MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    01-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27473

    *

    Zaterdag 1 augustus 2015

    Oogstmaand

    Zon 6u08-21u29

    H Alfonsus

    *

    .

    *

    Het straatrecht om te betogen:

    .

    Geregeld door het rood licht der Pakbonden….

    *

    INLEIDING

    De schokgolven van mijn voorgaand opstelletje zijn nog niet eens uit gedeind, of daar hebben we het orgelpunt al. In onderstaand artikel uit DM leest U er alles over. Hoe een Wet in Coburgia wordt uitgelegd, in functie van de overtreder. Net een verkeerslicht: afwisselend rood; groen of oranje knipperlicht. Doorstrepen wat niet in Uw kraam past. Maar opgepast; de tekst is niet voor gevoelige lezers bestemd, tenzij die door en en door getraind zijn in het loochenen van het Licht van de Zon.

    De stelling is zo zot als een achterdeur, maar ze past wel wonderzoet in de carrièreplanning van deze geleerde Perfesser. Tenminste, voor het beetje dat de Slinxe Manitous nog aan het bewind zijn.

    Waar de man ook een grove misrekening maakt, is het bezetten van de Openbare Sector voor ‘Geloofs Redenen’. Akkord, de materie ligt voor een Gentsche Strop gevoeliger dan die van een bende Vlaamse boerenpummels, maar toch. Wat het antwoord werd niet gegeven: staat deze openbare zedenschennis (de kont omhoog) op gelijke intellectuele voet als pakbondenacties die he alleen omwille van het smeer doen? Voor elke Slinxigaard is dat inderdaad een onoverkomelijk dilemma, en daarom zwijgt de Perfesser er liever over.

    Wij Vlaams Nationalisten, wensen tenslotte niet langer meer als slachtvee te worden afgevoerd omdat wij ordentelijk opkomen voor onze Rechten. Daar waar gemaskerde ‘havenarbeiders’ den boel kort en klein mogen slaan en daarvoor hoogstens en vermaning van de Juegepee oplopen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/boeren-overtraden-de-wet-met-hun-wegblokkades-a2408972/

    *

    Boeren overtraden de wet met hun wegblokkades

    *

    Boze boeren wierpen gisteren op verscheidene plaatsen in het land blokkades op. Maar mag dat zomaar? Nee, zegt professor Patrick Humblet op Radio 1.

    Het blokkeren van de openbare weg mag niet, zo legt professor collectief arbeidsrecht Patrick Humblet (UGent) uit in 'De Ochtend' op Radio 1. "Een artikel in het strafwetboek verbiedt dat mensen wegen, spoorwegen of zelfs binnenwateren zouden blokkeren. Dat mag dus niet en daarvoor kan men eventueel strafrechterlijk veroordeeld worden. De straffen kunnen oplopen tot 10 jaar, hoewel dat in de praktijk nog nooit is gebeurd."

    Als er toch een veroordeling van komt, heeft dat vaak te maken met het gebruik van geweld tijdens de blokkade. Humblet haalt een voorbeeld uit 2002 aan, toen stakers de E19 blokkeerden. "Daar zijn een aantal mensen veroordeeld, niet alleen voor het blokkeren, maar ook voor het gebruik van geweld. In die zaak zijn straffen tot drie jaar uitgesproken, weliswaar met uitstel."

    Gedoogbeleid

    Meestal zal de politie een wegblokkade echter gedogen, stelt Humblet. "Als je geconfronteerd wordt met 500 boze boeren, ga je geen olie op het vuur gooien door pv's uit te schrijven." Bovendien heeft een Antwerpse rechtbank enkele jaren geleden geoordeeld dat filterblokkades onder bepaalde voorwaarden moeten kunnen.

    "Als een actie op voorhand werd aangekondigd, het niet om een volledige of onbeperkte blokkade gaat, de politie ter plaatse is en het om een syndicale actie gaat, kan zo'n actie volgens het Antwerpse hof van beroep getolereerd worden", legt professor Humblet uit. Die criteria zijn afkomstig uit de rechtsspraak van het Europees Hof van Justitie.

    Schadevergoeding

    Humblet waarschuwt wel dat er een verschil is tussen het strafrechtelijke en het burgerrechtelijke aspect. "Als er gisteren mensen in de file schade hebben geleden, zouden ze die eventueel kunnen verhalen op de boeren of op de staat, indien die onvoldoende moeite heeft gedaan om die blokkades op te heffen."

     

    Met het stakingsrecht heeft zo'n blokkade overigens niks te maken, stelt Humblet. "Alleen mensen met een arbeidsovereenkomst of ambtenaren kunnen staken. Een boer kan dat dus niet, hij kan alleen een collectieve actie

    *

    UITLEIDING

    Na deze machtsgreep in naam van het Rode Profitariaat, is zelfs het weer aan deze kant der Alpen compleet omgeslagen. Meer dan 30 dagen (heel de maand Juli) van tropische hitte, is rond 3 uur de hel losgebroken. Hemelslingers gepaard met donderende kraken die deuren en vensters doen rammelen, vliegen ons om de oren. Op een paar minuten tijd is het ijzig koud geworden.

    Het Internet is nog erger dan een gedrogeerde wispelturige filmdiva op haar retour, terwijl de stroomvoorziening, die anders al danig lamentabel kan zijn, mij als een jo-jo op en neer doet gaan, van mij stoel naar de elektriciteitsmast.

    Och, zegt de wolkenradar, het ergste is voorbij, wat met klank tegengesproken wordt door ‘http://www.meteo.it/. Dit als laatste boodschap naar de buitenwereld toe, want het Internet heeft het begeven….. A revederci…..

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    01-08-2015, 08:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    31-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2742

    *

    .

    .

    *

    INLEIDING

    Zonder het minste zuchtje van eigenbelang, willen de Achteroplopende Vooruitziende Voorzichtige Socialisten er werk van maken om de eigen economie in het hart te treffen. Onder de leuze ‘Alles moet plat’ en ‘Iedereen als Broeders aan den Dop’.

    Onze Achteruitrij Regeerders (ruggelings in het zadel) hebben natuurlijk niets in het snotje. Ze zullen, om het me de woorden van Brabants Muildier te zeggen, de problemen wel aanpakken, als het zover is.

    Ik ben maar een klein nietig burgertje op jaren, maar me dunkt dat er in die Himalaya hoge berg van Coburgse Wetten, er wel een paar zitten die in de gegeven omstandigheden kunnen opgediept worden. Belemmering van het Verkeer, verstoren van de Openbare Orde, er op uit zijn om ’s Lands Instellingen te verstoren, om er maar enkele te noemen. Vooral dat ‘versttoren van ’s Lands Instellingen”, dat nog stamt uit de repressietijd, is zeer rekbaar. Het leidt tot het ‘tegen de muur zetten, jaren eenzame opsluiting, het verlies van alle burgerrechten, de broodroof tot in het 7de Geslacht, enz. Zet op het organiseren van het ‘platleggen’ de strafmaat op minstens 20 jaar, en er zal heus niet veel platleggers protest overeind blijven.

    Heeft de persoon van die ABVV raddraaier zelf wel een zuiver geweten? Kan die niet opgepakt worden op verdenking van zedenfeiten met minderjarigen? Er moet toch voldoende ervaring in huis zijn, opgedaan bij de ‘in verdenking stelling’ van Pastoors die al vele jaren ziek, oud en seniel geworden zijn?! De man is een Limburger, en waarschijnlijk een adept van wijlen Steve Stunt die overal het goede voorbeeld wist te geven. Tot hij er jammer genoeg aan ten gronde ging in peilloos diep kanaalwater. Vest & velo netjes op de oever nagelaten als om te zeggen: doe geen verloren kosten meer om mij te zoeken. War ik ben heengegaan kunnen jullie toch niet volgen….

    Ook de relaties met een zekere W.C., een veroordeelde crimineel, ooit een der hoogste VIPS van de Nato zouden grondig moeten onderzocht worden. In feite zou de hele top van dat Rode Graaiers Clubje als voorzorgsmaatregel moeten opgepakt en op secreet gezet worden. Van de Lala Liere (Oostende), den Ouden Toebackzak, (Leuven), de Gentsche Feestneus Termonti: het zijn maar een paar namen, maar niet van de minsten.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/hete-herfst-op-komst-we-willen-antwerpse-haven-platleggen-a2408434/

    *

    Hete herfst op komst: "We willen Antwerpse haven platleggen"

    *

    "We willen Antwerpse haven platleggen". Dat heeft Rob Urbain, topman van de Algemene Centrale van ABVV Limburg, gezegd op TV Limburg. Volgens Urbain is ook het ACV bereid om over te gaan tot harde acties.

    Volgens de Limburgse topman van de socialistische vakbond is de woede bij de achterban tegen de tax shift groot. Die maatregelen komen bovenop de indexsprong en de verhoging van de pensioenleeftijd.

     

    "We gaan geen mensen tegenhouden die naar hun werk gaan", legt Urbain uit. "Maar we gaan wel het vrachtverkeer viseren of de haven van Antwerpen eens blokkeren."

     

    Urbain voorspelt een hete herfst en verwacht dat ook het ACV zich in de strijd zal mengen. De acties moeten tot een hoogtepunt komen met de nationale betoging op 7 oktober in Brussel.

    *

    UITLEIDING

    Het zou al een goed begin zijn (in afwachting dat ze weggestemd geraken) om aan de aan de macht zijnde Achteruitrij Regeerders naar de materniteit terug te roepen, om hen twee achteruitkijkspiegels op te zetten. Zodat die, terwijl ze verder kunnen ‘kurieren am Symptomen’, terzelfdertijd toch een beetje kunnen volgen wat op hen afkomt. Misschien dat ze op die manier water beter de stiel zullen leren.

    De havenverantwoordelijken zouden ook iedereen die in het verleden de economische belangen van de Haven zou tegengewerkt hebben, ter verantwoording kunnen oproepen, onder het motto ‘potje breek potje betaal’. Nader bepaald zouden dat de ‘milieu activisten’ zijn, de buurtcomités, de Strijders tegen de Opwarming der Aarde, enz. Preventief per deurwaarders exploot beslag laten leggen op hun eigendommen, zou een goede afschrikking zijn.

    Uiteraard zouden de initiatiefnemers voor de havenuitbreiding, die aldus de kans krijgen om goed en degelijk werk te regelen, ook persoonlijk verantwoordelijk moeten zijn voor de goede afloop.

    Zo zouden de grootste containerschepen dagelijks per dozijn kunnen aanmeren. Mèt of liefst zonder De Wet Major. Zodat de ladingen als als ijsjes in een snoepkraam, even vlot doorheen het land kunnen verplaatst worden. Het Volk en hun portemonnee ter ere.

    Mag ik vragen, dat beeld van die smeltende ijsjes voor ogen te houden, de dag dat U weer eens Uw geprefereerde Regeerders aan de Macht helpt?

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    31-07-2015, 13:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2741

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Het ergste dat nog moet komen is dus waarvoor op deze blog al zo lang en zoveel werd gewaarschuwd. De massale ‘familiehereniging’. En zowel Afrikaanders als Islammers hebben, dat is algemeen geweten, een zeer uitgebreide en altijd verder uitdienende familiekring. Met het oog op de hervestiging, hebben zij de laatste 20 jaar flink aan hun voortplanting gewerkt. In het vooruitzicht van op die manier veel kiendjesgeld, leefloon en/of alimentatiegeld in het Land der Blanken te verwerven. Want werkloos en dus gratis woonst, gratis medische zorgverstrekking, en gratis ouderenzorg. Neem daarbij de Algemene Vrijgeleide voor terroristen, en hun leefwereld kan niet meers stuk.

    Wie dat allemaal betaalt, is hen een zorg! Manna dat uit de hemel valt, is een mensenrecht, overal waar Slinxen de teugels houden. En over moneten gesproken, ‘s’il y en a plus ‘op tafel), il y en a encore’ ‘in Moeders Keuken)…..

    En voor geval dat daar ooit een einde aan zou komen, nemen die toch gewoon de boel over!? De spandoeken ‘Kill the Boer’ uit Zuid Afrika zijn, vers gewassen ontsmet en netjes gestreken, bij duizenden aangekomen. Daar heeft de zwartmensch ook alle overgenomen, zelfs zonder betalen, en sedertdien zijn er nog nooit zoveel blanke bazen over de kling gejaagd. De oogsten daarentegen zijn sedertdien een beetje (veel) tegen gevallen, omdat de velden zichzelf niet bewerken, maar daar wordt aan gewerkt. Enfin, ik bedoel, de palavers daarover zijn in volle gang.

    Ooit was alleen Afrika zwart. Maar sedert WO II nu ook in Amerika. Straks ook in Europa. Zwart-bont, en onderworpen.

    Maar dat durf ik niet meer herhalen, want de beschuldiging van ‘racist’ zweeft als 100 horzels boven ons huis. Het kunnen ook drones zijn, te oordelen naar de geluidsoverlast. Twee ‘witmenschen’ lekker in de schaduw, en drie Duitse Herders, de eigendom afgeschermd met 2.5 meter hoge afsluiting: daar moet zwaar racisme huizen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Duitse politie: Immigranten nemen complete gebieden over

    *

    Zwitserland erkent: Veel vluchtelingen zijn te lui om te werken, misbruiken hun trauma’s – Negatieve balans: Vluchtelingen kosten de samenleving per persoon vele tienduizenden euro’s meer dan ze opbrengen

    Volgen Ulfkotte moet de echt massale, extreem kostbare toestroom van vluchtelingen naar Europa nog komen als de asielzoekers die nu worden toegelaten straks hun complete families mogen laten overkomen.

    ‘Flüchtling, Flüchting über alles,’ noemt de Duitse journalist-auteur Udo Ulfkotte spottend de welkomstcultuur voor immigranten bij onze Oosterburen – een die volgens een recent gelekt document in ons land overigens minstens zo vriendelijk is (4). Terwijl de door het linkse establishment gecontroleerde media hosanna blijven schrijven over de toestroom van honderdduizenden vluchtelingen naar Europa, ziet de realiteit er voor steeds meer gewone burgers totaal anders uit. De Duitse politie bevestigt wat we enige tijd geleden al schreven, namelijk dat complete wijken en gebieden door immigranten worden overgenomen. Hier wordt niet langer het Duitse, maar veelal het islamitische ‘recht’ gehandhaafd.

    We schrijven moslim immigranten, omdat het overgrote deel van de asielzoekers die naar Europa komen uit Noord Afrika en het Midden Oosten komt en de meesten van hen moslim zijn. Een kleiner deel is afkomstig van de Balkan en Oost Europa.

     

    De politieleiding van de deelstaat Nordrhein-Westfalen, grenzend aan Nederland (vanaf Enschede tot het uiterste zuiden van Limburg), erkent inmiddels dat vooral in het Roergebied complete wijken en stadsgebieden zijn overgenomen door immigranten. De politie heeft hier feitelijk niets meer te zeggen. In veel van deze rechtsloze gebieden heersen criminele migrantenbendes en/of wordt een vorm van de islamitische Sharia wet opgelegd. Winkeliers, bedrijven en autochtone Duitsers die niet konden verhuizen leven hier voortdurend in angst. (1)

     

    Asielzoekers krijgen voorrang boven autochtone bevolking

     

    Volgens Ulfkotte zijn Duitsers in hun eigen land zelfs tot tweederangs burgers gedegradeerd. Alles moet wijken voor de komst van honderdduizenden kansarme, voornamelijk islamitische immigranten. Het enige wat die moeten doen om te worden toegelaten is zeggen dat ze traumatische ervaringen hebben. Dat kost Nordrhein-Westfalen nu al meer dan € 100 miljoen per jaar, enkel aan medische kosten. In willekeurige stadjes en voorsteden zoals Bergisch Gladbach en Meerbusch lopen deze kosten bij sommige asielzoekers op tot € 50.000,- tot over de € 100.000,- per persoon. (2)

     

    Het verschil met autochtone Duitsers is schrijnend. Slachtoffers van ongelukken, misdrijven of andere traumatische ervaringen moeten maandenlang wachten voordat er eindelijk plek is bij een therapeut. Bovendien wordt net als in Nederland door alle bezuinigingen slechts een beperkt aantal uren vergoed.

     

    De doelbewuste afbraak van de sociale zekerheid in Europa door middel van massa immigratie is door de gevestigde orde dan ook in de volgende versnelling gezet. De deelstaat Baden-Württemberg gaat nog een stap verder en haalt met opzet 650 ‘getraumatiseerden’ uit het Midden Oosten, en ondersteunt hen ieder met € 30.000,-. Duitse ontwikkelingswerkers en soldaten die in het buitenland trauma’s oplopen, worden echter in de kou gezet.

     

    Zwitserland: Vluchtelingen misbruiken trauma’s en zijn te lui om te werken

     

    In Zwitserland krijgen de burgers tenminste nog te horen dat de ‘vluchtelingen’ uit landen zoals Eritrea te lui zijn om te werken en hun traumatische ervaringen misbruiken voor het krijgen van uitkeringen, toeslagen en gratis behandelingen. In Duitsland, Nederland en de rest van de EU is het niet politiek-correct om dit te berichten, aangezien vluchtelingen alleen maar zielig mogen zijn. (2)

     

    Massa immigratie: € 40.000 schuld voor iedere werknemer

     

    Volgens Ulfkotte begint de stemming zelfs onder de flegmatieke Duitsers langzaam maar zeker om te slaan. Dat wordt in zijn ogen hoog tijd, omdat de vluchtelingenstroom naar Europa nog niet eens echt op gang is gekomen. Immigranten die nu worden toegelaten zullen straks namelijk ook hun complete familie mogen laten overkomen. En dan gaat het in veel gevallen om meerdere vrouwen en een groot aantal kinderen.

     

    Al in 2007, dus nog vóór de economische en immigratie crises, lag er op iedere Duitse werknemer een gemiddelde schuld van € 40.000,- door massa immigratie. De jongste cijfers zijn om voor de hand liggende redenen niet bekend gemaakt, maar gezien de explosie aan asielzoekers –die de maatschappij veel meer kosten dan ze opleveren- kan gevoegelijk worden aangenomen dat deze schuld fors is gestegen.

     

    ‘Immigranten kosten veel meer dan redding Griekenland’

     

    Wat voor Duitsland geldt, geldt ook voor de rest van de EU, benadrukt Ulfkotte. Er komen steeds meer mensen die van dezelfde sociale ‘taart’ willen snoepen, zonder daar echter ooit iets voor te hebben gedaan of nog voor te zullen doen. De enigen die aan asielverzoekers verdienen blijken dan ook de instellingen en medewerkers in de immigranten-, vluchtelingen- en integratie industrie te zijn.

     

    Ondertussen houden de media de autochtone bevolking zoet met valse berichten over ‘goed voor de werkgelegenheid’ en ‘lage kosten’ en ‘meevallende immigratie’. Cijfers uit Duitsland tonen aan dat zo’n 95% van de asielzoekers wordt toegelaten en amper 5% wordt teruggestuurd.

     

    Ulfkotte wijst erop dat de honderden miljarden die voor de ‘redding’ van Griekenland werden uitgetrokken nog niets zijn vergeleken bij de permanente kosten van de miljoenen immigranten die de EU naar Europa laat komen en hier laat blijven, en die bijna allemaal hun leven lang volledig op kosten van de samenleving zullen mogen leven. Dat betekent dat de Europese sociale voorzieningen al in de nabije toekomst totaal onhoudbaar zullen worden en zullen instorten.

