MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    29-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2799

    *

    Zaterdag 29 augustus

    Zon 6u51-20u35

    Martelaarschap van Sint-Jan de Doper

    Als het regent op Sint-Jan Onthoofding, dan bederven de noten

    *

    .

     

    *

    Flikken te kust en te keur

    .

    Zowel voor de telelens van de camera als voor de telelens van het precisiegeweer….

    *

    INLEIDING

    Het is een feit: scherpschutters of ‘snipers’ zijn er overal. Alleen de woordkeuze bewijst al de herkomst van deze jachtgewoonte. Net zoals na de ontbinding van het Franse Vreemdelingen Legioen, dat vol stak met SS-beulen die daar na de oorlog gretig én anoniem werden aangenomen, quasi op zijn geheel overgebracht werd naar de States, waar het de ruggengraat uitmaakte van de ‘Mariniers’….

    En net als een kwajongen met zijn pootjes niet uit de koekjestrommel is weg te branden, zo zijn Moslimmerdje rap bij de pinken om alles aan te leren waarmee gedood kan worden…

    Met dat verschil: kwajongens worden later meestal goede huisvaders…

    Voor de politie in Bruxellabad is deze uitgebreide foto collectie van bepaalde collega’s een groot mysterie. Miserie verkopers onder de Moslimmertjes, tot daar, maar daar kunnen die flikkenvrouwen en flikkenkindetjes toch niet aan doen?

    Weet U wat ik denk?

    Dat het gewoon vakantiekiekjes zijn om in de Prachtlanden onder en rond de Evenaar aan de familie daar voor te leggen als aanmoediging om ook zo’n schone werkzame families te gaan vormen. Waar de vrouwen dan ook evenwaardig zijn aan de eigenlijke kostwinner. Niet te veel Moslimmse kindjes met hopen meer maken: de foto’s bewijzen dat het ook anders kan.

    Al is deze voorstelling van zaken ten gronde een contradictie in termini: waarom zou een ‘Verrijker’ willen werken, als het evengoed ook anders kan? Op die manier is er immers tijd tè over, om zelfs tweemaal vijf keer per dag in de Moskeet te gaan zitten om bijgeschoold te worden in de Islammerij suprematie.

    Hallo, Dames en Heren Ministers die daarvoor verantwoordelijk zijn. Bennen jullie nog daar?

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Politie pakt man op die foto’s bezat van agenten en hun familie

    *

    De lokale politie van de Brusselse zone Zuid (Anderlecht, Vorst en Sint-Gillis) neemt extra maatregelen om de veiligheid van een aantal politiemensen en hun familie te garanderen. Op de gsm van een verdachte zijn privéfoto’s aangetroffen van de politiemensen, maar ook van hun partners en kinderen. Dat meldt de Franstalige krant La Dernière Heure en wordt bevestigd door de politie.

    Twee weken geleden, op 14 augustus, pakte de politie een verdachte op. In het kader van welk dossier, wil men niet zeggen. Maar tijdens het onderzoek van de gsm van de man, deden speurders wel een straffe ontdekking. Er stonden namelijk verschillende foto’s op van politiemensen van de zone Zuid. Vooral privébeelden van de agenten, maar ook van hun partners en zelfs kinderen. Waarom de verdachte die foto’s had en wat hij er mee van plan was, blijft tot op vandaag een groot vraagteken.

    Extra maatregelen

    ‘We houden met alles rekening. Wilde hij een aanslag plegen? Of de agenten afpersen en bedreigen? Of gewoon bang maken? We weten het zelf niet’, klinkt het bij de politie, waar men liefst zo weinig mogelijk ruchtbaarheid geeft aan de zaak.

     

    Alles lijkt er wel op te wijzen dat de man de foto’s niet zelf heeft genomen, maar van sociale netwerksites heeft geplukt.

    Korpschef Alphonse Peeters heeft extra maatregelen genomen om de veiligheid van zijn personeel en hun families te garanderen. Over welke maatregelen het gaat, wordt uit veiligheidsoverwegingen niet gecommuniceerd.

     

    Ook is aan de agenten nog eens gevraagd om extra voorzichtig te zijn met het vrijgeven van privégegevens op sociale netwerksites.

    *

    UITLEIDING

    Wat er aan te doen valt? Van alles. Van alles en nog veel meer, maar het onmogelijke eerst. De politie bedreigd, dat staat gelijk met een oorlogsverklaring zonder woorden maar meet geweerschoten. Is zelfs voor een slecht verstaander ‘gefundenes Fressen’.

    Het scenario dat ik in mijn hoofd heb, staat gratis en voor niets ter beschikking van De Bolle.

    ’s Morgens om 05 uur overal tegelijk in heel het land de fototoestellen, GSM’s, IPats of hoe heten die dingen allemaal, zeker niet de ‘tablets’ en alle computers niet vergeten, met man en macht gaan in beslag nemen. Per ‘Verrijker’ één gewapende flik in uniform, met zoveel mogelijk volk in burger uit andere departementen, allen Staatsambtenaren, e, voor de gelegenheid dragers van witte armbanden die doen denken aan de Witte Brigade. De zaak voordien ultra secreet houden maar meteen de nodige opslagruimten voorzien. Naar de manschappen toe, uit voorzorg, alleen spreken over een geweldige drugrazzia.

    Die dingen kunnen pas terug gegeven worden, nadat alles eerst grondig is gescreend. Dat kan dus wel een tijdeke duren.

    Bij het betreden van de woning van al die fistons, een perfect sluitend huiszoekingsbevel voorleggen. Met daarop alleszins de verdenking van terrorisme. Een verdenking’ die Internationaal wel enige bijklanken zal opwekken. Plus de verwittiging dat bij de minste weerstad, er een direct uitwijzingsbevel als ongewenste vreemdeling klaar liigt, waardoor Interpol op ieder ogenblik de jacht mag openen.

    Doet men dat werk niet, of aanzienlijk minder, dan zal straks ons volledig beschermingsapparaat in kaart gebracht staan + foto’s van waar er best wordt toegeslagen.

    Hallo, Dames en Heren Ministers: niet weglopen. Jullie hebben al die jaren jullie pleziertjes gehad (en de profijten), het is nu jullie tijd om na de lusten, ook de lasten te dragen.

    Ons Openbaar Ministerie vordert voor jullie allemaal de doodstraf. Ha ja, hé: we moeten met gelijke wapens kunnen strijden!

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *






    29-08-2015, 08:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    28-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2798

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Het is eventjes uit Uw doppen kijken, om het woord (hierinder), REMIGRATIE PKAN te kunnen thuiswijzen.

    Let op: ‘thuiswijzen’ van de vele terugkerende ooit uitgeweken bootvluchtelingen’: een onverwachte maar mooie woordspeling zo maar uit ‘the clouds’ geplukt.

    Wat is de Vlamsche taele toch wondzoet, voor wie neur geen geeld en doet….

    Heert Goste is dus ook weer in ’t Land. Gebuikt, gebild & aan de tatermachine zoals de wauwelende brillemans Michel, Premier van Coburgia voor het eerst in 185 jaar bijj de gratie der halfbakken Lauwe Vlamingen.

    Goed voor ene keer, zou ik zeggen.

    Houden wij ons anders maar gereed voor een volgende kerkdienst met veel Schoon Volk in de Sinte Goedele. Mensen dus die dat niet gewoon zijn en dus uit principe niet weten wanneer ze moeten rechtstaan, of wanneer ze weer mogen gaan zitten. Liggen echter, is strikt voorbehouden voor de afgestorvene die waarschijnlijk niet meer zo heel lang zou kunnen rechtstaan. De Paola dus. De vraag is maar, of ons aller Will Türa de are mensen daar nog veel ‘Hoop doet leven’ zal kunnen toe zingen. Weeral een begrafenis op Staatskosten van deze hovaardige Italiaanse Matrone. Tenzij men bij de Staatskas korting bedongen heeft om, als zijnen tijd gekomen zal zijn, ook den Beire mee te begraven. Twee voor de prijs van één: we moeten besparen, want de ‘Veerrijkers’ vreten ons immers de oren van het hoofd.

    *

     MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.bloggen.be/roeland/

    *

    REMIGRATIEPLAN

    *

    De ongebreidelde toestroom van horden vreemdelingen in Europa dreigt ook in Vlaanderen levensbedreigende proporties aan te nemen. Vlaanderen is GEEN immigratieland. Vlaanderen is - abstractie gemaakt van ministaatjes zoals Monaco of kleine eilanden zoals Malta - na Bangladesh, Taiwan, Libanon en Zuid-Korea, met zijn bevolking van 6.500.000 inwoners (illegalen buiten beschouwing gelaten) op 13.000 Km2 al de 5de meest dichtbevolkte regio ter wereld, en de 1ste van Europa (gegevens VN 2013). Wij hebben dus geen enkele behoefte aan 'nieuwkomers', aan Afrikaanse en Aziatische gelukzoekers, aan mohammedanen, brahmanen of animisten voor een 'multiculturele verrijking'. Integendeel, Vlaanderen is een emigratieland: met 20% minder mensen zou het hier perfect leefbaar zijn, met minder schulden, minder misdaad en minder files. Wij moeten dus uit zelfbehoud de moed durven hebben drastische remigratiemaatregelen te treffen. In 1974 voerde de Belgische bezettende Staat een immigratiestop in. De immigranten die na deze datum desondanks ongevraagd Vlaanderen zijn binnengedrongen, zouden onze regio dienen te verlaten, goedschiks of kwaadschiks. Natuurlijk zullen ZIJ dat niet willen, maar voor ons voortbestaan als volk is enkel wat WIJ willen relevant, willen wij deze massale invasie overleven. Dat politiek correcte multi-etnische dunbevolkte landen zoals de VS en Canada een Vlaamse remigratiepolitiek zullen afkeuren en zelfs manu militari tegenwerken, ligt natuurlijk voor de hand. Men wordt niet onafhankelijk zonder strijd. Desnoods moeten wij steun zoeken bij andere landen zoals Macedonië, China, Rusland en Australië, die ook geen wilde immigratie dulden, hoewel zij veel meer plaats en mogelijkheden hebben dan het overvolle, kleine Vlaanderen. Als dat egoïsme is, ben ik maar een egoïst, als dat racisme is, het zij zo: liever een rasbewuste Vlaming in een assertief Vlaanderen dan een serviel lammetje in een mondiale meltingpot!

    Jef Elbers

    *

    UITLEIDING

     

    O dar Rood-Groen gestreept gespuis nog wel bij zinnen, hoor ik U vragen. Nee, ik geloof het niet. Zij kennen toch ook de cijfers uit bovenstaand verslag? BDW vertolkt dat als zouden bijna 1500 ’verrijkers’ naar Vlaanderen komen, en naar andere Eurolanden hoogstens een paar per maand. Ze komen als vliegen op een klontje suiker naar landen met ‘leefloon’, veel kiendjesgeld, en voorrang op alle mogelijke wachtlijsten inzake huisvesting, medische zorgen, ouderenopvang, tandverzorging, enz. Allemaal gratis want op kosten van Honoré Gepluimd.

    Dus zijn die Gestreepte Muilezels alleen uit op nieuwe stemmen? Maar er bestaan toch zee efficiënte middeltjes om balkende steenezels stil te leggen? Neem hen gewoon hun ‘dotatie’ af, en de volgende morgen staan die aan het Noodstation in Bruxellabad om bedgenoegens te (proberen te) verkopen. Zet als die ‘Schoonheden’ op en rij, en Beëlzebub Het Beest zal niet weten wie eerst te kiezen, om als bij de haren naar zijn Heer en Meester in het gloeiend hellevuur te slepen.

    Ja mensen, ik kan er niets aan doen: het is inderdaad die Almacy die ik voor ogen heb. Zij en haar kalf van een lawaaierige partijgenoot. Die twee moeten dringend een binnenskamers joke van nini-to-five krijgen waardoor ze zo rap mogelijk in de vergetelheid moeten kunnen geraken.

    Vroeger hadden de Sossen toch meer standing? Met de ‘Polderbizon’ en zo. Het was weliswaar een ongelikte beer, maar we konden er nog al eens mee lachen. Net als met Assiel Saron, die ons de rantsoeneerzegeltjes leerde kennen en waarderen.

    ‘Alle Menschen werden Brüder’..

    M’n voeten, Gerard! Als ik aan Kris Peeters denk, die mislukte hoog opgeschoten marktkraamverkoper en paternosterbollekesdief, dan eb ik goesting om moord en doodslag te plegen. Niet zozeer omwille van wat hij zegt, maar wel omwille van wat die niet zegt. De afgunst droop zò langs zijn kinnebak op de kasseien van de Meir.

    *

    Ik zou meteen de proef op de som willen nemen. Wie niet deftig gekleed op het werk komt, in rok, in kostuum, in overall, om het even, elk volgens zijn godsvrucht en vermogen, hoort niet thuis op het politieke schouwtoneel. Wel in boksringen of op sportvelden. Waar er slecht eremerken uitgedeeld worden aan de kleppers. En niet zomaar aan die Dame of die Meneer, omdat die toevallig de goede partijkaart heeft.

    Gewwon de toepassing van ‘Wie niet werkt, moet niet eten’. Daardoor is Vlaanderen groot geworden. Niet door va langs om meer Niefaniers in te voeren.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    28-08-2015, 15:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2797

    *

    .

    *

    BDW wil mensen naar Tweede Klaase degraderen.

    .

    Rood & Groen gaan die, als reactie, dus nu zelf in huis nemen…

    *

    INLEIDING

    De laatste nieuwe Europese dada: vissen voederen met brokjes mensenvlees als humanitair tijdverdrijf… Is voorheen waarschijnlijk nooit ofte nimmer op dergelijke enorme schaal uit geprobeerd. Duivelin Catie Cools (Canvas) legt BDW het meegekregen hellevuur aan de schenen. Het Beest mag content zijn met zo’n gedienstige meid. Kalm manhaftig kampt de grijze zeeman met de storm. Maar splijtend kraken ’t allenkante de ode broze wanden. Sloepen af, en vrouwen eerst! – gebiedt hij…

    O Pardon. Was even in een verkeerd verhaal verzeild. Dat komt ervan om voor inspiratie bij De Schandaerd op de schoot te gaan zitten. Zie http://www.standaard.be/cnt/dmf20150827_01836758

    En neen, ik heb het niet over de Tsjeven, die meteen spreken van A-Burgers, B-Burgers en misschien wel van Hamburgers. Onbewust kon ik ineens het hele interview met BDW volgen, door op die afbeelding onderaan te tillen. Volkomen eens met die man, alleen niet met zijn gebrek aan daadkracht. Een goede strateeg, dei BDW!!!! Jaren voor de volgende Verkiezing voelt hij reeds van waar de wind zal waaien. Die moet eens op de koffie gaan op het Madouplein…. Cat Cools had hem graag daar gebracht, dat hij Feldgendarmen of Gestapo’s had willen opstellen aan alle achterdeurtjes van Schengen. Bart liet de feeks daarin zelfs niet meer aan het woord komen om hem die woorden in de mond te kunnen leggen.…

    Vandaar dat Almacy peroreert, dat de BDWêrs nu in alles een 2de Vlaams Belang zijn. Zij ze inderdaad, onder druk van de omstandigheden, zo geworden. Hoe de lof voor het VB soms uit een onverwachte hoek kan komen!

    *

    BDW verwoordde in dat interview nochtans gewoon wat 95% der burgers denken. Ordnung muss sein. Internationale Verdragen zijn er om gerespecteerd te worden, maar dat wil nog niet zeggen, dat die regels eeuwig en een dag dezelfde moeten blijven. Gewoon het ‘aanzuigeffect’ afzwakken zou inderdaad al een goed begin zijn.

    Meer Schengen? Minder Schengen? Dat zijn vragen die de Europese Grote Verlichte Verstanden zich liever niet stellen. Zou hen teveel aan Mao doen denken. Of aan Stalin. De sterftecijfers zijn nog wel beduidend lager dan in hun tijd, maar allez, de carrousel draait en de ‘bootvluchtelingen’ vallen als vliegen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/boot-met-honderden-vluchtelingen-gezonken-a2437249/

    *

    Boot met honderden vluchtelingen gezonken

    *

    Een boot vol vluchtelingen is vandaag gezonken voor de kust van de Libische stad Zuwara. Volgens de autoriteiten zijn daarbij honderden mensen om het leven gekomen.

    Sommigen aan boord waren opgesloten in het ruim, toen de boot omsloeg. Honderd mensen hebben het drama overleefd.

    De vluchtelingen kwamen vooral uit centraal en zuidelijk Afrika, Pakistan, Marokko en Bangladesh. De Italiaanse kustwacht, die de reddingsoperatie van de Europese Unie voor Libië coördineert, kon de jongste scheepsramp nog niet bevestigen.

    Meer dan 2.300 mensen zijn dit jaar al verdronken bij hun poging via de Middellandse Zee het Europese vasteland te bereiken

    .

    *

    UITLEIDING

    Geert Wilders stelde het probleem der ‘Verrijkers’ met ‘Minder. Minder. Minder! Marokkanen in één klap scherp, zodanig dat heel Nederland daarvan bijna wakker schoot. Zelfs één was er blijkbaar al een teveel. Zo hoor ik dat graag. Want ‘gasten’ moet en kunnen kiezen. Die worden U niet zo maar holder de bolder op Uwen kop gesmeten.

    En zij die hier zijn, moeten dringend, getooid met pek en veren, of als het moet met een grote pluim in hun derrière, als kenmerk der begane dieverij, kunnen teruggestuurd worden. Ongenode gasten zijn inderdaad niet welkom. Met of zonder Schengen.

