MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    19-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3044

    *

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

    *

    https://youtu.be/4bLqfenrdbU

    Na Geert Wilders…. Terug naar de schijnwerkelijkheid. Dat er in de Leugenpers meer niet wordt geschreven dan wèl, weten ondertussen de meeste mensen. Daarom haken steeds meer lezers af, en besteden liever hun goede geld aan andere zaken.

    Er komt misschien zelfs een tijd, dat blogschrijvers zullen vergoed worden, met de goudvinken die de beroeps niet waardig blijken te zijn.

    Had U bijvoorbeeld al iets gelezen over de Turkey’s die applaudisseren voor de daders in Parijs? Een minuut stilte wordt daar anders beleefd dan bij ons. De dag dat ze mede Europeanen zijn, brengen die gewoon voor ons allemaal een flinke dosis zelf-redmiddel mee, zo dat de Zelfmoordlijn 1813 zal kunnen opgedoekt worden. Want kosten op het sterfhuis.

    *

    *

    MIDDENSTUK & KAPSTOK

    .

    Geleend bij

    .

    *

     

    Wedstrijd Turkije-Griekenland: Publiek misbruikt minuut stilte voor Parijs om jihadisten toe te zingen

    *

    Volgens de Duitse deelstaat Beieren worden er dit jaar 2 miljoen moslimmigranten toegelaten. Begin dit jaar schatte de regering Merkel het aantal nog op 300.000.

    In eigen land hadden we al het bericht dat moslimjongeren in diverse Nederlandse steden enthousiast en met enkel leedvermaak reageerden op de aanslagen in Parijs, en deze zelfs als een grote overwinning vierden (3). Deze misselijke reactie deed denken aan de even walgelijke spontane vreugdefeesten die in de Palestijnse gebieden losbarstten na 9/11. Maar wat te denken van de Turken? Tijdens de oefeninterland tegen Griekenland werd er –net als voor andere, niet afgelaste wedstrijden- een minuut stilte in acht genomen voor de slachtoffers van Parijs 13-11-15. Tienduizenden Turken misbruikten dit moment echter voor het zingen van het islamitische jihadlied ‘(Moslim) martelaren sterven niet’ – kortom: ze brachten massaal een ode aan de daders. Vaste Infowars verslaggever Paul Joseph Watson trekt daarom de enige juiste conclusie: niet alleen de ‘radicale’ islam is het probleem, maar de hele islam (2).

    De Grieken werden tijdens het spelen van hun volkslied al massaal uitgefloten, maar al aan het begin van de ‘minuut’ stilte brak opnieuw een striemend fluitconcert los, was overal boegeroep te horen en werd massaal ‘(Moslim) martelaren sterven niet’ gescandeerd. Dit jihadlied is gebaseerd op Surah 2 uit de Koran, waar staat dat ‘Degenen die sterven voor de zaak van Allah niet dood genoemd moeten worden. In feite leven zij, ook al merkt u dat in dit leven niet.’ Volgens sommigen zouden er ook de beruchte ‘Allahu Akbar’ strijdkreet zijn gescandeerd. (1)(2)

    Nieuwe anti-migrantenvideo

    Ondertussen ging er weer een ‘anti-migrantenvideo’ over het internet, die in 5 dagen ruim 1,5 miljoen keer werd bekeken. YouTube haalde de video getiteld getiteld ‘Met Open Poorten: De gedwongen collectieve zelfmoord van de Europese naties’vervolgens offline, maar via onder andere deze link nog te bekijken.

    De video is geheel samengesteld uit beelden uit journaals, nieuwsprogramma’s en persoonlijke video’s van Europese burgers. Daarnaast is ook Donald Trump te zien, die zegt dat ‘ik altijd dacht dat Merkel een grote leider was, maar wat ze in Duitsland heeft gedaan is krankzinnig’.

    Ook Den Haag nu echt krankzinnig

    Krankzinnig is ook politiek Den Haag, lijkt inmiddels de logische conclusie. Zeker na Parijs en Hannover zou ieder weldenkend mens verwachten dat de grenzen worden gesloten en dat de inmiddels toegelaten migranten aan een strenge procedure worden onderworpen. Maar nee, het tegendeel gebeurt: het kabinet verwacht nog vele honderdduizenden migranten te ‘moeten’ toelaten. In verband met het gebrek aan opvangruimte wordt overwogen om asielzoekers overdag met geld de straat op te sturen (4).

    Omdat de regeringspartijen zich hiertegen verzetten, zou op korte termijn wel eens de nieuwe Duitse ‘oplossing’ in beeld kunnen komen. Berlijn wil namelijk de grondwet wijzigen en het mogelijk maken om burgers te dwingen om migranten in hun eigen woningen (ook bewoonde!) op te nemen. (7)(8)

    Duitsland: 2 miljoen migranten in 2015

    Volgens de Duitse deelstaat Beieren zullen er dit jaar geen 1,5 miljoen, maar 2 miljoen migranten in het land aankomen. De regering in Berlijn weigert de maanden oude schatting van 800.000 echter los te laten, vermoedelijk om de bevolking te blijven misleiden (5). Merkel sprak zich gisteren opnieuw uit voor meer legale immigratie, en eiste van de Duitsers wederom ‘tolerantie’ (6).

    Hoelang de bevolking dat nog pikt is de vraag, aangezien er in 2016 nog eens 3 tot 4 miljoen migranten worden verwacht, en het aantal door asielzoekers begane zware misdaden, waaronder verkrachtingen van vrouwen en zelfs kinderen, het afgelopen jaar is geëxplodeerd. En daar moeten wij Europeanen tolerant voor zijn? Tolerant voor een ideologie die al onze waarden en vrijheden wil vernietigen?

    Paul Joseph Watson: ‘De Europeanen bieden vrijwillig hun polsen aan, en Merkel snijdt ze door met deze migrantentoestroom. Nogmaals: een van de terroristen van ‘Parijs’ misbruikte zijn vluchtelingenstatus. En nu bewijzen de fans in Turkije, een moslimland, met hun boegeroep tijdens die minuut stilte dat het probleem niet de ‘radicale’ islam is. Het probleem is islam – punt.’(2)

    Xander

    (1) Shoebat (/ YouTube)
    (2) Infowars (/ YouTube)
    (3) RTL-7 (Uitzending gemist: Voetbal Inside, 4 minuut 40 sec.)
    (4) NU
    (5) Junge Freiheit
    (6) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (7) KOPP
    (8) Oeconomicus

     

    *

    UITLEIDING

    *

    Benieuwd hoe Erdogan deze zaken aan de man brengt. Maar vermits er geen enkel protest te horen valt, noch uit Frankrijk, noch uit Berlijn, bewijst dat gewoon dat het voor deze landen geen verrassing is.

    Bij WO I heeft Sarajewo een sinistere bijklant opgespeld gekregen. Die rol is nu toebedeeld aan Molenbeek, dat al lang geen Sint Jans Molenbeek meer is. Ik ben geboren weliswswaar in een ànder Sint Jan dan aan die molenbeek, maar de dag dat ik er iets kan aan doen, zou ik in de Gemeenteraad van Ieper voorstellen, die naam om te zetten in Johannesburg. Het is, me dunkt nogal duidelijk, waarom.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    E I N D E

    *

     

     

     








    19-11-2015, 18:23 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3043

    *

    *

    Ambulances dienen om slachtoffers te helpen,

    Niet om er bij te maken

    .

     

    Maar bij Moslimmers is dat net andersom

    *

    INLEIDING

    *

    Muzelmannen zouden heel zeker in plaats van dat Rood Kruis, een Rode Halve Maan op onze ziekenwagens zien staan.

    Op die manier zouden onze Liegebeesten ook meer geneigd zijn om correctere verslagen te brengen. Zodat we niet, om de Waarheid te weten te komen, ons moeten wenden tot de sluikpers of tot het buitenland.

    Hun plan stak nochtans goed in elkaar: in Parijs heel de bataclan in paniek, en het voetbalstadion mèt inhoud, waaronder Hollande, de lucht in, en de dag daarop hetzelfde in Hannover, met een nog grotere klap, het voetbalstadium met inhoud, waaronder Merkel, de lucht in.

    Maar uitgesteld is niet verloren. Die stomme ‘kafirs’ hebben geen andere keus: zich onderwerpen of sterven.

    *

    *

    MIDDENSTUK

    .

    Geplukt bij

    *

     

    Geplande aaslag stadion Hannover had tienduizenden slachtoffers gemaakt’

    .

    Het heeft maar weinig gescheeld of...

    Volgens zowel inwoners van Hannover als een lokale krant was de geplande aanslag op het stadion van Hannover’96, waar gisterenavond de oefeninterland Duitsland-Nederland zou plaatsvinden, veel ernstiger en gevaarlijker dan officieel bekend is gemaakt. Er werd namelijk niet alleen een ambulance vol met explosieven aangetroffen, maar er was ook een terrorist met een bomvest. Het Duitse elftal werd al uit voorzorg met een ‘gecamoufleerde’ bus het stadion in gereden. Achteraf blijken toeschouwers, de beide elftallen en bondskanselier Merkel maar ternauwernood aan de dood te zijn ontsnapt. Minister de Maizière erkende niet voor niets dat hij niet alles kon vertellen, omdat er dan zeker paniek zou uitbreken.

     

    Terroristen wilden complete stadion opblazen

    Het vermoedelijke plan van de terroristen was dat enkelen van hen zich in het volle stadion zouden opblazen. Dan zou de ambulance naar binnen worden gereden, zogenaamd om gewonden te verzorgen en op te halen. Het voertuig zou dan echter midden in het stadion tot ontploffing zijn gebracht, met waarschijnlijk duizenden doden als gevolg, en mogelijk zelfs tienduizenden, want er zouden zoveel explosieven in de ambulance zijn aangetroffen, dat het stadion door de krachtige schokgolf had kunnen instorten. Het is zeer goed mogelijk dat bondskanselier Merkel en minister de Maizière de aanslag niet zouden hebben overleefd.

    De ambulance werd na afloop pijlsnel uit het zicht van de media gebracht. De eerste berichten in de lokale kranten met deze feiten werden later –vermoedelijk op last van bondskanselier Merkel zelf- sterk aangepast en afgezwakt, om, zoals minister de Maizière zich liet ontvallen, ‘de mensen niet ongerust te maken’.

    Kwestie van tijd

    Na het Stade la France in Parijs is het stadion in Hannover het tweede dat binnen enkele dagen maar net aan een enorme terreuraanslag is ontsnapt. Wat de Duitse autoriteiten met hun zwaar gecensureerde berichten willen voorkomen is dat de stadions in Duitsland en Europa binnenkort een stuk leger zullen zijn, omdat tal van mensen niet meer naar een voetbalwedstrijd zullen durven gaan uit angst voor een grote aanslag.

    Het zal een kwestie van tijd zijn voordat zo’n aanslag wèl lukt, en er alsnog massaal paniek in Europa uitbreekt. We hebben al vaker gewaarschuwd voor ‘Dag X’, het moment waarop –vermoedelijk al binnen een jaar- tienduizenden, en mogelijk zelfs honderdduizenden ISIS terroristen hun vluchtelingenmaskers afwerpen en tegelijkertijd een terreuroorlog tegen de Europese bevolking beginnen.

    Bij Merkel zal nog een reden meespelen om de geplande aanslag te bagatelliseren, namelijk dat zij nog zo lang mogelijk de grenzen volledig wil openlaten voor de miljoenen moslimmigranten die nog onderweg zijn of binnenkort op weg naar Europa zullen gaan.

    ‘Sfeer in stad totaal omgeslagen’

    Inwoners van Hannover bevestigen op forums dat de sfeer in de stad totaal is omgeslagen. De meeste mensen vertrouwen de autoriteiten niet meer en voelen zich niet langer veilig. Zelfs ‘linkse’ mensen die tot nu toe pro-immigratie waren zijn helemaal van slag en weten niet meer wat te denken. Onder veel burgers heerst de opvatting dat alle migranten maar moeten worden vastgezet, omdat totaal onduidelijk is wie er een echte vluchteling is, en wie er in werkelijkheid is gekomen om dood en verderf te zaaien.

    ander

    (1) Hartgeld
    (2) Mirror

     

    *

    UITLEIDING

    *

    Er is dus in Hannover nog flink wat spit-en delfwerk te verrichten, net zoals de Politie dat doet in Parijs of Molenbeek, waar men best begint aan de rode draad zoeken bij het Stadsbestuur of zelfs bij de Hulpdiensten die belast zijn met het wagenpark der ziekenwagens. Aandacht in de eerste plaats naar druggebruikers, nu blijkt dat terreur vooral gebeurt onder invloed.

    Moslims zijn meestal geen alcolisten, want alcohol is verboden volgens de Koran. Maar over drugs wordt er niets gezegd, dus alles wat niet verboden is, is toegelaten…

    Oefenen in het afslachten kan altijd gevonden worden in de vele ‘games’ die werkelijk voor jong en oud een rage vormen. Leer vuren op vluchtende figuren waar men zelf buiten schot blijft.

     

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    *

     










    19-11-2015, 16:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3042

    *

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

    *

    Op het ogenblik dat Het Beest U naar de keel vliegt, stuurt het U zijn beste wensen. De dag die daarvoor is uitgetrokken is vrijdag 20/11.

    De DM schrijft dat, fier als een gieter, en doet er verder het zwijgen toe, dat deze zet prefect past in de strategie van de Koran. Altijd voor ogen houden, dat het welzijn van de Muzelmannerij voor 180° op de voorgrond staat. Aanhangers winnen, de feiten verdraaien, tot ze 180° in hun voordeel zijn.

    Un plaats van in de grond te kruipen van schaamte, gaat de Moslimwereld voorop in… de Vaderlandsliefde.

    En wij zouden dat moeten geloven!

    *

    *

    MIDDENSTUK

    .

    Geplukt bij

    .

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    ..

    *

    2.500 Franse moskeeën veroordelen terrorisme: "In strijd met onze boodschap van vrede"

    *

    In bijna 2.500 moskeeën in Frankrijk moet overmorgen het terrorisme fel veroordeeld worden. Daarvoor heeft de Franse Raad voor de Moslimcultuur (CFCM) speciaal een ontwerptekst opgesteld.

    De verklaring moet op de gebedsdag duidelijk de afkeer laten blijken van "de gruwelen en de willekeurige moordpartijen die op 13 november in Parijs gepleegd zijn".

     

    De moslims van Frankrijk tonen hiermee volgens de CFCM opnieuw dat ze geweld en terrorisme volstrekt verwerpen. "Terrorisme is in strijd met de boodschap van vrede en broederschap die de islam uitdraagt'', klinkt het. De Franse islamieten beklemtonen voorts opnieuw hun onvoorwaardelijke trouw aan Frankrijk en de waarden van de republiek. Daarnaast bidden ze voor vrede en veiligheid voor het vad

    *

    UITLEIDING

    *

    Deze houding is net zo doorzichtig als bij Witse (!) die een moordenaar op het spoor komt: juist door diens aandacht af te leiden naar een vals spoor, tracht hij er zelf onderuit te komen.

    En over politieromans gesproken: daar wordt toch altijd geredeneerd in wiens voordeel de misdaad is? Zoek bij de voordeelhebbers, en U vindt de dader….

