MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    27-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3549

    6/9/7 * - Jeroom Leriodan/Ieper -NV-A zijn de nieuwe collaborateurs –

    *

    Dinsdag 26 juli 2016

    Hooimaand

    Zon 6u01-21u36

    H Christoforus

    *

    26/7/1945 Dood Jeroom Leuridan 51 jaar…..

    Mter Jeroom Leuridan, Vlaams Volksvertegenwoordiger uit Ieper was voor, tijdens en na WO II, een geliefde volksvriend. Zeer tot spijt van wie het benijdt. Dat moest hij dus na de ‘Bevrijding’ duur bekopen. Zijn strijdende Vlaamse Overtuiging kostte hem het leven. Door de ‘Witte Brigade’, onder leiding van een soort belgicist, die net op tijd voor de Duitse nederlaag de vergissingen zijns weegs had ingezien, werd hij ‘afgehaald’ en, net zoals zovele andere Idealisten, in het gevang geworpen.

    Een eerlijk proces kreeg hij nooit – zijn vijanden wisten waarom – maar door uitputting begaf ondertussen zijn wankele gezondheid.

    Hij stierf moederziel alleen in zijn donkere koude cel, verlaten van zowel geestelijke als geneeskundige bijstand. Het was er gewoon eentje zoals de velen met wie zijn ‘Vaderland’ had afgerekend.

    Zijn achtbare familie, met wie ik met 2 jongere neefjes de eer had in de jaren ’55 de collegebanken te delen, is de slag nooit te boven gekomen. Had zijn ouderlijke thuis, zijn echtgenote, zijn vrienden, hem immers voordien niet gewaarschuwd, dat de Coburgers over lijken gaan voor iedereen die hun Macht kon in gevaar brengen?

    Mter Leuridan is in koelen bloede vermoord door zij die zijn Meesterschap gewoon niet hebben aangekund.

    Het eenvoudig gedenkteken, hoog op de geval van het herenhuis dat hij ooit bewoonde, stelt een wiekende Blauwvoet voor die uitstijgt boven de woelige baren. Mter Leuridan, gestorven op het veld van eer, heeft nooit de oogst mogen beleven. Maar het is mij, de zoon van een van zijn eenvoudige naamloze sympathisanten, een grote eer om zijn gedachtenis levendig te mogen houden.

    Neen, samen met het offer dat zoveel eerlijke Vlamingen hebben moeten brengen, probeer ik de Hoop levendig te houden. Zij mogen niet tevergeefs gestorven zijn en zullen eerstdaags prijken in de Galerij der Allergrootsten van ons Volk.

    *

    De Klauwende Zwarte Leeuw, in mijn verbeelding de Wiekende Blauwvoet….

    *

     

    *

    Voor belgicistische politici in voorlopige hechtenis…

    *

    *

    Iedereen weet het, of vermoedt het, en toch komt er, onder het begeer (!) van de Nieuwe Vlaamse Arrogantie, geen einde aan de geldverslindende subsidiëring van die roversholen.

    Dat is nog eens iets anders, dan het beetje sympathie dat wijlen het VNV had voor de Duitse Wereldverbeteraars voor het oorlog werd. Dit hier is collaboratie in de meest hallucinante vorm, wetens en willens, met Vreemde Mogendheden die in oorlog zijn tegen ons. Erdogan mist alleen nog dat fijne moustachke om als twee druppels water op A.H. te gelijken. En precies dat soort gespuis hebben onze politici tot vriend gebombardeerd.

    Het grote verschil tussen de Vlaams Nationalisten van het VNV en de NV-A??? Deze laatste is zodanig belgicistch geworden, dat het mee in de kaas mag zitten. Daar waar het vanouds gekend is, dat ‘wiens brood men eet, diens woord men spreekt’….

    Coburgia is inderdaad een agressieve kankercel die alleen maar verzorgd worden, eenmaal die om een of andere reden onder de grond is terecht gekomen.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Subsidiëring Erdogan-moskeeën met Vlaams belastinggeld: worden andere partijen eindelijk ook wakker?

    *

    Chris Janssens: "Onmiddellijk werk maken van subsidiestop voor moskeeën die gelieerd zijn aan buitenlandse regimes of organisaties."

    In navolging van het Vlaams Belang gaan nu eindelijk ook in andere partijen stemmen op die de subsidiëring van de Turkse Diyanet-moskeeën in ons land in vraag stellen. Het Vlaams Belang heeft van meet af aan gesteld dat de subsidiëring van moskeeën en zeker van Turkse staatsmoskeeën in ons land een fundamentele vergissing is. Het is tekenend dat alvast dit laatste nu ook openlijk wordt toegegeven door uitgerekend de kabinetsmedewerker die in 2007 samen met minister Marino Keulen (Open VLD) de eerste subsidiëring van Turkse moskeeën voorbereidde.

    Chris Janssens: “De Vlaamse regering en N-VA-minister Liesbeth Homans in het bijzonder laten momenteel 13 Turkse Diyanetmoskeeën subsidiëren die onder het gezag en toezicht staan van het fundamentalistische Erdogan-regime, dat er de imam aanstelt en de inhoud van de preken bepaalt. Die moskeeën zijn heuse propagandamachines voor Erdogan en hebben als eerste bedoeling de hier wonende Turken bij de les te houden. 11 ervan zijn zelfs eigendom van de Turkse staat. Het is toch totaal van de pot gerukt dat deze moskeeën, die doelbewust de integratie van de hier levende Turken belemmeren, worden gesubsidieerd met Vlaams belastinggeld.”

    Het Vlaams Belang vraagt minister Homans al sinds 2014 om – naar Nederlands voorbeeld – een onderzoek te laten verrichten naar de manier waarop de Diyanet-moskeeën de integratie belemmeren. Zonder resultaat helaas. Omdat de Vlaamse regering – ondanks de vele verzoeken van het Vlaams Belang – geen initiatief ter zake neemt en intussen meer dan ooit duidelijk is geworden dat deze moskeeën de integratie zelfs actief tegenwerken, zal het Vlaams Belang nog deze week een voorstel van decreet indienen om het eredienstendecreet van 2004 te laten aanpassen. Chris Janssens: “Het Vlaams Belang wil een nieuw erkenningscriterium in de wetgeving laten inschrijven, namelijk dat een moskee die gelieerd is aan een buitenlands regime of een internationale organisatie geen subsidies meer kan ontvangen. De stopzetting van de subsidiëring van de Diyanetmoskeeën moet voor onze partij een eerste stap zijn in de richting van een totale subsidiestop voor de islam.”

     

    Het Vlaams Belang kant zich zoals geweten ook tegen het dwaze plan van minister Homans om 45 extra moskeeën te (laten) betoelagen, waaraan een prijskaartje hangt van ongeveer 1,5 miljoen euro per jaar.

    *

    *

    Nogmaals: de regeerperiode van BDW heeft de wereldwijde reputatie mee, van de Vlaams politiek iets of wat ‘salonfähig’ te hebben gemaakt. Iets dat alleen mogelijk werd gemaakt, door… plat op de buik te gaan voor de Verenigde Franscouillons.

    Daar moet dringend een einde aan worden gemaakt.

    Volgende verkiezingen zijn de Verkiezingen van de Laatste Kans. Laten we er dus naar handelen om eindelijk alle Vreemde Meesters er uit te gooien.

    *

    *

    *

    27-07-2016, 09:39 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    26-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3547

    4/734 * - Het Darknet - Criminelen & vooral Kontheffers afhouden van het WWW – Block Chain : de nieuwigheid -

    .

    ***

    Maandag 25 juli 2016

    Zon 6u00-21u38

    H Jacob de Meerdere, apostel

    Sint-Jacob brengt brood of hongersnood

    *

     

    *

    Weer zo’n dag…..

    *

    *

    Dodelijk oorlogstuig, sociale media, huurmoordenaars, seksuele uit- of inspattingen, privé taxi vorderen, drugs verhandelen, verboden medicijnen, verboden Liefdes: U koopt er alles even moeiteloos en al even moeiteloos thuis geleverd. U betaalt wat er gevraagd wordt, zelfs met de bankgegevens van Uw buurman. Net als de Mei ’68-Bewegers: niets is verboden, alles is toegelaten. Meer zelfs, het is er verboden te verbieden.

    Het is er de Nieuwe Wereld, waar de globalistische Nieuwe Wereld Orde weelderig tiert.

    Oei Oei, denkt de Overheid na verloop van tijd, daar komen op de lange duur vodden van. Kijk sè, Mensen, als U hen niet tegenhoudt, gaan ze nog – met hun tong - ongelukken doen. Maar ze weten niet hoe of waar te beginnen. Het Internet, zeggen ze zelf, is net als een valse religie, ongrijpbaar. Dat zijn twee varkentjes –eerder twee wilde zwijnen – die ze later wel eens zullen wassen.

    En het is precies dààr dat Digitalia bij deze zijn steentje aan Moeder Natuur wil bijdragen. Naast alles wat scheef is gegroeid, slaat men een stevige stok naast om het gevaar op te binden. Lukt dat niet, of niet meer, ruk dan het slechte plantje uit, en begin opnieuw….

    *

    *

    Na De Vier Nullen (O.O.O.O, de Overbodige Onnozele Openbare Omroep), waarmee ik meteen terugdenk aan Het Witte Licht dat Wijlen vriend Ray van Angeltjes misschien net gemist heeft, na het Wereld Wijde Web (www) ben ik op deze zoveelste doofstomme stralingsloze dag, maar te rade gegaan bij… mezelf. Even niets of niemand horen, om zo terug te vallen op jezelf.

    Met dat laatste beetje levenskracht, net als bij een bijna-dood ervaring, dat nog rest, was het rap gedaan. Ik kon vroeg in de dag nog vlug enkele stukjes ‘posten’ en toen sloot zich langzaam het wateroppervlak boven mij. Het laatste wat ik bewust zag, was de DM, met een Wetenschappelijke Bijdrage over Het Verblindend Licht in de tunnel, en voor de Aanhangers van de Terreur-Profeet, een Open Deur. Wat het was voor non-believs stond er niet bij. Dus moeten die het doen zonder kokerzicht of ingestampte deuren. Zij kunnen kiezen: kruis of… munt.

    Of wat daar achter stak? Ik vermoede inderdaad al geruimte tijd, dat er een derde dwaze speler in het spel zou kunnen zijn. En zie: zonder veel zoeken viel mjn geestesoog op de Misdadig Monsterlijke Markt (de M.M.M. ofte de njam-njam-njam Koopjeskrat, de synthese van de twee voorgaande, maar dan uitsluitend gericht op het wereldwijde criminele in de mens. Onder de bescherming der labbekakkerige Overheid. Brood en Spelen, meer hoeft dat niet te zijn. Die eerst alles toelaat, en pas daarna, als het te laat is, aan reglementjes begint te denken.

    Ik heb dit helemaal alleen zelf gevonden. Daar moogt U zeker van zijn. U zult verschieten!

    *

     

    *

    Eerst, van zodra iets nog maar begint te kiemen, laat je er de regeltjesmakers op los. Die zorgen dat de Eerste Wet van de Jungle niet kan ingevoerd worden, de anonimiteit. Vervolgens ga ja na in je regeltjestrommel welke regeltjes het best passen op de nieuweling. Je last een proefperiode in, zodat je precies weet aan welke voorwaarden elke toe-treder bij zowel vraag als bij aanbod moet voldoen.

    Moeilijk kan dat toch niet zijn. Je hoeft slechts één enkele straf te bedenken: levenslange schorsing. En bij herhaling: verbanning naar de achterkant der Maan.

    Dan zullen de criminelen zich voelen zoals elk naïef manspersoon zonder straalverbinding in Centraal Italië.

    Nota: ik werk aan een Strafklacht bij het Internationaal Strafhof in Den Haag. Stelling: wie in beschaafde landen in het bezit bevonden werd van oorlogswapens (zelfs een aardappelmesje) krijgt de vermelding ‘vogelvrij’ over hele wereld. Wat wil zeggen, dat die door iedereen zomaar ongestraft mag afgeknald worden. Wedden dat daarna na korte tijd alle sluikwegen zouden stilvallen?

    Breaking End

    In laatste instantie op een Nederlandse Zender de introductie gehoord van de opvolger van het www. Internet. Dat zou de begin fase zijn van een totaal nieuw systeem, dat absoluut veilig zou zijn, de Block Chain, omdat het voortdurend wereldwijd zichzelf controleert door gelijktijdig op alle bestaande computers alles te checken, om zodoende elk misbruik uit te sluiten.

    Het zou zelfs in bepaalde middens al druk in gebrukk zijn en bijvoorbeeld gebaseerd zijn op ooglens erkenning.

    Nog even geduld AUB en alvast in plaats van de www. Nu al de BC voorzien.

    *

    *

    26-07-2016, 16:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3548

    9/1538 * - Mie Vogels over Agalev –

    *.

    Dinsdag 26 juli 2016

    Hooimaand

    Zon 6u01-21u36

    H Christoforus

    *

    *

    *

    *

    Eindelijk tijd gevonden om via Mie (Vol)Vogels, de bedenkster van de slogan ‘Bla-Bla-Bla’ en pas daarna ‘Boem Boem Boem’ de actualiteit te belichten. Het is een soort retrospectieve inteelt-weergave waarbij Jos Gheysels van het vroegere AGALEV in de juiste context wordt geplaatst. En precies met die man heb ik nog een hele paander eitjes te pellen.

    En meer zeg ik niet. Want, als deze man morgen tegen een verkeerd geparkeerde paal rijdt, zal het toch weer de schuld zijn van Het Vlaams Belang.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    De Postbode

    *

    Is de CM opgericht om rijke mensen met hun kleinkinderen te leren skiën?

    *

    * "Vlaanderen wordt nog altijd bezet door de zuilen"

     

    VILVOORDE 06/06 - Mieke Vogels, oud-minister van Welzijn en Vlaams groen boegbeeld neemt geen blad voor de mond. In de geschiedenis van de deelstaat Vlaanderen is Mieke Vogels (62) nog altijd de enige minister van Welzijn die niet van bij CVP/CD&V kwam en die haar termijn uitdeed. "Ik mocht Welzijn hebben van de socialisten. Tot bleek dat ik ook een echt beleid wilde gaan voeren. Dat was niet voorzien."

    In een gesprek met Bart Eeckhout en Jonas Muylaert van De Morgen veegt ze de vloer aan met de twee grote ziekenfondsen en hun bestuurders. Toen ze in de zomer van 1999 een week ingezworen was als Vlaams minister van Welzijn, kreeg ze de top van het ACW over de kabinetsvloer. Of de afspraken uit de vorige periode bleven gelden?

     

    Het ACW had de gewoonte om wekelijks tijdens een lunch op het kabinet de dossiers te bespreken die hen aanbelangden. Een goede gewoonte die de huidige minister Jo Vandeurzen opnieuw ingevoerd heeft. Mieke Vogels: "Ik heb hen beleefd gezegd dat ik een voorstander ben van overleg, maar dan gelijkwaardig met alle betrokkenen. Vonden ze niet leuk. Meteen daarna trokken ze naar onze partijvoorzitter, Jos Geysels. Dat hij niet op samenwerking met het ACW moest rekenen, als Vogels zich zo zou gaan gedragen."

    De afloop van het verhaal kennen we: In 2003 verloor Agalev de verkiezingen, nam de dappere Geysels – nota bene de zoon van een ACW-prominente - ontslag en dwong Mieke Vogels mee ontslag te nemen. Geysels werd Minister van Staat. Vogels verdween in de Senaat. Zo leerde Mieke Vogels als minister de echte macht kennen. "Ik had die tegenmacht verwacht, maar niet dat ze zo sterk zou zijn."

     

    "CD&V heeft een abonnement op het departement Welzijn. Alsof het hun privé-eigendom is. Ik verwachtte steun van de socialisten en de liberalen om daar eindelijk eens wat aan te doen. Tot ik tegen de macht van de ziekenfondsen botste." Die macht vertaalde zich in getelefoneerde stukken in de dag- en weekbladpers en gaat nu nog door.

     

    "Bij de eerste verjaardag van paars-groen kwam Humo plots met een rapport van de regering waarin ik de allerslechtste score kreeg. Zelfs Norbert De Batselier viel totaal uit zijn rol als parlementsvoorzitter en noemde mij de slechtste minister van allemaal. Een gecoördineerde aanval, en ik had hem niet zien komen… Toen heb ik voor de eerste keer duidelijk gevoeld waar de echte macht zit. Als je me toen had gevraagd wie de machtigste man in Vlaanderen is, dan zou ik Guy Peeters (toenmalig algemeen secretaris van de Socialistische Mutualiteit, voorzitter van de VRT en van sp.a-Antwerpen, red.) gezegd hebben."

     

    De analyse die Vogels maakt is bitter: "Kwetsbare mensen staan nu meer dan ooit alleen. Wat bieden de zuilen aan? Voorzieningen, met strenge, digitale inschrijvings-formulieren bewaakte toegangspoorten. Mensen staan op wachtlijsten en weten niet meer waar ze terechtkunnen… In de praktijk draait alles rond het behoud van de macht.

     

    Minister van Welzijn Jo Vandeurzen (CD&V) bouwt voortdurend structuurtjes op om altijd te eindigen op hetzelfde punt: het geld gaat naar de zuil, want die zorgt voor de structuren. Elke poging om niet de voorzieningen maar de zorgbehoevende centraal te stellen, stuit op het verzet van de zuilen. Vandeurzen is veel blabla maar weinig boem boem."

     

    De N-VA heeft gewoon gelijk, zegt Vogels. "Elke progressief moet geschandaliseerd zijn over hoeveel geld de zuilen wegslepen uit de overheid. Voor de duidelijkheid: er moet meer geld naar Welzijn, maar ik ben ervan overtuigd dat je met het voorziene geld veel meer mensen kunt helpen. Het geld blijft plakken aan de zuilen. Mensen die zorgbehoevend zijn, worden verwezen naar het loket van hun ziekenfonds. Die mensen hebben in de eerste plaats behoefte aan een luisterend oor, niet aan administratieve afstandelijkheid. Schrap die geldverslindende verzuilde kantoren van de mutualiteiten en gebruik dit geld om in elke buurt een lokaal dienstencentrum te openen."

     

    Rancuneus is Vogels naar eigen zeggen niet: "(De ziekenfondsen) zijn mijn vijand niet. Ze hebben historisch grote verdiensten. Alleen moeten ze zich ook eens durven afvragen of ze hun missie nog waarmaken. De ziekenfondsen moeten hun rol goed definiëren: ofwel beheren ze mee de gezondheidszorg via het RIZIV, ofwel bieden ze zorgproducten aan. Beide samen leidt tot belangenconflicten.

     

    Neem het eenvoudige voorbeeld van de looprekjes. Die zijn voor heel wat mensen belangrijk om nog buiten te kunnen. Er is in het RIZIV beslist om die looprekjes terug te betalen op voorwaarde dat ze door een dokter worden voorgeschreven. Die rekjes liggen in de thuiszorgwinkel voor 163 euro. Een fabrikant vertelde me hoeveel die eigenlijk kosten: 28 euro per stuk! Dat is gewoonweg het RIZIV melken.

     

    Dokters en ziekenfondsen dekken elkaars rug af: beide denken aan hun omzet, niemand aan het algemeen belang." Dat zijn forse beschuldigingen, schrijft De Morgen. Vogels: "Wacht, het wordt nog erger. Om wat te besparen, werd besloten die looprekjes maar om de vijf jaar terug te betalen, en andere hulpmiddelen om de zes of zeven jaar. Wat doen sommige mutualiteiten?

     

    Via hun sociale dienst sturen ze brieven naar de mensen om hen eraan te herinneren dat hun looprekjes al vijf jaar oud zijn en dat ze recht hebben op een nieuw. Besparing wordt zo een extra kostenpost. In woon-zorgcentra wordt veel te veel medicatie geslikt. Hoe komt dat? Omdat in hun raden van bestuur geen vertegenwoordiger van de patiënten zit, maar vaak wel mensen die banden hebben met socialistische en christelijke mutualiteiten. Die kunnen er dan voor zorgen dat hun zuilapotheken om beurten alle medicatie mogen leveren. De vermenging van die macht is onverantwoord. Als je daar op zou saneren, kun je met hetzelfde geld zoveel meer doen…

     

    En wat krijgen we in ruil? Gratis saunabeurten. Goedkope skireizen. Is de CM opgericht om rijke mensen met hun kleinkinderen te leren skiën? Intussen raak je in een ziekenhuis niet deftig meer behandeld zonder hospitalisatieverzekering. De ziekenfondsen bieden die zelf aan. Dat is toch het intellectuele failliet van het ziekenfonds? Zij moeten er juist voor zorgen dat de gezondheidszorg betaalbaar blijft en dat ook mensen zonder hospitalisatieverzekering de beste zorgen krijgen."

