MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    21-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3405

     

    *

    *

     

    Geen koekoeksklokje in Turkije,

    maar een kalkoenklokje….

    *

    *

    Ja, ik weet het maar al te goed: de titel hierboven is vloeken in het hoenderhok. Of liever, vloeken in het Turkse kalkoen-kot.

    Kalkoenen dat zijn Turkey’s in schoon Engels en meer zeg ik niet.

    Heb ik U vroeger nog verteld dat ik, 25 jaar geleden, in ons Aards Paradijs in de Vlaamse Ardennen – dit hier is in vergelijking de Hemel op aarde – jaarlijks nog kalkoenen heb “opgezet”? Ze brachten goed op en half Brugge is er wel bij gevaren. Want Tante Nonneke voerde er wekelijks de hele koffer vol mee voor de vrienden. Ze deed dat uit liefdadigheid, nikke nie. Maar dommer schepsel op aarde hadden we nog nooit gezien. Ze liepen in ’t wild, en kregen hun korrels in een paar afgedankte braadpannen. Goddelijk om zien, hoe ze met plakkende poten onder 40-50 kgr pluimen, in hun eten stapten om dat op te slokken. Met als gevolg, als we een paar uur later gingen controleren, dat dat ene beest er niet meer was uitgeraakt. Hebben ons ziek gelachen, hoe dat beest de hele ronde van 30 cm gebruikte om vruchteloos te proberen er uit te stappen…. Poten heffen en voeten vegen zat er ten enen dele niet in!

    Zo denk ik over Turkey’s, die net als in onze hobby-boerderij, die klapwiekend en luid klokkend overal de eersten wilden zijn. O, wat had mijn Duitse Herder daar eens willen op ingaan!, schoon ’t hem verboden was.

    Al is het natuurlijk ver gekomen, dat die in Ankara nu elkaar uit de pan drummen. Want weet U, Nonkel Dolf heeft net dezelfde methode gebruikt om heel Europa te willen doen zeggen ‘Heil Hitler’. Nu zal het een beetje vreemd klinken, overal in onze grootsteden in ’t Turks te horen skanderen ‘Hoch unseren Erdogan’, terwijl de man nog vrij rondloopt.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Opheffing onschendbaarheid van 138 Turkse parlementsleden goedgekeurd

    *

    Het Turks parlement heeft vrijdag ook in de tweede stemronde met de nodige tweederdemeerderheid de opheffing van de immuniteit van meer dan een kwart van de afgevaardigden goedgekeurd. Het initiatief van de islamitisch-conservatieve regeringspartij AKP werd vrijdag in Ankara in de laatste stemronde door 376 van de 550 afgevaardigden aangenomen. Dat deelde parlementsvoorzitter Ismail Kahraman mee.

    Het initiatief is vooral gericht tegen de fractie van de pro-Koerdische HDP. President Erdogan beticht de HDP ervan de ‘verlengde arm’ van de verboden Koerdische Arbeiderspartij PKK te zijn. Erdogan had zijn achterban opgeroepen de immuniteit van de HDP-afgevaardigden op te heffen.

    De opheffing van de onschendbaarheid geschiedt middels een tijdelijke grondwetswijziging. Vrijdag stemden 373 afgevaardigden voor een paragraaf uit artikel 83 om alle 138 parlementsleden uit de nationale vergadering te verwijderen, die verdacht worden van misdrijven. De paragraaf stipuleert: ‘Een afgevaardigde, die voor of na een verkiezing een misdrijf zou hebben begaan, mag niet opgepakt worden, verhoord of voor de rechtbank gedaagd worden, als de nationale vergadering niet anders beslist’. Begrijpelijkerwijs stemden 138 parlementsleden tegen, er waren ook enkele onthoudingen.

    Weg vrij voor Erdogan

    Daarmee heeft Erdogan zoals verwacht zijn doel bereikt en is de weg vrijgemaakt om zijn tegenstanders te vervolgen. De HDP vreest dat al haar fractieleden beschuldigd worden van terrorisme. Bij parlementsleden van andere partijen zou het gaan om machtsmisbruik.

    De 138 afgevaardigden, wier immuniteit wordt opgeheven, behoren tot alle vier partijen in het parlement. Volgens het staatspersagentschap Anadolu gaat het om 27 leden van regeringspartij AKP (317 zetels), 51 van de centrumlinkse partij CHP (133 zetels), 50 van de HDP (59 zetels) en 9 van de extreemrechtse partij MHP (40 zetels). Ook enkele onafhankelijk zetelende afgevaardigden zouden hun immuniteit kwijtspelen.

    *

    *

    Het ziet er dus naar uit, dat de Grote Schoonmaak is ingezet. Ik zou zeggen: ze doen maar wat ze niet laten kunnen, maar dat is zonder de waard gerekend. De waard, die zoals alle waarden ter wereld, bestaat om de rekening te komen presenteren.

    En die rekening is een echte tangbeweging: de Muzelmannen infiltreren van onderaan links, en de Ottomanen doen hetzelfde van rechts onderaan. En ze grijpen beiden naar wat ze grijpen kunnen en mogen: alle twee hebben ze ons bij ons cloten.

    O, als ‘t maar dàt is, zeggen ons Grote Verlichte Verstanden, met al hun sympathie voor de homo- en lesbienne wereld: ’t geeft nie, we hebben dat zelfs graag. En het Hoofd van de Katholieke Kerk stelt daarbij, dat onze vrouwen, dochters en nichtjes zich tegen dat grijpen niet mogen verzetten.

    Erdogan levert de minaretten, en zijn volgelingen gebruiken die als bajonetten…

    PS

    Eenmaal Muzelmannen zich ergens in de kaas gevreten hebben, duurt het duizend jaar en meer voor ze er weer weg gekuist worden. Zie Spanje. Een gunstig Nageltje blies me dit leerzaam overzicht toe. Neem er gerust Uw tijd voor, daar op het Iberisch Schiereiland nam het ook wat tijd in beslag.

    https://youtu.be/bzPqp-L94sM

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    *

    21-05-2016, 17:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3404

    *

    *

    De Aartsengel Michaël,

    Een van die afgedankte heiligendagen die Donald Trump gelukkig weer wil invoeren.

    *

    *

    Een Reddende Engel, die het gebroed aan zijn voeten doorboort. Niet de Smaak van de Keizer, niet die van de Paus, maar wel de onze.

    Het zijn (zie titel) de woorden van Donald Trump, een weinig bijgekleurd met wat de man niet eens moest uitspreken. Eindelijk hoorden we uit de mond van een ware Leider de juiste woorden. Het heeft decennia lang geduurd, vooraleer de boodschap, van o.a. Het Vlaams Belang, op het hoogste niveau de juiste weerklank heeft gevonden.

    Een gewone vijand bevecht je men met gewone middelen: die had ons dan ook maar niet moeten op de rug springen. De Islammerij daarentegen, moet men bevechten op de manier die ze zelf voorstaan en toepassen: elk dood Islam-beest is een goed beest. En zij plegen hun snode daden dan nog niet in hun eigen landen, maar in de onze, waar ze zijn binnen gevallen.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/05/Terreuraanslag-vermoedelijke-oorzaak-ramp-met-toestel-EgyptAir

    *

    ISIS terreuraanslag inderdaad oorzaak ramp met toestel EgyptAir

    *

    Donald Trump: 'Wanneer worden we eens hard, slim en waakzaam? Wat een haat, wat een misselijkheid!'


    UPDATE 22.20: De Israëlische inlichtingen- en defensiespecialisten van DEBKAfile melden dat inderdaad een (tijd)bom van ISIS het toestel van EgyptAir heeft vernietigd (3).

    Donald Trump was de eerste die suggereerde dat de afgelopen nacht bij het Griekse eiland Karpathos in de Middellandse Zee neergestorte Airbus A320 van EgyptAir wel eens een nieuwe terreuraanslag kan zijn. Media en politici waren er als de kippen bij om hem te veroordelen, maar inmiddels berichten ook CNN en NBC dat Amerikaanse officials uitgaan van een bomaanslag. Op infraroodbeelden zou namelijk te zien zijn dat het toestel, dat 66 passagiers vervoerde, in de lucht is geëxplodeerd.

    Nadat bekend werd dat het toestel zo goed als zeker is verongelukt door een explosie, zei ook Hillary Clinton uit te gaan van een terreuraanslag. Officieuze bevestiging komt wellicht nog, als ISIS of een andere islamitische terreurgroep de aanslag opeist, misschien zelfs weer in een video, zoals ook gebeurde nadat een Russisch passagiersvliegtuig –een Airbus A321- in november vorig jaar in de Sinaï woestijn neerstortte.

    Trump op Facebook: ‘Lijkt op de zoveelste terreuraanslag. Vliegtuig vertrok vertrok (om 11.09 uur ’s avonds) uit Parijs. Wanneer worden we eens hard, slim en waakzaam? Wat een haat, wat een misselijkheid!’

    De grote vraag is of Parijs opnieuw in het brandpunt komt te staan van een moorddadige aanslag om de naam van Allah en zijn profeet te eren. Het toestel was immers uit Parijs vertrokken en had in Caïro moeten landen. Dat zou betekenen dat ISIS inmiddels ook jihadisten op de Parijse luchthavens heeft weten te plaatsen. Zo ja, dan is Parijs vermoedelijk niet de enige Europese stad waar hen dat gelukt is, en kunnen we in Europa waarschijnlijk nog meer aanslagen op passagiersvliegtuigen verwachten.

    Onlangs berichtten we dat inlichtingendiensten plannen hebben ontdekt voor aanslagen op toeristen op de Zuid Europese stranden. Dus mocht u deze zomer veilig aankomen in Barcelona, Marseille of Rome, dan is de kans aanwezig dat u zelfs op het strand op een erg vervelende manier met ISIS geconfronteerd kan worden.

    Maar alvast een prettige vakantie gewenst...

    Xander

    *

    *

    Het heeft lang geduurd voor we gehoord werden. Want onze Verlichte Grote Verstanden zijn al die tijd stoorzenders gebleken. Die zich, na de ramp van 22/3, in een Grote Parlementaire Onderzoekscommissie bezig houden met de onvoldoende werking van onze Hulpdiensten, Veiligheidsdiensten en Politie – waarvoor ze notabene zelf verantwoordelijk zijn – in plaats van te onderzoeken hoe het zo ver is kunnen komen.

    Nu weer die vliegtuigcrash. Straks komen er nog bewijzen op tafel, dat de ‘bagagisten’ in Zaventem boter op hun hoofd hebben. Allemaal onderdanen van Fluppe Moureaux, de PS-Gotfather van Molenbeek.

    De mensen weten voortaan dat ze nergens meer veilig zijn. Zijn ze ergens alleen, dan worden ze beroofd of verkracht. Zijn ze met meerderen, ter land, ter zee of in de lucht, dan gaan er splinterbommen af.

    Een mens zou zich beginnen afvragen, of we nog meer ‘onderworpen’ kunnen zijn. Alles wat we er aan mogen doen is tonen dat we gene bang hebben.

    Met die nieuwe President in de USA zou dat misschien wel eens kunnen veranderen. Begrijpt U nu waar onze politiekers in Europa liever het Clinton Wife zien winnen? Want dan zou de kruik nog veel voller kunnen gevuld worden: ze breekt toch niet.

    *

    (Get) Digitalia     

    *

    *

    21-05-2016, 15:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3403

    *

    *

    De 3 Captains of Industry

    Alibaba en de 40 Rovers

    *

    *

    Hieronder leest U uit welke hoek de wind waait, wie er over balkt (De Schandaard & Le Soir) omdat zij vrezen uit onze weiden, als wiegende zeeën als schurftige honden, te worden verjaagd.

    “Rien ne va plus’, zowel enerzijdse als anderzijdse voelen ze de grond onder hun voeten wegzinken. Of liever, ze voelen de vette brokjes uit de handen glippen.

    Het Groot Kapitaal luidt de bel, en de profiteurs (die juridisch niet eens bestaan) schuiven mee aan tafel. Samen vereend in vreugd’ en nood, als d’een sterft, is d’ander ook dood.

    Wij, Vlamingen van de harde lijn, kennen dat spreekwoord in een totaal tegengestelde richting: de Broers Van Raemdonck in Steenstraete, waar jaarlijks de échte Dodenwake plaats grijpt, gaven hun leven d’een voor d’ander. Wat nu opgevoerd wordt, is even duidelijk als De Stomme van Portici: niet een Ode aan die Freude, maar een Ode bij het reeds gedolven graf van deze Bekende Soldaat.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Vakbonden sluiten zich aan bij topmanagers: "België moet weer op de rails gezet worden"

    Bron: De Standaard/Le Soir

    *

    De drie grote vakbonden in ons land, de christelijke, socialistische en liberale, steunen de 'oproep tot actie' van drie topmanagers aan premier Michel en de andere politici van dit land. Al leggen ze in een open brief in De Standaard en Le Soir wel hun eigen accenten.

     

    Want de vaststelling dat "België vierkant lijkt te draaien en dringend weer op de rails moet worden gezet" mag dan wel dezelfde zijn, over de oorzaken en de remedies verschillen Marc Leemans (ACV), Rudy De Leeuw (ABVV) en Mario Coppens (ACLVB) wel van mening met bedrijfsleiders Johnny Thijs, Bernard Delvaux en Baudouin Meunier. Die hadden eerder deze week de politici opgeroepen actie te ondernemen tegen failed state Belgium en de heersende malaise in de politieke besluitvorming.

     

    Volgens de bonden is die malaise namelijk te wijten aan een gebrek aan middelen, zelf een gevolg van "de blinde besparingswoede van de regering die het mes zet in de collectieve en essentiële taken van de overheid". De ommekeer moet er bovendien komen door een herverdeling van de werktijd voor oudere werknemers "zodat ze hun eindeloopbaan met vertrouwen tegemoet kunnen zien", en door een fiscale hervorming die ook de inkomens uit kapitaal laat bijdragen.

     

    Meer eensgezindheid is er over het communautaire gekrakeel. Net als Johnny Thijs vinden de drie vakbondstoplui dat de "uiterst complexe institutionele structuur immobilisme en inefficiëntie creëert".

    *

     

    *

    Twee ‘Captains of Industry’ uit Francofonia en één uit Het Hellegat eisen aandacht van de Regering. Zijn die geen eeuwen en eeuwen te laat geboren? Meer dan 50 jaar hebben de SD-Staatsdragende Partijen de scepter gezwaaid, maar toen hadden die Heren geen tijd om Open Brieven te schrijven. Teveel bezig met zakkulorummen.

    Wil dat zeggen dat ze ongelijk hebben? Helemaal niet, maar door zo te handelen zetten ze zichzelf wel mooi in het zonnetje. Als de SD-Potentaten ooit weer aan de macht geraken, zal zich dit vertalen in nog hogere subsidies.

    Want net als de Pakbonden, hebben dat soort ‘Bedrijfsleiders’ een neus apart voor de richting waarin er kan gegrabbeld worden. Wees maar gerust: om de poen is het te doen.

    Vlaamse Ondernemers, met het hart op de juiste plaats, steken zelf een tandje bij. Zodat de gewone Burger inziet wat hij de volgende keer best doet als hij in het kieshokje – tussen vier muren – de volgende RegeringsLeiders moet helpen kiezen.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    21-05-2016, 15:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3402

    *

    *

    *

    Net als in de politiek zijn het enerzijds de Leiders, en anderzijds de Volgelingen die niet deugen. In Bananen Republieken hangt het ervan af, wat het meest opbrengt. Zo te zien aan het blinkend vel van de flink aangekomen NV-A Ministers, is het niet alleen voor de portemonnee dat het Ministerschap goed opbrengt.

