MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    29-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2706

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Als halve Italiaan kan ik het Haiku Herman bij gebrek aan arsenicum, nooit vergeven, dat hij Silvio Berlusconi zijn C4 is komen geven, helemaal van uit Bruxellabad, met de onbekende wonderdoener Mario Monti onder de arm, de bankier van de Amerikaanse grootbank GoldmanSachs. Dat was een ingreep, die zelfs een Hitler in zijn beste dagen niet had durven wagen….. Stel U voor; een Mussolini aan kant schuiven, ten voordelen van een handpop van hem.

    Italianen zijn misschien toch een ietske snuggerder dan Grieken, want bij de eerstvolgende verkiezingen, haalde die Moti met vlag en wimpel, zelfs geen 3% van de stemmen en trapte het dientengevolge met de staart tussen de benen rap af. Recht naar de ECB, waar zijn stoel nog warm was.

    Kijk, alhoewel van (gewezen) beroep econoom in de vuurlijn, wil ik mij zeker niet bemoeien met geldpolitiek, alhoewel fundamenteel alles in de politiek draait om zoveel mogelijk geld. Want geld is macht.

    Er is ook een spreekwoord, dat zegt dat in de liefde en geldzaken alles toegelaten is, vooral het on-0oirbare eerst. Aldus zie ik in het verhaal van de mee-proriiterende Grieken, zo iets als van de bestolen dief, met een goudadertje dat vertrekt van uit ons Europees belastinggeld, over de Grote Plas, naar de Amerikaanse grootbanken.

    Al ooit iets gelezen of gehoord van al die ‘specialisten’ in de Verkochte Media over deze piste?

    Vandaar, als de wriemelende kristallen lintjes ietwat in mijn glazen bol zullen opgetrokken zijn, deze voorspelling. De Grieken zullen geleerd worden, en wij met hen, dat er met de koewachters uit de ‘Steets’ niet gelachen wordt. Zij zullen, samen met hun vrouwen en kinderen, zwaar boeten om de Navo-broodjes te hebben willen versjacheren aan de Rus. Een van die straffen zal er in bestaan, de Acropolis te zien in beslag genomen worden als super moskeet die de grootsheid van Allah moet bewijzen. Liefst met 6 minaretten er omheen, die weldra de skyline van Athene mee zullen helpen bepalen.

    Een Turks overstapje dus, van ex-Constantinopel over land via Athene naar Rome. Vandaar dat wij ons dringend moeten beraden over wat er te doen staat met het Groot Huisvuil.

    En voor zij die deze taal te rauw vinden, kan ik alleen verwijzen naar de Koran, waar er tientallen keren tot in detail in uitgelegd wordt, hoe het de plicht is van elke ‘Gelovige’ om elke ‘ongelovige’ te doden. Zelfs de manier waarop staat daar klaar en duidelijk uitgelegd.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.bloggen.be/roeland/

    *

    Griekenland is de melkkoe van de banksters

    Griekenland wordt in de media weggezet als een land van fraudeurs en luilakken. Ze zouden geen belasting willen betalen en dezelfde werkmentaliteit hebben als de andere Mediterrane landen. Dit is echter niet hoe Griekenland financieel zwaar in de problemen geraakte. Daarvoor dienen we terug te gaan naar de wijze waarop Griekenland de Euro wordt ingerommeld.

     

    In 2001 werd de Euro ingevoerd in Griekenland. Hiermee trad Griekenland toe tot de Europese muntunie, waardoor het een volwaardig lid werd van de EU. Later werd duidelijk dat de Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs (de grootste sponsor van zowel de Democratische als de Republikeinse presidentskandidaten) Griekenland de Euro in had gerommeld. Ze hebben niet alleen de Griekse regering geholpen de zaken mooier weer te geven dan ze eigenlijk zijn.

     

    Goldman Sachs blijft echter verdienen aan Griekenland door op de grexit te speculeren. Bovendien heeft Griekenland geld geleend van de banken. Alle reddingspakketen die sindsdien zijn uitgekookt door de EU zijn dan ook niet bedoeld voor de Grieken, of zelfs maar de Griekse regering, maar voor de banken. Zij krijgen garanties op de rente van het geleende geld. Zodoende gaat het geld van de Europese belastingbetaler voorbij aan de modale Griek en rechtsstreeks in de zakken van de banksters.

     

    Nu hoor ik u zeggen – Goldman Sachs zit toch in Amerika? Dat kan toch geen kwaad? Dat is buiten de waard gerekend. Zo was Mario Draghi van 2002 tot 2005 vic-president van Goldman Sachs in Europa, nu is hij de president van de Europese Centrale Bank. Zo zien we in Europa, evenals in Amerika, een toenemende verwevenheid tussen banksters en de politieke macht. Een andere Goldman Sachs-bankier, Mario Monti, was tussen 2011 en 2013 premier van Italië.

     

    De Griekse schuldenberg zal een bodemloze put blijken waar voortdurend geld in wordt gestort om de grote banken te behagen, niet de Griekse burger of overheid. Het werkt echter ook de andere kant op: een schuld van 100 Euro is jouw zorg, een schuld van 100.000 is een zorg voor de bank. Daarom verschijnen er ook berichten dat de Franse en Duitse banken Europees geld nodig hebben om het effect van een Griekse default af te wenden. Zodoende zien we ook de kracht van de Griekse positie.

    *

    UITLEIDING

     

    Zeker weten doe ik het niet, maar het spreekwoord van De Drie G’s (God, Geld, Gat) komt best in aanmerking om te stammen uit het land van De 1.000 Goden en Godinnen. Ze vormen zelfs het beste bewijs van iemands geleerdheid, als er gespproken wordt van Venus, Aphrodite, Zeus, de Oppergod en Mars., om er maar een paar te noemen….

    Vooral Mars, de Goed van de Communisten, de Socialisten de Iswolven, zal de komende tijd weer hard in vraag komen. Ze doen maar, maar dat ze dan nadien niet bij ons komen klagen….

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    29-06-2015, 22:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2705

    *

    .

    *

    Groot huisvuil, of

    .

    Klein Gevaarlijk Afval?

    *

    INLEIDING

    Bij de lieve collega’s van http://www.golfbrekers.be/ botste k vanmorgen op deze zwaar beladen reportage over De Koningskwestie. Dat waren toen zelf beleefde historische dagen die 60 jaar na datum bloedstollende waarheden bevatten over Coburgia. Wil deze gewoon meebeleven op https://youtu.be/MBKQ5bv9-2E om zoals ondergetekende, zich af te vragen waarom op dat ogenblik Vlaanderen zijn zelfstandigheid niet gegrepen heeft. Maar ja, toen werden de ‘compromissen’ uitgevonden, en werd er tussen de Groene Michel-socialisten en de Rode Michel Tsjeefachtige Socialisten afgesproken om voortaan verder te regeren, de blik naar achteren gericht, en met de rug naar de Toekomst. Dit bood iedereen een rijkelijk leven, boven op de werkzekerheid die er in zou zitten.

    En de gang van zaken bij ‘Liitle Belgium’, werd later ook de wijze waarop de Europese Unie zou ‘geleid’ worden. Reden waarom de hoofdstad ervan i Bruxellabad diende gevestigd te worden, onder het waakzaam oog van der Tjeven Natte Dweil. En nu zijn we zo ver.

    we beleven deze dagen inderdaad onder onze ogen waarvan onze kleinkinderen nog zullen over spreken, de dag dat ze op hun beurt ouderlingen zullen geworden zijn. Volg even mee.

    Aan de overkant van de Middellandse Zee wandelt daar een gewone moslim al snelvurend uit zijn volautomatisch geweer over het mulle witte zand, tot een mede-moslim van hoog op een plat dak een paar vloertegels op zijn kop keilt. Einde vertoning, want de flikken maken van de gelegenheid gebruik om de man af te maken. Komt dan het memorabel feit van de eerste moslim-onthoofding op een gewone Fransman. Waarna de slachting kan beginnen, maar (wat niet mag geweten worden): de vijand is al binnen de poorten.

    Aan onze kant van de Middellandse Zee, in het land waar ooit de democratie werd uitgevonden, wordt van de ene dag op de andere de anarchie omgevormd tot algehele chaos. Een als naar gewoonte staan om ze achteruitregeerders erbij en kijken er naar. Hadden zulks toch niet voorzien, zeker!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/11096

    *

    Vlaams Belang voert actie: Stop Islamterrorisme, Grenzen toe!

    *

    Vorige week werd de wereld opgeschrikt door een aantal gruwelijke aanslagen die in naam van Islamitische Staat werden gepleegd.

     

    In Tunesië werden tientallen Europese toeristen neergeschoten, in Koeweit werd een moskee opgeblazen en in Frankrijk werd een Frans staatsburger onthoofd. Om deze en vele andere slachtoffers te herdenken, legde het Vlaams Belang bloemen neer aan de Franse ambassade te Brussel.

    In zijn toespraak stelde voorzitter Tom Van Grieken dat we voor een keerpunt staan. Voor het eerst werd nu ook in Europa een man onthoofd door een moslimterrorist. Ook de aanval in Tunesië was niet minder dan een regelrechte oorlogsverklaring aan Europa. De terroristen kozen immers specifiek Europese slachtoffers uit.

    Een verpletterende verantwoordelijkheid

    Volgens de Vlaams Belang-voorzitter moeten we deze aanslagen dan ook in de eerste plaats als een waarschuwing en een oproep tot actie zien. Barbara Pas wees er in haar toespraak ook op dat onze elite steeds nagelaten heeft de nodige stappen te ondernemen. Volgens haar dragen zijn dan ook een verpletterende verantwoordelijkheid ten aanzien van de burgers van dit land. Tom Van Grieken voegde daar nog aan toe: “Terwijl de regering van Tunesië tachtig moskeeën sluit waar opgeroepen wordt tot geweld, werd in ons land nog geen enkele extremistische moskee gesloten. Terwijl Oostenrijk een verbod heeft afgekondigd op buitenlandse financiering van moslimverenigingen en buitenlandse moskeeën, worden in Vlaanderen moskeeën die eigendom zijn van buitenlandse regimes en fundamentalistische organisaties met Vlaams belastinggeld gul gefinancierd. Terwijl verschillende Europese landen terecht weigeren illegale economische gelukzoekers op te vangen, zet onze federale regering – Theo Francken op kop – België opnieuw op de kaart als immigratieland door zich zonder noemenswaardig verzet neer te leggen bij voor ons land erg nadelige EU-vluchtelingenquota.”

    Een doortastend beleid

    Vlaams Belang is er van overtuigd dat we het woekerende islamextremisme enkel de baas kunnen indien er een ander, doortastend beleid wordt gevoerd. Concreet wil het Vlaams Belang:

    1.Wij willen de immigratie naar ons land een halt toeroepen, vooreerst uit Islamitische landen.

    2. Ons land moet opnieuw controle krijgen over de eigen grenzen. Het Schengen-verdrag moet worden opgezegd.

    3. Er moet een meldplicht komen voor extremistisch gedrag. Gans de samenleving moet worden gemobiliseerd in de strijd tegen het moslimextremisme.

    4. Er moet grote kuis worden gehouden in de islamitische netwerken. Radicale organisaties moeten worden verboden, extremistische moskeeën gesloten.

    5. Wie de sharia verkiest boven onze democratische rechtsstaat kan dat doen, maar dan wel in eigen land. Moslimextremisten moeten worden uitgewezen, eventueel na afname van hun nationaliteit.

    *

    *

    UITLEIDING

    Begrijpt U waarom Het Vlaams Belang als partij overal uit alle cenakels van de Macht wordt geweerd? Met hen er bij, zou iedereen verplicht zijn te regeren met daden, en niet met woorden.

    Regeren is inderdaad geen oplapwerk, maar via vooruitzien, de toestand gestaag bijsturen met de blik op de toekomst. En vooral: eenmaal een akkoord bereikt (of afgedwongen); voet bij stuk houden tegen het straatgeweld. Goed bestuur wordt altijd beloond. Loon naar werken. Wat meteen uitlegt, waarom partijen na verkiezingen het veld moeten ruimen.

    Met harde kordate woorden die dan vergeleken worden met azijn, vangt men inderdaad geen vliegen. Met loze beloften hebben de BDWërs de wankelmoedige Vlamingen bedot, en die weten nu het verschil.

    Wij, gedreven Bloggers van de eerste lijn, willen dan ook nergens vliegen afsnoepen, maar de andere weg tonen aan leeuwen. Wij spreken zonder haat noch vrees, maar altijd recht door zee, vatbaar voor verstandige replieken. Men vindt ons dan ook vooral daar, zoals Priester-Dichter Cyriel Verschaeve ooit dichtte, waar men geen kleinheid kan ontwaren.

    Pssst

    Ik lees dat collega’s eerder afkerig zouden zijn om afkerige afbeeldingen over te nemen van moslil-misdaden. Ik denk daar anders over. Want gruwel moet beklijven, juist omdat hij moet bijblijven. Stel Uzelf gewoon even in de plaats van die zonneklopper, die uit een strandparasol, ineens de vuurspuwende mond van die Kalasjnikov ontwaart. U zou die ontsteltenis op dat gezicht nooit meer vergeten, net zoals U dat afgesneden hoofd in Lyon nooit meer moogt vergeten. Overal waar U een Moslim ontwaart, kan het Uw beurt worden, en houdt die een paar tellen later Uw afgesneden hoofd als een trofee in de hoogte.

    Terreur zaaien: dat is niet de schuld van zij die het ondergaan (zoals de moslims over ‘ongelovigen’ denken), maar van zij die terreurdaden als waarschuwing uitvoeren. Zij moeten het dus        allemaal voelen, de goeden met de slechten, dat wij de verwittiging begrepen hebben. Op het voetpad, in de bus, op de tram, aan de kassa van de grootwarenhuizen: de vriendelijke jongen naast U is de seconde nadien een massamoordenaar! Door onze afschuw duidelijk te tonen, doen we andere mensen misschien beter nadenken, en kunnen moslims er de juiste besluiten uit trekken. ‘Goed geprobeerd, maar we hebben jullie door’.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    29-06-2015, 20:38 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2704

    *

    Dienstbericht

    Ben enkele dagen niet thuis uit reden van afwezigheid. Een korte vliegreis naar Vlaanderen, gewoon voor een paar formaliteiten.

    *

    .

    *

    Indien niet goedschiks…..

    .

    Dan maar voetschiks.

    *

    INLEIDING

    Wij, die het verschil hebben beleefd in onze jeugd, van toen ‘den smerigen Duits’ eenmaal verdwenen was, realiseren het ons maar al te goed. Overspoeld worden door Horden vreemdelingen, is altijd het begin van het einde. Toen, binst de bezetting, waren het de meelopers van de ‘geradicaliseerde Socialistische Duitsers (ja toch!), en nu zijn het de vreselijke Muzelmannen, niet de Islammeren maar de IsWOLVEN in lalswol, die we kennen uit de vorige eeuwen, alleen spelen ze het sopelletje deze keer op hun eigen manier. Wat wil zeggen, dat Voorlopig de Koran en het slagersmes onder hun kaftan verborgen blijft. Allez, ik wil zeggen, tot de gelegenheid zich voordoet, maar vooral tot hun machtscentrum oordeelt voldoende in aantal te zijn, om over te gaan tot de totale ‘onderwerping’. Want in hun taal is ‘Islam’ het juiste woord voor wat in onze taal ‘onderwerping’ betekent.

    Maar een Tien voor Taal, of voor Klare Taal zullen onze media nooit krijgen! Deze programma’s verdwenen trouwens al vroeger helemaal van het scherm. Om plaats te maken voor Moslim-vriendelijke ‘aitems’, waaruit moet blijken dat de Muzelmannen van nu absoluut niet meer de Muzelmannen van vroeger zijn. Met dit ‘wensvol denken’ is er een Wereld Wijd Web van leugens over onze wereld gespannen die de realiteit van elke dag is komen vervangen. Deze ‘verrijking’ (de radicalisering daar gelaten), de ‘zorg voor het milieu’, de goden van de sport, de ‘festivals’ op elke straathoek (hoofdzakelijk waar de Roden aan het bewind zijn) en de moderne versie van het Koning Oedipus-verhaal; iets anders gebeurt er niet. Buiten het Rammen van Madammen, waarover we van puntje tot paaltje alles uitgelegd krijgen? Ze zeggen het niet, maar het valt te verstaan tussen de lijntjes: binnenkort zullen we die kennis hard nodig hebben om te overleven. En ondertussen voelen die IsWOLVEN zich overal een beetje meer als thuis.

    Heerlijk toch, dat soort bezorgdheid voor elkaar. Op en top in de lijn van de syndicaten en pakbonden. We moeten zo rap mogelijk hun broeders worden, of ze soan up nuzze muile….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Alleen het uitwijzen van de moslims zal een einde maken aan de islamitische aanslagen

    *

    Opnieuw heeft een barbaarse islamitische aanslag ons land getroffen. Opnieuw heeft een moslim een Fransman verwond en gedood. Opnieuw heeft de islam zijn gezicht laten zien: die van de meest afstotelijke verschrikking, de verschrikkelijkste vernedering, van absolute schande.

    Hervé Cornara, onthoofd omdat hij geen moslim was.

    Op 26 juni 2015 heeft een terroristische moslim, Yassin Salhi, een Fransman, Hervé Cornara, onthoofd en daarna zijn hoofd aan het hek rond de gasfabriek ,Air Products, gehangen. Daarna heeft hij geprobeerd om gasflessen te doorboren, waarbij hij 2 andere Fransen verwondde.