     

    ‘Gewetenloze vernietiging van onze welvaart’

     

    Maar het is de EU nog lang niet genoeg. Naast marineschepen moeten nu ook koopvaardijschepen worden ingezet om de Noord Afrikaanse immigranten van hun bootjes af te halen en naar Europa te brengen. ‘Zijn wij helemaal gek geworden?’ vraagt Ulfkotte zich af. ‘Hoe kan het dat wij miljoenen mensen in de migratie-industrie betalen, die uit puur eigenbelang en om hun banen te behouden deze toestanden steeds verder te laten verslechteren en onze voormalige welvaart gewetenloos vernietigen?’

     

    ‘Hoe kan het dat wij deze waanzin vanwege politieke correctheid nooit ter discussie hebben gesteld? Deze gigantische welvaartsvernietiging veroorzaakt maar één ding: vreemdelingenhaat en groeiende armoede onder hen die ervoor moeten betalen. Want voor de afschrikwekkende kosten moet enkel u, beste lezers, de rest van uw leven betalen, in welk land u ook woont... De kinderen van nu zullen voor de fouten van hun ouders moeten betalen. Dat is nu hèt motto van onze politici en journalisten, die de volgende generaties opzadelen met de erge toestanden in ‘Mekka Europa*.’ (5)

     

    (* oorspr.: ‘Mekka Deutschland’, de titel van een van Ulfkottes boeken. Wat voor Duitsland geldt, geldt dankzij Brussel voor heel Europa.)

    Xander

    (1) KOPP
    (2) KOPP
    (3) 20min.ch
    (4) Geen Nieuws
    (5) KOPP

     

    *

    UITLEIDING

    Zeer realistisch is hier in landelijk Centraal Italië, het gevaar dat de stromen (stroompjes) toeristen jaar na jaar opgedroogd zijn. De mensen gaan liever naar Turkije of Egypte. Er wordt al jaren nergens nog gebouwd of verbouwd. Er is geen industrie meer, mijlenver in het rond. De werkloosheid is algemeen en buiten wat klusjes als vriendendienst, hulp voor wede hulp, is het voor iedereen met de vingers draaien. Zelfs de kleinste eindjes kunnen niet meer aan elkaar geknoopt worden. De streek loopt leeg, buiten wat ouden van dagen….Het landbouwgerief op de velden dateert nog van voor WO II. Je ziet er alleen Ouden en Zeer Ouden van dagen, op de knieën in de brandende zon, de gerooide aardappelen verzamelen in manden. Allemaal taferelen, zoals ‘Het Angelus’ van Millet uit de jaren 1850.

    Er schijnt een tijd te hebben bestaan, waar er geen 10.000 inwoners meer waren in Rome, waar de schapen graasden in de straten, op zoek naar de laatste grassprietjes. Maar, Teken des Tijds, daar zijn nu ook al hele stadswijken, waar er geen blanke meer nog durft te komen.

    Rome is bijna klaar om met op de rug gebonden handen, de Jihadisten tegen te lopen. Met z’n allen moeten wij daar iets aan doen.

    Wie mij liefheeft, volge mij…..

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     






    31-07-2015, 10:41 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2740

    *

    Vrijdag 31 juli

    Zon 6u07-21u30

    H Ignatius van Loyola

    *

    .

    *

    *

    INLEIDING

    We zijn dus met de ‘bootvluchtelingen’ in het stadium gekomen dat er ongelukken gebeuren die niet langer weg te moffelen zijn. Hoezeer de Lügenpresse ook haar best doet. ‘Goed Bestuur’, zodat mensen zich te pletter lopen onder de treinwielen, om toch maar in ‘Dear Old Engeland’ te geraken. ‘Goed Bestuur’ in het eengemaakte Europa, waardoor de boeren de wegen blokkeren, omdat ze hun producten aan de straatstenen niet meer kwijt geraken.…

    Medelijden, dat is de opgeklopte dwepersmetode om er de brand in te jagen. Je wilt iets zien dat er niet is, je draait vlug de zaken onderste boven, en hupsakee: wat eerst chaos bleek is alles meteen via de Stelling van Pythagoras weer OK gemaakt. Gewoon zelf op je kop gaan staan en je ziet alles weer normaal. Anders gezegd: die achteruitregeerders, verantwoordelijk voor het schandalige dat aan, in en rond de Kanaal Tunnel gebeurt, zijn het doodkloppen niet waard omdat ze door nog meer chaos te importeren, de chaos niet hebben meester gekund. En zie: het Volk mort.

    Och, het Angelsaksisch begrip om iets door elkaar te mengen is: ‘blednen’. Met dien verstande dat de minder hoogstaande kwaliteit van sommige ingrediënten wordt opgetrokken. Toch in de verbeelding. Een veredelde vorm van water bij de wijn doen…. Of de melk een beetje dopen. Om van volle melk, fluitjesmelk te maken. Dat is ook waarvoor de immigratie voor staat. Goed schudden voor gebruik…

    U vindt het procedé bij de nobelste Schotse Whisky, bij de meeste Franse streekwijnen, en nu dus ook bij de immigratie. En net als bij voedingswaren of edele dranken, voelt men het verspil slechts achteraf. Als de ‘blendingsproces’ eenmaal voltooid is.

    De charismatische schrijvelaar in DM (zie hieronder), per luxewagen onderweg via Calais naar Folkestone, is er door aangedaan. Wat niet belet dat hij in lengte van jaren dezelfde acteruitregeerders zal blijven steunen. Die hebben namelijk, in heel de duur van de koloniale periode, hun optreden beperkt tot het leegroven van die landen. Polle Secondo, die met den baarde, de handenverzamelaar, is daarvan de goede illustratie.

    Onze Paters en Nonnekens die de Zwartjes om de Liefde Gos en om niets anders hebben leren lezen, rekenen en schrijven, maar meteen ook hebben leen vissen (in plaats van hen zo maar uit ‘ontwikkelingshulp’ viswaren als hemels manna te be-delen.

    Die achteruitregeerders van toen (periode van de Ouaarde Ouielfriede), waren zij die in hun opkomen, nog van op de barricaden ‘om wapens riepen’…. Ik kan het weten, want toen, de jaren ’54-’55, waren de topjaren van de ABN Kernen, en W. Martens, Hoogstudent, was mijn directe chef. Ik, kleine Ieperse college leerling, zag toen in dat rijkeluiszoontje, de verpersoonlijking van het Nieuwe Vlaanderen. Hoe stom toch dat iemand kan zijn! Maar het ventje, een kop kleiner dan ikzelf, kon het toch zo goed uitleggen! Naar achteraf bleek: toen al met terugwerkende kracht.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/opinie/calais-waar-politici-afwezig-zijn-a2407896/

    *

    Calais, waar politici afwezig zijn

    *

    Alweer komt jonge vluchteling om het leven bij poging om Kanaal over te steken

    Tussen de 25 en 30 jaar was de Sudanese vluchteling die dinsdagnacht om het leven kwam in Calais. Verpletterd onder de wielen van een truck toen hij samen met 1.500 anderen de Eurotunnel-vrachttrein bestormde. Slachtoffer 'x' - de identiteit is nog niet vastgesteld - is al de negende vluchteling die sinds begin juni in Calais op deze gruwelijke wijze is omgekomen in de zoektocht naar een beter leven.

       'De vandaag populaire stelling dat mensensmokkel moet worden bestreden, klopt natuurlijk wel, maar mensensmokkel gedijt alleen waar de staat afwezig is'

     

    Zoals vele vakantiegangers die deze zomer naar Groot-Brittannië reisden via Calais, dacht ik meteen dat het om een van de tientallen Afrikanen kon gaan die ons onlangs om water vroegen terwijl wij aanschoven voor de Eurotunnel. Wij, zoekend naar onze tickets. Zij, zonder papieren, met doffe blik speurend naar de volgende vrachtwagen waarin ze zich als verstekeling konden verbergen.

    Een van hen glimlachte naar ons bijna tweejarige zoontje op de achterbank. Dacht hij aan zijn kind? Of aan familieleden, die wellicht al jaren wachten op hulp? Toen schoot door mijn hoofd hoe ons zoontje in de dagen na zijn geboorte in een ziekenhuis liefdevol werd verzorgd door warme handen van Portugese en Congolese verpleegsters. Verhalen van succesvolle arbeidsmigratie. Hoeveel van die talenten heeft men al laten wegkwijnen in Calais? Alleen al vandaag verpauperen daar 3.000 mensen in een kamp waar minder waterkranen en toiletten zijn dan in de armste sloppenwijken.

     

    Ons zoontje lachte gelukkig terug naar de vriendelijke Afrikaanse man - onbevangen, zonder vooroordelen. Zoals ook Franse en Britse politici zouden moeten doen als ze de crisis in Calais onder ogen zien. Maar dat doen ze vandaag nog steeds niet. Uit angst om stemmen te verliezen aan xenofobe partijen, die migranten de schuld geven van alles wat hier fout loopt, kijken ze al meer dan tien jaar de andere kant op. De vandaag populaire stelling dat mensensmokkel moet worden bestreden, klopt natuurlijk wel, maar mensensmokkel gedijt alleen waar de staat afwezig is. Zoals in Calais.

    2001: De problematiek is niet nieuw. Toch kijken Europese politici al meer dan tien jaar de andere kant op. ©Stephan Vanfleteren

       'Dit is het Europa van 2015, waar Londen en Parijs besluiten om vluchtelingen te behandelen zoals gevaarlijke dieren in een zoo'

     

    Nu gaan de politici in Calais een nieuw hek bouwen. De Britse premier Cameron belooft dat zijn land 10 miljoen euro aan Frankrijk zal geven om de hoge omheining aan de inrit van de Eurotunnel twee kilometer te verlengen. Dit is het Europa van 2015, waar Londen en Parijs besluiten om vluchtelingen te behandelen zoals gevaarlijke dieren in een zoo. Afgaande op de internationale verontwaardiging over een gedode leeuw in Zimbabwe heeft het wildleven zelfs iets meer rechten.

     

    De Europese Commissie is bereid de Fransen te helpen om de humanitaire crisis een halt toe te roepen. De steun komt niets te vroeg. Als de Franse president Hollande zijn waarden - vrijheid, gelijkheid en broederschap - geen holle begrippen wil laten worden, dan grijpt hij Europa's steun met beide handen. Het Britse geld voor het hek kan dan worden geïnvesteerd in een Europees migratiebeleid, waarin respect voor de universele mensenrechten altijd het uitgangspunt is.

    Er zijn genoeg doden gevallen. Assez. Enough.

     

    UITLEIDING

    De !n Afrika aan de macht zijnde stammen bewonen hun eigen werelddeel al sinds het begin der tijden. Zij het hune, en wij het onze. Van zo gauw de pretentieuze rechtop lopende apensoort zich daarmee is gaan bemoeien, is die wetmatigheid gewoon overhoop gehaald. De dag dat Donker Afrika leeg zal gelopen zijn, buiten wat lammen en kreupelen, zullen de Chinezen misschien aan de beurt komen. Maar omdat die veel beschaafder zijn dan wij, zal de voorkeur wel gegeven worden aan de pietrol landen.

    Want vergeet niet, straks telt het menselijk ras 10 miljard eenheden, niet meer in staat om zichzelf te voeden. Een meevallertje voor de boeren, me dunkt.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    31-07-2015, 10:17 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    30-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2739

    *

    .

    *

    Wapenbroeders!

    *

    INLEIDING

    Alhoewel van ’s morgens vroeg snikheet, toch met stijgend enthousiasme vandaag de blog van ons aller ‘Lieve’ gelezen. Het is inderdaad maar al te waar, wat ze schrijft over de vele angsthazen die de blogwereld afgrazen en er dikwijls de beste klaverblaadjes uit weg te sprokkelen. Dat noem ik oogsten zonder zaaien.

    Niemand hoeft in die materie perfect getraind te zijn, om de eigen mening als prikstokken te gebruiken om zich vast te pinnen op het gladste ijs. Skilopers doen dat ook als ze op de latten staande, door het landschap scheren.

    De eigen overtuiging rechtuit rechtaan blijven uitdragen, in dienst van de universele Waarheid en het gezond verstand: dat is niet alleen een roeping, maar een Heilige Plicht. Om het een beetje belerend te zeggen: wees ‘Een Mens van Goede wil; zoals bedoeld door G. Walschap. Maar integendeel een beschaving voorstaan, die door latere historici als autodestructieve vrijwillig gekozen slavernij zal uitgelegd worden, is een wraakroepende zonde tegen het Leven zelf. Aldus gezien, is de Lega Nord zeker geen eindpunt, maar slechts het begin van een Koranvrije samenleving. Gericht op de toekomst, ja, maar er niet ten koste van het zelfrespect, de slaaf van.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://blog.seniorennet.be/vroeger/

    *

    De Lega Nord in Italië

    Ik benijd bloggers die zwierig en gezwind over het gladde ijs van de politiek walsen en flirten met glibberige onderwerpen. Hun teksten kronkelen vloeiend en zonder aarzelen doorheen moeilijke bochten om dan weer in rechte lijn af te stevenen naar een ander heikel punt. Op het spekgladde ijs van de politiek kan het verduiveld glad zijn. Het is er om uit te schuiven en te struikelen, met slip- en valpartijen als gevolg. Toch waag ik me af en toe op die gladde ijsvlakte, met het risico om te blunderen en te flateren. Lieve, als ge ergens geen verstand van hebt, zwijg dan. Een wijze raad die ik mezelf meegeef, maar niet altijd opvolg. Kijk maar naar de volgende tekst...

     

    Ik kom nog eens terug op allochtone poetsvrouwen die eerder dit jaar in het nieuws kwamen omdat ze gediscrimineerd werden. Negroïde Wouter Van Bellingen, een fan van poetsvodden die geen Nederlands spreken, vergat dat elke 'discriminatie' een reden heeft, dat 'discriminatie' er niet zómaar komt.

     

    Vijf jaar geleden waarschuwde Alessandro Savoi van de rechtse Italiaanse partij Lega Nord voor allochtone poetsvrouwen: "Allochtone poetsvrouwen zijn gevaarlijk, zij vormen een veiligheidsrisico", was zijn conclusie na een incident op zijn eigen kantoor waar hij een slapende Noord-Afrikaanse vrouw op een sofa aantrof. In plaats van de islamitische poetsvrouw drong hij aan op een ander schoonmaakbedrijf. "Haal de islamisten weg uit onze kantoren, hier ligt gevoelige informatie die niet in hun handen mag komen." ... Gouverneur Kessler antwoordde: "In onze gebouwen is er geen plaats voor discriminatie".

     

    En dan eindigt de krant La Stampa met: "Italië kent een serieuze toename van racistisch geïnspireerde incidenten. Migratiedeskundigen maken zich vooral zorgen over de banalisering van het 'institutionele racisme' van populistische politici, met name - maar niet exclusief - van de Lega Nord."

     

    Dat krijg je dan, als het gezond verstand spreekt, dan haalt men er het woord 'racisme' bij. Zo ook vorige maand werd de Lega Nord een xenofobe partij genoemd omdat voorzitter Roberto Maroni de geldkraan dreigde dicht te draaien voor gemeenten die nog bootvluchtelingen opvangen. De rijke noordelijke regio's in Italië willen geen vluchtelingen meer... Misschien helpt een hoge ronde muur omheen Noord-Italië? Zoals die van de Hongaarse muurbouwer Viktor Orban?... En waar blijft het applaus voor Roberto Maroni die van illegale immigratie een misdaad maakte?...

     

    Voorstanders van vluchtelingenopvang lijken me geen onbaatzuchtige naastenliefhebbers of migrantenminnaars. Wie gaat er nu als bezetenen met verrekijkers en telescopen als gekken speuren naar dobberaars en drenkelingen, naar uitgehongerde en uitgedroogde zwartjes die vanuit hun roeibootje smekend wuiven naar alles wat zich in de lucht beweegt? Ze hadden zélf een helicopter kunnen bouwen in de brousse vanwaar ze komen.

    29-07-2015 om 17:50 geschreven door lieve

    *

    UITLEIDING

    Hier op deze blog wordt geschreven over de vele generaties achteruit regeerders. Die zijn hun hele loopbaan bezig met het ‘kurieren am Symptomen’, aan het proberen lapjs te leggen op alles wat ze (natuurlijk) niet hebben zien aankomen. Neem daarvoor as grotesk voorbeeld het containerverkeer in onze havens. Dertig jaar geleden heeft men de boot gemist en eindelijk zijn er plannen, echt waar, om maximum tussen nu en tien jaar, de nodige infrastructuur te voorzien. Vervoer per lichter? Heeft men niet aan gedacht. Zou trouwens een ferme blaam opbrengen van de bazen in de States. Die willen veel caoutchouc, veel pietrol, en vooral veel milieuschade. Zo dat ze de plaatselijke bevolking kunnen leegmelken dor hen dan dure medicatie te verkopen. Amerika, die alle plaats heeft ter wereld, wil leven op wielen. En zo doen wij, op ons klein leppendekentje Vaderlandse Grond. Waar tot in de jaren 1890 (bij manier van spreken) zelfs de kleinste beekjes bevaarbaar waren. Dat dit quasi ongerept uit de handen van onze voorvaderen tot ons is gekomen, is iets waar de Grote Verlichte Verstanden nog nooit van gehoord hebben. Tenzij ze daar iets over zouden gehoord hebben, bij de 6 à 8 jaren ‘Pol & Soc’’ dat ze gestudeerd hebben. Dan hebben ze dat van ouders ‘Pol & Socs’, de Proffen zogezegd, die het op hun beurt van nog oudere ‘Pol & Socs’ geleerd hebben. Inteelt dus als uitlaat.

    Maar ja, ze zijn af-gemasterd, of op-gedokterd en weten dus alles af van ‘werkdruk’, die ze als het onafzienbare drukwerk over de job uitleggen. Of, eenmaal Minister van t’een of ’t ander (desnoods worden er een paar ‘mandaten’ bij uitgevonden bij de ZES (6) Regeringen die ons landje rijk is) spreken ze dan dat het druk is op de werkvloer. Dat is dan overdag het eetpaleis van een of ander bevriende studiegenoot, en ’s nachts in dat de privé ‘werkruimte’ waar de dingen zich voordoen die het daglicht (en moeder thuis) niet mogen zien.

    Tegen de morgen wordt dan gezwaaid met het krootje waarop hun kabinet al dagen voordien de tekst heeft geplaatst en waaruit blijkt dat ze na vee marathonvergaderingen, heet probleem ‘benoemd’ hebben. Het is wel nog niet van de baan, laar ‘er wordt aan gewerkt’.

    Zo is men van de ene dag op de andere, Advocaat van een bende gauwdieven, om de dag daarop te ontwaken als Minister van Just-is-Just. Nieuwe ‘werkdruk’ en nieuwe ‘werkvloer’, want ook in die sector is het vooruitziend regeringswerk reeds vee jaren achterop geraakt.

    En de ARCO-bestolenen? Ja Ja, dat is ‘n wreed triestige zaak, niewaar?!

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    30-07-2015, 15:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2738

    *

    Donderdag 30 juli

    Zon 6u05-21u32

    H Ingeborg

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Geef toe: het is een hele aanpassing. Briefkaart van Uw kleindochter uit Malmö: voel mij overspannen onder al die mannen. Doe er wat aan, en kom ze van mij slaan….

    En wij naar de Flikken. En die Flikken daar: Meneer is zeker een achterlijk Christelijk achterkomertje ? Kom eens terug na ‘Vive le Véo’. Als we tegen dan tenminste nog open zullen zijn.