    Ons Land is – deze kwalificatie komt uit de States – een ‘failed state’. Zelfs zonder hoofdletter geschreven. ’Want ‘t is een goeie die ’t zegt. Als Vlaams Nationalist klinkt me dat als muziek in de oren, omdat er iets beters bestaat waarop wij Vlamingen zouden kunnen terugvallen. Iets waarop wij, net als elk Volk ter wereld, recht hebben. Een beetje zoals in een failliet bedrijf: als de pijnpunten eruit gesneden zijn, gaat het wel beter om met een nieuwe blanco lei te herbeginnen. Op voorwaarde dat wij ons deze keer niet opnieuw laten ringeloren.

    Idem dito met de Oude Man Europa, dapper onderweg om ‘Ein Viertes Reich’ te worden in de beste Hitleriaanse traditie. En ook aan dat uitgeteerd en afgeleefd lichaam zitten nog voldoende leuke plekjes om op de afgekloven knoken een nieuw leven zonder risico’s te riskeren.

    Maar dan moet Brussel eerst weer een bruisende stad worden, met het deksel van de beerput-hel weer op zijn plaats en veilig bedolven onder meters aarde. De tijd heelt alle wonden.

    En dan is daar Rome, als een soort aangenomen dochter van Jeruzalem, een 2.000 jaar oude Beschaving geënt op het Bijbelse Jodendom dat teruggaat naar het Eerste Mensenpaar in het Paradijs tussen Tigris, Eufraat en ander in flarden geschoten overblijfselen.

    Eigenlijk hadden onze voorouders hun eigen druïden. Die sneden de maretakken met gouden sikkels uit de Heilige Bomen, wijl ze ondertussen tussen de soep en de patatjes even, na opheffing van de zwaartekracht, op hun ‘Vimana’ een praatje gingen maken met hun collega’s overzee. Een ‘Vimana’ is volgens Erich von Däniken een vliegend ding voortbewogen door een al even simpele brandstof waarvan de naam verloren is gegaan. Door een lege fles wijn, a.h.w. in het midden van de tafel gezet.

    En dat hebben we nu allemaal achter ons gelaten. Na Vaticanum II, nu 50 jaar geleden, werd de gewesttaal weer ingevoerd, de priester mocht niet meer als voorganger in de dienst, zijn rug naar het publiek draaien, de pastoors mochten in négligé burgerkledij rondlopen. En de Zusterkes konden ineens allemaal zonder te moeten uittreden, hun kap over de haag zwieren/smijten. De Dag des Heren werd verschoven naar de zaterdagavond want de 7de Dag was voortaan voorbehouden aan de politiek.

    Boven op dit alles, werd er gevraagd serieus te blijven. In de kerk werd niet meer gelachen of geschreid: dat waren dingen voor de baby-borrel of voor het funerarium. Waar belachelijk werd geprobeerd de Pastoors van vroeger te imiteren. Twee keer buigen naar de urne, en drie keer buigen naar het publiek. Anders vond de overledene, eenmaal uitgestrooid in de waaiende wind, geen rust.

    Een normaal gezin, met maar één (1) Vader en maar één (1) Moeder met zoveel kinderen als naar ieders godsvrucht en vermogen: uit den tijd. Progressief is anders. Nu wordt er voortdurend aan wijziging van de rol-bezetting gedaan, elk speelt zijn rol en krijgt zijn deel. Zelfs de voortplantingsorganen, inwendige zowel als uitwendige, verwisselen van kant. Het overschot wordt op sterk water gezet. Vroeger hadden de kinders snotneuzen, en nu hebben de snotneuzen kinders.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/05/Paus-vergelijkt-ISIS-met-Jezus-wil-dat-moslimmigranten-Europese-vrouwen-nemen

    *

    Paus vergelijkt ISIS met Jezus, wil dat moslimmigranten Europese vrouwen nemen

    *

    Franciscus ontkent christelijke wortels Europa, is zelfs ‘ontzet’ over dit idee en wil het totaal uitwissen – Paus pleit opnieuw voor wereldwijd socialistisch systeem (korte blik op Venezuela waar dat toe zal leiden)


    Voldoende veelzeggende symboliek op deze foto, dus verder geen uitleg nodig.

    Ook in het Vaticaan, samen met Brussel (EU/NAVO), Washington (Witte Huis, Pentagon, IMF) en New York (VN) een van de belangrijkste centra van de globalistische ‘Nieuwe Wereld Orde’, zijn de remmen nu echt helemaal los waar het gaat om de geforceerde totale verandering en uitwissing van de oorspronkelijke Europese volken en culturen.  In een recent interview deed paus Franciscus enkele schokkende uitspraken. Zo vergeleek hij ISIS met Jezus Christus, en zei hij dat moslimmigranten Europese vrouwen moeten nemen om het aantal afnemende geboortes tegen te gaan.

     ‘Ik denk dat er vandaag geen angst is voor de islam op zich, maar voor ISIS en hun veroveringsoorlog, die deels gebaseerd is op islam,’ vertelde de paus de Franse krant La Croix. ‘Het klopt dat het veroveringsconcept inherent is aan de ziel van de islam. Het is echter ook mogelijk om dit doel uit het evangelie van Matteüs te halen, waar Jezus, in termen van hetzelfde idee van verovering*, zijn discipelen naar alle volken stuurt.’

    * Een wel heel erg bizarre uitleg van Jezus’ bevel ‘gaat dan henen, onderwijst al de volken, en doopt hen in de naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest, en leert hen onderhouden al wat Ik u geboden heb.’ (Matt.28:19) En dit bevel zou te vergelijken zijn met de opdracht van Allah en Mohammed in de Koran om alle volken met dwang, geweld, oorlog en terreur te dwingen zich te bekeren tot de islam?

    Paus ontzet over ‘christelijke wortels’ Europa

    Als dit nog niet genoeg verdraaiing en ontkenning van het geloof waar deze eerste Jezuïtische paus de hoogste vertegenwoordiger van claimt te zijn, toonde hij zich ook nog eens ‘ontzet’ over het feit dat mensen nog steeds spreken van de ‘christelijke wortels van Europa’. In Franciscus’ oren heeft dat een ‘koloniale ondertoon’. Sterker nog: ieder idee van een christelijk Europa moet verdwijnen, en daarom riep hij de Europeanen op om de miljoenen moslimmigranten te ‘integreren’.

    ‘Deze integratie is vandaag des te meer nodig. Als het gevolg van een zelfzuchtige zoektocht naar welbevinden kampt Europa met het ernstige probleem van afnemende geboortecijfers. Er ontwikkelt zich een demografische leegte.’

    Paus eens met imam Sjeik Ayed: Europa demografisch veroveren en ‘vertrappen’

    Franciscus’ pleidooi was vrijwel identiek aan die van top imam Sheikh Muhammad Ayed, die letterlijk zei dat moslims de migrantencrisis in Europa moeten uitbuiten en Europese vrouwen moeten nemen, om op deze wijze ‘hun landen te veroveren... In heel Europa zijn mensen vol van haat tegen moslims. Ze wensen dat wij dood waren, maar zij hebben hun vruchtbaarheid verloren, dus zoeken ze die bij ons. En dat zullen wij ze geven! We zullen kinderen met hen krijgen en zo hun landen veroveren.... Spoedig zullen wij hen onder onze voeten vertrappen.’

    Socialisme: 130 miljoen doden in vorige eeuw, Venezuela ‘goed’ voorbeeld

    In het interview haalde de paus ook nog een ander stokpaardje van hem aan, namelijk een wereldwijd Marxistisch-socialistisch systeem, centraal geregeerd door een klein clubje machtige elitairen – waar hij zichzelf, of in ieder geval zijn ambt, een grote rol in geeft. ‘Een compleet vrije markt werkt niet,’ beweerde hij. ‘Markten op zich zijn goed, maar ze hebben een steunpunt, een derde partij, of een staat nodig om ze in de gaten te houden en in balans te houden. Met andere woorden, we hebben een sociale markteconomie nodig.’

    In de vorige eeuw kostte het socialisme en het daaraan verwante Marxisme (communisme) aan minstens 130 miljoen mensen het leven (1). Op dit moment is het een enorme chaos in het socialistische paradijs Venezuela, waar de staat inderdaad de zeggenschap over de vrije markt, over bedrijven, over de handel, kortom: over àlles heeft overgenomen, zogenaamd om het leven voor iedereen beter te maken en de beschikbare hulpbronnen ‘eerlijker te verdelen’, iets waar Franciscus ook voortdurend voor pleit.

    Hyperinflatie (het land heeft zelfs geen geld meer om nieuw geld bij te drukken!) en een totale instorting van de economie en uiteindelijk de samenleving waren ook hier het onvermijdelijke gevolg, waardoor enorme mensenmassa’s de afgelopen weken de toch al vrijwel lege supermarkten en winkels plunderen, wanhopig op zoek naar voedsel (dat met 600% inflatie kampt) en andere goederen die al heel lang niet meer te krijgen zijn, zoals toiletpapier. Mensen zijn zo hongerig dat ze katten en honden beginnen op te eten. (2)

    Sommigen spreken zelfs van ‘apocalyptische toestanden’ vanwege de enorme vernielingen en ontelbare gewonden en waarschijnlijk ook doden.(2) Zo eindigen socialistische Utopia’s altijd, en deze kant zal het ook in Europa opgaan als Brussel en het Vaticaan de macht krijgen om hun dromen –en onze nachtmerries- van een Europese superstaat te verwezenlijken.

    Xander

    (1) Infowars
    (2) Zero Hedge

    *

     

    *

    En ja, de rijkdommen van deze wereld zijn onrechtvaardig verdeeld. Onze voorouders en wij hebben ervoor gewerkt, o.a. in het zweet ons aanschijns. En anderen dan weer niet. Omdat zij opgegroeid waren in een land waar de bananen aan de bomen groeiden. Of dat de vissen, gekuist en gebraden als kiekens, hen zomaar in de mond zwommen. En dat allemaal in landen waar Gods regen over Gods akker stroomde.

    En dan komt het Internet, de digitale wereld doet zijn intrede in de wereld van vlees en bloed, en ineens ziet men overal de verschillen. En de stoutsten eisen hun marbels terug die wij hen zogezegd zouden afgenomen hebben. Lijk hieronder verteld wordt, in Venezuela.

    Ja Ja, de Paus heeft goed praten.

    Is Hij dan al vergeten wat zijn Grote Baas is overkomen? Die meende het nog best van allemaal, en toch eindigde Hij, naar wat wij later gerust het Islam-model zouden mogen noemen, met de voeten van de grond.

    Liever dan onze vrouwen en meisjes als broedmachines aan de Muzelmannen te presenteren, had ik liever gezien, dat niet de ‘fuck you’, maar de Kennis was toegewezen.

    Want ‘gaan en onderwijzen’, zoals Mattheus schreef, is niet hetzelfde als gaat en vermenigvuldigt U in andermans plaats.

    Och, ik heb het altijd geweten: die S.J-filosofen (Jezuïeten) kunnen het uitleggen tot het een frank effen is. Dat van die Inquisitie, ja, dat ook was een loutering om de etter van het Kwaad uit de wonde te verwijderen.

    *

    Ik denk dat Het Opperwezen, die ooit met de Zondvloed al eens spijt heeft gehad over Zijn Schepping, weer bezig is met bezorgd in Zijn haar te scharten. En het in stemmen wordt gelegd: komen Wij tussen, of laten wij ze liefst nog maar wat aanmodderen. Eenmaal een bepaalde graad van verdwazing bereikt, kunnen ze dan des te gemakkelijker vernietigd worden.

    Kijk maar naar de Arme Man Job, op zijn mesthoop, terwijl de honden zijn wonden kwamen likken. Hij was één hoopje ellende, en toch vond hij de moed om wondermooie psalmen te schrijven om de Heer te loven.

    Wis en waarachtig: ik zie daar zelfs een verre voorganger van Zijne Heiligheid in.

    De Lijdende Kerk: lag ook dààr niet het eerste prille begin? Toen dienden Christenen om de Via Appia te verlichten als brandende toortsen. ISIS hoeft dus niet ver te zoeken, om nieuwe toepassingen te vinden.

    Maar hoe zit dat nu juist: de Lijdende, de Strijdende en de Zegevierende Kerk: zou alles dan te herdoen zijn? Nadat wij allemaal met pietrol-spatten als met wijwater zijn besprenkeld…

    *

     

    (Get) Digitalia

    *

    *

    21-05-2016, 12:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3401

     

    ***

    Zaterdag 21 mei

    Zon 5u45-21u34

    H Goderik

    *

    *

    Alle uitzendrechten voorbehiouden…..

    *

    *

    Ratten verlaten altijd het schip voor het naar de kelder gaat. Moeten wij daarom verheugd zijn? Het zijn nog hele kolonies van die beesten die klaar staan om in de kaas te kruipen om het roer over te nemen.

    Den deze heeft zijn gram gehad omdat hij het de taak niet vond van de VRT om een schietgrage jonge Muzelman en teruggekeerde vechtjas die de knepen van het vak was gaan oefenen in Syrië, om op de Teevee in de kijker te worden gezet... Deze ‘geradicaliseerde jongere’ had daarvoor 3 jaar gekregen en had over het geheel van zijn ‘Missie’ voorwaar een boek geschreven, dat hij mocht toelichten. Het was, zei de hoernalist van de VRT, voortreffelijk geschreven en het zou bijdragen aan een beter begrip voor de drijfveren om daar het beest te gaan uithangen. Want, zei de VRT Tanghe achteraf, hij kon nu zijn ‘Geloof’ uitdragen in eigen land.

    Bij den Baas op ’t matje komen, was toen het resultaat. Met als gevolg dat die Baas er nu uit vliegt.

    Raeymakers of Raddraaiers, ik moet die man niet. Het staat zelfs op zijn gezicht te lezen. Er straalt zelfs, volgens onderstaand artikel niet één klein grammetje empathie van af. En voeling ook al niet.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Hoofdredacteur Luc Rademakers verlaat VRT

    *

    De VRT meldt dat zijn vertrek in onderling overleg is beslist. Zijn taken worden tijdelijk overgenomen door Griet De Craen, hoofdredacteur Radio, tot een opvolger is aangeduid.

    Er sluimerde al lang onvrede over de algemeen hoofdredacteur . In oktober van vorig jaar werd nog een motie van wantrouwen tegen Rademakers ingediend nadat die openlijk kritiek had geuit op de redactie van De Afspraak en presentator Bart Schols.

    https://youtu.be/zO6lLBEbIbY

    Toen werd de nadruk vooral gelegd op ’s mans gebrek aan empathie en voeling met de journalisten, en zijn kille, volgens sommigen zelfs beledigende communicatiestijl. Zijn positie werd toen onhoudbaar genoemd.

    Rademakers startte zijn carrière bij de VRT in 2011 als algemeen hoofdredacteur bij VRT Nieuws. In 2015 werd hij als nieuwe directeur Informatie verantwoordelijk voor Nieuws en Sport.

    *

     

    *

    Ook ik voel de ontlasting van de Openbare Zender uit mij wegstromen. Oef, wordt dan gezucht: daar zijn we gelukkig van af.

    Maar dan komt de vraag: wat u?

    L’Oeil de Moscou was ooit een beladen term die heden ten dage van toepassing is op alle ZES regeringen die ons Land arm maken. Die hebben allemaal een stevige greep op het slangengebroed uit de Reyerslaan. Overal hebben die hun mannetjes zitten. En wie dwars loopt, die gaat er uit. Net als vroeger bij de USSR en nu bij Erdogan.

