MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    28-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3728

    8/1286 * - Lichaamstaal – En dan de échte peilingen -

    .

    Deel 4

    WOENSDAG 28 SEPTEMBER 2016

    *

    H. WENCELAS, patroon van de Boejemers,

    H. BARUCH e, H. LIOBA

    *

    Patricia en Fonske zijn vijfendertig jaar getrouwd en zij vraagt “Ventje, hoe gaan we dadde vieren?” – “Met tien minuten stilte,” zegt Fonske.   Ja, ’t zijn de beste menagen waar de vrouw de schat is en de man er ene heeft…

    *

    *

    *

    Een duidelijk beeld over de ware verhoudingen…..

    *

    *

    Ons aller vriend Xander, net als de meeste mensen, voelt instinctmatig dat er rond de Amerikaanse Presidents-Verkiezingen rare dingen aan het gebeuren zijn. Dat is zeer duidelijk af te leiden uit de rubrieken waarin hij zelf van zijn blogs zijn indrukken opslaat.

    Vooral die ene rubriek Naco-Complotvalt speciaal op. Wie NAVO zegt, zegt Het Witte Huis met daar in dat Witte Huis de Zwarte Moslim-Broeder en Ongeluks Kater die, zoals later nog wel zal blijken, de Geschiedenis zal ingaan als de mislukte imitator-verbeteraar van De Profeet Mohammed.

    Enfin, wat er ook van zij, het Clinton Wijf die daar er zelfs nu al volop haar medewerking aan geeft, maakt geen kans hem te kunnen opvolgen. Den Donald komt er met kop en schouders boven-uit. Zie foto van stilstaand camerabeeld hierboven.

    Hieronder krijgen we ook de te controleren werkelijkheid te zien van de peilingen in de USA.

    Verder kunt U er kennis maken met het TPP, een door Clinton zwaar gesteund Amerikaans-Aziatische versie van het vrijhandelsverdrag dat de EU met de VS wil sluiten, dat enerzijds door haar de gouden standaard van alle handelsverdragen’, maar anderzijds de doodsteek betekent voor de Europese tewerkstelling en dus de Sociale Zekerheid.

    Kortom, er wordt U een aardig stukje gordijn van de Amerikaanse Tragedie opengeschoven.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Bijna alle peilingen na eerste debat: Trump wint ruim van Clinton

    *

    - in VS, NWO-Complot, Gezondheid-Psychologie, Maatschappij,

    *

    Clinton wint alleen volgens het door het Witte Huis gecontroleerde CNN en NBC, en een handjevol regionale zenders; ruim 30 andere media roepen Trump als winnaar uit – Moderator beschermde Clinton door haar grootste blunders buiten het debat te houden en enkel Trump aan te vallen

    *
    Rechts: Hillary zonder make-up, op de voorpagina van The Enquirer (met dank aan een lezer die op dit moment in de VS is). Het blad onthult Hillary’s medische dossier, waaruit blijkt dat ze 3 hersenbloedingen heeft gehad, Alzheimer heeft, haar lever is beschadigd door drankmisbruik, en ze tevens lijdt aan ongecontroleerde woede uitbarstingen.

    De massa-misleiding van de grootste media, die in de Verenigde Staten vrijwel geheel door de Democraten worden gecontroleerd, is sinds het grote debat tussen Donald Trump en Hillary Clinton in de hoogste versnelling gezet. Volgens CNN, dat net als de grote Nederlandse en Europese media tot nu toe uitsluitend negatief over Trump bericht en extreem pro-Hillary is, wezen de kijkers met ruime meerderheid Hillary Clinton als winnaar aan. Daarin staat CNN echter bijna alleen, want bijna alle andere peilingen vertonen echter een heel ander beeld: daaruit blijkt dat Trump juist ruim gewonnen heeft.

    Alleen het door Washington gecontroleerde CNN en NBC, en daarnaast een enkele regionale zenders riepen Hillary tot winnaar uit. In meer dan 30 andere peilingen staat Trump bovenaan, soms met een minimale, maar veel vaker met een overweldigende meerderheid:

    Fortune.com: Trump 51%, Hillary 49%
    NJ.com: Trump 53,5%, Hillary 41,7%
    Time.com: Trump 58%, Hillary 42%
    CBS New York: Trump 24.000 stemmen, Hillary 17.600 stemmen
    CNBC: Trump 60%, Hillary 40%
    Drudge Report: Trump 81,5%, Hillary 18,5%
    Breitbart: Trump 76%, Hillary 24%
    Washington Times: Trump 71%, Hillary 22%
    WCPO Cincinnati: Trump 60%, Hillary 35%
    Variety.com: Trump 51,4%, Clinton 48,5%
    WKRN Nashville: Trump 63,2%, Hillary 36,7%
    Las Vegas Sun: Trump 81%, Hillary 19%
    San Diego Union Tribune: Trump 66%, Hillary 34%

    Het is slechts een greep uit een lange lijst, waarin Hillary slechts een handjevol keer boven Trump eindigt, maar Trump in veel gevallen zelfs compleet de vloer aanveegt met Hillary. (1)

    Moderator extreem op de hand van Clinton

    Het debat zelf was feitelijk een strijd van 2 tegen 1, omdat de moderator, Lester Holt, overduidelijk Clinton in bescherming nam. Zo mochten een aantal van Clintons grootste blunders, zoals het emailschandaal, het drama in Benghazi, de enorme fraude en corruptie van de The Clinton Foundation, niet ter sprake worden gebracht, net zoals de door Obama in gang gezette en door Hillary gesteunde massa immigratie en amnestie voor illegalen, die door een ruime meerderheid van de bevolking wordt afgewezen.

    Daarentegen viel hij vrijwel uitsluitend Trump aan op zijn vermeende opmerkingen over vrouwenen, zijn vroegere faillissementen, en trok hij de Republikeinse kandidaat voortdurend in twijfel. Ook onderbrak hij Trump meerdere malen, al liet de magnaat zich daardoor totaal niet van de wijs brengen.

     

    Hillary loog over steun voor omstreden TPP

    Tijdens het debat loog Hillary over haar steun voor het omstreden TPP, de Amerikaans-Aziatische versie van het vrijhandelsverdrag dat de EU met de VS wil sluiten, dat volgens diverse onafhankelijke onderzoeken de doodsteek zal zijn voor de Europese werkgelegenheid en sociale zekerheid. Hillary ontkende dat ze het TPP ‘de gouden standaard van alle handelsverdragen’ had genoemd, terwijl het onomstotelijk vaststaat dat ze alleen al op CNN het TPP minstens 45 keer heeft aangeprezen. (3)

    Anti-Hillary media letterlijk het zwijgen opgelegd

    In de ‘Twittersfeer’ waren de commentaren eensluidend: Holt nam Clinton op extreme wijze in bescherming. Dat zal de grote Amerikaanse media geen goed doen, want sinds vorig jaar blijkt uit alle peilingen dat die nog maar door 6% tot 10% van de Amerikanen worden vertrouwd.

    Hillary is de gewenste kandidaat van de politieke en media elite, zowel in Washington als in Brussel. Daarom kunnen we tot en met de verkiezingen nog de nodige misleidende en leugenachtige ‘nieuws’berichten verwachten, bijvoorbeeld van het ultralinkse NU.nl in Nederland, dat natuurlijk kopt: ‘Peiling CNN: Ruime meerderheid ziet Clinton als winnaar’, waardoor de valse indruk wordt gewekt dat dit de algemene trend is.

    In de VS is men zelfs al begonnen met het de mond snoeren van invloedrijke anti-Hillary stemmen in de media. Michael Savage is één van ’s lands bekendste radiopresentatoren, en heeft meer dan 20 miljoen luisteraars. Toen hij gisteren de slechte gezondheid van Hillary ter sprake bracht, werd hij in New York plotseling uit de lucht gehaald. Toen Savage dit in zijn live show opmerkte, werd hem zelfs landelijk het zwijgen opgelegd, en zonden alle stations ineens zijn vorige radioprogramma uit. (2)

    Xander

    (1) Infowars
    (2) Infowars
    (3) Breitbart

    *

    *

    Deze Clinton, ziek of gezind, tijdelijk of definitief buiten dienst, bij zinnen of niet, in het Witte Huis is daar de zekerheid van betrekking voor deze soort ‘Geleide Democratie’. In haar plaats komt immers voor de rest van de legislatuur, haar ‘vice’ in de plaats, en dat is vanzelfsprekend His Masters Voice. De islamitisch geïnspireerde ‘globalisatie’ zal verder wereldwijd kunnen doorgevoerd worden. Tot de Voleinding der tijden, of minstens tot, zoals bij wijlen de Sovjet Unie, aan alles een einde komt.

    Alleen zou het dan een feit zijn, dat de aan de gang zijnde ‘Globalisatie’ dan geen honderden miljoenen doden zal hebben gekost, maar de vooruitgang der techniek indachtig, meer dan één veelvoud daarvan zou kunnen bedragen.

    Allez, ik zal maar stoppen van nadenken, anders wordt den Donald in mijn ogen nog ’n tweede arken-bouwer…

    *

    *

    Maar het is en blijft een feit, dat onze Verlichte Grote Verstanden met in hun kielzog de Verkochte Leugenpers, ons niets anders dan blauwe bloempjes wijsmaken. En dat zelfs, zichtbaar verrukt over hun politiek instinct, op een totaal doorzichtbare manier. Ze kunnen het niet laten en dus zal hun ontgoocheling straks des te groter zijn.

    Als daar maar geen ongelukken van komen!

     

    *

    *

    28-09-2016, 21:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3727

    6/1015 * - Eandis en China: een gestoord verhaal -

    .

    Deel 3

    WOENSDAG 28 SEPTEMBER 2016

    *

    H. WENCELAS, patroon van de Boejemers,

    H. BARUCH e, H. LIOBA

    *

    Patricia en Fonske zijn vijfendertig jaar getrouwd en zij vraagt “Ventje, hoe gaan we dadde vieren?” – “Met tien minuten stilte,” zegt Fonske.   Ja, ’t zijn de beste menagen waar de vrouw de schat is en de man er ene heeft…

    *

    *

    *

    *

    Hert Vlaamse Eandis en het Chinese Staatsbedrijf State Grid zijn, net als Romeo en Julietta, bijna in een intieme omstrengeling verenigd, maar nu wenst de Coburger Staatsvuiligheid, op aangeven van…. ???... aan te dringen op een coïtus interuptus.

    Ze zouden moeten als U dat beter begrijpt, afstappen in Schaarbeek.

    *

    *

    Maar het zwakke Bruidje Eandis wil, in tegenstelling tot haar devies (zoals U hierboven ziet), dat men uit haar buurt blijft. Er is al tijd genoeg verloren en voor het einde van de week wordt de copulatie voor 14% voltrokken. Wat absoluut veilig is, volgens Eandis. Maar de andere aandeelhouders, de Gemeenten, doen echt gemeen door er misschien nog een dikke stok voor te willen steken..

    Maar de Geheime Staatsvuiligheid, bezorgd om het milieu en de goede (?) reputatie van de Nationale Veiligheid, maar vooral vanswille de goede wisselwerking met het FBI, en de CIA, blijft maar mekkeren. Instructies zijn nu eenmaal instructies. En als die van over de Oceaan komen, is daar geen ontkomen aan.

    We weten allemaal dat de Chinese Bruidegom geen onbeschreven blad is, maar dat zijn de Amerikaanse landjonkers ook niet. NAVO wil het niet. Obama wil het niet.

    Wat wij dan wel moeten denken, Walter? Dat het hemdje nader is dan het rokje, zeker. En, vooral in tijden als deze, is het beter één vogel in de hand, dan 10 en meer in de lucht. Hebben is hebben, en krijgen is de kunst.

    *

    Dat de Chinezen nu zullen ontdekken, waaruit onze bovenleidingen zijn gemaakt, is niet erg. Misschien kunnen die ons zelfs betere kwaliteit tegen betere prijzen leveren. En wat meer is, Europa moet leren, dat het niet verstandig is, al zijn eieren in hetzelfde (Amerikaans) nest te leggen. We moet leren naar de toekomst kijken, en niet naar een gewone Wereld Oorlog die al zo lang achter ons llichligt.

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Topman Eandis: "Ik steek mijn hand in het vuur voor deze deal"

    Er zijn helemaal geen risico's verbonden aan een participatie van het Chinese staatsbedrijf State Grid in de Vlaamse distributienetbeheerder Eandis. Dat heeft Eandis-voorzitter Piet Buyse gezegd in Terzake.

    Ondanks de brief van de Staatsveiligheid, waarin wordt gewaarschuwd voor mogelijke risico's die een deal tussen Eandis en State Grid met zich mee zouden kunnen brengen, houdt Buyse vol dat er geen probleem is met de deal. De informatie in de brief is grondig onderzocht, stelt Buyse. Maar wat de risico's betreft die de Staatsveiligheid aanhaalt, is hij kort. "Wat ons betreft zijn die er niet."

    De Staatsveiligheid had in een brief gewaarschuwd voor banden tussen State Grid en de Chinese inlichtingendiensten. Ook zou mogelijk technologie van Eandis bij het Chinese leger kunnen belanden. Maar dat kan niet, aldus Buyse. Alle informatie die Eandis verzamelt over zijn klanten wordt geëncrypteerd. Bovendien begeeft State Grid zich niet op het terrein van Eandis, waardoor het dus ook geen toegang heeft tot informatie, stelt Buyse. "We kunnen niet genoeg informatie krijgen en we hebben ook geen moeite met een grondige doorlichting. We hebben vandaag echter alleen de informatie uit de brief. Die informatie is gecheckt en afgedekt in onze deal", zegt Buyse.

    Dat ook China-expert Jonathan Holslag zijn bezorgdheid uitte over de deal, is volgens Buyse een kwestie van perspectief. "Meneer Holslag bekijkt dit in een geopolitieke context, ik bekijk het vanuit ons bedrijf en wat het beste is voor ons bedrijf", klinkt het. Buyse is er zeker van dat het contract met de Chinezen waterdicht is. "Wat ons betreft zijn de machtsgrepen die men China toeëigent onmogelijk. Niet alleen onze mensen, maar ook onze zakenpartners en juridische adviseurs hebben het akkoord grondig onderzocht. Ik steek er mijn hand voor in het vuur dat hier niets misloopt."

    De vrees voor een plotse prijsstijging onder impuls van State Grid is volgens Buyse onterecht. " De prijs is gereguleerd." Ook voor een financiële kater na een onverwacht vertrek van de Chinezen is Buyse niet bang. "We zullen er geen financiële kater aan overhouden, integendeel. We hebben een sterk en stevig bedrijf in handen, waar investeerders voor willen betalen, zelfs meer dan de boekwaarde."

    *

     

    *

    Kijk, als de Grote Jongens ergens in een stil hoekje met iets delicaats bezig zijn, waarvan achteraf zal blijken dat het faliekant zal aflopen, vinden ze altijd wel ergens een of ander verantwoordelijke schuldige. Zo is de reputatie van Mie Turtelboom (Blauw) door de schuld van Freya (Rood) om zeep geholpen. Weet nog goed hoe dit arm schaap als een lam ter slachtbank werd geleid en ze deed haar mond niet open.

    Wat hoogst verwonderlijk is, is dat de Politiek (met Hoofdletter) zich daarmee niet moeit. ’n Klein soort West-Vlaams Staatssecretarisje moet van de Groten de kooltjes uit het vuur slepen. De sukkelaar voelt er zich zelfs nog door vereerd ook! Geert Kleinburger, schoonbroer van Geert Hoste, de komiek, steekt zelfs in het publiek de draak met onze Nationale Trots. Wat hem niet in dank zal worden afgenomen door het Establishment.

    *

    *

    Kortom, er wordt gevaarlijk spel gespeeld, want dit Amerika laat niet gemakkelijk met zich sollen! Serieus zijn, hé. Vooral nu, nu er afgeroepen wordt in een TV-opname in het Nederlands, met de ‘Stars and Stripes’ op de achtergrond, dat de Russen officieel dat vliegtuig MH17 met bijna 300 passagiers boven Oost-Oekraïne hebben neer-geraktierd.

    Geen twijfel aan: Amerika is tegen. Zowel tegen Rusland als tegen China. Laar daar vooral geen twijfel over bestaan.

    PS

    Wat Eandis juist uitspookt zodat zijn klanten worden geëncrypteerd, wil ik niet eens weten. Wegens het gevaar om besmet te worden.

    *

    *

     

    28-09-2016, 21:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3726

    6/721 * - Zeer gekleurde analyse van de lichaamstaal der twee Presidents kandidaten in Washington DC -

    .

    Deel 2

    WOENSDAG 28 SEPTEMBER 2016

    *

    H. WENCELAS, patroon van de Boejemers,

    H. BARUCH e, H. LIOBA

    *

    Patricia en Fonske zijn vijfendertig jaar getrouwd en zij vraagt “Ventje, hoe gaan we dadde vieren?” – “Met tien minuten stilte,” zegt Fonske.   Ja, ’t zijn de beste menagen waar de vrouw de schat is en de man er ene heeft…

    *

     

    *

    Voor huishoudelijk gebruik:

    Wie is de ideale schoonzoon?

