MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    17-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2547


    *

    .

     

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    De Oude Grieken hadden het van hun Goden zelf: zij die ze wilden verdelgen, verdwaasden ze eerst.

    Maar als ik in het eigen Partijblad, bron van zoveel vreugde, lees dat FDW onder politiebewaking staat, vrees ik dat het al te laat is, en dat die fataliteit reeds heeft toegeslagen. Is natuurlijk bedoeld “politiebescherming’, want politiebewaking wijst eerder in de andere richting, en daar is onze geliefde voorvechter juist helemaal niet te vinden.

    Ja, sorry hoor mensen, maar als iets verkeerd is, zeg ik het ook. Al zal er natuurlijk geen rechtzetting af kunnen. Of moet ik echt eens afkomen, om het ter plaatse uit te leggen?

    De Vlamsche taele is wonderzoet,

    Voor wie neur geen geweld en doet.

     

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/11029

    *

    Filip Dewinter onder permanente politiebewaking

    *

    Het dreigingsniveau tegen Filip Dewinter wordt verhoogd van niveau 2 naar niveau 3: een zeer ernstige dreiging. Dit als gevolg van de poging tot aanslag die dinsdagmorgen plaatsvond.

     

    Het gewapende incident dat dinsdagochtend plaatsvond aan de privéwoning van Filip Dewinter blijft niet zonder gevolgen. Dewinter staat momenteel onder strenge politiebewaking. Dat besliste het Orgaan voor de Coördinatie en Dreigingsanalyse (OCAD). “Twee beveiligers volgen me overal waar ik ga en sta,” aldus Dewinter. Zelf met de auto rijden kan niet meer. Dewinter wordt door de politiediensten vervoerd in een gepantserde wagen.

    Haattirades

    Dat de veiligheidsmaatregelen een absolute noodzaak zijn, mag blijken uit de haattirades die momenteel op sociale media de ronde doen. Islamitische fanatici roepen er massaal op tot moord en geweld tegen de islamkritische Vlaams Belang-volksvertegenwoordiger, die overigens inzake de islam nu ook gelijk krijgt van de jonge filosoof en islamkenner Maarten Boudry. “Als Dewinter zegt dat de Koran een haatdragend boek is, heeft hij gelijk”, stelt de beloftevolle academicus deze week in Knack.

    Anderzijds is er ook veel steun. In een reactie dankte Dewinter de duizenden mensen die hem en zijn familie steunen in deze benarde dagen.

     

    *

    UITLEIDING

     

    Met al die herrie zou ik nog vergeten de Fluppe nogmaals mijn sympathie over te maken. Met de vraag om toch maar goed uit zijn doppen te kijken: een ongeluk komt meestal uit een klein (rond) gaatje.

    Maar alle gekheid op een stokje: is dat nu geen goeie reden voor hml (en al zijn familieleden) om een wapenvergunning aan te vragen, én die te krijgen? Laten we daarover samen goed overleggen, en desnoods bij Cruella Onlelynx voor de deur gaan kamperen tot ze begint te stinken.

    Eenmaal dat wapen altijd schietensklaar in de broekzak. Al vrees ik echter dat Fluppe alleen zal willen, als in het magazijn overhand een losse flodder zit. Een soort ‘Russische Roulette’, want een Vlaams Belanger is niet zoals een Muzelman, verzot op bloed. De tegenstander moet altijd een tweede kans krijgen.

    Maar toch zou ik deze keer willen aanraden, dat wapen in handen te geven van de Engelbewaarder op zjn rechterschouder die hem nu al zoveel jaren trouw terzijde heeft gestaan. Engelen zijn beter uitgerust dan mensen: die hebben naar het schijnt overal ogen staan, dus ook op hun rug. En die herkennen van zeer ver elk oranje kleur van de tenue waarin Moslim-isten hun gijzelaars voor de camera brengen….

    JaJa, Voor dergelijke ‘verrijking’ kunnen we niet genoeg waarschuwen, en we moeten gewoon leren aanvaarden dat wiij, Vlamingen in eigen land maar tweederangsburgers meer zijn.

    Tijdens de oorlog was het ‘Fein hört mitt’, nu is het van ‘Feid hört und seht mitt’. Want die woont nu verdorie in dezelfde straat…..

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    17-04-2015, 10:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2546

    *

    Vrijdag 17 april

    Zon 6u45-20u40

    H Geerwijn van Oudenburg


    *

    .

    *

    Toekomst Toerisme op…

    .

    de Baraque Friture in Dardennen

    *

    INLEIDING

     

    Als we Genesis mogen geloven, heeft de Schepper bij het allereerste Begin der Tijden, net hetzelfde gedaan, als in Hitlers bedoeling heeft gelegen: namelijk in een ledige vrije ruimte een nieuw mensenras neerzetten, naar eigen beeld en gelijkenis. Bij de Führer aller Germanen lukte dat maar half: het Jodenvolk was net bijna uitgeroeid, de ‘Untermenschen’ in het Oosten waren allemaal bijna ‘in de pan gehakt’, en toen viel zijn Dritte Reich omver, ergens begin Mei 1945 en het spel was om zeep.

    Nu leren we meer en meer, dat de onversneden ras-zuivere Turkey’s het ook al hadden geprobeerd, met een ietsje meer succes, uitgetest op de Christelijke Armeniërs. Nu staan ze op het punt, om samen met anderen, de proef op de som te maken met heel het Oude Avondland.

    100 jaar geleden was er dus de Armeense genocide, en uit een lang artikel bij E.J. Bron (zie link) neem ik onderstaande alinea over. Gewoon even de datums en de locaties in gedachten overbrengen naar ons eigen Vlaamse land…. Het is inderdaad om er… koud van te worden, voor we allemaal ‘kalt gestellt’ zullen worden.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    &

    http://curiales.nl/2015/04/15/de-armeense-genocide/

    *

    De Armeense genocide

    *

    ”In 1914 bezat de Armeense gemeenschap 2600 kerken, 450 kloosters en 2000 scholen. Aan het einde van de oorlog waren de ongeveer 3000 Armeense nederzettingen (dorpen, steden, wijken) ontvolkt en hun inwoners uitgemoord. Vandaag de dag wonen er, behalve in Istanbul, vrijwel geen Armeniërs meer in Turkije. De gemeenschap beschikt tegenwoordig over zes kerken, maar heeft geen scholen en geen kloosters meer.”

     

    *

    UITLEIDING

     

    Het Beest, of moet ik eerder zeggen De Draak met Zeven koppen, kan misschien eerst onder elkaar uitmaken wie overleeft: Iran, de Saoudi’s, ISIS of Boko Haram, Al Quada of Hezbollah, de Taliban of de Duivel zelf, om dan de tanden te zetten in de Maagd Europa, met de weelderige rijk versierde boezem…. de dochter van Zeus, de Oud-Griekse Oppergod.

    Moeilijk gaat ook, want met behulp van de Cowboys uit Amerika is niets onmogelijk. Daar, over de Grote Plas, heeft men er trouwens ook een handje van weg, om ‘tabula rasa’ te maken met de oorspronkelijke bewoners, de Indianen. Hetgene dat er nog van overschiet, heeft men in ‘reservaten’ gestopt, waar ze als curiosum dienen voor de dagjesmensen. Zelfs zijn in Midden- en Zuid Amerika de Maya’s, de Azteken, enz, zo goed als helemaal voltooid verleden tijd gebleken. ‘Gone wit the wind’, zeg maar. Terwijl de voorouders van Donna Fabiola di Mora y Aragon tot de laatste gram goud hebben weggeroofd uit Ycatan, Mexico en omgeving.

    De Grieks-Romeinse antieke godenwereld heeft ondertussen zo goed als afgedaan. Wij, Christenen, hebben daar trouwens de mosterd gehaald, want op gebied van Beschaving, zijn die culturen nog altijd de leidraad in onze intellectuele opleiding.

    En zie, ook dat varkentje heeft een lange snuit, want het is bijna…. Uit.

    We krijgen er nu stilaan de ‘zandstijl-beschaving’ voor in de plaats. Met verre luchtspiegelingen, fata morgana’s van wat het had o zo mooi had kunnen zijn….

    Maar allez! Laten we als Europeaan de moed niet verliezen, want we weten dat de natuur zelf-regulerend werkt. We weten zelfs, dank zij onze Milieu Bewegers, dat tegen het Jaar 2100 de Lage Landen grotendeels dor het gestegen zeewater zullen ingenomen zijn. Met hier en daar een verlaten eilandje waarop een paar schapen grazen, begeleid door een fluitspelende herdersjongen, wiens liedje ons brengt in gedachten naar de bergen met hun wondere nachten…..

    Waardoor ik ineens het beeld oor ogen krijg van een getint klein meisje, naast haar van kop tot teen in niqab gehulde zonnebadende Mos-Mama, die uit het zand van het strand op de Barque Friture in Dardennen met haar speelgoedschopje een gouden kettinkje met een gouden kruisje vindt. “Gooi weg dat ding”, hoor ik de moeder roepen “Hier is lang geleden weer eens een genocide gebeurd en deze keer mag niemand dat weten”.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *






    17-04-2015, 09:23 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    16-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2545


    *

    .

     

    *

    Volgens GvA: FDW, aan de dood ontsnapt

    .

     

    Heeft vluchtmisdrijf gepleegd, door niet thuis te zijn…..

    *

    INLEIDING

     

    Onderstaand artikel uit de hersentjes van Leckie Molenwieker is een excellent voorbeeld van de Slinxe snelwerkende achterbakse hersen-shampoo. De ‘vermoedelijke dader’ van de mislukte aanslag op het kopstuk van het Vlaams belang is misschien wel ‘een psychopaat’, daar waar iedereen denkt dat het een racistische moordpoging is geweest, geïnspireerd door Strijders van Het Beest. Volgens GVA moet die verkeerde gedachte bestreden worden, door onmiddellijk elders te kijken….

    Da’s één. Op de tweede plaats is op te merken (let op het subtiele woordgebruik) dat ‘FDW onder strenge politiebewaking staat’

    Ida’s twee.Dan komt het ontwijkende vreemde woord: ‘de hitman’ die FDW belaagde, een woord om met een wijde boog omheen de kern van de ‘dreiging’ te slalommen.

    Dan komt die venijnige ‘Belgische’ kust waar FDW naartoe was zodat de ‘vermoedelijke terrorist’ geen ‘target’ meer had.

    Met woorden recht voor de raap (de waarheid, geheel de waarheid en niets dan de waarheid) had er moeten staan dat de aanslag deze keer mislukt was omdat FDW met vakantie aan de kust was zodat de Djihadist (evl Allah-Strijder) duidelijk was dat het volgende keer beter zou moeten gaan.

    Opvallend ook hoe de ‘dreiging’ zonder verdere omschrijving blijft. Een vluchtige lezer zou zelfs de indruk kunnen krijgen, dat deze van FDW of van zijn partij uitging.

    Enfin, dat is mijn mening. Maar leest U zelf….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.gva.be/cnt/dmf20150415_01632555/bodyguards-moeten-filip-dewinter-de-klok-rond-bewaken

    *

    Bodyguards moeten Filip Dewinter de klok rond bewaken

    *

    Vandaag om 05:32 door Lex MOOLENAAR, Joris VAN

    Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter staat onder strenge politiebewaking nadat een gewapende man dinsdag was opgedoken aan zijn woning in Ekeren. “Twee beveiligers volgen me overal waar ik ga. Als ik ergens naartoe wil, word ik vervoerd in een gepantserde wagen”, zegt de Antwerpse politicus.

    Het orgaan voor de coördinatie en de analyse van de dreiging (OCAD) heeft beslist om het dreigingsniveau tegen de Antwerpse politicus Filip Dewinter op te trekken van niveau 2 naar niveau 3: een zeer ernstige dreiging. Het optrekken van het dreigingsniveau is een rechtstreeks gevolg van het incident van dinsdagmorgen, toen een gewapende en gemaskerde man was opgedoken aan de privéwoning van Filip Dewinter in Ekeren.

    De vermoedelijke hitman zocht Dewinter, maar die bleek op dat moment met vakantie te zijn aan de Belgische kust. Nadat het de vermoedelijke terrorist duidelijk was geworden dat zijn target niet thuis was, vluchtte hij weg. Een speractie van de politie leverde niets op. “Zolang de verdachte nog op vrije voeten is, worden er extra veiligheidsmaatregelen genomen”, zegt Filip Dewinter. “We hebben het advies gekregen om voorlopig niet terug te keren naar ons huis in Ekeren. De kans bestaat dat de verdachte, of het nu om een echte terrorist of om een psychopaat gaat, terugkeert om zijn klus af te maken.”

     

    *

    UITLEIDING

     

    Om kort te zeggen waarover het gaat: om de schijn van onpartijdigheid te redden, krijgt FDW zeer vorlopig ook 2 lijfwachten, want men wil van hem geen martelaar maken. In het artikel van Lecjie Molenwieker klinkt zelfs een ondertoon van spijt dat de Moslim Executie haar manier om aan ‘Vrije Meningsuiting’ te doen, misgund wordt. Al die moeite voor niets!