     

    Vogels citeert de Leuvense socioloog en emeritus hoogleraar Luc Huyse die over de grote ziekenfondsen ooit zei: 'Ze bezitten het land niet, maar ze bezetten het wel.' "De patiënten komen daar niet aan te pas. We zijn bezig met een geruisloze revolutie van een verzorgingsstaat naar een vermaatschappelijking van de zorg. Mensen moeten meer hun plan trekken. In Nederland is er een scherp debat over de zogeheten 'participatiesamenleving'.

     

    Bij ons gebeurt dat stommelings. Ik ben bang dat we over tien jaar gaan zeggen dat we deze hele revolutie onbewust hebben laten passeren."

     

    Soms zegt een gewezen minister echt nog iets interessants.

     

    Marc van Impe

     

    Marc van Impe is Senior Writer voor MediQuality. Hij is ook voorzitter van het Vlaams Instituut voor Journalistiek. Hij schrijft sinds dertig jaar over de evolutie van het gezondheidsbeleid in binnen- en buitenland. Eerder was hij onder meer hoofdredacteur bij MediPlanet, de Huisarts en Harvard Business Review België. Als bevoorrecht observator werpt hij regelmatig een kritische blik op de actualiteit in onze gezondheidssector. Zijn blogs weerspiegelen zijn persoonlijke mening en vallen onder zijn verantwoordelijkheid.

    *

    *

    Hallo, U bent er toch nog?

    Ja, ik weet het: het was een lang verhaal waarin zelfs de essentie ontbrak? Al kan het natuurlijk zijn, dat Mie Vogels er ook niet graag aan wordt herinnerd.

    Die Jos Gheysels was ooit –in opdracht? – de bedenker van de term ‘cordon sanitaire’. Hij, samen met zijn opdrachtgevers en de zijnen, zagen als nieuwe Stalins, het Vlaams Blok/Belang voor altijd verbannen naar hun eigen persoonlijke Goelags. Enfin, zo ongeveer wat Erdogan nu doet in Turkije met alles en iedereen die niet zijn eigen visie deelt. Alleen mankeerde die van Agalev de macht om de doodstraf toe te passen.

    Ze hielden deze verbanning jaren vol, uit eigenbelang gevolgd door alle ‘Staatsdragende Partijen’. Maar zie: het Lelijke Eendje groeide ondertussen uit tot een prachtige witte zwaan.

    Het is wel geen uiterste best goed voorbeeld, maar wat zouden de Brugse Reien betekenen, zonder al die Langhalzen? Allez, ik bedoel dat zwanen op de Reien oorspronkelijk bedoeld waren als straf, ten eeuwigen dage opgelegd door een of andere Franse koning. Wat voor de Bruggelingen, net als voor de Vlaams Belang partijleden, een zeker niet zo bedoelde beloning is. Want de ‘Beloken Tijd’ volgt volgens de Wet van Meden en Perzen, de Verheerlijking als Redders des Vaderlands.

    *

    *

    *

    26-07-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    25-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3546

    4/695 * - De Stilte zoals bedoeld door Einstein – De geforceerde handicap der Olympische spelen – Brazilië, goed voor de Reconquista II

    *-

    Deel 2.

    *

    Zondag 24 juli 2016

    Zon 5u58-21u39

    Z Kristina van Brustem

    *

       

    *

    *

    *

    En ik bedoel wel degelijk : heilig deze dag als naar behoren, en niet door op café te gaan of met rhythmische stuiptrekkingen Uw lichaam te pijnigen op een of andere beestenweide.

    Dat doen ook de Bosjesmensen in de Regenwouden van Zuid-Amerika. Maar die hebben minstens een doel voor ogen, al is het maar om regen af te smeken. Hier staat men zich moe te maken om een paar disco riders rijk te maken….

    Zoek ook al eens, zelfs op een gewone dag, de stilte op, U kunt er alleen maar Uw voordeel bij doen. Ook de stilte, binnen een verlaten kerkgebouw. Het is gratis, terwijl oerwoudgebral U stukken van mensen kost.

    Daarnet gehoord op de KRO dat Albert Einstein ook van stilte hield. Dat is weliswaar nog geen ‘bidden’ en het zou zeker de wereld niet verbeteren. Maar in ieder geval Uzelf.

    Daar moet je niet eens een Zweistein-Genie voor zijn, om dat uit te vinden, Einstein is al voldoende. Enne, zelfs een ezel valt geen twee keer over dezelfde steen.

    *

    Ziezo. Als ik op deze Verloren Zondag de lezer tenminste dàt kan meegeven, dan gaat hij of zij niet met honger naar de volgende schotel.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ Radio Één

    *

    En kijk, buiten de Russen die van O’Bama niet mogen meedoen, (of zo zijdelings half-en-half toch) in Rio op de Olympische Wereld Spelen. Zo staan, net als de niets vermoedende lezer, de Russen op tafel met een lege schotel voor zich. Hun spel is uit, nog voor het kon beginnen.

     

    Of dit eerlijk is, zal de toekomst uitwijzen.

     

    Aan het IOC zeg ik alleen ‘wie zonder zonde is, werpe de eerste steen’... En het zou dus wel eens kunnen, dat iedereen zich omdraait, wegwandelt en de Overspelige Vrouw door niemand gestenigd wordt.

    Kortom: ik denk dat er in Rusland niet meer geslikt of gespoten wordt dan overal in de wereld. En het zou best kunnen, dat O’Bama & Consorten in de put vallen die zij voor een ander kalf hebben gegraven. Diene Sepp Blatter was tenslitte ook geen onbeschreven blad, net zoals zijn opvolger dat ook niet is.

    En weer moet ik die zuinige Hollander citeren, die zei dat elk nadeel ook se voordeel heb. Als de Russen er niet (helemaal) bij zijn in Rio, zullen er ook geen Russische slachtoffers zijn als de islam daar dood en vernieling zaait, zoals de Palestijnnen deden tegen de Israëliers, enkele jaren geleden in München.

    Want weet U, dat hemelhoog Christusbeeld dat waakt over Rio de Janeiro met hen, de Allahs (H)Akbaren danig steekt. Als die geitenneukers zich al beledigd voelen door een uiterst klein kruisje op Uw revers, wat moet het dan niet zijn bij het zien van die kolos!

    Een nadeel die dan weer ‘se voordeel heb’, want de Brazilianen voelen zich veel veiliger onder de zegende armen van het Kruis. Mohammed raakt daar nog niet eens aan diens knoezels!

    Blik nu even de blikken naar omhoog naar de Eeuwige Leegte, om te vergeten dat de hoofdschotel, net als de Spelen voor de Russen, weer een bijna lege doos zijn ggeweest:

    *

    *

    De koffie en de taartjes zijn op, U zult het dus moeten doen met alleen maar de pousse-café. Want met de Olympische Spelen zijn we weliswaar in Brazilië, het Land der Koffiebonen, maar door de doorgedreven armoede ligt de uitvoer daarvan zo goed als stil.

    ‘Binnenvaren in de Baai van Rio’, heb ik me eens laten vertellen, ‘is het mooiste ter wereld’.

    U zult het dus moeten doen met dit beeld voor ogen van lege verre luchten. Tenzij de Poet de Baai komt vol leggen met Kruisers, Duikboten en Vliegdekschepen. Allemaal met Hoofdletter, want ze zijn op Kruistocht om daar in dat Spaanse Hinterland, over te gaan tot de Tweede Reconquista.

    *

    Ziet U welke heerlijke dromen dat beetje Zondagse Stilte meebrengt?

    *

    *

    *

    25-07-2016, 11:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3545

    5/792 * - Eerste 100% Sobere Lezers-Maaltijd – Santa Cristina & Dag des Heren - Praatpalen: Si or No –

    Deel 1

    *

    Zondag 24 juli 2016

    Zon 5u58-21u39

    Z Kristina van Brustem

    *

    *

    http://www.comunebolsena.it/

    *

    *

    Voor de meeste mensen die elders wonen dan in Bolsena (Italië) is die Cristina maar een verre herinnering aan wat we vroeger ‘De Gemeenschap van Alle Heiligen’ noemden. Die zal er nu nog wel altijd zijn (want ze zijn in alle eeuwen der eeuwen), ingebeeld of niet, maar het staat niet progressief genoeg om daar nog aan terug te denken. Zelfs de voorbeelden die hun levens ooit voor de mensheid geweest zijn, tellen – voorlopig - niet meer mee.

    Naast de reputatie als ‘Stad van de Bloedende Hostie’, had Bolsena reeds sinds de Laat-Romeinse Tijd, in de vroegste jaren van het Christendom, de H. Cristina, Maagd & Martelares. Ze was een kind van nog geen 13 jaar, die op alle manieren door haar heidense vader ‘gepest’ werd om haar Geloof af te zweren. Tot de dood door onthoofding er op volgde; mooi uitgebeeld in levende taferelen langs de kant van de weg. Ze ligt al eeuwen opgebaard in de onderaardse crypte, onder de Basiliek, juist voor de toegang tot de plaatselijke catacomben die heel het stadje ondermijnen. Al even lang versieren de inwoners, jong en oud, de hoofdstraten met verse bloementapijten. Die bloemblaadjes zijn ze voordien met man en macht gaan plukken op de heuvels in de wijde omgeving. Na de plechtige bisschoppelijke avondmis, wordt het Allerhoogste dan in processie rondgedragen, waar de Bisschop als eerste het frisse bloementapijt betreedt, waar aan weerskanten de bevolking biddend zit te knielen. Of moet ik, uit eerbied voor hun overtuiging, eerder zeggen.. knielend zit te bidden.

    Bijgeloof of devotie, U zegt het maar. Maar Bolsena leeft grotendeels van deze devotie….

    Maar wat ik wèl weet, is dat De Dag des Heren in heel Italië en in het Italiaans taalgebied verspreid over de hele wereld, de 7de dag der week, de Christelijke ‘Rustdag’, Domenica, De Dag des Heren, is blijven noemen. En dat zal zo wel blijven in alle eeuwen der eeuwen. Amen.

    Voilà. De titel zei het al: dit is een sobere lezers-maaltijd, want volgens de Progressieve Leer kreeg U niets op Uw bord: hierboven stond in dit stukje niets van enige betekenis.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ TV-Vlaanderen

    *

    Het Paaltjesverhaal

    *

    De welbekende oranje praatpalen langs de autostraden zullen dus verdwijnen. Het onderhoud (€ 7510 per jaar en per paal) kost teveel, nu iedereen toch minstens één GSM heeft. Het mag U misschien verwonderen dat zoiets gebeurt, mij verwondert het eerder dat het zolang heeft geduurd.

    ‘Clou’ vn de zaak: die noodpalen verdwijnen alleen in Vlaanderen. In Wallonië blijven die voorlopig staan, want het contract werd pas ‘onlangs’ voor 4 jaar vernieuwd.

    Einde verhaal, al verwondert mij die recente ‘vernieuwing’. Of zou het eerder het bewijs zijn, dat de doornsee Waal beneden de taal, armoe en stakersgrens, geen geld heeft om GSM’s te kopen? De ‘contractant’ is toch nooit geen vriend van de Minister van Infrastructuur daar?

    Of durft men niet, uit schrik voor de syndicaten die desnoods het hele land lam leggen (denk aan de stokers op de geëlecticeerde spoorlijnen) voor het behoud van die arbeidsplaatsen?

    Only in Belgium, weet U nog?

    *

    Ik weet niet of U het gemerkt heeft, maar door het verdwijnen van die praatpaaltjes, kreeg U ook een blanco hoofdgerecht….

    *

    *

    Omdat niemand met lege maag van tafel zou gaan, als nagerecht nog een kleine knuppel in een groot hoenderhok.

    Plaats van het hoenderhok-gebeuren: de snelwegen. De stok: de daar voorkomende ‘pechstroken’, ofte de rijbanen voor pechthebbers en pechbestrijders.

    Wel, in het Land der Macaroni-Vreters bestaan pechstroken niet. Alle beschikbare ruimte wordt nuttig ingenomen, maar om de 500 meter is er een uitwijkruimte voordien. Uitgerust uiteraard met alle ‘nuttige voorzieningen’.

    Kunt U zich voorstellen, hoe de hulpdiensten daar razend snel ter plaatse zijn? Dat het wegverkeer ondertussen grotendeels gewoon kan doorgaan? Dat pechhebbers zich al eens kunnen laten uitbollen (of geduwd worden) tot op zo’n veilige haven? Kilometer files door weer eens een ongeval zijn dus zo goed als uitgesloten. Daar is alleen de waanzinnige stroom toeristen in het hoogseizoen verantwoordelijk voor.

    Wèg de nog altijd totaal verboden ‘pechstrook’, en dus ook wèg de illusie van de lezer, die gehoopt had, spijts alles, van tenminste nog een dessertje op zijn leeg bord te krijgen….

    Maar wat had U gedacht, nu al onze Excellenties in een nachtelijke vergadering al hun poeder verschoten hebben. De Grote Uittocht immers is ingezet.

    Maar niet voor Digitalia, want die is al lang ter plaatse waar zij willen naartoe komen….

    *

    *

    25-07-2016, 10:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3544

    7/1411 * - Weer geen Internet= de waarborg voor authenticiteit - Lagarde, de witteboord criminele op het bankje – To Morrowland zou beter Dance Macabre genoemd worden - De aanslag n München - Koninklijke bloeddruppels teruggevonden in Marche-les-Dames -

    .

    Deel 2

    ***

    Zaterdag 23 juli 2016

    Zon 5u57-21u40

    H Birgitta van Zweden

    *

      

    *

    *

    *

    Net als in Nederlands Indië van toen: Saïda’s vader die de een na een al zijn buffels verloor, want bij Multatuli door het Districtshoofd gestolen, zo moet ik het vandaag voor de zoveelste keer zonder I. mijn uitkijkpoort op het Wereldgebeuren, mijn ‘Straalverbinding’ op het Internet stellen. Toch nooit het werk van Rudy De Leeuw van het ABVV, waarvan de kleinzoon in de boekskens net vertelt dat zijn Opa ‘de mensen werk geeft’. Al zegt hij er niet bij aan welk soort werk dat is.

    Bij Multatuli moest de vader bijgevolg van honger sterven, want zonder buffel kon hij zijn rijstveld niet meer bewerken, zodat Saïd, de zoon, Adinda het buurmeisje, zijn Grote Liefde, moest verlaten om naar de stad te trekken om te overleven.

    Net als hier en nu, een zaak dus van leven of dood. Waar, net als aan de Religie van de Wrede, niet aan mag toegegeven worden.

     

    Moi, j’y suis et j’y reste!

     

    Trouw vastgekluisterd aan alleen nog Vlaanderen-TV, blijf ik U, Vlaanderen , trouw, totterdood.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ DE NIEUWSZENDERS

    *

    Christine Lagarde eindelijk voor haar gesjoemel met Bernard Tapie, na jaren ‘onderzoek’ eindelijk voor haar Rechters. Het ment is goed gekozen, omdat de Trukse R-Dogan momenteel met alle internationale aandacht gaan lopen.

    De Getnsche Fieste: daar wordt gefeest tegen klippen en bergen, zonder dat de vlaggen er voor het zoveelste Optima-Termont schandaal half-stok hangen.

    Donald Buffalo Bill in de USA met als voornaamste verkiezings-belofte Law and Order, (met een zijdelings blik op het Clinton Wife)…. Peace.

    De Boeren krijg in Libramont met de woedende melkveehouders die geen aalmoes verlangen, maar een eerlijke open markt, na 1° de Europese Richtlijn voor het afschaffen van de beperkte kweek (melkquotum) en 2° het Amerikaanse Verbod op de uitvoer van melkprodukten naar Rusland.

    De allernieuwste Is Lam-terreur-slachting in een Münchens winkelcentrum waar we tot de ochtend moeten wachten op de… resultaten.

    En ga zo maar door, tot en met de vooravond van de Ochtelijke Landssteeek op De Schorre in Boom. Och God! To MorrowLand klinkt interationaler en dus globalistischer en dus ook veel misleiderder dan de ‘Ochtelijke Landsstreek’. Begrijp me niet verkeerd: wie de morgen viert door s’avonds tot een stuk in de nacht te wallebakken op de maat van oorverdovend oerwoud-muziek, is volgens mij niet goed snik.

    Vandaar de suggestie: niet ‘ToMorrowLand’, maar ‘Satans Nacht’ met dansende monsters en heksen op bezemstelen tegen de duistere sterrenhemel. Met alleen maar ritmisch tam-tam geroffel en gekrijs van bescilderde tovenaars.

    Ach lieve Moart, hoeveel liever dan deze oerwoud-muziek hadden we vroeger Uw opgewekte en inspirerende Kleine Nachtmusik….

    *

    *

    Het zal door der Coburger Geheime Staatsvuiligheid wel weer als zwaar ‘racistisch’ uitgelegd worden, als iemand neerschrijft zich liever op een beschaafde manier ziet te amuseren. Zonder overmatig alcoholverbruik en al zeker zonder drugs of opkick middelen. Maar ja, bij de mixture der ‘Globalisatie’ moeten ook de primitiefste componenten in ere worden gehouden.

    Voorlopig nog altijd geen expliciete blote tettenshow. Tenminste toch niet voor de camera’s. Maar dat duurt slechts tot ook bij de Flikken de gluurders de bovenhand krijgen…. Op de progressiviteit mag immers de vooruitgang nergens afgeremd worden. Dat is gewoon de Wet van de Jungle.

    Maar dat komt in orde. Dat komt, Van zodra in de vroege uurtjes de mannelijke deelnemers bij bosjes uit de kast en bij elkaar zijn gekropen….We ‘transgenderen’ dat het een lieve lust is. Het Gentse Stroppen AZ spant immers terzake de kroon. O.a. door de pintjes ‘Kronenburg’ in de kantine en in de wachtlokalen.

    Ook in Boom, net als in Gent, wapperen de vlaggen dus hoog in top. Als tenminste aansluitend op de nacht voordien, de volgende morgen de ‘Groendienst’ in heel de stad de mesthoop heeft opgeruimd. Dat, terwijl de Politie nog dagenlang de handen vol heeft om alle handtastelijkheden op schrift te stellen. Maar dat wordt zedig verzwegen, net zoals de ziekenhuizen de lippen op elkaar klemmen over de noodhulp die ze voor de zoveelste nacht op rij hebben moeten verstrekken. Op kosten van ons allemaal. Ook dit jaar kwamen de simpelen van geest weer van overal ter wereld, aangetrokken als ze zich voelden door de van Overheidswege ingekapselde beschermende bandeloosheid.

    Zeg me hoe ge U amuseert, en ik zal zeggen wat U bent. Ook als U zich als heupwiegende varkens gedraagt…..

    *

    O ja, en tegen 13 uur werd het dan bekend gemaakt: 10 doden, inclusief de 18 jarige dader, een Duitse... Iranees, in München en 27 gewonden. Niks geen verband met welkdanige religie dan ook, maar weer een jonge psychopaat, die, als klap op de eigen kogels, zichzelf de kogel gaf. Maar liefst 2.300 flikken werden ter hup geroepen, maar het mocht niet baten. De dader, als op afspraak, handelde moedermens alleen. Verschrikkelijk! meenden onze Politici, die op Hertoginnendal bijeen zaten voor een op tafel liggende terugblik. Hun standpunt: vooral gene bang hebben, we kunnen er ook niets aan doen. Want, wetewa? morgen gaan wij hier allemaal met vakantie. Daarna zien we wel weer.

    The Clinton Wife heeft tegen morgen, op haar benoeming tot Sociaal Democratische Presidentskandidate, een Wit Konijn uit haar Hoge Hoed getoverd: een uiterst conservatieve SD-Senator met zeer Christelijke Roots. Een alibi heeft ze dus al voor de pijn begint.

    In de boekskens vroeger was het overal die Buffalo Bill die uiteindelijk altijd won tegen de Slechten….

    Persoonlijk meen ik, dat het altijd beter is, zelf een goede te zijn, dan een goede in dienst van anderen. Dat de beste mogen winnen.

    Verder noch van de Doge van Venetië, noch van die R Doggan iets nieuws gehoord. Ook niet van de wonderboy Bernard Tapie. Het met kop en schouders uitstekende nieuws kwam immers uit München, waar deze keer, heel zeker, geen Allahu Akbar werd geroepen. Wel ernaar gehandeld….

    Ja Ja, aan de vruchten kent men de rotte appels…..

    Zelfs Libramont kwam niet eens meer ter sprake. Of zou dat komen doordat de melk nu toch zal mogen opslaan doordat de Poet de vriendschapsbijl tegen O’Bame’s kop heeft gegooid ?!

    En zeggen, dat ik dit allemaal uit de eigen duim heb moeten zuigen, bij gebrek aan mijn vertrouwde ‘www.Krantenkoppen’. Maar, zoals U weet, ‘elk nadeel heb se voordeel’. Zo kunt U tenminste zeker zijn van de authenticiteit…..

