terreuraanslagen mogelijk maakt.

     

    Burgers willen hun vrijheid en veiligheid terug

     

    Als burgers willen we dat inderdaad niet meer toestaan. En dat houdt in dat u, en uw complete anti-democratische club die zetelt in de door uzelf opgerichte Brusselse ivoren torens, van het toneel moet verdwijnen. Want vroeg of laat zullen de Europese volken hun vrijheid en veiligheid, die u nu opzettelijk van ons laat afnemen, weer terug willen.

     

    Dat kan nu nog op democratische wijze, maar als u zo doorgaat, dan lokt u zelf uit dat het in de toekomst mogelijk op minder prettige manieren zal gaan gebeuren. Wij hopen dat het zover nooit hoeft te komen, maar één ding is duidelijk: miljoenen vrijheidslievende Europeanen zeggen u en uw eurofiele kliek de wacht aan.

    Xander

    (1) Breitbart

    ** **

    En zeggen dat die mensen niet eens verkozen werden, maar door de belazerende Elite aangesteld werden om de boel te belazeren en de string aan te halen.

    En de boer, hij ploegde voort. Die heeft Golgotha overleefd en twee wereldoorlogen. En zelfs als zijn paard hem wordt afgenomen, ploegt hij voort. Dan zet hij eerst zijn vrouw voor de ploeg, en daarna zichzelf.

    *

    29-12-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    27-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3948

    2/974 * - VLUCHTELINGEN – dierenleed in duitsland.

     

    DINSDAG 27 DECEMBER 2016

    SINT-JAN: EVANGELIST;

    H. FABIOLA (niet de die van Laken geweest hé)

    Naast de romantiek van het Oude Rome, is er geen betere achtergrond voor de wereldvrede dan het mausoleum van Hadiranus, thans de Castelleo Sant’Angelo, toevluchtsoord in tijden van nood voor de Paus. Boven staat Aartsengel Michaël, die het zwaard weer opbergt na de overwinning van de pest in de vroege Middeleeuwen. Het werk is van de de Gentse beeldhouwer Peter Anton von Verschaffelt (1710-1793) die een nieuwe versie van de vroegere beelden mocht maken.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Vanmorgen ging ik naar het Arbeidsbureau om daar mijn hond aan te melden. Eerst zei de dame: “Honden krijgen geen HARTZ IV!” Dus legde ik haar uit dat mijn hond zwart is, werkeloos, lui, geen idee heeft wie zijn vader is en geen documenten kan laten zien. Dus keek ze in haar boekje na om te zien aan welke voorwaarden voldaan moet worden voor HARTZ IV.

    Vrijdag aanstaande krijgt mijn hond zijn eerste uitkering.

    Duitsland is een goed land .

    *

    27-12-2016, 12:01 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3947

    7/1086 * - ISRAËL: VN VEILIGHEIDSRAAD – Netanyahu valt Obama aan – VLAANDEREN REBUILT: 200 slimme-camera’s - Ludo Abicht van ‘Doorbraak’ kiest de kant van Obama -

     

    DINSDAG 27 DECEMBER 2016

    SINT-JAN: EVANGELIST;

    H. FABIOLA (niet de die van Laken geweest hé)

    Naast de romantiek van het Oude Rome, is er geen betere achtergrond voor de wereldvrede dan het mausoleum van Hadrianus, thans de Castelleo Sant’Angelo, toevluchtsoord in tijden van nood voor de Paus. Boven staat Aartsengel Michaël, die het zwaard weer opbergt na de overwinning van de pest in de vroege Middeleeuwen. Het werk is van de Gentse beeldhouwer Peter Anton von Verschaffelt (1710-1793) die een nieuwe versie van de vroegere beelden mocht maken.

    *

    Fredje komt Alfons tegen die met krukken loopt. “Een accident?” informeert hij. “En kunde gij nu niet zonder krukken lopen?” – “Ewel, ‘k wete het niet,” repliceert Alfons, “volgens de dokteur wel, maar volgens mienen advokaat niet.”

    *

    ‘Yes, we can’

    is het Engels voor

    ‘Wirt schaffen das’

    *

    Hoe groter pretentie, hoe hoger de doelstellingen. Wat voor gewone burgers nog positief kan werken, is bij Staatslieden het omgekeerde waar. In Coburgia zijn de politieke doelstellingen meestal gebaseerd op de politiek van de achteruitkijkspiegels, want ‘Dode Hoeken’ zien ze niet. Al moet ik toegeven, dat die Weyts met zijn honderden ‘slimme camera’s er een goed zicht op heeft. Mensenlevens redden en zo, maar als nevenbedoeling criminelen op de voet te volgen…. Goed gezien van den arbiter: boetes aan de lopende band, en nachtelijke onverwachte huiszoekingen. Wie had dat ooit kunnen denken; de Jihadisten zullen huilend van schrik, in recordtempo ons land willen verlaten…

    Bij ‘Grotere Staatslieden’ lijken hun van bloed druipende namen zò van tussen de bladeren van elk Geschiedenisboek te vallen. Vroeger waren dat Djehgiis Kahn, of Napoleon, in onze tijd waren dat Stalin, of Hitler, niet toevallig de kopstukken van alle Slinx gedachtengoed. Me dunkt dat hun aantal groeit naarmate de communicatiemogelijkheden toenemen en de Islam gelijkmatig uitbreidt.

    Het valt weer niet op, hoe de verkochte media nog maar eens hun enig zaligmakende opvattingen overal willen opdringen: de ‘Palestijnen’ – een volk dat historisch nooit bestaan heeft – zijn de goeden, de Joden zijn, net als voor de Duitse socialisten onder Hitler, de gebeten honden. Er klinkt zelfs iets door als ‘Right or wrong, its my Country’, zodanig is men geneigd de Islam onder alle omstandigheden op te vrijen.

     

    En wat stellen we vast?

     

    Dat deze indruk de nagel op de kop is.

     

    Want tegen dat ‘Kerkelijk gedoe’ zijn, dat de vooruitgang alleen maar tegenwerk, wordt dag en nacht publiciteit gemaakt. Ja ja, in den beginne is de Islam inderdaad een goede steun voor ze. Alleen moet men het nog overleven ook….

    ** **

     

    *

    Israël geeft VS lik op stuk

    Amerikaanse ambassadeur op het matje na VN-resolutie, conflict in regio dreigt weer op te laaien

    De onverwachte VN-veroordeling van de Israëlische nederzettingspolitiek heeft zware diplomatieke gevolgen. Premier Benjamin Netanyahu reageert furieus en haalt zwaar uit naar de VS. Zo komt het Israëlisch-Palestijnse conflict weer bovenaan op de internationale agenda.

    Netanyahu riep zijn ambassadeurs terug in tien van de veertien landen die de VN-resolutie tegen de kolonisatie ondersteunden. Eerder riep de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken de ambassadeurs van die landen bij zich. Aanvankelijk leek de Amerikaanse ambassadeur de dans te ontspringen, maar gisteravond werd Dan Shapiro toch bij de premier verwacht. Netanyahu gaf hem "een persoonlijke reprimande", terwijl in de regel een ambassadeur zich bij de minister van Buitenlandse Zaken moet verantwoorden.

    Dat alles gebeurde nadat de Verenigde Staten afgelopen vrijdag hun veto niet hadden gebruikt in de VN-Veiligheidsraad, waardoor een resolutie kon worden gestemd die de Joodse nederzettingen in Palestijns gebied veroordeelt. Israël reageerde furieus.

    Brigitte Herremans, sinds 2002 medewerker Midden-Oosten bij Broederlijk Delen en Pax Christi Vlaanderen: "Het is opmerkelijk dat dit uitgerekend op Kerstmis gebeurt, zo'n symbolisch belangrijke dag voor de christenen. Dat is zeker geen toeval."

    Nooit geklikt

    The New York Times merkte eerder op dat de kritiek van Israël op de houding van de VS aan het escaleren is. Zo beschuldigt Netanyahu de regering-Obama ervan de VN-resolutie te hebben "georkestreerd". Netanyahu haalde openlijk en in detail uit naar het kabinet van de uittredende Amerikaanse president, met wie het overigens nooit echt heeft geklikt.

    Met de nederzettingen gaat het dan ook van kwaad naar erger, stelt Herremans. "Een nieuwe wet ligt ter stemming voor in het Israëlische parlement. Die kan de nederzettingen alsnog regulariseren. Dat is voor Obama allicht de druppel geweest."

    Netanyahu staat onder grote druk van extremisten binnen zijn regering om nederzettingen te blijven bouwen. Met de verkiezing van de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump hoopte hij het conflict met de Palestijnen te parkeren en betere relaties te onderhouden met de VS. De aanstelling door Trump van de nieuwe ambassadeur David Friedman, die gezien wordt als uiterst rechts en voorstander van de nederzettingen, moest als uitgangspunt dienen.

    De VN-resolutie gooit echter roet in het eten, want ze kan leiden tot een rechtszaak bij het Internationaal Strafhof . Op die manier dreigt het aanslepende conflict tussen Israël en Palestina weer volop in het nieuws te komen.

    Isoleren

    "Op korte termijn zal deze zaak de onrust in de regio alleen maar aanwakkeren", denkt professor emeritus en Midden-Oosten-expert Ludo Abicht. "Ik vrees dat dit op langere termijn Israël nog meer zal isoleren. De Europese relatie met het land zal verharden, om nog maar te zwijgen over de dreiging van een conflict met aartsvijand Iran."

    Lees ook: hoe het door stemonthouding mogelijk maken van een Israël-kritische uitspraak in de Veiligheidsraad het opmerkelijke slotakkoord is van een gefrustreerde president Obama. (+)

    ** **

    Den Abicht laat toch wel goed in zijn politiek-correcte kaarten kijken, hé. Door de koppige houding van Israël tegenover de brave vredelievende Palestijnen, zal de Europese houding ten opzichte van Israël nog meer verharden…

    Anders gezegd: Ludo Abicht kiest nog altijd de kant van Obama. Wat niet bijster handig is voor een ex-Jezuïet. Hij zal dat ook blijven doen tot over de boord van het graf. Want bij Vlaams hoog-intellectueel Slinx is het nog altijd niet doorgedrongen, dat hun ‘Reich’ ten einde is.

    Het zit er dus dik in, dat zo gauw Donald Trump aan de knoppen zit, dat over de hele wereld gelijkgezinden de moed weer oppakken om hun rechten terug te nemen. Maar of dat helemaal onbloedig zal kunnen, is dat nog maar de vraag. Omdat Slinx, net als de Muzels, zo moeilijk een nederlaag kunnen verteren….

     

     

     

    27-12-2016, 11:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3946

    8/1318 * - ISLAM-LEER: ten voeten uit en in verzen voorgeschreven door de Koran - Soenitische en Sjiietische variaties op hetzelfde dodelijk thema – Koerden en Turken – Vergelijking met de Minotaurus uit ‘De Draad van Ariadne, het Griekse Godenkind en Godin van de passie

    .MAANDAG 26 DECEMBER 2016

    *

    F. FAMILIE,

    H. STEFAAN, Patroon van de Steenkappers, Z. DANIEL

    Naast de romantiek van het Oude Rome, is er geen betere achtergrond voor de wereldvrede dan het mausoleum van Hadrianus, thans de Castelo Sant’Angelo, toevluchtsoord in tijden van nood voor de Paus. Boven staat Aartsengel Michaël, die het zwaard weer opbergt na de overwinning van de pest in de vroege Middeleeuwen. Het werk is van de Gentse beeldhouwer Peter Anton von Verschaffelt (1710-1793) die een nieuwe versie van de vroegere beelden mocht maken.

    *

    *

    De navolgende video is niet geschikt voor gevoelige kijkers. Al moet het gezegd worden, als we niet zeer spoedig overgaan tot de handen uit de mouwen steken, zijn dergelijke scènes straks ook bij ons Dagelijkse Kost als schering en inslag. Het is dus beter er zich aan te gewennen….

    https://youtu.be/uZnElkJpv0Q

    Daar tegenover stelt de Paus ‘de Jihad van de Liefde’. Ik heb het er moeilijk mee om deze gedachtensprong te volgen. Een mensenhoofd, eenmaal van de romp gescheiden, kan toch hier op aarde helemaal niets meer denken!

    ‘Ken Uw vijanden’ is een zeer wijs en oud gezegde. Nergens beter dan bij vriend Guvaal de beschrijving gevonden van de verschillende soorten afdelingen in de Muzelmannerij. Om het nooit meer te vergeten, kopieer ik deze wijsheden die kloppen als het Sprookje van Ali Baba en de Veertig Rovers, op het randje af ongeloofwaardig. Maar het legt wel uit waarom de situatie in het Midden-Oosten nog verwarder is dan de mythologische Gordiaanse knoop of De Draad van Ariadne, de Griekse godin van de Passie. Die draad geraakte inderdaad pas ontward, nadat de held van dat godenkind via de van haar gekregen kluwen wol, uit het labyrint was geraakt nadat deze het Minotaurus-monster had gedood. Spijtig dat De Profeet nooit kennis heeft gemaakt met dat antieke Griekse verhaal, anders had hij het kunnen herinterpreterend zoals hij met de Bijbel heeft gedaan.

    Heel die zaak moet wel bekeken worden in het kader van de vijandschap tussen soennieten en sjiieten. De Turken zijn nl overwegend soennieten, net zoals de meeste bewoners van Oost-Aleppo, terwijl de Russen de facto de sjiieten helpen in Syrië.

    Rusland, Iran en Turkije zouden nu trachten een oplossing te vinden voor het Syrische drama. Vraag is maar hoe dat zal kunnen. Als we weten dat soennieten en sjiieten elkaar nog meer haten dan niet-moslims, zal dat niet van een leien dakje lopen. Iran is nl sjiietisch en Turkije soennitisch. Daar tussendoor zijn er de verschillende rebellengroepen die overwegend soennitisch zijn, net zoals IS trouwens én de Koerden. Die laatsten zijn dan weer geen Arabieren, maar leunen als volk eerder aan bij de Iraniërs, vormen 15% van de Turkse bevolking en zijn verder grote minderheids-groepen in Syrië, Iran en Irak. Turkije bestookt zijn eigen Koerdische minderheid én deze uit Syrië, terwijl het wél zaakjes doet (vooral via de oliehandel) met de Koerden uit Irak.

    *

    We gaan er dus met de Muzelmannerij op vooruit, wetende dat op het einde de Minotaurus het onderspit heeft moeten delven.

    ** **

     

    https://ejbron.wordpress.com/

     

    Dit is de islam ten voeten uit

    (Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

    De absolute onderdrukker van de vrouw en de mensen in het algemeen. Absolute onderdrukking van eigen gevoelens, eigen gedachten en eigen mening. Absolute controle over andersdenkenden door middel van geweld. Een absoluut opdringen van denk- spreek- en handelswijze. Absolute controle over ieder individu door middel van geweld. Geen enkele vrijheid van denken, spreken en handelen. Geen enkele individualiteit. Geen enkele zelfbeschikking. Geen enkel uitleven van de eigen persoonlijkheid. Draconische straffen bij het niet naleven, zoals stenigen, geselen, handen en voeten afhakken, onthoofden. De islam dringt ieder mens zijn uiterst vrouwen- en mensen verachtende wetten op en praat hem aan dat deze ‘Goddelijk’ zouden zijn. Hij beweert dat dit de wil van Allah is en versterkt en moedigt zo sinds millennia de geweldplegingen jegens anderen aan.

     

    Tot op heden kunnen vrouwen zich slechts dán onder de islam iets vrijer bewegen als zij zich in landen bevinden die voor het grootste deel nog worden bevolkt door “ongelovigen.” Aangezien er echter steeds minder landen zijn waarin “ongelovigen” de meerderheid van de bevolking vormen, wordt het voor alle vrijheidslievende mensen op deze planeet steeds krapper. Hoe verder de islam zich uitbreidt, des te minder plaats is er op deze planeet voor vrije mensen.