    Mag ik het met een voorbeeld zeggen, Walter? GVA, bericht op niveau: voetganger, opgeschept en weggeslingerd door auto, wordt beschuldigd van huisvredebreuk, vandalisme en vluchtmisdrijf. Er zullen altijd mensen zijn, die daarmee weg zijn!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    16-04-2015, 17:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2544


    *

     

    .

    *

    .

    Wat niet al lachende kan gezegd worden is de waarheid niet….

    *

    INLEIDING

     

    Van aan onze kant der Alpen (waar we nu al meer dan 13 jaar veel veiliger leven dan F. DeWinter in Ekeren!) is het inderdaad wat moeilijk om tot in détail te zien wat er werkelijk is gebeurd in Gent. U las op deze blog dus hierover al de dag nadien, ttz U kreeg voorgeschoteld wat mijn glazen bol had waargenomen. Waarbij ik vaststel, dat deze eigenlijk wegens haar accuraatheid tweemaal met Hoofd Letter zou mogen geschreven worden.

    Het ziet er dus (zie hieronder) ut, dat er door de Staatszender zwaar geprobeerd werd te provoceren. En als dat uitkomt, dan mag de Juffrouw die niet eens onder de zonnebank moet om er getint uit te zien, haar carrière vergeten. Wat echter veel leuker is, dat Pegida en meteen gans waarheidlievend Vlaanderen de kans krijgt om de Leugenpers in haar blootje te zetten. Ga gewoon voor de Rechter in (desnoods Eenzijdig) kortgeding, en eis de publicatie van het beeldmateriaal. Liefst op een vooraf bepaalde datum en uur, zodat gans Vlaanderen kan zien hoe we met kwaad op zicht, gemanipuleerd worden.

    Pas op: dat zou een tijdbom zijn, waar Rood-Groen en samen met de Moslim Executie en der Tsjeven-voorhoede in de steigers zullen gaan. Wat niet mag beletten tot de actie over te gaan.

    Nadeel: net als de kleur-syndicaten is Pegida-Vlaanderen geen Rechtspersoon, en Meneer de Jugepee zou daar misschien een reden zien, om de rechtsgang te weigeren. Werk dus voor een advocaat. Wel Anke VanderMeersch, waarop wacht U om de uitdaging aan te gaan?

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://rechtsactueel.com/2015/04/14/pegida-liegt-vrt-journaliste-danira-boukhriss-waar-zijn-de-beelden/

    *

    PEGIDA: liegt VRT-Journaliste Danira Boukhriss? Waar zijn de volledige beelden?

    door RechtsActueel • 14 april 2015

    *

    Zoals eerder gemeld betoogde PEGIDA Vlaanderen gisterenavond voor een tweede keer in Gent. De rood-groene media zijn erop gebrand PEGIDA weg te zetten als een ‘racistische’ beweging; en dus werden alle slogans, alle spandoeken aandachtig bekeken. Helaas, er werd niets bezwarends aangetroffen; een poging van een enkeling om een racistische slogan aan te heffen werd door de eigen mensen meteen gesmoord.

     

    Dus besloot de VRT een provocatie op te zetten. Zij stuurden allochtone journaliste Danira Boukhriss uit, die pal post vatte naast twee gesluierde moslimvrouwen, die de deelnemers onophoudelijk uitdaagden. Volgens de VRT en mevrouw Boukhriss zelf werd zij daarbij geconfronteerd met brutaal racisme: zij zou door een deelnemer aan de manifestatie uitgemaakt zijn voor ‘makak’ en ‘zwetzak’. Zoals het hoort keurde woordvoerder Rudy Van Nespen van PEGIDA een dergelijk vermeend wangedrag meteen af.

    Alleen: is er wel gebeurd wat mevrouw Danira Boukhriss beweert dat er gebeurd is? Op de Facebookpagina van PEGIDA zijn er intussen twee getuigenissen verschenen van mensen die vlakbij het gebeuren stonden, en formeel ontkennen, dat de beweringen van Boukhriss waar zijn.

    De eerste zegt: ‘ Aan Mevrouw Danira Boukhriss : Na het lezen van tal van reacties wil ik hier toch even op reageren. In uw onmiddellijke omgeving stonden er twee vrouwen van allochtone afkomst, waarvan één met nikab, de initiële reactie van die man in schijnbaar dronken toestand was tegen hen gericht, maar ik heb de woorden en racistische uitspraken die U hem in de mond legt niet horen roepen. U bent wel op zijn reactie ingegaan en riep er uw cameraman bij, terwijl U die man bleef provoceren. Zoiets levert natuurlijk mooi beeldmateriaal op. Racistische uitlatingen van wie of tegen wie dan ook zijn helemaal niet goed te praten, maar uw professionalisme als reporter schoot hier wel tekort….of misschien ook helemaal niet ?   Ik stond op nog geen 2 m afstand aan uw linkerkant en heb alles kunnen mee volgen.’

     

    Wat we hier onthouden, was dat de reactie van de man dus hoegenaamd niet tegen Boukhriss zelf gericht was, maar tegen twee gesluierde moslimvrouwen die kwamen provoceren en in wiens buurt mevrouw Boukhriss zich had opgesteld.

     

    De tweede getuige reageert en bevestigt: ‘ Dan stonden wij vlakbij mekaar, P., en je hebt groot gelijk, wat die zogezegde racistische uitspraken betreft. De politieman in burger heeft ook NIET gereageerd, dus is er niets strafbaars gezegd.’

     

    We onthouden dat dus een tweede getuige bevestigt dat de termen ‘makak’ en ‘zwartzak’ niet zijn gebruikt tegen Boukhriss, én dat een agent in burger vlakbij stond maar blijkbaar ook die termen niet gehoord heeft.

     

    Intussen heeft zich via de reactiemodule van Rechts Actueel een derde getuige gemeld, die zegt: ‘ Ik was heel dicht in de nabijheid van die VRT journaliste die samen met die twee Moslim vrouwen telkenmale hebben getracht te provoceren met woorden in de mond te leggen wat niet is gelukt. Ik heb op geen enkel ogenblik een verkeerd woord horen roepen dit is PUUR provocatie tegen PEGIDA.   Ik wil zelfs getuigen als het zover moest komen.’

     

    danira boukhriss Nu goed, het zal wel eenvoudig zijn om deze zaak op te helderen, niet? Mevrouw Boukhriss was daar duidelijk alleen om dit soort uitlatingen te kunnen vastleggen; zij is een geschoolde, professionele journaliste van de openbare omroep; zij had een peperdure camera bij die steeds draaide; zij had een geluidstechnicus bij die alle geluid haarfijn vastlegde.   Het zal voor haar dus wel een koud kunstje zijn om de volledige beelden van het ganse incident te tonen, inclusief de termen ‘makak’ en ‘zwetzak’, die bewijzen dat wat zij zegt de waarheid is zeker?

    Als zij die beelden toont, dan zullen wij samen met Rudy Van Nespen bevestigen dat dat niet kan. En dat één man op 350 niet representatief is. Maar als zij de beelden niet toont, dan zijn er twee andere mogelijkheden: namelijk, dat de woorden werden uitgesproken richting de twee gesluierde provocateurs en hoegenaamd niet richting Boukhriss (wat niet aanvaardbaar is, maar wel de context verklaart); of dat de woorden nooit werden uitgesproken, en dat mevrouw Boukhriss gewoon liegt.

    De beelden graag, inclusief de manier waarop mevrouw Boukhriss volgens twee getuigen de betrokkene heeft uitgedaagd. Of is dat te veel gevraagd?

    Er is overigens nog een bijkomende reden waarom het eerder twijfelachtig is dat het M-woord groepen is naar mevrouw Boukhriss zelf. Het zal haar misschien verdrieten, maar afgezien van haar naam ziet ze er qua uiterlijk niet bijster allochtoon uit; ze kan makkelijk doorgaan voor een Vlaamse vrouw met donker haar en een kleurtje van de zonnebank. De stelling van de eerste getuige, als zou de reactie duidelijk gericht geweest zijn tegen de twee gesluierde provocateurs, is dus bijzonder aannemelijk. En dan rijst de vraag: waarom stond Boukhriss steeds bij de twee gesluierde provocateurs? Kende zij die misschien al voordien? Misschien komt er de komende dagen duidelijkheid, want nu Danira een grrroot Slachtoffer van Racisme is komt ze ongetwijfeld in praatprogramma’s en opinieteksten in kranten. Maar onthoud, Danira; wat wij willen zien is het énig mogelijke bewijs, de beelden waarop het M-woord te horen is, gericht aan jou en niet aan de gesluierde provocateurs.

    Beoordee

     

    *

    UITLEIDING

     

    Wat zou de mlening zijn van Daniel Ten Berghe van Gent over deze provocatie? Waas die voordien misschien verkeerd afgesproken? Moesten die Moslimama’s niet aan ’t Rabot zijn, bij de rest van het uitschot? Is het niet eerder het werk van de politie om dat soort incidenten in de kiem te smoren?

    De pan werd op het vuur gehouden, met de hoop dat de vlam er in zou slaan. In het Strafwetboek staat daar ergens wel een mooie straf op voorzien, denk ik.

    Maar weer zal Lamme Goedzak het op een beetje verontwaardiging houden: hij doet zijn best, en Uilenspiegel doet wel de rest.

    NASCHRIFT

    De Rai, toch ook ’n Staatszender, kwam zojuist op dit middag-uur met aangeslagen stem verkondogen, dat zojuist in Sicilië de 10.000ste bootvluchteling van de week was ‘uit zee gered’. En neen, de Militaire Muziekkapel stond hen niet op te wachten (geen geld voor), maar wel een hele sliert luxe cars en bussen, die nu al onderweg zijn naar een afgesproken bestemming, ergens in het binnenland. Alles (redding op zee, opvang en transport)op kosten van een land zo arm als Job. Opdracht van Bruxellabad, zegt men hier…. Bij wie zou op dit ogenblik de kassa rinkelen: denkt U ook hetzelfde als ik?

    Mijn slecht karakter ontwaart namelijk dezelfde slechte trouw als bij de kleursyndicaten die zomaar per jaar zeo’n kleine 300 miljoen stempelgeld ten onrechte hebben uitbetaald, naar het schijnt…. Dat ook is schuimen op de rug van een ander….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    16-04-2015, 14:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2543

    *

    .

    *

    Wapenschild van de 10de Grootmeester der Tempeliers

    .

    Ridder Geraard van Ruddervoorde (West Vlaanderen)

    *

    INLEIDING

     

    Hier in Rome is gisteren die Italiaanse versie opgedoken, een beetje de Islam-versie van ‘Alle Menschen werden Brüder’. Alleen zijn de woorden helemaal tegengesteld. Over ‘wegen die verzuipen in het bloed’ horen we niets bij de 9de Symfonie van Beethoven in ‘Die Ode an die Freude’ van Schiller. Daterend uit 1823 is die inderdaad bijna 200 jaar ten achter bij de ISIS-versie van vandaag. Een duidelijk teken dat het Avondland dringend werk moet maken van de aanpassing aan de tijdsgeest. Misschien dat er nog teksten kunnen terug gevonden worden uit de tijd der Tempelliers? Daar de woorden wat bijwerken over ‘Gott mit uns’ en een strofe toevoegen over de Hospitaalridders, de ‘Dokters Zonder Grenzen’ van toen. Niemand beter dan Arthur Blanckaert (Will Tura) zou dat kunnen: de man is van wereldformaat, is een overtuigd Vlaming en stamt ook uit… Veurne, niet zo heel ver van Riddervoorde.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.msn.com/it-it/notizie/italia/nuove-minacce-all%E2%80%99italia-in-un-video-dell%E2%80%99isis/ar-AAaZrg1?li=AA9VgJI&ocid=SKY2DHP

    *

    Uit het Italiaans, vertaald door Google…..

    *

    "Spoedig, spoedig, zult U verrast zijn! Net als een donderslag bij heldere hemel ziet u / De gevechten voordoen in uw land. " De officiële Isis-Hymne, zal aanzetten tot oorlog en tot sgozzamenti, heeft nu ook een versie in het Italiaans, circuleren op islamitische websites en accounts. Het sap zijn de bedreigingen die Italië aan de islamitische staat "is oorlog met de alliantie van ongeloof verklaard" en dan zal "genieten van" zijn "straf". "We bloed dekken we de brede wegen / dankzij scherpe messen die kelen kloven / honden in rally wanneer u te verzamelen."

     

    De Italiaanse versie van de hymne, zoals die in het Arabisch en het Engels verschenen op het net aan het begin van het jaar, heeft van het communicatiecentrum van de islamisten, Anjad, industrie propaganda foraggiata door ISIS met de opbrengst van de olie smokkel en verspreiden terugkopen. De Arabische versie van de bedreiging op een gelijkaardige manier: "We zullen tot u komen voor het slachten, de dood, angst en stilte."

