MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    08-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2927

    ***

    Donderdag 8 oktober

    Zon 7u53-19u06

    H Pelagia

    Pelagie, zonder hagel ziet g’haar nie

    *

    .

     

    *

    .

     

    INLEIDING

    Een nieuwe Klein maar Gevaarlijk Draakje heeft n Linkebeek-chez-Bruxellabad blijkbaar zijn koppeke opgestoken. De Corburger Raad van State, het Hoogste Rechterlijk Gezag des Lands, heeft wel bij herhaling gevonnist dat in de ‘faciliteitengemeenten’ de taalwetten onverminderd moeten toegepast worden, en kijk, daar gaan de Europese Poppetjes aan het dansen. Een ouwe rat in het vak, Vader Michel, is niet voor niets eenmaal weg uit de kleine binnenlandse politiek, in de vetpotten geraakt van de Grote wereldpolitiek. Waar hij zijn ruime maandwedde zit te verdienen, door er zijn broek te gaan verslijten in dat machteloze Euro Parlement dat als een hondje aan de leiband loopt van de machthebbers achter de schermen. Twee keer raden wie dat zijn, want tot grote spijt van Verhofstadt, horen en zien we alleen maar hun volmachtdragers, Märkel en diene Hollander.

    Heeft U trouwens al eens nagedacht, dat in Duitsland weeral niet de President, als Staatshoofd, spreekt namens zijn land, maar weer een soort ‘Kanselier’, die, als het haar of hen een beetje meezit, na verloop van tijd zichzelf als ‘Führer’ aller Germanen installeren..

    Maar is eindelijk het einde van dit apenland in zicht, mochten de Fransscouilons, na een afwijzend vonnis van de EU, op hun bek gaan? Opgepast, want wie de ‘zittende regering’ doet vallen, wordt gezegd, valt bij de volgende verkiezing meestal zelf op zijn smikkel. Terwijl de Sterken er nog sterker uitkomen.

    Als de BDWërs dan met de VB-ërs accorderen, dan zou er misschien, in plaats van de zoveelste ‘hervorming’ van deze Staat, twee afzonderlijke onafhankelijke Staten kunnen gevormd worden. Die dan de roep van hun hart zouden kunnen volgen: Franstaligen bij Frankrijk, Nederlandstaligen bij Nederland.

    Als, wat Vlaanderen betreft, er maar Wevers aan het getouw staan, die hun stiel kennen die de afgrijselijke fouten van 1830 niet nogmaals slikken. Onze Tom kan dan bewijzen dat ook huh niet van gisteren is, maar Van Grieken.

    Bruxellabad, op Vlaams grondgebied, mag daarbij geen probleem zijn. Die olievlek wordt op haar geheel, maar niet het luchtruim erboven, verkocht aan de meestbiedende, met lichte voorkeur voor Poetin.

    Dat hele steden zo maar aan derden ‘verkocht’ kunnen worden, is in de Vlaamse logica helemaal geen probleem. Leest U er maar eens de geschiedenis op na van het Polderdorp Lombardsijde, dat bij het dichtslibben van de zee-arm (denk aan het Brugse Zwin), door de toenmalige Graaf van Vlaanderen, Jan zonder Vrees, verkocht werd aan Nieuwpoort, die door de monding van de IJzer, wel nog toegang had tot de zee. Nadien verviel Lombardsijde, die ooit even belangrijk was als Brugge, tot een mooi maar nietig dorpje, dat het nu nog altijd is.

    Waarom hier Poetin als eventuele koper van de Vlaamse Hoofdstad verkies? Omdat Poetin een man met visie is. Wie weet, als die man ooit, na de suprematie van de Yankees, ook de Kroon van de Europese Unie mocht verwerven, als er dan geen zaakjes te regelen vallen? Naast deze heerlijke stad, waar het Vlaams Verleden zo van de geels druipt, zou Rusland uit dankbaarheid, meteen exclusief drie diepzeehavens kunnen huren met zicht op de wereldzeeën van de ene kant van de aarde tot de andere.

    Moeten we daarover niet eerst een klappeke gaan doen met die van Antwerpen?

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/louis-michel-ook-n-va-beseft-dat-vlaanderen-weinig-voordelen-heeft-bij-de-splitsing-van-belgie-a2481678/

    *

    Louis Michel: "Ook N-VA beseft dat Vlaanderen weinig voordelen heeft bij de splitsing van België"

    *

    Europarlementslid en voormalig MR-boegbeeld Louis Michel heeft in Knack zijn licht laten schijnen op de regering die zijn zoon Charles leidt. "De Wever belt of sms't Charles niet om te zeggen wat hij moet doen of niet mag doen."  

    De vrees in Wallonië voor de N-VA is volkomen onterecht, zo stelt Louis Michel in een interview in Knack. "Ik spreek veel met N-VA'ers en ik hoor ze niet vragen om het land te splitsen, wel om meer bevoegdheden te krijgen en de wankele staatshervorming te corrigeren. Ook de N-VA beseft dat Vlaanderen weinig voordelen heeft bij de splitsing van België. Er hangt geen revolutie in de lucht", klinkt het.

    "In Wallonië leven er veel mensen met een obsessionele afkeer voor de N-VA. Soms lijkt het alsof het hun diepste verlangen is dat een N-VA-minister zwaar in de fout zou gaan. Maar die doen dat niet. Jan Jambon is een uitstekend minister van Binnenlandse Zaken. Theo Francken is soms misschien wat onvoorzichtig, maar hij doet op Asiel wél zijn job. Dat doet ook Johan Van Overtveldt op Financiën en Steven Vandeput op Defensie. De N-VA-regeringsleden respecteren de democratische instellingen en houden zich strikt aan het regeerakkoord."

    Volgens Michel is het belangrijk "een patstelling" te vermijden en indien nodig de voorbereidingen te treffen om een volgende staatshervorming mogelijk te maken. "Daarover moet op het einde van de regeerperiode gepraat worden. Men moet een patstelling vermijden. Dat is de les van 2007 en 2010. Ook bij de jonge generatie Franstaligen gaan er steeds meer stemmen op om te breken met het consumptiefederalisme. (aarzelend) Luister, ik ben niet voor confederalisme, maar het is te laat om de discussie over het confederalisme te voorkomen."

    Michel: 'Geen kibbelkabinet'

       Michel ontkent ook dat zijn zoon een 'kibbelkabinet' leidt. "Die reputatie is onterecht. In elke coalitie zijn er meningsverschillen. Ik was van 1999 tot 2004 vicepremier van een coalitie met groenen en socialisten onder leiding van Guy Verhofstadt. Ik maakte voortdurend ruzie, zij het meer met de groenen dan met de socialisten."

    Al krenkt het Charles Michel wel dat N-VA-voorzitter Bart De Wever door de Vlaamse pers 'de echte premier' wordt genoemd, denkt vader Michel. "Ik heb hem nog niet horen klagen, maar ik kan me indenken dat het hem krenkt. Omdat het de waarheid niet is: De Wever belt of sms't Charles niet om te zeggen wat hij moet doen of niet mag doen."

    *

    UITLEIDING

    *

    Ach die Reformatie Beeging, MR in ’t Fransoos, veel hebben die nog niet in beweging gezet. Het wordt dus tijd dat ze hun naam een klein beetje eer aandoen. De meeste Franscouillons verlangen met heel hun hart en met heel hun ziel naar La Patrie Mère, hun échte Vaderland. Ook al uit schrik voor die sales Flamons, die dreigen hen te overvleugelen. Wat hen tegenhoudt om die stap te zetten, is de zekerheid dat ze in Parijs zelfs geen komma meer zullen te piepen krijgen. Au contraire: ze zijn een onder-oderontwikkelingsgebied, die alleen maar hopen geld zou kosten… Als Socialisten zouden ze dan echter wel bij hun roemrijke maar al even arme geloofsbroeders onder dezelfde blote hemel kunnen sapen.

    Terwijll zij zich nu, dank zij die domme verdeelde Vlamoingen, een Prinsenleven kunnen veroorloven.

    En dàt, dàat alleen doet de schoolmeestersfamilie Michel, van vader op zoon naar de reddingsboei van het oveverleven grijen. Tijd winnen…..

    Neen, Linkebeek zal niet eens een een voetnota in de Grote Coburgverrhaal worden. Het zal hoogstens het slotaccoord worden in de operette van De Stomme van Portici, net voor dat overstemt wordt door de vele beiaardklaken van al onze toretransen.

    En het Koningshuis dan, vraagt U? Ach dat slakkenhuis! Die mogen kiezen voor ‘Heim ins Reich’’: naar Pruisen, van waar ze afkomstig zijn, ofwel naar La Douce France, twee moelijkheden waar ze nooit nog zullen verplicjht zijn om te spreek de Vloms.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    08-10-2015, 16:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    07-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2826

    *

    .

    *

    .

    *

    .

    Adres: Site 't Groen Kwartier, Paradeplein 1, 2018 Antwerpen

     

    *

    INLEIDING

    U moet er niet aan twijfelen. Dat oogstrelend oord bevindt zich inderdaad op het Paradeplein, en waar anders dus dan in Antwerpen. Dat is al eeuwenlang de Stad aan de Stroom, waar tot verleden jaar al bijna 100 jaar de Socialisten het roer in handen hadden met al bijna even eeuwenlang dichtgeslibd verkeer uren in ‘’t rond.. Dat zal nog wel een tijdje duren, voor alle Achtertuitrij Regeerders van dit land als bladeren aan de bomen hangen te bengelen. Ondertussen slibt de uitgediepte Schelde al lang weer toe….

    Voor wie die het soms nog niet mocht weten: ik teer op de Vaderlandse lucht die ‘TSDCHEDT mij wekelijk digitaal toestuurt. Kost mij minder dan éé pint per maand. Moet U ook eens proberen via http://www.tscheldt.be/eula_sch/index.php

    Of U dan achteraf ook zinnens bent Uw goede geld te gaan uitgeven op dat Antwerps Paradeplein, staat daar volledig los van, gezien het aantal pinten dat dit daar zal kosten om wat kruimels op Uw bord te krijgen. Volledig naar de smaak van de tijd, zoekt U daar, eenmaal ter plaatse op dat plein, naar … een oude kapel. Dat is the place to be. Dicht bijeen in Jeane’s doze.

    Ondertussen laat ik U rustig genieten van de storen van diene gast uit Schoten….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    De stoten van een man uit Schoten

    LVDK, de actief gepensioneerde politiek hoofdredacteur van Het Laatste Nieuws, gaat in zijn jongste maandagse column tekeer tegen Bart de Wever en zijn schepen Koen Kennis. Niet verwonderlijk vanwege de fervent tricolore mijnheer Van der Kelen. Maar nu ergert de Schotenaar zich geel en groen aan… Zwarte Piet.

    Schepen Kennis heeft Nederlanders groot en klein immers naar Antwerpen uitgenodigd voor de blijde intrede van de Sint en zijn zwarte Zwarte Pieten, die in een aantal Nederlandse steden persona non grata zijn vanwege racistisch en herinnerend aan slavernij en koloniale verledens. Dat vindt niet alleen een minderheid van de bevolking maar ook de VN. Zodus.

    'Vroeger kon je dat soort satire enkel lezen in ’t Pallieterke', roeptoetert Van der Kelen. Satire? Welke satire?

    Volgens Van Dale een hekeldicht of een uiting waarin iets of iemand bespottelijk wordt gemaakt.

    Volgens Homo Criticus maakt uitsluitend LVDK zichzelf bespottelijk. En wel om tweeërlei redenen.

    Eén: hij doet alsof hij het satirische weekblad ’t Scheldt niet kent.

    Twee: door te verwijzen naar de eerste peilingen van het nieuwe politieke seizoen (waar burgemeester De Wever overigens heel goed uitkomt), laat hij zijn misprijzen voor de partij van de Antwerpse burgemeester duidelijk blijken.

    En hij speelt Koen Kennis de Zwarte Piet toe.

    Volgens LVDK die vanuit zijn groene Schoten dagelijks Antwerpen bezoekt, is er in Antwerpen nauwelijks wat veranderd sinds de burgemeesterswissel. Er rijdt meer politie rond, maar die stapt zelden uit de minibus. De files op de Ring blijven even ergerlijk en nog één zo’n jaar en de Sinksenfoor verdwijnt naar Spoor Nergens.

    Aldus LVDK.

    Homo Criticus vraagt zich nu af of LVDK de jongste jaren misschien niet in Schoten maar op Pluto heeft gewoond. Hij heeft blijkbaar geen weet van dreigingsniveaus die meer beveiliging noodzakelijk maken, van drukkingsgroepen die dwars gaan liggen voor elk wegenplan dat niet op de Kanaaltunnel lijkt of van die handvol Zuidbewoners (of -eigenaars) die de Sinksenfoor per se weg wilden van de Gedempte Zuiderdokken.

    In zijn De Wever bashen krijgt LVDK nu steun uit een onverwachte ‘rode’ hoek. Marcel Vanthilt – zelf een ingeweken Limburger – zegt in een column op deredactie.be zich te schamen voor de lelijkheid van het Antwerpen à la N-VA. Als ‘Antwerpenaar’ nota bene. Alleen het Eilandje met zijn ‘prachtige’ torengebouwen vindt in zijn ogen genade.

    Maar dat is dan ook geen verdienste van ’t Stad, maar van de privé. Sic.

    Misschien moeten LVDK en MV eens gezellig samen gaan tafelen. Maar dan niet in The Jane, want da’s niet op het Eilandje.

    Homo Criticus

    Kent LVDK ‘t Scheldt? Wij hebben regelmatig met LVDK de tafel gedeeld. Bijna uitsluitend in restaurants met een of meerdere Michelinsterren. Is het geheugen van LVDK zo slecht dat hij dat vergeten is? Bovendien was LVDK één van de sprekers op een Rederijkersavond van ‘t Scheldt.

    Is hij dat ook vergeten? Hij schijnt nogal rap en veel te vergeten. Bijvoorbeeld hoe die politieke gangster, collega van Verhofstadt, het ontslag eiste van LVDK bij HLN.

    BM

    ***

    Wij ontvingen deze reactie van LVDK:

    Merci Bert ! There is nothing like bad publicity. Groetjes, Luc Verstuurd vanaf mijn iPad

    *

    Dit artikel verschijnt in 't Scheldt nr 1210

    *

    UITLEIDING

    *

    LVD, ooit Hoofd en Ledematen van HLN, is hier een oude bekende, francmaçon en Sturend Bestuurslid van B-Plus, een troep Oud Stgrijders uit de préhistorie, die ievert voor de eenheid van Coburgia, vanzelfsprekend onder het gezag van die Luyden van beneden de taal-en armoedgrens. Het is met plezier da fijne Meneerr nogmaals tegen de schenen en tegen alles wat daarboven bengekt, kan stampen.

    De man die bij Jeanne Panne de pollepel zwait, die Sergio … laat ik onbesproken, want die schijnt ook de Hofgepriester te zijn van Oud Sluis, en die is zo al onbetaalbaar genoeg. Niet echter voor Slinkxe TV-vedetten, hoe slinkxser hoe liever.

    *

    Het ding op het Paradeplein is helemaal in stijl. De eerste zin op hun www is

    Food is our religion. Daarom staat de keuken in The Jane op de plaats van het altaar.

    Er wordt (max 60 personen) opgediend tussen € 65 en € 100, uiteraard per persoon, en zonder daarbij de beste biologische wijnen ter wereld.

    U hoeft echt niet te vrezen mij daar tegen het lijf te lopen: diene Marcel VanThilt is daar regelmatig te zien, en ik verlaat altijd al de kamer als dat snulletje maar op het scherm dreigt te komen. Die man is niet van Tielt, Haperend en twijfelend is tilt slaan gewoon zijn tweede natuur geworden.

    Nog deze kleine afbeelding hieronder, zodat U goed onthoudt dat U tafelt, al lang niet meer onder de hoge bescherming van een of meerdere gebrandraamde Heiligen, maar onder de zwarte bescherming van de Zwarte Dreiging, de als de draden van een spinnenweb, uit een verdonkerd kerkraam bijna in Uw telloor hangen.

    Slinks en Progressief, tot daar aan toe. Maar de depressiviteit die van overal bij de ramen de ruimte vult? Nee, Meneer, van dieene boer lust ik geen eieren!

    *

    .

    *

    PS

    Zinderende hemelse harpklanken, en engelachtige cherubijntjes met verlokkende aardse welvingen zoals die twee frivole lokkertjes van het insigne van de zaak, zijn uitsluitend gereserveerd voor de bediening in de vroegere Sacristie. Buiten het bereik van ongewenste blikken. Dat kan nog niet, nu de Omroep zo zwaar moet bezuinigingen.

    Herkenbare foto’s zijn trouwens overal verboden, daar ieders privacy boven het fijnste menu gaat. Wel is er een stille aparte plaats voorzien, voorzien van bidmatjes en voorzien van richtingaanwijzers naar Mekka. Voor geval dat.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *








    07-10-2015, 17:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2925

    *

    .

    *

    .

    *

    .

    Wil Europa nog wel eigen kinderen?

    *

    INLEIDING

    Een vroege een Aprilvis voor volgend jaar, of eerder, de Achtertuitrij-Regeerders kennende, zou het eerder een verlate een Aprilvis van het voorbije jaar 2015 zijn.

    Dit plan zou naar het schijnt minsstens 3 grote onderdelen bevatten.

     

    1. Er wordt geteld tot tien, en wie niet weg is, is gezien.

    2. Alle toegangswegen te land, ter zee en in de lucht blijven voor eeuwig verder wagenwijd open staan.

    3. De eerstvolgende herwerkte en deze keer digitale Dikke Vandaele zal het woord ‘vluchteling’ vervangen worden door het woord ‘blijveling’.

    *

     

    Of is het eerder vanwege de Slinkxe Kerk, de vlucht vooruit? Een ultieme wanhopige poging om vooralsnog de Burgers te beïnvloeden om toch maar astemblieft hun verzet tegen deze stortvloed van arme vluchtelingen op te geven?

    Geen ‘Tjeventruuk’ deze eer, maar een geniepige op de Koran geïnspireerde bedotterij. Met de bedottering van het werkwoord bedotten. In de luren leggerij. Op flessen trekkerij. Met de voeten spelerij. In ’t Frensoos zou dat zijn: Reculer pour mieux sauter’.

    Mê hiel Aantwaarpe, mor nie mê maai! Aan kindersprookjes geloof ik al lang niet meer, en sedertdien nog veel minder aan de sprookjes uit de Leugenpers. Eerst zien, en dan geloven, zei de blinde, een hij had 7 jaar op zee gevaren, en nog geen druppel water gezien!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/-eu-heeft-geheim-plan-voor-uitzetting-400-000-migranten-a2481409/

    *

    "EU heeft geheim plan voor uitzetting 400.000 migranten"

    *

    Honderdduizenden vluchtelingen die geen asiel in Europa krijgen, worden binnen enkele weken uitgezet. De Europese Unie werkt aan een geheim plan met die strekking. Dat meldt de Britse krant The Times.

    Landen als Niger en Eritrea moeten hun economische migranten terugnemen. Als stok achter de deur schermt Europa met het schrappen van hulp, handelsovereenkomsten en regelingen voor visa.

    Geen kans op asiel

    Het gaat om meer dan 400.000 mensen die de eerste helft van dit jaar de Europese Unie zijn binnengekomen en die geen kans hebben op asiel, mensen die zich hebben voorgedaan als vluchteling.

    Een ontwerptekst waarin staat dat lidstaten meer migranten moeten terugsturen, zal ter discussie worden voorgelegd aan de binnenlandministers van de lidstaten. De voorstellen omvatten ook plannen voor het vasthouden van migranten om te verhinderen dat ze onderduiken om aan hun uitzetting te ontsnappen.