    *

    In de marge

    In Noorwegen moordde Abdras Breivik de verantwoordelijke rode jeugd vijf jaar geleden al, uit verzet tegen de bloeddorstige islamisering van het Avondland. Een oorlogsdaad avant la lettre, zult U zeggen? Kijk, en daar krijgen ze nu in München de repliek op.

    Het uiteindelijk probleem is volgens mij niet wie er het eerst schoot, maar wie laatst zal schieten.

     

    Ook in de marge

    Groot nieuws voor de belgicisten. Het is nu ook wetenschappelijk bewezen, dat het dode lichaam van de Grote Verliefde Coburger uit Laken in Marche-les-Dames is geweest, die koude februarinacht in de jaren ’30. Zijn Coburger DNA werd immers teruggevonden op boombladeren van die plaats. Hoera, leve de Koning-soldaat en stop nu met de achterklap en ’t liegen. Dat is tegen het 8ste Gebod, maar ook tegen de Verplichte Hoge Verering en dankbaarheid die iedereen het Huis van Seks en Coburg-Gotha verschuldigd is. Ook en vooral de Familie Boël, scheepsmagnaten van de Boel-werven in… Temse..

    Maar of het dode lichaam van Koning Albert I daar is naartoe gedragen, of op eigen benen daar naartoe is gestapt, blijft… onbesproken. Alleen betrokkene zou dat kunnen getuigen, maar die blijft, net als zijn huisknecht, voor eeuwig zwijgen.

    Het gelieve U voor alle zekerheid toch eens de routebeschrijving te Googelen tussen Ciergnon, Houyet s/Lesse en Marche-les-Dames. Net als in de Bermuda Driehoek zult U vol verrassingen het gebied verlaten. Waarbij de rotspieken in Marche-les-Dames als een sinistere hommage aan al de Dames zijn die de Koninklijke alkove naast Sissi II van Possenhofen deelden. Maar OK: over de doden geen kwaad woord.

    Coburgers namelijk, zijn sinds de Tijd der Tsaren, altijd rare koekoeken geweest. Dolfijntje Boël, met of zonder DNA-staal, weet er alles van.

    Maar aangezien Digitalia zichzelf hoger acht dan het zilver van de boekskens, doen we hier verder over dit alles het gouden zwijgen toe.

    *

     

    *

    *

    25-07-2016, 10:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3543

    8/1453 * - Erdogan speelt bewust met vuur – Amerika & wIJ° op het potje gezet – Onze totaal verraste media sparen de geit en de kool – De datum der executie nadert nu snel -

    .

    Deel I

    ***

    Zaterdag 23 juli 2016

    Zon 5u57-21u40

    H Birgitta van Zweden

    *

    *

    Mozart in Boom, of Mozart de boom in…..

    *

    *

    Zelfs de niet-aandachtige lezer zal al wel gemerkt hebben, dat ondergetekende terug ‘bij’ is. Na de uitgelopen heimatreis (van 2 tot 15/7) waren de dagen één lange aaneenschakeling en afschakeling van de buitenwereld. Maar het leed is (een beetje) geleden. Vóór de avond in het land kwam, was de leute weer over….

    O, over de fratsen van Sultan Erdogan kan ik U waarschijnlijk weinig bijleren: het zwerk immers hangt er vol van. Slechts twee zaken die niemand zullen verwonderen zijn hier aan toe te voegen: het Westen is er voor de zoveelste keer weer ingelopen, in de Heilige door de Koran voorgeschreven ‘Bedotplicht’, de Taqyilla. Maar ondertussen staan de Turken, niet zoals in 1753 alleen maar voor de Poorten van Wenen, min heel Europa, maar ze zijn binnengedrongen tot in onze huiskamers.

    Het Westen, Amerika op kop met la Märkalina op sleeptouw, is nog maar eens in dit schimmenspel de bedrogen bedrieger. Het heeft zelfs nonchalant de atoomwapens die het einde van de wereld kunnen inluiden, op een platina schaaltje aangeboden aan de Turken. Al wist iedereen bij voorbaat dat de Turken altijd grijpen wat ze kunnen. Zelfs de helft van buurland Cyprus, en dat is een Navo-Staat voor wiens onschendbaarheid de hele Navo (met woorden) borg staat. Ecjy Tsjrbrntaal= ‘met de dood in het hart’, ‘voor de allerlaatste keer’ ….

    Tot mijn, grote spijt, moet ik er weer de jonge John Fitzgerald Kennney bij sleuren, toen die, voor hij President werd, op bezoek in het door Amerikaanse bommenwerpers vernietigd Berlijn, over A.H. liet optekenen dat deze figuur ‘het allergrootste genie was dat de mensheid ooit had gekend’. Dat zou de hele wereld pas erkennen, volgens hem, de dag dat eenmaal de haat was geluwd.

     

    Zoals nu, waarde Heer Dode President? U kan het niet meer schelen, maar wij zitten met de gebakken peren….

     

    J.F. Kenndy, een niet al te verre voorloper van Bill Clinton, Barry O’Bama en nu, recent, van het Clinton Wife, allemaal geëngageerde ‘Sociaal Democraten’ die er, tot meerdere eer en glorie van zichzelf, op uit zijn om ons allemaal te ‘globaliseren’ in een Nieuwe Wereld Orde. Het sluitstuk van Hitlers Nieuwe Orde.

    Enfin, ik verleen nu het woord aan vriend Xander.

     

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Erdogan gijzelt 1500 Amerikanen op basis om uitlevering Gülen af te dwingen

    *

    Turkse minister v. Werkgelegenheid: VS zat achter coup – Turkse premier Yildirim: Amerikanen zaten in complot – Defensiespecialisten: -Erdogan voert Stalinistische zuivering en alomvattende moslimrevolutie uit –

    * 

    Deel van de NAVO luchtmachtbasis Incirlik. De gijzeling van 1500 Amerikanen zou theoretisch gezien voldoende reden kunnen zijn voor een oorlogsverklaring, of op zijn minst een militaire reddingsoperatie.

    In tegenstelling tot wat we in het eerste artikel van vandaag berichtten, duurt de gijzeling van in totaal 1500 Amerikanen op de NAVO luchtmachtbasis Incirlik nog steeds voort. Ook mogen er nog altijd geen Amerikaanse toestellen vertrekken om ISIS te bombaderen. Sinds zaterdag heeft Erdogan de stroom op het Amerikaanse deel van de basis af laten sluiten, met uitzondering van een paar noodgeneratoren die bijna zonder brandstof zitten. Tevens wordt het terrein door een grote politiemacht omsingeld. De Turkse dictator wil hiermee de uitlevering van zijn voormalige kompaan Fethullah Gülen afdwingen.

     

    De situatie op de basis is extra bizar als bedacht wordt dat het hier om een officiële NAVO lidstaat gaat, die het personeel van een bondgenoot gijzelt. Minstens zo vreemd is dat de Westerse media er vrijwel geen aandacht aan besteden, en zelfs de grootste Republikeinse tegenstanders van president Obama er op de Verkiezingsconventie –waar Donald Trump zoals verwacht tot officiële kandidaat werd gekozen- geen enkele melding van maakten.

    Gülen, die al jaren geleden met hulp van de CIA naar de VS vluchtte, kreeg zoals gepland vrijwel meteen de schuld van de zogenaamde ‘staatsgreep’ van afgelopen weekend. Die zou hij vanuit zijn landgoed in Pennsylvania hebben voorbereid. De islamistische leider ontkent overigens iedere betrokkenheid.

    Turkse vliegtuigen en schepen uitgeweken naar Griekenland?

    Ook de Turkse commandant van de basis, brigadier-generaal Bekir Ercan, is gearresteerd vanwege zijn vermeende aandeel in de coup. Hij zou vliegtuigen en helikopters hebben ingezet, en verantwoordelijk zijn voor het spoorloos verdwijnen van een groot aantal toestellen. Die zouden –net als maar liefst 14 marineschepen, inclusief de bevelhebber van de Turkse marine, admiraal Veysel Kosele (2)- hun toevlucht hebben gezocht in Griekenland, eveneens NAVO-lid, maar sinds mensenheugenis op zeer gespannen voet met de Turken.

    Mocht het bevestigd worden dat Athene de bemanning van de Turkse vliegtuigen en schepen asiel heeft gegeven, dan zou dat voor Erdogan zomaar een reden kunnen zijn om Griekenland de oorlog te verklaren.

    In eigen land heeft de islamitische despoot al zo’n 50.000 tot 60.000 mensen laten oppakken of uit hun functie laten zetten, inclusief 9000 politieagenten en 3000 rechters. Ook de leidinggevende decanen van de universiteiten zijn ‘gezuiverd’, inclusief de media die ervan worden beschuldigd Gülen te steunen.

    Tactische kernbommen, ‘Amerika zit achter deze coup’

    Het gevaar van de ontstane situatie op de luchtmachtbasis kan niet genoeg onderstreept worden, omdat daar zo’n 50 tot 90 tactische kernbommen liggen opgeslagen, en inmiddels niet enkel pro-Erdogan journalisten de VS ervan beschuldigen in het complot te zitten. De Turkse premier Yildirim, marionet en spreekbuis van Erdogan, insinueerde dat de Amerikanen de partners van de coupplegers waren, en mogelijk hun vliegtuigen hebben bewapend om het toestel van Erdogan te onderscheppen.

    Minister van Werkgelegenheid Süleyman Soylu ging nog een stap verder: ‘Amerika zit achter deze coup’, twitterde hij.

    ‘Stalinistische zuivering en alomvattende moslimrevolutie’

    Israëlische defensiespecialisten stellen dat de leiders in Washington, Jeruzalem, Caïro en Riyadh zo voorzichtig reageren omdat de ‘Stalinistische zuivering’ die Erdogan in de hele overheid en samenleving uitvoert overduidelijk deel uitmaakt van ‘een alomvattende moslimrevolutie’, die bij een (te) felle reactie alleen maar sneller zal verlopen.

     

    Xander

    (1) DEBKA
    (2) Keep Talking Greece

    Zie ook o.a.:

    20-07: Turkse pro-Erdogan media: VS heeft ons de oorlog verklaard
    17-07: Erdogan maakt 5e colonne wakker: Turkse massa’s schreeuwen Allahu Akbar in steden Europa (/ Coup was ‘niet echt, maar lachwekkend theaterstuk’)
    16-07: Was Turkse coup een false flag zodat Erdogan totale macht kan grijpen?
    15-07: Coup in Turkije: ‘Erdogan mag niet landen in Istanbul, vraagt asiel in Duitsland’
    17-03: Erdogan ontpopt zich al ware dictator, bestempelt  journalisten en leraren als terroristen (/ Europa doet hetzelfde met Erdogan als met Hitler, namelijk hem zoveel mogelijk ruimte en begrip geven)
    08-03: Top Brussel: Merkel dwingt EU te buigen voor islamofascistische politiestaat Turkije (/ Duitsland en Nederland scharen zich aan Turkse kant tegen de rest van de EU
    19-02: ‘Wereld maakt zelfde fatale fout met Erdogan als met Hitler’

    *

    *

    Het verder verloop van deze story staat in de sterren geschreven, en vindt U wel in de boekskens. Niemand heeft een perfect werkende glazen bol, dus kunnen blogs als die van Vriend Xander alleen maar helpen om de ogen der burgers te openen. Want de Overheid zit met stoppen in de oren en kijkt de andere kant op. Want ze rekent op de ‘Gematigde Moslims’ die hier al jaren overal gepamperd worden.

    Dank zij de Euro is de levensduurte onbetaalbaar geworden. Overal in Europa is er geld tekort. Kapitaal brengt, als elkendertigste wereldwonder, nog alleen een ‘negatieve rente’ op….

    En straks zal de werkende medemens waarschijnlijk daar bovenop nog moeten leren leven met een ‘negatief loon’. Ik bedoel, dat er geld zal moeten toegedragen worden om te mogen werken.

    Het is dus niet alleen Erdogan die zal mogen hangen. Op de executieplaats zullen de meeste Europese Leiders hem zijn voorgegaan.

    Nog verder lijdzaam toezien, en camera’s hangen op de buiken van onze Flikken, is niet de goede remedie. Er moeten nagels met koppen worden geslagen. En liefst niet in dood hout, maar in de koppen der Verlichte Grote Verstanden.

    Anderen en beteren: ze bestaan. Ze moeten allen nog verkozen worden.

    Randbemerking

    R-dogan, de Turkse bullebak, zegt in zijn land net hetzelfde te doen als Frankrijk, met het uitroepen van de Noodtoestand & de Staat van Beleg. Hem wordt dat kwalijk genomen, en Frankrijk niet.

    Hallo, Waarde Heer Gevaarlijke Dictator, ziet U echt geen verschillen? Neen, natuurlijk niet, want het is een vaste Mo slimme-gewoonte om de zaken net omgekeerd te zien, om des te harder te kunnen toeslaan. Zo denkt U echt door nu platte broodjes te bakken bij Amerika’s aartsvijand, de Poet, dat deze zich zal laten vangen door Uw krokodillentranen? Sukkelaar toch!

    *

    *

    25-07-2016, 09:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    22-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3541

    5/669 * - Nieuw soort amokmakers op rails met gevaarlijke hobby’s -

    .

    DEEL1

    *

    Vrijdag 22 juli 2016

    Zon 5u55-21u42

    H Maria van Magdala

    Is het drie dagen voor Sint-Jacob goed, een korenoogst in overvloed

     

    *

       

    *

    Vermijd treinen die rijden met de botte biijl

    Ook bij ons…..

    *

    *

    Ho maar! In de titel stond er toch ‘AMOKmaker en niet AMORmaker! De lezer weet toch dat op deze blog alleen maar politiek correcte onderwerpen worden … geweerd.

    Het Gelieve U aldus te lezen wat er zeker niet staat, dat de barbaarse geweldenaar op dat Duits boemeltreintje een jonge geheime Vrijwilliger was van de aan de gang zijnde Heilige Moslim Oorlog tegen het Vrije Westen. De Arabieren, met hun lange gewaden heten dat veel korter een JIHADIST.

    En neen, op dergelijk optreden is er nog altijd geen doodstraf van toepassing voor vijandelijke spionnen die zonder uniform doordringen tot in het hart van onze samenleving. Of dat ooit komt, valt zeer te betwijfelen, want in onze Beschaving heerst er godsdienstvrijheid.

    Angelina Märkelina ‘schafft das’ tot het een Eurocent effen is. Zolang wij allemaal niet zo plat zijn geslagen als een luis, wordt daar niets aan gedaan. Losse handjes op de trein zijn nu eenmaal wat ze zijn. Zo lang die maar niet onder de vrouwenrokken beginnen frutselen….

    (Zucht)

    Zijn de pakjes per 72 gebundelde en verpakte ongebruikte maagden hierboven nu nog altijd niet opgebruikt? Ik zou anders met plezier stemmen om Wetten te krijgen die de heenreis daar naartoe bespoedigen.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Moslimmigrant pleegt met bijl en mes aanslag in Duitse trein, enkele zwaargewonden

    *

    Moslimterroristen heten op last van Berlijn voortaan ‘amokmakers’

    *

    In de buurt van Würzburg heeft een 17 jarige Afghaanse moslimmigrant met een bijl en een mes op passagiers ingehakt en ingestoken. Daarbij zijn meerdere gewonden gevallen, van wie zeker drie ernstig. 14 passagiers verkeren in shocktoestand.

     

    De aanslag vond circa 2 uur geleden plaats in een regionale trein tussen Treutlingen en Würzburg. Aanvankelijk werd gesproken over schoten en minstens 20 gewonden. Dat werd later door de politie naar beneden bijgesteld. Ook wordt de man geen ‘terrorist’ genoemd, maar ‘amokmaker’. Ook dat is inmiddels verplicht politiek correct taalgebruik bij onze Oosterburen – alles om de volgelingen van de islam te plezieren en uit de wind te houden.

    Het motief van de dader is nog steeds niet bekend, en dat zal het ook wel niet worden. Morgen zullen de Duitse autoriteiten wel weer melden dat het om een ‘verwarde man’ ging, een van de inmiddels vele tientallen dagelijkse ‘einzeltäters’ die in naam van hun god en hun profeet de Duitse samenleving terroriseren.

    En de grenzen? Die blijven gewoon open, ook in Nederland. Iedere dag stromen zo’n 1000 tot soms wel 10.000 nieuwe moslimmigranten Duitsland binnen. Wie wil er immers nu niet nog veel meer van dit soort spannende gebeurtenissen?

     

    Xander

    (1) Focus
    (2) Twitter (Christian Hüther)
    (3) Twitter (#Amoklauf)
    (4) BR24

    *

    *

    U moogt er zich dus aan verwachten, ook bij ons weldra dat soort ‘amokmakers’ overal terug te vinden. De Meir in Antwerpen? Afgesloten vanwege de aangekondigde amokmakerij. Gentsche Fieste als in de beste oorlogsjaren? Afgesloten wegens weeral andere amokmakerij. We beleven al maanden aan een stuk het op één na hoogste dreigingsniveau? Is gewoon om te proberen amokmakerij te voorkomen. Voornaamste doel: het organiseren van de ambulances voor de slachtoffers….

    Slachtoffers van amokmakerij? Invaliden en Oudjes? Die worden vroeg of laat uitgesloten van het RIZIV: eigen schuld, dikke bult. De verzorgingsplaatsen moeten voorbehouden blijven voor druggebruikers en jonge alcoholisten of zelfmoordenaars op de weg... En de dienst ‘100’? Die wordt gereserveerd voor amokmakers met pech.

    Ja Ja, de Slinkxe Globale Wereld is wat het woord zelf zegt: de wereld van de omgekeerde waarden.

    PS

    Dat de ‘Deutsche Bundesbahn’ binnenkort, naast toiletten en poephokjes, ook besloten slachtplaatsen zou voorzien, werd wel vernomen, maar nergens bevestigd. Nog minder of deze ‘verdoofd’ of ‘onverdoofd’ zullen toegelaten zijn, om zekerlijk welbepaalde religieuze gevoelens van een bepaalde soort bosapen niet te kwetsen.

    *

    *

    *

    22-07-2016, 16:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3539

    6/1012 * - Sarkozy als de Nieuwe Jean D’Arc–en-Ciel -

    .

     

    DEEL 3

    *

    Woensdag 20 juli 2016

    Zon 5u53-21u44

    H Margaretha van Antiochië

    Margriet is een pisgriet

    *

          

    *

    Januskop, Sarko:

    Hou hem tegen of hij doet ongelukken….

    *

    *

    Eerst dacht ik dat Graaf Sarkozy een entente cordiale met Marine La Plume op het oog had. Of, erger, lid wilde worden van het Vlaams Belang. Maar de chef van de Republikeinen (neen, dit is niet Donald Trump, de Chef van de Amerikaanse Republikeinen, die spreekt) die een totale oorlog eist. Alleen preciseert die niet tegen wie bepaald die oorlog moet gaan. De van oorsprong Hongaarse Graaf Sarkozy is dus niets meer dan een taterend klapwijf, een even hol klinkt als een leeg olievat. De vijand écht benoemen als de Moslim Heilige Oorlog tegen ons, doen alleen mannen met ballen aan hun lijf. Zoals Donald Trump, Geert Wilders, Marine La Plume, TTVG van het VB, of de Oost-Europese Leiders uit Polen, Hongarije, Tsjechië, Slovakije, enz.

    Met hen is het wel degelijk ‘zij’ of ‘wij’ die er aan gaan.

    Graaf Sarkozy doet mij denken aan die bende van bij ons van de NV-A, De Nieuwe Vlaamse Arrogantie. Die stellen in hun Statuten ook de Vlaamse Onafhankelijkheid in Art 1 als hun voornaamste doel. ‘Wij’ of ‘zij’ dus, maar eenmaal in de Coburgse kaas worden die allemaal ... belgicist.

    ‘Wij’, dat zijn niet zij die de straten blokkeren zodat er geen Moslim trucks dood en vernieling kunnen zaaien. Of zij die massaal de Politie inzetten zogezegd om burgers te beschermen. ‘Wij’, die de strijd aangaan tegen ‘zij’ die ons willen verdelgen, dat zijn mannen (en vrouwen) die gewapenderhand voorgaan in de strijd. Die tanks en vliegtuigen inzetten om de vijand op zijn nest te doppen. Zij die ’de anderen’ bij het minste misdrijf werkelijk het land uitwijzen. ‘Wij’ dat zijn de mensen die de eerste slag niet lijdzaam afwachten maar die hem zelf als eerste uitdelen.

    De aanval is de enige taal die de Islam begrijpt: ‘wij’ moeten dat eervol principe ook zelf in ere herstellen. Even onze “Beschaving’ opzij zetten, en ‘meten met de maat waarmee we gemeten worden’.