     

    De hymne in het Italiaans werd onderschept door de site Intelligence WikiLao en al geanalyseerd en beoordeeld vanuit teller authentiek. Een ander stadium van de media-oorlog dat Ayman al-Zawahiri, de opvolger van Bin Laden aan het hoofd van Al Qaeda en recent "gerehabiliteerd" door ISIS na wederzijdse beschuldigingen van verraad, en "de helft van de jihad."

    In de video, zijn geluiden en liedjes begeleid door beelden van de beul, strijders en slachtoffers van de self-kalifaat, grafische voorstellingen van vuurballen en steekvlammen. En de scènes van de opleiding. Alles gemonteerd met de bekende technische capaciteit van de productie centra Isis.

     

    *

    UITLEIDING

     

    U kreeg het werkstuk geheel, onbewerkt en zonder tierelantijntjes opgediend.

    Even in herinnering gebracht: er bestaat een lijst van kunststeden waar de Moslims beloven toe te slaan… Uiteraard wachten die nu tot de aandacht wat verslapt is. Of tot… het geld voor d bewaking op is….

    Persoonlijke Noot.

    Tot amper twee jaar geleden hadden we in ons klein dorpje midden de Italiaanse laagvlakte tussen het stroomgebied van de Tiber en de Roomse Bergen een vriendelijke bijna overtollige alom tegenwoordige carabinieri-bewaking. Verkeersinbreuken interesseerden hen niet (dat was het werk van de Polizia Communale!), maar men vond ze wel overal, tot zelfs op de kleinste landwegen, altijd met twee, en zeer demonstratief, tot de tanden gewapend. Vreemdelingen waren er toen (bijna) niet, want alles in de wijde omgeving uren in het rond was even arm. Geen industrie, dus geen tewerkstelling, en dus geen jonge mensen meer. Op de velden alleen nog bejaarde mannen en veel oude vrouwtjes. Het land liep stilaan leeg en ook de toeristen op de campings bleven weg. Toen was de kazerne op zekere dag leeg, viel het dag- en nacht vertrouwengevende toezicht weg, en de 112 noodhulp uit de naburige grootstad liet jammer genoeg uren op zich wachten. Stilte voor de storm?

    Toen liep het Cento Storico op een mooie dag vol trosjes ‘asielzoekers’, door elkaar donker, getint of helemaal zwart, die hier en daar ‘bad, bed en brood’ kregen in een paar stilgevallen ‘Agro Tourosmo’-logeergelegenheden. Daar bleven de lichten, binnen en buiten, de ganse nacht schijnen… Daar werd er flink gestookt, want geslapen met open vensters…. Terwijl 24/24 en 7/7 de schotelantennes beelden van ‘thuis’ brachten. Na korte tijd kwam men die levensgenieters overal tegen, tussen de leegstaande woningen te velde. Niemand was daar gelukkig mee, maar het Gemeentebestuur en de Polizia Comunale trok de schouders op: bevel van hogerhand….

    We gaan dus dezelfde weg op als dat dorpje van 500 inwoners ergens in Duitsland, dat 600 asielzoekers diende op te vangen….

    Uiteraard ligt dit enorme doorgangs-gebied op de weg van Lampedusa naar Centraal Europa, maar de brave Italiaan, die thuiskomend van zijn veld, zijn huis voor heft leeggeplunderd vindt, ziet dat eventjes anders. Het mag dus niemand verwonderen, dat de Lega Nord hier geweldige vorderingen maakt….

    Ik zou zeggen: gelukkig maar, want als de vlam in de pan slaat, zouden daar wel eens ongelukken kunnen van komen….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    16-04-2015, 13:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2542

    *

    Donderdag 16 april

    Zon 6u47-20u39

    H Bernadette Soubirous

    *

     

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Zeg? Kenia: dat is toch ook het Land van onder tot boven bevolkt door Zwarte Pieten? Maar nu blijkt ineens dat onze Grote Verlichte Verstanden met de Kleine Hersentjes daar nog veel zouden kunnen bijleren. Ofwel moeten alle Kenianen in een zwart ‘cordon sanitaire’ gezet worden! Iets wat niet kan, want dat echt discriminatie zijn.

    Ofwel scheelt er iets met de betekenis van het woord ‘racisme’ dat men er ondertussen mee heeft willen bedoelen. Hoe kan het nu beledigend overkomen voor rechtop lopende menselijke wezens op twee voeten, zelfs al zijn ze zwart, geel of donkergroen, zelfs als men die ‘negers’ noemt met een gezond boerenverstand? Men kan een zwarte man toch geen Eskimo noemen?

    Lees misschien eerst onderstaande bijdrage uit Xander Nieuws, om mee te zijn met mijn bedoeling.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Na terreuraanslagen op christenen: Kenia wil bijna half miljoen moslims het land uitzetten

    *

    Na de gruwelijke terreuraanslag vorige week van de islamitische terreurgroep al-Shabaab op de College Universiteit in het Keniaanse Garissa, waarbij 148 christenen werden vermoord maar moslims niets werd aangedaan, eist de Keniaanse regering dat de VN een vluchtelingenkamp met Somaliërs sluit en meer dan 400.000 moslims naar hun eigen land terugstuurt.

    Op een land met 4,3 miljoen inwoners, waarvan 11% moslim is, lijkt een invasie van 400.000 vluchtelingen sowieso een veel te grote last. Vicepresident William Ruto heeft de VN daarom 3 maanden te tijd gegeven om het Somalische kamp te ontruimen. Afgelopen zaterdag verklaarde Ruto dat Kenia beter moet worden beschermd tegen moslimterroristen.

    Het Dabaad vluchtelingenkamp in het oosten van Kenia is zoals de meeste vergelijkbare kampen een doelwit van islamisten, die daar eenvoudig nieuwe aanhangers weten te werven.

    Behalve de aanval op de Universiteit in Garissa, waar de jihadisten enkel christenen vermoordden maar moslims niets aandeden, was al-Shabaab tevens verantwoordelijk voor de in 2014 gepleegde massamoord op minstens 70 christenen in het Westgate winkelcentrum in de hoofdstad Nairobi. Ook toen mochten alleen moslims ongehinderd het gebouw verlaten.

    800.000 kinderen verdreven in Nigeria

    Ook in Nigeria veroorzaken de moslimterroristen van Boko Haram al jaren totale chaos en talloze bloedbaden. Volgens UNICEF zijn in het noordoosten van het land zo’n 800.000 kinderen van huis en haard verdreven als gevolg van het islamitische terrorisme. Velen zijn hun gezinnen en families kwijtgeraakt, worden misbruikt en zijn getraumatiseerd.

    Ruim de helft van de circa 1,5 miljoen mensen die dakloos werden omdat ze op de vlucht zijn voor Boko Haram bestaat dus uit kinderen. Volgens het UNICEF rapport zijn kinderen zelfs ‘bewuste doelwitten’ van seksueel misbruik, gedwongen huwelijken, ontvoeringen en moorden door moslims. Anderen worden omgeturnd tot kindsoldaten en gebruikt als menselijke bommen.

    Boko Haram wil in Nigeria de racistische islamitische Shariawetten invoeren en een einde maken aan alle Westerse invloeden, inclusief onderwijs aan vrouwen en kinderen. Het aantal Nigeriaanse kinderen dat mede daardoor niet naar school gaat is daardoor toegenomen van 8 miljoen in 2007 naar 10,5 miljoen nu. (2)

    Pakistaanse jongen in brand gestoken omdat hij christen is

    Pakistan is eveneens een streng islamitisch land waar moslims dagelijks ongestraft terreur- en moordaanslagen op christenen kunnen plegen. De 14 jarige jongen Nuaman werd door twee moslims gevraagd wat zijn geloof was. Toen hij antwoordde dat hij christen was, overgoten ze hem met benzine en staken hem in brand. Hij overleefde de aanval, maar zijn lichaam is voor 55% verbrand. Kort hiervoor was een andere christen, Sunny Masih, in een oven gegooid en in brand gestoken door zijn moslim slaveneigenaar.

    Masihs medische behandeling wordt betaald door de onafhankelijke hulporganisatie Rescue Christians (3). Dat slaagde er in het eerste kwartaal van 2015 in om in Irak ruim 2000 mensen, waaronder veel ontvoerde jonge meisjes, uit slavernij te bevrijden (4).

    Xander

    (1) YouTube (via Shoebat)
    (2) Shoebat
    (3) Christian Post (via Shoebat)
    (4) Shoeba

    *

    *

    UITLEIDING

    ‘Racisme’, het favoriete woord in de mond van onze Leugenpers dat zij zo graag te pas en te onpas gebruiken, is volgens mij een ander woord voor spontane Moslim-afkeer. Net zoals men voor een beerput de neiging om te walgen, ‘racislme’ zou noemen.

    De normale algemeen menselijke reactie voor een vreemd menselijk wezen, zou volgens mij, eerder zijn zoals wij als kind een zeldzame ‘neger’ in de straat tegen het lijf liepen. Hoogstens draaiden wij ons om, om deze na te kijken, waarbij ik spontaan terugdenk aan die ene dikke geezelligaard die bij ons de markten afschuimde met ‘kalishe’-stokken. Dat was niet iemands vreemds, dat was gewoon ‘Karaboeja’, zoals hij zichzelf noemde om – met rollende ogen - volk aan te trekken….. Die man zou geen vlieg kwaad doen en hij was dan ook de lieveling van alle marktende moeders. Ze kochten gewoon bij hem uit sympathie.

    Het woord ‘racislme’ is uitgevonden om precies het onderscheid te maken tussen ‘wij’ en ‘zij’, met het resultaat, dat ‘zij’ in deze splitsing de slechten geworden zijn. ’Donkeren’, spleetogen, negers en Eskimo’s kunnen onze beste vrienden zijn, gewoon door, zoals de Ieperse ‘Karaboejaja’, zichzelf te blijven, en ons niet te willen ‘ondewerpen’. Vooral niet als aan die poging nog een pietrol-luchtje hangt.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    16-04-2015, 11:41 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    15-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2541


    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    De Leugenpers blijft het maar hebben over ‘vluchtelingen’, alhoewel het kleinste kind de schandalige tarieven weet voor een overtocht die mensensmokkelaars durven vragen. Die sukkelaars moeten halve miljonairs zijn, om te kunnen ‘vluchten’…. Dat de vele Tjsing Tsjang Djihadisten meteen meekomen zou alleen maar kunnen achterhaald worden, tegen voorlegging van het vaar-ticket en door wie dat het is betaald. Misschien wel door de Navo, want bij gebrek aan tegenstanders, zouden ze straks misschien elkaar, Amerikanen en Europeanen, moeten overhoop schieten.

    De ferry-dienst Afrika/Europa, éénrichtingsverkeer, zou dus best een ander uithangbord kiezen. De veerdienst IS, bijvoorbeeld, onder de Hoge Bescherming van Allah, zowel bij vertrek als bij aankomst. Maar die geniet, zoals U nog niet weet, niet over de beste papieren, integendeel. Hieronder leest U hoe in één enkel weekeind er meer dan 7.000 passagiers werden verscheept vanuit hun armoe naar onze weelde, maar U weet nog niet dat er daarnaast ook meer dan 500 zijn verdronken. Dat is informatie die alleen voor die stomme Italianen is bestemd, want onder hun ogen gebeurd. Want levend verslonden door de haaien. Neen, echt geen materiaal voor ‘Vlaanderen Vakantieland’ of voor ‘Dieren in Nesten’…. De tere gewetentjes van onze Autoriteiten zouden wel eens kunnen opspelen!

    Vandaar de bedenking: doen zoals Turkije, tunnels bouwen op de bodem van de zee. Dan gebeuren de overtochten zonder getuigen, en wat meer is, in plaats van de mensensmokkelaars, kan de Overheid, in casu de Slinxe Beheerders daar, daar nog een flink zakcentje aan overhouden. Als U mij niet gelooft, reis dan eens van Calais naar Dover: voor een habbekrats bent U overgezet en terug. Op die lijn is er trouwens nog een ander merkwaardig voordeel: in Het Kanaal zijn er geen haaien, voor geval deze ‘Chunnel’ ooit de lucht in gaat….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Lentemigratie: daar komen de bootjes weer!

    Het is lenteweer op de Middellandse Zee en dus stoppen de mensenhandelaren hun rubberen bootjes weer vol met gelukszoekers. In vier dagen tijd pikte de Italiaanse kustwacht ruim 7.000 migranten op vanaf zee.

    De migratie op de Middellandse Zee is de laatste jaren een fenomeen dat het hele jaar voortduurt, maar bij goed weer is het als vanouds erg druk op de route tussen Noord-Afrika en Italië.

    Zevenduizend vluchtelingen

    Zo pikte de Italiaanse kustwacht maandag 1.358 migranten op uit rubberen bootjes die niet geheel toevallig zonder benzine waren komen te zitten.

    In de afgelopen vier dagen werden bijna 7.000 opvarenden uit de bootjes gevist en naar Italiaanse asielzoekerscentra overgebracht. Anders dan bij slecht weer overleven de meeste migranten de tocht over de Middellandse Zee. Van de 7.000 migranten overleefden er 10 de overtocht niet.