    Overdenk gewoon de handelswijze van hun wreedaardige ideologie, zoals beschreven in de Koran: huichel mee met de machtshebbers, hun beurt komt wel.

    En onze Liegebeesten maar dapper in hun pen kruipen om te schrijven waarvoor ze gedsubsidieerd zijn: het regime in de kaart speLen….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    *










    19-11-2015, 14:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3041

    *

    *

    *

     

    INLEIDING

    *

    In 2001, op 9/11 incasseerde de hele wereld, Amerika op kop, de oorlogsdaad van de Islam zonder verpinken. In 2015, op 13/11 (en dus niet op 11/13) zetten de Liegebeesten tenminste al die datums op hun poten. Dat is tenminste al iets.

    En ja, ze betuigen al dagenlang, 24/24, dat iedereen, de Moslims inbegrepen, solidair is met de bijna 200 slachtoffers in Parijs. De daders? Authentieke Aduatiekers van vreemde origine uit de slangenkuil van Boer Moustache, die daarmee Coburgia als Moslim-land vooraan op de wereldkaart hebben gezet.

    Iedereen ter wereld kent nu tenminste één woordje Vlaams: Molenbeek. Niemand zegt Ruisseau du Moulin, of Moulin du Ruisseau. Wat spijtig is, want nu geeft dat de indruk dat Molenbeek in Vlaanderen ligt, en dat het dus de Vlamingen zijn die a Ville Lumière hebben aangevallen. Daar al eens aan gedacht Jantje Jambonneau?

    *

    Waarom deze wrange woorden? Is het niet serieus genoeg?

    Kijk, beste mensen; deze morgen al meer details vernomen waarom die topmatch in Hannover op het laatste nippertje werd afgelast? De Coburger zenders beweren dat er ‘verdere details ontbreken’, maar de zenders van boven de Moerdijk weten al dat er springstoffen zijn ontdekt in een klaarstaande ambulance-wagen. Is klaarblijkelijk het werk van de kaboutertjes, maar toch niet van die brave Muzelmannen!

     

    *

    MIDDENSTUK.

    Geplukt bij

    *

    Parijs omgerekend naar Europa: In één dag 3 tot 25 miljoen doden

    *

    Volgens sommige schattingen zijn er al ettelijke honderdduizenden als vluchtelingen vermomde moslimterroristen in Europa. Wat als die op ‘Dag X’ allemaal hetzelfde concept volgen als hun collega’s op vrijdagavond 13-11-15 in Parijs? De uitkomst van deze rekensom gaat ons voorstellingsvermogen ver te boven: als 8 terroristen in zeer korte tijd 129 weerloze mensen kunnen vermoorden, dan kunnen 200.000 van hen in 24 uur 3.225.000 mensen ombrengen. Omdat in dat geval echter massale paniek zal uitbreken, zullen 8 terroristen met gemak 1000 mensen kunnen neerschieten of opblazen. Dan zullen er in Europa in slechts één etmaal 25 miljoen mensen omkomen (1). Hoe zit het dan op dit moment met onze grenzen, vraag u zich af? Die staan nog steeds wagenwijd open.

    We zijn weerloos, zeker de eerste 24 uur

    Zelfs als er nog ‘maar’ 10.000 ISIS-terroristen in Europa zijn, dan nog hebben we het over potentieel ruim 160.000 door (oorlogs)geweld gedode burgers, een aantal dat sinds de Tweede Wereldoorlog niet meer is voorgekomen op ons continent.

    Sommigen zullen zeggen: maar de politie en het leger dan? Die zijn echter met veel te weinig om alle potentiële doelwitten preventief te beschermen, en staan dus feitelijk machteloos, zeker omdat het vele uren duurt om zelfs maar kleine legereenheden te mobiliseren. Ondertussen kunnen de terroristen snel van de ene locatie naar de andere gaan om daar zoveel mogelijk burgerslachtoffers te maken.

    Franse premier: Ook in andere Europese landen aanslagen

    De Franse socialistische premier Valls verklaarde dit weekend dat het land ‘in oorlog’ is, en riep op tot een ‘heilige unie’ tegen het terrorisme. Politieke analisten denken dat hij daarmee vooral een politiek verbond met de conservatieven tegen het Front National van Marine Le Pen bedoelde, die in vrijwel alle peilingen op nr. 1 staat om de volgende president te worden. Net als in de rest van Europa weigeren alle Franse politici, met uitzondering van Le Pen, nog steeds een direct verband te leggen tussen het terrorisme en de komst van miljoenen moslimmigranten naar Europa.

    Valls waarschuwde wel dat ‘ook tegen andere Europese landen operaties worden voorbereid’ (2). Zoals we in het vorige artikel van vandaag al schreven dreigde ISIS leider al-Baghdadi daar vorige week nog mee. Overigens dreigt de islamitische terreurgroep ook bloederige aanslagen te plegen in Moskou (5) en Washington (3).

    ISIS heeft er weer een vijand bij: de bekende wereldwijde hackergroep Anonymous verklaarde de jihadgroep de oorlog. ‘De aanslagen in Parijs kunnen niet ongestraft blijven. Wij zullen de belangrijkste operatie die wij ooit hebben gevoerd tegen jullie beginnen. De oorlog is begonnen’ (4).

    …/…

    Xander

    (1)  Hartgeld
    (2) Focus
    (3) Focus
    (4) Focus
    (5) Mashable

    *

    UITLEIDING

    *

    Een Heilige Unie tegen het terrorisme…..

    In de mond van een Franse top-socialist ruikt zoiets al aardig naar… Kruistocht tegen de Isalm-terreur. Hij denkt wel zoals zijn verre voorvaderen, maar gebruikt de woorden die vandaag-de-dag de toon uitmaken. Het zou inderdaad een beetje ouderwets aandoen, mochten er kruisen geschilderd staan op onze starfighters…

    Maar zo lang als er in Mekka nog twee stenen op elkaar staan, moet de oproep blijven luiden: ‘onderweg naar de Bevrijding van Jeruzalem’….

    In 1095 duurde het amper twee jaar voor onze voorouders te paard en te voet Jeruzalem bereikten. Met de huidige technische middelen moet die klus in minder dan twee uur toch kunen geklaard worden?!

    Als we onderweg nog even Istanbul kunnen terugswitchen naar de echte naam als de Stad van Constantijn de Grote, dan zouden we kunnen zeggen, dat Het Beest van de Muzelmannerij weer voor tenminste 1.000 jaaar verslagen is.

    In die tijd kan Molenbeek ook terug geworpen zijn naar de tijd van de watermolen aan de kristal heldere bosbeek….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    *

     

     

     










    19-11-2015, 13:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3040

    ***

    Donderdag 19 november2015

    Zon 8u04-16u51

    H Mechtild

    *

    De Wi FI is weer foetsie. Tussendoor toch ’n vluggertje als ‘t lukt.

    *

    *

    Wat is van b elang; de molen of de beek?

    .

    .

    Waar begint de rode draad in het verhaal

    *

    INLEIDING

    *

    Ja Ja!!!! Zo ver zijn we dus al gekomen, dank zij al die horden lieve gematigde Muzelmannetjes. Sommigen daarvan worden al jaren internationaal opgespoord, terwijl ze ongestoord tussen hun soort rustig leven in Saint Denis. In het hart van Parijs. Waar ze na een halve week ontdekt zijnde, als ongedierte met bommen en granaten moeten worden verdelgd.

    De rode draad in het verhaal? Die kan niet roder zijn, want gesponnen uit het hartenbloed van de Roden….

    *

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    .

    .

    *

    Vlaams Belang eist ontslag Jambon en Geens

    Tom Van Grieken: “Rode draad doorheen hun beleid is er een van criminele verwaarlozing”

    Het spoor van de bloedige aanslagen in Parijs loopt opnieuw rechtstreeks naar dit land. Net als bij de aanslagen op Charlie Hebdo en de verijdelde Thalys-aanslag blijkt België de zwakste schakel in de strijd tegen terreur. Nochtans stonden de indicatoren reeds geruime tijd op rood. Het Vlaams Belang eist dat diegenen die de signalen herhaaldelijk hebben genegeerd, vandaag hun verantwoordelijkheid nemen.

     

    “Er is geen reden tot paniek. De nodige maatregelen worden genomen.” Dat zei Jan Jambon op 8 januari 2015 in de Kamer op een vraag van de Vlaams Belang-fractie, naar aanleiding van de aanslagen op de redactielokalen van Charlie Hebdo. “Nu duidelijk is dat België opnieuw als draaischijf fungeert voor internationaal islamterrorisme klinken de woorden van Jambon niet alleen bijzonder hol, zij wijzen bovendien op een ongeziene nalatigheid”, reageert een felle Tom Van Grieken.

     

    De nodige maatregelen werden immers niet getroffen. Zo konden afgelopen maand islamfanatici, die openlijk de vernietiging van het Westen verkondigen, ongestoord hun jihadistische boodschap prediken op de Brusselse Moslimbeurs. Niettegenstaande de waarschuwingen van het Vlaams Belang weigerde minister Jambon in te grijpen.

     

    En ook toen de Vlaams Belang-fractie minister Jambon vroeg om radicale moskeeën te sluiten uit veiligheidsoverwegingen antwoordde deze dat de burgemeesters dat maar dienden op te lossen. Het rapport van Jambon wordt er niet beter op. Het Comité P, een overheidsorgaan dat de politiediensten controleert, leverde onlangs een verslag af waaruit bleek dat de dienst van de federale politie die verantwoordelijk is voor het online opsporen van islamextremisme bemand wordt door… een halftijdse kracht. “Iedereen, over heel de wereld, weet intussen dat radicalisering, en meer bepaald het ronselen van jihadisten voor de jihad ook via het ongecensureerde internet gebeurt, behalve minister Jambon”, aldus Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken. “Dat Jambon vandaag nog steeds weigert om permanent grenscontroles uit te voeren illustreert zijn systemische laksheid.”

     

    Ook Justitieminister Geens gaat alles behalve vrijuit. Zo waren verschillende daders van de aanslag in Parijs gekend bij het gerecht, maar konden zij ongestoord hun moorddadige plannen uitvoeren. De smaakloze opmerking van de Justitieminister dat er “altijd iets verkeerd kan gaan als iemand rondloopt met een Kalasjnikov”, toont hierbij het volledig gebrek aan verantwoordelijkheidszin aan, alsook een totale afwezigheid van enige ambitie om een kordaat veiligheidsbeleid uit te bouwen. En daar blijft het niet bij. Hoewel minimum 118 Belgische Syriëstrijders opnieuw op Belgische bodem zijn, werd amper van 10 onder hen de verblijfspapieren ontnomen.

     

    “De rode draad doorheen het beleid van Jambon en Geens is er een van criminele verwaarlozing. Met de meest essentiële taak van de overheid, het garanderen van de veiligheid van zijn burgers, werd uiterst nonchalant omgesprongen. Hun ontslag is onvermijdelijk”, concludeert Tom Van Grieken.

     

    Klaas Slootmans

    Persverantwoordelijke Vlaams Belan

     

    UITLEIDING

    *

    Stel U even voor, dat het conflict escaleert, en dat al die ‘gematigde Moslims’ partij moeten kiezen. Voor ons en tegen de ‘geradicakliseerden’, het zij voor deze, hun Moslim-broeders of voor ons. Voor wie zullen ze kiezen, denkt U?

    Moesten onze Leiders Grote Verlichte Verstanden zich dàt kunnen realiseren, dan zou de zaak vlug opgelost zijn. Algemene exodus van alles en iedereen die aan de verkeerde kant zou kunnen staan.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    .

    *

     

     










    19-11-2015, 13:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    18-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3038

    *

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

    *

    Zijn de half wilde onontwikkelde vijandelijke invasie-troepen dan bij definitie geen potentiële terroristen? Ze als ‘vluchtelingen’ blijven in de watten leggen, is gewoon medeplichtigheid aan onze eigen ondergang.

    Als het dan zal zover gekomen zijn, kunnen de beleidsmensen dan, zoals de Duitsers in 1945 na de oorlog, ook zeggen dat ze ‘es nicht gewusst haben’? Die leefden op, onder en naast de uitroeiingskampen, lieten begaan, werkten daar zelfs aan mee en zwegen. Verre van tussenbeide te komen, keken ze liever de andere kant op.

    Zo gedragen zich criminelen en/of pedofielen onder elkaar ook. Het wraakroepende van hun optreden is dagelijkse kost geworden. In hun ogen is alles wat verkeerd is, heel normaal. Elk diertje zijn pleziertje. Als hun zielig leventje maar niet gerstoord wordt. ‘Kom d’er in, mensen! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Het kan niet op! S’il y en a plus, il y en a encore! De bomen groeien niet tot aan de hemel, ze groeien er dwarsdoor. ’t Allenkante prijken Gouden Kalveren die als sporthelden of muziekgoden worden vereerd en aanbeden. Die zijn weliswaar veel of weinig gedoopeerd of gedrogeerd, maar ’t leven is zo al triestig genoeg. Minder uren werken, hogere lonen, minstens 4 keer per jaar ’n exotische vakantie en AUB geen kinderen om de oren.

    Komt daarbij dat zo’n samenleving werkt als een kermisfoor: iedereen wil daarbij horen. Vooral mensen die alleen maar armoede, harde grond om op te slapen, en een verstikkend officieel gezag kennen. Dan komen ze met scheepsladingen hier heen, om te integreren. Ze ‘vluchten’ zonder nog ooit aan terugkeren te denken….

    En kijk eens aan, al die Moslims, die nieuwe soort Getuigen van Jehova. Die doen toch ook geen vlieg kwaad. Dus waarom zouden wij dan letten op bepaalde kleine kantjes? De wereld is om te delen, nietwaar?!

    Ondertussen gaan wij ons richten op de opwarming van de aarde. Op snelheidsovertredingen. Op verkeerd parkeren. Och ja, hier en daar wordt er gehitst tegen ons, in hun ‘gebedshuizen’. Niet op letten. Dat stopt vanzelf als ze worden lijk wij.

    Molenbeek opkuisen. Alleen Molenbeek?

    *

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    .

    .

    *

    Aanslagen Parijs: Vlaams Belang verbijsterd maar niet verbaasd

    .

    Het Vlaams Belang is geschokt door de gruwelijke gebeurtenissen die zich gisteren hebben afgespeeld in Parijs waarbij minstens 128 mensen het leven lieten. “Onze gedachten en ons medeleven gaan in de eerste plaats uit naar de slachtoffers en hun familie”, aldus partijvoorzitter Tom Van Grieken.

    Volgens de Vlaams Belang-voorzitter bewijzen deze verschrikkelijke aanslagen – in omvang uniek in de geschiedenis van het naoorlogse Frankrijk – eens te meer dat fundamentele veranderingen in het veiligheids- en immigratiebeleid zich opdringen. De Vlaams-nationale partij pleit dan ook voor de onmiddellijke herinvoering van grenscontroles en de opsporing en inrekening van potentiele jihadisten vanwege hun gevaar voor de nationale veiligheid.

    Het spreekt voor zich dat het Vlaams Belang niet elke moslim wil brandmerken als potentiële terrorist, maar we moeten erkennen dat onze samenleving uiterst kwetsbaar is voor dergelijk religieus geïnspireerd geweld. België is de laatste jaren uitgegroeid tot een draaischijf van terreurgroepen en een veilig schuiloord voor tal van moslimterroristen. Het is een publiek geheim dat de Staatsveiligheid nog steeds niet over de nodige manschappen en middelen beschikt om onze veiligheid te waarborgen. Het Vlaams Belang eist dan ook dat de regering de strijd met het moslimfundamentalisme ernstig neemt. Hopelijk zaait hun lakse houding - die andermaal het Belgisch surrealisme bevestigt - niet dezelfde oogst als deze in Parijs.