     

    e koran verheerlijkt het onthoofden van niet-moslims:

    “Toen uw Heer aan de engelen openbaarde: ´Ik ben met u; versterkt de gelovigen. Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af´.” (soera 8, vers 12) “Dit is, omdat zij zich tegen Allah en Zijn boodschapper hebben verzet. En wie tegen Allah en Zijn boodschapper strijdt, (wete) Allah is voorzeker streng in vergelding.” (soera 8, vers 13)

    “Wanneer gij de ongelovigen ontmoet, treft dan hun nek en wanneer gij overwinnaar zijt, bindt hen dan vast. En wanneer de oorlog opgehouden is, laat hen dan vrij uit gunst of voor een losprijs. Zo zij het. En indien Allah wilde, had Hij hen Zelf kunnen bestraffen. Doch Hij wilde sommigen uwer door anderen op de proef stellen. En degenen die ter wille van Allah worden gedood, hun werken zal Hij zeker niet vruchteloos maken.” (soera 47, vers 4)

     

    Het is volgens de koran dus wettig om alle niet-moslims te onthoofden. Wij hebben al eerder aangekondigd dat er onthoofdingen in Frankrijk zelf zullen volgen

    In ons artikel dat gewijd was aan de onthoofding van de Fransman Hervé Gourdel in Algerije op 24 september 2014 schreven wij:

    “En we kunnen er zeker van zijn dat de talloze moslims die zich in onze landen bevinden de beelden van de onthoofding van Hervé Gourdel hebben gezien via de schotelantennes die gericht zijn op de Arabische zenders, waarop zij zijn geabonneerd, en zij genoten van deze barbarij met de “close-up” beelden waar het bloed vanaf spatte. We kunnen wachten op de dag dat ditzelfde zich ook in Frankrijk zal voordoen op een nog grotere schaal en zij ons land zullen veranderen in een groot abattoir van mannen, vrouwen en Franse kinderen. Dit is waar zij van dromen.”

    Daar staan we dan: de onthoofdingen die de moslims al op grote schaal sinds 1400 jaar in praktijk brengen en de IS sinds 2 jaar in Irak en Syrië zijn nu ook in Frankrijk aangekomen.

    De moordenaars zijn onder ons

    De koran verheerlijkt het vermoorden en het onthoofden van niet-moslims. De miljoenen moslims die onze westerse landen binnendringen met de criminele medewerking van onze bestuurders zijn waarlijk levende vertraagde bommen die kunnen ontploffen waar of wanneer dan ook en vrouwen, mannen en kinderen kunnen vermoorden op ieder moment, op elke plaats.

    Zelfs nu, op dit moment in alle steden van Frankrijk, dromen de muzelmannen ervan om ons te doden. En meer en meer van hen zullen spoedig tot daden overgaan, aangemoedigd door het schandalige verraad van president Hollande, van Valls en Cazaneuve, die er de voorkeur aan geven om te bemiddelen bij de bouw van moskeeën en de aanvang van de ramadan met imams te vieren in plaats van zich bezig houden met ons te beschermen tegen de moslimmoordenaars.

    (een extreme moslim zal U willen onthoofden, een gematigde moslim wil dat een extremist dit doet)

    Voor de islam zijn wij allemaal een doelwit

    Sinds de “mega”-aanslagen van 11 september 2001 in de VS hebben moslims aanslagen gepleegd op stations en treinen (Madrid), bussen en metro´s (Londen), stranden (Bali), musea (Brussel), artistieke tentoonstellingen (Dallas), parlementen (Ottawa), etc., etc., etc…

    Alles bij elkaar genomen: “Niet-moslims zijn nergens veilig zolang er overal moslims zijn”.

    Er is maar één oplossing: weg met alle moslims

    Zolang er moslims in Frankrijk zijn, kunnen niet-moslims worden neergestoken, gewurgd, onthoofd, levend verbrand of op welke manier dan ook VERMOORD worden. Tegenover dit existentiële gevaar, dat ons meer en meer bedreigt, wordt het tijd om van onze bestuurders te eisen dat ze de islam gaan verbieden en alle immigratie van moslims in onze landen stoppen. Wij zullen niet veilig zijn zolang de moslims niet zijn weggegaan uit de Westerse landen. De misdaden van de nazi´s hielden pas op nadat zij uit Frankrijk verdreven waren. De misdaden van de moslims zullen pas ophouden nadat zij uitgewezen zijn.

    on:
    http://ripostelaique.com
    Auteur: Maxime Lépante

    Vertaald uit het Frans door:
    “delamontagne”
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    *

    UITLEIDING

    Niet alleen zou ons dagelijks leven weer veel eenvoudiger worden, ook de vele Staatshotels zouden zo goed als leeg lopen bij gebrek aan hotelgasten. Het zit er zelfs dik in, dat onze ‘Begrotingen’ eindelijk weer eens kunnen kloppen, zodat de inkomsten groter zijn dan de uitgaven en onze eigen mensen kunnen krijgen waarvoor ze gewerkt hebben.

    Als er dan eindelijk ook eens een einde komt aan de jaarlijkse miljardenstroom storten in de bodemloze Francofone put, zou Vlaanderen eindelijk kunnen leven naar zijn stand. Als een der welvarendste landen ter wereld die nooit nog vreemden als meesters zullen dulden.

    Solidariteit? Ja, maar niet met het mes op de keel, en al zekerlijk niet als er zonder ophouden gebeten wordt in de hand die geeft.Te goed zijn, is half zot, wordt gezegd.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    29-06-2015, 14:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2703

    *

    Maandag 29 juni

    Zon 5u32-22u00

    HH Apostelen Petrus en Paulus, patroons van de diamantbewerkers

    Als het Pieter en Pauwel is, zorg dat de hooitijd ten einde is, want pissen doet hij zonder gena, ofwel ervoor ofwel erna

    *

    .

    *

    Het Hoofd van Lyon

    .

    Onsterfelijk geworden dank zij een werknemer van hel van de soort die wij ‘verrijkers’ moeten noemen…..

    *

    INLEIDING

    Mosketen een eindje sluiten, heeft evenveel therapeutische waarde, als een vermanend vingertje opsteken om het nooit meer te doen. Is zowat hetzelfde als Uw kleine bestraffen die weeral eens de koekjestrommel heeft leeg gevreten, door een vermanend vingertje op te stekken. Wie de roede spaart, haat zijn kind.

    Het zit trouwens met die Islam iets helemaal verkeerd. Is Lam, een lammetje dus. Beter zou zijn IsWOLF, of, als het even kan IJsBEER. Wie het aan den lijve heeft ondervonden, is dat aan de poort opgehangen Hoofd in Lyon, of die vele tientallen onschuldige doden op de stranden van Tunesië, moesten die nog kunnen spreken.

    De enige taal die IsWOLVEN   verstaan, is de taal van geweld. Daarom moeten Mosketen niet ‘gesloten’ worden, maar tot in de grond afgebroken, in de lucht geblazen, met of zonder inhoud. Wat overblijft, zal de boodschap wel begrepen hebben: we moeten jullie niet. Ga dus weg of we springen uit ons vel. Tegen het einde van deze maand van Madammen Rammen, zijn jullie ribbedebie. We tellen tot tien, en wie dan niet gedoken is, is er aan.

    We zullen U zelfs de weg tonen. Aan elke boom aan de kant van de terugweg, zullen jullie het lege omhulsel zien bengelen van de politici die jullie ooit hebben binnengehaald. Gewoon het geurspoor volgen tot waar de bootjes waarmee velen van jullie gekomen zijn, liggen te verrotten. Optuigen en wegwezen is de boodschap.

    Aan de verre horizon wacht een heerlijk Moslimland waar jullie elkaar, zo lang de voorraad strekt; met veel plezier wederzijds de kop mogen af slaan.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Sluit alle moskeeën in Nederland

    Alle broeinesten van haat tegen andersdenkenden moeten sluiten. Dit vindt niet alleen in moskeeën plaats, maar in iedere moskee wordt de islam aanbeden en er is geen plek dan een tweederangs positie voor niet-moslims in de islamitische natte droom dat de hele wereld islamitisch is. Die natte droom is net zo realistisch als het voornemen van de Europese Centrale Bank (ECB) om de inflatie op 2% te stellen. De zogenaamde agressie waar socialisten kapitalisten van beschuldigen en denken te bestrijden door meer islam te kweken in Nederland, zal alleen worden vervangen met islamitische agressie. Socialisten vervangen het ene (denkbeeldige) onwenselijke met het realistische andere onwenselijke.

    Een tweedeling binnen de samenleving is ook al zo’n instrument voor de politiek om het volk zand in de ogen te strooien. Door moskeeën toe te staan faciliteert Nederland haat tegen andersdenkenden, daar de islam per definitie een religie is van onderdrukking en dus een concurrent van de overheid, die ons via belastingen terroriseert. Socialisten die dat niet lekker zit, hebben geen ruggengraat en bekeren zich eerder tot de islam dan dat zij logisch gaan nadenken en zich openstellen voor het idee dat socialisten en kapitalisten eigenlijk hetzelfde willen: een lekker leven. De meerderheid van de islamieten beoefent (nog) niet de haat die via de islam d.m.v. het leven van Mohammed aan zijn volgers wordt opgelegd, net zoals velen niet meedoen aan de ramadan.

    De overheid vertelt aan alle brave burgertjes dat zij het monopolie heeft op geweld, maar dat heeft zij alleen op het geweld dat de brave burgers willen plegen, zoals verkeersboetes. De politiek zegt bijvoorbeeld moorden binnen de onderwereld te hekelen, maar zij heeft er belang bij dat de onderwereld elkaar uitmoordt, zodat zij macht heeft over een nog groter deel van de taart. Het zou beter zijn als de islam verboden zou worden in het Westen, zodat de overheid zijn ‘belofte’ waar kan maken dat zij als enige geweld gebruikt, althans is daarmee de burger gediend.

    We kunnen beginnen met het verbod om het gezicht of een deel daarvan te bedekken met kleding, tenzij de buitentemperatuur daarom vraagt of het voor de uitoefening van een erkend beroep noodzakelijk is, een minarettenverbod en een verbod op het oproepen tot gebed.

    De islam zegt namelijk dat er vrijwillig teruggetrokken moet worden uit gebieden waar een te grote weerstand bestaat tegen de islam, dat scheelt een hoop moeilijkheden met betrekking tot recht op verblijf, terwijl we wel de ongewenste elementen uit de samenleving filteren. De weerstand bestaat in alle lagen van de bevolking, maar regeringen geven de islam vrij baan in een onderdanige reflex, hopende dat die toereikend zal zijn om van geweld bespaard te blijven. Ik geloof niet dat er in Nederland iets zal gebeuren, maar dat heeft niets met deze reflex of het aantal moslims in Nederland te maken. Op deze manier hebben westerse leiders wel minder zand om burgers in de ogen te strooien, omdat bijvoorbeeld het programma “Opsporing Verzocht” dan onvoldoende beeldmateriaal zal hebben om een hele uitzending mee te vullen, maar in ieder geval zijn we verlost van de islam nu het instrument van misleiding niet zodanig te controleren is gebleken als de Mark Rutte’s van deze wereld hadden gehoopt.

    Door:
    “Wans Horst”
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    *

    UITLEIDING

    Natuurlijk is de bedoelde ‘Exodus’ veel rapper gezegd dan gedaan. Want tussen droom en daad, staan weer wetten in de weg, en teerhartige praktische bezwaren. Zoiets doet men toch zijn grootste vijand niet aan!

    Ziedaar, het tweede gevaar dat ons bedreigt: ons eigen goed hart. Niemand van ons is bedreven in het vellen van doodvonnissen. Daarom stel ik voor om, net als in Griekenland, een referendum te houden bij de familie en vrienden van de laatste slachtoffers. Heel eenvoudig, omdat die na deze gebeurtenissen geen ‘zullers’ of achteruitregeerders meer in hun omgeving zullen dulden! Zo zouden al die doden niet voor nets gevallen zijn….

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    29-06-2015, 11:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    28-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2701

    *

    Zondag 28 juni

    Zon 5u31-22u00

    H Ireneus van Lyon

    Met Sint-Ireneus kwaad of goed, de lelie steevast bloeien moet

    *

    . Neen, toeval bestaat niet. Er moet dus een andere uitleg bestaan voor de samenvallende naamdag van deze Heilige uit Lyon en de griezeldaad van die onthoofding daar. Zeg me niet, dat de Moslim-dader de Roomse Heiligenkalender zou geraadpleegd hebben om toe te slaan de vrijdag voordien, zijnde de heiligste dag van de week voor elke Moslim. Zijn manier om Het Vrijdaggebed e vieren.

    Of heeft dat iets te zien met de eeuwenoude reputatie van Frankrijk, als ‘Oudste Dochter van de Kerk’?

    *

    .

     

    *

    Strandwandeling. In Tunesië. De vriendelijke buurjongen, universitair,

    Even nadat het knopje was o

    mgedraaid..

    *

    INLEIDING

    Er was dus Tunesië en het vakantiestrand waar tientallen mensen de Wrede van de Islammerij nu niet meer kunnen voortvertellen. De volgende keer het strand van Blankenberge? Of misschien wel Knock-le-Zoet, de ‘plage’ van de jet sert…. De terreur komt als een bende dieven in de nacht, maar heeft niets te zien met de Islam, dat weet toch het kleinste kind. Het is gewoon het werk van sommige ‘geradicaliseeden’ en niemand spreekt uit waarin ze dan wel mogen ‘geradicaliseerd’ zijn. Och, ze zijn zo lief, Meneer. Ze geven o zo veel kleur aan onze samenleving. Vooral de kleur van bloed.

    En zeggen, dat ze in sommige landen niet meer welkom zijn!

    Het Europese vasteland begint inderdaad zo hier en daar stilaan mondig te worden. Zou het kunnen? Grenzen terug dicht? En het valt weer niet op, dat het precies twee landen zijn die de ‘zegeningen’ van een Totalitaire Staat jaren lang aan den lijve hebben ondervonden. Dat ze, net als Moedertje Rusland, daarbij in de eerste plaats vooral willen steunen op het Christendom, is natuurlijk een doorn in het oog van het Wereld Globalistich Socialisme en hun duivelse medeplichtigen, waar de Islammerij de plak zwaait. Tot de dag dat die twee elkaar op leven en dood zullen bekampen, want in wezen duldt de Duivel geen concurrentie.

    Er is dus nog hoop voor ons, die weliswaar onder de knoet van de Slinxe ‘intelligentsia’ dag-na-dag in de andere richting gehersenspoeld worden.

    Als voorbeeld van die doping-indoctrinatie, geef ik alleen de omschijving ‘kansloze jongere’ die tegen elke prijs moet mee omhoog getrokken worden, anders ‘radicaliseert’ die, terwijl, als er in Tunesië een afschuwelijke aanslag gepleegd wordt, de dader een hoogstudent is. Waarmee ineens bewezen is, dat Marxisme en Islamisme twee handen zijn op een buik, beiden even sterk beslagen in de Taqiyya, de in detail in de Koran en de Hadith voorgeschreven verduldige bedot-plicht van iedere Moslimmer, in afwachting van de door geweld afgedwongen machtsovername.

    De kernwoorden van deze bijdrage zijn dus Christendom = Vrede, Islammerij/Marxisme = Wrede. Een wereld van verschil, maar niet zo voor dummies….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Polen en Tsjechië willen alleen maar christenen

    *

    Polen en Tsjechië willen christelijke vluchtelingen en geen moslims, omdat die te ver van onze cultuur verwijderd zijn. Gelijk hebben ze! Daarmee kan men veel conflicten uit de weg gaan, zoals het islamitisch onthoofden in Frankrijk en de islamitische aanslag op toeristen in Tunesië ons actueel laten zien! Bij ons echter kunnen ze hun strot niet vol krijgen van Mohammedanen. Dan hoef je niet verbaasd te zijn dat er op een bepaald moment eentje wordt doorgesneden!

    ron:
    www.pi-news.net
    Auteur: “kewill”

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    *

    UITLEIDING

    Een goed teken dat de Nazi’s, het Nationaal Socialisme en dus ook het Internationaal Socialisme op de terugweg zouden zijn. Kan best, maar er is toch iets eigenaardigs aan de gang met zorgenkindje Athene, waar ‘extreem’ al maandenlang Bruxellabad in de tang houdt. Opgepast dus; want wie aldoor Slinx blijft aanhouden, komt automatisch terug uit bij…. de Swastika van willen maar niet kunnen.

    Ezels vallen geen twee keer over dezelfde staan, mensen wel.

    Als Bruxellabad het onderspit delft, zou dat wel eens de schuld kunnen zijn van de Poet. Zodat de Navo Pireus kan aanvallen. Het Amerikaans zwaar oorlogstuig is trouwens al lang ter plaatse aan de grens met Rusland. Het minste dat de Rus daar nog adem haalt, zal als een provocatie uitgelegd worden, met recht om die Joekreen meteen van Ivan af te pakken.

    En gelijktijdig beginnen in alle kaftans overal ter wereld de slagersmessen en de Korans te triillen van blijde verwachting…. De dikke buiken van de Moslima’s komen bloot, en blijken geen foetussen, maar bommen te bevatten. De ‘Zuivering’ waarvan de Koran gewaagt; komt op gang en over Europa daalt een hemelhoog IJzeren Gordijn van bloed. De ‘Verrijking’ breekt door, tot we allemaal even als pieren zijn….

    Gewezen Ingrid Bergman als Jeanne D’Arc? Nee tocch! Dat is een rol op het lijf van Christine Lagarede geschreven! Zij moet de volksvrouw zijn, die met half ontblote (kunst)boezem de Euro Stars met Franse Strepen draagt doorheen het strijdgewoel. Dapper onderweg om allemaal broeders ondereen te worden….

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    28-06-2015, 14:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    27-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2700

    *

    Zaterdag 27 juni

    Zon 5u31-22u00

    Zevenslapersdag

    H Cyriel van Alexandrië

    *

    .

    *

    War vooruitziende politici hadden moeten weten

    Maar ze verkozen er de Arabische Lente in te zien,

    In plaats van anarchie, op de voet gevolgd door Marxisme en Islammerij.