    Immigratie in kaart: de vijf populairste routes naar de EU

    Opvarenden van één van de bootjes vertelden aan de Italiaanse politie hoe met de doden wordt omgegaan. Een man die was overleden, vermoedelijk nadat hij benzine had gedronken, werd door de stuurman zonder pardon over boord gekieperd. Haaien zouden er vervolgens met het lichaam vandoor zijn gegaan.

     

    De stuurman is aangehouden door de politie op verdenking van mensenhandel en onder meer dood door schuld. Ook voor de Italiaanse kustwacht is het reddingswerk overigens riskant. Afgelopen nacht werd de Týr, een schip van de IJslandse kustwacht beschoten door mensenhandelaren nadat de asielzoekers aan boord waren gehaald van een reddingsboot, meldt Frontex, het Europese agentschap voor de bewaking van de buitengrenzen. De Libische criminelen namen vervolgens hun bootje weer mee terug naar huis voor een volgende oversteek.

    *

    *

    UITLEIDING

     

    Ook de Nazi’s hadden de voordelen van tunnels ontdekt. Niet de vochtige versie onder water, maar de harde realiteit, onderdoor de bergen, zodat hun pantsercolonnes ongezien van Oostenrijk via de grens met Tsjechië het Oostfront hadden kunnen bereiken. Na te zien op Google Maps, zoek naar Salzburg met het trefwoord ‘Karawanken’, dat is de bedoelde bergketen, waar enkele jaren terug Jörg Hainer van de bochtige kronkelweg weggemaaid werd, misschien wel door een Amerikaanse drone…. Voor wie ooit van Salzburg en Mozart wil genieten, een buitenkansje. U komt er zelfs voorbij Mauthausen, een ‘bijkamp’ van het beruchte Dachau, waar de dwangarbeiders vandaan kwamen die met de blote handen de doorgang hebben moeten graven door de rotsen. Men stierf er als vliegen, maar ach, het waren toch allemaal alleen maar politieke tegenstanders, met de letters R.U. op hun papieren. Die letters stonden voor ‘Rückkehr Unerwünscht’. Voor een sfeerbeeld terzake ga naar https://www.youtube.com/watch?v=8r50t7148sA want daar treft U de beelden voor ogen, van wat de Islam met ons zinnens is. U vindt de ‘Ausfahrt Mauthausen’ op een bordje van de autosnelweg richting weg van Salzburg. Wat mij in de boven vermelde reportage het meest trof, waren de rangen frisse schoolmeisjes, die in 1938 bij de inhuldiging van de nieuwe toegangsweg vooraf gingen aan de fanfare, daar waar in Februari 1945 bij het naderen van het Rode Leger, de laatste gevangenen wanhopig probeerden de bewakers te overmeesteren. Op de namenlijsten vindt U naast Waalse, ook veel Vlaamse namen…..

    Maar mensen hebben een korte memorie. In het dorp Mautheusen vindt U op de slingerweg naar het ‘’Vorheriges KZ-Lager gezellige terrasjes, vol gezellige bierzuipende in Lederhosen gestoken Oostenrijkers, en vlotte Dirndel-Mädchen die met volle bierpotten uitdagend door de tafeltjes drentelen.

    Ach Ja, das war die Vergangenheit….

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    15-04-2015, 17:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (2)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2540

    *

    Woensdag 15 april

    Zon 6u49-20u37

    Z Waltman van Antwerpen
    *

    .

    *

    Het uur ‘U’ van Het Beest

    .

    Hangt in de lucht. Het komt tot ons lijk bij Charlie Hebdo, waar slechts 2 teruggekeerde ‘Syrië-Strijders’ de hel ontketenden.

    *

    INLEIDING

     

    In Milaan schoot verleden week ‘een man’ in de Rechtszaal, wiens zaal seffens moest voorkomen, een rechter en ‘een andere man’ – getuige?) gewoon dood. Hij kon vluchten, maar de politie is hem op het spoor. Een alledaags gebeuren eigen aan de tijd, en een detail in de Geschiedenis. Veel verder staan we daarbij niet stil…. Want dan zouden er wel eens Moslims kunnen zijn, die zich beledigd voelen. Zo dat hun stoppen doorslaan en zij overgaan tot het vergieten van bloed. Van veel bloed.

    Zo spreekt men ook over de moordpartij van Parijs (Begin Januari dit jaar) altijd van uit het standpunt van de slachtoffers. Ja, die zijn dood, maar hun Slinx schotschrift dat zo goed als failliet was, zit weer voor jaren terug in de lift. Wat een geluk met een ongeluk mag geheten worden, als men de Slinxen goed beluistert. Normale mensen zouden dat succes zoveel mogelijk verzwijgen, want lijkenpikkerij van het zuiverste karaat. Dat verleggen van de klemtonen is een slechte gewoonte bij deze wereldverbeteraars. Dat moet wel, want anders moet men het kind met naam en toenaam vermelden. Om zodoende bij de Islam terecht te komen. Wat niet bevorderlijk is voor de goede verstandhouding met dat soort vriendjes die ons overladen met zoveel ‘Verrijking’ op andere gebieden. Maar troost : het geduld van de Strijders voor de Wreedzame Islam is bijna op.

    Het uur ‘U’ van de IJselijke Islam hangt dus alleen af van wat van de Islam-slachtvelden in het Nabije Oosten teruggekeerde broekschijters zullen beslissen. De dag dat zij beide broekspijpen toegebonden, de blik naar omhoog naar de 72 wachtende maagden geheven, de courage in beide handen nemen, hetzij uit overtuiging of uit mee-loperij, hetzij omdat ze met het mes op de keel gedwongen worden, zullen onze poilitie-posten, onze Rechtbanken, onze Christelijke Kerken, kapelletjes en kathedralen met kogels doorzeefd worden. Zelfs onze hospitalen en kindedagverblijven zullen aangevallen worden. En zoals de Islam altijd is, zullen ze bij verrassing toeslaan, daar waar de bewaking niet sterk genoeg is. Islammers vechten inderdaad liefst tegen vrouwen en kinderen. Lang kunnen wij ons niet verdedigen; het geld is op, door deuren en vensters weggesmeten om al die ‘Verrijklers’ een goed onderkomenl te geven en te blijven geven. Alsof het geld aan de bomen groeit.

    Hulp van elders moet er niet verwacht worden, want overal in Europa is het die dag koekenbak. Na een paar uren of dagen valt dan de doodse stilte, het begraven van de doden en gekwetsten (!), hier en daar onderbroken door een nijdig mitrailleurvuur van weer eens een executie-peloton dat de rest der vrouwen en kinderen afmaakt, begeleid door het kraken van muren onder het geweld van hun bulldozers. Het zijn niet meer de ideeën die de wereld beheersen, maar de Islam.

    Zelfs al moesten ze de zovele soldaten-begraafplaatsen in de Westhoek opruimen, om die vervolglens als massa-graf te gebruiken, zouden die ‘Verweste Gewesten reiken van de Middellandse Zee tot aan de Oeral, in stapels van 8 verdiepingen hoog, zoals de bouwvergunningen toegelaten door Stedenbouw.

    Waar ik deze overtuiging vandaan haal? Gewoon door te waken en te bidden, zoals de Heer in Getsemane, in Het Hofke van Oliveten, daags voor Hij gekruisigd werd.. En door ondertussen te zien en te proberen te doorgronden wat de Islam al sinds 1957 met de eigen mensen doet.

    U vindt daarvan een korte beschrijving hieronder, waarover onze Leugenpers in woord en beeld, begrijpelijk, maar met mondjesmaat berichten. Ha ja, hé, want het is de wil van Allah, Wrede zij met Hem.

    Voor een van die Moslim-Moordenaarslanden de vernielende kracht van het nuvleaire gebruikt, moet het Westen, d.i. de Rechtse Partijen in de USA, kunnen toeslaan om Mekka, Medina, Ryad, Teheran, enz, van de aardbodem weg te vegen. Anders gezegd, door het hart van Het Beest uit te rukken.

    Hiervoor ga ik uit van het begrip ‘Rechtvaardige Oorlog’ en wettelijke zelfverdediging. En ik meen het meer dan ik het kan schrijven.

    Dezelfde Islam-methodes zijn ook toepasbaar voor ons. De aanval is immers de beste verdediging. En als wij het niet doen met hen, doen zij het met ons. Achteraf kunnen we altijd nog zeggen dat het ons spijt. Maar een of twee ‘snipers’ in de struiken voor het Witte Huis aan de Wastobbe, en klaar is Kees en al de rest.

    Dat is niet van ‘Keskedie’, maar van Pöeske schoet’.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Waarom protesteren de moslims deze keer niet?

    *

    Het leed van de Palestijnen in het vluchtelingenkamp Jarmoek is ten hemel schreiend. Alleen: de meeste Arabieren interesseert het niet. Ze houden zich alleen bezig met Palestijnse slachtoffers als er Israëli´s in het spel zijn.

    Er bestaan twee soorten doden – diegenen, wier lot politiek te misbruiken valt en wier tragedie luidkeels valt te betreuren, en diegenen, die gewoon gestorven zijn. In het Syrische Jarmoek is deze huichelarij op dit moment heel indringend te zien. Al maandenlang worden daar Palestijnse vluchtelingen afgeknald, doodgeslagen en uitgehongerd.

    Maar noch uit de Gazastrook noch uit de “Westelijke Jordaanoever” hoor je van massademonstraties of oproepen om de ongeveer 16.000 broeders en zuster te hulp te snellen, die in Jarmoek worstelen met de dood. Dat de Palestijnen daartoe anders wel in staat zijn, dat ze razendsnel alle internationale forums – van de Verenigde Naties tot aan het Internationaal Gerechtshof – weten te gebruiken om hun bedoelingen kracht bij te zetten, vermoedt een ieder die zich eraan herinnert wat er gebeurt als er ook maar één enkele Palestijn het slachtoffer van de Israëli´s wordt.

    Waarom smokkelt Hamas geen wapens naar het buurland? De sluiphandel in omgekeerde richting functioneert toch ook? Waarom grijpt Hezbollah niet in om de ingesloten mensen te redden? Anders is ze er toch ook heel snel bij om aan de kant van de Palestijnse slachtoffers in Israël te gaan staan?

    De eeuwige huichelarij

     

    Waarom, tenslotte, vinden de moslims in Duitsland geen gezamenlijke dag voor een massaprotest tegen de schendingen van de mensenrechten die in Syrië plaatsvinden? Dat lukte toch ook in het geval van de Gaza-oorlog? De antwoorden op al deze vragen zijn duidelijk: de moslims interesseert het lot van deze mensen niet. Sommigen komt hun dood zelfs goed uit.

    Terwijl de Syrische regering onder haar tiran er blij mee !s de Palestijnen kwijt te raken die zich tegenover haar hebben opgesteld, blijft Hezbollah vasthouden aan haar Syrische bondgenoot – en de soennitische en christelijke Palestijnen voor een lonend doel. De meerderheid van de moslims in Duitsland ontlaadt op haar beurt echter weer liever haar haat tegen de Joden en Israël dan de interne islamitische oorlog te beklagen.

    Van oudsher interesseert de meesten van hen het lot van de Palestijnen nauwelijks. Treurig genoeg is deze kilte vast te stellen voor veel Arabische regeringen. Anders valt het niet te verklaren waarom er 70 jaar na de vlucht en de gedeeltelijke verdrijving van de Palestijnen uit de joodse staat [vertaler: door de Arabieren aan hen opgedrongen!] zelfs in de Gazastrook nog Palestijnse vluchtelingenkampen bestaan. Ook Jarmoek bestaat al een halve eeuwigheid.

    Om welke reden Arabieren – niets anders zijn de Palestijnen – sinds 1957 in dit Syrisch-Arabische vluchtelingenkamp moeten huizen, is alleen duidelijk voor diegene, die het verhaal van de huichelarij en harteloosheid kent. Dit zal nu heus niet in het tegendeel veranderen. Jarmoek blijft het slagveld – niet van de duivel, maar van de mens.

    Bron:

    www.welt.de
    Auteur: Jacques Schuster

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

     

    *

    UITLEIDING

     

    Kijk, als gewezen Pallieter-lezer zou iedereen moeten weten, dat ondergetekende een goed hart maar een slecht karakter heeft. Net als die ‘Mens van Goede Wil’ alsmede de overige Partijgenoten van Het Vlaams Belang, kan ik geen onrecht verdragen.

    De lectuur van die Palestijnse Kampen, waar het lijden zonder begin en zonder einde verloopt, revolteert mij. Zelfs al zijn het Kont-omhoog-heffers, het zijn ook maar mensen, ter wereld gekomen als beeld en gelijkenis van het Opperwezen. Ze zijn bestemd om de Heren der Schepping te zijn, en ze worden door hun eigen mensen behandeld minder dan varkens.

    De gelijkenis met ‘halal’-slachten valt weer niet op…..