     

    De islam duldt geen enkele ontwikkeling en kan ook niet worden hervormd, omdat de voorbeeldfunctie van Mohammed en de bevelen in de koran daar haaks op staan. Wie de islam in zijn land toelaat, stemt ermee in dat de meest vrouwen- en mensenverachtende ideologie in de geschiedenis der mensheid zich daar kan vestigen. Tot nu toe was het slechts door middel van oorlog mogelijk om de islam de reeds door hem bezette gebieden weer te ontnemen.

     

    Door de verkrachting van de vrouwen binnen de islam, die hun mannen niet zelf mogen uitzoeken en evenmin mogen beslissen hoeveel kinderen ze willen hebben, vermenigvuldigt de islam zich op deze planeet explosief. De reden waarom er zoveel moslims zijn, is niet gelegen in het feit dat de mensen vrijwillig deze religie volgen, maar dat ze bang zijn voor zijn bestraffing bij het niet naleven ervan èn dat uittreding uit de islam bestraft wordt met de dood.

     

    Tegelijkertijd heeft het merendeel van de vrouwen binnen de islam geen zelfbeschikkingsrecht, maar worden ze als fokvee verdeeld onder de islamitische mannen om aldus zo veel mogelijk kinderen voor de islam te baren. Een man van een ander geloof nemen, is hen niet toegestaan. Deze hele handelwijze zorgt er voor dat de islam zich steeds verder over deze planeet uitbreidt. Het is het geweld binnen de islam dat deze verbreiding bewerkstelligt, omdat Mohammed een geweldpleger was en met geweld te werk gegaan is. Dit heeft hij in een boek tot uiting gebracht, zodat het door hem bedreven geweld zich steeds verder over deze planeet kan uitbreiden, totdat er zich op deze planeet geen vrij mens meer bevindt.

    Onderstaande video toont de islam in zijn zuiverste vorm, wanneer men ”ongelovigen” niet langer van zijn “vredelievendheid” hoeft te overtuigen, maar hij zich zo ver heeft verbreid dat dit niet meer nodig is. Dat is de vrijheid die iedereen te wachten staat die de islam in zijn land heeft binnengelaten.

    Bron:
    https://petraraab.blogspot.nl
    Door: Petra Raab

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress

     ** **

    Een recent voorbeeld van de valsheid van de Muzelmannerij is voor Francken Theo de minotaurus van dat ‘humanitaire visum’ voor die zogezegd ten dode opgeschreven brave familie in Aleppo. Één brok comedia del’arte met als gevolg één groot onontwarbaar juridisch kluwen. Met het Hof van Cassatie en alle deurwaarders van het land te kakken gezet. Terwijl heel de Arabische wereld grinnikend toekijkt. Want Recht moet geschieden. Vooral in een democratischer Rechtsstaat.

    Als den Theo dat kluwen wol maar niet vergeet…

     

    Als tweede voorbeeld zou ik graag die Tupolev vermelden, die neergestort is in de Zwarte Zee. Maar net als Poetin wens ik uit respect voor de onschuldige slachtoffers (ja toch!) geen voorbarige conclusies te trekken. Ja ja, het zou ook een menselijke, ja zelfs een technische fout kunnen geweest zijn. Of zelfs de schuld van een klas vogels in alle 3 die moteren ineen klap. Wijd verspreide wrakstukken, en verscheurde lichamen… allemaal onschuldig tot de schuld bewezen is.

     

    Na deze twee onheilspellende feiten op de vooravond van het Nieuwe Jaar, is het volgens mij te risicovol om aan mijn lezers een Zalig en Gelukkig Nieuwjaar toe te wensen. Men mag immers de Hemel nooit uitdagen met de Hel.

    *

     

     



    27-12-2016, 10:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    26-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3945

    11/1842 * - TEEVEE – Verschil Rai –VN VEILIGHEIDS RAAD - RUSLAND: Crash Russisch koor in Zwarte Zee - NEDERLAND – PVV in het vizier van Saoedi-Arabië

    .

    MAANDAG 26 DECEMBER 2016

    *

    F. FAMILIE, H. STEFAAN, Patroon van de Steenkappers, Z. DANIEL

    Evarist had gisteren goed in den drank gezeten en lag ’s anderendaags maar mottig in zijn bedde. Zijne maat ging hem gaan bezoeken. “Ge hebt precies lijk rillingen,” zegt dien. “Jaa’k” zucht Evarist. “En klapperen joen tanden?” –“’k Weet het niet,” zegt Evarist, “ze liggen op het nachtkastje”.

    *

     

    VN-Veiligheids Raad. Zetel New-York

    Aantal leden:193 – Vlaanderen is niet vertegenwoordigd…..

    *

    Deze voormiddag doorgebracht met op de achtergrond de RAI, ook ’n Staatszender, maar wat voor ene. Die snapt tenminste waarover het gaat. Op deze Hoogdag van Kerstmis kan het verschil niet groter zijn.

    De Rai spreekt de taal van het Volk, is cultureel, zwierig, Christelijk, bekwaam, beschaafd en leerrijk. Allemaal kwaliteiten die bij het duo VRT/VTM schitteren door afwezigheid.

    Maar dit terzijde. Alhoewel… het meteen duidelijk is waarom daar de Spaanse ‘cava’ en de Spaanse vakantiebestemmingen gepusht worden en Italië links wordt gelaten. Linx, Extreem of gematigd Linx: het moto van de Leugenpers. Het mag U dus niet verbazen, dat ik nog even, als tegengif, in de Gewijde Stilte van de Italiaanse Hoogdag van Kerstmis wil vertoeven.

    Eerst was Rome aan de beurt, Vaticaanstad zelf met vooral het zon-overgoten Sint-Pietersplein volgestroomd met enthousiaste menigte van over de hele wereld. Dan een concert vanuit de bovenkerk van de Basiliek van St-Franciscus in het bergstadje Assisi. Twee pakkende ‘items’ op wat het Italisch mooiste dag van het jaar is. Met de voornaamste twee fundamenten waarop het land steunt: het antieke Rome en St-Franciscus die het Christendom opnieuw heeft uitgevonden en de patroonheilige is van Italia. Twee vaste gegevens die ver beneden de stand liggen van de twee linxe mediazenders in Coburgia. Arm, arm Vlaanderen dat daarmee zijn pap moet koelen! En iets dat me doet terugvallen op de ‘gebiedsroof’ die de oorlogszuchtige Palestijnen aanklagen voor de VN-Veiligheidsraad in New York, iets waar doorheen de eeuwen, de Vlamingen nog niet eens aan gedacht hebben. Nu weer met het megalomane Uplace en de protserige nieuwe Ghelamco-arena in Grimbergen (Vlaams-Brabant), waardoor in een paar jaar het hele gebied zal ver-brusseld worden.

    Ten overvloede kregen we tussen-in een Kerstviering in een eeuwenhoud kerkje ergens in de Provincie Trente, ons nog bekend van het Concilie van Trente (1545-1563). We kregen in beeld en klank bij ons aperitief zomaar als toemaatje een losse greep onbetaalbare puur-cultuur. Met de enthousiaste aanwezigheid van vooral veel jong volk, dat voor de camera’s verscheen als levende schilderijen van beroemde Meesters. Schitterende brandramen die het daglicht zeefden, en oude Middeleeuwse meesterwerken zowel aan de muren als door zangkoren voor de camera’s.

    En dan kwam het nieuwsbericht van die verdwenen Tupolev boven de Zwarte Zee. Dat de Kruisvaart tegen de Islam zelfs op deze Dag van Vrede niet kon achterwege blijven, zagen we ondertussen daarin bevestigd. In dat vliegtuig, met aan boord o.a. het wereldberoemd Alexandrov Ensemble, met de volledige bezetting (64 leden) was onderweg naar Syrië waar het zou optreden voor de Russische Bevrijdingstoepen.

    Over de lotgevallen van Geert Wilders en zijn rol op het wereldvlak, laat ik de tekst van E.J.J Bron, hiernavolgend, voor Uw eigen verbeelding. Mij moet van het hart, waarom de Zetel van de Verenigde Naties Veiligheidsraad persé in Amerikaanse handen moet zijn. Amerika is belangrijk, da’s just, maar dat is Bruxellabad ook voor de Verenigde Naties van Europa. En toch wordt er maandelijks tijdelijk verhuisd naar Straatsburg. Het is onzinnig, maar ‘leven en laten leven’ tussen gelijken is de onderliggende boodschap. Bij de wereld-VeiligheidsRaad uitsluitend onder Amerikaanse vleugels, is dat pure overklassing.

    ** **

     

    http://xandernieuws.punt.nl/

     

    Wilders vervolgd omdat Saudi Arabië met sancties dreigde’

     

    Schaamteloos hypocriet: VN houdt conferentie in Saudi Arabië over vrijheid van religie, terwijl een kritische blogger tegelijkertijd 50 van 1000 zweepslagen krijgt – ‘Nederland heeft zich overgegeven aan islamistische schurkenregimes’

     

     

    In VN Mensen’rechten’raad lid Saudi Arabië krijg je vanwege openlijke kritiek op islam zweepslagen en gevangenisstraf; in Nederland wordt je ‘enkel nog’ voor het gerecht gesleept.

    We schrijven al lang dat Europa en zeker Nederland stap voor stap buigt voor de islam. Er zijn sterke aanwijzingen dat dit ook in het geval van het recente proces tegen PVV leider Geert Wilders is gebeurd, en één van de landen met de slechtste mensenrechtensituatie ter wereld, de Salafistische Sharia dictatuur Saudi Arabië, Nederland met economische sancties heeft gedreigd als de regering niets tegen het ‘probleem Wilders’ zou ondernemen.

    De VN Veiligheidsraad veroordeelde Israël gisteren voor de bouw van huizen voor Joden op zogenaamd ‘bezet Palestijns gebied’. De scheidende secretaris-generaal van de VN, Ban Ki-moon, erkende afgelopen week dat de VN zich altijd wel heel erg eenzijdig tegen de Jose staat richt (2).

     

    Wat de islam en met name de Arabische Golfstaten betreft, is het exact omgekeerd. Zelden of nooit wordt er een moslimstaat veroordeeld voor het dagelijkse racisme, de discriminatie en vervolging van vrouwen, christenen, homo’s en andere niet-moslims.

    Ongekende gotspe: Saudi Arabië in VN Mensenrechtenraad

     

    Het is zelfs nog erger: de VN gedoogt niet alleen de onderdrukkende islamitische religie, maar helpt deze tevens te beschermen en te verspreiden. Raif Badawi zit al sinds juni 2012 vast in een Saudische gevangenis omdat hij het gewaagd had ‘onislamitische’ ideeën op zijn weblog te zetten. Enkele dagen nadat zijn vrouw Ensaf Haidar een beroep deed op de VN, koos de VN Mensenrechtenraad – met steun van de VS en Groot Brittannië - uitgerekend Saudi Arabië opnieuw als lid. Naar Haidar en haar vastzittende man werd geen seconde omgekeken.

     

    ‘Wat een geweldige prestatie van Saudi Arabië,’ spot de Italiaanse journalist Giulio Meotti bitter. ‘Het land geeft dichters en bloggers een pak slaag, terwijl de Sheikhs enkel bezig zijn met het vullen van hun weelderige paleizen met vrouwen en minnaressen, die dood worden gestenigd als ze ‘overspelig’ worden. Saudi Arabië is het land waar een Shi’itische geestelijke publiekelijk werd onthoofd, en waar een christen geen tunica of kruisje mag dragen.’

     

    Hillel Neuer, directeur van de mensenrechtenorganisatie UN Watch, vatte het verschil tussen realpolitik en het verraad van de Westerse waarden als volgt samen: ‘Een alliantie sluiten met Stalin om Hitler te stoppen is één ding; het is heel wat anders om te beweren dat Stalin een voorvechter van de mensenrechten is.’

     

    Enkele dagen nadat de Saudi’s het opnieuw tot de VN mensen’rechten’raad hadden gemaakt, organiseerde die een tweedaagse workshop in de hoofdstad Riyadh waar de ‘evolutie van het concept van mensenrechten in het raamwerk van internationale en regionale mensenrechtensystemen’ werd bediscussieerd. Meotti: ‘Evolutie van mensenrechten? Vraag dat aan Raif Badawi, die dat beter weet dat de VN bureaucraten.’

     

    ‘Nederland heeft zich overgegeven aan islamistische schurkenregimes’

     

    Saudi Arabië misbruikt de VN enkel om hun onderdrukkende religie over de aardbol te verspreiden, en om het Westen zover te krijgen alle kritiek op de islam te verbieden en te criminaliseren. Zo blijken ze serieus te hebben gedreigd met economische sancties tegen Nederland als het ‘probleem Wilders’ niet zou worden aangepakt.

     

    Wat vervolgens prompt gebeurde. De PVV leider werd schuldig bevonden aan ‘racisme’, enkel vanwege zijn uitspraak dat hij minder criminele Marokkanen in het land wil. Meotti: ‘Via deze schandalige rechtszaak zond de Nederlandse overheid een boodschap van overgave aan de Saudi’s en andere islamitische schurkenregimes, die ieder tegengeluid bestraffen.

     

    Saudi’s dreigden Nederland met sancties om Wilders

     

    Werd Wilders namens de Saudi’s vervolgd, omdat die Nederland met sancties dreigden? Volgens berichten kreeg de Saudische Kamer van Koophandel de opdracht van de autoriteiten om Nederlandse bedrijven zowel direct als indirect niet langer in te schakelen bij lokale projecten.’

     

    We berichtten al vaker dat Saudi Arabië en andere islamitische Golfstaten jaarlijks miljarden uitgeven aan de islamisering van Europa, door onder meer de opleiding van haatimams, de bouw van nieuwe moskeeën en de verspreiding van hun discriminerende, racistische, anti-Westerse en virulent antisemitische tak van de islam te financieren en promoten.

     

    Kritiek op islam en moslims wordt gecriminaliseerd

     

    De Saudi’s proberen al vele jaren via de Organization of Islamic Cooperation (OIC) om aan de hand van de niet-bindende VN resolutie 62/154 alle kritiek op de islam en op (het gedrag van) moslims wereldwijd te verbieden. ‘Dit is precies wat er met Wilders is gebeurd,’ vervolgt Meotti. ‘Hij stond terecht vanwege zijn mening dat er ‘minder Marokkanen’ in Nederland zouden moeten zijn. Sommigen beweerden hierdoor beledigd te zijn. Vreemd genoeg was dat niet het geval bij veel ergere opmerkingen die door linkse (PvdA) politici werden gemaakt*.’

     

    (* ‘Wij hebben hier ook kutmarokkanen’ (Rob Oudkerk); ‘We moeten Marokkanen vernederen’ (Hans Spekman); ‘Marokkanen hebben een etnisch monopolie op overlast’ (Diederik Samson).)

     

    De VN en de democratieën in het Westen hebben het opkomen voor de mensenrechten en de vrijheid in de handen gelegd van één van ’s werelds grofste schenders van de vrijheid van religie en meningsuiting. Toen een VN delegatie in Saudi Arabië aankwam voor een conferentie over ‘religieuze vrijheid’, kreeg Raif Badawi gelijktijdig 50 van 1000 zweepslagen voor het proberen gebruik te maken van die vrijheid. Ondertussen liet Joachim Rücker, de president van de VN Mensenrechtenraad, zich glimlachend met Saudische officials op de foto zetten.

     

    Saudische religieuze politie reeds actief in Europa

     

    Meotti: ‘Vrouwen, christenen, bloggers, Westerse ‘godslasteraars’, moedige Nederlandse parlementariërs: Wees gewaarschuwd! De muttawayyin, de Saudische religieuze politie die ervoor zorgt dat iedereen zich aan de Koran houdt, is inmiddels ook in de straten van Europa gearriveerd. Vraag maar aan het Franse satirische magazine Charlie Hebdo.’