    *

    UITLEIDING

    *

    Iemand blij maken met een dooie ms! Dat is inderdaad de specialiteit van alle uitgebluste in hofdzaak Fransdolle kleurepartijen. Kunnen alleen nog voorloîg aan de Macht blijjven dank zij de stemmen van de zondvloed aan ‘Nieuwe Belgen’. Allez, ik wil zeggen, tot zolang die zelf een Eigen Partij willen, met postjespazkkers alleen van de eigen bruine soort, die het dan zo bruin kkunnen bakken als ze willen. Zou me geen zier verwoderen, als die niet als ‘Eigen Belang’ zouden kiezen, waardoor ze denken even reehklijnig naar de kiezer te kunnen gaan als het Vlaams Beang. Met, als slavendrijvers, ons als voetvegen en ‘Untermenschen’….. Heerlijke Slinkxs droom toch!

    Ja, de progressieven durven wel, en niet voor niets is DM er de roeptoeter van. Maar wegens de niet vekeerd te verstane smpliciteit van hun Muze zij die vana DM vere te verkiezen boven die der Schandaard, of een ander schandaal.

    Deze keer zalven ze dus met dit hoopvolle bericht dat er ooit iets ten goede de kracht van de verandering zou meebrengen, nadat ze met hun laaiend enthousiasme hebben uitgekraaid hou gelukkig ze zich voelen, dat hun pakbonden net vandaag het hele land hebben ‘plat gelegd’ Die willen niet ‘loon naar werken’, maar loon zonder werken.

    Enfin, ik had er niet zoveel woorden moeten aan vui maken: het had kunen volstaan met deze twee onderwerpen in één en dezelfde zak te steken, de zak van het verzamelwoord globalisatie. De hele wereldbevolking, straks met 12 miljard mensen, en dus dubbel zoveel als de aarde kan dragen, even arm….. Met verplicjte jaarmijkse ‘bedevaart’ naar Mekka, om de pietrolompers nog rijker te maken.

    Een mens zou waarachtig de 3 goddelijke deugden van de progressiviteit op den lange duur nog beginnen appreciëren, te weten als daar zijn: de abortus, de homo-verheerlijking en de euthanasie. Waardoor de aarde via de ontvolking, stilaan een hemeltje zou worden.

    Net twijfelen dus. Stem ‘Weg met Ons’ en ‘Leve de anarchie’

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    07-10-2015, 14:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2924

    ***

    Woensdag 7 oktober

    Zon 7u52-19u08

    O-L-Vrouw van de Rozenkrans

    H Fides

    Op de dag van Sinte-Foy (Fides)staan alle mispels mooi

    *

    Vandaag dus nogmaals de herinnering aan de Zeeslag bij Lepanto (dit is de vroegere Italiaanse naam van de Griekse havenstad Návpaktos), in de Golf van Karinthië, waar de reusachtige Turkse oorlogsvloot die uitgevaren was om Europa te veroveren, door de toenmalige Verenigde Naties, de Vereniogde Christelijke Legers onder leiding ban de Dogenstad Venetië…) in het nauw gedreven, tot de laatste luis of rat werd verdronken. Eeuwenlang herdacht de Christenheid deze roemrijke zege, die, volgens de Overlevering, te danken was aan O.L. Vrouw van de Rozenkrans. De maand Oktober was daarom, sedert Lepato tot de huidige dag, de maand der Rozenkrans.

    Of dat in de aan de gang zijnde Synode in Rome evenwel nog zal ter sprake komen, is maar de vraag. Want voldoen de ‘modern’ zijnde, is het probleem aan de Orde van de Dag daar, zeker niet de Muzelmannerij, maar de spontane behoefden van iedere volwassen man of vrouw naar geborgenheid. Geborgenheid, wel te verstaan, in alle eer en deugd, en niet om het even hoe, bij de beesten af.

    Met Kardinaal Doetje Danneels erbij, des Pausen vriend, de Voedstervader van Stout Rogeetje van Brugge moet dat een succes worden. Trouwens, my Bonnie is niet ‘over the ocean’, maar wel aan de overkant van al dat nat, dat veel te diep is om bij elkaar te komen.

    Dat Venetië in die slag haantje vooruit was, had in hoofdzaak te zien met de Turkse blokkade van de Bosforus, waarlangs die stad haar rijkdom opbouwde met de handel van en naar het Verre Oosten….

    Met de hulp van Google, een van de vele Amerikaanse spionagereuzen, die voortaan door de EU verplicht worden om onze privacy te respecteren (dat gelooft U toch zelf niet!) vindt U dit kaartje van Google Maps, met het gekende ballonnetje waar de coördinaten van dat Griekse havenstadje zich bevinden. U ziet er ook de Laars van Italië met Rome, als centrum van het West Romeinse Rijk, zodat U zich gemakkelijker kunt voorstellen, aan welke ramp Europa toen is ontkomen. Een herhaling dreigde dus, van de Val van Constantinopel en het Oost Romeinse Rijk (1453), het machtscentrum dat sindsdien de Turkse hoofdstad van Erdogan is geworden. En precies met dat roversnest wil de EUSSR nu platte broodjes bakken….

     

     

     

    *

    .

    *

    Eisenhower, de Held van Normandië

    .

    Foto voor het thuisfront….

    *

    INLEIDING

    Sorry voor de kemel van gisteren over die Conferentie van Malta (Feb 1945), waar de USA vertegenwoordigd was door President Franklin Roosevelt, de man in de rolstoel en niet door (toen nog) Generaal Eisenhower.. Ik herinnerde het me inderdaad (dacht ik) als de dag van gisteren (!) en daarbij, er was hier geen Internet en dus moest ik mij baseren op mijn geheugen. ‘k Zal het nooit meer doen, Eerwaarde Biechtvader….

    Deze uitdrijving (1954) van de Mexicaanse ‘indringers’ daarentegen herinner ik me beter, zij het zonder de vele beschamende bijzonderheden. Google vertelt me dat het ging om de hardhandige gedwongen ‘terugzending’ van officieel minstens 80.000 gelukzoekers, die de cowboys toen blijkvaar als kiespijn konden missen. Google voegt daar fijntjes aan toe, dat dit dramatisch optreden wel degelijk tot gevolg had, dat honderdduizenden Mexicanen meteen ‘vrijwillig’ het land ontvluchtten…Een droomscenario dus voor wat er in de EU zou moeten gebeuren….

    Enfin, opgeruimd stond netjes, en geen kat in de Westerse Wereld die daar toen iets verkeerds aan vond. Alhoewel, in 1954 zat ik in het Sint Vincentscollege in Ieer, in de ‘Poësis’, nog mijn broek te verslijten op de schoolbanken. Waar mijn belangstelling meer uitging naar de Blauwvoeterij dan naar wat de Rijke Nonkels in Amerika wel of niet uitspookten.. Het was trouwens de Grote Sprong Voorwaarts van de ‘ABN-Kernen’ die in gans Vlaanderen het boze Fransosisch zou verdrijven. Een Gentse ‘hoogstudent, een zekere Wilfried Martens, was er toen de Führer van….

    Yankees of zelfs Tommies waren toen al de Englisch Spoken massa’s chewingggom kauwende toeristen die mijn vaderstand onveilig maakten. Omdat ze zogezegd de oorlogsgraven van ’14-18 kwamen opzoeken, maar in feite uit waren om te demonstreren op welke berg van goud ze wel zaten…. Hun ‘Stuidebakers’ en andere meterslange sleeën waren daarvan het zuiverste bewijs

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    ….en onafzienbare stroom illegale immigranten naar Europa. Die mensen, zegt Trump zouden heel goed de nieuwe voorhoede van ISIS in Europa kunnen

    kunnen we makkelijk terugsturen. In de VS heeft president Eisenhower met Operation Wetback ook een miljoen illegale Mexicanen terug gestuurd.

    *

    UITLEIDING

    *

    Of er al dan niet zoiets ook in ons Avondland mogelijk zou zin, leest U op deze dag van weer eens een Nationale Staking, in volgend opstelletje. Naast dat memorabele stuntwerk in de USA met de arme Mexikaantjes, heb ik nog onthoud, hoe er in Europa in de vroege jaren 1600 met Muzemannen ook al eens iets in dezelfde zin zou gebeurd zijn. Ik las dat toevalig enkele jaren terug in een verweerscrift va het Nederlandse Femke Halsema of oiets, het pronte lieve ding van de PvdA, dat van leer trok ter bescherming van haar Moslimmer-vriendjes. Ze vond het namelijk niet kkunnen van Philps III van spanje, die alles wat bleef drijven en kon varen, toen mobiliseerde om al die gevaarlijke nietsnutten terur naar afzender te sturen. Met dank voor niet-bewezen diensten. Wikipedia vertelt vel over die man, bijgenaamd Philps de Vrome, wegens zijn weemoedig karakter, maar houdt het Islammerij-potje goed gedekt. De man zelf bemoeide zich niet met de politiek, en liet het besturen over aan zijn secondanten. Zelfs bij zijn opvolers, de zo geliefde Aartshertog Albrect en isabella, of bij Filips IV, wordt alleen gerapporteerd over de problemen met de Protestanten, Hugenoten, en vooral over de Zuidelijke Nederlanden. Buigingske. Wat met de Muzelmannerij-insijpeling gebeurde, was in dat opzicht blijkbaar bijzaak, en niet e’ens belangrijk genoefg om vermeled te worden.. Die hadden van de verzwakking van het Spaanse Rijk waarschijnlijk een kans geroken om binnen te dringen, niet met wapengeweld, maar onderduims, zoals ze nu doen, bij dee tijdelijke verzwakking van het Christelijk Geloof en de versterking van de Linkxse goddeloosheid. Het gehate Spanje, dat Vlaanderen in het voordeel van Rome met de wapens behoed had voor het Protstantisme (sic), scijnt het dus terzeldertijd behoed te hebben tegen de Muzelmannerij. Dat noel ik lachen, om nuiet te moeten ween.

    Stelt zich de vraag:wat zou er gebeurd zijn, micten de beide Nederlanden verenigd gebleven zijn. Samen waren ze, in de dagen vanHet Heilg Roomse Rijk der Pruisen, bijna even sterk als de Spaase Habsburgers. En hoe het dan (e ook nu) let de Muzelmannerij zou zitten, laat ik graag aan Uw verbeelding over.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    07-10-2015, 12:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    06-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2923

    *

    .

    *

    .

    *

    Zal de Russische Beer een poot zetten op die probatie,

    .

    Hopelijk wordt het niet nog eens uitgevochten bij ons….

    *

    INLEIDING

    Met de dag leggen de media zich meer en meer toe op berichten die er totaal niets toe doen. Hoe het zit met die arme Franstaligen in Linkebeek, doet nog altijd denken dat de faciliteiten er overeengekomen waren om het de Franstaligen gemakkelijk te maken. Om hen de tijd te geven zich aan te passen aan de Taalwetten (waar ze notabene kort daarvoor zelf om gevraagd hadden om hun eigen taalgebied tegen de vervlaamsing te beschermen), in plaats van een louter gedoogbeleid, om hen te doen inzien, dat de Rand rond Bruxellabad geen Franstalig annexatiegebied is. Tja, die zijn eenmaal in bijna 200 jaar, als ‘beschermelingen van Le Paatrie Mère, gewend gemaakt dat ze in Coburgia altijd hun zin hebben gekregen. Of erger over de no-nonssens berichtgeving, hoe Denderleeuw door des schuld van BDW, nog erger dreigt te worden dan Voeren ten tijde van vechtersbaas José Happart. En al onze superieure voetballers dan! Echt lyrische verhalen bij de vleet, over hoe die bruine of zwarte topspelers van wereldklasse de faam van dit land hoog houden! En dan is daar bovenop nog de Bende van Nijvel, die maar niet opgelost en ook niet ‘verjaard’ wordt. Misschien dat de jonge flierefluiter, Alert van Groepsex & Hoerderij binnenkort zijn mémoires vrijgeeft, nu zijn Wettelijke op het punt staat om haar biezen te pakken. U herinnert zich toch nog, hoe de inzittenden van die wagen, koelbloedig afgeknald op die Delhaizeparking in Aalst, daar lagen te sterven, toen de hulpverleners er aankwamen, De overvallers waren toen amper verdwenen, na de kofferinhoud van die wagen in zeven haasten hadden mee gegraaid. Getuigen hadden duidelijk gezien dat om cassettes ging. De ‘Prins’ was in die dagen toevallig druk bezig geweest met fluiten te flieren, zodat de roddelpers rap de link dacht gevonden te hebben. Een Prins, een Rijkswacht Generaal en enkele getrainde Rijkswachters: meer was er niet nodig om compromitterend materiaal te recupereren….

    Of over Erdogan die met goddelijke égards ontvangen wordt door Koning Houten Klaas op het plein voor zijn Paleis, dat helm gratis op onze kosten ter beschikking wordt gesteld in Laekèn.

    Alles is dienstig, als het er werkelijk toe bijdraagt, om achterwege te laten wat de Burger zou kun nen doen nadenken. Obama op zijn bek, de Navo als kleine jongens op het potje gezet. En weet U het al; Souchi, die zo maar eventjes een kleine 45 miljard Euro heeft gekost, en gebouwd werd op uitdrukkelijke vraag van Poetin, is geen grootstand geworden zoals gepland. Het is integendeel op heden totaal leeg geplunderd en verlaten. Onder verzwegen: wat zijn die Russen toch megalomane prutsers…. in vergelijking met onze Bestierders.

    Juist? Maar het zijn ‘prutsers’ die voor het eerst in vele eeuwen, de Middellandse Zee van de ene einder tot de andere en tot op de bodem beheersen. En daartoe met alle gemak van de wereld, de meest moderne technische snufjes inzetten. Die maken gewoon van alle uitdagingen opportuniteiten, terwijl de EUSSR van alle prioriteiten, problemen maakt.

    Als daar geen narigheid van komt, dan weet ik het ook niet meer. Stel U ons aller eigen oorlogsvloten voor, die gewoon als ferry’s fullspeed varen tussen de Moslimlanden en West Europa, om zo gehaast mogelijk zoveel mogelijk ‘gematigde” extremisten’ over te zetten…. Zelfs voor de haven van Zeebrugge gebeuren er scheeps- en milieurampen, en daar is in geen 1.000 zeemijlen ook maar één Russische onderzeeër te bespeuren. Benieuwd wat nu weer de uitleg zal zijn….

    Maar zoals J.L. DeHaene het uitdrukte, als de problemen er eenmaal zijn, zullen ze die wel oplossen. In de tussentijd is de Nationale Voetbalcompetitie en de afgang van ‘Club Brugghe’ van veel groter belang!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Rusland creëert met S-300 raketten no-flyzone voor Westerse toestellen boven Syrië

    *

    Israëlische premier Netanyahu: ‘Relatie met Rusland ten goede veranderd – Israël zal actie ondernemen zodra Hezbollah in het bezit van kernwapens dreigt te komen’

    De Russische raketkruiser Moskva in actie. Naast 64 S-300 luchtafweerraketten heeft het oorlogsschip 16 SS-N-12 raketten aan boord die speciaal zijn ontwikkeld om Amerikaanse vliegdekschepen te vernietigen.

    Rusland positioneert de enorme kruiser Moskva voor de kust van de Syrische havenstad Latakia. Het oorlogsschip is bewapend met 64 geavanceerde S-300 luchtafweerraketten. Daarmee creëert Rusland feitelijk een no-flyzone boven een groot deel van Syrië, het zuiden van Turkije en tevens het noorden van Israël. Al vorige week beval het Kremlin de Amerikaanse luchtmacht zich terug te trekken uit het Syrische luchtruim, een eis die nu met kracht wordt bijgezet. Ondertussen is een hoge Russische militaire delegatie aangekomen in Israël om nauwere militaire coördinatie en samenwerking te bespreken.

    De Amerikaanse regering Obama heeft de afgelopen jaren meerdere malen gedreigd een no-flyzone boven delen van Syrië af te kondigen, maar zette die plannen nooit door. Nu hebben de Russen bij volslagen verrassing het wèl gedaan.

    Dat betekent dat de luchtmachten die boven Syrië actief zijn – onder andere de Amerikaanse, Canadese, Britse, Franse, Australische, Jordaanse, Israëlische en binnenkort mogelijk ook de Nederlandse- hun operaties zullen moeten afstemmen op Rusland, omdat ze anders het risico lopen te worden neergeschoten door een S-300 raket.

     

    De enige vliegtuigen die een S-300, die een bereik heeft van 150 kilometer, kunnen ontwijken zijn stealth toestellen, en die zijn enkel in het bezit van de Amerikaanse luchtmacht. Die opereert vanuit Turkije echter alleen met F-16’s, die geen stealth technologie hebben. De S-300 kan behalve vrijwel alle Westerse vliegtuigen ook kruisraketten en andere raketten vernietigen.

    Netanyahu: Relatie met Rusland ten goede veranderd

    De komende dagen overlegt de Russische vice-stafchef generaal Nikolay Bogdanovsky met zijn Israëlische collega generaal Yair Golan over de nieuw ontstane situatie, en over hoe beide landen hun militaire operaties zo goed mogelijk op elkaar kunnen afstemmen.

    Gisteren verklaarde premier Netanyahu in een interview met CNN dat ‘wij niet terug willen naar de dagen toen Rusland en Israël tegenover elkaar stonden. Ik denk dat onze relatie is veranderd, en over het algemeen ten goede.’ Op de vraag of hij niet bang is dat de Russische interventie in Syrië voor nog meer instabiliteit zal zorgen –iets waar Amerika en Europa het Kremlin van beschuldigen- antwoordde hij tactisch ‘Ik weet het niet. De tijd zal het leren.’

    Actie als ‘Hezbollah kernwapens dreigt te krijgen’

    Netnanyahu herhaalde wel dat Israël militaire actie zal ondernemen tegen iedere partij die zal proberen om moderne of zelfs kernwapens aan de door Iran gestuurde islamitische terreurbeweging Hezbollah in Libanon te geven. Het was voor het eerst dat een Israëlische premier openlijk erkende dat de mogelijkheid bestaat dat een terreurorganisatie de beschikking zou kunnen krijgen over nucleaire wapens.

    Hoewel Israël en Rusland scherp verdeeld zijn over de rol van Iran –bondgenoot van Assad, en vijand van de Joodse staat- hebben beide landen de zorg over de opkomende, door het Westen gesteunde Soenitische islam - geleid door NAVO-lid Turkije en de extremisten van ISIS en Al-Nusra/Al-Qaeda- gemeen.

    Turkse plannen met Syrië gedwarsboomd

    Vooral voor Turkije is het Russische ingrijpen in Syrië een forse streep door de plannen om Assad af te zetten en zo ruimte te scheppen voor het begin van het herstel van het Ottomaanse Rijk, het ‘echte’ Islamitische Kalifaat. Niet voor niets beschuldigde Ankara Rusland ervan dat een toestel het Turkse luchtruim heeft geschonden (2). Het zijn de eerste schermutselingen die in de toekomst hoogstwaarschijnlijk tot een nieuwe oorlog tussen beide landen zullen leiden.

    Xander

    (1) DEBKA
    (2) DEBKA

    *

    UITLEIDING

    *

    Dames en Heren, komt binnen! De ‘Lutte met den Beir’ gaat dus beginnen.

    In het kattenkot aan de overkant van de Grote Plas ligt de grote zwarte poes op de koer op de loer. Met trillende snorharen van ingehouden woede. Hij - wnt het is een kater - weet, de Beer in de nek vliegen, gelijk staat met zelfmoord plegen, dus trekkenn zijn scherpe nagels diepe strepen in het beton waarop ze ligt. Er moeen inderdaad dringend veel kooltjes uit het vuur gehaald worden, maar de bedoelde bondgenoten willen alleen maar tijd winnen. Tot veel meer zijn ze immers niet in staat. En als blank Amerika straks in trimof die Donald Trump op het schild verheft, wie is dan de pineut?

    *

    Mijn volgend opstelletje zal, zoals beloof, gaan over de uitzuivering van de jaren 1954 van alle vreemde smetten uit de Amerikaanse samenleving. Wat toen een succes was met de arme Spaans sprekende Mexicanen als lijdend voorwerp, zit er misschien aan te komen, als in Europa de omgekeerde vluchtweg wordt ingevoerd.