     

    Ziedaar de enige taal die binnenkort nog de enige politiek-correcte taal moet worden. Want de Geschiedenis bewijst het: de aanval is de beste verdediging.

    Aanvallen en de vijand grondig vernietigen: is dat niet de beste manier om herhaling te voorkomen?

    Daarna kunnen we rustig de draad van onze Beschaving weer opnemen….

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    HLN

    *

    Sarkozy: "De oorlog is totaal. Ofwel winnen wij, ofwel zij."

    Bron: Le Figaro, in HLN

    *

    Nicolas Sarkozy heeft zich gisteravond tijdens een tv-interview in scherpe bewoordingen uitgelaten over de recente aanslagen in Frankrijk en de "laksheid" van de Franse regering. Volgens de politicus die opnieuw president hoopt te worden, verkeert het land in een "totale oorlog".

    De voorzitter van de conservatieve Republikeinen maakte zijn opwachting op de Franse zender TF1 en kwam daarbij krijgshaftig uit de hoek.

    Geen taboes

    "Onze vijanden kennen geen taboes, geen grenzen en hebben geen principes", zei hij. "Dus spreek ik klare taal: ofwel winnen wij, ofwel zij. Frankrijk mag zijn kinderen niet op die manier laten afslachten."

    Sarkozy uitte hevige kritiek op de regering. "Ik durf zeggen dat niet alles gedaan werd wat in de voorbije 18 maanden (sinds de aanslag op Charlie Hebdo) gedaan had moeten worden in de strijd tegen het terrorisme", zei de politicus.

    "Geen geestesgestoorden"

    Om de oorlog te winnen dringt hij er bij de beleidsmakers en de media op aan om de vijand correct te schetsen. "Deze man heeft gehandeld volgens een modus operandi zoals voorgeschreven door IS in videoboodschappen. Men moet dus stoppen met te zeggen dat het om 'geestesgestoorden' gaat: wij staan oog in oog met moslimextremisten, wij moeten vastberaden zijn om hen te bestrijden."

     

    Uitzetten

    Sarkozy herhaalde gisteravond de voorstellen die hij al meermaals heeft gedaan. De partijleider eiste onder andere een beter toezicht op mensen die als geradicaliseerd worden beschouwd. Hij vindt dat buitenlanders die banden hebben met de radicale islam het land moeten worden uitgezet. Ook centra waar het salafisme wordt gepredikt moeten gesloten worden. Mensen die dreigen te radicaliseren moeten preventief kunnen opgepakt worden.

    Premier Manuel Valls en minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve menen echter dat tot dusver nog geen enkele regering zoveel heeft gedaan voor de strijd tegen het terrorisme als de huidige. Sinds 2013 zijn in Frankrijk zestien aanslagen verijdeld.

    *

    *

    Dat van die ‘Totaler Krieg’ is een hersenspinsel van wijlen Dr. Joseph Goebbels, Hitlers ‘Propaganda Chef’. Die wilde de Duitse burger warm maken, dat ‘Die Räder sollen nur rollen für den Sieg’, maar dat vindt de Heer Sarkozy een brug te ver. De wielen zullen, volgens hem, draaien zoals voorheen, langzaam maar zeker naar de … ‘Onderwerping’, naar de Islamisering. Want ‘Islam’ in Arabisch is… zich onderwerpen, onderworpen zijn.

    En dat, mijne Dierbaren, is NIET wat het Vlaams Belang voor staat. Noch het Front National, noch de PVV van Geert Wilders. En al zeker niet de Republikeinen in de USA.

    Niet de loslopende ‘fundamentalisten’ zijn de vijand, maar de gehele islamitische Invasie, die alleen ’n teken afwacht uit Mekka om de slachting in te zetten.

    Misschien, mocht Marine La Plume Présidente worden, dat dan het Franse Vreemdelingen Legioen uit zijn winterslaap kan wakker geschud worden? Haal die vechtjassen weg uit Corsica, waar ze liggen te dommelen, en zendt ze naar het Islamitisch Kalifaat van de IS: die hebben hun stiel nog geleerd bij Hitlers Waffen SS en die knokten er ook niet naast.

    Nakomelingen van de helaas overleden Johan Cruyff zouden weer kunnen zeggen, dat ‘elk nadeel se voordeel heb’.

     

    Enne, tot slot: als de Islammers spreken van wraakneming voor de Kruistochten van meer dan 1.000 jaar geleden, waarom organiseert het Westen er geen nieuwe? Dan weet iedereen tenslotte duidelijk waar het om gaat: om ‘wij’, of ‘zij’. Om onze eigen veiligheid, of om het Kalifaat der Kontheffers…

    *

    *

    *

    22-07-2016, 15:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3538

    7/1409 * - Gelijkenis Staatsgreep Turkije met Repressie in Eigen Land – Nacht der Lange Messen, Islamitische Invulling – Prijsverhoging van 400m voor … een vliegenmepper -

    .

    DEEL 2

    *

    Woensdag 20 juli 2016

    Zon 5u53-21u44

    H Margaretha van Antiochië

    Margriet is een pisgriet

    *

    Waarschuwing

    De overige dagen der maand staan bol van historische gebeurtenissen, die ik als strijdend Vlaming niet ongemerkt kan laten voorbijgaan. Maar over de ‘Bête National’ van de 21ste geen woord. Tenzij er ooit een 2de vlam brandt naast die van de ‘Onbekende tricolore Soldaat’, namelijk die van de ‘Onbekende Vernederde Vlaming’.

    *

        

    We Never Shall Be Slaves….

    *

    De Britten zeker niet

    Maar nog minder de Fiere Vlamingen.

    *

    *

    Turken (Turkey’s, kalkoenen) zijn al jaar en dag op deze blog één en hetzelfde begrip. Dat komt niet alleen door de bijna gelijkluidende naam, maar ook en misschien nog wel het meest, door hun protserig gedrag met veel vlees en veel show, maar op strooien poten, met de hersenen van een straatmus. Maar pas op: met deze omschrijving wordt alleen de upperclass bedoeld, en zeker niet de kleine man. Op voorwaarde dat die… in eigen kalifaat leeft en beweegt. En ons verder in vrede laat.

    Turkse vlaggen, zoals in Beringen, zouden moeten verboden worden en bij herhaling gevolgd worden door uitwijzing.

    Wat ik Vandaag onthield uit de dagelijkse ontmoeting met vriend Guvaal?

    U leest het hieronder, als bron voor onderstaand stukje zelfverdediging, een wel zeer vreemd stukske ‘Vaderlandche Geschiedenis’ uit de jaren ‘44-45-46, enz, dat dreigt in de vergetelheid te geraken. Het gaat om het bijna vergeten woord ‘Staatsgreep’, opnieuw uitgevonden en in scène gezet door Erdogan. Deze gang van zaken gelijkt als twee druppels water op wat in de repressie-jaren als ‘colateral damage’ uitgewerkt werd tegen de Vlamingen.

    We schrijven eind 1944 en Coburgia heeft net glorierijk (!) WO II overleefd. Net als nu met de Diables Rouges, verkeerde het Land in een euforie. Hoe? dat doet er niet toe, maar voor de Macht-Betrachters was de tijd der vergelding aangebroken. ‘Zij’, de Franstalige Elite, tegen ‘wij’, de naar onafhankelijkheid strevende Vlaamse burger. Deze meerderheid slaven in dit land had, gezien de omstandigheden, vanaf 1940 de kans geroken, eindelijk het Franscouillonse slavenjuk af te gooien om zodoende eindelijk onafhankelijk te worden. OnverFranst, onverDuitst, onverEngelst. Eindelijk zou het zover komen, dank zij weliswaar de verkeerde partner, weer VRIJ te zijn.

    Na de eerste woede voor de laffe Duitse aanval, riep zelf de Voorman der Coburger Socialisten, Hendik DeMan, de Vlamingen op, om samen met de Duitse Arbeider, de handen uit de mouwen te steken voor de opbouw een Verenigd Europa. Een gefavoriseerde houding ten opzichte van de Bezetter, die abrupt eindigde toen A.H. hun Russisch idool, Jozef Stalin, in juni 1941 aanviel. Vanaf dan werd de Duitse ‘vriend’ een ‘Smerigen Duits’ genaamd. En, aangemoedigd door de gevluchte rest-regering in Londen, bijgenaamd de ‘Regering in Ballingschap’, werd de ‘Resistance’, het Verzet, De Witte Brigade in leven geroepen. Die staken de boeren hun oogst in brand, zodat de Bevolking wel honger moest lijden. Wie ondertussen zijn dagelijks brood had proberen te verdienen door alle werk aan te pakken dat beschikbaar was, werd ineens een ‘Zwartzak’, een ‘verrader’ die ‘meeheulde met den vijand’. Vooral de betere stand diende het slachtoffer te worden. Die werden, in opdracht, uitgejouwd, ja zelfs bij donker, laffelijk neergeschoten. Misschien wel door de buurman, die aldus zijn kans zag om zijn buurvrouw bij hem in bed te krijgen.

    In naam van Vorst en Vaderland werden de venijnigste sluwheden begaan, waartegen de ‘Hulpgendarmen’ zo goed als machteloos waren. Stilaan liepen er op straat en in de administratie alleen nog ‘Smerige Duitsers’ rond. De sfeer escaleerde, want ‘al is het niet om te boffen, we zullen ze krijgen, de ‘Moffen’ klonk het dagelijks uit de verboden BBC-uitzending vol gecodeerde boodschappen voor Het Verzet. En ondertussen werd er koortsachtig gewerkt aan de Atlantik Wall, die Europa onoverwinnelijk zou maken. Enfin, zeg maar, de uiterst strenge bewaking van de ‘Buitengrenzen’. Maar, zei Bredero, het kan verkeren.

    Na de succesvolle landing der Geallieerden in Normandië op 6 juni 1944 leken de oorlogskansen definitief gekeerd te zijn in het nadeel van Hitlers Socialistische Legerbenden. En dus grepen de belgicisten de kans om zoals in 1830, het Land weer helemaal over te nemen. Het lot der Vlaamse Elite was meteen bezegeld. Hun poging om onafhankelijk te worden van Parijs, werd net als nu door Erdogan in Turkije, afgeblokt door meteen een ‘Staatsgreep’ te plegen om Coburgia weer terug in de pas te commanderen.

    De gebeurtenissen van toen, zijn net dezelfde als heden ten dage bij Erdogan. De Vlaamse Elite werd massaal gevangen gezet, het land werd volgebouwd met open lucht ‘Hechtenislampen’ want alle gevangenissen zaten al overvol, de doodstraf werd massaal toegepast, advocaten, volksvertegenwoordigers, Burgemeesters, leraars, Davidfonds-vertegenwoordigers, schrijvers en dichters, enz, werden massaal terechtgesteld, meestal door ‘une Justice de Roi-Nègres’…. zoals een nuchtere Waalse politicus in het Parlement opmerkte. Sommigen slaagden er in om het land te ontvluchten, zoals Priester-Dichter Cyriel Verschaeve. Anderen, zoals Advocaat Jerôme Leridan uit Ieper, stierven van ontbering in de gevangenis. Nog anderen zoals Oorlogsburgemeester en -Senator … kwamen voor het executie-peloton. Of zoals Dom Modest Van Assche van Steenbrugge, valselijk beschuldigd door 2 Weerstanders’, die de hulp van de Brugse Bisschop inriep, en voor antwoord kreeg dat hij kon verrekken met al die Vlaamse drukdoenerij. Dat was zijn straf om ooit tijdens de Mis op de Ijzerweide het Vlaams standpunt te hebben verdedigd.

    Tot op de huidige dag is er een aangehouden broodroof aan de gang: zelfs de kleinkinderen van wie door de ‘Repressie’ werden getroffen blijft er ten eeuwigen dage het slachtoffer van.

    Het verbloemend woord ‘Repressie’ kwam toen in Vlaanderen automatisch in de plaats van het woord ‘Staatsgreep’: om het even, als de Vlaamse geest der onafhankelijkheid maar weer in de fles kon geduwd worden. Het woord ‘Repressie’ was verbloemend, want ‘Staatsgreep’ zou de mensen teveel hebben doen nadenken. En net zoals de Turken de Armeense Genocide niet willen toegeven, zo weigert het Coburgiaans Staatsbestel de willekeur en de wraakzucht van de repressie te erkennen. In de hoop dat de laatsten van deze generatie hun geheim in hun graf zullen meenemen…..

    Tenzij U Franstalig en Socialiste bent (zoals Cruella Onkelinx, zelf de kleindochter van een Limburgs oorlogsmisdadiger) dient iedereen uitgesproken belgicistische voorkeuren te demonstreren (of te veinzen) om in de Coburger kaas te kunnen zitten en dus om mee te profiteren.

    Haast op leven en dood, verwijst deze kennis van zaken uit ons eigen verleden, naar een strijdbare en keiharde Vlaamse Oppositie.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

    … een land dat zomaar duizenden rechters, advocaten, ambtenaren en militairen ontslaat, schorst en/of aanhoudt

    Kortom, er zou daar in Turkije nog e.e.a. kunnen gebeuren dat weinig of niets te maken zal hebben met wat wij hier verstaan onder een rechtstaat. En dat in volle komkommertijd!

    *

    *

    Is Turkije, net als Coburgia, een ‘Rechtsstaat’? Daar zal als puntje bij paaltje komt, zeker veel volk komen naar kijken.

    Net als Turkije met de Koerden, heeft Coburgia een ‘onderdrukt’ landsgedeelte. Met het grote verschil is, dat de Koerden daar een minderheid zijn, en de Vlamingen hier … een meerderheid.

    Kijk, deze simpele vaststelling krijg ik hier in Italië niet aan de straatstenen kwijt. Zelfs de figuur van Lamme Goedzak helpt daarbij niet.

    Het ‘Cordon Sanitaire’ tegen het Vlaams Belang, de enige consequente Vlaamse Partij, is daar het beste bewijs voor. Zolang echter de ‘Staatsdragende Partijen’ deze oppositie blijven blokkeren, zal Coburgia verder naar de afgrond afglijden.

     

    Daar moet dus dringend iets aan gedaan worden. Al zullen woorden daar niet bijster veel aan veranderen.

    Gelukkig is daar nog altijd het spreekwoord, dat wie niet wil horen, moet voelen.

    *

    En edelmoedig als de belgicistische Elite is, wil iemand van hen zich opofferen om de Schulz als Voorzitter van het Europa Parlement te vervangen. Want van regeren als een Turkse Sultan, weten die alles.

    Heeft de EU, naast de 70 jaar ‘vrede in onze dagen’ niet een Eenheidsmunt ingebracht? Vroeger kocht mijn vrouw voor 1.000 Bef een volle winkelwagen, nu ziet ze het amper liggen aan de kassa, als ze daar € 100,00 voor neerlegt; 40.3399 keer meer.

    In Kruidvat betaalde ze onlangs in Coburgia € 1,00 voor een vliegenmepper, die vroeger nog geen 5 frank kostte. Dat is een verhoging van… 800% in amper 14 jaar tijd.

    ’t Is maar hoe ge het bekijkt….

     

    *

    *

    22-07-2016, 14:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3537

    11/2471 * - The USA Brothers in Crime – Zwartmensen van daar en ‘Zwarten’ van hier – De 10 Geboden & het Onze Vader tegenover de Am. Grondwet -

    .

    DEEL 1

    *

    Woensdag 20 juli 2016

    Zon 5u53-21u44

    H Margaretha van Antiochië

    Margriet is een pisgriet

    *

    20 juli 1933

    Hieronder vindt U als voorgerecht op de hoofdschotel van morgen (Bête Nationale) een wel zeer persoonlijke kijk op de Recente Geschiedenis. Zeker, het is een zeer persoonlijke weergave, maar die berust op perfect controleerbare gegevens, en de feiten blijven de waar gebeurde feiten. Hoe men het ook anders probeert uit te leggen….

    Die dag, 1933: de Duitse Socialisten onder A.H. zijn bijna op het hoogtepunt van hun macht. Voor zijn inspanningen voor het tot stand komen en het welslagen van Het Concordaat verkreeg Adolf Hitler de Christus Orde, de hoogste Pauselijke Onderscheiding voor staatslieden. Gezegd ‘Concordaat’ tussen de H. Stoel en Mussolini, de fascistische Super Socialist, kwam er eindelijk na jaren onderhandelen, waarbij het Pauselijk grondgebied werd herleid tot de paar hectaren op de Vaticaanse Heuvel, en een paar kerken in Rome zelf, op een paar van de 7 belangrijkstee Heuvels waarop de Stad sedert de Oudheid gebouwd is.

    Daarvan getuigt ‘De Weg der Verzoening’ (Via della Reconciliazione), een tientallen meter brede boulevard die Mussolini liet aanleggen tussen de Tiber en het Sint-Pieters Plein, symbool der Christenheid. Dat hiervoor vele honderden jaren oude werkmanshuisjes dienden te worden gesloopt, is voor geen enkele goede Socialist belangrijk genoeg om erover te praten…. Als het hun eigen reputatie maar ten goede komt.

    IJdelheid is inderdaad niet in de eerste plaats een voorname eigenschap bij de Zwakke Geslacht, maar vooral ook de Linkxe Elite. Denk daarbij als voorbeeld aan het bronzen beeld van de Ouaarde Ouwilefriede in Sledinge, de ex-Vlaming en derde echtgenoot bij de nieuwbakken Barones Moet Smet.

    Gewoonlijk wordt overal dergelijk donker gekleurd bericht over de vereremerking van A.H. om voor de hand liggende redenen zo diep mogelijk weggemoffeld. Maar het is nu eenmaal onmogelijk om zoals in een film, de feiten zelf terug te spoelen.

    In Italië had “Rome’ toen uiteindelijk besloten, om zich eindelijk neer te leggen bij het einde van hun wereldse macht, doordat in 1870 bij de éénmaking van Italië, de Pauselijke Staten in Centraal Italië, gewelddadig ingenomen werden door Garibaldi. Dat soort roverhoofdman handelde in opdracht van de Hertog van Savoye in Turijn, die door ‘De Grote Mogendheden’ uitverkoren werd om Koning van Italië te worden. Die ‘Grote Mogendheden’ waren, na de Val van het Franse Imperium onder Napoleon, vooral Londen, dat ook 40 jaar vroeger, in 1830 de on-Staat Coburgia had gewild. Als buffer tegen het Duitsland van Bismarck, de aartsvijand, het in 1815 verslagen Frankrijk en het Fiere Albion, Meesters na God over de hele aardbol.

    Een van die belangrijkste veldslagen tegen Het Vaticaan, vond plaats op de flanken van de Monte Lando (waar wij nu wonen), aan de Noordkant van het grootste vulkanisch en dus zuiverste meer van Europa. Garibaldi verloor deze veldslag tegen de Pauselijke legers (de Zouaven) die toendertijd alleen bestonden uit Duitse en… Vlaamse vrijwilligers.

    Anders gezegd: als wij wilde braambessen plukken op diezelfde heuvel, proeven wij a.h.w. het bloed van onze verre daar voor Outer en Heerd gevallen landgenoten. En neen, daar bevindt zich tussen de vele netels en distels, geen enkel monument om dat te herdenken….

    Door het Concordaat van Lateranen op 11 Februari 1929 tussen de H. Stoel en Mussolini legde, na bijna 2.000 jaar, Paus Pius XI, de mentor van Pius XII, de Hitler-Paus, zich neer bij deze gebiedsroof, op voorwaarde dat de Vaticaanse Heuvel, samen met 3 kerken, verspreid in de stad, voor eeuwig erkend werden als Soeverein Kerkelijk Grondgebied. Als tegenprestatie werd het Katholicisme erkend als staatsgodsdienst, toestand die sinds 1984 eenzijdig door de Socialist Graxi werd teruggeschroefd.

    Ook Castelgondolfo, het Pauselijk buitenverblijf palend aan de burgerlijk-militaire luchthaven van Ciampino, mocht behouden blijven, terwijl de brede verbindingsweg tussen de oevers van de Tiber en de Colonnades van Bernini, werd aan gelegd. Er werden door Mussolini, zoals gezegd, duizenden kleine eigendommen gesloopt, om er de Via della Conciliazione aan te leggen.

     

    Met Sultan Erdogan en Buffalo Bill Trump of ‘die Clinton Waif’ in beeld, blijken sommige zaken dus gewoon een herinnering aan de toekomst te zijn. Waarbij Paus Franciscus meer en meer begint te gelijken op zijn verre voorloper uit Assisi.

    *

     

         

    *

    Dit is de USA

    En in Turkije draait zijn boezemvriend Erdogan 80.000 tegenstanders in de bak…..

    *

    *

     

    Hitler, Erdogan O’Bama: steek ze alle 3 in een zak en ik zou niet weten wie eerst eruit halen om als een kattenjong tegen de muur gekwakt te worden.