    *

    INLEIDING

    In Tunesië weet men het nu waarschijnlijk voor eens en voor altijd (denk ik): ‘wie het gevaar bemint, zal er in vergaan’. Op 18 December2010 begon daar volgens het zeggen van onze Westerse Verkochte Media, de Arabische Lente. In al die landen daar aan de Noordkust van Donker Afrika, was ‘de ‘democratie’ eindelijk geboren, iets dat wij uiteraard voluit dienden te steunen. Vooral met het sturen van veel ‘ontwikkelingshulp, vooral veel geld, dat, zoals blijkt, in hoofdzaak zou dienen om wapens te kopen waarmee men daar – Allah Akbar - elkaar kon uitmoorden. Het draaide dus uit op een actie ‘achterste verbranden’, waardoor onze vakantiegangers nu daar op de blaren moeten zitten. Daar zon en zee gaan zoeken, is lijk ‘naar de Miekes gaan’: het oogt de hemel op aarde, maar de Dood is nooit ver uit de buurt. Maar net als voor het oplopen van een of ander sluipende ziekte, blijft de Verzorgingsstaat voor de zieltjes zorgen. Onder het moto: iedereen kan al eens tegenslag hebben.

    We moeten er dus gewoon blijven in geloven. Al weten we, dat in plaats van ‘democratie’, er anarchie kwam, en waar anarchie heerst, is Marxisme en Islammerij nooit ver af. Dat zegt nu eenmaal het collectief geheugen van de mens.

    Ij Canvas kwam de vraag of tussen deze vier afgrijselijke aanslagen (Tunis, Lyon Koeweit en nog ergens eentje) een verband zou bestaan, waarop de vraagstelster al even rap het antwoord voorzei: terrorisme. In heel de reportage viel nergens het woord Islam-terreur. Al was dat het eerste waar iedereen aan gedacht zal hebben….

    Besluit: een enkele aanslag net als een enkele zwaluw, brengt nog de Lente niet. Vooral in Frankrijk moet men over het ‘decapiteren’ niet beginnen moeilijk beginnen doen. Bij de Franse Revolutie (1789) was dat daar immers jaren lang schering en inslag. Fransen deden dat aan aan andere Fransen, net zoals Islammers dat in Koeweit aandoen aan andere Islammers.

    Samengevat kan men stellen, dat de appel nooit ver van de boom valt. En Islammerij is Middeleeuws Bolsjewisme tot in de haarwortels nagebootst.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/tunesie-sluit-80-moskeeen-na-terreuraanslag-op-strand-a2377908/

    *

    Tunesië sluit 80 moskeeën na terreuraanslag op strand

    *

    De regering van Tunesië gaat tachtig moskeeën sluiten waarin mensen worden aangezet tot geweld. Dat heeft premier Habib Essid van dat land bekendgemaakt. Het gaat om gebedshuizen waar de staat geen controle over heeft. De regering hoopt de sluitingen binnen een week te voltooien.

    Het sluiten van de moskeeën is een maatregel die de regering neemt na de terreuraanslag op een hotel in de Tunesische stad Sousse vrijdag. Daarbij kwamen zeker 39 mensen om het leven, onder hen veel toeristen.

    Essid noemde de strijd tegen terrorisme een "nationale plicht" en riep de Tunesiërs op om de overheid te helpen. Sinds de afzetting van dictator Zine El Abidine Ben Ali in januari 2011 hebben radicale groeperingen in Tunesië aan invloed gewonnen.

    Belgische slachtoffers

    Onder de slachtoffers van de aanslag op het strand van hotel Impérial Marhaba zijn toeristen van zes nationaliteiten. Vannacht heeft terreurbeweging Islamitische Staat (IS) de terreuraanslag opgeëist.

    *

    UITLEIDING

    En nu denkt iedereen: de Italiaanse kranten overdrijven, als ze het Sint Pietersplein in Rome tonen, vroeg in de morgen, met waaiende zwarte Islammerij vlaggen. Eerder een beetje ongepaste sensatiezucht, om daar vòòr de Politie er was, foto’s van te nemen. Rome is toch geen Lyon! Als daar nu morgen koppen rollen, of ratelende saldo’s weerklinken, zal iedereen aan Islam-terreur deken.

    Terwijl de Media het op gewone ‘terreur’ zullen houden. Niks te zien met de Ram Madammerij van al die brave vergeveningsgeziinde gelovigen. Straks zal men nog eisen van ook bij ons hun ‘gebedshuizen’ te sluiten. Zodat wij en onze kleinkinderen verstoken zullen blijven van deze ‘verrijking’.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    27-06-2015, 18:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2702

    *

    Vrijdag 26 juni

    Zon 5u31-22u00

    Sint-Jan en Sint-Paul

    *

    .

    *

    Mohbama zal het niet graag horen

    .

    En toch zijn dit negerwoningen….

    *

    INLEIDING

    Na de morgenkoffie zag ik het subiet: vandaag onder een gelukkig gesternte wakker geworden. Neen, het was wel niet de VTM - God beware mij daarvoor - die mijn dag kleurde, maar toch, het was veel beter! ’n Collega-blogger met ’n schitterende tekst. Zelden of nooit heb ik iemand ontmoet die de vinger op deze wonde wist te leggen. Lees gerust even onderstaande tekst door en kom dan terug om hier na te genieten.

    Persoonlijk heeft onze generatie er weinig verdienste aan, maar onze eigen Joods-Christelijk-humanistische beschaving heeft er duizenden jaren over gedan om te komen waar we nu staan. Had zowel ‘Rome’ via de abdijen en de kloosters bij de pakken blijven zitten, dan leefden we heel zeker tot op de dag van vandaag zo ongeveer lijk de negers vandaag doen in Afrika. Zie afbeelding hierboven.

    Alles veralgemenen is natuurlijk het andere uiterste, dus hier nogmaals maar eens een persoonlijke ervaring in de persoon van een oudere collega van mijn lieve echtgenote. Congo 1961. De ‘Dipenda’ is zojuist achter de rug, wie het overleefd heeft is gelukkig en neemt de draad weer op. Zo goed en zo kwaad het kan. Ook de scholen moeten immers roeien met de riemen die ze hebben. Na jaren pionierswerk, komt de hele familie terug naar huis in Vlaanderen, met achterlating van de povere resultaten van twee levens – man en vrouw – van hard labeur. Maar eenmaal afgestudeerd, kan de oudste de lokroep van de brousse niet weerstaan, en gaat terug. Net als haar moeder, in het Middeelbaar Onderwijs. Na verloop van tijd gaat deze haar daar bezoeken, om tot de vaststelling te komen, dat de wegens er verdwenen zijn, de spoorlijnen uitgebroken, de stenen woningen leeggeplunderd, en de meisjes weer naar school komen zo goed als in strooien rokjes. In de school zijn de vloeren en het sanitair zo goed als helemaal verdwenen. Tafels en stoelen zijn er voor de zoveelste maal vernieuwd, maar blijken wel derde of vierde keus te zijn. De Beschaving is er met een paar honderd jaar op achteruit gegaan. Sedert die dag schraapt de familie, vrienden en kennissen elke eurocent bij elkaar om in Congo de nood zoveel mogelijk te leningen. Al weten ze, dat het dweilen is met de kraan open….

    Voilà. Nu is U in de juiste stemming om voortaan de Verkochte Media nog een beetje minder te geloven.

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://nageltjes.be/wp/

    *

    Het is allemaal onze schuld !?

    Geplaatst op 25/06/2015 door a. griffon

    *

    Yep, het is onze schuld. Wij hebben ze overboord gegooid of de boot doen zinken. Het is onze fout dat gans Afrika en het Midden Oosten een puinhoop is en alle mensen er miserie hebben, er zoveel sterven, er geen proper water is, ze met ontwikkelingsgeld wapens kopen en moorden, ze ginds vrouwen verkrachten, ze een achterlijke godsdienst aanhangen, alle scholen en klinieken bouwvallig en smerig zijn, wij er niet genoeg latrines en waterputten hebben gegraven. Onze schuld dat er aids en ebola heersen en nog dozijnen andere zieken, er vrouwen worden dichtgenaaid en verminkt, er overbevolking heerst er geen democratie is, de overheid corrupt is. Onze schuld dat iedereen er niet naar school kan, en diegene die dat wel kon, als een lafaard iedereen in de steek liet, vluchtte in plaats van zijn volk vooruit te helpen,…. en ik kan nog wel even doorgaan.

    Iedereen die hen hierheen lokt, diegenen die leven van migratie, die huisjes melken, diegenen die valse hoop geven, die hen vertellen dat het allemaal onze fout is, diegenen die nochtans al decennia rijkelijk leefden van de ontwikkelingshulp te midden de miserie, en er rondreden als eenoog tussen de blinden, zelf niet verstoken van de nodige luxe en een 4 x 4. Hen treft geen schuld.

    Ja Chris Klomp, u gebruikt de dood van dit kleine meisje om jouw doctrine te dienen en te verspreiden. Er bestaat daar het woord lijkenpikkerij voor.

    Erg , dat wel. Helaas, er sterven alle dagen meisjes, (en jongens), ook hier. Daar zou je ook zo’n verhaal rond kunnen breien. En dat zou al even misselijkmakend zijn. Stop je belerende vingertje dus maar in het gat waar de zon niet schijnt, verkoop alles, en ga ginds als mecenas wonen, ga het maar eens proberen ze te veranderen, en vertel hen dat er hier alleen maar racisten en fascisten wonen en zorg ervoor dat ze de boot niet nemen.. Wanneer liefdadigheid een plicht wordt Chris Klomp, dan is heet dat diefstal. En we zijn al genoeg bestolen. Hou de zielige verhalen bij: we moeten geen asielzoekers en andere migranten meer.

    Chris Klomp ( een Nederlandse ‘journalist’. Nu ja, al ‘ex- journalist’ zo blijkt

    “Dit is haar (sic) dan. Een van de gelukszoekers. Op de boot gestapt om onze welvaart af te pikken. Om er voor te zorgen dat onze dementerende ouderen niet meer de hulp krijgen die ze nodig hebben. Om onrust te veroorzaken in onze maatschappij. Want dat is wat die vluchtelingen doen. Op zoek naar hun geluk. Ons meetrekken in de ellende.

    Kijk naar haar. Misschien was ze wel van plan een aanslag te plegen. Want zo zijn mensen uit die landen. Moslim en dus terrorist.

    Kijk verdomme naar haar. En besef dat het om mensen gaat. Niet om statistieken. Mensen. Met dromen en angsten. Met de wil om geluk na te streven. Enkele uren eerder zat ze waarschijnlijk bij haar moeder op schoot. Een moeder die ongetwijfeld zou hebben gezegd dat het allemaal goed zou komen. Dat ze zich geen zorgen hoeft te maken. Dat er een betere wereld op haar zou wachten. Dat er ergens mensen zouden wonen die zouden helpen. Omdat de wereld niet helemaal louter en alleen uit oorlog en ellende bestaat. Omdat er landen zijn waar mensen het zo godvergeten goed hebben dat ze een ander ook een klein beetje geluk zouden gunnen.

    Zie haar liggen. In haar roze jurkje. Misschien wel haar lievelingsjurkje. En besef dat die moeder ongelijk had. Een pijnlijk besef. Maar daarom niet minder waar. Ik heb mij godverdomme nog nooit zo vreselijk moeten schamen voor Europa. Voor Nederland. Voor die volstrekte randdebielen die in hun infantiele, kleingeestige en bekrompen gedachten niet eens het fatsoen hebben om hun eigen beperkte xenofobe wereldje even achter zich te laten. Om even respect te tonen voor een groot drama.

    Shame on you.

    PS -> Beste mensen, ik heb nu twee dagen lang op alles en nog wat gereageerd. Ik ben bedreigd, bedankt en uitgescholden. Ik heb tot in het oneindige een poging gedaan mijn intenties duidelijk te maken. Het verhaal heeft een provocatieve stijlvorm. Ik gebruik de walgelijke reacties van een deel van de Nederlanders om te laten zien hoe misplaatst en ongepast deze zijn. Ik ben blij te moeten constateren dat het merendeel dit begrijpt.

    Voor de mensen die menen dat ik misbruik maak van een dood kind. De mensen die mij een moraalridder noemen, moeten zich eens afvragen hoe je iemand noemt die een ander in het openbaar en met naam en toenaam wild en woest ter verantwoording roept.”

    *

    *

    UITLEIDING

    Heb de foto van dat verdrinken kind weggelaten. Want gottekes toch, het had niet eens een naam. En zo zijn er duizenden. Hun naam staat alleen geschreven in de palm van Zijn hand.

    Wie schuldig is aan hun dood? We zijn met velen, omdat wij altijd voort de verkeerde Leiders kiezen. Na 1492 zouden zij met Frraternité, Liberté en nog iets, de wereld van aanschijn doen veranderen. De Pastoors vlogen naar de galeien, om daar nuttiger werk te verrichten. En ze voerden de guillotine in, de geautomatiseerde koppensnijderij toen ook al overgenomen van de Islammerij wegens de efficiëntie van deze manier van doden..

    Aan deze ‘bijgestuurde beschaving’ danken wij trouwens de uitdrukking ‘er zullen koppen rollen’, als er ergens sprake is van een zuivering in een of ander bedrijf. En nu er weer koppen rollen over heel de wereld, is het weer niet goed. Akkoord, nu sterven de bomen staande, pardon, de mensen, maar toen bij de Franse Revolutie stierven ze liggend. Na de slag van de valbijl rolde het hoofd vanzelf in een daartoe voorziene aardappelmand, inhoud 50 Kgr of 10 hoofden, terwijl het ontzielde lichaam de andere kant afrolde, gepast altijd perfect passend in de naast staande kartonnen lijkkist. Die diende enkel voor het transport, want de inhoud werd gewoon via het openklappend voetstuk uitgekieperd in de daartoe bestemde kuil. JaJa, het waren drukke dagen en er vel geen tijd te verliezen.

    *

    De dag dat men aan de weke onderbuik van Europa hetzelfde zal doen als tussen de USA en Mexico, namelijk streng beveiligde muren oprichten, zal de vluchtelingenstroom krimpen. De heruitgave van de Atlantikwal….

    Jongens en meisjes, wil dat misschien zeggen, dat Hitler toen al spijkers met koppen sloeg? ‘Achtung. Minen’: zo’n bordjes moeten toch nog ergens te vinden zijn?

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    27-06-2015, 15:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    26-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2699

    *

    Donderdag 25 juni

    Zon 5u30-22u00

    H Adelbert van Egmond

    De koekoek moet na Sint-Jan zwijgen,
    anders is er niet veel goeds meer te krijgen

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Als ik ooit ‘ns 5 minuten tijd heb, serveer ik hier ‘Het Konijn en de Strop’, het stichtend verhaal van een jolig konijn, dat met zijn kop en zijn lange oren, in een stropers strop geraakt. Het verhaal zal gaan over lege strop – strop rond de nek – eerst slappe strop – dan hoe meer geweld om los te komen, des te meer …gestroopt.

     

    Inch’Allah! In de titel bovenaan staat ‘Vierde Rijk’, maar eigenlijk bedoelde ik het ‘Eeuwigdurend Rijk’. Want bij De Nieuwe Wereld Orde heeft men niet de minste last van valse bescheidenheid.

    Elk nadeel heb se voordeel, wisten we al van uit de voetbalwereld. Met z’n allen modderen we wat aan rond de Grieken, net als verstoppertje spelen, en terwijl we die richting uit kijken, sluit het net zich over onze hoofden. De Superstaat, van de Noordpool tot de Bosphorus, de grootste ooit, wordt verder gevormd en uitgewerkt volgens de revelaties van de Franse Revolutie en de bloederigheid van de Arabische Lente. Tot we allemaal opstaan en slapen gaan met het Allah Akbar op onze lippen! Zeg dat na, of ge wordt opgesloten en onverdoofd ondergedompeld in een metalen kooi, samen met anderen, in het dichtstbijziende Provinciaal Zwembad, tot de dood er op volgt. Onderwater verfilmingsrechten exclusieve eigendom van de plaatselijke Immam voor gebruik als didactisch materiaal.

    Het verzet organiseren? Overal op de grond stampen om Pegida’s te doen opschieten? Veel tijd is er niet meer. Zelfs niet om minstens nog te proberen het roer om te gooien. Het is zelfs al te laat om een Tiende Kruistocht binnen de muren van de eigen stad te organiseren, want de vijand is overal binnen de poorten. Maar dat lossen onze Verlichte Grote Verstanden wel op, als het zover is. Met weer eens een paar honderd van die onnavolgbare compromissen. Voorbeeld: niet alle kerken worden vaan direct zo maar moskeeën.. Bepaalde erfgoedbouwsels blijven voor het nageslacht bewaard in hun oorspronkelijke toestand. Als archeologisch curiosum.

    Ook zal het niet toegestaan zijn, toch niet in de eerste jaren, om het groot publiek zonder entree toe te laten bij religieuze terechtstellingen. De samenleving, die teveel gefocust is op de vele Festivals, moet eerst ietwat gewennen aan de Oosterse cultuur.

    Omdat het voor onze Arabische ‘verrijers’ ook ondoenlijk is om de orde te handhaven als iedereen een andere taal spreekt, zal om te beginnen een eenheidstaal worden opgelegd, eerst het Amerikaans, omdat dit nu al vertrouwd in de oren klinkt en perfect opvolgbaar is aan de overkant der Grote Plas. Eenmaal deze gewoonte ingeburgerd, wordt het dan Arabisch, de taal der Meesters.