    Dat er, bij grenscontroles in een paar uur tijd duizenden opgespoorde criminelen, dievenbendes, mensenhandels, inbrekers enz, allemaal van vreemde origine, opgepakt worden, mag liefst zo weinig mogelijk geweten zijn. Prees alsof de brave doorsnee burger niet al lang proefondervindelijk de gevolgen van het open deuren beleid niet heeft ondervonden. Probeer maar eens w eigen achterdeur wijd open te laten staan: u zult de volgende morgen zelfs de pyjama aan Uw eigen lijf niet meer terug vinden

    Schengen is dus vooral goed voor de subalterne onderwereld. Voor het milieu dus waar onze Verlichte Grote Verstanden zich het best in thuis voelen.

    Nee, Bartje die geen bruine bonen lustte (Anne De Vries): je zult (net als iedereen) eten wat opgeschept wordt!

    *

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    28-08-2015, 12:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2797

    *

    .

    *

    Moskeet-zeikers….

    .

    Zijn met geen stokken op het werk te houden….

    *

    INLEIDING

    Een vraag weigeren, ja, in voor-Islammerij tijden kon dat gerefuseerd worden. Inderdaad. Tussen ‘inheemsen” kan dat nog altijd, dat weigeren, voor zover de Pakbonden dan niet alles in de omgeving wekenlang ‘plat leggen’. Maar tegenover ‘Verrijkers’ is dat een ander paar mouwen. Hen iets weigeren staat op het punt Voltooid Verleden Tijd te worden. Klaar om uit Het Woordenboek der Nederlandse Taal te worden geschrapt. Aan Moslimmertjes weigert men namelijk niets, anders zit het er bovenarms op. Ze pakken U met onze eigen ‘Rechtsregerls’. Iets dat ze in hun Prachtlanden niet eens mogen, laat staan kunnen, want daar bestaan niet eens zo geen rechtsregels. Daar is het ‘mond houden’ of de kop er af.

    In Zwöden, hoe kan het ook anders, telt van een bepaalde tijd niet meer de Zwödse Wet, maar de Korenroman. Die schrijft blijkbaar voor, dat er alleen voor het dagelijks brood kan gewerkt worden, tussen in de 5 oproepen tot het vergaderen in de Moskeet, om er de laatste nieuwe berichtjes te horen over geslaagde aanslagen.

    Hadden vroeger onze Pastoors ook eens moeten proberen! Gaan ‘bidden’ in plaats van te werken… Zij zijn altijd content geweest zelfs niet met een beetje bidden onder in het werken. Het volstond om bij het opstaan een simpel kruisteken te maken…. Als het werken daar maar niet onder lijdt. Anders zou vanwege de Katholieke Patroons zoals ten tijde van Priester Daens, wat gezwaaid hebben.

    Volgens de Mosslimmetjeswet is het echter heel normaal, dat de betaalde werkuren doorlopen, als de Heren zich rustig op ’t gemakske naar het andere einde van de Stad begeven, om daar aan kontheffen te doen. Men is niet voor niets een Moslimmertje, nietwaar?!

    Mosdommertjes bestaan ook, maar die hebben geen geld om ‘bootvluchteling’ te kunnen spelen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wenordpress.com/

    en

    http://www.vrijechroniqueurs.nl/mag-tijdens-werktijd-niet-de-moskee-bezoeken-eist-13-000-euro-smartegeld/

     

    Mag tijdens werktijd niet de moskee bezoeken –

    eist 13 000 euro smartegeld

    Geplaatst op 27 augustus 2015, door rommel.

    *

    Een moslimman in Malmö eist 13 000 euro schadevergoeding van een Deense bouwonderneming in Lund, omdat hem een baan werd geweigerd bij het bedrijf, omreden dat hij, onder andere, had geëist elke vrijdag tijdens werkuren een moskee te bezoeken.

     

    Het was in maart van dit jaar dat de 42-jarige moslimman solliciteerde bij het bouwbedrijf inBlue in Lund. Volgens de aanklacht van zijn vakbond, de lokale extreemlinkse afdeling van Sac in Malmö, was het bedrijf in eerste instantie bereid om de moslimman in dienst te nemen.

     

    Maar nadat de 42-jarige een email naar het bedrijf had opgestuurd waarin hij duidelijk maakte dat hij een praktiserend moslim is en tijd moest krijgen om vijf keer per dag richtig Mekka te bidden, en bovendien elke vrijdag onder werktijd een moskee wil bezoeken, werd hij verzocht op kantoor te komen om zijn situatie verder te bespreken. Tijdens het sollicitatiegesprek werd duidelijk dat de moslimman een radicale islamitische geloofsleer belijdt wat niet kan functioneren op de werkvloer. Hij kreeg later te horen dat die niet aangenomen was.

     

    – Hij behoort tot een speciaal islamitische geloofsleer waar onder andere geëist wordt zoveel mogelijk gelijkenis met Mohammed te vertonen, in klederdracht en uiterlijk. En het voorrecht om elke vrijdag tijdens werktijd een moskee te bezoeken. Ons personeel werkt door geheel Zweden, dan wordt het moeilijk om een moskee te vinden in een kleine stad. Dat geeft problemen met onze flexibiliteit. We hebben besproken wat dit zou betekenen voor Inblue, verklaart Inblue’s personeelschef Ole Grönberg tegen het dagblad Sydsvenskan.

     

    – Het werd ook duidelijk dat die zijn opleiding niet met goed resultaat heeft behaald, en de persoonschemie was niet tevredenstellend.

     

    De islamiet wende zich tot zijn linksradicale vakbond Sac syndicalisten, die van mening is dat de man op grond van zijn religie is gediscrimineerd. In een rechtszaak die onlangs is aangespannen eist men namens de islamitische man 10 000 euro in compensatie voor discriminatie en 3 000 euro schadevergoeding. Sac wil ook terugbetaling voor de rechtsgang kosten.

     

    – Hij is alleen maar op sollicitatiegesprek geweest en heeft geen dag gewerkt of arbeidscontract getekend. Wij hebben niets te bespreken met de vakbond, zegt Ole Grönborg.

     

    Als Fria Tider de vertegenwoordiger van de vakbond John Nordmark opbelt, die de 42-jarige man representeert, vraagt hij ons een uur later terug te bellen. Maar als we een uur later weer opbellen wil hij niet op vragen antwoorden.

     

    – Ik wil alleen maar mededelen dat ik geen vragen van Fria Tider ga beantwoorden, zegt hij, en voegt eraan toe:

     

    – Ik verzoek u vriendelijk niet meer te bellen.

     

    Kuifje_in_Zweden

     

    Hier zijn de vragen waar John Nordmark niet op wil antwoorden:

     

    De 42-jarige die een sollicitatieaanvraag deed is een persoon met een typische islamitische naam. Dat InBlue interesse toonde voor de man en overweegde om hem aan te nemen is geen teken dat men NIET moslims discrimineert?

     

    Is het normaal om van je werkgever te eisen dat je elke vrijdag onder werktijd vrij krijgt om een moskee te bezoeken?

     

    En dat je extra pauzes krijgt om vijf keer op een dag naar Mekka te bidden?

     

    Ik ben een christen, en als ik lid was van Sac, en soortgelijke eisen op tafel ga leggen, zoals elke vrijdag onder werktijd de hoogmis in een kerk te bezoeken, zou je dan ook mijn religieus recht verdedigen?

     

    En als ik me gediscrimineerd voel omdat ik blank en Zweeds ben en een werkgever uitdrukkelijk vraagt naar iemand met een allochtone achtergrond? Zou je me dan ook als vakbondslid verdedigen?

     

    Of als ik gediscrimineerd wordt als man, omdat een werkgever de voorkeur geeft om een vrouw aan te nemen, is dat niet de meest voorkomende discriminatie in Zweden?

    Bron:

     

    *

    UITLEIDING

    Meisjes en jongens, wat wacht er een pak werk op de pakbonden van de kleurensyndicaten bij ons. Na de 24-urenweek voor iedereen (vrij te kiezen tussen de maandagmorgen en de vrijdagavond, anders is een medisch attest verplicht) iedereen die het slimmigheidje naar voor brengt 5 x per dag op een welbepaalde plaats moet gaan ‘bidden’, vrijaf met behoud van salaris met daar bovenop een Getrouwheidspremie en terugbetaling van de gemaakte reiskosten.

    Opgepast: deze regeling geldt alleen voor de werksituaties van ‘Verrijkers’ in het Avondland. In de Orient of in de ‘Levant’ gelden totaal andere regels. Want daar hebben de Pakbonden geen schijn van kans om te overleven wegens latent onthoofdins-gevaar. Een situatie waar die Sinbacanale Afgevaardigden’ nu precies niet staan voor te dringen.

    De dagen zijn dus daar, dat op de Getnsche ‘Vooruit’ nieuwe inscripties zullen mogen gebeiteld worden. Een mooi opschrift, gevat tussen twee Wassende Rode Manen zou kunnen zijn:

    ‘Kontheffers aller landen, kont§ omhoog en kop tegen de grond’.

    Wedden dat U Klokke Roeland, ‘kleppe brand, ‘k luide storm in Vlaanderenland’ op haar pelouzeke aan de kant van de weg, met gebarsten stem, hoort sidderen en beven van ingehouden woede.

    ‘Nie neute’ zegt Termontie, ‘k goane kik sebiet bie den John, dat is de puling van Den Baord van Ostènde, ne keer aan zien flaporen trekkene. En die goat wel losse, miene joengne. Wulder goan vele cezigies goed kûn gebruike, woar!!!!!

    Want als de fabrieke van de Patrons stille vall’n, tons emme we wulder het oak zitt’n, hé…

    Neie, miene mensch, kaak kaak, nen twiedècker. Zou’t er algeliek nen Derden Weireldoorloge utgebreke zin?? Tons zinder we wieder doar wel wèl mee….

    Moedere: m’n stutten en m’n frak asjebloeftteruwel, ‘k moet weg naar Ittaaljen….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    28-08-2015, 10:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2796

    *

    .

    *

    Geert Wilders

    .

    In een klaarstaande reportage van de VARA

    voor het geval dat….

    *

    INLEIDING

    Zichzelf op het potje, open en bloot op de TV, te kakken zette, om Geert Wilders een loer te draaien…. Je moet maar durven. Ofwel zelf ten einde raad zijn.

    Ik heb de uitzending niet gezien, ik heb het maar van horen zeggen. Maar met maar liefst 3 Duitse Herders in huis, weet ik wat hondendrollen zijn. Zelfs met onze bloedeigen VRT heb ik dat soms voor, dat mijn honden zich vol walg het hoofd afwenden bij het zien van Kathleen Cools als die weer eens doordramt. Ik heb het dan goed uitleggen, dat zij ook maar ’n mens is van vlees en bloed: onze Nero, nochtans een gezonde loebas van om en bij de 70 Kgr, wil dan altijd zachtjes op kousevoeten de kamer uitsluiten. Omdat die denkt kattengejank te hebben gehoord, denk ik soms. Gisteren hoorde ik daar bij die trut een beroemd historicus bezig over economie: dat was toen mijn 3 herders begonnen te grommen en dus mijn dutje wreed verstoorden.

    Hadden ze gekund, ze zouden gehuild hebben met de pet op…..

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Francisco van Jole (VARA): ‘Wilders moet zijn beveiliging opzeggen’

    'Als je vluchtelingen niet wilt beschermen, dan jezelf ook niet'

    Francisco van Jole, hoofdredacteur van Joop.nl (VARA), liet woensdag op Radio 1 zijn licht schijnen op Wilders’ recht op beveiliging.

       “Wilders heeft natuurlijk boter op zijn hoofd. Hij zou daar eens op aangesproken moeten worden. Ik heb van mijn vader geleerd, als je hard bent voor anderen moet je het ook voor jezelf zijn.

       Als Wilders vindt dat deze mensen [vluchtelingen, red.] geen recht hebben op beveiliging, geen recht hebben op een veilig heenkomen, laat-ie dan ook zijn lijfwachten naar huis sturen. Want het gaat om dezelfde bedreiging, die mensen worden bedreigd door dezelfde mensen. Dus als jij vindt dat die mensen daar geen recht op hebben, doe dat dan zelf ook niet. Dat geld kan gebruikt worden voor bejaarden.”

    Tegen Wilders, dus ok

    Dat is een redenering van de vorm: als je vindt dat illegale immigranten geen gebruik mogen maken van onze verzorgingsstaat, dan mag je bij werkloosheid zelf ook geen uitkering aanvragen. Gelul van een dronken aardbei.

    Net zoals het frame dat iedereen die de EU binnen wil een vluchteling is die een veilig heenkomen zoekt. Volkomen onbewezen, maar wel handig om tegenstanders van open grenzen af te schilderen als harteloze gekken die om dode kinderen lachen.

    Als de vluchtelingen van Van Jole op de vlucht zijn voor de islam die hen bedreigt, zoals Wilders daardoor wordt bedreigd, wat doen die vluchtelingen dan in Macedonië, laat staan Calais? Turkije is in handen van ISIS noch Assad en is een stuk dichterbij vanuit Syrië.

     

    Maar hé, ook een verwrongen redenering voldoet als dat helpt om Wilders’ recht op beveiliging te ondermijnen.

    *

    UITLEIDING

    Ja, die goede oude Pim Fortuyn. Gevallen op het Veld van Eer.

    At your service.

    Die bloedrode VARA-hoernalist had met zijn allusie op de politie-bescherming van Geert Wilders, toch nooit de bedoeling om slapende honden wakker te maken? Of ergo: was zijn optreden misschien bedeld als startschot voor een van de pistolen van ergens een uitverkoren Jihadist? Een opdracht tot schietoefening ‘Feuer Frei’? Een zoveelste ‘schietincident’?

    *

    Liever zag ik het omgekeerde. Dat de Geert, in een automatische reflex van zelfverdediging, met zijn ogen die hoernalist neerknalde.

    Gericht snelvuur, tot de dood er op volgt.

    God zou het hem lonen!

    *

    In extremis nog een toemaatje, overgenomen bij http://nageltjes.be/wp/

    U krijgt er gewoon de vraag bij, wanneer François Hollande denkt deze ‘Verrijkers’ te verrijken met het Légion D’Honneur.. Zie

    https://youtu.be/La7AWPAm0W0

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    28-08-2015, 09:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2795

    *

    .

    *

    .

    Cordon Sanitaire onder druk…..

    *

    INLEIDING

    Och, die redenen voor dat ‘cordon sanitaire’ vormen een onafzienbare rij multiple choice vragen, waarvan de bijzonderste wel is de Vlaamse Onafhankelijkheid, zodat wij ‘Eigen Volk Eerst’, eindelijk een einde kunnen stellen aan de georganiseerde diefstal en de sociale fraude van 16 tot 18 miljard Euro per jaar die door het belgicistisch bestel gehocust pocust Pats!, overgeheveld worden naar Het Arme Zuiden des Lands. Daar zijn ‘de werkers’ dank zij de Parti Scandale, inderdaad liever lui dan moe. Uiteraard zijn die mensen daar zeer royalistisch, want ze kunnen er royaal van leven.

    En de Vlaming; hij ploegde voort.

    En neen, daarover schrijven of berichten is inderdaad niet zo erg vaderlands. Nog minder goede vaderlanders zijn wij, die de waarheid over Staatsgeheimen durven wereldkundig maken. Kunnen we doen, tot we de oven in gaan, of tot we vergaan in de Goelags.

    Hieronder doen de Politici van het Vlaams Belang aan informatie. Ze geven gewoon de feiten, de cijfers en de bedragen. Zonder deze daarbij te ‘duiden’. Daarom doen wij dat (zo lang we nog kunnen) op onze blogs.

    Gegeven: in Cobugia meer Marokkanen dan er ooit Italianen waren. Das just, hé, maar het is onvaderlands de aandacht daarop te vestigen. Want iedereen weet dat Italianen naar ons land kwamen om er te werken. Meestal i de koolmijnen, tot ze erbij vielen. Of met een slepende longziekte, terug afzakten naar het Land hunner Vaderen.

    Marokkanen echter….

    Die hebben aan werken meer dan één broertje dood. De uitzonderingen bevestigen de regel….. En naar het Land hunner Vaderen trekken ze alleen voor even op vakantie, om er gepakt en gezakt hun ouder wordende dochters genitaal te laten verminken….

    Iedereen weet het. Iedereen denkt het. Maar het mag niet gezegd worden. Want zwaar racistisch. Werken is nu eenmaal niet de cultuur van alle woestijnbewoners. Wegens te dorstig en te warm. In eigen land, liever in een koele tent, liefst met acclimatisatie, kindjes liggen maken. Of bij ons in den vreemde, netjes in een sociaal logement betaald en onderhouden door het OCMW, idem dito gekoeld in de zomer, of gezellig verwarmd in de winter, hetzelfde liggen doen. Want nu brengt dat dik op: hopen ‘kiendjesgeld’ bovenop het leefloon van de halve familie. Wat niet belet om in ’t zwart bij te klussen bij magen en vrienden van vrienden.

    En later leeft die eerste generatie mee met de dozijnen kinderen die ze op de wereld hebben gezet, en die op hun beurt leven van kiendjesgeld en leeflonen….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Meer Marokkanen dan Italianen

    *

    Dit land telt intussen meer mensen met een Marokkaanse dan met een Italiaanse achtergrond. Dat blijkt uit cijfers van VUB-professor Jan Hertogen.