    Hitler ontsnapte minstens 2 keer aan een moordaanslag. Eerst, toen zijn ster na rijzende was, in de Bierbraukeller in München en late kort voor de Ondergang, in Rastenburg, waar toen de bom van Baron von Stauffenberg ontplofte net naast de poot van de conferentietafel waarover Hitler gebogen stond.

    Ja Ja, de tijden zijn toch niet helemaal meer dezelfde!

    *

    In het Land der Cowboys komt er ene Donald Trump gevaarlijk opzetten om het Duivelswerk van de Zwarte Ongelukskater na 6 November 2016 helemaal over te nemen om het te herdoen. Dus is het wereldwijd alle hens aan dek.

    U kon het hier al meer dan eens lezen: die twee zijn Partners in Crime, de Zwarte Ongelukskater, en het Clinton Wife. Omdat ze samen of alleen, de Absoluutheid der Absolute Macht willen behouden. En net als de Coburg-Clan in ons eigen land, schuwen ze daarbij geen moord, geen intrige, geen komedie. Hier waren het ooit overtuigde Vlamingen, die ze voor de gelegenheid bij de repressie ‘Zwarten’ hadden gedoopt die ze lieten neerkogelen na een schijnproces. In Amerika zijn het echte zwarten die ze elkaar laten uitmoorden. Of in serie en groepsgewijze politiemannen laten afknallen als wraak omdat die een of andere zwarte crimineel hadden neergeschoten bij zijn arrestatie. Om zodoende, met de hulp van Allah de wereld te domineren.

    We zien het voor onze ogen gebeuren en laten toe dat onze Europese ‘Leiders’ daar in onze naam dapper aan mee doen. Door o.a. onze Landen te overspoelen met ‘vluchtelingen’ die, dank zij de Amerikaanse bemoeienissen, de oorlog in hun landen ontvluchten om naar ons te komen. Om er de Arabische Lente in te voeren. De Europese Blauwhelmen worden zonder dit te bevragen in de Nationale Parlementen, preventief zegt men, tegen Rusland ingezet. De leugens waarom liggen er vingerdik op, en onze Leugenpers verspreidt die met wellust, in de hoop bij Amerika in de gunst te komen.

    Dat de Conservatieven, met Donald Trump, wel eens roet in het eten zouden kunnen strooien, wordt hier de kop ingedrukt. Voor eigen Volk staan, tegen de Islamisering zijn, orde en regelmaat eisen: het zijn allemaal inbreuken tegen het Globalisme, samen met het Islamisme, de Nieuwe Religie.

    Kijk naar het lot van de Amerikaanse politieman, of die nu blank is of zwart. En weet daarbij, dat men in de States in vergelijking met het Avondland, altijd een paar jaar voorop loopt. Daar is, na de oorlog, bijvoorbeeld, naast het warm water, ook de Coca Cola uitgevonden die nu op elke tafel moet staan om ‘in’ te zijn. Waarbij er ook maar één nanoseconde wordt stilgestaan, dat elke honderdste milliliter van dat spul, de ‘royalties’ daar doet binnenstromen….

    BDW eist bijvoorbeeld, dat bij de Politie meer allochtonen komen. Zodat op die manier de verschillen in het afknallen kunnen verdwijnen. Blank of Zwart, als schietschijven maakt dat niet het minste verschil. Of, totaal anders: Zwart neemt stilaan het Gezag over…

    *

    Maar wat het duivelskoppel daar nu broedt, is een enorm koekoeksjong dat we met z’n allen zullen mogen grootbrengen….

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    DM

    *

    Mood op blanke agenten: Ontketent Obama rassenoorlog om verkiezingen te annuleren?

    *

    Zwarte sheriff Clark: Obama en Hillary moedigen ‘oorlog tegen agenten’ aan; Amerikaanse politie hoopt op Donald Trump – Facebook stelt zich pal achter racistische en gewelddadige BlackLivesMatter terreurbeweging op, die wordt aangestuurd door minister van Justitie Loretta Lynch

     

     

    Anti-globalistische, anti-immigratie en anti-islam pagina’s worden door Facebook offline gehaald, maar dit soort haatzaaiende moordoproepen tegen blanke agenten mogen gewoon blijven staan, of worden zelfs gepromoot.

     

    Vaste lezers weten dat we het al jaren geleden voor het eerst ter sprake brachten: een mogelijke rassenoorlog in de Verenigde Staten, welbewust ontketent door president Obama, met als doel de verkiezingen te annuleren als het Witte Huis in ‘verkeerde handen’ dreigt te vallen. Het behoeft geen uitleg dat Donald Trump voor ongeveer alles staat wat Obama en Hillary Clinton de afgelopen jaren hebben geprobeerd af te breken, zoals de soevereiniteit, vrijheid, vrede en welvaart in niet alleen de VS, maar het hele Westen en ver daarbuiten. De moord op 5 agenten gisteren in Dallas lijkt in tegenstelling tot de wederom valse berichten in de massamedia een goed voorbereide actie, bedoeld om een rassenoorlog van zwart tegen blank te ontketenen.

    Rassenoorlog al jaren in de maak

    Een klokkenluider bij het Amerikaanse ministerie van Justitie onthulde al in 2012 dat Obama uiterlijk in zijn laatste jaar een rassenoorlog zou proberen te ontketenen. Volgens Infowars voorman Alex Jones is inmiddels aangetoond dat de racistische en gewelddadige BlackLivesMatter beweging, dat herhaaldelijk openlijk oproept tot het vermoorden van zoveel mogelijk blanken, rechtstreeks wordt aangestuurd door minister van Justitie Loretta Lynch, die er afgelopen week ook voor zorgde dat Hillary Clinton niet vervolgd wordt voor het email-schandaal, een misdrijf waar andere Amerikanen zwaar voor werden en worden gestraft.

    Google, Facebook, Twitter en Apple zitten allemaal in hetzelfde linkse schuitje. Facebook hing bij zijn hoofdkwartier zelfs een enorm spandoek op om BlackLivesMatter te steunen. Talloze pagina’s op Facebook waar de moord op blanke agenten en blanken in het algemeen wordt verheerlijkt, blijven gewoon online staan, terwijl het bedrijf ‘rechtse’ en ‘libertarische’ sites blokkeert, en onlangs nog de pagina van de bekende Duitse auteur Udo Ulfkotte, die waarschuwt voor de moslimmigranten invasie in Europa, offline haalde.

    Zwarte sheriff: ‘Racisme en ongelijke behandeling is onzin’

     

    Het eerste wat president Obama gisteren deed na het uitspreken van zijn afschuw was kritiek leveren op de politie in Dallas, die zich niet zou hebben ‘hervormd’. De zwarte sheriff van Milwaukee, David Clarke, zelf ook een Democraat, verklaarde op Fox News dat Obama en Hillary Clinton de ‘oorlog tegen agenten aanmoedigen, om daarmee verdeeldheid en hysterie te zaaien, en dit vervolgens voor hun eigen politieke doelstellingen te gebruiken. Obama heeft het over racisme en ongelijke behandeling van kleurlingen... dat is allemaal onzin. Maar hij gebruikt dit soort krachttermen om de woede tegen de Amerikaanse politieagent aan te wakkeren. Hij moet daarmee kappen.’ (2)

     

    Clarke vervolgde dat de hele Amerikaanse politie erop hoopt dat Donald Trump president wordt, omdat ze iemand nodig hebben die weer achter hen gaat staan. De beruchte zwarte racistische haatzaaier Jesse Jackson gaf Trump en zijn aanhang juist de schuld van alles. BlackLivesMatter dreigde vervolgens dat er de komende tijd nog veel aanslagen op blanke agenten zullen volgen. En dat is inmiddels gebeurd: in Tennessee, Missouri en Georgia zijn inmiddels 3 blanke agenten door zwarten neergeschoten. Jones: ‘Dit is verschrikkelijk. Niemand wil toch een rassen- of zelfs een burgeroorlog?’

    Staat-van-beleg om verkiezingen te annuleren

     

    BlackLivesMatter vertegenwoordigers praten inmiddels met minister Lynch over het uitroepen van de staat-van-beleg door de regering, zodat zowel de Democratische als Republikeinse Conventies moeten worden afgezegd, en de verkiezingen in november voor onbepaalde tijd kunnen worden opgeschort. Op deze wijze probeert de elite in de VS te voorkomen dat anti-globalist Donald Trump aan de macht komt. De New York Post heeft als eerste grote krant inmiddels de gevreesde term ‘burgeroorlog’ gebruikt.

     

    Jones: ‘Dit zijn allemaal klassieke communistische tactieken om een land omver te werpen. Het minister van Justitie heeft er al voor gepleit dat de VN de controle krijgt over de politie. Obama en (de extreemlinkse multimiljardair) George Soros zitten hierachter.’

     

    Zwarten vermoorden alleen al in Chicago 8 x zoveel zwarten

     

    ‘Maar laat me jullie eens wat vertellen: ik heb complete boeken geschreven over het geweld van de politie! Maar ik wil de zaken hervormen, geen burgeroorlog veroorzaken. Sinds de politie 3 jaar geleden het bevel kreeg het rustiger aan te doen in zwarte wijken, is de misdaad daar meer dan verdrievoudigd. In 2015 werden in Chicago 2000 mensen neergeschoten, waarvan 92% zwarten. Meer dan 500 kwamen daarbij om het leven. En dit jaar staat de teller nu al op meer dan 2000! En de daders? Hoofdzakelijk andere zwarten. Dat zijn in één stad veel meer doden dan alle agenten in het hele land jaarlijks veroorzaken (vorig jaar 990, waarvan 258 zwarten).’

     

    Orde uit chaos: zo willen de globalisten alle macht grijpen

     

    Jones denkt dat de globalisten bewust een rassenoorlog in de VS willen ontketenen, omdat ze zien dat het gewone volk in opstand tegen de elite begint te komen, tegen de vrijhandelsverdragen, tegen het uitwissen van de grenzen, tegen politieke unies zoals de EU, tegen massale moslimimmigratie. En wat de globalisten uiteindelijk willen is duidelijk: een wereldregering, waarin zij alle macht hebben. Om dat te bereiken volgt men het beruchte ‘Ordo ab Chao’, orde uit chaos, recept. In Europa moet dat een andere variant van de rassenoorlog worden, namelijk een van de miljoenen migranten, gesteund door hun linkse kompanen, tegen de autochtone Europese volken.

    *

    *

    Maar aan een ronde cirkel, net zoals aan de Aarde zelf, zijn er geen rare of hoekige kanten. Dat komt door dat eeuwig draaien. Gelukkig maar. Zodat er, naast het Werk van de Zwarte Duivel, ook betere zaken kunnen gebeuren. Zoals we bijvoorbeeld zien in de Oost-Europese landen, die, eenmaal bekomen van het Marxisme, nu volop voor de Bevrijding gaan. Er zijn voorbeelden te over, zoals Polen, Hongarije, Tsjechië, Slovakije, Roemenië, enz. Er zijn de zovele ‘deelgebieden’ van de 19de Eeuwse gedwongen natievorming waardoor wij Vlamingen, Catalanen, Schotten, Basken, Bretoenen, enz, zekerlijk niet de enigen zijn. Na het Marxisme, is het de beurt aan de Islam-waanzin om als een dolle draak, z’n eigen aantal koppen op te vreten. De Vrijheid spreekt maar uit één mond, en dat is de eigen mond.

    Zoveel verschillende volkeren, zoveel verschillende beschavingen, in Oost en West, in Noord en Zuid: waarom zouden wij telkens ons eigenste klein Aards Paradijs verkwanselen voor een bord linzensoep? Het zegt al heel veel, als de Amerikaanse Grondwet die als voorbeeld voor de gehele Vrije Wereld geldt, dat die meer woorden telt dan ‘De 10 Geboden Gods’ en ‘Het Onze Vader’ samen. Al die moderniteit samen, kan niet eens een Europese Algemene Wegenwet maken. Of één en dezelfde Wereldmaat bepalen. Zelfs om de temperatuur in graden te bepalen kan er niet eens eenzelfde eenheid afgesproken worden.

    Maar ja, ook dat heeft niet veel meer nieuwswaarde dan De Opwarming van de Aarde, een andere afgezaagde irrationaliteit, waar de leugen de waarheid vele malen overtreft.

    *

    *

    *

    22-07-2016, 14:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3542

    8/1847 * - “Les Flamands sont de retour” - Klaagzang 1STE dag zonder elektriciteit en 5de dag zonder Internet – Vals terreur-alarm door Iranees ‘student‘ in de stralingstechniek in Bx rond Koninklijk Warande Park – Trump vast benoemd in Amerika – Terugblik op Houyet s/Meuse –

    ***

    Donderdag 21 juli 2016

    Zon 5u54-21u43

    H Victor

    Als het regent op Sint-Victor, de oogst brengt op geen lor.

    *


    *

    Houyet s/Lesse

    Le Château d’Ardenne….

    *

    *

    Dit is een van die dagen om alle andere dagen uit- of af te dagen!

    Vandaag is het donderdag 21 juli 2016. Tot vier uur in de namiddag al de hele dag geen pierelke elektriciteit gehad. De vorige dagen schimmelde de voltmeter tussen de 180 en de 250, op en neer. Nu is het nul, niente, zero Volt. Men kan met zijn bloot gat op de draden gaan zitten. Of die zelf in zijn neus steken. Sinds maandag ook geen sikkepit Internet. De temperatuur is al dagenlang tegen de 50°. De zenuwen zijn gespannen, als lijden we allemaal onder een verdovende tandpijn. Alle luiken zijn al dagenland dicht en ons huis lijkt van buiten af gezien, precies een verlaten vesting ergens gewonnen-verloren tussen de omringende olijfgaarden.

    Onze drie Duitse Herders hebben het opgegeven om te waken. Ook zij zoeken overal het kleinste koele plekje om er te slapen. Sorry, geen ongewenst bezoek in deze moordende hitte!

    Is het dan te verwonderen, dat toen ik de WC hoorde ‘chassen’ terwijl ik na de siësta nukkig boven op bed lag te rusten, dat mijn gedachten direct gingen naar die hoopvolle Kerstavond ergens in Wallonië, toen ineens de lichten in huis weer aansprongen, water uit de kraan kwam en er na lange tijd terug gas was om op te koken. Toen het Vrouwtje al die heerlijkheden naar de slaapkamer riep, kwam de man daar meteen vloekend en sakkerend uit gelopen, en tierde de woorden, die U in de titel hierboven vindt.

    Ja, ik weet het. We leven in de heuvels op het platte van de platte boerenbuiten in landelijk Italië. We zijn de laatsten op het elektriciteitsnet dat kilometers ver door veld en bos tot hier geraakt. De stroom is er altijd onstandvastig, ja zelfs zeer wispelturig. Net hetzelfde als met de Internet-Straalverbinding. ’s Zomers zijn er dus veel hoge boomtakken die alle luchtverkeer in de war sturen.

    En ja, we kennen uit het hoofd de antwoorden van de Goden-Almachtig van beide ‘Net-beheerders’. Want verder dan de telefoniste geraken we toch niet. Italië is, moet U weten, op en top ge-automatiseerd, en na uren proberen, worden we te woord gestaan ergens in een grootstad vele honderden kilometer ver. Waar we aan de telefoon iedere keer de naam van ons piepklein dorpje zelfs letter per letter moeten spellen. En telkens is het dan hetzelfde refrein. Is te warm. Of te koud. Te nat. Of te droog. Het gebeurt zelfs dat het ‘een extra grote panne is’, deze keer. En dat we dus heel veel geduld zullen moeten hebben. Spreken met de directie? Gaat niet. Want die is iedere keer ‘in vergadering’. Gegarandeerd zijn die socialisten die telkens met elkaar ‘in debat’ zijn gegaan. Ze doen hun uiterste best. En neen, ze zijn geen amateurs, maar echte professionelen. U zult het wel merken aan hun facturen. Hulp is onderweg! Maar ‘when of where’, dat weten ze niet.

    Ja de streek hier is inderdaad achterlijk en elk ogenblik denken we hier de Romeinse Legioenen te horen voorbij marcheren in hun rinkelende wapenuitrusting, op de heirweg van het nog Zuidelijker Rome naar onze streken aan de Noordzee. Van waar komen anders al die stofwolken op de onverharde ‘strada bianca’, zoals in de Giro d’Italia?’ Daar bovenuit klinkt schel toeterend op de verre ‘Cassia’ (Heirweg) dan de sirene van een ambulance onderweg in de stroom toeristen van het ene ongeval naar het andere.

    Zeker. De hele streek is achterlijk. 3 à 4.000 jaar geleden kwamen de half-wilde nakomelingen van Romulus & Remis hier bij de hoog-ontwikkelde Etrusken hun en ook onze beschaving halen. Deze tijd is hier namelijk blijven stilstaan. Dat ziet men best op de wekelijkse marktdag waar de zaken nog verlopen zoals honderden jaren terug. De mensen zijn arm maar proper. Ze gaan hier zelfs de Zondag nog naar de Mis. En in de jaarlijkse processie ter ere van Maria Magdalena, draagt de socialistische burgemeesters zelfs de handgrepen van de draagberrie van de Heilige. Iedereen knielt zelfs in het stof , als het Allerheiligste voorbij gaat.

    Het is dus een soort achterlijkheid die meer naar authenticiteit neigt. Dat klein laagje stads-vernis dat me dat woordje ‘achterlijkheid’ in de mond legt, is hier vlug weg. Omdat men – en dit zonder de Groenen - dicht bij de Natuur leeft. Waar men de wijd verspreide stilte haast over zijn eigen hoofd kan trekken in dit heerlijk door God gezegend nieuwe vervang-vaderland.

    Beneden aan het Meer loopt kronkelend door de velden, de eeuwenoude pelgrimsweg van Kantelberg (Canterbury) naar Rome, zoals hij daar al eeuwen loopt. Somtijds trekken we er met heimwee naartoe, naar die bewegwijzering, bang afwachtend wanneer onze terugweg naar Vlaanderen vanaf deze Via Francigena noodzakelijkerwijze zal beginnen.

    *

    *

    GEPLUKT UIT DE WOLKEN

    v/d Staatszender in Coburgia.

    *

    De bron van deze inspiratie zult U wel allemaal gezien hebben, hetzij op de VRT of op de VTM. Het was op de vooravond van de Bête Nationale dat de Wereldpers in Bruxelabla-bla storm liep om ‘life’ de ontknoping mee te maken van een aangekondigd wereldgebeuren zoals in Nice. Een attente Wijkagent had een verdacht getint individu opgemerkt, en gepakt en gezakt om in volle publiek de zoveelste moordende terreur-aanslag te plegen. Plaats-delict: het Koninklijk Warande Park. De 19 Burgemeesters van de Agglomeratie kwamen in ijltempo in spoedberaad bijeen, zodat binnen het uur de hele politiemacht te land ter zee en in de lucht kon opgetrommeld worden. De in alle haast bij-geroepen ‘Onderhandelaars’ trokken zich vervolgens de haren uit het hoofd: de man verstond zelfs geen woord Koeterwaals!

    De onderhandelingen liepen dus uit. Tot tien voor zes en toen was het – met een zucht van verlichting - afgelopen. De ‘verdachte’ was een Iranees (?) Gents (?) Hoogstudent die er Stralingstechniek’ (?) studeerde. Daarbij droeg die in de brandende hitte van ‘de Warmste dag van het Jaar’ een stevige winterjas van waaruit witte elektrische draden duidelijk zichtbaar waren. Een nieuw soort explosieven, had men gedacht, bestaande uit stalen platen. Urenlang werd de man door scherpschutters belegerd, de Ontmijningsdienst van het ABL werd erbij gesleurd, tot de man eindelijk kon overtuigd worden, zich tot op zijn onderbroek uit te kleden.

    Einde verhaal. Hoogst waarschijnlijk zit daar stof in voor een nieuwe komische film bestemd voor de Islam-landen. Het zit er zelfs dik in, dat deze geschiedenis een lichtje, ondertiteld ‘Hoe cloot men Frederik’ heeft doen branden bij ISIS…

    Kort daarop kregen we – bij uittreksel deze keer – de Koninklijke Boodschap voor de volgende dag daarna te horen. Gene bang hebben en vooral de verschillen tussen de onderscheiden religies niet ten top drijven.

    Tiens, Tiens. Dus eindelijk wordt uit onverdachte bron impliciet toegegeven, dat er ‘religies’ zijn die aanslagen plegen….

    *

    En dat precies op de dag waarop Donald Buffalo Bill in Amerika op het Republikeinse wapenschild werd geheven.

    De sprekende evidentie tussen deze twee feiten (de Koninklijke Bekentenis en het officieel aangaan van de open strijd) leken mij belangrijk genoeg om op onze blogs voor altijd ‘Buchstabiert‘ (vereeuwigd) te worden. Alleen storend was de Canossa-gang van de Engelse First Lady naar de Duitse First Lady in Berlijn. Ik meende Winston Churchill tot hier te hoeren vloeken van uit zijn potdicht gemetseld graf.