    Ja Ja! Op de ‘verrijking’ staan geen remmen!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/economie/-eurolanden-moeten-meer-soevereiniteit-inleveren-a2372198/

    *

    Eurolanden moeten meer soevereiniteit inleveren"

    Vier van de vijf 'presidenten': eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem, Parlementsvoorzitter Martin Schulz, Europees president Donald Tusk en Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker. ©AP

    Het is onvermijdelijk dat de eurolanden meer soevereiniteit opgeven om de stabiliteit van de eurozone te garanderen. De eurocrisis leert dat vrijwillige afspraken en Europese regels niet voldoende zijn om nieuwe drama's als in Griekenland te voorkomen. Dat schrijven de 'vijf presidenten' van Europa - voorzitter Juncker van de Europese Commissie, EU-president Tusk, ECB-baas Draghi, Eurogroepvoorzitter Dijsselbloem, Europees Parlementsvoorzitter Schulz - in een gezamenlijk rapport.

    Verdergaande integratie van de eurolanden wordt als het aan de 'presidenten' ligt uitgesmeerd over de nodige jaren. Voor de korte termijn (tot medio 2017) stellen ze bescheiden stappen voor als de oprichting van een Europese Budgettaire Raad die gevraagd en ongevraagd adviezen uitbrengt over het nationale begrotingsbeleid.

    Daarnaast moet er striktere afspraken komen die de concurrentiekracht van de nationale economieën (loonontwikkelingen koppelen aan productiviteitsstijging) versterken.

    Het rapport over de 'voltooiing' van de economische en monetaire unie, volgt op eerdere blauwdrukken van de vorige Commissievoorzitter Barroso en van voormalig EU-president Herman Van Rompuy. Die gingen aanzienlijk verder met hun aanbevelingen. Het rapport van de vijf presidenten heeft alle kenmerken van een moeizaam compromis en is eveneens interessant om wat er niet in staat.

    De vijf presidenten benadrukken dat de eurozone meer moet doen dan 'overleven'. Het moet lonend zijn voor burgers, bedrijven en lidstaten de euro te hebben, waarvoor ze immers hun monetaire beleid hebben afgestaan aan de ECB. "We zijn vastbesloten de monetaire unie te versterken", zegt Dijsselbloem.

    Tekortkomingen

    Het rapport analyseert de tekortkomingen van de eurozone (wel een gedeelde munt maar weinig middelen om eurolanden in het gareel te houden), alsook het crisisherstel dat afgelopen jaren plaatsvond. "Het is nu de hoogste tijd de funderingen te versterken", aldus de presidenten. Anders verscheuren de grote verschillen tussen de landen uiteindelijk het europroject.

    De maatregelen voor de korte termijn passen binnen de bestaande verdragen. De nieuwe Budgetraad adviseert maar kan niet afdwingen. Verder wordt aanbevolen de bestaande procedure aan te scherpen die vastgoed- en financiële bubbels te voorkomen.

    Pas in de tweede fase (na 2017) moeten er bindende Europese economische normen komen, bijvoorbeeld voor een goed functionerende arbeidsmarkt. En pas als alle landen hun economieën op orde hebben, kan er volgens de 'presidenten' sprake zijn van een Europees bufferfonds dat landen in zware recessie te hulp schiet.

    Zo een speciaal eurozonebudget alsook contractuele beleidsafspraken tussen Brussel en de eurolanden, stuitten eerder op groot verzet, bijvoorbeeld in Nederland. Premier Rutte dreigde tijdens een lunch met Van Rompuy dat Nederland dan uit de euro zou stappen.

    Het rapport van de presidenten wordt naar verwachting donderdagavond door de Europese regeringsleiders kort besproken. Daarna zal vermoedelijk om een nadere uitwerking worden gevraagd.

    *

    *

    UITLEIDING

    In de Antieke Wereld duurden ‘Rijken’ meestal enkele honderden, zo niet duizenden jaren. Is een Wet van Meden en Perzen. ‘Onze’ Keizer Karel, aan wiens Rijk na de Ontdekking van Amerika geen einde kwam, deed het ook ,nog betrekkelijk goed, maar na hem bakten Bonaparte, Stalin en Hitler het heel wat slapper. Ze slachtten wel degelijk een voldoende aantal mensen af, maar de hen bemeten tijd was (gelukkig) veel te kort. China daarentegen is zonder veel kleerscheuren ondertuit de verstillende deken van het Marxisme geraakt, en nu staat de Islammrij te dringen om de wereld in te palmen, tegen   maar vooral mèt te zin van de Slinxe Globalisten die elkaar tot aan de eindstrijd aanvullen. Bij die eindstrijd zal de ene gewoon de andere vernietigen.

    De les die de huidige potentaten uit het verleden hebben opgestoken, is dat ze vooral omslachtig moeten te werk gaan. Vooral niet brutaliseren. De mensen er in luizen, zonder dat ze eer erg in hebben. ‘Schengen’ zou vrijheid zonder beperking en zonder overheidsingrijpen geven aan het ‘bewegen’ van personen, goederen diensten en kapitalen over heel Europa. Nadelen? Ach ja, wie let daar nu op? Elk land behield zijn soevereiniteit, z’n eigen sociaal stelsel, z’n eigen belastingssysteem, zijn eigen besturingssysteem. Volkeren? Tja, dat vooral was een sentiment dat§ vooruit en vooral diende te worden gesloopt! Volkeren willen altijd hun vrijheid, en vrijheid is een woord dat Europa zo vlug mogelijk afgeschaft wil zien.

    En zie: dank zij het onhebbelijk gedrag der Grieken – misschien zelfs wel uitgelokt – kan de EU nu wrong na wrong de duimschroeven aandraaien. Eerst de teugels van alle Begrotingen strak houden, misbruiken niet beteugelen (sociaal toerisme), criminaliteit tolereren door o.a. Justitie te laten ontsporen: allemaal zaken die op zeker ogenblik de burger zullen doen roepen om ‘goed bestuur’.

    Voorbeeld: het georkestreerd laten leeglopen van Afrika, de greep naar de macht van de Islammerij: de gewenste beroering is er, nu zal Europa de Reddende Engel beginnen spelen. Om onderwijl aan de andere kant natuurlijk hun greep op de samenleving te versterken.

    Concreet bedoel ik het volgende: Italië stikt onder de ‘bootvluchtelingen’ op doorreis naar elders. Maandenlang werden ze zo goed en zo kwaad als het kon, opgevangen voor Bed, Brood en Bad. Maar de vloet waarop we leven wordt steeds heter. Al die gelukzoekers overspoelen de dorpen, de steden, de landerijen. Van uit de heuvels zijn het net sprinkhanen. Want die mensen willen ook leven, en geld hebben ze niet. Dus toont de Militaire Overheid zijn tanden: minuut na minuut, zelfs ’s nachts, hangt de lucht tussen de heuvels vol van zoekende helikopters. Wie, wat waarom? Geen mens die het weet. Maar iedereen raadt het.

    De gewone stroom ‘rijke’ toeristen is zo goed als weggevallen. De zomer blijft alles leeg. De mensen hier verliezen hun broodwinning en dus kijkt iedereen er naar uit, dat de Staat maatregelen zou nemen. Het is dàt, of zelf op de vlucht gaan.

    Voilà. Is bewezen wat bewezen moest worden. De samenleving zal een gat in de lucht springen, voor elke goede maatregel, al weet men op voorhand, dat deze de persoonlijke vrijheid zal inperken. Misschien is er straks wel een ‘Ausweis’ nodig, om te kunnen gaan winkelen in het dorp… De genaamde X, Y, Z, kan op (datum) van (uur- tot (uur) op straat komen mits hij/zij een afgepunt boodschappenlijstje kan voorleggen. De namaker wordt met dwangarbeid gestraft.

    De grootvaders op de terrasjes beamen deze voortuitzichten, die ze nog herkennen uit de tijd van Mussolini, toen het ook met deze oorlog dreigde verkeerd af te lopen.

    PS Toen ook stak ieder dak te velde, ieder schuurke, groot of klein, , meestal vol met verstekelingen die daar schuilden voor de nacht, en overdag als wolven ongezien rondzwierven onder het loof der eeuwig groene olijfbomen.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    26-06-2015, 10:22 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    24-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2698

    *

    Woensdag 24 juni

    Zon 5u30-22u00

    Geboortedag Sint-Jan-de-Doper,
    patroon van de borstelmakers en de messenslijpers

    Als Johannes is geboren, is het lengen der dagen verloren

    *

    .

    *

    Ceci nest pas une pipe,

    Maar ne melkkoe.

    *

    INLEIDING

    De Grote Spring Voorwaarts bij ons in Vlaanderen is de Kracht van de Verandering. Deze ‘Change’ is wel een beetje veel afgekeken van de Zwarte Ongeluks Kat in Amerika, maar ze leeft wel tot het zelfde wezen. Trappelen ter plaatse.

    Maar ja, Staatsmanskunst verwacht een hele inspanning, vooral in Coburgia, waar eerst de klip van de francofonie moet omzeild worden. Dat vraagt veel tijd en veel boterhammen, maar nu zijn we zo ver. Zonder te roeren aan de transfers komt men nu volop grappelen in de een portemonnee van de Vlamingen. ‘Eigen volk eerst’, niet in de prijsdeling, maar wel in het bestelen.

    Maar bij de schoelies van de TV de transfers ter sprake brengen, is erger dan vloeken in de kerk. Is niet goed voor de stabiliteit van het land, en dus ook niet voor hun vetbetaald postje. Waar anders gaan die, zonder talent, nog aan den bak geraken?

    Het eten uit onze mond bespaard worden, om leegstromend Afrika waar de bananen aan de bomen groeien, op te vangen, is ook een ‘verandering’.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/11092

    **

    Eén jaar later

    In ‘De Zevende Dag’ kruisten de partijvoorzitters – voor het eerst sinds verkiezingen van vorig jaar – de degens.

    Bij deze gelegenheid sloot Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken zich aan bij de analyse van enkele topeconomen, die luidt dat er maar weinig verschil merkbaar is met de vorige regering.

    Verandering

    Daar waar wel enige verandering merkbaar is, is ze bovendien geen synoniem gebleken van verbetering, vermits ze er in de praktijk op neerkomt dat de Vlaming aan het einde van de maand minder in zijn portefeuille overhoudt. Dat de aangekondigde grote verandering uitblijft, hoeft volgens Van Grieken overigens niet te verbazen: “Het was immers de N-VA zélf die steeds heeft gesteld dat van een echt sociaal-economisch herstel geen sprake kan zijn zonder dat Vlaanderen de nodige hefbomen in handen krijgt.” Een analyse die het Vlaams Belang al langer maakt en waarvan de juistheid vandaag – door deze regering mét N-VA – treffend wordt aangetoond.

     

    Transfer-shift

     

    Verderop in het debat verklaarde Van Grieken zich akkoord met de idee van een taks-shift. De belastingen op inkomsten uit arbeid zijn in dit land immers veel te hoog en een taks-shift die leidt tot een vermindering van deze lasten kan dan ook rekenen op de steun van het Vlaams Belang. Hij voegde er echter meteen aan toe dat er méér nodig is dan de aangekondigde en vrijblijvende ideetjes over een taks-shift: indien we werk willen maken van een fundamentele verlaging van de lasten op arbeid, heeft Vlaanderen “in de eerste plaats nood aan een transfer-shift”, aldus Van Grieken. Met het geld dat nu jaarlijks naar Wallonië vloeit, zouden de lasten op arbeid in Vlaanderen immers met 25 procent kunnen verlaagd worden.

     

    Grexit

     

    Nog in dat verband wees hij op het feit dat de kranten vandaag bol staan van berichten over de Griekse schuldencrisis die de gemiddelde Vlaming ondertussen al meer dan zeshonderd euro heeft gekost. Sommigen lijken te vergeten dat diezelfde Vlaming élk jaar opnieuw – en dat al vele jaren lang – meer dan het dubbele van dat bedrag aan Wallonië betaalt, stelde Van Grieken nog.

     

    Wat de ‘Griekse kwestie’ zelf betreft, stelde de Vlaams Belang-voorzitter tenslotte dat onze partij als enige klare wijn schenkt en er in alle duidelijkheid voor pleit niet langer geld te pompen in een bodemloos vat. Wanneer de dames en heren politici hun eigen centen willen investeren in een failliet bedrijf, is dat hun volste recht. Dat recht hebben ze niet wanneer het gaat over het geld van de belastingbetaler.

    De volledige uitzending van ‘De Zevende Dag’ kan u hier bekijken.

    *

    *

    UITLEIDING

    De Grieken kregen in de laatste 30 jaar van Europa al bijna 300 miljard. De Francofonen kregen datzelfde reusachtige bedrag in dezelfde tijd vanwege het kleine Vlaanderen, a rato van 15 à 18 miljard per jaar. Maar net als in Griekenland is hun Staatsschild blijven stijgen. Griekenland staat nu voor de keuze: doen wat de gevers eisen, en voor de Vlamingen is het net andersom: hun bijna 200-jarige slavernij wordt gewoon bestendigd in wat men noemt ‘de communautaire vrede’..

    Daar bovenop nog de Islammerij de mond open houden, om straks ook daar onderdanigheid aan te zweren: aan deze nachtmerrie komt slechts een einde, als na de volgenden verkiezingen, er geen blaadjes meer aan de bomen kunnen groeien, omdat deze al vol hangen met boontjes die om hun loontjes kwamen.

    Akkood, deze gedachte past meer in een Islam-brein, want on-christelijk, maar ze lucht op.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

     






    24-06-2015, 18:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2696

    *

    .

    *

    De wind in de rug, en….

    .

    de Wrede zij met U!

    *

    INLEIDING

    Nu de Griekse toespijs al weken lang is breed uitgesmeerd op onze boterham, is het tijd om even na te denken over de gang van zaken in de overige werelddelen. Met ons gaat het helemaal niet goed. Integendeel, met ons gaat het slecht. Maar naarmate het met ons minder goed gat, gaat het beter met de Islammerij.

    Te dien einde hebben onze politici zijn aangepast en hebben ze zich als raszuivere Coburger stadslieden aangepast. Op hun eigen ludieke manier hebben ze vrij en Franck hun Judas-rol ter hand genomen. Ziehier een ongelofelijk staaltje, verschenen vandaag in ’t Pallieterke.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

     

    *

    Kruipdieren

    De media en de politici gaan met een walgelijke kruiperigheid plat op hun buik voor de islam. Open Vld stuurde bijvoorbeeld een sms’je rond dat op het eerste zicht een beetje op een kerstkaart leek. Maar de boodschap was allesbehalve christelijk: “We wensen u een vreugdevolle en inspirerende ramadan.”

    Dat zijn dan dezelfde antireligieuze fanatici die overal kruisbeelden lieten weghalen… Maar er waren er die nog dieper door het slijk kropen om toch maar bij de moslims in de gunst te komen. Bijvoorbeeld de staatssecretaris die in een sms schreef: “Voor mijn moslimvrienden:

    ik wens jullie veel doorzettingsvermogen en elke avond een fijne iftar. Laat het een tijd van bezinning zijn.”

    Let op hoe subtiel die vleierij is, met de islamitische term “iftar”, waarmee de staatssecretaris fijntjes aangeeft dat hij de islamitische gewoonten over het breken van de vasten kent. Deze volleerde dhimmi is geen socialist, christendemocraat, liberaal noch een groene. Het is Theo Francken van N-VA.

    *

    *

    UITLEIDING

    Het hekken naar de wind hangen…. Dat is de meest geliefde wijze van regeren dor alle achteruitregeerders ter wereld. Zo zijn ze overtuigd vaste grond onder de voeten te heben, wat ze dan ook zintuigelijk kunnen waarnemen. Achter hen maar in de richting waarin ze kijken, zijn het gebaande paden, en over wat er intussen achter hun rug gebeurt hebben ze het raden naar. Het is een spelletje ‘Que sera sera’, lijk in het liedje.

    Ze zijn blind voor wat nog komen moet, want de toekomst die blijft geheim, ze ligt achter hun rug, en daar zien we niets, want geen gen.

    Hun voorman, Bart-de-vèrziende wist het zelfs heel zeker: de Vlaamse Beweging mocht opgedoekt worden, het doel was immers bereikt. Een perfect terugblik. Zonder één millimeter aandacht voor de toekomst.

    En als er al een toekomst zou bestaan, dan is dat iets voor later. Of hoogstens voor na de volgende verkiezingen waar er eerst weer een hooggebergte van verkiezingsbeloften kan tegenaan gegooid worden.. Dus mogen ze ondertussen volop op hun tenen gaan staan, zonder daarbij na te denken, dat deze lichaamshouding het onmogelijk maakt om zich rustig om te draaien en te kijken naar de toekomst.

    De volgende verkiezing zal dus voor de BDWërs geen rustige Ram Madammerij meer zijn, maar een nooit geziene Ram Meling die hen zal wegvagen.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    24-06-2015, 15:59 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2697

    ***

    Dinsdag 23 juni 2015

    Rozenmaand

    Zon 5u29-22u00

    H Lietbert van Brakel

    De beste bijen voor Sint-Jan, altijd aan het zwermen gaan

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Ik heb zo het gevoel, als iemand ‘van Hogerhand’ mij de Islammerij wil uitleggen, en vooral dat systeem wil vergelijken of tegenstellen aan de Leer van de Zachtmoedige. Net een Notaris die mij uitlegt, at ik de fiere eigenaar zou geworden zijn van een stuk bouwgrond van 10 op 25. Omdat wij alle twee weten, dat die vermeende eigendomstitel, een ingedikte versie van de waarheid is.

    Ik word namelijk maar eigenaar tot op een bepaalde diepte, en al helemaal niet van de ruimte er boven. Boven mijn grond mag iedereen zo maar voorbij komen. Mits toelating van de Overheid; dat zou er nog maar aan mankeren. Warm water uit mijn ondergrond, mag ik alleen, mits de Overheid zulks toelaat. En er ook iets aan verdient. M.a.w. ik ben mits het betalen van een jaarlijkse vergoeding aan de Overheid, tijdelijk eigenaar van de bovengrond, en moet die dan ook ‘als een goed huisvader’ onderhouden. Vrij van distels en ander onkruid, anders wordt ik beboet.