    *

    *

    Bij Clinton zou er, behoudens haar vestimentaire uitrusting, iet schelen aan haar hoeveelheid al-dan-niet voldoende stamina.

    Omdat ik geen vaste lezer ben van De Schandaard, heb ik dat rare woord opgezocht. Ziehier hoe en wat het betekent:

    Endurance, the ability of an organism to exert itself and remain active for a long period of time, as well as its ability to resist, withstand, recover from, and have immunity to trauma, wounds, or fatigue

     

    Voilà, nu we dat weten, kunnen we verder. Het zijn veel woorden voor hetgeen wij in West-Vlaanderen kort en goed ’n draai-kont noemen. Veel studies moet ge daarvoor niet gedaan hebben en wat meer is het ligt goed in de mond, want het is zò op het lijf van Clinton geschreven.

    Elke verstandige lezer zal dus, in tegenstelling met wat hij (hieronder) leest, dat spiertrekkingske in haar schouders uitleggen als ’n tic nerveux, die wijst op haar chronische onzekerheid.

    *

    Den Donald daarentegen die hier - hoe kan het anders – in een paar korte trekken zeer neerbuigend beschreven wordt als ’n hinderlijk snuivende ‘neus-blazer’, bewees zichzelf daarmee een slechte dienst waarbij de vermeende kwaaltjes bij Hitlery in het niets verzonken. Kortom, Donald was op sterven na dood aan een ziekte van Neus-Keel en Oren. En misschien was er wel en gat in zijn hand, aangezien ‘zijn vele faillissementen’.

    Een sterke manskerel, sterk als een stoere eik, die snuift door zijn neus, is volgens mij beter met een briesende jonge hengst, klaar om er in te vliegen. Omdat het hem als geen ander lukt. Wat bewezen wordt door zijn met eigen handen opgebouwd zaken-imperium. Om nog maar te zwijgen over dat ‘jong blaadje’ dat de laatste jaren zijn leven verblijdt….

    Ach labbekakkende snotjong aan dat armzielig schrijftafeltje van jullie: leer eerst recht vooruit uit jullie broek te pissen. Waarna jullie dan nog maar eens moeten proberen tegen de maan te blaffen.

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Opgemerkte lichaamstaal: Trumps gesnuif en Clintons schouders

     

    Wie voor miljoenen mensen debatteert, let maar beter op zijn lichaamstaal. Ook bij het debat tussen Clinton en Trump ontsnapte geen enkele beweging aan het oog van de camera’s.

    De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump snoof geregeld met zijn neus tijdens het debat dat maar liefst negentig minuten duurde. Een zakdoek had hij niet bij de hand.

    Zijn gesnuif was slecht getimed, aangezien hij de gezondheidstoestand van Hillary Clinton al verschillende keren in vraag heeft gesteld. Ook tijdens het debat vroeg hij zich af of Clinton wel voldoende stamina had voor het presidentschap.

    Trump sniffles werd al snel een populair onderwerp op Twitter bij Clinton-aanhangers. Mashable maakte een compilatie.

    Hillary Clinton liet zich dan weer opmerken met een speelse schouderbeweging en een smalende lach nadat Trump zichzelf had opgehemeld als een winnaar. ‘Whew, OK!’, repliceerde ze. Ook dat fragment werd fel gedeeld op sociale media.

    Haar campagneteam zette het fragement zelf op Twitter.

    *

     

    *

    Ach ja, het vat kan inderdaad maar afgeven wat het inhoudt. En het moet gezegd: die DS, die echt niets te zien heeft met de nobele lijn van het vroegere model Déesse van wijlen het Franse automerk Citroën, zou volgens mij best naar de geriatrie verhuizen. Of misschien zelfs ineens naar de Afdeling Palliatieve Sedatie. Wat misschien wel het geval zal zijn, als er van uit de States een nieuwe lente-wind zal waaien.

    Want, zoals René Declercq (Deerlijk) nu ruim 100 jaar geleden dichtte:

    ‘Er ligt een Staat te sterven. Ik zal op d’uitvaart zijn’. Toen waren dat woorden die hem de doodstraf kostten. Nu staan die al vele jaren als Art. 1 in de Stichtingsakte van het op de terugweg zijnde opvolgings-probeersel van wijlen de volks Unie van de eveneens wijlender Hugo Schiltz. Goed hebben zijn verradersziel.

    *

    *

    28-09-2016, 16:43 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    27-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3723

    6/795 * - Verkiezingsdebat Amerika -

    .

    Deel 2

    DINSDAG 27 SEPTEMBER 2016

    *

    H. Vincent de Paul, patroon van de wezen en de armenzorg,

    Z. Elisabeth van Gulik

    *

     

    Een kunstschilder komt op een landwegel een boerekarre tegen, getrokken door en schimmel. “Wat een prachtig beest”, zegt hij, “ik zou het graag eens schilderen”. – “Geen sprake van,” zegt den boer, “mijn paard is wit en het blijft wit!”

    *

    *

    *

    *

    Ja, ik zal het maar van direct bekennen: ik heb vandaag geen minuut tijd verloren door te kijken naar om het even welke gazet. Ze schrijven toch allemaal hetzelfde. Zelfs met van elkaar afgeschreven koppen. Zou het dan inderdaad zo erg gesteld zijn de woordenschat van deze beroeps-hoernalisten? Oma Hitlery heeft het effenaf f o r m i o d a b e l   gepresteerd. Ze heeft zelfs de hele tijd beleefd-sympathiek gedaan tegenover den Donald, the old gay. En wat zag ze er beeldig uit in haar fris rode mantelpakje. Echt schattig en goed in haar vel. En wat zou dat mooi staan, in de deuropening van dat Witte Huis, de dag dat de Zwarte Adolf Barack Houssein haar de sleutels zou overhandigen.

    Heb dus alleen maar De Morgen gezien (zie hier onder) en weet genoeg. Trump is een gestampte boer. Rijk en bekwaam, dat wel. Maar in hem de toekomstige machtigste man ter wereld willen zien, is larie en apekool. Maar wat meer is, met hem het zou dramatisch kunnen aflopen met de (van bloed druipende) Ro-de-Islamitische droom.

    En dan, goed zichtbaar maar tussen de lijntjes verstopt, het zal toch geen waar zijn dat men in Amerika, tegenin onze goesting hier, diene kwibus zal kiezen? Oei Oei. We gaan de komende weken uit een ander vaatje nog betere wierook moeten tappen. Alle hens aan dek, of The American Dream van onze moslim-broeders is er geweest!

    En dan is het met hun mooie liedje, net als die varkenssnuit uit dat sprookje, uit.

    *

     GEPLUKT BIJ

    *

    3 redenen waarom Trump geen presidentiële indruk kon maken

    *

    De ene Trump is de andere niet

     

    'You had one job!' Als de communicatie-adviseurs van Donald Trump een béétje eerlijk zijn met de man, is dat we ze hem na afloop van het eerste presidentiële debat voor de voeten hebben geworpen. Trump moest maar één ding doen: een presidentiële indruk maken, zodat de twijfelende kiezers hem niet langer zagen als de bullebak uit de primaries, maar als een mogelijke president. Dat lukte de vastgoedmagnaat minder goed dan hij gehoopt had.

    27-09-16, 08.32u - Stef Selfslagh

    Lees later

     

    Donald Trump droeg een democratisch blauwe das, Hillary Clinton een republikeins rood mantelpak. Het was een mooie vestimentaire samenvatting van de inzet van het debat. Beide kandidaten hadden immers als opdracht om al pratend een brug te slaan naar kiezers die er nog van overtuigd kunnen worden om van kamp te veranderen.

    ©AP

     

    Trump moest de mensen die hem maar niet als een potentiële bewoner van het Witte Huis zien, bewijzen dat hij wel degelijk presidentiële allures heeft. En Clinton moest de Amerikanen die haar reduceren tot een arrogante machtsfiguur ervan overtuigen dat de slimste van de klas ook de sympathiekste kan zijn. Drie redenen waarom Trump niét in zijn opzet slaagde en Clinton wél.

    1. Clinton was heerlijk lichtvoetig

     

    Vooraf werd in het Democratische kamp gevreesd dat Clinton haar minachting voor Trump nauwelijks zou kunnen verbergen. Dat ze het niet zou kunnen laten om op een betuttelende manier te tonen wie van hen beiden intellectueel de meerdere was en zo kiezers zou wegjagen. Maar het tegendeel was waar.

     

    Clinton noemde Trump consequent en bijna amicaal Donald (terwijl Trump het op een afstandelijk 'Secretary Clinton' hield) en wanneer hij volgens haar loog of demagogisch uit de hoek kwam, ergerde ze zich niet, maar maakte ze hem systematisch onschadelijk met een glimlach die zoveel betekende als: 'Die Donald toch.'

     

    Zelfs toen Trump probeerde aan te voeren dat het temperament van Clinton een potentiële bedreiging is voor de toekomst van het land, ging ze niet in aanvalsmodus, maar reageerde ze met een lachend en lichtvoetig: 'Wooh. Okay!' Alsof ze zelf nauwelijks kon geloven wat ze zonet gehoord had. Haar verweer nadien maakte niet veel meer uit, met die twee korte woorden had ze er al iedereen van overtuigd dat Trump het qua argumentatie plots toch wel erg ver ging zoeken. Soms is het beste betoog géén betoog.

     

    *

     

    Ja, ook daarin heeft De Morgen weer eens gelijk. Het beste betoog is géén betoog, en het beste artikel is géén artikel.

    Dus gaan ook wij over tot de orde van de dag. Maar dat is voor een andere keer.

    *

    *



    27-09-2016, 19:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3722

    6/919 * - Moslim-Turken op vriendenbezoek in Amerika – De repressie tegen de Vlamingen was ’n verkapte staatsgreep Model Erdogan -

    .

    Deel 1

    DINSDAG 27 SEPTEMBER 2016

    *

    H. Vincent de Paul, patroon van de wezen en de armenzorg,

    Z. Elisabeth van Gulik

    *

     

    Een kunstschilder komt op een landwegel een boerekarre tegen, getrokken door en schimmel. “Wat een prachtig beest”, zegt hij, “ik zou het graag eens schilderen”. – “Geen sprake van,” zegt den boer, “mijn paard is wit en het blijft wit!”

    *

    *

    *

    *

    Waarschijnlijk is er in de programmatie de reclame-karavaan van het Clinton-Wijf iets te hoog gegrepen. Turken, die ineens blijken uit de lucht te zijn gevallen, schieten en steken mensen omver lijk op de kermis. Ze doen dat meestal terwijl ze zogezegd zijn gaan ‘shoppen’ in de vele grootwarenhuizen waar het krioelt van het volk. En daar ontmoeten ze dan ‘mensen’ die ze liever niet zien. Waarop bij de moslimse Turken er een waas voor de ogen komt en hun bloed begint te koken. Dan slaan hun stoppen door en van ’t een komt ’t ander.

    Hun vakbond is tevreden met het resultaat. Maar nog meer financieel tevreden is Het Hoofd van die bond, want de afspraak met de reclame-jongens van het Clinton-Wijf om tumult te veroorzaken, werd nagekomen. Net zoals de afspraak waarbij de politie hopen Zwarten afknalt over heel Amerika. Allemaal bewijzen dat alleen ZIJ in staat is om de Burgers te beschermen tegen dat soort onheil.

    Wat is ‘t, Walter, weer niet akkoord? Ja, jong, ’t is erg. Maar wa wilde? Met de dag worden in Amerika de Presidents Verkiezingen spectaculairder. Daar worden fortuinen tegenaan gesmeten. Wie meest geld heeft, koopt op die manier de volksgunst en dus de meeste stemmen. Zo ziet ge maar? En, Walter, als ik nog iets mag zeggen: we gaan hier dezelfde weg op. Brood en spelen, meer moet ge de mens niet voorspiegelen om in de gunst te komen.

     

    Vriend Xander maakt daar, zonder evenwel te overdrijven, wel een beetje misbaar over, maar het geheel, waarmee toch in totaal zo’n 50 mensen gedood of verwond raakten, werd al-bij-al aan de magere kant gehouden. Bij hem geen tremelo’s, geen jammerklachten, geen gesnotter. Ach ja, die dingen worden ook zo alledaags tegenwoordig, dat men er bijna zijn hand niet meer voor omdraait. Niet meer aandacht dan voor het schietkraam op de kermis, of de tent voor ‘bollo smitto’ met tennisballen naar een of andere grijnzende minister-smoel. Voor slechts één Euro en altijd prijs!

    ’t Is allemaal niet zo erg. ’t Is immers weer maar in Amerika en Clinton kan er, als ze oplet, zelfs nog garen uit spinnen ook om alle vuurwapens verboden te krijgen. Al zou het toch een beetje àl te sarcastisch zijn om daar in het slachten van kiesvee omwille van het spektakel, opzet in te zien.

    Maar het is toch raar. Erdogan en Obama zijn enerzijds goede maatjes maar zoals we allemaal weten, diene Erdogan is langs geen kanten te betrouwen. Die pleegt zelfs ‘Staatsgrepen’ tegen zichzelf. Waardoor hij dan achteraf wel 50.000 ‘zuiveringen’ kan laten uitvoeren.

    Met dit cijfer komt hij ongeveer op dezelfde hoogte als in Coburgia, tijdens de ‘’Repressie’ van na Wereld-Oorlog II tegen de Vlamingen. En neen, die zijn er achteraf nooit meer in geslaagd dat soort ‘zuivering’ te boven te komen.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Weer schietpartij in Amerikaans winkelcentrum

    *

    Dader moordpartij in winkelcentrum afgelopen zaterdag was Turkse moslim immigrant

    In een winkelcentrum in Houston is vandaag een man door de politie neergeschoten nadat hij met een vuurwapen op auto’s had geschoten. Daarbij raakten zeker 7 mensen gewond. De schietpartij komt slechts enkele dagen na de terreuraanslag door een Turkse immigrant in een winkelcentrum in de staat Washington. Daarbij kwamen 5 mensen om het leven. Op 17 september stak een moslim 10 mensen neer in een winkelcentrum in St. Cloud (Minnesota), een aanslag die door ISIS werd opgeëist.

    De politie in Houston heeft bevestigd dat meerdere gewonden met spoed naar ziekenhuizen zijn vervoerd. Berichten dat de dader door de politie zou zijn doodgeschoten, zijn nog niet bevestigd. (1)

    Het Amerikaanse ministerie van Homeland Security sluit inmiddels niet uit dat de 20 jarige Turkse immigrant Aracan Cetin, die afgelopen zaterdag vier vrouwen en een man doodschoot in de Cascade Mall in Burlington (Washington), uit terroristische motieven tot zijn moordpartij kwam. Tot nu toe werd beweerd dat Cetin enkel persoonlijke redenen had. Zo zou zijn ex vriendin in het bewuste winkelcentrum hebben gewerkt.

    De bomaanslagen in New York en New Jersey vorige week werden eveneens uitgevoerd door een moslim immigrant, Ahmad Khan Rahami. (2)


    Xander

    (1) Arutz 7
    (2) Breitbart

    *

     

    *

    En nog altijd probeert men (de politiek en de media) vaststaande en objectieve gebeurtenissen te vergoelijken en te verdoezelen. Door te verzwijgen dat de islam de werkelijke uitvoerende dader is. Door te suggereren dat de dader ’n psychopaat zou zijn. ’n Geestesgestoorde of in zeldzame gevallen, ’n ge-radicaliseerde ‘jongere’. En begot: ze hebben nog gelijk ook. Want die mensen zijn niet meer normaal. Ze zijn mentaal gestoorde en gehersenspoelde levende zombies die verlangen door politiekogels te sterven. Om bij Allah hierboven als ‘martelaar’ hun rechten op te eisen op maar liefst ineens 72 beeldschone dagverse maagden. Wat in de moslimwereld ’n hele eer betekent voor hen en voor al hun familieleden.

    En zo draait de wereld islam voort, met een vleugje romantiek en vooral met veel verbeelding….

    *

    *

    *

    *

    27-09-2016, 18:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    26-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3720

    6/897 * - Noodtoestand door Donker Rode vergrootglazen gezien -

    .

    DEEL 2

    MAANDAG 26 SEPTEMBER

    HH. Cosmas en Damiaan, patroonheiligen van Dokters en Apothekers,

    Z. Maria van Oplinter,

    *

    Kleine Kevin komt thuis na zijn eerste schooldag in het tweede leerjaar. “Hoe is het geweest bij de meester?” wil moeder weten. “Goed”, zegt hij, “maar ik peinze dat hij verzekers gene gemakkelijken is,” voegt hij er mysterieus aan toe. “Wat bedoel je?” vraagt zijn moeder . “Wel,” zegt Kevin, “hij slaat terug!”