    Als de Beschaafde Wereld hierop nu eindelijk niet eens reageert, dan verdient die om ook niet beter behandeld te worden. De Islam is inderdaad de beschaving van de Dood, helemaal zoals Het Beest is, gepokt en gemazeld.

    Deo Gratias! Al heb ik meer goesting om, zoals op onze Bisschoppelijke Colleges geleerd, te schrijven A.M.D.G.; Dat is Latijn en wil zeggen: Af Majorum Dei Gloriae.

    Hé Hé, dat lucht op. Het voelt net zo aan als thuiskomen na een lange reis.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    15-04-2015, 12:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    14-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2539


    *

    .

    *

    Niet het enige Journaal

    .

    Met de juiste achtergrond

    *

     

    INLEIDING

     

    De DM pakt er breed mee uit. Er werd ‘makak’ geroepen, enn ‘Zwetkont’ naar de VRT-corifee van dienst, die met dat doel er op los gestuurd was, met als opdracht: ‘Zorg dat er incidenten komen die we op ’t Journaal kunnen brengen’. Waarom ook niet. De Pegida-bijeenkomst in Gent was de gedroomde Opstap om door op te vallen, nog hoger te klimmen op het VRT-stapelbed. Daar moeten toch alle ‘presentatrices’ eerst doorheen! Zie dat (verleidelijke) arme schaap, losjes in de blues, onopvallend weinig getint en met een glanzende dracht van pikzwarte haarstessen: uitgemaakt geweest voor ‘makak’. Het kan niet anders, of deze martelaarster ten voordele van onze ‘verrijking’ zal het nog ver schoppen. Zijn er getuigen van het voorval? Zijn er beelden van deze story, of wacht men met dit verhaal om een grote vis te vangen?

    Natuurlijk zijn er beelden, waarom denkt U dat er een camera-ploeg dat mens vergezelde? Dat er niet dezelfde dag met vuur gespuwd werd, wijst volgens mij op een booby trap, helemaal volgens de huisregels van de VRT….

    Heeft U mijn lippen gelezen?

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/tvmedia/vrt-journaliste-uitgescholden-tijdens-pegida-mars-ik-kan-u-niet-rieken-of-zien-a2286229/

    *

    VRT-journaliste uitgescholden tijdens Pegida-mars: "Ik kan u niet rieken of zien"

    *

    Hoewel het scanderen van racistische slogans tijdens de Pegida-betoging door de organisatie verboden was, kreeg VRT-journaliste Danira Boukhriss gisteren racistische verwijten naar het hoofd geslingerd. Ze werd onder meer uitgescholden voor 'makak' en 'zwetzak'.

    "Ik ben geen racist, kieken. Ik kan u gewoon niet rieken of zien", zo snauwde een van de betogers tijdens de manifestatie van Pegida gisterenavond in Gent naar VRT-reporter Danira Boukhriss. "Je moet hier niet discussiëren", zegt een andere tegen Boukhriss, wanneer ze het verbod op racistische slogans aanhaalt.

     

    Pegida-woordvoerder Rudy Van Nespen vindt de scheldpartij "heel erg". "Het is spijtig dat ik of onze veiligheidsmensen het niet gezien hebben, anders hadden ze zeker opgetreden. Pegida is geen racistische organisatie, racisme is een strafbaar feit."

    *

    *

    UITLEIDING

    Elders las ik over de deelnemers (300) of (250) en over (ik citeer) “Pegida Vlaanderen hield maandag in het centrum van Gent een betoging “om opnieuw onze wens te uiten voor een leefbare maatschappij”, aldus de beweging” (Einde citaat).

    Bij de ‘tegenbetogers’ op het beruchte Rabot (Lees R.A   .B.O.T. en niet REBUT, een dialectwoord uit de Westhoek, dat stamverwant is met het Italiaanse ‘butare’, wat weggooien betekent) van “Hart tegen hard’, ongeveer volgens de inrichters even groot als de Pegida-beweging, maar optredend als vechthaantjes, goed beschermd door de Gewapende Arm der Wet. Daar waren er 12 arrestaties wegens vandalisme. Maar daarvan of van de gevolgen zullen we nooit nog iets vernemen, en wordt de aangerichte schade misschien wel betaald door ’t Stad Gent. Zodat die rabauwen voor de zoveelste keer er van af komen zonder strafblad. Beroep: leefloner? Stadsambtenaar? Man sans-papiers? Dopper? Bajes-klant? Wie zal het zeggen, want er komen nog vele gelegenheden waarop die welkom zijn…..

    Op TV zagen we een glunderende Daniël Ten Berghe (Ter Mont) zichzelf lof toezwaaien omdat hij die Pegida, waarmee hij helemaal niet akkoord ging, te hebben toegelaten. Hij was, zei die, als goede democraat, bekommerd voor de Vrije Meningsuiting’. De sneer naar BDW in A’pen lag er vingerdik op.

    Alle begin is moeilijk, maar eenmaal de Vredelievenden Aller Landen gezien hebben, dat ook in Coburgland waardig betogen voor hun mening in alle veiligheid kan geschieden, zullen er vele twijfelaars over de streep getrokken worden. Het uiteindelijk doel van Pegida is een zo zwaar mogelijk tegenwicht te worden, dat de ‘Autoriteiten’, willen ze niet als stinkend huisvuil aan de deur gezet worden, met hen moeten rekening houden. In afwachting mag er daarom niet te veel afgegeven worden op de ‘Godsdienst’ van de Wrede, want de meeste mensen verwarren nog altijd ‘Vrede’ met ‘Wrede’. De grote maar zwijgende massa wil dat wel, af zijn van de Islam; maar dat nu al tè duidelijk etaleren, is de vriendjes van Islammerij op hun paard tillen. Niet doen dus, want daarop wachten ze dus. Ze moeten maar eerst leren lezen waarvoor gIdA staat.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    14-04-2015, 15:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2538

    *

    Dinsdag 14 april 2015

    Grasmaand

    Zon 6u51-20u36

    H Lidwina van Schiedam

    Op Sint-Lidwina na de noen worden alle velden groen

    *

    .

    .

    *

    .

     

    *

    INLEIDING

     

    Bij ons in de Westhoek zei men in bepaalde omstandigheden, dat als men van iets niet zeker is, dat men er dan moest bijzeggen: ‘peur-être’, waardoor de woorden een sarcastische ondertoon krijgen. Zo mijn mening over de ‘Neo Nazi’s’ in de nieuwe Amerikaans-Kievse Regering, zo uitbundig gesteund door o.. Guynocchio, de Getnse Konijnentand in aanbidding op beide knieën voor de Amerikaanse Zwarte Ongelukskater. De Westhoekse mensen nemen na die ‘peut-être’ meestal geen blad voor de mond om hun mening te zeggen. Zo zeggen ze van een beduusd gezicht dat het hen doet denken dat ‘moest Uw kop op een zwijntje staan, men zou zweren dat ’t beestje ziek is’.

    Och, vriend Xander bracht eens te meer een stapel bewijzen aan, dat Amerika oorlog met Rusland wil, en dat het die oorlog wil uitvechten boven onze bloedeigen kop. Zoiets mag niemand verwonderen, want Amerika is verzot op dat soort oorlogen. Het houdt hun economie draaiende…. Eerst door wapens te verkopen, en achteraf door ‘Marshall-Hulp’ voor de wederopbouw. Wat wil zeggen tweemaal aan de kassa passeren. Tweemaal, en twemaal op andermans kosten!

    Maar dat wist U al.

    Wat wel mijn aandacht getrokken heeft, is dat extreemrechtse Azov bataljon, dat onafhankelijk van het Oekraïense leger opereert. De afbeelding hierboven zal de rest wel verduidelijken, ook al is het met Russische lettertekens versierd.

    Het verband? Wel, meisjes en jongens, in het Grote Verhaal van de Grote Nazi Wereldoorlog, staat toch duidelijk, dat de inwoners van Kiev de Duitse pantsers in 1942 met bloemenslingers, handgeklap en vele kusjes werden ontvangen! Blij als ze waren van de Bolsevieken voorgoed verlost te zijn, zo dachten ze. Oekraïniërs die het konden, werden trouwens, uit hang naar het Westen, de trouwste helpers van de Duitsers. O.a. in de vele ‘Lagers’….. Het was pas nadat de ‘Volkscommissarissen’ met de botte bijl orde op zaken hadden gesteld, dat de Oekrainiërs als geheel terug op het rechte communistische pad geraakten.

    Hun Kaïn-teken nu roept maar al te duidelijke herinneringen op aan de Swastika. Zo dat we gerust kunnen stellen, dat onze bloedeigen maar ook bloedrode Slinxe EUSSR zoals in Hitlers tijd, maar al te graag maatjes is om samen de ‘Untermensschen’ kaputt zu machen, en om van het Slavische Oosten hun wingewest te maken.

    JaJa, ik begin meer en meer te begrijpen waarom de Vlamingen na WO II zo hard werden aangepakt: het was voor Slinx de enige gelegenheid om de eigen schuld onder de mat te moffelen, en om terzelfdertijd de held uit te hangen in tegenstelling met de foute Vlamingen. Hendrik De Man? Die heeft nooit bestaan! En nooit heeft de BWP (Belgische Werklieden Partij) na Mei ’40 geproclameerd dat onze arbeiders hand in hand met de Duitse arbeiders zich moesten inzetten voor De Nieuwe Orde. De Nieuwe Orde van het zuiverste socialistisch gehalte. Dat verminderde fel na Operatie Barbarosso toen de ene Socialistische held de andere aanviel…

    Wel, die Nieuwe Orde, dat is heden ten dage het einddoel van dit democratisch socialistisch Amerika en zijn knechtjes..

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Franse geheime dienst: Russische invasie Oekraïne is verzinsel van NAVO

    *

    Het hoofd van de Franse geheime dienst DRM heeft forse kritiek geuit op de NAVO, vooral vanwege de voortdurende beweringen dat Rusland van plan zou zijn om Oekraïne binnen te vallen. Volgens generaal Christophe Gomart is er in werkelijkheid niet één aanwijzing voor zo’n invasie waargenomen, en zijn de Russen nooit van plan geweest om militair in te grijpen. Het doorprikken van de anti-Russische Westerse propaganda van het afgelopen jaar komt nu dus ook al vanuit de gelederen van de NAVO lidstaten zelf.

    Generaal Gomart verklaarde op 25 maart tegen het parlementaire comité voor Defensie dat de DRM doorgaans een excellente verstandhouding met het oppercommando van de NAVO in Norfolk heeft, maar dat de crisis in Oekraïne forse verschillen van mening heeft veroorzaakt tussen de Europeanen en de Amerikanen.

    ‘Geen activiteiten die nodig zijn voor invasie’

    ‘De echte moeilijkheid met de NAVO is het feit dat de Amerikaanse geheime diensten domineren, terwijl de Franse inzichten enkel voor kennisgeving worden aangenomen,’ aldus Gomart. ‘De NAVO heeft bekend gemaakt dat de Russen een invasie van Oekraïne voorbereidden, maar de informatie van de DRM kon deze bewering niet overeind houden. Wij hebben feitelijk vastgesteld dat de Russen geen commandoposten hebben opgezet, noch logistieke maatregelen hebben genomen.’

     

    ‘Er waren geen activiteiten die men als voorbereiding op een invasie had moeten nemen,’ vervolgde de generaal. ‘Op het tweede bevelsniveau waren er geen overeenkomstige initiatieven. Vervolgens bleek dat wij het met onze vermoedens bij het juiste eind hadden.’ De Russische soldaten die wél in de Oekraïne zouden zijn gezien zouden met hun aanwezigheid enkel druk op president Poroshenko hebben gelegd, maar daar nooit ter voorbereiding van een invasie zijn geweest.

    Met Gomarts onthullingen gaat de Franse geheime dienst recht tegen het officiële NAVO standpunt in dat Rusland massaal voorbereidingen heeft getroffen –en nog steeds klaarstaat- om Oekraïne binnen te vallen.

     

    Duitsers: Rol Rusland wordt overdreven

     

    De Franse generaal is niet de eerste hoge Westerse official die de NAVO openlijk tegenspreekt. De Duitse minister van Buitenlandse Zaken Frank-Walter Steinmeier beschuldigde NAVO-opperbevelhebber generaal Philip Breedlove er enkele weken geleden al van de militaire rol van Rusland in Oekraïne te hebben overdreven. Het Bureau van de Bondskanselier had het zelfs over ‘gevaarlijke propaganda’.

    Ook Steinmeier verklaarde dat de informatie van Duitsland niet overeenkwam met wat de NAVO of de Amerikanen beweerden. Washington blijft echter volhouden dat de spanningen in Oost Europa steeds groter worden en een directe bedreiging zijn voor de Amerikaanse veiligheid, en dat daarom alles moet worden gedaan om deze bedreigingen te beantwoorden.