    Eind 2013 telde België 468.587 mensen met een Marokkaanse migratieachtergrond, tegenover 458.453 met een Italiaanse. De enorme Italiaanse arbeidsmigratie van de jaren ‘50 en ‘60 is gedecimeerd, terwijl de tafelschuimende Marokkaanse immigratie is gekwadrateerd.

     

    Professor Hertogen schetst met duidelijke grafieken de naoorlogse immigratie-evoluties. De socioloog ontwaart in de afgelopen decennia een sterk opwaartse trend van de Marokkaanse immigratie, daarbij opmerkend dat de verhoudingen de afgelopen jaren sterk gewijzigd zijn. Als percentage van de totale immigratie is de Marokkaanse immigratie de laatste vijf jaar gestabiliseerd, louter omdat nieuwe immigranten meer en meer uit andere landen komen, zoals Syrië, Afghanistan en Centraal-Afrika. Verhoudingsgewijs is er dus een en ander veranderd, in absolute aantallen blijft de toestroom groot.

    Implosie

    Dat België, bij ongewijzigd beleid, met zijn ruimhartige sociale zekerheid en uiterst lakse immigratie- en nationaliteitwetgeving, ook in de toekomst als topbestemming zal blijven gelden, weten ze intussen ook op Uranus. Tot op het moment dat de moeizaam opgebouwde welvaartstaat implodeert. De kan gaat immers zolang te water tot ze barst.

    *

    UITLEIDING

    Ja, ik weet het. De vrienden zeggen me dat ook. Dat ik teveel ‘aan politiek doe’.

    Maar is vechten voor Uw boterham en Uw eigen portemonnee dan ‘aan politiek doen’? Zo lang alle burgers netjes naar de stembus tiegen, en daar hun stem altijd voort op de verkeerde partijen uitbrengen, wordt ons gezichtsveld steeds kleiner. Dat heet dan ziende blind zijn….

    Daarbij dus de bedenking: al kan ik door mijn geschrijf slechts één medemens doen nadenken, dan is mijn missie geslaagd. Iedere burger die een medeburger op een zware vergissing attent maakt, doet op die manier niet meer dan zijn burgerplicht. Zelfs zijn vijanden laat niemand vrijwillig in de afgrond glijden.

    Want het blijft die medeburger vrij, om met gesloten ogen net als de Ratten van Hameln, de fluitjesspelers achterna de dieperik in te lopen. En neen, daar staan geen Flikken om het verkeer te regelen. Alles verloopt er automatisch.

    Zo lang we mogen (goed) stemmen, is de wereld nog niet helemaal om zeep….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    28-08-2015, 08:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2794

    *

    Vrijdag 28 augustus

    Zon 6u49-20u37

    H Augustinus, patroon van de boekhandelaars en de bibliothecarissen

    Na het feest van Sint-Augustijn: er zullen geen hete dagen meer zijn

    *

    .

    *

    Het gezwel bij Erdogan zit veel lager….

    .

    Dan bij Sultan Sullivan, Erdogans grote voorbeeld

    *

    INLEIDING

    Moest U het nog niet door hebben: de eerste en enige zorg van Erdogan, is de wereldheerschappij van de Islamiseesche Islammerij. Een van de zuiverste soort, waarvan wij allemaal het slachtoffer zullen zijn.

    Erdoga verwoordt dat op een uiterst subtiele manier. Een heel klein beetje oorlog voeren op bevriend Islamitisch grondgebied (Syrië), een beetje omkoperij om zoveel mogelijk ‘bootvluchtelingen’ in zo kort mogelijke tijd over te brengen naar Europa, zodat hij zichzelf ondertussen tot Halfgod en Halfgeleider naast Allah kan kronen. Erdogan, Ottoman De Tweede, als U mij goed begrijpt. En vooral nooit meer vergeet, want het loopt hier nu al vol van de Turkeys.

    En onze Grote Verlichte Verstanden van de Verenigde Nazies in Bruxellabad? Die deinen mee op deze golven van deze zee, beide oren dicht, mond toe, het ene oog geloken en het andere gericht op de Amerikaanse Wastobbe.

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Erdoğan plant invasie in Syrië en wil massaal moslims naar Europa transporteren

    (Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

    *

    De voormalige hoofdredacteur van “Focus” en “Die Welt”, Wolfram Reimer, heeft bij n-tv een uiterst interessant artikel gepubliceerd over de president van de Turken, Erdoğan. Zo zou hij van plan zijn om de komende dagen een invasie van Syrië te beginnen, zou hij het Ottomaanse Rijk weer willen laten opstaan, zou hij intensief de massa-immigratie van moslims naar Europa bevorderen en zijn geheime dienst daarom doelbewust de smokkelaarsbendes met aanlokkelijke aanbiedingen zou laten zorgen voor het transport naar de EU. Het motto van Erdoğan zou letterlijk zijn “de islam, de islam en de islam”.

     

    Wolfram Weimer bericht:

     

    De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan start over enkele dagen een open invasie van Syrië. Daarmee probeert hij drie dingen te bereiken:

    Ten eerste begint hij een oorlog kort voor de aangekondigde nieuwe verkiezingen. Erdoğan hoopt dat hij als veldheer in een patriottische verkiezing de absolute meerderheid terugwint en de oppositie monddood maakt.

     

    Ten tweede wil hij de Koerden terugdringen door de in Turkije verrassend sterk geworden partij HDP te criminaliseren. En buitenlands politiek doordat hij onder het voorwendsel van terrorismebestrijding een grote militaire aanval tegen de PKK in het grensgebied gestart is. Zijn “veiligheidszone” dient uiteindelijk het ontstaan van een grote Koerdische staat te verhinderen.

     

    Het derde doel van Erdoğan is een machtsdemonstratie van Turkije als bepalende macht in het Nabije Oosten. Met een bezetting van half Syrië komt hij dichter bij zijn historische doel, namelijk om het Ottomaanse rijk weer te laten opstaan. Erdoğan ziet zichzelf in de traditie van een imperiale sultan, die als beschermheer van de islam de wereld verandert.

     

    De fundamentele radicale moslim Erdoğan wil zijn Grote Ottomaanse Rijk realiseren, de islam waar maar mogelijk aan de macht brengen en Europa dient massaal met moslims overstroomd te worden:

     

    Tijdens een staatsbezoek aan Indonesië verklaarde hij enkele dagen geleden waarom het hem in werkelijkheid gaat: “We hebben maar één zorg: Dat is de islam, de islam en de islam.”

     

    Bij dit neo-Ottomanisme maakt Erdoğan gebruik van de vluchtelingenkwestie als politiek wapen. In toespraken stelt hij zichzelf voor als beschermer van de islamitische vluchtelingen, Turkije zou veilig gebied zijn voor alle ware gelovigen, dat zou de koran gebieden. Anderzijds echter stimuleert de Turkse regering als enige tijd de doelgerichte massale vlucht van moslims uit crisisgebieden naar Europa.

    En die idiote EU inclusief de slaafse Duitse regering spelen bereidwillig mee bij bij deze suïcidale ontwikkeling.   

    Bron:

    Bron:
    www.pi-news.net
    Auteur: Michael Stürzenberger

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (h/t “Vederso”)

    *

    UITLEIDING

    Zijn het nu Soemnieten, Sjiieten of nog andere –ieten, we moeten geen van alle.

    Turken zijn misschien minder bedreven om met het botte slagersmes iemands kop af te kerven, zij daarentegen zijn de uitvingers van het scherpsnijdend kromzwaard. Daarmee zwieten ze zelfs de vleugels van de vlieg af,zonder dat het beest tjd heeft om dat gewaar te wiorden om tijdig weg te vliegen. Het diertje valt voor zijn eigen voeten neer, voordat hij het beseft.

    Turken zijn dus op een menselijke manier veel dodelijker. IS-Jihdisten moeten eerst iemand oppakken, knevelen en doen knielen, nadat ze deze in een oranje dresscode hebben gestopt. Waarbij het slachtoffer waarschijnlijk heel wat weerstand zal geboden hebben. Ik spreek wel niet uit ondervinding of ervaring, maar kan het mij, net als eenieder, toch levendig voorstellen. In dezelfde tijd hebben Turkeys vijf en twintig keer met zo’n bliksemend kromzwaardje gezwaaid, en liggen er op de grond vijf en twintig bloedende koppen. Met ogen die heen en weer rollend willen zeggen, het allemaal nog niet eens te beseffen, zo sprakeloos sluit zich al die monden. Zonder de minste schreeuw of enig ander teken van pijn.

    Naar het schijnt, waren de Jappen daar tijdens WO II ook zeer bedreven in. Ze konden dat record zelfs evenaren met hun scherp geslepen schoppen op een houten steel. Een loslopend ideetje waar ofwel Soemnieten, ofwel Sjiieten, ofwel nog andere –ieten veel kunnen van bijleren.

    Om het even. Kalasjnikovs, van de soort die in de Bruxellabad altijd klaar liggen in de stadsparken, onder de struiken op een bankje, grijpensklaar mèt bijhorende ammunitie, netjes verpakt in een onopvallende sporttassen, zijn even goed. Maar heel wat minder geruisloos. Wat dan weer die irreële angst bij de buren oplevert, waarover die geleerde Perfesser het had op Canvas.

    De vlieg die haar vleugels op het punt staat om met het kromzwaard afgekapt te worden, heeft niet eens de tijd om angstgevoelens op te zetten. Misschien is het dàt wel, dat die geleerde Perfesser bedoelde. Gene schrik hebben, zei de beul tot de gehangene. Het kietelt alleen maar een beetje, maar dat gaat gauw over..

    *

    Bij nader toezien, en omdat wij toch nooit in staat zullen zijn om de Turkeys allemaal aan onze degen te rijgen, zouden wij maar beter ophouden met de mensen bang te maken. Want het staat in de sterren geschreven, dat niemand zijn Lot kan ontlopen. Misschien dat dat ooit weer zal kunnen, als de Kerken terug open zijn, en volgelopen met biddende Gelovigen.

    Vroeger was dat ‘Van de woede der Noormannen, Verlos ons Heer’ – Lichtjes aangepast zou dat dus kunnen worden

    “Van de woede der Muzelmannen, Verlos ons, Heer”

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    28-08-2015, 06:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    27-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2793

    *

    .

    *

    .

    Dat Beest heeft een naam….

    *

    INLEIDING

    Neen, zegt een tot-en-met onbevooroordeelde Zeer Geleerde Perfesser op Canvas, naast de VRT en VTM, de meest objectieve Tv-zender van heel het Westelijk Halfrond, angst voor welke bedreiging dan ook is een irreëel verschijnsel waaraan we niet mogen toegeven. Want het fret aan onze kas en vergalt ons leven. De Overheid heeft dat niet graag.

    Volgens mij was de man een afgezant van, en al even verkeerd als de huidige Achteruitregeeerders zelf, die als ruiters omgekeerd op hun paard zitten. Angst moet niet bestreden worden, maar vermeden of de wereld geholpen.

    Tja, en daar zit het gewetensprobleem van die man. Angst aan de bron vermijden, staat gelijk met al die bedreigende ‘verrijkers’ terug te sturen. Kunnen ze in hun ‘Thuislanden’ elkaar vermoorden. Hoe eer hoe liever. Zo zou de rust in ons aller achtertuintje kunnen terugkeren.

    Die ‘verrijkers’ in een later stadium, maken immers de wereld letterlijk en figuurlijk, dus ook onze leefwereld een kopje kleiner. Ze staan overal aan onze kusten en onze grenzen met duizenden klaar om ons te overvallen, terwijl ze met nog meer al lang ‘binnen de poorten’ zijn.

    Daar onze Overheid met die invasie dapper meewerkt, moet het Volk hen voor zijn. Als wij niet eerst hen vernietigen, zullen zij ons vernietigen. Dat is een wetmatigheid die in de menselijke natuur zelf is ingeschreven. En waarbij roesmiddelen, negermuziek en negerhuppelarij niet zullen helpen. Het leven is hard, en politici zijn alleen maar zakkenvullende ‘zullers’, achtruitrij regeerders die alleen maar tijd hebben en geïnteresseerd zijn, in het ‘kurieren am Symptomen’. Aan het oplappen van hun eigen tekortkomingen, en op de fouten van hun voorgangers-partijleden.

    Die ‘Verrijkers’ maken de wereld letterlijk en figuurlijk een kopje kleiner. Ze staan aan onze kusten en onze grenzen met duizenden klaar om ons te overvallen, terwijl ze met nog meer al lang ‘binnen de poorten’ zijn.

    Daar onze Overheid met die invasie dapper meewerkt, moet het Volk hen voor zijn. Als wij niet eerst hen vernietigen, zullen zij ons vernieitgen. Dat is een wetmatigheid die in de menselijke natuur zelf is ingeschreven. En waarbij roesmiddelen, negermuziek en negerhuppelarij niet zullen helpen. Het leven is hard, en politici zijn alleen maar zakkenvullende ‘zullers’, achtruitrij regeerders die alleen maar tijd hebben en geïnteresseerd zijn, in het ‘kurieren am Symptomen’. Aan het lappen leggen op hun eigen tekortkomingen, en op de fouten van hun voorgangers-partijleden..

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    MAILBOX

    *

    Om over na te denken...

    Een man van wie de familie behoorde tot de Duitse aristocratie was voor WO2, eigenaar van verschillende grote landgoederen en fabrieken. Hem werd gevraagd hoeveel Duitsers echte nazi's waren, en zijn antwoord kan u helpen om uw houding tegenover fanatisme te bepalen.

    "Heel weinig mensen waren echte nazi's" zei hij, "maar heel veel Duitsers waren blij met de terugkeer van de Duitse fierheid, en nog veel meer hadden het veel te            druk om er ernstig over na te denken. Ik was een van diegenen die dacht dat de Nazi's niet meer dan een bende gekken was. En voordat wij er erg in hadden waren zij baas over ons en was het einde van            mijn wereld gekomen. Mijn familie verloor alles, ik belandde in een concentratiekamp en de geallieerden            vernietigden mijn fabrieken."

     

    Vandaag blijven experts ons maar de oren van het hoofd zagen met de boodschap dat de islam een godsdienst van vrede is, en dat de grote meerderheid van de moslims alleen maar vragen om in vrede te kunnen leven. Alhoewel deze ongenuanceerde bewering misschien wel waar is, is ze totaal irrelevant. Het is slechts loze list, bedoeld om ons een goed gevoel te geven en om het spook van de - in de naam van islam - wereldwijd oprukkende fanatici te verdoezelen.           Het zijn inderdaad de fanatici die oprukken. Het zijn de fanatici die betrokken zijn in alle 50 open oorlogen die momenteel woeden op deze planeet. Het zijn de fanatici die in Afrika systematisch christenen en ganse volksstammen afslachten en het continent in een islamitische vloedgolf overspoelen. Het zijn de fanatici die bommen leggen, mensen voor het oog van camera’s onthoofden en veremoorden. Het zijn de fanatici die de ene moskee na de andere overnemen.

    Het zijn de fanatici die met zelotische ijver het stenigen van verkrachte vrouwen en homoseksuelen verspreiden.            De harde waarheid is dat de "vredelievende en stille meerderheid" geïntimideerd is en zwijgt.

    Communistisch Rusland was vol van Russen die ook slechts in vrede wilden leven, maar toch zijn de Russische communisten verantwoordelijk voor de moord op 20 miljoen mensen. De vredelievende meerderheid was van nul en generlei tel. De grote massa van de enorme Chinese bevolking was ook vredelievend, maar de Chinese communisten zijn er toch in geslaagd om een duizelingwekkende 70 miljoen mensen om te brengen.

    De gemiddelde Japanner van voor WO2 was geen op oorlog kickende sadist. Maar Japan moordde en slachtte wel zijn weg door Zuid-Oost Azië in een bloedige orgie            waarbij 12 miljoen Chinezen het leven lieten. De meesten stierven door het zwaard, de schop en de bajonet. En wie kan de slachtpartijen in Rwanda vergeten? Zou men niet kunnen zeggen dat de grote            meerderheid van de Rwandezen "vredelievend" was?            

    De lessen uit de geschiedenis zijn heel dikwijls ongelooflijk eenvoudig, op het botte af, maar ondanks al ons redeneervermogen missen wij maar al te dikwijls de meest in het oog springende waarheid: Vredelievende moslims zijn irrelevant geworden door hun zwijgen.             Vredelievende moslims worden onze vijanden als ze de kiezen op elkaar blijven houden, want net zoals mijn vriend uit Duitsland zullen ze op een goede morgen ontwaken om vast te stellen dat de fanatici de zaak hebben overgenomen, en dat het einde van hun wereld begonnen is.

    Vredelievende Duitsers, Japanners, Chinezen, Russen, Rwandezen, Serviërs, Afghanen, Irakezen,            Palestijnen, Somali's, Nigerianen, Algerijnen en vele anderen zijn gestorven omdat de vredelievende            meerderheid haar mond niet open heeft gedaan tot het te laat was. En wij, die deze ontwikkeling voor onze ogen zien gebeuren, moeten meer aandacht schenken aan de enige groep die echt meetelt: de fanatici want zij zijn het die onze manier van leven bedreigen.

    En tot slot, en met het risico van beledigend over te komen, iedereen die twijfels heeft over de ernst            van de toestand en deze e-mail zonder meer verwijdert, draagt bij tot de algemene passiviteit en laat het probleem alleen maar groeien. raag bij tot de bewustwording, zend hem door en blijf hem doorzenden.

    *

    UITLEIDING

    U kreeg dus (en dat nog wel van een Vilvoordse goeie vriendin) deze mail doorgeschoven, met vraag die zoveel mogelijk door te sturen ‘all over the world’.