    Er is altijd Baas boven Baas, vooral voor zij die de Islam een strobreed in de weg leggen. Reageren tegen het ophemelen van de Heilige Oorlog tegen ons, mens toch: dat is een misdrijf van de ergste soort, die Bruxellabad niet zomaar kan laten passeren.

    Exit Raddraiiers, de x-vernietiger van de GVA en de uitvinder van het Steve Gratis trein-Metro gazetje. Dat hij mogen braden in de Hel, bij zijn Meesters…

     

    (Get) Digitalia

    *

    *

    *

    21-05-2016, 08:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    20-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3400

    *

    *

    Ook slechte kapitein aan boord gehad.

    *

    *

    Men moet het hem toegeven: tot zijn laatste snik zal hij, als in een delirium dat overgaat in stervensnood, blijven raaskallen en zotte praat uitkramen.

    Luisteren we eerst naar zijn woorden, dan kunnen we het daarna hebben over zijn daden. Ze zijn anders dan de daden van Piet Heyn, niet groot maar wel verduiveld klein.

    http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/programmas/terzake

    (Ga naar ‘Afzonderlijke Fragmenten)

    *

    Och, ik maak er niet veel woorden aan vuil en zou alleen maar willen zeggen: ‘’tortzdem’.

    Dat het nog altijd een beetje lukt, hebben wij niet te danken aan de politiek (integendeel zelfs) maar aan de veerkracht van de Vlaamse Kleine Man. Die wroet en trekt de hele reutemeteut en onderhoudt daarbij nog ‘het Zuiden des Lands’. En dat, niet alleen om hen in leven te houden, maar om hen een onbezorgd en weelderig bestaan ad vitam eternam te garanderen

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    "Een 'failed state' heeft geen regering, wij hebben er zes"

    *

    Voor CD&V-voorzitter Wouter Beke is België zeker geen failed state. "We hebben het beste onderwijs en de meest toegankelijke en kwaliteitsvolle gezondheidszorg van de hele wereld", zo zei hij vanavond in Terzake. En ook de regionalisering die in de jaren 70 is ingezet, werkt nog steeds: "Een failed state heeft geen regering, wij hebben er zes."

       'We zijn in Vlaanderen de vierde rijkste burgers van de hele wereld. 73 procent van de Vlamingen is aan het werk. Laten we dat ook eens even zeggen'

    "In de jaren 70 en 80 bouwden we bruggen zonder dat er wegen naartoe reden, bouwden we havens zonder dat er boten toekwamen, bouwden we metrostations aangelegd zonder dat er stations waren. En toen hebben we beslist dat die wafelijzerpolitiek niet meer houdbaar was en onze staatsschuld deed vergroten, en hebben we de regio's elk hun bevoegdheden gegeven."

    En daar mogen we fier op zijn, aldus de CD&V-voorzitter. "We zijn in Vlaanderen de vierde rijkste burgers van de hele wereld. 73 procent van de Vlamingen is aan het werk. Laten we dat ook eens even zeggen."

    België is dus geen failed state? "Absoluut niet. Ik heb in mijn gemeente een asielcentrum met mensen uit Afghanistan en Somalië. Zij komen van failed states. We hebben natuurlijk onze problemen en uitdagingen. Maar we hebben ook het beste onderwijs van de hele wereld, de meest toegankelijke en kwaliteitsvolle gezondheidszorg van de hele wereld, we staan op de 14de plaats in de World Peace Index."

    Vertrouwen

       'Als we in de toekomst ervoor willen zorgen dat de pensioenkosten niet alle uitgaven gaan wegduwen, dan moeten we hervormen'

    Volgens Beke zit de gemiddelde Belg niet te wachten op analyses over een al dan niet failed state, maar wel op "vertrouwen". Al erkent Beke dat veel consumenten en werknemers ontevreden zijn en dat vertrouwen niet vinden. Essentieel is voor hem het pensioendebat. "In 2015 zijn de pensioenlasten gestegen met 1,7 miljard euro. Dat is het hele budget van Justitie dat er op een jaar tijd 'bijgekwakt' wordt. Als we in de toekomst ervoor willen zorgen dat de pensioenkosten niet alle uitgaven gaan wegduwen, dan moeten we hervormen."

     

    Die hervormingen gebeuren op een dubbele manier, aldus Beke: langer werken, "en dat is niet populair, maar wel noodzakelijk", en investeren. "Die twee zaken doet deze regering. Maar als we de inspanningen vandaag niet doen, dan verschuiven we de lasten naar de volgende generatie."

    *

     

    *

    Kijk en luister nog maar ne keer.

    http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/programmas/terzake

     

    U zult gezien hebben dat de man, met de billen toe geknepen, er uiterlijk kalm bijblijft. Is typisch voor alle criminelen die op het bankje komen te zitten, en dus temeer voor de Leider van de Bende.

    Buiten platitudes over wat vroeger allemaal verkeerd is gegaan (vingers opsteken AUB) heeft hij het over de ‘wafelijzer-politiek’ die bvb naarmate onze Vlaamse zeehavens dienden te groeien, er ook tot in Scharrelroi toe, diepzeehavens moesten komen. Met daar bovenop, in die stad de ‘Metro Léger’ met tientellen km ondergrondse 100% afgewerkte toegangslijnen inclusief stations met roltrappen en guichetten, waar nooit ook maar één kat mee heeft gereisd. Want dedju, daar lag toch wel ineens die totaal onvoorziene bedding van de Samber. Waardoor de Ring nooit kon gesloten worden…. Het is mij een waar genoegen, naast Het Hellend Vlak van Ronquières (alleen nog, als die al eens werkt, in gebruik voor plezierbootjes) en de Scheepslift van Strépy , (bedoeld voor kolentransport uit de al decennia-lang gesloten koolmijnen), dit 8ste, 9de en 10de Wereldwonder nogmaals aan de lezer voor te stellen.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/M%C3%A9tro_L%C3%A9ger_de_Charleroi

    Opgepast: het is een hele dikke turf, maar het verhaal reikt nog niet tot aan de enkels van Freya en haar ‘lucht maalderijen’ die, met behulp van miljarden subsidies, de gebakken en gemalen lucht in alternatieve energie omzetten.

    Over het wekenlang misbruik van het stakingsrecht door de Francofone cipiers, waar ons Land (en dus ook meteen de Vlamingen) eens te meer in de top tien der “failled states” brengt.

    Och, het zijn allemaal Amerikaanse peanuts, of in schoon Vlaams, de peeschijven waarmee de Muzelmannerij als een deus ex machina uit de hoed wordt getoverd.

    Maar allez, ‘t zal beteren. Eerst nog wat meer homo-dromen verwezenlijken, de Grote Olio di Poepo, de vorige PS Premier van dit Madurodam achterna: morgen scheert de Criminele Volks Partij U gratis.

    Tenzij Het Vlaams Belang met TVG-snelheid door de Instellingen stormt.

    Maar aan dat laatste wil Kawouter Flop niet eens denken. Zijn haat, ziet U….

    *

    En dat van die ZES regeringen: dat is gewoon het bewijs dat wie het breed heeft, het ook breed mag laten hangen. De tricolore is de vlag die de lading dekt.

     

    (Get) Digitalia

    *

    *

    *

    20-05-2016, 16:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3398

    *

    *

    *

     

    Kijk, als tiener heb ik met overtuiging vele jaren lang Karl May gelezen en herlezen, bij zodanig dat wij toen allemaal de wereld der dappere Indianen beter leerden kennen dan zijzelf dat ooit hadden gekund. Winnetou, het Opperhoofd der apachen, was een held in de ware zin van het woord, en Old Shatterhand, zijn blanke vriend, was meteen ook de onze. Wij, noch Karl May waren ooit in Amerika geweest, maar we wisten er alles van. Later las ik dat A.H. dikwijls zijn generaals had uitgefoeterd, dat ze meer Karl May hadden moeten lezen, dan zou de oorlog ook een fluitje van een cent geworden zijn.

    Want dromen hebben geen grenzen of beperkingen. Baron von Münckhoven had dat ook die zichzelf, vastgeklampt op een kanonskogel over de hoofden heen bij de vijand liet naar binnen schieten. Helemaal door de lucht, heen en terug. Rapper dan ik het hier heb kunnen schrijven.

    Pa Pinkelman en Tante Pollewop waren ook van dezelfde soort helden: die starten ’s morgens met hun trottinet en boterhammentrommeltje voor Kareltje, en voor de middag waren ze via Het Land der Duizend Meren (Finland) al weer terug, nadat ze de Piramiden van Gizeh waren gaan bewonderen. Om daar in de ondergrondse gewelven De Schat van Toetenchamon hadden veilig gesteld. Geen wonder, want Godfried Bomans (geen familie van Frank van Thuis) had al die dingen al lang in zijn zak.

    Zo zijn onze wetenschappers vandaag de dag bezig met miljarden jaren, gemakkelijker dan een boer omspringt met zijn kleine patatjes. Lichtjaren, dat zijn allemaal fluitjes van een cent. Dat hebben ze berekend. Allemaal waarschijnlijk met De Regel van Drie. Met hier en daar ’n karpersprongetje naar de logaritmen en de hypotenusa waarvoor wij vroeger ’n ezelsbruggetje nodig hadden. Met de computer gaat dat nu allemaal veel rapper en veel juister.

    En als ze al eens komen vast te zitten, gaan ze om raad bij Frank DeBoosere. Die moet daarover niet nadenken, ze weten het van direct, maar ze moete willen luisteren. En dan is nu weer tijd voor Thuis.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Nieuw onderzoek wijst uit: "Zoek buitenaards leven nabij stervende ster"

    *

    Een ster die stilaan de geest geeft, verwoest alles in zijn nabijheid. Maar voor planeten die zich veel verder bevinden, kan dat net een heel ander proces in gang zetten, suggereert nieuw onderzoek van het Carl Sagan Institute. Want waar ooit enkel ijs regeerde, zou door de temperatuurstijging plots leven mogelijk zijn.

    Sterren, zoals ook onze zon, hebben geen eeuwig leven. Wanneer ze zonder energie komen te zitten, zakt de kern langzaam in, waardoor de temperatuur stijgt. Daardoor zet de rest van de ster uit om een 'reus' te creëren. Daarbij slokt de uitdijende ster nabijliggende planeten op. Toch is dat geen slecht nieuws voor verdergelegen planeten. Want sommigen van hen - momenteel ijskoude, diepgevroren werelden - krijgen plots de ideale voorwaarden en temperatuur om leven op gang te brengen.

    Kan dat wat concreter? Wel, in het geval van onze zon zal dat proces binnen zowat 7,5 miljard jaar van start gaan. De zon zal 200 keer groter worden en van Mercurius en Venus zal geen sprake meer zijn. Onze aarde houdt het nog uit, maar is dan compleet onleefbaar geworden. Veel verder weg, rond Saturnus en Jupiter, cirkelen manen als Enceladus en Europa die veel ijs bevatten. Een hetere zon zou daar op dat moment het perfecte klimaat kunnen creëren voor nieuwe levensvormen.

    9 miljard jaar

    Of we dat niet al eerder hadden kunnen bedenken? Tuurlijk, maar dat bleef tot dusver theoretisch. Het was nog de vraag of die 'leefbare' tijdspanne in de praktijk groot genoeg zou zijn. Een planeet moet namelijk miljarden jaren in het zogenaamde 'Goudlokjegebied' - warm genoeg om vloeibaar water te hebben, maar niet zo heet dat water verdampt - gedijen om ook echt het lange proces van het ontstaan van leven mogelijk te maken.

    Blijkt nu van wel, zo berekenden onderzoekers van het Carl Sagan Institute: de planeten rond de grootste stervende sterren - rode reuzen genoemd - zouden zich tot 200 miljoen jaar in een leefbare zone kunnen bevinden. Maar voor kleinere rode reuzen, die minder snel en heet opbranden, kan die periode voor planeten in dat Goudlokjegebied gerokken worden tot 9 miljard jaar. Dat is ongeveer twee keer de leeftijd van onze eigen aarde. Lees: lang genoeg om een levensvorm te doen ontstaan en evolueren op zo'n ijzige planeet.

     

    In ons zonnestelsel hebben verre ijzige werelden ongeveer een half miljard jaar de tijd om te evolueren tot leefbare planeten. Onze aarde zal tegen dan een bloedheet niemandsland zijn geworden.

    Op zoek naar leefbare planeten

    De onderzoekers hebben nu ook een lijst van 23 rode reuzen opgesteld die minder dan 100 lichtjaren van de aarde verwijderd zijn. Die zijn volgens hen de ideale doelwitten om op zoek te gaan naar leefbare planeten.

     

    Belangrijk detail wel: de aanwezigheid van een planeet in het Goudlokjegebied rond een ster wil niet zeggen dat er zeker en vast leven zal zijn (kijk maar naar Mars). Dat is onder meer ook afhankelijk van de juiste atmosfeer.

    De wetenschappers geven verder toe dat ze nog helemaal niet kunnen inschatten wat een rode reus precies doet met de atmosfeer van nabije planeten. Als die atmosfeer vernietigt, blijft er van dit onderzoek niet veel meer over. Ook de gevolgen voor de baan van de planeet moet mee in rekening genomen worden. Want als een ster een rode reus wordt, vermindert zijn aantrekkingskracht op de planeten eromheen.

    *

    *

    Kijk, dat is juist het aangename van De Morgen. Ze springen af en toe eens uit de band. Of ze belichten ineens totaal onverwacht een van de hunnen met een verkeerd daglicht. Renaat ’t Landuit van Brugghe die uitgejouwd wordt door de Club-supporters als hij ongenodigd op het podium klautert.

    En vandaag kreeg U bovenstaand verslag. Om duimen en vingers af te likken.

    Ik wou dat ik het zelf geschreven had? Want, samen met Willem Kloos, denk ik van mezelf ‘een God te zijn in ’t diepst van mijn gedachten’.

    Zelf heb ik dat meestal in de vroege morgen, een paar seconden tussen wakker zijn en dat niet willen. Dan staat er mij ineens iets voor de geest in alle helderheid. Maar rapper dan het er is, is het telkens weer weg.

    Ik denk dat dat een beetje de richting uitgaat van Icarus die te dicht bij de zon is willen gaan fladderen. Dan heb je gelijk een vliegje dat te dicht bij de kaarsvlam is gaan vliegen, en zijn vleugeltjes verbrandt.

    Vandaar dat mijn schouders iedere morgen wat tijd nodig hebben om weer normaal te doen. Al kan dat ook aan de slaapluizen liggen.

     

    (Get) Digitalia

    *

    *

    20-05-2016, 10:53 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3399

    ***

    Vrijdag 20 mei

    Zon 5u46-21u33

    H Bernardinus, patroon van de marketing

    *

    *

    “Stille Ruimtes’

    *

    *

    Andere ‘Stille Ruimtes’

    *

    En ze blijven het maar niet snappen. Ze zijn aan het verzuipen maar laden nog altijd meer hele pakken boter op hun hoofd. Ja, ik heb het over ‘de stille ruimtes’ voor opgroeiende Muzelmannen & vrouwen op Park Spoor Noord die daar hun broek of rok komen verslijten op de schoolbanken. Nee, het gaat zeker niet om ‘gebedsruimtes’ want die ‘ruimtes’ zijn er voor iedereen. Of er, zoals in de Moskee, de schoenen moeten worden uitgedaan, wordt ook niet gepraat. Het zou de mensen maar doen nadenken.

    En nee, natuurlijk mogen ze de dingen niet zo maar bij naam noemen. ‘Ruimtes’ om ongestoord plannen te smeden, eerst zonder Imam, maar voor men het beseft, zullen er een paar worden binnen gesmokkeld. Zodat daar alleen nog Arabisch mag gefluisterd worden: wij zouden dat ‘Moskee’ noemen, maar dat is veel te duidelijk. Laat ons dan maar stellen, dat Muzelgriezels een voetje voor hebben op katholieke studenten, want die hebben nooit zo geen ruimtes gekregen. Daar waren de kerken voor. Maar die zijn leeg gebleven.

