MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    15-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3784

    7/1060 * -Associatieverdrag CETA met Canada – Waalse 186 jaar oude klassieke ‘Non’ -

    .

     

    ZATERDAG 15 OKTOBER 2016

     Theresa van Avila

    *

    “een schoon nazomerken

    is, trezia’s zomerken,

    vijf dagen zonneschijn

    om elkeen te verblij’n”

    *

    Copyright ‘t Pallieterke

    Ben deze morgen wat vroeger uit de veren gekomen, om aan de lezer in extremis nog een merkwaardig artikel te kunnen aanbieden.

    Er valt vooral op te merken dat op de Francofone pretentie van onder de taal- armoe en stakersgrens, geen enkele maat staat. Zelfs niet ten aanzien van de hele wereld. ‘Non’ is ‘Non’ altijd tot net zo lang ze hun zin krijgen. Dat is bijna 200 jaar van ’t zelfde liedje in dat Coburgia van ons. Denk maar terug aan het ene ‘bindend referendum’ dat we ooit kenden met de Koningskwestie: De Vlamingen stemden 54% voor, de Walen 46% tegen. Maar die sloegen de boel kort en klein, ze sloegen vnl in Vlaanderen, alles kapot, en er vielen doden. Tot de Vlamingen omwille van de eenheid van het Land, dan maar toegaven…

    Denk aan Madame ‘Non’ van de CDH. Een kwalijke Waalse gewoonte die nu ook blijkbaar door de Linkx geworden Tsjeven is overgenomen. Die ‘meerwaardebelasting’ van cris-IS Peters moet en zal er komen, al begrijpt niemand waar zoiets naartoe leidt. Kapitaalvlucht en verarming in ieder geval. Hé Hé, grapt ‘t Pallieterke, CV&Pee wordt nu CD en Nee…

    Madame ‘Non’

    *

    Aandacht: dit is een hoofdartikel in De Morgen, de Linkxe krant van De Kleine Man….. Ik vond het gisteren nog, heet van de naald, maar moest toch even mijn valies afwerken om deze morgen vroeg scheep te kunnen gaan.

    *

    Men is daar in al die Regeringen die onze noodlijdende Zuiderburen, dus stekeblind, om dus met des te meer ijver verder te kunnen leven op kap van die domme Vlamingen….

    De Vlaamse burger

    GEPLUKT BIJ

    Magnette legt bom onder handelsverdrag CETA

    Bron: Belga

    Twee dagen na het parlement van de Franse Gemeenschap heeft ook het parlement van het Waalse Gewest een motie gestemd waarin ze de ondertekening van het Europees-Canadese vrijhandelsverdrag CETA verwerpen. Minister-president Paul Magnette (PS) geeft de federale regering dan ook geen toestemming. "Het is de hele filosofie van de handelsrelaties voor de komende twintig, dertig jaar die hier op het spel staat", lichtte de Waalse regeringsleider toe. Werkgevers- en ondernemers-organisaties reageren vol onbegrip.

     

    De Europese ministers van Handel worden dinsdag in Luxemburg verwacht om Europees president Donald Tusk de toestemming te geven om het verdrag te ondertekenen op een Europees-Canadese top op 27 oktober. De Franstalige weigering om minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders de nodige bevoegdheden te verlenen, brengen België dan ook in een heel lastig parket.

    Tijdens het debat in Namen, dat vrijdagochtend ook door verscheidene buitenlandse journalisten werd gevolgd, verdedigde Magnette het Waalse veto tegen het vrijhandelsverdrag. De zeven jaar durende onderhandelingen daarover waren niet transparant en het resultaat biedt te weinig garanties voor het milieu en voor sociaaleconomische rechten, aldus de regeringsleider.

    Hij wees erop dat Wallonië al meer dan een jaar geleden zijn bezorgdheden op tafel had gelegd, maar dat die niet in rekening werden gebracht.

    Magnette verzekerde niettemin dat hij het verdrag niet definitief wil verwerpen, maar de in allerijl toegevoegde interpretatieve verklaring biedt volgens hem "te weinig garanties en heeft niet dezelfde juridische waarde als het akkoord zelf". "Laat ons dit op tafel leggen en er opnieuw over discussiëren", stelde de socialist. "Verschillende andere Europese landen hebben ook bedenkingen en zullen ons steunen."

    Rampzalig

     

    Na het betoog van de minister-president stemde het parlement opnieuw een motie tegen de overdracht van de bevoegdheid naar het federale niveau. Dat gebeurde door de leden van de PS-cdH-coalitie en door de oppositieleden van Ecolo en PTB. Enkel de liberale MR stemde tegen de motie. Fractieleider Pierre-Yves Jeholet laakte "het terugplooien op onszelf" en waarschuwde voor "een economisch en diplomatiek isolement".

    Minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders (MR) had de Waalse regeringspartijen gisteren nog opgeroepen om hun mening te herzien. "Indien we het vrijhandelsakkoord met Canada niet ondertekenen, met welk land dan wel?", stelde de buitenlandminister, die waarschuwde voor "het totale isolement van België in Europa". Het Franstalige verzet wekt ook de woede op van de Vlaamse regering, die eveneens gewonnen is voor het verdrag. Het Brusselse Gewest en de Duitse Gemeenschap hebben formeel nog geen standpunt ingenomen in het debat.

     

    Onverantwoordelijk, onbegrijpelijk en rampzalig. Dat is de teneur in een gemeenschappelijk persbericht van een reeks werkgevers- en ondernemersorganisaties na de verklaring van Magnette.

    "Een Belgische blokkering van de ondertekening van CETA op Europees niveau is rampzalig voor het internationale imago en de geloofwaardigheid van België ten aanzien van zijn Canadese, Europese en internationale partners", zo staat in het persbericht. "Daarbij komt nog dat de geloofwaardigheid van het Europese handelsbeleid een zware deuk zal krijgen, terwijl de EU tegelijkertijd onderhandelingen voert met andere internationale partners zoals de VS, Japan en China."

     

    Volgens de werkgevers is CETA "een ambitieus en evenwichtig akkoord, dat de handel en de investeringen in beide richtingen zal stimuleren en nieuwe commerciële kansen zal creëren voor de ondernemingen - waaronder de kmo's - van de drie gewesten".

        

    VBO, Unizo, Boerenbond, Voka, Beci, UWE en AVED roepen de gezamenlijke Belgische overheden op om zo snel mogelijk overleg te plegen, opdat België het vrijhandelsakkoord tussen de EU en Canada zou kunnen ondertekenen.

    Nu moet ik er echt van door. Straks moet onze ezel 800 km rijden, om dan morgen kort na de middag daar op stal te kunnen gaan. Onze gewone pleisterplaats is Le Cheval blanc ergens in den Elzas?

    Het ziet er naar uit, dat er weer grenscontroles zijn. Een beetje vervelend, maar o zo bekend. Dat we onderweg zijn om ter plaatse deel te nemen aan een staatsgreep, dat staat toch niet op ons gezicht geschreven? Het tegendeel is zelfs waar, zo te bewijzen aan de hand van onze identiteitspapieren. Desnoods zingen we als bewijs, en dat zonder te haperen, de Bravezeun. De muziek klopt, maar de woorden zijn nog uit onze studententijd. Maar dit zal men wel niet verstaan in de 6 landen waar we doorheen moeten. Tot we in D’Oude Schuure’ zijn aangekomen, ons stamcafé in het Land van Adriaan Brouwer.

    AUB niet verklappen aan mijn Dokter…

    *

    *

    15-10-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    14-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3793

    6/1091 * - Twee weken afwezigheid – Ondertussen sukkelen Hitlery en Sjarel Michel, de twee niet meer te redden kamikazes, zonder mijn deskundige begeleiding moedermens alleen op het veld - -

    .

    VRIJDAG 14 OKTOBER 2016

    H. DONATIAAN (BRUGGE), H. CALLISTUS I PAUS

    *

    De lokroep naar het Vaderland….

    *

    Ja, inderdaad, dit wordt een voorlopig afscheid

    *

    De volgende 14 dagen zullen de lezers van mijn gezaag af zijn. We moeten even met 2 man en een paardenkop (de auto) naar Coburgia over en weer, voor een grondig nazicht. Twee, dat zijn zij die mijn zorgen niet deelt, maar wegneemt, en ik. De 3 Duitse Herders blijven deze keer thuis onder de goede zorgen van onze Oekraïense vriend-klusjesman. Dat zijn inderdaad dan 4 handen op één buik, die dag en nacht met hand en tand de belangen van de Baasjes verdedigen.

    We zullen er dus op tijd zijn, om het glas te heffen op de val niet alleen van Sjarel Permier, maar – als het even kan - van heel de gammele constructie Coburgia waar de vroegere ‘beleidspartijen’ dit zowel enerzijds als anderzijds naar de duivel hebben geregeerd.

    ‘Nooit gedagt’ was bij Wijlen Godfried Bomans (God hebbe zijn luimige ziel) ooit het merk van schaatsen die aan enen boerenlummel toelieten op het ijs de jet-set te pakken in snelheid. Een pracht van een slogan voor TVG, de Jonge God op het Vlaams front.

    Ja ja, de zwaar slagzij makende ‘Belgica’ van ons. Net als de beul in Amerika de veroordeelde troost, voor hij de stroom van de elektrische stoel inschakelt: ‘Het kietelt een beetje maar het duurt niet lang’.

    Mijn vrouw, realist als altijd, troost mij dat het maar best is, heel die lange tijd niets op het Internet te kunnen zetten. Vreest zij misschien de fameuze klop op de deur ’s morgens om 05 uur? Ja, zo’n held is Digitalia: dagelijks heel de wereld gemakkelijk kunnen uitkafferen, maar thuis kruipen waar hij wil. Zelfs onder de tafel…..

    Tja, dat is nu eenmaal het lot van ieder ouder wordende half blinde mens: de gepelde digitale wereld en de gapende verveling. Met daarnaast om van uit een nietige positie, de onweerstaanbare dwang om altijd voort te presteren ten bate van het Eigen Volk. Zoals U weet, ben ik opgegroeid met het moto ‘Wie niet werkt, moet ook niet eten’. Ik moet dus iets doen, om mijn mager pensioentje te verdienen…..

    Dat volk, ach dat volk dat niet afgeeft om de rattenvangers van Hamelen gedwee te blijven volgen, ieder zijn eigen kleurtje achterna. Om den brode zal het wel niet zijn. Maar gewoon omdat men het zo gewoon is…

    Naast de volkerenrechte verzuchtingen waaraan straks met mathematische zekerheid een einde komt, willen of niet, zijn er nog de vijandelijke invasietroepen die heel Het Avondland zijn binnen gevallen. Erger dan de Hunden (5de Eeuw) of de Noormannen (8ste tot 11de Eeuw) uit onze Geschiedenisboeken. Remember? Wikipedia geeft U meer details, waaruit U best zelf de conclusies trekt. Want tussendoor, tussen de Hunnen en de Noormannen, waren er vanaf de 6de Eeuw ook op regelmatige tijdstippen aanvallen door de volgelingen van Mohammed, de woestijn roverhoofdman uit wat nu Saoedi-Arabië is. Die konden regelmatig teruggedreven worden, met o.a. de Kruisvaarten in de jaren 1096 tot circa 1250. Waarna de volkeren van Europa het te druk kregen met het bevechten van elkaar. Waren hoogtepunten in het verdrijven van de binnenvallende moslim legers: Poitiers (bij Bordeaux), Lepanto (Griekse Zee waart de complete Turkse vloot werd gekelderd door Jan van Oostenrijk, de al even onwettige zoon van Keizer Karel V als Margrietje Vande Ghinste, Landvoogdes der Nederlanden), Wenen (Oostenrijk), om nog maar te zwijgen van de inname die meer dan 1.000 jaar duurde van gans het Iberisch Schiereiland tot aan de voet der Pyreneeën. Heel de Geschiedenis druipt van het bloed der Christenen die vielen onder het kromzwaard.

    Sedert het einde van WO II wordt er nu uit een ander vaatje getipt: geen geweld, maar de bolle buiken van hun vrouwen onder de bescherming van de bajonetten der minaretten. Europa is verzwakt, leeft onder de knoet van de zwarte non-beschaving uit Amerika en overal zijn de eigen Kerken zodanig van de Staat gescheiden, dat er geen kat meer wil naartoe gaan.

    Een totaal nieuwe woordenschat wordt ons opgedrongen: politiek-correct denken en schrijven, de Nieuwe Wereld Orde, globalisatie, opwarming der aarde, integratie, vluchtelingencrisis, enz. En de burger buigt het hoofd en zwijgt.

    Kijk, we zien in ons collectief geheugen reeds de gekende voortekenen. De Vrije Meningsuiting wordt aan banden gelegd. Of afgedwongen voor de Straf Rechtbanken. De grenslijn tussen het Establishment en de Media met de Burger wordt steeds scherper gesteld. Net als onder de USSR, het Nazi-dom of de Noord-Koreaanse Heilsstaat. De strafkampen worden in gedachten reeds voorbereid om andersdenkenden in op te bergen. De rest laat ik aan ieders persoonlijke verbeelding over. In Mei ’45 ging er over de ganse vrije wereld een kreet van afschuw op over lijkverbranding. Nu heeft iedere Stad of Gemeente zijn of haar eigen verbrandingsinstallatie, crematoria geheten. Met daarrond een circus van nieuw soortige neringen. Men gelooft immers al lang niet meer aan God noch Zijn gebod. Dood is dood, het leven gaat verder. Maar ze kunnen het niet laten, op een belachelijke manier de Pastoor in zijn (lege) kerk na te doen. Net geen wierook, maar wel kaarsjes en vele buigingen baar de dure kist of nog duurder urne.

    Wanneer komt er eindelijk iemand op de idee, om net als op de vele ‘festivals’, iedereen de ‘Regendans’ der primitieve volkeren na te doen? Eerbied voor het dode lichaam van een Geliefde? Allez, toe zeg. Da’s niet propgressief, hé. Want ‘opstoken’, da’s veel beter voor het milieu en het zal niet lang meer duren, of de vrijgekomen hitte zal gebruikt worden om er de huizen van de buren mee te verwarmen.

    Als er hier en daar nog ’n vereenzaamde Profeet Jeremias zou overgebleven zijn om deze gang van zaken te bewenen, dan is er begot nergens nog ’n mestvaalt te vinden om daar op uit te huilen.

     

    Kom, we moeten afsluiten. Die reis zelf? Twee dagen heen en twee dagen terug. Van voordeur naar voordeur. Met tussenin: de voordeuren van dokters, apothekers en mekaniekers. Familie in voor- en tegenspoed terugzien, een paar afspraakjes nakomen en dan terug naar de Zon. Ondertussen sukkelen Hitlery en Sjarel Michel, de twee niet meer te redden kamikazes, zonder mijn deskundige begeleiding moedermens alleen op het veld van eer.

    Tot binnenkort. ’n Dikke knuffel.

    *

    14-10-2016, 18:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3782

    7/1097 * - Coburger Troonprinses: voor wat staat die? –Euro Millions – Villa Politica -

    .

    VRIJDAG 14 OKTOBER 2016

    H. DONATIAAN (BRUGGE), H. CALLISTUS I PAUS

     

    Albert van Le Chateau du Bon vivant dineert op zondag nog eens uitzonderlijk met zijn vrouw de gravin.

    “Ma chérie, ‘t is iek moet zeg da we bijna pleite zijn en onze chateau zullen moeten verkoop. Iek heb pensé over een paar solutions. Leer zelf te kook, dan kunnen we de kok ontslage. Leer zelf te kuisen, dan kunnen we de kuisvrouw ontslage….” De gravin onderbreekt hem en zegt: “Mon chérie, leer zelf met de auto te rijd dan kunnen we de chauffeur ontslaan. Leer zelf te tuinier, dan kunnen we de tuinman ontsla. En leer zelf ’s avonds weer bij in het hemelbed te slaap da kan ik de butler ontsla.”

    Voortgaande op bovenstaande afbeelding van ons Prinses Liz-a-bed, is die eerder dapper onderweg om als Liz Taylor eerder dan als Miss Piggy aan de kost te komen.

    Voortgaande op de moederlijke kant van haar ouders zit dat eerste er dik in. Grootmoeder langs moeders kant was een dame van Hoge Poolse Adel. Grootmoeder langs vaders kant (Rufo di Calabria) was een dito dame van Italiaanse Hoge Adel, in zijn bed gelokt door onze Prins Albeir van Sexen Coburg Gotha, haar Opa. Diens tante Josée, ook ’n Sexen-Hamburgster, was ooit (voor een paar dagen maar) Koningin van Italië. Want in den echt verbonden met Koning Umberto van Savoye. Wat niet belet heeft als tijdverdrijf de maîtresse van Benito Mussolini te zijn. Of ze dat als een opstapje bedoelde om bij A.H. diens maîtresse Eva Braun te doen vergeten, wordt zedig gezwegen.

    Nonkel Dolf met Eva Braun, het boekenmeisje, op het Zuiderterras van de Berghof in Berchtesgaden.

    Rechts is Blondie, de trouwe herdershond van de Führer. Blondie en Eva werden in de schuilkelder in Berlijn op het einde van de oorlog door hem vergiftigd, waarna de man zichzelf voor de kop schoot…..