    Veel meer dan ‘De Opwarming van de Aarde’, of zelfs van de ver-ijsbeering daarvan, is de Islamisering een ‘inconvienent triuth”. Inconvenient wel, maar misschien minder chagrijnig aangevoeld bij de Koewachters uit Amerika, daar zij de wereldproblemen altijd sinds hun ontstaan ver van hun stamcafé willen zien.

    Hun eigen problemen hebben zij al eeuwen geleden onder de grond gestopt, en de rest overleeft in reservaten.

    Het is een ontstellende gedachte, maar sinds de Zwarte Ongelukskater in het Pentagon, de veelhoekige Duivelltil (!) vanwaar alle kwelduivels ter wereld vertrekken, leeft in het Avondland de gedachte dat zoiets ook onze lotsbestemming wordt. Negenen negentig percent onder de grond, of na de oven te zijn ingegaan, als asse terug tot asse gekeerd, de laatste paar honderd stuks in reservaten. Met tralies rondom en een ingangspoort onder stroom, met daarboven ‘Arbeit macht Frei’.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

                








    27-08-2015, 22:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2792

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Het is goed in ’t eigen hert te kijken ’s avonds voor het slapengaan. En nog beter is het er op gewezen te worden, zelfs door niet-kerkelijke slimmerds, dat we allemaal maar kleine mensjes zijn in die heel grote wereld van ons. Waar van het eerste broederpaar direct na Adam en Eva, en amper weggejaagd uit de Hof van Eden in het Tweestromen Gebied van Tigris en Eufraat rond Bagdad, de ene broer de andere reeds de kop insloeg met een ezelskaakbeen. Toen, in die dagen leefden onze voorouders nog voor vele eeuwen zonder beperking van jacht en visvangst. Een tijd dus waar naartoe we stilaan wee zijn gaan leven, bij gebrek aan iets anders.

    Hieronder worden U woorden als zoete balsem geserveerd, zoals Transbalkanië, Centraal Azië, geopolitiek, enz. U bekijkt de hele grote wereld ineens als een klein stofdeeltje onder Uw microscoop. Wat tenslotte ook de werkwijze was van Einstein en de relativiteitstheorie en ja, zelfs van de Geneefse Wetenschappers met hun ‘Deeltjesversneller’. Zelfs Darwin, de Vader van de Evolutieleer zou hierbij zijn theorie willen herzien.

    Onze eigen o zo geroemde Europese Beschaving verschrompelt tot (met permissie) een vliegenscheet waarin we zo maar met de neus worden ingeduwd. De ‘Spleetogen’ zijn de werkelijke Meesters der Aarde. En daar heeft Confucius zelfs niets meer mee te maken.

    De Chinezen (en dus niet den dezen) zijn als kamelen door het oog van de communistische naald gekropen, en zowel de Russische Beren als de Amerikaanse Koewachters zijn gewoon stierenstront (bullshit) aan de sandalen van hun lichtvoetige vrouwtjes.

    Alleen die Centraal Aziatische Het is goed in ’t eigen hart te kijken ’s avonds voor het slapengaan. En nog beter is het er op gewezen te worden, dat we allemaal maar kleine mensjes zijn in die heel grote wereld van ons. Waar van het eerste broederpaar direct na Adam en Eva, en amper weggejaagd uit de Hof van Eden in het Tweestromen Gebied rond Bagdad, de ene broer de andere de kop insloeg. Toen in die dagen leefden onze voorouders nog voor vele eeuwen van de jacht en de visvangst.

    Hieronder worden U woorden geserveerd als Transbalkanië, Centraal Azië, geopolitiek, enz. U bekijkt de hele grote wereld als een klein stofdeeltje onder Uw microscoop.

    Onze eigen o zo geroemde Europese Beschaving verschrompelt tot (met permissie) een vliegenscheet waarin we zo maar met de neus worden ingeduwd. De ‘Splmeetogen’ zijn de werkelijke Meesters der Aarde. En daar heeft Confucius zelfs niets meer mee te maken.

    De Chinezen zijn als kamelen door het oog van de communistische naald gekropen, en zowel de Russische Bereb als de Amerikaanse Koewachters zijn gewoon stierenstront (bullshit) aan de sandalen van hun lichtvoetige vrouwtjes.

    Alleen die Centraal Aziatische Vlakten, met die onoverzienbare bendes van Moslimmer moordenaars, Moslimmer dieven en Moslimmer verkrachters, daar weten zij als Progressievelingen ook geen raad mee.

    Ik heb het hier al dikwijls al lachende geschreven: Islam rules the wifes!

     

    Ik heb het hier al dikwijls al lachende geschreven: Islam rules the wifes!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

     

    Naar nieuwe belangrijke geopolitieke wijzigingen?

    Verhouding Rusland-China-Amerika bepaalt Europese macht

    *

    Koopt China haar belang in Rusland?

    Midden juni geraakte bekend dat China in het zuidoosten van Siberië, in de regio Transbaikalië (aan de Chinese grens gelegen) voor ongeveer 300 miljoen euro zal gaan investeren. Volgens berichten gaat het om investeringen in een agrarisch gebied van ongeveer 115.000 hectaren groot. Enkele dagen later merkte de gouverneur van het nog oostelijker gelegen joods autonoom gebied (met 176.000 inwoners) op dat Chinese ploegen daar reeds meer dan 80% van de grond bewerken, waarvan 85% met soja beplant is.

    China is bezig aan een stille, maar opmerkelijke opmars in Rusland, zoals het dat in het verleden deed in Afrika bijvoorbeeld. China zoekt grondstoffen, zoekt uitbreiding van importproducten. Vooral het Russische Siberië komt steeds vaker in beeld en de reden hiervoor is natuurlijk vrij duidelijk: de oppervlakte van Siberië bedraagt ongeveer 13,1 miljoen km2, waarin 40 miljoen inwoners leven. China is ongeveer een kwart kleiner, maar daar leven 33 keer zoveel mensen.

    Sommige Russische politici – de liberaal-democraten om ze niet te noemen – schreeuwen al moord en brand en zien een dreigende invasie van Chinezen op zich af komen. Het zou wel eens kunnen dat hier gewoon een volgende zet op het geopolitieke wereldschaakbord bezig is tussen de verschillende grote partners, Amerika, Rusland en China.

     

    Indamming van Rusland als actueel Amerikaans buitenlands beleid

    Voor steeds meer politieke commentatoren is het duidelijk dat vrede en stabiliteit in Europa onmogelijk zullen blijken als ze tegen Rusland gericht zullen zijn. Maar sinds de crisis in Oekraïne kwam dit natuurlijk wel in een ander licht te staan. Konden sommigen de Russische operatie in de Krim geopolitiek nog enigszins plaatsen, dan bleek de bewapening (door Poetin) van separatisten in Oekraïne voor velen een brug te ver! Het beeld dat velen van Rusland hebben – vooral, maar niet alléén NAVO-voorstanders – werd hierdoor eerder versterkt: Moskou, zo leek het wel, zou zich niet aan internationale verdragen houden, breekt het volkerenrecht waar het haar uitkomt, en geeft alleen maar (en niets meer dan dat) de indruk mensenrechten te respecteren.

     

    Men kan nochtans ook niet om de vaststelling heen dat Amerika er alles aan doet om de Koude Oorlog verder te zetten, en dat Rusland door haar ‘boerse’ opstelling argumenten in grote mate versterkt. Rusland zit in een moeilijke geopolitieke toestand. Heel wat voormalige Warschaupakt-leden werd intussen een sterke NAVO-partner. Had Rusland tot voor enkele jaren nog de wereld als geopolitieke Bühne, dan is die nu ingeperkt tot de periferie rond Rusland. Zelfs het Russische grondgebied zelf wordt stilaan geopolitiek strijdtoneel…. Enkele bijzondere problemen houden de Russische bewindvoerders zeer bezig: ten eerste ziet men het gevaar van latent etnische spanningen, gecombineerd met een extreme vorm van islamisme in Centraal Azië. Bijzonder veel Russische staatsburgers vechten nu al mee in de rangen van IS, en die strijders komen stilaan terug binnen gesijpeld.

     

    Rusland ziet de Oekraïnecrisis, gekoppeld aan het in 2008 geëscaleerd conflict met Georgië en de verschillende gekleurde revoluties in en rond de Kaukasus als een nieuwe ronde in een geopolitiek spel waarin de VS als enige grootmacht er alles op alles op zetten om Rusland onder de duim te houden. Voor veel Russische commentatoren houdt de Koude Oorlog gewoonweg verder aan en sloot de NAVO – onder leiding van de VS natuurlijk – Rusland geleidelijk op in zijn binnengrenzen. Aan de buitengrenzen houden nieuwe, betrouwbare NAVO-lidstaten de wacht.

     

    Een derde problematiek maken ‘de Rusland in het buitenland” uit. In de postsovjet-ruimte leven – het Baltikum inbegrepen – ongeveer 17 miljoen Russen, waarvoor het moederland zich verantwoordelijk voelt. Zal Rusland naar militaire middelen grijpen om hun belangen veilig te stellen? Stelt u even voor dat Rusland de Amerikaanse Monroe-doctrine zou aanwenden om daar in te grijpen waar de belangen van “haar” Russische burgers in gevaar of in het gedrang komt?

     

    Naar een einde van de indammingspolitiek? China als ‘Dritte im Spiel’?

     

    En zo komen we terug op Amerika. Als er iets is, dat de VS met bijzondere argwaan gadeslaan, zijn het maneuvers waarbij gebieden die voor haar strategisch zijn, toegang zou kunnen worden ontzegd. En dan valt natuurlijk de naam van die ‘andere’ supermacht, China.

    Ook in de multipolaire wereld, met haar grote economische belangen, is het duidelijk dat de handelingsvrijheid van de VS niet primair belemmerd wordt door Rusland. Rusland is momenteel – hoezeer bepaalde Russofielen dit ook kunnen of zullen betreuren – geen échte relevante geopolitieke factor. China is momenteel de enige wereldmacht die in staat is de VS te stoppen, of fundamenteel te hinderen. Economisch, financieel en technologisch is China stilaan zelfs de meerdere van de VS.

     

    De voorbije jaren concentreerden de Amerikanen zich dan ook vooral op de vraag wat men zou moeten doen als bijvoorbeeld China de toegang tot operatiegebieden in Zuid-Oost- en Oost-Azië zou verhinderen. Wat als de toegang tot bepaalde strategische gebieden in de Stille Oceaan door China onmogelijk wordt gemaakt. Het is geen geheim dat de Volksbevrijdings marine al meer opdrachten uitvoert dan alleen de controle op de eigen kusten uit te voeren (zie vorige Nieuwsbrief van onze vzw…). Deze geopolitieke machtsuitbreiding van China komt voor de VS zeker niet als een verrassing uit de lucht vallen.

     

    De VS hebben verschillende strategische scenario’s op zak, een zogenaamde dubbele strategie. De eerste strategie bestaat erin dat men China prikkelt om deze weg niet te gaan. Zelfs verregaande economische samenwerking met China zou tot de mogelijkheden behoren, terwijl men verder zou bouwen aan militaire en technologische allianties in de regio, om de groeiende invloed van China in te dammen. De samenwerking met China zou kunnen op voorwaarde dat China de geopolitieke macht in de VS in de regio niet vermindert of afbouwt…

     

    Een andere strategische keuze zou een Russisch-Amerikaanse alliantie kunnen zijn, een troefkaart waardoor een tot hiertoe louter maritieme indamming van China vervolledigd zou kunnen worden door een continentale insluiting. Een keuze die voor de VS bijzonder problematisch is, natuurlijk, want dan komen ook enkele strategische keuzes in Oost-Europa onder druk. Zelfs Europa zou de gevolgen van deze mogelijke nieuwe en onuitgegeven alliantie bepaald wel voelen.

    Peter Logghe

    *

    UITLEIDING

    http://www.deltastichting.be/

    Deltastichting is een conservatieve, onafhankelijke, onkerkelijke, pluralistische en partijpolitiek ongebonden Vlaamse vereniging, die in 1965 werd opgericht door historicus Luc Pauwels.

    De Deltastichting wil bijdragen tot een betere maatschappelijke ontwikkeling van de bevolking door ondersteuning te geven aan het sociaal–cultureel werk. De vrije meningsuiting is een goed dat we hoog in het vaandel dragen, het schrikt ons met andere woorden niet af, waar nodig het politiek correcte pad te verlaten.

    De Deltastichting richt zich met deze doelstelling voor ogen vooral, maar niet uitsluitend op de geschiedenis en de actualiteit van de Vlaamse, (lees) Heelnederlandse beweging, de Europese culturele diversiteit, de Europese eenmaking, de ecologie en de volkscultuur. De Deltastichting wil haar doelstellingen bereiken door:Het uitgeven van het driemaandelijkse tijdschrift TEKOS (Teksten, kommentaren en studies).Het verspreiden van een maandelijkse elektronische nieuwsbrief.Het organiseren van Colloquia, vormingsavonden, informatiecampagnes en tentoonstellingen

    Het opzetten en/of ondersteunen van onderzoeksprojecten die een bijdrage kunnen leveren aan het sociaal-culturele werk.

    Het organiseren van zomeruniversiteiten en educatieve uitstappen.

    Het adviseren en begeleiden van andere sociale, educatieve of culturele organisaties.

    In 2004 kreeg de Deltastichting van de Universitaire Werkgroep Literatuur en Media van de KU Leuven de persprijs het Gouden Lampje. Deze prijs werd haar toegekend voor de organisatie van het colloquium "Recht op antwoord tegen de dictatuur van het politieke, correcte denken" en de publicatie van de congresreferaten.

     

    Voor straks:

    Dit zijn de troela’s op onze regeringsbanken…

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    27-08-2015, 13:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2791

    *

    .

    *

    ZOALS BELOOFD DOOR DE SOCIALISTEN:

    .

    ZIJ EISEN DUS KAVIAAR EN WOONPALEIZEN ZONDER TE MOEDTEN WERKEN

    *

    INLEIDING

    We naderen zo stilaan de dagen, dat de geïmporteerde nieuwe volksstammen hun meesterschap willen bevestigd zien. Met vetbetaalde ‘Bestuurdersportjes’ zoals Burgemeesters (Aboutaleb) Partijvoorzitter met ministerwedde (Almacy), TV-Ster (de zwarte madonna van De 7de Dag) of hoernaliste zoals er al zovele vreemde snoeten zijn ij de vetbetaalde TV-zenders/

    On dat milieu bestaan er trouwens voor Blanken grote risico’s, zoals in Viirginia in het Land der Cowboys. Daar dorden ze zelfs ‘live’ afgeknald door een mistevreden zwarte ex-collega.. Tja, Amerika is ons inderdaad altijd en op alle gebied, een voetje voor…. Wat niet is, kan dus nog komen. De ‘Verrrijking’ laat zich door niets tegenhouden!

    Ja, inderdaad, op deze lucratieve manier willen de ingevoerde Planetaire Rode Globalisten de democratie aanvaarden, en zelfs uitdragen. Als middel om de macht te grijpen. Zie afbeelding. Echt Hitleriaans, als U het mij vraagt. Waarbij de domme massa straks aan het jubelen zal gaan….

    In de Prachtlanden of in de brousse konden ze niet op straat komen om te betogen. Ongebruikelijk, ongezien, en dus levensgevaarlijk. De Rode Stoottroepen overal in Europa, die sedert WO II ongestoord hun gang kunnen blijven gaan, brachten de inspiratie voor de nieuwe gelukzoekers: het Regime buigt voor hen en verhangt hun hekken naar de wind, en naar kant van de nieuwe soort, waarbij ze elkaar vinden.

    De oorspronkelijke bevolking? Die kan bijna nooit niet massaal op straat komen, want ze is massaal aan het werken om al die rekeningen te kunnen betalen. Komt daarbij, dat zulks helemaal niet plezant zou zijn voor hun Pakbonden die voluit de kant der ‘Verrijkers’ hebben gekozen.

    BDW zegt op Canvas daar iets te ZULLEN willen aan doen. Dat internview moet hem gegarandeerd veel stemmen opbrengen en het is niet eens een verkiezingsbelofte.

    Verkiezingsbeloften zijn er om snel te worden vergeten, want ‘er is immers geen absolute meerderheid’. Dat komt omdat het Vlaams Belang ook door hem mediatheek en sanitair in een cordon blijft zitten. Liever de tricolore dan de Zwarte Leeuw. Brengt op korte termijn inderdaad meer zaad in ’t bakje. Die verheerlijking is zelfs, na de rim-ram en de te verwachten Coburger recuperatie rond de zieke Paola, dichter dan ooit. BDW met der Coburger kroon op het hoofd…..

    Die prikt weliswaar een beetje, maar die pijnen wegen niet op tegen de gloriol.

    *

     

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    VIDEO´S: Meute Afrikanen blokkeert de weg naar Milaan en wil papieren en woningen

    *

    (Door: L.S. Gabriel– Vertaling: E.J. Bron)

    Gistermorgen even na 09.00 uur blokkeerden ongeveer 150 illegale binnendringers uit een tentenkamp in Bresso bij Milaan de Viale Fulvio Testi, de toegangsweg tot het noorden van de hoofdstad van Lombardije. Het kamp wordt op dit moment bewoond door ongeveer 400, meest jonge, mannen uit Gambia, Mali, Ghana en Senegal. Ze klagen erover dat ze met z´n achten in een tent moeten slapen, het eten staat hen niet aan en ze willen papieren en een verblijfsvergunning. Nu!