    Ja, die Moslims. Ook de publieke onthoofding van tientallen krijgsgevangenen in Sirte (zie foto uit Italiaanse gazet van vandaag) is het werk van Moslims, eenmaal ze denken aan de winnende hand te zijn. Wat dus blijkbaar in Vlaanderen nog niet zover is. Maar wees gerust: wat niet is kan nog komen, het zal er rapper zijn dan U denkt.

    Hoe meer Moslims, hoe belovender de peilingen zijn voor de Rode Broeders en Zusters van de ‘staatsdragende partijen’. Tot het zover is als in Nederland, waar Rutte binnenkort door Ahmed Aboutaleb zal opgevolgd worden. Dus binnenkort wordt Bourgeois ook opgevolgd door de Eerste Moslim President van Vlaanderen. Een protegé van Termontie, waarschijnlijk. Want die wordt nu al naar voor geschoven.

    Deze nacht kwam trouwens nog ’n klein verwittigingske: de Airbus tussen Parijs en Caïro is in Allah’s handen gevallen. Het regent bij 66 gezinnen weer bloed en tranen uit de lucht. Het zou mij verwonderen als Molenbeek daar weer niet tussen zat, want de Airbus was de dag voordien op Zaventem geweest.

    Opgelet: in Park Spoor Noord geen selfies verspreiden van weer eens jubelende Moslim-studenten. Is VERBOTEN. Nota voor de Politie: in geen geval daarvan PV’s opstellen. Of je kunt ander werk gaan zoeken.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Petitie voor 'stille ruimte' in nieuwe schoolcampus Spoor Noord

    *

    Bron: ATV

    Een aantal studenten van de AP Hogeschool zijn een petitie gestart voor een rustige ruimte op de nieuwe schoolcampus aan Spoor Noord, die onder andere kan dienen om te bidden of aan yoga te doen. De directie werkt volop aan een diversiteitsplan. Ze wil samen met de betrokken studenten bekijken of er zo'n ruimte kan worden ingepland.

    Op de vroegere campus Plantijn was er een kleine ruimte voorzien die studenten konden gebruiken om te bidden. In de nieuwe campus op aan de Frankrijklei en Park Spoor Noord is die er niet. De scholengroep draagt de neutraliteit hoog in het vaandel, maar nu de petitie is opgestart overweegt de directie toch om een gebedsruimte in te plannen. Opgelet: in de petitie vragen de studenten een 'rustruimte', die los staat van geloofsovertuiging.

    De directie van AP Hogeschool werkt momenteel volop diversiteitsplan uit en daarbij hoopt het een vertegenwoordiging van de studenten te betrekken. “We geven de studenten advies rond andere gebedsruimtes in Antwerpen waar ze terecht in afwachting dat ons volledig beleid klaar is.”

    *

     

    *

    Verwondert dat U niet als over die ISIS, die gevangenen publiekelijk executeert, maar ‘Moslims’ executeren altijd bij definitie publiekelijk hun gevangenen. Het zit hen ingebakken, en het staat zo in de Koran. Ik zeg dit maar om duidelijk te maken, dat er geen verschil is, (buiten een weinig verschil in tijd, hoogstens een paar jaar) tussen Moslims en Moslims. Dan zullen we geen kaartjes meer kunnen kopen voor decadente horror muziekfestivals, maar voor zeer progressieve massa-executies. Natuurlijk nadat onze ‘verrijkers’ eerst in zo’n ‘Stille Ruimte’ wat zijn gaan ‘bidden’. Om de honger aan te scherpen.

    Het Land gaat om zeep (gelukkig maar, zou ik zegen: ander en beter), de politiek stinkt als aangebrande soep (wat ze ook is), seffens vallen de drukpersen stil bij gebrek aan kopers voor dat bedrukt WC-papier (want het merendeel vol prentjes) en de partij die werkelijk het verschil zal moeten maken, stijgt in de peilingen tot nooit geziene hoogten.

    Van twee dingen één: ofwel moet dat nu rap gaan, ofwel wordt het Vlaams Belang buiten de Wet gesteld. Stokken om een hond te slaan vindt men overal. Het is genoeg dat Beke de kramp in zijn cloten krijgt, of het zal er op zitten.

    Beke is, Limburger met West Vlaamse immigratie-achtergronden en hij weet pertinent dat als West Vlamingen dergelijke uitdrukkingen over mannelijke aanhangsels gebruiken, dat het 5 over 12 is.

    Opkrassen, samen met Koentje, het getormenteerd Advocaatje samen met de hele Diksia reutemeteut. Het is de enige manier om niet onder de kiesdrempel van 5% weg te zakken. En dat, voor een Partij die >50 jaar geleden meer dan 50% haalde, en dus op haar eentje het Land kon regeren. Er is een tijd van gaan en een tijd van komen. Voor Het Vlaams Belang is nu de tijd van komen… gekomen.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    20-05-2016, 10:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    19-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3397

    *

    *

    In Rochefort, op de Place Albert Premier

    De pizzeria La Diva (de Goddelijke)

    *

     

    Bij het lezen van onderhavige bijdrage, vindt U ondergetekende in zak en as, weggekropen in een hoekje, de ellebogen om het hoofd gewonden. En, toppunt van Koninklijke verknochtheid, in bittere tranen met tuiten.

    Ciergnon, begot, het stulpe in Dardennen, waar ‘Prinses Liliane, de eega van na-oorlogse Koning zonder Troon, tot op einde van haar dagen, haar verdriet is komen uithuilen, nadat ze door de Spaanse Furie die ondertussen ook al, op haar gat op de grond voortkruipend, naar de Eeuwige Jachtvelden is vertrokken. Liliane Baels kwam daar terecht, nadat ze door haar stiefzoon en minnaar in Laken aan de deur werd gezet. Ja, neen hoor: de Koninklijke Familie blijft van geen enkel onheil gespaard. Ook nu weer niet.

    De Schandaard pleegde er een tranerig artikel over. Waarbij ik me de vraag stelde waar der Oud’ren fierheid wel gevaren mag zijn. Het was in de vooravond en dan op de vuist (en meer) gaan met de kleerkasten die onze Vorst moeten beschermen met lijf en leden.

    Stel U voor dat Filip er zich mee zou gemoeid hebben? Of M’a-t-il, als een losgebroken moerdier die zwaaiend met haar saccoche, het Coburger Vorstenhuis van de ondergang redt.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    De Schandaard.

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

     

    Koninklijke bodyguards in ziekenhuis geslagen door dronken jongeren

    *

    De bodyguards van koning Filip en koningin Mathilde hebben nabij het buitenverblijf van de koninklijke familie in Rochefort zware klappen geïncasseerd. Van dronken jongeren. Twee agenten eindigden in het ziekenhuis. In politiekringen wordt met klem ontkend dat de afgetrainde agenten het onderspit delfden tegen wat jeugdig gespuis. 'We hebben net meer geweld voorkomen.'

     

    Het kasteel van Ciergnon, het statige buitenverblijf van de koninklijke familie. Enkele bodyguards van ons koningspaar zijn vrijdagavond een paar uur vrij. Ze besluiten een hapje te gaan eten in het nabije Rochefort, in La Diva, een Italiaans restaurant waar ze vaker komen.

     

    Als twee van de vier agenten nadien de auto gaan halen, stuiten ze op een groep jongeren, die al behoorlijk wat tijd in de lokale cafés hebben doorgebracht, klinkt het bij getuigen. Een van hen maakt een opmerking over de strakke kostuums van de bodyguards. Een veiligheidsagent zou daarop iets hebben gezegd over de natte broek van een van de jongeren en dat hij beter op tijd een toilet had gezocht.

     

    Zwaar toegetakeld

     

    Meteen zit het spel op de wagen en breekt een vechtpartij uit. Volgens getuigen storten uiteindelijk zo’n vijftien jongeren zich op de twee agenten. Die krijgen hulp van hun twee collega’s die nog op restaurant zaten. Volgens de jongeren gebruiken de bodyguards hun uitschuifbare matrak, een getuige ziet dan weer een jongere naar een zware, ijzeren staaf grijpen.

     

    De vier bodyguards weten uiteindelijk terug naar de pizzeria te vluchten. De balans van de vechtpartij is zwaar: twee bodyguards moeten voor verzorging naar het ziekenhuis, zo bevestigt het koninklijk paleis. Een van hen wegens grote snijwonden in het gezicht, vermoedelijk doordat hij geraakt werd door een bierglas. Ook enkele jongeren zijn zwaar toegetakeld, volgens getuigen omdat de bewakingsagenten hen te lijf gingen met matrakken.

    *

     

    *

    Maar wacht eens! ‘Dronken jongeren’… Wie zegt dat?

    Ja, het zullen inderdaad wel geen dronken jongeren met een immigratie-achtergrond geweest zijn. In dat geval had er moeten staan ‘Gedrogeerde jongeren’ die blijkbaar niet na een geslaagd ‘Vrijdag Gebed’ uit de Moskee kwamen, dapper onderweg om ge-radicaliseerd te worden.

    Ook zijn er achteraf slechts twee lijfwachten afgevoerd moeten worden, wat een beetje pover is voor Strijders in de Heilige Oorlog.

    Blijft over: de Chiro. Ja Ja, zo zal het wel geweest zijn. Chiro, of, God-betere-het, misschien wel KSA-knapenwier mag nog last had van de Rockfort die ze in Rochefort op hun bord hadden gekregen.

    In dit geval zijn mijn tranen seffens weg. Dat jong volkje moet, bij het zien van die aangeschoten Coburger uitdaging, in een Franse coleire zijn geschoten.

    Ja, U moet weten, Rochefort is 100M Franstalig. Op de Patron van La Diva na, die Nonkel moet zeggen tegen Rocco Granata.

    Dat het integendeel Vlaams Belang Jongeren zouden zijn geweest, acht ik nog het meest waarschijnlijke. Die zullen gedacht hebben de sleutels af te pakken van de Koninklijke Vertrekken, waar de Keuning met Zijne Gemalin bezig waren de vermoeide leden te strekken.

    Ja Ja, nu ik er over nadenk: het is een aanslag geweest op ons Staatshoofd-met-bijslaap. In Dardennen valt er al eens een overspelige Koning van de rotsen. Waar hij ’s nacht in de koudste maand van het jaar op z’n eentje aan bergbeklimming was gaan doen. Hij werd tegen de avond van de volgende dag teruggevonden aan de voet van die rots in niet toevallig in Marche-les-Dames, de bril nog op zijn neus. Ha ja, want Koning Albert I, de Ridder-Koning, was een belezen man. Hij kwam die nacht recht uit het bed van zijn minnares, met de kogel uit het pistool van de bedrogen echtgenoot, achter de oren. Precies daar waar, in zijn val zijn hoofd de harde rotsen had geraakt.

    Is het misschien daarom dat Albert II daar aan de voet van dat Kasteel, enkele huisjes heeft opgeknapt, om die te verhuren aan ‘verrijkers’?

    Coburgers, moet U weten, zitten inderdaad raar in elkaar.

    (Get) Digitalia

    *

    *

    *

    19-05-2016, 14:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3396

    *

    *

    Van op de Obersamzberg in Berchtesgaden….

    Nonkel Dolf met zijn Wolf….

    *

     

    Een deel van onze opleiding (vroeger) was de kennismaking met de fiscaliteit in de omringende landen. Waaruit bleek dat het onze een ergens plagiaat was van de Napoleontische. In het Duitse model kregen we zelfs aangiften te bestuderen, met helemaal onderaan de rubriek ‘Kichensteuer’, een vast percentage dat men aan de Religie van zijn keuze kon reserveren. Dat was zo, en daar hoorde geen woord uitleg bij, buiten een overzicht hoe dat was ontstaan.

    Daar moest ik even aan terugdenken, nu de Alternatieve Vrijheids Partij in Duitsland de kat de bel aan bond. Enfin, U leest er alles over hieronder.

    De zaak stelt mij echter ij de mogelijkheid om ons systeem even uit de doeken te doen. Er zijn ‘Onroerende Inkomsten’ (ingebeelde), ‘Roerende Inkomsten’ (reëel), ‘Bedrijfs Inkomsten’ (nodig voor de dagelijkse boterham), met als aanhangwagentje, alles wat daar buiten viel, en ‘Diverse Inkomsten’ werd genoemd. Eerst was daar nog het overkoepelend ‘Zegelrecht’ op alles wat in eigen land ge- en verkocht werd, dat later (1971) vervangen werd door de Belasting op de Toegevoegde Waarde (BTW), die als een loden gewicht gekleefd werd op alles wat een mens maar kon voortbrengen.

    De regelgeving hier nopens werd alle bestaande belastingen steeds ingewikkelder en verschafte stilaan meer werk aan specialisten terzake, want het werd steeds ingewikkelder dan wat in de Advocatuur kon voorkomen. M.a.w. het ‘Vennootschapsrecht’ overklaste met klank alle juridische vraagstukken. Het werd om zo te zeggen, gemakkelijker om een crimineel vrij te pleiten, dan om een belastingaangifte in te vullen.

    Ho, en daar vergeet ik toch nog bijna het ‘Registratierecht’ ofte ‘Successierecht’ dat elke nalatenschap beheerst. Ingewikkeld man! Ongelofelijk! Omdat daar de juridische wereld van ‘Huwelijksgoederen Recht’, Erfrecht’ enz, op een en hetzelfde spoor wordt geleid als de Code Napoleon. Met als enig doel het kaal plukken wat de nijvere overledene nog had kunnen redden uit de klauwen van het Monster.

    Toen was onze dochter echter op school bij de Nonnen in Kortrijk, die, gevestigd precies op de plaats van de Gulden sporenslag, voor hun Humaniora-leerlingen zeer progressief waren in hun Grieks-Latijnse opleidingen. Zo wilde ons lief dochterken thuis van de Pap wat meer specifieke uitleg krijgen over het gebruik van die Successien-affaire problematiek. Had ze niet helemaal gesnopen op school.

    Lap, dacht ik, een unieke kans om de doelloosheid van het systeem uit doeken te doen. Had ze tamelijk begrepen, en zei ze, ze vond dat niet eerlijk. Ha, dacht ik: goed gelukt, als de Jeugd mij ook al gelijk geeft.

    Nee, Pa, zei ze, ge begrijpt me verkeerd. Niet 10,20, of 50%, maar 100% moest dat belast worden, de erfgenamen hadden geen recht op iets, want er geen klap voor gedaan. Heel die nalatenschap hoorde de Gemeenschap toe!!!

    Later is het kind daar wel anders over gaan denken, maar qua katholiek Onderwijs was die school eigenlijk wel goed geslaagd in de socialisering van hun omgeving.

    Ziezo, en nu die geschiedenis van die ‘Kirchensteuer’.

    *

     

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    https://ejbron.wordpress.com/

    *

    AfD bijt van zich af in ruzie met kardinaal

    Geplaatst op 16 mei 2016 door E.J. Bron

    De Duitse kardinaal Lehmann met op de achtergrond de Dom in Mainz.

    *

    BERLIJN – Alternative für Deutschland (AfD) heeft kardinaal Karl Lehmann stevig van repliek gediend, nadat deze zich kritisch over de “rechtse populisten” had uitgelaten. De AfD heeft geopperd dat de kerkbelasting maar eens afgeschaft moet worden. Immers, deze belasting is een uitvloeisel van een overeenkomst die de kerk in 1933 met Hitler´s regime sloot.