    Om ons medeleven met de familie en nabestaanden te betuigen zal een parlementaire delegatie van het Vlaams Belang morgen om 11u een bloemenkrans neerleggen aan de Franse ambassade te Brussel (Hertogstraat 65).

    Tom Van Grieken

    Voorzitter Vlaams Belang

     

    UITLEIDING

    *

    Is, wat gebeurd is in Parijs, oorlog? Of is het gewoon aangevallen worden door sluipmoordenaars en daarna bang zijn? In een ver vreemd land gaan bombarderen omdat daar de hel, die we zelf hebben aangestookt, is uitgebroken? Is het oorlog als de Fransen dan ‘teuggepakt’ worden?

    Hypocriete clootzakken, ja, dat zijn ze, onze Leiders. Ze doen precies alsof ze dat niet gewild hebben, maar ondertussen blijven ze maar honderdduizenden van die gasten uitnodigen en verwelkomen.

    In Bruxellabad mogen haatpredikers samenkomen onder politiebewaking. Omdat die vooral niet zouden gestoord worden. Is weer een van die fameuze EU-maatregelen waaraan absoluut moet worden toegegeven. Havenarbeid voor iedereen openstellen, is ook zo’n ‘maatregel’. Maar die dan wordt genegeerd. Weerspannige exoten die niet aarden in Coburgser celen, moeten op vrije voeten worden gezet, uiteraard met een gouden handdruk van maar liefst € 42.000, maar invaliden worden op droog zaad gezet, omdat het ‘vluchtelingenprobleem alle budgetten leeg melkt…*

    Hoe de wreedaardige achterbakse aanvallen van de Muzelmannerij ooit zullen gestopt en met gelijk munt betaald worden? Nee, nee, vergeet dat. ‘Europa’ is daar tegen…

    De oplossing ligt dus voor de hand.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    .

    *

     










    18-11-2015, 18:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3038

    ***

    Woensdag 18 november 2015

    Zon 8u02-16u52

    H Odo

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

    *

    Moslims roepen met miljoenen, dat wat wij zien, eigenlijk niet bestaat. Want zij zien dat anders, helemaal volgens hun ‘Geloof’ dus.

    En wat zegt dat ‘Geloof’? Dat ‘Geloof’ zegt dat Moslims perfect gelukkig mogen zijn in het land der ‘kafirs’, in afwachting van de Dar-al-Islam, het Land van de islam.

    ‘Ze zijn’ zegt die Dame Naima Ajouaouals besluit, ‘vooral content dat ze met die stelling zoveel aanhang krijgen…’.

    *

    *

    MIDDENSTUK

    Gelicht uit

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Niet mijn islam: "Wie een onschuldig mens doodt, doodt de hele mensheid"

    .

    Steeds meer Nederlandse en Belgische moslims maken via de Facebookpagina NietMijnIslam duidelijk dat ook zij de terroristische daden van het afgelopen weekend in Parijs veroordelen. Via deze pagina en de hashtag #Nietmijnislam gaan moslims en niet-moslims met elkaar in gesprek over de gebeurtenissen. Volgens de initiatiefnemers werd de pagina sinds vrijdag al meer dan een miljoen keer bezocht.

    Het begint met zich zorgen maken, dat bouwt zich op tot angst en dit kan uitmonden in haat, zeggen moslims. Met stille marsen, gesprekken op straat en in scholen proberen moslims in ons land en de buurlanden duidelijk te maken dat ze IS en het geweld dat de rebellen gebruiken niet steunen. Maar ook op social media, onder meer met Nietmijnislam, proberen moslims de haat te bestrijden en vooroordelen weg te nemen.

    De Nederlandse Naima Ajouaou is een van de initiatiefnemers van de Facebookpagina en legt uit waarom ze die in het leven heeft ingeroepen. "Moslims zijn niet verantwoordelijk voor de daden van IS, dat is iets wat Nietmijnislam al verkondigt sinds de aanslagen op de redactie van Charlie Hebdo eerder dit jaar. Nu hebben we een kanaal waarop we kunnen duidelijk maken hoe we ons geloof wel interpreteren, kunnen we praten met gelijkgezinden en kunnen we onze gevoelens delen. Maar we gaan ook de discussie met critici niet uit de weg, want de kritiek blijft komen. Maar het positieve is dat we ook heel wat aanhang krijgen

    UITLEIDING

    *

    Na deze oproep op Feesboek begrijp ik beter waarom Slinkx de Islammerij, na al die aanslagen, niet als een baksteen heeft laten vallen. Had ik die brave Mietjes, Pietjes en de tussensoorten dan misschien ten onrechte verdacht van Islammerij-sympathiën? Ik begreep er niets meer van, want ook Slinkx trok van leer tegen de IS-aanslaglegers.

    Maar nu begrijp ik hoe ze volharden in de boosheid. En dus kijk ik met belangstelling uit naar hun applaus bij elke Pegida-betoging waar en hoe dan ook? Ha ja: Slinkx is ook tegen Islam-geweld….

    Waar gaan we dat schrijven!

    Anders gezegd: deze aanslagen hebben ons dichter bij elkaar gebracht.

    Te mooi om écht waar te zijn!

    *

    Te noteren: in Antalya (Turkije) is de G20 er aan uit geraakt: ze gaan de Islam-terreur bestrijden, zonder aan de Islam te raken. Wat ongeveer hetzelfde is als bij zware Ebola-besmetting, iedere zieke voortijdig af te maken, om zo de besmetting tegen te gaan.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    *

     

     










    18-11-2015, 18:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    17-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3037

    *

    *

    Samen hand in hand voor de Wrede

    .

    door Moslil-ogen

    *

    INLEIDING

    *

    Niet de Europese burger noch de koloniale tijd is verantwoordelijk voor deze ‘Untergang des Abendlandes’ (die daarom nog geen wereldoorlog moet genoemd worden), maar de Ideologie van Het Beest, de Islam die uit is op de beheersing van de gehele wereld.

    Het zijn deze fanaten van Het Beest die sinds hun ontstaan, zo’n 1400 jaar geleden, wereldwijd hun rijk willen gevestigd zien, hetzij door geweld, hetzij door listige infiltratie gevolgd door geweld.

    Zeker, in de koloniale periode zijn er verkeerde zaken gebeurd, maar die wegen niet op tegen de aangeboden kansen. Dat anders interpreteren is net hetzelfde als de Geneeskunde de schuld geven van levensbedreigende besmettingen. Maar het kadert wel in de camouflage-technieken van Slinkx, die zich alle moeite ter wereld troost, om op de Islam in te spelen. Zij zijn de stukken op een schaakbord onder de hand van Ayatollahs, Emirs en Hovaardigheidsbekleders! van alle slacht en soort.

    Dat aanpappen! Zou dat soms niet, in hun klassieke kortzichtigheid van achteruitrij-regeerders, meer gericht zijn tegen de Christelijkheid, die ze liever vervangen zouden zien door die ‘Gematigde Islam’ die alleen in hun dromen bestaat?

    Bij mijn weten hebben de Arabische regio’s, die toch de bakermat zijn van deze ideologie, nooit te lijden gehad van het kolonialisme, zoals dat voorgesteld wordt in dat artikel uit HLN van hieronder.

    De radicale aanpak via de vernietiging van het hoofdkwartier van Het Beest is het proberen waard. Maar de opkomst van een soort nieuwe tegen-religie zou beter zijn. En waarom zou dan de Religie die zijn meerwaarde als meer dan 2.000 jaar bewezen heeft, niet dé oplossing zijn? Als alle mensen broeders moeten worden, waarom dan niet onder de vlag van de inter-menselijke Geest der Christenheid?

    *

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    .

    *

    Ja, er is een nieuwe wereldoorlog begonnen

    We zijn een nieuwe wereldoorlog begonnen. Dat zeggen politieke leiders én experts in terrorisme en oorlog. De inzet: het behoud van ons westers samenlevingsmodel. IS wil dat namelijk vernietigen en vervangen door hun systemen die gedomineerd worden door moslimextremisme. Als we ons hieraan niet willen onderwerpen, dan zijn we verplicht om daar op een verstandige manier tegen te vechten. Tussenoplossingen zijn er niet.

    Frankrijk zegt 'in staat van oorlog' te zijn. Ook Nederland en België verklaren de oorlog aan IS. Zijn we echt in oorlog? Wat is de inzet? Wat willen de terroristen bereiken?

    "We overdrijven zeker niet als we spreken van een nieuwe wereldoorlog", zegt professor-emeritus Krijgsgeschiedenis en internationale 'Conflict Studies' Luc De Vos. "De inzet van deze oorlog is enorm. Als we die verliezen, dan worden we overspoeld door extreme islamisten die hier een mensonwaardig samenlevingsmodel zullen installeren."

    De introductie van zogenaamde democratieën heeft de jongeren van nu niets bijgebracht, tenzij onrechtvaardigheid, corruptie, uitbuiting en nog meer armoede

    Topdiplomaat Peter Knoope

    Het conflict is diep geworteld, vindt ook de Nederlandse topdiplomaat Peter Knoope. West-Europese landen probeerden vanaf de 19de eeuw hun nieuwe orde via hun kolonies in de hele wereld uit te dragen. Later deden de VS hetzelfde. Volgens Knoope zijn miljarden mensen, van het zuiden van Afrika tot in het Verre Oosten, woest op de westerlingen die destijds hun gebieden bezetten en met harde hand leidden. "Sterker: de jongeren van nu voelen de koloniale pijn nog scherper aan dan hun voorouders. De introductie van zogenaamde democratieën heeft hen niets bijgebracht, tenzij onrechtvaardigheid, corruptie, uitbuiting en nog meer armoede."

    WAT BETEKENEN DE OORLOGSVERKLARINGEN VOOR ONS DAGELIJKS LEVEN? WAAROM MOETEN WEST-EUROPESE LANDEN OORLOG VOEREN IN SYRIË EN WAT ZIJN ONZE BELANGEN? LEES DE ANTWOORDEN IN ONZE DIGITALE KRANT. KLIK HIER EN LEES NU VIJF WEKEN GRATIS

     

    UITLEIDING

    *

    We leven als buren allemaal bij elkaar, maar kruipen toch niet in elkaars huizen.

    Pas dat princiepe toe op de gehele Mensheid, hou daar de hand aan en leer dat Uw vrijheid eindigt, daar waar die van anderen begint. Als U wilt, is dit een zuivere omschrijving van het gezond nationalisme waar wij, Vlamingen, voor staan.

    Gaat en onderwijst alle volkeren ter wereld, wil dus duidelijk niet zeggen, dat ‘onderwijzen’ gelijk staat met domineren. Duidelijker verschil tussen de religie van De Geest en die van Het Beest kan er niet zijn…. Maar ja, voor wie het Marxisme met de ‘paplepel’ is ingegeven, zal dat wel hieroglyfen-taal zijn….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    *

     










    17-11-2015, 17:59 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3036

    *

    *

    De Franse Dar-al-Islam komt ter wereld

    .

    .

    Zoals iedereen, in pîijn en met veel bloedverlies

    *

    INLEIDING

    *

    Bij Google lezen we zonder meer op

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Dar_al-islam_en_dar_al-harb

    wat deze ‘fatwa’ precies inhoudt. Maar er worden geen potten gebroken.

    Maar tussen de scherven, die potten, is dan weer door anderen een inkijk geboden op de inhoud. Lees onderstaand artikel en hou het bewaard op Uw vaste schijf. Want de ‘Dar-al-Islam’ heeft nu al de plaats ingenomen van alle kindersprookjes samen. Die beginnen allemaal met… ‘Er was eens’ en dan opent zich het Rijk der Fabeltjes. Maar opgelet: in dit sprookje loopt U tot aan de knieën in het bloed en de drek van medemensen….

    Islam is wel geen Sprookje van Duizend-en-een-Nacht’, maar een horror-verhaal van honderdduizenden Blauwbaarden die allemaal in één klap uitgebroken zijn….

    *

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Momenteel wordt Europa opnieuw bedreigd door de Derde Jihad!

    *

    “De islam heeft twee maal voet op Europese bodem gezet en heeft haar twee maal weer verlaten… Misschien zal de volgende verovering, zo Allah het wil, door middel van verkondiging en ideologie plaats vinden… Misschien zullen we deze landen veroveren zonder legers (..)”, aldus Youssef el Qaradawi, hoofd van de Europese Raad voor Fatwa en Onderzoek, op Al Jazeera, 24 januari 1999.…. De hele wereld moet zich onderwerpen aan de islam. De nog niet aan de islamitische sharia onderworpen gebieden worden binnen de moslimgemeenschap wereldwijd de “Dar al-Harb” genoemd: ‘het huis van de oorlog’. Wij, ongelovige kafirs, leven in het “Dar al-Harb” , het land van de oorlog, dat volgens de moslims dringend moet veranderd worden in het “Dar al-islam”, het land van de islam. Wonen in ongelovig Europa, mag dat eigenlijk wel van de islam? Vandaag de dag wordt de jihad niet meer gevoerd door staten met legers. Dat zou ook niet kunnen. Zodra een islamitische overheid openlijk een oorlog tegen het Westen zou beginnen, zou zij door westerse legers worden vernietigd. De tactiek van de jihad is dan ook gewijzigd. De Islam heeft een andere manier gevonden om Europa te koloniseren; met propaganda, bekering en demografische veranderingen. Op dit moment zijn er meer moslims in Europa dan ooit. Europa wordt steeds meer een provincie van de islam, een kolonie van de islam. De islamisering van vele Europese steden is geen toeval. Dit is het resultaat van een zorgvuldig voorbereide en bewuste strategie van bepaalde moslimleiders, in gang gezet in 1980, met een aantal duidelijke instructies aan de islamitische migranten: ga samenwonen in achtergestelde wijken, bouw er moskeeen en richt islamitische centra, verenigingen en scholen op. Diverse West-Europese steden kennen al complete moslim vrijstaten waar de islamitische immigranten zich als bezetters gedragen. In grote steden als Marseille, Lyon, Parijs, Lille, Brussel, Antwerpen, Londen, Rotterdam, Amsterdam, Bremen en Hamburg zijn al wijken waar de sharia, het islamitische recht, wordt gehanteerd en waar de westerse overheid niet meer durft in te grijpen. De Europese hoofdstad Brussel is over een generatie een tweede Constantinopel -excuseer- Istambul zal zijn geworden. In twee wijken in Brussel komt al geen Belgische politie meer. De orde wordt daar gehandhaafd door moslim ordetroepen. Nederland islamiseert ook in rap tempo. Naast de honderden moskeeën, tientallen islamitische scholen, boerka’s, halal-voedsel, islamitisch antisemitisme, geweld en bedreigingen tegen andersgelovigen kent Nederland ook sharia-enclaves. Een van die enclaves bevindt zich in de Schilderswijk, de sharia-driehoek. Een buurt, waar op straat het nuttigen van alcohol of varkensvlees niet vrijelijk kan, waar mensen die hun hond uitlaten worden bedreigd, vrouwen met een luchtig truitje worden geïntimideerd, ronselaars voor de jihad actief zijn en er zelfs een islamitische ordedienst om hulp wordt gevraagd door de politie is een sharia-enclave. Nieuwe generaties worden in de moskeen opgevoed/opgeleid als jihadisten tegen de Nederlanders! Bijna alle activiteiten in de moskeeën zijn gewijd aan het bestrijding van de „kafir’s“. Geen enkele imam kan wat anders prediken in een moskee dan een ideologie die het wereldbeeld opdeelt in moslim übermenschen enerzijds en ongelovige Untermenschen (in de zeer ruime zin van het woord) anderzijds. Er bestaat nergens ter wereld een moskee waar vanaf de preekstoel wordt gezegd dat de sharia niet hoeft te worden toegepast. Mocht er wel ergens zo’n moskee bestaan, waar de sharia wordt afgewezen, dan horen we dat graag. Laat u niets wijsmaken: een harmonieuze multiculturele samenleving met de islam bestaat nergens en zal ook nergens bestaan. De linkse partijen/PvdA, GroenLinks en SP/ zijn slechts een middel voor de radicale moslims om hun doel te bereiken. Veel van die gestoorde idioten vormen een spin in het web en hebben ze de touwtjes in handen in de machtigste organisaties van ons land. Vanuit die posities organiseren ze van binnenuit de vernietiging van Nederland.Jammer genoeg zijn ze te dom om te beseffen dat als het zover is ook zij zich zullen moeten onderwerpen.We willen hier geen achtelijke middeleeuwse sharia waarbij we moeten vrezen voor ons leven.Vlak voor de Tweede Wereldoorlog sloten te veel mensen hun ogen voor de gevaren van de Nazi’s. Het is nu onze opdracht om onze ogen niet te sluiten voor de gevaren van de islam.Meeste Duitsers waren ‘gematigd’, toch hebben de nazi’s 60 miljoen mensen vermoord!…WAKKER WORDEN NEDERLAND!    