    *

    *

    *

    Mea culpa, lieve lezer en nog liever lezeresjes, ik heb twee Barts door elkaar gehaald. De nieuwe ‘opiniërende hoofdredacteur’ van DL dus niet Stickman of Brinckman, maar een zekere Eeckhout. U had waarschijnlijk de vergissing al opgemerkt, maar welopgevoed als jullie zijn, heeft niemand gereageerd. Dank voor jullie begrip. Zal pogen het nooit meer te doen.

    Hieronder dus de verwrongen redenering van die Bart Eeckhout, die schrijft dat de Jan Achterhesp (NV-A) als Minister van Binnenlandse Zaken niet het recht heeft om aanslagen op voorhand te voorkomen door op tijd, zelfs ’s nachts, huiszoekingen te doen.

    ‘The point of no return’ voor zijn opinie, bindend voor de hele pers-meute, is dat het hier niet om gewone criminelen gaat, maar om de lieve kindjes van Heel-Linkx die hij liefst niet de ‘sans papiers’ zou noemen, maar de ‘sans droits’. Of die nu al dan niet wettelijk het Land zijn komen overweldigen.

    Want dat soort mensen, dank zij de Linkxen, aan stemrecht geraakt, zijn als kiezers hun enige hoop om in de vleespotten te kunnen blijven huizen.

    Pas op mensen, met ‘Linkxen’ bedoeld ik veel meer dan alleen maar de ‘Sociaal Democraten’. Het zijn de facto alle partijen die ons Land de laatste decennia tot op de rand van de afgrond hebben ‘geregeerd’.

    En neen, die hebben dat niet uit hun eigen gedaan, maar in opdracht van de USA die Europa willen her-kolonialiseren.

    En inderdaad, in weerwil van de beste bedoelingen, draagt Bart Eeckhout daar wetens en willens aan toe. We zullen dus verplicht zijn, dat manneke van zeer nabij te volgen.

    *

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Zo wordt een rechtsstaat dus afgebroken

    *

    Bart Eeckhout is opiniërend hoofdredacteur van De Morgen.

     

    Zo wordt een rechtsstaat dus afgebroken. Dat gaat niet per decreet, dat gaat en stoemelings. Stukjes en brokjes verkruimelen, voor iemand er erg in heeft. De illegale huiszoekingen bij mensen zonder papieren zijn een voorbeeld van die verkruimeling van de rechtsstaat. Dat de minister van Binnenlandse Zaken, Jan Jambon (N-VA), zijn toestemming heeft gegeven voor deze ernstige inbreuk in het recht op huisvrede en persoonlijke levenssfeer, is bijzonder zorgwekkend. Het wijst op een gebrek aan inzicht in wat grondrechten precies zijn: de bescherming van de rechten en vrijheden van elk individu tegen het machtsgebruik van de meerderheid.

    Blijkbaar schijnt de minister te denken dat mensen zonder papieren geen rechten hebben. Dat is een misverstand. Anders hadden we deze groep wel mensen zonder rechten of sans-droits genoemd. Ook zonder verblijfspapieren blijft een mens in België recht hebben op respect voor zijn grondvrijheden.

    Een kordate uitwijzingspolitiek is het sluitstuk van een goed werkend migratiebeleid: wie geen recht heeft op verblijf in dit land, moet aanvaarden dat hij weer weggeleid wordt. In het verleden ontbrak het vaak aan doortastendheid bij uitwijzingen, waardoor velen zonder verblijfsvergunning zich toch in het land hebben kunnen vestigen. Dat gepoogd wordt alsnog het uitwijzingsbeleid op te voeren, is legitiem. Maar ook dat kan enkel met respect voor de grondrechten.

     

    Huiszoeking zonder rechterlijke toestemming kan enkel bij betrapping op heterdaad. Minister Jambon argumenteert dat sans-papiers voortdurend een misdrijf begaan (namelijk leven zonder verblijfsvergunning) en dat ze dus ook voortdurend op heterdaad betrapt kunnen worden. Dat is een gevaarlijke redenering. Wie bijvoorbeeld belastingen ontduikt, doet dat ook 'voortdurend'. Gaan we ook in die doelgroep willekeurige huiszoekingen toestaan? Als een misdrijf pas moet worden vastgesteld ná de huiszoeking, is geen enkel huis nog veilig. Ook het uwe niet.

     

    Eigenlijk wordt voor mensen zonder papieren een permanente noodtoestand ingevoerd. Hun grondrechten worden voortdurend opgeschort. Terwijl N-VA geen medestanders vindt in de regering om die noodtoestand (grond)wettelijk te verankeren, voert een van haar ministers al langs de achterdeur een noodtoestand in de feiten in.

    Mogen we erop rekenen dat de coalitiepartners de wettelijke uitschuiver van minister Jambon weer zullen corrigeren? Want, zoals de Manic Street Preachers al zongen: "If you tolerate this, then your children will be next."

    *

     

    *

     

    ‘n wettelijke uitschuiver

    *

    Wat we weer, tot vervelens toe, bij de Linkxen moeten vaststellen, is dat ze de fouten uit het verleden die beter in hun eigen kamp passen, ten allen prijze bij de anderen willen zien. Opzettelijke trucage dus. Wat moet U anders denken van deze zin

    ‘Als een misdrijf pas moet worden vastgesteld ná de huiszoeking, is geen enkel huis nog veilig. “Ook het uwe niet”, voegt hij daaraan toe.

    Onder verzwegen: zoals de Gestapo van de Nationaal Socialisten dat ooit deed.

    En toch meen ik mij te herinneren, dat de zwaar beladen uitdrukking van ‘de klop op de deur om 5 uur in de morgen’ uit die periode stamt. Wat dus betekent dat onze ‘Sicherheitsdienst’ met de islam heel wat straffere verhalen voorgeschoven krijgt.

    Zo ziet U maar dat de ‘Jonge Garde’ de Geschiedenis probeert naar hun hand te zetten….

    *

    *














    26-09-2016, 15:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3719

    9/2177 * - Der Untergang des Abendlandes -

    .

    DEEL 1

    MAANDAG 26 SEPTEMBER

    HH. Cosmas en Damiaan, patroonheiligen van Dokters en Apothekers,

    Z. Maria van Oplinter,

    *

     

    Kleine Kevin komt thuis na zijn eerste schooldag in het tweede leerjaar. “Hoe is het geweest bij de meester?” wil moeder weten. “Goed”, zegt hij, “maar ik peinze dat hij verzekers gene gemakkelijken is,” voegt hij er mysterieus aan toe. “Wat bedoel je?” vraagt zijn moeder . “Wel,” zegt Kevin, “hij slaat terug!”

    *

    *

    *

    Ondergetekende is iemand die zijn eigen beperkingen kent. Geplaatst tegenover iemand als “Taljaard” (zie hierna) maak ik een diepe buiging voor diens talent. Ik buig en trek me ruggelings terug als een butler voor zijn Meester.

    Wat niet wegneemt, dat ons beider gedachtengoed naadloos op elkaar aansluit.

    Alleen is het spijtig dat ook hij zo maar niet van direct geen oplossing nergens ziet. Noch Kameraad Stalin, noch Voorzitter Mao, en al zeker Marc niet, laten zich zo maar als een oud meubel, wegzetten. Het vergift zit hen ondertussen in de genen van hun adepten.

    Alleen het Christelijk Geloof onzer Vaderen is misschien de enige veilige wal waarachter onze Beschaving zou kunnen standhouden. Ware daar niet de lauwheid van onze Kerkelijke Leiders die geen repliek durven geven op het mollenwerk van Linkx. De ‘Scheiding van Kerk en Staat’ heeft vooral geleid tot de vernieling van de Kerk. Die hoeft zelfs nu niet meer ‘gescheiden’ te worden, want de Macht van de Kerk is vernietigd. De Staat van ‘de uitvinders van het buskruit’ zoals die hieronder genoemd worden, is absoluut. Die is zelfs veel absoluter dan vòòr de vergoddelijkte Franse Revolutie (1789), waar de Vorst in ’t Fransoos peroreerde

    dat

    L’Etat, c’est moi’ en daarmee doef!!!!!

     

    GEPLUKT BIJ

    https://ejbron.wordpress.com/

    *

    Kameraad Stalin en de uitvinders van het buskruit

    De ouderen onder ons zullen zich ongetwijfeld nog het gedweep herinneren van de toenmalige linkse jongeren met wat later niets anders bleken te zijn dan dictators en pathologische massamoordenaars. In diverse met wiet- en hasjlucht doorwalmde kelders en overbodige kamers van morsige gebouwen werd er lustig op los gefulmineerd door toenmalige testosteronbommen met lang haar, vlasbaardjes en John Lennon brilletjes, die dankzij de Mammoetwet de universiteiten waren binnengerold en die zich daarom ”intellectueel” waanden. Want zij mochten studeren en meenden daarom het buskruit te hebben uitgevonden. Maar wat zij toen beweerden zou hen nu met diepe schaamte moeten vervullen.

    Zonder blikken of blozen werd er beweerd dat wanneer kameraad Stalin, zo noemde men dit grootste monster van de 20e eeuw, er niet door het internationale grootkapitaal aan zou zijn gehinderd om tijdens de Spaanse burgeroorlog het communisme in Spanje te vestigen, er nooit een Tweede Wereldoorlog zou zijn geweest. En dat, wanneer Chroetsjov en zijn ”revisionistische kliek” kameraad Stalin niet zou zijn afgevallen na diens dood, de Cuba crisis heel anders was afgelopen. En de ”bevrijdingsoorlog van het proletariaat” in Vietnam tegen het Amerikaanse, imperialistische grootkapitaal dan allang gewonnen zou zijn. De zgn. ”grote sprong voorwaarts” van de door velen van deze uitvinders van het buskruit al evenzeer aanbeden voorzitter Mao was ook alleen maar mislukt door de sabotage en de tegenwerking van het internationale kapitalisme. En daar had voorzitter Mao dan ook volkomen terecht op gereageerd met zijn culturele revolutie. Zodat reactionaire elementen, kleinburgers en andere met het kapitalisme heulende saboteurs de revolutionaire voortgang niet langer in de weg zouden staan, door hen simpelweg te elimineren.

    Hierdoor was het China van Mao, zo redeneerden deze uitvinders van het buskruit, de ideale staatsvorm. En deze ideale staat moest natuurlijk ook in Nederland en Europa worden gevestigd. Het was zaak om de arbeidersklasse hier van de noodzaak tot revolutie, een revolutie die volgens de marxistische dialectiek hoe dan ook onvermijdelijk was, te doordringen. Het West-Europese proletariaat moest er van bewust worden gemaakt dat ”de fopspenen van de kapitalistische consumptiemaatschappij” slechts zoethoudertjes waren om hen van deze revolutie af te houden. Maar zij, de jeugd die had mogen studeren, de uitvinders van het buskruit, zouden de thesen van Marx, kameraad Stalin en voorzitter Mao ook hier in de praktijk brengen.

    De jaren verstreken echter. En de uitvinders van het buskruit zagen met lede ogen aan hoe leiders als Ronald Reagan en Margareth Thatcher zowel de door hen zo vurig verhoopte revolutie blokkeerden en tevens alles waar zij in geloofden als leugens ontmaskerden. Velen onder hen waren intussen, vanwege hun universitaire bullen, op sleutelposities binnen de rechterlijke macht, het onderwijs, het bestuur en de media terechtgekomen. Hierdoor waren zij zelf leden van de door hen eens zo diep verachte en gehate bourgeoisie geworden. Sommigen vroegen zich daarom af, of zij nog wel links genoeg waren.

    Om deze voor hen diep existentiële vraag te beantwoorden, werden er diverse workshops en retraites in vormingscentra in bosrijke omgevingen georganiseerd. Deze laatste soort meerdaagse bijeenkomsten resulteerden voornamelijk in echtscheidingen. En er werden lange kletsartikelen over deze vraag in Vrij Nederland, de Volkskrant en de Haagse Post geschreven, waarmee deze uitvinders van het buskruit elkaar troostten en op de borst sloegen. En onderwijl bood men elkaar in de ”king size victories”, zeer pretentieuze vacatureadvertenties in de zaterdagse bijlage van de Volkskrant, de meest lucratieve topbaantjes in onveranderlijk zwaar door belastinggeld gesubsidieerde sectoren aan. Hun ouders waren vaak lid van de VARA geweest. Maar dat was voor hen natuurlijk veel te plebejerachtig. Vandaar dat zij VPRO-leden werden en de zondagavonden voor de tv doorbrachten; in schier ademloze bewondering voor de zo avant-gardistische en trendy programma’s, waarmee men elkaar opnieuw veren in het achterste stak. En hoewel de meesten onder hen er nog geen letter van begrepen, waren schrijvers als W.F. Hermans en Gerard Reve vanzelfsprekend absoluut verwerpelijk, want zij hadden het zowaar gewaagd om contacten te onderhouden met het apartheidsregime in Zuid Afrika. Hoe meer hun bankrekeningen en hun materiële bezittingen toenamen, des te meer zij zichzelf en elkaar wilden overtuigen van het feit hoezeer zij ondanks alles toch wel niet bleven deugen.

    De Sovjet-Unie en het hele Oostblok stortten in elkaar en het bleek voor de hele wereld dat de door deze uitvinders van het buskruit eens zo vurig verhoopte rode heilstaat op drijfzand en drogbeelden was gebaseerd. Het was dus noodzakelijk om op zoek te gaan naar een nieuwe invulling van de door hen beleden geloofsdogma’s, waaraan zij hun zijn en wezen al tientallen jaren hadden opgehangen en waaraan zij hun hele narcistische zelf-manifestatie en identiteit ontleenden. Bepaalde vrouwelijke uitvinders van het buskruit vonden in deze soelaas in het feminisme, waarin zij zichzelf zowel cognitief als emotioneel op zo mogelijk nog krankzinniger ideologische wegen dan voorheen begaven. Anderen wierpen zich op het behoud en de verbetering van de natuur en het milieu en verklaarden zichzelf niet langer als rood links, maar als groen links. En weer anderen, de gestaalde marxisten, meenden dat de West-Europese autochtone arbeidersklasse te zeer was verburgerlijkt en gecorrumpeerd voor het praktische bewerkstelligen van het socialisme.

    Hoe haalden die onontwikkelde en ongeschoolde plebejers, die het socialisme hadden afgewezen, het overigens in hun hoofd dat zij meenden voorrechten te kunnen ontlenen aan het feit dat zij niet in de Derde Wereld waren geboren? Nee. Dat kon niet. Dat mocht niet. Want dat ging tegen alle belijdenisgeschriften en geloofsdogma’s van de uitvinders van het buskruit in. Kameraad Stalin en voorzitter Mao hadden daar wel raad mee geweten! Maar helaas was het niet meer mogelijk om het kapitalisme langs deze weg af te breken; hoewel de thesen van Marx natuurlijk nog altijd boven iedere twijfel verheven waren.

    De deconstructie van het kapitalistische Westen, en de daarmee verbonden verwezenlijking van de socialistische revolutie, moest dus langs andere wegen worden bewerkt. En dat was meer noodzakelijk dan ooit, want het milieu werd door het kapitalisme kapotgemaakt en de bevolking van de Derde Wereld werd door het neo-kolonialistische en vanouds imperialistische en racistische grootkapitaal van haar grondstoffen beroofd en uitgebuit. En wie beweert dat de armoede en de structurele chaos in Afrika toch ook wel de schuld mag heten van de lokale bevolking is volgens de uitvinders van het buskruit een racist. En een verwerpelijke apologeet van het neoliberale kapitalisme. Het is de schuld van het kapitaal! Dat kan niet anders, want dat staat in Marx.

    De deconstructie van het kapitalisme in dat vreselijke Westen moest plaatsvinden langs demografische wegen. Dit vereiste het importeren van zoveel mogelijk onbedorven nobele wilden en zonnekinderen uit de Derde Wereld. Hiermee meenden de uitvinders van het buskruit een nieuw en door hen manipuleerbaar proletariaat te kunnen scheppen, wat de gecorrumpeerde autochtone werkende klasse, die het socialisme had durven te verwerpen, op den duur zou vervangen. Zo zouden zij de socialistische heilstaat alsnog kunnen verwezenlijken. En dat niet slechts in Nederland, maar in heel Europa. Want deze uitvinders van het buskruit hadden ook overal in Europa hun geestverwanten die, net als zij, vaak maatschappelijke sleutelposities bezetten. Sterft, gij oude vormen en gedachten! Sterf ook, jullie autochtone Tokkies, die het evangelie van Marx hebben durven te verwerpen. Want de Internationale zal morgen heersen op d’aard. Jullie hebben niet willen deugen, zoals wij wel deugen.