    Vicevoorzitter Beatrix von Storch (kleine foto) schreef de kardinaal een brief, waarin ze stelde dat de kerk in de geest van Christus toch eigenlijk niet aan een privilege dat uit het Derde Rijk stamt, kan vasthouden. ,,Of wel?” De bisschop van Mainz zou het opzeggen van dat concordaat, ondanks zijn aangekondigde terugtreden, best nog kunnen regelen, aldus Von Storch.

    Lehmann, die maandag 80 jaar is geworden, heeft het Vaticaan zijn terugtreden aangeboden, hetgeen door de kerk is geaccepteerd.

    Bron:
    www.telegraaf.nl
    (h/t Wim van Schaik)

     *

    *

    We krijgen de laatste tijd veel vormen van het zonnetje ‘België Barst’ op ons bord. We kunnen dat straks in vervoegingen gaan oefenen: Ik barst, gij barst, hij barst, wij barsten allemaal.

    ‘Barsten’ in de Engelse Taal is ‘’fallen into pieces’. Het is (falling) bezig zijn te met vallen, en niet ‘we fall into pieces’. Want dan moet U zeggen ‘we did fall into pieces’, net als je nog altijd voort bezig bent.

    Wij, in West Vlaanderen, waar ons dialect blijkbaar aan de bron ligt van deze wereldtaal, zeggen in dergelijk geval van is naar de ‘cloten’, een uitdrukking die in Coburgia een maat vond met koninklijke allures.

    *

    Kijk kijk: zou A.H. destijds ook rekening hebben gehouden met het deel van de Muzelaars? Die zijn toch niet vrijgesteld van die ‘Steuer’, die meestal naar de Christenen blijkt te gaan?

    Die netto-ontvangsten zouden wel eens een schril licht kunnen werpen op de voortschrijdende Islamisering. Of is het juist daarvoor dat die dingen staatsgeheim moeten blijven?

    PS

    De Vlak/af taks, op de man af dus, is misschien nog het beste. ‘Kasten’ invoeren, hoogstens 3. Elke ‘kaste’ of ‘gilde’ heeft zijn eigen eenvoudig tarief. Om de 5 jaar herbekijken wie waar thuis hoort. Met ‘mobiele belasting controleurs, die controleren niet vanachter een bureau, maar in ’t veld, d.i. langs de straten. Desnoods met ‘Slimme Camera’s’ op hun bumpers die van ver zelfs de kleur van iemands onderbroek verraden. Iets wat blijkbaar nu kan met ‘zwartrijders’.

    (Get) Digitalia

    *

    *

    *

    19-05-2016, 13:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3395

    *

    Bijscholing

    *

    Och, zei ons Ma altijd, als iedereen zijn broek binnenste buiten draagt, valt dat na verloop van tijd niet eens meer op. Vond ik toen een beetje oneerbiedig, want op die ouderdom worstelde ik met de gedachte dat ‘onze Geliefde Vorst’, Leopold III ook maar ’n gewone mens was die die net als ikzelf zijn poep moest afkuisen in dat kleine vertrekje waar hij ook alleen zelf naartoe (niet gedragen) en te voet was moeten gaan.

    Dat Pastoors, de Paus, en vooral die brave Zusterkes van de Meisjesschool aan de overkant der straat voor hetzelfde probleem stonden, neen, dat was een onvolmaaktheid waarmee ik het lastig had. In ons gezin en met de vriendjes was dat allemaal geen probleem. Het ging als vanzelf. Terwijl het vocabularium in die zaken meestal niet voor publicatie was geschikt. Gelukkig bracht het ABN daar later iet of wat verlichting in. Al zou ik de vriendjes niet aan mijn tafel willen, die de meeste van die woorden in hun Franse ‘dictionaire’ hadden opgezocht. Waar ze konden vaststellen, dat die dingen ook in de nobele Franse taal voorkwamen net als bij ons, en meestal, qua klanknabootsing, veel te maken hadden met ons eigen dialect.

    Later, in mijn eerste broekske als bedrijfsboekhoudertje, sprak mijn ‘patrone’, een stokoud dametje die alleen Frans sprak met veel Gentse woordjes daartussen (ze woonde op de Brabantdam in Gent) dathaar Duitse Herder ‘devait faire ri-ri’… Nog later werd ik bij haar kind aan huis, maar dat is een ander verhaal.

    Met ouder worden moet ik steeds meer terugdenken aan die volkswijsheid van ons Ma. Ze zouden, zei ze, hun gevoeg in de Kerk doen en op de heiligenbeelden steken. Ze zei wel niet ‘gevoeg’, want dat woord kende ze niet in de spreektaal. Maar wat ze zei, en vooral hoe ze het zei, sprak wel boekdelen.

    Ik kan er niet aan doen, maar deze zegswijze komt altijd bij mij op, as ik Geert Burger bezig zie. Voornamelijk als hij het heeft over opkomen tegen ‘homofobie’. Weer zo een van die achterbakse omdraaiing der feiten. Is niet zozeer bedoeld het ‘crashen’ van die onnatuurlijke neiging, maar het promoten er van. Wie niet voor is, is tegen. Dat is een oude waarheid, die door de vooruitgang der Beschaving, al lang niet meer klopt.

    Als je zegt dat je tegen de afkeer voor iets bent, dan kies je toch voor die afwijking?

    *

     

    *

    GEPLUKT BIJ

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Westerse journalist in Damascus: Niet Russen, maar Amerikanen bombarderen ziekenhuizen

    *

    Russen doen in 30 dagen meer goed dan Amerikanen in 1 jaar’  - ‘ISIS zijn barbaren, hakken net zo makkelijk hoofd van kind af als dat ze een monument vernietigen’


    De enige officiële journalist ter plekke schetst een heel ander beeld dan wat u dagelijks van onze propaganda media te horen krijgt.

    Miguel Fernandez is namens het internationale persbureau Prensa Latina de enige officiële journalist die toestemming kreeg om bijna een jaar lang vanuit Damascus over de oorlog te berichten. Zijn conclusies zijn schokkend, althans voor degenen die nog altijd in de propaganda van de Westerse politici en media geloven. Fernandez schrijft dat de Russen in een maand tijd meer goed hebben gedaan dan de Amerikaanse coalitie in een jaar, en dat niet de Russen, maar juist de Amerikanen ziekenhuizen, scholen en Syrische infrastructuur hebben gebombardeerd. Dit bevestigt wat wij al enige jaren schrijven, namelijk dat het echte kwaad niet uit Moskou, maar uit Washington en Brussel afkomstig is.

     ‘Barbaren’ van ISIS voeren ‘oorlog tegen beschaving’

    In het grotendeels ontvolkte en half in puin geschoten Damascus, maar ook daarbuiten, heeft de uit Havana afkomstige Fernandez zich naar eigen zeggen verbaasd over de Syriërs, die ondanks de dagelijkse bommen, granaten en beschietingen gewoon doorgaan met hun leven. Wat tevens diepe indruk maakte was de verovering en gedeeltelijke vernietiging van Palmyra door ISIS, dat onder andere met Duitse wapens vecht (3). ‘Het was verschrikkelijk. Ik zal nooit vergeten hoe kinderen onder leiding van Daesh (ISIS) 50 op hun knieën zittende Syrische soldaten vermoordden.’

    ‘Dat was voor mij het dieptepunt, want ik voelde dat deze oorlog niet enkel tegen Syrië, maar tegen de wereld, onze cultuur, onze waarden, ons erfgoed wordt gevoerd. Daarmee bedoel ik de beschaving, want deze elementen (de jihadisten) zijn barbaren. Op dezelfde wijze waarop ze een monument kunnen verwoesten, hakken ze het hoofd van een kind af.’

    ‘Niet Russen, maar Amerikanen bombarderen ziekenhuizen en scholen’

    Fernandez ontdekte al snel hoe totaal anders de Syriërs tegen de VS en Rusland aankijken als het Westerse publiek door de media wordt voorgespiegeld. Toen de Russen zich met de oorlog gingen bemoeien, zagen ze dit niet als een interventie, maar als een teken van steun en solidariteit. De Amerikanen en Europeanen worden juist met groot wantrouwen bejegend.

    Dat heeft zijn oorzaken in het verleden, maar zeker ook in het heden. ‘Al een jaar voordat de Russen kwamen leidde de VS een internationale coalitie die geen enkel resultaat opleverde. De Amerikanen bombardeerden wel, maar Daesh / ISIS breidde zich juist verder uit en nam nieuwe posities in.’

    ‘Deze luchtaanvallen werden niet gecoördineerd en raakten vaak Syrische infrastructuur, ziekenhuizen en scholen. De Russische luchtaanvallen deden dat niet, omdat zij op verzoek van Damascus in de oorlog stapten, en hun activiteiten werden gecoördineerd, zodat ze effectief konden zijn en geen burgers zouden raken.’

    Vorige week erkende de VN dat er geen bewijzen zijn dat Rusland een vluchtelingenkamp heeft gebombardeerd, zoal de Westerse media beweerden, en dat de gebruikte raketten er juist op wijzen dat islamisten de daders zijn (2).

    Rusland in 30 dagen veel effectiever dan Westen in 1 jaar

    ‘Tijdens de eerste 30 dagen bombarderen waren de Russen in staat om 40% van de infrastructuur van Daesh / ISIS te vernietigen. Dat was de VS en zijn bondgenoten een jaar lang niet gelukt.’ Fernandez prikt met zijn vele ervaringen ter plekke dus eveneens door de propaganda van de Westerse coalitie heen.

    Brengen we u ook nog even in herinnering de onthullingen van ’s werelds meest vermaarde onderzoeksjournalist Seymour Hersh, die onlangs schreef dat de Democratische presidentskandidaat Hillary Clinton in haar vorige functie als minister van Buitenlandse Zaken de opdracht gaf om saringas van Libië naar Syrië te smokkelen, om daar in Damascus een ‘false flag’ aanval mee uit te voeren, waarmee een invasie van Syrië had moeten worden gerechtvaardigd (zie link onderaan).

    Ook hieruit bleek opnieuw dat het oversimplistische ‘Amerika en EU goed, Rusland slecht’ dogma van onze media en politiek op zijn zachtst gezegd niet bepaald een juiste voorstelling van zaken is.

     

    Xander

    (1) Zero Hedge
    (2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (3) KOPP

    *

    *

    In mijn ‘Storm und Drang’-periode heb ik ooit wel eens gedacht journalist te worden. Maar bleek tenslotte toch liever Blode Jan te zijn dan Dode Jan. Want, was ik het geworden, dan lag ofwel ikzelf ofwel dat clote-land van ons al jaren onder de zoden.

    Wat U hier las, klinkt ongelofelijk. Maar gewoonte getrouw noemt Xander paard en kar. Een schrijver die open en bloot zijn bronnen prijs geeft, heeft niets te verbergen. Een gezegde dat beroeps-pennenlikkers verbergen achter hun wettelijk beschermd bron-geheim. Zo kunnen ze liegen tegen klippen en bergen, hun ‘bron’ zit verborgen in ‘the clouds’. Ze zijn, net als politici, zeer ‘discreet’ en kunnen er dus op los fantaseren en nog meer ‘hinein interpretieren’. Is gewoon hun eigen (opgelegde) lening opdringen.

    Ze bereiden pudding die naar choco smaakt, terwijl ze choco presenteren die meer weg heeft van kikkerdril.

    Niet te verwonderen dat men de bloggers wil aan banden leggen. Of onder censuur stellen….

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    19-05-2016, 12:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3394

     

    *

    *

    Vanaf die toren wordt er in ieder geval niet meer van zo hoog geblazen

    Ook hier zijn de vluchtverkeersleiders er van onder getrokken.

    *

     

     

    Dat spreekwoord over de boom en zijn vruchten komt niet uit mijn koker, dat weet U wel. Ik wil daarmee alleen maar zeggen, dat achterlijke lompheid gepaard aan luiheid in ‘Het Zuiden des Lands’, gemengd met immigratie-achtergronden, een explosief mengsel zijn.

    Net als bij ‘De Koningskwestie’ (1950) in Grâce Berleur (Luik), moeten er eerst doden vallen voordat er daar min of meer normaal kan gereageerd worden.

    Tel daarbij de verwoestende inval door de cipier-syndicaten in het Ministerie van Justitie, de bekakte Minister zelf nog daar gelaten, en je hebt weer Marseilleise-toestanden. Net zoals die er trouwens heel toevallig nog maar eens meer zijn bij de Zuiderburen.

    Och ja. Was ik even vergeten. Als ’t regent in Parijs, vallen de druppels tot in Bruxellabad s/Senne. Daar is er namelijk altijd geld, veel geld en nog meer geld tekort. Dat is al zo sinds Filip De Schone die ooit zijn legers naar Vlaanderen zond, uitgerust met bezems om onze voorouders eens wat Franse manieren bij te brengen. Dat zaakje (1302) was geen groot succes, in tegenstelling tot de laatste poging in 1830.

    En nu zitten we ermee.

    Cipiers, de meesten ‘ziek’ met behoud van wedde van maandagmorgen tot vrijdagavond, werken alleen aan dubbel tarief in het weekend. Is de Francofone invulling van het ‘Stakings-recht’/Le droit de Grève die in de Grondwet staat ingeschreven.

    Mijn gedacht? In de eerste plaats laten betijen, zodat ‘België Barst’ - een verstandige leuze die wij op ons College reeds in de vroegere jaren ’50 hielpen kalken op de kasseien – eindelijk niet meer bij woorden blijft. In de tweede plaats alterneren tussen ‘delinquenten’ en ‘bewakers’: iedereen om beurt aan de binnenkant der celdeuren.

    In de derde plaats zou ik zeggen: laten ons van deze gelegenheid profiteren om te doen zoals Moslims doen met hun eega als ze die moe zijn. Drie keer in volle publiek scanderen dat we die herrieschoppers zat zijn. Aan de taal- en armoegrens wordt prikkeldraad gezet. Met 20.000 Volt op. En dat lappeke Vlaamse grond, aan de Zenne, met alles er op en er aan, wordt verkocht aan de meestbiedende. Desnoods een Russische of Chinese enclave zoals Lichtenstein, Monaco of Andorra.

    Dan kan daar eindelijk die diepzeehaven komen, met rechtstreekse verbinding naar de open oceanen. Daar zal zelfs veel volk komen naar kijken.

    *

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Dode bij gevecht in gevangenis Lantin

    *

    In de gevangenis van Lantin is dinsdagavond 17/5/2016 een gedetineerde overleden na een gevecht met een medegevangene. Dat meldt Sudpresse. Het parket van Luik bevestigt de feiten aan de krantengroep. De directeur van de gevangenis zou volgens bronnen net voordien nog gewaarschuwd hebben voor de uiterst gevaarlijke situatie in zijn gevangenis.

    Twee gedetineerden zouden dinsdagavond slaags zijn geraakt in de psychiatrische afdeling van de gevangenis. Daarbij liet een van de twee betrokkenen het leven.

    In de Brusselse en Waalse gevangenissen wordt al meer dan twee weken gestaakt door het gevangenispersoneel. Ze vragen meer middelen en manschappen voor het gevangeniswezen

    *

    *

    Lantin, U weet wel, daar had die andere Onkelinx juist voordien, de armen ten hemel geheven, gemekkerd over apocalyptische toestanden op de werkvloer.

    Alaïn is de naam, vertolkt onbewust de gevoelens van zijn Opa, die in Jeuk (Limburg) als oorlogsmisdadiger na de Bevrijding slechte ervaringen heeft opgedaan met het Coburger Gevangeniswezen. Het is inderdaad nog altijd zo, dat wie luidst roept, dikwijls de meeste schuld treft.