    In Italië leven op dit moment 108.000 asieleisers108.000 asieleisers (voor zover bekend). Het afgelopen weekend alleen al kwamen er 4.700 nieuwe binnendringers op de kusten van Italië aan.

     

    Maurizio Gussoni, de president van het Rode Kruis van Lombardije, zegt: gt: “Ik begrijp dat het leven in een tent gedurende een langere periode voor velen niet gemakkelijk is.” Er zou sprake geweest zijn van “ressentiment” wat betreft het eten, maar hij denkt dat het eigenlijke probleem gewoon het leven in de tent zou zijn.

    Aanval op een cameraman:

    Politie dringt de illegalen terug naar het kamp:

    Minister van Buitenlandse Zaken Paolo Gentiloni beschouwt ondertussen ook chaotische taferelen aan de Macedonische grensals een echt gevaar voor de vrijheid van reizen binnen de EU. Een verdieping van de migratiecrisis zou een bedreiging zijn voor de “ziel” van de Europese Unie, aldus Gentiloni.

    De “Europese Unie” heeft geen ziel, ze heeft alleen de diepe wil om de natiestaten en hun identiteiten ten gunste van een centralistisch geleide fascistische dictatuur te vernietigen. De overstroming met gewelddadige cultuur- en waarde-vreemde mensen is daarbij wel degelijk behulpzaam.

     

    Tijdens de onlusten van de Allahu Akbar-meute in Suhl Op 19 augustus kregen Duitsers, slechts toekijkende burgers, onder bedreiging met juridische gijzeling de rode kaart. Wat is de volgende stap? Noodtoestand? Uitgaansverboden? onlusten van de Allahu Akbar-meute in Suhl

    Protestmarsen en manifestaties voor onderkomens met illegalen zijn zeker meer contraproductief dan de asielkritiek behulpzaam is en het is ook vast en zeker de bedoeling van politie dat niet betrokken personen niet gewond raken of in de orgies van geweld verwikkeld raken. Maar wanneer buurtbewoners onder bedreiging met arrestatie weggestuurd worden van straat, omdat die door de asielmeute werd overgenomen, toont dat aan in welke situatie we ons inmiddels bevinden.

    Bron:
    www.pi-news.net
    Auteur: L.S. Gabri

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

     

    UITLEIDING

    Zelfs Termontie in de Bloedrode Gentse Kuip krijgt, terwijl de man onderwijl aan het genezen is van darmkanker (dat is U toch bekend?) na de nederlaag van Club Brugge tegen Manchester United in de Chapions League, nieuwe kansen. AA Gent klimt door die nederlaag tot op de glorievolle hoogte van de Nobele Rode Duivels ‘themselves’ en schept daardoor poen, poen, en nog eens poen. Vele miljoenen POEN…. Daarvan zal heel wat terugstromen naar de Gentsche Stadskas en het Gentsche OCMW en dus naar de ontelbare Gentsche proletariërs-immigranten aller landen.

    Gisteren had ik het over de nieuwe locatie van het standbeeld van Edward Anseele een vroegere grote socialistische Leider. Die wijst, aan de stadsrand op ’t Zuid, met de gestrekte rechterarm in een gebiedend gebaar, naar buiten ’t stad. Bedoelde hij daarmee de oorspronkelijke Genteneirs, met de strop voor galg en rad gereed rond de nek, of de overtalrijke nieuwe ‘Verrijkers’? Dat is een vraag die de Gentsche Stroppen zich moeten stellen de volgende keer in de beslotenheid van het kieshokje….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     








    27-08-2015, 11:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2790

    *

    Donderdag 27 augustus

    Zon 6u48-20u39

    H Monica, patrones van de moeders

    *

    *

    .

    La Belle et la bête

    *

    INLEIDING

    Meneer Bonte Koe, Socialistisch Burgemeester van Vilvoorde, de problemenstad die voordien al kapot was geregeerd door het Vlaans Boerenpaard, stuurt levensbedreigende geld- en noodsignalen uit. Als Hoofd van de Veiligheid kan die namelijk de veiligheid van zijn lieverdjes, de immigranten, niet meer waarborgen. Want bij de zoveelste aanvoergolf van dat soort ‘verrijkers’, zouden de plaatselijken wel eens vreedzaam kunnen betogen. Waarbij automatisch Slinkxe tegenbetogers, een beetje van overal in zeven haasten bij bosjes per bus aangevoerd, met hen op de vuist zouden kunnen gaan. Kijk, daar heeft die man van de huidige regering, waartegen hij niets heeft natuurlijk, die 1.3 miljoen Euro voor nodig……….

    Wat er met zijn eigen brave, werkende medeburgers gebeurt, die even zo zeer van zijn eigen partij als die met een andere mening, zal hem worst wezen. Want WORST is varkensvlees, en zijn vriendjes, de Moslimmers, eten geen varkensvlees. Want dat is te onrein voor hun reine mondjes. Varkensworst is daarin die Vilvoordse omgeving niet meer welkom. Die is trouwens, alhoewel voor hen rein genoeg, ook veel te duur geworden voor de gewone Vilvoordenaar. Die eet nu vette darmen, met veel look, en varkens poten en oren. Het slachtafval dus.

    *

    het is dus vooral de goede échte Vaderlandsche Pers die dat uitschruwelt, bij monde van De Schandaard, de vroegere AVV-VVK Krant. Het staat er nog net niet bij, maar alles wat verkeerd loopt in Vilvoorde is de schuld van deze Rechtse Regering en van Het Vlaams Belang. Die ‘burgervader’ blijft dus maar de eigen oudjes, de eigen zieken, de eigen gebrekkigen ondersteunen, zij het met mondjesmaat, daar waar iedere cent broodnodig is om de Nifaniers en alle Islammers van de hele wereld met hun gezinsherenigden in weelde te laten wentelen.

    De zoveelste Socialistische utopie, die betaald wordt met het geld van anderen. Of met geleend geld, dat anderen wel zullen terugbetalen.

    De tijden veranderen wel, maar niet zo de Socialisten….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20150826_01834699

    *

    Vilvoordse burgemeester slaat alarm: ‘Kan veiligheid asielzoekers niet garanderen’

    *

     

    Hans Bonte (SP.A), de burgemeester van Vilvoorde, vreest spanningen tussen geradicaliseerde jongeren en asielzoekers. ‘Zonder extra middelen kan ik de veiligheid van de vluchtelingen niet garanderen’, zegt hij woensdag in De Morgen.

     

    De stad Vilvoorde heeft al lang te maken met geradicaliseerde jongeren. De diensten van burgemeester Bonte vangen via sociale media nu signalen op die zeer vijandig zijn tegenover het nieuwe asielcentrum dat binnenkort in de stad wordt geopend.

     

    ‘De toestand is opnieuw erg explosief aan het worden, te vergelijken met Charlie Hebdo of Verviers’, maakt Hans Bonte zich grote zorgen. Radicale moslims zien de hoofdzakelijk Syrische asielzoekers namelijk als lafaards, die in hun land hadden moeten blijven om mee te bouwen aan het kalifaat, zo stelt Bonte.

     

    Naast de berichten op de sociale media is Bonte ook erg ongerust over de situatie in Brussel. 'De hoofdstad ligt hier op een steenworp vandaan. Als de schietpartij vorige week op de Thalys iets duidelijk heeft gemaakt, is dat je er perfect aan wapens kunt geraken.'

     

    In die context vindt Bonte het ‘absurd’ om een nieuw asielcentrum te openen. ‘De vluchtelingencrisis is een humanitaire ramp en ik wil echt graag meehelpen met de opvang, maar ik vind dat we eerst en vooral de veiligheid van die asielzoekers moeten kunnen garanderen. Dat kan op dit moment niet.’

    *

    UITLEIDING

    Als, om te beginnen, Hans Bonte op kop, alle socialisten van Vilvoorde en aanverwanten, de vele postjesbezetters en partij-profiteerders elk één (1) verrijkend en herenigd ‘boorvluchtelingengezin’ zou opnemen, herbergen en op hun kosten zouden onderhouden, ja het rijkeluisleventje bieden dat hen werd beloofd, dan is het probleem toch voor jaren van de baan? Op die manier zou er zelfs geld vrij komen voor de eigen ouderenzorg, de eigen ziekenzorg, enz.

    Wat meer is, dit experiment zou meteen duidelijk maken, dat alle ‘bootvlcuhtelingen’ en alle Islammers ter wereld beste vriendjes zijn van de Rode Planetaire Globalisten. Alle mensen ter wereld zouden dan zonder verder uitstel, broeders kunnen worden.

    Het probleem is, dat Slinxen uitsluitend breed willen zijn, zo lang zij het geld van anderen daartoe kunnen gebruiken.

    Doen met de ‘bootvluchtelingen’ zoals onze voorouders en zelfs onze eigen ouders het uitdrukten WIE NIET WERKT MOET NIET ETEN, zou ook een oplossing kunnen zijn. Maar dat is nu net iets, dat loodrecht staat op de Rode Heilsleer. Net alsof het manna uit de hemel valt. Vanwege een Goed die ze ondertussen al lang afgeschaft willen zien.

    Ondergetekende begint zo stilletjes te vrezen, dat Het Beest, de Satan, wel meer dan twee horens op zijn kop heeft staan…. Ofwel heeft het, net als de Middeleeuwse Draak, vele hoofden, die allemaal één voor één door Saint Michel moeten afgekapt worden.

    En laat dat nu net een sigarettenmerk zijn, die zo goed als van de rokersmarkt is verdwenen….

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    27-08-2015, 10:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    26-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2789

    *

    .

    *

    Gent, waar immigranten de koningen zijn

    .

    *

    INLEIDING

    In Gent zijn er niet alleen de Gentsche Feesten, maar ook de Gentsche bIesten. Stel U voor: er lopen daar Flikken op straat rond, die niet in staat zijn om de Niefaniers te flikflooien en te vleien. Meer zelfs, over hen ze verkopen ze op de Sociale Media’ lol en andere brol.

    Er zal dus niets anders opzitten dan de Goelags (zonder het medeweten van de Poet) in Siberië te heropenen, om burgers en surtout publieke agenten daar naartoe te sturen voor wederopvoeding tot politiek correct in de pas lopende marionetten.

    Daar waar Socialistische Burgemeesters de plak zwaaien, wordt er met hele maal niets anders meer gezwaaid.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/agent-post-maandenlang-racistische-berichten-niet-een-collega-reageert-a2435777/

    *

    Agent post maandenlang racistische berichten, niet één collega reageert

    *

    Een Gentse agent is op non-actief gezet nadat hij maanden racistische berichten op Facebook plaatste. Opmerkelijk is dat de man op de sociale netwerksite bevriend is met talloze collega's, onder wie een commissaris, maar dat niemand aan de alarmbel trok.

    Lees ook

    Een Gentse politieagent (56) mag niet meer patrouilleren nadat hij maandenlang ongestoord racistische berichten en foto's op Facebook plaatste. Hoe kon de agent ongestoord zijn gangetje gaan?

    "Pas maandag hebben wij kennis gekregen van de Facebookberichten via een alerte burger", vertelt korpschef Filip Rasschaert. "Dat zijn collega's het niet eerder meldden? Ze hadden het hem vooral persoonlijk duidelijk moeten maken dat zijn gedrag niet kon. De man zoekt de grenzen op in zijn humor en zo kennen ze hem. Maar dit is een brug te ver."

    Hoewel de collega's hun meldingsplicht niet nakwamen, komen er voorlopig geen sancties voor de betrokken collega's. De korpschef zal zijn agenten wel nog toespreken. "We gaan iedereen nog duidelijk maken dat je moet oppassen met wat je op sociale media gooit. Je zit niet op café."

     

    Voor de politieman zelf ziet het er niet goed uit. Voorlopig werd hij nog niet op non-actief geplaatst. "Maar hij moet de komende dagen verplicht binnendienst doen", zegt de korpschef. "We gaan na of hij nog neutraal kan optreden in zijn huidige publieke functie. Hij krijgt drie werkdagen de tijd om met een verweer af te komen. Pas daarna zal er een definitieve beslissing vallen."

    *

    UITLEIDING

    Gent, mocht U het vergeten zijn, is de stad war ooit het gezegde werd geboren, dat iedereen daar van de Sossen, hunnen ‘kameroad’ moest zijn, of dat die anders op nulder muile zou’n sloan. Een Bolsjewistische leuze aan de plaatselijke smaak aangepast.

    Het is ook de Stad van het protserig Socialistisch ‘Volkshuis’, De Vooruit, waar op de muur (kant Vrijdagmarkt) in koeien van letters geschreven staat.

    Proletariërs aller landen, verenigt U’.

    Ooit heb ik daar met eigen ogen het spandoek als studentengrap zien bijhangen, met volgende aanvulling

    …tegen het Socialisme’.

    Het duurde bijna tot de middag, voor de Brandweer dat schandaal had opgeruimd. Zeer tot joljjt van de zonnekloppers op de vele terrasjes daar…

    Jacob Van Artevelde stond er al die tijd met gestrekte arm naartoe te wijzen…

    Hetzelfde is die andere Socialistische voorman Edward Anseeele overkomen. Bij saneringswerken op ’t Zuid, kwam zijn standbeeld daar terecht. Waar het de Gentenaars met gestrekte arm de der wijst naar buiten de stad….

    *

    Wat er ok van zij, die Flik is verbrand voor de rest van zijn leven. Gebroodroofd, staat hem niets anders te doen dan te emigreren….

    Misschien dat hij Commissaris kan benoemd worden, als alle Turken, Marokkanen en ander gespuis met de Noorderzon naar het Zuiden zijn afgereisd…    

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    26-08-2015, 18:43 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2788

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    het land van de bananvreters en het land van de pietrolpompers, stroomt straks ook Oekraïne zo leeg als den Ouden en den Jongen Toebackzak samen na de laatste Voorzittersverkiezing. Europa is immers het geprefereerde jachtgebed van de hele wereld. Nergens groeien er de bomen tot bijna in de hemel. En wat zij tekort schieten, lenen de Europese Grote Verlichte Verstanden wel bij. Het helpt de mensen, en zijzelf varen er ook wel bij.

    Tenminste, dat is de theorie. De praktijk is wel even iets anders. Maar daar hebben zij het woordje ‘zullen’ voor. ER ZAL aan gewerkt worden. Na het verlof. Dan ZUllEN ze met elkaar ‘in debat gaan’. Om na lang onderhandelen, toe te geven, ‘dat het nog zo gemakkelijk niet is’.

    Ze ZULLEN dan de bijstand van ‘Hogerhand’ vragen, die na rijp beraad ZAL aankondigen, dat er verder zal moeten onderhandeld worden. Deze keer op bilateraal vlak Als het moet, zelfs op trilateraal vlak.

    Daar hebben ze zelfs geen babbelwater voor nodig. Iedere dag 10 minuten tot een kwartier voor de spiegel staan, is voldoende om hun imago op te kricken. Zo een volle zaal vol opgekrickte imago’s doet de besprekingen op volle toeren draaien. Tot, door al dat draaien, een oplossing in het vooruitzicht wordt gesteld. Op voorwaarde dat Poetin daarmee instemt. Oei, waren ze vergeten zeker navraag naar te doen. Anders moeten ze van meet af nul herbeginnen….

    Dat ondertussen alle bomen tot op het bot kaalgevreten zijn en de leningen vervallen, maar niet terugbetaald kunnen worden, slaat de vlam in de pan. Maar daar kunnen die Grote Verlichte Verstanden toch niets aan doen. Ze zagen het trouwens niet eens aankomen, want te druk bezig met vergaderen….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    VS wil na Libië en Syrië ook uit Oekraïne vluchtelingenstroom naar Europa veroorzaken

    *

    Onbegrijpelijk dat bondskanselier Merkel en president Hollande gisteren wel met deze Amerikaanse marionet, de Oekraïense ‘president’ Poroshenko, om de tafel gingen zitten, maar niet met de Russische president Putin.

    De Verenigde Staten zijn druk doende om de Europese samenleving, cultuur en economie te ondermijnen met het veroorzaken van enorme vluchtelingenstromen. Na Libië, Syrië en Irak is Oekraïne het volgende land dat Washington in totale chaos probeert te storten, zodat ook vanuit het oosten honderdduizenden vluchtelingen op Europa zullen afstormen. Als de Europeanen niet heel snel de voor hen ongezonde banden met de VS doorsnijden en toenadering zoeken tot Rusland, dan zal er over een jaar of 5 à 10 vrijwel niets meer zijn overgebleven van onze welvaart, onze vrede en daarmee onze toekomst.

    ‘Geen vrede in Europa zonder Rusland’

    ‘Er kan uiteindelijk geen vrede in Europa zijn zonder Rusland daarin te betrekken,’ verklaarde de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Frank-Walter Steinmeier, die helaas één van de zeer weinige politici in Europa is die zich nog enigszins nuchter en bezonnen opstelt tegenover Moskou.

    Daar heeft hij volkomen gelijk in. NWO topman Henry Kissinger verraste vriend en vijand door het Westen op te roepen te ‘stoppen met het ten koste van alles steunen van (het regime in) Kiev,’ omdat Rusland en Oekraïne zeer nauw met elkaar verweven zijn, niet alleen omdat er zoveel Russen in Oekraïne wonen, maar ook vanwege de sterke economische en historische banden tussen beide landen.

     

    Economie stort dankzij VS in

    En die economie is dankzij de VS compleet aan het instorten. In het eerste kwartaal daalde het BNP van het land met 18%, in het tweede kwartaal nog eens met 15%. De schuldenlast steeg tot 100% van het BNP. De internationale crediteuren van het land onderhandelen daarom met Kiev over een door het IMF gewilde schuldenkwijtschelding. Rusland doet niet mee met deze onderhandelingen, omdat het de € 3 miljard die Oekraïne in december moet terugbetalen gebruikt als drukmiddel in de onderhandelingen met de EU en de VS.