    Ik wil maar zeggen, alles is relatief, zelfs de grond waarop ik sta. En al die privé eigendommen samen, zijn eigendom van een ‘Natie’ en die Natie wordt al vele jaren geregeerd door achteruitregeerders. Die gescheiden van Kerk en Staat, de problemen oplossen als die zich voordoen en er voor de rest feestelijk op los leven. Het leven op aarde is een warboel, maar de Eeuwigheid? Daar weten ze alles van! Want de staat in de Koran en wordt door De Nieuwe Wereld Orde in de praktijk gebracht.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    https://ejbron.wordpress.com/2015/06/20/christendom-versus-islam/#more-91377

    *

    Christendom versus islam

    Het fundamentele verschil zit enerzijds in de theologie. Het Oude Testament is een verzameling mythes, die zelfs blindelings aangenomen weinig concrete voorschriften voor de gelovigen bevat, en het Nieuwe Testament, dat voor het christendom het relevantere deel is, dat gaat over een pacifistische heelmeester, die zelf gestorven is, maar niemand heeft vermoord en geen bevelen om te doden uitsprak.

    Daarentegen is de islam gebaseerd op de koran, die in principe een haatschrift tegen de ongelovigen is en bevelen tot doden bevat. En op de biografie van Mohammed, een pedofiele veldheer en veroveraar. De Bijbel bezit ook zo haar problematische passages, het christendom is echter een op Jezus Christus, de pacifist, gebaseerde religie. Christus heeft de buitenstaander geaccepteerd en predikte je vijanden lief te hebben.

    Slechte mensen bestaan altijd en overal. Het geloof heeft de christenen niet weerhouden van het plegen van gruwelen. Maar deze gruwelen kwamen niet overeen met de leer van en over Jezus. In de islam daarentegen zijn mensen zoals die van de “Islamitische Staat” absoluut in overeenstemming met hun religie. Absoluut alles wat ze doen, kan zonder enige dubbelzinnigheid afgeleid worden uit de koran en de Hadith.

    En als dit geen fundamenteel verschil is, dan weet ik het ook niet meer.

    De kerk heeft de geestelijke en technische ontwikkeling van het Avondland waarschijnlijk beslissend vertraagd, maar ze heeft haar niet tegengehouden. De Reformatie, de Verlichting en heel veel filosofen hebben de religie hervormd en uiteindelijk van haar macht ontdaan met de scheiding van kerk en staat. Dat heeft de kerk met hand en tand proberen te verhinderen, maar de atheïsten en humanisten hebben uiteindelijk gewonnen.

    En er is nog een andere reden. In de Bijbel kunnen mensen met God discussiëren en hem er vaak van afbrengen al te wreed te zijn. En God is vaker barmhartig dan wreed. In de islam is het godsbeeld volledig anders. Deze god is absoluut, vergist zich nooit en er mogen nooit vragen gesteld worden, anders kom je in de hel. En hij is waanzinnig snel beledigd en eist van zijn schaapjes om de straffen reeds op aarde uit te voeren, bovenop de zaak in de hel, waarvoor hij zelf zorgt. En Mohammed is ook de laatste profeet, ook dat is absoluut en daarmee basta. Er bestaat geen enkele speelruimte voor hervormingen. Iedere hervorming is verraad aan het ware geloof.

    En er staat een uiterst interessant vers in de koran, dat luidt: “Hoed je ervoor als er iets nieuws wordt ingevoerd. Want alles wat nieuw ingevoerd wordt, is een dwaalweg, en iedere dwaalweg leidt naar de hel.” Zoveel over de vraag waarom er in de islam zo goed als geen technologische vooruitgang bestaat. Ze is verboden.

    Het Jodendom en ook het christendom hebben culturen van de zelftwijfel en van het navragen voortgebracht. Zonder deze basis zou de geschiedenis van de filosofie bij de Romeinen ten einde zijn geweest. En in de islam, inderdaad, eindigt zijn geschiedenis ook met Mohammed

    Bron:
    https://nix00.wordpress.com
    Auteur: “Querdenker”

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.word

    *

    UITLEIDING

    In wezen is de Islammerij even totalitair als het Marxisme en beiden staan even haaks op onze eigen evolutie. Van uit ‘de donkere Middeleeuwen’ zijn we lijk Klein Duimpje de weg teruggegaan via het spoor van de gevallen kruimeltjes van voorgaande klassieke beschavingen.. Via de weelde is ons leven op aarde zelfs een echte hemel geworden, zodat we het later beloofde geluk nu al mogen genieten.

    Daarom staat de Islammerij in Europa als een tang op een varken op onze samenleving. De Islammerij wil onze hemel op aarde weer inpalmen en ons heropvoeden tot slaven van hun achterlijke cultuur die als twee druppels water gelijken op het Marxisme. Het Europees volkslied wil dat alle mensen broeders ZULLEN worden. Het christendom verkondigt dat alle mensen al broeders ZIJN;

    Ach ja! Ik schreef het hier reeds zo dikwijls: het zijn de ‘zulers’ (de belovers van morgen scheert men gratis) die de wereld besturen…. Hoe meer ze liegen, hoe meer die geloofd worden!

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

     






    24-06-2015, 15:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    22-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2696

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Persoonlijk zou ik vanaf nu bij de slager elke varkenskop willen gepresenteerd zien in het midden van de belangstelling, met de Gouden Medaille voor Goede Smaak, boven op de Vereremerking voor Moed en Zelfopoffering. Onder het motto: ‘Het werd de ogen gesloten, vooraleer de Islam de onze voor altijd slijt’.

    Gegarandeerd breekt dan de oproer los, die nu brandt in de harten van onze mensen. Want de Islammerij zou bij deze sublieme woordspeling, eens te meer op hun lange tenen met korte lontjes getrapt zijn.

    Op z’n West Vlaams spreken we van een schelle hoofvlakke, of ‘een schelle van de zeuge’, en als een politieke partij daar openlijk voor uitkomt, dan kiest zelfs ’t Pallieterke voor de tegenpartij…..Ja Ja, het is de maand van weereldwijd het Rammen van Madammen, en we zullen dat geweten hebben. Alles wat in de weg staat, wordt wxeg geramd. Net als De Nieuwe Wereldorde, de zogezegde ‘Globalisatie’, is de Islam een wereldomvattende organisatie. En dat die gevaarlijk zou zijn: wie zegt dat? Er zijn toch ook veel goede Moslims!

    Pourvu que ça dure, zei de Fransman, en zijn glas was vol.

    Bestaan er echt mensen, die de Ram Madammerij als een verrijking beschouwen? Daar antwoord ik op: waarom vreemd gaan, als er veel beter in eigen huis bestaat? Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens.

    Tut tut Tut: op die manier verklappen de media hun ware bedoeling: ‘Weg met ons’.

    Is er misschien iemand, die levensmoe, in de vele sloppenwijken van Qatar, Rhyad of Teheran die stickers van het VB wil gaan flyeren? Kijk, mensen, het is wel niet helemaal halal, maar Knorretje redt juli leven….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://aff.skynetblogs.be/

    *

    NIEUWE ANTI-ISLAMCAMPAGNE VAN HET VLAAMS BELANG

    Steden tegen islamisering-sticker 2015.jpgIn ’t Pallieterke wordt deze week gewaarschuwd dat het Vlaams Belang een “partij met een verleden” is. Het ziet er naar uit dat het zo zal blijven.

    Aanleiding voor het artikel is het Knack-interview met Filip Dewinter en Gerolf Annemans vorige week. “Blijkens de tekst stelt Annemans zijn hoop op enige buitenlandse voorbeelden die leren dat in Oostenrijk, Italië, Nederland en Frankrijk soortgelijke partijen ook hun dipje en crisissen hebben gekend ‘maar ze zijn er altijd sterker uitgekomen’. En dus staat het Vlaams Belang dat ook te wachten. Welnu, neen”, schrijft Mark Grammens. “Dat staat niet bij voorbaat vast, al gun ik Annemans graag de hoop waaruit hij kracht put. Maar evenmin als men bij voorbaat weet dat de goede God het gebed van zijn volgeling zal aanhoren, kan men aan de hand van buitenlandse voorbeelden de toekomst van het Vlaams Belang voorspellen.”

    Mark Grammens denkt niet dat het Vlaams Belang de stemmen van de teleurgestelde N-VA-kiezers zal terugwinnen, “althans niet in een politiek beduidende mate”. De feiten lijken Mark Grammens op dit punt gelijk te geven. Bij de laatste opiniepeiling verloor de N-VA vier procent stemmen, waarvan evenwel maar de helft naar het Vlaams Belang ging. Het Vlaams Belang miste de bocht toen het bij de Vlaamse parlementsverkiezingen in 2004 vierentwintig procent van de stemmen behaalde. “Aanpak, stijl en strategie bleven die van de protestpartij (…). Men had toen op z’n minst de bedenking kunnen maken dat het niet langer opging om zich door een al te extreem, te eenzijdig, en vooral te rauw, te harteloos vreemdelingenstandpunt, en door de zware beklemtoning ervan, een imago aan te meten van een onbeschaafde bende”, schrijft Mark Grammens.

    “Het is niet fout gegaan met het Vlaams Belang toen de N-VA opkwam, maar toen er nog geen N-VA was, door overbeklemtoning van het vreemdelingenvraagstuk, clanvorming, openlijke naijver, en zeker: niet de juiste mensen op de juiste plaats en met de juiste doelstellingen. En dus valt hier wel iets uit te leren.” Alhoewel het Vlaams Belang sterk vertegenwoordigd was op het laatste tuinfeest van ’t Pallieterke slaat men bij het Vlaams Belang de goede raad van ’t Pallieterke en Mark Grammens in de wind. Het Vlaams Belang-aanhangsel ‘Steden tegen islamisering’ pakte gisteren uit met een persbericht onder de kopDe ramadan hoort hier niet thuis: Steden Tegen Islamisering pakt uit met een ‘100% haram’-stickeractie met varken als symbool.

    “Van donderdag 18 juni (vandaag, nvdr.) tot en met vrijdag 17 juli vindt de ramadan plaats, de vastenmaand van de moslims. (…) De ramadan is een jaarlijkse periode van nóg meer jihadaanslagen wereldwijd dan gewoonlijk (…). Het is ook algemeen geweten, met name door politiediensten, dat wegens een gebrek aan voedingsstoffen de korte lontjes van heel wat moslimjongeren tijdens de ramadan extra kort zijn. Moslimwijken zijn dan ook extra ontvlambaar. Buurten waar zich moskeeën bevinden zijn, moslim-‘stewards’ of niet, haarden van overlast.”

    ‘Steden tegen islamisering’ herinnert zich “laffe overheidsrichtlijnen om tijdens de ramadan in moslimwijken niet te ‘provoceren’, door bijvoorbeeld in het openbaar iets te eten of te drinken. Om nog te zwijgen van de vele halal-maatregelen die in gevangenissen worden genomen voor de oververtegenwoordigde moslimgedetineerden. Bovendien is er het jaarlijks weerkerend fenomeen van werkgevers en scholen die (moeten) plooien voor de ramadan-grillen van moslims die ondermaats presteren of gewoonweg niet komen opdagen. Ook is er het pleidooi van islamofiele multiculturalisten om van islamitische feestdagen zoals het offerfeest en het suikerfeest een officiële feestdag te maken. Zo heeft de Duitse stad Hamburg reeds beslist om islamitische feestdagen officieel te erkennen.”

    Het gedaas gaat zo nog even door, tot en met het klagen over de “obsessionele aandacht in de media voor islamitische tradities zoals de ramadan” die niet belet dat ‘Steden tegen islamisering’ een persbericht verstuurt over de ramadan en de circa 100.000 ‘100% haram’-stickers met een varken als symbool (foto) en een 100-tal soortgelijke affiches die over heel Vlaanderen verspreid zullen worden. Ook komen er nog acties “naar aanleiding van het offerfeest, het ritueel slachten”. Het bericht is ondertekend door Sam van Rooy als perswoordvoerder van ‘Steden tegen islamisering’, andere keren is hij perswoordvoerder van het Vlaams Belang.

    Het ontradend aspect die GAS-boetes zouden moeten hebben, gaat blijkbaar voorbij het Vlaams Belang-gedachtegoed want de overgrote meerderheid van die stickers dreigen het straatbeeld de volgende dagen te vervuilen.

    *

    *

    UITLEIDING

    In feite is deze hetze van en door vrienden, een aansporing voor Het Vlaams Belang om op deze weg verder te gaan. Liever rauw dan grauw! Precies alsof de Crombé-wind al wordt gevoeld op de redactie van het AFF, de ‘Verzetters’ van beroep.

    En wat ik vooral curieus vind, is dat de overige persmuskieten dat varkentje net nòg grondiger willen wassen. Wat overkomt als ‘laten we dat doodzwijgen, de mensen zouden wel eens kunnen beginnen nadenken’. Want ze weten: iemand die nadenkt, stemt uiteindelijk voor het Vlaams Belang!

    Ben ik dan tegen het Rammen van Madammen? Ik zou bijna zeggen, haast integendeel, ze rammen er maar op. Maar… not in my backyarde! Iedereen ramt in eigen huis zoveel hij wil, maar niet bij de buren!

    Laat de Slinxe Kerk maar eens uitleggen, waarom eerst de Advent en de 40-Daagse Vasten moesten verdwijnen, om dan die woeste wildvreemde gedrocht te promoten? Het is een vraag waarop zelfs Marc Grammens het antwoord (dat hij zeer goed weet) liefst zal schuldig blijven….

    Pssst

    Dat men met azijn geen vliegen vangt?! Nogal wiedes! Want het Vlaams Belang is niet geïnteresseerd in vliegen of ander ongedierte elders afsnoepen, maar in stormvogels. De leuze is dan ook NIET ‘Vliegt de vlieg, storm op zee’, maar ‘Vliegt de Blauwvoet, storm op zee’!

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    22-06-2015, 17:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2695

    *

    Maandag 22 juni

    Zon 5u29-22u00

    HH Thomas More en John Fisher

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Wikileaks lekt, de De Morgen lekt mee, en dus lekt de onderbroek van Lady Clinton.

    Het bevestigt alleen maar dat wat we al lang wisten: dat wijf is niet te betrouwen. Want ze bakt, om er zelf beter van te worden, op kosten van de belastingbetalers in cowboyland, haar patatjes in de aardolie van de Pietrol Sjeiks.

    Denkelijk zijn veel Republikeinen daarmee opgezet. Niet dat ze dat deed, maar dat het uitkomt dat ze dat gedaan heeft, en nog iedere dag doet. Waarmee bewezen is, dat de Arabieren heel dat machtige cowboyland in de hand hebben…..Voortgaande op de Arabische geslepenheid, bekend als woestijnvossen, zal de clan Djeb!, haar waarschijnlijke tegenstrever in de koers naar Het Witte Huis, ook wel van dezelfde aardolie boter op zijn hoofd hebben.

    Echt Hilarisch, die kleindochter van Heinz, de van oorsprong ketchup-draaier van wereldformaat. Heinz Kissinger werd Henri Kissinger, maar de ketchup bleef Heinz heten.

    Nein, mein Lieber, ondergetekende lust geen ketchup!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    WikiLeaks zet paspoortgegevens Clinton online

    De site WikiLeaks heeft paspoortgegevens van onder anderen presidentskandidaat Hillary Clinton op internet gezet. De publicatie is onderdeel van de 60.000 vertrouwelijke diplomatieke boodschappen die vanuit Saudi-Arabië werden verstuurd en gisteren online werden gezet. Dat meldt de website BuzzFeed vandaag.

    Ook de gegevens van verschillende Amerikaanse diplomaten onder wie Victoria Nuland staan online. Mogelijk zijn de vertrouwelijke gegevens aan het Saudische ministerie van Buitenlandse Zaken verstrekt vanwege de velen reizen die Amerikaanse diplomaten maken naar het land. Clinton bezocht het land geregeld in haar rol als minister van Buitenlandse Zaken. Ook had ze ontmoetingen met de Saudische koninklijke familie, van wie ze volgens critici flinke sommen geld zou hebben gekregen voor haar verkiezingscampagne.

    WikiLeaks begon in 2010 met het publiceren van onderschepte berichten van Amerikaanse diplomaten. De man achter deze publicatie van vertrouwelijke informatie is de Australische WikiLeaks-oprichter Julian Assange, die nog altijd op de ambassade van Ecuador in Londen bivakkeert uit vrees te worden gearresteerd. De site kreeg in het verleden veel kritiek omdat tegenstanders vinden dat de geheime documenten de veiligheid van landen, instanties en personen in gevaar kan brengen.

    De komende weken publiceert WikiLeaks nog eens een half miljoen berichten. Het gaat vooral om e-mails van het Saudische ministerie van Buitenlandse Zaken en vertrouwelijke rapporten van de Saudische overheid.

    *

    *

    UITLEIDING

    Heb altijd geweten dat er iets louche zat onder dat masker van zelfvoldaanheid. Misschien is dat zelfs de reden waarom ik nooit van ketchup heb gehouden. Bill Clinton was ook al een opportunist die meer begaan was met de menselijke voortplantingsorganen dan met zijn Regering. Een soort Watergat, als U het mij vraagt, een gat in het beetje cultuur van de Clinton clan..