    *

    Of Josée, het kleine zusje van Leopold III ooit slaagde in haar bedoelingen, is niet bekend. Want A.H., zo staat in al zijn biografieën, rookte niet, hij dronk geen alcohol en hij liep niet achter de meisjes. Hij had dus (in onze dagen) de perfecte Presidentskandidaat kunnen geweest in de USA. Dezelfde USA die hem vanaf 1943-44 en 78 de grond in boorde om te kunnen in zijn plaats komen… En wij in Europa zitten er maar lekker mee.

    Met dat boekje opendoen over ons Prinsesje, bedoel ik daar niets verkeerds mee. Het gaat tenslotte allemaal over Duitsers ondereen, zowel kleine korporaals zoals A.H., of verarmde leden van den Hogen Oremus, zoals de Coburgers zelf. Alle Duitsers, zei ons Ma altijd, zijn net duiven. Ze komen ook altijd terug. Als ze aan de grond zitten komen ze uit Uw hand eten, maar als ze op de kerktoren zitten dan doen ze hun gevoeg op Uw hoofd.

     

    Of de kleine Liz-a-Bed later op hoge hakken als een diva van Het Witte doek door het leven zal gaan, of als kuisvrouw in een grootwarenhuis: mij om het even. Het kind, zoals elk mensenkind,- en hoe - verdient een eerlijke kans, en meer dan een. Als ze tenminste de pretentie van op onze kosten – en hoe - als Vorstin te regeren maar laat varen. Ten ander, zoals we bij Villa Politica hoorden, over de kapotte nationale spreuk: als er geen Eendracht meer is, is er ook geen Macht meer, en zonder Macht bestaat er gelukkig geen Coburgia meer.

    De kwestie is vooral door het bos de bomen te blijven zien.

     

    GEPLUKT BIJ


    Herman De Croo verdedigt dotatie van 2.500 euro per dag voor Elisabeth: "Redelijk bedrag om kosten te dekken"

    In Nederland is er heel wat controverse over de dotatie van 1,5 miljoen euro, die kroonprinses Amalia jaarlijks zal ontvangen vanaf haar 18e. In ons land zal kroonprinses Elisabeth zodra ze meerderjarig is een dotatie krijgen van 900.000 euro per jaar, dat komt neer op zo'n 2.500 euro per dag. Sven Ornelis en Anke Buckinx vroegen zich af of dat voor een studente niet overdreven is, maar Minister van Staat Herman De Croo verdedigde deze dotatie, omdat het volgens hem een redelijk bedrag is waarmee ze veel kosten moet dekken.

    Het kind (U weet wel: het was een vrouwtje) had er beter aan gedaan die 168 miljoen Euro te winnen. Dan had ze haar verder leven kunnen doorbrengen als De Schone Slaapster, zonder op onze portemonnee beroep te willen doen. Die som wordt nu uitbetaald aan een Franstalige ‘man’ uit Schaarbeek. Wil dat nu zeggen, dat die op z’n eentje het werk van I.S. zal kunnen afmaken?

    Heb gisteren namiddag in mijn luie zetel bij Villa Politica zo’n beetje de ramptoerist uitgehangen bij de afgang van Sjarle Premier. Heb er krokodillen, hyena’s en haaien op het droge aan het werk gezien. Vooral de tussenkomst van – nog vulgairder dan ooit - de Heer Kalf-O. Die was echt geestig toen hij bezwoer dat de Premier zijn klus zo rap mogelijk diende te klaren. Precies of die dat niet zelf wist. Top of the bill als billenkletser was toen BDW als een betrapte pedofiel uit het halfrond naar buiten glipte. Was het omdat zijn plan lukte, of juist omwille van het tegendeel? Een probleem even groot zo niet groter dan het aanslepen van de bi-laterale gesprekken rond dezelfde tafel. Bi-lateraal zijn (niet te verwarren met bi-seksueel) wordt de volgende stap in de uni-laterale communautaire oplossing van alle probleem van dit ape-land.

    Maar dan moeten alle belgicisten, inclusief de verstokte Menapiër De Croo, vader van, van hierboven, met vooral die Laurette Mitraillette, samen met het hele PS-gedoe, geketend op de neus van een drietrapsraket, eerst in een baan om de aarde worden gestuurd. Zodat die daarna terug met beide voeten op de aarde zou staan. ’t Is toch waar! Ze blokkeren met dat ene woordje ‘non’ van hen, reeds het Associatie Verdrag met Canada en de rest van Europa, ze hebben Les Diables Rouges van ons afgepakt om die in de vernieling te rijden, en zouden dus ook nog Coburgia opblazen? Forget it.

    Daar zeggen wij nu eens ‘non’ tegen, heel eenvoudig omdat zoiets een verworven voorrecht is dat aan de Vlamingen toebehoort.

     

    Ook gelezen dat men nu, na meer dan 100 jaar meerdere soldatengraven op de IJzerweide in Diksmuide heeft blootgelegd? Zij, de belgicisten, hebben in 1946 onze IJzertoren opgeblazen, nu blazen wij terug!

     

    *

    14-10-2016, 08:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    13-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3781

    8/1529 * - De schande van De Schandaard in haar Krantenkoppen – De moord (1966)op Dr. Verwoerd in Kaapstad – over cris IS Peters – moslim-zelfmoord ter ere van Allah -

    .

    DONDERDAG 13 OKTOBER 2016

     

    H. KONING EDWARD,

    D.G. Pater ALBERT DE LEYE (Gits): Jezuïet die als Missionaris naar Friesland trok.

    Guido komt thuis en ziet zijn vrouwtje in een biekanietje rondlopen. “Amaai, zo sexy, dat is pas een verrassing. Het is eens entwat anders. Waar heb je dat gekocht? In den Nieuwen Beer of zo?” – “Nee, gisteren heb ik uwen auto gewassen en de binnenkant gestofzuigd en ik heb dat biekanietje op joene achterbank gevonden!”

    *

    3781 - DIE GRAFSTEM VAN Dr VERWOERD KLINKT ALS EEN WAARSCHUWING DIE WE BEST KUNNEN GEBRUIKEN

    *

    ’n voorsmaakje van wat volgt……

    Cartoon uit ‘tSCHELDT’

    *

    *

    Eerst was ik zinnens een stukje Pallieter over de moord op Dr.Verwoerd in 1966 in Kaapstad te behandelen, maar toen werd ik op een uiterst onaangename en agressieve manier benaderd door DS.

    Het gaat met DS van kwaad naar erger: dat is geen gazet meer, maar een louche firma van afbraakwerken. Haar titels in Krantenkoppen zijn één lange tirade om op de stomste manier ter wereld de islam en dus de Amerikaanse Presidentsverkiezingen zodanig te draaien en te keren, dat het stomste kalf er niet meer intuint. Over het doodlopend straatje van Sjarle Premier & C° worden op voorhand al de Europese banbliksems ontbloot. Om de kiezers te doen in het gareel lopen. Kortom: de DS is, net als de Tsjeven van Sjeik Al-crisis Peters zijn dapper onderweg om zichzelf te verhangen. De weg die is voorgegaan door de Syrische terreurverdachte Jaber al-Bakr (ja ja, ze zijn goed ingelicht: ze vereeuwigen op die manier zelfs zijn naam want de man is een ‘martelaar’ voor Allah) die zich heel dapper heeft verhangen in zijn cel door middel van aaneen geknoopte badhanddoeken.

    *

    Het ‘plofstof’ zoals men die dingen noemt in het Zuid Afrikaans, om in serie allemaal de Berlijnse luchthavens op te blazen met 1,5 kilo TATP werd in zijn woning teruggevonden.

    Nadere informatie over de samenstelling van dat TATP zijn te bevragen op de Redactie van DS.

    En dat gaat zo maar door, met titels die zeer illustratief zijn voor de denkwereld van die gazet.

    *

    *

     

    Geef mij maar ’t Pallieterke want dat was deze week weer de moeite waard om in huis te halen. Bij mij komt het al bijna 60 jaar binnen, en nu sedert kort zelfs digitaal. En dat allemaal voor minder dan een pint goed bier per week….

    *

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Zuid-Afrika’s mysterie: De moord op Verwoerd

    Dit jaar is het exact 50 jaar geleden dat Hendrik Verwoerd, premier van Zuid-Afrika, in het parlement werd vermoord. Niet alleen blijven er rond de zaak een reeks vraagtekens hangen die, zoals bij de moord op JF Kennedy, voor de nodige complottheorieën hebben gezorgd, met de dood van Verwoerd is het land voor de Afrikaners in een nefaste koers terechtgekomen.

    Het verhaal van de moord is bekend. Op dinsdag 6 september 1966 neemt de Zuid-Afrikaanse premier op zijn normale zitplek in de Volksraad plaats voor het parlementaire debat dat om 14 uur moet beginnen. Bij de ingang duwt een tijdelijk aangeworven bode, Dimitri Tsafendas, mensen ruw opzij terwijl hij recht op Verwoerd afgaat, die denkt dat hem een boodschap zal worden overhandigd.

    Tsafendas geeft de premier vier messteken, in de hals, de longen en de hartstreek. De moordenaar wordt door toegesnelde omstanders onmiddellijk overmeesterd, maar voor Verwoerd is het te laat. Ondanks ingrijpen van enkele dokters-parlementairen ter plaatse overlijdt hij bij aankomst in het ziekenhuis.

    Blank Zuid-Afrika is in shock.

    Tsafendas

    De moordenaar, Dimitri Tsafendas, is de zoon van een Mozambikaanse kleurlinge en een Griek. De man heeft in de loop der jaren heel wat jobs gehad en blijkt, naast zijn leven op zee, in diverse landen te hebben geleefd, waaronder vooral Mozambique en Zuid-Afrika.

    In de jaren dertig sloot hij zich aan bij de Zuid-Afrikaanse communistische partij. Reeds in het verleden bleek hij mentaal niet helemaal in orde te zijn. In Zuid-Afrika stond hij als blanke geklasseerd, maar hij zou door zijn donkere huid niet in blanke kringen zijn aanvaard. Kort voor de moord had hij omwille van een verhouding met een Zuid-Afrikaanse kleurlinge een reclassering als kleurling aangevraagd, maar die was afgewezen.

    Na de moord werd Tsafendas niet veroordeeld maar ontoerekeningsvatbaar verklaard en opgesloten. Hieraan werd toegevoegd dat hij enkel kon worden vrijgelaten na een gratiemaatregel verleend door de Zuid-Afrikaanse president, maar dat is er nooit van gekomen, zelfs niet nadat het ANC in 1994 de macht overnam.

    De antiapartheidsbeweging had trouwens van in het begin duidelijk gemaakt dat ze met de moord niets te maken had. Tsafendas werd eerst opgesloten op Robbeneiland en ging dan naar de centrale gevangenis van Pretoria waar hij terechtkwam in de afdeling voor de ter dood veroordeelden.

    Pas in 1986 werd hij naar een gewone gevangenis overgeplaatst, om in 1994 in het psychiatrisch hospitaal in Krugersdorp te worden

    opgenomen. Daar stierf hij in 1999 op 81-jarige leeftijd. Hij kreeg een naamloos graf.

    Ook bij de begrafenis was niemand uit ANCkringen aanwezig.

    Motieven

    Over het motief van de moord zullen nevels blijven hangen. De man beweerde altijd dat “een worm in zijn binnenste” hem de opdracht had gegeven. Feit is dat er een persoonlijk motief – de afwijzing tot reclassering – achter kan hebben gezeten. Anderzijds zijn er tegenstrijdigheden.

    Er is zijn eertijds lidmaatschap van de ZAKP, maar aan de andere kant zijn verklaring na de moord dat Verwoerd een “nikkerboetie”, een vriend van de zwarten, was. Alleszins is het vreemd dat een man met zo’n vreemd verleden een betrekking kon krijgen in het parlement, zelfs tijdelijk.

    Ook bleken de messteken vakkundig te zijn aangebracht. Niet te verwonderen dat, zoals na de moord op Kennedy, allerlei complottheorieën opdoken. Zo lokten de snelle verklaringen van generaal Hendrik van den Berg, hoofd van de veiligheidsdiensten, en van Verwoerds opvolger, Vorster, dat Tsafendas alleen had gehandeld en er dus van een complot geen sprake was, bedenkingen uit. In 1967 beweerde JJJ Scholtz in zijn boek “De moord op dr. Verwoerd” dat minstens een collega in het kabinet tevoren van de moordaanslag op de hoogte was, een beschuldiging die in 1975 in het boek van JB Schoeman, “De sluipmoord op dr. Verwoerd”, werd gevolgd.

    Nog in 1999 maakte Liza Key, artistiek directeur en producer van verscheidene documentaires, o.a. over de apartheid, na twee interviews met de moordenaar de suggestie dat er achter de hele zaak meer zat. En dit jaar werd er door journalist en schrijver Marthinus van Bart in een artikel (SA 55 jaar gelede as republiek uitgeroep) melding gemaakt van een onderzoek uitgevoerd door prof. Piet Hoek van het staalbedrijf Iscor met medeweten van premier Verwoerd naar het Anglo-American mijnbouwconglomeraat. Dit verslag wordt tot vandaag geheim gehouden, terwijl Hoek zelf uit Iscor werd gerangeerd en later overleed.

    De route naar een fiasco.

    Of de moord op Verwoerd nu de daad was van enkeling of - zoals sommigen suggereren – dat hij de speelbal was van anderen, zou zijn. Na Verwoerd werden de bestaande plannen ter aanpak van het rassenprobleem gewoon uitgevoerd. Een aantal Bantoegebieden, de zogeheten thuislanden, werden onafhankelijk zij het dat ze internationaal niet werden erkend. Nochtans sprak zelfs Mandela toen van een stap in de goede richting. Maar daar bleef het bij. Van een drastische uitbreiding van die thuislanden en van de daadwerkelijke economische ontwikkeling ervan kwam weinig in huis.

    Geen gescheiden ontwikkeling dus, zoals Verwoerd voor ogen stond, maar scheiding tout court. Wel zorgde het vermaledijde Bantoe-onderwijs van de “architect van de apartheid”, zoals de vermoorde premier nog steeds smalend wordt genoemd, voor een drastische uitbreiding van het aantal schoolgaande zwarte jongeren maar indirect ook voor de snelle groei van bewustzijn onder de zwarten. Wat dan weer leidde tot de onrust in de zwarte woonbuurten die in 1976 begon en nooit meer zou uitdoven. Met repressie als antwoord en onhoudbare toestanden. De rest

    is geschiedenis.

    Of het met Verwoerd anders zou geweest zijn? Dat weet geen mens. Maar om de woorden van Steve Hofmeyr te gebruiken: Verwoerd was natuurlijk een kind van zijn tijd, maar hij was een visionair. Was hij blijven leven, hij zou een oplossing voor Zuid-Afrika’s

     

     

    *

    Ach die cris-IS Peters! Denkt men daar bij die Tsjevers echt dat dat klein aantal ‘super-rijken’, om hem een plezier te doen, met hun geld het land niet gaan uitvluchten om die fameuze rijkentaks niet te moeten betalen? Twee keer negatief (niet ontvluchten om niet te moeten betalen…) is in de algebra weer positief, vergeet dat niet! Maar het ziet er niet naar uit dat de brave man zo goed zou opgelet hebben in de les algebra….

    *

    Trouwens, al die grote bedragen, en de klap erover, is niet een beetje immoreel? Denk daarbij aan dat groot lot van € 180.000.000= zou de Lotto niet beter 1.000 mensen hebben bijgemaakt met € 180.000 elk (kunnen ze direct een eigen huis mee kopen), wat een veel breder menselijk klimaat uitstraalt? Al die grote bedragen zijn immers alleen maar goed om meer over te… spreken. Vooral in de politieke middens waarin onze kleine krabbenkokers zijn groot geworden.

    *

     

    *

    *

     



















    13-10-2016, 11:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    12-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3780

    6/866 * - Onafhankelijkheid in concerto -

    .

    .

    DEEL 3

    WOENSDAG 12 OKTOBER 2016

     

    H. WILFRIED VAN YORK, H. RUDOLF

    *

    Mensen komt dat zien!!!!!

    De TVG van het VB rijdt de donkere tunnel uit…..

    Nergens op de ‘Sociale Media’ heb ik gevonden dat mijn suggestie om in de initialen Tom Van Grieken een moderne Hoge Snelheids Trein (TGV) te vinden zou aangeslagen zijn.

    En nu wordt dat ineens bewaarheid: de Nieuwe Vlaamse Arrogantie wordt door TVG met de neus op de feiten gedrukt: Niet Sjarelen, maar eitjes leggen, zo klinkt het, maar een beetje minder op z’n West-Vlaams.

    Of in ’t Gents, waar dat zou luiden; ‘Nie neuten, mo aanpakken meine joen’g’. En wat ziet m’n lodderig oog? De naam van de NV-A-fractievoorzitter Matthias Diependaele houdt met beide handen vol aan de communautaire omerta.

    Omerta is een lelijk woord, dat thuishoort, maar niet alleen daar, bij de Italiaanse misdaad-maffia als de cosa Nostra, ‘Our own business’. Voorwaar, van een schot van zwaar kaliber, recht in de Rode Roos van die Half-Tsjeven.