    O die Zwöden! Wij rijden al met drie opeenvolgende wagens van Zwödse makelij. Die rijden, zonder meldenswaardige kosten tot 400.000 Km per stuk. Profijtig en comfortabel. Maar sedert de Moslimmerij het land daar is gaan volstoppen met ‘verrijkers’, is het armoe troef. Volgt et dus als toekomstig vervoermiddel zo’n Italiaans bolhoedje, lijk die hier blijven rijden tot ze in onderdelen uit elkaar vallen. Fiat voluntas tuas, zoals de Pastoors vroeger predikten. ’n Italiaan wordt in een Fiat geboren, en overlijdt er in, onderweg naar wat hier de ‘campo santo’ wordt genoemd.

    Maar de fabrieken waar die vliegende moordmachines (zie afbeelding) worden gemaakt, die blijven draaien. Zeker weten doe ik het niet, maar volgens mij zijn die fabrieken in handen van de Progressieve Elite aldaar. Die behouden zich op die manier het recht voor, om in geval van nood, sneller dan het licht, de gevarenzone te ontvlieden, Ze spelen waarschijnlijk onder één hoedje met de Chinees, die de failliete automobielsector daar hebben opgekocht. Om er de elektrische wagen van de toekomst te bouwen. Iets wat zwaar op de maa ligt van de Arabische pietrol boeren.

    Met alle Chinezen, aar niet met den dezen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Afghaanse migranten ontvoeren een Zweedse vrouw en groepverkrachten haar zeven dagen lang

    *

    De Zweedse politie heeft twee Afghanen gearresteerd op verdenking van groepsverkrachting van een vrouw die afgelopen maart werd ontvoerd en zeven dagen lang in een appartement was opgesloten.

     

    De Zweedse Fria Tider vermeldt dat de arrestaties, in verband met deze afschuwelijke beproeving, die tussen 15 en 22 maart plaatsvond, verleden week in de etnisch conflicten geteisterde stad Malmö zijn verricht. De twee mannen die tot nu toe zijn gearresteerd , 40 en 38 jaar oud, verstaan geen Zweeds en hebben een tolk toegewezen gekregen. De 38-jarige is in 2014 eerder veroordeeld wegens drugsdelicten.

     

    De twee mannen zijn aangeklaagd voor grove verkrachting. Volgens de officier van justitie is “de misdaad gezamenlijk en in overleg met anderen gepleegd”. De recherche is nog steeds op zoek naar andere verdachten van de ontvoering. De politie verstrekt slechts beperkte informatie over deze zaak, maar de groepsverkrachtingen hebben zich tussen 15 en 22 maart afgespeeld, in een appartement in de buurt van het winkelcentrum Mobilia in Malmö. Bovendien worden de verdachten aangeklaagd voor ontvoering. Het onderzoek is nog in een “vroeg stadium”, en tot nu toe zijn er niet meer details over deze zaak vrijgegeven.

     

    De ooit vredige stad Malmö is tegenwoordig een van Europa’s meest gewelddadige steden – met de bijnaam “Zweeds Chicago”, de stad is berucht om zijn religieus en etnisch geweld, en is gevangen in een “spiraal van vergelding”. In de vroege uren van gisterochtend moest de stad weer een handgranaatontploffing ondergaan, de tweede in 12 uur, en de derde van deze week, terwijl culturele gangs hun gesmokkelde of gestolen legermunitie gebruiken om wraakacties op straat uit te voeren. TheLocal.se rapporteert dat de Zweedse politie het vermoeden heeft dat de handgranaataanvallen, die gericht zijn tegen overheidsgebouwen, gerelateerd zijn aan de veroordeling en opsluiting van drie culturele pareltjes verantwoordelijk voor een aantal bomaanslagen tijdens Kerstmis 2014.

     

    In heel Zweden blijft de onrust gestaag groeien terwijl migranten uit MENA-landen (Middle East and North Africa) hun sektarische en religieuze conflicten uit het Nabije Oosten importeren. In een artikel van ostrasmaland.se, wat ik hier voor u vertaald heb, wordt beschreven hoe een groep christelijke vluchtelingen uit Syrië gedwongen werd het asielcentrum te ontvluchten, “uit angst voor hun eigen veiligheid”, nadat ze door islamieten, in dezelfde asielaccommodatie, op een nogal kenmerkende agressieve mohammedaanse manier duidelijk was gemaakt geen christelijke symbolen te dragen en zich niet in woonruimtes te begeven waar moslims aanwezig zijn.

     

    In plaats van het criminele incident bij de politie aan te melden, koos de Zweedse immigratiedienst voor een typische dhimmistische laffe sluikgang. Een vertegenwoordiger van de open grenzen werd erop uitgestuurd om de islamitische bewoners op de hoogte te brengen van de Zweedse wetgeving, met het vriendelijk verzoek voortaan niet meer christenvluchtige mensjes te plagen.

    Bron:

    http://www.breitbart.com/london/2015/07/24/afghan-migrants-abducted-woman-and-gang-raped-her-for-a-week/

    http://www.friatider.se/kvinna-h-lls-inl-st-och-gruppv-ldtogs-i-en-vecka

    *

    UITLEIDING

    Er zal dus niets anders opzitten, dan het Wetboek van Strafrecht aan te passen. Het hekken naar de wind hangen, als U wilt. If you can’t beat them, join them’. Weeral een van die overzeese cowboy spreekwoorden waardoor de grootste onnozelaar het in de politiek ver kan schoppen. Zie Graaf Hay Koe Herman van de Tsjeven.. Ook de Kerk heeft zich na 1789 moeten aanpassen aan de gewijzigde omstandigheden. Scheiding van Kerk en Staat, heette dat sindsdien. De Burgerlijke Trouw kwam in de plaats van de Kerkelijke en het werd verplicht de hoed af te doen voor Monsieur le Maire, zelfs hoereerde en boeleerde die als Steve Stunt, terwijl de Pastoors naar de maan konden lopen.

    Maar de mens went aan alles.

    Vroeger bestonden er (om in de sfeer te blijven van het hoofdartikel) ook geen orgasme therapeuten, en dienden man en vrouw bij elkaar te blijven ‘tot de dood hen scheidde’…. Iets wat konijntjes bijvoorbeeld nooit hadden gedaan. Terwijl hun liederlijk bestaan ondertussen ‘Moeder aan de Haard’ is gaan vervangen.

    Vroeger hoorden we van onze ouders, dat nog vroeger de kleintjes snotneuzen hadden. Maar dat de snotneuzen toen ineens zelf kiendjes hadden. Een fenomeen dat gelukkig met de hulp van de Ziekenbond, de abortus wetgeving en De Pil, is kunnen onder controle gebracht worden. Zelfs lichtjes er over. Want de kiendjes zijn helemaal achterwege gebleven, spijts het stijgend wipgedrag van oud en jong, zodanig dat er hele benden nieuwe wipklare specimen moeten ingevoerd worden om de Bevolking in stand te houden.

    En net nu onze mensen het wippen als normaal zijn gaan beoordelen, zoals dagelijks te zien in de familie soaps, brengen de nieuwelingen het wippen in groepsverband naar voor. Een nieuwigheidje waar er nog veel zal over geschreven en gewreven worden.

    Vandaar mijn suggestie om niet alleen de Strafwet aan te passen, zodat het wippen te pas en te onpas ipv bestraft, beloond kan worden. Ook in de Kerk moet er dringend verandering komen. Waar er staat ‘Gaat en vermenigvuldig U’, zou eer moeten staan; ‘Vermenigvuldig U en gaat’….

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    30-07-2015, 11:01 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    29-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2737

    *

    .

    *

    *

    INLEIDING

    Goed dat ondertussen de PVV van Geert Wilders in de peilingen bij onze bloed nuchtere Noorderburen de grootste partij van het land is geworden. Dat moet pijn doen tot in de haarwortels van de multiculti fantasten in de hele wereld.

    Er moet dus iets van een Vlaamse Leeuw in die man huizen, ofwel, en ook goed, iets van die man in al onze Vlaamse Leeuwen. Al zijn onze Leiders Grote Verstanden vooral bezig met de stellingen terug in te nemen (of minstens die te bevechten), die hun voorouders in 1830 laffelijk hebben opgegeven. Dat was toen die de glans van de frivole ‘Lichtstad’ verkozen boven het gezelschap van die nuchtere Hollanders van Boven de Moerdijk.

    Heb ik nu toch, naast dat blijde nieuws uit Holland, toch wel bij den goede vriend (E.J. Bron) die er nooit om liegt, uit goede bron dus vernomen, dat met de Islammerij er meteen andere public relations zullen worden op na gehouden. Hij heeft het ‘van horen zegen’ en dus ik ook.

    Als huwelijksgeschenk via de ceremoniemeester een vers afgesneden mensenhoofd laten afgeven bij Uw toekomstige schoonmoeder zou, naar men zegt, een vaste gewoonte worden. Is duur, maar duidelijk.

    Veel beterkoop, ingevolgde naar goede Moslimmerij Gewoonte en dus de Wet van Vraag en Aanbod, zou het geven van een paar dichtgenaaide schaamlippen zijn. Diepgevroren en in geschenkverpakking, met daar duidelijk bovenop in Arabische lettertekens, de (vervalste) houdbaarheidsdatum.

    Heel die decadente cultuur van strikjes en lintjes rond mooie nik dingetjes, zou verboden worden. Zodat er plaats vrijkomt om na elk ‘Offerfeest’ elkaar bokkencloten toe te sturen, of schapen vagina’s, om thuis mee te oefenen voor orgasme theraeuten. Doe alles nu in eer en deugd, de Imman zegt daje meugt….

    PS

    Tepels zin taboe. En wilt ge weten Hoe? Wel eenmaal verwijderd van de borst, krijgen ze een harde korst. Niets om op te zuigen. Ge kunt ze zelfs niet buigen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Leider van ISIS geeft toestemming een vrouw te onthoofden als huwelijksgeschenk

    *

    De leider van de “Islamitische Staat” (IS/ISIS), Abu Bakr al-Baghdadi, heeft een vrouwelijke rechter van de sharia-politie, de “Hisbah, toestemming gegeven om een vrouw te onthoofden en haar hoofd als huwelijksgeschenk te presenteren, bericht de “Daily Mail”.

     

    “Bij de sharia-politie zat een vrouwelijke Tunesische rechter, Roaa Um Khotaba al-Tunisi, die een echt monster is. Ze was met een IS-strijder getrouwd, die bij de slag om Kobane werd gedood”, vertelde een voormalig aanhangster van IS en medewerkster bij de sharia-rechtbank, die zich nu onder het pseudoniem “Leena” op de vlucht in Turkije bevindt, in een gesprek met de “Daily Mail”.

     

    Deze rechter, vertelt Leena, zou een nieuwe echtgenoot en het hoofd van een “ongelovige”als huwelijksgeschenk van de IS-leider Abu Bakr al-Baghdadi hebben geëist. De IS-leider zou geantwoord hebben dat een vrouw niet de dood van een man zou kunnen eisen, maar zou haar echter een andere vrouwelijke collega, die van spionage werd verdacht, te laten onthoofden.

     

    Volgens Leena werken er veel buitenlanders bij de sharia-politie, waaronder ook uit Duitsland: “Er waren veel vrouwen uit Frankrijk, eentje uit Noorwegen, uit Duitsland en vijf vrouwen uit Groot-Brittannië – ze waren allemaal bekeerlingen. Ze droegen weliswaar islamitische namen,maar twee van hen hadden hun oude, christelijke voornamen behouden: Maria en Susanne. Maria was blond en ongeveer 30 jaar oud. Susanne was heel knap en de kleur van haar haren was tussen blond en bruin. Ik geloof dat ze een verpleegster was, want ze behandelde gewonde strijders.”

     

    In de voortdurende angst gevonden te worden door IS-agenten en onderworpen te worden aan vreselijke folteringen zouden Leena en haar man nu op de vlucht zijn in het zuiden van Turkije en alle drie tot vier dagen hun adres veranderen, schrijft de “Daily Mail”.

     

    “We kunnen niet in Turkije blijven. Hier is geen werk voor Syriërs en IS-moordenaars. We zijn bereid om overal naartoe te gaan waar het veiliger is, misschien naar Europa”, zei Leena.

     

    De “Islamitische Staat”is een radicaalislamitische terreurorganisatie, die actief is in Irak en Syrië. Ze werd in het jaar 2006 na de fusie van elf radicale soennitische groeperingen opgericht. De basis van de groepering wordt gevormd door strijders die tegen de Amerikaanse troepen tijdens hun stationering in Irak en tegen de regeringstroepen van de Syrische president Baschar al-Assad hebben gevochten. De enorme expansie van de “Islamitische Staat” behoort tot de belangrijkste globale problemen. De groepering, die volgens verschillende informatie tussen 50.000 tot 200.000 extremisten omvat, riep een kalifaat in de bezette territoria uit en streeft naar een uitbreiding van de door haar veroverde gebieden.

    Bron:

    http://de.sputniknews.com

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wor

    *

    *

    UITLEIDING

    De Islammerij is volgens mij dus gelijk aan elke geboorte bij mens of diersoort: bloederig, pijnlijk en levensgevaarlijk. Het merendeel van de nieuwkomers overleeft dat, maar bij de Profeetactigen gaat dat driedubbel gevoel nooit over. Dat moet zo iets zijn als ‘de Erfzonde’ die hen als een halsband om de nek blijft hangen. Daartoe heeft de Zachtmoedige een paar sluitende remedies op de wereld gelaten. Zoals het eerste van 7 Sacramenten, het Doopsel, die elke mens voor altijd tegen dezelfde ‘Erfzonde’ beschermt.

    Voilà: duidelijk waarom de meeste Haatbaarden tulbanden of kopvodden dragen? Duidelijk om de halsband met de Duivel te verbergen. Hun vrouwen zijn nog erger: hun lichamen, borsten en billen zijn als bajonetten, en daarom lopen ze zo goed als totaal ingebusseld rond.

    We moeten dringend de juiste oplossing vinden, anders dreigen we allemaal, net als zij, eerstdaags er te worden ingebusseld.

    Kom PVV, help eens mee. En verlos ons van diene kadee!....

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    29-07-2015, 10:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2736

    *

    Woensdag 29 juli

    Zon 6u04-21u33

    H Martha

    *

    .

    *

    .

    Olli Immonen, Fins politicus van Hoge Goesting

    *

    INLEIDING

    Stilaan worden de Tekenen des Tijds (in de Bijbelse betekenis van die uitdrukking) duidelijk en duidelijker. Overal worstelen de Verenigde Nazi’s om boven te blijven, maar dag na dag na dag reiken de Volkeren der Aarde elkaar de hand om de dreigende dwingelandij af te wenden. Laten wij, nu de nood bijna het hoogst en dus de redding nabij is, de Hemel bestormen zodat de totale vernietiging ons voorbij gaat. Maar het mag, om nog maar eens de woorden van de Mechelse Catechismus te gebruiken, geen ‘vermetel vertrouwen’ worden. Voor de ongelovigen, de anders-gelovigen en de goddelozen, voor zij die toch ook het recht hebben op een been om aan te knagen, wordt dit gewijde gezegde vertaald als: ‘wie bang is, krijgt ook slaag’.

    Maar oordeelt U zelf: Frankrijk: Marine La Plume wil het land teruggeven aan de Fransen. Engeland: Nigel Farage, hij wil dat land teruggeven aan de Engelsen. Nederland en Vlaanderen: Geert Wilders en Tom Van Grieken willen de Lage Laden opgekuist van vreemd gespuis. Hongarije: Viktor Orban wil hetzelfde in zijn land. In Duitsland is daar Pegida. In Oostenrijk de Vrijheids Partei. Enz, enz. In Spanje zijn de Catalanen reeds bijna aan de macht. Noem al deze vrijheidsstrijders, voor wat mij betreft gewoon de Tweede Reconquista….

    De multi-flauwekul liefhebbers moeten dus maar al te wel beseffen dat hun haring niet langer braadt, maar aan het aanbranden is. Bruxellabad dreigt een open woestijn te worden, en ocharme ochGod, het Rijkske van Fluppe de Coburger gaat er meteen mee aan…. Gespeeld en verloren…

    Ach jan Olli droomt? Maarten Luther Kind droomde ook. Waarom zouden wij samen dan niet mogen dromen? Om pas na de volgende verkiezingen te ontwaken. En te zien, dat de juiste dromen helemaal geen bedrog hoeven te zijn…

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Finse politicus verklaart oorlog aan multiculturalisme

    *

    Het Finse parlementslid Olli Immonen heeft een Facebookbericht geschreven waarin hij zijn droom beschrijft van een Finland zonder multiculturalisme. Sindsdien hebben een aantal vooraanstaande politici zich gedistantieerd van Immonen, en meer dan 13.000 mensen hebben zich aangemeld om een protesttocht te houden tegen het Facebookbericht.

    Het was afgelopen vrijdagavond dat de sannfinländaren (De Finse Partij, voorheen bekend als Ware Finnen) Olli Immonen zijn Facebookaccount opende en een scherp geformuleerde tekst in Engels plaatste. Hij schreef dat hij “droomt over een sterk en dapper volk wat de nachtmerrie met de naam multiculturalisme zal overwinnen. De lelijke bubble waar onze vijand in leeft zal binnenkort in duizend stukjes uiteenspatten”.

     

    Immonen vervolgt:

     

    “Deze dagen zullen voor altijd hun stempel op de toekomst van ons land drukken. Ik heb een sterk geloof in mijn medestrijders. We zullen tot het eind voor ons vaderland en een echte Finse natie vechten. De overwinning zal ons zijn.”

     

    immonenface

    Een aantal politici heeft zich met afschuw afgewend van de formulering van de Ware Fin Olli Immonen. De minister van Financiën Alexander Stubb schrijft in zijn Facebookbericht: “multiculturalisme is een rijkdom” en “daar valt verder niets aan toe te voegen”. Premier Juha Sipilä geeft ook commentaar op zijn Facebook, Immonen is fout, en Juha wil het omgekeerde zien in Finland “een open land, wat rijk is aan talen en culturen”.

     

    De multiflauwekul liefhebbers eisen dat de woordvoerder van de Ware Finnen, partijleider Timo Soini – Minister van Buitenlandse Zaken van Finland – een toelichting geeft op de uitspraak van Olli Immonen, wat die tot nu toe niet heeft gedaan.

     

    Ondertussen heeft de Gutmensch een campagne gestart als protest tegen Olli Immonens kattebelletje op Facebook, onder de noemer ”Meillä on unelma”, (Wij hebben een droom), rommel: keep on dreaming, hebben 13.000 boze moslimvriendjes op Facebook afgesproken dat ze morgen, dinsdag, zich met verenigde krachten op het Medborgartorget (Medeburgersplein) in Helsinki verzamelen als protest tegen “racisme en haat”, volgens het dagblad Yle.

    – Er is tegenwoordig zoveel haat in Finland, mijn wens is dat mensen meer gaan nadenken wat ze kunnen doen voor meer openheid, huilt de organisator Nassir Liisa Tolonen tegen Yle.

     

    Maar er zijn er nog veel meer die hun steun betuigen aan Immonen, onder andere door gebruik te maken van de slogan “Je suis Olli”. je-suis-olli

     

    Olli Immonen vermeldt in een interview met het mediaconcern Lännen media dat die zich van geen kwaad bewust is. En beschuldigt zijn critici van paranoia.