    *

    FOTO. Dat is niet Teheran, maarRotterdam.

    De islam heeft in 1470 jaar nog nooit iets anders gedaan dan dood en verderf zaaien. Jihad en doden zijn het hoofd van de islam. Neem ze weg, dan neem je het hoofd van de islam weg. Sinds de aanslagen in Madrid en Londen en de moord op Theo van Gogh kan worden gesproken van een Europese jihad. In juli 2005 werd Londen opgeschrikt door aanslagen in een metro en in een bus, hierbij vielen 56 doden. Eind vorig jaar,bij meerdere aanslagen in Parijs vallen meer dan 140 doden. Nog eens zo’n 200 mensen zijn gewond geraakt, van wie er zo’n tachtig ernstig aan toe zijn. Het is de zwaarste aanslag in West-Europa sinds de aanslagen in Madrid. Maar,twee dagengeleden, opnieuw is de Franse hoofdstad Parijs getroffen door een ongekend bloedige terreuraanval. Bij verschillende terroristische aanslagen in Parijs zijn minstens 120 doden en 200 gewonden gevallen.IS heeft de aanslagen opgeëist.De Belgische krant la Dernière Heure meldt dat drie van de terroristen die in Parijs aanslagen pleegden uit Molenbeek afkomstig waren. Vandaag Frankrijk, morgen Nederland! Wie islam zaait, zal jihad oogsten! Aanslag na aanslag werken de regenten volgens hetzelfde draaiboek: dit heeft niets te maken met islam. De meeste Europese jihadisten die zich aansluiten bij de terreurgroep IS komen uit Frankrijk.Ongeveer 900 Franse moslims hebben met jihadisten in Syrië en Irak meegevochten of willen dat nog doen, zegt de Franse veiligheidsdienst. Onder moslims woonachtig in Nederland bestaat er een enorme sympathie voor de daden van terreurgroepen als ISIS. Een recent onderzoek toont aan dat 72% van jonge Turken in Nederland achter de opmars van ISIS staat. De massale executies, onthoofdingen, kruisigingen en verkrachting wordt voor lief genomen.Europa vol zit met extremistische moslims, plus nog een meerderheid aan „gematigd“ tuig dat in hart en nieren en in gedachten de jihad toejuicht.Niet elke moslim is een gewelddadige jihadist, maar elke jihadist is wel een radicale moslim…..

    *

     

     

    UITLEIDING

    *

    Zoals ik al zei bij de Inleiding: de kleinste sprankel Islammerij is tegelijk de pest en de cholera voor elke Beschaving. Juist omdat ze die wil vervangen door de ideologie van Het Beest. Waar de vele Grotten van AliBaba gereserveerd zijn voor de Elite der Pietrol-Pompers. Met privé sauna en badkamers vol goud en witte marmer. Aanleunend bij de private harem vol blanke seksslavinnen. Een beetje zoals de ‘datcha’s’ van de Super Marxisten uit het Comunistisch Sovjet Rijk.

    Wat mij bij die brave eerlijke man uit Wervik brengt, kort van WO II een overtuigd Rode Vaanlezer. Die kon op zekere dag mee met de bus, voor een tiendaags bezoek aan Het Paradijs van den Werkman. Eenmaal terug bij Moeder aan de Haard mocht niemand hem nog daarover spreken, noch over die reus, noch over de Leer van Marx. De man zou ongelukken gedaan hebben!

    Och, het is maar een klein, kort verhaal in de familie. Want iedereen kende Pëe Leon en iedereen wist dat die geen vlieg kwaad zou doen….

    Ik denk dat al die inlandse Islam-aanbidders eens zouden moeten doen lijk Pee Leon: de Islam eens van dicht gaan bekijken, en niet op die plaatsen waar er toeristen gewoonlijk komen…. Geen wonder dus dat zelfs de gewone mensen daar weg willen, zodra ze de kans ruiken….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    *

     










    17-11-2015, 17:39 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3035

    ***

    Dinsdag 17 november 2015

    Slachtmaand

    Zon 8u01-16u54

    H Elisabeth van Hongarije

    Met St-Betje korten de dagen zo-veel als het maal van een monnik

    *

    *

    Bij elk contract

    .

    .

    .

    Vooral de kleine lettertjes lezen

     

    *

    INLEIDING

    *

    Ja, dat van die kleine lettertjes, dat weet iedereen, behalve onze top-politici. Die hebben zelfs geen geschreven contracten nodig, zodanig vertrouwen die op elkaar. En wat is tenslotte een vodje papier, zelfs al is het met bloed bezegeld.

    Met in het licht de Conventie van Straatsburg van 1975 ‘Oil for Immigration’ bent U dus ingelicht over de vele mistgordijnen die hieronder worden weggeschoven.

    Eerst somt dit hiernavolgend artikel (weggelaten) de publieke anti-Britse bijeenkomsten van Moslims op, die allemaal hierop neerkomen: de Islam moet dringend Engeland overnemen, ze wanen zich sterk genoeg om te eisen dat de Britse Grondwet vervangen wordt door de Sharia. Applaus op alle banken.

    In de rest van dit artikel vindt U stap voor stap de strategie van de Islam doorheen de eeuwen, uitgelegd. In gewoon alledaags Nederlands. Maar de tijd is nakend, dat al de levensnoodzakelijke wetenswaardigheden van de Islam alleen in het Arabisch of het Turks zullen beschikbaar zijn. Voorbehouden dus voor de Nieuwe Elite. Terwijl de overige Europeanen onwetend zullen blijven en dus willekeurig ten offer zullen vallen omdat zij de taal van hun Meesters niet verstaan. Lange spaghetti-slierten zijn voor in ons bord, niet voor onze ogen…. Net zoals wij andermans vrouwen met onze ogen, maar niet met onze handen, betasten.

    Ook Poetin is voorstander van een resolute aanpak van het probleem, waarbij ik mijn voorstelling van zaken nog maar eens in beeld breng: de begeleide uittocht van alle, maar dan ook alle ‘blijvelingen’, te voet zoals ze gekomen zijn, in lange slierten, maar deze keer begeleid door pantsers om de 10 meter in de richting der Thuislanden.

    Niet alleen zijn we dan van hen en van hun soort ‘Vrede’ verlost, maar onze Begrotingen zullen weer in evenwicht geraken. Omdat de aangeboden betrekkingen weer door het Eigen Volk Eerst zullen kunnen ingenomen worden.

    Als naschrift aan de Grondwet kan er altijd een addendum overeengekomen worden, dat reuzen naar of communiceren met om het even welk Moslim-land verboden is. Hun vervuilende fossiele brandstoffen mogen ze zelf opstoken: die van het Russische broedervolk stinken ook wel, maar stank van eigen makelij stinkt heel wat minder. En het prijsverschil nu de Amerikaanse hegemonie zou verdwenen zijn, zal de rest wel goedmaken.

    Nee hoor Ham-met-Mo: van dienen boer nooit geen tikkeneitjes meer!

    *

    *

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    .

    .

    *

    Britse moslimleiders: Tijd om te vechten voor islamitische machtsovername

    …/…

    Toen voormalig Guantanamo gevangene Moazzam Begg ISIS veroordeelde omdat ‘zij moslims vermoorden’, kreeg hij van welgeteld 5 van de 200 aanwezigen applaus. Maar toen hij de Britse premier David Cameron een ‘extremist’ noemde, kreeg hij van bijna iedereen een langdurige ovatie. Na zijn kritiek op ISIS onderstreepte Begg dat het de plicht van iedere moslim is om te vechten voor de oprichting van een Islamitische Staat.

     

    Begg –opgepakt als Syriëganger, maar weer vrijgelaten- kwam met een voorbeeld uit de Koran om te laten zien hoe moslims in het Westen zich moeten gedragen. ‘De mensen van Medina begonnen een oorlog tegen Perzië.’ Eén van de hoofdpersonen in dit verhaal was een Perziër die zijn naam behield, maar wel aan de kant van de moslims vocht. ‘Daarom kunnen jullie ‘Britse’ moslims zijn. Het is prima als je je nu zo noemt,’ waarmee hij impliceerde dat de moslims in het land –net als het voorbeeld uit de Koran- op zekere dag, als ze sterk genoeg zijn, oorlog zullen voeren tegen de Britse bevolking.

     

    Maajid Nawaz, adviseur bij de overheid op het gebied van moslimextremisme, legde op Facebook uit dat ‘iedere spreker daar een islamist is die voorstander is van het Kalifaat. Zij geloven in ieder basisprincipe waar ISIS in gelooft. Ze verwerpen ISIS enkel omdat die in hun ogen te spoedig en te snel proberen het Kalifaat op te richten’.

     

    Migranteninvasie naar het voorbeeld van Mohammed

     

    ‘Vrede’ met ‘ongelovigen’ betekent in de islam dat de Ummah, het islamitische 'rijk' of 'gebied' of 'volk', nog te zwak is om de overhand te krijgen. Zodra de moslims echter een sterke macht worden schakelen ze onmiddellijk in de hoogste versnelling over in oorlogsmodus. Om dit concept te begrijpen kijken we naar het verdrag van Hudaibiya, een essentieel onderdeel van de geschiedenis van de islam, en een ernstige waarschuwing voor Europa wat de werkelijke bedoeling is van de moslimmigranten invasie die ons continent overspoelt.

    Tijdens de vroege jaren van Mohammeds kleine, maar groeiende beweging hadden de moslims een conflict met de stam van Quraysh, die heerste over de heilige stad Mekka en aanvankelijk veel sterker was. Toen ‘de profeet’ en zijn groep Mekka probeerden binnen te sluipen, werden ze onderschept door Quraysh troepen. Die boden Mohammed echter een vredesovereenkomst aan die bekend is geworden als het verdrag van Hudaibiya. Beide partijen kwamen overeen elkaar 10 jaar lang niet aan te vallen. Omdat de moslims toen veruit de mindere waren van de Quraysh, was dit verdrag voor hen buitengewoon gunstig.

    Nederlaag = overwinning

    Mohammed was echter vernederd en de moslims schaamden zich enorm voor hem, omdat hun grote profeet zich niet had verzet en niets anders had gedaan dan te buigen en een verdrag met de vijand te sluiten. Mohammeds reactie was echter typerend voor die van een valse profeet. Hij legde uit dat wat er gebeurd was eigenlijk een ‘grote overwinning’ was.

    Dit gedrag is typerend voor moslims. Ook in moderne tijden beweren ze na iedere militaire nederlaag in werkelijkheid gewonnen te hebben, hoe groot hun verliezen ook waren. Goed voorbeeld zijn de oorlogen die de Arabisch-islamitische landen tegen Israël voerden (1948, 1967, 1973, de 2e Libanonoorlog in 2006) en die ze allemaal verloren, maar die in hun eigen vervalste geschiedschrijving als ‘overwinningen’ te boek staan. (Waarom Israël en de Joden dan nog steeds bestaan en voorspoedig zijn wordt echter niet uitgelegd...)

    Nadat Mohammed zijn nederlaag dus een 'grote overwinning' noemde werden de moslims de 'piraten' van de woestijn en begonnen ze de welvarende Joodse dorpen aan te vallen. Ze stalen alles van de Joden en maakten hun vrouwen en kinderen tot slaven. In die tijd zou Mohammed van Allah te horen hebben gekregen dat het toegestaan was deze vrouwen als seksslavinnen te gebruiken. Dit 'recht' staat nog pal overeind in de islam en wordt nog steeds veelvuldig toegepast, zeker niet alleen door ISIS.

    Vredesverdragen zijn voor islam slechts tijdelijk

     

    Toen andere Arabieren zagen hoe goed de moslims het kregen, stroomden de bekeerlingen toe. De jonge islamitische religie kon als gevolg van het vredesverdrag van Hudaibiya in slechts 2 jaar tijd onstuimig doorgroeien van 1500 naar 10.000 mannen. Plotseling waren de moslims groter en machtiger geworden dan de Quraysh. Ondanks het 10-jarige vredesverdrag dat Mohammed met hen had gesloten vielen hij en zijn mannen Mekka aan en overwonnen de Quraysh. Zo werden de moslims de onbetwiste heersers in zowel Mekka als Medina.

    Omdat Mohammed in de islamitische religie hèt perfecte en onbetwistbare voorbeeld is kijken moslims niet op dezelfde manier naar vredesverdragen als wij. In de denkwereld van moslims zijn verdragen geen bindende overeenkomsten, maar gelegenheden om onder het mom van 'vrede' sterker te worden en je voor te bereiden op oorlog. Vergis u niet: het sluiten van vredesverdragen met ongelovigen -zoals met ons Westerlingen- enkel omwille van de 'vrede' is NOOIT het uiteindelijke doel. Het enige toegestane doel van ‘vrede’ met ongelovigen is uiteindelijk de hele wereld te kunnen overwinnen en te onderwerpen aan de islam.

    Islam: Liegen om je doel te bereiken toegestaan

    Eén van de beroemdste moslimtheologen aller tijden moedigde moslims dan ook aan te liegen, zolang dit maar een 'positief en nuttig' doel heeft: 'Spreken is een middel om doelen te verwezenlijken. Als een prijzenswaardig doel te bereiken is door zowel de waarheid te vertellen als te liegen, is het niet toegestaan het te verwezenlijken door te liegen, omdat dat niet nodig is. Als het mogelijk is dat doel te bereiken door te liegen en niet door de waarheid te vertellen, dan is het toegestaan te liegen. ' (Imam Al-Ghazali).