    Vluchtelingenstroom

    Als het pro-Westerse fascistische regime in Kiev oorlog blijft voeren tegen de (pro-) Russische bevolking in het oosten van het land zal de economische en maatschappelijke situatie dermate verslechteren, dat het slechts een kwestie van tijd is voordat er een enorme vluchtelingenstroom richting Europa op gang komt. Oekraïne dreigt dan hetzelfde lot te moeten ondergaan als de eveneens door Amerika en de NAVO –direct of indirect- verwoeste landen Afghanistan, Irak, Libië en Syrië.

    Al tijdens de eerste oorlogsmaanden zochten honderdduizenden Oekraïners een veilig heenkomen in Rusland, dat deze vluchtelingen ondanks de hoge kosten gastvrij heeft opgenomen. Oekraïners zullen feitelijk het volste recht hebben om ook hun heil te zoeken in Europa – niet omdat ze hun thuisland zo graag willen verlaten, maar omdat er dankzij de anti-Russische bemoeienissen van Washington straks niets meer van over zal zijn.

     

    Hoogste tijd om te praten met Putin

     

    Om dat te voorkomen is het de hoogste tijd dat de Europese leiders samen om de tafel gaan zitten met de Russische president Vladimir Putin, die al vanaf het uitbreken van de crisis pleit voor een vreedzame oplossing om de stabiliteit in Oekraïne te herstellen en de economie van het land te redden. Tot nu toe werden zijn alleszins redelijke voorstellen echter door Washington en Brussel van de hand gewezen.

     

    Valse propaganda uit Kiev

     

    De Oekraïense ‘president’ Petro Poroshenko is daar mede schuldig aan doordat hij het Westen voortdurend voedt met ongeloofwaardige propaganda en een vals schrikbeeld van tienduizenden Russische soldaten en duizenden tanks en pantservoertuigen die aan de grens zouden klaarstaan voor een invasie. Tot nu toe werd er geen greintje bewijs geleverd voor zijn soms krankzinnige beweringen – sterker nog, Westerse inlichtingendiensten bevestigden meerdere malen dat er van een Russische militaire operatie in of tegen Oekraïne geen enkele sprake is.

     

    EU moet deelname aan agressieve oorlog tegen Rusland weigeren

     

    Europa moet van Poroshenko eisen dat hij de honderden miljoenen die hij van Brussel heeft gekregen niet gebruikt om oorlog te voeren tegen de Russisch sprekende bevolking, maar enkel om de economie te herstellen en de getroffen burgers te helpen. Ook moeten de Europese regeringen de VS de NAVO klip en klaar laten weten dat wij nooit en te nimmer zullen meewerken aan een agressieve oorlog tegen Rusland en/of tegen een deel van de bevolking van Oekraïne, en dat het daarom afgelopen moet zijn met de provocerende militaire oefeningen van de NAVO in Oost Europa.

     

    Amerikanen willen Europa door vluchtelingen laten instorten

     

    Alleen dan kan voorkomen worden dat Europa dankzij Washington tientallen jaren lang in ellende wordt gestort. ‘Dankzij Washington – is dat niet overdreven?’ denkt u? Nee, zeker niet nadat onlangs bekend werd dat het Witte Huis zogenaamde ‘non profit’ organisaties steunt die vanaf Amerikaanse bodem via het internet offensief ‘reclame’ maken voor de mensenhandelaren en vluchtelingenhelpers in Europa en hen zelfs financieel ondersteunen om zoveel mogelijk moslims vanuit Afrika en het Midden Oosten naar ons continent te sturen.

     

    De Amerikanen willen via deze bewust gecreëerde toestroom van miljoenen moslim vluchtelingen Europa ondermijnen en uiteindelijk doen instorten, zodat er straks niet één serieuze concurrent voor de dan enige overgebleven supermacht meer over blijft. Er rest de Europese volken nog maar heel weinig tijd om te breken met dit destructieve beleid van de VS en een rampzalige toekomst te voorkomen.

    Xander

    (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (2) Anderwelt Online

    *

    UITLEIDING

    Dat ‘Die Joekreen’ zoals de Zwarte Ongelukskater dat uitspreekt, ondertussen een op scherp gesteld oorlogstuig is dat gericht is op de zachte onderbuik van Moedertje Rusland, weten we ondertussen voldoende. We vermoeden het. Want ‘weten’ mogen we niet, want zou de Yankees in hun hemd zetten.

    Moeten we, wordt ons politiek-correct voor geknabbeld door het Ministerie van Propaganda, veel compassie mee hebben. Zodanig veel compassie, dat als de dag daar is, dat die mensen naar hier afzakken, elke Rus met eigen handen zouden willen wurgen.

    Het is zelfs niet eens nodig daarbij te willen nadenken. Want als we wakker worden, zullen de Amerikaanse koewachters al lang voor de deuren van Poetins slaapkamer staan. Misschien zelfs met de Zwarte ISIS-vlag in top.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    26-08-2015, 17:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2787

    *

    Woensdag 26 augustus

    Zon 6u46-20u42

    H Nathalie

    *

    .

    *

    .

    Het mensdom, na nog eens 50 jaar drugverslaving

    *

    INLEIDING

    Dat de mens afstamt va de apen, heb ik altijd met een hele kilo zou genomen. Dat is een pak meer dan bepaalde Lieve mensen denken over de ‘Onfeilbaarheid van de Paus van Rome’. Die is dat inderdaad alleen inzake ‘geloof en zeden’, niet inzake de aan gang zijnde wilde immigratie-invasie. Volgens mij heeft die zwijnerij niets te maken met ‘Geloof’, alleen maar een heel klein ziereltje met afbrokkelende en totaal anders gerichte ‘zeden’. Maar dat is nu eenmaal eigen aan een andere ‘culttur’. In die materie heeft de man dus evenveel recht van spreken als van naar slaan als iedereen anders. Maar of dat verstandig is? Daar heb ik al eens op geantwoord, en zeg niet graag tweemaal hetzelfde. Uit vrees om lijk een ezel, tweemaal over dezelfde steen te struikelen.

    *

    Of het voor verkeerd gedraaide Hollandse druggebruikers misschien poep-sjijker staat dan voor de gewone burger om tussen de struiken zijn of haar broek af te steken? Daar is toch net als aan dat broekje, een reukje aan, aan die vraag.

    Het is pure discriminatie! Hondenbaasjes moeten gerief bij zich hebben om de hondendrolletjes van hun beestjes die op heterdaad betrapt zijn, subito presto op te ruimen. Om de resultaten daarna in de daartoe bestemde vuilbakjes die overal in de parken opgesteld staan, te deponeren. Of bij gebrek aan deponeer mogelijkheden onderweg, alles via het Openbaar Vervoer mee te zeulen tot op hun eigen appartement. Dura lex, sed lex!

    Druggebruikers daarentegen hebben zulke problemen niet. Dank zij het ‘gedoogbeleid’ van de Overheid. Nog met hun dodelijk besmette priknaalden, noch met vloeibaar of vast transut-afval. Gewoon aan de natuur teruggeven is hun leuze. Dat is IN. Zelf boerenland bedrichten en leven van de vrucchten des velds, is UIT. Gewoon alles aan de natuur teruggeven, waar ook men zich bevindt Net zoals de boer geen bieten meer mag telen, of geen graan verbouwen: al die fijne landbouwgrond waar onze voorouders zo hard voor gevochten hebben, moet hij hoogdringende ‘teruggeven aan de natuur’. Zodat daar ongestoord kikvorsen, kakkerlakken, ratten en muizen kunnen huizen. De noodzakelijke menselijke levensmiddelen? Die komen dan met containerschepen toe in onze havens. Recht uit het land der cowboys. Goed gemest met fecaliën en flink bespoten met chemicaliën. Want de reis is lang. Taxfree met de profijtjes in de zakken der Hoge Heren, kost zo al genoeg.

    Het enige wat we nog moeten doen, is alles terug omzetten in fecaliën, zodat voor de druggebruikers, via de cyclus via de hondenpopulatie van ’t Stad, kunnen hun roes kunnen verderzetten.

    Komt de dag, dat ze hoog in de takken verscholen, dit op onze kop zullen doen….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2434091/2015/08/24/Honden-stoned-door-drollen-van-Amsterdamse-junkies.dhtml

    *

    Honden stoned door drollen van Amsterdamse junkies

    *

    Dierenartsen in Amsterdam krijgen tientallen honden in de praktijk die stoned zijn en dan vooral in de zomer. De honden eten uitwerpselen van drugsverslaafden en raken dan high, schrijft Het Parool.

    Vooral dierenartsen in de buurt van het Vondelpark en in de buurt van methadonverstrekposten van de GGD krijgen met trippende honden te maken. De dieren moeten hun roes uitslapen. Soms krijgen ze ook een antidotum tegen methadon of heroïne toegediend.

    "Ze was aan het trippen. Met pupillen, zó groot. Ze was helemaal out, ze kon niks meer," aldus de Amsterdamse Henny de Jonge in Parool, die haar hond Roosje naar de spoedkliniek heeft moeten dragen. "Daar heeft ze de hele nacht aan een infuus gelegen."

    Volgens de gemeente staan er in het park genoeg openbare toiletten waar de junks hun behoefte zouden kunnen doen. In het openbaar een grote boodschap doen is verboden.

    *

    UITLEIDING

    Drugs zijn totaal onschadelijk. Net zoals hoempa-hoempa muziek te midden van hallucinerende lichtflitsen. Het brengt de toehoorders in een andere dimensie. De dimensie waar ook Satan zich in thuis voelt.

    Het spijtige is alleen dat ze daar niet continu kunnen vertoeven. Kan de portemonnee niet tegen. Al is dat integendeel wel goed voor de portemonnee van de inrichters met de juiste partijkaart.

    Bomen of lantaarnpalen die omver vallen op party-gangers? Is een zaak voor de assurantie. Niet voor het Parket. Want we leven in het systeem van ‘nous nous connons, n’est-ce pas?’

    Ach, in Duitsland zo wel als in Holland staan er ‘hochbraune Hausern’ waar men ‘bis zum frühen Morgen, huinein dansen kann’…

    Er is voor eenieder nadien echter telkens nog een lange calvarie, op kosten van de Ziekenbond. Maar tegen dat iedereen aan de boord van het putteke komt, zal de roes wel over zijn…. verder heeft men die inderdaad niet meer nodig. Dan doen de wormen de rest.

    Hoe en wat met de snuffelende honden in de Stadsparken? Ach, als er geen mensen-kak meer ligt, vreten die wel wat anders….-

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    26-08-2015, 10:58 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    25-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2786

    *

    .

    *

    .

    Denk dan aan de zon en de 38° van dit verhaal.

    *

    INLEIDING

     

    Neen, U hoeft niet langer meer exotische wijnen te bestellen in Uw eethuisje, om zogezegd die arme boeren daar hun lot te verbeteren….

    Sint H. Franciscus, die leefde van 1181 tot 1226, was een rijkeluiszoontje die zowat de laatste 30 jaar van zijn jong leven alles aan de armen uitdeelde. Hij ging toen, zoals Félix Timmermans vertelde, in de bossen gaan leven, waar hij predikte voor de aandachtig luisterende vogeltjes. En toen heel zijn vaders rijkdom op was, de rest van zijn leven zelf ging bedelen om verder te kunnen uitdelen. Hij verzorgde tussenin ook de zieken en vooral de melaatsen, tot hij zelf dodelijk besmet geraakte. Daar er toen, net als nu, veel kerken leeg stonden en vervallen waren geraakt, bouwde hij die met eigen handen en met de vele handen van zijn vele volgelingen, terug weer op. Hij is tot op heden met reden de Patroonheilige van Italië, mede ook een beetje omdat hij tot de huidige dag, dus vele eeuwen na zijn dood, aanzien én welstand gebracht heeft voor de hele streek. Iedere dag kan men in Assisi, sedertdien zijn bedevaartsoord, op de koppen lopen. De mensen uit alle hoeken van de wereld kopen er veel, en geven er veel.

    Een economische prestatie dus die nooit ofte nimmer door geen enkele socialist zal geëvenaard worden, of die nu Europeër of Globalist is. In Bruxellabad of in de Wastobbe huist.

    *

    Lees hieronder hoe in de Provincie Puglia, in Zuid Italië, er heden ten dage mensen bezwijken onder een brandende zon van 38° bij de druivenpluk. Waar ze 15-16 uur per dag werken à rato van € 2,- per uur. En neen, deze werkers zijn geen ‘bootvluchtelingen’ of ‘asielzoekers’, maar geboren en getogen Italianen Want ‘niefaniers’ hebbe allemaal vanzelf recht op de 3 ‘B’-s: Bed, bad, Bread.

    Het Eigen Volk? Dat mag stilkken!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Moderne slavernij' in Italië: Druivenplukkers die voor hongerloon werken, vallen dood in wijngaarden

    *

    Tienduizenden fruitplukkers, voornamelijk arme vrouwen (en migranten?), werken in Italië vaak illegaal voor een hongerloon van 2 euro per uur. Zo kunnen onder meer druiventelers voldoen aan de vraag van toeristen naar wijn. Deze zomer vielen al enkel doden in de wijngaarden van Zuid-Italië.

    De druivenpluk was een bron van inkomsten. Zoals de zaken er voor staan in Italië, was het voor Paola en ons gezin een onmisbare bron van geld. Het stelde ons in staat te overleven. Stefano Arcuri, de man van de overleden Paola Clemente

    Paola Clemente, een 49-jarige moeder van drie, stond op 13 juli, zoals elke dag tijdens de druivenpluk, om twee uur 's nacht op. Ze nam de bus van haar woonplaats San Giorgio Jonico naar de wijngaard in de buurt van Andria. Daar kwam ze om vijf uur 's ochtends aan. Ze keerde niet meer terug naar huis.

    38 graden, 12 uur per dag, 2 euro per uur

    Tegen haar baas kloeg ze dat ze zich onpasselijk voelde. De man zei dat het wel zou overgaan. Maar Paola overleed diezelfde dag. Haar hart begaf het in de wijngaard waar ze druiven plukte bij een temperatuur van 38 graden. Voor 2 euro per uur.

    Overleven

    De dood van Paola Clemente heeft de aandacht gevestigd op het lot van de fruitplukkers in het zuiden van Italië. Tienduizenden arme, ongeschoolde vrouwen (en migranten?) werken er, vaak illegaal, van het eerste zonlicht tot na zonsondergang.

    De man van Paola Clemente, Stefano Arcuri, verklaarde vorige week waarom zijn vrouw in dergelijke omstandigheden werkte toen een journalist van La Republicca opmerkte dat haar werkomstandigheden naar slavernij neigen. "De druivenpluk was een bron van inkomsten. Zoals de zaken er voor staan in Italië, was het voor Paola en ons gezin een onmisbare bron van geld. Het stelde ons in staat te overleven".

    Een andere Italiaanse druivenplukker uit het geboortedorpje van Paola Clemente kreeg eind juli een hartaanval in dezelfde wijngaard waar Clemente aan haar einde kwam. Een week na de dood van Clemente overleed een 47-jarige Soedanese man in gelijkaardige omstandigheden in Lecce. Niet lang daarna verdween een Tunesische druivenplukker.

       De grootste uitdaging is de houding van de mensen hier te wijzigen. Mensen die voor zo'n pover loon in dergelijke omstandigheden werken, dat wordt in deze regio als normaal gezien. Heel wat fruitplukkers zijn lid van de vakbond. Het probleem is dat ze bang zijn hun werk te verliezen. Ze hebben het geld nodig. Op sommige plaatsen in Puglia worden Roemeniërs en Albanezen ingezet, en zij worden nog slechter behandeld

      

    "Als je in een wijngaard sterft, word je meteen een hersenschim. Iemand over wie wekenlang geen nieuws wordt vernomen", stelt Peppino Deleonardis, regionaal secretaris van de bond van landbouwarbeiders Flai-Cgil. "Paola had na vijftien jaar werken in de wijngaarden, van de dageraad tot na donker, niet verwacht dat ze zo aan haar einde zou komen".

    …/…".

    Het fenomeen van de illegale tewerkstelling wordt hier doodgezwegen. Mensen verdienen liever een beetje geld dan mee te werken met ons onderzoek dat erop gericht is het probleem op te lossen

    Openbaar aanklager Carlo Maria Capristo

    Doodgezwegen

    De hoofdaanklager van Trani, Carlo Maria Capristo, heeft verklaard dat hij er alles aan zal doen opdat de familieleden van de slachtoffers gerechtigheid zien. Maar hij voegde daar aan toe: "Het fenomeen van de illegale tewerkstelling wordt hier doodgezwegen. Mensen verdienen liever een beetje geld dan mee te werken met ons onderzoek dat erop gericht is het probleem op te lossen".

    Clemente was in de wijngaarden tewerkgesteld via een onderaannemer van het bedrijf Ortofrutta Meridionale, dat 250 mensen in dienst heeft en een jaaromzet van 12 miljoen euro draait. De eigenaar van het bedrijf zal ondervraagd worden maar werd niet in staat van beschuldiging gesteld.

    Clemente verdiende, net als haar collega's op het veld, 27 euro per dag. Daarvoor werkten ze 12 tot 13 uur per dag. De provinciale richtlijn stelt een minimum dagverdienste van 52 euro voorop.

    …/…

    *

    UITLEIDING

    Even erg of erger dan in Griekenmand?