    Het is natuurlijk ook een beetje mijn opvoeding, maar ik heb altijd geleerd over voorbeeldfuncties die het voetstuk van elke gezagdrager diende te zijn. En onderbroeken horen daar niet bij. Verzorgde taal, verzorgd voorkomen: dat is blijkbaar niet progressief genoeg. Geld, veel geld, doet dan de rest. Waar grijze massa van nature ontbreekt, moet de bankrekening het verschil maken.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    22-06-2015, 09:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    20-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2692

    *

    Zaterdag 20 juni

    Zon 5u29-21u59

    H Silveer

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Het niet bestaande Coburgia heeft natuurlijk de gelegenheid niet laten voorbijgaan, om na 200 jaar de overwinning van de Europese Nazies op de in Waterloo verslagen vijand in het zonnetje van veel vuurwerk te zetten. De Verlichte Grote Verstanden hebben er zelfs de dikkopjes ontdekt, die ondertussen tot de bevruchting van het niet bestaande Verenigd Europa hebben geleid. Waaruit we vooral moeten onthouden, dat het imperialistisch Frankrijk er eigenlijk de verguisde spermadonor van is geweest.

    Als de heersende godsdienst een Heilige Geest nodig heeft gehad om hun religie gestalte te geven, dan hebben de Slinxen toch ook het recht om iets dergelijks uit hun duim te zuigen? Het geheel van de Herdenking komt naar voor als zou Waterloo het Bethlehem zijn, waar de nieuwe religie is geboren. En achterdoenders, vooral de Slinxen, willen ook altijd verbeteringen en/of wijzigingen aanbrengen. In het nieuwe Bethlehem-lez-Bruxellabad dus geen stal met uit hun slaap gewekte herdertjes die lagen bij nachte in het veld, maar van direct alle mogelijke koningen bijeen, een veelvoud van de Bijbelse Drie Koningen, met in Witte Gewaden gehulde rijke Wijzen uit alle windstreken die, net als engelen, door de luchten waren gekomen.

    Hallelulia! Want de rest is Geschiedenis. Net zoals een ijverige gids in het Panoramisch Paviljoen met weergave van het slagveld, Napoleon op zijn wit paard tot zijn historische proporties herleidde. Nee, niets zoals Victor Hugo met zijn ‘morne plaeine’ het gewild had, maar de Grote Keizer aller Fransozen die de slag leidde, gezeten op een stoel achter een tafel waarop vele geheime landkaarten lagen uitgespreid. Zijne Excellentie zat daar op een enorme berg kussens, die regelmatig door de ordonnansen verschoond moesten worden vanwege de Keizerlijke openliggende aambeien rond zijn edel achterwerk. Goethe zou daarover gedicht hebben als over ‘Wahrheit und Dichting’, terwijl Meester Guido Gezelle met een schalkse glimlach het krinkelende winkelende waterding zou voorgedragen hebben, symbool voor de wormen rond de pijnlijke Keizerlijke Achteruitgang.

    JaJa, en die blijde gebeurtenis wordt dagen naeen gevierd! Zodat de aan de gang zijnde Griekse tragedie minder opvalt. Wat mij ertoe brengt, om aan de hand van een goede gids, een andere (vroegere) viering van Waterloo onder de aandacht te brengen. Leest AUB wat nu volgt, en verspreid het zoveel mogelijk. Want het legt uit, wat de Vlamingen nog dagelijks overkomt in het Coburgia, dat in Waterloo zichzelf te pronk zet.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://widopediaeu.webhosting.be/vlamingen-vieren-de-slag-bij-waterloo

    *

    Vlamingen vieren de Slag bij Waterloo

    De band die machtige volkeren tot één groot doel verenigt, zal op het slagveld steviger en inniger worden. Russen, Pruisen, Oostenrijkers, gij strijdt voor één zaak, gij strijdt voor de vrijheid van Europa, voor uw onafhankelijkheid.

    Proclamatie van de Oostenrijkse generaal Schwarzenberg (15 oktober 1813)

    Volgend jaar herdenkt men de 200 ste verjaardag van de slag bij Waterloo.

    Al grasduinend in oude boeken ontdekte ik in de uitgave Schets eener Geschiedenis der Vlaamsche Beweging van de Liberale flamingant Paul Fredericq (1850-1920)) het merkwaardig relaas van een vroegere viering van deze Slag.

    Wij schrijven 22 juni 1890, het jaar van de 75ste verjaardag van de Slag bij Waterloo. Jonge Vlaamsgezinden uit Brussel beslissen de beroemde Slag op eigen wijze, met een optocht in Waterloo, te vieren. 400 Vlamingen, gesteund door enkele Engelsen en Duitsers nemen eraan deel. Franstalige tegenbetogers protesteren onder de kreten van A bas les faux Belges! en Vive la France! Over ‘valse’ Belgen gesproken!

    Aan de voet van de beroemde leeuw worden toespraken gehouden, o.m. door de Brusselse advocaat Maurits Josson (1855-1926) gevolgd door het zingen van de nationale liederen van de overwinnaars van toen : de Vlaamse leeuw, God save te Queen, Die Wacht am Rhein en Wiens Neerlandsch bloed.

    De Brusselse en Franstalige kranten bespreken chagrijnig het voorval als “een uitdaging tegen Frankrijk en als een ondraaglijke flamingante overdrijving.”

    De organisatoren reageren, tot furie van de Fransdolle pers, met een manifest waarin terecht werd aangeklaagd dat Frankrijk sinds de middeleeuwen dit land niet minder dan vijftig keren in acht eeuwen tijd binnenviel en in totaal niet minder dan 125 jaar lang bezette.

    Een socialistische agitator

    Even heftig als kluchtig is ook de reactie van de socialistische volksvertegenwoordiger en agitator Léon Defuisseaux (1841-1906), tijdens een meeting in Verviers. Ik vertaal:

    "Een coalitie van flaminganten, klerikalen en Pruisische corporalen heeft onlangs een belachelijke betoging georganiseerd op het slagveld van Waterloo, een beledigende betoging voor heel Wallonië en Frankrijk, ons oud en onvergetelijk vaderland.

    Voor wie, op het graf van de Franse soldaten, het verlies van de Nederlandse nationaliteit betreurt, antwoorden we vandaag fier de naam van Galliër te dragen en van de trotse afstammelingen   van de Franse Revolutionairen van 1789 te zijn".

    Overwinning of nederlaag?

    Dezelfde Defuisseaux stelt voor een tegenbetoging te organiseren in Jemmapes, om de Franse overwinning van 06 november 1792- en dus de nederlaag van zijn eigen land-   te herdenken.

    Zo gezegd zo gedaan : deze betoging wordt gepland op 6 november 1890. In Frankrijk deden de kranten duchtig mee. En, stel je voor : de gemeenteraad van Parijs nam zelfs de moedige beslissing zich officieel te laten vertegenwoordigen op deze betoging.

    De Belgische premier Auguste Beernaerts (1829-1912) maakte wijselijk een einde aan de klucht door de Jemmapes-betoging simpelweg te verbieden. Terwijl koning Leopold, die de situatie blijkbaar eens te meer en terecht niet vertrouwde, veiligheidshalve toch naar Berlijn reisde om een mogelijke ….aanval van België door Frankrijk met de Duitsers te bespreken.

    Een school genoemd naar de vijand

    Twee jaar later, op 26 juni 1794, is er nog de Slag bij Fleurus waarbij de Franse revolutionaire troepen, onder leiding van maarschalk Jean-Baptiste Jourdan (1762-1833), de Zuidelijke Nederlanden binnenvallen en het Oostenrijkse leger verslaan.

    Weer een ‘overwinning’ volgens de Waalse kameraden. Het leidt dit maal tot niet minder dan de Franse bezetting van de volledige Zuidelijke Nederlanden.

    Reden te meer om dit te vereeuwigen door, n.a.v. van de 200ste verjaardag van de slag in 1994, de grootste middelbare school van de stad Fleurus naar de vijand van 1794 te noemen. Een ‘koninklijk’ atheneum nog wel, het Athénée Royal Jourdan, genoemd naar een hogere officier, komend uit een vijandig, revolutionair land dat zijn koning één jaar voordien heeft terechtgesteld. Surrealistisch inderdaad.

    Ik twijfel er niet aan dat de 200ste verjaardag van de Slag van Waterloo ons volgend jaar opnieuw heel wat Fransdolle parels en liefdesverklaringen aan het ‘verloren’ vaderland gaan opleveren. Wordt vervolgd!

    *

    *

    UITLEIDING

    De in Waterloo bejubelde Verenigde Europese Nazies hebben, net als Bonaparte op het slagveld, last van ver gevorderde aambeien helemaal aan hun onderkant. Bij de Grieken is de ontbinding al langer begonnen, en de vele miljarden Euro-pampers als kussentjes onder hun achterwerk hebben, net als bij Napoleon, niet geholpen… Integendeel, de besmetting is zelfs overgeslagen naar boven. An ‘there is something rotten in the state of Danmrark’… De ‘sociaaaldemocraten’ werden er de wacht aangezegd. In de pan gehakt. Dolf ondergespoten.Omdat het Deense gezond verstand hun mooie land niet willen zien ondergaan op dezelfde Slinxe manier als de Grieken.

    Barstende koppijn dus aan de Europese bovenkant, lekkende ingewanden aan de onderkant, overal rug- en buikpijn wegens de opkomende verzetskrampen van de Identitairen: zou het dan toch waar zijn, dat DIT Europa, in Waterloo in pijn en bloed op de wereld gezet, reeds op zeer jonge leeftijd op apegapen ligt? Anders gezegd, het ENF van de Verenigde Staten der Volkeren, die samen hand-in-hand strijden voor hun eigen identiteit en vrijheid, kan gelukkig op tijd de fakkel overnemen. FN, PVV, VB, Britten, Schotten, Ieren, Basken en Catalanen willen hun eigenheid juist door een Verenigd Europa beschermd zien. Zonder door dat Europa opgeslokt te worden.

    Dan is er nog de greep naar de acht door de Islammers. Als het dan met een herboren Europa zo ver is, zal tegen dan de Islammerij wel aan banden gelegd zijn, zeker? Liefst vreedzaam als het kan, met geweld als het moet. De Islammerij is, net als zovele zaken in Coburgia, vanzelf gekomen, maar vanzelf weer weggaan… nee, dat zit er niet in.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     






    20-06-2015, 11:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2693

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Lady Macbeth moet een andere rol aangemeten worden, want de Socialisten hebben er ook daar gelegen. Ze liggen er, en ze liggen er goed. Exact dezelfde woorden als de Coburger Rode Manitou’s spraken, nadat ze de Eerste IJzertoren gedynamiteerd hadden: hij ligt er en hij ligt er goed.

    Het socialisme vergelijken met de zon s een afschuwelijke vergissing, maar de ondergang ervan roept fantastische associaties op. Over Europa komt er eindelijk zo iets als een rode zonsondergang: de krieke rô zunne zinkt zachtjes in ’t nest, dien God neur êbouwd êt in ’t Avondgewest. In Coburgia is daar bovenop de Toeback-manie weg, eindelijk is het besef gevallen, dat Toeback, zoals op de sigarettenpakjes, de gezondheid schaadt.t.

    Maar terwijl het Westen kleurt van de laatste zonnestralen, klimt stilaan op de punt van een kromzwaard, van uit het Oosten de Halve Maan boven de horizon. Voorteken voor een nog erger Vierde Rijk?

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2364253/2015/06/18/Oppositie-wint-verkiezingen-in-Denemarken-populistische-Volkspartij-gaat-fors-vooruit.dhtml

    *

    Deense premier erkent nederlaag en treedt af als partijvoorzitster

    *

    De Deense regering van premier Helle Thorning-Schmidt heeft haar meerderheid in het parlement verloren. Thorning-Schmidt erkende de nederlaag vannacht en kondigde aan dat ze opstapt als leider van de Sociaaldemocratische Partij.

    "We wonnen de verkiezingscampagne, maar niet de verkiezingen. We werden op de eindstreep verslagen", verklaarde een tot tranen toe bewogen Thorning-Schmidt op het bureau van de sociaal-democraten. "Leiderschap betekent dat je op het juiste moment op moet stappen. Dat moment is nu", voegde de eerste vrouwelijke premier van Denemarken toe.

    Thorning-Schmidt leidde de partij meer dan tien jaar.

    Later vandaag zal ze bij de koningin het ontslag van haar regering indienen. Volgens haar erft oppositieleider Lars Lokke Rasmussen "een Denemarken in goede vorm".

    De centrum-linkse regering van Thorning-Schmidt behaalde gisteren 85 van de parlementszetels, tegen 90 voor het rechtse oppositieblok. Vier zetels komen van Groenland en de Faeröer, die doorgaans voor het centrum-linkse blok stemmen. Van Groenland en de Faeröer zijn nog niet alle uitslagen binnen, maar die kunnen het verschil niet meer maken. "We stevenen af op een conservatief-liberale regering", verklaarde Kristian Jensen van de liberale partij Venster gisteren eerder op de avond.

    Deens Volkspartij fors vooruit

    De oppositie heeft zich in de campagne uitgesproken voor Lars Løkke Rasmussen als nieuwe premier. © reuters.

    Vooral de rechts-populistische Deense Volkspartij scoorde goed, met een winst van 15 zetels en ongeveer 21 procent van alle stemmen. De eurosceptische partij is daarmee de grote winnaar van de verkiezingen en de tweede grootste van het land, na de sociaal-democraten (26,3 pct), maar voor de liberalen (19,5 pct) die met Lars Løkke Rasmussen de nieuwe premier zouden leveren.

     

    Het gaat de Deense Volkspartij niet om ministersposten maar om invloed, ze zal vermoedelijk gedoogsteun verlenen aan een kabinet van Rasmussen. Zijn partij Venster verliest in de tussenstand fors (-13) en eindigt met 34 zetels als derde. De liberaal leidde Denemarken al een keer tussen 2009 en 2011. Ook de Deense Volkspartij, berucht voor haar anti-immigratiestandpunten, zat toen in zijn regering.

    ADVERTENTIE

    Het lijkt evenwel nipt voldoende om de regering over te nemen. In de campagne zette het blauwe blok in op belastingverlagingen en strengere immigratieregels.

    Analisten hadden meer een nek-aan-nek-race verwacht tussen links en rechts.

    *

    *

    UITLEIDING

    De vorige eeuw was onbetwistbaar de eeuw van het Socialisme. We kregen als compensatie een paar wereldoorlogen, misschien niet als oorzaak, maar dan toch het gevolg. Het Socialisme beloofde ‘de verzorgingsstaat’ van de wieg tot het graf. Verboden te verbieden! Waar alles gratis zou zijn, en de gebraden kiekens als hemelse dauw iedereen, zonder onderscheid van kleur of ontwikkelingsniveau, zo maar in de mond zouden vliegen. Zogezegd onder de leuze ‘s’il y en a plus, il y en a encore’ maar zie: al gauw was al het geld op, konden er geen schilden meer bijgemaakt worden, en moest er uit een ander vaatje worden getankt. Het vaatje van de multiculti. Dat bracht stemmen op, ja, maar vooral bracht het veel persoonlijke rijkdom op voor alle Slinxe kopstukken. Ze kaapten zo wat alle burgemeesterssjerpen weg en konden blijven de vriendjes in heerlijke postjes benoemen. Ze werden bewierookt door ‘de bevriende pers’ – er was geen andere – en de faveurkes bleven verzekerd onder de vorm van zware cultuur-subsidies.

    Maar ook deze kruik gaat maar zo lang te water tot ze breekt. BDW sloeg er in A’pen de eerste barst in, zijn partij schafte de TGV van Oostende naar Bruxellabad voor 4 personen, radicaal af, met als gevolg dat Vande LaLa Liere meteen van job veranderde. De Keizer van Oostende werd er de Burgemeester en zag de grenzen van zijn imperium fel ingekort. Volle grepen grof geld zouden nu volle grepen kleingeld worden.

    Maar zie: de brengers van de multiculti, eenmaal van niveau, stichtten beetje-bij-beetje hun eigen partijtjes om zo stilaan de macht te grijpen, en de Rode Baronnen werden dan maar, uit noodzakelijkheid van geen hout meer om pijlen te maken, werden ‘sciaaldemocraten’, ttz ze bleven wat ze waren maar begonnen stilaan vlaggen te dragen bijna zoals de ISIS-Strijders….

    Coburgia zou zonder de werklust der Vlamingen nergens nog ‘slimme camera’s’ kunnen plaatsen. Integendeel, het zouden al vlug slimme bedelnappen worden die de criminelen zouden moeten weren.

    Nu nog even de kat uit de boom kijken of de nieuwe generatie Grote Verlichte Verstanden vooruitregeerders of rug-regeerders zullen worden, zoals hun voorgangers, die voordien nooit problemen zagen, die moesten worden voorkomen, maar altijd problemen die er al waren, en die dus met veel compromissen moesten opgelost worden.

    Regeren is volgens mij niet compromissen sluiten, maar compromissen voorkomen door de achterkamertjes politiek te verlaten. Regeren recht door zee. Maar dat is verdorie precies de reden waarom Het Vlaams Belang overal uitgesloten wordt.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    20-06-2015, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    19-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2691

    *

    Vrijdag 19 juni

    Zon 5u29-21u59

    H Romuald

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Napoleon Hollande van Frankrijk was vandaag niet in Waterloo om de nederlaag van die andere Napoleon te helpen vieren. Daar deze nederlaag in feite de voorgeboorte blijkt te zijn van de EU Verenigde Nazi’s, zoals daar verkondigd, is dit wel erg. Vaders horen toch altijd thuis bij verjaardagfeestjes van de kinderen?! Napoleon Bonaparte en niet Adolf Hitler als uitvinder van de (open deur) ‘Vesting Europa’

    Hoe van het slagveld van Waterloo het begin, van De Nieuwe wereld Orde kan gemaakt worden, is mij verder een raadsel. Of moet ik eerder zeggen van de stof voor een Grieks drama zoals dat van Koning Oedipus, de Eeuwige Zwerver. Want waar blijven dan WO I, WO II en de nakende onderwerping aan de Islammerij?

    Waterloo zou aldus beter het begin van het einde genoemd worden, begeleid door een door-en-door triestige treurmars, in plaats van De 9de Symfonie van Beethoven….