     

    Enkele dagen nadat 12 mensen van dit magazine door moslimextremisten waren afgeslacht, en vier Joden in een Parijse supermarkt, mochten Saudische officials vrolijk met de familie van de slachtoffers en de wereldleiders meemarcheren in de mars voor vrijheid door Parijs, en dat terwijl ze zojuist een blogger vanwege het lasteren van Allah en Mohammed met zweepslagen hadden gestraft.

     

    ‘Zal Wilders de volgende zijn? Nu al zijn er Shariarechtbanken actief in Nederland. Wat zij onder ‘mensenrechten’ verstaan: Stenigingen, zweepslagen en onthoofdingen. Maar wie zal ons recht om onze mening daarover te uiten redden?’

    ** **

    *

    Dat de ebbenhouten Moslim Broeder in het Pentagon hierin een zware hand heeft gehad, spreekt vanzelf. Op de valreep van zijn ambt is dat goed geprobeerd om zijn Opvolger een kool te stoven.

     

    Ach, ‘Palestina’, het van het Joodse Volk weg geroofde stuk grondgebied aan de andere oever van de Mare Nostrum waar ooit onze Beschaving valse vorm kreeg. De Islam claimt dat nu, en krijgt gelijk van de hele Linxe poco-wereld.

    Mannen weten waarom.

    Maar het is in feite, maar dan op veel groter schaal, hetzelfde probleem als in Vlaanderen. Wie luidst roept, krijgt het meeste gehoor. Om dat te bewijzen, voor zowel Het Heilig Land als voor ons Land. twee landkaartjes zoals die uit de Geschiedenisboeken blijken.

    Onder en boven, als door ratten afgebeten

    Of is dat weeral een andere reden om het Geschiedenisonderwijs te bannen? Zodanig dat binnen enkele jaren niemand meer weet wie hij of zij precies is, mossel of vis.

     

     

    26-12-2016, 10:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3949

    6/851 * -ZWITSERLAND Boerka verbod via referendum OK -

     

    MAANDAG 26 DECEMBER 2016

    *

    F. FAMILIE,

    H. STEFAAN, Patroon van de Steenkappers, Z. DANIEL

    *

    *

    Naarmate het jaar verloopt, worden we bedolven onder allerlei ‘jaaroverzichten’. Uiteraard, zijn dat alleen de ‘juiste’ ‘items’. Over het boerka-verbod in Zwitserland zult U daarin wel nergens iets vinden. Onderstaand bericht dateert nog van deze zomer, en is dus al bijna helemaal vergeten. Niet meer over spreken, dan blijft het verbod beperkt tot dat ene land….

    Maar deze blog heeft een boontje voor dat land, waar Vlaanderen best mee in de federale boot zou stappen. Zwitsers zijn precies, ze zijn een Natiestaat met maar liefst vier landstalen en ze bleven doorheen de eeuwen toch aan hetzelfde zeel trekken. In tegenstelling tot Coburgia, genieten de Franstaligen daar geen enkel voorrecht. Vandaar de voorspoed van dat Land.

    Wat nog meer is: niemand heeft daar last van een of ander ‘Koningshuis’. Met het uitgespaarde geld heeft men de Zwitserse Frank tot een der sterkste munten van de wereld gemaakt.

    Nogal wiedes dat de Islam daar niet ‘pakt’ want er wordt daar hard gewerkt. Liefst zonder pottenkijkers of mee-eters.

    ****

    *

    GEPLUKT BIJ

    Consequent boerkaverbod: In Zwitserland werd voor het eerst een vrouw uit Koeweit wegens gezichtsverhulling beboet

    (Vertaling: E.J. Bron)

    In de strijd tegen de alledaagse islamisering van onze leefwereld zijn de buurlanden veel consequenter. In het Zwitserse kanton Ticinobijvoorbeeld is sinds 1 juli een verbod van kracht om je gezicht in de openbare ruimte te verhullen. Afgelopen weekend werd de “anti-boerka-wet” voor het eerst consequent toegepast: een vrouw uit Koeweit moest 100 Zwitserse Frank (ruim € 92,-) betalen voor het dragen van een boerka.

    De vrouw uit Koeweit stond voor een restaurant in de stad Chiasso. Het restaurant is slechts enkele honderden meters verwijderd van de grens met Italië. Politieagenten legden aan de vrouw uit dat het dragen van een boerka wettelijk verboden zou zijn en dat ze daarom 100 Zwitserse Frank boete moest betalen. Nadat ze de boete had betaald, deed ze haar sluier af.

    Volgens de chef van de politie in Ticiono, Norman Gobbi, was dit de eerste keer dat hiervoor een boete werd gegeven. Gobbi was tevreden met de huidige ervaringen en wordt door de media geciteerd met de woorden: “De Arabische toeristen zijn intelligenter dan vele tegenstanders van het boerkaverbod.” Ook de wethouder van Lugano, Michele Bertini, verklaarde: “Als je goed aan de Arabische toeristen uitlegt dat dit door het parlement werd besloten, wordt het verhullingsverbod goed opgevolgd.”

    Over de “anti-boerka-wet” werd in het kanton Ticino in 2013 d.m.v. een referendum beslist. Als een vrouw voor het eerst met een boerka wordt gesnapt, moet zij een boete van omgerekend € 92,- tot € 924,- betalen. In geval van herhaling dreigt een boete van een bedrag tot € 9.240,- Zowel de boerka als de eveneens onder Arabische toeristen meer gangbare niqaab zijn verboden. Sinds midden 2014 bestaat er ook in Frankrijk een boerkaverbod. In Oostenrijk en Duitsland vinden de regeringen het tot nu toe niet noodzakelijk om handelend op te treden.

    Bron:
    http://zuerst.de

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

      

    Er is maar één taal die de Moslim verstaat, en dat is klare taal. Bij de minste aarzeling meent hij zijn kansen schoon te zien. Geduldig als een cobra wordt op het minste teken van zwakte gewacht, terwijl ondertussen de aantallen groeien.

    Totdat gans Europa doordesemd is met ondergrondse netwerken die klaar zitten om toe te slaan. Zij vergaderen en werken wekelijks in hun ‘Gebedshuizen’ de wachtwoorden uit. In hun eigen dieventaal zoals bij ons vroeger het Bargoens bestaan heeft. Maar ze zijn wel zo slim (vals) om bij ’t buitengaan elkaar ‘salem aleikum’ te wensen. Terwijl ze ‘Allahu Akbar‘ bedoelen.

    Voilà, zegt de poco Elite: ziet U wel dat die gematigd zijn?! Ze werken zelfs goed mee om de hen toegestopte ‘subsidies’ goed te besteden. T.t.z. de rest van wat ze niet naar de thuislanden hebben doorgesluisd.

    *

    Maar binnen enkele dagen zal daar hard aan gewerkt worden. Na 20 Januari gaan de poppetjes aan het dansen.

    Even doorbijten, beste ongenode gasten, binnenkort voelen jullie weer het woestijnzand knisperen tussen hullie tanden. Laat dat vooral geen probleem zijn: het spoelt de maag. Eenmaal terug daar een dak boven jullie hoofd, kunnen de handen uit de mouwen komen: jullie hebben het hier geleerd (?).

    Als dat enigszins kan volgens jullie ‘religie’, verover dan elkaars grondgebied, leer voortaan in vrede met elkaar te leven, of gaan jullie verder met aanslagen plegen: het zal ons wel pijn doen, maar verder kan het ons geen barst schelen. De weg naar het niveau van onze Beschaving vindt U wel. En weet, dat dank zij de moderne technologie en de communicatiemiddelen van tegenwoordig, jullie er heel wat minder eeuwen zullen over doen dan wij.

    Als het ooit ’ns zover komt, dan spreken we elkaar nog wel ‘ns. Op een voetbalmatch of zo. We zien wel. Maar kom dan ongewapend. Wij bijten niet.

     

    **

     

    26-12-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    25-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3944

    6/832 * -EUROPESE INSTELLINGEN – OKW van de E.U. – AMERIKA REBUILT – Standpunt Trump -

     

    ZONDAG 25 DECEMBER 2016

    K E R S T M I S

    ADESTE FIDELIS…

    *

     

    **

    KERSTWENSEN

    In één en dezelfde krant op “Krantenkoppen’ tezelfdertijd warm en koud blazen, op twee centimeter van elkaar, is ook een manier van nieuwsgaring.

    Aan elke lezer dus te oordelen. Eerst (met veel warme tongzientjes) de kruiperige woorden van Juncker, de ‘Chef’ van de E.U., dan de optimistische aanpak van Donald Trump. Let wel: het gaat telkens om de Islam.

    De wereld is erger dan een woeste jungle na 8 jaar Obama. Junker gaat op de rug liggen, en Trump brult als een gekwetste leeuw. Maar met de historische kennis van de Islam waarover we beschikken, is de keuze niet moeilijk, me dunkt. Altijd in de zekerheid dat we onze Vrijheid duur zullen verkopen.

    Tel vervolgens, als U inzake de wereldpolitiek tot een besluit bent gekomen, daar de oplossing bij die U zelf in gedachten had voor de binnenlandse situatie, en U komt, net als ik, tot de vaststelling dat wachten op het einde van de bestaande legislaturen alleen maar kostelijke verloren tijd is. Er moet zo vlug mogelijk gestart worden met twee brandnieuwe propere leien die als een ijzeren stapelbed de gebruikers overnachting bieden.

    Een onderste ligplaats voor elke afzonderlijke Natiestaat (met herschikking van de staatsgrenzen), en een bovenliggende voor de wereldvrede.

     

    De vraag is maar, als er nog tijd genoeg is, en of dat allemaal kan zonder wredeslactpartijen. Daarvoor is het belangrijk om goede vrienden te hebben waarop we kunnen rekenen. Wij op hen, en zij op ons.

    Zouden die soort vooruitzichten niet de allerbeste Kerstwensen kunnen zijn voor alle mensen van goeden wille?

    ** **

     

    Juncker: "Openheid is het beste middel tegen terrorisme"

     

    "Europa moet de mensen die uit oorlogsgebieden vluchten, opvang blijven bieden." Dat zegt Europese Commissievoorzitter Jean-Claude Jüncker zaterdag in de kranten van de Duitse Funke-Mediengruppe. Hij verzet zich zo tegen een koerswijziging binnen de Europse vluchtelingenpolitiek.

    De Luxemburger roept op vluchtelingen niet automatisch te verdenken van terrorisme, en ook een "retoriek van uitsluiting" te verwerpen. "Onze waarden, onze manier van samenleven in vrijheid en met elkaar in alle openheid is het beste wapen tegen de terreur", aldus Juncker.

    Intensievere samenwerking

    De Commissievoorzitter roept naar aanleiding van de aanslag van maandag op een kerstmarkt in de Duitse hoofdstad Berlijn, waarbij 12 mensen om het leven kwamen, bovendien op tot een intensievere samenwerking tussen de lidstaten van de Europese Unie.

    Nationale binnenlandse politiek onvoldoende

    "In een tijd waarin terroristen niet worden tegengehouden door landsgrenzen, is de nationale binnenlandse politiek niet meer voldoende", klinkt het. Het doel moet zijn om "informatie, met name in de Schengenzone, beter uit te wisselen, achterpoortjes voor terroristen te sluiten en hun financiële bronnen droog te leggen", aldus Juncker, die toevoegt dat de Europese Commissie daartoe ook concrete voorstellen heeft ingediend.

     

    ANDERE EN BETERE VERSIE

    Trump na de aanslag in Berlijn: "Wanneer gaan we terugvechten?"

    Hij vraagt zich op Twitter af wanneer de VS en andere landen zullen terugvechten tegen de haat.

    in een video waarin de daderj trouw zweert aan terreurgroep Islamitische Staat. Volgens Trump gaat het om "puur religieuze bedreigingen".

    "De terrorist die zoveel mensen doodde in Berlijn zei net voor zijn misdaad, 'door de wil van God, zullen we jullie afslachten varkens. Ik zweer het, we zullen jullie afslachten'". "Dit is een puur religieuze bedreiging, die realiteit is geworden. Zoveel haat! Wanneer zullen de VS, en alle andere landen, terugvechten?"

    Wraak

    In de video belooft Anis Amri, die vrijdag werd doodgeschoten in Milaan, wraak te zullen nemen voor de moslims die gedood zijn bij westerse luchtaanvallen. De aanslag van maandag werd dinsdag opgeëist door IS.

    Wereldwijde jihad

    Donald Trump reageerde ook al kort na de aanslag in Berlijn. "Regelmatig slachten Islamitische Staat en andere islamitische terroristen christenen in hun gemeenschap en plaatsen van cultus af als deel van hun wereldwijde jihad", zei hij toen. Deze terroristen, hun regionale en wereldwijde netwerken moeten van de aardbodem geveegd. "Een opdracht die wij met alle vrijheidslievende partners willen uitvoeren".

    ** **

     

    *

    Ja, inderdaad, het speelt zich af voor onze ogen, en we zien het niet. Omdat dat niet mag van de Overheid. Overal in Euuropa zijn er ondergrondse netwerken voor achterbakse sluiopmoordenaars.

    Onze Regeringen maken het hen zelfs gemakkelijk. Onbeperktzo gelmakkelijk mogelijk. Vrij verkeer van persoenen, goederen en diensten…. Het is weliswaar goed bedoeld, maar meteen voor Moslims hetzelde als ten dans genodigd worden.

    Dat bewijst de tocht van Berlijn helemaal naar Milaan, van de Kerstmarkt-jihadist van Berlijn. Die gast is kunnen surfen op de golven en de ruggen van zijn medestanders, die allemaal gezworen hebben niet te rusten voor ze ons allemaal vernietigt hebben.

    De ‘vluchtelingen’ hebben onze gastvrijheid misbruikt en daarom gaan ze er terug uit, de goeden met de slechten. Net als Adam en Eva, verjaagd uit het Aards Paradijs

    *

     

    25-12-2016, 22:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3943

    8/924 * - EUROPA REBUILT – Zelf beslissen over Andere en betere Leiders – KORAN: de 10 duivelse opdrachten - CHRISTENDOM – Kerstmis in Rome – 10de Kruistocht?

     

    ZONDAG 25 DECEMBER 2016

    H. Anastasia, H. Eugenie

    K E R S T M I S

    ADESTE FIDELIS…

    *

    Kerstmis het warmste feest,

    In het koudste jaargetijde.

    Het is donker en koud,

    Maar naast je is er iemand die van je houdt.

    Knus genietend naast de boom,

    Het voelt bijna als een droom.

    Laat het buiten maar koud zijn,

    Wij genieten samen van onze witte wijn.

    Bij de knetterende warme haard,

    Worden wij van alle zorgen bespaard.

    Het is donker en koud,

    Maar naast je is er iemand die van je houdt.

    *

    Zegt Katrientje tegen heur vriendinne Wieske: “Verleden weke is den elektriek alverre voor een kwartier uitgevallen in de cinema.” Wieske, die altijd overbezorgd is, zegt: “En was er gene paniek?” – “Jaa’t” zegt Katrientje,

     

    Spring is in the air….

    *

    Ha, U heeft het ook gezien. Er staat inderdaad een zware denkfout in de titel boven dit stukje: Leiders ‘krijgt’ men niet zomaar. Men maakt ze zelf om de vorige er dan uit te werken. Goedschiks of kwaadschiks. Als het maar rap gaat. En liefst via een spontaan uitgesproken en uitgevoerd vonnis door een volksjury.

     

    Op dezelfde maat als zij de afgedankte schoenen in Irak (Sadam Houssein) en in Libië (Khadafi) eigenhandig hebben verwijderd… Geen prettige vooruitzichten voor wat nog rest van de ‘kleurpartijen’ die van zichzelf denken ‘staatsdragend’ te zijn geweest.

    De invasie van Europa is er teveel aan. Ze weigeren toe te geven dat ze het konden geweten hebben. Omdat het allemaal in de Koran staat: ‘de opdracht om Joden en Christenen te vermoorden (Surah 9:29), om niet-moslims te terroriseren (8:12), om jonge meisjes te verkrachten (65:4), om seksslaven te maken (4:3), om te liegen over je ware bedoelingen (3:54), en het bevel om oorlog te voeren tegen de ongelovigen (9:123) en de hele wereld aan Allah te onderwerpen (9:33).’