    (Get) Digitalia

    *

    *

    19-05-2016, 12:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3393

     

    **

    Donderdag 19 mei

    Zon 5u48-21u31

    H Ivo, patroon van juristen en deurwaarders

    *

    *

    Moet ze dat nu biechten?

    Voor het eerst in haar lang leven: bijna verkracht

     

    *

    Deze keer kregen we te lezen dat de dader, eenmaal gevat, een Italiaanse man bleek te zijn. Nog net werd zijn naam, al-dan-niet Lid van het Vlaams Belang, niet onthuld. Maar daar bestaat discussie over. Omdat, wordt gezegd, iemand die zich buiten de Wet begeeft, niet eens nog rechten kan hebben. Vooral niet als hij blank van vel is, en, wat de Hemel mag verhoeden, zelfs op de hoop toe, nog katholiek is.

    Wat het allemaal nog erger maakte, was dat hij in Coburgia rond hing. Stel U voor: een Europeaan die in Europa elders gaat wonen! Waar gaan we naartoe?!

    Dat ‘betasten’ van een 72-jarig gezet dametje achter het stuur op een parking, moet niet simpel zijn geweest, om er maar liefst 3 gebroken ruggenwervels en twee blauwe ogen aan over te houden.

    Coburgia is dus niet alleen een land van messentrekkers en messenstekers geworden, maar eveneens een land waar Oma’s als straatmadeliefjes zomaar los uit het vuistje kaal kunnen geplukt en bont en blauw geslagen worden. Waarbij haast triomfantelijk wordt bericht, dat de dader deze keer geen Kut-Marokkaan of een oversekste Turk is geweest.

    Dergelijke berichten – hoop ik - kosten De Frut minstens weer 50 à 100 abonnees.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

     *

    72-jarige aangerand op parking: “Ik heb dat nodig, riep hij”

    *

    De 72-jarige Marcella Van De Putte is zondagochtend brutaal aangerand door een dertiger op een parking in het Oost-Vlaamse Nazareth.

    De vrouw uit Gentbrugge wachtte in haar auto op de rest van de familie om samen te gaan ontbijten. “Plots werd de deur aan de passagierskant opengetrokken”, doet ze haar verhaal. “De man rukte mijn hoofd naar beneden en begon me te betasten. Ik voelde zijn hand onder mijn rok gaan. Laat me doen, want ik heb dat nodig, schreeuwde hij me toe. Dat ik daar 72 jaar voor moest worden. Ik ben nog nooit zo bang geweest. Na 10 minuten stopte hij. Misschien voelde hij zich betrapt?”

     

    Marcella hield er drie gebroken ruggenwervels en twee blauwe ogen aan over. De man is aangehouden. Het gaat om een 34-jarige Italiaan die in ons land verblijft.

    *

    *

    Moet Coburgia nu minstens de diplomatieke betrekkingen met Italië verbreken? Louter en alleen omdat een gefrustreerde Italiaan toevallig betrekkingen wilde hebben op die verlaten parking? Alleenstaande en alleszins alleen zittende vrouwspersonen op een verlaten parking (langs de E17?) op een zondagmorgen in de vroegte: dat is er om vragen. Met al dat raar volk dat rondloopt moet men toch al lang weten, dat parkings langs de snelwegen niet dienen om er te parkeren, maar om contacten die allemaal tegen het 6de en/of 9de   Gebod zijn. Op die plaatsen in Uw wagen blijven zitten wachten, is er om vragen. Ons Marcella uit Gentbrugge zal dat voortaan nooit meer vergeten. Gaan brunchen doet men niet in het hol van de leeuw. Hoogstens drinkt men er een kop koffie en haast men zich naar huis. Heb ik daar ook altijd gedaan, vooral in de tijd toen daar nog overal bosjes stonden…..

    Of die ‘Italiaan’ nu al-dan-niet er ene is met immigratie-achtergrond, heeft Marcella niet onthuld. Maar, zoals gezegd, iets juist niet zeggen, kan zeer verhelderend werken…..

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    19-05-2016, 11:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    18-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3390

    ***

    Woensdag 18 mei

    Zon 5u49-21u30

    H Erik van Zweden

    *

    *

    *

    *

    Gelukkig was het warm water al lang vòòr mij geboorte uitgevonden. Anders had ik misschien daar mijn pluimen verdiend.

    Om maar te zeggen, dat de Beschaving, waarvan ook wijzelf een klein maar belangrijk deeltje van uitmaken, mij tekens terugbrengt naar de achterlijkheid van de Islamitische wereld als geheel. Tot daar deze vaststelling, mocht die ons heden ten dage niet voorgesteld worden als een ‘verrijking’. Ruim een paar honderd jaar vroeger dan de Woestijn Barbaar zijn gedaas uitbracht, vergingen ‘onze’ scheepjes reeds op zee, met aan boord zeer precieuze export-artikelen die na 1600 jaar op de zeebodem te hebben gelegen, nog onbeschadigd heel de Beschaafde Wereld in verrukking brengen.

     

    Een schipbreuk van 1.600 jaar geleden vòòr Haïfa, in het H. Land, het Land dat volgens de Bijbel door Jahweh aan het volk met de keppeltjes werd gegeven, die nu zijn geheimen prijs geeft.

    In de Islam-landen moet er daarom nu luid tanden geknars hoorbaar zijn omdat zij niet vroeger hebben gevonden, waarna er geen haan er nog ooit naar zou gekraaid hebben. Want ‘haram’, niet geschikt voor gevoelige kijkers. In de Koran staat daar niets over, dus bestaat het ook niet.

    *

    *

    *

     GEPLUKT BIJ

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Duikers bergen spectaculaire schat uit Romeinse tijd

    *

    Israëlische duikers hebben in de Middellandse Zee een spectaculaire schat met duizenden antieke munten en meerdere bronzen beelden gevonden. Het gaat om de lading van een 1600 jaar geleden gezonken koopvaardijschip uit de laat-Romeinse tijd. Het betreft de grootste vondst in zijn soort in drie decennia tijd, zeggen de Israëlische autoriteiten.

    De duikers vonden de kostbaarheden bij de oude Israëlische havenstad Caesarea, niet ver van Haifa. Ongeveer een jaar geleden was er al eens een schat gevonden met 2000 gouden munten, die ook als archeologische sensatie gold. De hobbyduikers hebben de waardevolle nieuwe vondst onmiddellijk gemeld bij de bevoegde autoriteiten. Zij krijgen een beloning.

    Op de zeebodem zijn ook resten van het schip en het anker gevonden. Verscheidene bronzen beelden verkeren nog in uitstekende staat, waaronder afbeeldingen van de zonnegod Sol, de maangodin Luna en een Afrikaanse slaaf. Er zijn ook fragmenten ontdekt van drie levensgrote bronzen beelden, waaronder die van dieren. Jacob Sharvit van de afdeling onderwaterarcheologie in Haifa sprak van "een zeer spannende vondst, die afgezien van zijn buitengewone schoonheid van historische betekenis is".

    *

    *

    Kijk, er wordt gefluisterd dat DM, waar ik deze keer de mosterd heb gehaald, en niet bij Abraham, de enige gazet (naast de FET) is die lezers bij wint.

    Volgens mij, wetende van waar daar voorlopig nog altijd de wind komt, komt dat door het intellect dat er heerst. Ze zeggen daar, lijk elders, dat de dader een ‘man’ is geweest, maar daarna bewijzen ze, zonder woorden, dat er nog andere waarheden zijn, buiten al dat politiek-correct gedoe.

    Ik heb jarenlang De Morgen gekocht en stel dus vast weeral eens juist gegokt te hebben. De schuld denk ik, van het warm water dat al lang van voor mijn tijd uitgevonden werd. Voordien kocht ik HNB, maar dat was in hoofdzaak voor de artikels van Louis DeLentdekker, een tot inkeer gekomen Witte Brigade-man.

    Ik leef al bijna 20 jaar op het Italiaanse platteland. Niet alleen hebben wij daardoor ‘gestemd met onze voeten’, maar we zijn terecht gekomen in de geboortestreek van.. Pontius Pilatus.

    En dat schept een band. Temeer daar we, anders dan in Coburgia, hier op de TV Paus Franciscus als ‘wereldleider’ door de buitenlandse Pers weten behandeld worden.

    En die beeldjes uit een zee die we hier aan de einder zien en ruiken, is gewoon de welkome gelegenheid om op die manier onze eigen Vlaamse kunstenaars in het zonnetje te zetten. Want net als bij de Antieken, straalt Vlaanderens lof uit alle beelden, doeken en zangen die een kunstenaar ooit schiep, als met tover omhangen. Zo innig gevoeld en zo diep.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    18-05-2016, 12:39 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3391

    *

    *

    Over voddenmarcchands

    *

    *

    Ze krijgen steeds hardere kloppen, met uitzondering van De Morgen en de FET, die nu DT wordt genoemd. Een slechte vertaling van mijn krant hier in Italia: Il Tempo objectief en traditie-getrouw als geen ander (zo    lang ik ze nog kon ontcijferen!).

    Ik laat U niet langer in spanning: lees en proef hiervan in de hoop dat ook U (eventueel) de vergissingen Uwentweegs nog wilt rechtzetten. Uw geld op zak houden en regelmatig de blikken (en de oren) naar het Buitenland richten. In 10 keer minder tijd krijgt U bijvoorbeeld op de NL-zenders 10x meer informatie. Zodat U daar zou vernemen, dat niet ‘een man’ onze tri-loopster heeft willen vermoorden, maar ‘een gefrustreerde Moslim met Noord Afrikaanse roots’. Al weten we onderhand wat bedoeld wordt met versluierd woordgebruik.

    Wij weten dat, maar de Leugenpers snapt nog altijd niet waar de klepel hangt. Of willen ze misschien samen met hun subsidie-verdelers ten gronde gaan? Het kan misschien een beetje cynisch klinken, maar daarin wensen we hen alle mogelijke succes toe. Ad fundum!

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    De frut op dieptepunt

    De eerste verkoopcijfers (periode april 2015 - maart 2016) zijn bekend. Op uitzondering van De Morgen (DM) en De Tijd (DT) boeren alle kranten achteruit. Beide winnaars hebben hun vooruitgang te danken aan het succes van hun digitale versie. Zo gingen er in vergelijking met vorig jaar meer dan duizend exemplaren van DM minder over de toonbank, maar ging de digitale verspreiding met ruim 6.000 exemplaren vooruit. Bij DT werden er een zevenhonderdtal gedrukte exemplaren minder verkocht, maar werd dit gecounterd door een plus van 1 570 digitale exemplaren.

    Alle andere titels gingen in het rood. De Standaard (DS) boekte een min 3 580 gedrukte exemplaren en recupereerde er maar 2 400 via digitale weg. Bij de populaire en regionale bladen wist Het Belang van Limburg (HbL) de schade, met een -1 600 gedrukte en een + 990 digitale exemplaren, te beperken.

    Het Laatste Nieuws verloor 9 290 print exemplaren en kreeg er maar 3 960 digitale versies voor in de plaats.

    Ook Het Nieuwsblad duikelde met ruim 9 000 gedrukte kranten minder, gecompenseerd door slechts 2 900 digitale nummers, in het rood.

    Diep rood was echter de kleur van Gazet van Antwerpen (GvA) die alweer historische cijfers liet noteren. De krant van ’t Stad scoorde voor de print een min 4 400 en een plus

    1 600 voor de digitale exemplaren. Print + Digitaal brengen de Frut onder de 90 000 exemplaren verkoop, 89 850 om precies te zijn. Een absoluut dieptepunt vermits GvA in 2010 nog goed was voor 100 050 exemplaren. Ruim voorbijgestoken door De Standaard en Het Belang van Limburg wordt de Rood/Witte frut straks als populaire krant nog ingehaald door de ‘betere’ titels De Morgen en De Tijd.

    *

    *

    Nee Ma, ja Ma, je hebt me een goede opvoeding gegeven, en weet dus dat spotten met zij die slaag krijgen, ver staat van de Christelijke deugd die zegt dat we onze vijanden moeten beminnen. Maar ik zal ’t gaan biechten, vergiffenis krijgen van Ons Heer. Om dan te kunnen hervallen.

    Ha ja, hé, Ma, want er zijn geen grotere kemels dan zij die twee bulten torsen: de eerste is de hang naar Globalisatie, en de tweede en de grootste is de koppigheid om tegen beter weten in, te volharden. Dat soort kemels balkt lijk ezels, terwijl ze geblinddoekt langs afgronden lopen.

    Afgronden, jongen? Maar die hebben toch meer verstand, en vooral meer geld dan wij?!

    Als dat zo is, Ma, dan zijn ze, wat het allemaal nog erger maakt, schuldig aan hun eigen ondergang. En meteen aan de onze, door het Islamitisch Kromzwaard dat boven onze hoofden hangt, op onze Beschaving te doen neerkomen. Één enkel voorbeeld maar.

    Diederik Samsom, de PvdA-Fuhrer in Nederland, deelt vrijdag laatst – om familiale redenen – zijn algehele uitstap uit de Grote Politiek mee. In een totaal onverwachte Persconferentie, op de vooravond van een enorm lang weekend. Dievelings, als het ware. “Ni vu ni connu”. Maar zegt hij, ik laat mijn Nederlandse Volk niet in de steek: alleen kon ik de druk van het komende Premierschap niet aan. Maar er staat een betere opvolger voor Rutte in de coulissen, klaar om deze last over te nemen. Mijn partij-genoot, de Heer Abdel Aboutaleb, Burgemeester van Rotterdam, heeft zich bereid verklaard de Leiding van dit Moslim-Land op zich te nemen.

    En Geert Wilders kan de pot op.

    Dat laatste heeft hij er niet openlijk bij gezegd, om geen verdenking op Ahmed te leggen, moest er met de Geert ondertussen iets gebeuren waarvan de man niet meer terug moet hebben.

    *

    Kijk, beste mensen, wat er buiten de grenzen van Coburgia gebeurt, daar trekken we ons niets van aan. Toch? Dus hebben ze gelijk, onze Media, om daarover te zwijgen. Is al veel belangrijker dat Oekraïne het Song Festival heeft in de wacht gesleept, om zo diene Poetin, die valserik, een hak te zetten?

    En geloof me: het is een hak met veel Tartaar, die nog lang zal nazinderen en blijven plannen. Want Krim-Tataren zij voor 98% soemitische Muzelaars.

    Daarom: wie nu nog altijd ’t Scheldt niet in huis heeft gehaald, loopt met zijn kop in ’t zand van de Sahara.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    18-05-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    17-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3389

    *

    *

    „Sag mir wo die Blumen sind“….

    *

    *

    Mei 1945.

    Hitlers droom was toen ‘abegeschossen’. Over en uit. Duitsland was ten gronde verwoest en gekwetst tot in het diepste van de ziel. Maar het leven moest verder. Men kon elkaar niet blijven uitmoorden. Het leegplunderen van de vijand was beginnen. Alles wat niet te heet of te zwaar was inzake Duitse geheime wapens verhuisde naar overzee, terwijl de USSR stelselmatig hele fabrieken ontmantelde om die op transport te zetten. De mooiste vrouwen waren er te koop voor en paar Engelse sigaretten…. En de prijzen bleven maar zakken.

    De bezettingstroepen sloegen overal in Duitsland hun tenten op. D.W.Z. ze eisten kwartier in alles wat nog enigszins rechtstond…. Het beste was nauwelijks wel genoeg. Maar de 3 à 4 miljoen Duitse Wehrmachtsoldaten die de Rijn niet meer over-konden ‘Heim ins Reich’, waren voor de Geallieerden een uiterst onwelkome last. Zij hadden de oorlog gewonnen en de rest kon de boom in. Liefst met een koord rond de nek. Zou ze leren ‘gegen Engeland’, te hebben willen fahren.