    Het glas heffen, in deze omstandigheden, zit er echter niet in. Konden we die kat maar ècht uit die bom kijken!

     

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     






    06-10-2015, 17:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2922

    *

    .

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Voor de elfendertigste keer ligt hier in Landelijk Centraal Italië het Internet weer zo plat als een luis onder weer eens een pakbondactie.. ‘Server niet gevonden’….. Ja dat zal wel. Draadloze verbinding nu zelf niet alleen draadloos, maar ook verbindingsloos. Net als een broodje zonder kaas en zonder hesp, maar welleven duur op het einde van iedere maand. Gelukkig is de stroom vandaag nog niet uitgevallen, of in plaats van 24 Volt, nog amper met zoiets tussen de 180 en de 280 Volt. Wat meebrengt, dat de stabilisator van minserie begint te piepen en te schuifelen. Wat dan meebrengt dat mijn honden jankend het huis uitvluchten, verdwaasd door die ultrahoge scherpe tonen waar een mensenoor geen last van heeft.. Wat dan op zijn beurt meebrengt, dat er moet contact genomen worden met de Maatschappij via een (kosteloze) hulplijn waar het mamzelleke van dienst dan antwoordt ‘Ene Firenze’ of ‘Enel Venetia’, en steevast zich vervolgens hoofdschuddend afvraagt waar dat stomme gemeentje van ons dan wel kan liggen. Het is dan ook tamelijk ingeviwwkeld, want dorpjes met de naam van dezelfde heilige bestaan er in dit land wel minstens twintig.

    En inderdaad, na verloop van tijd is alles, als door Gods hand, weer OK, buiten de maandelijkse afrekeningen, die dank zij de ‘vluchtelingencrisis’ stilaan onze middelen dreigen te boven te gaan. Maar op dagen lijk vandaag, donker, droog maar koud, lopen al vlug enkele gelukzoekers uit de naburige leegstaande ‘podesta’ (=boeerderij) in de velden. Carabinieri en Polzia Comunale nergens te zien. Wegens gebrek aan middelen, zegt de Sindaco (=Burgemeester), die voortgaande op zijn uiterlijk, wel de kleinzoon moet zijn van Peppone uit de tijd van Fernandel-Don Camillo.

    Ach die satellietproblemen! Zijn het, nu ze ten aanzien van de hele wereld door Poetin op het potje zijn gezet, dat de cowboys uit Amerika, die willen zeggen bijlange nog niet uitgeteld te zijn? Onmogelijk ook om de hulplijnen van ons servicestation te bereiken. Over bezet! Dat is al bezig van de vroege morgen, en het gebeurt om de haverklap.

    Ja, akkoord, er is dat geweldig onweer geweest met aan de Zurenkust in Frankrijk, met kweetniet hoeveel doden. Op VTM kregen we beelden door van auto’s die als verhakkeld speelgoed in de struiken op elkaar gestapeld lagen. Met François Hollande, het Peuer-Presidentje van jet decadente Frankrijk, die als een filmvedette in de menigte kwistig met andermans geld was komen strooien. Had daarvoor wel 10 dringede vergaderingen met de EU moeten afzeggen. Allemaal in mindering te brengen op zijn maandsalaris. Curieus, dachten we hier: diezelfde storm trok de dagen voordien eerst over Sardinië, maar Sardinië dat is Italië, Italië is het and van die Berlusconi, en over Italië wordt dus in Bruxellabad niets bericht op de zenders alle twee. Wij letten daar al jaren op: in le Douce France gebeurt van alles, in Italia altijd noppes; Nihil. Niente. Sky-verlof? De Franse Alpen. Zon en Middellandse Zee: de Franse kusten. Italia met moiere Alpentoppen? Duizenden kilometers meer zonnig Middellandse Zeestranden? Mais, non, monn cher! Italië is een ver katholiek buitenland en de Moilin Rouge met de jonge mooie borsten is zo veel attractiever….

    Mooi beeld, een wereldschokkend nieuw programma, moest de VRT ons kunnen tonen in een soort komedie met kijkers die bekeken willen worden….

    Het weer is droog en rustig, maar donker en triest. Dus worden tot nader order de telefoons en computers voor de rest van de dag gewoon uitgeschakeld. Wat voor mij, door mijn slecht zicht, meteen ook de totale en algehele uitschakeling meebrengt.

    Het is dus inderdaad al zo ver, dat we over heel Europa, moeten blij zijn, als de cowboys uit Amerika ons onze eigen zuurstof in de lucht hebben gelaten.

    Overdrijven die soms niet een beetje?

    *

    Maar terzake. De bedoeling van dit opstelletje was nader in te gaan op de verwijdering van die vele Mexicanen, door President Eisenhower, verhaal mij totaal onbekend, want iets dat waarschijnlijk nooit heeft gepast in het kader van de Ammerika-verheerlijking door onze Potentaten en hun Slippendragers, de Leugenpers. Maar om eerst een en ander uit te vlooien via Google op Operation Wetback, moet er Internet zijn, en die is er, zoals U waarschijnlijk nu al door hebt, niet.

    Arrivrderci, cari miï…..

    *

     

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    … een onafzienbare stroom illegale immigranten naar Europa. Die mensen, zegt Trump zouden heel goed de nieuwe voorhoede van ISIS in Europa kunnen zijn. Trouwens, zegt Trump hier weer en passant, die kunnen we makkelijk terugsturen. In de VS heeft president Eisenhower met Operation Wetback ook een miljoen illegale Mexicanen terug gestuurd.

    *

    UITLEIDING

    *

    Tja, U zult het hiermee moeten doen. Zonder Internet geen Google, en zonder Google geen voorlichhting over die Dwight Euzehower, de ijzervreter die naast Churchill en Stalin de wereld na Hitler hertekende bij de Conferentie van Malta. Geen te beste job, als U het mij vraagt.

    Maar die uitleg krijgt U. Uitgesteld is niet verloren. Want heel dat verhaal over de als een zeef zo lekke ondergrenzen van de USA is in Europa een gesloten boek gebleven. En Generaal Eisenhower was toch het genie dat ons altijd werd voorgesteld als de Redder van de Wereld?! Hij was, in zijnen tijd, net weg te branden van het Witte Doek. Meestal, of moet ik zeggen, eeuwig en altijjd, in gezelschap van de mondige secretaresse, die, naar we later vernamen, hem uitsluitend bijstond in zijn bedgenoegens. In die zin was hij zelfs geen bigamist, want Moeder de Vrouw was thuis bij de kinderen, terwijl manlief als Opperbevelhebber van de Geallieerde Legers, in Cherbourg het bevel gaf voor De Langste Nacht….

    Die liet er inderdaad geen gras over groeien, want later , terug bij Moeder de Vrouw, leidde hij als President van de USA een voorbeeldig leven. Allez, dat wordt toch gezegd. En zij die het weten, hebben altijd gezwogen…..

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EIN

     






    06-10-2015, 11:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2911

    *

    Dinsdag 6 oktober 2015

    Zaaimaand

    Zon 7u50-19u10

    Z Broeder Isidoor De Loor

    *

     

    *

    Ervaring, volkswijsheid, of oud bijgeloof?

    .

    Een zwarte kraai op de meerpaal, tot daar, maar een zwarte kat op diezelfde meerpaal, en geen schipper die durft uitvaren…..

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Het zou een kleine stap zijn voor de USA, maar een grote stap voor de mensheid. Dezelfde woorden als die van Arlmstrong die voor het eerst voet zette op de maand.

    A propos: die bloedmaan van een aar dagen terug, zou die een goed voorteken voor de Poet zijn geweest, warop die wachtte? Goed v oor de Russische Beer, en dus indirect ook voor ons. Maar, het begin van het einde van Het Beest?

    Enig in de annalen van het Land der Cowboys, het land der Onbegrensde Mogelijkheden. Van het spreekgestoelte va het Witte Huis, met een paar zijsprongen, recht naar de spreekwoordelijke elektrische stoel. Zodat nu eindelijk de Zwarte Medemens, die het goed meent, eindelijk zijn voet naast die der Blanken kan zetten, samen optredende voor het welzijn van alle mensen.

    Maar als U mij toelaat daar iets aan toe te voegen: pas nadat het land der pietrolpompers ‘aan de natuur is teruggegeven’ en herschapen in een zandwoestijn, waar, volgens de Bijbel, geen grassprietje meer groeit.

    Zodat de wereld niet twee keer in dezelfde fout kan hervallen. Als de kop van Het Beest er eenmaal af is, zullen de aanhangers wel vanzelf weer verdwijnen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Trump: ‘Steun Assad, niet de rebellen.’ Eindelijk verstand terug in Witte Huis.

    *

    Gisteren gaf Donald Trump een interessant interview aan Fox News. Trump wil dat de VS weer respect krijgt in de wereld. Om dit respect te krijgen, moet de VS alleen oorlogen gaan voeren die het land kan winnen. Sinds Vietnam is dat niet meer het geval geweest, stelt Trump.

     

    Trump geeft fijntjes aan dat Poetin neerkijkt op Obama, en gewoon Syrië begon te bombarderen, de dag nadat hij het glas had geheven met de zeer ongemakkelijk en kwaad kijkende Obama. Poetin, de sluwe schaker, is Obama steeds een paar zetten voor. Obama wist van niets, zegt Trump. Dat laatste valt overigens te betwijfelen. Maar de situatie was in elk geval zo gekeerd dat Obama niets meer kon. Dat verklaart dat ongemakkelijke gezicht van Obama.

     

    De presentator van Fox News, zit duidelijk op de oud-rechtse lijn, dat wil zeggen Neocon, dat wil zeggen een voortzetting van de Koude Oorlog politiek. Trump tuint daar niet in. Obama steunt rebellen in Syrië die we niet kennen, zegt hij. We kunnen beter Assad steunen, de vijand die we wel kennen. Met andere woorden: Poetin kiest voor de juiste strategie. Daarin moet de VS Poetin steunen.

    Trump maakt hier een ijzersterk punt. Het steunen van de opstand in de ‘Arabische lente’, door Obama, en gesteund door de blinde Westerse pers, heeft geleid tot de huidige chaos. Wie zittende leiders wegbombardeert, als in Lybië, krijgt er ISIS, Moslimbroederschap en Al Qaida voor terug, plus, zoals we nu zien, een onafzienbare stroom illegale immigranten naar Europa. Die mensen, zegt Trump zouden heel goed de nieuwe voorhoede van ISIS in Europa kunnen zijn. Trouwens, zegt Trump hier weer en passant, die kunnen we makkelijk terugsturen. In de VS heeft president Eisenhower met Operation Wetback ook een miljoen illegale Mexicanen terug gestuurd.

     

    Poetin is niet de vijand. De islamitische revolutie is dat wel. Dat is een staaltje gezond denken dat je bij de huidige leiders in de VS, of ze nu links zijn of rechts, niet meer aantreft. Ook wat dat betreft zou een presidentschap van Trump een verademing zijn en vrede brengen waar onder Obama de kans op een derde wereldoorlog met de dag groeit.

     

    Er is inmiddels overweldigend veel bewijs dat die zogenaamde ‘gematigde rebellen’ die door de VS gesteund worden, in werkelijkheid huursoldaten zijn die overlopen naar de best betalende partij. En in het veld blijkt dat eerder ISIS te zijn en de aan Al Qaida gerelateerde groepen. Het is dus heel goed mogelijk dat de huidige voortvarende Russische bombardementen nu gericht zijn op de munitie opslagplaatsen en commandobunkers van rebellen die zogenaamd door de VS aangestuurd worden, maar in werkelijkheid allang in handen van ISIS zijn. (De Russen berichten trouwens met opvallend veel openheid over deze operatie, wat er op wijst dat het voor hen ook een grote PR waarde heeft.)

     

    In dit overzichtsartikel wordt verwezen naar dieper gravende analyses die dat ondersteunen. Uit deze recente rapportage van een Engelsman in Damascus, blijkt dat rebellen inderdaad met het grootste gemak over gaan naar de ISIS kant.

    Met Trump zou eindelijk weer het verstand terugkeren in het Witte Huis.

    *

    UITLEIDING

    *

    Ja, ik weet wel: de brave gematigde kanibalen on der ons, en de vele achterlopers van de achteruitrij regeerders zulle dit niet graag horen. Dat doet er echter niet toe. Het is gewoon het oog voor oog, en tand voor tand, omdat ze nooit, maar dan ook nooit, één woord van afkeer voor hun moordende ‘broeders en zusters’ hebben geuit. Zwijgen was dus ook deze keer duidelijk medeplicjhtigheid. Om nog maar te zwijgen van de stille hoop in hun harten.

    Ik weet natuurlijk ook, dat dit blogje er weinig toe doet. Wat er staat te gebeuren, zal dan ook gebeuren. En als het gebeurt, dan is het heel zeker De Dag der Dagen voor Vlaanderen, om de boien los, de banden breekt, voor de totale Bevrijding te gaan.

    Nog even die duivelse kateer… uit de boom kijken….

    *

     

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    06-10-2015, 10:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    04-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2920

    *

    .

    *

    .

    *

    Met de staart tussen de benen, zoals altijd,als ze verslagen zijn

    *

    INLEIDING

    O, kijk dat eens aan! Die oorlog tegen ISIS, die volgens Obama nog vele jaren kon duren, zit er na amper drie dagen Russische tussenkomst, al bijna zo goed als helemaal op.

    Die dappere helden, die bange burgers, bange vrouwen en bange kinderen afmakend, ALLAHU AKBAR tierden in koor, loopt het dun uit de broek. Ze lopen om weer terug in den naamloze massa te kunnen verdwijnen, zodat ze van daaruit als ‘vluchteling’ naar Europa kunnen uitwijken.

    Daarom moeten vanaf nu de grenen daar potdicht gesloten worden, zodat ze als ratten in de val zitten. Waarna ze een voor een, zonder er veel omhaal hun ophaal aan de gzg en dus hun gerichte straf ondergaan.

    Waarom ook zouden die tegenstribbelen?! Ieder van hen heeft toch voor eenuwig en atijd recht op 72 kakelverse maagden om piepkenduik mee te spelen…..

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Rusland doet in 3 dagen wat het Westen 3 jaar niet wilde doen: ISIS verjagen

    *

    Rusland laat de wereld zien dat het voor een modern leger helemaal niet zo moeilijk is om islamitische terreurgroepen uit te schakelen. De Russische luchtmacht bombardeerde in 3 dagen meer dan 50 ISIS-doelwitten en heeft daarmee bereikt wat het Westen in 3 jaar niet heeft kunnen en vooral niet heeft willen doen: moslimterroristen op de vlucht jagen. Volgens Rusland voert Amerika in werkelijkheid zelfs helemáál geen bombardementen op ISIS uit (2). Ook dat bevestigt wat wij al jaren schrijven, namelijk dat de Westerse gevestigde orde onder leiding van president Obama welbewust de kant heeft gekozen van de radicale islam, maar dit zoveel mogelijk voor de eigen kiezers verborgen probeert te houden.

    De afgelopen jaren kwam het Witte Huis met tal van smoesjes om uit te leggen waarom het sterkste leger van de wereld –althans, zo zien ze dat zelf- het maar niet lukte om de opmars van ISIS te stoppen. Sommigen zeiden dat de regering in Washington niet weer in een oorlog in het Midden Oosten betrokken wilde raken. Probleem: die in Syrië ontstane oorlog hebben de Amerikanen zelf veroorzaakt.

     

    Anderen stelden dan ook dat ISIS, dat door de CIA en de Turkse inlichtingendiensten werd gecreëerd, als werktuig wordt gebruikt om chaos te creëren, de Syrische president Assad op te ruimen en zo de weg vrij te maken voor een pro-Amerikaans Islamitische Kalifaat. Aangezien die laatste twee doelen nog steeds niet zijn gerealiseerd zijn willen de VS, de NAVO en de EU in werkelijkheid helemaal geen einde maken aan ISIS, noch aan andere islamitische terreurgroepen zoals Al-Nusra/Al-Qaeda en de al even extreme islamisten van het Free Syrian Army.

     

    ISIS in paniek

     

    En toen grepen de Russen ondanks dreigementen uit Washington in. Vandaag verklaarde het Russische ministerie van Defensie dat er de afgelopen 3 dagen ruim 50 ISIS-doelwitten zijn gebombardeerd –kijk bijvoorbeeld hier wat er gebeurde toen de Russen bij Raqqah een versterkt ISIS ‘commandocentrum’ hadden gelokaliseerd-, waardoor er in de jihadgroep paniek is uitgebroken en al meer dan 600 terroristen zijn gedeserteerd.

     

    Su-24 en Su-34 gevechtsbommenwerpers hebben zo al tal van ISIS-doelwitten vernietigd, inclusief het hierboven genoemde oorlogshoofdkwartier bij Raqqa. Daarbij werd ook een ondergrondse opslagruimte vol met explosieven en munitie geraakt. ‘Zoals u kunt zien werd de installatie totaal verwoest,’ gaf een Russische woordvoerder uitleg bij de beelden.

     

    Westen verbijsterd

     

    Het Westen kan enkel met verbijstering toekijken hoe de Russen in onvoorstelbaar snel tempo korte metten maken met ISIS. In het huidige tempo zal er waarschijnlijk al over enkele weken amper meer iets zijn overgebleven van een de wreedste moslimgroeperingen die er ooit op deze aarde hebben rondgelopen. We kunnen alleen maar hopen dat de andere, door het Westen gesteunde en bewapende terreurbewegingen –die Syrië zouden gaan ‘bevrijden’ en ‘democratie’ gingen brengen- hetzelfde lot zullen ondergaan.

     

    VS en EU in niets meer te vertrouwen

     

    De gang van zaken toont hoe dan ook óf de enorme militaire incompetentie van de VS en zijn Europese bondgenoten aan, óf het onderstreept dubbel en dwars dat het inderdaad nooit de bedoeling is geweest om ISIS te vernietigen – of misschien wel beide. Daarmee wordt opnieuw bevestigd dat niet de Russische, maar de Westerse media vooral de afgelopen jaren schaamteloze propagandakanalen zijn geworden en in vrijwel niets meer te vertrouwen zijn.

     

    Max Boot, neocon ideoloog van de Council on Foreign Relations, schreef al in februari in Newsweek dat ‘Obama’s strategie in Syrië en Irak niet werkt, omdat de Amerikaanse bombardementencampagne tegen ISIS opmerkelijk ingetogen is.’ Deze week beschuldigde ook de Libanese premier Salam het Westen ervan ‘duidelijk geen ernst te maken’ met de oorlog tegen ISIS. Michel Chossudovsky schrijft zelfs dat ‘de (Amerikaanse) luchtacties NIET tegen ISIS zijn gericht. Het bewijs toont aan dat IS niet het doel is – juist het tegendeel.’

     

    Deze absolute schande van het Westen werd al eerder in 10 seconden samengevat door president Putin in wat één van zijn geweldigste reacties ooit kan worden genoemd, en tegelijkertijd één van de grootste vernederingen voor de Westerse ‘kwaliteits’media was - en daarmee ook van ‘onze’ politici, die ons schijnbaar al jaren glashard voorliegen over wat hun echte bedoelingen met ISIS en daarmee de islam zijn.

    Xander

    (1) Zero Hedge
    (2) Infowars

    *

    UITLEIDING

    *

    Het is maar een idee, hoor, maar waarom zouden wij, Vlamingen van de harde lijn, niet bemiddelen bij de Poet, om hier ‘waarnemers’ naartoe te krijgen die onze o zo slime Bestierders diets te maken hoe men best handelt om Islammers, gematigde en gerfadicalseerde extremisten, er zo diep mogelijk onder te krijgen? Het hoeft daarom niet direct met beestenagons naar Siberie aafgevoerd te zijn, maar een geruchtenmolen in die zin laten draaien zou een goed begin zijn.