    De Moslim-Broeder en ex-president Obama van Amerika besloot dit jaar zijn Kerstboodschap opnieuw met de woorden ‘God bless America’.

    ** **

     

    https://ejbron.wordpress.com/

    *

    Trump over de aanslagen: “De geciviliseerde wereld moet zijn manier van denken veranderen.”

    Terwijl de Duitse media en autoriteiten zich nog te buiten gingen aan vermoedens over de Berlijnse aanslag, sprak de toekomstige Amerikaanse president Donald Trump duidelijke taal. Tegen de achtergrond van het drama in Berlijn, de moord op de Russische ambassadeur in Turkije en een aanslag in een islamcentrum in Zürich, riep Trump de wereld er via Twitter toe op zijn manier van denken te veranderen.

    Duits-zu-erst

    Trump schreef letterlijk: “Vandaag waren er terreuraanvallen in Turkije, Zwitserland en Duitsland – en het wordt alleen maar erger. De geciviliseerde wereld moet zijn manier van denken veranderen!”

    Verder verklaarde hij dat de terroristen, die deze aanslagen hebben gepleegd, vernietigd zouden moeten worden. Letterlijk: “Er werden onschuldige burgers op straat vermoord toen zij op het punt stonden de kerstvakantie te vieren.” En: “Regelmatig slachten de ´Islamitische Staat´ en andere radicaalislamitische terroristen christenen in hun gemeenten af.” Hieraan zou samen met alle vrijheidslievende partners een einde gemaakt moeten worden.

    Trump veroordeelde ook scherp de moordaanslag op de Russische ambassadeur in Turkije. Hij betuigde zijn medeleven aan de familieleden van ambassadeur Andrej Karlov, die door een “radicale islamitische terrorist vermoord” zou zijn. De moord op de ambassadeur zou een “schending van alle regels van de geciviliseerde orde zijn” en zou in de hele wereld veroordeeld moeten worden, staat er in een andere verklaring van Trump.

    Vertaald uit het Duits door:

    Bron:
    http://zuerst.de

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    ** **

    De Kerstdagen zijn, zo zegt men, dagen van hoop. Maar het waren geen mensen, die in de Kerstnacht zongen van ‘Vrede op aarde aan alle mensen van goede wil’, maar engelen uit de Hemel.

    Maar wat, als blijkt dat de progressieve wereld voorwaar heeft ontdekt dat er helemaal geen Hemel en dus ook geen Hel bestaat? Dus maken ze die dan maar ineens zelf. Met de gekende gevolgen.

    Wij keken een paar uur geleden naar de Middernachtmis in Rome. Geen probleem in Italië en zelfs de hoge Alpentoppen vormden geen belet om mee te kijken, want alles werd op Eurovision uitgezonden.

    Dus toch uit ‘the clouds’, net zoals in het Kerstverhaal, uit de Hemel.

    Heel even dachten we ook daar te zijn terecht gekomen, want de Dienst was prachtig. Het voelde aan alsof het Universum op deze polaats aanwezig was. Vooral wat zich afspeelde onder het baldakijn met de 4 gedraaide zwarte colonnades, een realisatie voor de eeuwigheid van de Meester-Architect Bernini (1598-1680). Alles werd ineens zo helder als glas: het Christendom IS vrede, zoals het Universum eeuwig is. Tijd en ruimte vielen weg op het einde van de Pauselijke homilie, toen die besloot met de woorden: ‘van kribbe tot Golgotha: allemaal omwille van mij. Van ieder van ons persoonlijk.’

    Dat zagen we vooral toen die oude man, (van mijn leeftijd) omringd door kleine kinderen van over de hele aardbol, de San Pietro langs een zij-uitgang verliet.

    Ps:

    Dit jaar stond, naast de populaire Kerststal op het wereldberoemde plein voor de Sint-Pieters-Basiliek voor de obelisk, een muurtje in steen, met daarin het Kruis van Malta, met daar tegenover een visserssloep. Een Ridderkruis en ‘iets’ om verre horizonten mee te bevaren: toch nooit een zinnebeeld van de komende Kruistocht?

    *

     

    25-12-2016, 11:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    24-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3941

    7/868 * - DUITSLAND - Aanslag Berlijn – Christenen (?!) zingen samen Kerstliederen voor de Gedächtniskirche -

     

    ZATERDAG 24 DECEMBER 2016

    K E R S T A V O N D

    H. ADELE, H. IRMINA, H. SJAREL MACHLOEF (LIBANON)

     *

    Zo verwoordde Guido Gezelle Kerstavond:

    KERSTNACHT

    't Is nacht, staat op, wie kan der nu nog slapen,

    als 't eeuwig Licht de duisternis omstraalt,

    en als het Woord, dat alles heeft geschapen,

    is uit de troon des Hemels neergedaald?

    Van Oost en West, uit al de hemelstreken,

    staat op en komt! niet langer meer gedraald;

    een schamel Kind komt onze banden breken!

    Kerstnacht, Kerstnacht, Messias zegepraalt.

     

    Verleid, verdoold, langs ongebaande sporen,

    zoekt iedereen de weg die niemand vindt,

    Ach, komt alhier, en in de stal geboren,

    aanschouwt de Weg, de Waarheid, in dit Kind!

    Van Oost en West uit alle hemelstreken,

    staat op en komt! niet langer meer gedraald;

    Een schamel Kind komt onze banden breken!

    Kerstnacht, Kerstnacht, Messias zegepraalt.

     

    Aanschouwt de Weg, de Waarheid en het Leven,

    die ballingschap en slavenjuk verkoor,

    om ons genade en vrijheid weer te geven,

    die onze schuld en eigenwaan verloor,

    Van Oost en West, uit alle hemelstreken,

    staat op en komt! niet langer meer gedraald;

    Een schamel Kind komt onze banden breken!

    Kerstnacht, Kerstnacht, Messias zegepraalt.

     

    Kerstnacht, Kerstnacht, veel schoner dan de dagen

    o, Hemelzon, die Bethlehem verlicht,

    verblijd ook ons, die Uw genade vragen,

    o, liefde Gods, die in de kribbe ligt!

    Van Oost en West, uit al de hemelstreken

    staat op en komt! niet langer meer gedraald;

    Een schamel Kind komt onze banden breken!

    Kerstnacht, Kerstnacht, Messias zegepraalt.

    *

    Baziel moest naar Brussel bellen. Aan de andere kant zegt de telefoniste: “J’ecoute”. – “Ik ook”, antwoordde Baziel, “’k Hen zelfs styf koed8”.

    *

    http://www.hln.be/hln/nl/34662/Vluchtelingencrisis/article/detail/30366

    *

    Zoek in onderstaand stukje de zeven verschillen. En let vooral op de verborgen boodschap vanwege onze Leugenpers.

    Goed opletten, want het is niet simpel.

    Enne, echt waar: het is in alle soorten ‘Media’ dit jaar, op Kerstavond, de eerste keer, dat er ‘Stille Nacht’ ten gehore wordt gebracht, of zelfs nog maar vermeld wordt. Eerst moeten er doden vallen, zoals in Berlijn.

    O ja, er al op uit gekomen waarom die kerk in Berlijn op de Breitscheidplatz in het stadsdeel Charlottenburg, de plaats van de aanslag.Op de afbeelding helemaal bovenaan kunt U het al een beetje (verkeerd) raden. Het is weliswaar de ruïne van de in de nacht van 23 November 1943 platgebombardeerde Keizer Willem II-kerk. ’n Beetje een rare plek om daar de vredige Kerstmarkt te verstoren, op de plaats die de ‘Geallieerden’, wij dus, de latere NAVO, Berlijn plat gooiden in de oorlog tegen het Duitse Nationaal Socialisme van toen.

    Oorlog en Vrede, zo dicht bij elkaar, als nergens anders ter wereld. Want Keizer Willem II was ook de Duitse Keizer (die deze Kerk liet bouwen ter herdenking aan zijn Vader Willem I), de ge-pinhellemende Duitse Keizer die op 8 Augustus 1914 de Eerste Wereldoorlog in gang trok.

    En nu zou Berlijn misschien wel de aanzet zijn van weer eens ’n wereldoorlog?

    PS:

    Niet vergeten, dat ons Coburger ‘Vorstenhuis’ nauw verwant was/is met deze mislukte wereldheerser. Ook al met al dat bloed aan de handen. Een familie-trekje? Maar U erkent er wel de pretentie van het Huis van Seksen Coburg Gotha in.

    ** **

     

    *

    Erg pakkend : Berlijners en vluchtelingen zingen samen 'Stille nacht, heilige nacht'

    video De symbolische aanslag op een kerstmarkt, opgeëist door IS, heeft Berlijn op haar grondvesten doen daveren. Maar de Berlijners zijn niet van plan om zich uit elkaar te laten spelen door de terreur. Samen met vluchtelingen zingen ze aan de Breitscheidplatz waar een terrorist met een vrachtwagen dood en vernieling zaaide.

    Het is een ontroerend signaal van verbondenheid tussen de Berlijners. Leden van een vluchtelingenkoor en een Berlijns kerkkoor zingen samen onder meer 'Stille nacht, heilige nacht' en 'We are the world' met als boodschap voor de terroristen: "Wij zijn allemaal Berlijners en wij trekken aan hetzelfde zeel".

    ** **

    De Media brengen ons gaarne dit soort berichten, waardoor we moeten begrijpen dat niet dé Moslim de schuldige is, maar alleen een uitzonderlijk ‘geradicaliseerd’’ exemplaar dat de trappers kwijt is. Is maar, zeggen ze; de Koran verbiedt elke mishandeling van Ongelovige varkens en dito honden.

    Wie ondertussen wel geen Kerstliedjes heeft gezongen, is de dader die met bekwame spoed via Lampedusa op de vlucht was naar Egypte. Met de sneltrein via Chambérie (Frankrijk) naar Milano (Italië), waar hij, midden de nacht, op een medeplichtige stond te wachten die hem per auto verder zou helpen. Tot 2 bedachtzame carabinieri hem een paar begrijpelijke vragen wilden stellen. Waardoor er allen maar geantwoord werd zoals het een Moslim past: met geweld. Want in die twee Italiaanse flikken zag hij gewoon twee Kruisvaarders. Maar dapper als twee echte legioensoldaten van wijlen Julius Caesar, schoten zij eerst.

    Einde citaat.

    Merkel is opgelucht. Ze leeft op, dat dien diene het toch minstens ‘geschafft’ heeft. En hij heeft zelfs af-werk geleverd en geniet dus haar instemming om bij Allah een dubbel rantsoen jonge maagden te krijgen.

    De altijd durende Morgenkoffie van de dader…









    24-12-2016, 17:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3942

    6/832 * - VLAAMS BELANG: jaaroverzicht Villa Politica – VB wind in de zeilen – 10de Kruistocht

     

    ZATERDAG 24 DECEMBER 2016

    K E R S T A V O N D

    H. ADELE, H. IRMINA, H. SJAREL MACHLOEF (LIBANON)

     

     

    *

    Bij onderstaand artikel over de VRT-journaliste Linda De Win in 'Villa Politica' dacht ik even bij Mister Scrooge van wijlen Charles Dickens in het verhaal van Christmas Carol waar diens steenhard Jodenhart breekt op de avond van Kerstmis.

    Het is inderdaad ongezien, dat iemand van de Staatszender een Eigen Belang-verdediger niet alleen laat uitspreken, maar integendeel nog een spreektribune geeft zoals aan een socialistisch vrijdenker.

    Is dat onder invloed van de Kerststemming? Of is het eerder het logisch gevolg van de peilingen?

    Zeg niet dat de nederlaag van het Clinton wijf daar voor iets tussen zit. Of ziet men aan de horizon een teken aan de wand en achten zij de tijd gekomen om bij te draaien?

    Dat heet dan zijn hek naar de wind draaien, zeker?


    Als binnenkort Villa Politica zowel van binnen als van buiten ‘vernieuwd’ zal zijn, dan zie ik het nog niet zo rap gebeuren, dat bijvoorbeeld Almacy, Calvo, Crombez en Mandoline Rutten dezelfde verhoortechniek zouden moeten ondergaan als Het Vlaams Blok/Belang jarenlang heeft moeten ondergaan.

    Het is niet, omdat die van het ‘Eigen volk Eerst’ nu eindelijk mede aan de Macht zijn, dat ze zich anders zouden gaan gedragen. Hard maar rechtvaardig, twee kwaliteiten die niet huishoren in het Marxisme.

     

    Die van de TEEVEE hebben al straks bijna 3 jaar kennis kunnen maken met NV-A ministers op de meest delicate plaatsen. En dat zijn nog maar de kopieën van de originelen.

    Het ‘Globalisme’? Daar hebben de Amerikanen al mee afgerekend door Trump te kiezen. En als een echo komt daarbij de reactie van Poetin die te mooi is voor woorden. Geen oorlog, maar vrede.

    Barackske jong, het zal voor een andere keer zijn. Ga gerust nog wat inspiratie opdoen in Kenia of Jakarta. Maar vergeet niet daar Uw eigenlijke naam te gebruiken (Barry Soetoro) anders zou men U wel eens kunnen verwarren met een Amerikaanse President die op de Interpol-lijsten prijkt..

    ** **

     

    Van Grieken over Vlaams Belang: "Ik denk dat de toekomst ons toelacht"

    Het is het moment van de terugblikken en dus legde VRT-journaliste Linda De Win in 'Villa Politica' de onvermijdelijke vraag ook voor aan Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken. "Hoe kijkt u terug op 2016?" Die toonde zich ondanks de veelbesproken strubbelingen binnen zijn partij bijzonder optimistisch. "We hebben de wind in de zeilen en we surfen mee op de rechts-populistische golf die over Europa trekt", zei hij met een brede glimlach.

    "Het was zeer goed. Alle peilingen geven ons een verdubbeling, we doen het zeer goed, we zien onze ledenaantallen stijgen, op sociale media zijn we de tweede grootste partij van het land. We hebben de wind in de zeilen", zei hij.

    Over de strubbelingen in verband met het bezoek van kopstuk Filip Dewinter, Anke Van dermeersch en Jan Penris aan Griekenland en hun contacten met Gouden Dageraad, zei Van Grieken: "In de beste huwelijken is er al eens ruzie, maar dat leidt niet direct tot een scheiding. Dat kan geen kwaad. We hebben de rangen gesloten en doen nu aan politiek."

    "We surfen ook mee op de rechts-populistische golf die over Europa komt", vervolgde hij. "Met Geert Wilders in Nederland, Marine Le Pen in Frankrijk. Ik denk dat de toekomst ons toelacht."

    ** **

    Naast de binnenlandse ‘mogelijkheden’ (!) die Het Vlaams Belang toelachen, schittert daar meteen de mogelijkheid om Vlaanderen terug op de wereldkaart te zetten. Nu de droom van de Onafhankelijkheid stilaan vaste vorm begint aan te nemen, moet/zal Gerolf Annemans de verzoeningspoging kunnen ondernemen, om de Vlamingen op één lijn te krijgen.

    Het zal de lijn zijn van Le Pen, Geert Wilders, AfD, Nigel Farage, Viktor Orban en nog vele anderen die bij deze groep ‘vast-beslotenen’ zullen aansluiten, eenmaal die de goede richting zijn ingeslagen. Want op het wereldtoneel wachten de twee machtigste landen ter wereld: het Amerika van Donald Trump en het Rusland van Vladimir Poetin.

    En dat men ons niet verwijt te hardvochtig te zijn voor de miljoenen ‘oorlogsvluchtelingen’ die gewoon de gelegenheid hebben aangegrepen (met misbruik van onze gastvrijheid en onze tolerantie) om Europa te veroveren. Laat het een ultieme Tiende en Laatste Kruistocht worden om deze keer de Islam definitief te verslaan.