    Ze werden uit gans Europa bijeen geveegd. En daarna het veld ingejaagd. Vanaf April 1945 tot een stuk in 1946, dienden ze al hun uitrusting af te geven, en mochten vervolgens met blote handen een gat in de grond delven om daarin, lijk beesten, te slapen. Op Wikipedia vindt U de ‘gekuiste’ details, want het is helemaal gen Duitse versie van de feiten.

    Al die tijd weigerden de Amerikanen, Fransen, Engelsen, hen als krijgsgevangenen te aanzien, zodat noch de Conventie van Genève, noch het rode Kruis, daar zaken mee hadden. Geallieerde bronnen gewagen van 10-11.000 doden, experten daarentegen bepalen dat dan weer op enkele honderdduizenden.

    Rond deze tijd v/h jaar daar nog iets over gelezen in de Media? Iets gehoord op de TV? Ik ook niet. Ter zake is het gewoon dat de doden de doden moeten begraven houden.

    Kijk, mensen, die gevangenen waren waarschijnlijk ook geen Kerstekindjes, al vrees ik dat velen ‘hun Führer und der verdammter Krieg’ al lang beu waren. Maar de waarheid heeft nu eenmaal haar rechten: Amerikanen, Britten, Fransen: ze waren geen haar beter dan hun verslagen vijanden. Toen niet en later ook niet. Ze verschoten er zelfs hun laatste poeder door. Want daarna ging de zon onder in hun koloniaal wereldrijk. Vae victis. Wee de Overwonnene. De verliezers hebben altijd ongelijk. De Antieken wist dat al. Daarom werden hun gevangen meestal voor de leeuwen gegooid. Of met pek ingewreven, als straatverlichting op hoge palen gebruikt langs de Via Appia in Rome.

    En zeggen, dat die 3 volkeren, enkele decennia later, nu samen het werk van A.H. willen afmaken, het Vrije Westen over dezelfde woestijn naar de Globale Islamitisch-Socialistische waanwereld leiden. Ezels vallen geen twee keer over dezelfde steen. Mensen wel.

    Die rare sprongen worden door de Russische Beer met argusogen gevolgd. Want, één keer door het Westen bij de neus genomen, maar geen tweede keer. Geen nieuw Ribbentrop/Molotov-akkoord deze keer. De Poet moet dus op school goed opgelet hebben in de lessen Vaderlandsche Geschiedenis.

    *

    Tot zover de grote politiek. De generatie die WO II in levende lijve heeft meegemaakt, sterft uit. Blijven dus over nog alleen de vele monumenten als stomme getuigen. Naast natuurlijk de vele miljoenen doden en de ‘buchstabierte’ vastgelegde verhalen van zij die het overleefd hebben. Beeldmateriaal ook, maar beide partijen, de ‘Goeden’ zowel als de ‘slechten’ hebben altijd goede propaganda-specialisten gehad… U moet dus vooral niet alles geloven wat U ziet….

    Daarvoor deze persoonlijke noot. In de winter van 1944 werd ik als kleine jongen naar Grootmoe gestuurd omdat ons Ma na de dood van onze Pa, liever een mondje min dan een mondje meer in huis had. Alles stond nog op de bon, en Metje, op den boerenbuiten, had veel ‘op haar eigen’. De dagen waren er eenzaam, koud en vooral vroeg donker. Later was ik daar ook want ik zie nog altijd de gekantelde hoofdletter ‘L’ met de drie III daartussen op muren, bruggen en monumenten gekalkt staan. Later leerde ik dat het ‘De Koningskwestie’ was geweest en dat die helemaal ‘omsonst’ was geweest, want de Walen kregen het toch weg. De loeders!

     

    Op de Steenweg naar Oostende was er grote bedrijvigheid van op en afrijdende legertrucks en tanks. Over de lege velden zagen we de bezigheid: kisten munitie uit de rijen loodsen naar de trucks dragen, onder het toezicht van mannen met barse stemmen, die allemaal ’n witte armband droegen. Metje vertelde dat die loodsen, tot de nokken gevuld met oorlogsmateriaal, daar door diene ‘smerige Duits’ was gezet, om waar nodig onze kusten tot hun laatste snik te kunnen verdedigen. Raversyde draagt er tot op vandaag de sporen van. Veldmaarschalk Rommel was daar zelfs ooit op Inspectie, maar zag dat het allemaal goed was. Moesten de Tommies ooit daar gekomen zijn - wat ze blijkbaar nooit hebben gedaan – dan zou hen in Oostende een warm onthaal zijn toebedacht. Het was precies alsof die Toezichters op hun eentje heel de Duitse Krijgsmacht hadden verslagen, zo gingen die tekeer. Tot die, moe geworden waarschijnlijk, in de herberg verdwenen. Waarop een zwerm haveloze werkers over het veld richting het eerste burgerhuis stormden. Van ver hoorden we ze reeds. ‘Bitte, etwas zu esen’.

    Later heb ik die tijd van de dag ‘Het Blauwe Uur’ geleerd te noemen, omdat de dag en de nacht zo goed als onmerkbaar in elkaar overgingen. Een intiem ogenblik, het meest gesmaakt door jonge verliefden die samen opkijken naar de opkomende maan.

    Metje schepte onze karnemelkse pap in het bord van de twee mannen, reikte de bruine suiker aan en kroop weer op haar plats naast de roodgloeiende kachelpot. Een beetje uit de lichtkring van de ‘Lampebelge’, die de inwonende tante ondertussen had opgezet, zat een angstig ineengedoken knaapje. Met grote vragende ogen, want de wereld der volwassenen zat blijkbaar moeilijk in elkaar. Die in lompen geklede Duitse soldaten, dat waren toch onze vijanden? En nu ineens waren dat nog minder dan honden! De oudere, klein van gestalte, die rare pet op zijn hoofd, schrokte lijk ’n beer en babbelde ondertussen honderduit over die ‘Scheiss Krieg’. De jongste, een lange onvolgroeide schooljongen, lepelde zwijgend in zijn telloor pap. En dacht ik, net als Petrus in het Hoveken van Olivieten, waarover Meester zojuist wat verteld had, ‘weende hij bitter’.

    Maar ineens klonken er buiten schrille fluitsignalen en kwamen de bewakers toegelopen. De twee Duitsers spurtten naar buiten – het werd steeds donkerder – en wilden terug naar de anderen, maar ze kregen de kans niet. Ze werden bedolven onder de kolfslagen, die stampen en het vloeken. De lange riep, de handen rond zijn hoofd, dat hij Oostenrijker was, maar de oudere man kroop alleen maar meer in elkaar. Geweerkolven die bonken op iemands ribbenkast geven een geluid die niemand nog kan vergeten. Ondertussen was het flink beginnen regenen. De kloppartij duurde tot Metje de deur opentrok en eiste dat ze die jongens zouden gerust laten. Wat op slag gebeurde: 4 à 5 dappere Witte Brigademannen die als geslagen honden afdropen, op het zeggen van een klein oud vrouwtje. Toen pas durfde ons Tante Germaine uit haar schuiloord komen. Want zei ze, ze kende die armbanddragers maar al te goed.

    We hebben dan samen, de pietrollamp laag gedraaid, rond de kachel, nog een heel eind zitten ‘paternosteren’ omdat die jongens veilig zouden thuis geraken. Die nacht moest ik niet slapen onder de pannen op zolder, maar naast Metje in haar grote bed. Zo heb ik mezelf in slaap geschreid.

    *

    Later bevoorraden de Amerikanen door de lucht Berlijn omdat men daar, door de Russische blokkades, van honger dreigde om te komen. Die dutsen van Duitsers, toch! De Koude Oorlog was begonnen.

    Ook vertrokken er toen hele konvooien uit Vlaanderen naar het geterroriseerde Duitse volk, onder leiding van De Spekpater van Oostpriesterhulp. Later kwamen daar de Kapelwagens bij, die tot ver in Duitsland hulp en troost kwamen bieden. Pater Werenfried Van Straeten Norbertijn, (1913-2003) reisde de colleges af en de KSA hamsterde waar ze kon om die Kapelwagens proppensvol te krijgen.

    Wat niet belette, dat op 16 Maart 1946 de IJzertoren in Kaaskerke door de samenzweerderige Coburger ‘elite’ werd gedynamiteerd. Waarbij in het Parlement in de notulen kon genoteerd worden: hij ligt er en hij ligt er goed. Het was ook de tijd, waarin het bloed stroomde van de executie-palen, en Willem Elsschot kon dichten over een zieke mankepoot, die op een stoel gebonden, ‘tegen de muur’ werd gezet.

    Maar ondertussen was er in ondergetekende al lang een nieuw Vlaams Leeuwke tot volle wasdom gekomen.

    *

    Och, ik schrijf, net als Hugo Camps, als ware het bestemd voor de Eeuwigheid. En ik weet dat het maar duurt tot morgen voor er weer iets anders zal zijn…

    *

    O Ja, en dan nog iets over die Rheinwiesenkampen. Deze waren het initiatief en de verantwoordelijkheid van de Amerikaans Opper-bevelhebber der Geallieerde Troepen, die toen in functie was. Een zekere Dwight Eisenhower, die het in die dagen veel te druk had met het werk van zijn ‘secretaresse’. Die overal aan het stuur zat. En paradeerde.

    Gezegde Eisenhower werd later President van de USA en de Machtigste Man op Aarde.

    Kay Summersby was de naam. But, net als Billy Clinton, ‘he never had seks with that women’.

    *

    (Get) Digitalia

    *

     

    *

    17-05-2016, 18:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3388

    *

    *

    Sikh-agent weigert tulband af te doen

    *

    *

    Net als Oom Agent, met of zonder baard of blonde lokken tot op zijn schouders, mag Tante Flik haar natuurlijke behoeftes de vrije loop laten. Met de Islam is namelijk alles toegelaten, voornamelijk voor wat betreft vrouwenkledij. De vooruitgang staat voor niets.

    Zeg dat maar eens in het eerste het gereedste Moslimland.

    Maar ja, wij hebben de ‘swassantwietaars’ (*) in huis gehad. Zij niet.

     

    (*) Ne ‘swassantwietaar’ da’s ne Mei ‘68ër in ’t Fransoos.

    *

     

     *

    GEPLUKT BIJ

    https://ejbron.wordpress.com/

    *

    De smeris onder de boerka

    *

    (Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

    De Duitse Groenen staan open voor het dragen van hoofddoeken door politieagentes in Duitsland. De Europarlementariër van de Groenen, Angelika Beer, zei zaterdag tegenover de “Berliner Zeitung”: “Het zou iedereen vrij moeten staan te dragen wat hij wil. Een politieagente met een hoofddoek is net zo serieus te nemen als een lerares met een hoofddoek.” Het probleem is echter dat ik vrouwen met een hoofddoek helemaal niet serieus kán nemen.

    In Zweden mogen politieagenten en politieagentes sinds vrijdag een tulband, hoofddoek of keppeltje als deel van het uniform dragen. Daarmee dient een signaal voor meer etnische diversiteit onder de 17.000 hoeders van de wet in Zweden afgegeven te worden, luidde de motivering.

    De woordvoerder migratiezaken van de Groenen in het Duitse parlement, Josef Winkler, zou zo´n stap ook in Duitsland begroeten. “In Groot-Brittannië is het al lang gebruikelijk dat politieagenten, soldaten en rechters van Indiase komaf een tulband dragen. Waarom zou dat niet ook in Duitsland gaan?”

    De landelijk voorzitster van de Groenen, Claudia Roth, zei tegen de krant: “We hebben meer moslims bij de Duitse politie nodig. We moeten de politiedienst meer openstellen voor mensen van Turkse en Russische komaf”, eist ze.

    Ik zou het al voldoende vinden wanneer deze politici ervoor zouden zorgen dat politieagentes het respect zouden krijgen dat zij op grond van hun functie en hun geslacht mogen verwachten. De realiteit ziet er bij immigranten echter heel anders uit. Over dit onderwerp kunnen we het graag een keertje hebben als islamitische mannen vrouwen sowieso gewoon respecteren, met of zonder hoofddoek of met of zonder uniform. En als op zekere dag een Joodse politieagent met een keppeltje zonder gevaar door Berlijn kan lopen, nu loopt hij namelijk zonder keppeltje al een risico, en de hoofddoek dus gewoon niet meer een oorlogsverklaring van de islam is, dan kunnen we hier graag over praten. Als een vrouw in Afghanistan zonder gevaar haar boerka kan afdoen, zonder gestenigd te worden, dan kunnen we er graag over praten. Tot dan toe, nee, dankjewel. . .

    Bron:
    http://heckticker.blogspot.nl
    Door: Thomas Heck

    *

    *

    Ik heb het gisteren ook al gezegd: zot zijn doet geen zeer, het kriebelt alleen een beetje. Maar nu dreigt het dodelijk te zijn. Niet alleen voor zij die het zijn, maar vooral voor wie nog met een gezonde kop op zijn lijf op straat durft komen.

    Ha, Mevrouw, Meneer, U loopt nog altijd normaal gekleed!? U bent een vuile racist, een populist en alle populisten moeten vroeg of laat in kisten.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    17-05-2016, 09:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3387

     

    ***

    Dinsdag 17 mei 2016

    Bloeimaand

    Zon 5u50-21u28

    H Pascal Baylon

    *

    *

    Zedenverwildering

    *

    *

    In wildparken wordt door natuur- beheerders het ‘gender evenwicht’ nauwkeurig in de gaten gehouden. Want teveel bokken leidt tot strijd om het Leiderschap.

    Bij de mensen is het niet anders, met genocides, deportaties, gaskamers, enz. Nadat nochtans eerst, anders dan bij de beesten, een belangrijk deel der jonge mannelijke bevolking als kanonnenvoer heeft gediend.

    Dat is in een notendop, wat U hieronder zult lezen, toegepast door wat nog overblijft van het goddeloos Communistisch Socialisme dat momenteel gepusht wordt door het om zich heen grijpend Islamisme. A.h.w. de hel in drie verdiepingen, zoals bij Dante.

    Hoor ik daar ook het verzamelen blazen voor de 10de en Laatste Kruistocht? Een ‘confrontatie’ tussen jonge Moslim-mannen en jonge Christenen, dat wijst toch op een goed begin?

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    https://ejbron.wordpress.com/

    *

    Woeste jonge mannen zijn in Europa aangekomen

    *

    (Door: Karin Kneissl – Vertaling: E.J. Bron)

    Tussen demografische romantisering en bittere neiging tot radicalisering: nog een facet van het asieldebat. Europa zou op grond van haar vergrijzing de immigratie nodig hebben – ook na de overvallen in Oudejaarsnacht. Het demografisch argument is echter complexer. Want de leeftijdsgroep van de 16- en 17-jarigen is in bijvoorbeeld Zweden enorm veranderd als het om de verhouding tussen de geslachten gaat.

    *

    Een mannenoverschot, die dat in de Volksrepubliek China en India overtreft, is het gevolg van de opname van minderjarige alleen reizende “vluchtelingen”, die voor bijna 100% mannelijk zijn. In de Bondsrepubliek Duitsland, waarvan de bevolking achtmaal groter is dan die van Zweden, zijn meer dan twee derde deel van de 1,1 miljoen “asielzoekers” alleenstaande mannen – met alle daaruit voortvloeiende problemen.