    Neen, beste mensen, Digitalia is geen geradicaliseerde Christenhond. Hij is gewoon een realist die dreigt te verzuipen en dus wanhopig grijpt naar elke strohalm die zich aanbiedt. Voor mijn part zeg ik vazn nu voort, met alle Chinezen, maar vast en zeker ook met den dezen!

    Ik wil zelfs de rest van mijn leven binnenspelen al wat met de WOK is bereid, als ik maar van al die kamelenkeutels en dromedarisdrollen verlost ben. Ik wil zelfs de Leer van Confucius bestuderen en op bedevaart gaan naar Pittem, om daar de bescherming af te smeen van de Vlaamse mandarijn en onderkoning, Ferdinand Verbiest, de astroloog.

    *

    .

    Standbeeld van deze bijna vergeten Vlaming in Pittem.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    04-10-2015, 18:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2919

    *

    .

    *

    Obama, ingebetonneerd

    .

    Tussen de omgeslagen bladzijden van de Geschiedenis!

    *

    INLEIDING

    Als ik per ongeluk iets verkeerd doe, hoe klein ook, is dat veel erger als dan gij zoiets doet, dat tien keer erger is. Het mijne is ISIS sterker maken (!) en het Uwe noemt gij dan een ‘tragedie’.

    Aan het woord in bovenstaande zin, is de Russische President Vladimir Poetin, waar hij het duidelijk heeft over de Amerikaanse cowboys. Die vielen gisteren langdurig, formatie na formatie, 15 minuten lang aan een stuk door (volgens Artsen Zonder Grenzen op TV) een duidelijk herkenbaar Rode Kruis hospitaal aan in Afghanistan, dat derde land waar die wereldverbeteraars oorlog gestookt hebben.

    Obama noemt het ‘een tragedie’, maar ik noem het een schande. Een eeuwige onuitwisbare schande op het al schromelijk geschonden imago van Amerika. Een Amerika dat zelfs zijn eigen burgers noch zijn economie niet meer in de hand heeft en dus wanhopig probeert om verder de politieagent va de hele wereld te spelen. Enfin, laten we zeggen, dat het denkt deze rol van Hitler en de Duitse Nationalistische Socialisten te hebben moeten overnemen.

    De Zwarte Ongelukskater zal ‘later’ wel eens tekst en uitleg geven als ‘alles onderzocht is’. Lees: als er min of meer plausibele leugens uitgedacht zijn, en als de wereld het voorval een beetje vergeten zal zijn. Want ondertussen draait de aarde door rond de zon, inzonderheid met de twee toppunten van het moment: de Oekraïne en Irak/Syrië, waar het net als in Afghanistan draait om Het Beest. U weet wel: de ‘godsdienst’ van de ’verrijkers’ die momenteel ‘zonder gevaar’, heel West Europa aan het binnenvallen zijn.

    De Euro Verenigde Nazies, onder de intense leiding van la Märkelina, hebben nog altijd geen andere keus dan ‘rücksichtlos’ via Bruxellabad de dictaten van de Amerikaanse cowboys te volgen. Maar feiten zoals het bombarderen van een ziekenhuis met meer dan 200 potentiële slachtoffers, zal vele ogen voorgoed doen opengaan. Als China en Rusland samen, de twee Beren, de, neen, geen broodjes smeren, maar Het Beest de strot willen afbijten, zal het Volk van West Europa dan niet zelf de Leiding overnemen? Liefst via referenda, of als het werkelijk moet, door de gepaste opstanden, zoals in Berlijn, bij de Hereniging der beide Duitslanden, gisteren 25 jaar geleden?  

    Zou het, puur toeval, niet kunnen dat er tegen volgende week woensdag, 7 oktober, dat is binnen de twee dagen, de goede beslissing valt? Dan herdenken wij (zonder dat de Media of de Regering dat wil), de grootste Zeeslag aller tijden, waar Filips II van Spanje, de zoon van Keizer Karel, onverwacht en preventief de Turken versloeg, die in het najaar van 1571 weer eens uitgevaren waren om Europa te veroveren. Hij wachtte niet af, maar voer hen tegemoet tot in de Golf van Karinthië (Griekenland), waar na een harde strijd, de Turken hun laatste oorlogsvloot zagen verloren gaan. Die zeeslag vond dus plaats, inde omgeving van de Griekse eilanden, waaronder het hedendaagse overbekende Kos. Voor ons, Vlamingen, heeft deze gebeurtenis een bijzonder belang. De Turken hadden namelijk hun moment goed uitgekozen, want precies in die dagen had, Filips II de handen overvol met de bloedige onderdrukking der Zuidelijke Nederlanden.

    ‘Pour la petite histoire’ kan hier nog aan toegevoegd worden, dat Filips II van Spanje aan zijn halfbroer, een zekere Jan van Oostenrijk, de Algemene Leiding van de Keizerlijke Vloot had toevertrouwd. Die ‘halfbroer’ was het resultaat van een korte buitenechtelijke romance van zijn vader, Keizer Karel V met weer eens een andere schone, Barbara Blomberg uit Regensburg. Jaren voordien was uit een andere jeugdzonde van hem, onze bloedeigen welbekende Margaretha van Parma geboren, resultaat van een vluchtige liefde in de bossen van Nukerke bij Oudenaarde. Deze, die eigenlijk Margrietje Vander Ghunste heette, werd later Landvoogdes der Nederlanden, maar bracht de rest van haar dagen door aan de oevers van Lago di Bolsena, waar ze tot op de huidige dag als attractie dienst voor nieuwsgierige toeristen, tussen schilderijen en wandtapijten uit… Oudenaarde. Waarop stadszichten van het Middeleeuws Antwerpen, met duidelijk herkenbaar het Zuiderkasteel…. Tot consternatie van de plaatselijke gids, die beweerde dat het gng over kostelijke kamerbrede Brusselse wandtapijten, droegen die allemaal de dubble brilleglazen, het fabrieksmerk van… Oudenaarde.

    Ach, ‘Vlamingen in de Wereld’: ze verwijzen jammer genoeg allemaal niet naar het heden, maar naar ons glorierijk verleden. Er is Amerika’s eeuwige schande voor nodig, om het nogmaals onder de aandacht te kunnen brengen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/1.2459878

    *

    Obama noemt bombardement op AzG "een tragedie"

    *

    Amerikaans president Barack Obama heeft zijn medeleven betuigd aan de slachtoffers en hun families van het luchtbombardement op een ziekenhuis van Artsen Zonder Grenzen in Kunduz, in het noorden van het Afghanistan. De president spreekt over "een tragedie". Vermoedelijk waren die slachtoffers "collateral damage".

    Artsen Zonder Grenzen (AZG) zegt dat de bombardementen zijn uitgevoerd door de internationale coalitie. Het Amerikaanse leger heeft toegegeven dat het op dat moment luchtaanvallen uitvoerde in het gebied.

     

    Bij de aanval op het ziekenhuis vielen 19 doden en tientallen gewonden.

    AZG eist een onafhankelijk onderzoek, om uit te maken of de slachtoffers werkelijk "collateral damage" waren.

     

    Het Amerikaanse ministerie van Defensie kondigde zaterdag al aan dat het een "diepgaand onderzoek" is gestart naar de gang van zaken. "We zullen de resultaten van de onderzoek afwachten alvorens een definitief oordeel te vellen over de omstandigheden van deze tragedie", staat in het persbericht van Obama.

    *

    UITLEIDING

    *

    Tussen de ‘Krantenkoppen’ op het Internet, moeten zoeken met een vergrootglas naar commenrtaren op dit inderdaad zeer spijtige voorval. Dat AZG daar zo uitgebreid (en vooral zo vroegijdig- op VTM daar mocht op inspellen, is des tee verweperlijker. Of is het gewoon vanwege VTM de vlucht vooruit, omdat dergelijke erge feiten toch wereldwijd nog lange tijd zullen blijven nazonderen?

    Ten oorlog trekken als wildemannen. Begrrijpelijk dat de Islammerij-voorvechters niet willen achterblijven!

    Persoonlijk noot.

    Ondergetekde heeft als peuter in 1940 de Stuka’s meegemaakt. Niet zoeer bewust hun gerichte duikbommen zelf, dan wel de gevolgen ervan. Verwoeste of kapote geschoten huizen en boerderijen, dode en opgezwollen dieren in de weiden rondom: geen mensen, die waren namelijk als eersten al ‘opgeruimd’, naar achteraf blijkt, op last van de Nieuwbakken Overheid. Want de oude Overheid was nog altijd op de vlucht. Huisgeref geslingerd tot in de dakgoten der buren, beddengoed dat flapperde uit de kapotte ramen, bomkraters waardoor de wegen omgeleid dienden te worden. Daartussen zingende jonge mannen et helmen op, gasmaskers aan dee riem, met het geweer aan derr iem, die zongen dat ze ‘gegen Engeland, Engeland’ gingen fahren….

    Verder deden die echter niemand meer kwaad en in hun aardig dialtectisch taaltje, dat we evengoed begrepen als Mimbrgs, probeerden ze overla als beschaafde lui, die ze toch waren, vriendschap aan te knopen. Zonder, zo wist mijn latere schoonmoeder te vettellen die door de linies van de Slag aan de Leie was gefietst om de koeien te melen, met een voorbeeldige gala,terie ten opzicjhte van ales wat een rok droeg. Wat ’n enorm verschil was, zei ze, met de Tommies of de Fransozen die het Arm Belgisch Leger ter hulp waren gesneld. Die lieten zelfs hun afweergeschut in plan, om ergens onder een of andere rok te kunnen scharrelen….

    Ben benieuwd, als het ooit zo ver komt straks, of de ISIS-strijders ook chocolade en snoep zullen uitdelen. Of als we in de rij zullen moeten gaan staan, om als publiek te applaudisseren bij de zoveelste kruiisiggig, steniging, of levend verbranden in stalen kooien. Dat alles, in de naam van een ‘godsdienst’, die er geen s, maar de bewimpeling van een dictatiruaal systeem, de Sharia.

    Maar de reputatie van de Zwarte Ongelukskater uit Hawaï, is he voor altijd verworden tot het sylbool van Het Beest zelve.. Als het begin van een Nieuwe Tijdrekening: 3 oktober 2015, voor of na het doelbrwuste Amerikaans bombardement van het militair hospitaal van het Rode Kruis in Afhanistan. Met als uitleg: wij waren daar om te bombarderen, en het was dat, of onze vriendjes van ISIS toucheren….

    Dus staan de lijnen vandaag, zondag 4 oktober, de dag daarop, de lijnen roodgloeiend, om onder elkaar af te spreken weelke legens eventueel het best zouden kunnen aanslaan. Misschien wel dat er per ongeuk een geïnfiltreerd Taliban in het verkeerd uniform, aan de knoppen heeft gezeten….

    Maar, zo zei ook Voltaire, de humanist van vroege datum: lieg en blijf liegen, er zal altijd wel iets van oveblijven…..

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *






    04-10-2015, 16:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2918

    *

    .

    *

    .

    *

    Net als ‘verrijkt uraanium’

    .

    Een gevaar op zich….

    *

    INLEIDING

    Een ‘verrijking’ en ‘geen gevaar’ blijkt dus wel degelijk te slaan op de volksverhuizers zonder maat of getal, allemaal (behoudens enkele uitzonderingen) te kwalificeren als ‘gematigde terroristen’ die het verschil niet kennen tussen ‘mijn’ en ‘dijn’.

    Onze bloedeigen Bestierders, die we maar altijd voort blijven verkiezen, alhoewel we er vanaf willen geraken (!), hebben jaren geleden de verkeerde keuzes gemaakt en nu blijven ze volharden in de boosheid.

    Deze bollebozen, die ik hier al jaren de Verlichte Grote Verstanden noem, zijn dermate beslagen in het ‘besturen’, dat ze de bijnaam ‘acteruitrij bestuurders’ ten volle verdienen. Dat is zich bij bezig houden met futiliteiten, en het bijzonderste niet, uit ‘het oog verlezen’ laar er compleet onwetend over zijn. Bijvoorbeeld dat niet bij definitie de Islam gelijk staat met geweld, maar dat geweld altijd en overal gelijk staat met Islam. Een kleine nuance die niet doordringt tot in hun Ivoren Torens. Net zoals het niet doordringt, dat voor de ‘drones’ massaal op de markt komen, er eerst een basisreglement moet bestaan. Dat vooraleer er etiketten met zware prijsverschillen inzake kwaliteitsnormen op onze apparaten mogen verschijnen, er een degelijke controle daarop moet bestaan. Zodat er geen imperiums zoals VW of Samsung kunnen dreigen omver te vallen, als de consument later zelf de misbruiken ontdekt.

    Hebben de Heren geen tijd voor gehad. Zijn teveel ‘in debat moeten gaan’, met soortgenoten over ingebeelde zaken, zoals de Opwarming van de Aarde. Of de hongersnood in de wereld, waarvan ze notabene door nalatigheid of besluiteloosheid, zelf de schuldigen zijn….

    Ik sta wel niet in de beste verhouding met het Opperwezen, noch met de wereld der Goden zelf, maar ik denk dat die zich dikwijls de haren uit het hoofd trekken voor al die stommiteiten, of op hun billen kletsen van de pret bij het zien van al die dansende kemels.

    Ik begin zelfs meer en eer te twijfelen aan de Machielse Catechismus, die voorhield dat de Mens een redelijk Schepsel Gods was. Een zware overschatting, naar blijkt. Met zo’n ‘Bestierders’ is de wereld, zoals in de dierenwereld … bestierd, en dus goed voor nageslacht, maar niet geholpen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    EU breekt lans voor de islam: “Verrijking voor Europa in plaats van gevaar”

    *

    Al langere tijd zijn de EU kritische geluiden een doorn in het oog. Vooral wanneer deze zich bezighouden met de islam en de ongebreidelde immigratie. Nu eiste eurocommissaris van Justitie, Vera Jourova, naar aanleiding van een antidiscriminatie-top hardere straffen voor zogenaamde “haatredes”. Haar collega, de sociaaldemocraat en vicevoorzitter van de Europese Commissie Frans Timmermans, zei zelfs dat de islam “Europa zou verrijken”.

    Islam geen gevaar, maar verrijking

    Timmermans zette zich in zijn toespraak duidelijk voor de islam in. Deze zou een deel van Europa en geen gevaar zijn, maar veelmeer een “verrijking”. Ook bespeurt de socialist een toenemende islamvijandigheid in Europa, bijvoorbeeld dat vrouwen met een hoofddoek “uitgescholden en bespuugd” zouden worden. De hoofddoek zou voor islamitische vrouwen deel van hun identiteit en religie zijn. “In een vrije samenleving moeten zij de hoofddoek kunnen dragen”, aldus de vicevoorzitter van de Europese Commissie.

    Maar Europa zou op dit moment ook een toenemend antisemitisme beleven. Joden zouden zich in Europa weer goed moeten voelen en een toekomst moeten hebben. Daarbij vermeed Timmermans het echter de link met de moslims te leggen, die maatgevend verantwoordelijk zijn voor de toename van dit antisemitisme in Europa.

    EU wil internet en kritische partijen monddood maken

    Om beter te kunnen optreden tegen “haatredes” en “haatposts” eisten beide EU-vertegenwoordigers een harder optreden op internet. Maar ook partijen die “haatpreken praktiseren” zouden strenger gecontroleerd moeten worden. Als politici aanzetten tot haat zou de wet in actie moeten komen. Daarmee warmen beide politici bekende eisen van de linksen op, volgens welke kritische stemmen “hatespeech” of “ophitsing” genoemd en daarna verboden moeten worden. Zo hoopt men kennelijk om in het vervolg via de wet alleen nog de “juiste” mening te kunnen verbreiden.

    Bron:

    www.unzensuriert.at

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.word

    *

    UITLEIDING

    *

    Wie best over de opgedane ‘verrijking’ kan oordelen, zijn de landen waar de Islammerij de laatste jaren heeft toegeslagen. Neem het vroegere Perzië uit de tijd van de Sjah en de goddelijk mooie Farah Diba, nu respectievemiijk Irak en Iran. Of geheel Noord Afrika, waar er vroeger, naast kamelen en dromedarissen, ook hier en daar nog een paar Berbers en Bedoe*inen leefden. Of gesluierde Arabieren, die zich het miiefst als vrouwen verkleedden, en juist daarom hun vrouwen liever als woestijntenten zaen rondlopen. Zij keenden wel het woord Testosteron wel niet, maar leefden de overdaad daaraan breddit op. Waarna in de juist stemming om te stenigen, of om koppen te kappen.

    Al die landen leefden in beperkt rustige toestand waarvan wij hier geen last hebben. Tot wij massaal hun pietrol begonnen op te kopen, omdat toen nog het IJzeren Gordijn de bevoorrading daarvan uit SiberiPe uitsloot. Waarna Europa bij de pakken is blijven zitten.

    Maar sedert Amerika na WO II liever Zwart dan Blank is gaan zien, is de Islammerij gepromoot over de hele wereld. Ofwel Zwart, getint of Bruin, meestal met e kont omhoog en het verstand tegen de grond, het beeld is dat de progressieve wereld voor ogen staat. Je bent jong, je wilt iets, er bestaat geen God, en al zeker geen Gebod, dan je eigen IK, en de rest is larie en apekooi.

    We zijn inderdaad nog lichtjaren verwijderd van nieuwe Verkiezingen en moeten het dus blijven uitzingen met de middelen die we nog over hebbzen. Als er te minste geen volksopstand komt, waarbij ‘de Gewapende Arm der Wet’ misschien zelfs onze kant kiest. Omdat het nu eenmaal niet meer anders ka, vòòr we verplicht worden in al onze huizen volksverhuizers op te nemen. Die zulen ons naderhand wel daar wegjagen of vermoorden.

    Maar écht gevaarlijk? Neen, dat zjn ze niet!

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *






    04-10-2015, 13:53 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2917

    *

    Zaterdag 4 oktober 2015

    Zaaimaand

    H. Franciscus van Assisi, Patroonheilige Italië

    Wereld Dierendag

    *

    Het stadje Assisi ligt al vele eeuwen vredig als een smaragd half verborgen in het groen, halfweg de helling van de heuvelrug. Zelfs bij regen schitteren de witte daken van de huizen, de vele kerken en kappelen. Anders dan in de vroege Middeleeuwen, de tijd van de H. Franciscus, blijkt de armoe hier helemaal weg te zijn. Hier beleven we ook, bijna in tastbare werkelijkheid de Fé (Felix Timmermans uit Lier) in zijn beste werken.

    Natuurlijk heerst hier, naast kinderlijke devotie, ook de platte commerce. Maar het valt op, dat in de smalle straatjes meestal alleen vrolijke gezichten te zien zijn. Zo voelden wij ons enkele jaren terug bijna als circusartiesten, toen onze voorgaande Duitse Herder, de Rex, met een paar sprongen tussen het volk, boven op de enorme stadsfontein ging staan drinken en daarna, dankbaar knikkend naar de omstaanders, braafjes terug bij ons kwam. Het was een geweldig beest, maar de peutertjes uit de menigte wilden ineens allemaal een gewillig pootje van hem. Het beest kreeg op slag iets van Bisschoppelijke allures….

    We gaan er graag en veel. Ook omdat de weg er heen zo schilderachtig is. En dat inderdaad wel niet voor de vele gekleurde straatmadeliefjes langs de kant van de weg die als paternosterbollekes bijna elkaars hand kunnen grijpen,. Die staan daar niet als decor, maar om hun liefde te verkopen in ruil voor hun dagelijks brood….

    Ok dàt is het vrome Italië… Geen hemelse Verschijningen zoals in Lourdes, maar sinds Franciscus die er de melaatsen verzorgde en de armen voorthielp (en daaraan zelf ten onder ging), rijkdom gebracht in plaats van miserie. Een andere invulling van het begrip ‘mirakelen doen’: na al die eeuwen nog al die bedevaarders die op zichzelf een bloeiende economie zijn.