    Naast de romantiek van deze Kerstavond (die de politiek-correcte Elite dit jaar helemaal heeft ondergesneeuwd door het Kerstgebeuren achterwege te laten en te vervangen door het plaatsvervangend schaamlapje van ‘De Warmste Week’), hopen we voor volgend jaar de traditie in ere hersteld te zien.

    De opgehaalde miljoenen (in deze warme week) zullen niet beletten, dat er nog méér aanslagen zullen volgen. De rotzooi ‘tot op het bot’ op kuisen zou beter zijn.

    Dat is de prozaïsche kant bij deze, en ... mijn Kerstwensen aan vriend en vijand.

    **

     

     

    24-12-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    23-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3938

    5/657 * - ITALIË – Italiaanse immigratie: ’t is iets wat anders -

     

    VRIJDAG 23 DECEMBER 2016

    H. JAN van KENTY (POLEN), H. DAGOBERT

    *

    Het bloed kruipt waar het niet kan gaan. De mens is een hokvast beest.

    Dat zijn al twee spreuken om te zeggen, dat ‘Weihnachten’, ‘Noël’, ‘Kerstmis’, ‘Natale’ begrippen zijn, zo oud als onze Beschaving zelf.

    Dat is niet alleen een uiting van ons Christen-zijn, maar meestal een spontane belevenis die er als vanzelf komt. Net als iedereen vanzelf adem haalt.

    Hoe ‘men’ er ook zo goed mogelijk voor ijvert om te boel te belazeren: Kerstmis is Heilig.

    Weet U, dat tijdens de Kerstnacht van 24 op 25 December 1915 aan het IJzer-front ergens bij Diksmuide, zowel de Duitse als de Vlaamse soldaten (en ook Franse) uit de loopgraven kwamen, om elkaar ‘n Zalig Kersfeest te wensen. Elk om beurt zongen ze hun eigen Kerstliederen, die o zo dikwijls bijna woordelijk dezelfde waren. Dat gebeurde niet zomaar, maar er was, buiten de Legerleiding om, afgesproken daar op dat ogenblik de Duitse Aalmoezenier de monstrans uit de nabije kapotgeschoten kerk aan ‘onze’ Aalmoezenier zou teruggeven. Tegen in de bevelen werd er om middernacht een ‘Staakt het Vuren’, geblazen, en werd er bijeengekomen voor een gezellige ‘Schnaps’. Wat uiteraard een storm van verontwaardiging deed oplaaien bij de ‘vaderlands-lievende’ officieren van beide kanten…. Er werd gedreigd met hel en verdoemenis, en de soldaten werden terug geschopt iedereen terug in de eigen loopgraven, zodat de oorlog kon doorgaan. Om erger te voorkomen, werd deze gebeurtenis in de doofpot gestopt. Wegens – toen ook al – niet politiek correct.

    Daar moest ik aan denken, bij dat artikel van die Dame in Schoten. Ook ‘,n vroegere immigrante, die inderdaad haar vaderland niet kan vergeten. Enfin, leest U maar zelf.

    ** **

     

    *

     

    Italiaanse bouwt landschap vol kerstsfeer in woonkamer

    Schoten - Tonia Porcu heeft in haar woonkamer een groot kerstlandschap in elkaar geknutseld. Met dit creatief werkstuk wil deze kranige dame uit Sardinië de aloude Italiaanse kersttraditie hoog in het vaandel houden.

    Tonia Porcu is geboren en getogen in het stadje Nuoro. Daar vindt ze alles voor een Italiaanse kerst. Na haar huwelijk met de in maart 2014 overleden Fons Sleeuwaart kwam Porcu in België wonen waar ze het grootste feest van Italië een prominente plaats wil geven.

    “Zelf ben ik niet fanatiek gelovig, maar samen met mijn Italiaanse familie, vrienden en kennissen heb ik Kerstmis net zoals vele Italianen altijd heel intens beleefd. Met mijn kerstlandschap, dat ik nu al 15 jaar maak, wil ik deze traditie ook in België verder zetten.”  

    Wie eens een kijkje wil komen nemen, is welkom in de August Jonckersstraat. De aandachtige toeschouwer zal wel merken dat kindje Jezus zich nog niet in de kerststal bevindt. Tijdens de kerstnacht zal hij echter naar aloude traditie ook bij Tonia Porcu een plaats krijgen in de kerststal.

    ** **

    Dat de Islam fanatiek als altijd, vooral de Christenen (en de Joden) wil treffen op deze dagen, is in zoverre te verwachten omdat hun ‘religie’ in feite de ‘Ersats’ is van de oorspronkelijk Joodse Jahweh. Moesten ze erin slagen het christendom te doen verdwijnen, dan kunnen ze zichzelf uitroepen tot de bedenkers van in feite onze Godsdienst.

    Islammerij is – volgens de feiten – een soort afbakken imitatie van de Joodse oorspronkelijke godsdienst, bedacht en gefantaseerd door een half seniele woestijnrover hoofdman.

    Op die manier wil de Islam overblijven als enige soort ter wereld, die als Zonen van de Almachtige, afgevaardigd zijn om gewelddadig de wereld te mogen regeren. Wat in wezen dezelfde pretentie is als van het Marxisme: iedereen moet hun kameraad zijn, of ze sloan up joe mulle.

    *

    Kerstmis, het Feest van de Vrede, zou dus de Elite de ogen moeten openen: Islam = oorlog. Niet omdat onze Beschaving dat wilt, maar omdat de Islam dat wilt.

     

    23-12-2016, 18:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3938

    8/1400 * - KAZAKSTAN -Na Arco gesjoemel om te redden wat er nog te redden viel, weeral Leterme als schuldige met de Afkoopwet. EIGEN JEUGD - ’t College in Ieper.

     

    VRIJDAG 23 DECEMBER 2016

    H. JAN van KENTY (POLEN), H. DAGOBERT

    ’t Is al zeker dat we gene witte Kerst gaan hebben. ’t Is koud, maar ’t bijt niet en ge voelt dat de wolken niet sneeuwachtig zijn.

    Op een kille dag in het putje van de winter stopt een camion aan een rood licht. Achter deze wagen rijdt een blondje, Peggy. Zij stopt op haar beurt, stapt uit , klopt op de deur van vrachtwagen en roept: “Menere , ik ben Peggy en u verliest uw lading!” Jerry de vrachtwagenbestuurder wil wel antwoorden, maar net op dat moment wordt het licht groen en rijdt hij door. Aan het volgende licht begint het blondje opnieuw met het hele gedoe. Maar ook deze keer vertrekt de chauffeur zonder zelfs te letten op het meisje. Hij heeft echter geen geluk, want ook bij de volgende lichten staan die op de rood. Peggy, ondertussen behoorlijk op haar tenen getrapt, stapt opnieuw uit, en gaat voor de camion staan en roept heel luid: “Menere, ik ben Peggy, en ge verliest uw lading!” Waarop Jerry geïrriteerd zijn raampje opent en tegen het blondje roept: “Mevrouw, ik ben Jerry en ik strooi zout…”.

    *

    Premier Leterme tussen zijn ministers Vanackere, Chastel en Reynders. Foto: REUTERS

    De ARCO-criminelen (die op een volgende blog de volle lading gaan krijgen, ge moogt gerust zijn) komen dus ook aan bod bij de

    De Kazachgeit

    Begrijp me niet verkeerd, want eigenlijk gaat het niet om een echte geit maar il een ‘gate’, maar geiten of bokken, die feitelijk kemels zijn. Die soort kemels die nog stammen uit de gloriedagen van Yves Leterme, die ons best nog herinneren van samen met het geitje Ingetje Vervotje, zijn politiek speelkameraadje van toen. Ook dat ding had een Christelijk gezin, vertelde ze ooit: haar ‘vaste vriend’, een kat, alle drie knus samen in één knus appartementje. Op de verkiezingsavond van hun ‘doorbraak’ dansten ze voorwaar met elkaar samen boven op de tafels…

    Daarna zou den Ief zijn vriend Kris Peeters weghalen uit het Unizo, om hem in zijn plaats Minister President van de Vlaams Deelregering te maken. Wat dus de 3de gekende kemel is van Leterme. Want wij zitten er maar mee, met die half-seniele fezelaar. Dat waren toen de jaren waar de super-Clowns van de CVBP (Martens en De Haene) aan het wegdeemsteren waren, en dat er jong talent (!) zou overnemen. Stelt U even voor: een oud-leerling van mijn college zou als Premier van het Land, de Vlaming, nu toch wel recht doen, zeker! Als een oudere oud-medeleerling van datzelfde College was ik bijna fier in zijn plaats. Ik was er zeker van! Het kon toch niet anders! Te meer daar die Held zomaar woonde in de Groeningestraat, waar ik als kind voorbij moest onderweg van huis naar de Lagere Jongensschool.

    Maar net als in het Lijdensverhaal, ging de haan al van direct aan het kraaien. Hij sprak nog wel de woorden die hem voor altijd zullen blijven typeren, van ‘Wie gelooft die mensen nog?’’. Maar het ging van verraad naar verraad tot… dezelfde Staat. Toen moest die, als zijn tijd verstreken geacht werd, de plaats geruild worden voor Marianne Thyssen en voor Yv’ke werd het de OESO. Betaalt ook goed en het was Europees en Internationaal.

    En wat blijkt nu? Niet alleen komt hij op het podium in de Diksia van den Dikken De Haene (ARCO)-zaak, maar plukt hij ook de verdiende bloemekee in het Kazach Schandaal, soms ook wel eens de ‘Afkoopwet’…genoemd

    Wat een eer moest zijn voor dat voorvaderlijk College (Kaleeze, zeggen de Ieperlingen) is er de schande van geworden.

    Bekende oud-leerlingen

    Albert Nyssens (1855-1901), jurist, oud-minister

    Paul Breyne, oud-gouverneur van West-Vlaanderen

    Yves Leterme, oud-premier van België

    Karl Vannieuwkerke, journalist

    Maxime Vantomme, wielrenner

    Isaac Delahaye, muzikant

     

    Mgr Désiré DeHaerne (1804-1890), Bisschop, Volksvertegen-woordiger en Pauselijk Huisprelaat in Rome zijn ze vergeten.

    Zie voor deze bijna vergeten historische figuur, medewerker van Paus Leo XIII, van Rerum Novarum, op

    https://nl.wikipedia.org/wiki/D%C3%A9sir%C3%A9_de_Haerne

    Ook Principaal Hugo Verriest ontbreekt. En over de speciale voorkeur van G. Gezelle in de jaren voor de 1ste Wereldoorlog blijft onvermeld. Er zijn dan ook geen priester-leraren meer, dus is ‘t bisschoppelijk College, gewoon ’t College geworden… Zelfs met ‘Gemengd Onderwijs’, daar waar het ons toendertijd ten strengste verboden was om nog maar naar ’n rok te kijken, zelfs al was onze bloedeigen zuster.

     

    Ik zou liever zien, dat die Leterme van de lijst van Oud-Leerlingen afgehaald wordt, en dat Hugo Verriest er weer boven aan prijkt.

    ** **

    Afkoopwet blijkt initiatief van regering-Leterme II

    Het was wel degelijk de regering-Leterme II, nochtans in lopende zaken, die besliste om de minnelijke schikking – de zogenaamde afkoopwet – in 2011 snel te regelen via een amendement in plaats van een volwaardige wet. De SP.A, zowel toen als nu in de oppositie, zwaait met de notificatie van de ministerraad van 3 februari 2011, een maand voor de stemming in het parlement.

     

    Daarin stelt de regering de Kamer zwart op wit voor om de dossiers over het fiscale bankgeheim en een uitgebreide minnelijke schikking te koppelen. En wat meer is, ze vraagt ook om de ‘parlementaire oplossing’ op te nemen als amendement bij de wet diverse bepalingen dat de opheffing van het bankgeheim zou regelen.

    Afkoopwet blijkt initiatief van regering-Leterme II

     

    Op die manier raakte de afkoopwet, een voorstel dat stof lag te vergaren op de bureaus van CD&V en Open VLD, effectief in ijltempo door het parlement. Achteraf gezien lijkt dat verdacht, nu we weten dat Armand De Decker (MR) achter de schermen lobbyde voor de afkoopwet, zodat de miljardair Patokh Chodiev, er gebruik van zou van kunnen maken.

     

    De Decker ging zeker langs bij toenmalig minister van Justitie Stefaan De Clerck (CD&V). Ook minister van Financiën Didier Reynders (MR) en minister van Buitenlandse Zaken Steven Vanackere (CD&V) zouden zijn benaderd. Ze ontkennen elke betrokkenheid. Maar Chodiev haalde zijn slag thuis: in juni schikte hij al.

     

    Voor de SP.A is het duidelijk: ‘De manier waarop de afkoopwet werd goedgekeurd, was al een maand voordien doorgesproken binnen de regering’, hekelt Kamerlid Dirk Van der Maelen. ‘In het parlement werd tussen meerderheid en oppositie onderhandeld over het bankgeheim, maar niet over de verruimde minnelijke schikking.’ Van der Maelen wil ook toenmalig premier Leterme horen in de commissie Kazachgate, die vandaag voor het eerst samenkomt. Volgens de notificatie van de bewuste ministerraad heeft Leterme het voorstel op de agenda geplaatst.

    ** **

    Leterme is dus voor even de meid voor het vuile werk geweest. Ja. inderdaad, meer was die VENT niet waard.

    Geen Frans als moedertaal? Ambitie genoeg, maar doorzicht, holala. De Orde van Malta?! Toch niets voor dat boerke uit de Westhoek.

    Al eens nageplozen hoeveel Ieperse Poorters er hebben deelgenomen aan vooral de 1ste Kruistocht, toen de oorspronkelijke Tempeliers in hoofdzaak uit de Westhoek afkomstig waren? Zouden er niet meer aanwijzingen zijn dan de uitdrukking ‘Drinken als een Tempelier’ die in het Ieperse zo goed gekend is?

    *

    (Germaine, wete gij wat dat juist es? Zou da waar zijn, wat den diene van de B.A.C. zei, dat dat een soort bevoorrechte spaarders waren, omdat hij mede-eigenaar waren?)

    *

    Weetewa? We belasten den diene met al z’n pretentie met de verheven taak om de domme koppen van geldschieters van het ACW, die fier zijn om coöperant te mogen zijn geweest, via Kris Peeters nog wat langer aan het lijntje te houden. Minstens tot begin 2018. Spreek goed van de vaststaande terugbetaling van minstens 40%... We laten het op die manier wat aanmodderen met zogezegde juridisch onaanvechtbare voorstellen, waarvan wij op voorhand weten dat ze een nog grotere diefstal zijn. Als onze Zware Kassa maar gespaard blijft.De Staat bedriegen is immers toch de Nationale Sport geworden van het Land.

    Wij van de Tsjeven besterven het van de schrik voor al dat stemmenverlies dat er onherroepelijk zit aan te komen….

    En dat ventje zelf? Wel, die verlaat de politieke arena, en wij die ons vel gered hebben, we tonen onze lege handen. Niets in de handen, niets in de mouwen.

    Zelf ’n ordinaire dief blijft niet lang op de plaats van de misdaad….

     

     

    23-12-2016, 17:41 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    22-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3938

    7/1070 * - MOSLIM EXECUTIE-RAAD – Charme offensief – Aanpak Berlijnse vijandelijke aanval: met gebruikmaking van de opgedane oorlogservaring op nationaal vlak.

    .

    DONDERDAG 22 DECEMBER 2016

    H. HUNGEER,

    H. FRANSCESA XAVIERA CABRINI (Chicago) werd door paus Pius XII in 1952 uitgeroepen tot patrones van de emigranten (en alzo zou ze ook de patrones van Antwerpen moeten zijn!)

    Nationaliteit? Belg natuurlijk!