     

    Al-Ghazali zei dat moslims ook mogen liegen om materiële welvaart te verkrijgen: 'Weet dit, dat liegen op zich geen zonde is, maar als het u schade toebrengt kan het vervelend zijn. U mag echter liegen als het u voor kwaad behoedt of als het u welvaart brengt.'

    Abdullah Al-Araby benadrukte dat dit liegen vooral tegen het Westen moet worden gebruikt: 'Het principe van het toestaan van liegen voor de zaak van de islam heeft wat betreft de zaken die verband houden met de verspreiding van de religie van de islam in het Westen grote gevolgen. Moslimactivisten maken bij hun pogingen om het beeld van de islam op te poetsen en het aantrekkelijker te maken voor toekomstige bekeerlingen gebruik van misleidende tactieken.'

    Moslimleiders leiden dubbelleven

    Om het beeld van de islam -zogenaamd de religie van ‘vrede'- te beschermen leiden veel 'gematigde' moslims een dubbelleven. Eén kant preekt tolerantie en vrede tegen het Westerse publiek, maar de andere kant toont in privé bijeenkomsten juist agressie en haat tegen alles waar het Westen voor staat.

    Neem nu Siraj Wahaj, de eerste moslim die het dagelijkse gebed in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden mocht uitspreken, en daar een toespraak hield vol liefde, broederschap en harmonie. Voor een moslimpubliek in New Jersey zei dezelfde man echter dat 'moslims de Verenigde Staten moeten overnemen en de constitutionele grondwet moeten vervangen door het Kalifaat. Als we verenigd en sterk zijn, dan zouden we onze eigen emir (leider) kiezen en hem trouw zweren. Geloof me, als 6 tot 8 miljoen moslims in Amerika zich verenigen, dan zal het land van ons zijn.'

    Westerlingen slikken islamitische misleiding

    Deze ‘gespleten persoonlijkheid’ veroorzaakt verwarring, want over het algemeen kijken noch Amerikanen en Europeanen, noch hun politieke leiders naar wat deze moslims in het Arabisch zeggen. Dat komt omdat de meesten van hen wanhopig willen blijven geloven in het goede van alle mensen, en zichzelf in deze tijd van grote onzekerheid gerust willen stellen met sprookjes. De meeste Westerlingen slikken de islamitische misleiding daarom nog steeds voor zoete koek. Degenen die wel de waarheid over de ware aard van de islam durven te spreken worden onmiddellijk verketterd als intolerante, racistische islamofoben.

    Zeker na Parijs 13-11-15 zouden Europeanen inmiddels genoeg van dit gevaarlijke patroon moeten hebben gezien om eindelijk wakker te worden. Helaas lijkt men er in de politiek en media nog steeds voor te kiezen om het gevaar ‘islam’ welbewust te blijven ontkennen - totdat onze samenleving net als de Titanic frontaal op de islamitische ijsberg botst en zijn ondergang tegemoet gaat.

    Xander

    (1) Breitbart
    (2) Refdag.nl

    *

    UITLEIDING

    *

    Deze duik in de Geschiedenis van de Islam zelf, zal voor de meeste lezers overkomen als een verrassing, maar dergelijk verkoop is het wezen zelf van de Islam.

    En dat, mijne Dierbaren, wordt nog iedere minuut van iedere dag ontkend en bestreden door onze eigen Grote Verlichte Verstanden. Moderne tijden, denken ze, = moderne Islam waarvan ze alleen maar het goede willen zien, en het slechte moedwillig weglaten. ‘Het goede zien’, is alleen maar bij manier van spreken, want zelfs met de beste bedoelingen, is het zoeken met een vergrootglas naar iets dat positief zou kunen uitgelegd worden in die veroverings-‘godsdienst’.

    Maar net als het woord ‘muziek’ verkracht wordt in de moderne lawaai-makerij van tieren, buisen en springen, zo is het begrip ‘godsdienst’ verworden tot de ‘kunst’ om anderen via geweld te domineren.

    Neen, dank U wel. Dan liever het interieur van een stille kerk, een plaats om zichzelf tegen te komen.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

    *

     

     












    17-11-2015, 16:59 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    16-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3034

    *

     

    *

    Straten vol menselijkafval

    .

    .

    .

    De natte droom van in de wieg van elke Moslim?

    *

    INLEIDING

    *

    Het is, dank zij onze Schotse, Scheve en Slinkxe Coburger-medeburgers eindelijk officieel: Bruxellabad c’est la Capitale Jihadsite de l’Europe. Zo hoort U het dus eens van een ander. En dat moet gevierd worden met in de voltallige Kamer de Marseilleise te staan bulderen. Hoe kan daar ooit nog één Vlaming met opgeheven hoofd zetelen? Dàt, in plaats van het hoofd koel te houden, en de waanzin te laten waar ze thuishoort, namelijk bij de Islam.

    En dat danken ook wij, de Vlamingen, neen, niet de koekoek, maar de drie ‘staatsdragende’ kleurpartijen die na WO II het land naar de cloten geregeerd hebben. Ze deden dat met overlopende overtuiging, meestal ‘met de dood in het hart’, en ‘voor de allerlaatste keer’. Want het bleef altijd bij geven en toegeven, zo dat ze in de eerste plaats zelf in de kaas konden blijven zitten….

    *

    En nu zijn we zo ver, dat zelfs Merkel er wil uitstappen. Das Mädchen ziet het niet meer zitten. Net zoals een dartel tienermeisje er niets kan aan doen dat ze vanzelf zwanger is geworden. Vluchten is dan nog de laatste oplossing.

    *

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    .

    *

    Terroristen droegen bomgordels met zelfgemaakte explosieven

    .

    De betrokkenen van de aanslagen in Parijs droegen gisteren bomgordels met de springstof TATP: een middel dat terroristen met enige kennis zelf kunnen vervaardigen met producten die vrij verkocht worden.

    De zeven terroristen die zichzelf gisteren opbliezen, droegen een explosievengordel met TATP, batterijen, een ontstekingsmechanisme met een knop en een lading bouten die de kracht van de explosie nog moesten verzwaren. Dat maakte de Parijse procureur François Molins vandaag bekend.

    TATP is ook gekend als acetonperoxide. De ingrediënten voor de productie van TATP, namelijk zwavelzuur, zuurstofwater en aceton, zijn gewoon in de handel te verkrijgen. De vervaardiging van de springstof vraagt echter enige expertise: TATP is immers een heel krachtig, maar onstabiel product.

    Het middel wordt frequent gebruikt door moslimterroristen en werd ook ingezet bij de zelfmoordaanslagen in Londen in 2005 waarbij 56 doden vielen. Ook de man die in 2001 een mislukte aanslag probeerde te plegen op een vliegtuig met explosieven in zijn schoenen, had daarvoor TATP gebruikt

     

    UITLEIDING

    *

    U las dus mee bij De Morgen, ‘die gaet die durft’ en dus met alle middelen opkomt voor de ‘verworpenen der aarde’. Die hun achterban moeten inderdaad constant op de hoogte worden gehouden van de nieuwste werkmethoden. Op de ‘muile sloan’ is niet meer genoeg: hen wordt voorgetoond hoe de tegenstrevers (in de persoon van onschuldige burgers) moeten de lucht ingaan. Liefst door middel van zelf ineengekulste springtuigen, waarvan de onderdelen vrij te koop zijn in de winkel.

    Zelf ga ik daar bij DM te rade, om niet onverwacht voor de feiten te staan. Want de Mietjes, de Pietjes en noch ’t een noch ’t ander van DM twijfelen aan niets. Doorgaans zeggen ze van zich zelf dat ze ‘goddeloos’ zijn. Maar hoe kunt U nu ‘loos’ zijn van Iets dat U zelf zegt dat het niet bestaat? Van consequent-zijn gesproken!

    Wat ik vooral curieus vind, is dat ze maar ‘loos’ zijn t.o.v. hun eigen voorvaderlijke brave God en de poten van onder hun derrière lopen om de aanhangers van die andere, de veel wredere Allah als hun vriendjes achterna te lopen.

    Waarmee bewezen is, dat Marxisten altijd rare Tisten zijn…

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    .

    *

     










    16-11-2015, 17:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3033

    *

     

    *

    Het gedrag van Moslims vergelijken met aasgieren? Da kannie!

    .

    .

    Het zijn eerder straatmussen op een paardenstront

    *

    INLEIDING

    *

    Solidair zijn met Frankrijk is één. Daarbij gelijktijdig het ‘Stockholm-Syndroom’ niet in betrekken, is twee. Want criminelen bijten altijd eerst in de hand die hen voedt! Ook op gelet dat in al de gevoerde ‘communicatie’ nergens het woord ‘Islam’ valt? De (Molenbeekse?) criminelen zijn ‘terroristen’, ‘barbaren’ en al wat U wilt, maar nooit zijn het Moslim-terroristen, of Moslim-Criminelen. Zoiets is gewoon erger dan de omertà van de maffia! Het is de waarheid onder tafel vegen, de waarheid verdraaien, wat nog iets helemaal anders is dan zwijgen. Of is het reeds gewoon de onderwerping aan de Islam, de Taqiyya, zoals bepaald in de Koran?

    Op die manier krijgt men de indruk dat de ‘Wapenwet’ van Laurette Mitrailette van de Partij van Flup Mustache en van François Hollande als hoofddoel moet gehad hebben, juist dàt gene wat Donald Trump (zie hieronder) bedoelt.

    Gewone Burgers moeten weerloos zijn, zodat criminelen gemakkelijker spel hebben. Ik zeg ‘criminelen’ zonder onderscheid te maken tussen dieven, moordenaars, verkrachters en Strijders in de Heilige Islam-oorlog. Crimineel dus van alle soort en slag, altijd en overal de beste vriendjes van Schots, Scheef en Slinkx. Gewone crimineel handelen uit primair eigenbelang, Islam-criminelen handelen uit haat. Islam-barbaren handelen volgens de Koran. U weet wel: het haat-boek dat overal vrij te koop is.

    Het moet inderdaad maar eens uit zijn, voortdurend gehersenspoeld te worden, dat deze soort criminelen bijvoorbeeld zonder meer Jihadisten zijn, ‘geradicaliseerde kansloze jongeren’ of ‘teruggekeerde Syrië-Strijders. Het zijn gewone maar uiterst gevaarlijke Moslim-criminelen, die met alle middelen, ook met de vuilste middelen, moeten bestreden worden. Hen gewoon vóór zijn, om ze volgens met hun eigen methoden aan te pakken.

    Bij de minste verdenking, hen behandelen zoals men wilt doen met de Vlaams Belangers: met alle middelen, zelfs onwettelijke, hen bekampen.

    Een goed schot voor de boeg zou zijn: verdacht? betrapt? tegen de lamp gelopen? – Dan wordt stante pede heel de (bata)clan op het vliegtuig gezet. Punt andere de lijn!

    *

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Trump: "Aanslagen Parijs waren anders verlopen met bewapende burgers"

     

    De aanslagen in Parijs waren anders afgelopen als inwoners van de stad wapens hadden mogen dragen, denkt Donald Trump, Amerikaanse kandidaat voor het presidentschap namens de Republikeinen. Hij hekelde na het bloedbad de strenge wapenwetgeving in Frankrijk.

     

    "Niemand had wapens, behalve de slechteriken", zei Trump volgens Variety tijdens een bijeenkomst in de Amerikaanse staat Texas. "Als onze mensen wapens hadden gehad, als ze toestemming hadden gehad die te dragen, dan was het een heel andere situatie geweest", aldus de zakenman die bekend staat om zijn omstreden uitspraken. Eerder noemde hij Mexicaanse immigranten 'verkrachters'.

    Trump kwam na de aanslag op Charlie Hebdo al met een vergelijkbare boodschap. Hij noemde het toen op Twitter 'interessant' dat de tragedie plaatsvond in een land met strenge wapenwetgeving. Dat bericht dook vrijdag weer op en kon volgens CNN rekenen op een woedende reactie van de Franse ambassadeur, die kennelijk dacht dat Trump reageerde op de aanslagen van vrijdag.

    Ambassadeur Gerard Araud noemde Trump op Twitter een 'aasgier' en zijn boodschap 'walgelijk door het gebrek aan menselijk fatsoen'. De tweet werd later verwijderd.

     

    UITLEIDING

    *

    Verre van uit te zien naar Amerikaanse toestanden, stellen we toch vast in onze Beschaving ver te zijn afgeweken van de rechte weg. Het valt weer niet op, dat Slinxse Goedmenschen zo graag hun eigen slechte eigenschappen (aasgieren) toedichten aan hun tegenstanders.

    Het antwoord daar op is, dat abnormale toestanden in abnormale tijden, ook abnormale maatregelen vragen. Stel dat bij een volgende terreur-aanslag met kennis van vuurwapens uit de menigte terug gevuurd wordt: wat zou dan de reactie zijn van dat soort lafaards die schieten op weerloze burgers, op vrouwen en kinderen? Me dunkt dat ‘de kalmte bewaren’ en ‘niet toegeven aan de angst’ gewoon contraprodutief wordt uitgelegd. Liever de nek intrekken, dan de moordenaars op stang te jagen.

    De Geschiedenis bewijst, dat Islammers bij elke weerstand die ze niet kunnen overzien, zich terugtrekken. Zij moorden en verkrachten slechts in die mate waar ze overtuigd zijn dat straffeloos te kunnen doen , omdat ze denken aan de winnende hand te zijn.

    *

    Misschien dat Donald Trump, eenmaal President, even radicaal zal anticiperen als zijn Achtbare Voorganger, die Hirosjima en Nagasaki op zijn geweten heeft. Meer dan de Japanners in 1945, verdienen de schurken met hoofdzetel in Mekka en Media hun rechtvaardige straf.

    Zo lang men op Het Beest – uit lafheid - zijn eigen executie-methode niet toepast, zal de wereld geen vrede kennen.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    *

     

     










    16-11-2015, 11:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    15-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3032

    *

     

     

    *

    Het lot van Eurpa

    .

    Verjaagd uit eigen paradijs

    *

    INLEIDING

    *

    De waarheid kwetst en de nog hardere waarheid moet dus vernietigend werken. Vooral na wat vrijdag gebeurde in Parijs, dat alle verder wegkijken de medeplichtigheid bewijst.

    De situatie in Molenbeek bewijst dat ten overvloede.

    *

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    .

    *

    KLUCHTELINGEN

    .

    Nu er de laatste dagen geen zielige beelden meer getoond zijn van kinderen die slachtoffer geworden zijn van dwaze ouders die hen in een rubberbootje gestoken hebben om zo de woeste baren van de Middelandse Zee te trotseren, in de hoop gered te worden door Goddeloze Westerlingen, is het misschien tijd om eens te reageren op de mare dat we met oorlogsvluchtelingen te maken hebben.

     

    Met de herdenking van 100 jaar Eerste Wereldoorlog wordt er wel eens verwezen naar onze overgrootouders, die 'ook' op de vlucht gingen voor het oorlogsgeweld. Wij veroorloven het ons om op enkele verschillen te wijzen.

     

    Primo : Onze overgrootouders vluchtten bij het begin van de oorlog, toen het geweld losbarstte. In Syrië is men al vier jaar aan het vechten, in Irak 15 jaar en in Afghanistan 25 jaar. Vreemd dat men nu plots massal begint te 'vluchten'.