    De jonge Franciscus was, voor hij tot inkeer kwam, het in weelde levende zoontje van een rijke lakenkoopman. Vader en zoon reisden toen vaak samen te paard naar Vlaanderen, om er onze wereldberoemde lakenstof te kopen. Ligt daar misschien de aantrekkingskracht van deze schilderachtige figuur voor De Harp van Sint Franciscus van Félix Timmermans en dus ook een beetje, als afgeleide, voor mij?

     

    *

    .

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

    In NIJLEN, zo ongeveer of daaromtrent in de Antwerpse Kempen dicht bij LIER, is men er na de Titan Run nog niet aan uit. Hoekandanaa? vraagt men zich af. Al zullen enkele mensen dat wel binnen enkele dagen zijn, als ze de pijp uit zijn…. Echte titanen dus, die de run tot het einde hebben volgehouden….

    De ‘rattenziekte’ of ‘modderziekte’ schrijft DM, met als ondertitel Leprospirose, is een dodelijke bacteriële infectie. Dat staat daar zo op papier gezwierd, precies of het om een banale verkoudheid gaat.

    Terzake ofwel decadentie, sportiviteit, natuurzucht, hang naar heldendom: Digitalia is daar allemaal geen specialist in. Laten we het dus maar houden op een mengeling van deze vier, en misschien nog vele andere eigenschappen. Als het maar titanisch en stoer overkomt. En het eigen ego streelt. Of leidt het naar het Walhalla van het to-morrow drugsland.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/wetenschap/vrees-voor-massale-besmetting-na-loopwedstrijd-nijlen-a2477383/

    *

    Vrees voor massale besmetting na loopwedstrijd Nijlen

    *

    2.500 deelnemers aan de spectaculaire Titan Run in Nijlen, midden vorige maand, zijn tijdens deze obstakelloop mogelijk besmet geraakt met leptospirose, de zogenaamde rattenziekte of modderkoorts. Alvast drie deelnemers belandden erg ziek in het ziekenhuis. Volksgezondheid heeft uit voorzorg alle deelnemers verwittigd en ook alle ziekenhuizen gealarmeerd, zo melden de Mediahuiskranten vandaag.

     

    De deel­nemers moesten bij de Titan Run over een afstand van vijf kilometer in totaal zestien obstakels overwinnen, waarbij ze door modder én door de Nete moesten ploeteren. En daar is het wellicht fout gelopen. Leptospirose is een bacteriële infectieziekte die voorkomt in de urine van knaagdieren en die zich via water en modder verspreidt. De infectie kan in extreme gevallen organen als lever, nieren en hersenen aantasten, met mogelijk fatale gevolgen.

    **

    UITLEIDING

    *

    Eigenlijk zijn wij in West-Vlaanderen een stuk beter voorzien. In het Casino van Oostende kennen we jaarlijks het Bal die Rat Mort met alles er op en er aan. Die naam stamt uit vroegere tijden, en heeft dus niets te zien, noch met Den Baard van Oostende, noch met Krombeen. Dat zijn wel twee gevaarlijke ongedierten, maar de pest die ze erspreiden is alleen een soort Roodvonkk. Het tkent de mens zwaar, maar men sterft er niet van.

    Wat meer is: ook in West Vlaanderen en dan specifiek in het het IJzerbekken levert de Vlaamse Milieudienst in de persoon van het Toezicht op Waterlopen dermate goed werk, dat er omzeggens geen ratten meer voorkomen. Zelfs tot ver in Frans Vlaanderen, zijnde het stroomgebied van de Ijzer, de Leie en de Schelde. Maar voor die Schelde in Antwerpen komt, heeft ze vele watertjes dooerzwommen….

    Maar aangezien onze regeringen drastisch moeten besparen op hun werkmiddelen, zodat zij de vele aangespoelde gematigde terroristen kunnen onderhouden, blijen nu de ratten in de omgeving van de Nete in het Land der Mérodes de vrije loop te hebben. Zo blijken in Bruxellespad vergeten te zijn dat we in Europa in de vroege Middeleeuwen tweemaal de builenpeulen gehad hebben waarvan de wetenschapster Mevrouw Curie pas in de jaren 1800 ontdekt heeft dat de oorzaak bij de rattenplaag lag. Zelfs de Tempeliers

    Een nieuwe raatenplaag! Weeral een ongemakkelijke waarheid op conto van onze o zo slimme achteruitrij regeerders..

    PS

    We hebben nu dank zj de vooruitgang, enerzijds propere rivieren en beken, maar anderzijds zitten die vol ratten…. Dat is dus de keus tussen de pest of de cholera…..

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    04-10-2015, 09:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    03-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2916

    *

    .

    *

    .

    *

    Als het van Pairi Daisa en Marc Coucke afhangt….

    .

    Mag er dan rap koekenbak van bomen?

    *

    INLEIDING

    Amaai m’n voeten, Gérard! Dat China ons, de Europese Burger, ook zou ter hulp schieten, om schouder aan schouder met de Ivans Het Beest te verslaan, is veel meer dan ik hier in mijn stoutste dromen had kunnen voorspellen.

    Fantastisch nieuws dus, maarre…. De media laten het voorlopig totaal … Links liggen. Om van leer te trekken, veilig (denken ze) achter de brede rug van de Zwarte Ongelukskater uit Amerika, die blazend en krabbend naar Rusland opspringt wegens hun optreden in Syrië, zijn achtertuintje, waar hij in afspraak met zijn Arabische vriendjes, al jaren de burgeroorlog blijft aanwakkeren ten einde de wereld vol te stoppen met getrainde Jihadisten..

    Vervang in al die berichten ‘Syrië’ door ‘Polen’ en je waant zich meteen midden in het scenario van de jaren 1938-1939. Één groot verschil: toen waren wij bij ‘de goeien’, nu automatisch bij ‘de slechten’ die dansen op de muziek van de CIA. Want het zijn onze goede vrienden uit Amerika en niet Hitler, die aansturen op een nieuwe en beslissende wereldoorlog. Een nog groter verschil is, dat deze 3 mogendheden ieder de atoombom bezitten, wat niet het geval was in 1940.

    Als U daarbij overweegt dat Amerika & C°, wij dus, de meest labiele zijn van deze drie, dan weet U ook wie het eerst de trappers zal verliezen. Die initiatiefnemers van het Groot Geweld zullen dan uiteindelijk, gemeten met mathematische maatstaven, aan het kortste eindje trekken. Want twee tegen een. Geen kermisattractie, met ‘De Lutte met den Beer’ of zo, maar een Apocalyps die wel eens het einde der Tijden zou kunnen worden.

    Het rare is ook, dat deze twee gewend zijn van eerst te handelen, en dan pas over te schakelen op bilaterale gesprekken, zoals dat heet…. Het zijn koele kikkers met heel preciese bedoelingen, en geen halfslachtigen die enerzijds en anderzijds, zeggen zowel de geit als de kool te willen spanen….

    Neen, ik ben er niet gerust in.

    Alhoewel in Centraal Landelijk Italië deze tropische storm waarschijnlijk voor hij aan land kolt, al behoorlijk zal bekoeld zijn.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Ook China gaat islamitische terreurgroepen bombarderen in Syrië

    *

    Eerst Chinese militaire actie ooit in het Midden Oosten – VS en EU dreigen met aanhoudende steun voor islam aan verkeerde kant van de geschiedenis te komen staan

    China heeft Rusland vandaag laten weten dat het binnenkort J-15 gevechtsbommenwerpers naar Syrië stuurt om islamitische terreurgroepen te bombarderen. Bovendien heeft Irak de Russen een luchtmachtbasis aangeboden om te gebruiken voor aanvallen op ISIS. Overigens is ISIS zeker niet het enige doelwit van de Russische-Chinese-Iraanse-Iraakse-Syrische coalitie. Ook de door het Westen gesteunde moslimrebellen van onder andere Al-Nusra/Al-Qaeda zijn het doelwit (2). Daarmee komen de VS en de EU met hun aanhoudende steun voor de islam steeds duidelijker aan de verkeerde kant van de geschiedenis te staan.

     

    De J-15 bommenwerpers zullen opereren vanaf het vorige week zaterdag in Syrië aangekomen Chinese vliegdekschip Liaoning. De Chinese bombardementen zullen Beijings eerste militaire gevechtshandelingen ooit in het Midden Oosten zijn.

    Gisterenavond verklaarde de Chinese minister van Buitenlandse Zaken Wang Yi in de VN Veiligheidsraad dat ‘de wereld niet met de armen over elkaar aan de zijlijn kan blijven staan, maar ook niet willekeurig tussenbeide moeten komen (in de Syrische crisis).’ Dat was impliciete kritiek op met name de Verenigde Staten, dat samen met Europa, Turkije en de Arabische Golfstaten de bloederige burgeroorlog in Syrië heeft veroorzaakt.

    Russische troepen en vliegtuigen naar Irak

    Tegelijkertijd zei de Iraakse premier Haider al-Abada tegenover een Amerikaanse nieuwszender dat hij Russische troepen in zijn land zal verwelkomen om ook in zijn land tegen ISIS te vechten. Daarmee wil hij het Kremlin de kans geven om de 2500 Tsjetsjeense moslimstrijders die aan de kant van ISIS vechten uit te schakelen.

    Vorige week berichtten we dat Rusland, Iran, Syrië en Irak een gezamenlijk coördinatiepunt, een ‘war room’, in Baghdad hebben opgezet om hun militaire operaties in Syrië en Irak te coördineren en voor een veilige doorgang van de vele Russische en Iraanse luchttransporten naar Syrië te zorgen.

     

    Irak en Rusland zijn het tevens eens geworden over het gebruik van de Al-Tawaddum luchtmachtbasis in Habbaniyah, 74 kilometer ten westen van de Iraakse hoofdstad. Deze basis zal gebruikt worden als vertrekpunt voor Russische bommenwerpers en om de luchtcorridor boven Irak te beveiligen. Bijzonder: dezelfde luchtmachtbasis wordt al jaren gebruikt door Amerika, dat nog zo’n 5000 troepen actief heeft in Irak. (1)

     

    ISIS gecreëerd door VS, Turkije en Saudi Arabië

     

    De snelle Russische en Chinese militaire opbouw in het Midden Oosten zou Westerse burgers, die voor het overgrote deel helaas nog steeds naïef de politici en massamedia geloven, moeten laten nadenken waarom het Amerika, Europa en de NAVO na jaren nog steeds niet gelukt is om de islamitische terreurgroepen zoals ISIS zelfs maar een forse nederlaag toe te brengen, laat staan te verslaan.

    Zoals we al geruime tijd berichten komt dit omdat president Obama dit nooit van plan is geweest, en de spaarzame acties tegen ISIS enkel voor het publiek zijn bedoeld. ISIS werd door de CIA en de Turkse inlichtingendienst opgezet en door Saudi Arabië en enkele andere Golfstaten gefinancierd om de Syrische president Assad ten val te brengen en tegelijkertijd zoveel mogelijk chaos te creëren, om zo ruimte te scheppen voor de komst van het echte Islamitische Kalifaat.

    Massale migrantenstroom bedoeld om Europa te islamiseren

    En passant bereikten Washington en Brussel nog iets anders, namelijk een massale ongecontroleerde stroom moslim migranten naar Europa, waarmee de EU hoopt definitief alle tegenstribbelende en zich tegen een Europese superstaat verzettende autochtone volken te overspoelen en hun grenzen, identiteit, culturen, welvaart en vrijheid te verpletteren onder de ijzeren vuist van de gelegenheidscoalitie tussen ‘links’ en de islam.

     

    VS en EU met aanhoudende steun voor islam aan verkeerde kant geschiedenis

     

    Nu Rusland en China wél serieus werk maken van de aanpak van moslim terreurgroepen, en de Amerikaanse-Europese-Turkse-Arabische langetermijnplannen voor het Midden Oosten –een pan-Arabisch Soenitisch-Islamitisch Kalifaat dat ook een groot deel van het dan geïslamiseerde Europa omvat- dreigen de VS en de EU in toenemende mate aan de verkeerde kant van de geschiedenis te komen staan. Het is alleen nog de vraag of de doorsnee Europeaan daar nog tijdig achter komt voordat de Westerse globalisten opnieuw een verwoestende wereldoorlog op zijn continent ontketenen.

    Xander

    (1) DEBKA
    (2) DEBKA

    *

    UITLEIDING

    *

    Dat met de Islam er geen vrije keuze meerr is, wordt hier al jaren beschreven. Niet omdat Digitalia iets tegen die mensen zou hebben, maar vanwege hun veroveringszucht. De Islammerij een is geen godsdienst, maar een ams godsdienst vermomd totalitair systeem, dat dodelijk is voor zijn omgeving.

    Straks komen weer de verjaardagen van de slagj bij Poitiers (632 - Karel Marte l) en bij Lepanto, twee van de vier veldslagen waar de Christelijke legers de hen opgedrongen slagvelden als overwinnaars konden verlaten. Daartussen liggen automatisch sedert de 1400 jaar van het bestaan van deze verderfelijke Leer ook de vele nederlagen van onze kant. Zodat we mogen stellen dat de Islam voort durend in oorlog is met iedereen. Waarom zou daar nu verandering in komen?

    Ook ‘oner’ betere wereldoorlogen gingen om macht tussen de Europese Saten. Maar beide legers droegen op de koppelriem de tekst ‘God met ons’, elk in hun eigen taal. Ze spraken wel niet dezelfde talen maar ze luisterden naar dezelfde muziek, en ze bewonderden elkaars kunstwerken. Na de oorlogen hielpen ze elkaar hun landen weer op te bouwen. Veldslagen waar de Islammerij als overwinnaar uit de slag kwam, worden een begin van de totale vernietiging van dat volk.

    Het is misschien een boutade, maar het komt hierop neer, dat voor de Islam hij ooit zijn oog heeft laten op vallen, voor eeuwig om de Islam toebehoort. Hij zegr er een gebedje op, en klaar is Kees.

    Als de landen die beiden de Beer als zinnebeeld hebben, hun taak naar behoren uitvoere, kan nu misschien de loop der geschiedenis een andere wending krijgen, waarbij we spijtig genoeg de slogan van Stalin moeten overnemen, datt één dode een drama is, maar dat 1 miljoen doden: een statistisch gegeven is. Wij, de Russen nog de Chinezen hebben dit gewild. Maar wie slagen uitdeelt mag er ook terug verwachten.

    In Amerika is er talent genoeg aanwezig, en graan om het orkaan te weerstaan….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     






    03-10-2015, 17:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2915
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    *

    .

     

    *

    .

    Pro-ISIS demonstratie – in ‘ons eigen’ Den Haag. Of was u alweer vergeten dat de autoriteiten toen ook al niet ingrepen?

    *

    INLEIDING

    Stilaan lossen de kunstmatige mistgordijnen op in de opkomende waarheidszon.. Eerst, zo klonk het alom, ging het om ‘humanitaire hulp’. Liever 10.000 vluchtelingen meer dan 100 lijken in Body Bags, volgens Kareltje De Klucht. Want het ging om de slachtoffers van oorlogen in verre landen. Oorlogen die we notabene zelf, onder leiding van Amerika en zijn bondgenoten, hadden in gang gezet. Eerst wijlen Sadam Houssein in Irak, later wijlen Kolonel Khadafi in Libië, en laatst hij die niet wijken, Assad in Syrië. Elk om beurt in ongenade gevallen bij de Cowboys uit Amerika of de rijke vriendjes uit de pietrollanden van de rijke Nonkels uit Amerika. Later bleek al dat volk ‘op de vlucht’ meestal te bestaan uit avonturiers en gelukzoekers, het werk was van ‘mensensmokkelaars’ en West Europese maffia. E en toen ze altijd maar bleven komen, tja, en dat ze zelf, eenmaal aangekomen, begonnen eisen te stellen, dan wisten alle willoze Euro-Bestierders er niets anders op te vinden, dan de grenzen helemaal wijd open te zetten. De tijd drong dus. Om er op de kortst mogelijke tijd zoveel mogelijk binnen te halen, zelfs met behulp van onze eigen oorlogsvloten….

    Al wie achter de maskers de ware intenties wilde blootleggen, werd meteen verguisd als xenofoob, racist of haatzaaier. Geloof, werd gezegd, was een privézaak en een mensenrecht die niemand aanging. De Islammerij-aanhangers die binnenstroomden, waren, dat zag je zo, gematigde Moislimmers die in de Koran alleen maar de menslievende gedeelten lazen. En zij die er met bommen en kogels anders over dachten, waren ‘geradicaliseerden’, vereenzaamde enkelingen genoemd, die hun eigen waanideeën in realiteit wensten om te zetten. Ze werden ‘terroristen’ voor het goede doel genoemd. Geen extremisten, maar gematigden.

    Gematigde terroristen dus….. Moslims waarvan het laagje vernis van de Beschaving vlugger dan bij de rest al was vergaan….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Zo kunnen als vluchtelingen vermomde ISIS-terroristen heel Europa lam leggen

    *

    Tot nu toe gaat het om vecht- en steekpartijen, aanrandingen en verkrachtingen binnen en buiten asielzoekerscentra, geweld tegen hulpverleners en politieagenten, plunderingen van enkele supermarkten en het intimideren, bedreigen en beroven van autochtone burgers. Dat is echter slechts het allereerste begin. De inmiddels al vele duizenden als vluchtelingen vermomde ISIS terroristen wachten namelijk totdat ze met zoveel mogelijk zijn, dus tot het moment dat Europa zó overvol zit, dat het geen andere keus meer heeft dan de grenzen af te sluiten. Kort daarna komt ‘Dag X’, en zullen vele tienduizenden ISIS ‘asielzoekers’ onze steden en straten overspoelen en met extreem grof geweld en terreur onze complete samenleving lam leggen.

     

     

    ISIS-terroristen wachten totdat ze met zoveel mogelijk zijn

     

    Een lezer van Hartgeld.com beschrijft in een commentaar een even reëel als angstwekkend scenario, wat Europa al binnen enkele jaren te wachten zou kunnen staan.

     

    De ISIS-terroristen die nu al in Europa zijn slaan nu nog niet toe, omdat ze nog met te weinig zijn en nog niet zoveel schade kunnen aanrichten voordat ze worden gestopt. Hoe langer de EU de grenzen onbewaakt en openlaat en zo de asielzoekerstsunami blijft aanmoedigen, des te meer als vluchtelingen vermomde jihadisten en andere misdadigers onze landen infiltreren.

     

    Dat zijn de zogenaamde ‘slaapcellen’ die enkel wachten op ‘Dag X’, het moment waarop de Europese samenlevingen dreigen te bezwijken onder de last van miljoenen immigranten en alsnog de grenzen worden gesloten. Zoals het er nu uitziet, gezien de vastbeslotenheid van de politiek om de poorten wagenwijd open te houden, zou dat in theorie ook nog een paar jaar kunnen gaan duren.

     

    Dag X: Golf van aanslagen leggen land lam

     

    En dan komt ‘Dag X’. Er zijn slechts een paar procent ‘verwarde’ mannen voor nodig die vastbesloten zijn om zoveel mogelijk chaos te creëren. Nietsvermoedende mensen zullen zomaar op straat worden aangevallen of omvergereden (zoals eerder dit jaar in Graz). Reizigers in treinen (Thalys), bussen en stations zullen worden neergestoken, in elkaar geschopt en aangerand. Hele bendes migranten dringen supermarkten, winkelcentra (IKEA in Vasteras, Joodse supermarkt Parijs), scholen (Joodse school Toulouse), kerken, ziekenhuizen, zwembaden, kantoren en andere openbare gebouwen binnen, vallen de daar aanwezige mensen en kinderen aan en maken zoveel mogelijk slachtoffers.