    *

    *

     

    Om af te ronden, en helemaal in de lijn van de titel bovenaan dit stukje, nu het verhaal van het Waalse dorpje Houyet s/Meuse bij Dinant. Het ligt op de ondiepe wildschuimende Lesse en is (was?) een oord van toerisme voor kanovaarders van daar tot in Dinant. We kwamen er langs op de vaderlandse heenreis, op zondag 3 juli, en in het enig ‘restaurant’, enfin een inrichting die eten verschaft (!) dat nog open bleek, vlak voor het beroemde spoorstation, doken we binnen en zochten ons een tafeltje zo ver mogelijk van de toog. We waren er na een paar minuten, de enige bezoekers. En toch duurde het veel te lang voor de gevraagde 'jambonneau’ op ons bord kwam. De ‘Chef’ in de keuken was zeker geen hoogvlieger, ofwel was het varkensknuistje van een overjaarse beer. Handen wassen ging niet: er was niet eens zeep en al evenmin een handdoek. ‘Armen schudden’ gebaarde lachend de rondborstige waardin, die net uit een ander toiletdeurtje stapte.

    Enfin, we hadden op die winderige dag, te beginnen vanaf GIVET, waar de Maas dat land binnenstroomt, genoeg van de streek gezien. We zagen de overwoekerde ruïnes van een domein waar een van ons twee vroeger regelmatig kwam en waarvan geen kat zich daar nog de naam van herinnerde. Op het winderig terrasje, naast de geparkeerde wagen, zat een soort donkergekleurde vagebond te dromen, eenzaam en alleen, maar zonder consummatie.

    Toen ontdekte ik naast me een soort staander met folkloristische informatie, uitgegeven door de Region Walonne. Een en al advertenties voor kleine ambachtelijke ondernemingen uit de buurt, die meenden het van de toeristen – die er niet waren - te moeten hebben..

    Daar vonden wij o.a. deze beschrijving:

     

    Koning Léopold II laat het Château Royal d’Ardenne optrekken in 1874, in het prachtige park van het domein Ardenne. Vervolgens laat Léopold II het kasteel ombouwen tot een luxueus hotel met de bedoeling koningen en andere rijken uit de hele wereld naar Houyet te lokken. Hij wilde dat België, in ’t bijzonder Houyet het toeristische centrum van Europa zou worden. Die wens werd bewaarheid in de periode van 1899 tot 1949, toen dit luxueuze tophotel gouden tijden beleefde, tot 1911 onder leiding van de Compagnie des Wagons-lits en tot 1949 onder het bewind van de familie Marquet.

    Vanwege de schade die tijdens de 2 wereldoorlogen werd aangericht, gingen de deuren van het Château Royal d’Ardenne. Definitief dicht in 1950. Het kasteel stond leeg en ging in 1968 in vlammen op, om vervolgens tot de grond te worden afgebroken.

    Meer informatie op www.chateaudardenne.be

    *

    Tja, in een vorige bijdrage over onze ‘Reisperikelen’ had ik beloofd op deze zaak terug te komen. Een beetje tijd beschikbaar krijgen was de enige voorwaarde.

    Wel, zoals de titel hierboven zegt: de gedwongen afzondering, weerspiegeld in de titel was de directe aanleiding om de stier bij de horens te vatten.

    Vraag: wij, Vlamingen moesten vanaf de paplepel Frans leren op school. ‘Goed zijn Frans kennen’ was immers de enige voorwaarde om in de Ambtenarij of het Zakenleven te geraken. Waarom moesten de Franstaligen geen Vlaams leren? De ‘Union’ moest toch zorgen voor de ‘Force’?

    Voor iedereen die zoekt waarom Coburgia altijd al een doodgeboren kind is gewees, ligt daar de stof voor meer dan een hoogstudenten-thesis om in het Vlaanderen van vandaag ‘cum laude’ te slagen.

    Gelukkig is dat straks allemaal niet meer nodig, als de Vlaming eindelijk thuis is in eigen land…..

    *

    *

    22-07-2016, 11:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    19-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3536

    8/1618 * - Terreurvrienden? Heel zeker! – Markt & Stadnhuis Ousdenaarde – Nice und keinEnde: alle waarschuwingen blijven vruchteloos – Dit is de Heilige Oorlog tegen ons -

    .

    DEEL 4

    *

    Maandag 18 juli 2016

    Zon 5u50-21u46

    H Frederik van Utrecht

    *

    *

    Als een vlam uit ons rijke verleden:

    De versteende gotiek van het Stadhuis Oudenaarde….

    *

    *

    Neen, deze keer bleef ‘Le Pomme D’Or’ op de Grote Markt, vlak bij het Stadhuis in Oudenaarde buiten schot. Voorheen was dat ‘De Gouden Appel’ voor er ergens een of andere Franse Koning zich er mee bemoeide. Zijn naam ben ik vergeten, maar hij wilde wel dat de Vlamingen hem daar eeuwig dankbaar voor zouden zijn. Zodat zijn naam zou blijven voort leven. Dat was zijn manier om te bedanken voor het geroofde goud. En neen, de wandtapijten van Oudenaarde, gemerkt met het kleine uilenbrilletje, die in Italië wereldberoemd zijn, kregen we niet te zien. Wel de opengebroken straten rond de Markt, die daar al, zo zei men ons, wekenlang zo lagen wegens te slecht weer geweest…

    *

    Terwijl de Wederhelft daar in Oudenaarde boodschappen deed, trof ik thuis op de computer nog onderstaand stukje over Geert Wilders aan. Spijtig genoeg vergat ik daarvan de ‘Bron’ te noteren, zodat U het moet doen met de natte vinger.

    Te noteren: die dag moest de memorabele dag van ‘Katorze Zwiejet’ in Nice nog geboren worden. Het ongeluk echter zat al wel flink in ‘the clouds’, en zelfs de Franse Anti Terreur Politie viel daarbij niet uit de lucht.

    Och: hoeveel jaren reeds waarschuwen wij hiervoor? Het is om er wanhopig bij te worden! Slechts weinigen luisteren of denken na, ja hier en daar worden schouders opgehaald voor de ongeluks-predikers van Het Vlaams Belang, dat eigenlijk beter ‘s Werelds Belang zou heten. Want de hele wereld heeft belang bij de door hen aangehaalde feiten.

    Maar misschien dat er eerst overal ‘Staatsgrepen’ moeten ondernomen worden, om deze waanzin te stippen? Al zou, volgens mijn allerindividueelste expressie van mijn allerindividueelste emoties, beter zonder meer op een paar paddenstoel-dingetjes op Mekka en Medina gedropt worden.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    PVV na uitspraak NCTV: 'Rutte is terreurvriend'

    *  

    Ook in Den Haag is uiteraard gereageerd op het nieuws dat tientallen terroristen met vluchtelingen meereizen naar Europa. Geert Wilders noemt premier Rutt zelfs een 'terreurvriend'.

    Naar aanleiding van de uitspraak van Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) Dick Schoof, heeft de PVV Kamervragen gesteld. De partij vraagt Rutte de Nederlandse grenzen te sluiten en de AZC's hermetisch af te sluiten. Terloops wordt Rutte nog een terreurvriend genoemd: 'Waarom gedraagt u zich als een vijand van het Nederlandse volk en een terreurvriend?'

    D66 geeft in een reactie aan dat er zorgen zijn om de uitspraken van de NCTV, ze noemen deze 'ernstig'. De partij legt in een verklaring uit dat ze een sterke Europese grens- en kustwacht willen. Ook zijn er zorgen over het identificatieproces bij de Integratie- en Naturalisatiedienst (IND). Die zou volgens D66 niet op orde zijn. De maatregelen die staatssecretaris Dijkhoff aankondigde worden aangehaald. D66 wil weten of die maatregelen voldoende zijn.

    De NCTV erkent dus dat er terroristen meereizen met de vluchtelingen. In Europa zouden zich verschillende IS-cellen bevinden die bereid zijn een aanslag te plegen. Of die cellen zich ook in Nederland bevinden kan de NCTV niet vaststellen, maar ook niet uitsluiten. Eerder gaf de NCTV aan dat er geen aanwijzingen waren dat terroristen meeliften op de vluchtelingenstroom.

    *

    *

    De bijna verslagen Islam-vijand stuurt nu ook officieel, in afwachting van z’n eigen leegbloeden, vrouwen en kinderen om overal in het Avondland bom-aanslagen te plegen tegen onschuldige ongewapende burgers. Maar steevast worden deze moordaanslagen uitgelegd als zijnde het werk van ‘psychopaten’. Nergens mag het woord ‘Moslim’ of ‘Islam’ vallen, zodat mensen lijk ondergetekende dan maar meteen denken, dat alle ‘Nieuwelingen van die soort, psychopaten in de dop zijn. ‘In de dop’, en meestal ook nog ‘aan de dop’.

    Dat die een ‘Heilige Oorlog‘ tegen ons voeren, is gewoon en ongemakkelijke realiteit tussen zoveel andere ongemakkelijke realiteiten. Net zoals de taal-armoegrens nu ook al een stakersgrens is geworden. Is wel zo, maar mag niet luidop gezegd worden, want in Coburgia mag de Waarheid nergens en nooit luidop gezegd worden. Is niet diplomatisch genoeg, maar wel de reden waarom ons Land na de voorlopig laatste wereld-oorlog door de 2 Staatsdragende Partijen naar de afgrond is geregeerd.

    Een suggestie voor de oplossing?

    Alle terreurvrienden via de stembus zelf die afgrond inkeilen en in dit EU-verhaal de bladzijde met vaste hand omdraaien. Om het zogezegd ‘Algemeen Belang’ van een bende primitieve nieuwkomers of klaplopers te vervangen door Het Vlaams Belang. Het Belang van onze vrije eigen Burgers. Van zij die met eigen handen de eigen welstand hebben opgebouwd, die doorheen de eeuwen Vlaanderens grootheid hebben uitgemaakt. ‘Dromen, denken, doen, volharden’ dat is niet het devies van de Vreemde Meesters in ’t land, die alleen uit zogenaamde vooruitstrevendheid, op eigen profijt uit zijn. Die in de eerste plaats ervoor gezorgd hebben, dat onze Kerken zijn leeggelopen, zodat zij de leeggelopen koppen kunnen volgieten met zullers-zagemeel.

    Tegen 2050 beloven dat soort ‘zullers’ dat er NUL doden in het verkeer zullen vallen. Zo goed zijn ze in het wijsmaken.

    De meest barbaarse mensensoort ter wereld hebben ze hier een tweede thuis gegeven, straal voorbijgaand aan het feit dat er daarvoor eerst eigen volk op straat diende te worden gezet. De ingevoerde wreedaardigheid op mens en dier werd gesust met de belofte dat er, dank zij hen, er een soort ‘gematigde’ wreedheid zou ontstaan.

    En het ergste is, dat ze tegen beter weten in, niet willen toegeven dat ze, sedert het einde van de laatste wereldoorlog, eigenlijk als slaapwandelaars handelen in opdracht van de Allergrootste Mogendheid Aller Tijden. Eerst (1957) in alle haast enkele landen doen samenklitten om een soort Underdog United States of Europ te vormen, waarbij ze het eerste gebod voor een goede werking, namelijk de huis-tuin en keukenreglementen, feestelijk over het hoofd zagen. Ze vormden gewoon met woorden een soort Republiek der Verenigde Bavianen. Dat het ‘spaak’ zou kunnen lopen, wilden ze niet eens zien. Stonden ze immers niet als uit één blok gegoten, rond de Grote Socialist, ‘le bon Belge’, Paul Henri Spaak, vader van de Vlamings-haatster Antoinette-de-Verschrompelde. Zij die op de achtergrond nog altijd de lakens uitdeelt in Bruxellabla-bla. Naarmate het Clubje van Zes groeide, verdikten ook de nekken van de kopstukken, in verhouding tot hun pretentie. Net als hun broodheren, wilden ze een ‘Na-Aap President’ hebben. Die lieten ze net als hun ‘Ministers’, niet kiezen door hun onderdanen, maar ze kozen hem zelf. Onder elkaar. Het werd Herman Vogelkoppeke, ooit Premier van Coburgia, in die functie ook nooit verkozen via de stembus, maar daar geparachuteerd door de maffia, die later bekendheid zou verwerven (samen met de Roden) als de fraudeurs van Arco/Dexia, de Panama Papers, de Optima Bank, enz.

    Hun grootste verdienste, zoals ze zelf zeggen? Ze zouden Europa behoed hebben voor onderlinge nationalistische oorlogen. Om die binnen te leiden in een laatste Grote Wereld Oorlog?

    Dat paste niet alleen in hun kraam, het was een noodzaak om van het Nationaal Socialisme het Internationaal Socialisme te maken. Van ‘De Nieuwe Orde’ naar de ‘Nieuwe Wereld Orde’ der, net als in Amerika, de Sociaal Democraten van the Clinton Wife.

    En net nu het doel in zicht komt, vervalt het Oude Avondland tot zijn oude eigenheid van een lappendeken van zelfstandig denkende soevereine landen en volkeren. Het is niet zoals de Nieuwe Wereld aan de Overkant der Grote Plas: een samenraapsel van allemaal verschillende individuen, ooit kris-kras als gelukzoekers en avonturiers op schattenjacht getrokken.

    Europa is geen massa van toevallig bij elkaar gestroomde enkelingen onder Het Recht van de Sterkste, maar het is een eenheid van diepgewortelde burgers die na het nomadenleven van de tijd van pijl en boog, het oudste gevoel van beschaving in zich dragen: een eigen haard met eigen Geliefden daar rond.

    *

    We leren allemaal uit de fouten van het verleden. Omdat ons oneindig verleden ook onze oneindige toekomst zal zijn, maar dan in een steeds snellere rotatie.

    Eenmaal de vernietigers van een Verenigd Europa zullen verdwenen zijn, verjaagd of opgehangen, moeten hun plaatsen ingenomen worden, niet meer door ‘zullers’ maar door ‘doenders’. Door volksleiders die niet meer Linkx azen op andermans rijkdom, maar die reglementen maken die in elk land de onderlinge handel en ondernemerszin alle initiatieven laten. Die de oude Christelijke waarden die hun degelijkheid meer dan bewezen hebben, terug in ere te herstellen. Door gewoon als schoenmakers, bij hun eigen leest te blijven en niet alles beter te willen doen, zoals het Onderwijs.

    Maar vooral door de werkzaamheid van elk individu weer in ere te herstellen. Door hem of haar van de vruchten van de arbeid weer zelf te laten genieten, in plaats van die boven hun hoofd met gulle hand uit te delen.

    Elke voordeur aan de straatkant wordt afgesloten, zo ook de voordeuren aan de buitengrenzen. Niemand komt er in, zonder dat die in eigen onderhoud kan voorzien, de taal spreekt en bereid is te leven naar onze waarden en normen. Het is hen verboden onze nationaliteit aan te nemen of enig aandeel te hebben in ’s Lands Bestuur.

    De Donkere Tijden aldus voorbij zijnde, wordt er met man en macht gewerkt aan een totaal Onafhankelijke Europese Natie, die de hand uitsteekt voor samenwerking naar Oost en West, zonder daarbij noch aan de ene noch aan de andere onderhorig te zijn. We zijn niemands knecht, maar ook niemands Meester.

    Voor de Lage Landen byder Zee zal het symbool dan weer de Klauwende Zwarte Leeuw zijn die worstelt tegen de golven en glansrijk boven blijft.

    *

    *

    *

    19-07-2016, 17:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3536

    8/1618 * - Terreurvrienden? Heel zeker! – Markt & Stadnhuis Ousdenaarde – Nice und keinEnde: alle waarschuwingen blijven vruchteloos – Dit is de Heilige Oorlog tegen ons -

    .

    DEEL 4

    *

    Maandag 18 juli 2016

    Zon 5u50-21u46

    H Frederik van Utrecht

    *

    3536 - OVER DE VRIENDEN VAN DE ISLAM STAATS-TERREUR EN ANDER GESPUIS

    *

    Als een vlam uit ons rijke verleden:

    De versteende gotiek van het Stadhuis Oudenaarde….

    *

    *

    Neen, deze keer bleef ‘Le Pomme D’Or’ op de Grote Markt, vlak bij het Stadhuis in Oudenaarde buiten schot. Voorheen was dat ‘De Gouden Appel’ voor er ergens een of andere Franse Koning zich er mee bemoeide. Zijn naam ben ik vergeten, maar hij wilde wel dat de Vlamingen hem daar eeuwig dankbaar voor zouden zijn. Zodat zijn naam zou blijven voort leven. Dat was zijn manier om te bedanken voor het geroofde goud. En neen, de wandtapijten van Oudenaarde, gemerkt met het kleine uilenbrilletje, die in Italië wereldberoemd zijn, kregen we niet te zien. Wel de opengebroken straten rond de Markt, die daar al, zo zei men ons, wekenlang zo lagen wegens te slecht weer geweest…

    *

    Terwijl de Wederhelft daar in Oudenaarde boodschappen deed, trof ik thuis op de computer nog onderstaand stukje over Geert Wilders aan. Spijtig genoeg vergat ik daarvan de ‘Bron’ te noteren, zodat U het moet doen met de natte vinger.

    Te noteren: die dag moest de memorabele dag van ‘Katorze Zwiejet’ in Nice nog geboren worden. Het ongeluk echter zat al wel flink in ‘the clouds’, en zelfs de Franse Anti Terreur Politie viel daarbij niet uit de lucht.

    Och: hoeveel jaren reeds waarschuwen wij hiervoor? Het is om er wanhopig bij te worden! Slechts weinigen luisteren of denken na, ja hier en daar worden schouders opgehaald voor de ongeluks-predikers van Het Vlaams Belang, dat eigenlijk beter ‘s Werelds Belang zou heten. Want de hele wereld heeft belang bij de door hen aangehaalde feiten.

    Maar misschien dat er eerst overal ‘Staatsgrepen’ moeten ondernomen worden, om deze waanzin te stippen? Al zou, volgens mijn allerindividueelste expressie van mijn allerindividueelste emoties, beter zonder meer op een paar paddenstoel-dingetjes op Mekka en Medina gedropt worden.

    *

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    PVV na uitspraak NCTV: 'Rutte is terreurvriend'

    *  

    Ook in Den Haag is uiteraard gereageerd op het nieuws dat tientallen terroristen met vluchtelingen meereizen naar Europa. Geert Wilders noemt premier Rutt zelfs een 'terreurvriend'.

    Naar aanleiding van de uitspraak van Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) Dick Schoof, heeft de PVV Kamervragen gesteld. De partij vraagt Rutte de Nederlandse grenzen te sluiten en de AZC's hermetisch af te sluiten. Terloops wordt Rutte nog een terreurvriend genoemd: 'Waarom gedraagt u zich als een vijand van het Nederlandse volk en een terreurvriend?'

    D66 geeft in een reactie aan dat er zorgen zijn om de uitspraken van de NCTV, ze noemen deze 'ernstig'. De partij legt in een verklaring uit dat ze een sterke Europese grens- en kustwacht willen. Ook zijn er zorgen over het identificatieproces bij de Integratie- en Naturalisatiedienst (IND). Die zou volgens D66 niet op orde zijn. De maatregelen die staatssecretaris Dijkhoff aankondigde worden aangehaald. D66 wil weten of die maatregelen voldoende zijn.

    De NCTV erkent dus dat er terroristen meereizen met de vluchtelingen. In Europa zouden zich verschillende IS-cellen bevinden die bereid zijn een aanslag te plegen. Of die cellen zich ook in Nederland bevinden kan de NCTV niet vaststellen, maar ook niet uitsluiten. Eerder gaf de NCTV aan dat er geen aanwijzingen waren dat terroristen meeliften op de vluchtelingenstroom.

    *

    *

    *

    De bijna verslagen Islam-vijand stuurt nu ook officieel, in afwachting van z’n eigen leegbloeden, vrouwen en kinderen om overal in het Avondland bom-aanslagen te plegen tegen onschuldige ongewapende burgers. Maar steevast worden deze moordaanslagen uitgelegd als zijnde het werk van ‘psychopaten’. Nergens mag het woord ‘Moslim’ of ‘Islam’ vallen, zodat mensen lijk ondergetekende dan maar meteen denken, dat alle ‘Nieuwelingen van die soort, psychopaten in de dop zijn. ‘In de dop’, en meestal ook nog ‘aan de dop’.

    Dat die een ‘Heilige Oorlog‘ tegen ons voeren, is gewoon en ongemakkelijke realiteit tussen zoveel andere ongemakkelijke realiteiten. Net zoals de taal-armoegrens nu ook al een stakersgrens is geworden. Is wel zo, maar mag niet luidop gezegd worden, want in Coburgia mag de Waarheid nergens en nooit luidop gezegd worden. Is niet diplomatisch genoeg, maar wel de reden waarom ons Land na de voorlopig laatste wereld-oorlog door de 2 Staatsdragende Partijen naar de afgrond is geregeerd.