    Bron: http://www.friatider.se/proteststorm-n-r-finsk-politiker-f-rklarar-krig-mot-m-ngkulturen

    *

    UITLEIDING

    Mijn persoonlijke interesse voor Suomi (Finland) gaat terug aar mijn collegejaren, waar de Leraar Nederlands, Engels en Duits mij met een knipoog het adres gaf va de 3 correspondentie waar er in Ierland, Beieren en in Finland wederzijds contact was afgesproken. Voor Finland bleek dat iemand te zijn in Kaupillantiv (?), Oulu Castelli (?), en hoogst ongebruikelijk in een Bisschoppelijk College van die tijd, bleek dat een aantrekkelijke jonge dame te zijn. Zelfs haar Engels was aantrekkelijk! Naast zijn gaven als leraar, begrijpt U nu waarschijnlijk beter waarom ik die man op de handen droeg. En nog altijd draag. Want die man schijnt onsterfelijk te zijn, in de Vreze van den Heere.

    Ik ben daar in dat heerlijke land nooit geraakt, en van lieverlede viel de briefwisseling stil. Na 70 jaar kan ik wel getuigen dat ze, Maya, een lief ding was. En dat ik haar en De Ware Finnen met intens genoegen onze Tom Van Grieken wil voorstellen, die vuist en voet de vane omtrent, gerust zijn poot mag zetten naast die van Olli.

    En wat ik daarbij vooral leuk vind, is dat de liefhebbers van multi-fauwe-kul, na ‘Je suis Hebdo’, nu een koekje van eigen deeg krijgen met

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    29-07-2015, 08:58 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    28-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2735

    *

    Dinsdag 28 juli 2015

    Hooimaand

    Zon 6u03-21u35

    HH Nazarius en Celsius

    *

    .

    28/7/1581 Akte van Verlaetinghe….

    Ten jare 1581leefden er hier te lande, zowel n Zuid als in Nord, een ander soort Leiders dan nu. Als de Koning van Hispaniën, hun Soeverein, hen wat al te hard op de tenen had getrapt, bliezen ze verzamelen in Gent, niet om te feesten zoals nu, maar om hem als onderdanen gewoon te verlaten. Neen, ze gingen niet ‘in debat’, ze gooiden niets op tafel, ze sloten geen compromissen om andere compromissen te compromitteren. Nee, ze sloegen op tafel en zeiden kort en goed, dat hij, hoezeer het hen ook spoot, als Keizer niet geslaagd was. Een maatregel van ongehoorde brutaliteit, die sedertdien geschrapt is uit de diplomatieke onderhandelingen, met de woorden ‘ Non bis in idem’. Maar ja, de Keizer toen had beter moeten weten, maar deze keer was hij er aan voor de moeite!

    Voor de rest van het verhaal, wordt verwezen naar Google, want U zou mij toch niet geloven: de Keizer bond in.

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Een oorlog is er niet zo maar van de ene dag op de andere. Altijd zijn er indicaties, en die zijn meestal niet danig subliem. Zo had elke partij in 1939 zijn eigen ‘NO PASSERAN LIJN’: voor de Duitsers was dat de Siegfriedlijn, vor de Fransen de Maginotlinie. Ze hadden elk één kant van dezelfde zwaar versterkte linie kunnen gebruiken, wat een hele slok op de borrel zo gescheeld hebben, maar ja, wie het breed heeft, mag het ook breed laten hangen. Langs weerskanten streden er inderdaad.. socialisten en die kijken nooit naar ee Frank (of een Mark) zo lang het om andermans geld gaat.

    En daar zaten ze dan te zitten, elk achter hun eigen linie. Wat wel duidelijk was: geen van de twee wilde de eerste stap zetten. Net om te vechten, en niet om de vrede uit te roepen.

    Helemaal anders dan nu, heden ten dage. Linies zijn er niet meer. Zelfs geen tolbarelen of grenscontroles. De vijand is overal: voor, achter, links, rechts, boven U, in tunnels onder Uw voeten. Misschien is de oorlog al jaren bezig zonder dat wj dat (willen) weten.

    Irak en Syrië zijn de lonten die de bom hebben doen barsten. Dank zij de grenzeloze stupiditeit van de eigen Grote Verstanden die ineens tot het besef waren gekomen, dat voor wat de binnenlandse politiek van die langen, Amerika gelijk had. Ander en beter, werd er van uit de Wastobbe gecommandeerd. De lelijke dictator Sadam werd er opgeknoopt, want iedereen was akkoord: de Lente zat in de lucht.

    En net als bij de eerste de beste familieruzie, bracht het ene woord het andere mee. Zo zijn we de oorlog in gesukkeld. Maar SSSST: niet verder vertellen. De mensen mogen het maar weten, als et te laat zal zijn…

    Dat deze uitleg de enige juiste is, die als een sleutel past op het slot van de Hel, zal ik bewijzen onderaan dit opstelletje. Laat ondertussen die 118 ‘teruggekeerde Jihadi’s maar hun werk doen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/persberichten/2471

    *

    Reeds 118 jihadis terug in België

    Filip Dewinter: ? Zes daarvan lopen vrij rond in Antwerpen. Dat is onbegrijpelijk. Zij zijn de terroristen van morgen. Mocht een van hen een aanslag plegen, dan hebben de open grenzen-beleidsmakers bloed aan de handen.

    Uit antwoorden die federaal volksvertegenwoordiger Filip Dewinter kreeg van minister van justitie Koen Geens (CD&V), blijkt dat reeds 118 Syrië-jihadi’s opnieuw België zijn binnengeraakt (sinds de ‘revolutie’ in Syrië).

     

    Het overgrote deel daarvan (80 procent) zijn jonge mannen tussen 20 en 30 jaar die over de Belgische nationaliteit beschikken. Eind april nog werden er een 15-tal terugkeerders aangehouden, waarvan een aantal reeds opnieuw vrij rondlopen; een 40-tal zijn het voorwerp van een lopend gerechtelijk onderzoek. Voorts loopt tegen een 100-tal personen een opsporings- of gerechtelijk onderzoek, omdat ze vermoedelijk deel uitmaken van een jihadistische groepering in Syrië of Irak.

     

    Dat het federaal parket naar menig potentiële jihadi “onderzoek doet” en een deel in gevangenis zit (voor hoe lang?), is een doekje voor het bloeden. Een deel van hen loopt vrij rond - zes in Antwerpen - en als die echt willen plegen ze vroeg of laat een jihad-aanslag. En jihadisten die straks vrijkomen of reeds “onder voorwaarden zijn vrijgelaten”, zoals Geens zegt, zinnen allicht op wraak.

     

    Het land uit, levenslang of de doodstraf voor zulke sujetten - zoals in Tunesië, op dat vlak een ervaringsdeskundig land - is het enige wat op termijn soelaas kan bieden. De doodstraf toepassen om de islamitische jihad en sharia tegen te gaan, is immers fundamenteel verschillend van de doodstraf onder de sharia.

     

    Overigens is het zo dat kalifaat-deserteurs normaliter door Islamitische Staat worden vermoord. Moslims die er dus toch in slagen het kalifaat te verlaten, moeten wel naar hier zijn teruggekeerd met een door Islamitische Staat goedgekeurd doel: het plegen van een jihad-aanslag - en reken maar dat jihadi’s het nodige geduld hebben om dat vroeg of laat ten uitvoer te brengen.

     

    Ondertussen lopen in ons land ook - allicht nòg gevaarlijkere - ex-Guantánamo-jihadi’s vrij rond, zoals de Antwerpenaar Moussa Zemmouri. Ook hierover zal Filip Dewinter Minister Geens aan de tand voelen. In 2009 al hekelde Dewinter toenmalig Minister van Buitenlandse Zaken Karel De Gucht, die zich bereid toonde Guantánamo-jihadi’s naar Belgische gevangenissen te halen.

     

    Als bijlage kunt u de antwoorden van Minister Geens vinden.

    *

    UITLEIDING

    Ja, wat soort oorlog is daar eigenlijk aan de gang in Sire, waar de strijders zo maar binnen en weer buiten lopen! Ze komen uit alle ’s Heren landen, zodat ze bij hun ‘terugkeer’ een web van getrainde moordenaars vormen, met frontervaring. Ze hebben allen hun ‘stage’ gaan doorbrengen bij de Duivel zelf, zijn als op rozen mogen terugkeren om incognito hun moment af te wachten. Daarbij vast overtuigd zijnde, dat niemand hen dat ‘leefloon’ zal durven afnemen. En net als in ’39-’40, beleven we weer een nieuwe ‘drôle de guerre’. Geen 1.000 bommen en granaten, wel enkele honderden. Indien niet hier, dan elders.

    Dat is zelfs geen ‘Sitzkrieg’ meer, maar een panoramisch toeristentochtje om regelmatig via Turkije de evolutie ter plaatse te gaan verkennen en om met elkaar contact te houden. Plaats van elke afspraak: open en bloot in de dichtstbij zijnde moslim keet.

    Het begin zelf van de uitroeiïngsoorlog zult U echter niet eens zien gebeuren. Omdat het voorbij zal zijn, voor U de ogen zult kunnen geopend hebben. Wachtwoorden en instructies zijn op de ‘sociale media’ als klaroenstoten uit de Hemel, kort en helder. Het ratelen va de machinegeweren duurt iets langer en kietelt ook wat meer. Maar het duurt eigenlijk ook wel niet zo bijster lang…

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    28-07-2015, 11:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    27-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2734

    *

    .

    *

    Voorbeeld van lichaamsplaat

    .

    Vooraan en achteraan op elke exoot.

    *

    INLEIDING

    We zullen zelfs zedig de andere kant opkijken, de dag dat jullie Zwarte Doodsvlag wappert boven het Vaticaan. We zullen zelfs massaal, net als in September 1944, meelopen in de Bevrijdingsstoet, deze keer onderweg naar de executieplaats waar de laatste nog overgebleven Pastoors zullen onthoofd worden. Gecapteerd dus, want die term sluit beter aan bij de Franse Revolutie, die bij deze dus voltooid wordt.

    Een nieuw ‘Beleg van Wenen (1683), besloten met de terugtocht der Islammerij met de staart tussen de benen, hoeft niet, want ook daar is de vijand al vele jaren ruimschoots binnen de poorten.

    Neen, onze Leiders, die ervan uitgaan dat ze de wijsheid in pacht hebben, doen niet onbesuisd daaraan mee, neen, ze doen het met opzet, niet beseffend, dat wie het gevaar bemint, er ook zal in vergaan.

    Daarom nogmaals de vraag: moeten wij, het Volk, hen dat niet beletten, nu dit nog kan? Geen macht ter wereld die ons dat zou kunnen beletten om via de Openbare Weg de Parlementen, maximaal 30 in getal, te gaan bezeten, om meteen de Moslimmers voor te zijn in hun gebruikelijke wijze van bestraffen….

    Met de nodige beeldverslagen daarbij, hoop ik zelfs dat dit voldoende zou zijn, om onze landen onkruidvrij te krijgen. En deze keer voor altijd.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    EU negeert oorlogsverklaring Islamitische Staat

    (Door: “Onno Drees”)

    *

    Wat gebeurt er met oorlogsmisdadigers als zij naar ander grondgebied reizen? Moeten zij niet worden opgepakt en voorgeleid aan het Internationaal Strafhof? Hoe kan het dat bootvluchtelingen vaak zonder aanzien des persoons gezamenlijk in opvangcentra worden gezet, terwijl publiekelijk is gewaarschuwd voor een Paard van Troje, voor een vijfde colonne?

    EUROJUST heeft vernomen dat terroristen van IS met bootvluchtelingen meereizen. Federica Mogherini, geboren in Rome en hoge vertegenwoordiger van Buitenlandse Zaken en Veiligheidsbeleid van de EU, zei onlangs: ‘I am not afraid to say that political Islam should be part of the picture’. En al besluit zij de Islamitische Staat niet als islamitisch te beschouwen en deze daarom liever ‘Daesh’ noemt, IS heeft in een manifest aangekondigd: ‘And the Islamic State will remain until it’s banner flies over Rome‘. Deze vlag bevat toch echt de islamitische geloofsbelijdenis en het zogenaamde zegel van de profeet Mohammed, en deze vlag zou moeten zegevieren in de geboortestad van Mogherini.

     

    Denken de Europese politici dat de oversteek van de Middellandse Zee ervoor zorgt dat conflicten als sneeuw voor de zon verdwijnen? Dat koppensnellers veranderen in vredelievende AZC-bewoners die gezellig tafeltennissen met christelijke asielzoekers? Een christelijke asielzoeker in Nederland zei al in 2010: ‘Ik woon in Irak, het AZC is Irak volgens mij’.

     

    De oorlog gaat verder in Europa. In de AZC’s, buitenwijken en dan in de centra van de grote steden, tenzij politici partij kiezen. We zijn reddeloos verloren met een overheid die een wereldwijde oorlogsverklaring negeert.

    Door:
    “Onno Drees”
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

    ‘Duizend bommen en granaten’…

    Och, we zagen dat zo dikwijls in die stripverhalen, van die zekere Kapitein Haddock, maar het bleef altijd bij woorden. Want stel U voor: in het echt zou dat veel te gevaarlijk geweest zijn! Het zou zelfs best gekund hebben, dat stripverhalen op alle Ministerie verboden werden! Zeer tot ongenoegen van ons Ambtenaren Apparaat.

    En nu zijn we, dank zij de ‘verrijking’, eindelijk zo ver. Al wordt dat soort ‘vuurwerk’ maar al te dikwijls omschreven als ‘het werk van een man, die het vuur opende op een andere man’. Waardoor iedereen meteen weet uit welke hoek de wind waaide.

    Daarom zou het nuttig zijn, om bij iedere aanslag, de identiteit van de daders aan te duiden, zoals men autonummerplaten aanduidt: BE voor Coburgland, NL voor de Noorderburen, FR voor de Zuiderburen, enz. Een TU-groepsverkrachter die gezocht wordt? Een Mar-inbreker uit Borgerokko? Een ALG-messentrekker?

    Zoals U ziet, wordt het spectrum waarin de Politie haar speurwerk moet verrichten, heel wat nauwer. Het werkt zelfs als een soort vergrootglas die leidt naar de dader. Want dat soort daders zijn over ’t algemeen zo eergierig als de Profeet zelf, dat onderling verklikken hun tweede natuur is geworden. Wat, de politie of de combi aan de deur staat, met de vraag of die of die een verkrachter zou kunnen zijn? Neen hoor, voor de afdeling ‘Verkrachtingen’ moet men bij hen niet zijn maar bij de buren….

    Nog beter zou zijn, elke exoot van boven de luiertijd van een autokentekenplaat te voorzien, vooraan en achteraan bevestigd, maar dwars door de ribbekast van M/V onlosmakelijk aan elkaar genaaid.. Ter hoogte van de borst. Slimme camera’s in het straatbeeld zouden dan de daders op heterdaad kunnen identificeren, zodat de Politie de handen vrij krijgt om onbetaalde verkeersboetes voor onregelmatig parkeren, en andere gewone GAS-boetes van deur tot deur te gaan encaisseren. Een woord dat die arme Waaltjes zo graag horen. Omdat zij daar 80% vaan mogen ontvangen.

    *

     

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     






    27-07-2015, 13:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2733

    *

    .

    *

    De Rot terdamse Rotweiler bijt niet.

    .

    Allez, voorlopig toch niet…..

    *

    INLEIDING

    Ahmed Aboutaleb, want dat is de naam van de man waarmee hij willens-nillens door het leven moet, vraagt bijna twee jaar na datum uitleg aan Geert Wilders, wat deze precies bedoelt met ‘Minder, minder, minder Marokkanen’. U moogt dat de man niet kwalijk nemen,, want voor de hersenen van een Islammer is dat nog betrekkelijk gauw. Zo zijn ze nu eenmaal: eerst er op kloppen, of er in snijden, en dan beginnen luisteren.

    Wel; volgens mij bedoelde de Geert dat er al teveel waren. Er moet daar toch geen tekeningetje bij? Als er teveel water in wordt gedaan, loopt elke beker toch over, of niet? Kip dus leeg die beker, en maak geen twee keer dezelfde fout!

    Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig. Maar zo zitten aanhangers van de Isammmerij nu eenmaal niet in elkaar. Die zijn op dat gebied echt ‘dur de coprenur’. De enige taal die zij ogenblikkelijk en van direct verstaan, is de hunne, namelijk zich beledigd voelen (aan elleboog of kleine teen) volstaat het om over te gaan tot koppen snellen (voor mannen), tot stenigen (voor vrouwen) of tot het van de toren smijten het hoofd eerst (voor seksueel anders dan zijzelf geaarden). Anders dan wij, zijn die bijvoorbeeld niet onderhevig aa afkeer voor pedofilie (schandknapen), voor veelwijverij (de harems) of voor incest (Aïsha, de 9-jaige bruid van de Profeet, hun grote voorbeeld, die tussenin haar echtelijke plichten, volgens de Koran nog met de poppen speelde). Zoals U ziet, voor elk wat wils. Multicultureel zelfs, als U wilt. Een deel van de ‘verrijking’ waartegen we ons volgens de Progressieve Heilsleer, zeker niet mogen verzetten.

    Ja Ja, ik weet het, de soep wordt nooit zo heet gegeten als ze wordt opgediend, maar het zal je kleindochtertje van 6 maar zijn, die in handen van de Sultan van Rot Terdam is geraakt, wier vader s onthoofd, en wier moeder (je eigen dochter) i de harem is beland.

    Want dan kunt U niet zeggen, zoals achter de ‘brave Duitsers’ ‘das haben wir nicht gewusst’. U hebt het wel geweten, want de laatste 1.400 jaar is het niet anders geweest. Uiteraard, buiten de 200 jaar ongeveer (1095-1250) dat er de Kruistochten zijn geweest.

    Ach, die lafbekken van Yankees, die na 9/11 de kans van hun leven hebben laten voorbij gaan om er voor eens en voor altijd een einde aan te maken….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/aboutaleb-wil-duidelijkheid-van-wilders-over-minder-marokkanen-a2404764/

    *

    Aboutaleb wil duidelijkheid van Wilders over 'minder Marokkanen'

    *

    Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam daagt PVV-leider Geert Wilders uit zijn plan voor 'minder Marokkanen' te ontvouwen. Aboutaleb deed zijn oproep zondagavond in het tv-programma Zomergasten van de VPRO. Daarin ging hij naar eigen zeggen voor het eerst in op de omstreden uitspraak van Wilders.

     

    "Wilders heeft erbij gezegd dat hij dat gaat regelen. Dan heeft de samenleving er recht op te weten hoe hij dat gaat doen", aldus Aboutaleb in het VPRO-programma. "Ik wil van hem weten: wat is je plan? Wanneer ga je dat regelen? De samenleving heeft het recht dat plan te kennen."

     

    Aboutaleb zei in de uitzending lang te hebben gezwegen over de oproep van Wilders tot minder Marokkanen. Hij wilde geen aangifte doen, niet als burgemeester en evenmin als privépersoon. Wilders deed zijn uitspraak van 'minder Marokkanen' op verkiezingscampagne in maart 2014.

    *

    UITLEIDING

    En het kan pertang zo simpel zijn. Schrijf in de Wet in, dat de Islammerij geen ‘godsdienst’ is zoals elke andere, maar dat na diepgaand wetenschappelijk onderzoek en na onderzoek van de historische bronnen, is gebleken, dat het een openlijke veroveringsstrategie blijkt te zijn. En hopsakee: er is duidelijkheid in de wereld gekomen.