    Salah Echallaoui (r), voorzitter van het Executief van de Moslims van België ©BELGA

    *

    De Islam bij ons denkt aan vernieuwing toe te zijn. Op zich is dat al merkwaardig, maar een tandje bijsteken in de muilentrekkerij kan geen kwaad. Naast het veel belovend word ‘Executie’ is er nu een nieuw embleem: geen woestijnzand, maar het water van de Zondvloed waaruit een dorre boom wortel schiet.

    Nou moe: van duidelijkheid in de symbolen gesproken! En waarom was Het Kromzwaard nu ineens niet meer goed?

    *

    De man op de afbeelding hierboven is een Turkse Belg, of een Belgische Marokkaan (dat is niet te zien, zelfs niet met de microscoop) en als Voorzitter van zijn eigen ‘Raad’, wens hij plotseling zoete broodjes te bakken met ons, alle Oude Belgen tussen 0 en 100 jaar. Nogal wiedes, de Oude Belgen uit Djezekens tijd zijn immers al lang bij Allah. Wij leven al lang niet meer van jacht en visvangst. Zij wel.

    Ziezo, laten we dus even het woord ‘bedotten’ vergeten, en goed uit onze doppen zien. Bijleren moeten we toch elke dag.

    En waarachtig: na de 3de ‘aanslag’ op een verzamelde menigte op openbare plaatsen, zoals Parijs en Brussel, en nog laatst in Berlijn, moeten er ‘bruggen worden gebouwd’.

    Vooral daar de aanpak van de Overheid daar heel anders klinkt. Buiten het gejank over de ‘slachtoffers’ (dat “gevierd” werd in de nabij zijnde Gedächteniskirsche) is men daar, met alle aandacht naar dat éne punt: de oorzaak van de miserie, per direct ‘to the point’ gekomen. Overal elders werd ook wel goed gezocht naar de daders, maar de nadruk ligt daar telkens bij de slachtoffers.

    De Deutsche Grundlichkeit plaatst de dingen in de juiste rangorde. Treuren is goed, het lucht op, maar dooft de wraakgevoelens. Nu zien we het ‘lik op stuk geven’ die tot hiertoe binnenshuis moest blijven, om de lieve Moslims net te vergrammen.

    En dus doen die ineens waar die het best in zijn= bedotten. Een charme-offensief , dat is waarop we zaten te wachten. Benieuwd of daar ook een radicale veroordeling van aanslagen tegen ons zal te lezen zijn.

    PS:

    Stel U even voor dat Beke of Peeters in de plaats waren geweest van Theo Francken en Jan Jambon. Of erger, dat die twee ‘mandaten’ in handen waren gekomen van Bruno Tobback en Freya Vandenbossche. Het is maar dat U het verschil zou merken. moest er een DeWinter of een Annemans de volgende keer aan bod kunnen komen. Het idee alleen al zou wel eens de ‘Exodus’ naar de thuislanden op gang kunnen trekken, want het mooie leventje zou dan voorgoed voorbij zijn….

    ** **

    *

    Moslim-executieve moderniseert website om "boodschap van vrede te laten horen"

    Het Executief van de Moslims van België (EMB) heeft vandaag haar nieuwe website voorgesteld. Dat gaat gepaard met een nieuwe, moderne communicatie. "Om beter de verschillende opdrachten van dienstverlening die aan de EMB zijn toegewezen kenbaar te maken, maar ook om de boodschap ten gunste van een burgerislam en het respectvol samenleven te verspreiden."

     

    "In de huidige context is het primordiaal om onze communicatie te dynamiseren, om onze boodschap van vrede te laten horen", aldus EMB-voorzitter Salah Echallaoui tijdens een persconferentie. Hij veroordeelde de recente "daden van barbarij, in Duitsland en in andere gebieden van de wereld".

     

    De EMB, die sinds 1974 is erkend, koos ook een nieuw logo waarin een kaart van België is verwerkt. "Het symboliseert onze inspanningen die we dagelijks ontplooien ten gunste van een Belgische islam, geworteld in de territoriale, politieke, economische, sociale, culturele en taalkundige context van het land", vervolgde de voorzitter. "België verdient te worden aanzien als een modelland in Europa voor het samen-leven. De kleur goud verwijst naar een islam van licht, tegengesteld aan het obscurantisme."

    Justitieminister Koen Geens (CD&V). ©BELGA

     

    België heeft de verantwoordelijkheid "de gematigde moslims te ondersteunen, ze te helpen en te laten horen", zei minister van Justitie Koen Geens (CD&V), bevoegd voor de erkende erediensten, . "Zij zijn twee keer en meer dan wij slachtoffers van het terrorisme", commentarieerde Geens. "Het recht om anders te zijn bestaat, maar zich integreren is een plicht. De EMB moet een belangrijke rol spelen tegenover de maatschappij en de moslims in België helpen om hun eigen geschiedenis te ontwikkelen", in een bezorgdheid van wederzijdse verdraagzaamheid.

    Minister Geens betreurde dat hij als gevolg van tragische gebeurtenissen in 2016 te vaak moest herinneren aan het belang van het samen-leven. Hij nam afstand van verschillende vertegenwoordigers van het populisme die de samenleving verkankeren en het jaar tekenden, zoals Nigel Farage, Donald Trump of ook Geert Wilders. "Ik ben woedend over de haat, maar ik blijf geloven in de goedheid van mensen. Wij zijn dezelfde menselijke wezens, maar er moet een wederzijdse tolerantie zijn die moet aanzien worden als een sterkte en niet als een zwakte".

     

    Naast informatie over de EMB bevat de site, die 120.000 euro bijkomende financiële steun genoot, een overzicht van de erkende moskeeën in het land.

    ** **

    U heeft het goed gezien: de Tsjeef Geens gelooft in de goedheid van alle mensen. En voornamelijk, voortgaande op de feiten, in deze van de Nieuwkomers…

    Dat moet als muziek geklonken hebben in de oren van alle Moslims, tegenwoordige en toekomstige levende en dode.

    Opmerkelijk hoe die man weeral de zaken omdraait: protesteren tegen de situatie onderweg te zijn naar een nieuw soort slavendom, is totaal verkeerd. Zwijgen en ten onder gaan is de boodschap.

    En dat zijn dan de woorden van een ACW-ER die 800.000 van hun trouwste aanhangers jarenlang het vel over de oren hebben gestroopt en hun schuld nu willen afkopen met andermans geld.

    Heel doorzichtig van de Tsjeven: hun kiesaanhang is zich aan het verleggen. Christelijke mensen zoeken andere oorden op, alleen de carrière-jagers blijven. Want zij azen op de vele honderdduizenden ‘andersgelovigen’.

    Moest er een Nobelprijs voor Onderkruipers bestaan, die Geens is, namens zijn partij, een goede kandidaat. En de Nobelprijs voor de Oplichting van eigen mensen, wel die gaat naar… het ACW.

     

     

    22-12-2016, 21:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3937

    7/1128 * - CHRISTENDOM - Bisdom Gent sluit 16 kerken – ISLAM-INVASIE/TURKIJE –Nieuwe tunnel onder de Bosphorus – Weidse Vlaamse vlakte in 2116 -

     

    DONDERDAG 22 DECEMBER 2016

    H. HUNGEER,

    H. FRANSCESA XAVIERA CABRINI (Chicago) werd door paus Pius XII in 1952 uitgeroepen tot patrones van de emigranten (en alzo zou ze ook de patrones van Antwerpen moeten zijn!)

    ‘Ja’ zei Vandamme, “ge moogt het toch niet verwarren. Bij ons zijn dat im-migranten.” – “Dat is heel juiste,” vond Snoeck, “en als ze heiligen willen, gaan ze ze ook zelve moeten meebrengen.”

    *

     

    *

    Eerst was hier geen plaats meer voor de doden. Nu ook al niet meer voor de levenden. En binnenkort verdwijnt, samen met de stenen, ook de ziel van het dorp zelf.

    Nachtmerrie of dagmerrie: we spreken beter van het einde van de wereld: een horror. Een dat rijmt met terror dat zowat hetzelfde klinkt in zowat alle mogelijke gesproken talen. Want de verschrikking duurt zonder onderbrekingen 24/24 en 7/7. De schrikkeldagen (dagen waarin we moeten schrikken) zijn: voor het ‘Vrijdag Gebed’ op vrijdag-avond en de Goddelijke Diensten in onze Kerken op de zondag. Bij de eerste soort ‘dagen’ is het aangeraden om binnen te blijven en bij de tweede soort om zich zelf binnen te verschansen.

    En dat is nog maar het begin. Want de ‘globalisatie’ doet haar Blijde Intrede.

    Erdogan zelf is er bijna klaar voor. De man is een historische bruggenbouwer die de Continenten verbindt. En geloof me: zijn Rijk is wel degelijk van deze wereld. Naast de vaste oeververbinding tussen het vasteland van Azië en Europa die er al lang is, bestaat er sedert vandaag ook de snelweg onderdoor het water van de Zeestraat der Bosphorus = Euraziëtunnel, naast de spoorwegtunnel = Marmaray-project, die reeds sedert oktober 2013 operationeel is (geraamd op zo'n 2,5 miljard euro, waarvan een groot deel wordt gefinancierd door de Europese Investeringsbank en de Japanse Bank voor Internationale Samenwerking).

    In Turkije wacht een leger van 3 à 4 miljoen ontheemde ‘gelukzoekers, ‘vluchtelingen’ om in Europa ‘asiel’ te komen vragen. De ‘hervestiging’ wacht alleen op een tweede feit, het visum-vrij reizen van alle Turken, moslims dus, die dat wensen. Die zijn nodig voor de ‘begeleiding’ der ‘invasie’ in de gewenste banen…

    Zo gezien zijn de plannen van Adolf Erdogan goed bedacht, want overal in Europa, vooral in Duitsland, wachten daar reeds miljoenen Turkse reeds lang ‘geïntegreerde’ landgenoten op deze gebeurtenis. Nu nog als geslepen bedotters Poetin bedotten, zodat er rugdekking is, en Europa valt als een rijpe appel in zijn schoot. Een strategie waaraan zelfs Obama niet kan tippen.

    Zeker weten dat de cruciale pionnen reeds vooruitgeschoven zijn, en dat onze Elite die aan de knoppen staat, de dag nadien met een fez, (dat nieuwsoortig hoofddeksel voor viriele mannen), zal verwelkomen op de pui van het Brussels stadhuis.

    Neen, beste mensen!! Ik zie geen spoken. Ik zie Turken.

    En wat het ergste is: de overmacht is te groot, en vluchten… ‘kan niet meer’.

    ** **

     

    *

    Zestien Gentse kerken sluiten

    In Gent werd op de gemeenteraad van december het “parochiekerkenplan” goedgekeurd. Dat legt afspraken vast tussen Bisdom en Stad over welke kerken als parochiekerk open blijven en welke worden “onttrokken aan de eredienst”, en dus worden gesloopt of waarvan minister Bourgeois in 2013 geld uittrok om alle Gentse kerkgebouwen te laten onderzoeken, klonk het geruststellend dat dit iets was voor op lange termijn. Mensen moesten niet ongerust zijn, er zou niet gebruuskeerd worden.

    De studie zou via objectieve criteria (erfgoed waar de staat van het gebouw, aantal kerkgangers...) bepalen welke parochiekerken konden blijven en welke best werden afgestoten. Maar het is heel anders gelopen. Drie jaar verder en al een heel aantal kerken zijn dicht, sommige zijn zelfs al verkocht. Tot spijt van de mensen die er zich jarenlang vrijwillig hebben ingezet: poetsen, bloemen schikken, voorlezen...

    Het parochiekerkenplan is een “parochieafbraakplan” geworden. Dat er op termijn flink zou gesnoeid worden, stond in de sterren geschreven, maar het gaat nu wel razendsnel. Dat ligt vooral bij het bisdom zelf. Daar is men blijkbaar niet bereid om leken verantwoordelijk te laten zijn voor een parochie. Er zijn nu eenmaal te weinig priesters dus schaffen ze parochies af, zelfs op plaatsen waar mensen wel nog bereid waren verder te doen. Wij kennen het verhaal van een beslissing van het bisdom dat ze onmiddellijk de boeken sloten en de kerk die ze beheerden te koop stelden. Voor de stadskas is het parochiekerkenplan een goede zaak: zoveel kerkfabrieken minder om te subsidiëren, zoveel gebouwen minder om te onderhouden. Het bisdom kiest ervoor nog maar op een beperkt aantal plaatsen hun werking te organiseren. Bisschop en burgemeester kunnen erop klinken wanneer ze nog eens samen op de Gentse Feesten een terrasje doen...

    De schepen belooft dat in de overblijvende kerken meer zal worden geïnvesteerd. Afwachten maar of hij woord zal houden. In het kleine Nederlandse stadje Doesburg staat een monumentale gotische kerk. Achteraan links en rechts van het oksaal zijn twee glazen kubussen geplaatst. Je kunt er doorheen kijken, ze storen niet en ze vormen twee bruikbare ruimtes.

    De ene is een koffiehuisje, waar dames zelfgebakken cake opdienen, de andere een vergaderzaal. Zo wordt het een gebouw én voor de eredienst én voor het gemeenschapsleven. Maar in Gent sluiten de kerken en worden ze verbouwd tot rusthuis, restaurant, circusschool, winkelgalerij... Het hele parochiekerkenplan is een verhaal van “centen en stenen”. Maar met elke gesloten kerk verdwijnt ook een stuk sociaal weefsel. Dat is voorgoed weg, en dat het bisdom zich daar maar geen illusies over maak… baart ons zorgen... De achterblijvers zijn meestal oudere mensen van hier.

    Wie trekt zich hun verdriet aan? Waarom moeten wij nu denken aan die OCMW-nota over de grote eenzaamheid bij ouderen!

    ** **

    Zeker, na een paar jaar van ijzeren vuisten in fluwelen handschoenen in de zuiverste inox, zullen zij die overgebleven zijn, wel moeten in vrede leven met de nieuwe situatie. En na nog een paar generaties, zal de herinnering aan duizenden jaren Vlaanderen zelfs niet meer voorkomen. Noch op straat, noch in de musea, en al zeker niet in de ‘Gebedshuizen’ in Stijl Cordoba, Stijl Andalusië of stijl Granada..

    Hoe we dat nu al kunnen weten? Het volstaat gewoon te kijken naar waar de Islam ooit is voorbij getrokken. Men ziet er alleen de realiteit vanaf de islam-overheersing. Alles wat aan vroeger kon doen denken, is er niet meer en zelfs op de kleinste herinnering daaraan staat de doodstraf. En voor vrouwen, de steniging tot de dood erop volgt.

    Zicht o weidse Vlaamse vlakte

    in 2116

    Moed scheppen, waarde landgenoten. Want onze kleinkinderen zullen er allemaal zeer ‘verrijkt’ bij lopen. Als het niet ‘verrokken’ is ipv verrijkt.

     

     



    22-12-2016, 16:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    21-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3936

    5/562 * - SOSSEN – Nieuw pikzwart schandaal in Le Pays Noir -

     

    WOENSDAG 21 DECEMBER 2016

    H. PETRUS CANISIUS, Z. GILLIS

    Linx aan het klassieke binnenhalen….

    *

    Il perd son… hoar…

    Het is een mopje uit Frans-Vlaanderen uit de tijd van Michiel De Swaen. ’t Boerke ging in op de vraag van de hebzuchtige Fransman, omdat die gehoord had dat ’t boerke zijn ezel verkocht omdat die ziek was en dus zijn haar verloor. Hoar in ’t West-Vlaams klinkt zo’n beetje als ‘or’ in ’t Fransoos. Om het even, ’t boerke kreeg een mooie prijs en de Fransman heeft wekenlang dag en nacht met een oude braadpan in de hand achter dien ezel geslapen.

    Bij de PS in Le Pays Noir (zeer toepasselijke naam!) doet men het toch even anders. Gesofistikeerder. En op z’n Moslims: onderduims en dievelings.

    Chapeau voor de Lange Tongen die dit verhaal wereldkundig hebben gemaakt..