    Een suggestie voor de oplossing?

    Alle terreurvrienden via de stembus zelf die afgrond inkeilen en in dit EU-verhaal de bladzijde met vaste hand omdraaien. Om het zogezegd ‘Algemeen Belang’ van een bende primitieve nieuwkomers of klaplopers te vervangen door Het Vlaams Belang. Het Belang van onze vrije eigen Burgers. Van zij die met eigen handen de eigen welstand hebben opgebouwd, die doorheen de eeuwen Vlaanderens grootheid hebben uitgemaakt. ‘Dromen, denken, doen, volharden’ dat is niet het devies van de Vreemde Meesters in ’t land, die alleen uit zogenaamde vooruitstrevendheid, op eigen profijt uit zijn. Die in de eerste plaats ervoor gezorgd hebben, dat onze Kerken zijn leeggelopen, zodat zij de leeggelopen koppen kunnen volgieten met zullers-zagemeel.

    Tegen 2050 beloven dat soort ‘zullers’ dat er NUL doden in het verkeer zullen vallen. Zo goed zijn ze in het wijsmaken.

    De meest barbaarse mensensoort ter wereld hebben ze hier een tweede thuis gegeven, straal voorbijgaand aan het feit dat er daarvoor eerst eigen volk op straat diende te worden gezet. De ingevoerde wreedaardigheid op mens en dier werd gesust met de belofte dat er, dank zij hen, er een soort ‘gematigde’ wreedheid zou ontstaan.

    En het ergste is, dat ze tegen beter weten in, niet willen toegeven dat ze, sedert het einde van de laatste wereldoorlog, eigenlijk als slaapwandelaars handelen in opdracht van de Allergrootste Mogendheid Aller Tijden. Eerst (1957) in alle haast enkele landen doen samenklitten om een soort Underdog United States of Europ te vormen, waarbij ze het eerste gebod voor een goede werking, namelijk de huis-tuin en keukenreglementen, feestelijk over het hoofd zagen. Ze vormden gewoon met woorden een soort Republiek der Verenigde Bavianen. Dat het ‘spaak’ zou kunnen lopen, wilden ze niet eens zien. Stonden ze immers niet als uit één blok gegoten, rond de Grote Socialist, ‘le bon Belge’, Paul Henri Spaak, vader van de Vlamings-haatster Antoinette-de-Verschrompelde. Zij die op de achtergrond nog altijd de lakens uitdeelt in Bruxellabla-bla. Naarmate het Clubje van Zes groeide, verdikten ook de nekken van de kopstukken, in verhouding tot hun pretentie. Net als hun broodheren, wilden ze een ‘Na-Aap President’ hebben. Die lieten ze net als hun ‘Ministers’, niet kiezen door hun onderdanen, maar ze kozen hem zelf. Onder elkaar. Het werd Herman Vogelkoppeke, ooit Premier van Coburgia, in die functie ook nooit verkozen via de stembus, maar daar geparachuteerd door de maffia, die later bekendheid zou verwerven (samen met de Roden) als de fraudeurs van Arco/Dexia, de Panama Papers, de Optima Bank, enz.

    Hun grootste verdienste, zoals ze zelf zeggen? Ze zouden Europa behoed hebben voor onderlinge nationalistische oorlogen. Om die binnen te leiden in een laatste Grote Wereld Oorlog?

    Dat paste niet alleen in hun kraam, het was een noodzaak om van het Nationaal Socialisme het Internationaal Socialisme te maken. Van ‘De Nieuwe Orde’ naar de ‘Nieuwe Wereld Orde’ der, net als in Amerika, de Sociaal Democraten van the Clinton Wife.

    En net nu het doel in zicht komt, vervalt het Oude Avondland tot zijn oude eigenheid van een lappendeken van zelfstandig denkende soevereine landen en volkeren. Het is niet zoals de Nieuwe Wereld aan de Overkant der Grote Plas: een samenraapsel van allemaal verschillende individuen, ooit kris-kras als gelukzoekers en avonturiers op schattenjacht getrokken.

    Europa is geen massa van toevallig bij elkaar gestroomde enkelingen onder Het Recht van de Sterkste, maar het is een eenheid van diepgewortelde burgers die na het nomadenleven van de tijd van pijl en boog, het oudste gevoel van beschaving in zich dragen: een eigen haard met eigen Geliefden daar rond.

    *

    We leren allemaal uit de fouten van het verleden. Omdat ons oneindig verleden ook onze oneindige toekomst zal zijn, maar dan in een steeds snellere rotatie.

    Eenmaal de vernietigers van een Verenigd Europa zullen verdwenen zijn, verjaagd of opgehangen, moeten hun plaatsen ingenomen worden, niet meer door ‘zullers’ maar door ‘doenders’. Door volksleiders die niet meer Linkx azen op andermans rijkdom, maar die reglementen maken die in elk land de onderlinge handel en ondernemerszin alle initiatieven laten. Die de oude Christelijke waarden die hun degelijkheid meer dan bewezen hebben, terug in ere te herstellen. Door gewoon als schoenmakers, bij hun eigen leest te blijven en niet alles beter te willen doen, zoals het Onderwijs.

    Maar vooral door de werkzaamheid van elk individu weer in ere te herstellen. Door hem of haar van de vruchten van de arbeid weer zelf te laten genieten, in plaats van die boven hun hoofd met gulle hand uit te delen.

    Elke voordeur aan de straatkant wordt afgesloten, zo ook de voordeuren aan de buitengrenzen. Niemand komt er in, zonder dat die in eigen onderhoud kan voorzien, de taal spreekt en bereid is te leven naar onze waarden en normen. Het is hen verboden onze nationaliteit aan te nemen of enig aandeel te hebben in ’s Lands Bestuur.

    De Donkere Tijden aldus voorbij zijnde, wordt er met man en macht gewerkt aan een totaal Onafhankelijke Europese Natie, die de hand uitsteekt voor samenwerking naar Oost en West, zonder daarbij noch aan de ene noch aan de andere onderhorig te zijn. We zijn niemands knecht, maar ook niemands Meester.

    Voor de Lage Landen byder Zee zal het symbool dan weer de Klauwende Zwarte Leeuw zijn die worstelt tegen de golven en glansrijk boven blijft.

    *

    *

    *

     

     













    19-07-2016, 17:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3535

    6/1176 * - Breughel Boeren-Bruiloft – Brugge: Van Eyckplein - Uitbollen en gepakt en gezadeld naar d’Overkant der Alpen -

    .

    DEEL 3

    *

    Maandag 18 juli 2016

    Zon 5u50-21u46

    H Frederik van Utrecht

    *

     

    *

    De Smulpaap – Adriaan Brouwer

    *

    *

    DE DAG DAAROP

    Oefening om de hardwerkende medemens beter te leren kennen.

    *

    Wel, de dag daarop was het 11 juli en het familiefeest was pas uit toen de haan begon te kraaien. Naast dat beetje hoofdpijn die trouwens wel vlug zou overgaan zal de herinnering aan deze 11de Juli voor altijd bijblijven. Alleen in de Hemel bestaat er nog een waterkansje op beter. Was Pieter Breughel de Oude erbij geweest, dan had er vandaag een verbeterde versie van De Boerenbruiloft bestaan. Een versie zonder rijstpap en heupwiegende boerinnen. Een versie weliswaar ook zonder borden rijstpap die op een wagenberd binnen gedragen werden. Maar een versie met huppelende nichtjes en neefjes die royaal van tafel tot tafel, licht als veertjes liepen met de fijnste borrel-hapjes en met parelend nat voor de gasten. Het geheel leek trouwens helemaal niet op een feest bij ‘boeren’, tenzij U met deze term geen scheldwoord, maar eerder een eretitel bedoelt, daarbij het beeld oproepend van die ene Koning van Frankrijk die het ooit presteerde om op Staatsbezoek in Brugge, woorden te krijgen met zijn adellijke wederhelft. Zij meende, daar die dag Hare Majesteit, de enige Koningin te zijn. Maar ze zag rondom niets anders dan Koninginnen. Gisteren op dat familiefeest waren dat geen Brugse Prinsessen of Koninginnen, maar eerder net boven de grond zwevende engelen. Of moet ik eerder spreken niet van engeltjes, maar van zondekens, zodanig betoverende Sneeuwwitjes als die waren. Ze waren er in alle maten en gewichten, in alle schitteringen en kleuren van de regenboog. Ook de Heren hadden het warm, want het was de zoveelste dag op rij met tropische temperaturen. Zo dat zelfs de vele frisse pintjes niet echt verkoeling brachten. Maar wel een gebabbel van je welste waar zelfs de luide ‘muziek’ niet tegenop kon. Gelukkig stonden de twee hoge grote poorten wagenwijd open, zodat de frisse lucht overal vrij spel had.

    Men zag er elkaar weer, er werden handjes geschud, of zoentjes gewisseld en de stemming steeg met de minuut.

    Een feest dus om ‘U’ tegen te zeggen. En dat had niets te zien met de Vlaamse Hoogdag van de dag daarop. De juiste stemming werd niet vertolkt door wapperende Leeuwenvlaggen, maar door de vreugde in de harten en op de tongen.

    Want voor de meeste feestvierders was maandag 11 Juli nog altijd geen Feestdag, maar een gewone werkdag die al begon om 05 uur in de morgen. Het waren dan ook allemaal bonken van venten wier vuisten jeukten naar het werk. En ze wilden de vele kilometer weg afgelegd hebben voor de ochtenddrukte begon.

    De paarden moesten voor ze de weg op konden, eerst nog ‘gedaan’ worden en in de wei gebracht, want het zou donker zijn voor ze weer thuis waren. Zo zou de werf ten laatste vrijdag moeten gedaan zijn en konden er effen rekeningen gemaakt worden. Ze wisten namelijk maar al te wel de risico’s met dat Walenvolk van meestal beroepsdoppers van vader op zoon.

    De anderen op de dansvloer (m/v) hadden werk op het veld of in de stallen en die zouden, tegen vrijdagavond minstens even afgebeuld zijn als de anderen. Waarbij de vrouwen evengoed hun maannetje konden staan als de Heren der Schepping.

    We waren de vrijdag daarvoor bij valavond nog op het Hof geweest om vast te stellen, dat naast de morgenstond, ook de avondstond goud in de mond kan hebben. Boer en boerin (94 en 88) legden de laatste hand aan hun groentetuintje, terwijl ‘de kleine’ met een voorheftruck vliegensvlug de hofplaats ronddweilde om de klaarliggende hoopjes onkruid weg te voeren die Grote Broer met armvolle grepen in de laadbak deponeerde. Ja Ja, daar bestaan zelfs heel oude schilderijen van, van ‘zo d’Ouden zongen, zo piepen de Jongen’, en jong geleerd is oud gedaan.

    Vol-geautomatiseerd veel besproken runder-kweekbedrijf met 400 koeien en een nevenbedrijf van wegeniswerken, in totaal zo’n 40 man aan het werk: wie zei daar nog dat arbeid niet adelt of niet jong houdt?

    Och ja, de wijn (Italiaanse Chianti) was voortreffelijk en geheel in overeenstemming met de rest van het buffet. Waardoor, thuis gekomen, een zitje op het koele grastapijt de dag besloot. Tot 3 Barmhartige Samaritanen mij uit deze illusie en in mijn bed hielpen. Zei de Engel die daarbij hielp dat ze meteen de Zegen van de Pastoor had meegebracht met de vraag om in de toekomst niet meer zo flagrant te zondigen.

    Heel juist kreeg ik ’s anderendaags bij de koffietafel te horen. ‘Plus est en Vous’ was nu echt geen manier om een ongelukkige Liefde verse goede moed toe te wensen.

    Weet ik nog niet zo goed. Want we waren bij een familie te gast geweest, die in hele voorgaande generaties datzelfde principe onbewust misschien van zeer dichtbij heeft toegepast.

    Nog een frisse en vrolijke Vlaamse Feestdag gewenst! En drink met mate. Desnoods wegens de juiste dosering, uit een soort pluvio-meter, een hoog maatglas met millimeter streepjes. Want het Leven is één groot laboratorium!

    *

    *

    De dinsdag daarop waren we in Brugge samen met iemand die al jaren de Barmhartige Samaritaanse speelt voor mijn oudere zus. Een mossel-festijn op het Van Eyckplein naast de oude Middeleeuwse kaaimuren tot waar ooit eens de Zee zelf het land binnenstroomde. Florentijnse trapgevels of Lombardische Paleizen en een regelmatig tingelend klokje waren daarvan de stomme getuigen. De garçons waren er vlug en vrolijk, in het midden latend of ze nu per uur dan wel per kilometer werden betaald. En zeggen dat ik hier honderden keren ben voorbijgereden, onbewust natuurlijk, en altijd gehaast naar dat Hoofdkantoor der wel Zeer Directe Belastingen, daar dichtbij, met de schrikkelijke naam in dat straatje met de naam van Oude Zak, die iedere West-Vlaamse collega-fiscalist met angst betrad….’Oude Zak’, of ‘Zakske’, twee Brugse adressen als vogelverschrikkers!

    De woensdag dienden we aan te schuiven bij een BBQ van het koppel waarvan de man de zondag daarvoor het reeds besproken feest had voor zijn pensionering: we zagen daar die dag geen ‘Boerenbruiloft’, maar de erkentelijkheid van een paar bedrijven die samen wilden feestvieren op het binnenste-buiten gekeerde voor-vaderlijk erf, dat intussen werd omgetoverd tot een modern goed draaiend bedrijf voor industriële grondwerken.

    Laat ik het maar bekennen: we waren niet bij Fernand Huts van de Katoen Natie, of bij Mr DeNul van het Antwerps Baggerbedrijf, maar bij een even werkzame en ondernemende Nieuwe ‘Boer Clercq’. De Christus–oude leuze van ‘Plus est en Vous’ 7/7 in de praktijk gebracht.

    En kort na de middag, op donderdag 14 Juli, dienden we het daar in de Vlaamse Ardennen voor bekeken te houden. De voorziene tijd was gewoon op.

    Moe, maar tevreden, enz, zijn we de zaterdagnacht thuis gekomen. Juist op tijd om na een paar uur vast te stellen dat ons Internet nog maar eens plat lag.

     

    *

    *

    19-07-2016, 16:53 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3534

     

    4/1302 herdacht zoals het zegenen der kanonnen van Hitler – Visie Gorbatsjov: is de Navo anti-Rusland? –Navo Top 2017 in Bx -

    .

    DEEL 2

    *

    Maandag 18 juli 2016

    Zon 5u50-21u46

    H Frederik van Utrecht

    *

    *

    *

    We staan aan de rand van een nieuwe Koude Oorlog" ©getty

    *

    *

    Wie zegende de kanonnen van Hitler? Het ws zeker geen Immam”.

    Dat waren vandaag de woorden van de Reizende Carrousel Rudy Vrankx, de pratende gespleten tong van Marx, de bedenker van het Communisme. Maar ook hij kan deswegen, bij het zien van duizenden afgeslachte burgers in Irak, volgens zijn eigen verklaring, ‘blijven functioneren’ as journalist en oorlogs correspondent. Zo ook was Stalin, die volgens zijn eigen zeggen, kon treuren om één dode, maar dat één miljoen doden slechts een cijfer was in de statistieken….. Vrankx bevindt zich dus in goed gezelschap. En door wie zouden die doden van Vrankx dan zijn afgeslacht? Zeker niet door een Rooms Katholieke Nuntius! Neen, dat potje laat ons Rudueke liever gedekt… Scheeltje toe en en rap over iets anders beginnen.

    Lees: hoe hangt een hoernalist de Zwarte IS-vlag naar de wind?

    Hoe zou Rudieke geschreven hebben, daags voor 11 Juli 1302? Ook zoals De Morgen op 10 Juli 1016, vandaag?

    Voorbeeld (Na gespeeld).

    Na de nachtelijke moordpartij op onschuldige Franse Edellieden op werkbezoek in Brugge, bijgenaamd De Brugse Metten, stuurde de de nobele Franse Koning, de Schone Filips, de mooi-verrlichte Despoot, zijn dichtste Koninklijke Medewerkers naar Kortrijk, om dat opstandig volkje daar, net als de H. O’Bama dat zoveel honderden jaren later ook tegenover de Europeanen zou doen, te overtuigen van zijn goede bedelingen. Maar belust op al die overweldigende rijkdom die deze Adellijke Overweldigers te paard op hun dure Arabische hengsten verspreidden, o.a. de gulden sporen van puur goud bezet met edelstenen en diamanten die deze Gezanten droegen, hakten de opstandige Vlaamse plattelandsbewoners al de edellieden recht de pan in. Zodat ze al die geroofde kostbaarheden konden verbergen onderaan de zolderibg van de O.L. Vrouwenkerk aldaar. Alwaar die, rond 1384, bij een volgende Franse vredesmissie, samen met een afzichtelijk boeren-uurwerk dat boven het Kortrijks Belfort troonde, als oorlogsbuit konden meeslepen naar Dyjon in Vranlrijk. Waar het nog altijd prijkt, bovenop een andere meer geciviliseerde toren. Die beelden heetten in Kortrijk in onvervalst Vlaams Manen en Kalle die de uren sloegen. Maar in Dyjon is dat koppel sedertdien doofstom gebleven, te wijten waarschijnlijk aan al die mosrterrszaadjes in de maaltijd uit de Moutarde de Dyjon die ze daar te slikken krijgen.

    Maar tot op de huidige dag weigeren de Vlamingen de (grijpgrage) uitgestoken hand van Parijs te aanvaarden. Integendeel, rond half november van vorig jaar, werd door Marokkaanse inwoners uit Molebêk, hun Noord-Afikaanse Hoofdstad (nabij Broekzele in Vlaams Brabant) een moordende rad op Parijs georganiseerd, die in de Parijse moerlemeie (bataclan) en op enkele terrasjes rondom, vele onschuldige feestvierders het leven heeft gekost.

    Na dit aangepast overzicht van het gewne leven, gaan we over tot de orde van de dag. En zie; weeral zijn het de schaduwen van figuren uit de voorbije eeuwen, die de dans leiden. En weer is het iemand (Michael Gorbastjov) die ooit tijd vond, om als gewezen Russisch Staatshoofd, samen met de gewezen Amerikaanse President en pinda-boer Jimmy Carter bij een bekend West Vlaamse Textielgigant en selfmande man (Bier Ckrcq) aan de feestdis te komen aanzitten in het Kortrijkse Deerlijk. We heffen bij deze het glas op zijn gezondheid!

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    09-07-16, 14.04u - Bron: Belga

    *

    Gorbatsjov haalt fors uit op NAVO-top: "Het Westen bereidt een hete oorlog voor"

    *

    Michaël Gorbatsjov, de laatste president van de Sovjet-Unie, heeft vandaag forse kritiek geuit op de NAVO. Volgens Gorbatsjov is het Westen gestart met "het voorbereiden van de escalatie van de Koude Oorlog naar een hete oorlog".

    Op de NAVO-top in Warschau werd gisteren de installatie beklonken van vier nieuwe multinationale bataljons in de Baltische staten en Polen. Samen met een reeks eerdere ingrepen moeten die Oost-Europa geruststellen en een duidelijk signaal uitsturen naar Moskou, na de annexatie van de Krim en de Russische steun aan de separatisten in Oekraïne.

     

    Het Kremlin verwijt de NAVO echter dat zij zelf de confrontatie zoekt. En ook Gorbatsjov zit op die lijn. "Alle retoriek in Warschau ademt volop het verlangen om Rusland haast de oorlog te verklaren", oordeelt hij. "Ze spreken enkel over defensie, maar bereiden zich eigenlijk voor op offensieve operaties."

    Geen anti-Ruslandtop

    De NAVO-top staat inderdaad grotendeels in het kader van Rusland en de militaire versterkingen op de oostflank. Maar telkens weer herhaalt topman Jens Stoltenberg dat het westen geen confrontatie zoekt. "We zien geen enkele directe dreiging tegen een bondgenoot van de NAVO. Maar Rusland is ook geen strategische partner", klonk het.

     

    "Niemand wil hier een anti-Ruslandtop van maken", verzekerde ook premier Charles Michel. Volgens hem bestaat binnen de NAVO grote eensgezindheid over de dubbele houding ten aanzien van Rusland, met een forsere militaire houding om vanuit een sterke positie de dialoog te kunnen aangaan.

    Activiteiten in Afghanistan

    De Britse premier David Cameron en de Amerikaanse president Barack Obama. ©AP

     

    De NAVO en haar partners blijven ook na 2016 actief in Afghanistan. Dat ligt al een hele tijd vast, maar werd nu ook bekrachtigd door de staats-en regeringsleiders op een NAVO-top in Warschau. België heeft een zestigtal militairen ter plaatse en wil ook volgend jaar actief blijven deelnemen aan de operatie 'Resolute Support'.