    Who cares?

    De immigratie carrousel draait lustig door, rondjes draaiend die naar nergens leiden. Intussen is de soevereiniteit van elke natie zo goed als opgeheven, afgestaan of overgedragen aan de EUSSR Verenigde Nazies. Zonder dat er ook maar één ministerpostje werd geschrapt. Integendeel, er komen er altijd maar bij. De molen draait, en bij iedere draai komen er grotere trossen nieuwelingen bij die allemaal op dezelfde zitjes willen zitten. De constructie kraakt en wringt, maar er wordt alleen ‘een tandje bij gestoken’ in deze strijd tegen het uurwerk. De kermis lokt veel volk en de inrichters scheppen dagelijks meer poen. Het is een strijd tegen het uurwerk, want ze weten dat het volk mort. Morrend volk, zo leert hen de Geschiedenis, is zoals een vuurspuwende berg, die na lange tijd, dood en vernieling zaait.

    Of die carrousel goed is ‘voor de mensen’?

    Och, man! Dat is een al lang afgedankt criterium uit de Christelijke Traditie. Voor Socialisten telt alleen ‘het algemeen belang’, niet het individu, en voor de Moslimmerij telt zelfs dàt niet. Daar telt alleen het woord van hun Allah, gesproken door de mond van de pietrol-bazen.

    Solfer en pek, als U het mij vraagt. Dat is het bloed dat door de aderen van Satan stroomt.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    25-08-2015, 12:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2785

    *

    Dinsdag 25 augustus 2015

    Oogstmaand

    Zon 6u45-20u44

    H Lodewijk IX, patroon van de haarkappers en metsers

    *

    .

    *

    Halal-pakketjes en niets andersç

    *

    INLEIDING

    Starten met het woord ‘uitgemergeld’ is deze keer aan de orde van de dag.

    Zogezegde ‘uitgemergelde’ vluchtelingen, alleemaal netjes gekamd, netjes gekleed en vol frisse moed, weigeren aan de grens met Servië, de voedselpakketten van Het Rode Kruis. Wegens dat Christelik symbool op de verpakking. En het is heel zeer niet bereid volgens Islamitische voorschriften.

    Een rijkaard die 10 minuten in de mergelgrotten heeft rondgelopen, ziet er uitgemergelder uit dan deze rijkaards. Het zullen dus alleen de ‘beteren’ en ‘de vriendjes van’ zijn die in staat zijn het grote avontuur te wagen. Voor niet-gesyndiceerden in die prachtlanden, rest dus de hongersnood.

    Sta me dus toe het woord ‘vluchteling’ te vervangen door ‘ramptoerist’, want aan geld mankeert het die mensen niet. Niet aan de vrouwen, en niet aan de vele goed doorvoede kinderen. Duizend kilometers te voet (of gebracht worden?), laten die net als festivalgangsters dat plegen te doen bij het verlaten van “de amusementsweide’, hun rommel, tenten en zo, gewoon achter op de grond. Ze kunnen hun treinticket betalen, om zo vlog en zo diep mogelijk in het hart van Europa te kunnen binnendringen.

    Het zijn dus zelfs geen toeristen, maar uitgestuurde invasietroepen die er op uit zijn, de Islammerij rap-rap zoveel mogelijk te gaan uitplanten in dat hart van Europa. Dat had iedereen waarschijnlijk al lang door. Maar het lag niet gezegd worden.

    En ja, natuurlijk weten ze dat er geen tijd te verliezen is. Vanwege het eigen Volk van Europa dat begint te morren. Morrend volk, dat weten ze, is altijd gevaarlijk. Zo stom zijn hun Leiders nu ook weer niet. En zo stom zijn vooral de Commissarissen in Bruxellabad, en hoger op, in de Wastobbe, zeker niet. Time is money, is een spreekwoord dat immers daar is uitgevonden!

    Ze weten dat onherroepelijk de dag en het uur naderen, dat ze eruit zullen gebonjourd worden. En dat deze keer, bij de 10de en Laatste Kruistocht, het Hol van de Duivel tot in de hel zal uitgeroeid worden. Zo dat de oude Profetiën bewaarheid worden, dat daar in der eeuwigheid zelfs geen grassprietje meer zal willen groeien.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://rechtsactueel.com/2015/08/24/asielinvasie-asieleisers-weigeren-pakketten-rode-kruis-heidenau-duitsland-weert-zich/

    *

    Asielinvasie: asieleisers weigeren pakketten Rode Kruis, Heidenau (Duitsland) weert zich

    door RechtsActueel • 24 augustus 2015

    *

    Terwijl de leugenmedia je enkel beelden tonen van kleuters en vrouwen, hier de beelden die men je NIET toont: agressieve moslimindringers in Macedonië weigeren hulppakketten omdat ze van het Rode Kruis komen en dus een kruis vertonen, onder het roepen van ‘no halal’. Aanvankelijk hield de Macedonische regering de indringers correct met politiegeweld tegen aan de grens, maar onder druk van West-Europa werden de grenzen geopend, waardoor deze agressieve groep nu op weg is naar Servië en later Hongarije, van waaruit ze naar ons willen doorreizen.

    In België zal het aantal erkende asielzoekers dit jaar de 80.000 bereiken; terwijl N-VA-staatssecretaris Theo Francken beweert dat ‘asielzoekers geen geld krijgen’, zal het bedrag aan belastinggeld dat aan deze erkende asielzoekers wordt uitbetaald zo stijgen tot meer dan 500 miljoen euro per jaar, of meer dan 20 miljard oude Belgische frank. Duitsland wordt intussen door een gelijkaardige invasie getroffen, daar worden dit jaar meer dan 700.000 indringers verwacht. In West-Duitsland wordt elke vorm van protest met een enorme intimidatiecampagne door politiek, gerecht en media platgeslagen; in Oost-Duitsland durft men zich nog verweren. In de stad Heidenau kwamen duizenden bewoners op straat in vreedzame protestbetogingen van de NPD. Uren later braken er rellen uit tussen groepjes rechtse lokale jongeren, aangevoerde extreemlinkse Antifa-relschoppers, en de politie daar tussenin.

    *

    UITLEIDING

    De Vlaamse PEDIDA-beweging werd in Antwerpen vakkundig in de kiem gesmoord door middel van GAS-boetes. Natuurlijk was die betoging ‘Verboten’. Net zoals de Vlaamse Beweging op haar geheel afgedaan wordt als nutteloos, wegens het doel bereikt. Antverpia rules the wifes, in plaats van Brittania rules the waves.

    Het doel van Pegida evenwel niet recht in zicht zijnde, heeft men van bij het begin de DDR-methode toegepast. Verbieden en oppakken, zodat de deelnemers met naam en toenaam op e dodenlijsten van de Mislimmerij prijken. Een uitstekende methode om te zeggen ‘wie niet horen wil, moet voelen’. Het democratisch betogingsrecht is ondergeschikt aan de vrees voor relletjes vanwege anders-gezinden.

    Dat heet selectief preventie-bestuur. De droomformule voor alle dictatoriale regimes…. Wait and see.

    ‘Niefaniers’ hebben de handen en de straten vrij. Desnoods gaan ze knielend en biddend de straten blokkeren, kont omhoog, kop aan kont, tot 5 maal per dag. Is alleen voor mannen. Een voorrecht. Vrouwen staan in de keuken. Gesluierd. Of in bed, helemaal ongesluierd. Tot de mannen thuis komen. Maar kleine meisjes, dat zijn, naar het voorbeeld van de Profeet, de neusjes van de zalmen….

    Probleem voor het Stadsbestuur zou zijn, dat Vlaams Blokkers, mèt baard, mèt tulband en mèt kaftan waarop een Leeuwenschildje op de borst, ook luidop biddend komen betogen. Rechtstaand, dat wel. Want wij, Vlamingen, anders dan Islammers, zijn zuinig op onze kont.

    Ik zie het Hoofd der Flikken al staan krabben op zijn kaler wordende kop. Of is dat eerder iets voor ons Liz-a-Bed??

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    25-08-2015, 12:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    24-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2784

    *

    .

    *

    Pro ISIS-betoging in Denemarken….

    .

    Zie http://www.golfbrekers.be/

    EUROPA ONTWAAKT

    *

    INLEIDING

     

    Hij of zij die verder wil bedot worden, sluite zich aan… De Leugenpers noodt ten dans.

    *

    De individuele dader van de Thalys van A’dam naar de Moulin Rouge die niets te zien had met de Islammerij, handelde uit nooddruft. Hij geeuwde van de honger. Had al dagen niks meer gegeten of gedronken. Alleen zo ’n beetje tot Allah gebeden. Hij vond toevallig die twee schiettuigen in een park in Bruxellabad. Volgens zijn vader was hij een hardwerkende zorgzame lieve zon: hij keek zelfs niet eens naar de meisjes! Naar de Moskeet ging hij zelden of nooit. Hij deed dat omdat hij zeker niet wilde ‘geradicaliseerd’ worden.

    Deze man moet dus zo rap mogelijk op vrije voeten worden gesteld, want onschuldig. Het voorval weze een waarschuwing voor de Overheid, dat de leeflonen van de Islammerij Gemeenschap gevoelig moeten worden opgetrokken, zodat zij een levensstandaard kunnen onderhouden eigen aan hun rang en stand verschuldigd. Waar auto + chauffeur voor elk van hen moet mogelijk worden. En voldoende geld om er een kleine j      rem op na te kunnen houden.

    Onze laag-bij-de-grondse samenleving van ‘Ongelovige Honden’ is dat gewoon verschuldigd aan de toekomstige Meesters. Zo niet: kop er af!

    **

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    https://ejbron.wordpress.com/2015/08/23/sneltreindader-geidentificeerd-nu-knutselen-de-media-en-de-politici-opnieuw-aan-hun-these-van-de-zogenaamde-individuele-dader/#more-95444

    *

    Sneltreindader geïdentificeerd. Nu knutselen de media en de politici opnieuw aan hun these van de zogenaamde “individuele dader”

    *

    Ayoub El Khazzani was geen individuele dader. Hij handelde, net zoals miljoenen “individuele daders” voor hem, rechtstreeks in opdracht van Allah en Mohammed

    (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

    *

    Een individuele dader is iemand die alleen, zonder contact tot een organisatie en zonder opdracht door een derde, handelt. Daarmee zijn die islamitische Jihadisten die alleen handelden GEEN individuele daders, zoals de media (meestal linkse) en politici (links, ignorant of laf) ons willen doen geloven. Want deze Jihadisten mogen dan wel in hun eentje gehandeld hebben, maar ze staan in nauw contact met een organisatie (de islam) en handelen in de directe en voor iedereen na te lezen opdracht van een derde (Allah en Mohammed).

     

    Ik wil hier niet opnieuw in detail ingaan op de 2017 passages in de koran en de nog eens 1.800 passages in de Hadith, ik wil niet de honderden fatwa´s en duizenden preken in de moskeeën van deze wereld citeren, waarin moslims op het bevel van Allah, hun allerhoogste, en Mohammed, de in hun ogen “beste van alle mensen”, getrimd worden, waarin samenvattend wordt gezegd: “Dood alle ongelovigen van deze wereld!” Want dan pas, als de wereld alleen nog bestaat uit streng gelovige moslims, dan – aldus de leer van de islam – zou de eeuwige vrede op aarde (“Dar al-Islam”) intreden.

     

    Wie dit selectieve dodingsbevel van de islam nu nog steeds betwist, heeft of nooit de koran gelezen – of telt tot die gevaarlijke soort van misleiders, waarvoor de islam een eigen woord – “Taqiyya”- heeft. Iedere moslim weet dat hij ongelovigen moet misleiden en beliegen voor wat betreft de ware bedoeling van de islam. Want Allah hoogstpersoonlijk staat zich erop voor de “beste listensmid” te zijn (koran, soera 3, vers 54).

    Dat het politieke establishment bijna krampachtig vasthoudt aan zijn leugen van de “individuele dader” heeft zijn redenen: zonder deze leugen zou zijn hele constructie van de zogenaamd vreedzame islam als een kaartenhuis in elkaar donderen en vooral zijn misdadige immigratiepolitiek (90% van de immigratie in de EU sinds de jaren-90 is islamitisch; de afgelopen vier decennia kwamen er 50 miljoen moslims op uitnodiging van Europese regeringen naar Europa) zou het politieke establishment (partijen, media, grote delen van de kerk) als datgene ontmaskeren wat hij is: een doodsvijand van de Europese civilisatie en de volkeren van Europa. Het wordt tijd dat de Europese volkeren opstaan tegen hun onderdrukkers en hen voor eens en voor altijd de woestijn in sturen.

    *

    *

    UITLEIDING

    Voor elk slachtoffer maakt het inderdaad een essentieel verschil uit, of de schitter nu schoot voor eigen rekening, of voor rekening van derden. Moest hij dat weten, hij of zij zou ook minder dood of minder gewond zijn.

    Bloedrode Slinkxe logica, die nauw aansluit bij de Taqiyya, de in detail in de Koran en de Hadith voorgeschreven verduldige bedot-plicht van iedere Moslimmer, in afwachting van de door geweld afgedwongen machtsovername.

    Wij in West Vlaanderen zeggen daarover, dat er morgen helemaal gratis geschoren wordt. Wij hebben daarvoor geen Koran, ja zelfs niet één polletieker nodig. Maar wanneer gaan we nu eindelijk eens kunnen bewijzen, dat wat we zelf doen, we beter doen!

    *

    Ondertussen weten we nog maar eens, zonder woorden, dat elk getaand gezicht dat opduikt voor U, achter U, naast U, het laatste kan zijn dat U levend ziet. Een doffe knal, en U bent er geweest. Alleen, of met familie: het maakt niets uit. De ‘hulpdiensten’ zullen achteraf Uw ingewanden wel van de muren schrapen. Zo bespaart U zelfs meteen op de begrafeniskosten. Allemaal dank zij de Islammerij.

    Of er dan nergens in geen enkel dag- of weekblad de waarheid staat? Ja zeker, U vindt deze wekelijks uitvoerig in ’t Pallieterke. Maar altijd in min of meer bedekte termen. Want voor hen dreigt er het publicatie-verbod, wat niet geldt voor de ‘Sociale Media’ zoals onze blogs. Die worden althans voorlopig nog, knarsetandend geduld.

    “Wat niet lachend kan gezegd worden, is de waarheid niet”, zo koplettert ’t Pallieterke. Bij Diigitalia vindt U daarvan de keiharde toepassing. Wij trappen graag op alle lange Moslimmerij-teentjes. Niet met de bedoeling dat er Aai wordt geroepen, maar met de bedoeling dat wij zo rap mogelijk hun hielen zien verdwijnen achter de hoek. In de hoop van zoveel mogelijk navolging te vinden. Want het gaat al lang niet meer om de Vlaamse Strijd alleen. Het gaat om ons aller naakte bestaan!

    De Islammerij staat ons naar het leven, en vroeg of laat springen zij als een veer naar onze keel….

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    24-08-2015, 15:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2783

    *

    .

    *

    *

    INLEIDING

    ..hardhandig worden opgepakt en naar vernietigingskampen worden gestuurd.

    Vandaag staat het er wel nog net niet zo expliciet, maar de richting is duidelijk. De EUSSR Verenigde Nazies zijn terug, deze keer onder de Hoge Bescherming van de blauwe sterrenvlag van Bruxellabad en onder het embleem van de Zwarte Ongelukskater in de Wastobbe. Van dezelfde Natie dus die in 1945 de Stad Dresden, militair totaal onbelangrijk, in vuur en vlam deed ondergaan. Zo dat later daar, op de puinen, de Islamisering voet aan de wal kon zetten.

    Onderstaand artikel in de De Morgen laat over de bokkenpoten en de twee hoornen op de kop van Satan niet de minste twijfel bestaan: via het Socialisme wordt de Islammerij er in geramd… Iedereen moet immers hunne maat zijn, of ze sloan hem up z’n muile….zoals men in
    Gent zegt.

    Zo gaan we langzaam maar zeker in de richting van de climax. Het burgerverzet, zal dan in de leugenpers een ‘burgeroorlog’ worden, zoals in Syrië. De koppensnijders zitten ondertussen overal. En wat meer is: in de stadsparken liggen overal snelvuurwapens ter hunner beschikking onder de struiken. Met patroonhouders bij de vleet. Daar waar ons leger, lijk bij de terreuraanslag in Verviers, eerst nog kogels moet gaan lenen bij de Nederlanders….

    De onschuldige Maagd Europa, dochter van Zeus, slaapt ondertussen De Slaap der Onnozele Kinders en zal pas ontwaken als ze gevierendeeld en zonder kop, bevrijd van alle kopzorgen, over straten wordt gesleept.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/opnieuw-rellen-bij-opvangcentrum-in-dresden-a2433553/

    *

    Opnieuw rellen bij opvangcentrum in Dresden

    *

    Het is opnieuw tot rellen gekomen in de buurt van een tijdelijk opvangcentrum voor vluchtelingen in het Duitse Heidenau, ondanks dat de politie daar patrouilleerde. Daarbij zouden enkele gewonden zijn gevallen. Zo'n 250 mensen die eerder vrolijk de vluchtelingen hadden verwelkomd, werden op de weg naar het station aangevallen door vermoedelijke extreemrechtse betogers.

     

    Vrijdag en zaterdag was het ook al onrustig in de plaats, vlakbij Dresden. Toen protesteerden de extreemrechtse betogers tegen de komst van de asielzoekers, die tijdelijk zijn ondergebracht in een voormalige bouwmarkt. Zondag moest de politie traangas inzetten om de groepen mensen uit elkaar te drijven. Sinds vrijdag zijn meer dan dertig politiemensen gewond geraakt.