    Het toenemend aantal gevallen van seksuele intimidatie en verkrachtingen is daar eentje van. Wat tot voor kort een notitie in de marge was of in Zweden zelfs politiek bewust werd verheimelijkt, heeft als gevolg van de omvang van de overvallen op vrouwen door jonge mannen met een asielstatus evenals de langzamerhand bekend geworden politieberichten nu een nieuwe dimensie bereikt. Hier moet de politiek op antwoorden, want niet alleen Duitsland staat “op omkiepen”, zoals het tijdschrift “Der Spiegel” terecht schrijft.

    Gevaarlijke onevenwichtigheid

    De Amerikaanse politicologe Valerie Hudson heeft de Zweedse situatie nauwkeuriger onderzocht en vastgesteld dat er in de leeftijdsgroep van de teenagers nu 125 mannen tegenover 100 vrouwen staan. Normaal gesproken zou dit cijfer zich rondom 103 tegen 100 bewegen.

    Ten gevolge van de tot voor kort geldende één-kind-politiek van China en de daarmee gepaard gaande “gendercide” – dus het doden van meisjes respectievelijk vrouwelijke foetussen – is de verhouding daar 115 mannen tegenover 100 vrouwen.

    De zorg dat China op zekere dag zijn mannenoverschot in een oorlog in het Pacifisch gebied als kanonnenvoer weer zou kunnen kwijtraken, houdt conflictonderzoekers en militairen in de VS zozeer bezig, dat enkele onderzoeksprojecten zich doelgericht met dit scenario bezighouden. Europeanen houden zich met bevolkingsontwikkeling echter altijd alleen maar bezig vanuit het oogpunt van de pensioenen, zelden met het oog op strategie.

    De Franse demograaf Christophe Guilmoto waarschuwde in een onderzoek in oktober 2011 dat wanneer de wereldbevolking zou stijgen naar 7 miljard ons het probleem van de onevenwichtigheid tussen de geslachten als veiligheidspolitieke uitdaging in toenemende mate zal bezighouden. Guilmoto verwees naar de uit haar voegen geraakte sekseverhouding in India en China, hij ziet echter gelijksoortige trends in islamitisch bepaalde samenlevingen in het zuidoosten van Europa. In het kader van mijn onderzoek voor mijn boek “Testosteron maakt politiek” hield ik me met zijn onderzoek bezig. Ik was destijds in 2011 vooral geïnteresseerd in de jonge woeste mannen van de Arabische opstanden, dacht er echter niet aan dat dit probleem ook midden in Europa nog van toepassing zou worden.

    In de Arabische regio ontbreken de vrouwen niet lichamelijk, maar het huwelijk is op grond van de economische omstandigheden onbetaalbaar geworden. Het ontbreekt bijvoorbeeld in Caïro aan woonruimte, zodat de hoge statistiek van de seksuele overvallen in Egypte het alledaagse drama van de vrouwen geworden is. Meer dan 80% van de Egyptische vrouwen kan vertellen van zijn leed.

    Toen ik destijds sociologen en feministes interviewde, vertelden ze me allemaal dat het helemaal niets uitmaakt hoe oud de vrouwen zijn, of ze met een boerka of alleen met een hoofddoek onderweg zijn. Kleine meisjes zouden evengoed verkracht worden als oude vrouwen, was de deprimerende diagnose met betrekking tot de seksuele frustratie die ik te horen kreeg.

    Oproepen tot zelfhulp

    Wat in Egypte of India op grond van bijzonder brute gevallen, een moedige verslaggeving en een voor het onderwerp gevoelig gemaakte bevolking steeds opener in de politiek daar wordt aangesproken, dreigt in enkele Europese landen echter een splijtzwam te worden.

    De situatie in Duitsland en Oostenrijk schommelt tussen naïviteit en de oproep tot zelfhulp, die de trend van de bewapening bespoedigt. Want terwijl de enen – meestal uit het Groene en linkse kamp – onmiddellijk waarschuwen voor racisme en ophitsing, omdat het onderwerp eindelijk wordt opgepakt, zien de anderen in het rechtse spectrum zichzelf in hun waarschuwingen bevestigd.

    Daarbij komt nog een explosieve dimensie. Want als de politie door de politiek in de steek gelaten wordt om het geweldsmonopolie te handhaven – en dat was in Keulen duidelijk het geval – dan nemen de privé georganiseerde veiligheidstroepen toe. De Duitse politieagente Tania Kambouri gaf met haar boek “Duitsland in het blauwe licht” een noodsignaal af, dat haar Oostenrijkse collega´s waarschijnlijk alleen maar kunnen bevestigen.

    Sombere stemming

    Want het zijn jonge islamitische mannen die politieagentes niet serieus nemen, hen voor “sletten” uitschelden of zelfs seksueel intimideren. Omdat men ongesluierd als Europeaanse in de metro onderweg is, kan men eveneens heel snel hoer genoemd worden. Dat overkomt duizenden vrouwen – in Parijs, Wenen of München.

    De Franse actrice Isabelle Adjani reageerde daarop met de film “Vandaag draag ik een rok”, want zelfbenoemde zedenwachters, die vrouwen in hun wijken alleen wijde broeken toestaan, zijn in veel Franse steden inmiddels uitdrukking van een nieuwe samenleving.

    Terug naar de demografie. Als je de jubelende meldingen van menig econoom mag geloven, dan verfrist de nieuwe vorm van de ongecontroleerde massa-immigratie alleen maar de pensioenpolis in Duitsland en Oostenrijk. Maar men moet zich er ook van bewust zijn dat door de immigratie het culturele milieu verandert. In hoeverre de mensen deze verandering zullen meedragen, is meer dan twijfelachtig.

    De stemming in de actuele landen van toevlucht van de grote exodus wordt steeds somberder. Jonge mensen, die tot nu toe weinig tot niets ophadden met politiek en religie, worden conservatiever en extremer. Dit alles is te begrijpen, temeer omdat we ons bewegen in een politiek vacuüm, waarin de regerende partijen gefaald hebben.

    De ironie van de geschiedenis

    Het valt niet uit te sluiten dat ook militante jonge christenen in naam van hun zelfgemaakte slogans de confrontatie aangaan met de radicale moslims. Deze trends kennen we uit Rusland en we maakten ze 20 jaar geleden al mee in het uiteenvallende Joegoslavië.

    In Groot-Brittannië kijkt men angstig naar de ontwikkelingen in Duitsland, wiens regering door enkele Engelse commentatoren alleen nog maar “the Hippie Government” wordt genoemd. Een Britse kennis van me zei onlangs: “Het is wel een ironie van de geschiedenis hoe Duitsland voor de derde keer binnen een eeuw Europa naar het verval leidt.”

    Bron:
    http://diepresse.com
    Door: Karin Kneiss

    *

    *

    We leven niet alleen in een politiek vacuüm, maar nog meer in een religieus vacuüm. Omdat zowel de politieke leiders als de religieuze leiders gefaald hebben.

    Na de diagnose volgt normaliter de behandeling. We kijken er nog altijd naar uit. En de tijd dwingt!

    Hoog tijd dat het geweer van nu voort op de juiste schouder belandt.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    17-05-2016, 09:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    16-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3386

    *

    *

    *

    *

    U ziet hierboven een Hogepriester in het Coburgs justitie-apparaat, die U en ik met plezier de dood met de kogel zou geven, moesten wij hetzelfde als hem - maar dan in de Flamand – durven zeggen. Namelijk dat Coburgia een schurkenstaat is, dat altijd geweest is, en dat ook altijd zo wezen zal.

    Kijk mensen, bij tijd en wijle is er een groot verschil in de differentie.

    Zo las ik ergens – overigens in koeien van letters – dat er aan nationalisme niets deugt. Tenzij natuurlijk aan Coburger nationalisme. Waarschijnlijk omdat dat meest opbrengt.

    Kannievolgen nie.

    Op persoonlijk vlak (in het gezin) gaat daar toch niets boven en wat goed is in ’t klein, is per definitie goed in ’t groot. Met vooral één grote voorwaarde: laat Buurman buurmans gras afmaaien, en blijf van zijn krieken.

    Het beste bewijs is, dat alle gekende politieke stromingen die met alles begaan zijn, maar niet met wat juist belangrijk is, maar regeren met oorlog en bedrog. Geen zier beter dan stamhoofden uit de regenwouden die met een strooien rokje en een kuitbeen overdwars door de neus, al stampend en kopschuddend rond de soepketel dansen waarin een van hun vijanden ligt te sudderen.

    Nationalisme is een deel van elke mens en redelijk schepsel Gods, op voorwaarde dat zijn vaderlandsliefde stopt aan de grenzen. De Engelsen gebruiken daarvoor de uitdrukking ‘My home is my castle’ en dat is zo in alle talen ter wereld.

    Jammer dat de politiek daar anders over denkt. Heel de wereld is hun achtertuintje. Denken ze. Globalisme heten ze dat. Waar al het Uwe ook het hunne wordt.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

     

    België dreigt een schurkenstaat te worden’

    Bron: BELGA

    *

    ‘Het besparingsbeleid van de federale regering zet de administratie Justitie ertoe aan de wet niet na te leven en dreigt België om te vormen tot een schurkenstaat. ‘ Die scherpe taal sprak de eerste voorzitter van het Hof van Cassatie, Jean de Codt, zondag in Les Décodeurs op de Franstalige openbare omroep RTBF.

    ‘Welk respect verdient een staat die beknibbelt op zijn meest archaïsche functie, namelijk recht spreken? Die staat is niet langer een rechtsstaat, maar een schurkenstaat’, zei de Codt.

    Hij wijst erop dat de administratie Justitie zich voortaan het recht voorbehoudt niet langer vacante plaatsen te publiceren, en dus niet langer de wettelijk voorziene kaders op te vullen, zonder toelating van de administratie Financiën. ‘De wet wordt niet meer gerespecteerd’, aldus de Codt. Het Stabiliteitsplan heeft volgens de hoge magistraat tot gevolg dat het Justitieplan voortaan op ‘een groot sociaal plan’ lijkt.

    Dat het aantal geschillen toeneemt en er steeds minder gerechtelijk personeel is, maakt volgens de Codt dat de toegang tot de rechter - een mensenrecht - niet langer gegarandeerd dreigt te zijn. België kan een internationale veroordeling oplopen op het vlak van eerlijke rechtsbedeling en de redelijke termijn, maar ook voor de ‘barslechte detentievoorwaarden’ in de gevangenissen.

    De eerste voorzitter meent niettemin dat het vertrouwen met de regering niet verbroken is en dat de dialoog voortgaat, maar waarschuwt toch dat de justitiële wereld, indien nodig, de wettelijke wapens zal hanteren. Hij vindt overigens dat een rechter niet kan staken.

    *

    *

    Enfin, voor een Nationalist heb ik er geen moeite mee, dat Coburgia een schurkenstaat is. Wij Vlaams Nationalisten hebben dat al lang en zelfs aan den lijve ondervonden. Het begon al in 1830 met dat straffe gezegde, dat de nieuwe constructie ‘serait Latine ou ne serait pas’..

    Waarop wij Vlamingen alleen maar kunnen antwoorden ‘Ainsi soit-il’. Latijn, da’s voor Pastoors. En die zijn er bijna niet meer.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    16-05-2016, 14:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3385

    *

    *

    *Het Duivelskoppel zet alleen maar duivelskinderen op de wereld….

    *

    *

    Hun gezichten zijn goddelijk, als ze uit jammerlijke beleefdheid Het Vlaams Belang moeten laten uitspreken. Net de drie laatste leerlingen van de klas, op de eerste bank als politieke geplogenheid, die niet-begrijpend naar de schoolmeester opkijken. Neen, zò moeilijk hadden ze dat niet gedacht. Dus gaan we daar weer allang, veel en laat ‘in debat’ moeten over gaan.

    Zij nemen de koe namelijk nooit bij de horens, maar altijd bij de staart. Wat meebrengt, dat alles wat het beest uitscheidt, hen in het gezicht te beurt valt. Hadden ze dan ook eerst bij de Boer moeten in de leer gaan.

    Mag ik voorstelen, eerst De Winter bezig te zien en te horen? Pas dan wordt het proza daarover genietbaar.

    https://youtu.be/RiJg2hEv2_g

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/11291

    “Laat vreemdelingen straf uitzitten in eigen land”

    *

    Filip Dewinter plaatste in De Kamer de malaise in onze gevangenissen als enige in het juiste perspectief. “De helft van de gevangenen is vreemdeling, laat hen hun straf uitzitten in het land van herkomst en het probleem is opgelost.”

    Met de staking van de cipiers slaat België voor de zoveelste keer een bijzonder mal figuur in het buitenland. Een primaire overheidskerntaak, wat het beheer van gevangenissen toch is, draait compleet in de soep als gevolg van de sterk stijgende gevangenisbevolking en de hiermee gepaard gaande personeelsdruk. In de Kamer trok Filip Dewinter fel van leer tegen de geplande maatregelen van justitieminister Geens (CD&V) om de overbevolking in onze gevangenissen aan te pakken door het aantal gedetineerden te laten dalen van 11.300 naar 10.000 door verder te investeren in enkelbanden, alternatieve straffen en vervroegde vrijlatingen.

    Onbetaald verlof

    Volgens Dewinter slaat Geens andermaal de bal mis. Het Vlaams Belang-kamerlid pleitte dan ook voor een kordaat justitiebeleid waarbij de straffen volledig worden uitgezeten en geen halfzacht strafbeleid waar criminaliteit wordt beloond met onbetaald verlof, wat het enkelbandregime per definitie is.

    47% gevangenen is vreemdeling

    Voor het fundamentele probleem van de overbevolking schoof Dewinter een haalbare en bijzonder efficiënte oplossing naar voor. “47 procent van de gevangenisbevolking is vreemdeling, nieuwe Belgen niet meegerekend. De oplossing is dus eenvoudig: laat hen hun straf uitzitten in het land van herkomst en het probleem van de overbevolking is opgelost”.

    *

    *

    Hallucinant cijfermateriaal! Tsjeef Geens zal er groen van zijn uitgeslagen! En ons aller Premier de Eerste zal ervan in de touwen hebben moeten hangen. De juiste klemtoon in de Vlaamsch is die nu wel definitief kwijt!

    Ook de Nieuwe Vlaamse Arroganten zagen ze vliegen. Zo’n klepper! Hadden ze die ook maar!

    En het resultaat van dat alles, hoor ik U vragen. Ja, dat weet het kleinste kind. Wordt niet naar geluisterd. Neen, zegt De Wever, zelf al houdt hij vol dat de zon buiten schijnt, nog zou die daarmee niet instemmen.

    Zottepraat natuurlijk, en dat weten de mensen ook. Maar pas als het kalf zal verdronken zijn, zullen dat soort Verlichte Grote Verstanden tot inkeer komen. Ooit zullen ze rouwmoedig het hoofd buigen (als ze dat dan nog op hun hals staan hebben) en zullen ze ‘mea culpa’ slaan als hen tenminste voor ze gehangen worden, de handen op de rug gebonden worden.

     

    Wij, het Volk, kunnen hen dat besparen. Door ze eerst zelf te vatten en te berechten.

    PS

    Er op gelet dat De Winter, als een echte gentleman, de ‘Nieuwe Belgen’ buiten zijn cijferwerk heeft gehouden? Die cijfers kunnen namelijk onmogelijk nog getraceerd worden, zelfs hebben die geen dubbele nationaliteit. Want Nieuwe Belgen, in tegenstelling tot Oude Belgen, zijn anonieme-eters die we met omzichtigheid moeten benaderen. Anders geraken die niet binnen, noch bij de Politie noch bij Het Leger. Waar ze (in uniform ABL of Flik,) en zelfs ongehinderd en door niemand gestoord, ‘ge-radicaliseerd’ mogen worden. Onze ‘Maneblussers’ zijn daar zelfs fier op.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    16-05-2016, 12:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!