    Vreemd ook dat er 'oorlogsvluchtelingen' opduiken uit landen waar er geen oorlog is, zoals Pakistan.

    Secundo : als de oorlog losbarst vluchten ouderen, vrouwen en kinderen. De mannen blijven achter om te vechten. Of om op de koeien / schapen /kamelen te letten (schrappen wat niet past). Kennelijk is het nu omgekeerd : de meerderheid van de 'vluchtelingen' zijn jonge mannen. Vrouwen en kinderen zijn een absolute minderheid. Die blijven kennelijk thuis om de vijand te bestrijden.

    Tertio : men vlucht nooit ver weg. Onze overgrootouders vluchtten naar Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Niet naar Egypte, Irak of Syrië. Nu is het kennelijk 'in' om niet alleen de oorlog, doch ook het continent te ontvluchten. De Arabische buurlanden zijn misschien niet kosher genoeg?

    Quarto : een vluchteling wil zo snel mogelijk terug. Onze (groot)ouders keerden na een maand of zo terug, zowel in augustus 1914 als in mei 1940. Nu blijken de vluchtelingen dit totaal niet van plan, in tegendeel.

    Quinto : Doorgaans tonen oorlogsvluchtelingen dankbaarheid. De voorbeelden van onze voorouders zijn bekend. Nu blijkt dit niet echt het geval. Naast irritrant geklaag ("no television in the room, very slow internet, no Arab food; not one camel to see only cows") en arrogant misprijzen (logies die gewoonweg geweigerd worden vanwege not good enough for us) is er het meegebrachte geweld.

     

    De massale vechtpartijen komen soms in de pers : Afghaanse vluchtelingen die in de clinch gaan met Iraakse of Iraakse die Syrische aanpakken : dagelijkse kost. Af en toe een verkrachtingetje van een tienjarige of wat fotootjes nemen in het plaatselijke zwembad van meisjes in een kleedkamer ('straf' : vijf dagen niet meer mogen komen 'zwemmen' ... als u of ik het zouden doen dan werden we - terecht - aangehouden ) maken het image van deze 'oorlogsvluchtelingen' compleet.

    Op de vlucht voor het geweld, en dan zelf geweld komen plegen... op kinderen. Kan het nog erger?

    Natuurlijk kan het nog erger: als er onder die terroristen die Parijs aangepakt met de meest moorddadige aanslagen sinds WOII 'oorlogsvluchtelingen' blijken te zitten, ....

     

    Benieuwd wat de reactie van de regimepers, de linkse politici en hat zootje halfzachte wereldverbeteraars dan zal zijn.

    Blatt Leser

    *

    UITLEIDING

    *

    Of die vele honderduizenden gifslagen wel degelijk kluchtelingen zijn, is een overbodige vraag. Gifslangen, buiten elkaar vernieitigen, vernietigen uit insticnt alle leven rond hen. Zij die daarvoor verantwoordeljk zijn en dat nog altijd niet willen toegeven, laat staan het onheil stopzetten of terugschrieven, moeten dus vernietigd worden, voor zij ons vernietigen.

    Pegida Vlaanderen wil in Antwerpen op straat komen, morgenavond. Of het daarin zal slagen, is nog maar de vraag. Want de vriendjes van al die schattige gifslangetjes hebben dat niet graag en dus zullen ze dat met alle macht proberen te voorkomen.

    En Oom Agent, in opdracht zal er weer op kloppen….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    *

     










    15-11-2015, 11:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3030

    ***

    Zondag 15 november 2015

    Zon 7u57-16u56

    H Albert de Grote, patroon van de natuurkundigen

     

    *

    *

    Arabieren lezen van rechts naar links

    .

    .

    Dus ook om deze droom te verwezenlijken

    .

    *

    INLEIDING

    *

    Tja, de zes-zevenvoudige Islam-aanval in een paar uur tijd hebben natuurlijk de hele wereld die voorals nog niet ‘bekeerd’ is, met afschuw en medeleven vervuld. De Islamitische invasiemacht tracht ons wijs te maken, dat er dit het werk is van een andere Allah, niet van de hunne dus.

    Dus als U de volgende keer bij de wrede executies ook luidkeels hoort roepen ‘Allah Akbar’, moogt U zich daarbij vooral niets voorstellen. Die triomfkreten hebben niets met de Allah van bij ons te maken. Het is gewoon de equivalent in ’t Arabisch van wat in onze taal het GVD is.

    Ha ja, deze uitleg is toch de wet van de verbloeming voorgeschreven door de Heilige Taqiyya, die elke Moslim verplicht is na te leven, op straffe van… onthoofding. Die verbloemingsplicht schrijft voor, dat iedereen Moslim verplicht is, als hij ergens de mindere is, van zoveel mogelijk komedie te spelen, om de vijand (iedereen dus) in de maling te nemen. Met als doel uiteraard, dat de Islam er later wel zijn voordeel zal uit halen.

    Mijn persoonlijke mening? Dat alle EU Verenigde Nazie-Bonzen hypocriete smeerlappen zijn. In aangepast gekuist Frans luidt dat ‘des cons hyprocrites’, als U dat beter begrijpt. Merkel schreit evenveel als de Fransen in Parijs. De Spaanse Premier wil kwijt dat dit de oorlog is tussen Barbaren en de Beschaving. De BDWër Jan Achterhesp van Coburgia verklaart die dingen het werk van een barbaarse ideologie, om toch maar het woordje ‘Islam’ te vermijden. Hoe zouden ze iets anders kunnen? Ze hebben honderduizenden gifslangen tot ons grondgebied toegelaten, en nu zijn ze verwonderd dat er af en toe ene bijt….

    *

    Goed gezien van den arbiter, want zij hebben inderdaad deze oorlog zelf in gang gezet. In landen die relatief kalm waren hebben ZIJ Sadam en Khadafi gaan vermoorden, omdat het dictators waren. Remember? Dit jaar en volgende jaren worden er bijgevolg maar liefst één miljoen ‘blijvelingen’ toegelaten. Waaronder 5 à 10% getrainde frontsoldaten. Zij zaaiden regen, dus kunnen ze storm verwachten.

    *

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

     

    Ooggetuige concertzaal: "Daders in Bataclan waren jong en beheerst"

    .

     

    De aanslagplegers in het muziektheater Bataclan in Parijs waren zeer jong en traden zeer beheerst op. Dat verklaarde de radiojournalist Julien Pearce van de radiozender Europe 1 zaterdag. Hij was in de zaal tijdens het optreden van de Amerikaanse rockband Eagles of Death Metal toen de aanslag werd gepleegd.

    "De mannen hadden geweren zoals kalajsnikovs en schoten wild om zich heen. Dat duurde wel 10 tot 15 minuten. Het was extreem geweld. Er was paniek. Ze renden in de richting van het toneel. De daders hadden de tijd hun wapen minstens drie keer te herladen", aldus Pearce.

    "Het waren twee of drie ongemaskerde mannen die midden in het concert kwamen binnen rennen. Ze begonnen al direct bij de ingang te schieten", aldus een andere getuige. "Ze schoten zo in de menigte en riepen 'Allah is groot'."

    Een andere ooggetuige meldde dat ook vanaf het balkon in het theater naar beneden in de mensenmenigte schoten werden afgevuurd.

    In de zaal, die plaats biedt aan 1500 bezoekers, stierven volgens voorlopige cijfers 87 jonge mensen.

    *

    UITLEIDING

    *

    Laten we zeggen, dat Parijs Vrijdag 13de, niet alleen een mijlpaal zal blijven met op 6-7 plaatsen tegelijk die guerilla-aanval. Ten gronde is dat maar een generale repetitie voor de komende vertoning. Nog ergens, waar precies doet er niet toe, zo’n aanval, en gelijktijdig zal de vlam uitslaan in alle, ik herhaal, alle Europese steden. Of is het niet significant, dat getuigen Coburger nummerplaten, uit Molenbeek dan nog, op de voertuigen der Jigadisten gezien hebben? Coburgia als draaischijf voor illegale wapenhandel en ‘teruggekeerde’ Syrië-strijders… Altijd welgekomen in de stad van Fluppe Moustache, een der bijzonderste harlekijnen van de Parti Scandale….

    *

    Of er daartegen iets kan ondernomen worden?

    Heel zeker JA JA JA, maar dan mag er geen tijd meer verloren worden. Onder strenge militaire bewaking gaan ze er allemaal weer uit zoals ze gekomen zijn. Te voet, met een minimum aan bagage. Ergens in de wildernis zulle ze elkaar ontmoeten, zij die komende zijn, en zij die gaande zijn. Geloof me, duidelijker signaal bestaat niet. Op voorwaarde dat er meedogenloze bewaking meereist. Met tanks bijvoorbeeld.

    De evacuatie kan nooit grondig genoeg gebeuren en er mag vooral niet gewacht worden tot de ‘wereldverbeters’ van hun verrassing bekomen zijn. Iedereen gaat er uit, de goeden bekopen het voor de slechten.

    *

    En zeggen dat ons Crevitske op een paar meter daarvan aanzat aan een driedaags werkbuffet. Het martelaarschap dat haar onsterfelijk zou maken is haar dus maar nipt ontgaan, … Volgende keer beter?

    *

     

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    *

     

     










    15-11-2015, 09:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    14-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3031

    *

     

    *

    INLEIDING

    *

    Het zal maandag a.s. weer GAS-boetes regenen in Antwerpen. Inderdaad, na Parijs Vrijdag 13de wil Pegida Vlaanderen betogen, wat meebrengt dat Schots, Scheef en Slinks zonder uitstel wil tegen-betogen. En dus verbiedt BDW niet de tweede soort, maar de eerste… Hij valt inderdaad nog liever dood, dan het Vlaams Belang te steunen. Zoiets gebeurt niet, zelfs al zouden die willen dat morgen en de dagen daarna de zon zou opkomen. Voilà, daar heeft U de evidentie die zelfs in de mond van de dode Wilfried Martens niet zou misstaan.

    ‘Not over his dead body?’ Ja, maar dan moet hij een halve kazerne als lijfwacht rond zich gaan verzamelen. Want met Jihadisten met frontervaring zit de Dood soms in een klein gaatje…..

    Elk zegge het voort….

     

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

     

    Naar aanleiding van de gruwelijke gebeurtenissen in Parijs roept het nationaal partijbestuur van het Vlaams Belang met vriendelijke aandrang op om aanstaande maandag aanwezig te zijn op de herdenkingswake van Pegida Vlaanderen. De tijd van het wegkijken is nu voorbij.

    Samenkomst op maandag 16 november om 20.00, Hendrik Conscienceplein, Antwerpen.

    Meer info vindt u hier.

    Verspreid de boodschap ook via Facebook en nodig uw vrienden uit. Of verander uw facebookhoofding door de afbeelding in bijlage.

    Hopelijk tot dan!

    Tom Van Grieken Voorzitter Vlaams Belang

     

    UITLEIDING

    *

    Wilt U AUB in alle TV-uitzendingen en in alle gazetten, er op letten, dat al die aanvallen door Moslims onze eigen schuld zijn? We moeten ze maar niet bestrijden. Ook al is dat met mondjesmaat en op een slakkengangetje.

    Immers, als we braaf zijn, en wel leren, krijgen we straks de Islam in geschenkverpakking in onze schoentjes. Want Allah is de Grootste en wie dat niet respecteert zal er het hoofd bij verliezen….

    *

    it was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    *

     








    14-11-2015, 18:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3029

    *

    Zaterdag 14 november 2015

    Zon 7u55-16u58

    H Alberik van Utrecht

    *

    *

    De Jodenvervolging Anno 2015

     

    .

    Linkse moraalwetten als dagrantsoen

    .

    *

    INLEIDING

    *

    Zo’n slogan verspreiden zou weliswaar logisch zijn, en getuigen van veel gezond verstand, maar het zou u meteen een flinke veroordeling opleveren. Want ze zou de wereldvrede in gevaar brengen.

    We leven inderdaad in een dwingelandij, waar alleen de voorgeschreven mening toelaatbaar is. Een van de uitschieters daarvan is Zweden, waar Joden op de officiële 11 november-herdenking dit jaar ‘nicht erwünscht’ waren, om geen Moslim-zieltjes te kwetsen.

    Neen, tot een heruitgave van de ‘Kristallnacht’ is het nog niet gekomen, maar dat is gewoon een kwestie van tijd.

    Hoe efficiënt dergelijk afraad-advies tegen het kopen van Joodse producten uit de ‘bezette Palestijnse gebieden’ wel is? Zou er één op honderdduizend gewone gebruikers weten wat al die rim-ram op de verpakking wil zeggen?

    Daarom zou het beter zijn, dat de EU-richtlijnen zouden voorschrijven dat niet op de verpakking maar op iedere rozijn of appelsien de vlag van het land van herkomst staat.

    Koop niet van Moslims, ook geen stinkende pietrol meer, maar koop die bij volkeren die het Communisme overleefd hebben en waarmee wij meer dan ooit de Europese wortels delen.

    Koop niet bij Moslims, die onze Beschaving willen vervangen door de Sharia, de dictatuur van de Dood.

    Ga niet met verlof in de Moslimlanden, vlucht die achterlijke woestijnbarbaren, en zoek de zon, de zee en de rust bij onze eigen Zuiderse bestemmingen.

    *

    Maar al wie dàt voorhoudt, is een vuile racist. Sluit dus opnieuw de Joden uit, in afwachting dat er voor hen (en meteen voor ons) een ‘totale oplossing’ gevonden wordt. De ‘Endlösung’. – ‘Arbeit macht Frei’: het is in voorbereiding, zoals te zien aan de inrijpoort van de kazerne in Sijssele….

    Of zoals de Duitse Nazi-Socialisten van Hitler dat zo graag zeiden: ‘Vernichtung durch Arbeit’….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    EU : “Koop niet bij Joden!”

    Israël bevindt zich op dit moment in een moeilijke periode. Mes-aanvallen op vrouwen, kinderen en oude mensen zijn aan de orde van de dag en laten het land zien dat de Palestijnen überhaupt niet geïnteresseerd zijn in vrede. Opgehitst door een corrupte leiding van de “Palestijnen”, gefinancierd door de EU, gelegitimeerd door een wereldwijde desinteresse in Joodse slachtoffers en een leugenachtige berichtgeving in de media vloeit er Joods bloed. Daarbij worden slachtoffers daders, vrij naar het motto het is de eigen schuld van de Israëli´s. Dit hebben de nazi´s al als argument gebruikt en er hun misdaden mee gerechtvaardigd.

    Op 9 november vonden ter gelegenheid van de jaarlijkse herdenkingsdag van de anti-Joodse pogroms in het Duitse Rijk de gebruikelijke “nooit meer”-toespraken plaats van Duitse politici, wier geringe halveringstijd van geloofwaardigheid nauwelijks nog is te meten, wier huichelarij nauwelijks nog overtroffen kan worden. In Zweden werden de Joden zelfs niet eens meer uitgenodigd voor de herdenkingsbijeenkomsten. Uit piëteit met de moslims. Toen, 2 dagen later, nam de Europese commissie de etikettering van Joodse producten uit de zogenaamde “bezette gebieden” aan, die in het vervolg niet meer mogen worden aangeduid met “Made in Israël”.