    Verzet in EU tegen NAVO/VS groeit

    In de EU groeit echter het verzet tegen de door de NAVO en de VS gewilde escalatie. Italië en Griekenland willen stoppen met de sancties tegen Rusland, omdat deze grote schade aan hun toch al wankele economieën toebrengen. Frankrijk moet door de rest van de EU worden ‘gered’, omdat de coalitie van conservatieven en sociaaldemocraten tot elke prijs willen voorkomen dat het anti-Brusselse Front National het voor het zeggen krijgt. Dat nu uitgerekend Frankrijk de NAVO verwijt foutieve info te verspreiden, is dan ook enkel olie op het vuur.

     

    Amerikanen trainen extreemrechts bataljon

    Door het verzet uit Europa besloot de Amerikaanse president Obama om het sturen van troepen naar Oekraïne voorlopig te stoppen. Het Oekraïense leger zou vanaf maart deels door de NAVO worden getraind. Bij militaire manoeuvres in het land zouden Amerikaanse luchtlandingstroepen op 20 april gaan samenwerken met het extreemrechtse Asov bataljon, dat onafhankelijk van het Oekraïense leger opereert. Volgens de Russische OVSE waarnemer schendt dit bataljon het wapenstilstandsverdrag van Minsk (2).

    Oekraïne heeft inmiddels het associatieverdrag met de EU ondertekent, waarin ook toenadering tot de NAVO wordt geregeld. In 2020 moet Oekraïne aan alle NAVO standaarden voldoen en gereed zijn voor toetreding, wat door Rusland als een grote bedreiging wordt ervaren.

     

    Aanhoudende propaganda leidt tot nieuwe oorlog

     

    De propaganda uit de Amerikaanse / NAVO bronnen gaat inmiddels onverminderd door. Niet de door Amerika gesteunde rechtsextremisten, maar Rusland zou de wapenstilstand in het oosten van Oekraïne schenden. Ook wordt er nog steeds beweerd dat grote hoeveelheden Russische troepen bij de grens klaar staan voor een ‘invasie’. (1)

     

    Kortom: als Europa niet veel krachtiger voor zichzelf opkomt en breekt met de agressieve Amerikaanse koers, dan blijven we afstevenen op de door Washington gewilde nieuwe grote oorlog op ons continent.

    Xander

    1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

    *

    *

    UITLEIDING

     

    Vòòr er wered uitgevaren een kat, om het even de kleur, voor de voeten krijgen, was in vissersmiddens een slecht voorteken. Maar een zwarte kat, dat was de ziei van een gestorven heks die geen rust kon vinden. Na zo’n ontmoeting werd er zelfs niet uitgevaren, want dan voer de Dood mee.

    Amerika heeft blijkbaar het Noodlot willen tarten, en koos een Moslim-kat met duizend levens als Opperste Leider. Tot daar, ze doen maar. Zo lang ze ons daarmee maar gerust lieten. En komt die Clinton aanzetten, wat nog veel erger is.

    En het Europa van de gewezen Koloniale Machten, waaronder Coburgmand, dacht in het begin met die lange zwarte slungel eventjes de vloer te kunnen vegen. Maar dat was buiten de waard, in casu de Islam, gerekend. En nu zit Europa met de gebakken peren: het is vergeven van de gelukzoekers-bezetters uit de pietrol-landen die alleen wachten om het juiste ogenblik om toe te slaan.

    Hopelijk komen de Amerikaanse Verkiezingen nog juist op tijd!

    Noteer: wie Azov zegt, zegt de Zee van Azov, en zegt meteen De Krim. Wie de Krim zegt, zegt Rusland, met in één en dezelfde adem daarbij Napoleon en Hitler. Begrijpt U nu waarom een zwarte kat altijd ongeluk brengt? Het is alsof de Duivel ermee gemoeid is….

    POST Scriptum

    De ‘bootvluchtelingen’ zijn het voorbije weekend met zo’n kleine 6.000 ineens op Sicilië aangespoeld. Deze morgen om 06 uur deelde de RAI reeds mee, dat er een slordige 1.200 deze nacht veilig waren aangekomen in Palermo. Meestal jonge vrouwen en zeer jonge kinderen. We zagen beelden van stapels schoendozen met daarin splinternieuwe baskets die in de juiste maar aan de nieuwe Europanen werden overhandigd. Want die hadden op hun blote voeten, de normale klederdracht in de jungle, de overtocht gemaakt. Die kunnen nu, na een goede nachtrust met flink ontbijt daarbij, langs alle mogelijke wegen overal doorreizen naar overal, want in Europa is er vrij verkeer van personen, wel-legalen zo goed als niet-legalen.

    Europa doet er dus alles aan, om zijn bevolking te her-boetseren. Weliswaar zonder klei, maar ineens met levend menselijk materiaal. Zo dat er van nu voort geen ‘autochtone’ Duitsers, Engelsen, ransen, geen Nederlanders, enz, meer bestaan, maar een nieuw ras, dat ‘Europeaan’ zal genoemd worden. Een ras zonder gezamenlijk verleden, en dus ook zonder gezamenlijke toekomst.

    Anders gezegd: Amerika, dapper bijgetreden door de EUSSR, zorgt op voorhand voor voldoende aanvoer, zodat er tentallen miljoenen mogen sterven in de oorlog waarop zij op aansturen, zonder totale ontvolking achteraf. Het juiste woord daarvoor moet nog uitgevonden worden, want ‘volkerenmoord’ kan maar op één of meedere afzonderlijke volkeren tegelijk slaan. Voor een ‘melting pot’ die moedwillig vernietigd wordt, met er nog een nieuw woord komen. Misschien kan de Commissie voor Vast Taaltoezicht nu al een studie bestellen, zodat men niet voor verrassingen komt te staan?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    14-04-2015, 12:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    13-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2537


    *

    .

    *

    Waar Coburgland naartoe gaat

    .

    Een bos vol wilde bananenbomen, zelfs bijna geen plantage meer te noemen…

    .

    *

    .

    INLEIDING

     

    Om nog eens terug te keren op het verschil tussen de vollksmoordenaars Stain en Hitler, daar straks was ik vergeten te vermeden, dat ‘Rode Heilsstaten’ het altijd opnemen tegen het eigen volk. Getuige in Coburgland het ‘cordon sanitaire’, dat een meer gesofistikeerde vorm is van genocide in vredestijd….

    Dit terzijde.

    Het heeft de Belastingbetaler wel veel geld uitgespaard, die Albanese veelpleger die zonder zijn proces anex penitentiaire kruisweg, af te wachten, de deur werd gewezen. Via de achteruitingang, dat spreekt vanzelf.

    Misschien dat nu een deel van dat uitgespaarde geld kan besteed worden aan de familie van het slachtoffer? Want uiteraard, nu de dader foetsie is, mag die, buiten wat ‘Slachtofferhulp’, op haar kin kloppen.

    Maar er is meer. Want het is toch iemands schuld dat ‘Vreemdelingenzaken’ en ‘Dame Justitia’ zo verschrikkelijk naast elkaar regeren, ipv met elkaar. Dus, bij discussie wie er in de fout is gegaan, beide partijen op het hoogste niveau de laan uitsturen is de enige oplossing. Waarom konden, toen Marc Dutroux ontsnapte (maar na een paar uur terug gevat werd), toen wel 2 Ministers ineens ontslag geven en dus fout erkennen, en nu niet? Beide Heren de woestijn insturen, want gelukkig onthoofden noch vierendelen wij niemand meer.

    En stel in de plaats één (1) strijdmakker van Tom Van Grieken aan. Die zou beide functies op één been en met één hand tot in de perfectie invullen. Gewoon door de Wet toe te doen toepassen: Vrouwe Justitie spreekt RECHT zoals RECHT bedoeld is, kort en KRACHTIG, ‘Dura Lex, set Lex’. En ‘Vreemdelingenzaken’ wordt opgedoekt, omdat er geen vreemdelingen meer zijn om op te doeken, , want allen huiswaarts gestuurd.

    Op die manier zou Kawouter Beekske nog gelijk krijgen ook: abortus blijft in het strafboek staan in al zijn gestrengheid, zonder tierelantijntjes, reccht voor de raap, en binnen korte tijd hebben we terug EIGEN VOLK genoeg om de rangen op te vullen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.gva.be/cnt/dmf20150413_01627042/doodrijder-turnhoutsebaan-ons-werd-nooit-verteld-dat-illegaal-hier-moest-blijven

    *

    Doodrijder Turnhoutsebaan: “Ons werd nooit verteld dat illegaal hier moest blijven”

    *

    Volgens de Dienst Vreemdelingenzaken (DVZ) is het niet hun fout dat de Albanese illegaal, die Francine Beaulen (54) doodreed en vluchtmisdrijf pleegde, het land werd uitgezet. “Het parket heeft ons nooit verteld dat de man hier moest blijven. Zo’n verzoek komt er trouwens nooit, als het om een verkeersongeval gaat.”

    Het nieuws dat de doodrijder van Francine Beaulen (54) nog voor zijn proces is verdwenen, is hard aangekomen bij de familie van de vrouw. “Het bewijst voor mij dat justitie in dit land niet werkt”, zegt haar echtgenote Marina Meulemans. “Blijkbaar wordt er tussen de Dienst Vreemdelingenzaken en het parket helemaal niet gecommuniceerd. Ik geloof niet meer in gerechtigheid.”

    Francine Beaulen uit Brasschaat werd op 13 oktober vorig jaar op haar fiets aangereden door een man op een scooter, op de Turnhoutsebaan in Borgerhout. De man stopte even, maar pleegde daarna vluchtmisdrijf. Elf dagen later stierf Francine. De recherche verspreidde een opsporingsbericht voor de doodrijder. Twee maanden later gaf L.F. (59) zich uiteindelijk zelf aan bij de politie.

    Geen papieren

    Op 18 januari werd de Albanees weer vrijgelaten uit de gevangenis. Omdat L.F. geen papieren bezat, werd hij diezelfde dag naar de gesloten instelling van Merksplas gebracht. “Zo’n tien dagen later, op 30 januari, is de man met het vliegtuig naar Albanië gebracht.” “Er bestaat al bijna 15 jaar een afspraak in ons land dat de parketten aan ons moeten aangeven als iemand in België moet blijven. Bijvoorbeeld in het kader van een onderzoek of een proces”, zegt Freddy Roosemont, directeur-generaal van de Dienst Vreemdelingenzaken.

     

    *

    UITLEIDING

     

    O Ja, en dan nog iets.

    Een paar dagen geleden noemde ik op deze blog, dat dat Coburgland van ons, een Bananen-Republiek, banaan in het meervoud dus. Maar ik heb me schromelijk vergist. Er had moeten staan ‘Bananenplantage-Republiek’, want de begane kemels overstijgen ruimschoots de draagkracht van slechts die éne boom vol trossen bananen….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    13-04-2015, 17:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2536

    *

    Maandag 13 april

    Zon 6u53-20u34

    Z Ida van Leuven

     

    *

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Kijk, de publiek voorgeschreven opinie, de unieke, de énige goede, kan wreed onrechtvaardig zijn. In 1915-1917 kon het inderdaad slechts gaan om hoogstens een burgeroorlogje – maar wat wilt U: waar er gehakt wordt vallen er spaanders - want het woord ‘genocide’ moest toen nog uitgevonden worden. Al zou het natuurlijk kunnen, dat het woord ‘volkerenmoord’ maar begint te tellen vanaf 6 mio slachtoffers. In dat geval hebben de Turkey’s gelijk, het waren maar 1.5 mio Armeniërs in 2 à 3 jaar tijd. De mensen overdrijven ook altijd zo graag!

    Zo denk ik natuurlijk terug aan de lotgevallen der Vlamingen, in die jaren van de Eerste Wereldoorlog. Die zouden misschien in Coburgland hetzelfde lot als de Armeniërs ondergaan hebben, onder ‘de Belgen’. Gelukkig voor ons viel het land toen grotendeels onder de Duitse Bezetting. Dààr ligt waarschijnlijk de reden, waarom tot op de huidige dag zo’n beetje weggekeken wordt van Armenië om platte broodjes te bakken bij de Turkeyse Islammers, de opvolgers van Stalin en Hitler samen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/woedende-reacties-in-turkije-om-genocideuitspraken-paus-a2284082/

    *

     

    Woedende reacties in Turkije om genocide-uitspraken paus

    *

    Turkijke heeft de vertegenwoordiger van het Vaticaan in Ankara op het matje geroepen. Het land roept ook zijn ambassadeur in het Vaticaan terug. Het diplomatieke incident komt er nadat paus Franciscus vandaag in de Sint-Pietersbasiliek in Rome de moord op Armeense burgers van een eeuw geleden een "genocide" noemde. De ambassadeur van het Vaticaan kreeg dan ook te horen dat Turkije "diep bedroefd en teleurgesteld" is en hij werd erop gewezen dat geen enkel internationaal hof de genocide erkent. De uitspraken van de paus hebben volgens het land het vertrouwen geschonden.

    De Turkse regering ontbood in de middag de ambassadeur van het Vaticaan om het ongenoegen van Ankara kenbaar te maken over de uitspraak van de paus. De ambassadeur kreeg te horen dat Turkije "diep bedroefd en teleurgesteld" is. Hij werd erop gewezen dat geen enkel internationaal hof de genocide erkent. De uitspraken van de paus hebben volgens Ankara het vertrouwen geschonden.