    Wij, de uitvinders van het buskruit, zullen jullie bekrompen en onderontwikkelde plebejers daarom een lesje leren in wereldburgerschap. Want het socialisme zal en moet hoe dan ook overwinnen. En wanneer jullie het wagen hier bezwaar tegen te maken, zijn jullie racisten, xenofoben en nazi’s, die door onze hoogsteigen KGB aan de publieke schandpaal zullen worden genageld en naar de Goelag van de sociale en maatschappelijke uitsluiting zullen worden verbannen.

    Maar wat blijkt nu? De uitvinders van het buskruit hebben zich vreselijk verkeken op de spiritualiteit en de cultuur van deze ”nobele en onbedorven zonnekinderen.” Zij gingen er namelijk, geheel volgens de marxistische catechismus, van uit dat religie en cultuur er niet toe doen. Omdat dit volgens hen slechts kunstmatige en door de heersende klasse opgeworpen blokkades moesten heten die het wereldwijde proletariaat van het bewustzijn beroven dat de echte vijand het kapitalisme is. En dat het enige verschil tussen mensen het verschil in materieel inkomen en bezit moet zijn. Maar opnieuw blijkt ook in dit opzicht dat de marxistische leer op drijfzand is gebouwd. De werkelijkheid van de islam, die er wel degelijk toe doet, omdat religie veel meer is dan opium voor het volk, manifesteert zich meer en meer in al haar onverzoenlijke en levensgevaarlijke gruwelijkheid. En het blijkt onmogelijk te zijn om deze islam in de Europese samenleving te incorporeren, noch om hem te seculariseren, d.w.z. de islam door middel van het socialisme te ”temmen” om de islamitische tijger zo door de hoepels van de uitvinders van het buskruit te laten springen. Zij hoopten deze tijger daarmee te kunnen gebruiken om de revolutie eindelijk eens gestalte te kunnen geven. Maar deze tijger zal hen net zo goed verscheuren. En waarschijnlijk als eersten.

    Elke door de uitvinders van het buskruit aan het marxisme ontleende historische analogie is dood gelopen op de realiteit, met uitzondering van de terreur. Deze analogie van de terreur is de uitzondering die recht overeind staat. Omdat zowel het marxisme als de islam van A tot Z zijn gebaseerd op terreur, onderdrukking, geweld, collectieve misleiding en pseudo-godsdienstige drogbeelden. Kameraad Stalin en de islam vallen in dit opzicht volkomen samen. Maar dat is een inzicht wat de uitvinders van het buskruit slechts zullen verkrijgen wanneer zij de loop van een Kalasjnikov op zich gericht zullen zien.

    Door:
    “Taljaard”
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

     

    *

    Dit prachtig stuk inzicht in de Geschiedenis spreekt inderdaad nergens expliciet over het Christelijk Geloof. Maar tussen de lijntjes laat het geen twijfel over bestaan: er is een macht die de genoemde morene ‘afgoden’ zou kunnen weerstaan. Het is dezelfde Macht die Westerse Wereld de huidige Beschaving heeft gebracht en die deze, doorheen de eeuwen, is blijven verdedigen. In een totaal andere context zouden we kunnen zeggen: ‘Het Spaanse Graan heeft de Orkaan doorstaan’.

    Al die moderne ‘afgoden’ werden maar in tegenstelling tot de Kerk van Christus die al 2.000 jaar stand houdt, een kort leven beschoren. De Franse Revolutie is na 200 jaar totaal voorbij gestreefd. Het Marxisme met Stalin en Mao duurde minder dan 100 jaar. Het Duitse Nationaal socialisme duurde amper 12 jaar (1933-1945) maar wel 2.000 keer bloediger dan de Franse Revolutie. Andere Beschavingen kennen misschien godsdiensten die nog veel ouder zijn dan die van Rome. Geen probleem, ze waren minder of helemaal niet gewelddadig. De islam daarentegen heeft nu al 1400 jaar stand gehouden, maar komt in hoofdzaak door haar bloeddorstigheid.

    Alles wat hier in dat artikel over Nederland geschreven staat, geldt ipso facto ook voor Coburgia en dus zoveel te meer oor Vlaanderen.

    Vooral de ge-prolitaliseerde ‘verrijkers’ zijn mij een zorg. Niet omdat ze kontheffers zijn, maar omdat ze in wezen – bij definitie - zo bloeddorstig zijn. En gelijktijdig daarmee de ge-islamiseerde ‘Globalisatie’ voor staan. Onder de beschermende vleugels van het Amerikaans Sociaal Democratisch maar in wezen kapitalistisch systeem.

    *

    En daartegen helpt geen lievemoederen. Maar maatregelen in dezelfde zin van wat onze verre voorvaderen deden in 1096… Onder de leiding van Godfried van Boonen, de Graaf van Vlaanderen.

     

    *

    *

    26-09-2016, 14:59 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3721

    6/793 * - Katholieke priesters zijn aangeschoten wild in Mexico – Her-optreden LDD – godsdienst-vervolging in Europa ipv godsdienstvrijheid -

    .

    DEEL 3

    MAANDAG 26 SEPTEMBER

    HH. Cosmas en Damiaan, patroonheiligen van Dokters en Apothekers,

    Z. Maria van Oplinter,

    *

    Kleine Kevin komt thuis na zijn eerste schooldag in het tweede leerjaar. “Hoe is het geweest bij de meester?” wil moeder weten. “Goed”, zegt hij, “maar ik peinze dat hij verzekers geen gemakkelijken is,” voegt hij er mysterieus aan toe. “Wat bedoel je?” vraagt zijn moeder . “Wel,” zegt Kevin, “hij slaat terug!”

    *

    *

    Als schadelijke insecten, werk voor de vliegenmepper

    *

    *

    U moogt zeker niet onderstaand opiniërend artikel uit De Morgen niet lezen (alhoewel het de pap in de mond geeft) als een aansporing tot moord en doodslag.

    Vooral de, zoals we bijna dagelijks kunnen vaststellen, op de uit hun eigen al ‘ge-radicaliseerde verrijkers’. Deze zouden dat wel eens - totaal niet zo bedoeld – van hun melk kunnen geraken. En overgaan tot de daad, zoals onlangs in dat kerkje van Etienne-du-Rouvray in Frankrijk.

    Maar het geeft de ‘‘Staat’ wel aan de meet een hele band-dikte voor in de koers naar de Macht. De Franse Revolutie doodde de pastoors toen niet, maar sloeg ze in de ijzers naar de galeien, waar ze tenminste nog nuttig waren als (geboeide) domme werkkrachten aan de riemen der galjoenen.

    *

    Mooie vooruitzichten voor 2019

    *

    De islamisering en vervolgens de Sharia, binnen nog maar drie jaar meer: dus onze laatste kans is in 2018, met de Gemeenteraads-Verkiezingen. Dat is, volgens het zeggen van JMDD (Jean Marie DeDecker) nog een eeuwigheid. Maar nu hij via zijn ‘colums’ en een écht boek met die verzamelde ontboezemingen van hem terug in beeld is gekomen, liggen zijn kansen breed opengesmeerd en veelbelovend voor hem. Waarbij wij hem in eigen naam alle succes dat enigszins mogelijk is, toewensen.

    Zean-Marie is een man van weinig woorden en van nog veel minder ’n man van daden. Maar hij kan het goed zeggen en, wat meer is, wat hij zegt is gezonde boerenkost. Het grote verschil tussen deze West-Vlalming en de andere politici, is dat die oneindig veel meer zeggen dan hem maar even weinig verrichten als hem. Uitzondering gemaakt voor de BDWërs, die doen wat ze kunnen en vooral wat ze mogen.

    Het wachten is dus op Godot.

    *

    Maar terug naar de Priester-moorden in het Land der sombrero’s. Nu pas begrijp ik waarom de toekomstige Amerikaanse President (met Gods hulp en vooral vele boterhammen) zijn Onderkant met Mexico wil afsluiten met hoge muren en dus ook met wachttorens met schietgaten. Drugs-maffia of islam-maffia: ze zijn alle twee te mijden als de Pest

     

    GEPLUKT BIJ

    Drie Mexicaanse priesters in een week vermoord

    *

    Priesters lijken hun leven niet meer zeker in Mexico. Gisteren werd langs de kant van de snelweg het lichaam gevonden van de vermiste rooms-katholieke priester Jose Alfredo Lopez Guillen. Dat brengt het aantal vermoorde priesters alleen deze week al op drie.

     

    De man was vijf dagen eerder ontvoerd uit de parochie waar hij werkte, in de staat Michoacán, een van de gevaarlijkste gebieden in het land. Op diezelfde dag werden de lichamen van twee andere priesters aangetroffen in de staat Veracruz. Alle drie werden ze door middel van kogelschoten om het leven gebracht.

     

    Autopsie wees uit dat Guillen al op de dag van zijn ontvoering werd doodgeschoten. Het aartsbisdom van Morelia maakte zijn ontvoering pas donderdag bekend. Kardinaal Alberto Suarez Inda, het hoofd van het aartsbisdom, smeekte in een videoboodschap nog voor zijn veilige terugkeer.

    Gevaarlijker

    De recente reeks moorden toont aan dat Mexico steeds gevaarlijker wordt voor geestelijken. Volgens het Catholic Multimedia Center (CMC) zijn er in totaal al 14 priesters vermoord in Mexico sinds president Enrique Pena Nieto er in december 2012 aan de macht kwam. Ook worden er nog steeds ontvoerde priesters vermist, zo meldt het Katholiek Nieuwsblad.

    *

    *

    Af en toe ’n Zwartrok uit de weg ruimen: dat maakt de plaatsen vrij voor Nederlands –onkundige ‘islam-leraars’. Die op hun beurt ofwel uit Saoedi-Arabië bezoldigd worden ofwel door de Vlaamse Regering gesubsidieerd met belastinggeld.

    Die dingen hebben een naam. Maar daar is de Pers nog niet opgekomen. Van ‘Godsdienst Vrijheid’ is het naar Godsdienst Vervolging’ gesukkeld. Godsdienst is een mensenrecht voor zoverre het de islam niet schaadt. Dit is net nog niet terug naar de catacomben-tijd, maar Gelovigen worden toch al ‘Ongelovige Honden’ genoemd die volgens de islamitische catechismus, net als Joden, moeten afgeslacht worden waar ze zich ook bevinden. Want waar een moslims ooit gebeden heeft (of zijn oog op heeft laten vallen), dat land hoort voor eeuwig en een dag aan de Profeet toe.

    *

    *







    26-09-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    25-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3718

    6/782 * - Obama bevestigt het versluierd bondgenootschap met de Saoudi’s door 9/11 procedures met zijn veto-recht te stoppen -

    .

    DEEL3

    H. Gerolf van Merendree,

    Z. Boudewijn van Boekel.

    *

     

    *

    *

    *

    Twee belangrijke gebeurtenissen in de USA: Obama vergeeft de daders van de aanslagen van 9/11, door met zijn veto-recht alles procedures tegen Saudi-Arabië te stoppen: de media reageren niet. Het feit Ted Cruz, de door Donald Trump verslagen mede-kandidaat - met streng conservatieve principes - nu in het strijdperk treedt met deze, om samen het Clinton Wijf in het stof te doen bijten. Ongehoord toch! De media schreeuwen het van de daken. Maar reppen geen woord over de Obama gunst-maatregel tegenover de Arabieren.

    Ze schreeuwen dat ook bij ons, in alle mogelijke talen, zelfs tegen klippen en bergen, in de hoop dat de Goden op de Olympus luisteren…

    *

    Van de vier door Osama Bin Laden afgeleide passagiers-vliegtuigen die toen in de lucht waren met zeer duidelijke en bewezen bedoelingen, geraakten er twee niet ter bestemming. De ene die Het Pentagon moest treffen, en de andere die Het Witte Huis moesten treffen. Missie voor 50% mislukt dus.

    En daar veegt Obama nu voor eeuwig en een dag de spons over.

    Me dunkt dat dit als signaal veel erger is dan de ‘slip of the tong’ van de Turkse Minister van Oorlog uit het voorgaand stukje.

    En de wereld? Die draait gewoon door.

     

    GEPLUKT BIJ

    https://ejbron.wordpress.com/

    *

    Overwinning voor Saoedi-Arabië: Obama stopt rechtsvordering wegens 9/11

    De Amerikaanse president Barack Obama heeft van zijn vetorecht gebruik gemaakt tegen een wet waarmee de slachtoffers van 9/11 een proces hadden kunnen aanspannen tegen Saoedi-Arabië. Obama zei dat met zo´n wet de soevereiniteit van Saoedi-Arabië geschonden zou worden. Saoedi-Arabië is de belangrijkste financier van de radicaalislamitische huurlingen in Syrië.

    De Amerikaanse president Barack Obama heeft met een veto een wet betreffende de rechtsvordering voor slachtoffers van de terreuraanslagen van 11 september 2001 verhinderd. Volgens de wet zouden nabestaanden rechtstreeks de regering van Saoedi-Arabië kunnen aanklagen. Volgens Obama zou deze wet de soevereiniteit van Saoedi-Arabië schenden en ertoe leiden dat er ook een golf van aanklachten tegen de VS zou kunnen ontstaan. “Ik voel diep medeleven voor de nabestaanden van de slachtoffers van 11 september”, schreef Obama vrijdag ter motivering van zijn stap.

    Saoedi-Arabië heeft, in het geval de wet in werking treedt, gedreigd met een enorme uitverkoop van zijn Amerikaanse staatsleningen.

    Saoedi-|Arabië is de belangrijkste bondgenoot van de VS in het Midden-Oosten en ondersteunt talrijke huurlingen en radicale islamieten in Syrië om zodoende de regering van Baschar al-Assad ten val te brengen. De Saoedi´s en de Amerikanen bereiden de bouw van een pijpleiding voor, die o.a. door Syrië moet leiden.

    Obama vreest vooral dat andere landen gelijksoortige wetten uitvaardigen en leden van de Amerikaanse strijdkrachten voor hun optreden in het buitenland voor de rechtbank verantwoordelijk kunnen maken. “Wij hebben de veruit grootste buitenlandse vertegenwoordiging in de wereld”, schreef Obama. Bovendien zou de regering bij de beantwoording van door de staat bedreven terreuraanslagen aan handen en voeten gebonden zijn, omdat hier plotseling private rechtbanken bij betrokken zouden zijn.

    Het Amerikaanse congres heeft de wet aangenomen en zou de beslissing van Obama kunnen terugdraaien. Daar zou een twee derde meerderheid voor nodig zijn.

    Bron:
    http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

    Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

    (www.ejbron.wordpress.

    *

     

    *

    Ooit (1945) ging het zege-zekere Amerika Het land van de Rijzende Zon aan de andere kant van de wereld bestoken met atoombommen, twee dagen na mekaar, waarbij ze een voorhamer gebruikten om een vlieg plat te slaan. Achteraf hebben ze zich daarvoor nooit verontschuldigd, alhoewel toen een half miljoen slachtoffers, doden en gewonden, vielen. Integendeel, kort nadien dreven ze, net alsof er niets gebeurd was, weer handel met de Jappen.

    Als in 2001 de islam op een laffe onderduimse manier duizendendoden slachtoffers maakt zonder zelfs maar in oorlog te zijn, dan doet Amerika alsof zijn neus bloedt. Als vergelding: een paar atoom-floddertjes op Mekka en Medina? Zijnde zot, jong! De islam zou dat nooit vergeven. Het zou de wereld in vuur en vlam zetten.

    Liever werkte Amerika mee om weliswaar de wereld in brand te zetten, maar dan in de eerste plaats om er zelf beter van te worden. Niet tégen de Islam, maar aan de kant van de islam.

    *

     

    En nu, 15 jaar na datum, begint dat besef stilaan door te dringen tot de modale burger in Europa.

    Een wreed ongemakkelijke waarheid voor de Linkxe Elite, die net was beginnen denken dat ook hun broodje gebakken was. De ‘Globalisatie’ zou al het overige dan wel definitief goed maken….

     

    *

    *




    25-09-2016, 19:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3117

    7/1111 * - Turkije spreekt totaal onverwacht met de verkeerde tong -

    .

     

    DEEL 2

    H. Gerolf van Merendree,

    Z. Boudewijn van Boekel.

    *

    *

    Met steun uit Amerika….

    Heksen Sabat op komst?

    *

    *

    De Turken, gluiperige moslims tot in het merg van hun beenderen, als ze allemaal zijn zodanig zegezeker, dat ze openlijk hun dubbele moraal, nou ja, moraal, uitbazuinen. En zowel de NAVO als de E.U. tuinen daar gewoon in. Omdat ze tegen beter weten in, blijven streven naar een planeet-wijde omwenteling die onze Westerse Beschaving willen veranderen in een islamo-Linkx wereld-kalifaat van de Halve Maan. En zolang de Zwarte Ongeluks Kater in zijn Witte Huis daar nog bevelen kan blijven uitzenden, gaat dat onverminderd door. Met uitzicht, zo denken ze, dat het Clinton Wijf binnenkort, wat God verhoeden voor een andere acht jaar, de fakkel zou overnemen.