     

    Een nieuwe NAVO-top, een nieuw verlengstuk voor de missie in Afghanistan. "We zijn vastberaden om de Afghanen te steunen bij het beveiligen van hun land en te verzekeren dat het nooit nog een uitvalsbasis kan worden voor internationaal terrorisme", aldus secretaris-generaal Jens Stoltenberg. De NAVO-landen en hun partners zullen de Afghaanse veiligheidsdiensten ook minstens nog tot 2020 financieel blijven steunen.

    Taliban is sterker dan ooit

    De Afghaanse president Ashraf Ghani en de Afghaanse executieve Abdullah Abdullah. ©REUTERS

     

    Heel wat bondgenoten waren van plan hun aanwezigheid in Afghanistan af te bouwen. Het geweld van de taliban blijft echter voortduren, wat opnieuw tot bijsturingen heeft geleid. Barack Obama hoopte het Witte Huis te verlaten met nog 5.500 troepen in Afghanistan, maar dat zullen er 8.400 zijn. De taliban haalde alvast de schouders op. "We zijn sterker dan ooit, 8.400 troepen kunnen ons niet tegenhouden", zei woordvoerder Zabihullah Mujahid aan Al Jazeera.

     

    Van een NAVO-gevechtsmissie in Afghanistan is geen sprake meer sinds eind 2014, toen ISAF vervelde tot de veel kleinere missie Resolute Support. Die telt op dit moment nog 12.000 manschappen uit een veertigtal landen en focust louter op vorming, training en advies voor de Afghaanse veiligheidsdiensten. Denk aan militaire planning, logistiek en de uitbouw van civiele controle op het legerapparaat. Het westen legt ook geld op tafel voor geletterdheid en de absolute basistraining van Afghaanse militairen en politiemensen.

     

    België levert in Afghanistan onder Duits bevel expertise op vlak van ontmijning en de aanpak van bermbommen. "Samen uit, samen thuis. Dat is het principe dat we hebben afgesproken met Duitsland", verduidelijkte Defensieminister Steven Vandeput (N-VA). "We zullen binnen de regering dus de gesprekken starten over een verblijf tot eind 2017."

    Volgende NAVO-top in België

     

    Of het nu Hilary Clinton wordt dan wel Donald Trump, de volgende Amerikaanse president zal volgend jaar meteen in België passeren. De volgende NAVO-top zal immers plaatsvinden in Brussel, zo heeft secretaris-generaal Jens Stoltenberg aangekondigd in Warschau.

     

    België ijverde achter de schermen volop voor de organisatie van een NAVO-top in Brussel in 2017. De reden is dubbel. Enerzijds zal de alliantie volgend jaar haar intrek nemen in het splinternieuwe hoofdkwartier in Evere, anderzijds wil de traditie dat de NAVO-leiders kort na het aantreden van een nieuwe Amerikaanse president verzamelen blazen.

     

    De Belgische diplomatie heeft haar slag ook thuis gehaald. De volgende NAVO-top is voor Brussel, bevestigde Stoltenberg op de NAVO-top. Eerder op de dag had minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders aan de Belgische pers al laten weten dat België het engagement van Stoltenberg op zak had. Het was echter nog even wachten op formeel groen licht van alle bondgenoten.

    Een precieze datum is er nog niet, maar het zal in elk geval in 2017 zijn.

    *

     

    *

    Net als bij Hitler speelt het arme Poolse Volk weer een belangrijke lijdersrol in de directe voorbereiding tot de volgende 3de en Laatste Wereldoorlog. Niet in München, de hoofdstad der Duitse Nationalistisch Socialisten van toen, grijpen de onderhandelingen van de laatste kans plaats, maar direct in Warchou, de Poolse Hoofdstad.

    Twistpunt deze keer niet om De Corridor naar Dantzig (Gdansk), maar om De Krim, onlangs tegen de zin van O’Bama afgescheurd van Oekraïne.

    En zeg nu eens zelf: wat is voor de Europese USSR ‘die Joekreen’ nog waard, zonder de Tataarten ui de Krim? Dus krijgt de Poet een toet op zijn snoet en wordt het oorlog nog voor O’Bama na 8 jaar verplicht is om uit de ring te stappen. Zo zal diens opvolger wel verplicht zijn de oorlog verder te zetten die voor de Islam de volgende oppurtniteit zal zijn om nieuw gebied te veroveren.

    Ze vallen als dominosteentjes voor de Negorij der Zwartmens: die Joenaaitid Steeds of Amrtica, die Joenaaitid Steeds of ‘Joerop’, en nu nog, als finale finale; de Russiche Beer van Het Eeuwige Rusland, als sluitstuk van de Aziatisch-Islamtisch annexatie.

    *

    *

    *

    19-07-2016, 16:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3533

    4/793 * Houyet s/Ciergnon - De thuiskomst en Breughel-Avond – Bloeimaand in de Vlaamse Ardennen –

    *

    DEEL 1

    *

    Maandag 18 juli 2016

    Zon 5u50-21u46

    H Frederik van Utrecht

    *

    *

    *

     

    DI BELGIO BUONGIORNO A TUTTI

     

    Vandaag, donderdag, dag 6 van onze ‘jaarlijkse vakantie’ in het buitenland, werd ons al dikwijls door de vrienden gevraagd of we soms op goede voet stonden met de Weergoden, omdat we blijkbaar de zon van daar zouden hebben meegebracht. Mogen we al eens meer doen, lachte men hier en daar. Het zou goed van pas komen. En wie weet, kan als afgeleide, de Italiaanse kordate manier om Land en Volk te regeren op dezelfde manier worden overgeplant? Naar hier in dit Apenland van Grote Tsjeven Smurf, Marc Eyskens. Want, zeer tussen haakjes, ginder krijgen we maar niet uitgelegd waarom wij, Fiaminghi in dat ‘Fiandra’ van ons – van ons alleen en van niemand anders – willen blijven samenhokken met die luie en lagere soort van onder de taalgrens. Reden waarom de ‘Begroting’ dan ook beter de ‘Verkleining’ zou genoemd worden, want op die manier met al die … Begrotingen, wordt met de dag de Staatsschuld alleen maar groter.

    Kijk, daar verval ik toch wel weer, zelfs zonder mijn ‘Krantenkoppen’ van elke dag, in die slechte gewoonte om over politiek het meeste verstand te gebruiken, en er dus over te zwijgen. Want ’t is toch allemaal boter aan de galg. Tenzij, natuurlijk, als die boter helpt om beter te glijden onderweg naar de volgende Verkiezingen….

    Over onze waarnemingen in die zes dagen die we hier nog maar zijn, zou ik hele boeken kunnen schrijven. “Schrijven wel”, zegt Zij die mijn zorgen niet deelt maar die wegneemt, “maar daarmee ook maar éne centiem verdienen, da’s andere kak, hé manneke”. Waarmee ik maar wil gezegd hebben dat we van alles dat ons hier voor de voeten liep, écht hebben genoten. Van de kinderen, van de familie, van de (weinige) vrienden waarvoor we ons konden vrijmaken, van de vele velden vol rijpend koren en weiden als wiegende zeeën die groeien langs stroom en rivier, van de oneindige luchten en van de vele betoverende uitzichten. Om nog maar te zwijgen van de fijne hemelse zangkoren in de luchten, of van de bedwelmende geuren die van daaruit naar beneden waaien.

    Al die vele waterschade door al die overvloedige regen? Niet veel van gemerkt. Eerlijk gezegd: al die bloeiende aardappelvelden in de Vlaamse Ardennen (Lede, ooit van gehoord?): zoiets nederig maar indrukwekkend, hadden we nog nooit gezien. Temeer daar we daar die dag toevallig iemand meevoerden met boerenbloed tot in de toppen van zijn haar, die naast het merk van die patatten, ook meedeelde dat vele van die ‘nieuwkomers’ met een donker kleurtje, al weer begonnen wegtrekken. Kijk, dat lucht op: goed nieuws midden in de open natuur van een vei en vrij landschap. O, mijn vaders huis, waar de dagen trager waren….

    De reistocht hierheen (1450 km in 2 dagen) verliep als naar gewoonte: nergens moeten aanschuiven, weinig verkeer, niet één grenscontrole gehad. Wel veel caravans met NL-rijplaat, allemaal de lange weg huiswaarts rijdend. We zagen Milano (in ’t teruggaan zijn daar koopjesdagen, altijd goed voor onze vestiaire check-up…), we zagen het Vierwoudstedenmeer (struikelsteen om uit te spreken voor Jane La Belga, mijn privé chauffeuse), we zagen Houyet (bij Ciergnon/Cobourg) en s/ Lesse bij Dinant (op die Vergane Glorie kom ik later uitvoerig op terug, dat beloof ik U). Bijna thuis waren we juist op tijd, om in Vichte (bij Kortrijk) aan te schuiven op een Breughelmaal met frietjes van bij ons, en lekkere beenhesp van bij ons, ter gelegenheid van de Jaarlijkse Kermis. Vandaar de vele pintjes fris schuimend bier en de enigszins verlate thuiskomst. Maar ‘Einde goed, alles goed.’

    De volgende dagen: het afhandelen van de vele redenen van deze verre tocht. Eerst en vooral: de jaarlijkse verplichte ‘schouwing’ van ons 3de en hopelijk laatste Saab-mobieltje, 20 jaar oud: alles OK. De volgende Technische Inspectie: de Oogarts. Daar haalde ik ipv de vroegere 20/100, nog amper 6/100. Voor een Tarzan niet zo denderend meer dus. Jane La Bella (zij die mijn zorgen niet deelt, enz) had ook ’n paar kleine inwendige inspecties te verduren waarover verder zedig gezwegen dient te worden. Zij slaagde overal ‘con brio’. Buiten een paar détails, die voorzien werden voor het najaar. Minister Maggie De Block mag content zijn met deze twee onderdanen: er komen geen verdere kosten voor het RIZIV…

    Dank voor Uw medeleven.

    *

    De rest verneemt U wel bij een volgende gelegenheid. Desnoods, bij gebrek aan een paar vrije (nachtelijke) uurtjes, zo gauw we er terug zijn, in ’t almachtig mooie land van Julius César, de man die onze verre voorvaderen ooit leerde Latijn te spreken….

    (Get) Digitalia,

    De West-Fluisteraar

    *

    *

    19-07-2016, 15:44 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    18-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3531

    4/454 * - De Duivelse nederlaag in Toulouse – Au Cheval Blanc – Eindelijk thuis in het eigen bedje -

    .

    DEEL 4

    *

    Zondag 17 juli 2016

    Zon 5u49-21u48

    H Fredegand

    *

    *

    De Opperduivel…..

    Voor altijd met de staart tussen de benen als een geschopte hond….

    *

    *

    Waar deze keer mijn inspiratie vandaan komt? Ga vlug eens zien, voor zij die het vroeger nog niet ter plaatse gelezen hadden.

    Eerst nog vlug even dit. Dan, met spijt in het hart, dit heerlijk hemels Aards Paradiso voor korte tijd moeten verlaten.

     

    Moest U De Prijs der Prijzen kunnen helpen uitdelen voor de beste voetbal-commentaar van alle tijden, zou onze Tone toch wel de beste kansen maken?

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    En nu is het onze beurt !

    Geplaatst op 02/07/2016 door a. griffon

    Ik las het op Facebook, want ik kijk helemaal geen voetbal, zo ook vanavond niet. Hoogstens zie ik eens (en dan nog eerder toevallig) de hoogtepunten uit een match. Ik vernam dus dat het game over is.

    Met andere Vlamingen zit ik nu te grinniken om die miljoenen spiegelkousen, hoorntjes, tricolore vodden en andere dito gadgets, die nu de vuilbak in gaan. Al die in Afrika of elders gekochte spelers, die vaak vlug vlug genationaliseerd werden, vermochten niet het lot te veranderen.

    Al die gehypte miljonairs naar huis, met hun lul tussen hun benen. Hahaha 😀😀😀 .

    Laat al die lui eens ergens lege zakken recht gaan zetten, dan doen ze nog iets dat nuttiger is dan voetbal. (tegen een klein preke uiteraard, want meer dan tegen een bal trappen en de coole gast uithangen, kunnen ze niet) Eens zien of hun WAG dan nog zou blijven.

    *

    *

    Onderweg zullen er dus weinig of geen tricolore vodden meer te zien zijn…. De tijd der Doorprikte Ballonnen is daar. Voor de gloriol des Vaderlands rest voortaan alleen nog alleen het Klokkenspel des Konings.

    Ja, ze waren er wel, daar in Toulouse, bij de 3-0 der Nederlaag, maar in ’t verborgene. De nederlaag was niet aan hen besteed. Hadden zij er niet miljoenen euro’s tegenaan gegooid? En nu dit!

    *

    Onderweg zouden we dus dubbel kunnen nagenieten, zalig zoevend in den Elzas langs de Route du Vin…. In Le Cheval Blanc zou de Rieslinger dubbel zo goed smaken. En voor één keer op ’n jaar zou er de ‘Foie Gras Nature’ vanaf mogen, na het genot van een glaasje Pinot de Charente. De ‘Rognon de Veau’ met lekkere frietjes zou weer heerlijk smaken, vooral als daar die glimlach bijkwam van dat frisse dienstertje in kledij van de streek, net niet Beiers….

    Morgen slapen we weer in ons eigen bedje….

    *

    *

    *

    18-07-2016, 20:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3530

    4/460 * - Donald Trump met Sarah Palin? – We moeten dringend vertrekken naar de Heimat -

    .

    DEEL 3

    *

    Zondag 17 juli 2016

    Zon 5u49-21u48

    H Fredegand

     

    *

    *

    Een oude liefde

    Sarah Palin……

    *

    *

    De laatste dagen schijnt Donald Trump, volgens zijn tegenstanders van de Leuvenpers hier te lande, het te zullen moeten afleggen tegen ‘The Clinton Clan’ van de SD, de Sicherheitsd Dienst Sociaal Democraten. De SD, dat is het binnenkort samengaan naar Amerikaans Model in gans Europa van Roden en Criminele Tsjeven….

    En daar is meteen - volgens het te verwachten scenario – de ‘deus ex machina’ der Thea Party, de ‘Wonder Mum’ uit Colorado. Deze keer niet, gezien haar missie, uit het land der colorado-kevers…..

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    De Morgen van 2 Juli 2016

    *

    Trump roept hulp Sarah Palin in

    02-07-16, 03.17u - Bron: The Guardian

    Presidentskandidaat Donald Trump heeft gisteren tijdens een bezoek aan een conferentie voor conservatieven de hulp van Sarah Palin ingeroepen. De voormalige gouverneur van de staat Alaska was aangetrokken als opwarmer voor Trump voor de Western Conservative Summit in Denver, Colorado. Het was het eerste bezoek van Trump aan Colorado ooit, aldus The Guardian.

     

    Palin, die in 2008 'running mate' van de Republikeinse kandidaat John McCainwas, werd geïntroduceerd als een 'conservatief politiek icoon'. Donald Trump heeft de stemmen van ultra-conservatieve Amerikanen hard nodig als hij kans wil maken op het presidentschap. Palin ging los tegen Republikeinen die zich nog niet achter Trump hebben geschaard. Zij voelen zich volgens Palin bedreigd door hen die zich wel in de miljardair geloven.

     

    Van de 4.000 bezoekers aan de conferentie kwam maar een klein deel opdagen om Trump te horen spreken. Desondanks was hij positief over Colorado, de staat heeft hem 'veel over politiek geleerd', aldus Trump. Hij doelde op zijn nederlaag in de staat tijdens de voorverkiezingen: zijn rivaal Ted Cruz won alle gedelegeerden, terwijl Trump had verwacht te als overwinnaar uit de bus te komen.

    *

    *

    Nog een geluk dat Niet-Amerikanen ‘alle over the world’ niet mogen meestemmen. Onze Leugenpers zou zelf de Verkiezingen van 6 November niet afwachten, om Flapoor O’Bama te herbenoemen tot President van de Wereld. Waarbij het Clinton Serpent natuurlijk als baarmoeder zou hebben gediend. Jammer toch dat die niet mogen meestemmen. In een oogwenk zou Het Avondland de Nieuwe Wereld van de USSR geworden zijn.

    *

    De tijd begint dus stilaan in ons nadeel te spelen. Er moet dringend iets gedaan worden om De Untergang des Abendlandes te stoppen. Maar vandaag wordt het voor ons stilaan tijd om te vertrekken: er wachten ons ’n kleine 800 Km af te bollen onderweg naar de Heimat. De redding zal dus even moeten wachten….

    *

    *

    *

    18-07-2016, 20:17 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3520

    4/550 * - Engelse Bedrijven weglokken is zeer on beleefd – Beter is heel Frans-Vlaanderen te roven. Zie Leopold II in de Congo -

    DEEL 2

    *

    Zondag 17 juli 2016

    Zon 5u49-21u48

    H Fredegand

    *

     

    *

    *

    *

    Ik heb het reeds gezegd: net voor de reis naar Coburgia begon, mocht ik van Moeder de Vrouw, - die ondertussen nog wat van alles wilde doen: ’n klakwastje of zo - nog even op de computer. En zie: Sjarel Premier kreeg in de gazetten een veeg uit de pan van… zijn Parijse Supérieur, de Minister v. Geen Financiën van dat inhalerig Zuiders buurland.

    Hieronder speelt die, een zekere Michel Sapin – vandaar mijn inspiratie voor Scapin-le-Farçeur (Molière), die ik ooit de eer had te mogen vertolken in een vorig leven – onze Eerste Sjarel duchtig de les. Bedrijven stelen mag niet, zegt men daar. Beter is ineens de hele landsstreek te stelen, zoals la France dat deed in 1743 met het stelen van Vlaams Grondgebied van de Vlaamse Bergen tot aan de Somme. Een gebied daar sindsdien bekend als de Pas-de-Calais, maar bij Frans-Vlaanderen is gebleven. Wist U trouwens, dat de Gendarmerie in die streek rondloopt met een Vlaamse Zwarte Leeuw op Gouden Veld op de mouw?

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    *

    Bedrijven weglokken uit Groot-Brittannië is totaal onfatsoenlijk en schadelijk"

    01-07-16, 21.58u - Bron: Belga

    door Michel Sapin ©AFP

     

    Nu de Britten uit de Europese Unie stappen, moeten Europese landen zich niet inlaten met een soort "opdeling van de buit" door bedrijven weg te lokken uit Groot-Brittannië. Dat zegt de Franse minister van Financiën Michel Sapin.

    Volgens Sapin zou een dergelijke opstelling "totaal onfatsoenlijk en schadelijk" zijn. Het Britse besluit moet gerespecteerd worden. "We kunnen sommige bedrijven begeleiden, maar we gaan geen contact met ze opnemen en zeggen: verlaat Groot-Brittannië en kom naar ons toe. Als ze het willen doen, moeten ze dat zelf doen" aldus de minister.

    Het is volgens Sapin nog te vroeg om in te schatten wat de impact van de brexit zal zijn op de groei van de economie van Frankrijk en de eurozone, maar hij heeft vertrouwen dat het herstel komende tijd zal doorzetten.

    *

    *

    Ook gemerkt dat er in die Sjarel Premier van ons een flink stukje lijkenpikkerij schuil gaat? Zo ziet U maar hoe het Waals Rode Profitariaat overal munt probeert uit te slaan. Wedden dat hieruit nog een fameuze ‘syndicale actie’ tegen de eigen Regering gebrouwd wordt?!

    Waarom werd, naar oude Socialistische Gewoonte, het ABL niet ingezet, om meteen, net als de Duitsers toen ‘gegen Engeland zu fahren’?

    Maar wat niet is, kan nog komen. Juncker, de FÜhrer aller Europeanen, kan nog altijd Stuka’s sturen, de fameuze ‘Sturzkamfflugzeuge’ uit de gewezen Hitleriaanse Juncker-fabrieken in Duitsland. Waarvoor anders dient de Navo, de Noord-Atlantische Verdrags Organisatie?

    Ach, Bruxellabla-bla is niet alleen de Europese Hoofdstad der Globalisten van de Nieuwe Wereld Orde, maar ook het waterhoofd der Coburgers, het land dat nog altijd denkt te leven in de koloniale tijden der periode van Leopold II, de Edelman-met-den-Baarde, die miljoenen zwartjes in de Congo liet vermoorden. Een taak die het Fiere Albion toen liever zelf had gedaan….

    Maar niet getreurd. Barry O’Bama, de Zwarte Amerikaanse Ongelukskater, zal de boel wel klaren. Als zijn tijd gekomen zal zijn.

    *

    *

    *

    18-07-2016, 19:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!