    Maar ’t is waar. Hoe meer men in een stink-pot vol kak roert, hoe meer het stinkt. Best is, die hele kwak ineens zomaar op straat te gooien. Zodat iedereen kan zien waarvoor de ‘polletjes polletiek’ de laatste 50 jaar in ons land heeft afgescheiden. Zo zou b.vb. die TVG van ons aan Dikke Maggy kunnen navraag doen aan hoeveel overleden Turkey’s, Marokhanen en ander raar gevogelte nog altijd overlevingspensioenen worden uitbetaald, zelfs al zijn die al jaren piepedood. Maar voorzichtig: dat zijn verdorie juist de soort luizen die nog altijd voort stemmen opbrengt voor de Sossen en de Tsjeven….

    Het zou dus wel eens terecht kunnen zijn, dat er kan en moet besnoeid worden op de… sociale uitkeringen.

    ’t Zou trouwens ook niet goed zijn voor de gezondheid van ons Maggy dat ze zonder haar kop op de eigen romp moet zien aan haar pensioen te geraken….

     

    GEPLUKT BIJ

    Voor eerste maal voorstel voor Vlaamse Grondwet besproken in Vlaams Parlement

    *

    Voorstel Vlaams Belang verworpen in commissie Algemeen Beleid

     

    Gisterennamiddag lichtte Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken zijn voorstel van resolutie ‘betreffende een proeve van grondwet voor de toekomstige onafhankelijke Vlaamse staat’ toe in de commissie Algemeen Beleid van het Vlaams Parlement. Het is het eerste voorstel met als bedoeling een Vlaamse Grondwet in te voeren ooit dat inhoudelijk besproken werd in het Vlaams Parlement.

    Het Vlaams Belang had met de agendering van het voorstel als eerste bedoeling het debat over de wenselijkheid van een Vlaamse Grondwet opnieuw leven in te blazen. Van 2004 tot 2012 werden vijf voorstellen om een Vlaamse Grondwet in te voeren – van diverse partijen en met uiteenlopende strekking – ingediend in het Vlaams Parlement. Geen enkele keer kwam het echter tot een inhoudelijke bespreking. Het debat stierf daarmee een stille dood.

     

    Volgens Tom Van Grieken is het meer dan ooit de plicht van het Vlaams Parlement om na te denken over de Vlaamse institutionele toekomst: “Het Vlaams Parlement mag zich niet neerleggen bij de naar aanleiding van het federale regeerakkoord afgesproken communautaire omerta die Vlaanderen opnieuw in een ondergeschikte rol dringt. Wanneer Vlaanderen zijn rechtmatige plaats tussen de Europese naties wil innemen en vorm wil geven aan zijn zelfbeschikkingsrecht, moet het nadenken over de invulling van een eigen Vlaamse grondwet.”

    Het voorstel van het Vlaams Belang werd echter verworpen door de andere aanwezige partijen, inclusief N-VA. N-VA-fractievoorzitter Matthias Diependaele stelde “alle sympathie te hebben voor het initiatief, maar het niet te zullen steunen” omdat N-VA “heeft gekozen voor een andere strategie en zich daar ook aan wenst te houden”. Van Grieken stelde de uitspraak van de N-VA-fractieleider merkwaardig te vinden, "aangezien nauwelijks een half jaar geleden minister-president Geert Bourgeois nog een pleidooi had gehouden voor een Vlaamse Grondwet".

    Concreet pleit het Vlaams Belang in zijn voorstel voor een onafhankelijke Vlaamse republiek met een president als staatshoofd en een éénkamerparlement. Het Vlaams Belang wil in de grondwet ook plaats voorzien voor bindende referenda.

     

    Als bijlage vindt u het voorstel van Tom Van Grieken. Hier kan u het beeldverslag van de commissie bekijken: https://www.vlaamsparlement.be/commissies/commissievergaderingen/1083426. De toelichting en bespreking van het voorstel vindt u vanaf 2:26:30

    Wim Van Osselaer Perswoordvoerder fractie Vlaams Belang.

    Ha, ja, ‘k moet wel nuttig werk doen vandaag, en dus bij vriend Wim Van Osselaer in de leer gaan, want de Grote Politiek, zowel nationaal als internationaal, staat op springen. In de Kamers in de Wereld Hoofdstad van Het Kwaad, waar men volgens GG meer dan 100 jaar geleden al zei, “dat men daar het geld breekt met hamers” (let op de goed gevonden rijmwoorden), zal men het nieuwe politieke jaar inzetten met nietszeggende woorden en dan zien we wel. En in The Wild Water States of America pogen de presidentskandidaten elkaar de broek af te doen.

    Daar waar in Broekzele de waardigheid nog niet of wat wordt opgehouden door de bretels van de communautaire puntjeszetterij, wordt bij de Rijke Nonkels uit Amerika gedaan alsof ze bij den God-den-Here zijn uitgenodigd, om er de engelen te… vogelen en te leren vliegen…..

    12-10-2016, 19:42 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3779

    6/887 * - Leefloon als prins en als prinses -

    DEEL 2.

    WOENSDAG 12 OKTOBER 2016

     

    H. WILFRIED VAN YORK, H. RUDOLF

    *

    De nieuwe Miss Piggy

    O story, beste mensen: ik mag inderdaad van ons Ma niet de draak steken met iemands lichaamsgebreken. En daar opent zich meteen een serie problemen voor mij.

    1. Hoe kan men de draak dan wel niet steken met een drakenkind?
    2. Wat ik zie is daarbij niet eens een lichaamsgebrek, maar een aangeboren eigenschap bij alle Coburgers. Eigenschappen afdoen als een gebrek, dat is pas… gebrekkig.
    3. Er zijn geruchten die niet wijken, dat haar geboorte net zoals die van haar broers en zussen (wettelijke en andere) de vrucht is geweest van geforceerde rekening .

    Maar niet getreurd: de geboorte doet er niet toe, het is de wieg die de doorslag geeft.

    Hoe een Prinses (uit een Kruisvaarderfamilie en met Vlaamse roots) zich als draagmoeder ter beschikking heeft gesteld, is een mysterie dat ons pas na onze dood zal veropenbaard worden. Ik zal er bij gelegenheid Nonkel Henry eens over polsen.

    Uit het Grote Geheugenboek…

    *

    En ja, ik voel me sterk nu Koning Klokkenspel aan de andere kant van de wereld tussen pa-goden en andere goden als tijdverdrijf ronddoolt.

    Mijn excuses voor alle Vlamingen die voortdurend onder deze schande moeten leven. Zonder ooit ook maar één woordje opheldering terzake. Zwijgen is toegeven, da’s toch ook ’n spreekwoord, hé?!

    Tja, en daar is dan het Koninklijk leefloon waarvan sprake bij onderstaande gazettenpraat. Euro vierduizend per dag: daar heeft ondergetekende als visueel zwaar gehandicapte een klein pensioentje van €900,- per maand voor. Dat wil zeggen dat de kleine Elisabeth na twee dagen en half meer in casso krijgt dan ik in één jaar.

    Ik neem het Dikke Maggy nog steeds kwalijk mijn invaliditeitsvergoeding te hebben afgenomen, omdat ons beider klein pensioentje teveel was om daar nog recht op te hebben.

    Maar we redden het wel. Dank zij een bijkomend stukje lijfrente wegens afstand van zeggingskracht waar de fiscus geen zaken mee heeft.

    En dan ontmoet ik op mijn weg toch wel weer die Tsjeven van de soort die mij samen met de Sossen omwille van hun Ruimtelijke Wanordelijkheden, noch min noch meer, het land hebben uitgepest. Samen met het waardeloos maken van mijn onroerend spaarpotje, dat belegd werd in de prachtige omgeving van de Vlaamse Ardennen. Nu probeert het weekdier Kris Peters, die stikt van jaloersheid op Marc Coucke, het nog eens met zijn ‘meerwaarde belasstink’ proberen.

    Het is hier wel niet de geschikte plaats om persoonlijke vetes uit te vechten. Maar, lieve vrienden, ons Ma, ge weet wel, heeft er goed aan gedaan, mij dat andere West-Vlaamse spreekwoord te hebben geleerd: “God borgt, maar ie en scheldt nie kwiete’….

    Maar als de nood het hoogst is, is de redding nabij, zegt men. Maar van veel horen zeggen hoort men ook veel liegen.

     

    GEPLUKT BIJ

    Krijgt prinses Elizabeth straks 2.500 euro per dag?

    Grote verontwaardiging in Nederland, waar uitlekte dat kroonprinses Amalia (12) zo'n anderhalf miljoen euro per jaar zal krijgen van de staat eens ze meerderjarig is. Maar ook onze kroonprinses, Elizabeth, kan rekenen op een fikse dotatie in de toekomst, rekende TV Familie uit.

    1,5 miljoen euro per jaar, omgerekend zo'n 4.000 euro per dag. Dat is wat prinses Amalia vanaf 2021 zal krijgen van de Nederlandse overheid. Belastingvrij én voor de rest van haar leven. Niet slecht voor iemand die nog aan haar hogere studies moet beginnen.

    Maar ook in ons land stelt de wet dat kroonprinses Elizabeth vanaf haar 18e verjaardag een jaarlijks bedrag krijgt. Hoeveel dat precies zal zijn, is een goed bewaard geheim, maar de royaltywatcher van TV Familie schat het bedrag op zo'n 900.000 euro. "Dat ligt in de lijn met wat Albert nu krijgt", klinkt het. Met andere woorden: tijdens haar universitaire studies zal Elizabeth 2.500 euro per dag kunnen opstrijken.

    Dat doet heel wat wenkbrauwen fronsen. "Kijk, de essentie van het probleem zit hem niet in het bedrag, maar in de vraag of het normaal is dat een meisje, dat op het punt staat te gaan studeren, ineens zo'n belachelijk hoge som krijgt toegestopt. Zonder daarvoor ook maar één dag te moeten werken", klinkt het bij TV Familie. De broers en zussen van Elizabeth zullen echter geen cent krijgen later, omdat de wet enkel een dotatie voor de kroonprinses voorziet.

     

    Die van Hierboven, hebben we geleerd, slaat nooit zonder ook te zalven. Waarmee ik maar bedoel, dat die € 4.000 per dag, een droomwens, voor dat Koninklijk wicht wel nooit in vervulling zullen gaan. Wegens het verlies van de Kroon, omdat die artificiële constructie in Laeken tegen dan al zal zijn opgedoekt. Haar verwachtingen zullen dus elders moeten ingelost worden. Bij zodanig dat de zelfstandige Staat Vlaanderen, desnoods onder de naam van Herenigde Vrije Republiek der Nederlanden, de vrijgekomen fortuinen kan besteden aan Ons Eigen Volk.

    *

    Toekomstbeeld voor Kruis Peters

    Al zittend pinkelen…

    Me dunkt, ik hoor in de verte reeds het tromgeroffel voor wat op komst is. Aan deze kant van de Grote Plas, maar nog van méér Vlaams Belang, aan de overkant ervan. In God, en niet in Mohammed, we trust.

    *

    12-10-2016, 19:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3778

    6/858 * - Valse maar hoopvolle start van het nieuwe politieke jaar -

    .

    WOENSDAG 12 OKTOBER 2016

    H. WILFRIED VAN YORK, H. RUDOLF


    Wiezeke staat haar haren te wassen in de badkamer als haar man binnenkomt. “Maar Wiezeke toch… Vooraleer je die shampoo gebruikt, moet je toch eerst uw haar nat maken?” – “Maar nee toch slimmeke, er staat duidelijk op de fles: enkel voor droog haar!”

    Sjarel Premier op weg, weg, weg….

    De enige manier om te overleven

    De regering zwemt dezer dagen in troebel water. Dat is helemaal geen uitzondering, maar deze keer zitten ze zeer, zeer diep. Dat komt voornamelijk omdat tussen de Walen en de Vlamingen, het water in dit land veel te diep is. Gewoon omdat elk van hen een eigen wereld op zich is. Wat wilt U dat er gebeurt, als twee wildvreemden met elkaar samen in een en hetzelfde bed worden gedwongen!? Alleen maar omdat de Machtigen der Aarde dat zo ’n 200 jaar geleden zo hebben gewild…

    Bij de Babyloniërs verstond men elkaar niet meer omdat ze te hoog zaten met hun toren van Babel. In Coburgia komt dat omdat men te diep in de stront zit.

    U kunt het zich dus gemakkelijk voorstellen: in zo’n rioolwater uit de WC’s overleeft zelfs niet één vis, zelfs geen mossel. En al zekerlijk geen rotte vis.

    Zelfs al heeft men met dit land voordien vele watertjes doorzwommen, aan alles komt een eind. Zelfs aan de kat haar staart en die is zo lang….

    In naam van de Dierenbescherming, waaronder ministers, staatssecretarissen en ander loslopend wild, wordt bij deze dan aandacht gevraagd voor de pasklare oplossingen aangereikt door Barbara Pas van Het Vlaams Belang.

    Als we die vurige tweedracht zien, kunnen we zeggen, om het in de huis- tuin- en keukentaal van ons Koningshuis te zeggen

    ‘C’est le moment’

    Niet alleen die stink-beken in Molenbeek, Etterbeek, Schaarbeek, of Maelbeek, enz, enz, zouden moeten opgekuist worden, maar ook de vervuilde Zenne en vooral de stinkvijver van de Weststraat. Men heeft altijd de mond vol van ‘het milieu’ (Bah!) maar als er iets is dat we zelf kunnen doen, dan moeten we dat vooral niet aan onze Ministers overlaten.

    Coburgia is, dank zij zijn 4 Grote Staatsdragende Partijen der Paljassen, zijn zes Regeringen en meer dan 200 landstalen, het land met de hoogste belastingen van de wereld en met het allergrootste bedrag aan uitstaande spaargelden op onze spaarboeken.

    Dat is toch het zuiverste bewijs dat de roulette wegens overbelasting gaat stilvallen.

    Dus moeten er nu maatregelen komen. In de uren dat de Coburger Praatbarak stilgevallen is. Dat heet het ijzer smeden binst het warm is. Op die manier zijn er niet eens verkiezingen nodig. Het is gewoon de tijd der voldongen feiten.

    We gaan vandaag slapen als uitgeblutste Coburgers, en morgenvroeg begroeten we de nieuwe dag als vrije Vlamingen. ’n Referendumke achteraf om de boel te bezegelen, en Kees is klaar. Binst de Koninklijke Kater en Kattin van huis zijn, dansen de muizen voor hun vrijheid op tafel.

     

    GEPLUKT BIJ

    Geen state of the union: geen state, geen union

    Het Vlaams Belang heeft zonder veel verbazing kennisgenomen van het uitstel van de state of the union van eerste minister Michel, net zoals bij Di Rupo I al eens het geval was in 2013. Van het beloofde ‘structureel hervormen’ komt niets in huis. De beloofde kracht van verandering draait in de praktijk uit op de kracht van de ontgoocheling.

    Het is voor Vlaams Belang-Kamerfractieleider Barbara Pas dan ook zonneklaar dat een deugdelijk sociaaleconomisch beleid en het presenteren van een fatsoenlijke begroting pas kunnen wanneer Vlaanderen en Wallonië zelf voor hun sociaaleconomisch beleid instaan en zélf verantwoordelijkheid te dragen voor hun staatshuishouding.

    Maar een institutionele hervorming is nu net dàtgene wat deze regering voor vijf jaar ten grave heeft gedragen. De N-VA botst hiermee dan ook tot haar eigen schade en schande op het failliet van haar strategie die erop gericht was het communautaire voor vijf jaar in de diepvriezer te steken ten einde sociaaleconomisch orde op zaken te kunnen stellen.

    Dit land heeft het laatste decennium geen normale regering meer gehad. Ook deze regering sleept zich voort van crisis naar crisis, waardoor structurele hervormingen uitblijven. Zolang het Belgische denkkader niet wordt verlaten, zal dit weinig fraaie schouwspel eerder regel dan uitzondering worden. Die conclusie maakte de N-VA ook voor de verkiezingen. Eens de ministerpostjes verdeeld, bleek het echter niet meer dan een goedkope belofte. Wat vandaag gebeurt, is niet meer dan de confrontatie met die woordbreuk.

     

    Klaas Slootmans

    Persverantwoordelijke Vlaams Belang

     

    Het imago van de Tsjeven in het algemeen en dat van de Onder-Premier, aarts-fezelaar Peeters in het bijzonder, is nu wel zeer duidelijk dat die voor eeuwig en een dag om zeep is. Wat het vroeger ook al was, maar dan niet zo duidelijk voor iedereen.

    Wat er ook van komt: dat soort van zaken is best te vergelijken met de stuiptrekkingen van een Staat die ligt te sterven. Ik zal op d’uitvaart zijn .

     

    12-10-2016, 10:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3778

    6/858 * - Valse maar hoopvolle start van het nieuwe politieke jaar -

    .

    WOENSDAG 12 OKTOBER 2016

    H. WILFRIED VAN YORK, H. RUDOLF

    *

     

    Wiezeke staat haar haren te wassen in de badkamer als haar man binnenkomt. “Maar Wiezeke toch… Vooraleer je die shampoo gebruikt, moet je toch eerst uw haar nat maken?” – “Maar nee toch slimmeke, er staat duidelijk op de fles: enkel voor droog haar!”

    *

    3778 HERRIE IN HET KIEKENKOT MAAR HET VLAAMS BELANG HEEFT DE PASKLARE OPLOSSING IN HUIS

    Sjarlel Premier op weg, weg, weg….