    Het is dus goed dat de Turkse Minister van Defensie zijn tong voorbij heeft geklapt, want nu staat onze Linkxe Westerse Elite meteen met de billen bloot. Maar net als volleerde criminelen die op heterdaad zijn betrapt, of een overspelig koppel, geven ze geen kik. In de overtuiging dat de afschuw wel vanzelf zal gaan liggen.

    *

    Met de billen bloot…..

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Turkse minister Defensie: Wij vechten niet tegen ISIS, maar tegen Assad

    NAVO steunt imperialistische veroveringsoorlog van Turkse moslimdictator Erdogan. Van deze aanklacht is geen woord overdreven, want de feiten in Syrië spreken voor zich.

    Europese politici willen er nog steeds niet van weten, zelfs niet nu minister van Defensie Fikri Isik het openlijk heeft toegegeven: Turkije vecht niet tegen ISIS, noch tegen andere terreurgroepen, maar steunt het Free Syrian Army, dat president Assad omver wil werpen. Door dit feit totaal te negeren steunt de NAVO, en daarmee ook Nederland, niet alleen de Turkse uitroeiingsoorlog tegen de Koerden, maar beschermt het zelfs ISIS en Al-Qaeda. De afgelopen jaren werd ons wijsgemaakt dat Nederlandse F-16’s bombardementen uitvoerden op ISIS, maar ook daar kan nu dus een heel groot vraagteken bij worden gezet.

    ‘De Turkse minister van Defensie Fikri ISIS verklaarde woensdag tegen de media dat Turkije niet van plan is om tijdens zijn militaire operaties in Noord Syrië grondtroepen tegen ISIS en andere terreurorganisaties in te zetten. Het beperkt zich op dit moment tot het gebruiken en steunen van het Free Syrian Army,’ aldus de officiële krant Daily Sabah. Kortom: de Turken zijn Syrië binnengevallen om de twee belangrijkste binnenlandse krachten die tegen ISIS vechten, het Syrische leger en de Koerden, te vernietigen.

    Herstel islamitisch Turks-Ottomaanse Rijk begonnen

    De Westerse media proberen het grotendeels nog steeds naïeve Europese publiek ervan te overtuigen dat de Russen de slechte partij zijn in Syrië. Maar Moskou steunt nu juist het Syrische leger in zijn strijd tegen ISIS, Al-Qaeda en de door het Westen gesteunde moslimrebellen van onder andere het Free Syrian Army, omdat er feitelijk geen enkel verschil bestaat tussen de doelstellingen van deze verschillende jihadgroepen, namelijk Assad afzetten en Syrië veranderen in een radicaal islamitische Shariastaat – volop gesteund door de NAVO.

    En nu de Turkse invasie van Syrië eenmaal een feit is, en Erdogan een begin heeft gemaakt met het met militaire middelen herstellen van het islamitische Turks-Ottomaanse Rijk, gaat hij daar nooit meer weg. Nihat Ali Ozcan, strateeg bij de Economic Policy Research Foundation in Ankara, zei dat het Erdogans doel is om ‘jarenlang duizenden Turkse soldaten in Syrië in te zetten, en de risico’s van een mogelijke militaire confrontatie met Syrische troepen te vergroten.’

    Volgende doelwit: Irak

    De Turkse invasie is dan ook niet bedoeld om ISIS te verslaan, maar om de Koerden, de afgelopen jaren één van de belangrijkste krachten tegen de moslimterroristen, te vernietigen, en daarna alsnog Assad af te zetten. Erdogan verklaarde afgelopen maandag dat de Syrische strook die door het Turkse leger bezet wordt, zal worden vergroot naar 5000 vierkante kilometer, een gebied zo groot als onze grootste provincie, Gelderland.

    Inmiddels heeft de Turkse dictator het ook over zijn volgende doelwit: Irak. ‘We kunnen Irak onder de huidige omstandigheden niet alleen laten,’ zei hij afgelopen maandag. ‘De Turkse inval in noord Syrië heeft geleid tot stabiliteit en vrede, en wij respecteren de territoriale integriteit van Syrië.’ (1)

    NAVO steunt ‘vredestichter’ dictator Erdogan

    Kortom: de liegende en moorddadige tiran, die alle kenmerken van de in de Bijbel geproteerde ‘Assyriër’ en moderne ‘koning van Babylon’ -die de wereld in de meest verwoestende oorlog ooit zal storten- begint te vertonen, presenteert zich valselijk als een vredestichter, en wordt daarin door zowel Europa als Amerika vrijwel kritiekloos gesteund.

    We herhalen het voor de zoveelste keer: ook hieruit blijkt onomstotelijk dat het Westen exact dezelfde fouten maakt als in de jaren ’30, toen Hitler zijn gang mocht gaan, en zijn invasie van Sudetenland zelfs beloond werd met een vredesverdrag.

    Herstel: wat het Westen nu doet is nog veel erger, omdat het de moslimdictator in Turkije actief militair ondersteunt in zijn islamitisch-imperialistische veroveringsplannen, en hem zelfs lid wil maken van de Europese Unie. Wie had na de Tweede Wereldoorlog ooit kunnen denken, dat ons continent nog eens zó diep zou vallen. 

    Xander

    (1) Shoebat

    *

     

    *

    Waar De zit hier de Leeuw?

    *

    De islam, met steun van de Amerikaanse big business, probeer met wapengeweld wereldwijd de toon te zetten. Wat niet buigt, moet barsten. Zo bepaalt de ‘Opec’ de wereldprijs van de ruwe olie en van andere fossiele brandstoffen, maar achter die OPEC-landen schuilen in hoofdzaak de USA en Saudi-Arabië. Lees: islam-invloed.

    Als monotheïstische ‘religie’ verpakt breekt het islam-systeem overal met gemak in: de moderne Globalistische Beweging staat immers, nadat ze grotendeels de Christelijke Godsdienst omver heeft geregeerd, de godsdienstvrijheid voor.

    Godsdienstvrijheid in Liberale zin echter wil zeggen tot op zekere hoogte, waar er moet gekozen worden tussen God en de Mammon, d.i. de geld-duivel.

    *

    Het hol van de Geldduivel is momenteel in Straatsburg (Frankrijk) bij het ECB, de Europese Centrale Bank, onder de deskundige leiding van Christine Lagarde, socialiste/criminele in hart in nieren. Haar zaak van afgewende Staats-monten samen met Bernard Tapie van FC Marseille geraakt maar niet voor de Rechter. En tot zo lang blijft ze de lakens (en de subsidies) uitdelen van de E.U aan vrienden en magen.

    Toppunt van goed geldbeheer bij de ECB is… het waardeloos maken ervan. Door een positieve interest ook te voorzien in onder nul... Om ons geld, d.i. onze spaarpot ‘uit te zetten’, worden we niet beloond, maar gestraft.

    Eerlijk gezegd, een flink staaltje van socialistische ideologie. Maar zoals Godfried Bomans, een veel te vroeg gestorven Nederlands schrijver het ooit zei:

    Agge mô leut êt

    *

    *

    *

    25-09-2016, 18:22 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3716

    7/1197 * - Hoe de ver-Amerikanisering toesloeg

    .

    *

    DEEL 1

    H. Gerolf van Merendree,

    Z. Boudewijn van Boekel.

    *

    Jantje was van zijne velo gevallen en zijn moeder was in alle sterren. “Moet ge nu ne kee kijken,” zegt ze, “en ton nog mé joenen beste broek aan!” – “Moeder “, zegt Jantje, “ik hebbe echt gene kanze gehad om hem uyt te trekken!”

    *

    To be or not to be….

    *

    *

    Als de Hoge Pieten zo dikwijls vergaderen, is dat geen goed teken. Het is een wijsheid die ik nog van m’n vader heb, van toen ik nog in luiers rondliep. Maar toen was Amerika nog het Land van de Rijke Nonkels dat genoeg aan zichzelf had. Het was de tijd dat de meeste kruidenierswinkels nog ‘Koloniale Waren’ als ondertitel hadden.

    Heel de streek daar waar ik opgroeide, lang vol Engelse, Franse en Duitse soldaten-kerkhoven, en ja, waarachtig, daar was ook ‘n klein (zeer pronkerig) Amerikaans bij. De Engelsen waren om op te ravotten of te flaneren, de Fransen liet iedereen gerust. En – binst de oorlog –was het Soldaten Friedhof in Langemark één grote oude wijven begankenis. Maar – van horen zeggen – van het The American Cometry met de Star and Stripes hoog in top, bleef men liefst ver weg. Het lag trouwens hoog en dicht omsloten met groenbeplanting met slechts één toegangspoort die altijd potdicht was. Al de andere landen lagen open en bloot, als diepe wonden her en der in het landschap. Nu zijn het bijna lusthoven geworden, met stromen toeristen van over de hele wereld…

    Maar ondertussen zitten daar, net als overal elders, overal in alle steden en gemeenten, kleine nietige besmettings-haarden van Amerikaanse profijtjes. Zelfs de kloeke mannelijke pint bier van vroeger is vervangen door een soort ‘Calissensap’ dat COLA genoemd wordt. Ons voedsel, onze drankjes, ons ‘amusement’: het doet er niet toe, alles moet allemaal Amerikaans zijn, of ’t is niet goed. Zelfs onze taal is er door aangetast, want ASAP zou alles in ’t Engels gebrabbel moeten onderwezen worden. Van de Kleuterschool tot de Universiteiten (wat in deze laatsten reeds gedeeltelijk gebeurd!). We konden niet rap genoeg (As Soon As Possible) wereld-burgers worden, liefst op Amerikaanse leest geschoeid. Ver-Franst worden wilden we niet, en daarvoor, ver-Duitst mocht niet van Amerika.

    Onze vitale industrieën draaiden stilaan op Amerikaans kapitaal. Onze levensbehoeften werden per vrachtschip in onze havens aangevoerd, en onze eigen Landbouw ging om zeep. Arm Vlaanderen werd rijk. Maar totaal afhankelijk. En de radio jankte van de morgen tot de avond over ‘n Eiland in de zon, build by us fathers hand’ en ‘Mie Katoen’ bleef dan maar thuis en wachtte niet tot morgen-noen.

    En nu zou dat van tip-top, naar TIP moeten gaan, al kiezen de mensen liever voor TOP(kwaliteit). Enfin, hieronder leest U alles over de Top in Bratislava waar men zeer geleerde vergaderingen houdt over die… TIP.

    Amerikaans Kerkhof Waregem.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Steeds grotere vraagtekens bij handelsverdrag TTIP

    *

    Onder de Europese ministers stijgt de weerstand tegen het Europees-Amerikaanse handelsverdrag. Dat kans dat de onderhandelingen nog dit jaar wordt afgerond, lijkt klein. Zo wordt het akkoord een zaak voor de volgende Amerikaanse president.

    Dat blijkt na afloop van een top van de Europese minister bevoegd voor Handel in Bratislava. Peter Ziga, de minister van huidig EU-voorzitter Slovakije noemde het ‘niet realistisch’ het dossier nog af te handelen tijdens de regeerperiode van Barack Obama. Dat was echter wel de bedoeling van zowel de VS als Europa.

     

    De uitspraken van de Oostenrijkse vice-kanselier Reinhold Mitterlehner waren al op voorhand veelzeggend. ‘In onze ogen is TTIP effectief al opgeschort’, gaf hij aan. ‘Het zou redelijk zijn om van nul te herbeginnen en de onderhandelingen weer op te starten na de Amerikaanse verkiezingen, onder een andere naam, met meer transparantie en duidelijkere doelstellingen’. Ook de Franse minister Matthias Fekl had dat eerder al aangegeven.

    Zwaargewicht Duitsland wil het niet zo’n vaart laten lopen, maar stelde wel dat de Commissie een nieuw onderhandelingsmandaat nodig is.

    De VS en de EU onderhandelen al meer dan drie jaar over TTIP, maar het project botst op breed verzet in heel wat Europese lidstaten. In Brussel kwamen dinsdag duizenden mensen op straat, omdat ze vrezen dat multinationals door het handelsakkoord meer macht zouden krijgen. De betogers maken deel uit van uiteenlopende organisaties als vakbonden, ziekenfondsen, landbouworganisaties, studentenverenigingen en verenigingen zoals Greenpeace en Test-Aankoop.

    De volgende onderhandelingsronde over TTIP is voorzien in New York, van 3 tot 7 oktober.

    *

    *

    Nu krijgen we Stars en Stripes op ons bord.

    Vroeger waren het ‘trippen’ (*) of poten en oren…

    *

    Wij Europeanen hebben, buiten het werk van onze Vlaamse Missionarissen, niet veel redenen om fier te zijn over ons Koloniaal Verleden, dat eerder een Verleden blijkt te zijn geweest. Van Kolossale Blunders op menselijk gebied. Maar nu zitten we op de blaren. En in plaats van ‘Koloniale Waren’, voeren we nu Koloniale Zwarten in.

    Zo is het een zure appel, om te vergelijken met de Amerikaanse ‘kolonisatie’ van tegenwoordig. Al situeren de blunders zich minder op het menselijk vlak en meer op het materiele vlak.

    Iets of wat laattijdig – zo’n kleine 50 jaar - probeert men daar nu iets aan te doen met het fameus “Associatie Verdrag’ waar men, heel terecht, wacht op de Nieuwe President Donald Trump en het einde van de ‘Democratische’ Scheef-trekkerij waarvan het Clinton Wijf de laatste verpersoonlijking is geweest.

    Om te begrijpen wat ik bedoel, hoeft U slechts te denken aan onze energiekosten en de Freya-Taks, die ten onrechte de Geschiedenis zal ingaan als de... Turtel-Taks. Want dat is wat de Verenigde ‘Democraten Aller Landen’ sterk in zijn: het uitbuiten – kolonialiseren – van anderen.

    (*) ‘Trippen’ zegt de Dikke Vandale, zijn teelballen van sommige runderen… ’n Echte delicatesse, volgens hen die het kunnen weten….

    *

    De lezers die al een hele tijd terug tot de jaren van verstand zijn gekomen, herkennen dit beeld, dat overal op de toonbanken stond in onze buurtwinkels – er waren er geen andere – maar al te goed. Toen lagen daar nog geen voorverpakte snoep of koekjes in dure verpakkingen, maar alles was er in overvloed, maar opgeslagen ‘en vrac’. De koffiebonen waren dat ook, in kleine rode vaatjes in een rij achter de toonbank, met daarop ‘Koffie Hostens’. De klanten konden niets bepotelen dat nog niet gekocht en betaald was of – wat meestal het geval was - in ’den boek’ was opgeschreven. Alles werd hen netjes in papieren zak, aangereikt door een babbelgrage winkelier, man of vrouw. Waarbij maar al te dikwijls de burenpraatjes moesten verstoord worden. Ik herinner me nog zeer goed dat ons Moeder ook daar vandaan haar voorraadje lamp-pietrol voor de verlichting van mee naar huis bracht…

    De lekkere reuk die U toen kon opsnuiven, bij het betreden van die voedsel-tempels, vergeet ik nooit meer. Noch de lekkere karamel die de klein jong werd toegestopt terwijl Moeder nog wat bleef napraten over de nieuwtjes van het Dorp. ….

    Toen waren we inderdaad nog niet ver-Amerikaniseerd noch wisten we waar ter wereld begot Noord- Carolina of Zuid-Korea lag.

    Maar, zonder het te weten, voelden we ons tip-top OK.

    *

    *

    25-09-2016, 14:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    24-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3715

    6/845 * - Wapens zijn een natuurrecht – en het allerbeste middel tegen criminaliteit -

    .

    DEEL 2

    24 SEPTEMBER 2016

    *

    H. GEROLD van MERENDREE,

    H. FIRMIN, Z. BOUDEWIJN,

    H. ANDOCHIUS

    specialist in het bezweren van stormweer.

    Hij lag dan ook goed in de markt bij de vissers. En de zeewind heeft de touwtjes in handen, de herfst komt op volle toeren.

    *

    *

    Die gasten komen gewoonlijk niet om te geven…..

    *

    *

    Ja Ja, bij ons mag dat niet, zelfs al is het wettige zelfverdediging. In dit geval waren de drie gangsters tot de tanden gewapend als in den oorlog, maar dat dat wil nog niet zeggen dat ze, volgens de Openbare Aanklager, ook effectief zouden gaan schieten….

    Dus in Coburgia staat deze vrouw terecht voor moord, al-dan-niet ‘uitgelokt’ of ‘doodslag zonder het oogmerk te doden’: U kiest maar. Rechtbank, magistraten, Griffiers, Advocaten, heel het Gerechtelijk Apparaat dat anders toch maar met de vingers zou zitten spelen. Uitspraak na weken procedure-slagen: volgens de Jury, schuldig, maar met verzachtende omstandigheden, en, mits een ferme schadevergoeding aan Burgerlijke Partij, in casu de treurende familieleden van het slachtoffer. Een der 3 ter plaatse achter gebleven gangsters, gesneuveld op het Veld van Eer.