    En vermits alle goede dingen uit twee bestaan: nodig elke nieuweling persoonlijk uit om publiekelijk te getuigen wat hij of zij over deze nieuwe Wet denkt. Doe dit met behulp van de leugendetector, zo dat valsspelers meteen door de klaar staande mand vallen, net zoals de Slinxe guillotines die koppen ooit IN de mand deden vallen.

    Van zodra het Westen klaar zou zijn met deze ‘Vuurproef’, wordt er hand aan de ploeg geslagen om in de Oorsprong landen het Kwaad met wortel en tak uit te roeien. Wat zeker geen kattenpis zou zijn, gezien de Grote Fortuinen die er te verdienen zouden vallen door in te gaan op de vele omkooppogingen waaraan onze Grote Verlichte Verstanden verslaafd aan zijn….

    Maar als we ons niet haasten zal die (of een andere) Ahmed ondertussen Sultan zijn geworden van de Rot Terdamse Rotweilers, de Rode Terroristenrijders. Die zijn nog veel erger dan de eigen Bokkenrijders die toh maar klein grut moeten geweest zijn. En toch al zo berucht….

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    27-07-2015, 11:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2732

    *

    Maandag 27 juli

    Zon 6u01-21u35

    Z Titus Brandsma

    *

    .

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Ja? Dat zou wel moeten kunnen, maar voorlopig meer doen dan roepen ‘Dat mag je niet doen kunnen we voorlopig niet. Misschien dat het wat beter helpt als je dat in ’t Arabiers kunt zeggen, maar daar dit discriminatie is, of racistisch zal dat niet mogen van de Overheidvoorbehoudenr dan een aardappelschilmesje om zichzelf en de zijnen te beschermen, mag de gewone burger niet in huis hebben. Schiettuig en grote gevaarlijke messen zijn voorbehouden voor het ondergronds leger der criminelen en der terroristen.

    Maar moesten nu eenmaal de dingen aan huis zoals bij ons Mandolieneke meer voorvallen, om niet te zeggen uitsluitend bij dat soort volk (wat ik hen ten zeerste toewens), dan zou dat wel eens rap kunnen veranderen. Denk maar aan de controle op ‘zwart werk’ op die vele festivalweiden. Ook al het werk van Riberale dienstkloppers. Waar men ten andere drugdealers als vliegen vangt. Om nog maar te zwijgen over de zakkenrollers en ander gespuis dat daar tussen de eerder zeldzame gewone getikten rondloopt.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/2404284/2015/07/26/Gwendolyn-Rutten-slachtoffer-van-inbraak.dhtml

    *

    Gwendolyn Rutten slachtoffer van inbraak

    Open Vld Dieven hebben gisteravond ingebroken in de woning van Open Vld-voorzitster Gwendolyn Rutten en haar echtgenoot, langs de Diestsesteenweg in Rillaar (Aarschot). Dat meldt de politica zelf op Twitter. “Volgens de politie was het allesbehalve de enige inbraak in de buurt”, zegt de politica. “Ik deel dit op de sociale media in de hoop dat iemand iets heeft opgemerkt dat kan helpen de daders op te sporen.

     

       Het hele huis was overhoop gehaald, er ligt letterlijk niets meer in de kasten maar alles ligt op de grond

     

    Gwendolyn Rutten

     

       lockquote class=”twitter-tweet” lang=”en”>

     

       Vreselijk. Er is zonet ingebroken in ons huis. Als iemand iets gezien heeft in Rillaar of omstreken, meldt het en contacteer aub de politie

       — Gwendolyn Rutten (@RuttenGwendolyn) Sat Jul 25 00:00:00 MEST 2015

     

     

       Gelukkig waren mijn echtgenoot en ik of de kinderen niet thuis. Dat is toch een beetje een geruststelling

     

    Gwendolyn Rutten

     

    Rutten en haar echtgenoot stelden de inbraak gisteravond vast toen ze rond 23.30 uur thuiskwamen. “Alle lichten brandden en de achterdeur stond open”, vertelt ze. “We dachten eerst aan de kat maar al gauw bleek het om een inbraak te gaan. Het hele huis was overhoop gehaald, er ligt letterlijk niets meer in de kasten maar alles ligt op de grond. Alvast onze computers en de trouwjuwelen zijn gestolen maar het is nog niet duidelijk of er nog meer verdwenen is. Daarvoor moeten we het sporenonderzoek afwachten.”

     

    Verschillende inbraken

    De Open Vld-politica belde afgelopen nacht meteen de politie en kreeg te horen dat ze niet het enige slachtoffer was. “De politieagenten had een drukke nacht. Ze hadden al verschillende meldingen gekregen en toen ze hier waren, kregen ze nog een oproep.”

     

    “Privéleven overhoop gehaald”

    “Dit is absoluut niet fijn”, gaat de politica verder. “Letterlijk heel ons privéleven is overhoop gehaald. Gelukkig waren mijn echtgenoot en ik of de kinderen niet thuis. Dat is toch een beetje een geruststelling.”

     

    Het tweede deel van de nacht bracht voor het gezin ook beterschap, met het heuglijk nieuws van een geboorte in de familie.

    HLN.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?

    *

    UITLEIDING

     

    Wat is dat allemaal met haar? Haarschot? Rilhaar?! Voor ‘n West Vlaming is dat niet gemakkelijk, met of zonder die ‘aangeblazen’ H…..

    Dat er een klepel hangt, dat weten we allemaal. Die hangt ij het Algemeen Beschaafd. Zie Heert Goste, die zijn eigen naam tenminste correct kan uitspreken. Maar waarom verdorie mogen vooral de Kempenaars de rollende Rrrr gebruiken, of van werkeN zo maar werke make?

    Op die manier malen ze van Rutten ineens Rutte, terwijl die juist een heel ander paar mouwen is. En zeker geen verwende truttemie.

    Of er nu dat Wetsvoorstel komt, dat vuurwapens zou toelaten, hoor ik U vragen? Ik vrees eerder dat het een Wetsvoorstel wordt, die de onschendbaarheid van politici zal uitbreiden tot hun persoonlijke eigendommen en bankrekeningen. Zo dat inbrekers voortaan een soort toegangsexamen zullen moeten afleggen, om te bewijzen dat zjj thuis zijn in de politiek. ‘Ne touche pas à mon pôte!’ Weeral een spreekwoord dat overgewaaid is uit het verderfelijke Zuiden….

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *






    27-07-2015, 08:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    26-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2731

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Nee hoor, voor de gewone man/vrouw in Italië, dit door God gezegend mooie en betere Vaderland, was het, (met dank aan de open grenzenpolitiek van Bruxellabad), al een overkokende ‘melting pot’ van allerlei gespuis uit alle ’s Heren gouwen, gouwkes en oerwouden teveel om op te sommen. Net alsof de vallende bladeren van de ganse wereld hier naartoe gezogen worden. Geen wonder dus dat zelfs de riolen verstopt geraken, want er is geen geld meer voor Openbare Werken of wegenonderhoud. Er moeten teveel bedden klaar gehouden worden, teveel ligbaden gevuld, en teveel monden van alle soorten kontheffers voor brood worden open gehouden. Ook hier dus bed, bad en brood for pietrol.

    Maar gelukkig begint, zoals in de boekjes, het Volk te morren, zodat de polletiekers, net als bandhonden aan hun gouden kettingen van de Euro Bobo’s, onraad beginnen te ruiken. Ik heb zelfs al op de terrasjes gehoord, dat er geroepen wordt om een nieuwe Mussolini. De Duce (Leider) was dan wel een notoire vrouwenversierder, maar her in dit land waar de galanterie is ontstaan, is dat zeker geen fout, maar eerder integendeel, een lichtend voorbeeld. Vooral in het Diepe Zuiden, Calabrië, waar vandaan den Beire ooit is gaan rondscharrelen om er zijn en onze Koningin te vinden.

    Waarom ik hier op dat eerder onschuldig busbrandje terugkom? Wel, lees dan eerst het krantenbericht hieronder.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2404430/2015/07/26/Bus-met-Belgische-toeristen-brandt-volledig-uit-in-Italie.dhtml

    *

    Bus met Belgische toeristen brandt volledig uit in Italië

    *

    Een bus die 58 Belgische toeristen vervoerde op de Italiaanse snelweg A14 van Lanciano naar Val di Sangro, is in vlammen opgegaan. Daarbij raakte minstens één persoon gewond. Dat melden Italiaanse media vandaag.

     

    Nadat de bus in panne was gevallen, vatte hij vuur. Voor het vuur zich verspreidde, konden alle passagiers geëvacueerd worden. De bestuurder van een Duitse personenwagen raakte gewond toen hij de brandende bus niet meer kon ontwijken en erop knalde.

     

    De bagage en de reisdocumenten van de toeristen gingen samen met de bus in vlammen op. De Belgen konden hun reis naar Calabrië wel verder zetten met een andere bus.

    *

    UITLEIDING

    Het is Zondag en daarenboven komkwammer tijd, dus moet ik de tijd opvullen. Anders gezegd; ik maak gewoon gebruik van de mij toegestane vrijheid van meningsuitdrukking. Waarbij Zean Fraude Juncker op zijn kop mag staan!

    Laat mij dus beginnen met mij schuldig te voelen, om geen alarm te hebben geslagen om te waarschuwen voor de inbrakenplaag waarvoor zelfs in Coburgia partijvoorzitters niet meer veilig schijnen te zijn. Eerst, nog niet zo lang geleden, nog bij er Tjeven Hogepriester Kris Peeters, zo lomp as hij is. En nu bij Mandoline Rutten. Dat mens staat, zoals U weet, zeer hoog in mijn achting, en krijgt daarvoor dan ook een volledige volgende bijdrage, helemaal aan haar (aar?) gewijd. Even geduld, het zit er zo aan te komen. Want als volgens mijn titel hierboven het land in brand staat door de onblusbare immigrantenstromen, dient U ook te weten, dat wij hier al de hele maand Juli leven als in een bloedhete sauna. Temperaturen binst de dag tot tegen de 40° (in de schaduw), zonder dat er ’s nachts gevoelig wordt afgekoeld. Dat is de tweede reden waarom de mensen hier op de toppen van hun tenen lopen, en waarom den boel hier op ontploffen staat. Wetende dat men zich in de Laars van Italië bevindt, zou men zich (zelfs op het platteland) in Afrika waant. Overal negers, de ne al zwarter dan de andere. Of bruintjes, in alle tinten, meestal nog lekker ingeduffeld, al is de hitte ondragelijk.

    En dan komen er mensen, helemaal uit de Lage Landen, met een overvolle bus naar hier. Dat is de Goden verzoeken en dus gebeuren er ongelukken. Eb die sukkelaars nu als ‘sans papiers’ moeten verder reizen en terugkeren. Maar dat lukt hen wel: heel het land loopt vol met ‘sans papiers’….

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    26-07-2015, 18:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2730

    *

    Zondag 26 juli

    Zon 6u00-21u37

    H Anna, patrones van de huismoeders

    Bouwen met Sint-Anna de mieren bergen,
    dan zal ons de volgende winter tergen

    *

    .

    .

    *

    INLEIDING

    Tussen de lijnen van onderstaand artikel uit De Schandaard, de vroegere AVV-VVVK krant, klinkt tandengeknars. Men voelt er onder andere bijna das Judenblut vom Messer spritzen, verheerlijkt in het vroegere Horst Wessellied der Nazi’s Nationaal Socialisten. Deze keer zijn het de Hongaren die Kop van Jut zijn. U had het kunnen raden! Die beveiligen namelijk met hoge versterkte muren, net als in de Middeleeuwen, hun land tegen ongewenst bezoek. Iets dat pertinent de zelfmoord van Europa in de weg staat en dus tegen de politiek correcte regels is.

    Het gaat zelfs zo ver, dat er overwogen wordt, de duinengordels die de Lage Landen beschermen tegen de oprukkende zee, wil slechten, om zo van ver beter welkom signalen te kunnen uitzenden en om de skyline van minaretten en moskeekoepels boven onze steden beter in beeld te kunnen brengen.

    Dan is DM (De Morgen), die van zichzelf getuigt dat ze een krant zijn ‘die durft’, vandaag toch iets duidelijker. Of gaat het wellicht om de pikante ondertoon van de boodschap? In Reims (Frankrijk) viel en bende tiener Moslima een jonge vrouw aan die in het stadspark in een bi-kan-niet lag te zonnebaden. Dank zij andere voorbijgangers sloegen die haar net niet dood, maar het arme schaap bleef wel 4 dagen werk onbekwaam.

    Zo zien we maar, dat de Islammerij inderdaad een ‘verrijking’ is, want voor de paar cm² die van dat ‘kledingstuk overbleven zal de plaatselijke lingerie industrie toch een vervanging mogen leveren. Vroeger was in die stad de kleinhandel in bisschoppelijke mijters in trek, want om de haverklap waren er nieuwe koningen die daar moesten gezalfd worden, en nu, dank zij de Islammerij, wordt Reims beroemd door vrouwelijk ondergoed. Heerlijk toch! Modern, en o zo progressief.

    Als daar maar geen ongewenste zwangerschappen van voort komen!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20150725_01791109

    *

    Hongaarse ‘antimigrantenmuur’ sneller klaar dan gepland

    *

    De omstreden muur tegen de komst van illegale migranten die Hongarije aan de grens met buurland Servië opricht, zal drie maanden vroeger klaar zijn dan gepland. Dat heeft de Hongaarse premier Viktor Orban zaterdag gezegd tijdens een bezoek aan Roemenië.

    De vier meter hoge en 175 kilometer lange omheining moet er volgens de rechts-nationalistische Orban al tegen eind augustus staan. Aanvankelijk luidde het dat de grensmuur tegen 30 november klaar zou zijn.

    Met de door de Europese Unie en mensenrechtengroeperingen fel bekritseerde ‘antimigrantenmuur’ wil Hongarije de toevloed van illegale migranten afremmen. ‘Europa moet in handen blijven van de Europeanen’, zo liet Orban optekenen in een poging om het project te verdedigen.

     

    *

    UITLEIDING

    Wat de zegeningen van een totalitair stelsel zoal inhouden, zijn de Hongaren bijlange nog niet vergeten. Na de Hileriaanse Nationaal Socialisten (Nazi’s) hebben zij immers nog decennia lang moeten zuchten onder het al even goddeloos Communisme’. En nu is de Vrijheid hen veel te lief om die weeral te moeten afgeven.

    Het zit er dus dik in, dat Bruxellabad eensdaags zal besluiten om maatregelen te nemen. Door het zenden van Nota troepen. De Hongaren zijn weliswaar in de val getrapt van de Euro, in de mening inderdaad deel uit te maken, wat zeg ik, deel uit te maken? het centrum te zijn van de Europese Beschaving, dat ze toegereden zijn in de mening dat dit de kans van hun even was. En nu zou de strop rond hun nek worden toegehaald? In naam van de H. Elisabeth, Patroonheilige van Hongarije, zal dat in geen 1000 jaar gebeuren! Want zich onderwerpen aan Bruxellabad, wil zeggen zich onderwerpen aan de Islammerij.

    En kijk, laat die H. Elisabeth nu toevallig de nicht zijn van de H. Maria, de Moeder Gods, die in Christus’ tijd bij haar op bezoek ging, en toen het kind dat ze droeg in haar schoot deed opspringen. Toen dat kind later geboren werd, en groot gebracht, bleek dat de H. Johannes de Doper te zijn. Met zo’n relaties gaat men toch zo maar niet aansluiten bij een bende koppensnellers? Want ooit werd het hoofd van Johannes de Doper op een schotel aangeboden aan het dochtertje van Herodes, de Koning der Joden, omdat die zo mooi voor haar vader had gedanst…..

    Ne, nee, die Viktor Orban is voor mij een bovenste beste kerel. Waarbij aan die sympathie, Romy Schneider, alias ‘Sissi’, ook al een Elisabeth, ooit Keizerin van het Oostenrijks-Hongaars Keizerrijk, niet vreemd aan is.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    26-07-2015, 15:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    25-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2729

    *

    Zaterdag 25 juli

    Zon 5u59-21u39

    H Jacob de Meerdere, apostel

    Sint-Jacob brengt brood of hongersnood

    *

    .

    *

    .

    The Sky the limit? Lameniet lache!

    *

    INLEIDING

    Per astrum ad astra…. Met de sterren als gids, naar de sterren…. Nog even, en ik zie in gedachten de geliefde Leraar Nederlands terug, die in de Retorica de opgave op het bord schreef voor de dissertatie die we tegen het einde van de week moesten indienen….

    De meeste, zo niet alle spreekwoorden, stammen uit een ver verleden. Dat geldt ook in de politiek, zoals in mijn 2 voorgaande opstelletjes (over de fête nationale van 21 juli en over de taks schift): wie laatst lacht best lacht. En dat is voorlopig Sjarel Michel. Ba één jaar van underdog naar prijsbeest. Dat moet zelfs Kawouter Beke van Rood Light toegeven. Daar waar Rood Siroop, Mama Almacy op kop, zo goed als de Hemel bestormen in hun Kruistocht om de Islammerij tegen beter weten in centraal te blijven stellen.

    Maar het gaat tegenwoordig nie over vroegere spreekwoorden, op zich nog ouder dan de oudste straatstenen (zoals loop naar de maan, loop naar de Hel) die dringend moeten geactualiseerd worden. Door bijvoorbeeld: ’Loop naar Aarde N° II.

    We zullen het allemaal wel niet meer beleven, zelfs niet bij leven en welzijn, maar er komt een tijd dat we allemaal met een Romeins cijfer I of II op het voorhoofd zullen rondlopen….

    Sommige collega’s in het Universum der Blogschrijvers willen Aarde II meteen reserveren voor de kontheffers. Heeft volgens mij geen zin, want die zullen ten gepasten tijde ook daar de sharia willen gaan invoeren. Zonder daarbij Aarde I op te geven. Het is gewoon de aard van het beestje: onderwerpen, onderwerpen, onderwerpen. Net zoals Sjarel Michel spreekt over ‘Jobs, Jobs; Jobs’. Met dat verschil, dat Sjarel spreekt in de nooit te voldoene toekomstige tijd, en de Islammerij in onvoltooid verleden tijd. Want nog altijd bezig.

    Positief aan dat voorstel van de collega’s is dat de reis betrekkelijk lang duurt: 1.400 lichtjaren van 9.5 biljoen kilometer (enkele reis) in het barre onherbergzame Heelal. Een Eeuwigheid zonder begin noch einde. Van mij mogen ze ‘t hebben! Ik ga nog liever te voet naar Scherpenheuvel.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/wetenschap/nasa-ontdekt-bewoonbare-planeet-die-op-aarde-lijkt-a2402089/

    *

    NASA ontdekt bewoonbare planeet die op Aarde lijkt

    *

    De Kepler-missie van NASA heeft een nieuwe bewoonbare planeet ontdekt. "We kunnen Kepler-452b als een oudere, grotere neef van de aarde bekijken", legt NASA-analist Jon Jenkins uit.

    Eigenschappen

    - 6 miljard jaar oud

    - Cyclus duurt 385 dagen

    - 60% groter dan de Aarde

    - Rotsachtig

    - Afstand: 1.400 lichtjaren

     

    De planeet werd door NASA omgedoopt tot Kepler-452b. De nabije ster zou dezelfde eigenschappen vertonen als onze zon en zou leven mogelijk maken op Kepler-452b.

     

    De zon van de Kepler-452b staat ongeveer vijf procent verder van de planeet als onze aarde van de zon. Dat de planeet op ongeveer dezelfde afstand staat van zijn zon als onze aarde is een niet zo onbelangrijke factor, want de afstand tussen moederster en planeet bepaalt of er leven mogelijk is.