    Elck zegge het voort.

    ** **

    *

    Waalse mandatarissen strijken duizenden euro's op voor zitjes in "nep"-adviesraden

    Vierentwintig Waalse lokale mandatarissen ontvangen riante vergoedingen als lid van drie "nep"-adviesraden van de intercommunale Publifin - het vroegere Tecteo - dat 100 procent controleert van het bedrijf Nethys, eigenaar van telecomoperator VOO, BeTV en de krant L'Avenir. Zo meldt Le Vif op zijn website.

    Het gaat onder meer om een "sectorcomité", dat de raad van bestuur van Publifin toelichtingen moet geven. "In realiteit worden de adviesorganen gebruikt om de leden te belonen voor diensten aan hun partij", aldus Le Vif. Sinds de oprichting van de adviesorganen in 2013 werd in totaal ruim 2 miljoen euro uitgekeerd aan de lokale mandatarissen.

    Le Vif verkreeg de informatie via Cédric Halin, de schepen van Financiën van Olne, één van de gemeenten die aandeelhouder zijn van de intercommunale. De schepen kon de interne gegevens inkijken over de activiteiten en samenstelling van de adviesraden en over de vergoedingen die de leden ontvingen. Het gaat om brutobedragen tussen 1.340 en 2.871 euro per maand. De aanwezigheid op de raad is niet vereist om de vergoeding te krijgen.

    In augustus, wanneer Halin de interne documenten van Publifin te zien kreeg, zouden de 24 leden van deze raden gemiddeld 9.600 euro bruto verdiend hebben per uur dat ze vergaderden. Het meest ijverige lid kreeg 3960 euro per uur, terwijl de leden die het minst aanwezig waren tot 30.180 euro per uur opstreken.

    Redelijkheid

    Patrick Blocry, de woordvoerder van Publifin, vertelde aan Le Vif dat de verloning van de leden in de adviesraden geen publieke informatie is, noch kon hij iets zeggen over hun aanwezigheid. Toch zouden de verschillende raden volgens hem dit jaar vier keer samengekomen zijn.

    De partij Ecolo eist volgens Belga "de grootste transparantie en de terugkeer naar de redelijkheid" bij de schimmige intercommunale.

    ** **

    Le Grand Chef, Olio di Poepo, geeft in het begin van zijn Publiek Leven gesteld, dat alle fraudeurs gingen buienvliegen.

    Voor zover daarin woord werd gehouden, bleven de feiten echter maar voortduren. En nu is er een nieuwe generatie opgestaan. Van vader op zoon?

    PS:

    Dat het juist weer de Morgen moet zijn die deze kat de bel aanbindt! Al de ‘Dagblad Titels’ die uit Media-Huis stromen zijn daar zo opvallend stil over. Bang dat het ‘de Eenheid van het Land’ zou schaden?

     

     

    21-12-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3935

    6/817 * - DUITSLAND/EUROPA REBUILT – Merkel met bloed aan de handen – Pantze Weihnachten -

     

    WOENSDAG 21 DECEMBER 2016

    H. PETRUS CANISIUS, Z. GILLIS

     

    *

    Merkel, een Führer-type harder dan Krupp-stazal, met wereld-allures, de ge-Schutz Stelte Merkel, die ‘es geschafft hat’ onder het bloed… Waar gaan we naartoe, waar gaan we naartoe…

    *

    De poco Leugenpers neemt Geert Wilder’s boodschap ‘Ranzig’. Hun zorg gaat in de eerste plaats naar de slachtoffers.

    Sjarel Michel in de Praatbarak zei net hetzelfde: ook zijn eerste gedachte gaat naar de slachtoffers.

    Altijd dezelfde redenering: verwarring zaaien tussen oorzaak en gevolg?

    Iedereen zet en voelt dat leed bij iedere aanslag? Het begint zelf een beetje te wennen. Verdriet hebben kan altijd. Maar de eerste bezorgdheid van elk redelijk wezen, in de eerste plaats onze ‘Verantwoordelijke mandaatdragers’ zou in de allereerste plaats moeten gaan naar het opsporen en het bestraffen van de daders. En daar mag gerust wat ‘groepsgevoel’ bij tentoon gespreid worden: (geschreven met fluisterstem) het Kwaad komt immers altijd uit dezelfde hoek.

    Deze onze eigen ‘mandaatdragers’ verdienen dus in groep het etiket ‘lafaards’, ‘verraders’ en ‘vaandelvluchtigen’. Vandaar dat zij niet aanvaarden dat wij, voortgaande op de feiten, in oorlog zijn. En in oorlogstijd staat op elk van deze drie misdrijven, de dood met de kogel.

    Waarop wachten we?

    Alles kan veranderen, als in het stemhokje de enige juiste stem wordt uitgebracht. Nog 20 dagen maar meer, en na 20 Januari gaat in Amerika de slagboom open. ‘Zij’ zullen het ook hier gewaar worden tot in duisterste koeken van hun ziel.

    ** **

    *

    Geert Wilders stuurt “ranzige tweet” wereld in na aanslag in Berlijn

    De Duitse bondskanselier Angela Merkel met bloed aan haar handen en op haar gezicht. Dat beeld stuurde de extreemrechtse Nederlandse politicus Geert Wilders dinsdag de wereld in via Twitter als reactie op de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn. Een beeld dat duizenden keren gedeeld werd, maar ook heel wat verontwaardiging uitlokt. “Ranzig.”

     

    “Merkel, Rutte en alle andere laffe regeringsleiders hebben met hun opengrenzenpolitiek de asieltsunami en islamterreur binnengelaten”, schreef Wilders dinsdagochtend op Twitter. Enkele uren later volgde het gefotoshopte beeld van Angela Merkel vol bloed.

    Met zijn publieke veroordeling van de bondskanselier volgde de partijleider van de Nederlandse PVV het voorbeeld van de Duitse extreemrechtse partij AfD. Ook zij verweten Merkel en haar opengrenzenpolitiek meteen na de aanslag die aan twaalf mensen het leven kostte. “Wanneer zal de Duitse rechtsstaat eindelijk terugslaan? Wanneer zal het gedaan zijn met deze verdomde hypocrisie?”

    Hoewel de tweet meer dan 2.300 keer gedeeld werd en meer dan 3.000 ‘likes’ kreeg, is er ook heel wat opschudding rond de foto. “Een shock-foto”, noemt de Nederlandse krant De Telegraaf het. Nederlands minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher verklaarde dat de aandacht naar de slachtoffers moest gaan “en niet naar mensen die willen provoceren, zoals Wilders”. D66-voorzitter Alexander Pechtold gaat nog verder. “Dit is een ranzige poging om politiek gewin te halen over de rug van slachtoffers van een laffe terreurdaad.”

    ** **

    Kerstmis duurt, volgens de Kerkelijke Kalender, nog tot het Feest van Drie Koningen, 6 Januari. Iedereen heeft dus nog ruim de kans om niet eens de knal meer te horen waarmee zijn grieos-reis naar de Eeuwigheid begint. Niet dringen. Ga desnoods een straat verder. Anders dient U Uw beurt af te wachten.

    De Islam kan niet overal tegelijk zijn, hé.

    *

    Ik zeg het niet graag, maar rapper dan ze gekomen zijn, al die ‘integreerders’ zullen ze weer moeten verdwijnen. Onbevattelijk hoe dat zou moeten verlopen, want zonder rivieren van bloed en tranen, zal dat niet zijn.

    Het zal dàt zijn, of wij die er aan gaan. Want binnen de volgende generatie zal het te laat zijn. Alleen al door de Macht van het Getal. Met de Turken is het ook zo verlopen, op een mooie dag ontglipt de Macht helemaal, en komt er een Erdogan II op de proppen. Wie dan anders durft ademhalen dan voorgeschreven, gaat er aan.

    Kijk, beste mensen, dat is wat onze Verlichte Grote Verstanden moet ingestampt worden. Bij voorkeur eerst met de stempotlood, maar als het moet met een flinke trap onder hun (natte) broek.

    *

    PS:

    Het was een van de stafwoorden van Hitler, dat de Duitse soldaat “harder was dan het Krupp-staal waaruit zijn tanks gemaakt waren”.

    La Märkalina mag dus gerust “Buchstabiert” worden als zijn de weldoenster die aan haar Arische Landgenossen (en aan de rest van de Westerse Wereld) voor eeuwig de vrede die een Kerststal met het Kindeke Jezus, Maria, Jozef, de os en de ezel met de engelen uitstraalt, vervangen heeft door betonblokken ‘ringsumher’ omringd door mijnen velden, zwaar bewapende para’s in gevechtstenue en met sreaks nog tanks op elke straathoek.

    Ontbreekt alleen nog de ‘Leibstandarte Adolf Hitler’ in hun wachthuisje waarboven elke Kerststal de heidense Swasrtika wappert.

     

     

     

    21-12-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3934

    8/931 * -KOLONIE – Handen afkappen is een Islam-traditie zegt ‘Tscheldt – Dus geen C4 voor de Fluppe -

     

    WOENSDAG 21 DECEMBER 2016

    H. PETRUS CANISIUS, Z. GILLIS

    ’t IS WINTER

    zo omschreef Jozef Vandromme het:

    Winter

     

    Het roodborstje zoekt

    Wat lekkers in mijn tuintje

    heerlijk avondrood.

     

    Een verdaalde mus

    Bij het oude keukenraam

    Zonder GPS

     

    Langs een besneeuwd bospad

    Een vroege bosanemoon

    Een sprankeltje hoop.

    *

    José genoot van zijn ski-reis in Oostenrijk, toen er plots een geest opdook. “Je mag drie wensen doen, maar weet wel dat je schoonmoeder tien maal het zelfde krijgt.” José denkt na en wenst 10 miljoen euro. Zijn schoonmoeder krijgt er zomaar 100 miljoen op haar rekening. José wenst nog een sjieke villa in de Provence. Zijn schoonmoeder krijgt er tien. “En,” vraagt de geest, “wat is je derde wens?”. zegt Joséetje: “Dat ik nu een licht hartinfarct mag krijgen!”

    *

    *

    Rechtzettende Correctie

    Hieronder vindt U richting ons ‘Koningshuis’ een van de vele redenen waarom deze blog de partij gekozen heeft van ‘tSCHELDT. De Schelde zelf loop krom en scheef, ‘tSCHELDT loopt correct recht vooruit.

    Ik zou zeggen: dat weekblad is tenminste een verrijking voor eender wie van ‘langs ons kanten’.

    Dus wordt de C4 van gisteren nietig verklaard. De Fluppe mag nog even blijven. Als hij (wat zijn genderproblemen betreft) zijn stap wil wat meer wil normaliseren,

    Dat er, zoals ‘tSCHELDT zegt, een zekere (penis?)nijd bestaan heeft tussen twee imperatoren, kan ik best geloven. Maar vandaag de dag is dat zonder belang: we zijn ze toch kwijt, die fameuze ‘kolonie’. We hadden ze zelfs beter nooit gezien!

     

    Het verwondert me geen zier, dat de Islam ook toen al de hoofd-drol mocht op zak steken: lichaamsdelen afkappen, ze kunnen het niet laten. Hun Justitie kapt bij dieven eerst de rechterhand af, en bij herhaling de linkervoet. Recidiven met meer van 4 van dergelijke straffen zijn er niet, en op die manier hoeft men dus ook geen ‘Huizen van Bewaring’ te voorzien. In open lucht in de woestijn is er immers plaats zat?

    *

    PS

    Niet alleen was mijn inspiratie verkeerd, ook de tijds-instelling was even verkeerd. Het leven gaat rapper dan ik het kan volgen….Maar na vandaag is de datum weer bijgesteld….

    ** **

     

    Londense unief haalt gedenkplaten Leopold II weg na protest

    Dit is de schitterende spotprent die onze huistekenaar TB (Tony Baert) maakte bij het bezoek van Minister Michel (vader) aan Zaïre.

    Reactie van abonnee:

    Beste Bert,

    Weet u dat de “afgekapte handen” een laster campagne was die gevoerd werd door Cécile Rhodes (stichter van Rhodesië) in het begin van de 20ste eeuw. In zijn grote waanzin om een British Empire te stichten in het zuiden van Afrika heeft hij nooit kunnen slikken dat Congo aan Leopold II werd toevertrouwd tijdens de overeenkomsten tussen Frankrijk, Duitsland en Groot-Bretagne. Hij heeft toen die "afgekapte handen" saga georchestreerd om Congo onder Engelse bewind te kunnen krijgen. Léopold II heeft toen een machtige amerikaan (kandidaat president) onder de arm genomen slechts dan werd de laster campagne tegen België en Leopold II eindelijk beëindigd. Zo als men kan zien “liegen en altijd maar liegen, er zal dan toch wel iets van overblijven”, zelfs 100 jaar later.

     

    Afgekapte handen werden altijd uitgevoerd door de arabieren op de vluchtende slaven.

    Eddy V.

    ironic caricature of Cecil Rhodes and its expansion madness.

    *

    Geachte,

    Ik ben zeker geen fan van ons Koningshuis en zijn geschiedenis, maar ik verzet me wel tegen onwaarheden, die ons bovendien als Belgen aangewreven worden.

    Het is niet helemaal duidelijk wat Leopold 2, of tenminste zijn beheerders in de kolonie, allemaal uitgespookt hebben. Maar ik ben het beu om steeds weer één van de 5 bestaande foto’s van afgehakte handjes te zien (bereidwillig bezorgd door diegenen die onze kolonie wilden afpakken) waarvan de origine en de daders niet traceerbaar zijn. Afgehakte handen zijn bijna per definitie islamdaders…

    Waarom wordt er eens geen echte wetenschappelijke studie gewijd aan de zgn genocide van Leopold 2 in Congo die zogezegd 10 miljoen slachtoffers zou gemaakt hebben, hetgeen op zichzelf reeds wetenschappelijke nonsens is….

     

    Hoogachtend,

    Vervoort Karel

     

    Met dank Mr Murrath. ’t Scheldt stijgt in mijn achting. U publiceert tenminste integraal een reactie met naam en toenaam, open vizier. Dat kan van Le Soir niet gezegd worden, waarbij één van mijn rechtzettingen botweg geweigerd werd….. Hoogachtend,

    Karel

    *

    Dank u wel.

    ** **

     

    En ik zal nog meer zeggen: liegen of helpen liegen (en dan nog op aangeven van Le soir) is ‘een Zonde tegen de H. Geest’. En dat soort zonden zijn een stuk erger dan de rest. Het is misschien zelfs de reden waarom onze poco Elite de Islam verkiest boven de christelijke Leer. Want bij de Islam is liegen een Goddelijk Gebod. ’t Staat zelfs zo in de Koran, als de Goddelijke Bedotplicht, met name de Taqyiilla.

    Ik bedot. Gij bedot? Hij bedot. Wij bedotten allemaal.

    Of

    Ik heb bedot. Gij hebt bedot? Hij heeft bedot? Wij hebben allemaal bedot.

    Of

    U zal bedotten. Gij zult bedotten. Hij zal bedotten? Wij zullen allemaal bedotten.

     

    En die achterlijke varkens van Christene honden lopen er nog in ook. Zelfs nu proefondervindelijk bewezen is dat we het menen, houden ze vol al sidderen van de schrik, dat ze gene bang hebben. Niet van topzwaar geladen trucks die op de menige inrijden (Berlijn), niet van ‘zieke’ bewakingsofficieren die Hooggeplaatsten zo maar voor het oog van de camera afknallen (Ankara).

    Neen, ze zullen het nooit kunnen laten!

     








    21-12-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3933

    8/1569 * - WERELDOORLOG III – Moord op Andrey Karlov – RUSLAND vs ANKARA – Truck-Bommelmarkt in Berlijn

     

    DINSDAG 20 DECEMBER 2016

    H.THEOFIEL, H. DOMINIEK van SILOS: stichter der Dominicanen, H. ZEPHYRINUS

    Bij de bank hadden ze dien dag al entwadde gezien. Er was ’s nuchtens ‘t eerste uur een vrouwke heel haar spaarrekening komen leeghalen, en twee uur later was ze daar weer met evenveel. “Ha ja, ’t was om vóór het einde van het jaar nog nen keer juiste na te tellen hé!”