    Het is voor het eerst dat een paus publiek de moorden in Armenië een genocide noemt. Turkije heeft steeds volgehouden dat het om een burgeroorlog ging.

    "Afgelopen eeuw hebben we drie grote tragedies zonder voorgaande gekend. De eerste, die wordt beschouwd als 'de eerste genocide van de twintigste eeuw' trof het Armeense volk, de eerste christelijke natie", aldus de paus, die daarvoor een document citeerde uit 2001 dat ondertekend was door paus Johannes-Paulus II en de Armeense patriarch.

    "De twee anderen zijn die gepleegd door het nazisme en het stalinisme, en meer recent de uitroeiingen in Cambodja, Rwanda, Burundi en Bosnië."

    De paus deed de uitspraken tijdens een herdenkingsmis voor de Armeense moordpartijen tussen 1915 en 1917, waarop ook de Armeense patriarch en president aanwezig waren. De paus, die sterke banden heeft met de Armeense gemeenschap, verdedigde zijn uitspraak door te zeggen dat het zijn plicht was om niet te zwijgen. "Het verzwijgen of ontkennen van het kwaad is als het toestaan dat een wond blijft bloeden zonder dat je die verbindt", sprak Franciscus. Zijn uitspraken werden naar buiten gebracht door het kantoor van de Armeense president Serzh Sargyan.

    De kerkvorst zei het tot zijn taak te zien om de mannen, vrouwen, kinderen, priesters en bisschoppen te eren die 'gevoelloos' zijn vermoord. Argentinië, waar de paus vandaan komt, heeft een grote Armeense gemeenschap.

    "Burgeroorlog"

    Hoewel paus Johannes Paulus de term gebruikte in een het document vele jaren geleden en Jorge Bergoglio het woord voor hij paus werd meerdere malen in de mond nam, is het de eerste keer dat een paus het begrip publiek in de mond neemt.

    Bij de Armeense genocide vielen 1,5 miljoen doden. Ze is erkend door een twintigtal landen. Volgens Turkije echter gaat het om een burgeroorlog waarbij 300.000 tot 500.000 Armeniërs en evenveel Turken omkwamen.

     

    *

    UITLEIDING

    Laat het dus een les zijn. Als Moslimse Turkey’s in oorlog zijn, dan kijken ze niet op een paar miljoen Christenen minder of meer. We zijn dus gewaarschuwd en eigenlijk moeten we Erdogan bedanken oor zijn grootspraak om oorlog te voeren.

    Ineens begrijp ik beter de houding van onze Autoriteiten: door zich af te keren van de Christelijke Beschaving der Vaderen, sturen ze het signaal uit; ‘Spaar ons, Heren, we zijn absoluut niet wat jullie denken dat we zijn’: ook wij zijn tegen dat soort mensen die er een God willen op na houden, die concurrent is met jullie Allah. Allez, is ’t nu goed?’…

    Post Scriptum

    Het is maar een persoonlijke mening, maar de H. Vader had wat precieser kunnen zijn inzake Stalin en Hitler, de andere twee beruchte genocide-plegers. Stalin was de onbetwiste koploper inzake de aantallen miljoenen slachtoffers, maar in tegenstelling tot Hitler ging het bij hem voornamelijk om zijn eigen landgenoten, daar waar Hitler het meer ging om andere volkeren. Niet dat het voor de slachtoffers zelf enig verschil voorstelde van waar de kogels kwamen, maar het werpt alleen wat meer licht op de graad van kwaadaardigheid die er achter stak. De genocide op de Armeniërs was, in vergelijking, van een totaal andere orde: bij de Turkey’s ging het om vooral om het waan-idee dat ook ons boven het hoofd hangt; namelijk de voorschriften van de Koran, waarvan Geert Wilders terecht stelt dat dit boek zou verboden worden.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    13-04-2015, 16:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    12-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2535


    *

     

    .

    *

    Een wredelievende bode van Allah.

    .

    Helemaal in De Schandaard.

    *

    INLEIDING

     

    De Schandaard als eersten publiceerde vandaag, hoogst verwonderlijk voor deze Moslim-vriendjes, een historisch artikel gelardeerd met diverse video’s over de zinloze vernielingen van duizenden jaren oude archeologische kunstschatten uit de tijd toe er van Mohammed nog geen sprake was. De toon van het artikel is afstandelijk, op het randje af van sympathie voor de daders, maar zekerlijk geen de minste zweem van afkeuring. Het is de toon die men daar in petto houdt voor de dag dat De Grote Moskeet van Koekelberg zal ingehuldigd worden, nadat de Antwerpse Lieve Vrouwentoren steen voor steen zal zijn afgebroken.

    Wat in Irak na duizenden jaren gebeurt met de archeologische relieken van de gewezen hoofdstad van het Assyrisch-Babyloinisch Rijk geldt als voorsmaakje van wat onze kunstwerken en kathedralen binnenkort, dnak zij de ‘Godsdienst’ van de Wrede, te wachten staat. Waarbij ik in het bijzonder denk aan de vele Italiaanse kunststeden die symbool staan voor geheel onze Beschaving. Zelfs de memorie aan de wolvin met Romulus en Remus, de Tweeling-Sichters van Rome, zal moeten splaats maken voor de Memorie van de Pedofiele Woestijnrover.

    Een aantal jaren nadat dat alles zal voorbij zijn, zal de Islam terecht kunnen beweren dat er buiten de Islam helemaal niets ooit bestaan heeft.

    Waarlijk, als de wereld zichzelf wil redden, dan moet er dringend werk gemaakt worden van de vernietiging van de gehele Islam. Alleen de excessen bestrijden (ISIS-terreur) is dweilen met de kraan open. Wie dat nu nog niet inziet, is meer dan medeplichtig, hij of zij zijn vanaf denu mededaders aan de ondergang van onze Beschaving.

    Wie m.i. ook mededaders zijn, zijn de massa toeristen die met hun zuurverdiende centjes de Turken helpen rijker maken, zodat Erdogan met des te meer gemak de wereld kan veroveren voor de Islam. Al dat ‘toerisme’ is niet alleen een verachtelijke financiële injectie in de Turkse Economie, de economie van de vijand, maar het heeft daarnaast ook het effect van een onbegrijpelijke verbroedering. Ziedaar de ‘ongemakkelijke waarheid’ van de eeuw, en niet was tanend zonlicht, zoals de Amerikaanse cowboys beweren. Ik vraag mij zelfs af waarvoor de Italiaanse, de Spaanse, de Griekse stranden dan minderwaardig zouden zijn, n vergelijking met de fameuze ‘Turkse Rivièra’…. Waar er ondertussen bruggen en tunnels onder de Bosforus gemaakt werden, waar hele legers ongezien doorheen kunnen stromen… De tour-operatoren, vooral de Duitse, dragen terzake een verpletterende verantwoordelijkheid die wel geen krot met strepen iverraadt, maar zekerlijk krot met eigenbelang.

    En als ik lees dat Hilllary Clinton, die als vrouw van de duimen moest leggen tegen een zekere Monica Lewinsky, kans maakt om de Zwarte Ongelukskater uit Amerika op te volgen, vrees ik dat we dichter bij Het Einde der Tijden zijn dan we ooit hadden kunnen denken…..

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20150412_01625725

    *

    IS verwoest oude hoofdstad Assyrisch Rijk

    Terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) heeft zaterdag een video gepubliceerd waarop de vernieling van de archeologische site Nimrud in Irak te zien is. IS-strijders koelen met voorhamers hun woede op beelden en blazen met explosieven de site op.

    Vorige maand had IS al in videofilmpjes laten zien hoe militanten archeologische kunstschatten te lijf gaan in Nimrud. Het was tot nog toe onduidelijk hoe groot de schade was. Nu blijkt de hele stad te zijn verwoest.

    Nimrud, op 30 kilometer van Mosul, wordt beschouwd als één van de belangrijkste archeologische erfgoedplekken van Irak. De archeologische site was de vroegere hoofdstad van het eens zo machtige Assyrische Rijk.

    De oude historische beelden worden door de terreurorganisatie als afgoderij bestempeld

     

    *

    UITLEIDING

     

    Doorheen de Geschiedenis zijn er altijd ‘volksverhuizingen’ geweest. En deze zullen heel zeker stuk voor stuk helemaal niet vreedzaam zijn verlopen. Getuige daarvan het tegen de zee aangeplakt zijn van vele rest-volkeren, omdat ze, lieve dan te verdrinken zich op het laatst te weer stelden, tot de vloed uit het Oosten stilviel.

    Toen kwam zelfs het Christendom over onze streken, en was het gedaan met maretakken uit de Heilige Bomen snijden. Ook het volk in de Lage Landen werden stilaan een Beschaafd Volk, tot de Roodvonk van het Socialisme overwaaide. Normen en waarden werden ondergeschikt aan de menselijke driften, en wie niet meedeed, werd zeer democratisch in een ’cordon sanitaire’ opgesloten Onze verre voorvader Clovis, die dank zij de God van Clothildis de overwinning kreeg in des schoot geworpen, moest toen aanbidden wat hij verbrand had, en verbranden wat hij aanbeden had. Nu waait met de Verlichting de wind 180° uit de andere richting, en moeten wij ons integendeel open stellen voor de ‘verrijking’ van een non-beschaving die andere beschavingen met bulldozers te lijf gaat.

    Niet naar luisteren, zeggen onze Autoriteiten, die we zelf gekozen hebben: die vernietiging dat is niet het werk van de ware Islam, want de ware Islam die is vredelievend.

    Kijk mensen, als U dat niet gelooft, dan maken ze U wat anders wijs. Trouwens; wat valt er te ‘geloven’ door iemand die voortaan rondloopt niet alleen zonder hersenen, maar helemaal zonder kop? Zoals ik al zei in de titel hierboven; de verwezenlijkingen van de Islam zijn werkelijk wereldschokkend. Ze zijn best te vergelijken met het na-schokken van een ontzield onthoofd mensenlichaam, de paar seconden nadat het hoofd van de romp werd afgescheiden.

    Maar daar niet van: buiten al die kleinigheden e kinderziektes, is de Islam écht wel wredelieveend….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    12-04-2015, 18:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2535
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    *

    .

    *

    Een wredelievende bode van Allah.

    .

    Helemaal in De Schandaard.

    *

    INLEIDING

     

    De Schandaard als eersten publiceerde vandaag, hoogst verwonderlijk voor deze Moslim-vriendjes, een historisch artikel gelardeerd met diverse video’s over de zinloze vernielingen van duizenden jaren oude archeologische kunstschatten uit de tijd toe er van Mohammed nog geen sprake was. De toon van het artikel is afstandelijk, op het randje af van sympathie voor de daders, maar zekerlijk geen de minste zweem van afkeuring. Het is de toon die men daar in petto houdt voor de dag dat De Grote Moskeet van Koekelberg zal ingehuldigd worden, nadat de Antwerpse Lieve Vrouwentoren steen voor steen zal zijn afgebroken.

    Wat in Irak na duizenden jaren gebeurt met de archeologische relieken van de gewezen hoofdstad van het Assyrisch-Babyloinisch Rijk geldt als voorsmaakje van wat onze kunstwerken en kathedralen binnenkort, dnak zij de ‘Godsdienst’ van de Wrede, te wachten staat. Waarbij ik in het bijzonder denk aan de vele Italiaanse kunststeden die symbool staan voor geheel onze Beschaving. Zelfs de memorie aan de wolvin met Romulus en Remus, de Tweeling-Sichters van Rome, zal moeten splaats maken voor de Memorie van de Pedofiele Woestijnrover.

    Een aantal jaren nadat dat alles zal voorbij zijn, zal de Islam terecht kunnen beweren dat er buiten de Islam helemaal niets ooit bestaan heeft.

    Waarlijk, als de wereld zichzelf wil redden, dan moet er dringend werk gemaakt worden van de vernietiging van de gehele Islam. Alleen de excessen bestrijden (ISIS-terreur) is dweilen met de kraan open. Wie dat nu nog niet inziet, is meer dan medeplichtig, hij of zij zijn vanaf denu mededaders aan de ondergang van onze Beschaving.

    Wie m.i. ook mededaders zijn, zijn de massa toeristen die met hun zuurverdiende centjes de Turken helpen rijker maken, zodat Erdogan met des te meer gemak de wereld kan veroveren voor de Islam. Al dat ‘toerisme’ is niet alleen een verachtelijke financiële injectie in de Turkse Economie, de economie van de vijand, maar het heeft daarnaast ook het effect van een onbegrijpelijke verbroedering. Ziedaar de ‘ongemakkelijke waarheid’ van de eeuw, en niet was tanend zonlicht, zoals de Amerikaanse cowboys beweren. Ik vraag mij zelfs af waarvoor de Italiaanse, de Spaanse, de Griekse stranden dan minderwaardig zouden zijn, n vergelijking met de fameuze ‘Turkse Rivièra’…. Waar er ondertussen bruggen en tunnels onder de Bosforus gemaakt werden, waar hele legers ongezien doorheen kunnen stromen… De tour-operatoren, vooral de Duitse, dragen terzake een verpletterende verantwoordelijkheid die wel geen krot met strepen iverraadt, maar zekerlijk krot met eigenbelang.