    In Amerika luidt dat gewoon PANG en de kous is af. Maar als het van ‘t Clinton Wife afhangt komt daar verandering in. Amerikanen moeten zich leren beschaafd gedragen, zodat Justitie haar werk naar behoren kan doen.

    En neen, voor U het vraagt, als cowboys er ongestraft mogen op los vlammen, is ook geen oplossing. Maar het zou voor de kandidaat-criminelen een goed signaal zijn mocht iedere normale burger zijn eigen leven, dat van zijn gezin maar ook zijn ‘aardse goederen’ met vuurkracht mogen beschermen. De misdaad-statistiek zouden zienderogen klederen. Nog rapper dan de waarde van ons geld.

    Want zoals onze Samenleving nu georganiseerd is, is het wapenverbod een vrijgeleide voor alle soorten ratten-gespuis dat overal in onze huizen doordringt. Zelfs langs riolen of keldervensters.

    En wat meer is, de soort wordt zelfs in een vaste verbinding, even vast als ooit de maalboten Oostende-Dover, met onze oorlogsbodems afgehaald op de Noord-Afrikaanse stranden. Vroeger zou men daarvoor de noodklok geluid hebben die met haar gestamp de burgers zou te wapen geroepen hebben. Maar de noodklokken zijn thans buiten gebruik gesteld. Wegens te duur in onderhoud en geen personeel. In een geglobaliseerde wereld moeten we het stellen met het nummer 112…

    Italiaanse Carabinieri

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Vrouw springt uit bed, opent vuur op drie inbrekers en schiet er één dood

    Bron: Daily Mail; WSB TV

    *

    Wij zouden niet weten waar te kruipen mochten we inbrekers over de vloer krijgen, maar deze vrouw twijfelde niet om meteen in actie te schieten. Ze sprong uit haar bed en begon met een pistool op drie inbrekers te schieten. Eén daarvan stierf in de kogelregen, maar de twee anderen konden ontkomen. De politie geeft nu de beelden vrij in de hoop de voortvluchtige inbrekers te vatten.

    Drie gewapende inbrekers verleenden zichzelf vorige week vrijdag toegang tot een huis in Gwinnett in de Amerikaanse staat Georgia. Ze doorzochten de woning voor geld, maar werd abrupt onderbroken door een boze eigenares. Die was uit haar bed gesprongen en schoot het pistool leeg op de inbrekers.

    Op veiligheidsbeelden is te zien hoe één van de inbrekers door een glazen wand springt om aan de kogels te ontsnappen. Een andere inbreker kon niet ontkomen en stierf op de oprit van het huis. Het is nog onduidelijk of de twee ontsnapte inbrekers ook geraakt zijn.

    De gesneuvelde inbreker werd geïdentificeerd als de 28-jarige Antonio Leeks uit Atlanta. Met de beelden hoopt de politie snel de andere twee te vinden. Omdat de mannen hun gezicht niet bedekt hadden, is de politie heel hoopvol.

    *

     

    *

    De Leugenpers kennende, werd er zoals U ongetwijfeld gemerkt hebt, niet gerept over de huidskleur noch van de daders, noch van de slaapdronken schitteres. Iedereen weet dus meteen bescheid.

    Of Donald Trump hierbij garen zal spinnen, weten we nog niet. Maar het is in ieder geval voldoende reden om de veiligheidsmensen rond Dame Clinton te versterken. Kogelgaatjes zijn niet lijk de bloedrode Freya-Begrotingen die ons 2 jaar later het water tot aan onze mond doen komen? Gaten in de Begroting komen vanzelf en gaan ook vanzelf weer weg. Kogelgaten niet.

    Veiligheidsmensen mogen nooit gefilmd worden.

    *

    Dit artikel werd gevonden in ’Meest gelezen’. Nu vraag ik m’n eigen toch af waarom mij dat niet verwondert?

    Maar als daar veel weerklank zal van komen, weet ik niet. De gewone mensen durven daar niet zo over te spreken, en de Leugenpers kijkt waarschijnlijk een beetje sip naar de toppen van hun mocassins. Hoogstens zal Kris Peeters ‘Tjeef daar iets over vertellen op TV, want alle gelegenheden zijn goed voor hem om in beeld te kunnen komen. Wat hij zegt, doet er niet toe, want niemand luistert nog naar die kletsmajoor.

    Moet dat nu echt nog tot 2019 duren voor er nieuwe Verkiezingen komen?

    *

    *

    *

    24-09-2016, 17:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3715

    6/845 * - Wapens zijn een natuurrecht – en het allerbeste middel tegen criminaliteit -

    .

    DEEL 2

    24 SEPTEMBER 2016

    *

    H. GEROLD van MERENDREE,

    H. FIRMIN, Z. BOUDEWIJN,

    H. ANDOCHIUS

    specialist in het bezweren van stormweer.

    Hij lag dan ook goed in de markt bij de vissers. En de zeewind heeft de touwtjes in handen, de herfst komt op volle toeren.

    *

    3715 - WAT DOOD-NORMAAL IS IN AMERIKA IS IN COBURGIA ‘VERBOTEN’

    *

    Die gasten komen gewoonlijk niet om te geven…..

    *

    *

    Ja Ja, bij ons mag dat niet, zelfs al is het wettige zelfverdediging. In dit geval waren de drie gangsters tot de tanden gewapend als in den oorlog, maar dat dat wil nog niet zeggen dat ze, volgens de Openbare Aanklager, ook effectief zouden gaan schieten….

    Dus in Coburgia staat deze vrouw terecht voor moord, al-dan-niet ‘uitgelokt’ of ‘doodslag zonder het oogmerk te doden’: U kiest maar. Rechtbank, magistraten, Griffiers, Advocaten, heel het Gerechtelijk Apparaat dat anders toch maar met de vingers zou zitten spelen. Uitspraak na weken procedure-slagen: volgens de Jury, schuldig, maar met verzachtende omstandigheden, en, mits een ferme schadevergoeding aan Burgerlijke Partij, in casu de treurende familieleden van het slachtoffer. Een der 3 ter plaatse achter gebleven gangsters, gesneuveld op het Veld van Eer.

    In Amerika luidt dat gewoon PANG en de kous is af. Maar als het van ‘t Clinton Wife afhangt komt daar verandering in. Amerikanen moeten zich leren beschaafd gedragen, zodat Justitie haar werk naar behoren kan doen.

    En neen, voor U het vraagt, als cowboys er ongestraft mogen op los vlammen, is ook geen oplossing. Maar het zou voor de kandidaat-criminelen een goed signaal zijn mocht iedere normale burger zijn eigen leven, dat van zijn gezin maar ook zijn ‘aardse goederen’ met vuurkracht mogen beschermen. De misdaad-statistiek zouden zienderogen klederen. Nog rapper dan de waarde van ons geld.

    Want zoals onze Samenleving nu georganiseerd is, is het wapenverbod een vrijgeleide voor alle soorten ratten-gespuis dat overal in onze huizen doordringt. Zelfs langs riolen of keldervensters.

    En wat meer is, de soort wordt zelfs in een vaste verbinding, even vast als ooit de maalboten Oostende-Dover, met onze oorlogsbodems afgehaald op de Noord-Afrikaanse stranden. Vroeger zou men daarvoor de noodklok geluid hebben die met haar gestamp de burgers zou te wapen geroepen hebben. Maar de noodklokken zijn thans buiten gebruik gesteld. Wegens te duur in onderhoud en geen personeel. In een geglobaliseerde wereld moeten we het stellen met het nummer 112…

    *

    Italiaanse Carabinieri

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    *

    Vrouw springt uit bed, opent vuur op drie inbrekers en schiet er één dood

    Bron: Daily Mail; WSB TV

    *

    Wij zouden niet weten waar te kruipen mochten we inbrekers over de vloer krijgen, maar deze vrouw twijfelde niet om meteen in actie te schieten. Ze sprong uit haar bed en begon met een pistool op drie inbrekers te schieten. Eén daarvan stierf in de kogelregen, maar de twee anderen konden ontkomen. De politie geeft nu de beelden vrij in de hoop de voortvluchtige inbrekers te vatten.

    Drie gewapende inbrekers verleenden zichzelf vorige week vrijdag toegang tot een huis in Gwinnett in de Amerikaanse staat Georgia. Ze doorzochten de woning voor geld, maar werd abrupt onderbroken door een boze eigenares. Die was uit haar bed gesprongen en schoot het pistool leeg op de inbrekers.

    Op veiligheidsbeelden is te zien hoe één van de inbrekers door een glazen wand springt om aan de kogels te ontsnappen. Een andere inbreker kon niet ontkomen en stierf op de oprit van het huis. Het is nog onduidelijk of de twee ontsnapte inbrekers ook geraakt zijn.

    De gesneuvelde inbreker werd geïdentificeerd als de 28-jarige Antonio Leeks uit Atlanta. Met de beelden hoopt de politie snel de andere twee te vinden. Omdat de mannen hun gezicht niet bedekt hadden, is de politie heel hoopvol.

    *

     

    *

    De Leugenpers kennende, werd er zoals U ongetwijfeld gemerkt hebt, niet gerept over de huidskleur noch van de daders, noch van de slaapdronken schitteres. Iedereen weet dus meteen bescheid.

    Of Donald Trump hierbij garen zal spinnen, weten we nog niet. Maar het is in ieder geval voldoende reden om de veiligheidsmensen rond Dame Clinton te versterken. Kogelgaatjes zijn niet lijk de bloedrode Freya-Begrotingen die ons 2 jaar later het water tot aan onze mond doen komen? Gaten in de Begroting komen vanzelf en gaan ook vanzelf weer weg. Kogelgaten niet.

    *

    Veiligheidsmensen mogen nooit gefilmd worden.

    *

    Dit artikel werd gevonden in ’Meest gelezen’. Nu vraag ik m’n eigen toch af waarom mij dat niet verwondert?

    Maar als daar veel weerklank zal van komen, weet ik niet. De gewone mensen durven daar niet zo over te spreken, en de Leugenpers kijkt waarschijnlijk een beetje sip naar de toppen van hun mocassins. Hoogstens zal Kris Peeters ‘Tjeef daar iets over vertellen op TV, want alle gelegenheden zijn goed voor hem om in beeld te kunnen komen. Wat hij zegt, doet er niet toe, want niemand luistert nog naar die kletsmajoor.

    *

    Moet dat nu echt nog tot 2019 duren voor er nieuwe Verkiezingen komen?

    *

    *

    *

     



















    24-09-2016, 16:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3714

    7/999 * - Wilders voor de 2de keer voor de Rechter -

    .

    DEEL 1

    24 SEPTEMBER 2016

    *

    H. GEROLD van MERENDREE,

    H. FIRMIN, Z. BOUDEWIJN,

    H. ANDOCHIUS

    specialist in het bezweren van stormweer.

    Hij lag dan ook goed in de markt bij de vissers. En de zeewind heeft de touwtjes in handen, de herfst komt op volle toeren.

     

    In Zwevegem vraagt Charles aan zijn vriend Eduard : “maar waarom ga jij altijd onder een brug vissen als het regent?” - “Omdat de vissen daar dan schuilen”, replikeert den dien.

    *

    *

    In naam der Wet

    Onze Noorderburen, Nederland, is een waterrijk landje en zou best de hulp kunnen gebruiken van de H. ANDOCHIUS uit de kalender hierboven. Geert Wilders, voor de tweede keer als een crimineel door Linkx voor de Rechter gesleept. De eerste keer beten die in het zand. Maar Bram Moskovitch, de Advocaat die hen dat gelapt heeft, heeft het wel met een levenslange schorsing moeten bekopen.

    Wilders had deze keer (ruim 2 jaar geleden: een eeuwigheid in de politiek), op een besloten kies-meeting om ‘minder, minder, minder Marochanen geroepen, wat volgens Linkx een zware misdaad is. Maar had hij geroepen om méér, méér, méér Marochanen, dan was hij gegarandeerd daarvoor geridderd geweest in de Orde van Oranje-Nassau.

    Dus is de oplossing voor het Marochanen–probleem er over te zwijgen. Zoals de Naz’i’s het er na verloop van tijd hadden ingeregen: ’s Maul halten.

    De Nazi’s waren, zoals U weet, de Duitse Nationaal Socialisten, die nu aan het verpoppen zijn tot de Goede loyalistische Europese Socialistische Democraten. Al vrezen die nu waarschijnlijk het einde van de Zwarte Ongeluks Kater uit Amerika. Want dan moeten ze vrezen voor een tweede zij het minder bloedige ‘Untergang’.

    Bredero, ook al ’n Nederlander, zei daarover dat ‘het kan verkeren’. En nu maar hopen dat de Rechter het juiste oordeel velt.

    *

     

     

     

    GEPLUKT BIJ

    https://ejbron.wordpress.com/

    *

    Advocaat Wilders: dit proces ondermijnt democratie

    *

    Het proces tegen Geert Wilders is een onmogelijke taak voor de Rechtbank. Dat betoogde Advocaat Geert-Jan Knoops vandaag tijdens de hervatting van het strafproces tegen de PVV-leider.

    Een vonnis over de omstreden 'minder Marokkanen'-uitspraken van Wilders is in feite een oordeel over het partijprogramma van de PVV en het politieke besluitvormingsproces, vindt de Raadsman. Alleen al daarom moet het proces volgens hem direct worden gestaakt.

    In zijn poging om het proces te laten stranden, verwees de Advocaat naar het Angelsaksische Recht. Conform de daar geldende 'politieke-kwestie-doctrine' is het volgens Knoops de gewoonte dat een Rechter geen oordeel geeft over politieke kwesties.

    "Gevoelige kwesties moeten in de publieke opinie worden beoordeeld of via de stembus", zei Knoops. Hij wil dat de rechtbank deze doctrine omarmt en het proces stopt.

    Volgens Knoops is de strafzaak tegen Wilders een politiek proces. "De Rechters moeten zich uitspreken over het soort democratie dat Nederland zou moeten hebben. Het Openbaar Ministerie vraagt indirect om een oordeel over het functioneren van de PVV en haar politieke programma. De rechtbank moet zich hiervoor niet laten lenen.''

    Tekortkomingen

    Een strafrechtelijk oordeel over de uitspraken van Wilders is in feite een politiek oordeel over het partijprogramma van de PVV, stelde Knoops. "Een programma dat door bijna een miljoen mensen wordt gesteund." Het electoraat wordt door een uitspraak van de Rechter gepasseerd, zegt de Raadsman.

    Wilders moet als politicus meer kunnen zeggen dan een gewone burger, vindt Knoops. De PVV-leider heeft volgens hem met zijn omstreden uitspraken tekortkomingen van de Nederlandse Staat aangekaart. "Het is zijn plicht die tekortkoming te benoemen. Hij neemt die verantwoordelijkheid en draagt oplossingen aan", aldus de Advocaat.

    Door hem voor deze uitspraken te vervolgen, beperkt het OM volgens Knoops het recht op vrije meningsuiting van Wilders.

    Knoops zei dat Wilders met de uitspraken nooit heeft bedoeld dat alle Marokkanen uit Nederland moeten vertrekken, maar hij wilde het probleem van hoge criminaliteitscijfers onder Marokkaanse mannen en jongens aankaarten. En dat er sprake is van een maatschappelijk probleem, blijkt volgens Knoops wel uit de criminaliteitsstatistieken.

    Willekeur

    De Raadsman sprak van willekeur omdat het OM wel Wilders maar niet andere politici voor de rechter heeft gesleept in soortgelijke gevallen. Hij noemde de SP'er Marijnissen en de PvdA'ers Samsom en Spekman als voorbeeld. Die deden ook negatieve uitlatingen over Marokkanen.

    Hij wees er verder op dat Wilders in maart 2014 niet kon weten dat zijn uitspraken strafbaar waren. Pas in december van dat jaar kwam er jurisprudentie over de term onverdraagzaamheid, door een arrest van de Hoge Raad in een andere zaak.

    *

    *

     

    Ik worstel en blijf boven.

    *

    We gaan dus ook in de media in onze Gewesten deze herfst weer te kampen hebben met Noord Atlantische Storingen die ook hier de gemoederen gaan beroeren. John Crombez zal zonder daarbij in eigen boezem te kijken, weer kunnen donderen over waar al dat geld van het gat in de Begroting naartoe is. Kawouter Beekske van de Tsjeven daarentegen zal het weer hebben over de socio-economische noden van het land, zo zegt hij niets. Mandoline Rutten van de Riberhalen zal nog meer vertellen over nog minder. En, veilig aan deze kant van de grens, zullen de BDWërs met veel omhaal de kant van Wilders kiezen.

    Want alleen de Belangers, naast het Nederlandse Volk en in naam van de Vlaamse Burgers zijn moreel in staat met hart en ziel met de juiste woorden te spreken.