    De enige manier om te overleven

    *

    *

    De regering zwemt dezer dagen in troebel water. Dat is helemaal geen uitzondering, maar deze keer zitten ze zeer, zeer diep. Dat komt voornamelijk omdat tussen de Walen en de Vlamingen, het water in dit land veel te diep is. Gewoon omdat elk van hen een eigen wereld op zich is. Wat wilt U dat er gebeurt, als twee wildvreemden met elkaar samen in een en hetzelfde bed worden gedwongen!? Alleen maar omdat de Machtigen der Aarde dat zo ’n 200 jaar geleden zo hebben gewild…

    Bij de Babyloniërs verstond men elkaar niet meer omdat ze te hoog zaten met hun toren van Babel. In Coburgia komt dat omdat men te diep in de stront zit.

    U kunt het zich dus gemakkelijk voorstellen: in zo’n rioolwater uit de WC’s overleeft zelfs niet één vis, zelfs geen mossel. En al zekerlijk geen rotte vis.

    *

    Zelfs al heeft men met dit land voordien vele watertjes doorzwommen, aan alles komt een eind. Zelfs aan de kat haar staart en die is zo lang….

    In naam van de Dierenbescherming, waaronder ministers, staatssecretarissen en ander loslopend wild, wordt bij deze dan aandacht gevraagd voor de pasklare oplossingen aangereikt door Barbara Pas van Het Vlaams Belang.

    *

    Als we die vurige tweedracht zien, kunnen we zeggen, om het in de huis- tuin- en keukentaal van ons Koningshuis te zeggen

    ‘C’est le moment’

    Niet alleen die stink-beken in Molenbeek, Etterbeek, Schaarbeek, of Maelbeek, enz, enz, zouden moeten opgekuist worden, maar ook de vervuilde Zenne en vooral de stinkvijver van de Weststraat. Men heeft altijd de mond vol van ‘het milieu’ (Bah!) maar als er iets is dat we zelf kunnen doen, dan moeten we dat vooral niet aan onze Ministers overlaten.

    *

    Coburgia is, dank zij zijn 4 Grote Staatsdragende Partijen der Paljassen, zijn zes Regeringen en meer dan 200 landstalen, het land met de hoogste belastingen van de wereld en met het allergrootste bedrag aan uitstaande spaargelden op onze spaarboeken.

    Dat is toch het zuiverste bewijs dat de roulette wegens overbelasting gaat stilvallen.

    Dus moeten er nu maatregelen komen. In de uren dat de Coburger Praatbarak stilgevallen is. Dat heet het ijzer smeden binst het warm is. Op die manier zijn er niet eens verkiezingen nodig. Het is gewoon de tijd der voldongen feiten.

    *

    We gaan vandaag slapen als uitgeblutste Coburgers, en morgenvroeg begroeten we de nieuwe dag als vrije Vlamingen. ’n Referendumke achteraf om de boel te bezegelen, en Kees is klaar. Binst de Koninklijke Kater en Kattin van huis zijn, dansen de muizen voor hun vrijheid op tafel.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Geen state of the union: geen state, geen union

    Het Vlaams Belang heeft zonder veel verbazing kennisgenomen van het uitstel van de state of the union van eerste minister Michel, net zoals bij Di Rupo I al eens het geval was in 2013. Van het beloofde ‘structureel hervormen’ komt niets in huis. De beloofde kracht van verandering draait in de praktijk uit op de kracht van de ontgoocheling.

    Het is voor Vlaams Belang-Kamerfractieleider Barbara Pas dan ook zonneklaar dat een deugdelijk sociaaleconomisch beleid en het presenteren van een fatsoenlijke begroting pas kunnen wanneer Vlaanderen en Wallonië zelf voor hun sociaaleconomisch beleid instaan en zélf verantwoordelijkheid te dragen voor hun staatshuishouding.

    Maar een institutionele hervorming is nu net dàtgene wat deze regering voor vijf jaar ten grave heeft gedragen. De N-VA botst hiermee dan ook tot haar eigen schade en schande op het failliet van haar strategie die erop gericht was het communautaire voor vijf jaar in de diepvriezer te steken ten einde sociaaleconomisch orde op zaken te kunnen stellen.

    Dit land heeft het laatste decennium geen normale regering meer gehad. Ook deze regering sleept zich voort van crisis naar crisis, waardoor structurele hervormingen uitblijven. Zolang het Belgische denkkader niet wordt verlaten, zal dit weinig fraaie schouwspel eerder regel dan uitzondering worden. Die conclusie maakte de N-VA ook voor de verkiezingen. Eens de ministerpostjes verdeeld, bleek het echter niet meer dan een goedkope belofte. Wat vandaag gebeurt, is niet meer dan de confrontatie met die woordbreuk.

     

    Klaas Slootmans

    Persverantwoordelijke Vlaams Belang

    *

     

    *

    Het imago van de Tsjeven in het algemeen en dat van de Onder-Premier, aarts-fezelaar Peeters in het bijzonder, is nu wel zeer duidelijk dat die voor eeuwig en een dag om zeep is. Wat het vroeger ook al was, maar dan niet zo duidelijk voor iedereen.

    *

    Wat er ook van komt: dat soort van zaken is best te vergelijken met de stuiptrekkingen van een Staat die ligt te sterven. Ik zal op d’uitvaart zijn .

     

    *

    *

     



















    12-10-2016, 10:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    11-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3778

    /806 * - Percentage sympathisanten voor IS

    .

    DEEL 3.

    DINSDAG 11 OKTOBER 2016

     

    H. GOMMAAR VAN LIER: ridder aan het hof van Pepijn de Korte en volgens de legende stichter van Lier, patroon van al wie met een breuk te kampen heeft.

     

    “Une fois n’est pas côutume”

    en dat geldt bij definitie voor het weekblad dat de euvele moed heeft gehad te schrijven over de algemene sympathie die alle islam-terroristen genieten bij de Bruine & Zwarte INGEVOERDE medelanders.

    Maar wees gerust, wordt gezegd, 75% denkt lijk wij. Het is maar 25% dat verkeerd denkt. Ik vind dat hallucinant, zelfs moest het nog maar de helft van de waarheid zijn. Want het zijn er meer.

    Hoe ik dat weet? Niet moeilijk: alle Marxisten spreken nooit maar de helft van de waarheid. Dus als Humo schrijft 25% bedoelen ze minstens 50%...

    Die andere helft zijn dus eerder ‘afvalligen’ want de Koran schrijft o.a. voor tot 5x toe, dat àlle ‘ongelovige honden’ moeten afgemaakt worden. Dus moeten de ware moslims, die 50% afvalligen doden, want dat is de straf voor iedereen die de islam verlaat.

    Er zal bij ons dus, voor rekening van de Overheid, nogal wat bloed vloeien. Daarin vooral inbegrepen de Christenen.

    So far so good. Stel nu eens dat er 500.0000 geregistreerde moslims bij ons leven en (zie hoger voor hun rekenkunst) daarnaast nog eens 500.000 niet-geregistreerden, dan spreken we gauw over 1.000.000 potentiële moordenaars. Dat is één op de 10.

    In absolute cijfers zou dat dus gaan om minstens 250.000 moordenaars die iedere minuut van de dag of de nacht kunnen toeslaan. Die beschikken zelfs over een oneindig gamma van mogelijkheden: individueel, persoon per persoon, of in groep, bij massa-bijeenkomsten.

    Wetende dat er 1.000 en één mogelijkheden zijn om iemand naar de andere wereld te sturen, is het dus maar beter dat wij dat allemaal niet afwachten. Maar de handen uit de mouwen steken om deze keer een goede stem uit te brengen. Zodat er nadien grondig kan geroefeld worden in al die overtallen. Met volle scheepsladingen. En net zo lang als de voorraad strekt.

    Nog beter zou zijn, aan ieder van hen een vaarticket te geven (nou ja, geven) voor een plaatsje in het ruim van de oorlogsboten die hen kosteloos naar hier hebben gebracht. Vooral niet twijfelen over hun bestemming: ergens binnen de territoriale wateren van Afrika. Er wel zorg voor dragend geen families uit elkaar te trekken.

    Kortom, er is voortgaande op hun reproductie capaciteit, geen andere oplossing. Het is zij of wij.

    En neen, Walter, dat is geen haat zaaien, dat is haat oogsten. Of had U wat anders gedacht? De Koran her-bewerken misschien? En zelfs dat zou geen oplossing zijn, want daarmee is de veroveringszucht van dat volk nog niet gestild….

    Ja Ja, daar is nog een hele weg af te leggen tussen het primitieve van een woestijncultuur en de Beschaving.

     

    GEPLUKT BIJ

    IS bevestigt dood van 'minister van Informatie'

    Bron: Belga © ap.

    Terreurgroep Islamitische Staat heeft gisteren het overlijden bevestigd van zijn 'minister van Informatie' Wa'il Adil Hasan Salman al-Fayad. Het Pentagon had al op 16 september aangekondigd dat de man op 7 september omkwam bij een luchtaanval van de internationale coalitie tegen IS.

     

    IS bevestigde dat Abu Mohamed el-Furqan, de oorlogsnaam van al-Fayad, een "martelaar" is. In het persbericht wordt de man de "emir" van de groep was, die bevoegd was voor de media, maar IS geeft geen informatie over de datum van zijn overlijden of de omstandigheden.

    Propaganda- en executiefilmpjes

    Volgens Pentagon-woordvoerder Peter Cook was al-Fayed onder meer verantwoordelijk voor het maken van propganda- en executiefilmpjes. Hij zou een "naaste medewerker" zijn geweest van de nummer twee van IS, Abou Mohammed al-Adnani, die op 30 augustus werd gedood bij een luchtaanval.

     

    Och ja, eigenlijk doet bovenstaand krantenartikel er niet toe. Hoogstens kan het belangrijk zijn voor het archief ten behoeve van latere generaties. Ik heb het alleen gebruik als kapstok voor mijn becijfering van de IS-aanhangers die bij ons in het verborgene leven.

    Ach ja, volksverhuizingen. Ze zijn van alle tijden. En, wat een waarheid is als een koe, het zijn altijd de Originelen die moeten wijken. Alleen de volkeren die huizen in het hooggebergte zijn min of meer beschermd. Wij, Vlamingen in de Lager Landen-by-der-Zee, weten daar alles van. Gelukkig grenzen we aan het water van de Noordzee. We hebben dus vooral te lijden van die Zuider- en Oosterburen die bij ons om de zoveel jaar alles komen leegroven. Tot onze eigen Overheid op het idee kwam om de ruwste der ruwe woestijnbarbaren bij ons uit te nodigen….

    Wat een land zou moeten zijn dat overloopt van melk en honing, zitten we met een Regering die zelfs het simpelste huiswerk, de Begroting, niet op tijd en stond kan afleveren….

    *

    11-10-2016, 16:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3776

    5/761 * - Syrië op het wereldtoneel - 

    .

    DEEL 2.

    DINSDAG 11 OKTOBER 2016

     

    H. GOMMAAR VAN LIER: ridder aan het hof van Pepijn de Korte en volgens de legende stichter van Lier, patroon van al wie met een breuk te kampen heeft.

     

    Dat de Saoudi’s rare kwasten zijn, weten we al van de tijd toen Mekka nog vrij was van al die Profeet aanhangers. Volgens Wikipedia leefden daar toen totaal andere woestijnrovers. En toen waren al die ‘bodemschatten’ nog gewoon teer en pietrol, want het ‘kraken’ ervan zou nog vele honderden jaren op zich laten wachten. Geen wonder dat men daar toen leefde niet alleen van jacht en visvangst, maar meestal nog van roven, plunderen, moorden en brangen. Allemaal gewoonten die uit dat volk nog altijd niet weg te bombarderen zijn…

    En zo komt het, dat er een band bestaat tussen veroveraars onder elkaar: Duitsland (die de laatste 100 jaar al vier keer in de fout is gegaan), en de collega’s die rijk geworden zijn met pietrol.

    En dan duikt daar ineens de Russische Tsaar op, de baas van een uitgestrekt wereldrijk, dat met het goddeloos communisme nu wel zijn les heeft gekregen. Die bezit nog veel grotere bodemschatten dan de Saoudi’s en de Amerikaanse cowboys samen. Die wil hij persé verkopen, daar waar de Araben dat tot nu toe deden. Namelijk bij ons. En overal elders in Europa.

    De Russische Beer heeft verduldig liggen afwachten, tot hij in Syrië zo maar ineens de bal kon binnentrappen.

    Het enige dat hij moet doen, is wat oorlogsmateriaal gaan droppen, zodat de Araben daar geen ondergrondse leidingen kunnen maken om hun pietrol-vuiligheid via Syrië en Turkije naar Europa te pompen. Daar moet ergens geschrift over bestaan, dat die Assad best zou aanblijven, zodat de Poet de kans krijgt om de Araben uit Europa weg te koteren.

    Alleen hebben die Araben (ze weten wel waarom) de Amerikaanse cowboys ingehuurd ten einde samen de wereld te kunnen veroveren, met het islam-systeem als geheim wapen….

    Onder de mom van ‘religie’, U weet wel: in naam van de gebenedijde godsdienstvrijheid willen die overal vaste voet in huis krijgen.

    En dat is, beste vrienden, waar het allemaal om draait….G, G & G, weet U nog?

     

    GEPLUKT BIJ

    https://ejbron.wordpress.com/

    Vanwege Syrië: Saoedi´s eisen EU-sancties tegen Rusland

    Door: Marco Maier

    Angela Merkel en de Saoedische koning Salman.

    Omdat Rusland de door Saoedi-Arabië gefinancierde radicaalislamitische milities bestrijdt, dient de EU alsjeblieft maar even nieuwe sancties te besluiten. Dit eiste de woordvoerster van die radicaalislamitische militie-organisatie die door Riyad werd opgericht.

     

    contra-magazine

     

    De woordvoerster van het “hoge Onderhandelingscomité”, een door Saoedi-Arabië opgerichte organisatie – die zogenaamde Syrische oppositiegroepen moet vertegenwoordigen, maar veelmeer een vertegenwoordiging van die huurlingenmilities is die door Saoedi-Arabië, Qatar, Turkije enz. gefinancierd worden – eiste volgens het Turkse persbureau Anadolu sancties tegen Rusland.

     

    “Rusland heeft zich herhaaldelijk niet aan het volkerenrecht in Syrië gehouden en heeft een volledige minachting van een echter diplomatieke oplossing voor het conflict getoond (…). De EU heeft met succes sancties aan Rusland opgelegd in verband met haar rol in de Oekraïne, en het is ook in het belang van Europa om alle mogelijkheden ter beëindiging van de catastrofe in Syrië en diens globale gevolgen – de vluchtelingencrisis en de bedreiging door de terreur – uit te putten. De EU moet dringend doelgerichte sancties instellen tegen Russische ambtenaren en ondernemingen, die rechtstreeks willekeurig op de burgerbevolking, de civiele infrastructuur en de medische instellingen gericht zijn en het Assad-regime financieel ondersteunen”, aldus de woordvoerster Bassma Kodmani.

     

    De vertegenwoordigster van Saoedi-Arabië kan voor haar plan op ondersteuning bij bondskanselier Merkel hopen. Deze had onlangs nog nieuwe sancties tegen Rusland in het spel gebracht en daarbij eveneens Syrië als voorwendsel gebruikt. Want de successen van het Syrische leger bij de bestrijding van radicale islamieten en terroristen zijn alleen mogelijk dankzij de omvangrijke hulp van Moskou. Maar precies deze radicale islamieten en terroristen willen zowel de Amerikanen (inclusief EU-vazallentroep) als de Arabieren (inclusief Turkije) in Syrië aan de macht brengen.

    Bron:

    www.contra-magazin.com Door: Marco Vertaald uit het Duits door:

    E.J. Bron

    www.ejbron.wordpress.com)

     Waar het allemaal om gaat, is om grondgebied. Waarbij buurmans gras altijd groener is.

    Het mensdom telt nu bijna 11 miljard koppen. De aardkloot is nochtans groot genoeg voor veel meer. Maar iedereen wil op de beste plaatsjes zitten en daarom slaat men elkaars koppen in.

    Er blijft nog een lange weg te gaan, vooraleer dat overal is doorgedrongen. Maar als het ooit zo ver komt, dan leven we opnieuw in een Aards Paradijs….      

    *

    11-10-2016, 13:44 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3776

    5/761 * - Syrië op het wereldtoneel - s

    .

    DEEL 2.

    DINSDAG 11 OKTOBER 2016

     

    H. GOMMAAR VAN LIER: ridder aan het hof van Pepijn de Korte en volgens de legende stichter van Lier, patroon van al wie met een breuk te kampen heeft.

     

    3776 – MERKEL, DE ARABIEREN ALS OBAMA VRIENDJES WILLEN RUSLAND EEN FERME HAK ZETTEN

    Dat de Saoudi’s rare kwasten zijn, weten we al van de tijd toen Mekka nog vrij was van al die Profeet aanhangers. Volgens Wikipedia leefden daar toen totaal andere woestijnrovers. En toen waren al die ‘bodemschatten’ nog gewoon teer en pietrol, want het ‘kraken’ ervan zou nog vele honderden jaren op zich laten wachten. Geen wonder dat men daar toen leefde niet alleen van jacht en visvangst, maar meestal nog van roven, plunderen, moorden en brangen. Allemaal gewoonten die uit dat volk nog altijd niet weg te bombarderen zijn…

    En zo komt het, dat er een band bestaat tussen veroveraars onder elkaar: Duitsland (die de laatste 100 jaar al vier keer in de fout is gegaan), en de collega’s die rijk geworden zijn met pietrol.