    De nieuwe richtlijnen moeten gelden voor fruit, groente en cosmetica uit “Joodse nederzettingen” in de “bezette Palestijnse gebieden”. Voor andere producten blijft de etikettering vrijwillig. Al meerdere maanden lang had de Europese commissie aan nauwkeuriger voorschriften voor de levensmiddelenindustrie en handelsketens gewerkt.

    Het besluit werd scherp bekritiseerd door de Israëlische regering: “Wij betreuren het dat de Europese Unie uit politieke redenen zo´n extreme en discriminerende stap zet, die lijkt op een boycot”, zei een woordvoerder. “En dat uitgerekend in een tijd, waarin Israël blootgesteld staat aan een golf van terreur, die tegen alle burgers gericht is.”

    De voormalige minister van Buitenlandse Zaken Avigdor Liebermann had van tevoren al gezegd dat het voorschrift hem zou doen herinneren aan de gele ster die de Joden verplicht moesten dragen onder het nationaalsocialisme.

    Het EU-besluit zou niet gunstig zijn voor het vredesproces tussen Israël en de “Palestijnen”, zei de woordvoerder van het ministerie verder. Integendeel. De etiketteringsplicht zou “de weigerachtige houding van de Palestijnse Autoriteit versterken, die geen gesprekken met Israël wil voeren”.

    Door deze boycot van Joodse producten zullen echter ook Palestijnse medewerkers gedupeerd worden, die op grond van het onvermogen van hun Arabische leiders aangewezen zijn op Israëlische werkgevers. Geen perspectief zal in het ergste geval ook tot een verdere radicalisering leiden en het terrorisme bevorderen.

    Of de EU voortaan ook producten uit het door Turkije bezette Cyprus of uit het door China bezette Tibet zal boycotten? Voor zover ik weet staat dit niet in de planning. Bij hen gaat het immers ook niet om Israël, waarop wereldwijd kritiek en haat de aanval heeft geopend.

    *

    UITLEIDING

    *

    Het is de reinste waanzin die nog maar eens de kop opsteekt… Joden zijn doorheen de Geschiedenis nooit erg geliefd geweest. Maar, niettegenstaande zij niet de vrienden van De Kerk konden zijn, omdat zij ooit de Mensenzoon aan de Romeinse jurisdictie hadden overgeleverd (met Zijn kruisdood tot gevolg), pleegden zij geen aanslagen, staken ze ook niemand dood en verbranndden ze niet levend iemand in ijzeren kooien. Ze dreven handel, en waar een eerlijke handel gedreven wordt, hebben bedreigingen en geweld geen kans.

    Het was ook niet de mooiste kant van de Pausen, dat zij ooit in de Donkere Middeleeuwen door de straten van Rome, een ezel voortjaagden, met op zijn rug achterwaarts gezeten, een geknevelde Jood. En toch nam dat arme verdrukte Joodse volk geen wraak. Wereldwijd niet. Integendeel, zij klommen vaak op tot de hoogste intellectuele kringen of tot de kring der rijkste burgers, altijd loyaal aan het land waar ze verbleven. Die ze zelfs vaak hielpen rijk maken. ‘De Koopman van Venetië’ door William Shakespeare is daar een mooi maar triest voorbeeld van.

    In rampzalige tijden echter was het Joodse volk meestal Kop van Jut. Bij de Duitse pinhelmen in ’14-’18 stonden dikwijls Joodse officieren in de voorste vuurlinie, waar zij, recht of fout, hun leven gaven voor dat Vaderland.

    En toen kwam in Duitsland het Nationaal Socialisme aan de macht en meteen de kruisweg van al wat niet 100% Arisch van bloed was. Verkeerde neuzen waren het visum voor de Dood. Die moordlust is, zo denk ik ineens, voer voor Geschiedkundigen, om hier misschien via de Turken, bondgenoten van de Duitsers in WO I, de oorsprong bij Hitler voor de Duits-Islamitische haat op het Joodse Volk te duiden…

    Deze feiten echter zijn inderdaad niet te weerleggen: Duitsland wilde toen al de wereld overheersen, samen met de Turken van het Ottomaase Rijk, en daar was het Joodse volk volgens hen een serieuze hindernis voor…. Vandaar de mythe, dat zij de Joden bestreden, omdat juist de Joden de wereld wilden beheersen. Een fabel die zelfs nu nog gehoor vindt, en gebaseerd is op de inderdaad financiële macht van vele Joodse bankiers, zowel in Rusland als in Amerika.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    *

     










    14-11-2015, 16:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    13-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3028

    *

    *

    Merkel, na afloop

    Weet van geen hout meer pijlen te maken

    .

    *

    INLEIDING

    Bericht aan de Lezer.

    Voortaan zal de bron van mijn berichten, als die uit de Krantenkoppen stammen, niet meer individueel vermeld worden. De uni sono Coburgse gazetten schrijven toch allemaal hetzelfde. Meteen wordt dus ook een beetje afgeknaagd van hun naambekendheid, want die verdien ze niet. Hier, zo ver van huis, zijn alle papieren edities onbetaalbaar, zodat de digitale weergave via Internet mijn enige bron van informatie is. Hoe gebrekkig en tendentieus ook, iets anders is er niet.

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    EU geeft toe aan verlanglijst Turkije

    Turkije krijgt 3 miljard euro om de vluchtelingenstroom op te vangen. Nederland draagt 117 miljoen bij. Ook andere Turkse wensen werden door de EU pragmatisch gehonoreerd.

    Turkije kan de komende twee jaar rekenen op 3 miljard euro steun van de EU voor de opvang van Syrische vluchtelingen. De Nederlandse bijdrage komt volgens een eerste verdeelsleutel neer op 117 miljoen. Volgens premier Rutte is die uitgave gerechtvaardigd om de vluchtelingenstroom naar de EU in te dammen.

       De EU heeft Turkije hard nodig om de grootste vluchtelingencrisis sinds de Tweede Wereldoorlog het hoofd te bieden. Overdonderd door de komst van tienduizenden migranten per week, voert een toenemend aantal EU-landen eigenhandig grenscontroles in (Zweden, Duitsland, Oostenrijk) of plaatst hekken (Hongarije, Slovenië, Griekenland), een ontwikkeling die EU-president Tusk grote zorgen baart.

    "De toekomst van Schengen (vrijreizenzone in de EU, red.) staat op het spel. De redding van Schengen is een race tegen de klok", aldus Tusk gisteravond na afloop van een EU-top in Valletta (Malta). Volgens bondskanselier Merkel wil niemand de verworvenheid van het paspoortloos reizen opgeven.

    Europees Commissaris Timmermans praatte de regeringsleiders bij over de voortgang van het EU-Turkije-actieplan dat de lidstaten vorige maand met Ankara overeenkwamen.

    Prijs

    De Turken zijn bereid Europa te helpen bij het tegenhouden en opvangen van vluchtelingen, maar vragen daar een prijs voor. Naast de financiële hulp van 3 miljard euro eiste president Erdogan dat Turken zonder visum naar Europa kunnen reizen en dat er schot komt in de onderhandelingen over het Turkse EU-lidmaatschap.

    Op al deze punten kwamen de EU-leiders gisteren Erdogan tegemoet. Volgens Merkel betwistte geen van haar EU-collega's de omvang van het steunpakket. De Europese Commissie stelt voor dat een half miljard uit het EU-budget komt, de rest moeten de lidstaten op tafel leggen. Volgens de verdeelsleutel van de Commissie zou Nederland 117 miljoen voor zijn rekening nemen, al hoopt Rutte dat daar nog iets op valt af te dingen.

    Merkel zei akkoord te gaan met het Duitse aandeel van 534 miljoen.

    Er komt een aparte EU-Turkije-top eind deze maand - ook een wens van Erdogan - om het akkoord te bezegelen. Merkel beaamde dat er van alles mis is met de regering in Ankara - schending mensenrechten en beknotting van mediavrijheid -, maar dat de vluchtelingenproblematiek tot pragmatisme noopt.

    Lichtpuntje

       Het principeakkoord over Turkije was het enige lichtpuntje gedurende het debat van de leiders over de vluchtelingencrisis. Hoewel al hun vijfde top in krap een half jaar over migratie, zoeken de leiders nog steeds naar een afdoende antwoord. "We moeten haast maken, maar niet in paniek raken", zei Tusk. Volgens voorzitter Schulz van het Europees Parlement is de geloofwaardigheid van de EU in het geding.

    Commissievoorzitter Juncker verhulde zijn irritatie niet over de minimale voortgang bij het nakomen van eerdere afspraken.

    Ook Merkel liet in de zaal haar ongenoegen blijken. Pas 147 vluchtelingen in Griekenland en Italië zijn over de andere EU-landen herverdeeld, waar dit er binnen twee jaar 160.000 moeten worden. "Als we in dit tempo doorgaan wordt de laatste in het jaar 2101 overgebracht", schamperde Juncker. "Ik ben hier zeer ongelukkig mee."

    Financiële beloften

    Zweden heeft inmiddels ook gevraagd vluchtelingen naar andere lidstaten te mogen doorsturen vanwege de hoge instroom. Juncker noemde dit verzoek gerechtvaardigd.

    Financiële beloften worden evenmin ingelost door de lidstaten. Van de 500 miljoen euro voor de opvang van vluchtelingen in Jordanië en Libanon is 35 miljoen binnen. Van de 1,8 miljard voor het nieuwe investeringsfonds voor Afrika - gisteren met tientallen Afrikaanse leiders bezegeld - is 71 miljoen toegezegd.

    Ook het verzoek van Frontex (dat waakt over de EU-buitengrenzen) en EU-asielagentschap EASO voor de hulp van 1.149 experts uit de lidstaten, is nog niet voor de helft vervuld. Deze experts zijn hard nodig om de buitengrenzen beter te bewaken en Griekenland en Italië te helpen met de registratie van de vluchtelingen.

    UITLEIDING

    *

    Bij deze is mijn persoonlijke documentatie als tijdsdocument weer bijgewerkt. Vooral de datum dat Turken visum-vrij als schimmen door heel Europa mogen zwerven, is merkwaardig. Straks krijgen we die nog toe bij de aankoop van een pak waspoeder….

    Malta is dus het zoveelste tussenstation, waar boemeltreintje Europa ‘enerzijds’ wat stoom heeft afgelaten, maar ‘anderdzijds’ het Ottomaanse wagonnetje heeft aangehaakt gekregen. Met gevaar, dat deze nieuweling maar al te gemakkelijk de remmen kan dichtdraaien…. Maar dat zal de machinist, de partij van Graaf Hai Koe Herman het vogelkoppeke, de EVP ‘Europese Volks Partij’, een zorg zijn. Net als bij de Nazi’s op het einde, rollen de raderen voor ‘den totalen Krieg’.

    Dat het boemeltreintje ondertussen tot barsten toe volgeladen is, zowel binnen als boven op het dak, wordt afgedaan als pragmatisme, of kiezen voor de minste weerstand. Waar dergekijke houding naartoe leidt, zien we zelfs in de dierenwereld. Waar de stoutste buffels de zwakkere specimen gewoon uit hun eigen territorium verdrijven.

    Ja, die Märkel. Zij kwam, zij zag, en zij spitte Dolf onder…

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

     

    *

     










    13-11-2015, 18:17 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3027

    *

    *

    .

    .

    .

    *

    INLEIDING

    Weeral tot grote tevredenheid van onze eigen inheemse Moslims, gaan hun gewapende maar uiterst wreedzame broeders en zusters uit den Oosten nu ook de aanval inzetten tegen Moedertje Rusland. Het is een groot en machtig land, en dus zal er daar een tandje moeten bijgestoken worden. Inschrijvingen voor het invasie-leger zijn dus meer dan welkom. Het aanbod aan maagden voor de eeuwigheid voor de gesneuvelden wordt tijdelijk verdubbeld van 72 naar 144.

    Voor nadere bijzonderheden: zich wenden tot het dichtstbijzijnde ‘Gebedshuis’, waar er dag en nacht (maar liefst bij duister) alle denkbare ‘vertrouwenspersonen’ ter beschikking staan. Wie als volgeling van Marx de juiste lidkaart kan voorleggen, geniet voorkeur.

    Haast U. Het aantal plaatsen is beperkt.

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    .

    *

    IS bedreigt Rusland: "Snel zal bloed vloeien als een oceaan"

    Terreurbeweging Islamitische Staat (IS) dreigt met aanslagen in Rusland. In een video wordt aangekondigd dat "zeer snel'' aanvallen in Rusland worden gedaan. Dat maakte de Amerikaanse organisatie SITE bekend die terroristische activiteiten volgt.

    Een mediatak van IS verspreidde de video waarop in het Russisch wordt gezongen. De tekst luidt "Snel, heel snel zal het bloed vloeien als een oceaan''. IS heeft eerder al met aanslagen tegen Rusland en de VS gedreigd vanwege de luchtaanvallen en bombardementen die beide landen uitvoeren op stellingen van IS in Syrië.

    Na de vliegramp met een Russische Airbus in de Egyptische Sinaï-woestijn eiste Islamitische Staat snel de verantwoordelijkheid op, maar dat leek toen louter grootspraak.

    *

    UITLEIDING

    *

    Dat de IS-slimmekes met dergelijke boodschappen hun kaarten bloot leggen, is hoogst merkwaardig. Want meteen wordt duidelijk waarom tegen Bruxellabad geen dergelijke bedreigingen ge-uit worden... Coburgia immers wordt als ‘bevriende natie’ gespaard, wat wil zeggen: de Overheid wordt voorlopig ontzien als ‘return on investment’, maar de bevoking ontsnapt so-wie-wo niet aan de ‘onderwerping’…. Maar eerst zijn er andere katjes te geselen….

    Wie oren aan zijn kop heeft om te luisteren, hij luistere dan. Wie ogen in zijn domme kop heeft (ogen die uiteraard nog werken) : dat ze die dan opendoen en zien.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

     

    *

     








    13-11-2015, 17:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3026

    Vrijdag 13 november

    Zon 7u54-16u59

    H Stanislas Kosta

    *

    14/11/1940

    Coventry, een vredig klein stadje in Zuid-Engeland zonder enig militair nut, wordt de Duitse Luftwaffe (op persoonlijk initiatief van Herman Goering, vlieger-held uit WO I) tot de laatste steen platgebombardeerd. Dit is het eerste opzettelijk terreurbombardement op onschuldige burgers door de Socialisten v/d Duitse PvdA. Churchill, die via het codeer-apparaat ‘Enigma’, op voorhand kennis had van deze operatie, weigerde de inwoners te waarschuwen, zo dat die zich tijdig in veiligheid hadden kunnen brengen. Omdat dit de Duitsers achterdochtig zou gemaakt hebben over de absolute veiligheid van hun onbreekbaar geacht code-systeem. Churchill was aldus gedurende gans de oorlog even vlug op de hoogte van de communicatie van en naar het OKW, als de betrokken legeraanvoerders der Nazi’s.

    Alleen Veldmaarschalk Erwin Rommel negeerde Hitlers bevelen en handelde op eigen initiatief. Waardoor de Engelsen telkens op het verkeerde been werden gezet, wat hem de reputatie bezorgde van ‘Woestijnvos’.