     

    Auto’s worden vernield en in brand gestoken, ruiten worden massaal ingegooid. De eerste mensen worden in naam van Allah en Mohammed met uit bouwmarkten gestolen hakbijlen onthoofd. Diverse gebouwen, wegen, spoorlijnen, bruggen, electriciteitshuisjes en industriële objecten worden getroffen door aanslagen met auto’s en zelfgemaakte bommen. De daders zitten er totaal niet mee of ze worden gepakt en worden zelfs het liefste neergeschoten, aangezien ze zich dan verzekerd denken te weten van 72 maagden en oneindige seks in het islamitische paradijs.

     

    Totale paniek, bedrijven en scholen blijven leeg

     

    Door de golf van aanslagen breekt er totale paniek uit. Immers, waar je ook gaat, je kunt overal een groep Allahu Akbar schreeuwende moslimterroristen tegenkomen. Al na een paar dagen blijven steeds meer mensen weg van hun werk en blijven de meeste scholieren thuis. Supermarkten en andere publieke centra worden gesloten. Energiecentrales, waterzuiveringsinstallaties, ziekenhuizen en cruciale overheidsgebouwen worden in alle haast streng bewaakt door agenten en soldaten.

     

    Hulporganisaties zoals het Rode Kruis, maar ook de brandweer en politie, staan machteloos, aangezien die al volledig waren uitgeput door de zorg voor en begeleiding van de enorme massa nieuwkomers uit het Midden Oosten en Noord Afrika. Voor hun eigenlijke taken is nog nauwelijks tijd en geld overgebleven.

     

    Regering op TV: blijf kalm, recht in eigen hand nemen wordt bestraft

     

    Dan komen de premier en verantwoordelijke ministers op TV, die de bevolking oproepen kalm te blijven en vooral niet het recht in eigen hand te nemen. Zelfverdediging zal ook dan niet worden getolereerd en keihard worden bestraft. Hetzelfde geldt voor demonstraties bij asielzoekerscentra en moskeeën. Ondertussen wordt beloofd de daders te pakken en de controle zo snel mogelijk te herstellen.

     

    Hebben we tegen die tijd een extreemlinkse regering met bijvoorbeeld D66, GroenLinks, de PvdA en de SP erin, dan kunnen we beelden verwachten van ministers die zich in moskeeën verontschuldigen en zich haasten te verklaren dat alles wat in de naam van de islam wordt gedaan helemaal niets met de islam te maken heeft.

     

    Vrijwel niemand die hen dan nog gelooft, maar critici zullen allemaal worden weggehouden en doodgezwegen door de media, die ook dan kosten nog moeite zullen besparen om het totaal gefaalde multiculti sprookje overeind te houden.

     

    Begin van het einde

     

    Het valt niet moeilijk voor te stellen dat dit het begin van het einde van onze samenleving zal zijn, want wat gebeurt er als na de eerste aanslagen de honderdduizenden asielzoekers uit hun opvangcentra breken en al plunderend en vernielend door onze straten trekken, en hele wijken, dorpen en zelfs complete steden veroveren? Dan zal de overheid geen andere keus hebben dan de staat-van-beleg af te kondigen en het leger in te zetten.

     

    Sommigen van u denken nog steeds dat dit enkel onnodig angst zaaien is en dat dit hier nooit kan gebeuren. Hardnekkige ontkenners adviseren we niet alleen de vele YouTube video’s van door Europa trekkende agressieve asielzoekers te bekijken, maar ook eens wat verder over de grenzen te kijken naar landen en gebieden zoals Libië, Nigeria, Egypte, Algerije, Soedan, Somalië, de Gazastrook, Libanon, Jemen, Saudi Arabië, Irak, Iran, Syrië, Afghanistan, Pakistan en al die andere landen waar de islam het voor het zeggen heeft. Is wat daar gebeurde en gebeurt echt wat u ons land en ons volk ook toewenst?

    Xander

    (1) Hartgeld.com

    *

    UITLEIDING

    *

    Om een boom rap en geniepig te doen afsterven, beschadigt men best zijn wortels. Met pietrol bijvoorbeeld. Als dan een andere ingevoerde boom er naast goed verzorgd wordt, is de eerste boom zeer vlug uit de collectieve memeorie verdwenen. Geschiedenis, en vooral die van eigen bodem, is de wortel van de boom van onze Beschaving. Terwijl de takken kunnen vergeleken worden met de uitingen van onze rijke Cultuur. De inlandse boom is krachtdadig, de ingevoerde boom beperkt zich tot de bladzijden van de Koran. Aldus is alle Wetenschap die niet in de Koran staat, pure Goldslastering en het werk van Ongelovige Honden….

    Zo gezien, is het normaal dat men al vele jaaren geleden het vak Geschiedenis meestal heeft geschrapt uit zowel de ‘Eindtermen’ van het Lager als van het Middelbaar Onderwijs. Wel heeft men overal in de platts de meisjes tussen de jongens gezet, om op die manier een vroegere volwassenheid te bereiken. Met als gevolg, dat de jonge volwassen vrouwen in hoge mate de mannen overtroeven in de meeste intellectuele beroepen. Iets dat da na enkele tientallen jaren met veel spijt moest worden vastgesteld door de Heren der Schapping…. Iets wat de mannenwereld dempt, voor de “Sharia”’ dat doet. Vrouwen integendeel, eenmaal gesluierd van kop tot teen, zullen die ook wel een toontje lager zingen na hun Lager Onderwijs. De jeugd van tegenwoordig weet dus niet eens meer wat er kort voor hun geborte gebeurd is, noch kennen ze meer van aardrijkskunde dan de dichste dorpen rond hen waar er festivals plaats vinden, of de vele tropische stranden waar de luxe hen naartoe bregt.. Tenzok het gaat over helden van het witte doek, sporthelden of zang en jankpot helden met jungle-muziek. Is dagelijks na te gaan bij BLOKKEN van Ben Crabé. Oudere kandidaten weten automatisch aan welke 2 landen de Provincie West Vlaanderen grenst. Jongeren blijven het antwoord schuldig….Wie onze Eerste Kong was????? Wie won op Wimbledon 20 jaar geden? Ha, dat weten ze, maar die koning?

    Het is inderdaad beter, om lege hoofden vol te stoppen met helemaal niets, dan met Algemene Kennis en dus hun eigen Geschiedenis. Zo staat de massa open voor de Leer van Het Beest.

    Want dat weten onze Besierders wel degelijk, al bestrijden ze met man en macht de wetmatigheid eigen aan hun eigen Volk. De menselijke natuur hunkert instinctmatig altijd en overal naar een Opperwezen, en die wordt hen nu stilzwijgend aangeboden door de Islammerij….

    Schots, Slinks en scheef, met de rug naar de Toekomst zonder toekomst…

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     

     

    03-10-2015, 13:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2914

    *

    Zaterdag 3 oktober 2015

    Zaaimaand

    H. Gerard van Bronium, Hoveling Graaf van Namen

    *

    1/10/1189, dus eergisteren, herdachten we Gerard van Ruddervoorde, 10de Grootmeester der Tempeliers, gesneuveld bij het beleg van Akko.

    Het is zijn wapenschild dat u hier regelmatig bij mij vindt, als overstap van die glorieuze tijd naar de huidige situatie, waar zowel het Kruis als de Vlaamse Leeuw voor de tweede maal dreigen te worden verslagen door Het Beest.

    Moge deze vergeten held voor velen de aansporing zijn, om vooral in de Eerste Kruistocht (1096-1099) kennis te maken met de meest roemrijke bladzijden uit onze Vlaamse Geschiedenis.

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Gedurende de Wereldoorlogen alle twee moesten de dagbladen die van de Bezetter nog mochten verschijnen, een uniek eerste druksel presenteren op de Ortskommandatur. Wat niet door de beugel kon, werd er uit geknipt. Met de schaar.

    En zo verscheen er regelmatig een dagblad met een blanco ruimte, waar dat artikel zou gestaan hebben. Tamelijk opvallende censuur dus.

    Nu gebeurt dat heel wat minder opvallend. Eerstens omdat de media globaal het Regime, hun Broodheren innig zijn toegenegen, en secundo, omdat één telefoontje of één mailtje naar de Hoofdredacteur ruim genoeg is. Zo komt het, dat je de indruk hebt, dat alle dagbladen elkaars kopij zijn met alleen maar een andere naam bovenaan. Alleen de TV-zenders hebben daar geen last van, want zij zijn de Stem en het Geweten van de Overheid zelf. Alleen de kopstukken van de kleurpartijen staan nog hoger.

    Gelukkig zijn er nog de ‘burger spreekbuizen’, waaronder de vele internationale politieke blogs op het Internet. Ongrijpbaar voor de Inquisitie. Die brengen een totaal ander beeld van het nieuws, waar vele meningen aan bod komen. Maar waar je meteen ook de schapen van de bokken kunt onderscheiden….. Je ziet al rap wat voor vlees je in de kuip hebt, schots, scheef en Sinkx, wazig enerzijds en anderzijds, redeloos tegen al wat nobel is, of integendeel, recht voor de raap en dus voor het eigene. De poenscheppers of succesjagers haal je er zò uit.

    Helaas, dat alles vormt een lelijke doorn in het oog van het Regime. En dus wordt er ook daar aan gewerkt. Het wordt in de vrije landen ons net als vroeger achter Het IJzeren Gordijn. Alleen de Stem van God himself zal nog mogen worden gehoord: die van Bruxellabad, de Stad aan de Zenne.

    We kunnen zelfs voorlopig nog altijd om wapens roepen. Later kunnen we, moest dat verkeerd uitdraaien (wat we niet hopen….), net als de jonge Wilfried Martens, beweren dat het om symbolische wapens ging.

    Weet U, het is een volks gezegde, dat zegt dat wie ban g is, ook slaag krijgt. Maar persoonlijk heb ik liever dat de vijand dat ook weet. Er zijn immers al meer dan genoeg dommekloten en fluiters in het donker op de wereld….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Daily Mail: “Waarom ik denk dat de EU op het punt staat uiteen te vallen.”

    *

    Hoe ik ook probeer, het lukt mij niet om de originele tekst van dit artikel tevoorschijn te halen. Ik kan het dus niet lezen, maar ik vermoed dat de inhoud enigszins te vergelijken valt met de artikelen van Jean Wanningen op Follow the Money: de EU staat op de rand van instorten. Ik kan me nauwelijks voorstellen dat de krant zou censureren, gezien andere EU-kritische artikelen in de Daily Mail (het begrip euro-geddon vond ik leuk gevonden), maar op de één of andere manier lijkt het alsof de censor met een grote schaar bezig is geweest om te voorkomen dat ik het zou lezen. Omdat tegenwoordig de werkelijkheid nog krankzinniger is dan het eerste boek of de eerste film denk je meteen aan doelbewuste censuur. Dat hoeft niet meteen daadwerkelijk met een schaar te zijn. Iets in de vorm van een telefoontje uit Brussel kan ik me ook voorstellen. Je zou er paranoïde van worden.

    Als er op YouTube weer een filmpje is verwijderd omdat de censor van mening is dat het slecht voor ons is dat wij het filmpje zouden zien, zou je toch dat YouTube gaan boycotten en er zijn ook mensen die dat welbewust doen. Het idee dat berichtgeving niet gestuurd wordt en het beroep van journalist een doodnormaal en eerbaar beroep is, is op z’n laatst sinds Orwell – 1984 volledig achterhaald. Ieder heeft z’n eigen belangen en soms verkoopt hij/zij deze aan de machthebbers.

     

    Als reactie op het filmpje Live 2 Die (verwijderd van Youtube!) stelde @Harry dat het gaat om het benoemen. Bijvoorbeeld: de momentane instroom van migranten die door de mainstream media “vluchtelingen” genoemd blijven worden, terwijl het merendeel dat volgens de VN en de EU niet is. Dat is wat de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken deed tijdens een persconferentie bij diezelfde VN: ‘benoemen’ en Vlad Tepes haalt dan ook dit aspect naar voren; wat we nu zien is een massale volksverhuizing en wordt door de Hongaarse minister dan ook zo benoemd:

     

    Vlad Tepes schrijft bij het korte filmpje:

     

    “Dit is natuurlijk precies de boodschap die Majoor Coughlin er in zijn verschillende presentaties over de islam en islamitische organisaties probeert in te stampen. Als je niet de naam van de vijand kan benoemen, als je niet kunt herkennen waar je naar kijkt, kun je onmogelijk merken dat er iets aan je aandacht ontsnapt”.

    Door:
    “Vederso”

    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    Bron:
    http://vladtepesblog.com

    *

    UITLEIDING

    *

    Bij het voorliegen van de massa, zouden er toch enige bijken van intelligentie moeten doorschemeren. Heet ter ziele gegane Nazi Propagandaminsterium was daarin een echte as. Vandaar de naam: de As-Mogendheden, die dus niets te zien hadden met de As Rome-Berlijn. Nooit meer te evenaren. Zo bracht Veldmaarschalk Rommel zijn Afrikakorps aan land in een Noord Afrikaanse haventje, en liet de 30à 40 pantsers die hij meebracht, urenlang door de straten van dat stadje urenlang rondjes rijden. ’s Aderendaags blokletterden de kranten in Londen en in New York, dat de Woestijnvos met vle honderden tanks was geland…. De werkelijkheid was, dat hij, om zijn legertje in beweging te houden, op tijd en stond bij de Geallieerden brandstof diende te gaan bunkeren en links en rechts zo’n veldeslagje uitvond om dat te camoefleren. Iedere keer Pîekens troef, en hoe meer Montgommery rondjakkerde, des te vlugger ontsnapte de woestijnvos iedere keer.

    Nu zijn de goeien, wij dus, veel lomper. De ISIS-vrienejes van onze vrienden, de Amerikanen, verspreiden foto’s van ‘burgerslachtoffers, waaronder kinderen’, die Poetin zou gemaakt hebben met zijn boombardementen, nog vòòr die vliegtuigen waren opgerstegen. Van twee zaken een: ofwel is Poetin ’n hele rappe, ofwel liegt men daar dat de stukken in het rond vliegen…

    Ha, ik weet het al. Die kemel komt, doordat de Amerikanen geen goede censureerderrs zijn….Als gewezen KGB-agent weet de Poet dus wel beter…

    *

    PS

    Aanhangers van Het Beest, die in 1389 de laatste vesting van de Kruisvaarders in het H. Land veroverden, zijn, o schande, thans misschien gehuisvest in het Kasteel van de Eerste Koning van Jeruzalem in 1099, Godfried van Boonen (Boulogne), die gehud was met de Prinses van… Boukillon. Ook al iemand die tot (belg’ genaturaliseerd is, zelfs zowel 1.000 jaar voor dat land uitgevonden werd…

    Deze opmerking, om maar te zeggen hoe ver het geseld is met de Islamitische Bezetting….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    03-10-2015, 08:41 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    02-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2913

    *

    .

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Voor wie ooit een eigen huis gebouwd heeft, en voor het timmerwerk bij een goede vakman terecht kwam, weet wat de soortnamen ‘pichpine’ en ‘oregon’ voor staan. Oregon bleek worm-vrij te zijn en heel degelijk in het onderhoud. Dat die houtsoort al-dan-niet uit de Staat Oregeon kwam, deed er echt niet toe. Voor het digitaal tijdperk wisten we namelijk niet zo goed waar dat boerengat eigenlijk lag. En ook nu weten we nog niet (want het wordt verzwegen) of men daar overwegend Katholiek of Katholiek is.

    Rond de schietpartij van de dag, deze keer dus in Oregon, vermijden de gazetten ook om deze vraag te benaderen. Maar zijdelings kunt U het een beetje aan Uw elleboog voelen. President Obama, van nature Islammer, is razend, en voor het schieten begon (zegt een getuige) informeerde de dader zich over de godsdienst van hen die hij, ingevolge de instructies van de Koran, ging afslachten. Let op zijn foto, hier bovenaan: het kan zelfs die vriendelijke jongen geweest zijn uit Uw eigen straat.

    Aan de namen (the Cristian Names, zoals dat in Amerika luidt) van de slachtoffers zoude we al meer weten, maar, zo schrift DM, in dergelijke massamooorden duurt het altijd minstens 24 uur voor die bekend gegeven worden….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/woedende-obama-dit-is-op-een-of-andere-manier-routine-geworden-a2475472/

    *

    Woedende Obama: "Dit is op een of andere manier routine geworden"

    *

    De Amerikaanse president Barack Obama heeft zijn medeleven en woede geuit na de schietpartij op een universiteit in Oregon, waarbij tien doden vielen. Obama zei afgelopen nacht dat de Verenigde Staten het enige land ter wereld zijn waar om de zoveel maanden een soortgelijke schietpartij plaats voorkomt. Obama sprak van een "routine" en "een politieke keuze die we maken, dat we dit elke paar maanden toelaten".

    Het was een bijzonder gefrustreerde en kwade Obama die gisterenavond de pers toesprak in het Witte Huis. "Er is opnieuw een mass shooting in Amerika geweest", zo sprak Obama somber. Bij de schietpartij op Umpqua Community College kwamen tien mensen om het leven. Volgens Obama zijn gebeden niet genoeg en is er woede nodig om volgende schietpartijen te voorkomen. Hij zei dat het inmiddels routine is geworden voor Amerikanen om over zulke schietpartijen te horen en dat ze afgestompt raken. "Dit is op een of andere manier routine geworden. Het nieuws erover is routine. Mijn toespraak hier op dit podium wordt uiteindelijk routine." Volgens Obama is "ieder mens die zo'n massamoord uitvoert, ziek in zijn hoofd".

    De Amerikaanse president wil met zijn toespraak de discussie over strengere wapenwetten aanwakkeren. "Het moet niet zo makkelijk zijn om een wapen te krijgen als je andere mensen kwaad wilt doen." Hij zei verder dat het aan de politiek is om een keuze te maken. "We geven elk jaar biljoenen dollar uit om terroristische aanslagen te voorkomen, maar het parlement wil zelfs geen data verzamelen over doden door wapengeweld." Als burgers willen dat schietpartijen als die van gisteren stoppen, moeten ze hun politieke leiders daar verantwoordelijk voor houden, aldus de president.

     

    "Wij zijn niet het enige land op aarde met mensen die mentaal ziek zijn en andere mensen pijn willen doen. We zijn wél het enige beschaafde land ter wereld dat dit soort massaschietpartijen elke paar maanden meemaakt."

    *

    UITLEIDING

    *

    Wel spijtig dat Obama het spreekwoord niet kent, dat de vis altijd begint te stinken aan de kop…..

    Of zou het hem nnog altijd niet zijn opgevallen, dat de miserie met meestal blanke daders en zwarte slachtoffers met de dag verergert, sedert hij er het Hoogste Gezag heeft overgenomen? Of gebeurde dat voordien ook, maar schreef men er niet over?

    Wel illustratief terzake is de ondergang van het antieke Romeinse Rijk, zoals hier al zo dikwijls aangehaald. Die ondergang had een duidelijk omschreven goede reden, en het is precies dezelfde reden die nu weer zijn kop opsteekt…

    Elders lees ik, dat de dader ook doodgeschoten werd. Maar dat hij eenzaam en alleen handelde. Er werden wel achteraf VIER automatische wapens gevonden. Maar aangezien er zekerlijk geen (gevatte) mededaders zijn gevonden, moet doe ene schutter dus meer dan twee handen en waarschijnlijk vier handen gehad hebben, terwijl hij ondertussen nog de gelegenheid had om te infiormeren naar de godsdienst van .. al wie Christen was….

    Ja Ja, het is dus weeral een daad van een enekele waarschijnlijk geestegestoorde puber. De ware schuldige is het vrije en ongecontroleerde wapenbezit. Verwaarloosde opvoeding en zo. Kansarm tot en met. Een vader die drink en een moeder die de ganse dag schreide. Had even goed kunnen informeren naar de schoenmaat van de slachtoffers.

    Islammerij in het spel, zegt U? Maar foei toch! Godsdienst is een priivézaak die streng bewaakt wordt door de Privacy Wetten. Trouwens: is dat nu nog van belang? Betrokkene is dood als een pier. En wat meer is en hem hiier benden niet gegeven was, daarboven kan hij zonder ophouden genieten van de hem toegewezen 72 kakelverse maagden….