    *

    En dan duikt daar ineens de Russische Tsaar op, de baas van een uitgestrekt wereldrijk, dat met het goddeloos communisme nu wel zijn les heeft gekregen. Die bezit nog veel grotere bodemschatten dan de Saoudi’s en de Amerikaanse cowboys samen. Die wil hij persé verkopen, daar waar de Araben dat tot nu toe deden. Namelijk bij ons. En overal elders in Europa.

    De Russische Beer heeft verduldig liggen afwachten, tot hij in Syrië zo maar ineens de bal kon binnentrappen.

    *

    Het enige dat hij moet doen, is wat oorlogsmateriaal gaan droppen, zodat de Araben daar geen ondergrondse leidingen kunnen maken om hun pietrol-vuiligheid via Syrië en Turkije naar Europa te pompen. Daar moet ergens geschrift over bestaan, dat die Assad best zou aanblijven, zodat de Poet de kans krijgt om de Araben uit Europa weg te koteren.

    Alleen hebben die Araben (ze weten wel waarom) de Amerikaanse cowboys ingehuurd ten einde samen de wereld te kunnen veroveren, met het islam-systeem als geheim wapen….

    Onder de mom van ‘religie’, U weet wel: in naam van de gebenedijde godsdienstvrijheid willen die overal vaste voet in huis krijgen.

    *

    En dat is, beste vrienden, waar het allemaal om draait….G, G & G, weet U nog?

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    https://ejbron.wordpress.com/

    Vanwege Syrië: Saoedi´s eisen EU-sancties tegen Rusland

    Door: Marco Maier

    *

    Angela Merkel en de Saoedische koning Salman.

    Omdat Rusland de door Saoedi-Arabië gefinancierde radicaalislamitische milities bestrijdt, dient de EU alsjeblieft maar even nieuwe sancties te besluiten. Dit eiste de woordvoerster van die radicaalislamitische militie-organisatie die door Riyad werd opgericht.

     

    contra-magazine

     

    De woordvoerster van het “hoge Onderhandelingscomité”, een door Saoedi-Arabië opgerichte organisatie – die zogenaamde Syrische oppositiegroepen moet vertegenwoordigen, maar veelmeer een vertegenwoordiging van die huurlingenmilities is die door Saoedi-Arabië, Qatar, Turkije enz. gefinancierd worden – eiste volgens het Turkse persbureau Anadolu sancties tegen Rusland.

     

    “Rusland heeft zich herhaaldelijk niet aan het volkerenrecht in Syrië gehouden en heeft een volledige minachting van een echter diplomatieke oplossing voor het conflict getoond (…). De EU heeft met succes sancties aan Rusland opgelegd in verband met haar rol in de Oekraïne, en het is ook in het belang van Europa om alle mogelijkheden ter beëindiging van de catastrofe in Syrië en diens globale gevolgen – de vluchtelingencrisis en de bedreiging door de terreur – uit te putten. De EU moet dringend doelgerichte sancties instellen tegen Russische ambtenaren en ondernemingen, die rechtstreeks willekeurig op de burgerbevolking, de civiele infrastructuur en de medische instellingen gericht zijn en het Assad-regime financieel ondersteunen”, aldus de woordvoerster Bassma Kodmani.

     

    De vertegenwoordigster van Saoedi-Arabië kan voor haar plan op ondersteuning bij bondskanselier Merkel hopen. Deze had onlangs nog nieuwe sancties tegen Rusland in het spel gebracht en daarbij eveneens Syrië als voorwendsel gebruikt. Want de successen van het Syrische leger bij de bestrijding van radicale islamieten en terroristen zijn alleen mogelijk dankzij de omvangrijke hulp van Moskou. Maar precies deze radicale islamieten en terroristen willen zowel de Amerikanen (inclusief EU-vazallentroep) als de Arabieren (inclusief Turkije) in Syrië aan de macht brengen.

    Bron:

    www.contra-magazin.com Door: Marco Vertaald uit het Duits door:

    E.J. Bron

    www.ejbron.wordpress.com)

    *

     

    Waar het allemaal om gaat, is om grondgebied. Waarbij buurmans gras altijd groener is.

    Het mensdom telt nu bijna 11 miljard koppen. De aardkloot is nochtans groot genoeg voor veel meer. Maar iedereen wil op de beste plaatsjes zitten en daarom slaat men elkaars koppen in.

    Er blijft nog een lange weg te gaan, vooraleer dat overal is doorgedrongen. Maar als het ooit zo ver komt, dan leven we opnieuw in een Aards Paradijs….      

    *

    *

     

     

     



















    11-10-2016, 13:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3775

    5/791 * - Nood plan is als een ambulance vooruit sturen -

    .

    DINSDAG 11 OKTOBER 2016

     

    H. GOMMAAR VAN LIER: ridder aan het hof van Pepijn de Korte en volgens de legende stichter van Lier, patroon van al wie met een breuk te kampen heeft.

    Chantalleke heeft zich een face-lift laten maken. Na de schoonheidsoperatie vraagt de dokter : “En mevrouw, kijk eens in de spiegel. Vind je het geslaagd?” – “Ja, tja, maar ik had toch liever gehad dat mijn ogen iets meer geopend en geaccentueerd waren geweest.” Waarop de dokter: “dat is een probleem dat zich vanzelf oplost als ik U mijn rekening zal voorleggen”.

     

    3

    Ja, inderdaad, ik heb het over het uitschot in Molenbeek, Etterbeek, Schaerbeek, enz, enfin geheel de ‘periferie’ van de Hoofdstad van het Kwaad van de E.U.

    Is dat dan Noodplan of Staat van Beleg? Om het even de naam, als het maar werkt. De sluimerende dreiging via preventief politiewerk de kop indrukken, dat dit lonend is weet het kleinste kind. Niet zo de wereldverbeteraars die ons met het islam-gevaar voortdurend opzadelen.

    We hoorden het bij het 2de debat Clinton/Trump. Trump wil geen islam, en Clinton komt met dezelfde foef als die we bij ons horen: we zijn voor godsdienstvrijheid….

    Hallo, Madam?! En waarom moet dan de islam beschermd worden, en de Christelijke Leer beschimpt en afgebroken? Nog daar gelaten, dat wij in onze landen al 2.000 jaar gekerstend werden en dat deze kerstening de basis was en is van onze Humane Beschaving?

    Om de islam te beschermen horen we deze redenering: misdaden die nog niet gepleegd zijn, bestaan niet. Daar valt geen speld tussen te krijgen. Men zendt toch ook preventief geen ambulance uit achter elke auto op de baan. Ambulances komen slechts van pas nadat de crash is gebeurd. Zo ook het politiewerk.

    Heel juist, Walter. Dus hebben al die Linkxen gelijk?

    How how how, zo rap niet. Chauffeurs op de weg zijn niet daar met het opzet om ergens te pletter te rijden. Moslim-bandieten in onze steden wel. Die zijn er zelfs met uitsluitend dat doel. En precies dat opzet verschilt bij elke moslim, gematigd, extreem gematigd of extreem ge-radicaliseerd. Elk moslim in de straat is een verdwaalde blindganger, die op elk moment uit elkaar kan vliegen….

     

    Noodplannen zijn als ambulances of combi’s die voor de misdaad uit rijden, zodat die vermeden worden. Omdat de daders al opgepakt zijn….

    Neen, Walter. ’t Is niet simpel. Maar dat is het leven zelf ook niet…

     

    GEPLUKT BIJ

    “Terreurverdachte Schaarbeek had schrift met namen van agenten en rechters"

    In het huis van Hicham Diop (43), de ex-militair die vorige week in Schaarbeek twee agenten neerstak, hebben speurders een schrift gevonden met de namen van agenten en rechters, en de adressen van politiecommissariaten. Dat zegt RTL.

    Het gerecht houdt er daarom rekening mee dat hij zijn aanval zorgvuldig had gepland. Hicham Diop woonde in hetzelfde pand als zijn broer Aboubaker (46), die ook is aangehouden. Het schrift werd bij hem gevonden.

    De aanval wordt beschouwd als een terreuraanslag. Zelf zegt Hicham Diop dat hij wraak nam omdat hij in 2011 door een politiewagen werd aangereden.

    Lees ook: Een aanval op twee agenten in Schaarbeek en een ontruiming van Brussel-Noord na een bomalarm. Twee losstaande incidenten zonder al te dramatische gevolgen. Toch was het genoeg om het terreurtrauma in de hoofdstad een middag lang weer helemaal tot leven te wekken. (+)

    Had men vroeger al eens de noodplan-politieman een bezoekje laten brengen bij deze verdachten, dan zou dat schriftje ook veel vroeger aan het licht gekomen zijn. Want wie weet, hoeveel van dergelijke terreur-voorbereidingen dan niet preventief zouden verhinderd geweest zijn.

    En ja, dit zijn de methoden van een politiestaat. Maar die hebben de moslims over ons en over henzelf gebracht. Dat ze, of hun Linkxe vriendjes, dus nu niet komen klagen.

    Het staat hen natuurlijk ook vrij om het bij ons voor bekeken te houden. We steken daar zelfs graag een handje aan toe. Want Syrische toestanden willen we hier niet.

    Als ik denk aan de lichaamstaal van Almacy, de Turks-Antwerpse troela van Groen-achter-hun-oren, dan huiver ik bij de gedachte vroeg of laat tussen haar tanden te geraken. Als belegsel op een broodje….

    Het is nu al zo, dat onze gevangenissen uitpuilen. We moeten aan onze toekomst denken. En dus op tijd en stond vliegtuigen vullen met uitgeprocedeerde criminelen (!) zodat wij en al dat voorlopig rondloopt, een veilig verplicht verblijf kunnen garanderen.

    En ola, ook de Advocate gehoord van die messentrekker?! Stel U voor: die man was echt kwaad op de flikken omdat die hem 5 jaar geleden hadden aangereden met hun combi. Geen sprake van terrorisme, gewoon een Verlate Roeping.








    11-10-2016, 13:08 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    10-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3774

    5/686 * - Jemen en ‘de vriendschap’ tussen de USA en de Arabieren -

    .

    DEEL 3.

    MAANDAG 10 OKTOBER 2016

    https://en.wikipedia.org/wiki/Saint_Daniele_Comboni

    DANIEL COMBONI (1831-1881): voorvechter voor de ontwikkeling in Afrika en de bestrijding van de slavenhandel.

    Het Laatste Nieuws zou dus als enige de oorlogsverslaggeving in Jemen volgen: is dat nu goed of slecht nieuws?

    Om het even: de probleemzetting ligt nog maar eens bij de … islam. Want het bewijst, dat als er toevallig geen vreemd grondgebied moet veroverd worden, dat islammers dan maar onderling elkaar beginnen uit te moorden. Of dat ook uit geloofsovertuiging gebeurt, zou ik zo niet direct durven zeggen. Mij lijkt het alsof het eerder de aard van het beestje is.

    Het grote verschil tussen deze 3 paljassen (Amerika, Saoedi Arabië en Jemen) en De Drie Musketiers van Charles Dumas is, dat de en elkaar uitmoorden, en de anderen streden onder de leuze ‘Een voor allen en allen voor Een’. Wat ook het verschil maakt tussen de theorie ende praktijk.

    Of moet ik eerder spreken van de bedrogen bedriegers en de bestolen dieven? Steek ze samen in een zak, en men zou niet weten wie er uit te halen.

     GEPLUKT BIJ

    VS "herbekijkt" samenwerking met Saoedi-Arabië

    Bron: ANP © epa.

    Het dodental door de luchtaanval op een rouwdienst van Houthi-rebellen in de Jemenitische hoofdstad Sanaa is volgens de Verenigde Naties opgelopen tot zeker 140. Ook raakten zeker 525 mensen gewond. De VS hebben laten weten dat ze hun samenwerking met Saoedi-Arabië, dat mogelijk achter de aanval zit, willen herbekijken.

    Door gevechtsvliegtuigen afgevuurde raketten troffen een hal waar een wake werd gehouden voor sjeik Ali al-Roweishan, wiens zoon Galal minister van Binnenlandse Zaken is in de regering van de rebellen. Veel hooggeplaatste officieren en functionarissen van de rebellenregering woonden de plechtigheid bij.

     

    Ooggetuigen verklaarden dat ambulances af en aan reden. Een hulpverlener zei dat er veel verminkte en verkoolde lijken lagen. De waarnemend minister van Gezondheid in de rebellenregering sprak eerder nog over 82 doden.

    Sjiitische Houthi-rebellen en aanhangers van de vroegere president Ali Abdullah Saleh hebben Sanaa en grote delen van het noorden van Jemen in handen. Zij worden regelmatig bestookt door vliegtuigen van een door Saudi-Arabië aangevoerde coalitie die vecht aan de kant van de nieuwe president Abed Rabbo Mansour Hadi.

    De Houthi-rebellen beschuldigden de Arabische coalitie onder leiding van Saoedi-Arabië ervan verantwoordelijk te zijn voor de aanvallen, wat door de coalitie zelf ontkend wordt.

     

    Bronnen binnen de internationale coalitie ontkenden tegenover nieuwszender Al Arabiya in alle toonaarden verantwoordelijk te zijn voor de aanval. "Een dergelijke operatie heeft absoluut niet plaatsgevonden bij dat doelwit", klonk het.

    VS: "Samenwerking is geen blanco cheque"

    De coalitie kon tot dusver rekenen op steun van de Verenigde Staten. De Amerikaanse Nationale Veiligheidsraad liet na de aanval in Sanaa echter weten dat de samenwerking nog eens tegen het licht wordt gehouden.

    "De Amerikaanse samenwerking met Saudi-Arabië op het gebied van veiligheid is geen blanco cheque", zei een woordvoerder van de raad. "In het licht van dit voorval en andere recente incidenten zijn we begonnen aan een evaluatie van onze, al aanzienlijk teruggebrachte, steun aan de coalitie."

    Jemen, waar de interne islam-oorlog al meer dan 10 jaar woedt, is toch een ver-van-mijn-bed-show? Niet één ‘strijder’ uit al die Brusselse gemeenten, waarvan de naam eindigt op ‘beek’ willen daar naartoe. Ook niemand uit Verviers , Mechelen of Vilvoorde. Raar, hé!

    De reden waarom daar in die verre uithoek zo hard gevochten wordt? Neen, neen, daar wordt niet over gecommuniceerd. Want de uitleg zou te dicht bij de waarheid komen, namelijk dat de islam de Beschaving is van de Dood.

    En dat mag maar worden toegegeven als het te laat zal zijn…. Ondertussen krijgen we, om ons zoet te houden, de fopspeen tussen de lippen van de ‘gematigde islam’. Net zoals men ook een gematigd beetje zwanger kan zijn.

    Maar wie dat ronduit durft te zeggen, is een vuile racist en een haatzaaier… Ja Ja, altijd weer die omgekeerde redenering van de leefwereld der Linkxen!

    10-10-2016, 16:11 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3773

    6/1022 * - De islam onder de buik van de Francofone socialistische wolf in Coburgia -

    .

    DEEL 2.

    MAANDAG 10 OKTOBER 2016

    https://en.wikipedia.org/wiki/Saint_Daniele_Comboni

    . DANIEL COMBONI (1831-1881): voorvechter voor de ontwikkeling in Afrika en de bestrijding van de slavenhandel.

    Hieronder vindt U als voorbeeld waarom Het Vlaams Belang zogezegd niet moreel in aanmerking komt om mee het Land Coburgia te besturen. ‘Moreel niet geschikt’ was de verbloemde omschrijving om te zeggen dat die mensen teveel de waarheid over die bergen misbruiken zouden uitbrengen. Dat was althans, zoals nu schoorvoetend wordt toegegeven, de hoofdreden waarom tegen Ons Belang het ‘cordon sanitaire’ werd ingesteld. Onder het motto: wij spreken niet met mensen die de waarheid luidop durven zeggen.

    Hieronder leest U waar dit het Land, dat nu toch om zeep is, heeft gebracht.

    Veel leesgenot. Afspraak in het kieshokje?

    PS

    Heb ik U al gezegd, dat Ons Belang op deze blog staat voor de partij Vlaams Belang?,omdat zulks de evidentie zelf is. Natuurlijk is 1° deze partij bij definitie in ons aller belang en 2° samen met het verdwijnen van het cordon sanitaire, zou het veel kiezers over de streep kunnen trekken om deze keer te durven kiezen voor de goeden, ja, zelfs om ze bij aan te sluiten.

    GEPLUKT BIJ

    https://www.vlaamsbelang.org/

    Dader aanslag politieagenten wel degelijk moslimextremist

    Opnieuw link met SP.a-parlementslid Fouad Ahidar

     Volgens vrienden en familie heeft de ‘verwarde jongeman’ uiteraard niets te maken met de islam, en zou hij al zeker niet geradicaliseerd zijn. Neen, de brave man zou enkel getraumatiseerd zijn omdat hij in 2011 werd aangereden door een politiewagen.