    Het vonnis in dit Proces van de Eeuw is de kers op de taart van onze Vrijheid. Zoals de Vlaamse Jeugd ooit zong in een ver verleden harop! “De banden los, de banden : breek. ‘Daar winnen of daar sneven zal ‘t…. En vrij, en blij is Vlaanderen weer. Men strooie palm en kruiden uit bij klank en zang. Hou eeuwig stand, O Vlaanderenland!!!’


    Als toemaatje de Geert aan het woord tegenover zijn Rechters. ‘J’accuse’ was inderdaad kernachtiger maar veel te kort. De woorden die deze Rechtbank toegediend worden, zijn heel wat beklijvender.

    https://youtu.be/XbDw26njR7s

    *

    *

    24-09-2016, 11:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    23-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3713

    5/673 * - Einde van het ‘cordon sanitaire’? -

    .

    DEEL 4

    *

    23 SEPTEMBER 2016

    H.LINUS,

    H. MATHUSALEM, Patriarch,

    H. PATER PIO,

    H. H.CONSTANS,

    H. THECLA, Patrones der stervenden.

    *

    *

    Boven het maaiveld komen….

    *

    *

    De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Mirakels ook niet.

    Ik zie Carl Devos, het vlees geworden geweten van de Vier Nullen al op het scherm komen om (enigszins beschaamd?) te verkondigen dat samenwerken met het Vlaams Belang voor niemand nog moreel verwerpelijk zou zijn.

    Mag ik even herhalen en samenvatten met het verzuchten van … ‘eindelijk’. Daar drinken we een flinke pint Brugse Zot op. Die mensen met de bier-pipeline moeten ook leven.

    En daar staan ze nu ‘met hun molentjes’, zoals men zegt in Gent.

    *

    Dave Sinardet - Carl Devos © rv – belga

    *

    Maar, samen met een welgemeend proficiat en ’n flinke handdruk, krijgen die ‘Heren’ van mij alletwee twee ferme draaien om hun oren. Was dat echt nodig om te wachten om met deze verklaring voor het voetlicht te komen tot de BDWërs zo hard onder vuur liggen?

    Welk politiek maneuvers zitten hier weer achter verscholen?

    *

    Valt 1 april dit jaar op 23/9?

    *

     

    GEPLUKT BIJ


    *

    Politologen: "Besturen met Vlaams Belang moet kunnen"

    *

    Vlaams Belangvoorzitter Tom Van Grieken roept de andere partijen op zich te beraden over het signaal dat een aantal politologen zoals Carl Devos en Dave Sinardet vandaag in De Morgen geeft door zich uit te spreken tegen het cordon sanitaire. Het Vlaams Belang is alvast bereid om meerderheden te leveren, maar niet ten koste van zijn kernbeloftes, zegt Van Grieken. Eind jaren 80 werd een cordon sanitaire tegen het toenmalige Vlaams Blok in het leven geroepen door de andere partijen. Dat hield in dat de partijen zich engageerden om geen bestuursakkoorden af te sluiten of politieke afspraken te maken met het Vlaams Blok. In De Morgen spreekt een aantal vooraanstaande politologen - Carl Devos (UGent), Dave Sinardet (VUB), Cas Mudde (Universiteit Georgia) en Chantal Mouffe (Universiteit Westminster) - zich vandaag uit tegen de politieke bestuursboycot tegen het Vlaams Belang.  

    "Ik ben nooit tegen het cordon sanitaire geweest, omdat het een transparante maatregel was, om morele redenen", zegt Devos. "Maar ik denk niet dat iemand zo'n cordon nu nog zou invoeren." Zijn collega Sinardet (VUB) volgt hem: "Ik denk dat je vandaag niet meer kunt zeggen dat het volkomen moreel verwerpelijk zou zijn om te besturen met Vlaams Belang, dus in principe moet dat kunnen."

    Moed

    Van Grieken stelt de moed van de professoren op prijs: "Wie tot hiertoe zijn hoofd tot boven het maaiveld stak wanneer het ging over de politieke uitsluiting van het Vlaams Belang, werd in het verleden vaak professioneel, maatschappelijk en sociaal gedefenestreerd. Dat vooraanstaande politicologen dit nu toch doen, is een toonbeeld van moed en democratische verantwoordelijkheidszin."

       Hij roept de andere politieke partijen op zich te beraden over dit 'democratisch signaal'. "Het Vlaams Belang is alvast - zeker met de lokale verkiezingen in het vooruitzicht - bereid om meerderheden te leveren. Maar uiteraard niet ten koste van onze kernbeloftes aan de kiezer", aldus Van Grieken.

    *

     

    Nu vraag ik m’n eigen toch af, hoeveel zwaluwen er nodig zijn om op ’n dag als vandaag, midden de herfst nu al de Lente aan te kondigen.

    *

    Maar feiten zijn feiten. Zelfs de o zo beroemde Vlaamse filosofen zijn wakker geworden. Nu is het wachten op Prof. Etienne Vermeersch. Misschien dat die zijn kap, die hij vroeger over de haag heeft gesmeten, nu ook terug vindt? Je weet maar nooit hoe een haas een koe vangt…..

    Samengevat: in Vlaanderen hangen de traditionele partijen zo goed als groggy in de touwen en het Grote Nieuw Licht heeft enerzijds wel veel goed werk geleverd, maar is anderzijds verstrikt geraakt in het belgicistisch schaduwregeren.

    En zie: meteen wordt de Rode Loper gespreid voor de traditioneelste koppen der Vlaamse nationalisten.

    Te mooi om waar te zijn!!!!!!

    *

    *

    23-09-2016, 20:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3712

    5/776 * - Rome geeft er de hoernalisten van langs maar DS wil dat schoentje anderen aantrekken -

    .

    DEEL 3

    *

    23 SEPTEMBER 2016

    H.LINUS,

    H. MATHUSALEM, Patriarch,

    H. PATER PIO,

    H. H.CONSTANS,

    H. THECLA, Patrones der stervenden.

    *

    *

    Schoenen te kust en te keur….

    *

    *

    Of het veel aarde aan de dijk zal zetten, weet ik niet. Maar dat de H. Vader, die volgens de Leer van de Kerk de Plaatsvervanger is van Christus op aarde, er net zo over denkt als Digitalia is mij een hele eer. Een eer die ik trouwens niet verdiend heb, want ze komt toe aan leefwereld waarin ik ben opgegroeid. Waar er nog respect was voor de Meerdere en waar naast ‘Naastenliefde’ er ook gehamerd werd op ‘mijdt den achterklap en ’t liegen’, een der 10 Geboden op de twee stenen tafelen waarmee Mozes duizenden jaren geleden de berg afdaalde.

    En wat doet De Standaard? Die trekt het schoentje niet aan, maar geeft het gewoon door.

    Weer typisch altijd weer die Linkse reactie om de eigen schuld in de… schoenen te schuiven van hun tegenstrevers. Wat zij ook doen met de aanslagen die altijd en overal in naam van de (betere) islam gebeuren: zij verleggen de aandacht op de gevolgen, maar gaan angstvallig de oorzaken uit de weg. Als we maar gene bang krijgen, want dan is het spel om zeep. Mensen in doodsangst zijn tot alles in staat. En dat wil men absoluut vermijden.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Journalisten die leugens en geruchten verspreiden even erg als terroristen’

    *

    Media die bepaalde groepen stereotyperen, en daarnaast angst, roddels of zelfs leugens verspreiden, zijn volgens Paus Franciscus even erg als terroristen. Dat zei hij in een toespraak aan de Italiaanse journalistengilde.

    ‘Journalisten moeten een stap verder gaan om de waarheid te zoeken. Vooral nu in een wereld van constante berichtgeving,’ zei Paus Franciscus eerder deze week. ‘Je kan mensen doden met je tong,’ zei de Paus, ‘en dat geldt vooral voor journalisten. Hun stem kan zowat iedereen bereiken en dat is een zeer machtig wapen.’

    ‘Journalisten mogen de angst niet aanwakkeren voor migratie door oorlog of armoede.’ De Paus benadrukte dat journalistiek ook een ‘massavernietigingswapen’ kan zijn, gebruikt tegen een bepaalde groep.

    ‘Islamitische klootzakken’

    Naar aanleiding van de aanslagen in Parijs, titelde de rechts-getinte Italiaanse krant Libero, de opener met de titel ‘Islamitische Klootzakken’.

    Il Giornale, ook rechts-getint, publiceerde vorig jaar een verhaal over de situatie in Libië en de mogelijke stroom van Syrië strijders dat naar Europa zou migreren. Ze gebruikte daarvoor de kop: ‘IS is op komst. Laat ons onszelf bewapenen.’

    *

     

    *

    Ook dit is van Italiaanse Origine. Iets voor DS?

    *

    Er zijn duidelijk twee onderdelen in bovenstaand artikel. Eerst wat de Paus werkelijk heeft gezegd, en twee wat elke slechte verstaander daarvan eigen vinding aan toevoegt.

    Neen, een vriendelijk schouderklopje is het niet, voor laffe moordenaars die van op afstand of door kinderhanden als dieven in de donkere nacht toeslaan. Maar het zegt wel duidelijk wat de meeste lezers, zo niet allemaal, denken. U kunt er ook ‘ge-radicaliseerden’ in zien die dus psychisch gestoord zijn. Die op onze kosten moeten ‘behandeld’ worden om hen terug in de Maatschappij binnen te leiden… Maar Heren Hoernalisten, beseft U dan nooit dat die ‘smeerlappen’ in oorlog zijn met ons? Of jullie dat graag horen of niet, daar verandert er niets aan.

    Jullie verdomde plicht zou dus zijn: kies niet langer de kant van zij die wegkijken, of erger: zij die de warboel niet alleen hebben mogelijk gemaakt, maar deze zelfs georganiseerd hebben. Weet U nog: ‘als kraaien op een stort’ (Lowie Tobback Sp.a): het heeft niet lang geduurd of die kraaien werden … kiezers.

    En dat islam, in de persoon van de vele ‘vluchtelingen’ onderweg is van Libië zoals Il Gioirnale van Silvio Berlusconi durft te schrijven, is gewoon het voorgeschoteld dagmenu van elke dag en elke nacht. Hier in Centraal-Italië leven wij met de neus op de feiten. Wat Il Giornale schrijft, is geen ‘groepsbelediging’, maar de waarschuwing voor de man in de straat voor zijn wreedaardige toekomst als ‘Rechts’ verder in alle soorten ‘cordons sanitaire’ wordt gestopt. Dat is, veel meer dan opwarming der aarde, een ongemakkelijke waarheid.

     

    *

    Het is goed vast te stellen dat de Italiaanse collega’s van DS er ongeveer zo over denken als Paus Franciscus. Een ook dat is een reden waarom Italië zo weinig aanbod komt in de Coburger media. Een mengeling van Katholicisme en (vermeend) Fascisme, dat is niets voor een goede Coburger. Die zweert liever bij Marx en z’n eigen portemonnee.

     

    *

    *

    23-09-2016, 17:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3711

    5/727 * - Het gat in de Begroting en het ‘Leefloon’: bestaat er enig verband? -

    .

     

    *

    We zijn dapper onderweg naar het Associatieverdrag met Canada en de States…..

    *

    *

    Als ik zeg; ‘de Regering’ dan is dit niet uitsluitend bedoeld op Sjarel I, integendeel. Dat begin met de States en komt met scheepsladingen tegelijk binnen in alle havens van het Vasteland.

    Wel, lieve lezers, laat mij zeggen dat ook ik ‘leef’, maar daarvoor geen enkel loon ontvang van nergens en van niemand. En wat meer is: ik heb nergens recht van spreken, want maar een oude waardeloze mee-eter in de ogen van de progressieve geldverbranders.

    Ach, wat mis ik Franckie VandeBroucke, de ex-socialistische voorman, die afgeschoten werd door ‘de kameraden’ omdat hij een eerlijk man wilde zijn…. Het kleine fortuin die de Sossen nog restte van het Agusta-schandaal die Willy Claes de kop kostte, wilde hij laten verbranden, om het niet in de zwarte kas van de ‘verworpenen der aarde’ te laten opnemen. Waarna is gebleken dat de oneerlijkheid niet lang zou blijven duren…

    ‘Leefloon’: is dat woord ver voorbij de realiteit? Wat zou er dan veranderd zijn, sedert dat ik ons Ma hoorde zeggen, dat ‘wie niet werkt, moet ook niet eten’.

    Ha ja, wie zou er nu nog willen werken, als de Overheid aan bepaalde mensen van in de wieg met tonnen voedsel komt aangelopen?

    Bewonder ‘en passant’ de rekenkunde van De Morgen. Is hoogstwaarschijnlijk het gevolg van de nieuwe opiniërend hoofdredacteur daar.

    Met syndicale groeten.

    Het Geheim Wapen der Progressieven…

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Aantal leefloners blijft fors stijgen

    *

    Het aantal personen met een leefloon blijft in de eerste vier maanden van 2016 stijgen, met 9,6 procent per maand tegenover dezelfde periode een jaar eerder. Terwijl er in 2016 maandelijks 124.657 personen recht hadden op een leefloon, waren er dat in 2015 116.149.

    De cijfers komen van de programmatorische overheidsdienst Maatschappelijke Integratie (POD MI). Vorig jaar was er al een ongeziene toename, niet alleen door het toenemende aantal erkende vluchtelingen, maar vooral door de hervorming van de werkloosheidsreglementering, waardoor veel werklozen terugvielen op een leefloon. In de loop van 2015 nam het aantal personen met een leefloon zo toe met 13,1 procent. In de eerste vier maanden van 2016 blijkt het aandeel erkende vluchtelingen toe te nemen in de leefloonpopulatie.

    De algemene stijging lijkt af te remmen, maar de POD MI waarschuwt dat extra verduidelijking nodig is. De vergelijking gebeurt namelijk ten opzichte van 2015, toen het aantal leefloners al sterk was toegenomen. "Onze gegevens tonen aan dat de groei van het aantal mensen die bij het OCMW aankloppen, nog niet snel zal afnemen", zegt Julien Van Geertsom, voorzitter van de POD MI.

    De grootste stijging van het aantal leefloners doet zich voor in Vlaanderen (+11,2 procent). In Wallonië (+9,3 procent) en Brussel (+8,6 procent) is de stijging iets minder uitgesproken.

    *

     

    *

    In voorgaand stukje toonde ik reeds de rechte weg naar de Groeninghe-beek II, daar, waar Bartje resultaat wilde halen via Sjarel II die momenteel de aanvoerder is der leliaerts. Anders gezegd: met de TVG (Tom van Grieken) van het Vlaams Belang zou dat een fluitje van een cent moeten zijn. Gesteld dat de alternatieve weg via die beroemde beek gevolg wordt. En neen, zottekes, dat is niet de Molenbeek van Bruxella-bla-bla.

    Het was Meester-Dichter Guido Gezelle die het meer dan 100 jaar terug had over de beek die ik bedoeld: daar ‘waar wachtte het graf voor Vreemden of voor ons Recht’. Weet U nog?

    *

    Standbeeld van Willem van Saeftinghe in

    Lisseweghe

    *

    Aan die strijd werd o.a. deelgenomen door Willem van Saeftinge uit Lisseweghe. Hij droeg op priesterkleren het pantser-zwaar. Om ’t Vanderland te redden van het Gevaar.

    *

    In ons leven van elke dag, zijn de afvalligen overal binnen-gedrongen. In alle OC.M.W/’s en in alle gelederen waar er ‘Maaltijdschecks’ als loon worden uitbetaald, waarbij de regels van de Rijks Maatschappelijke Zekerheid (RMZ, thans RSZ) officieel met de voeten mogen worden getreden. En ik die altijd geleerd heb, dat alleen de Nationale Bank ‘assignaten’ mocht uitgeven.

     

    *

    Er is ooit een tijd geweest, dat de Franse ‘assignaten’ als waardeloos betaalmiddel door onze mensen als toiletpapier gebruikt werden.

    Waar gaan we naartoe, waar gaan we naartoe…..

     

    *

    *

    23-09-2016, 15:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3710

    6/929 * - De koelkast-saga deint uit – De aanpak van de massa-immigratie kan dezelfde rol vervullen als de Groeninghe beek in 1302 – Geen Molenbeek maar Groeninghe beek -

    .

    DEEL 1

    *

    23 SEPTEMBER 2016

    H.LINUS,

    H. MATHUSALEM, patriach,

    H. PATER PIO,

    H. H.CONSTANS,

    H. THECLA, Patrones der stervenden.

    *

    Jack komt thuis van de voetbalwedstrijd Brugge-Anderlecht. Zijn vrouwe wil weten of het een mooie wedstrijd was. “we hebben gewonnen met 2-0”zegt Jack. “en wie heeft de goals gemaakt?” vraagt ze nader. “Ik zou da nie weten”, zegt hij, “ze stonden er al toen ik daar aankwam!”

    *

    *

    Broedermoord?

    Jet is ouder dan de straat….

    *

    *

    De Grote Gids heeft op een persconferentie gezegd alle verantwoordelijkheid op hem te nemen.