    Onwillekeurig komt mij ook weer die komischhe film voor de geest met diemoordenaar die klaagde dat de moord die hij net begaan had, de schuld was van het slagersmes in zijn hand. Want, als goede Slinkxe held, weet Obama weer de oorzaak naast de kwestie te situeren. Niet de Leer van Het Beest kwam ter sprake, wel de Wapenwet, die al meer dan 200 jaar in de Amerikaanse Grondwet verankerd ligt…..

     

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    02-10-2015, 15:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2912

    *

    .

    *

    .

    *

    .

    Alleen tijdens de kantooruren.

    *

    INLEIDING

    Toen waren er de Maginot Linie en de Siegfried Linie, aan welke kant van de Frans-Duitse grens, om de vijand buiten te houden. Toen zongen de Tommies nog vrolijk, dat ze hun wasgoed zouden ophangen aan die Siegfried Linie. Die ‘Sitzkrieg’ was de versie aan de Duitse kant. Bij ons in Coburgia, net als in het land van Grote Broer Frankrijk, klonk dat als ‘Drôle de Guerre’. Wij Vlamingen vonden dat alleen maar tijdverlies voor die vele oudgedienden die ‘gemobiliseerd’ zijnde, ver van huis met de vingers dienden te gaan spelen. Terwijl er thuis nog zoveel te doen viel. Om het lief, of vrouw en kind te moeten verlaten, om ergens te velde ’s nachts onder de blote hemel te moeten slapen. En toen er opeens op vrijdag 10 mei de lucht zwart zag van vuurspuwende Stuka’s, riep het N.I.R.      dagenlang om het uur het geruststellend bericht om, dat ‘alles onder controle was’. Alleen was dat van het begin tot het einde goed gelogen, want ondertussen bleek duidelijk er zowel bij de Burgers als bij het Leger, een totale paniek heerste.

    En inderdaad, nog vier jaar lang ging de oorlog door, 24/24 en 7/7, en niet zoals nu, tijdens de kantooruren: van 8.45 tot 11.15 en van 13 tot 15.30 en niet tijdens het weekeinde.

    Het roemrijke ABL van toen bestaat nu uit welgeteld 8 (acht) brave huisvaders-agenten van politie die de aan de gang zijnde volksverhuizing aan de grens moete controleren. Uiteraard zonder schending van hun ‘privacy’, of te mogen informeren over ISIS. Dat moet een vertoning zijn van het niveau van Laurel en Hardy….

    Eenmaal veilig de grens over, gaat de tocht naar ‘centra’, waar de stroom vluchtelingen verwacht wordt. Klaar voor de wapenbedeling… recht uit de magazijnen van datzelfde ABL.

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/belgische-grenscontroles-alleen-tijdens-de-kantooruren-a2476082/

    *

    Belgische grenscontroles alleen tijdens de kantooruren

    *

    De aangekondigde gerichte grenscontroles om de instroom van vluchtelingen in te dijken, vallen in de praktijk tegen. Aan de grens met Nederland en Duitsland zijn er welgeteld acht agenten aan de slag. En dat alleen tijdens de kantooruren en nooit in het weekend, zo schrijven de kranten van Mediahuis.

     

    Amper acht agenten zijn vrij gemaakt om de tweehonderd kilometer lange grens met Nederlands-Limburg en Duitsland te bewaken. De acht doen hun controles van 8.45 uur tot 11.15 uur 's ochtends en van 13 uur tot 15.30 uur. 's Nachts en tijdens de weekends is er al helemaal geen sprake van controles.

    "Deze actie is een doekje tegen het bloeden", foetert Ruddy Callewaert van politievakbond Sypol. "Dit dient tot niks."

     

    Op het kabinet van minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon vraagt men geduld. "Dit is echt nog maar het begin", zegt woordvoerder Olivier Van Raemdonck. "Volgende week zullen we de controles evalueren en bijsturen waar nodig", klinkt het. "Bovendien is er meer dan de oostgrens. Er zijn ook controles in de stations, in de luchthaven en op grote snelwegparkings in het hele land. Ook bij de gewone politieoperaties wordt gevraagd om uit te kijken naar vluchtelingen."

    *

    UITLEIDING

    *

    Sommige landen, die jarenlang het genoegen hebben gesmaakt ondr de dictatuur vazn de Sovjets te mogen leven, trekken tot 7 meter hoge muren op aan hun grenzen, om deze volksverhuizingen tegen te houden. Zij weten instinctatig dat na de intocht van deze assa’s, er een nieuwe dictatuur om de hoek komr kijken, deze keer deze van Het Beest zef. La Märkelina laat voor de schijn gewoon de slagbomen neer, terwijls die andere landen zelfs tanks en raketten opstellen. In Corburgia zendt onze Overheid 8 ongewapende agenten om de paspoorten te controleren van deze ‘sans papiers’.

    Dat is zelfs geen Kafka meer, maar een verhaal zoals dat van Don Quichotte die het land door trok, om.. de slagschduw van windmolens te bevechten. Al zou het eerder eerder een Fran kenstein/Blauwbaard-story moeten worden.

    We zullen dat pas zeker weten, als we zelf in het harnas kruipen. Nadat de Verantwoordelijken voor deze chaos eerst in de bomen hangen te bengelen. Aan de naïeviteit immers zijn er ook grenzen.

    Dit is geen haat prediken, maar doodgewone zelfverdediging. Waarbij het eerste salvo losbrandt met de perfect gekleurde bolletjes in het kiesokje.

    De voorname status van Vlaanderen van 1.000 jaar geleden, bij de Eerste Kruistocht zullen we nooit meer bereiken, maar voor een Volk als het onze, past het helemaal in het plaatje, na honderden jaen van slaverij. Niet zozeer onze woorden, maar onze daden moeten de Weserse wereld kunnen beheersen. Vlaanderen moet naast Geert Wilders, naast het Franse FN, naast de Basken, de Schotten en de Catalanen in de voorste rij gaan staan.

    Maar die wensdroom kan slechts werkelijkheid worden als de broedertwisten opzij geschoven zijn, zodat de absolute meerderheid kan behaald worden. Anders gezegd, tot we niet meer staamlend en bedelend voor de poort moeten blijven staan.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    02-10-2015, 12:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2911

    *

    Vrijdag 2 oktober 2015

    Zaaimaand

    H. Beregisius

    *

    .

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Nee, de straatstenen hebben niet veel kans. Maar dat groepje ‘oorlogsveteranen’ dat in Irak de Koerden wil bijspringen om ISIS naar de keel te vliegen, staan e beter voor.

    Volgens mij zijn die echter geen lang leven beschoren, noch in werkelijkheid in de vuurlinies, noch in de overdrachtelijke zin. Want ze weigeren bij voorbaat strijdmakkers met Hogere Drijfveren, zoals Koran Realisten of Strijders voor het Kruis. Die twee gaan blijkbaar hun begripsvermogen te boven, waardoor we dit huurlingenlegertje dan ook als een …. Huurlingenlegertje moeten aanzien. Une fois mercenaire, toujours mercenaire, weet U…

    Wat wèl positief is, is dat ze alle Europese Bestierders door hetzelfde gat trekken en op die manier de aanzet geven tot het organiseren van een strijdend Verzet.

    Nog positiever is, dat zij de kans niet geven, om verketterd te worden door al wat Slinkx is. Zij richten hun Kalasjnikovs immers niet op de Islammerij an sich, en zij weren bij voorbaat het Kruis.

    Zo zjn zij, als remedie, nog erge dan de kwaal.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.hln.be/hln/nl/33982/Islamitische-Staat/article/detail/2474926/2015/10/01/Franse-veteranen-gaan-op-eigen-kosten-IS-te-lijf.dhtml

    *

    *

    Franse veteranen gaan op eigen kosten IS te lijf

    *

    Een groep oudgedienden uit meerdere Franse legereenheden, waaronder het Vreemdelingenlegioen, heeft samen met de Koerden een geheime eenheid opgericht om Islamitische Staat (IS) te bestrijden.

     

    Ze zijn boos en kunnen niet langer toekijken op wat IS aanricht: ze gaan daar wat tegen doen. Het lijkt zo wel een trailer voor een actiefilm, een Franse variant op de Amerikaanse film The Expendables waarin Sylvester Stallone, Bruce Willis en Arnold Schwarzenegger nog een keer ten strijde trekken.

    Maar deze Fransen zijn geen acteurs, wel geharde oorlogsveteranen. En met een gemiddelde leeftijd van rond de 35 is hun strijdgroep behoorlijk jonger dan Rocky & co.

     

    Ervaring

    Bedoeling is dat de eerste ex-militairen zich in december aansluiten bij de Koerdische peshmerga om in Irak jihadisten te gaan bevechten. Ervaring genoeg. Meerdere groepsleden dienden in 2012 in Afghanistan, in een speciale en inmiddels opgeheven brigade van de Franse landmacht met de naam Task Force Lafayette (TFL). Zo heet ook het nieuwe vrijwilligerskorps, vernoemd naar de Franse generaal die voorop ging in de Amerikaanse Onafhankelijkheidsstrijd.

    In TFL zitten behalve ex-commando's van de Franse landmacht ook ex-leden van speciale eenheden van de Franse marine en commando's van het roemruchte Vreemdelingenlegioen. Allemaal vinden ze Europa 'te passief'.

    De deelnemers voeren als argument ook de aanslagen tegen Charlie Hebdo en andere doelwitten in Frankrijk en de 'weinig productieve' luchtbombardementen boven IS-gebied aan.

    Heethoofden

    Communiceren met TFL is lastig en loopt langs codenamen op Twitter of via hun pagina op Facebook. 'Nova' en 'Ach' beantwoorden daar persvragen. "Wij zijn geen kruisvaarders. We willen ook moslims helpen. Ons land en heel Europa blijven de ogen sluiten voor wat daar allemaal gebeurt. We zijn geen heethoofden, maar passief thuis zitten doen we niet. Alleen ter plaatse kan ik me nuttig voelen en mezelf ervan verzekeren dat ik mijn taak vervul," vertelde Ach, een voormalig paracommando eerder op de Franse radio.

     

    "We zullen tactische, technische en strategische expertise leveren op erg diverse vlakken, van schietoefeningen tot eerste hulpverlening," meldt Ach.

     

    Naast een harde kern van vijftien veteranen zou een honderdtal kandidaten al interesse hebben betoond. Ook komt er geld binnen op de rekening van de vrijwilligers. Wie zich aanmeldt in naam van het christelijke geloof, of uit islamofobie, wordt geweerd.

    *

    UITLEIDING

    *

    Geweld om het geweld, is inderdaad, waren daar niet die verdrukte Koerden, als remedie evven erg als de kwaal. Dat door deze actie de Turkey’s meteen op de tenen getrapt worden, is des te beter.

    *

    Misschien dat deze actie een tegenreactie oproept? Dat er een leger uit de grond kruipt, die, al vraagt noch taalt de Kerk zekerlijk niet om een nieuwe Kruistocht, die wereldwijd de armen in ekaar slaat en zegt: nu is ’t genoeg geweest. Nu willen wij het bloed en de levens wreken van onze Broeders en Zusters die in naam van Het Beest als beesten werden afgeslact. Wij zullen voor elke gekruisigde, verbrande of onthoofde Christen, minstens 100 aanhangers van het Beest terechtstellen, om het even waar wij die kunnen treffen. In verre landen, maar ook in onze eigen straten. Alleen de manier waarop, hangt nog af van het vluchten van de échte Verantwoordelijken voor de ramp.

    Wij doen dat, omdat Moedertje Rusland achter ons staat en omdat de Amerikaanse dominatie maar al te duidelijk onder één hoedjes speelt met Het Beest.

    Hoe langer wij wachten, des te vreselijker zal de strijd worden. Europa moet dus niet alleen ontwaken, het moet ook opnieuw van zich kunenn afbijten.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    02-10-2015, 08:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    01-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2910

    Wat onder andere vandaag de Leugenpers verzwijgt….

     

    De Italiaanse Pers daarentegen, beschrijft een Amerikaanse speech op CNN van Doanld Triomf waarin deze uitdrukkelijk met tekst en uitleg de kant kiest van Poetin in diens tussenkomst in de Syrische ‘burgeroorlog’. Een klap in het gezicht van Obama, die al jaren met de linkerhand zaken doet die de rechterhand niet mag weten. Ook wil hij bijvoorbeeld geenszins in 2016-2017 een paar honderdduizend Syriërs binnenhalen in Amerika (zoals John Kerry van plan is), want zegt hij, daarin zitten onvermijdelijk enkele duizenden ISIS-strijders tussen……

    Dat noem ik pas de etter uit de wonden snijden….. In ieder geval, het is andere koek, dan het blazend en krabbend gemijiauw van de Zwarte Ongelukskater Obama….

     

    *

    .

    *

    *

    De Geschiedenis zal over hen oordelen

    .

    Maar ondertussen moeten ze voor de Rechter komen…

    *

    INLEIDING

    Na mijn voorgaand opstelletje kan U misschien de indruk gekregen hebben, dat het vroeger allemaal veel beter was. Met in Uw achterhoofd, het beeld van een oude grijsaard, die in de zon, en uit de wind, op een bankje in het park, aan de kleinkinderen sprookjes vertelt. Over hoe onze boeren na de oorlog nog voldoende voedsel konden voortbrengen, zowel voor de eigen bevolking, maar ook om zelf nog te kunnen uitvoeren. Hard werken werd toen nog beloond, en moeten gaan ‘doppen’ of ‘aan de ziekenbond zijn’ was een publiek bewijs van luiheid. Dat was dus, lang voor de boeren hun goede grond hadden moeten ‘teruggeven aan de natuur’, zodat de wilde konijntjes en ander ongedierte hun onbezorgd territorium konden terug krijgen. ‘Broedvogels’ moesten een plaatsje krijgen, want die waren ‘beschermd’. Met als gevolg dat onze zangvogels (die niet beschermd zijn) thans bijna verdwenen zijn…. Geen tewerkstelling, aar bossen genieten de voorkeur. En ondertussen stoken en verrijden we de miljoenen jaren oude fossiele restanten uit de ingewanden van Moeder Aarde op. Wat veilig in de grond verborgen zat, ziekten en bacillen, blazen we lustig de lucht in. Onbeperkt en overdadig, want voor de pietrolpompers brengt dat geweldig op….

    En alsof de ondergrondse problemen nog niet volstonden, worden we nu ook nog overspoeld door een nieuwe soort mensachtigen uit die gebieden. Die op onze kap komen leven. Ze komen met miljoenen, met alles dat vaart of rijdt, en berooid als ze zijn, zijn ze toch in staat om vele duizenden kilometer af te leggen. Om als ze in beeld komen, er uit te zien alsof ze uit een doosje kwamen. En dat allemaal als berooide kansarme ‘sans papiers’.

    Wie dat niet aanvaart, is islamofoob, racist of haatprediker.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

     

    Oostenrijkse minister dreigt grenzen met geweld tegen immigranten te verdedigen

    Geruchten op internet: Oostenrijkse leger bereidt evacuatie politici naar het buitenland voor

    *

    Ze blijven maar komen en komen en komen... 167.000 kreeg Oostenrijk er alleen al deze maand voor zijn kiezen.

    De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Johanna Mikl-Leitner dreigt met drastische maatregelen als de EU niet heel snel een halt toeroept aan de islamitische migranten invasie van Europa. ‘Men moet zich bewust zijn dat als er geen internationale oplossing komt er maar twee mogelijkheden zijn: of het gaat door zoals tot nu toe, of we gaan streng optreden bij de grenzen, en dat betekent ook met het gebruik van geweld.’ Aangezien de almaar groter wordende vloedgolf moslim immigranten juist door Brussel wordt gebruikt als ultiem wapen om de cultuur, identiteit, grenzen en welvaart van de autochtone Europese volken te vernietigen, zal het waarschijnlijk op het laatste uitdraaien.

    Nu er geruchten zijn dat Duitsland mogelijk toch zijn grenzen sluit –deze keer écht, want tot nu toe heeft de regering Merkel in plaats van de eerder aangekondigde sluiting juist exact het tegendeel gedaan- dreigen de honderdduizenden asielzoekers die vanuit Hongarije en Slovenië via Oostenrijk naar Duitsland en Nederland willen, vast te komen zitten. Bovendien volgt achter hen een oneindige stortvloed van miljoenen moslims, waarvan 90% bestaat uit jonge mannen die in slechts enkele gevallen daadwerkelijk uit Syrië komen.

    Oostenrijk overspoeld

    In Oostenrijk zouden we dan wel eens dezelfde beelden kunnen krijgen als uit Moldavië, waar de doorgaans zeer agressieve migranten worden bestookt met rook- en traangasgranaten. Of Oostenrijk net als Hongarije en Bulgarije een tientallen kilometers lang hek langs de grenzen gaat bouwen, wilde de minister niet zeggen.

     

    Enkele dagen geleden negeerden honderden migranten bij de grens met Slovenië de Oostenrijkse passencontrole, en drongen ze gewoon het land binnen. Afgelopen maandag kwamen er ook uit Hongarije nog eens 3700 moslims Oostenrijk in. De volgende dag waren het er in de vroege middag al dubbel zoveel. Alleen al in september werd het Alpenland overspoeld met 167.000 gelukszoekers.

     

    Asielzoekersbelasting

     

    De regering in Wenen overweegt inmiddels om een speciale asielzoekersbelasting in te voeren, waarmee de gewone Oostenrijkers de opvang van migranten moeten gaan betalen. Ook zullen burgers die leegstaande woningen niet ter beschikking willen stellen voor asielzoekers mogelijk worden gestraft met hogere belastingen. (2)

     

    Gerucht: leger bereidt evacuatie politici voor

     

    Op het internet circuleren van naar verluid serieuze insiders afkomstige geruchten dat het Oostenrijkse leger in het diepste geheim de evacuatie van politici naar het buitenland voorbereidt. Dat wordt vermoedelijk alleen gedaan omdat de politiek de complete instorting van de samenleving vreest. (2)

     

    Duitsland blijft asielzoekers verwelkomen

     

    Duitsland heeft inmiddels gevraagd of Oostenrijk niet langer vluchtelingen met bussen bij de grenzen wil afzetten. Tegelijkertijd laten de Duitsers ook de komende dagen nog gewoon overvolle treinen met per rit 2000 tot 3000 migranten uit hun buurland toe. Ook worden er versneld nieuwe asielzoekerscentra gebouwd. Sinds begin september kreeg alleen al Beieren 170.000 immigranten te verwerken. In het eerste artikel van gisteren schreven we over de astronomische kosten die de Duitsers dit jaar zullen moeten ophoesten voor het opvangen en onderhouden van 1 miljoen asielzoekers: € 42 miljard, en als de huidige toestroom niet wordt ingedamd zelfs 4 x zoveel.

     

    Iedere immigrant krijgt sowieso een uitkering van € 670 per maand. Asielzoekers die worden afgewezen zullen mogelijk worden gekort, maar tot nu toe is er geen enkele aanwijziging dat ook maar één migrant door de Duitsers werd of zal worden uitgezet. Eerder geopperde plannen om het minimumloon te verlagen vanwege de komst van deze 1 tot 4 miljoen moslims in 2015 worden steeds serieuzer. De regering in Berlijn wil immigranten daarmee met voorrang aan een baan helpen.

    Xander

    1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (2) Hartgeld

    *

    UITLEIDING

    *

    Ach ja, politiekers die vluchten voor de vlaag…. Ook dat is niet nieuw. Het is zelfs een beetje eigen aan de soort Bestierders van de laatste paar honderd jaar. Dapper met de mond om anderen te doen vechten….