    Een beetje dieper graven leert ons echter dat de realiteit anders is. Zo stond Diop reeds in 2003 – lang voordat hij werd aangereden – op een verkiezingslijst van de PCP: Parti citoyenneté prospérité. Dat was een politieke partij die werd geleid door Jean-François Bastin: één van Brussels meest gekende moslimfundamentalisten. Bastin richtte later ook Musulmans.be op, samen met Redouane Ahrouch – Anderlechtse gemeenteraadslid voor de partij Islam.

    Daarnaast was Hicham Diop ook een actief lid van het Centre Islamique Belge dat geleid werd door Basam Ayachi. Dat is dan weer een extremist die samen met zijn zoon ging vechten in Syrië, en daarvoor uitgebreid gefeliciteerd werd door Fouad Ahidar, SP.a-ondervoorzitter van het Brussels Hoofdstedelijk Parlement. “Fais attention à toi cher Abderahman. Quelqu’un doit le faire malheureusement, fais attention. Nos prières sont avec toi”. (‘Pas op jezelf, lieve Abderahman. Iemand moet het jammer genoeg doen. Onze gebeden zijn met jou’). Alsof dit niet genoeg was deelde Ahidar gelijktijdig een foto van een fiere, gewapende Ayachi junior. Ironisch genoeg verklaarde Ahidar achteraf dat de Ayachi’s hoegenaamd geen extremisten zijn “anders waren ze al lang tegengehouden door de staatsveiligheid”, stelde hij toen.

     In een uitgebreide reportage in Knack in 2013 stelt de Gentse imam Brahim Laytouss dat de meeste moslimjongeren die van hier naar Syrië vetrekken, terechtkomen bij Abdelrahman Ayachi, de zoon van de Molenbeekse sjeik Bassam Ayachi. Volgens de Gentse imam, die een doctoraat maakte over islamitische bewegingen in België, leidde Ayachi er een “echt jihadistisch bataljon.” In Syrië zou hij het bataljon ‘Leeuwen van de Soenna’ samengesteld hebben, dat onder de vleugels van de ‘Falcons of Sham’-brigade opereert. Abdelrahman kwam om tijdens de gevechten in Syrië, waarop vader Bassam verklaarde: “U mag me feliciteren met de dood van mijn twee zonen Abdel Rahman en Raphael. Het is geen verlies. Ze hebben allebei het paradijs gewonnen. Voor ons is het een grote eer dat ze gevallen zijn.”

    Het is dus toch wel bijzonder merkwaardig dat Hicham Diop, die geen radicale moslim zou zijn, in Brussel uitgebreide contacten had met de meest extremistische groeperingen en op een lijst fungeerde die vol stond met moslimfanatici zoals Bastin. Net zoals het opnieuw bijzonder merkwaardig is dat, wanneer men wat begint te graven, in al die dossiers rond moslimextremisten ook wel steeds de link naar SPa’er Fouad Ahidar kan gelegd worden. Op de Facebookpagina van Hicham Diop is trouwens te zien dat hij twee politici van nabij volgde: Joëlle Milquet en….Fouad Ahidar.

    Dominiek Lootens

    Fractievoorzitter in het Brussels Parlement

    Hier werd dus Het Kwaad tot in de wortel bloot gelegd. Maar of dat daarvoor welk danig gevolg zal hebben?

    Hoogstens zal men er over ‘in debat’ willen gaan. Zodat Het Kwaad, via de ‘Staatsdragende Partijen’ ondergronds kan voortwoekeren. Wat ook de bedoeling schijnt te zijn.

    Wat mij bijzonder heeft getroffen, is dat bij alle terreur-aanslagen altijd verkondigd wordt dat zoiets niet het werk is van de wàre islam, maar dat nu blijkt dat men daar in die middens voor elkaar bidt. Dus toch ‘religieus’ getint?

    Bidden, dat is toch een begrip uit de wereld van alle godsdiensten, dus ook bij de islam.

    Ik zou zo zeggen, meer van dat gegraaf AUB. Liefst zoveel mogelijk. Met zoveel mogelijk ophef daarrond. Zodat Jan en Mie Modaal het gevaar leren onderkennen.

    En vooral uit welke hoek dat gevaar dan komt.

    Neen, niet van de kant van die zeldzame als burger gekleed gaande Priester die moet werken voor zijn eigen onderhoud. Die doen geen vlieg kwaad, en wat meer is: die sterven uit. De Christenen moeten zich behelpen met alle soorten ‘plaatsvervangers’ om de Diensten over te nemen. Op TV krijgen we, op zondagvoormiddag in plaats van de Zondagsmis voor zieken en hulpeloze oudjes, meestal een afgedreunde preek als van een legerbevelhebber te horen van een ingevoerde ‘imam’ voor een bonte menigte van ‘biddende’ kontheffers. Ze zitten, schouder aan schouder, rijen ver, op een uitdagende wijze met het hoofd richting Mekka.

    Kortom, het Avondland dreigt niet te worden geïslamiseerd, het is dat al. De eigen identiteit werd versjacherd om bij dat soort vooruit gestuurde moordenaars in het gevlei te komen.

    Het is niet Gods Heilige Wil, maar de Heilige wil van de Zwarte Amerikaanse Ongelukskater, de moslim-broeder Housein Barack Obama.

    Ik vraag mij zelfs af, of er ons nog de nodige tijd rest, om in het verweer te komen. Dat zal pas gebeuren, als ons Land in een tweede Syrië (of erger) is herschapen.

    10-10-2016, 15:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3772

    8/1155 * - Wie zijn die enthousiaste islam-moordenaars? – Waarom blijven die niet in Afrika? -

     

    MAANDAG 10 OKTOBER 2016

    https://en.wikipedia.org/wiki/Saint_Daniele_Comboni

    DANIEL COMBONI (1831-1881): voorvechter voor de ontwikkeling in Afrika en de bestrijding van de slavenhandel.

    Zo’n heilige mag ook ne keer naar ons landje komen, want dat begint hier ook op slavenhandel te trekken. Als ge moet werken tot in september voor de Staat en de reste moogt afgeven thuis aan moeder de vrouwe!

    Als aperitief van het huis wordt U bij deze volgende versnapering aangeboden over de confrontatie Francken/DeWinter

    Bekijk hier de Terzake-uitzending

    Dat die islam-wereld naar onze normen en waarden verkeerd in elkaar steekt, wordt met de dag duidelijker. Neem nu de laatste mode der IS-vlaggen….

    Het zijn verdorie de Vlaamse kleuren van Geel met Zwart, maar dan in een totaal tegengestelde presentatie. Bij ons is de geel-gouden achtergrond overwegend, bij hen is dat het zwart van de Dood….

    Het Beest dat wij voeren staat daar in fel contrast mee, omdat de Vlamingen in het verleden overal geroemd werden om hun spreekwoordelijke leeuwenmoed. Die Leeuw is een internationaal begrip, dat zonder woorden alles zegt wat iemand hoeft te weten. De witte spaghetti-strepen en gekrulde streepjes op de Zware Doodsvlag zijn echter alleen duidelijk voor ingewijden.

    De Vlaamse kleuren daarentegen zijn universeel: het gouden veld staat voor welvaart, en de Koning der Dieren staat wereldwijd bekend als een toonbeeld van... leeuwenmoed.

    Helaas, waar is der Oud’ren fierheid nu gevaren!

    De islam leeuw van Troye..

     

    Maar om een kat een kat te noemen: hieronder leest U hoe voor onze ogen van al die gecamoufleerde islam-moordenaars de juiste maat werd genomen. En weg dus het verzinsel dat het om ‘kansarme vluchtelingen’ zou gaan. Integendeel, hoe meer kansen wij ze gegeven hebben, des te harder ze toeslaan. Daarvan hadden we al een idee, door de universitaire titels van de aanslagen op de Twin-Towers in de USA. Zo ver zijn die islammers dus te vertrouwen!

    Wat meer is, en dan ook overduidelijk bleek, dat niet alleen de Familie Bin Laden als vrienden van het Establishment daar verantwoordelijk waren voor die misdaad. Met 4 gekaapte vliegtuigen vol passagiers die ingezet werden als menselijke bommen. De voorlopers van de zelfmoord-bomgordels? De gehele Regering van Saoedi-Arabië. En tot op de huidige dag wil het Establishment die verantwoordelijkheid niet aanvaarden. Gewoon omdat zoiets de islamitische globalisatie in de weg zou staan.

    Met deze nieuwe wetenschap in het achterhoofd zijn we nu dus gewapend om heel de slangenkuil terug naar de Hel te sturen. Waarbij we vast rekenen op zowel Donald Trump in Amerika als Vladimir Poetin in Rusland.

    Entre les deux, mon cœur balance….

    Soms vraag ik me, samen met de schrijver Lode Zielens, toch af: ‘Moeder, waarom leven wij’…..

     

    GEPLUKT BIJ

    https://ejbron.wordpress.com/

     

    Hoe rijker en hoe hoger opgeleid, hoe erger de terrorist

    © Aangeboden door Newsmonkey

    *

    De “strijders” die Islamitische Staat de jongste jaren in het buitenland rekruteerde, komen bijna nooit uit kansarme middens. Ze zijn over het algemeen beter af dan andere moslims, zijn langer naar school geweest en komen uit rijkere families. En dan is er dit: hoe beter ze het hebben, hoe groter de kans dat ze zich opgeven om zelfmoordaanslagen uit te voeren.

    Het staat allemaal in een studie van de Wereldbank. De conclusie daarvan is: “Recruits to Islamic militant groups are likely to be well educated and relatively wealthy, with those aspiring to be suicide bombers among the best off.”

     

    De makers van de studie zeggen totaal geen link te hebben gevonden tussen armoede en de roep van de jihad bij jongeren die vanuit andere delen van de wereld naar Syrië trokken om zich daar bij IS aan te sluiten. Er is ook geen enkel bewijs dat laaggeschoolden zich eerder zouden aangesproken voelen door de oproep tot jihad. Integendeel.

    Profielen

     

    Uit de profielen van 3.803 buitenlandse rekruten van Islamitische Staat, onder wie een groot deel uit onze contreien, blijkt dat 69% van hen ten minste hun secundair onderwijs afmaakten. 15% heeft alleen lager onderwijs afgemaakt en twee procent is zelfs analfabeet, maar, die kwamen doorgaans niet uit Europese landen, maar vooral uit Noord-Afrika en andere landen in het Midden-Oosten.

     

    “Een grote fractie van hen begon zelfs universitaire studies, of maakte die zelfs af”, staat in het rapport. Daaruit blijkt ook dat, wanneer ze gevraagd werden of ze “zelfmoordstrijders” wilden worden door IS, degenen die daar op ingingen over het algemeen de hoogst opgeleiden waren. Hoe beter ze het thuis hadden, hoe sneller ze zich ook opgaven om zelfmoordaanslagen te plegen.

    Hoe beter ze het thuis hadden, hoe sneller ze zich ook opgaven om zelfmoordaanslagen te plegen.“The intelligence community is on the lookout for young men, so it is easier for women to navigate past security barriers and penetrate communities.”

    Vrouwen

     

    Eerder deze week kwam er nog een opvallend rapport uit van de Finse NGO Finn Church Aid over Boko Haram, de aan IS-gelieerde terreurgroep in Nigeria. Daarin stond dat vrouwelijke terroristen in die organisatie in tegenstelling tot de perceptie niet uitsluitend gebruikt worden als (seks)slavinnen of gedwongen zelfmoordterroristen. Zelfs binnen Boko Haram zijn steeds meer vrouwelijke strijders actief, die dat doen uit vrije beweging.

     

    “While men in Boko Haram dominate leadership and training roles, women may outnumber them in other senior roles, such as recruiters and intelligence operatives”, staat er in dat rapport. “The intelligence community is on the lookout for young men, so it is easier for women to navigate past security barriers and penetrate communities.”

     

    Het is ook iets dat bij IS zelf steeds meer gangbaar is: vrouwen die ingezet worden. De reden is dus omdat de inlichtingendiensten die niet zozeer in het vizier houdt. Die kijken nog voornamelijk naar jonge mannen

     

    Dezer dagen hebben onze Grote Verlichte Verstanden de mond vol van de opwarming van de aarde, en de stijgende zeespiegel. Dat zou op termijn een bedreiging zijn voor onze Lage Landen. En dus worden noch geld noch moeite gespaard om daar preventief iets aan te doen. Want, zegt men, de zee is een natuurelement dat men niet zomaar terugdringt, als het eenmaal zo ver zou zijn.

    Maar wat te zeggen van de islam-tsunami waartegen men helemaal niets doet? Integendeel, al onze oorlogsvloten worden ingezet om steeds meer ‘vluchtelingen’ van de verdrinkingsdood te redden…..

    Niemand vraagt zich af hoe en waarom die vluchtelingenstroom op gang is gekomen. En precies door dat te achterhalen (of bekend te geven?) komt de oplossing van het probleem in zicht.


    De slavenhandel afgeschaft? Helaas neen, integendeel. Die heeft alleen en in een veel grotere omvang, een andere vorm aangenomen.

    PS

    De Man van de dag, een Italiaanse missionaris, had toen al begrepen, en met hem de hele Kerk, dat Afrika voor en door de Afrikaanders zelf moest bestuurd worden. Nu zijn zij het die ons komen… verwilderen.

    10-10-2016, 12:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3772

    8/1155 * - Wie zijn die enthousiaste islam-moordenaars? – Waarom blijven die niet in Afrika? -

    .

    MAANDAG 10 OKTOBER 2016

    https://en.wikipedia.org/wiki/Saint_Daniele_Comboni

    DANIEL COMBONI (1831-1881): voorvechter voor de ontwikkeling in Afrika en de bestrijding van de slavenhandel.

    Zo’n heilige mag ook ne keer naar ons landje komen, want dat begint hier ook op slavenhandel te trekken. Als ge moet werken tot in september voor de Staat en de reste moogt afgeven thuis aan moeder de vrouwe!

    *

    3772 - KEN UW WERELD EN KEN DAARBIJ LIEFST ZOVEEL MOGELIJK VAN DE TURKS-ARABISCHE VERNIETIGINGSLEER

    *

    *

    *

    Als aperitief van het huis wordt U bij deze volgende versnapering aangeboden over de confrontatie Francken/DeWinter

    Bekijk hier de Terzake-uitzending

    *

    *

    Dat die islam-wereld naar onze normen en waarden verkeerd in elkaar steekt, wordt met de dag duidelijker. Neem nu de laatste mode der IS-vlaggen….

    Het zijn verdorie de Vlaamse kleuren van Geel met Zwart, maar dan in een totaal tegengestelde presentatie. Bij ons is de geel-gouden achtergrond overwegend, bij hen is dat het zwart van de Dood….

    Het Beest dat wij voeren staat daar in fel contrast mee, omdat de Vlamingen in het verleden overal geroemd werden om hun spreekwoordelijke leeuwenmoed. Die Leeuw is een internationaal begrip, dat zonder woorden alles zegt wat iemand hoeft te weten. De witte spaghetti-strepen en gekrulde streepjes op de Zware Doodsvlag zijn echter alleen duidelijk voor ingewijden.

    De Vlaamse kleuren daarentegen zijn universeel: het gouden veld staat voor welvaart, en de Koning der Dieren staat wereldwijd bekend als een toonbeeld van... leeuwenmoed.

    Helaas, waar is der Oud’ren fierheid nu gevaren!

    De islam leeuw van Troye..

    *

    Maar om een kat een kat te noemen: hieronder leest U hoe voor onze ogen van al die gecamoufleerde islam-moordenaars de juiste maat werd genomen. En weg dus het verzinsel dat het om ‘kansarme vluchtelingen’ zou gaan. Integendeel, hoe meer kansen wij ze gegeven hebben, des te harder ze toeslaan. Daarvan hadden we al een idee, door de universitaire titels van de aanslagen op de Twin-Towers in de USA. Zo ver zijn die islammers dus te vertrouwen!

    Wat meer is, en dan ook overduidelijk bleek, dat niet alleen de Familie Bin Laden als vrienden van het Establishment daar verantwoordelijk waren voor die misdaad. Met 4 gekaapte vliegtuigen vol passagiers die ingezet werden als menselijke bommen. De voorlopers van de zelfmoord-bomgordels? De gehele Regering van Saoedi-Arabië. En tot op de huidige dag wil het Establishment die verantwoordelijkheid niet aanvaarden. Gewoon omdat zoiets de islamitische globalisatie in de weg zou staan.

    Met deze nieuwe wetenschap in het achterhoofd zijn we nu dus gewapend om heel de slangenkuil terug naar de Hel te sturen. Waarbij we vast rekenen op zowel Donald Trump in Amerika als Vladimir Poetin in Rusland.

    les deux, mon cœur balance….

    *

    *

    Soms vraag ik me, samen met de schrijver Lode Zielens, toch af: ‘Moeder, waarom leven wij’…..

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    https://ejbron.wordpress.com/

    *

    Hoe rijker en hoe hoger opgeleid, hoe erger de terrorist

    © Aangeboden door Newsmonkey

    *

    De “strijders” die Islamitische Staat de jongste jaren in het buitenland rekruteerde, komen bijna nooit uit kansarme middens. Ze zijn over het algemeen beter af dan andere moslims, zijn langer naar school geweest en komen uit rijkere families. En dan is er dit: hoe beter ze het hebben, hoe groter de kans dat ze zich opgeven om zelfmoordaanslagen uit te voeren.