    Waarom ik zo nijdig doe? Vanwege wat U hieronder leest over Qatar in het Frankrijk van Keizer Hollande. Daar wij in Coburgia nog altijd half onder de voetzool van Frankrijk leven, moeten vooral wij Vlamingen veel alerter zijn dan onze Noorderbren. Die zijn, volgens vriend Xander, nu al in alle staten wegens de wurgende invloed van de islammerij. Als de Hollanders al zo paniekerig doen, veilig gescheiden van die Fransen, door ons, Vlamingen, wat moeten wij dan niet denken over de Slinxe Hovaardigheidsbekleders bij ons!

    En precies de dag nadat in Bruxellabad de Eenheidsfractie ter Bevrijding eindelijk gestalte kreeg, schijnt het Vaticaan bevallen te zijn van een flinke turf wereldsamenwerking. Fundamenteel heeft de Paus gelijk, want inderdaad wij Westerlingen zijn bezig met de tak af te zagen waarop we zitten. Maar de remedie is erger dan de ziekte. Al kan ik ‘Rome’ volgen voor wat betreft de egoïstische verspilling van fossiele brandstoffen. Die houden inderdaad het sprookje van de opwarming van de aarde in stand, en als frootste nadeel financieren ze onze onderwerping aan de Islammerij.

    Ik moet nog een beetje bekomen. Vooral als ik hieronder lees, dat Nigel Farage katijvig doet tegenover Marine La Plume. Ik kan alleen zeggen, dat zelfs als een hond slaag krijgt van zijn Meester, hij deze blijft volgen om hem te verdedigen. Dat hebben honden en Vlamingen met elkaar gemeen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Franse regering steunt Qatar in rechtszaak tegen Front National om kritiek op islamisering

    *

    Front National leider Marine Le Pen –hier in het Europese parlement- komt aan het hoofd te staan van de nieuwe fractie van samenwerkende Europese vrijheidspartijen, het ENF.

     

    We hebben het dit jaar al vaker over kampioen ‘dhimmi’ staten Groot Brittannië, Zweden en Denemarken gehad, maar wat dacht u van Frankrijk, het land waar percentueel de meeste moslims wonen en dat begin dit jaar nog werd getroffen door een bloederige terreuraanslag op het satarische magazine Charlie Hebdo. Wij voorspelden al dat de gevestigde orde niet de islam, maar ‘islamofoben’ zou gaan aanpakken, en dat is nu precies wat er in Frankrijk gebeurt. De socialistische regering kiest zelfs de kant van Qatar in een rechtszaak tegen het Front National, omdat die partij zich negatief heeft uitgelaten over de financiering van de islamisering door het streng islamitische en steenrijke Arabische oliestaatje.

     

    In Frankrijk mag je –op straffe van een hoge boete- sinds eind vorig jaar in het openbaar niets meer negatiefs zeggen of schrijven over de islam. Inmiddels is ook kritiek op de islamisering en op (andere) moslimstaten in de ban gedaan. De ‘nummer 2’ van het Front National, Florian Philippot, is door Qatar voor de rechter gedaagd omdat hij had gewezen op het onomstreden feit dat het emiraat het ‘islamisme dat (mensen) vermoordt’ financiert.

     

    In de Causeur wordt geconstateerd dat ‘het extreem zeldzaam is dat een andere staat een burger aanvalt vanwege een belediging in de pers en het uiten van een waarheid. Het is zelfs haatdragend dat een regime dat rustig obscuur en onderdrukkend kan worden genoemd de moed heeft om de vrijheid van meningsuiting van de burgers van een vrij en democratisch land te beletten.’

    Links en islam gezamenlijke tegen Front National

    L’Opinion schrijft dat de enige bekende Fransman die het voor Philippot durft op te nemen de Frans-Joodse filosoof Finkielkraut is. Die schreef dat hij achter Le Pens tweede man staat in diens strijd ‘tegen een staat die een van de meest actieve takken van de radicale islam steunt: de Moslim Broederschap. Deze bemoeienis –en geen schandaal- heeft bijna een aura van anti-fascisme. Dit is de grote misleiding. Ze (de gevestigde orde) staan niet tegen Qatar op omdat dat het Front National aanvalt, door velen beschouwd als de vijand, zo niet zelfs de enige vijand. Qatar kan daarom met alles wegkomen. Met geld heeft het land alles gekocht.’

    Franse gevestigde orde bij Qatar in de tas

    De burgemeester van Parijs, Anne Hidalgo, sprak zich openlijk voor Qatar uit. ‘Ik vind dat als ze zich beledigd voelen ze het recht hebben om hun toevlucht te zoeken tot de wet.’ Hidalgo is een zeer actieve pro-homo promotor, en beweert niet te weten dat homo’s in het emiraat in de gevangenis worden gegooid en gestraft worden met zweepslagen.

    Nog een voorbeeld van de schaamteloze hypocrisie van ‘links’ Frankrijk: de advocaat die Qatar zal verdedigen is Jean-Pierre Mignard, tevens de advocaat van de socialistische president Francois Hollande.

    De ambassade van Qatar in Parijs steunt al jaren een groot aantal Franse ‘vips’ zoals de voormalige ministers van buitenlandse zaken De Villepin en Védrine, ex ministers van cultuur Mitterand en Lang, de oud burgemeester van Parijs Delanoë, oud premier Rocard en natuurlijk een keur van linkse intelligentsia, waaronder cartoonist Plantu, die zowel voor als na de aanslagen kritiek leverde op Charlie Hebdo.

    Plantu is zelfs de winnaar van de twijfelachtige ‘Doha Award’, een prijs van € 10.000 die hij ontving uit de handen van de Qataarse ambassadeur in Parijs, Mohamed Al Kuwari, voor het uidragen van zijn pro-islamitische en pro-Arabische standpunten.

    Linkse intelligentsia op de loonlijst van islam

    Islam koopt niet alleen complete Franse bedrijven op, maar ook de Franse cultuur. Voorbeeld is Edwy Plenel, voormalig redacteur van Le Monde, een linkse moralist die al jaren schrijft tegen ‘islamofobie’ en wiens nieuwe boek, ‘Voor Moslims’, recent door het Doha Magazine in het Arabisch werd vertaald. Dit boek werd bewerkt door het Qataarse ministerie van Cultuur, dat eerder wilde dat de Voltaire School in Doha –opgezet door de Franse overheid- een boek over het christendom terugtrok.

    De Franse intelligentsia staan daarom feitelijk op de loonlijst van Qatar. Dat kan zonder overdrijven een vorm van jiza worden genoemd, de onderdanigheidsbelasting die de Islamitische Staat oplegt aan christenen.

    Dit zijn de linkse ‘dhimmi’s’ die Europa en alle vrije en democratische waarden van ons continent hebben verraden aan de islam. En als we als Nederlanders niet goed gaan oppassen en nadenken, zal het pro-islamitische linkse blok in Nederland –D66, PvdA, SP en GroenLinks- in een toekomstige nieuwe regering hetzelfde doen.

    PVV vormt fractie met andere Europese vrijheidspartijen

    De enige grote Nederlandse partij die openlijk de islamisering van ons land en Europa wil stoppen, de PVV, heeft in het Europese Parlement samen met het Front National, het Italiaanse Lega Nord, de Oostenrijkse FPÖ, het Belgische Vlaams Belang, de Poolse KNP en het Britse voormalige UKIP-lid Janice Atkinson de fractie ‘Europa van Naties en Vrijheid’ (ENF) gevormd.

    PVV-leider Geert Wilders, die pas met de Poolse KNP wilde samenwerken nadat voorzitter annex Holocaust-ontkenner Korwin-Mikke zich uit die partij terugtrok, sprak van ‘D-Day’ voor Europa. Het nieuwe Europese vrijheidsblok gaat zich verzetten tegen de verdere opheffing van de democratie en het zelfbeschikkingsrecht van de nationale lidstaten tegen gunste van Brussel. Verder eist de ENF fractie een onmiddellijke stop op de massale toestroom van immigranten, en wil het de opvang van asielzoekers buiten Europa laten plaatsvinden. (2)

    Vergeefse poging anti-Russische resolutie te blokkeren

    Vorige week probeerde het ENF nog vergeefs om samen met de EFDD (Europe of Freedom and Direct Democracy, geleid door de Brit Nigel Farage) een anti-Russische resolutie in het Europese parlement te blokkeren (3). Het EFDD wil vanwege Marine Le Pen en de openlijke anti-islam standpunten niet samengaan met het ENF.

    Xander

    (1) Arutz 7
    (2) KOPP
    (3) EU Observ

    *

    *

    UITLEIDING

    Ik mag er niet aan denken, dat het spreekwoordelijk Frans imperialisme nu als slagwapen het kromzwaard van de Islammerij heeft ingehuurd om ons land voor de elfendertigste keer onder de voet te lopen. Indien niet door sansculotten met hun zakken vol waardeloze assignaten, dan door de EU-aanbidders met straks waardeloze Euro’s, waarover ze het grootste gezag uitoefenen. Noch Merkel noch Cameron zullen een poot uitsteken om ons te helpen. Integendeel, net als De Grote Mogendheden dat vroeger al eens vorderden met Frans Vlaanderen (Vrede van Utrecht-1713°) zullen ze ter wille van de lieve vrede, maar weer eens doen lijk goede socialisten plegen te” doen: betalen met andermans, dus met Vlaamse rijkdommen.

    Als het waar is, dat de Geschiedenis zich voortdurend herhaalt, dan staan we er niet goed voor. Na Constantinoplel nu nog Rome die in handen valt van de Islammerij en een Super Clan die de wereld regeert: dit wordt worstelen om te overleven.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    19-06-2015, 13:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    17-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2689

    *

    .

    *

    Moeilijke dagen in het vooruitzicht,

    .

    Maar voor Islammers wulpse nachten!

    *

    INLEIDING

    Een paar dagen geleden wilde ik hier kwijt, dat de Islammerij, voor wat betreft het religieus laagje vernis bovenop, gewoon de Christelijke Leer’ eerst overneemt, en vervolgens een eigen tintje daar toevoegt. Zo ook voor het vasten. Tweemaal ’s jaars voor de Katholieken, de Grote 14-daagse Vasten voor Pasen, en de Advent voor Kerstmis (in onbruik geraakt wegens Kerkelijke Verwaarlozing) beperkt tot slechts ‘eenmaal daags zijn nooddruft nemen’, vlees derven, vooral op de visdagen, en daarmee doef.

    Moslimmers doen daar een ferme schep boven op: helemaal niks eten noch drinken, en zeker geen seks. Op straffe van onthoofding, geseling, handen of voeten afgekapt, om inzake seksaffaires, over de rest nog maar te zwijgen. Islammerij is nu eenmaal een andere ‘cultuur’ waartegen geen racisme geduld wordt.

    Hun frustraties worden dan op het einde gesublimeerd in massale slachtpartijen, zo primitief mogelijk, zodat ze de vasten kunnen afsluiten met bergen zoetigheid. Voor mij niet gelaten. Ik vraag me alleen af, waarom ze daarvoor bij ons moeten komen. Voor mijn part mogen ze in hu vasten helemaal bloot op straat komen, buiten-binnenste gekeerd in hun eigen vel en op hun kop lopend, als ze daarvoor maar in hun eigen land blijven.

    GVA beschrijft vandaag ruim op voorhand hoe dat alles, net als de voetbal, met moskee-stewards ‘in goede banen kan geleid worden’.

    Iedereen weze dus gewaarschuwd voor morgen, donderdag, en de 30 daarop volgende dagen. Mohammed heeft geen compassie! Alle terrasjes blijven ook voor het eigen volk leeg tussen zonssopgang en zonsondergang. Er wordt, om ‘ongelukken te vermijden’, niets geserveerd in de restaurants over heel het land, tot het de Islammers behaagt om te mogen een patatje mee te steken of mee te drinken of mee seks te hebben. Dit alles uit respect voor hun ‘cultuur’, maar vooral uit lijfsbehoud, zoals we geleerd hebben.

    Na zonsondergang is het dus overal ‘Kinderen onder de 14jaar Verboden’, terwijl speciale ploegen hypnotiseurs klaar gehouden worden, om slachtoffers van verkrachtingen achteraf bij te staan om hun memorie op te frissen.

    Aandacht AUB: er mogen alleen madammen en kleine eisjes geramd worden. Anders geaarden zullen door de moskee-stewards met het hoofd voor van de flatgebouwen naar beneden gegooid worden. Deze behandeling zal herhaald worden, net zo lang tot ze om vergiffenis vragen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    142 moskeestewards moeten ramadan in goede banen leiden

    *

    In Antwerpen zetten 34 moskeeën dit jaar opnieuw eigen vrijwillige stewards in om de ramadanmaand - die donderdag van start gaat - in goede banen te leiden. In totaal zullen in samenspraak met de stad Antwerpen 142 moskeestewards op het terrein actief zijn. Zij vormen het aanspreekpunt voor buurtbewoners bij geluids- of parkeeroverlast, bemiddelen bij eventuele problemen en werken nauw samen met de politie.

    Het initiatief van de moskeestewards bestaat in Antwerpen al sinds 2011. De ramadan is immers een erg drukke periode voor de moskeeën. Veel moslims brengen die maand een bezoek aan hun moskee na zonsondergang, wanneer ze niet langer moeten vasten. Dat kan hier en daar voor overlast zorgen in de nabije omgeving.

    De moskeestewards zijn leden of zelfs bestuursleden van een van de deelnemende moskeeën. De vrijwilligers houden toezicht aan de ingang van hun moskee en zorgen ervoor dat alles in de best mogelijke omstandigheden verloopt, zowel voor bezoekers als buurtbewoners. Ze moeten allen Nederlandstalig zijn en een EHBO-opleiding gevolgd hebben. De stad organiseert de EHBO-cursus en geeft de stewards hesjes om hen voor iedereen herkenbaar te maken.

    Het project wordt jaar na jaar geëvalueerd. De moskeeën waar vorig jaar ondanks alles toch problemen werden vastgesteld, worden bij extra intensieve overlegmomenten betrokken door de stadsdiensten en de politie.

    De ramadan is de vastenmaand van de moslims en loopt dit jaar van donderdag 18 juni tot en met vrijdag 17 juli. Wie eraan deelneemt, mag tussen zonsop- en zonsondergang niet eten, drinken of roken en geen seksuele betrekkingen hebben. Het einde wordt traditioneel gevierd met het Suikerfeest.

    *

    *

    UITLEIDING

    Nog even, en er zal verordend worden, dat niet-Islammers gedurende deze maand het Rammen v/d Madammen binnen moeten blijven, zodat er nergens aanleiding wordt gegeven tot baldadigheden jegens hen.

    Vanier-mensen, die denken dat Ram Madamvierders maar in hun eigen land moesten gebleven zijn, zien de tekenen des tijds niet. Is het dus niet beter dan zij uitwijken naar elders, terwijl de Niefaniers zich alsdan in alle rust verder kunnen vermenigvuldigen en elkaar de kop afsnijden…..

    Lang geleden liep er een fameuze film in de zalen over de herbevolking van wat wij nu kennen de USA. Titel: ‘How the West was won’.

    Mits enkele kleine aanpassingen, en Arabisch ondertiteld, zou de heruitgave ook weer volle zalen trekken. Deze keer, uiteraard, met vrouwen die erbij lopen als wandelende jutezakken, er om de 30 seconden enkele koppen rollen en er voortdurend verkrachtingen in beeld komen van bronstige pedofielen die het geheel een eigen kleur geven.

    Vooral de bloeddorstige Kalief, die op het einde verliefd wordt op zijn jongste dochtertje in de wieg, zou bij alle moeders ter wereld, de zakdoeken doen bovenhalen.

    Mits het goed geld in ’t laadje zou brengen, wil ondergetekende best zijn medewerking verlenen om het script zo natuurgetrouw mogelijk te helpen samenstellen.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    17-06-2015, 13:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2688

    *

    Woensdag 17 juni

    Zon 5u29-21u58

    H Alena van Dilbeek

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    De Bevrijding is begonnen!

    Deze link zal U de nodige details geven: https://youtu.be/pEddC_aO6KE?list=PL6CCB572959F3584B&t=143

    Hitler moet zich op dit moment de haren uit het hoofd trekken! Hij zou ze aan pianosnaren in de Spandau-gevangenis hebben opgehangen tot de dood er op volgde. Voor deze ‘muiterij’ zouden er geen woorden hebben bestaan. Zo ver zullen na vandaag de Achteruitregeerders in Bruxellabad voorlopig nog niet durven gaan. De Verenigde Vooruitregeerders hebben zich eindelijk verenigd, zodat ze nu eindelijk een stem hebben die ze kunnen laten weerklinken tot in de verste uithoeken van het Avondland.. De ‘sociaaldemocraten’ en de EVPërs, de sterkhouders en eenheidsmaniakken naar Sovjet Model, zullen op de valreep van hun vernietiging door eigen naïviteit (Griekenland), kunnen overleven dank zij het gezond verstand.

    Dit is het beste nieuws in jaren, omdat het eindelijk bewijst, dat de Slinxe machtsgreep niet gelukt is en ook nooit meer zal lukken. De naam van deze eengemaakte strijdgroep voor Vrijheid en Recht? Zit nog in de pijplijn, want moet nog aansluiten: Hongarije, Roemenië, Polen, Catalonië, Baskenland, enz. Wat Cameron van zin is, komt daar nog bovenop.

    Zowel in de Wastobbe aan de overkant van De Grote Plas, als in Bruxellabad elf, is het nu alle hens aan dek. In de luren gelegd door de Grieken, kapot getelegrafeerd door de Pietrol Sjeiks die vrezen voor hun afzet, in ’t zak gezet door Mekka, die nu eieren voor hun geld zullen eisen: het wordt een vertoning op maat van hun grootheidswaanzin.