    Zo ook de voltallige ‘Coburger Regering’ toen de Duitse Nationalistische Sociaialisten in mei ’40 zegevierdend het land onder de voet liepen. Toen bleek dat de nederlaag er aan kwam, zat iedereen reeds veilig in Limoges (Frankrijk). De Koning, als Hoofd van het verslagen leger, moest dan maar op zijn eentje de veredering van de ‘Bedingslose Capitualtion’ aanvaarden. Toen de rust was teruggekeerd, smeekten zij de Koning om terug te mogen keren, en toen dat onder de druk van Hitler niet lukte, gingen ze dan maar in ballingschap ‘de strijd verder zetten’, van uit Londen. Waar het ‘Wein, Weib und Gesang’ was, maar dan in ’t Engels. Van waar ze tussenin ook wetten met terugwerkende kracht ontwierpen (en geheim hielden), tegen dat er terug Vrede zou zijn. Ze dachten op die manier voor altijd de Francofone overmacht te behouden, door het flamingantisme uit te roeien…..Dat was, mijne dierbaren, in één woord de zin van de gehate repressie.

    Toen was, net als het nu begint in Oostenrijk, ‘Sauve qui peut’, en wèg waren ze, net als een straathond die op de stoep voor Uw deur een ferme drol heeft gedraaid.

    Wat onze ‘Bestierders’ van toen ook vergaten te vertellen (en nu nog verzewegen moet worden), was dat ze het Conglolees uranium, dat ze zelf bij de Zwartjes dain nog konden stelen, aan de Amerikanen voor grof geld dooverkcohten, die daaromm hun atoom-probeersels konden doen slagen, nadat ze via ‘Operatie Paper Clip’ de Duitse atoombom geheimen terzake hadden kunnen bemachtigen…. Na de Duitse” capitulatie in 1945 vertrokken er volle scheepsladingen geheime documenen richt Amerika, terwijl de Sovjets, waar ze konden, zoveel mogelijk machineparken naar Ruskland versjouwden….

    Toen inderdaad waren we voor vele jaren af van de Duitse Socialisten. Maar of deze vergelijking tussen ‘nu’ en ‘vroeger’ ons zal helpen om van de huidige Islammerij even goed af te geraken, is een vraag fir nog vele jaren zonder antwoord zal blijven.

    Tenzij het ‘Morrend Volk’ de kat de bel aanbindt.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    01-10-2015, 17:59 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2909

    *

    Donderdag 1 oktober 2015

    Zaaimaand

    H. Bavo

     

    Vroeger bezorgde deze datum veel arme boeren en buitenmensen met grote gezinnen veel slapeloze nachten, want ‘Bâmisse’, de feestdag van de H. Bavo, was de jaarlijkse vervaldag voor de betaling van hun pacht. Die ging maar al te dikwijls hun middelen ver te boven, maar niet-betaling stond meestal gelik met … de uitverkoop van hun hele hebben en houden. ‘Pachters’ waren immers de werkslaven van de Frans sprekende Hoge Heren, en hun deurwaarders kenden geen compassie. Dat is maar beter geworden (!) met de oorlog, toen niet meer de Hoge Heren de lakens uitdeelden, maar de honger.

    Toen bestonden er, zoals nu, ook geen ‘vakbonden’ voor de landlieden, alhoewel hun beste Advocaten dikwijls de pastoors bleken te zijn. Nu zijn de meeste ‘keuterboeren’ weg, en brengen vrachtschepen die varen op Arabische pietrol en bemand zijn met personeel van over de hele aardbol, ons voedsel aan van uit Amerika. Slim gezien toch van onze bloedeigen Bestierders, die samen met de Bestierders van de andere buurlanden, als de Verenigde Nazies van Europa, de bevelen opvolgen die ‘van hogerhand’ komen. Dat zij aldus de zelf de koord leveren, waaraan wij allemaal zullen hangen, is ondergeschikt aan de snelle verspreiding van de Leer van Het Beest….

    En ondertussen zingen we dat die Boer Bavo van vroeger, lustig de katjes in het donker knijpt. Eigenlijk totaal voorbijgestreefd, want die katjes zijn ondertussen maar al te dikwijls…. (zeer progressief trouwens) Katertjes geworden.

    Laten we dus maar met blij gemoed de nieuwe belastingdruk ondergaan, om op de vervaldag van de vele leningen, deze te kunnen betalen. H. Bavo, B.V.O.

    .

    *

    .

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Daar ligt inderdaad het kalf, in casus onze Overheid, gebonden: als een offerdier op een vat olie. Op deze blog schrijft ondergetekende het al bijna 10 jaar: door de Conventie van Straatsburg in 1975 heeft Europa zich onderworpen aan de Islammerij. Deze fataliteit is door mij kort en goed samengevat in de slogan ‘OIL FOR IMMIGRATION’, wat inhoudt dat zelfs elk ongeboren kind aan handen en voeten geketend ligt aan de bokkepoten van Het Beest.

    Het Beest is hier gebruikt in de overdrachtelijke zin, en is gelijk aan de Anti Christ uiit Het Einde der Tijden.

    Stel U voor, dat Europa of de regionalistische partijen de Islammerij willen bestrijden, te water, in de lucht, op het land: zou dat niet gelijk staan met de Apocalyps? Met de ondergang van onze economie? Met het wegsmelten van onze welstand? Om daarna, met de hulp van ware vrienden, beter dan ooit de Nieuwe Tijden tegemoet te gaan?

    En dus is dat de weg die we moeten gaan. Niet met de hulp van de intieme vrienden van de Islammerij, maar met de hulp van aloude Europese sterke vrienden. Geen verlopen wereldheersers naast ons, maar kordate afspraken met het nieuwe Rusland.

    Onze Grote Verlichte Verstanden zijn willoos in de val getrapt van de Taqiyya, de in detail in de Koran en de Hadith voorgeschreven verduldige bedot-plicht van iedere Moslimmer, in afwachting van de door geweld afgedwongen machtsovername. Liegen en bedriegen, om de achterdocht in slaap te sussen. Alles er voor over hebben, inbegrepen verraad en schijnbare vriendschapsbanden, als het de Islammerij op termijn maar vooruit kan helpen.

    Deze tactiek is even oud al Mohammed en heeft tot op de huidige dag zijn nut behouden. Zelfs elk gezond verstand kent daar de remedie tegen: geen contact met dat soort mensen, en al zekerlijk geen vriendschapsbaden. En waar die zich opdringen: niet afwachten, maar keihard toeslaan. Hen te vlug af zijn en ze behandelen zoals die met ons zouden doen.

    Een eindje geleden kon U hier lezen over gematigde en andere kannibalen. Preciesere woorden in geen enkele taal zijn niet voorhanden in geen enkel woordenboek.

    Het Beest weerstaan wordt de Hel. Maar er is geen alternatief. En de tijd tikt de seconden weg….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    De zéér halfslachtige houding van het Westen tegenover de Arabisch-islamitische wereld

    *

     

    Wie de zeer halfslachtige houding van het Westen van de EU tegenover de Arabische, islamitische wereld in een helder perspectief wil plaatsen, moet teruggaan naar het jaar 1973, toen het Westen werd gestraft door de Arabische wereld door middel van eengigantische oliecrisis. Voor de genieters onder ons nog wat plaatjes. Dezevan een gigantische oliecrisis. nog wat plaatjes. Deze opzettelijk gecreëerde oliecrisis was een uiting van groot Arabisch misnoegen over de “kwetsende, foute keuzes” die het Westen gewoonlijk maakte wanneer er een oorlog ontstond tussen Israël en de Arabische landen, die het jonge land letterlijk van de kaart wilden vegen en haar inwoners erbij. De foute keuze bestond uit het verlenen van bijstand aan het bedreigde land. Die hulp stemde de Arabieren droevig. De oliecrisis bleek een effectief wapen: de westerse economieën leden zware schade.

    Na de afstraffing in 1973 ontstond er geleidelijk aan meer begrip in het Westen voor het Arabische verdriet en men zocht toenadering tot het islamitische kamp. Er vonden gespreksronden plaats tussen de twee partijen. De Arabieren waardeerden de westerse “gang naar Canossa” en zij waren bereid zeer vriendschappelijke betrekkingen aan te gaan met de boetelingen. In 1975 vond de afronding van de gesprekken plaats en kwam het in Straatsburg tot een officieel verdrag.

     

    De Arabieren waren bereid blijvend olie te leveren tegen een redelijke prijs en ook was men eventueel genegen de westerse economieën veel financiële ondersteuning te geven. Sindsdien ontvangt het Westen vele miljarden aan Arabisch geld. Zonder overdrijving kan men bijvoorbeeld stellen dat veel Britse bedrijven zeer wel voeren bij deze hulp. Wanneer de Arabieren al hun investeringen uit Londen zouden terugtrekken, dan zou die metropool wel eens economisch in elkaar kunnen klappen. Het is mij niet bekend hoe de situatie in Nederland is. Zeker is dat de geldverstrekking zich inmiddels zich ook richt op heel andere terreinen: Veel universiteiten in het Westen krijgen bijvoorbeeld het aanbod tot geldelijke ondersteuning in ruil voor een leerstoel waar de islam en de islamitische cultuur worden onderwezen.

    Een sprekend voorbeeld van sponsoring in de voetbalwereld zien we bij Real Madrid, de immer op zwart zaad zittende topploeg uit Madrid. Daar gingen vele miljoen naar toe. Als tegenprestatie moesten de Spanjaarden het kruis verwijderen dat op de kroon in het clubwapen stond. Een fijngevoelige geste…

    Ook uitgevers krijgen vergelijkbare cadeautjes; wat soms tot gevolg heeft dat er plotseling publicaties verschijnen die de grote invloed beschrijven die de islamitische cultuur op het Westen heet te hebben uitgeoefend. Wij kunnen er rustig van uitgaan dat Arabisch geld zich zal laten gelden op elk terrein van de meningsvorming en de kennisoverdracht.

    Dit alles is een uitvloeisel van een cruciaal belangrijk punt in het verdrag: Het Westen biedt een volledig vrije intocht aan de islam. Er zullen geen belemmeringen in de verspreiding van de islam optreden, is de afspraak. Dus geen negatief commentaar op de leer van de islam graag! Respect, als het even kan! Begrip voor de schoonheid van de DIVERSITEIT. Hoe mooi die diversiteit is, zien wij overal waar de islam het volledig voor het zeggen heeft.

    Ieder mens die de schoonheid en de verrijking ervan inziet, zet zich in voor DIVERSITEIT. Zo is het toch, Timmermans? En ondertussen is de aanleiding voor de Arabische frustraties volledig verdampt, want welk land in het Westen komt nog voor het bestaansrecht van Israël op? Ach, we moeten gewoon leren de situatie in het Midden-Oosten genuanceerd te beoordelen. De westerse elites zijn allang corrupt geworden en moreel totaal geketend met behulp van olie en geld. En ondertussen heeft de Duitse bondskanselier de sluizen open gezet voor miljoenen mensen, voornamelijk moslims, die ALLEMAAL onze hulp nodig hebben. Die hulp bestaat uit een vrije intocht, een ongekend gastvrij onthaal en een totale vrijheid om de eigen identiteit in het Westen te behouden en uit te breiden.

    Zien jullie de overeenkomst met het verdrag dat het Westen met de olieboeren sloot? De geschiedenis herhaalt zich weer. Dus zal het Westen de wortels van de fundamentalistische islam ooit kunnen aanpakken? Zich ontdoen van de ketens die ze zichzelf hebben laten omhangen? NEE NATUURLIJK!

     

    Onze elites zijn ONZE elites niet. Zij vormen een bestuurslaag die elke aanspraak op wettelijk en moreel recht om over ons en voor ons te beslissen al lang hebben verloren. Want zij hebben tezamen met de EU besloten ons uit te leveren aan een verandering die wordt bewerkstelligd door een oprukkende ideologie, die niet bij ons past, omdat die onze vrijheid beknot; onze veiligheid aantast; omdat die onze welvaart weg vreet en ons berooft van onze joods-christelijke en humanistische identiteit en onze cultuur; die onze vrouwen en meisjes, homoseksuelen en lesbiennes tot tweederangs burgers maakt, en die uiteindelijk voor iedereen die de islam afwijst een bedreiging gaat vormen.

     

    Overheden die dit alles op hun geweten hebben, moeten wij als onwettig leren zien. Wie vrij wil worden, moet daar een prijs voor betalen: we moeten af van een overheid die onze belangen allang niet meer beoogt. We moeten af van een Unie die ons heeft verkwanseld aan de islam. Wanneer we dat doen, breken er harde tijden aan, want Nederland moet dan weer geheel op eigen benen staan. Zoals het dat oorspronkelijk heel goed kon…

    De toekomst behoort toe aan mensen met moed en volharding.

    Door:

    “Henk V.”
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    **

    UITLEIDING

    *

    O Ja, om de situatoe hoe het wordt zonder Arabische olie (!) te verduidelijken, nog vlug even terugkomen op de halsstarrige houding van Rood-Groen om het Land van onbetaalbare ‘Groene Stroom’ te voorzien, en het verketteren van alle nucleaire energie. Het wordt iedere dag bewezen met de ‘vluchhtelingen’ , dat de Islammerij en dus de pietrolpompers hun paringsdrift op topsnelheid brengt. Weinig hoopvol voor de evolutie van elctrische wagens en dus moet er gesleuteld worden aan de uitstoot van dieselwagens, in plaats van die te verbieden…

    *

    Zo is het bijvoorbeeld nog niet zo heel lang gelden, dat ik onze Pa nog heb weten rijden met de ‘carburelamp’ op zijn fiets. Dynam’s bestonden toen nog niet, en door de oorlog was er overal een nijpende schaarste aan energie. Zo’n carburelamp, die dan nog afgeschermd diende te zin ‘tegen de vlieges’ werkte voortreffelijk.

    Voor binnenshuis waren er tal van modellen petroleumlampen, die geloof me, veel huiselijker en gzelliger waren dan al die electrische snufjes van tegewoordig. Bijkomend voordeel: geen indoctrinatioe meer via de TV en iedereen is elke avond terug thhuis om 10 uur. De maandag kon iedereen dus fit en gezond aan het werk, terwijk Moeder zorgde voor het huishouden.

    Dat is voor een korte ‘Beloken Tijd’, tot de zaken met de Russische vrienden geregeld zouden zijn….

    En omdat die Taqiyya nooit nog kansen zou krijgen, moet niet Israël, maar Mekka & Consoorten van de kaart geveegd worden.

    Ha ja, hé, als Allah en de God der Christenen dezelfde is, geeft dat toch niet? We kunnen achteraf nog altijd zeggen, dat het ons spijt, en dat we het nooit meer zullen doen…. Enfin, wat deed Amerika achteraf met Japan?

    Om van Het Beest af te geraken, moeten we gewoon zijn werkwijze overnemen. En vooral handelen. Snel handelen.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *








    01-10-2015, 13:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    30-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2908

    *

    .

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Hieronder leest U wat er in Spanje staat te gebeuren met de Catalanen die meer dan ooit in de greep van Madrid zitten.. Hieronder ziet U het spook van de Spaanse Burgeroorlog (1936-1939) en van Generalissimo Franco aan de horizon op doemen. Dat ze daar de Vrijheid als toemaatje bij een pal zeeppoeder zouden gekregen hebben? Ja Ja, de ‘Kenners’ ‘hadden het voorspeld: er zou met Madrid moeten onderhandeld worden. Van achter de tralies, naar nu blijkt. Het MAS in de Stad aan de Stroom is geen blijvertje (!) en die Arthur MAS in Barcelona zal op sterkere poten moeten staan.

    Het verhaal lijkt als twee druppels water op dat van wijlen Dr. August Broms, in Coburgia, tussen 1918 en 1à45. Het begon met de inzet voor Vlaamse Onafhankelijkheid bij de Frontbeweging, en het eindigde voor het vuurpeloton. Net als nu, waren er geen oorlogen meer die het Vaderland in gevaar brachten aan de gang, en was Coburgia, net als Spanje, een Rechtsstaat met Christelijke Wortels.

    In Spanje gold toen niet de executiepaal , maar de bloedloze en propere wurgBANK met een slagpin in de nek geschoten. De Nationaal Socialisten zullen deze keer geen ‘Condor Regiment sturen om het Regime te steunen, maar de ISIS-strijders wachten in de coulissen reeds hun beurt af.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/catalaanse-premier-moet-als-verdachte-voor-spaanse-rechtbank-verschijnen-a2472265/

    *

    Catalaanse premier moet als verdachte voor Spaanse rechtbank verschijnen

    *

     

    Amper twee dagen nadat hij met zijn eenheidslijst Junts pel Sí de cruciale Catalaanse verkiezingen heeft gewonnen, heeft ontslagnemend premier Artur Mas vandaag een brief in de bus gekregen van het Spaanse gerecht. Mas wordt op 15 oktober verhoord als verdachte wegens zijn rol in het officieuze en volgens Spanje illegale onafhankelijkheidsreferendum vorig jaar.

    Uittreksel uit de beschuldigingen. ©rv

     

    Mas zal zich, samen met de vicepremier en nog een minister uit zijn regering, voor het Hooggerechtshof moeten verantwoorden voor de organisatie van de niet-bindende volksraadpleging. Die werd vorig jaar op 9 november gehouden en peilde bij de Catalanen of ze voor of tegen onafhankelijkheid waren. Maar het Spaanse Grondwettelijk Hof had het referendum verboden omdat het tegen de grondwet inging. Toen de regering het referendum ondanks het verbod uit Madrid toch liet doorgaan, opende het gerecht een onderzoek.

     

    De Spaanse rechtbank wil van de drie beschuldigden weten wat hun aandeel was in de organsiatie van het referendum, welke overheidsmiddelen ze hebben gebruikt en wat alles gekost heeft. Op de beschuldigingen - het niet opvolgen van een gerechtelijk vonnis, ambtsmisbruik en het onrechtmatig gebruik van publieke overheidsgelden - staan straffen tot een jaar cel en tien jaar uitzetting uit de burgerrechten.

     

    De twee andere beschuldigde regeringsleden moeten voor het gerecht verschijnen op 13 oktober, Mas zelf twee dagen later op 15 oktober, een in Catalonië bijzonder symbolische dag. Het is op die dag in 1940 dat een van Mas' meest illustere voorgangers als premier van de regio, Lluis Companys, door het dictatoriale Franco-regime werd

    **

    UITLEIDING

    *

    Een gedreven gazettenschrijelaar zou wereldberoemd kunen worden, door de verhouding tussen Madrid en Barcelona tot op et bot uit te spitten.Al moest hij daarvoor teruggaan tot het B Begin der Tijden. Mijn kop er af (!) dat hij niet meteen de oplossing gevonden zou hebben. Voral de drie klassieke pistes, telkens met beginletter G, zouden zijn aandacht moeten krijgen. Desnoods voor deze 2 punten tot in het merg van die botte gaan koteren!

    In deze materialistische tijden is vooral de G van ‘Geld’ van hoofdbeang. Zie in ons eigen Coburgia de ‘transfers’ naar beneden de taal- en armoegrens. Zie het rijke Italiaanse Noorden, en de ‘separatistisce’ LEGA NOORD, die af jàààren wil zijn van het verspilzieke Zuiden. Waarin ze volgens mij niet te sterk staan. Moeten ze eens proberen goed werk te leveren bij meer dan 35° gedurende het grotste gedeelte van het jaar. Een excuus dat de Franscouillins in Coburgia helemaal niet kunnen inroepen. Integendeel zelfs. Maar wat bezielt er dan de Schotten? De Basken? De Oostenrijkers van de FPÖ?

    De willekeurige grenspiolitiek uit de jaren 1800 legt wel een en ander uit, maar niet alles. De logica is soms ver te zoeken. Neem nu de Limburg, aan weerskanten van de grens met Nederland… Neem Vlaanderen-in-Frankrijk, 300 jaar geleden onrechtmatig weggeroofd door Frankrijk….

    Hoe het dan wçl moet, zit o.a. vervat in de Legende van Willem Tell in Zwitserland. Raak schieten is daarbij een must. Juist stemmen is zelfs beter!

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     





    30-09-2015, 13:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!