     

    Die ster lijkt veel op de zon, maar is wel anderhalf miljard jaar ouder. Daardoor is hij heter en 20 procent helderder dan de zon. Als er op Kepler-452b oceanen voorkomen, beginnen die nu langzaam maar zeker te verdampen. Dat lot staat ook de aarde te wachten.

    "Opwindend resultaat"

       "Dit opwindend resultaat brengt ons een stap dichterbij de ontdekking van een aarde 2.0", zei Nasa-manager John Grunsfeld. Water of zelfs leven hebben de wetenschappers op de verre planeet echter nog niet ontdekt.

     

    De diameter van "Kepler-452b" is 60 procent groter dan de aarde. Gewicht en samenstelling van de planeet hebben de vorsers nog niet exact kunnen bepalen. Maar hoogstwaarschijnlijk is ze rotsachtig.

    De planeet heeft 385 dagen nodig om rond zijn ster te draaien en is 1.400 lichtjaren van de aarde verwijderd. Een lichtjaar is bijna 9,5 biljoen kilometer.

    "Mogelijk leven ontstaan"

    Volgens Jon Jenkins is de ouderdom van de planeet een belangrijke factor. Aangezien Kepler-452b ruim 6 miljard oud is, heeft de planeet tijd genoeg gehad om zich te ontwikkelen.

     

    "Dat is een aanzienlijke kans voor het ontstaan van leven indien alle nodige ingrediënten en voorwaarden aanwezig zijn op deze planeet", zei hij in een verklaring. Volgens Jenkins bestaat de kans dat er leven is ontstaan op Kepler-452b of dat er ooit leven is geweest.

    In 2009 gelanceerd

    De ruimtetelescoop Kepler van het Amerikaanse lucht- en ruimtevaartagentschap NASA werd in 2009 gelanceerd. Tussen mei 2009 en mei 2013 ontdekte de Ameriaanse telescoop meer dan 500 kandidaatplaneten. Het aantal kandidaten klimt daarmee tot 4.696 dat door de NASA-missie opgemerkt werd.

     

    De meeste planeten die Kepler eerder vond, waren te groot of stonden te dicht bij een ster. Dit is de eerste planeet die aan de voorschriften voldoet. "De planeet bracht miljarden jaren in de bewoonbare zone van zijn ster door. Dat betekent dat er mogelijk leven is ontstaan op het oppervlak van deze aarde, of dat dit op een bepaald punt in de geschiedenis zo is geweest", zegt Jenkins.

     

    Dat er omstandigheden zijn die verenigbaar zijn met leven wil overigens niet zeggen dat er ook daadwerkelijk leven voorkomt. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat de planeet vloeibaar water herbergt, dat is iets dat nader onderzoek moet uitwijzen.

    *

    UITLEIDING

    Jules Verne, die andere fantast, schreef in de vorige nog voriger eeuw (1873) met Pheleas Foch in de hoofdrol ’Reis rond de wereld in 80 dagen’ nog een wereldsucces bijeen. Dat boek deed zelfs mij in mijn jeugdjaren even wegdromen, want toen duurde de reis naar Amerika (alleen mogelijk per schip) nog bijna ‘n volle maand. In de veronderstelling dat er onderweg geen ijsbergen in de weg lagen te dobberen.

    Later, in mijn ‘Sturlm und Drang’-jaren vond ik Jules Verne maar een flauwe plezante. Dat was toen ik na Winnetou en Old Shatterhand van Karl May erover gelezen had, dat niemand wist waartoe 90% van de menselijke schedelinhoud diende. Dat was in de glorietijd van Erich von Däniken, die wist te vertellen, dat onder de fundamenten van de piramiden der Maya’s grafplaten waren ontdekt met afbeeldingen van raketten als maïskolven met ruimte-ruiters daarop. De Wetenschap zweeg daarover, want dat was veel te ingewikkeld. Die piramiden waren duizenden jaren oud, en blijkbaar gebouwd als grafmonumenten voor reizigers uit de ruimte.

    Wat mij er toe bracht, dat verloren hoekje van de Bijbel terug op te zoeken, waar er geschreven stond (en nog altijd staat) ‘dat de zonen der Goden zagen dat de dochters der mensen onzeggelijk mooi waren’, en dat die daarom niet meer wilden instappen voor de terugreis. Het was een waarneming die mij, in volle puberteit, ook al was opgevallen. Toen een voorbij fietsende leraar van mijn Oud Testamentisch College mij met de fiets aan de hand op straat tijdens de studietijd betrapt had met een vriendinnetje, had mij dat ei zo na mijn studentencarrière vervroegd doen afknappenn.

    Wat er ook van zij, sedertdien is het mij mogelijk, armen achter het hoofd, liggend in bed, in gedachten rond te kuieren op Broadway, en even later, zonder een vinger uit te steken, in de Himalaya te vertoeven. Of als een arend, tussen twee bergtoppen te zweven precies alsof ik daar was geboren. Zo kon ik de ruimte, waarover toen veel werd geschreven en nog meer gefantaseerd, tot in de verste uithoek van het Heelal gaan verkennen. Ik was daar, overal waar Yoeri Gagarin was geweest, op zweefwandel met het eerste ruimtehondje Laïka aan de lijn.

    Ik weet zelfs zeker, dat, moest ik mij er op toeleggen, daar ergens, vele duizenden lichtjaren ver, mijn overleden dierbaren terug te zien. Sommigen van hen, die gecremeerd werden, zelfs in een lichtgevende stofwolk. Maar allemaal met een aureool rond het hoofd. Kontheffers zou ik daar niet treffen, want loslopend jong en gewillig vrouwvolk vindt men daar niet. En engelen zijn nog man noch vrouw, maar onzijdig. Gendereloos, als U het mij vraagt.

    Of ik al op Aarde II geweest zou zijn? Kan ik mij niet herinneren. Want daarboven trekt alles zo zeer op elkaar, dat ik zelfs heden ten dage blij ben die rustige ademhaling van de vrouw naast mij te voelen, als de ruimte sonde in mijn hoofd zich klaar maakt voor een zachte landing in mijn eigen bekend aan doend bed.

    Waar ik mij in gedachten zachtjes kan voorbereiden op de volgende trip in de ruimte, voorbij tijd en eeuwigheid. Waar wij allemaal misschien zullen te weten komen, waarvoor de rest van onze Grijze Massa eigenlijk dient. Want allemaal God in ’t diepst van onze gedachten….

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    25-07-2015, 14:44 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    24-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2728

    *

    Vrijdag 24 juli

    Zon 5u57-21u40

    Z Kristina, de Wonderbare van Brustem

    *

    Feestdag van de Zalige Kristina de Wonderbare! Wat ’n wonderbaar toeval, want precies vandaag viert de Italiaanse Gelovige Gemeenschap van het naburige Etruskenstadje Volsiniï haar Santa Cristina, als herinnering aan de jong meisje dat in de begin jaren van het Christendom, de marteldood voor haar Geloof stierf. De smalle bochtige straatjes liggen vol bloementapijten daar bijeen gesprokkeld in de heuvels door honderden vlijtige handen van de inwoners van 0 tot 105 jaar. Na de avonddienst in de Basilica ter hare ere, wordt er door de jeugd uitgerukt om verspreid over de hele stad, tientallen Bijbelse levende taferelen als Middeleeuws bas-reliëfs uit te beelden, die dan in processie met fakkels en lantaarns door de Gelovigen, al zingend en biddend worden bewonderd. Waarna de bloementapijten door een feestvierende menigte worden… vertrappeld.

    Dat deze inleiding meteen ‘n hommage is aan mijn wederhelft, kan noch wil ik niet verbergen. Niet zo zeer vanwege de blijde viering van de Santa Cristina, maar eerder voor haar gedetailleerde opmerkingszin voor de kleinste details van de 21 juli komedie in Bruxellabad. Allemaal onmogelijk voor mij als halve blinde. Met haar heldere hemelsblauwe kijkers ziet ze als een vinkje, zodat ze zelfs wist te vertellen, dat Cjazrel Michel voor de gelegenheid zijn schedel stralend moet hebben gepoetst, zodat de omgeving a.h.w erdoor in een optimistische veel belovende klaarte kwam te staan. Waardoor ook bij mij de Muze op mijn rechterschouder wakker schoot.

    PS

    Niet verwarren : het is vandaag de naamdag van Kristina van Brustem, en niet… van Brüksèl.

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

    De heetste zomer ooit….

    Maar op politiek gebied, ook de meest verwarrende. Met als voorlopig orgelpunt de taxshift. Die zit, voortgaande op het gebrul van de Rood-Groene Verworpenen der Aarde (zoals die nog altijd beweren, na tientallen jaren het tienvoudige van de Grieken, als steungeld van de Vlamingen te hebben ontvangen), als een schot in de roos. Zelfs zonder de minste allusie op het communautaire, en bijlange nog niet ver genoeg gaande.

    O die lieve verdomde Sllinxen. Ze kunnen maar niet verkroppen in deze regering geen mannetjes van hen te hebben kunnen benoemen op strategische posten, die als zandkorrels in het raderwerk van het Staats Apparaat de boel hebben kunnen saboteren. De mandaten die de indoctrinatie beheersen, bijvoorbeeld. Zoals ‘Onderwijs’ en ‘Staatsomroep’. Ze zien hun aanhang zienderogen inkrimpen, want het zijn nu andere katten die van de kandeleer het smeer mogen aflikken. Zelfs hun strategie om bij ‘de Immigranten Gemeenschap’ aanhangers te ronselen, is mislukt. Integendeel, ze wordt As Salem Aleykum, nietwaar, met klank overgenomen door de Nieuwe Vlaamse Orde onder de Hoge Bescherming van Advocaat Geert Bourgeois, de President van de Ministers der Nederlandstalige Deelregering.

    Lees mijne lippen: er hangt burgeroorlog in de lucht. Die zal, als donderslagen bij een verfrissend onweer na dagen van zonnebrand, de nodige verkoeling brengen. Wachten tot de volgende verkiezingen in 2018-2019 zou teveel werken op de gemoedsrust van zowel Slinx als van Rechts.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://rechtsactueel.com/2015/07/20/boodschap-geert-bourgois-11-juli-as-salaam-aleikum/

    *

     

    Boodschap Geert Bourgois 11 juli:

    as-salaam alaykum!

     

    Hier nog even de belangrijkste elementen van de 11 juli-boodschap van Geert Bourgeois, Vlaams Minister-President van de N-VA. Walgelijk.

    *

    Als Geert Bourgeois het dan tóch nodig vindt religieuze minderheden afzonderlijk te groeten, dan lijkt het me nogal bevreemdend dat hij niet óók de Evangelisch-Protestanten groet. Of de vrijzinnigen. Of het restant belijdende katholieken. Of die paar uit de hippiejaren overgebleven boeddhisten en dwepers met het hindoeïsme. Of de orthodox-christenen. Of de Joodse gemeenschap. Die is in Vlaanderen al 800 jaar aanwezig, en ze heeft nog nooit voor terreur gezorgd, integendeel. Of zou dat niet politiekcorrect zijn geweest? Misschien moet hij zijn volgende 11 juli-toespraak maar beginnen met Allah Akhbar, en verder in het Arabisch houden. En afsluiten met “Et pour les Flamands la même chose”, maar dan in het Arabisch.

       Wanneer gaan die godvergeten politiekcorrecte idioten nu eindelijk eens begrijpen dat moslims NIET WILLEN integreren? Dat zij geen deel WILLEN uitmaken van de maatschappij. Dat het enige wat de islam nastreeft is: vernietiging van de cultuur waarop ze parasiteert, om die te vervangen door haar eigen cultuur van haat, geweld en terreur. Wie tolerant is voor de intolerantie, pleegt zelfmoord op de maatschappij waartoe hij behoort, en dus op de eigen identiteit. Wie de islam tolereert, zal daar vroeg of laat de hoogste prijs moeten voor betalen.

    *

    Vlaamse Leeuw met strategisch rode (Belgische) tong en rode klauwen…..

    Grote Sprong Voorwaarts, of wat had U gedacht?

       

    UITLEIDING

    En nog iets. In mijn opstelletje van gisteren over de opgevoerde ‘commedia dell’ arte’ rond de Fête Nationale, ben ik toch wel de Premier van de Belgiek vergeten, zeker! Die man zat inderdaad een beetje achterop, eenzaam en alleen, op de stoel achter de ruggen van beide Vlaams Nationalisten. In die zin leek het plaatje bijna op een piramide uit de Oudheid. De dynastie vooraan, als solide basis, opgeleid a.h.w door aan weerszijde, lichtjes op de achtergrond, twee van de 6.5 miljoen steunpilaren die het Land recht houden. Met daarboven, als de top van de piramide, de eenzame Waal; zogezegd symbool van de Macht, maar dan gerekend buiten de waard van heel dat gedoe, de Schaduw Premier uit A’pen.

    Een tricolore sfeerbeeld, bevestigd de nacht daarop, toen ’s morgens om 06 uur de tromppetten van Jericho schalden: de vesting was gevallen, de muren rond de taxshift gesloopt.

    Deo gratias, zou ik zo zeggen!

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *










    24-07-2015, 11:59 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    23-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2727

    Woensdag 22 juli

    Zon 5u55-21u43

    H Maria van Magdala

    Brengt Magdalena regen, dan brengt ze weinig zegen

    *

    . H. Maria van Magdala, die de Christenheid vandaag herdenkt, is eigenlijk de ‘boetvaardige zondares’ uit Christus’ tijd. Waaron ze eigenlijk ‘zondig’ wordt genoemd, werd altijd zedig in het ongewisse gelaten. Maar het ligt wel voor de hand. Een beetje om dezelfde redeneren als waarom ‘De Kuise Suzanna ’de kuise’ werd genoemd. De Mechelse Catechismus, de mini-bijbel voor onze Gewesten (maar al lang uit de volksgunst is verdwenen), spreekt eigenlijk van Maria Magdalena. Daarbij alle Maria’s, alle Magda’s en alle Lena’s opzadelend met een levensgroot trauma. Voor velen echter was deze vrouw de lievelingsheilige uit de rij van mannen en vrouwen die aan Zijn lippen hingen. Omdat die, naast de geweldman Simon Petrus, de visser van mensen, het meest tot de verbeelding spreekt.

    *

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

    De Koninklijke Eretribune op de Nationale Feestdag van gisteren, 21 Juli 2015! Een weggemoffeld bewijs van wat er aan de hand is? Een zo goed als lege tribune omdat daar truffeerde BDWërs zaten? Maar die zat er toch bij als tweederangsburgers, half op de tweede rij, niet naast de Sire? Vroeger zat daar Crembo naast Albeir, en die twee zaten gestadig te keuvelen, zichtbaar als goede vrienden. Zelfs het Brabants Trekpaard zat daar vooraan, dik en breed in volle glorie, pal naast de Koning op de eerste rij. Noch Albeir noch Paola waren daar gisteren. Gewoon familiale logica of teken aan de wand, dat als er geen halve of hele socialisten meer aan de macht zijn, het voor hen allemaal niet meer moet?

    Zijn er dan echt geen geleerde van zelfvoldaanheid blinkende commentatoren meer, of klaarkijkende hoernalisten.

    Liefste kijkbuiskinderen, hebben jullie dat ook gezien, bij de blufferige stoet der krijgshaftige gamellenboeffers? Borst vooruit, buik ingetrokken, denkend aan hun zusters, zoals de eerste de beste rekruten op hun eerste dril-oefeningen. Kostprijs: 1 miljoen pee schijven!

    Ik zit nog altijd te bekomen: de Koning der Belgen opgesmukt met alle tekenen zijner Koninklijke Waardigheid, met sabel, erelint schuin over de stoere mannelijke borst, ze goed als een gevangene opgeleid tussen twee Vlaams Nationalisten op de stoelen achter hem. Naast hem, op de eerste rij, links van hem (zodat de ereplaats duidelijk was), zijn vrouw, de schone Tillie van Hoedegjhem, aangevuld met het (zaai)zaad der Coburgers: de kleine Sirekes en de kleine Sirinnekes. De Koninklijke kerel komt maar niet ‘uit de kast’, en de geruchten over K.I. zullen dus wel vanzelf verdwijnen….

    Alleen Francken Theo ontbrak daar op dat plaatje, samen met Boer Swa, maar de toon is gezet. De Elite van het Land kan niet meer door dezelfde deur!

    Is het jullie trouwens ook opgevallen, dat overal bij alle vieringen in de 2 ‘Gewesten’ waar Coburgers vertegenwoordigd waren, er overal druk aan kerkbezoek werd gedaan, voor het Vaderlandelijk voorvaderlijk Te Deum? De Lorre vulde het geheel wel degelijk op zijn eigen persoonlijke manier aan met zijn GSM: toch duidelijk dat die over ‘de brol’ (zoals wijlen Prins Charel, zijn grootoom, het uitdrukte, wanneer hij het had over La Cour/Het Hof).

    Heb op TV Limburg de gevallen socialistische veroordeelde crimineel (W.C.) over dit alles bezig gehoord. De man is op de goede weg; hij sloeg reeds geel (en zwart) uit van jalousie, dat de BDW*ers zoveel eer aangedaan kregen. Wees volgens hem op het einde van Coburgia, en hij kon wel eens gelijk hebben. Stel U voor: Vlaams Nationalisten, allemaal gewezen ‘Zwartzakken’ vooraan op de Koninklijke Tribune op 21 Juli…. Waar gaan we naartoe, waar gaan we naartoe!!!!!

    Het ware wel best zei die nog, met de verkeerde gave van vooruitziendheid van hem, dat de koninklijke functie nadien zou blijven bestaan, want in een Republiek; waar moest het dan naartoe met Slinks en Rechts, met Waal of Vlaam, met arm en rijk? Precies alsof hij vreesde dat zonder de Slinxe graaiers, het Rijk der Nationaal Socialisten er dan voor eeuwig zou opzitten!

    Tenslotte ook Francken Theo in beeld gezien, precies alsof hij met eigen handen de Islammerij terreurdreiging had bedwongen. Het geheel gaf de indruk, dat de vele zichtbare en vooral onzichtbare scherpschutters op de daken, allemaal partijleden waren. Ze lagen daar, allemaal even strijdvaardig als in Mei ’40, bajonet op het geweer, en allemaal voorzien van 5 patronen per persoon. Net als toen, kon Bruintje ook niet meer trekken. Volgens de overlevering moesten die soldaten dan maar hun geweer gebruiken om er mee te slaan. Waar ze in Mei ’40 dus niet deden, maar liever de armen in de lucht staken….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia j

    in eigen huis

    *

    Samen met het afbreken der tribunes, duidelijk op TV in beeld gebracht terwijl het Paleizenplein nog droop van het volk, moet de paniek hebben toegeslagen in alle belgicistische kringen. Waarschijnlijk op investigatie van de Franstalige Elite, zoals gewoonlijk. Ineens was nergens nog een beeld of een close up terug te vinden van de eretribune zoals te zien geweest was op de vluchtige beelden van de TV. Noch de stoere Fluppe, noch zijn opgetutte Madam, noch de twee Vlaams Nationalistische figuren die hem duidelijk zichtbaar hadden geflankeerd tijdens de doortocht der troepen viel te bespeuren.

    Er zullen dus koppen rollen, en carrières gebroken worden, voor de onachtzamen die de (profijtige) eenheid van het Land, en vooral, het wegvallen van de geldtransferten van Noord naar Zuid, in gevaar zouden hebben gebracht.