    Het staat allemaal in een studie van de Wereldbank. De conclusie daarvan is: “Recruits to Islamic militant groups are likely to be well educated and relatively wealthy, with those aspiring to be suicide bombers among the best off.”

     

    De makers van de studie zeggen totaal geen link te hebben gevonden tussen armoede en de roep van de jihad bij jongeren die vanuit andere delen van de wereld naar Syrië trokken om zich daar bij IS aan te sluiten. Er is ook geen enkel bewijs dat laaggeschoolden zich eerder zouden aangesproken voelen door de oproep tot jihad. Integendeel.

    Profielen

     

    Uit de profielen van 3.803 buitenlandse rekruten van Islamitische Staat, onder wie een groot deel uit onze contreien, blijkt dat 69% van hen ten minste hun secundair onderwijs afmaakten. 15% heeft alleen lager onderwijs afgemaakt en twee procent is zelfs analfabeet, maar, die kwamen doorgaans niet uit Europese landen, maar vooral uit Noord-Afrika en andere landen in het Midden-Oosten.

     

    “Een grote fractie van hen begon zelfs universitaire studies, of maakte die zelfs af”, staat in het rapport. Daaruit blijkt ook dat, wanneer ze gevraagd werden of ze “zelfmoordstrijders” wilden worden door IS, degenen die daar op ingingen over het algemeen de hoogst opgeleiden waren. Hoe beter ze het thuis hadden, hoe sneller ze zich ook opgaven om zelfmoordaanslagen te plegen.

    Hoe beter ze het thuis hadden, hoe sneller ze zich ook opgaven om zelfmoordaanslagen te plegen.“The intelligence community is on the lookout for young men, so it is easier for women to navigate past security barriers and penetrate communities.”

    Vrouwen

     

    Eerder deze week kwam er nog een opvallend rapport uit van de Finse NGO Finn Church Aid over Boko Haram, de aan IS-gelieerde terreurgroep in Nigeria. Daarin stond dat vrouwelijke terroristen in die organisatie in tegenstelling tot de perceptie niet uitsluitend gebruikt worden als (seks)slavinnen of gedwongen zelfmoordterroristen. Zelfs binnen Boko Haram zijn steeds meer vrouwelijke strijders actief, die dat doen uit vrije beweging.

     

    “While men in Boko Haram dominate leadership and training roles, women may outnumber them in other senior roles, such as recruiters and intelligence operatives”, staat er in dat rapport. “The intelligence community is on the lookout for young men, so it is easier for women to navigate past security barriers and penetrate communities.”

     

    Het is ook iets dat bij IS zelf steeds meer gangbaar is: vrouwen die ingezet worden. De reden is dus omdat de inlichtingendiensten die niet zozeer in het vizier houdt. Die kijken nog voornamelijk naar jonge mannen

    *

     

    *

     

    Dezer dagen hebben onze Grote Verlichte Verstanden de mond vol van de opwarming van de aarde, en de stijgende zeespiegel. Dat zou op termijn een bedreiging zijn voor onze Lage Landen. En dus worden noch geld noch moeite gespaard om daar preventief iets aan te doen. Want, zegt men, de zee is een natuurelement dat men niet zomaar terugdringt, als het eenmaal zo ver zou zijn.

    Maar wat te zeggen van de islam-tsunami waartegen men helemaal niets doet? Integendeel, al onze oorlogsvloten worden ingezet om steeds meer ‘vluchtelingen’ van de verdrinkingsdood te redden…..

    Niemand vraagt zich af hoe en waarom die vluchtelingenstroom op gang is gekomen. En precies door dat te achterhalen (of bekend te geven?) komt de oplossing van het probleem in zicht.

     

    De slavenhandel afgeschaft? Helaas neen, integendeel. Die heeft alleen en in een veel grotere omvang, een andere vorm aangenomen.

    PS

    De Man van de dag, een Italiaanse missionaris, had toen al begrepen, en met hem de hele Kerk, dat Afrika voor en door de Afrikaanders zelf moest bestuurd worden. Nu zijn zij het die ons komen… verwilderen.

    *

    *

     



















    10-10-2016, 12:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    09-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3771

    6/765 * - Pietrol en de Ondergang des Abendlandes – Caterpillar personeel neemt wraak - Nieuwe Groene energie? -

    DEEL 5.

    ZONDAG 9 OKTOBER 2016

    H. VADER ABRAHAM, H. DENIJS EN GEZ., H. GHISLEEN gekend tegen de stuipen en de vallende ziekte.

    De twee-armige dief

    Ze boeren zich rijk…. En verwerven daarmee gemakkelijk het slijk der aarde. Om met dat slijk dan de wereld draaiende te houden… Het is zo simpel als de dag voor wie de weg kent.

    Edelsteen, diamant of puur goud? In onze tijd ligt dat wel enigszins anders. Dat vloeibaar goud wordt opgepompt en verdeeld als putwater….

     

    Ze worden ‘de bodemschatten’ genoemd. Het ‘vloeibaar goud’ dat weliswaar stinkt als de pest, maar al slapend maakt het (de slechten) van de Arabische wereld stinkend rijk… En zie wat er dan op ons op ons afkomt.

    Ach en Och! Had ik nu toch maar een goede ouderwetse glazen bol! De wereld om mij heen verandert veel te snel om te blijven volgen. De ‘Groene Energie’ komt wel, maar dat is iets voor 2051, zegt men.

    Voorlopig stort de financiële wereld van het Avondland - geprogrammeerd? - in elkaar en na 20 jaar digitalisering, komt men daar tot de vaststelling dat de schuldige daarvan de…digitalisering moet zijn. Beter laat dan nooit. Dus moet er bezuinigd worden en komen er afdankingen. Het dak moet hersteld worden voor de Winter komt.

    En ja, de voor bankiers vitale bron van alle leven, het kopen en verkopen van papieren geld en de renteverschillen daarop, zit in het slop. Dat is nu eenmaal de gang van zaken, opgelegd door de Europese Centrale Bank, die dat doet, zegt men om via goedkope investeringen de economie weer aan te zwengelen. Al kan het natuurlijk ook zijn, omdat er (ter bevordering van de globalisering?) in die zin instructies de wereld rondvliegen. De armen moeten nu eenmaal ook rijk kunnen worden. Dat is nu eenmaal de gezamenlijke theorie van het Marxisme met de islam. Dat is nu eenmaal wat het is.

    En wat zeg ik, Walter? De wereld doet zijn mond niet open? Weer niet goed opgelet, zeker? Want wat deden die ‘betogers’ gisteren dan in Gosselies, die heel de inboedel van de Patroonband Agoria kort en klein sloegen?! De hadden gezorgd dat Caterpillar, hun job-sinterklaas, er mee stopte en dat moest feestelijk herdacht worden.

    Dus moeten we uit onze doppen kijken. En al de rest is als molenwieken in de ijle lucht….

    GEPLUKT BIJ

    Qatar overweegt belang tot 25 procent in Deutsche Bank"

    Bron: Belga

    *

    De koninklijke familie van Qatar overweegt om zijn belang in Deutsche Bank op te trekken, tot 25 procent. Dat schrijft het financiële persagentschap Bloomberg op basis van bronnen vertrouwd met het dossier.

    De sjeik Hamad Bin Jassim Bin Jabr al-Thani, die eerder nog een ministerambt bekleedde, en de vroegere emir sjeik Hamad bin Khalifa al-Thani bezitten nu 10 procent van Deutsche Bank. Ze zouden overwegen om dat belang te verhogen, tot 25 procent. De bedoeling daarbij is meer controle te krijgen over het beleid van de bank.

     

    Bij Deutsche Bank wilde men vrijdag geen commentaar kwijt op de geruchten.

    Deutsche Bank is de grootste bank van Duitsland en een van de belangrijkste financiële concerns ter wereld, maar staat zwaar onder druk, onder meer door een mogelijke miljardenboete in de VS. Zorgen over de kapitaalpositie hebben de beurswaarde van Deutsche bank zowat gehalveerd.

     

    De grootste aandeelhouders zijn de koninklijke familie van Qatar, investeringsfonds Blackrock en Norges Bank.

    Hebben wij met A.H. en zijn toenaderingspogingen bij de Arabieren geluk of ongeluk gehad?

    Met de overwinning van vooral de USA op het Nazi-beest zijn we echter van de regen in de drop geraakt. Of is het eerder van de drop in de slagregen?

    En wat doen we, buiten ondergaan, eraan?

    Dag-dagelijks, ook tijdens de weekends, graaft het Avondland, door te zwijgen, zijn eigen graf. Als lijfeigenen in de Middeleeuwen zwichten we voor de Hoge Heren die achter de schermen de touwtjes trekken. Onze Verlichte Grote Verstanden trekken die mee en het Volk, de eigenlijke machthebbers, nemen genoegen met een kruimel boord belegd met de toespijs van heel veel spelen.

    Naderen op dit ogenblik deze spelers dichter bij onze glazen bol: Donald Trump, Poetin, het Front National, de PVV, de Schotten, de Catalanen, het VB, de AfD, de heroplevende Christelijke wereld? Laten wij het met zoveel mogelijk gewone burgers hopen, zodat deze hoop binnenkort mag werkelijkheid worden….

     

    09-10-2016, 19:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3770

    6/979 * - De Tijd: gat RSZ is vanzelf gekomen -

    .

    DEEL 3.

    ZONDAG 9 OKTOBER 2016

    H. VADER ABRAHAM, H. DENIJS EN GEZ., H. GHISLEEN gekend tegen de stuipen en de vallende ziekte.

    *

    Door het bos ziet men zelfs de bomen niet meer…

    Hierna volgt een stukje uit de diepvries, een paar weken geleden gelicht bij De Tijd. Het is vooral belangrijk, niet alleen omdat het de vinger op de wonde legt, maar omdat het de kern is van ‘onze’ Sociale Zekerheid.

    Die is ooit, na WO II, begonnen met afhoudingen rond de 10% van ieders loon (en nog hoger) bijdragen van de kant van de werkgever, om via een verzamelfonds, RSZ genoemd, deze gelden te besteden als ‘sociale zekerheid’: de zekerheid voor het individu van zijn ziektekosten, zijn werkloosheid, zijn pensioen, zijn kindergeld, enz.

    Enfin, al die ‘kassen’ werden jarenlang bestuurd met beheerders (begeerders?) met een groot gat in iedere hand, zodanig dat de werkgeversbijdragen jaar na jaar via een ingewikkeld systeem, dienden te worden verhoogd. Wat weer zorgde voor nieuwe werkverschaffing, want zelfs van de kleinste tot de grootste werkgever diende de diensten van een ‘Sociaal Secretariaat’ in te huren. De ‘loonkosten’ bleven maar stijgen en brachten de positie van onze ondernemingen stilaan in gevaar tegenover de buurlanden. Zelfs in de gouden sixties werden er geen reserves aangelegd, integendeel, de ‘bijdragen’ volstonden niet meer, en stilaan moest de Schatkist met belastinggeld bijspringen met aldoor hogere bedragen...

    Maar zelfs de diepste oceaan kent zijn bodem… En daar zit men nu, niet alleen op die bodem, maar zelfs er diep onder in steeds dieper wordende putten….

    Voilà, nu kunt U zich zonder gevaar voor Uw leven, wagen aan met het Artikel uit de Tijd.

    GEPLUKT BIJ

    Gat in sociale zekerheid van 750 miljoen

     

    N-VA wil extra besparingen in het stelsel. Vicepremier Kris Peeters waarschuwt voor overhaaste conclusies.

    Het tekort in de sociale zekerheid is opgelopen tot 748 miljoen euro. Dat is 229 miljoen euro meer dan bij de begrotingscontrole van april was vastgesteld. De cijfers staan in een rapport van het beheerscomité van de sociale zekerheid dat De Tijd kon inkijken.

    Het groter dan verwachte tekort is geen goed nieuws voor de regering-Michel, die deze zomer voor een zware begrotingsoefening staat. ‘Minister van Sociale Zaken Maggie De Block heeft nog veel werk’, klinkt het in regeringskringen.

     

    Hoeveel er precies moet worden bespaard om de begroting op koers te houden, wordt later deze maand bekendgemaakt door het monitoringcomité, de groep topambtenaren die de begroting opvolgt. Dat hangt niet alleen af van het resultaat in de sociale zekerheid, maar ook van de evolutie van de belastinginkomsten.

     

    Het tegenvallende resultaat in de sociale zekerheid is voor de N-VA alvast een argument om in eerste instantie daar te besparen.

     

    Het groter dan verwachte tekort van het stelsel is vooral een gevolg van tegenvallende inkomsten. De sociale bijdragen en de alternatieve financiering via de roerende voorheffing brengen minder op dan verhoopt. Maar er zijn ook hoger dan verwachte uitgaven voor het brugpensioen. ‘Dat komt doordat de sociale partners sommige hervormingen hebben uitgehold’, zegt N-VA-Kamerlid Jan Spooren.

     

    Volgens Spooren zjin een aantal bijkomende hervormingen noodzakelijk. Daarbij moet de focus liggen op het terug aan het werk helpen van de almaar groeiende groep arbeidsongeschikten. ‘Uit de vooruitzichten blijkt dat het budget voor arbeidsongeschikten tegen 2020 stijgt tot 1,6 miljard euro. Dat is onhoudbaar. Dat is meer dan het totale bedrag dat we besparen door de pensioenhervorming en in de werkloosheid’, zegt het Kamerlid.

     

    Volgens de N-VA’er moet dringend werk worden gemaakt van een verplicht reïntegratietraject voor langdurig zieken en van een responsabiliseringssysteem.

     

    Vicepremier en minister van Werk Kris Peeters (CD&V) is niet te spreken over de analyse van coalitiepartner N-VA. 'Een heel spijtige voorstelling van feiten', reageerde hij.

     

    Het in het voorjaar vastgestelde tekort van 519 miljoen euro kwam er na een 'technische berekening', verduidelijkte Peeters. Dat er nu over 748 miljoen gesproken wordt, is opnieuw 'een technische voorstellingswijze'.

     

    De vicepremier wacht naar eigen zeggen rustig de vergadering van het beheerscomité af. Dat komt vrijdag samen.

     

    'Ik ga ervan uit dat die 519 miljoen euro technisch is gecorrigeerd, maar het is niet zo dat de sociale zekerheid nu met een gat van 748 miljoen euro wordt geconfronteerd. Er is geen reden om nu te gaan inhakken op de sociale zekerheid.' Spreken over een tekort van bijna 750 miljoen, is volgens Peeters 'niet verstandig'.

     

    Tot zo ver de vaststellingen, allemaal omgeven met een waas van politieke geheimdoenderij.

    Geen woord over de exploderende groep ‘genieters’ van over de gehele wereld, die nooit één eurocent hebben afgedragen, maar dapper het eten stelen uit andermans mond. De Openbare Mening, dat de Sociale Zekerheid beschikt over bronnen die spuiten tot in de hemel, moet kost wat kost in stand worden gehouden. Aan dat systeem mag niemand ooit ook maar één seconde twijfelen. Tot de hele santekraam explodeert in ons gezicht.

    Wat er dan gebeurt, hebben we al kunnen zien o.a. in Griekenland. Ik mag er niet aan denken, dat de twee grootste ‘Staatsdragende Partijen’, die ondertussen zichzelf goed in eigen zekerheid hebben kunnen wentelen, hier ongestraft onderuit zouden komen.

    En wat ook erg is, dat Kris Peeters (CVP) hun Minister van Geens Arbeid, de wanhoopspoging van Blauw en NV-A, de twee partijen nota bene die ‘de kant van de patroons hebben gekozen’, zowel Magische Maggie als BDW aanvallen en als de schuldigen aanwijzen.

    Dat is dus de Hoge Politiek in coburgia. Ziet U enig verschil met kleuters in de kleuterschool die ruziën om de gunst van Tante Nonneke die de zak met lekkers draagt?

    Het zich onrechtmatig het goed van anderen toe-eigenen. Vroeger heette dat stelen. Nu is dat een bewijs van solidariteit.

    Ja, ziet U, feiten blijven feiten. Maar in de politiek heet dat ‘begrotingscontrole’.

    09-10-2016, 18:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3769

    9/1488 * - Laatste verwittiging van de Rus aan de islam in Syrië – Beschavingen zijn net als een perpetuum mobile -

    DEEL 2.

    ZONDAG 9 OKTOBER 2016

    H. VADER ABRAHAM, H. DENIJS EN GEZ., H. GHISLEEN gekend tegen de stuipen en de vallende ziekte.

     *

    *

    Op de tenen lopen….

    Eerst even uitleggen dat het VB, Vlaams Belang, misschien wel beter, om vergissingen te voorkomen, de naam van O.B. (Ons Belang) zou aannemen. Omdat de initialen V.B. beter zouden staan voor ‘Verenigde Bedriegers’. Want ….

    De Verenigde Bedotters, d.i. de Leugenpers en de woestijnrovers van zo’n beetje overal spelen een gevaarlijk spel dat ons allemaal binnenkort de kop kan kosten. Ze worden gevaarlijker dan ooit, omdat hun zoveelste invasie op het punt staat te mislukken. Omdat ze deze keer een vastbesloten verzet stoten.

    De rest leest U hieronder. Het is alles te gruwelijk om er plezant mee om te gaan.