    Case closed? Moet hij dus de consequenties trekken door ofwel de troepen weer samen te trekken, of het licht uit te doen. Noch half noch heel: hij heeft het recht niet om Vlaanderen mee te sleuren in zijn pretenties.

    De twee ‘dissidenten’ zetelen nu in de Kamer op het ezelbankje, achteraan helemaal boven, aan de rand van het halfrond. Als twee schurftige honden ver weg van de gewezen partijgenoten en (veiligheidshalve) zo ver mogelijk van de fractie van het Vlaams Belang. Ja Ja!! Heel goed. Voor ons aller gezondheid.

    U weet toch dat Sieg Heil Bracke (NV-A), eigenlijk een louche vrijmetselaars figuur in de graai-politiek, daar als Kamervoorzitter de lakens én de dekens uitdeelt?

    Neen, Grote Gids, mooi is dat allemaal niet. Maar het stof kan weer gaan liggen.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Filip Dewinter: “Die interne twisten zijn dodelijk voor N-VA”

    *

    Aan leedvermaak willen de kopstukken van Vlaams Belang zich niet schuldig maken. Maar ze willen wel spreken uit ervaring.

    VB-voorzitter Tom Van Grieken geeft liever geen commentaar op de gebeurtenissen bij de N-VA. Hij uit wel zijn bewondering voor de rechtlijnigheid van Vuye en Wouters en zet de deur open voor dissidenten: “Wie ons programma onderschrijft, is welkom.”

    Filip Dewinter en Gerolf Annemans, oudgedienden van het Vlaams Blok en het Vlaams Belang, zijn minder voorzichtig. “Dit moest wel fout lopen”, zegt Dewinter. “Het is ook in onze partij gebeurd: niemand kon ons vloeren totdat we het zelf deden.”

    Dewinter verwijst naar de interne twisten met Marie-Rose Morel en Frank Vanhecke, die zijn partij uiteindelijk ten gronde richtten. En hij voorspelt: “Dit gaat ook bij de N-VA niet meer stoppen. Ook anderen zullen hun stem verheffen. De N-VA zal de mist ingaan door interne verdeeldheid. Alle elementen voor een klassiek Grieks drama zijn aanwezig. Dit kan dodelijk zijn voor een partij.”

    Ook Gerolf Annemans zag het aankomen. “Het stilleggen van de communautaire kwestie is net zoals een ziek lichaam invriezen”, zegt hij. “Je weet nooit hoe het eraan toe is wanneer je het vijf of tien jaar later ontdooit. Diezelfde fout heeft de CVP in de jaren tachtig ook gemaakt. En kijk hoe het met die partij verder is gegaan.”

    “Michel-II niet mogelijk”

    Annemans ziet voorlopig nog geen implosie bij de N-VA. “Daarvoor is het nog te vroeg”, zegt hij. “Maar de tijd dat de N-VA de interne problemen onder de mat kon vegen, is nu voorbij. En dat vind ik goed nieuws, want eindelijk zal het debat over de toekomst van België en het onafhankelijke Vlaanderen weer in beweging komen. Ik denk niet dat een herhaling van de formule voor de regering Michel I na de verkiezingen van 2019 nog mogelijk zal zijn.”

    *

     

     

    *

    Was het nu Racine of Corneille van de Franse klassieke literatuur die in Le Cid het einde van de veldslag in maar één enkele versregel beschreef?

    Le combat cessa faute de combattants….

    Het einde van deze veldslag in het land der weiden als Wiegende zeeën is nog niet voor vandaag, vrees ik. Maar het zit er aan te komen. Zou het kunnen dat de Leeuwen van 1302 de laatsten zullen geweest zijn waar de Vlamingen op de Leliaards inhakten, en niet op elkaar?

    En hoe dat komt, denkt U, altijd maar weer al die onenigheid? Volgens mij ligt dat aan de Leiders, en niet aan de Volgelingen. En misschien ook al omdat er teveel Leiders zijn, en te weinig Volgelingen.

    Maar dan begrijp ik niet waarom een partij die charismatische figuren als het duo Franck Vanhecke & M-R Morel overleefd heeft, maar sterker dan ooit uit haar as is verrezen, geen nieuwe kansen krijgt. De BDWërs met Geert Boureois als residu van ID21 van Bert-den-Bleiter op kop, hebben nu eenmaal de trein gemist en schijnen op weg te zijn om het trieste verhaal van wijlen de volks Unie van Hugo Schitz herop te voeren. Als ze al de situatie overleven, betekent dat jaren tijdverlies voor Vlaanderen. Daarom moeten de gelederen gesloten worden, naar het voorbeeld van de slagveld-tactiek der Romeinen. Zij vochten zich als een wig doorheen de vijandelijke stellingen. En aan het einde van de weg … waren er geen vijanden meer over om te bevechten.

    Als er nu, zoals in 1302, een zompig beekje de stormloop der Leliaards kon breken? Stel, ik zeg stel, stel dat de huidige massa-immigratie de rol van wijlen de Groeninghe-beek kon overnemen? Dan is de victorie toch dubbel of zelfs driedubbel?!!!! Waartoe een ‘Alternatief voor Duitsland’ kan leiden, moet ook in Vlaanderen kunnen: het land teruggeven aan het Eigen Volk. En als dan nog in de USA hetzelfde kon gebeuren?

    En neen, dat is geen racisme zoals onze vijanden dat voorstellen, maar gewoon wettige zelfverdediging.

    *

    *

    23-09-2016, 11:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    22-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3609

     6/658 * - Fiscale paradijzen onder de loupe – Rol van de media, o.a. over politiegeweld op Zwarten -

    .

    DEEL 5

    22 SEPTEMBER 2016

    HH. MAURITS en gezellen, H.THOMAS van VILLANUEVA

    *

    *

    *

    *

    Het is nu eenmaal eigen aan alle socialistisch geïnspireerde politieke partijen van deze wereld om zoveel mogelijk Linkx te profiteren, van wat ze Rechts geëscamoteerd hebben. En allemaal halen die daar, vroeg of laat, hun dood aan.

    Onder de vele bedenkingen, o.a. deze vier.

    1° Vòòr de Franse Revolutie en vòòr Marx was de Elite even schraapzuchtig, maar die waren tenminste niet Linkx.

    2° Deze soort ‘zondaars’ treft men aan in alle politieke partijen die van zichzelf zeggen ‘Staatsdragend’ te zijn.

    3° Sommige partijen (zoals in Coburgia) verwerken de letter ‘C’ in hun naam, die ooit wel eens gestaan moet hebben voor ‘Christelijk’ maar al decennia lang in werkelijkheid staat voor ‘Crimineel’.

    4° (en dat is het ergst) zijn het allemaal mensen zonder geweten. Met ofwel Cultuur maar zonder Opvoeding, dan wel met Opvoeding maar zonder Cultuur.

     

    En dan ‘last maar not least’:

    5° worden ze allemaal ‘ge-coacht’ (gegidst) door overbekende specialisten in de fiscale materie. Op dat niveau goed weten waar het begint dat de lat te hoog ligt, is niet simpel. Om daar zonder kleerscheuren onderuit te blijven is niet aan iedereen gegeven.

    Om te eindigen, nog deze slot-bedenking: wie ‘veel geld’ denkt, ziet bloed en tienduizenden doden.

    Ben toch benieuwd wat dat tweede vat van bedrog nu zal geven. Als het ooit wel eens geledigd wordt tot de droesem.

    PS

    Top-geniën als de West-Vlaming Marc Coucke die op relatief jongere leeftijd multimiljonair geworden zijn, hoeven geen ‘fiscale constructies’ op te zetten, noch beroep te doen op dure specialisten. Mensen zoals hij weten dat er voldoende normale mogelijkheden bestaan om tussen de mazen van het net te zwemmen.

     

    GEPLUKT BIJ

    Minstens 90 Belgen duiken op in Bahama’s Leaks.

    *

    116 offshorebedrijven op de Bahama’s kunnen gelinkt worden aan België. Dat hebben De Tijd, Knack en Le Soir ontdekt, die voor ons land de Bahama’s Leaks onderzochten, een nieuw wereldwijd gegevenslek over het belastingparadijs in de Atlantische Oceaan. Ook Dexia wordt genoemd.

    In totaal verzamelde het Internationaal Consortium van Onderzoeksjournalisten (ICIJ) 1,3 miljoen documenten over meer dan 175.000 schermvennootschappen op de Bahama’s.

     

    De 116 bedrijven worden beheerd, voorgezeten of zijn het eigendom van 92 Belgen of buitenlanders die een adres hebben in België. Vierenvijftig van hen oefenden na 2011 nog steeds hun functies uit.

    Ook Dexia duikt op in de Bahama’s Leaks, via zijn filiaal Experta, nadat de bank al in opspraak kwam na het gegevenslek over offshorebedrijven in Panama, de zogenaamde Panama Papers.

     

    Daarnaast vertegenwoordigen twee Belgische bestuurders van het Bahamaanse bedrijf CaseIF Corporation II Limited hun werkgever BIO, de Belgische Investeringsmaatschappij voor Ontwikkelings-landen. De regering had nochtans al in 2013 beloofd om BIO terug te trekken uit alle fiscale paradijzen. Nu luidt het dat die belofte pas eind volgend jaar kan worden ingelost.

    *

    Natuurlijk zal ‘Financiën’ weer volk tekort hebben om deze zaak degelijk uit te spitten. Over ‘klein grut’ met de verkeerde politieke kleur zal er wel geschreven worden, over collega’s van Jeroen Pikeur echter….

    En ach en och: hoe dikwijls spreken ze elkaar niet tegen en weten niet van elkaar wat ze vertellen.

    Neem nu al die Amerikaanse flikken die het laatste jaar maar liefst meer dan 700 mensen hebben afgeknald. Waaronder… volgens “een” slechts 170 Zwarten… Onze oren tuiten ervan en iedere Zwarte is weer eens leesvoer voor vele dagen. Maar al die Blanken die gevallen zijn onder datzelfde ‘politiegeweld”: al iets van gehoord?

    En dan zwijg ik nog over de samenstelling van de Amerikaanse samenleving: 10% Zwarten en 90% Blanken?

     

    M.a.w. al dat zogezegd politiegeweld tegen zwarten is dus opgeklopt tot en met. Welke kwade genius zou aan al die ruchtbaarheid in volle lopende kiesstrijd, er nu weer kunnen achter zitten?

    *

    *

    22-09-2016, 17:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3608

    6/940 * - De koelkast-sage (vervolg): deze twee zijn uit de kast gezet – de tegenpartij glundert -

    .

    DEEL 4

    22 SEPTEMBER 2016

    HH. MAURITS en gezellen, H.THOMAS van VILLANUEVA

    *


    *

    Eerbaar naast elkaar

    Het besproken koppel

    *

    *

    Vroeger, toen de krant nog dubbel zoveel lezers had, zou De Standaard op de barricaden hebben gestaan. Nu publiceert ze met lange tanden een interview met Prof. Eric Vuye alsof die reeds een Lidkaart van het Vlaams Belang zou hebben.

    Ja Ja, Bartje, zo vergaat de aardse glorie. Mag ik vragen, als Patrick Janssen U reeds gecontacteerd heeft? U weet toch dat de Wet geen vòòr-akkoorden toelaat?!

    Als naar gewoonte lezen we ook bij DS niet één woordje van sympathie of van welk danige positieve verwachtingen en zijn er dus vast van overtuigd, dat in samenzwering met La Libre binnenkort een vervolgverhaal zal aan gebreid worden waaruit Coburgia als verheerlijkt zal tevoorschijn getoverd worden.

    Roken schaadt Uw gezondheid, maar De Schandaard in huis halen is nog veel erger.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Vuye: ‘Een eigen partij? Ik zeg niet neen’

    door Wim Winckelmans

    De kamerleden Hendrik Vuye en Veerle Wouters stappen uit de N-VA na hun degradatie door voorzitter Bart De Wever en het partijbestuur. 'We willen iets op poten zetten om het Vlaams-nationalisme uit te dragen', klinkt Vuye in een eerste reactie strijdvaardig.

    Vuye en Wouters kregen gisteren een voorstel tot ‘vernieuwde samenwerking’ van de partij, maar dat zinde hen helemaal niet. ‘Wat de partij ons voorstelde, was een compleet ander project’, zegt Vuye. ‘Objectief V, ons eigen geesteskind waar we sinds januari hard voor hebben gewerkt, wordt een partijorgaan onder voorzitterschap van Sander Loones, de ondervoorzitter van de N-VA. We zouden dus niet meer kunnen werken in de brede bedding van de Vlaamse beweging, maar zouden partijstandpunten wetenschappelijk moeten onderbouwen.’

     

    Dat is niet wat u voor ogen had?

     

    'We hadden een kleine backing office van sympathisanten samengeroepen om het voorstel van de partij te bekijken, en het oordeel was duidelijk: dit is een compleet ander project. Bovendien mochten we zelf niet meer zelfstandig communiceren. Dit is geen onafhankelijke denktank, maar een schijnbeweging om de communautaire experts van de partij onder voogdij te plaatsen. Op die manier kun je geen draagvlak creëren.’

    U wil ‘een nieuw kader’ scheppen om uw projecten voort te zetten. Wat moeten we daaronder begrijpen?

    ‘Dat gaan we de komende dagen uitwerken. We moeten bijvoorbeeld nog duidelijkheid krijgen over wat met onze medewerkers zal gebeuren. Maar dat we iets zullen doen, staat vast. Gelet op de communautaire standstill en het communautaire stilzwijgen van de N-VA lijkt ons dit ook noodzakelijk. We zullen samenwerken met de Vlaamse beweging en het democratisch Vlaams-nationalisme een stem geven in de Kamer.’

    Ook na de verkiezingen?

    ‘Dat is nog ver. We willen in elk geval iets op poten zetten om het Vlaams-nationalisme uit te dragen. Een partij? Dat zal de toekomst uitwijzen. Ik zeg er niet neen tegen, maar we moeten eerst onderzoeken of zoiets wel levensvatbaar is.’

    Was een verzoening niet meer mogelijk?

    ‘De partij heeft dat nog geprobeerd, wij hebben dat ook geprobeerd. Maar het bleek niet mogelijk te zijn, je moet elkaar ook nog weten te vinden, en dat is niet gelukt. We gaan nu wel niet met modder gooien naar de N-VA, ik wil het vooral over de toekomst hebben. Ik wil wel opmerken dat ondervoorzitter Sander Loones en wij in alle respect uit elkaar zijn gegaan.’

    Het leven als onafhankelijk parlementslid is hard.

    ‘Het is een moeilijke tocht, daar zijn we ons van bewust. En we moeten ook nog aan onze nieuw project beginnen. De komende dagen willen we structuren opzetten, dat hebben we tot nu toe niet gedaan. Dat bewijst ook dat we loyaal hebben onderhandeld. We komen nu niet naar buiten met een partijnaam en partijlogo.’

    Is het Vlaams-nationalisme gebaat bij een gespreide slagorde?

    ’Is het Vlaams-nationalisme erbij gebaat dat niemand erover spreekt? Veerle en ik waren sinds het begin van de regeertermijn de enigen die nog over het communautaire hebben gepraat. Ik weet niet of u van anderen iets met communautaire inslag hebt gelezen?

    *

     

    *

    Ondertussen weten we allemaal hoe laat het is. De twee hebben hun lidkaart ingeleverd en het is dus Vijf voor twaalf voor Bartje, die nu toch z’n portie bruine bonen zal moeten eten…..

    En neen, zweert Veerle Wouters op haar Plechtige zieltje: bij het VB gaan, “jamais de la vie”. Misschien richten ze nog maar eens ’n nieuwe Vlaamse Partij op.

    En dus grijnslacht men open en breed in de cenakels van de Macht. ‘Die Vlamingen vechten nog maar ‘ns een robbertje uit’, hadden ze het niet gedacht. De volgende keer liggen ze er overal weer uit en kan het Francofone Establishment weer gerust adem halen. Voor de volgende 100 jaar dus. Want de ‘Super Strateeg’ heeft al na 2 jaar zijn hand overspeeld. De klimpartijen zelf zwijgen oorverdovend: ze laten hun lakeien van de Pers het vuile werk opknappen. We zullen ze pas terug horen, als het slagveld vol kadavers ligt. In de hoop dat de burger, al dat ruziemaken beu, terugkeert naar de traditionele staatsdragende partijen.

    In Laken branden er nu waarschijnlijk in zoveel mogelijk kandelaars de kaarsjes voor alle Heiligen in de Hemel.

    PS:

    Vooral de Vlaamse Blauwe Fabriekseigenaars stralen, blij dat de serieuze Vlamingen vechtend over de keien van de Wetstraat rollen. Ze denken nu nogmaals elk van die beurs met 30 zilverlingen zeker te mogen zijn.


    Niet dat ik iets tegen Patrick DeWael heb. Met zo’n naam kan die niet anders.

    *

    *

    22-09-2016, 16:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!