    De tegenzet, tegen ‘de Schaduw Premier’ was dus al gezet, nog voor dat die wortel had geschoten. Zowel de belangen van Parijs als die der Euro Bobo’s mogen in geen geval in gevaar worden gebracht. Maar de loop der Geschiedenis kan niet worden gedwarsboomd door een bende hopeloos achterop lopende bende Verlichte Mei ’68-ers.

    Little Belgium is zo te zien, ook bij Google zeer geliefd. Waarschijnlijk uit verkeerd begrepen altruïsme. Of de Little Belgiumnaren daarmee opgezet zijn, valt echter nog te bezien. Stel U voor: ten aanzien van de hele wereld opgevoerd worden als kampioenen frietfretters! Er zijn al oorlogen gevoerd voor heel wat lichtere beledigingen. Moest daar nu eens een ferme pint blond schuimend bier gestaan hebben! Of een doorstreepte koningskroon. Zelfs een doorstreepte Turkse Halve Maan ware minder erg overgekomen bij de meeste mensen.

    *

    UITLEIDING

    De Slinxen, de Groenen en de Progressievelingen moeten razend geweest zijn voor zoveel achterlijkheid: Vlaams Nationalisten op de eretribune, precies alsof de staatsgreep reeds gelukt was. Een beetje zoals Willy Claes het wilde zien: geen republiek Vlaanderen, maar een onafhankelijk Vlaanderen, met behoud van de Coburgers op de troon….

    Er moet geween en geknars van tanden te horen geweest zijn in de Internationale Media, gedomineerd door De Nieuwe Wereld Orde.

    Stel U even voor, dat volgende keer bij de nieuwe verkiezingen, de coalitie van alle Vlaamse Partijen samen, de volstrekte meerderheid zou halen…

    Er is dus gewoon iets onherroepelijk aan het gebeuren.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    23-07-2015, 15:44 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    22-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2726
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     *

    Woensdag 22 juli

    Zon 5u55-21u43

    H Maria van Magdala

    Brengt Magdalena regen, dan brengt ze weinig zegen

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Gewoon om in de gewenste stemming te komen, een beetje Geschiedenis over de ondergang (1945) van Het Duizendjarig Rijk der Duitse Nationaal Socialisten. Of, als U liever het versluierd eufemisme hoort waardoor het wereldwijde socialisme misschien beter verborgen blijft : de Nazi’s.

    In beeld: de eerste Amerikaanse G. I’s die zonder de minste weerstand de Alpen Vesting hadden veroverd, in de half vernielde Berghof van Adolf Hitler hoog op de Obersalzberg in Berchtesgarden. Daar aangekomen, roofden die voor het thuisfront meteen allerlei persoonlijke sieraden die ooit aan de Führer aller Germanen hadden toebehoord, maar ook: eetserviezen, gemerkt A.H., zilverwerk, gemerkt A.H., beddengoed, gemerkt A.H., cultuurvoorwerpen, gemerkt A.H., enz. Maar het tafelzilver, gemerkt A.H., de kristallen drinkglazen, gemerkt A.H., bleken het meest gegeerd en brachten jaren later bij de verkoop op de zwarte markt, fortuinen op. ‘Sic transit gloria mundi’, zullen we maar zeggen.

    U moet weten, de Berghof was het privé stulpje van A.H., op Staatskosten van berghut prachtig verbouwd en aangepast aan deze roemrijke tijden. Ga in gedachten naar de huidige Europa Wijk in Bruxellabad, waar aan de verbouwingen (op Staatskosten) maar geen einde schijt te komen.

    Daar ontving A.H. uiterst gastvrij de toenmalige wereldleiders, de koningen (o.a. Leopold 3 de Duitse Coburger), de prinsen, de baronnen, de hertogen en de graven. Zo zou de Coburgsche Graaf Gaai Koe Herman daar zeker niet uit de toon zijn gevallen. Maar aangezien A.H. spreekwoordelijk nooit alcohol dronk, nooit rookte en nooit omringd was door schoon vrouwvolk (buiten het Münchense boekenverkoopstertje Eva Braun, die hem trouw bleef tot in de dood, samen met zijn herdershond Blondie, beiden na het verorberen van een strychnine zelfmoordpil. A.H. stierf dezelfde dag, eveneens door eigen hand, op 30 Aril 1945, 10 dagen na zijn 56ste verjaardag…) Zowel Koning Leopold als Graaf Gaai Koe Herman hadden zich moeten tevreden stellen met een glaasje karnemelk. Vandaar dat niemand achteraf een goed woord weet over A.H., een ware droogstoppel die schril afsteekt tegen Bill Clinton, die joviale vrouwenversierder uit de Wastobbe (Washing Ton), en ooit President van het Progressieve Amerika.

    De persoonlijke secretaris van A..H. die met Duitse grondigheid alle gesprekken stenografisch noteerde, blijkt echter volgens Laken geen notities bewaard te hebben van dit gesprek tussen de Führer en de Koning der Coburgers. Volgens Laken werd daar met geen woord gerept over de vergroting van het Koninkrijk der Saxen Coburgers na de oorlog, maar over de vrijlating van de laatste krijgsgevangen. Die waren op dat ogenblik echter al lang thuis….

    De versie van dit onderhoud op de Berghof zelf, bleek echter totaal anders. Zeer verveeld met de vraag om die voorkeurbehandeling, had A.H. uiteindelijk ingestemd met deze génante visite van dat kruiperige koningske. Hij deed dat om tegemoet te komen aan de vraag van de minnares van Benito Mussolini, een zekere Marie-José, ook een Coburgse, die na de oorlog voor enkele dagen (23 om juist te zijn) Koningin van Itaië is kunnen worden, om daarna wegens collaboratie weggestemd te worden.

    Dat is dus de link naar het verleden: de stelende eksters uit het 5de en 8ste Amerikaanse Leger te velde.

    Zouden de EU-bobo’s daar al aan gedacht hebben? Of hebben ze misschien buiten de boekhouding, ‘voor persoonlijk gebruik’, van alles enkele exemplaren bij besteld?   Immers, de voorzienigheid is de moeder van de porseleinwinkel! En wie weet, blijft er na de ineenstorting, nog wat heel?

    Ja Ja, ik weet wel, de, de Progressieve Coburger- Volgelingen van De Profeet zijn vandaag nog hun beste maatjes, maar nadien? Als de Euro tempels de lucht zijn ingaan? De Islammerij wil inderdaad niet, dat er iets op deze wereld recht blijft staan, dat zij niet gebouwd hebben! Vòòr de Islammerij is er nooit iets geweest!

    Dus zal ooit het lot van de dure Euro eetserviezen net hetzelfde zijn, als de dure eetserviezen van A.H. Maar deze keer niet in de USA, maar in Teheran of in Ryad…..

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Europese diplomaten willen eigen servies

    De diplomatieke dienst van de Europese Unie wil een eigen servies voor banketten en diners. Het mogelijke prijskaartje: 1,5 tot 3 miljoen euro. De aanbesteding begint dinsdag, meldden media in Brussel maandag.

    Het tafelzilver voor de zogenoemde Europese Dienst voor Extern Optreden is begroot op zo'n 2 miljoen euro. Dat is de grootste kostenpost. Maar ook voor het porseleinen servies (550.000 euro) is topkwaliteit vereist: geschikt voor de vaatwasser en bestand tegen verkleuring. Op elk stuk moet het Europese logo van twaalf sterren in goud prijken.

    Het servies met bijpassende kristallen glazen, ijsemmers en kandelaars is bedoeld voor gebruik in Brussel en in de 140 EU-vertegenwoordigingen wereldwijd.

    *

    UITLEIDING

    *

    Naar mijn gevoel begaan de Euro bobo’s een grote vergissing. Ze zeggen zelf dat DIT Europa nog maar een begin is, wat dus wil zeggen, dat bij de minste uitbreiding (of inkrimping!) ze met de verkeerde voorstelling opgescheept zullen zitten. Dus telkens nieuwekosten. Want de dag dat de Hovaardigheidsbekleders van de Verenigde Staten van heel de wereld, de VSW, in Bruxellabad zullen samenkomen, kan men in het de Dames en Heren net aandoen, dat ze moeten eten en drinken uit verouderd materiaal!

    U zult het zien: ieder jaar dat ze er nog zijn, zal de begroting ook op dat punt gevoelig moeten mee stijgen. Want buiten veroudering, is er ook nog het resultaat van huiselijke twisten: La Merkel die Marine La Plume bekogelt met alles wat ze onder handen krijgt… Glasbraak in de vaatwasserij…. Een Hoge Genodigde die per vergissing een souvenir voor thuis in zijn binnenzak wegmoffelt. Een voorzichtige tafelbediende, of keukenpiet, die via de omliggende antiquariaten wat wil bijverdienen…Om nog maar te zwijgen van de vele zwelgpartijen, de drugfestivals waaronder het tafelgerief zal te lijden hebben. Want anders dan bij A.H. zal het er in Bruxellabad aan toegaan, als in de antieke nu verdwenen steden Sodoma en Gomorha. Met grote zware toelopen van Lichte Vrouwen, en nog lichtere mannen. Voor elk wat wils. Want als we dood zijn groeit er gras op onze buik, gras op onze buik…. En Hop! Marianneke Saudepanneke, ’t is morgen vasten avond!

    Nee, het is la Thyssen de EU-Commissaris die bedoeld wordt, maar die volkse heldin, thans bekend geworden over de ganse wereld. Een beetje een kopie van de Franse half blote Marianne, die de vlag van bovenstaande afbeelding manhaftig draagt doorheen het gewoel…..

    Ja Ja, die Begroting zal hoge toppen moeten scheren, want al wie of wat op de loonlijst van EU staat, heeft van het stelen zijn tweede natuur gemaakt. Och, denkende, we zijn onaantastbaar op deze hoogte. En zijn we socialisten of zijn we dat niet?

    Dat hoogmoed voor de val komt, kan dan misschien wel zijn, maar niet voor wie groot geworden is in de vleespotten der socialisten. Zie Willy Claes…Zie DSK, zie Cohn Bendit. En zie, dichter bij huis Van de la la liere….

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

    Woensdag 22 juli

    Zon 5u55-21u43

    H Maria van Magdala

    Brengt Magdalena regen, dan brengt ze weinig zegen

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Gewoon om in de gewenste stemming te komen, een beetje Geschiedenis over de ondergang (1945) van Het Duizendjarig Rijk der Duitse Nationaal Socialisten. Of, als U liever het versluierd eufemisme hoort waardoor het wereldwijde socialisme misschien beter verborgen blijft :  de Nazi’s.

    In beeld: de eerste Amerikaanse G. I’s die zonder de minste weerstand de Alpen Vesting hadden veroverd, in de half vernielde Berghof van Adolf Hitler hoog op de Obersalzberg in Berchtesgarden. Daar aangekomen, roofden die voor het thuisfront meteen allerlei persoonlijke sieraden die ooit aan de Führer aller Germanen hadden toebehoord, maar ook: eetserviezen, gemerkt A.H., zilverwerk, gemerkt A.H., beddengoed, gemerkt A.H., cultuurvoorwerpen, gemerkt A.H., enz. Maar het tafelzilver, gemerkt A.H., de kristallen drinkglazen, gemerkt A.H., bleken het meest gegeerd en brachten jaren later bij de verkoop op de zwarte markt, fortuinen op. ‘Sic transit gloria mundi’, zullen we maar zeggen.

    U moet weten, de Berghof was het privé stulpje van A.H., op Staatskosten van berghut prachtig verbouwd  en aangepast aan deze roemrijke tijden. Ga in gedachten naar de huidige Europa Wijk in Bruxellabad, waar aan de verbouwingen (op Staatskosten) maar geen einde schijt te komen.

     Daar ontving A.H. uiterst gastvrij de toenmalige wereldleiders, de koningen (o.a. Leopold 3 de Duitse Coburger), de prinsen, de baronnen, de hertogen en de graven. Zo zou de Coburgsche Graaf Gaai Koe Herman daar zeker niet uit de toon zijn gevallen. Maar aangezien A.H. spreekwoordelijk nooit alcohol dronk, nooit rookte en nooit omringd was door schoon vrouwvolk (buiten het Münchense boekenverkoopstertje Eva Braun, die hem trouw bleef tot in de dood, samen met zijn herdershond Blondie, beiden na het verorberen van een strychnine zelfmoordpil. A.H. stierf dezelfde dag, eveneens door eigen hand, op 30 Aril 1945,  10 dagen na zijn 56ste verjaardag…) Zowel Koning Leopold als Graaf Gaai Koe Herman hadden zich moeten tevreden stellen met een glaasje karnemelk. Vandaar dat niemand achteraf een goed woord weet over A.H., een ware droogstoppel die schril afsteekt tegen Bill Clinton, die joviale vrouwenversierder uit de Wastobbe (Washing Ton), en ooit President van het Progressieve Amerika.

    De persoonlijke secretaris van A..H. die met Duitse grondigheid alle gesprekken stenografisch noteerde, blijkt echter volgens Laken geen notities bewaard te hebben van dit gesprek tussen de Führer en de Koning der Coburgers. Volgens Laken werd daar met geen woord gerept over de vergroting van het Koninkrijk der Saxen Coburgers na de oorlog, maar over de vrijlating van de laatste krijgsgevangen. Die waren op dat ogenblik echter al lang thuis….

    De versie van dit onderhoud op de Berghof zelf, bleek echter totaal anders. Zeer verveeld met de vraag om die voorkeurbehandeling, had A.H. uiteindelijk ingestemd met deze génante visite van dat kruiperige koningske. Hij deed dat om tegemoet te komen aan de vraag van de minnares van Benito Mussolini, een zekere Marie-José, ook een Coburgse, die na de oorlog voor enkele dagen (23 om juist te zijn) Koningin van Itaië is kunnen worden, om daarna wegens collaboratie weggestemd te worden.

    Dat is dus de link naar het verleden: de stelende eksters uit het 5de en 8ste Amerikaanse Leger te velde.

    Zouden de EU-bobo’s daar al aan gedacht hebben? Of hebben ze misschien buiten de boekhouding, ‘voor persoonlijk gebruik’, van alles enkele exemplaren bij besteld?   Immers, de voorzienigheid is de moeder van de porseleinwinkel! En wie weet, blijft er na de ineenstorting, nog wat heel?

    Ja Ja, ik weet wel, de, de Progressieve  Coburger- Volgelingen van De Profeet zijn vandaag nog hun beste maatjes, maar nadien? Als de Euro tempels de lucht zijn ingaan? De Islammerij wil inderdaad niet, dat er iets op deze wereld recht blijft staan, dat zij niet gebouwd hebben! Vòòr de Islammerij is er nooit iets geweest!

    Dus zal ooit  het lot van de dure Euro eetserviezen net hetzelfde zijn, als de dure eetserviezen van A.H. Maar deze keer niet in de USA, maar in Teheran of in Ryad…..

    *

     

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Europese diplomaten willen eigen servies

    De diplomatieke dienst van de Europese Unie wil een eigen servies voor banketten en diners. Het mogelijke prijskaartje: 1,5 tot 3 miljoen euro. De aanbesteding begint dinsdag, meldden media in Brussel maandag.

    Het tafelzilver voor de zogenoemde Europese Dienst voor Extern Optreden is begroot op zo'n 2 miljoen euro. Dat is de grootste kostenpost. Maar ook voor het porseleinen servies (550.000 euro) is topkwaliteit vereist: geschikt voor de vaatwasser en bestand tegen verkleuring. Op elk stuk moet het Europese logo van twaalf sterren in goud prijken.

    Het servies met bijpassende kristallen glazen, ijsemmers en kandelaars is bedoeld voor gebruik in Brussel en in de 140 EU-vertegenwoordigingen wereldwijd.

    *

    UITLEIDING

    *

    Naar mijn gevoel begaan de Euro bobo’s een grote vergissing. Ze zeggen zelf dat DIT Europa nog maar een begin is, wat dus wil zeggen, dat bij de minste uitbreiding (of inkrimping!) ze met de verkeerde voorstelling opgescheept zullen zitten. Dus telkens nieuwekosten. Want de dag dat de Hovaardigheidsbekleders van de Verenigde Staten van heel de wereld, de VSW, in Bruxellabad zullen samenkomen, kan men in het de Dames en Heren net aandoen, dat ze moeten eten en drinken uit verouderd materiaal!

    U zult het zien: ieder jaar dat ze er nog zijn, zal de begroting ook op dat punt gevoelig moeten mee stijgen. Want buiten veroudering, is er ook nog het resultaat van huiselijke twisten: La Merkel die Marine La Plume bekogelt met alles wat ze onder handen krijgt… Glasbraak in de vaatwasserij…. Een Hoge Genodigde die per vergissing een souvenir voor thuis in zijn binnenzak wegmoffelt. Een voorzichtige tafelbediende, of keukenpiet, die via de omliggende antiquariaten wat wil bijverdienen…Om nog maar te zwijgen van de vele zwelgpartijen, de drugfestivals waaronder het tafelgerief zal te lijden hebben. Want anders dan bij A.H. zal het er in Bruxellabad aan toegaan, als in de antieke nu verdwenen steden Sodoma en Gomorha. Met grote zware toelopen van Lichte Vrouwen, en nog lichtere mannen. Voor elk wat wils. Want als we dood zijn groeit er gras op onze buik, gras op onze buik…. En Hop! Marianneke Saudepanneke, ’t is morgen vasten avond!

    Nee, het is la Thyssen de EU-Commissaris die bedoeld wordt, maar die volkse heldin, thans bekend geworden over de ganse wereld. Een beetje een kopie van de Franse half blote Marianne, die de vlag van bovenstaande afbeelding manhaftig draagt doorheen het gewoel…..

    Ja Ja, die Begroting zal hoge toppen moeten scheren, want al wie of wat op de loonlijst van EU staat, heeft van het stelen zijn tweede natuur gemaakt. Och, denkende, we zijn onaantastbaar op deze hoogte. En zijn we socialisten of zijn we dat niet?

    Dat hoogmoed voor de val komt, kan dan misschien wel zijn, maar niet voor wie groot geworden is in de vleespotten der socialisten. Zie Willy Claes…Zie DSK, zie Cohn Bendit. En zie, dichter bij huis Van de la la liere….

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

    22-07-2015, 15:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    21-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2725

    *

    Dinsdag 21 juli 2015

    Hooimaand

    Zon 5u53-21u44

    H Daniël, profeet

    *

    .

    *

    .

    Twee van de grootste vijanden van de democratie en vrijheid in Europa, EC-president Jean ‘Fraude’ Juncker (voorgrond) en EU-president Donald Tusk.

    In de volksmond J.ClaudeFraude Juncker en Donald Duck.

    *

    INLEIDING

    Vandaag, Big Deal in Coburgia, is het de naamdag van de H. Daniel, Profeet. U weet toch nog: Daniël in de leeuwenkuil, waar de leeuwen dat lekkere hapje niet lustten. En waar een engel een zekere Habakuk bij de lurven vatte, en die met de kom eten waarmee hij op wandel was, overvloog naar de leeuwenkuil… Wel, vandaag laat ik, ter intentie van de Franse President die zijn rode dromen voor werkelijkheid houdt, er ook een andere Profeet aan het woord, namelijk hij die op de Bühne verklaarde ‘Ich bin ein Berliner’…..