    Maar ja, de Overheid en hun slippendragers van de Pets hebben andere zorgen. Er moet gecijferd worden om de putten te vullen, of om dat te kritiseren, er moet zo nodig gestaakt worden tegen zo wat van alles, en in West Vlaanderen is er nu eindelijk een nieuwe Bisschop, zodat er nogmaals lang en breed kan uitgeweid worden over ‘het kindermisbruik in de Kerk’. Overal wordt er, met de spreekwoordelijke balk in de eigen ogen, gezorgd voor stemmingmakerij inzake de splinter in andermans oog. En altijd voort loopt de goegemeente daar in. Op dit uur zijn de blikken al gericht op ‘Halloween’ die andere heidense uit de USA overgewaaide zottigheid. Kerstmis en Het Kindeke Jezus in Vlaanderen zijn wel een achterhaald begrip, maar het Kerstverlof zit er toch maar lekker weer aan te komen. Met, om moslims niet te beledigen, ‘Wintermarkten,’ i.p.v. Kerstmarkten.

    En de Rode Duivels doen het goed, beter, best met hun nieuwe Vlaams onkundige coach. De burgeroorlog tussen moslimmers onderling in Syrië wordt een nachtmerrie, ja dat wel, maar Obama, de Navo, het Europees Parlement beschermen ons tegen alle onheil. Zodat we volkomen veilig zijn als in Abrahams schoot….

    heffen dus het glas met van die heerlijke bubbels, op ons aller toekomst… Meer kunnen we toch niet doen.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Rusland waarschuwt Amerika: Aanval op Syrië is aanval op ons

    Extra marineschip met kruisraketten richting Russische vlooteenheid bij Syrië – ‘Westen bekommert zich niet om humanitaire situatie in Syrië, maar beschermt Al-Qaeda tegen luchtaanvallen’


    Russische S-400 luchtafweersystemen in Syrië.

    Het Russische ministerie van Defensie heeft in scherpe bewoordingen gereageerd op de Amerikaanse oorlogsdreigementen. Iedere aanval op het Syrische leger zal als een rechtstreekse bedreiging voor de Russische militairen worden gezien, en met militaire middelen worden beantwoord. Ook zullen de S-200, S-300 en S-400 luchtafweerraketten vanaf nu zonder waarschuwing vooraf op ieder vliegtuig worden afgeschoten dat niet in het Syrische luchtruim thuishoort en dat zich niet kan identificeren.

     

    De meeste Russische militairen in Syrië zijn er om humanitaire hulp te verlenen en te proberen een dialoog aan te gaan met de diverse bewapende groepen. Om die reden zal iedere bom of raket die op gebied valt dat door het Syrische leger wordt gecontroleerd, als een agressieve bedreiging voor deze militairen worden opgevat.

    Rusland kon niets anders besluiten nadat de Amerikanen het staakt-het-vuren doorbraken met een provocatieve luchtaanval op het Syrische leger. Volgens de VS was dat een ‘vergissing’, maar buiten Washington en het immer naïeve Europa wordt dat nergens geloofd.

    Luchtafweerraketten staan klaar; extra marineschip met kruisraketten

    Het ministerie vat de uitlatingen en dreigementen van Amerikaanse politici en militairen op als een aankondiging van een militaire interventie in Syrië. Die zal niet door het Kremlin worden geaccepteerd. De defensieve Russische luchtafweersystemen in Syrië zullen daarom zonder waarschuwing op ieder vliegend object worden afgeschoten dat een bedreiging voor de Russische of Syrische strijdkrachten kan vormen.

    Vanuit Sevastopol is vandaag de korvet ‘Mirasj’ vertrokken. Het marineschip, dat kruisraketten aan boord heeft, zal zich voegen bij de Russische vlooteenheid in de wateren bij Syrië.

    ‘Westen bekommert zich niet om humanitaire situatie, maar beschermt Al-Nusra’

    Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken verklaarde vandaag dat de aanval van Al-Nusra (/Al-Qaeda) op de ambassade in Damascus een direct gevolg is van de Amerikaanse dreigementen tegen Rusland. ‘Het Westen schijnt zich niet om de humanitaire situatie in Syrië te bekommeren. In plaats daarvan beschermt het Westen het Al-Nusra front tegen luchtaanvallen,’ aldus een woordvoerder van het ministerie. (1)

    Kwade genius George Soros uit op oorlog met Rusland

    De kwade genius achter onder andere de Oekraïense staatsgreep, de Westerse agressie tegen Rusland en de moslim migranteninvasie van Europa, de nauw met Brussel samenwerkende ultralinkse miljardair George Soros, beschuldigt president Putin inmiddels van ‘afschuwelijke misdaden tegen de menselijkheid’, omdat die weigert de luchtaanvallen op ISIS, Al-Nusra en andere islamitische terreurgroepen te stoppen.

    Soros beweert weliswaar dat de Russen de burgerbevolking bestoken, maar daar is geen enkel bewijs voor. Waar wél overvloedig bewijs voor is, is dat de Amerikanen er alles aan doen om te voorkomen dat de Russen en Syriërs de radicale islamisten van ISIS, Al-Nusra en het Free Syrian Army vernietigen.

    De top globalist roept Europa en de wereld op om niet werkeloos toe te zien. Hiermee volgt hij hetzelfde scenario als in 2013, toen de regering Assad werd beschuldigd van een chemische aanval in een buitenwijk van Damascus, waarbij zeker 1000 mensen omkwamen. Later werd aangetoond dat het de door het Westen gesteunde rebellen waren die deze ‘false flag’ aanval hadden uitgevoerd met saringas, dat hen met medeweten en actieve hulp van toenmalige minister van BuZa Hillary Clinton werd geleverd.

    Deze keer wel de Derde Wereldoorlog?

    Het zorgde in september 2013 bijna voor een militaire confrontatie tussen Amerika en Rusland. De Amerikaanse vliegtuigen waren (letterlijk!) al aan het warmdraaien voor een aanval op Syrië, toen president Putin het Witte Huis te verstaan gaf dat de Russische vloot voor de kust op alles zou schieten dat zou proberen naar Syrië te vliegen. Uiteindelijk besloot president Obama op het laatste moment om de aanval –en daarmee misschien wel de Derde Wereldoorlog- af te blazen. (2)

    Nu staat hij kort voor zijn aftreden opnieuw voor de keus: luisteren naar de haviken in het Pentagon en in zijn regering, naar George Soros, en het bevel geven voor luchtaanvallen, waarmee een oorlog met de Russen in Syrië een zekerheid wordt, en het risico op een nog veel hevigere oorlog in de regio en daarbuiten, heel groot is; óf er ook deze keer voor zorgen dat het verstand prevaleert, en de mensheid niet wordt blootgesteld aan een conflict dat met een beetje pech op een wereldwijde kernoorlog zou kunnen uitlopen.

     

    Xander

    (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (2) Zero Hedge

     

    Om het bijvoorbeeld met de woorden van de beruchte vrijdenker Prof. Etienne Vermeersch te zeggen (onlangs weer bij Van Gils op zijn geliefde praatstoel, de geloofsafval): we mogen niet alles geloven wat er gezegd wordt. Vooral niet als het van op de preekstoel wordt gezegd. Als gewezen Pater Jezuïet weet die daar alles over. En nog meer vooral niemand achter papegaaien. De Bijbel der katholieken is zelfs in tegenspraak met zichzelf. En dat was genoeg om zijn Geloof af te zweren. So what?

     

    Allez, zeg ik dan. Hoe wete da?

     

    Het oudste deel, de religie van Het Uitverkoren, Volk Gods, spreekt van ‘oog om oog, tand om tand’, en het aanhangsel daarvan, de religie van Rome of Het Nieuwe Testament, houdt het bij de andere wang aanbieden, om nog meer klop te krijgen.

    Ja, Mijnheer Vermeersch, ‘k verstaan da wel. Maar ik en kan dat niet samen rijmen met de Evolutie Leer van Darwin, die zegt dat alles in deze wereld evolutie is. Vooral het menselijk vernuft, en dat is toch Uw specialiteit.

    De mensheid, de samenleving, de menselijke geest : alles gaat vooruit. Alles maakt vorderingen. Tot er na een zeker punt van verzadiging, van opnieuw kan gestart worden. Maar 2 +2 zal altijd gelijk zijn aan 4. De wereld is één groot perpetuum mobile.

    Het gevoel van afhankelijk te zijn van een Opperwezen, van een boom, van een heilige berg, om het even voor wat … onbegrijpbaar, is iedere mens aangeboren en is zo oud als de mens zelf. Alleen de progressieve levensgenieter denkt beter te weten. Die wil de slimste van de hele klas te zijn. Wat alleen maar bewijst dat er vele klassen zijn met allemaal de slimsten van de klas. Ze weten het eigenlijk zelf niet meer, maar er komt van Daarboven nooit geen tegenspraak.

    Neen, natuurlijk niet, want die weigeren constant de tekenen te zien. Die zijn momenteel de Euro-pretentie inzake Oekraïne en de bloed-storm die opsteekt in het Midden-Oosten.

    Maar allee, laat ons voorlopig de schuld op de schouders van Obama leggen. Hij is toch al de Zwarte Piet in ons verhaal.

    *

    09-10-2016, 13:23 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3768

    7/1129 * - Burgerplicht, beroepsgeheim of dikke nekkerij van wie in of rond de vleespotten draait? -

    .

    DEEL 1.

    ZONDAG 9 OKTOBER 2016

    H. VADER ABRAHAM, H. DENIJS EN GEZ., H. GHISLEEN gekend tegen de stuipen en de vallende ziekte.

     

    “Regent het op Sint-Denijs,

    ’t wordt een natte winter met weinig ijs”

    Helder weer op St. Denies,

    meldt gewoonlijk sterke vries.”

    *

     

    Alice en heuren wederhelft liggen te slapen als almetnekeer om twee uur ’s nachts de telefoon gaat. Alice neemt op, luistert even en zegt: “Hoe kan ik dadde nu weten!   Dat is zeker vijfenveertig kilometer van hier!”. Heur ventje wordt wakker en vraagt: “Wa was dadde?” – “ Ho nieten bijzonders,” zegt ze “’t was een vrouwe die wilde weten of de kust veilig was. En ze belt daarvoren naar Schuiferskapelle!”

    *

    *

    *

    Hieronder leest U meer over de mogelijkheden om (in Staatsverband) te sjoemelen die in ‘de privé’ niet eens zouden mogelijk zijn. In de verondersteling dat U de juiste partijkaart van het ogenblik heeft. En bovenal met absolute zekerheid daarbij, dat U kunt zwijgen als een graf.

    Net als in de volmaakte misdaadwereld is het devies Horen, zien en zwijgen. Maar het verdient goed. En er is werkzekerheid.

    Deze indrukken zijn zowat de individuele expressie van mijn aller individueelste emoties. Als U begrijpt wat ik bedoel. Geen de minste deontologie komt daarbij te pas. Deze overtuiging is gewoon de uitdrukking van een hele resem indrukken….

     

    Vergeet vooral niet Mevrouw van de Voorzitter op tijd en stond een tros druiven te bezorgen, als die weer eens in de materniteit is beland terwijl haar vent op de lappen is. Aan U de keus tussen blauwe, groene, rode en gele druiven. Per einde maand zit er dan wel opslag in. Of misschien wel een van die nieuwe gadgets waardoor U dag en nacht zult kunnen beschikbaar zijn voor allerlei afspraakjes.

    *

    *

    Vergeet vooral niet acte de présence te geven bij de minste betoging of staking. U doet er Uw broodheren toch zo’n plezier mee. En weeral: het brengt gegarandeerd op. Help de partij-vergaderingen te organiseren en ga er misschien rond met een natje en een droogje. U zult zien, Uw recup-dagen zullen zienderogen groeien.

    En om ‘’het werk’ zelf hoeft U zich niet te bekommeren. In de coulissen wachten diverse collega’s om Uw job over te nemen. Zodat U veel vlugger op pré-pensioen kunt gaan. Uiteraard met behoud van wedde.

    Dat laatste buiten de boekhouding.

    Maak ook niet te veel reclame voor Uw soort van job. U zou misschien het slachtoffer kunnen worden van de eerste ronde ‘bezuinigingen’….

    *

    GEPLUKT BIJ

    Beroepsgeheim is cruciaal voor OCMW-hulpverlening

    *

    Piet Van Schuylenbergh is directeur bij de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG). Nathalie Debast is stafmedewerker.

    *

    Verschillende OCMW-medewerkers verslikten zich gisterenochtend bij het zien van de voorpagina van deze krant: "Beroepsgeheim OCMW's kan vandaag vervallen." Verder in het artikel bleek dat het enkel gaat om het beroepsgeheim bij mogelijke terroristische misdrijven. Aanleiding was een wetsvoorstel van federaal parlementslid Valerie Van Peel dat OCMW's (maar ook andere instellingen van sociale zekerheid!) verplicht informatie door te geven wanneer de procureur des Konings daar in het kader van een terreuronderzoek om verzoekt of wanneer het personeel van het OCMW zelf zaken vaststelt die mogelijk verband houden met een terroristisch misdrijf.

    Nathalie Debast. ©kos

     

    Terreur is maatschappelijk inderdaad zo belangrijk dat ook de OCMW's hun steentje moeten bijdragen aan de bestrijding ervan. Toch moet zo'n uitzondering op de wettelijke geheimhoudingsplicht zeer goed geregeld worden en restrictief worden toegepast. Het beroepsgeheim is voor de OCMW's én hun cliënten cruciaal en kan pas in uitzonderlijke omstandigheden worden opgeheven, namelijk als maatschappelijk aanvaard wordt dat hogere waarden primeren. Dat geldt al voor kindermisbruik en huiselijk geweld en misschien nu ook voor terrorisme.

    Dat de OCMW's zo vasthouden aan het beroepsgeheim heeft alles te maken met hun rol. Zij zijn het laatste vangnet voor wie uit de boot dreigt te vallen. Ze zorgen dat iedereen de mogelijkheid heeft menswaardig te leven. Voor veel kwetsbare mensen is de drempel om hulp te vragen vaak (te) hoog. Ook hulpverlening zelf is geen eenvoudig proces. Een maatschappelijk werker onderzoekt alle financiële en sociale facetten van het leven van de hulpvrager en grijpt in op het persoonlijke leven van zijn cliënt.

    OCMW-hulpverlening is veel meer dan het geven van geld, het gaat om het opnieuw redzaam maken van mensen die dit op eigen kracht niet kunnen. Het zijn vaak lange trajecten, met vallen en opstaan, waarbij onderling vertrouwen cruciaal is. Wie hulp vraagt bij het OCMW moet er op kunnen vertrouwen dat de informatie over zijn persoonlijke levenssfeer niet buiten de muren van het OCMW gaat. Daarom zijn zowel het personeel als de politieke verantwoordelijken gebonden door het beroepsgeheim en kunnen ze gestraft worden wanneer ze de vertrouwensrelatie schenden.

    Iedereen voelt dat potentiële terroristen geen aanspraak moeten kunnen maken op die vertrouwensrelatie. Toch roept het wetsvoorstel ook vraagtekens op. Zo vinden we dat de vraag om inlichtingen te verschaffen enkel van het federaal parket mag komen dat als enige bevoegd is voor terrorismedossiers, en dus niet van de procureur des Konings. Het is ook belangrijk dat het OCMW-personeel niet persoonlijk aansprakelijk kan worden gesteld als ze die informatie niet doorgeven. Het OCMW als instelling moet deze inlichtingen verschaffen.

    Rechtstreekse toegang voor Justitie tot de Kruispuntbank Sociale Zekerheid waarin de gegevens over uitkeringsgerechtigden worden bewaard, zou ook een administratieve vereenvoudiging zijn. Het wetsvoorstel verplicht het OCMW-personeel ook om actief mee te werken aan een terreuronderzoek. Dat legt opnieuw de verantwoordelijkheid bij het personeel. Kunnen zij die inschatting maken? Wat als ze zich vergissen? Hoe moeten ze hun informatie rapporteren? Dit overstijgt de individuele verantwoordelijkheid van het OCMW-personeel. Het is een verantwoordelijkheid van het OCMW als instelling.

    We hopen dan ook dat het parlement omzichtig zal omspringen met nieuwe uitzonderingen op het beroepsgeheim.

    *

    *

    U had waarschijnlijk vroeger al lang alles geraden over de goede werking van onze OCMW’s: het zijn de WC’s van de moderne naastenliefde. Ook daar mag de rechterhand niet weten… waar de linkerhand uithangt. Beroepsgeheim.

    Bij de Pastoor vroeger heette dat ‘Het Biechtgeheim’ en daar zijn zelfs de gebruikelijke Koninklijke moorden tussen vier muren gebleven.

    Maar geef die haarden van geheimdoenerij in handen van Linkx, en de vriendekes van alle slach en soort zijn er welkom. Er zijn zelfs geen scheidsrechters noch Comité P zoals bij de flikken, om toe te kijken.

    En als er al eens gefloten wordt, is dat niet voor een strafschop, maar voor een paar knappe grieten met een donker kleurtje….

     

    Zoals men ooit in Gent zei: “nous nous connons, n’est-ce pas, Madame?” Gent is later dan Termontville geworden, maar dat wist U al…

    *

    *

    09-10-2016, 10:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!