     

    De politie had het gebied rond de bouwmarkt officieel bestempeld als controlegebied. Dat betekent dat de politie zonder duidelijke reden mensen kan vragen zich te identificeren. De agenten hoopten daardoor betogers af te schrikken, omdat hun identiteit gemakkelijk kon worden achterhaald. Die hoop bleek tevergeefs.

    De Duitse vice-bondskanselier Sigmar Gabriel (SPD) brengt vandaag een bezoek aan het opvangcentrum voor vluchtelingen. Hij komt op uitnodiging van de plaatsvervangend minister-president van de deelstaat Saksen, Martin Dulig. Gabriel wil zich een beeld vormen van de gespannen situatie in Heidenau.

     

    Andere politici hebben reeds hun afschuw uitgesproken over de rellen. "Hier zijn grenzen overschreden die ik nauwelijks in woorden kan vatten", zei minister-president van de deelstaat Sakssen Stanislaw Tillich (CDU). Minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière noemde de toename in zijn land van haat, beledigingen en geweld jegens asielzoekers eerder op zondag "obsceen en ons land onwaardig". De minister zwoer zondag in het Duitse blad Bild am Sonntag hardhandig op te treden tegen extreemrechtse geweldplegers.

    *

    UITLEIDING

    Dresden, weet U nog, was ooit de staf vol vluchtelingen die in 1945 door de Amerikanen plat werd gebombeerd met brisantbommen, in een drie dagen durende aanval, tot zelfs de kasseistenen brandden.

    Nu vunst daar de vlam van het protest tegen de Islamisering.

    Of deze vlam nog tijdig de barbaarsheid zal kunnen stoppen?

    Zoiets hebben ook wij in handen. Gewoon bij de volgende verkiezingen de volksverraders wegstemmen en kiezen voor het eigen Volk. En gebruik makend van het feit dat tegen dan de grenzen nog altijd wijd open zullen staan, kunnen de invasielegers der Indringers gemakkelijk massaal worden verjaagd ….

    Misschien zelf dat we dan in de mogelijkheid zullen zijn, om zoiets als een Tiende en Laatste Kruistocht op poten te zetten, om de ratten in hun eigen holen voor eens en voor altijd te verdelgen.

    Helpt Uzelf, zo helpt U God!

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    24-08-2015, 11:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2782

    *

    Maandag 24 augustus

    Zon 6u43-20u46

    H Bartholomeus, patroon van de leerlooiers en handschoenmakers

    ***

    *

    .

    *

    Twee horens:

    Eerst het Socialisme, dan de Isslammerij…

    *

    INLEIDING

    Het grootste wapen van de Heer van de Hel, is doen geloven dat hij niet bestaat. De theorie van het ontkennen, eigen aan elke misdadiger. Of liever, de verdediging die de criminelen of de echtbrekers van de Duivel hebben overgenomen. Die ooit door Voltaire werd gepropageerd met de woorden: ‘Lieg en blijf liegen, er zal altijd iets van overblijven’. De Bijbel van de Sossen, dus.

    Maar het is hiermee zoals met nog veel andere zaken. Ze zijn onzichtbaar, tenzij misschien als bacteriën onder de microscoop. Pest en cholera zijn daarvan het goede perfecte voorbeeld. Omdat ze zich daar op het sterfbed veruiterlijken en dus zichtbaar worden.

    Menselijke ideeën, gevoelens, gedachten, ook de goede, zoals de Liefde, het geloof, de hoop, enz, doen hetzelfde. Ze laten zich (voorlopig?) net zien. Ze laten zich ook niet meten of wegen. Alleen hun bestaan wordt verraden door de uiterlijke gevolgen. De liefde bijvoorbeeld tussen twee mensen. Of de ouderliefde voor de eigen kinderen. Of door de gevouwen handen van de biddende Gelovige. Of door de hoop van het oude moedertje voor haar zoon die naar de oorlog werd gestuurd. Hoop doet leven.

    Ook de vraag over het al-dan-niet Godsbestaan, kadert in die richting. Maar ons menselijk verstand is wel te klein om het raadsel te doorgronden. Ooit, zegt de Bijbel, zal het ons geopenbaard worden. En daarmee moeten we het doen.

    Satan, de ‘Gevallen Engel’, die aan God gelijk wilde zijn, is ook iets in die richting. Maar door zijn ongeduld verraadt hij zich voortdurend en bewijst op die manier zijn bestaan. We zien hem niet, maar lijden onder zijn werken. Waarbij hij nog altijd als Koning van de Duisternis, vecht om de grootste te zijn en om de Koning van het Licht en van het Goede, te overtreffen. Dit is de Eeuwige Strijd van Goed tegen Kwaad. Van het Licht tegen de Duisternis. Op miniformaat in elk mensenhart, en op maxiformaat in de grote gevaarlijke wereld.

    Daarom zweren de Moslimmers altijd dat Allah de Grootste is. Waarbij ze dus vooruit lopen op de uitslag van de strijd tussen Goed en Kwaad en zo hun wensen voor werkelijkheid nemen. Als een voorsmaak op hel en eeuwig vuur.

    *

    De voornaamste helpers van de Duivel zij de 3 G’s en de lage instincten die ze met zich meebrengen. Maar door onze Beschaving kunnen de meeste mensen deze instincten bedwingen. Overspel is misschien plezant, maar iedereen weet dat het niet mag. Hetzelfde met stelen en bedriegen. Allemaal zaken die zakken naarmate de mindere graad van iemands al-dan-niet beschaafd zijn.

    Of dat iets te maken heeft et ‘racisme’, durf ik niet zeggen. Wel dat het alles te maken heeft met het feit dat zoiets een tipje van Satans sluier oplicht en dus niet welkom is bij Slinkx.

    *

    Ziezo? Nu bennen jullie klaar voor de echt zware lectuur van onderstaand artikel.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    https://ejbron.wordpress.com/2015/08/23/naar-aanleiding-van-de-mislukte-aanslag-in-de-sneltrein-amsterdam-parijs/#more-95399

    *

    Naar aanleiding van de mislukte aanslag in de sneltrein Amsterdam-Parijs

    (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

    *

    Schuldig zijn de Europese regeringen, die de islam naar Europa gebracht hebben – evenals de linkse media, die iedere kritiek op deze veroveringsideologie criminaliseren.

     

    Wat er eergisteren in de sneltrein Amsterdam-Parijs gebeurde, heeft niets met “islamisme” te maken. Het is de naakte islam, wiens tronie we weer eens gezien hebben. Feit is: We bevinden ons inmiddels in fase drie van de islamitische Jihad. Met deze fase begint de bloedige, de genadeloze veroveringsveldtocht van de moslims tegen de “ongelovigen”, in wier landen zij – eerst vreedzaam (fase 1 bij tot 5% moslimaandeel), dan met steeds meer politieke eisen (fase 2 bij ongeveer 15% moslimaandeel) – binnendringen, terwijl ze constant hun frase van de zogenaamd vredelievende islam herhalen. Totdat ze zich sterk genoeg voelen om de gewapende strijd tegen de niet-islamitische meerderheidssamenleving op te nemen.

     

    Zo was het in Libanon, zo was het in Kosovo, in Nigeria, in Soedan, in Egypte – en in talrijke andere van de 57 landen die de islam in zijn 1400-jarige bestaan inlijfde bij zijn heerschappijgebied. Journalisten en politici die nu nog onderscheid maken tussen islam en “islamisme” liegen tegen hun volkeren en dienen wegens hoogverraad voor een militaire rechtbank gezet te worden. Ze hadden sinds 9/11 genoeg tijd om het ware karakter van de islam te bestuderen. Deze religie is een gesel van de mensheid. Ze heeft overal daar waar ze heerst ongelijkheid tussen man en vrouw gevestigd, alle andere religies of uitgeroeid of onderdrukt (dhimmi-status) en iedere vrijheid van denken (wetenschap, cultuur), zoals die van de keuze van alternatieve levenswijzen die geen verband houden met de islam, tot doodzonde verklaard.

     

    Tot de dag van vandaag heeft de islam het tot 300 miljoen in naam van Allah gedode niet-moslims gebracht. En staat daarmee eenzaam aan de top van alle totalitaire ideologieën. Gevolgd door de ideologie die met hem een bondgenootschap heeft gesloten om met zijn hulp haar droom van wereldheerschappij te bereiken: het socialisme (130 miljoen in 90 jaar). Islam en socialisme zijn daarom de beide dodelijkste bedreigingen van de menselijke civilisatie. Zij komen met de nationale variant van het socialisme – het nationaalsocialisme – op 500 miljoen in naam van hun desbetreffende ideologie gedode mensen. Beide ideologieën voldoen aan het strafbaar feit van een terroristische vereniging volgens §129a van het Wetboek van Strafrecht en moeten verboden worden. Wie dit niet inziet, heeft het belangrijke principe om te overleven niet begrepen: Geen tolerantie tegenover intolerantie en verspeelt de toekomst van de mensheid in vrijheid en gelijkheid voor de wet.

    Bron:

    http://michael-mannheimer.net
    Auteur: Michael Mannheimer

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

     

    *

    UITLEIDING

    De universele menselijke geest, althans deze in de Westerse Wereld) begrijpen zonder meer de boodschap vervat in kindrsprookjes zoals Roodkapje, Sneeuwwitje, Hansje en Grietje, enz. Ierdereen weet dat die dingen niet echt gebeurd zijn maar dat het verhaal de drager is van een boodschap. De zaken brutaal vertellen, zoals een waar gebeurd Dutroux-verhaal zou de tere kinderzieltjes kunnen afschrikken. Stel U voor: gevangen zitten in een onderaardse garage en twee keer per dag een oude vieze man moeten bevredigen…. Die kunnen daar niet tegen!

    In de Bijbelverhalen gaat het inderdaad over sprekende slangen en een boom van ‘Kennis van Goed en Kwaad’. Beter bij deze symboliek te blijven, dan te spreken over seksslavinnen en koppensnellers…. Dat is gewoon een kwestie van tact.

    De wereld wil bedrogen worden. Daarom precies is het Socialisme der Belovers uitgevonden. En dat vindt nu zijn subliemste toeverlaat in de Islammerij. De wereld zal eindelijk vrede kennen, als iedereen Islammer zal geworden zijn. Of onder de grond zal steken. De tijd van kaviaar-kaliefen aan de top, en een leger hersenloze werende onderdanen….

    Echt het beeld van wat Steve Stunt, het Limburgs genie, voor gen had, toen hij ooit zei dat zij eerst zelf rijk moesten zijn, vooraleer zij de rijkdom konden uitdelen…

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    24-08-2015, 10:53 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    23-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2781

    *

    Sli?kx houdt ons de Duitse wortel voor…..

    *

    INLEIDING

    Zich wagen aan voorspellingen is dikwijls het beste bewijs van een schrijnend gebrek aan inteligentie. Niet echter, als het gaat om de eeuwenoude worsteling van de Islammerij om de wereld in handen te spellen van de Satan die zogezegd niet bestaat. Op dat gebied zijn dat geen voorspellingen, maar zakelijke zekerheden.

    In de 1400 jaar van hun bestaan, werden ze door ‘het Westen’, om de 2 à 300 jaar teruggeslagen. Wat hen niet belette elders uit te zwermen, zelfs tot bij de koewachters uit Amerika.

    Die gebruiken op dit ogenblik al hun macht, om ons van jezelfde laken een broek te geven, en onze Elite zingt dat liedje mee. Helemaal tegen beter weten in. Maar ze liggen aan handen en voeten (en met de onderbuik) gebonden aan The States die ze in alles willen naäpen.

    Laatst, maar toch al zo’n 25 jaar geleden, werden de Turken smadelijk verjaagd voor de Poorten van Wenen, en nu zijn ze daar terug. Met man, vrouw, kund en macht. Ze blaken van veroveringsdrift, en helemaal volgens de Koran, volgen ze de Taqiyya, de in detail in de Koran en de Hadith voorgeschreven verduldige bedot-plicht van iedere Moslimmer, in afwachting van de door geweld afgedwongen machtsovername.

    In die zin heeft Geert Wilders geen gelijk, om te wilen de Koran verbieden. Integendeel: de ergste paaes, bij de Islammers wegens hun wreedheid het meest geliefd, zouden dagelijks bij uittreksel in alle onze kranten moeten gezet worden. De plicht om een vrouw te stenigen, die door 3 mannen van hen van overspel wordt beschldigd. Waar of niet. De plicht om mannen of vrouwen met seksuele afijkingen van de hoogste daken met het hofd voor aar beneden te gooien. Deplicht om elke (ongelovige hond’ te doden.

    Mest dàt gebeuren, dan zouden er zaken zeoals weer in Leipzig, niet hoeven te gebeuren.

    Enfin, leest U maar hieroder wat daar vrijdagzvond is geschied in het plaatsje Heidenau.

    Hou daarbij inhet achterhoofd, dat in Leipzig, Dresden, enz, de Val van het Communisme ooit is ingezet.

    Stelt zich alleen de vraag, of wij daar wel klaar voor zijn. Mazar als ieder Volk zijn boeien afwerpt, de Meesters het land uitjaagt, dan is het verjagen van de Islammerij al lang geen voorspekking meer, maar een matematische zekerheid. De vraag moet dus zijn, niet òf het gebeurt, maar wel wanneer hetgebeurt.

    Aux armes, citoyens! Vrij vertaald:

    VLIEGT DE BLAUWVOET, STORM OP ZEE!!!!!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/opnieuw-rellen-aan-asielcentrum-in-dresden-a2432532/

    *

    Opnieuw rellen aan asielcentrum in Dresden

    *

    Het protest aan een noodopvangcentrum voor asielzoekers in de stad Heidenau, in het oosten van Duitsland, is gisteren voor de tweede avond op rij op rellen uitgedraaid. Extreemrechtse actievoerders waren slaags geraakt met de politie.

    Zowat 150 extreemrechtse betogers hadden in Heidenau, vlakbij Dresden, een optocht gehouden. Tegelijkertijd vond er ook een tegenbetoging plaats van ongeveer evenveel linkse manifestanten. De beide betogingen werden van elkaar gescheiden, waardoor er geen confrontatie tussen de twee groepen plaatsvond.

    Toch kwam het nog tot rellen, nadat rechtse demonstranten flessen en voetzoekers naar de politie waren beginnen gooien. Uiteindelijk slaagde de politie erin om de betogers uit elkaar te drijven.

     

    De politie kan voorlopig nog geen informatie geven over eventuele gewonden of arrestaties. "Het belangrijkste is dat de rust weer hersteld is", zo meldt een woordvoerder.

     

    Gisterenavond hebben ongeveer 120 nieuwe vluchtelingen het asielcentrum in Heidenau bereikt. De vier bussen konden ongehinderd tot bij het gebouw raken, aldus nog de woordvoerder. Vrijdag hadden honderden mensen de toegang tot het gebouw nog een tijd lang geblokkeerd.

     

    Duitsland zal dit jaar naar verwachting 800.000 asielzoekers ontvangen. De toeloop zet de lokale overheden onder druk om onderdak en verzorging te organiseren voor die mensen.

    *

    UITLEIDING

    Terwijl die 800.000 avonturiers zich nestelen in heel Duitsland, nestelen er zich evenveel in alle overige Europese landen. Maar wie daarover een opmerking durft te maken, is vanwege de Overheid, een vuile racist die maar alleen aan zichzelf denkt.

    In de kerken klinkt tegenwoordig zelfs overal het Verhaal van de Barmhartige Samaritaan, een door de Joden toen geminachte stam die leefde buiten de grenzen van het fatsoenlijke Jodendom. Die verzorgde het hem onbekende slachtoffer van een roofoveral, betaalde zijn hospitalisatieverzzekering en alles wat diens hartje verder beviel. Hij leidde vanaf dan, op andermans kosten, een veel beter leven dan voorheen. Echt de natte droom van iedere Socialist. Tot het geld op is. Enfin, hij was de goeie, terwijl de gewone Joden, net als die van Het Vlaams Belang, dat slachtoffer niet eens wilden bezien.

    Wat er in de kerken niet bij verteld wordt, en ook niemand luidop durft te vragen, wat er te doen staat met niet één, maar met miljoenen flinke gezonde Samaritanen die ons land als sprinkhanen komen leegvreten. Aan de Zachtmoedige zelf kunnen ze dat niet meer vragen, want die zit sedertdien ‘aan de Rechterhand zijns Vaders’.

    Persoonlijk denk ik, dat Die zou gezegd hebben; ‘Geef aan Cesar wat aan Cesar toekomt, en aan God wat aan God toekomst’.

    Vrij vertaald: menselijke wetten zijn ook maar wat ze zijn. En had men tijdig voor al die miljoenen in eigen land een goed leven mogelijk gemaakt, dan zaten we nu niet et de gebakken peren.

    ‘Gouverner, c’est prévoir’, maar met de Franse Reolutie is dat gezegde afgeschaft. Slinkse progressievelingen zijn ruiters die achterste voor in het zadel zitten. Ze lossen de problemen op, zo gauw die in zicht komen. Wat wil zeggen, als het te laat is om ze te kunnen vermijden. Achteruitrij regeerders dus. Die enerzijds en anderzijds naar hun lotsbestemming toe struikelen….

    Heer, vergeef het hen want zij weten niet wat ze doen.

    *

    Juist. Als zij dat niet weten, moeten wij hen dat in, de op inkloppen bij de volgende verkiezingen!

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    23-08-2015, 14:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!