    Gisteren zette ik nog bovenaan OnverDuitst – OnverEngelst OnveFrrast – OnverAmerikaniseerd, maar vooral onverIslamiseerd, maar vergat daarbij het voornaamste te vermelden: on-ver-nazi-ficeerd in war ons voorgelogen wordt als zijnde de superstaat Europa. Wel e verstaan, het Europa zoals deze heren dat zien, en dat door ons Führertje-in-spe en gewezen ‘Premier’ van Coburgia, Guy Verhofstadt de hemel in wordt gewezen.

    Ik had er beter aangeduid kunnen schrijven: wij blijven gewoon onszelf, Vlaming dien God Vlaming schiep.

     

    Als dat soort ‘Staatslieden’ persé de Islamitische terreur in Afrika en het Midden Oosten wil stoppen, waarom brengen ze de totale bevolking van die landen t; dat werelddeel niet over naar Europa? Dat zou wel eens de ideale oplossing kunnen zijn, om daar vrede te brengen. Hoe het dan verder zit met ons, is een probleem dat zal aangepakt worden eenmaal het er is. Achteruit rijdende politici (die ze allemaal al jàren zijn) regeren op hun eigen onnavolgbare manier: ze lossen allemaal achteraf de problemen op die ze zelf veroorzaakt hebben. Al blijven die oplossingen allemaal wel beperkt tot… verkiezingsbeloften. Want de Dames en Heren zijn BANG van elkaar. Waardoor ze bij mij de eretitel hebben gekregen, en niet onverdiend, van ‘zullers’. Ze ZULLEN rap eens iets gaan oplossen, sè. Hou ze vast, of er komen ongelukken van.

    Al moet ik beginnen toegeven: de ‘federale’ BDWërs beginnen, sedert ze er heel wat welgedaner en blinkerder uitzien, wel kort op de bal te spelen. Goed berekend, allemaal ver naast wat communautair zou kunnen zijn. Tja, eigenlijk ons aller schuld, want ze kregen van ons geen mandaat, want zonder volstrekte meerderheid kan er helemaal niets.

    Voilà, dat waren dan meteen mijn beste wensen, om net als Waggelwater Sire de Keuing, aan alles en aan iedereen een flinke en gezonde nationale feestdag te wensen…..

    Gelieve HIER en Nu te willen rechtstaan, om met de hand op het hart uit volle borst mee te zingen:

    https://youtu.be/EcLGwJKm6ZE

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Het begint: Franse president roept eurolanden op alle macht over te dragen aan Brussel

    *

    EU-president Donald Tusk zegt bang te zijn voor revoluties als Europa niet één wordt

    *

    Voor zover u er nog aan twijfelde of het ooit echt zover zou komen: de Franse socialistische president Francois Hollande heeft gisteren in een ingezonden artikel in de Journal du Dimanche de 19 eurolanden opgeroepen om al hun financiële en politieke macht over te dragen aan een euroregering. ‘Wat ons bedreigt is niet teveel Europa, te weinig.’ Dat komt ongeveer neer op een arts die tegen een heroïne verslaafde zegt: ‘Uw leven is in gevaar, niet door teveel heroïne, maar door te weinig.’ Hoe dan ook, nu staatsleiders openlijk een federaal Europa beginnen te eisen, is het definitieve einde van de laatste resten van onze democratie, vrijheid en ons zelfbeschikkingsrecht in zicht gekomen.

    ‘De omstandigheden leiden ons ertoe te versnellen,’ schreef Hollande. ‘Wat ons bedreigt is niet teveel Europa, maar te weinig. Ik heb voorgesteld het idee van Jacques Delors voor een euroregering op te pakken, met de toevoeging van een speciale begroting en een parlement om democratische controle te verzekeren.’ (3)

     

    ‘Democratie’?

    ‘Democratische controle’, op dezelfde manier als het Europese Parlement zeker, dat alleen ‘ja’ mag knikken tegen de besluiten van de ongekozen Europese Commissie? En hoe durft Hollande het woord ‘democratie’ hier nog bij te noemen, aangezien met uitzondering van de Britten niet één volk in een referendum zal mogen besluiten of het de totale machtsoverdracht aan Brussel wel ziet zitten? Nog even los van het feit dat eerdere referenda straal werden genegeerd (Nederland, Frankrijk, Ierland) of zelfs werden vervalst (Schotland)?

    De Britse krant Independent haalde Europese officials aan die aangaven dat een eurozone regering inderdaad in de maak is. Die zal naast zijn eigen aparte begroting ook zijn eigen premier hebben, en zal de belastingen in de eurolanden gaan harmoniseren, om ‘eerlijke concurrentie’ te bevorderen. Tegelijkertijd zal deze regering –hoe kan het ook anders- belastinggeld van de rijkere noordelijke landen opeisen om de zwakkere broeders financieel te ondersteunen.

    Verenigde Staten van Europa binnen 10 jaar een feit

    Vorige maand ondertekenden de ‘vijf presidenten’ van de EU, waaronder ECB-president Draghi, EC-president Juncker en Eurogroep voorzitter Jeroen Dijsselbloem een document waarin wordt gesteld dat de EU binnen 10 jaar een gemeenschappelijke schatkist moet hebben. Behalve alle staatsschulden worden dan ook alle inkomsten op één grote hoop gegooid, waarna de socialistische herverdeling waar Brussel al jaren aan werkt via het EFSF en het ESM op volle toeren komt, en het welvaartsniveau in het noorden –waaronder Duitsland en Nederland- permanent fors zal worden verlaagd ten gunste van het zuiden.

    Een verarmde, afhankelijke bevolking is immers een makkelijk controleerbare en manipuleerbare bevolking, zo leert de ervaring in eerdere socialistische heilstaten zoals de Sovjet Unie, waar Brussel niet voor niets het complete ondemocratische regeringssysteem van heeft gekopieerd.

    Met de openlijke oproep van Hollande is de machtsgreep van de Europese politieke elite de volgende fase ingegaan. Iedere overgebleven weerstand zal met een volgende, eveneens doelbewust gecreëerde crisis –hoogstwaarschijnlijk opnieuw rond de staatsschulden, aangezien niet alleen Griekenland, maar ook Italië, Spanje, Portugal, Ierland en Frankrijk feitelijk bankroet zijn- worden uitgeschakeld, omdat de nu voorgestelde euroregering dan als enige ‘oplossing’ zal worden gepresenteerd.

    Wie zijn hier de echte extremisten?

    De gevestigde orde durft zelfs te waarschuwen dat het anders helemaal mis gaat met Europa. EU-president Donald Tusk schreef in de Financial Times dat hij zich grote zorgen maakt over de ‘radicale’ linkse en rechtse partijen in Europa en het Europese Parlement. ‘De linksradicalen hebben de illusie dat men een alternatief voor het huidige economische model van de EU kunnen bouwen.’ Hij noemde dit soort standpunten ‘extreem’, en waarschuwde dat ‘het steeds hetzelfde spel is voordat het tot een grote tragedie in onze Europese geschiedenis komt, zodra zo’n tactische alliantie ontstaat. Nu zien we heel duidelijk dezelfde politieke fenomenen.’ (2)

     

    Een Duitse woordvoerder van de christendemocratische EVP fractie in het Europarlement noemde de linkse en rechtse partijen openlijk ‘extremisten’. Tusk: ‘De atmosfeer is een beetje met de tijd in Europa na 1968 (de Praagse Lente – X.) te vergelijken. Ik ervaar misschien nog niet direct een revolutionaire stemming, maar wel groot ongeduld. Als dat individuele ongeduld een sociaal verschijnsel wordt, dan is dat de inleiding tot revoluties.’

     

    De iets beter geïnformeerde lezer herkent onmiddellijk de gehaaide dialectische ‘omkeertactiek’ van de eurocraten. Immers, wie zijn in Europa de echte extremisten? Zijn dat niet juist die partijen en politici die de nationale democratieën compleet onmachtig willen maken, de volken van hun economische, financiële en sociale zelfbeschikkingsrecht willen beroven, en alle macht willen overdragen aan een ongekozen autoritaire regering in Brussel? Juist door hen dreigen er opnieuw opstanden, revoluties en (burger)oorlogen op ons continent te ontstaan.

     

    Geforceerde eenheid loopt altijd uit op massaal bloedvergieten

     

    De geschiedenis leert namelijk dat iedere poging in Europa om de landen en volken geforceerd met elkaar te verenigen zonder uitzondering ontaardt in massaal bloedvergieten. Het getuigt van evenzoveel stompzinnige naïviteit als onvoorstelbare arrogantie dat men in Brussel en Frankfurt denkt dat het deze keer anders zal lopen.

    En daarom herhalen we onze waarschuwing van vorige week: de allergrootste vijanden van onze vrijheid, onze vrede en onze toekomst zitten niet in Moskou of Teheran, maar in Brussel. Waar we aan toe willen voegen: en ook in Den Haag, waar zo’n totalitair geregeerde Verenigde Staten van Europa de grote droom is van tal van politieke partijen, met D66 voorop.

    Xander

    (1) Economic Collapse
    (2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (3) Bloomberg

    *

    UITLEIDING

    Dat was dus even ‘klare taal’ waarop bovendien niet veel valt af te pingelen. Korte inhoud; het socialisme moet gered worden, anders verliezen al die Grote Verstanden hun lucratief baantje. Dat laatste als korte omschrijving, dat ze (weer) uit zijn op het geld van anderen. Op ons geld.

    Aan ieder van ons dus de keuze bij de volgende verkiezingen: meer of minder heroïne om te genezen. Laat AUB de Geschiedenis zich niet herhalen, aan één socialistische experiment (1933-1945) hebben we genoeg. Het begon met de scoutsachtige gestrekte geheven rechterarm, en eindigde met de ondergang en onderwerping van Europa, eerst aan de Rijke Ooms uit Amerika, en later aan de nog rijkere oliesjeiks met de kromzwaarden onder hun witte burnoes.

    Waarbij het pas geeft, hier nogmaals de woorden van de jonge J.F. Kennedy in die dagen op bezoek in Duitsland (‘Ich bin ein Berliner’…) tot de bedenking kwam, dat Adolf Hitler het grootste genie aller tijden was ter wereld die ooit geleefd had – maar dat eerst de haat moest geluwd zijn, voor hij die algemene erkenning zou krijgen.

    Ik geloof niet veel in voorspellingen, maar deze keer zat hij er toch recht op. Zonder het te beseffen, worden we geïndoctrineerd in deze erkenning. Aan ons, vrije burgers, de keuze: springen of verdrinken….. Ofwel de Gentse Konijnentand met de Hitler-bles volgen, ofwel kiezen voor de Vrijheid.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     






    21-07-2015, 17:58 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    20-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2724

    *

    .

    *

    OnverDuitst - OnverEngelst

    .

    OnveFrrast – OnverAmerikaniseerd

    Maar vooral onverIslamiseerd

    *

    INLEIDING

    Voor wie nog altijd worstelt met zijn geweten: via deze link https://youtu.be/jm48QEigkko kan die live beleven hoe ‘die arme bootvluchtelingen’ zich in de top vaan de Laars van Italië gedragen, eenmaal ze veilig aan land zijn gebracht….

    *

    De oorlog der beschavingen? Onze Sire noemt die gewoon… burgeroorlogen. En zelfs John Crombez zal het ook niet weten. Zelfs al is Moeders Mooiste in de Heilige Familie der Vlaamse Bloeddorstigen. Liever Internationaal Socialist nu, dan Nationaal Socialist vroeger, want de eersten hebben tot hiertoe nog een bijna banco strafregister. Terwijl de laatstgenoemden…

    De Heilige Augustinus, Kerkleraar (°430) zei het op zijn eigen onnavolgbare manier die nog altijd geldt: ‘Het besef van de zonde is het begin van het berouw’. Beseffen dat er een oorlog opgedrongen wordt, is de eerste aanzet tot verweer.

    Zo moeilijk kan dat toch niet zijn?!

    Als het anders zit, dan steekt de weg vol verraderlijke bedoelingen. Want zoals hieronder ook nogal Christelijk geredeneerd: men ‘gaat niet in debat’ met de slang. Men vertrapt die.

    Dat is iets wat de koewachters uit Amerika hadden moeten dozen, onmiddellijk na 9/11: als colateral dammage, de Islammerij vòòr zijn in het onthoofden. Bij zodanig dat er geen goede Islammers meer zouden zijn, buiten dode Islammers. Die zouden zelfs de moeite niet meer moeten doen, om op bedevaart te trekken naar de ruïnes van Mekka….

    Nu echter, zijn we allemaal samen bezig met op de blaren te zitten!

    PS In de natuur zelf kunnen leeuwen ook niet gekruist worden met muizen, of eiken met rietstengels. Rotsen kunnen alleen door de tand des tijds vermalen worden tot zand in de wind…..

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    “Oorlog der beschavingen”

    Eindelijk wordt het beestje bij de naam genoemd

    (Door: Dror Eydar – Vertaling: E.J. Bron)

    *

    Laten we het feit niet over het hoofd zien dat een vooraanstaande persoonlijkheid van Frans links de woorden “oorlog der beschavingen” heeft uitgesproken. Misschien, heel misschien zullen we op zekere dag terugkijken en deze verklaring van de Franse minister-president Manuel Valls als het keerpunt beschouwen waarop het Westen wakker is geworden.

     

    Sinds de politieke wetenschapper Samuel Huntington in de jaren-90 de uitdrukking “Clash of Civilizations” (“botsing der beschavingen”) gebruikte, werd dit begrip onder diegenen die als “westerse linksen” bekendstaan een kleinerende uitdrukking met een negatieve lading. Frans links beoordeelt het statement van Valls als blasfemische belastering van haar principes. Welke “oorlog der beschavingen”? Dat zijn toch alleen maar “radicalen”, “extremisten”, “mensen voor wie de samenleving niet gezorgd heeft”, en überhaupt, deze barbaarse aanvallen hebben absoluut “helemaal niets met de islam te maken”.

     

    Niet alleen hier in Israël, maar in de hele wereld is politiek links met intellectuele blindheid geslagen en wisselt een rationele nauwkeurige controle van de realiteit in voor haar visionaire toekomsthoop.

     

    De “Islamitische Staat” (IS) is niet zomaar uit het niets opgedoken. Hij bezit zijn wortels al in de Iraanse revolutie en in diep gewortelde stromingen binnen de islam, die de mensheid al 1500 jaar vervolgen. De poging om die mensen te begrijpen die hoofden afhakken, gevangenen verdrinken en verbranden, vrouwenhandel bedrijven en cultuurschatten verwoesten, is al de volgende stap in de zelfmisleiding van het Westen en zijn intellectuelen. Sinds zes jaar verbiedt de regering van Obama het gebruik van het begrip “islamitisch terrorisme”, en datzelfde geldt voor Europa. Net zoals in de boeken van Harry Potter Voldemort bekend is als “diegene wiens naam niet genoemd mag worden”. Alsof het niet uitspreken van de naam ervoor zou zorgen dat de realiteit verandert.

     

    Volgens deze denkwijze besteedt Europa haar aangeslagen morele krachten aan het streven de handen van Israël te boeien in de oorlog tegen de aanvalsgolven van de regionale barbarij, die ook voor Europa zelf een bedreiging vormen. Wij staan aan het front van de verdediging van het Westen, maar delen van Europa beschouwen ons als het probleem in plaats van diegenen die met de zwarte vlaggen zwaaien en de wereld willen verduisteren met moord en religie.

     

    De Fransen herinneren zich heel duidelijk het moment toen in Albert Camus´ uitstekende roman de arts Bernard Rieux het woord “pest” voor het eerst uitsprak. Rieux was net als de rest van ons, hij “geloofde niet in de pest” en werd onvoorbereid verrast. De grootsheid van een vooraanstaande persoonlijkheid is af te meten aan het feit dat deze wakker wordt en een probleem bij de naam noemt. In de 20e eeuw kennen we zo´n man: Winston Churchill. Maar grotendeels, zo schreef Camus, is het voor de mensen te moeilijk om geconfronteerd te worden met de pest. “Daarom maken we onszelf wijs dat de pest slechts bestaat in de gedachtewereld, dat zij een boze droom is die over zal gaan. Maar ze gaat niet altijd over en de mensen zijn van nachtmerrie naar nachtmerrie gegaan, met voorop vooral de humanisten, omdat zij geen voorzorgsmaatregelen genomen hebben.” Is Camus tegenwoordig in Frankrijk nog actueel?

     

    Nu zou het moment zijn, waarop alle verstandig handelende mensen in de wereld, die niet verblind werden door de politieke correctheid, en wier denken niet werd gecastreerd door onverantwoordelijk denken, bij elkaar zouden moeten komen om de westerse beschaving te redden.

    We zouden er aan moeten denken dat de westerse waarden veel omvangrijker zijn en heel veel ouder dan die van de halsafsnijders. De Bijbel, het boek dat het fundament van de westerse cultuur vormt, beschrijft meteen in het begin een verhaal dat zich afspeelt in de Hof van Eden. God vraagt aan de man waarom hij van de verboden vrucht heeft gegeten en daarna stelt hij dezelfde vraag aan de vrouw. Maar de slang vraagt hij niet; die wordt onmiddellijk bestraft.

     

    Dit is een waarschuwingssignaal voor het menselijk ras vanaf het begin: je probeert niet te onderhandelen met de slang; en je probeert niet hem te begrijpen; je trapt de kop van de slang kapot, anders zal hij doen wat hij het best kan: bijten. Ja, het is een oorlog der beschavingen.

    Bron:

    www.aro1.com
    Vertaling: Renate

    Bron oorspronkelijk artikel:
    www.israelhayom.com
    Auteur: Dror Eydar

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    *

    UITLEIDING

    De gemakkelijkste weg is natuurlijk de Bijbel belachelijk te maken, of hem te herleiden tot een verzonnen sprookjesverhaal. Een soort soap avant la lettre. Dan hoeft men er zeker niet dieper op in te gaan.

    Het Heilig Boek der Moslimmers in ‘een doe-verhaal’ met slechte oorlogszuchtige bedoelingen, gekopieerd van de Bijbel der Christenen. De Bijbel van het Joodse Volk, die handelt over duizenden jaren beschaving met ups en downs, gesublimeerd door het eindverhaal over de Mensenzoon is een ‘denk na verhaal’. Het dient dus, in tegenstelling tot het Boek der Moslimmers, niet de onderlinge Haat te verspreiden, maar om de onderlinge Liefde voor ogen te houden. Iets dat Slinxen en Progressieven moedwillig en mèt bijbedoelingen, over het hoofd zien.

    Slinx, overal ter wereld, bevecht de Christenheid, omdat hun wereld hun lelijkste eigenschappen als een spiegel voor het gezicht houdt. Daarom gaat Slinx zij zo goed samen met de Beschaving van de Dood. Die dringt als een dodelijke parasiet door in onze landen zonder grenzen, en zal niet eerder rusten voor zij eerst de Christenen, hun vijanden, en later de Slinxen, hun ‘Brothers in Crime’ van de wereld hebben geholpen. Ze houden ons zelfs de borden voor: ‘Islam will dominate the world’.

    Islamlanden zouden ongenaakbaar zijn, en dàt doort mensen moeten wij massaal zogezegd gastvrijheid bieden? En wij staan erbij en kijken er naar? Of nemen we de wapens op, om te beginnen ter gelegenheid van de eerstvolgende verkiezingen? In de hoop dat de ‘Nationale Feestdag’ die er zit aan te komen, een der laatsten zal zijn. Wij willen geen bonte samenleving, want dat eindigt altijd bont en blauw.

    Ja, Sire, wij Vlamingen gedenken inderdaad zoals U vroeg, de Slag der Gulden Sporen, en dus zeker geen Ersatz!.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    20-07-2015, 18:53 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!