    Gezegd systeem was door een Pools wiskundige lang voor de oorlog aan de Duitsers verkocht, maar, op een eeuwig zwijgen… evengoed, aan de Engelsen…

    *

    14/11/1945

    Start proces Nürenberg : dag op dag 5 jaar na Coventry, werden deze oorlogsmisdadigers (voor zover gevat) voor een vooral Amerikaanse Rechtbank gebracht, waar 9,5 op de 10 van hen de doodstraf door verhanging kregen. ‘Wee de overwonnene’ in praktijk gebracht, met het bijkomend voordeel dat doden niet meer spreken.

    Alleen Herman Goering, de grote baas van de Luftwaffe, ontsnapte aan de strop, door de nacht voordien in zijn cel (met cyanide) zelfmoord te plegen. Die was de laatste dagen van het Dritte Reich in ongenade gevallen bij de Führer wegens zijn in het geheim gevoerde vredesgesprekken met het Westen. Doorgaans uitstekend ingelichte bronnen verklaarden hierover achteraf, dat Goering een onvoor-waardelijke overgave had voorgesteld, mits hij als Rijkskanselier en vriend der Amerikanen Duitsland zou mogen leiden. Daarom had hij tot de laatste seconde gerekend dat de Yankees zijn leven zouden sparen.

    Maar voor de Amerikanen was toen de beste Duitser, een dode Duitser….

    *

    *

    Wij gedenken deze man: tweemaal ter dood veroordeeld

    .

    .

    En op 15 april 1946, in vredestijd,

    door Rijkswachtkogels laffelijk vermoord.

    .

    *

    INLEIDING

     

    De misdaad van Borms? Wat een Dewinter ook kan overkomen. Wegens te luidruchtig opkomen voor zijn Volk. En weeral draait de carrousel: Jihadisten die elders de stiel gaan leren, worden bij hun thuiskomst in de watten gelegd. Vlaamse Legioensoldaten die de wapens ophalen tegen het goddeloos communisme, werden bij hun thuiskomst ofwel vermoord door de Coburger Onheilsstaat, of levenslang gebroodroofd en als paria behandeld.

    Met de laffe aanval van BDW op TVG in De 7de Dag nog levendig in het achterhoofd zou onderstaande mededeling over de Nederlanden een golf van begeestering moeten doen losbarsten. Van Nederlanders en van Vlamingen van zowel onder als van boven de Moerdijk. Ware daar niet het wrange gevoel, dat Vlaanderens vijanden in hun vuistje kunnen blijven lachen, nu het VB en de BDWërs in plaats van verenigd te zijn in de strijd, in tegendeel elkaar naar de keel vliegen. Niet bevorderlijk om op korte termijn de overwinning te behalen!

    Straks (op 24/11/) kunnen wij nog maar eens de succes-verkiezingsuitslag van 1991 van het toenmalige Vlaams Blok in herinnering brengen. Een uitslag die door de ‘staatsdragende’ bont en blauwe kleurpartijen hertaald werd als Zwarte Zondag. Zulks op aanstoken van Groen, dat toen nog Agalev heette. Nogal wiedes, want meer dan 300.000 Vlamingen hadden toen gekozen voor wat BDW jaren later als de ‘verandering’ dacht te kunnen verkopen.

    U leest alles over het Vlaams Belang, over de opgang, de val en de heropstanding op

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Geschiedenis_van_het_Vlaams_Belang.

    Dit ten gerieve van de buitenlandse lezers die niet zo goed vertrouwd zijn met de binnenlandse problemen van Coburgia.

    Maar wat vooral meetelt, is dat in 2015 en volgende jaren, de neuzen weer in dezelfde richting staan, en dat de Rood-Groene watermeloenen krimpen als sneeuw voor de zon.

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Vlaams Belang dient strafklacht in tegen Jambon, Vandeput en Francken

    *

    De Vlaams Belang kamerleden Barbara Pas, Filip Dewinter en Jan Penris dienen heden een strafklacht in tegen drie leden van de federale regering: Jan Jambon, Steven Vandeput en Theo Francken, zijnde de twee ministers en de staatssecretaris die bevoegd zijn voor het asielbeleid. De drie excellenties maken zich schuldig aan overtreding van enerzijds artikel 115, § 1, 2de lid van het Strafwetboek en anderzijds van artikel 151 van het Strafwetboek in samenhang met artikel 23 van de Grondwet.

     

    Artikel 115, §1, 2de lid Strafwetboek

     

    Dit artikel bestraft degene die het betreden van het grondgebied van het Rijk voor de vijanden van de staat vergemakkelijkt. Ministers Jambon en Vandeput en staatssecretaris Francken hebben deze strafbepaling overtreden en doen dit tot op heden nog steeds. Niettegenstaande de mededeling van de Islamitische Staat dat duizenden IS-strijders zich hebben gemengd onder de asielzoekers die in de EU aankomen en de verklaring van Frontex dat zulks inderdaad mogelijk is, aanvaarden de heren met kennis van zaken deze asielzoekers zonder tegenmaatregelen.

    Artikel 151 Strafwetboek en artikel 23 Grondwet

    De betrokken ministers en staatssecretaris plegen als drager van het openbaar gezag een daad van willekeur die een aanslag oplevert op de sociaal-economische rechten van de burgers in dit land. En dit door op willekeurige en met de EU-regels strijdige wijze een maatschappij te scheppen waarin de burgers van dit land in de toekomst minder werkgelegenheid zullen hebben, minder gezinsbijslagen zullen ontvangen en dergelijke meer. Kortom, het welzijn dat beschermd wordt door artikel 23 van de Grondwet wordt ontegensprekelijk aangetast.

    De heren Jambon, Vandeput en Francken doen dit enerzijds door de Dublin-regels niet toe te passen en niet te eisen dat een asielzoeker die onwettig de EU binnenkomt zijn asielaanvraag indient in het land langs waar hij de EU binnenkomt (een schending van artikel 10, lid 1 van de Dublin-regels) en anderzijds door van de EU geen strenge controle op de buitengrenzen te eisen.

    De problematiek beperkt zich niet tot de Belgische grenzen. Elk Europees land wordt momenteel door de immigratie-tsunami getroffen en niet elke regering treedt hierbij even afdoend op als de Hongaarse. De klacht die Vlaams Belang vandaag indient bij de procureur-generaal bij het Hof van Beroep in Brussel ligt dan ook in de lijn van eerdere klachten van gelijkgezinde partijen in Oostenrijk (FPÖ), Nederland (VNL van Bram Moscowicz) en Duitsland (AfD).

    Klaas Slootmans

    Persverantwoordelijke Vlaams Belang

    *

    UITLEIDING

    *

    Zullen de Vlamingen ooit de moed opbrengen, om met dezellfde maat te meten als die waarmee ze zelf 185 jaar lang werden gemeten? Het is niet schoon, en zeker niet Christelijk, maar ik durf hopen dat het deze keer wèl van dadde zal zijn. Hoe harder hoe liever. Koort en goed. Later kan er altijd nog gepleit worden dat het ons spijt….

    Het moge dus duidelijk zijn: vroeger was de stem van het Vlaams Belang bijna de stem van een roepende in de woestijn. Het ideeën goed uitdragen, allemaal goed en wel, maar de vetbetaalde postjes zaten bij de anderen…. Voornamelijk bij zij die ‘enerzijds’ en ‘anderzijds’ het land met de hulp van de Rode en de Groene spitsbroeders, naar de clooten hebben geregeerd.

    En och, alles bij het oude laten, was toch veel gemakkelijker!

    Maar nu de gevolgen ondragelijk zijn geworden (Islamisering, invasie door veroveringstroepen, afbrokkeling van de welstand en de bestaanszekerheid), ook bij de buurlanden, staan we niet meer alleen.

    Integendeel.

    Het Vlaams Belang is dan ook geen partij, om andere partijen uit te sluiten. Integendeel, al die leden zullen welkom zijn, de dag dat de bijzonderste raddraaiers-profiteurs in de wind hangen te drogen .

    Dit is hoogst waarschijnlijk geen officieëel partij-standpunt, maar het is wel de mening van al wie op zoek is naar gerechtigheid en vergelding. Oog om oog, en tand om tand. De dag dat Coburgia niet meer bestaat, pas op die dag zullen wij rust vinden. En de moed om een nieuwe samenleving op poten te zeten.

    Of de indieners van deze strafklacht vereremerkt zullen worden met de Orde van de Zwarte Leeuw op Gouden Veld, hangt vooral af van de volgende Zwarte Zondag.

    PS

    Gewoon voor de volledigheid? Leo Vindevogel, een ander Vlaams Nationalist, werd in 1945 geëxecuteerd, maar achteraf bleek totaal onschuldig. De man had zijn doodvonnis reeds gekregen, terwijl men ‘vergeten’ was zijn parlementaire onschendbaarheid als Senator op te heffen…

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    *

     










    13-11-2015, 11:53 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    12-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3025

    *

    *

    Ook de Vlamingen dansen graag een Weense wals

    .

    .

    Want zij weten dat alleen de voorste hond de haas vangt

    .

    *

    INLEIDING

    Historici met academische vorming zullen beter dan ondergetekende de banden tussen de Zuidelijke Nederlanden en Oostenrijk kunnen beschrijven. We kennen allemaal de ronduit pijnlijke periode de Spaanse Nederlanden (1558-1715). Met o.a. de bloedhond Hertog van Alva als uitschieter. Maar reeds in de daarop aansluitende Oostenrijkse Periode onder de Hertogen van Habsburg (1715-1785) flakkerde de rivaliteit weer op tussen Luthersen en Roomsen (Zie Jozef II, de Keizer-Koster) en begonnen de grijparmen van de inktvis Frankrijk zich te roeren om het rijke welvarende Vlaanderen in te palmen. Maar grosso modo was er tijdens deze jaren vrede door welvaart, en welvaart door vrede. Later kwam de Frans-Duitse oorlog van 1870, en met de Pruisische Otto von Bismarck, ‘der Eiserne Kanzler’, kwam we in de Moderne Tijden van beide Wereldoorlogen….

    *

    In die tijd werd Oostenrijk dan ook de eerste zelfstandige natie die vrijwillig aansluiting zocht (en kreeg) bij Nazi-Duitsland. Waarbij hun eigen Kanselier aan de kant werd gezet, en vervangen door die andere landgenoot van hen, ene zekere Adolf Schickelgrüber, beter bekend als Adolf Hitler. Net als Benito Mussolini, beiden van oorsprong rasechte Socialistische fundi’s, die eenmaal aan de top, zich tot wrede dictators ontpopten.

    Om eerlijk te zijn, net hetzelfde als ons heden ten dagen te beurt valt met de Europese Verenigde Nazies.

    *

    Maar de tijd vloog snel, ook persoonlijk, en wij gebruikten hem wel. Halfweg de jaren ’90 waren wij in Salzburg, op een Mozart-herdenking, en toen we die avond laat aan de bar van ons hotel nog wat waren blijven napraten, konden wij onze oren niet geloven, toen dat knappe ‘dirndel’-barmeisje-spraakwatervalletje het had over de lagere kom-af van het overige hotelpersoneel. Zij en haar collega’s, geboren Oostenrijkers, vertegenwoordigden het Hotel, maar de kuisploegen, tuinwerkers en straatwerkers, waren allemaal van dat Slavisch Pools of Roemeens klootjesvolk. Bah, deed ze, die kregen zelfs van haar geen ‘Guten Tag’!!! Die zag ze niet eens staan!

    Toen kenden wij bij ons in de Westhoek bijna nog geen enkele exotische vreemdeling te zien, en dus waren wij enigszins gechoqueerd door die uitval. Nu, in 2015 en dus amper 20 jaar later, zouden we door al die overvloed, bijna juist hetzelfde doen als dat Salzburger koffie-meisje dat toen nog in alle gemoedsrust een gouden kruisje op haar diepe decolleté kon dragen. Samen gevat: kuisen was ver beneden de stand van een Oostenrijkse!

    Nu lopen ze daar waarschijnlijk al bijna rond in boerka en sjaal op en rond het hoofd gebonden, als teken van overgave.

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Oostenrijk sloopt 300 moskeeën en verbiedt preken uit de koran in het Arabisch

    *

    Oostenrijk is bevreesd voor de gevolgen van de waanzinnige politiek wat een multiculturele samenleving wil creëren waar gewelddadige jihad-dwepende moslims en islam zich sneller verspreidt als meel in een storm, en heeft besloten 300 moskeeën te sluiten in het land.

    Het land snijdt ook in de financiële bijdrages aan islamitische instellingen en bepaalt in een nieuwe wetgeving dat openbare lezingen uit de koran alleen nog maar in het Duits zijn toegestaan, en verbiedt strik koran lezingen in een andere taal zoals bijvoorbeeld Arabisch of Turks.

    Alle buitenlandse bijdragen met betrekking tot de bouw / exploitatie van moskeeën zijn verboden en worden geconfisqueerd. Oostenrijk vreest voor de ”Gates of Underworld” nadat een groot aantal illegale islamitische migranten het land zijn binnengevallen en met hun fanatieke islamitische geloof gezien worden als een ”Hydra” die de blanke christelijke Oostenrijker dreigt uit te roeien.

    Oostenrijk realiseert zich ook dat lezingen uit de koran door imams in het Arabisch of Turks jonge jihadisten tot onwettige handelingen kan verleiden, aangezien de imams elke interpretatie kunnen geven uit een koranvers die ze willen, zonder dat iemand die Arabisch verstaat begrijpt wat ze bedoelen.

    Een nieuw wetsvoorstel ligt nu in het Oostenrijkse parlement in behandeling, met overeenstemming van de meerderheid van de Oostenrijkse regering, om onmiddellijk tot sluiting over te gaan van 300 illegale moskeeën die momenteel in Oostenrijk actief zijn.

    Wat de moslims in Oostenrijk het meest ergert is de nieuwe wet die vereist dat in het openbaar uit de koran alleen nog maar in het Duits gepredikt mag worden. Leningen aan islamitische instellingen worden ook ingetrokken, aangezien deze beschouwd worden als indirecte financiering van terroristische organisaties zoals de IS.

    *

    UITLEIDING

    *

    De meeste mensen denken over het terugdringen van de Islam net hetzefde als de meeste Oostenrijkers. Dat is dus het nieuwe ‘racisme’. Maar zo lang als deze EU-bonzen de teugels houden, komt daar geen verandering in. Integendeel, de TV en de Verkochte Media beweren dat juist nog meer Islamisering garant is voor Vrede. Wat, naar onze begrippen, hetzelfde is als als iemand die getroffen is door Ebola, nog meer van die dodelijke bacillen garant staan voor de genezing.

    Zij slaapwandelen noch dolen, zij doen dat met kwaad opzet. In de vermetele hoop, dat zij voor het eerst in 1400 jaar, deze ruwe barbaarse stompzinnigheid in goede banen zullen kunnen leiden. Ondertussen roepen ze zelfs moord en brand, dat er duizenden (53.000) nieuwe leerkrachten nodig zijn om al die kleine lieverdjes in het Arabisch, het Turks of het Marokkaans de Koran te leren opzeggen.

    Maar de dag dat onze straten overal het Allahu Akbaar zal geschreeuwd worden, zullen de raddraaiers al hun biezen gepakt hebben. Wij, die WO II nog ‘bij leven en welzijn’ (!) hebben meegemaakt, spreken van ondervinding. Na te zien op Wikipedia, bij ‘Regering Pierlot’ op

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Regering-Pierlot_IV

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    *

     










    12-11-2015, 16:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!