    *

    Ankara 19/12/2016: wijlen Andrey Karlov? Russisch Ambassadeur

    *

    Het wordt tijd dat onze ‘Media’ eindelijk eens de onderlinge haat tussen moslims onderling in de schijnwerpers zetten. Het is niet alleen ‘de Islam’ die ons bedreigt, het zijn vooral de zovele verschillende vormen daarvan die ons parten spelen. Wat niet belet dat hun twistpunten meestal inbeelding zijn, of stoelen op vele honderden jaren oude vetes.

    Zijn Groep A: Saoud-Arabia & satellieten

    Zijn Groep B: alle anderen & satellieten

    Zijn Groep C: de tussensoorten

    Geografische Spreiding: lijk overal ter wereld: elk heeft min of meer zijn eigen ‘Land’ met zeer typische Oppergaai, zoals het historisch gegroeid is (U moet niet vragen hoe) waarbij bepaalde aspecten door elkaar gehust blijven. Zoals taal, ontwikkeling, natuurlijke rijkdommen gemeenschappelijke herkomst, stam-gevoeligheden, enz, enz, enz. Teveel om op te sommen.

    Het grootste verschil met onze Joods-Christelijk-Humanistische Beschaving: de onderlinge ‘herverdeling’ houdt niet op en wordt met de dag, ingevolge de basistheorie van de Profeet, moorddadiger. Tot na WO II was die wereld een heel wereldje apart voor ons, waar we sedert de Historische Kruistochten liefst zo ver mogelijk van af bleven.

    Buiten onze belangstelling voor hun pietrol, natuurlijk.

    Dan zijn zowel Groep A, B, C en tutti quanti stilaan tot de overtuiging gekomen dat er bij ons heel wat te rapen viel. Temeer daar de Westerse landen, daartoe opgejut door de tijdsgeest die vooral uit Amerika kwam, om via een systeem dat men stilaan de ‘Globalisatie’ is gaan noemen, het Marxisme met behulp van de Islam aan de hele wereld op te dringen. Gemeenschappelijke bedoeling : de Nieuwe Wereldorde, gebaseerd op de ruïnes van de Westelijke Beschaving. Met als ‘collaterale damage’: de vernietiging van het Christendom maar ook de vernietiging van alle voorgaande culturele waarden.

    Realisatoren: de erfgenamen van het teniet gegaan ‘socialisme’ in zowel Europa als Amerika (de Clintons, Merkel, Hollande, Groen) in combinatie met de pioniers van de Islam (Saoedi-Arabië, Obama).

    Opmerking: tussen al die actoren lopen geen vaste grenzen: iedereen wil in de fond gewoon solo-slim spelen. Want dat brengt het meest op.

    En de Burger?

    Wel, die krijgt waarop hij recht heeft: brood en spelen. Het zal zijnen tijd wel duren.

    En al wie dat anders zegt, is een vuile racist, een populist en een gevaar voor de Maatschappij. Maar de Linxe Elite blijft? Criminelen onder elkaar, nietwaar?

    ** **

    *

    Russische ambassadeur in Turkije doodgeschoten, schutter uitgeschakeld


    http://www.telegraaf.nl/buitenland/27268534/__Russische_ambassadeur_doodgeschoten_in_Ankara__.html

    De Russische ambassadeur in Turkije, Andrey Karlov, is in de Turkse hoofdstad Ankara neergeschoten. Intussen is de man overleden aan zijn verwondingen. De dader, zelf een Turkse politieagent, is uitgeschakeld door de ordediensten. De Turkse politie heeft inmiddels vijf mensen opgepakt in verband met de moord. Het gaat om de ouders en zus van de dader en twee onbekende personen.

     

    Andrey Karlov, de Russische ambassadeur in Turkije, was een toespraak aan het geven op een fototentoonstelling in de Turkse hoofdstad Ankara toen hij werd neergeschoten. De aanvaller loste schoten in de lucht en schoot Karlov neer. Naast de Russische ambassadeur vielen er nog drie gewonen.

    De ambassadeur werd ter plaatse nog gereanimeerd en in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis, maar intussen is het nieuws bekendgemaakt dat de man overleden is aan zijn verwondingen.

     

    De dader was een 22-jarige officier van de Turkse oproerpolitie, aldus de Turkse minister van Binnenlandse Zaken Suleiman Soylu. Lokale media meldden dat de schutter mogelijk zijn politiepenning heeft gebruikt om het gebouw binnen te raken.

    Aanval op beeld vastgelegd

    Een fotograaf van het persagentschap AP kon de schutter op beeld vastleggen. © ap.

     

    De aanslag op de ambassadeur is volledig op beeld vastgelegd. Tijdens de toespraak van Karlov waren er namelijk verschillende journalisten aanwezig. Een fotograaf van persagentschap AP heeft daarbij ook verschillende foto's gemaakt van de schutter.

     

    Op de televisiebeelden is ook te zien hoe de man in maatpak de ambassadeur neerschiet en nog enkele schoten in de lucht afvuurt. Zwaaiend met zijn vuurwapen trok hij door de kunstgalerie, zo bleek uit audio- en video-opnames. Op en af stappend riep hij meerdere keren 'Allahu Akbar' ('God is Machtig'). Daarna citeerde de man een Arabisch gezegde, toegeschreven aan gezellen van de profeet Mohammed en dat in gewelddadige islamitische kringen als een krijgslied is gepopulariseerd. "Wij zijn degenen die trouw aan Mohammed en de jihad hebben gezworen", schreeuwde de man in het Arabisch. Daarna schakelde hij over op Turks en had hij het over Syrië. "Vergeet Aleppo niet, vergeet Syrië niet". Hij beloofde dat degenen die verantwoordelijk zijn voor de "wreedheid" in het buurland de prijs zullen betalen.

    urkse politie schakelt dader uit.

     

    Volgens bronnen binnen de Russische ambassade gaat het om een aanval uit radicaal-islamitische hoek. De schutter zou ook geroepen hebben: "Wij sterven in Aleppo, jij sterft hier" en "Vergeet Aleppo niet, vergeet Syrië niet. Zolang zij niet veilig zijn, zijn jullie ook niet veilig." Aleppo is de Noord-Syrische stad die sinds vorige week opnieuw in handen is van de Syrische president Assad.

    Intussen is de identiteit van de dader bekend. De dader was een 22-jarige officier van de Turkse oproerpolitie, aldus de Turkse minister van Binnenlandse Zaken Suleiman Soylu. Volgense de burgemeester van de Turkse hoofdstad Ankara zou de man gelinkt worden aan de Gülenbeweging, de religieuze groepering die volgens president Erdogan achter de mislukte couppoging zit.

     

    Meteen na de aanval kwamen de speciale diensten van de Turkse politie massaal ter plaatse. De Turkse minister van Binnenlandse Zaken Suleyman Soylu is ook aanwezig. Volgens hem zijn twee mensen die gewond raakten nog in het ziekenhuis.

    Na een korte klopjacht werd de dader uitgeschakeld. Eerder op de avond werden de moeder en zus van de dader al opgepakt, waarna hun huis werd doorzocht. Dat berichtte het Turkse private persbureau Dogan. Later meldde nieuwszender NTV dat ook de vader van de dader en twee onbekende personen zijn opgepakt en vastgezet. Zij zullen van de stad Soke in de provincie Aydin voor verhoor naar Ankara worden gebracht.

    Spanningen opnieuw op scherp

     

    De moord op de Russische ambassadeur zet de spanningen tussen Rusland en Turkije bovendien opnieuw op scherp. Beide landen zoeken pas recent opnieuw toenadering, nadat Turkse strijdkrachten in 2015 een Russisch gevechtsvliegtuig hadden neergehaald in het grensgebied met Syrië. Het Russsiche ministerie van Buitenlandse Zaken heeft al laten weten dat het de moord op Karlov als een terreurdaad beschouwt.

     

    Provocatie

    De Russische president Poetin heeft de moord een "provocatie" genoemd. Volgens hem was het de bedoeling om de betrekkingen tussen beide landen, die weer warmer worden, te schaden, net als de inspanningen om een oplossing te vinden voor het conflict in Syrië. "De begane misdaad is zonder twijfel een provocatie om de normalisering van de Russisch-Turkse betrekkingen te verstoren, en ook het vredesproces in Syrië waaraan Rusland, Turkije en Iran actief meewerken", zei de Kremlinbaas op de Russische televisie. "Er kan hierop maar één antwoord zijn: de strijd tegen het terrorisme opvoeren", zei Poetin in het bijzijn van minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov en leidinggevenden van de binnenlandse en buitenlandse inlichtingendiensten. De Russische president kondigde aan onderzoekers naar Ankara te zullen sturen na daartoe groen licht te hebben gekregen van zijn Turkse collega Recep Tayyip Erdogan tijdens hun telefoongesprek. "Wij moeten weten wie de hand van de moordenaars heeft geleid", verzekerde Poetin.


    Daags voor overleg over Syrië
    Ondanks de feiten van vandaag in Ankara, zal het overleg tussen Rusland, Turkije en Iran morgen in Moskou toch doorgaan. De landen zullen het daar hebben over het conflict in Syrië. Ook Iran heeft de aanslag scherp veroordeeld. Een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft gezegd dat "de terroristen opnieuw een gruwelijke daad hebben begaan om nog meer onrust in de regio te zaaien. Iran zal de strijd tegen het terrorisme "tot de uitroeiing van dit boosaardig fenomeen verder zetten", klonk het in Teheran.

    Rusland en Iran zijn militaire bondgenoten van de Syrische president Bashar al-Assad, Turkije is tegen Assad gekant en heeft invloed op de Syrische oppositie. Er komen aparte gespreksrondes met de ministers van Buitenlandse Zaken en die van Defensie van de drie landen.

    ** ** geen verhaal zit in deze moraal. Alles is zo chaotisch als het groot is. Maar men vergadert er voort over. Deze keer zelfs in het Kremlin. En met een delegatie van 18 Russische speurders in Ankara, om de dode dader(s) te helpen zoeken om ze te doen bekennen.

    Er is een windstilte. Obama is zo goed als uitgeteld. Trump is nog aan het roderen. Maar het moorden gaat door. Zo inventief mogelijk.

    Daarom stel ik voor om, als ‘Kerstmarkt’ niet meer mag, ook ‘Wintermarkt’ te verbieden. Waarom niet van nu af aan de waarheid zeggen, en spreken van Bommel-dingen. Een streepke een paar letters vooruit schuiven, en het is dan, wat het is: ‘bom-melding. Is even duidelijk als betonblokken op de weg, en het kost heel wat minder…

     

    21-12-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    20-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3930

    6/748 * - CHINA – AMERIKA REBUILT – Verloren voorwerpen – ’n Strumpke doen - zijn medewerkers -

    .

    MAANDAG 19 DECEMBER 2016

    Z.URBANIS V., H.ANASTASIUS

    H. Samantha

    Ook Keizer Augustus, die Keizer was ten tijde van de Geboorte van de Messias, was een indrukwekkende persoonlijkheid..

    *

    We beleven dus nogmaals de donkere Dagen waar iedere nieuwe morgen aan de horizon de nieuwe dag weer hoop komt geven. Zou de Hemel daarboven ook doorhebben, dat er grootse dingen staan te gebeuren? Die donkere Madam Houssein heeft dat trouwens zelf gezegd, dat HUN hoop nu wel voorgoed weg is, nu zij haar en haren husband, afgekeurd, weg moeten uit het Witte huis.

    ‘n Strumpke doen’…. Dat moet een uitdrukking worden waar de Media straks niet meer zonder (die Strumpkes) zal kunnen. En met deze donkere dagen, mag ik hopen dat er geen maat op zal staan, op dat soort on-aangename verrassingen waar deze zure citroenen heel zeker mee zullen geconfronteerd worden. En zuur lachen dat ze zullen doen!

    In mijn titel staat een allusie op - volgens, de bandenmarchands Michelin - de kwaliteitskeuken, maar dat grapje is half mislukt, omdat wij hier in Italië beter doen: VIJF STERREN, dat is hier een politieke partij om niet mee te lachen. De leider daarvan is Beppe Grillo, de Koning der Komieken. Echt waar!

    Grillo en Renzi, voor diens val…..

    Maar eigenlijk wilde ik het hebben over diene ‘onderwaterdrone’ die de Chinezen gevangen hebben in hun netten vlak tegen hun voordeur. ‘n Onbekend Amerikaans nieuw soortig speelgoedje dat een beetje was verloren gelopen. Zeker geen groot nieuws meer voor hen, maar een alledaags gebeuren. De Chinezen doen er alles aan om de Taiwan-blunder tegenover de toekomstige President Trump weer goed te maken. Altijd goed om weten hoe ‘de nieuwe’ reageert op na alles toch wat Marxistische mamoerkens.

    ** **

     

    *

    China wil onderschepte drone teruggeven - Trump: hou maar!

    China zal de onderwaterdrone die in internationale wateren werd onderschept teruggeven aan de Verenigde Staten. Dat hebben beide landen zaterdag bekendgemaakt. Aankomend Amerikaans president Donald Trump zei op Twitter dat de Chinezen de drone mogen houden. Al ging zijn boodschap een beetje verloren door een beschamende spelfout.

     

    Het onbemande duikbootje bij de Filipijnen deed routineonderzoek naar zoutgehalte, temperatuur en helderheid van het water toen het donderdag door de Chinese marine werd opgevist, aldus de Amerikanen. Die vroegen de drone meteen terug. China ging zaterdag akkoord maar vindt wel dat de Amerikanen erg veel ophef hebben gemaakt van het incident in de Zuid-Chinese Zee.

    Aankomend president Trump had flinke kritiek op de inbeslagname. Hij beloofde in dergelijke gevallen een agressievere opstelling in de omgang met China. Zaterdagavond schreef hij op Twitter: 'We zouden China moeten zeggen dat we de drone die ze hebben gestolen niet terug willen. Laat ze hem maar houden!'. De Chinese regering verduidelijkte eerder op de dag dat de sonde uit voorzorg werd onderschept, omdat het ging om een 'niet-geïdentificeerd toestel’

     

    Het ministerie van Defensie noemde het incident "een eenzijdig Amerikaanse mediahype" die "ongunstig is voor het vinden een snelle oplossing van het probleem".

     

    Trump had via Twitter eerder zaterdag al eerder gereageerd op de berichten. Maar hij maakte daarbij de fout om de Chinese actie met het onbestaande Engelse woord 'unpresidented' (zonder president) te omschrijven. De aankomend president verwijderde bijna anderhalf uur later de tweet en spelde het woord 'unprecedented' (ongekend) correct.

    ** **

    Het is nog nooit geweten, dat een zakenman die jarenlang z’n succesformule bewezen heeft, door syndicaten en onbevoegden moet bekritiseerd worden. Het beste dat die onbenullen kunnen doen, is zo’n man niet voor de voeten te lopen.

    Toegegeven: voor Donald Trump is de Grote Politiek een nieuw nog aan te snijden hoofdstuk. Maar ik zie het voor hem eerder als een verse bol Gouda-kaas die hij nu mag aansnijden.

    En ik weet zeker, als men hem niet omver knalt of verongelukt, dat er nog veel kazen zullen volgen. Ook voor ieder van ons: want de man zou nooit zo groot geworden zijn als hij zijn omgeving niet had kunnen laten mee genieten van de kaas.

    Ook zo in zijn nieuwe functie: hij kiest de medewerkers waarop hij denkt te kunnen vertrouwen, en ’t is weer niet goed voor de citroenzuigers.

    Och mensen, laat die man toch doen. Als hij zijn vloer wil geveegd zien, zal hij jullie wel roepen.

     

    20-12-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!