    Moeten wij ons dan verlustigen in deze lijdensweg, die voor een groot deel ook de onze zal zijn? Om op die vraag te antwoorden, moet ik nu toch wel even eerst naar de badkamer. Vergeten mijn tanden te poetsen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Voor een Europa van Naties en Vrijheid

    Sinds vandaag is de EU-kritische fractie 'Beweging voor een Europa van Naties en Vrijheid' in het Europees Parlement een feit.

    De vijf partijen Front National (Frankrijk), Lega Nord (Italië), FPÖ (Oostenrijk), PVV (Nederland) en Vlaams Belang, die reeds langer nauw samenwerken, kunnen enkele nieuwe Parlementsleden uit Polen en Groot-Brittannië verwelkomen, waardoor aan de voorwaarden om een fractie te vormen, wordt voldaan.

    Werk aan de winkel

    Hierdoor zal EU-sceptische stem in het Europees Parlement niet alleen luider klinken, maar zal ook onze slagkracht op het Europese politieke toneel verhogen. Want er is werk aan de winkel. De EU-superstaat van ondertussen 28 lidstaten trekt steeds meer bevoegdheden, middelen en macht naar zich toe. Met het euro-experiment dreigen we terecht te komen in een gecentraliseerde planeconomie waarin de lidstaten onder voogdij worden geplaatst. Bovendien is de EU een immigratiemachine zonder grenzen.

    Historische opdracht

    De ‘Beweging voor een Europa van Naties en Vrijheid’ wil opnieuw de andere richting uit. De alliantie wil een einde stellen aan de spilzucht en regelneverij van de EU. De bevoegdheden moeten terug naar de lidstaten in zoveel mogelijk domeinen waar de EU in feite geen zaken mee heeft. We willen dat elk land opnieuw zijn eigen grenzen kan controleren en een eigen asiel- en immigratiebeleid kan voeren. De eenheidsmaniakken moet de wacht worden aangezegd. Dat is de belangrijke en zelfs historische opdracht die de nieuwe fractie te wachten staat.

    *

    *

    UITLEIDING

    Een tegenstem hebben bij de VN (Verenigde Nazi’s) is één, aan de stuurknuppel zelf geraken is twee. E drie zou natuurlijk zijn, het afhouden van de al te opdringerige Wastobbebenaren om deze samen met ons en onder onze leiding, aan tafel te dwingen met de Poet.

    Dàt zou ik nu eens anticiperen en vooruitziende zijn, noemen! Et zou de Islammerij vleugellam maken, zodat dat ondier met vereende krachten jan terug un zijn hol gejaagd worden. Dan vragen we aan de Poet, om overal te lande ervaringsdeskundigen over het échte socialisme aan het woord te laten, tot de laatste Rode van schaamte onder de grond kruipt.

    Beethoven is al een tijdeke aflijvig, anders zouden we hem kunnen vragen, om een verbeterde scriptie te maken over de Broederschap der Mensen. Namelijk dat ze dat meer ‘zullen’ worden, maar dat ze dat al ZIJN.

    Want van al dat ‘zullen’ krijg ik de zullers-krul!

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    17-06-2015, 13:44 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    16-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2687

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Sjengen is een grote sjande, en up de sjowe van de sjole van Wieschate staat “n sjone sjilderiee.

    Even provincialisdtisch als heel dat Schengen-gedoe, is deze spotternij op kap van de Wijtschotenaren wqaar het Gemeentebestuur jaren geleden eens gepocht had, dat er een een mooie schilderij gekocht werd voor de school. Het zegt: kijk eens hoe wij (op de borsdt kloppend) met één pennentrek bereikt hebben waar Hitler 5 jaar oorlog voor heeft gevoerd; een Verenigd Europa, even Verenigd als de Verenigde Staten van Amerika. Dat is ‘Schengen’.

    Typisch voor dirigenten met hun rug naar de toekomst: ze hunkeren als schoothondjes naar aangehouden applaus uit het publiek. En als dat tegenslaat, doen ze bokkig. Want ze zijn toch o zo content over zichzelf!

    Tot ze, 30 jaar later, beducht voor de veiligheid van hun eigen persoontje, als ze weer eens van overal de koppen bij elkaar wilden steken op een en dezelfde plats, tijdelijk de grenscontrole weer instelden. Hallucinant de resultaten! Dat leest U hieronder alleen bij de Waarheidslievenden van Het Vlaams Belang. De Verkochte Media verzwijgen zoiets zorgvuldig. Die blijven maar jubelen van ‘Tout va très bien, Madame la Marquise’…, want het grote nieuws van de dag is, dat De Buffalo’st de trainingen voor het nieuwe voetbalseizoen nu al hebben ingezet. Want zoiets is van een hogere amusementswaarde volgens de Bazen en de kruimels die dan van tafel vallen zijn niet te versmaden voor de ratten onder tafel.

    Of de resultaten van zo’n onverwachte niet-aangekondigde grenscontrole bij die Hogere Machten hun ogen doet open gaan? Welke ogen? Die op hun rug? Maar sukkelaar toch: dat soort dirigenten hebben toch geen ogen in hun achterhoofd!? Progressief als ze allemaal om ter meest zijn, staan die toch met hun rug naar de toekomst.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    30 jaar ‘Schengen’: geen reden tot vieren

    Op 14 juni 1985, dag op dag dertig jaar geleden, werd het verdrag van Schengen ondertekend. Van de aanvankelijke euforie is vandaag niet veel meer overgebleven, en daar is meer dan reden toe. Het fameuze Verdrag van Schengen is in de praktijk immers verworden tot een vrijgeleide voor illegale immigratie, sociaal toerisme en grensoverschrijdend banditisme.

     

    “Top G7 bewijst nut en noodzaak van gerichte grenscontroles”

     

    Dat werd afgelopen week nog eens duidelijk, toen naar aanleiding van de G7-top aan de Duitse binnengrenzen een uitzonderlijke keer wél controles plaatsvonden. De resultaten die ondertussen werden vrijgegeven, zijn zonder meer ontluisterend. In nauwelijks twee weken registreerde de Duitse politie niet minder dan 1.056 personen die op een of andere opsporingslijst stonden en arresteerde ze dubbel zoveel mensen tegen wie een arrestatiebevel liep, dan tijdens eenzelfde periode zonder controles. Daarenboven werden liefst 10.555(!) personen onderschept die illegaal het land wilden binnenkomen. Alhoewel dat zeker niet de bedoeling was, werd de voorbije twee weken zonneklaar aangetoond dat gerichte grenscontroles een doeltreffend middel zijn om illegale immigratie en (de import van) criminaliteit tegen te gaan.

    “Schengen en massa-immigratie stoppen!”

    Wanneer de dames en heren toppolitici – terecht overigens – van oordeel zijn dat grenscontroles een afdoend middel zijn om hun veiligheid te garanderen, dan zijn ze dat ook als het gaat om de veiligheid van de gewone burger. Daarom zal het Vlaams Belang samen met de “Beweging voor een Europa van Naties en Vrijheid” affiches en pamfletten verspreiden met een niet mis te verstane boodschap: de bestaande Schengen-regeling moet worden afgeschaft en lidstaten moeten kunnen overgaan tot het instellen van grenscontroles wanneer zij dat nodig achten. De affiche vindt u in bijlage.

    Tom Van Grieken

    Voorzitter Vlaams Belang

    *

    *

    UITLEIDING

    U hebt waarschijnlijk niets nieuws gelezen. Iedereen weet hert, of heeft het zelfs al aan den lijve ondervonden. Maar zwijgt.

    Wel, dan kan dit er nog maar even bij. En deze keer geloof ik echt dat de soep zal dienen gegeten te worden zo heet als ze ook geserveerd wordt.

    Rome, de Eeuwige (Toeristen) Stad, ziet al sinds het begin van de zomer letterlijk en figuurlijk zwart op straten en pleinen van de toeristen die niemand wil. Omdat die nergens betalen. En ze betalen nergens, omdat ze geen geld hebben. Geen Dollars en geen Euro’s. Ze hebben alleen de kleren aan hun lijf. Wat maakt dat de wèl betalende toeristen daar stilaan weg blijven. Wat dan weer maakt dat Het Volk mort.

    Sjacochentrekken is een stadium dat al lang voorbij is. Als er geen flik in de omgeving te bespeuren valt, wordt de gewone Romein aangeklampt langs twee-drie kanten, als ware hij of zij een reddingssloep in volle zee. Daarvoor de groepjes bijeen om van A naar B te wandelen, voor de welstellende verlofgangers: van de ene historische kikplaats naar de andere. Van de Trevi-fontein naar de Piaza Navone.

    Ho Hio, daar komt narigheid van…

    De gepantserde limousines onderweg naar het Quirinaal en begeleid door gewapende motoren met blauw zwaailicht slalommen daar geluidloos door, onderweg naar weer eens een dringende vergadering. Want Bruxellabad zwijgt in alle talen. De arme Itaiaantjes, die zelf wankelen op de rand van de afgrond, moeten het alleen zien op te lossen. In het Vaticaan, op de Pauselijke verdiepingen, blijven de ramen zwart spijts het licht van de wassende maan.

    De nacht valt, de stroom voetgangers slinkt en lost vanzelf op. Sommigen zijn veilige binnen in de hotels, anderen liggen langs de straat, gehurkt tegen elkaar en tegen de warme gevels. Want Rome kookt.

    Neen, beste mensen, ik ga daar voorlopig nooit meer terug. ISIS kan er elk ogenblik toeslaan, en Oom Agent in opdracht van Bruxellabad, zwalpt op de wijde zee, om daar nog meer ‘bootvluchtelingen’ naar de vaste wal te brengen.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    16-06-2015, 16:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2286

    *

    Dinsdag 16 juni 2015

    Rozenmaand

    Zon 5u29-21u58

    H Lutgart van Tongeren, patrones van de Vlaamse Beweging

    .

     

    *

    Voor deZE investering zoals afgebeeld:

    .

    zie helemaal onderaan.

    *

    INLEIDING

    De huidige ‘Centrum-Linkse Regering’ in Rome, in feite de zwaar ideologisch sociaaldemocratische dus Slinxe regering ooit door Bruxellabad op een dictatoriale wijze in het zadel gezet, nadat de Natte Dweil in hoogsteigen persoon Silvio Berlusconi, de toenmalige Premier, de ezelstamp was komen geven, dus deze leugenregering, maakt dus in feite deel uit van de leugenberg die vanuit de VN (Verenigde Naties, spreek uit Verenigde Nazi’s) de Nieuwe Wereld Orde dirigeert.

    Zij zeggen niet: ’De Koning is dood. Leve de Koning’, maar ‘Hitler is door, leve de Hitlerianen’. Met vooral dat ene grote verschil: Hitler bespeelde de massa die hem voortdurend stond toe te juichen, zij doen dat met de massa achter hen. Zij zijn de regeerders die achteruit regeren en dirigeren.

    Vraag: waarom ik dat zeg, en hoe ik dat kan bewijzen? Maar dat weet iedereen toch voldoende, maar het mag alleen niet luidop gezegd worden. De wilde invasie van meestal Moslimmers duurt al jaren, en daar werd en wordt niets aan gedaan, tenzij de grenzen nog wijder open gezet. Ha, ja, want pas nu realiseert men heel voorzichtig dat het verkeerd afloopt. En nog blijft de dirigeerstok door de ruimte zoeven, terwijl achter hun rug de dingen in het honderd lopen.

    En neen, de Afbeelding op mijn voorgaand stukje, is niet misplaatst. De strop, dàt is waarvoor dat soort politici hun slaap zouden moeten laten, de dag dat Loontje komt om zijn Boontje.

    Ik woon hier in de Laats van Italië, waar de trekvogels al eeuwen beurtelings van Zuid naar Noord, en weer terug vliegen. Maar die Afrikaanse trekvogels op twee benen blijven maar aanhouden. Afrika loopt leeg, maar niet van de echte sukkelaars. Want die kunnen hun ‘ticket’ niet betalen. De overigen? Niet moeilijk om raden.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Italië dreigt EU: Neem tienduizenden Afrikaanse migranten op, of we sturen ze allemaal terug

    *

    Dankzij het uitnodigende Brusselse beleid heeft de almaar ernstiger wordende migrantencrisis Italië het water tot aan de lippen doen stijgen, zozeer dat Rome de Europese Unie een ultimatum stelt: neem tienduizenden van onze ‘vluchtelingen’ op, of jullie krijgen een ander Italië te zien dat ze allemaal terugstuurt.

    Naast heel Oost Europa hebben ook Denemarken, Groot Brittannië en Frankrijk laten weten helemaal niets te voelen voor het opnemen van nog meer Afrikaanse immigranten. Ook Oostenrijk heeft inmiddels aangegeven een grens te trekken aan het opnemen van nog meer moslims uit Afrika en het Midden Oosten.

    De Italiaanse regering dreigt nu met vergeldingsmaatregelen als de rest van de EU zich niet meer ‘solidair’ opstelt. ‘Want dan hebben we een plan B, maar dat zal Europa pijn doen,’ dreigde premier Matteo Renzi, overigens zonder in details te treden.

    Rome spreekt van ‘provocatie’ door EU

    Italië wil dat de zogenaamde ‘Dublin’ regels, die bepalen dat immigranten alleen in het land van binnenkomst asiel mogen aanvragen, worden aangepast. Daarnaast vindt Rome de 24.000 vluchtelingen die vanuit Italië over de rest van de EU moeten worden verspreid, veel en veel te weinig. ‘Dat is bijna een provocatie,’ vervolgde Renzi. Alleen al de eerste helft van dit jaar kreeg Italië ruim 57.000 migranten te verwerken.

    Premier dreigt met ‘ander Italië’ en terugsturen migranten

    De premier van Italië wees erop dat de EU zijn verantwoordelijkheid moet nemen, omdat het vier jaar geleden meegeholpen heeft het stabiele Libische regime van president Gadaffi weg te bombarderen, waarna er totale chaos in het land ontstond. De meeste immigranten steken dan ook vanuit Libië met bootjes de Middellandse Zee over.

    ‘Als Europa niet zijn eigen verantwoordelijk neemt en solidariteit toont, dan zal het tegenover een ander Italië komen te staan,’ waarschuwde minister van Binnenlandse Zaken Angelino Alfano afgelopen zaterdag. ‘Of we verdelen de migranten evenredig over Europa, of we organiseren vluchtelingenkampen in Libië, of we maken ernst met een terugstuurbeleid.’

    Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland hebben grenzen gesloten

    Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland hebben hun grenzen echter inmiddels gesloten voor uit Italië afkomstige migranten, en al honderden van hen tegengehouden en teruggestuurd. Migranten uitwijzen naar hun thuislanden is officieel verboden door Brussel, dat eist dat de EU-lidstaten de komende jaren miljoenen kansarme Afrikaanse en Aziatische moslims opneemt.

    VN wil dat Europa ‘bijna alle’ vluchtelingen toelaat

    Ook de VN wil dit. De Speciale Afgevaardigde voor Internationale Migratie eist dat ‘bijna alle’ mensen die uit onder andere Syrië en Eritrea komen niet als migranten worden behandeld, maar als vluchtelingen worden toegelaten (3). Zweden, Duitsland en Nederland hebben zich al bereid getoond om duizenden extra immigranten op te nemen.

    ‘Half miljoen komt naar ons toe deze zomer’

    De Britse marine en minister van Defensie waarschuwden vorige week dat er alleen al deze zomer zo’n half miljoen mensen uit Afrika naar Europa zullen proberen te komen. Zoals we al eerder schreven zijn velen van hen in werkelijkheid helemaal niet zo hulpbehoevend, aangezien ze voor een ‘ticket’ doorgaans duizenden euro’s aan mensensmokkelaars moeten betalen. De mensen die écht hulp nodig hebben blijven achter, aangezien die daar geen geld voor hebben.

    Xander

    ) Russia Today
    (2) Russia Today
    (3) Russia Today

    *

    *

    UITLEIDING

    Wat natuurlijk een feit is, zo graat als de koepel van de St Pieter in Rome, is de groeiende aanhang van de Lega Nord, die Italië voor de Italianen wil. Terwijl de ‘desperados’ van de 5Sterren Beweging opdringeriger worden.

    Italianen, en vooral Socilianen, zijn warmbloedigen, en zo zou het wel eens kunnen dat uitvarende vissers slaags geraken met Europese slagschepen die ‘mensen komen redden’. Een enkel kanonschot zou dan volstaan om de Italiaanse oorlogsvloot te zien in het geweer springen, om te doen wat hen te doen staat; hun vaderland verdedigen. En dat die Renzi maar goed uitkijkt waar die loopt.

    Want als ik in het naburige toeristenstadje de repliek van de mensen hoor, bij de voorbij slenter’nde stroom ‘vluchtelingen’ die iedere dag aangroeit: de brood-met-toespijs brengende jaarlijkse toeristen blijven er door weg en nog meer ‘gelukzoekers’ die uit de omliggende bergen komen: teveel is trop, en trop is teveel. Hun blikken wederzijds spreken boekdelen. Desperados die bij andere desperados komen plunderen, jongens, dat loopt verkeerd af!

    Pssst

    Heb bij AVEVE in Vlaanderen zo’n carbure-veldkaNon besteld, waarmee vroeger de boeren pleegden te schieten om kraaien weg te houden van hun bezaaiden, tot dat door ‘Dierenwelzijn’ werd verboden. Hier en al zeker in Afrika, kent men dat niet, want geen bezaaiden. Ik herinner mij dat daar een automatisch uurwerk bij paste, waardoor er regelmatig salvo’s door de lucht vlogen. Hoeft geen wapenvergunning en is goed voor het milieu. Een goede investering, naar ik durf hopen. Valt alleen nog te bezien, of mij Duitse Herders dat zal bevallen….Wordt vervolgd.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    16-06-2015, 15:08 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!