    En als ik lees dat Hilllary Clinton, die als vrouw van de duimen moest leggen tegen een zekere Monica Lewinsky, kans maakt om de Zwarte Ongelukskater uit Amerika op te volgen, vrees ik dat we dichter bij Het Einde der Tijden zijn dan we ooit hadden kunnen denken…..

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20150412_01625725

    *

    IS verwoest oude hoofdstad Assyrisch Rijk

    Terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) heeft zaterdag een video gepubliceerd waarop de vernieling van de archeologische site Nimrud in Irak te zien is. IS-strijders koelen met voorhamers hun woede op beelden en blazen met explosieven de site op.

    Vorige maand had IS al in videofilmpjes laten zien hoe militanten archeologische kunstschatten te lijf gaan in Nimrud. Het was tot nog toe onduidelijk hoe groot de schade was. Nu blijkt de hele stad te zijn verwoest.

    Nimrud, op 30 kilometer van Mosul, wordt beschouwd als één van de belangrijkste archeologische erfgoedplekken van Irak. De archeologische site was de vroegere hoofdstad van het eens zo machtige Assyrische Rijk.

    De oude historische beelden worden door de terreurorganisatie als afgoderij bestempeld

     

    *

    UITLEIDING

     

    Doorheen de Geschiedenis zijn er altijd ‘volksverhuizingen’ geweest. En deze zullen heel zeker stuk voor stuk helemaal niet vreedzaam zijn verlopen. Getuige daarvan het tegen de zee aangeplakt zijn van vele rest-volkeren, omdat ze, lieve dan te verdrinken zich op het laatst te weer stelden, tot de vloed uit het Oosten stilviel.

    Toen kwam zelfs het Christendom over onze streken, en was het gedaan met maretakken uit de Heilige Bomen snijden. Ook het volk in de Lage Landen werden stilaan een Beschaafd Volk, tot de Roodvonk van het Socialisme overwaaide. Normen en waarden werden ondergeschikt aan de menselijke driften, en wie niet meedeed, werd zeer democratisch in een ’cordon sanitaire’ opgesloten Onze verre voorvader Clovis, die dank zij de God van Clothildis de overwinning kreeg in des schoot geworpen, moest toen aanbidden wat hij verbrand had, en verbranden wat hij aanbeden had. Nu waait met de Verlichting de wind 180° uit de andere richting, en moeten wij ons integendeel open stellen voor de ‘verrijking’ van een non-beschaving die andere beschavingen met bulldozers te lijf gaat.

    Niet naar luisteren, zeggen onze Autoriteiten, die we zelf gekozen hebben: die vernietiging dat is niet het werk van de ware Islam, want de ware Islam die is vredelievend.

    Kijk mensen, als U dat niet gelooft, dan maken ze U wat anders wijs. Trouwens; wat valt er te ‘geloven’ door iemand die voortaan rondloopt niet alleen zonder hersenen, maar helemaal zonder kop? Zoals ik al zei in de titel hierboven; de verwezenlijkingen van de Islam zijn werkelijk wereldschokkend. Ze zijn best te vergelijken met het na-schokken van een ontzield onthoofd mensenlichaam, de paar seconden nadat het hoofd van de romp werd afgescheiden.

    Maar daar niet van: buiten al die kleinigheden e kinderziektes, is de Islam écht wel wredelieveend….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

    12-04-2015, 18:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2534

    *

    *

    Zondag 12 april

    Beloken Pasen

    Zon 6u56-20u32

    H Damiaan

    *

    12/4/1946 Moord op Dr. August Borms

    (Sint-Niklaas, 14 april 1878) – Etterbeek (Binnenkoer Rijkswachtkazerne), Goede Vrijdag 12 april 1946), vermoord dor 11 Rijkswachtkogels omdat hij Vlaming was, en daarvoor met al zijn talenten wilde uitkomen. Bij deze held waren het geen woorden, maar daden. Hij sloeg gewoon heel z’n lange leven, nagels met koppen.

    Willem Elsschot, die nochtans zijn vriend niet was geweest, schreef over deze ‘terechtstelling’ de mooiste satire die de Coburger Staat ooit kreeg toegedicht. Die oude krukkenvent, die op een stoel gebonden, naar de exacutiepaal werd gedragen.

     

    “Gij dacht, o lijdzaam volk, dat 't gruwelijk getij

    der oude tirannie voor immer was voorbij.

    Weet nu dan dat uw stem door niemand wordt aanhoord,

    Zolang gij stamelend bidt of bedelt bij de poort

    *

     

    .

    *

    Op de nuchtere maag: Bladerdeeg met poedersuiker…

    .

    De dagelijkse spot voor de Turkse nederlaag

    voor de poorten van Wenen in 1683.

    *

    INLEIDING

     

    Ons Ma (°1902) was van de kanen van ’t zèètje, en als ze maïs voor de kippen bedoelde, zei ze altijd ‘Turkse Tarwe’. Het woordje ‘maïs’ kwam van over De Schreve, wist ze te zeggen, en dat was goed voor Ieperlingen, maar niet voor mensen van aan de kust. Het goede mens had eens moeten weten, dat de soldatenlaarzen (Stieffels, zei ze) die ze met een korte onderbreking tweemaal door haar leven had zien voorbijtrekken, op het punt stonden om opgevolgd te worden door punt-sloeffen met krul-tippen, zoals Ali Baba en de 40 Rovers die altijd in onze kindersprookjes droegen, als ze op rooftocht gingen.

    Inderdaad, Erdogan, de chef van de hedendaagse Turkey’s, wil binnen enkele jaren de stunt van Nonkel Dolf herdoen. En met meer succes, denkt hij te weten. Zodat nadien gans Het Westen nooit meer zal vergeten wat Turkse Tarwe eigenlijk is!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Turkije heeft in 2023 ‘sterkste leger ter wereld’

    De moslimdictators Erdogan (Turkije) en Aliyev (Azerbeidzjan) spraken al in 2013 over hun plannen voor een hersteld Turks-Ottomaans rijk. Aliyev zei dat zijn land hiervoor over enkele jaren Armenië zal aanvallen en dat de (christelijke) bevolking ‘totaal zal verdwijnen’.

    Totaal onopgemerkt in het Westen werkt de Turkse president Recep Tayyip Erdogan openlijk toe naar zijn doel om over 8 jaar het Turks-Ottomaanse Rijk als nieuwe wereldmacht te hebben hersteld. In een afgelopen week gehouden toespraak bezwoer de Turkse tiran dat ‘wij vastbesloten zijn om van ons leger de meest afschrikkende macht in de regio en in de wereld te maken.’ Tevens beloofde hij er alles aan te zullen doen om de obstakels die er nog zijn om dit doel in 2023 te bereiken uit de weg te ruimen. Volgens islamitische profetieën zal het herstelde Turkse rijk in de laatste dagen van de eindtijd Israël veroveren en Europa aanvallen en verslaan.

    De Turken hebben nu al het op één na sterkste leger van de NAVO, en moeten alleen de VS voor zich dulden. Over enkele jaren moeten de rollen in ieder geval wat mankracht betreft zijn omgedraaid, want dan moet Turkije een leger van circa 1 miljoen soldaten tot zijn beschikking hebben. In totaal hebben de gezamenlijke Turkse strijdkrachten inclusief reserves dat aantal inmiddels al bereikt.

    Raketten, afweersystemen en kernwapens

    Turkije heeft sinds vorig jaar raketten met een bereik van 2500 kilometer, waarmee heel Europa kan worden geraakt. Het werkt ook aan het opzetten van een eigen, in China ontwikkeld raketafweersysteem, en weigert dit te koppelen aan dat van de NAVO-bondgenoten. De Duitse geheime dienst BND waarschuwde enkele jaren geleden dat Ankara in het geheim al jaren werkt aan eigen kernwapens. Dit alles zou in Europa alle alarmbellen moeten laten rinkelen, maar de gevestigde orde hier is nog altijd stekeblind voor het Turkse gevaar.

     

    Japan levert Turkije ‘weapons grade’ plutonium

    Teken aan de wand: Japan, dat in eigen land genoeg plutonium heeft opgeslagen om zeker 50 kernbommen te bouwen (4), heeft in landen zoals Groot Brittannië en Frankrijk een nog vele malen grotere voorraad plutonium opgebouwd dat voldoende is voor meer dan 5000 (vijf DUIZEND) kernwapens (2). De Japanners hebben met de Turken een verdrag gesloten om in 2023 te beginnen met het leveren van ‘weapons grade’ plutonium (3), precies in het jaar waarin Erdogan zijn Ottomaanse wereldrijk wil hebben hersteld, of op zijn minst daar actief een begin mee wil hebben gemaakt.

    ‘Beschermen’ van ‘1000 jarige’ Turkse invloedssfeer

    In zijn toespraak voor de leiding van de Turkse militaire academies sprak Erdogan ook van een in januari 2014 voorkomen staatsgreep tegen zijn regime en van een in de maak zijnde vrede met de Koerden. (5) Hij zei weliswaar dat Turkije niet de intentie heeft om als wereldmacht andere landen aan te vallen, maar sprak wel over het ‘beschermen’ van de ‘historische en geografische’ gebieden die al ‘1000 jaar’ onder Turkse invloed vallen, en die onder het Ottomaanse Rijk Turks grondgebied waren.

    Davutoglu kondigde openlijk aanval op Israël en Oost Europa aan

     

    Voor de duidelijkheid: het gaat hier om een gebied van ‘Sarajevo (Bosnië) tot aan Damascus (Syrië), en van Benghazi (Libië) tot aan Batumi (Georgië)’, zoals de huidige premier Ahmet Davutoglu, destijds als minister van Buitenlandse Zaken, enkele jaren geleden verklaarde. Diezelfde Davutoglu beloofde eind vorig jaar op een conferentie in Turkije aan Hamasleider Khalid Meshaal de ‘spoedige bevrijding’ van ‘Palestina’ (heel Israël) en Jeruzalem.

    ‘Turkije is de kracht die alle moslimvolken vertegenwoordigt... Jullie zijn het centrum van de Moslim-Unna en zullen de missie om Jeruzalem en de Al-Aqsa moskee te bevrijden uitvoeren,’ concludeerde Meshaal, waarop de Davutoglu instemmend applaudisseerde en de duizenden aanwezige Turken massaal reageerden met ‘Allahu Akbar!’

    Pact Turkije-Azerbeidzjan tegen christelijk Armenië

    Ook president Erdogans ontmoeting in 2013 met collega moslimdictator Ilham Aliyev van de islamitische republiek Azerbeidzjan stond geheel in het teken van de aanstaande herleving van het Turks-Ottomaanse Rijk. Zo werd Erdogan begroet met het ‘wederopstandingslied’, de herkenningsmelodie van een TV-serie die handelt over het herstel van het Ottomaanse Rijk.

     

    Aliyev zei dat ‘de 21e eeuw’ van de Turkse wereld zal zijn, en dat landen zoals het christelijke Armenië ‘zeker’ zullen worden veroverd. De despoot zei zelfs letterlijk dat ‘Armenië als land geen waarde heeft, en over een paar jaar geen Armeense bevolking meer zal hebben.’ Met andere woorden: zal worden uitgeroeid. (6) Hetzelfde lot staat tal van andere landen en volken in de regio te wachten.

    Xander

    1) Shoebat
    (2) China Daily
    (3) AJW Asahi
    (4) BBC
    (5) Anadolu Agency
    (6) Trend.az (via Shoebat)

    *

    *

    UITLEIDING

     

    Wat het allemaal veel erger maakt (en waarover helemaal niets mag bericht worden door onze verkochte media) is dat Het Avondland bulkt van, vergeven is van de Turken. Ze zijn, wordt gezegd, de meest Westerse van de binnevallende Islam-veroveraars. Waarbij de bedenking: wie herinnert zich nog de vele vriendelijke ‘Feldgrauen’ van tijdens de Bezetting, in vergelijking met de relatief weinige bikkelharde SS-Officieren en Gestapo’s de hen commandeerden met het wapen schietensklaar in de hand….

    Net als bij dat soort Officieren, was/is hun indoctrinatie van twee kanten gekomen: een agressief gevoel van eigen superioriteit, gekoppeld aan een religieus–ofensieve vervolgingswaanzin. Voor Nazi’s was dat het Geloof in hun Führer, en voor Turkey’s is dat het Geloof in hun Allah.

    *

    Overal is de oorlog weer aan het broeden. De mens is dus druk bezig met terugvallen naar daar waar het allemaal begon: het Aards Paradijs in het Land der Twee Stromen; de Tigris en de Eufraat. Ongeveer daar, waar Bagdad te vinden is. En Adam en Eva, het eerste mensenpaar, had ook twee zonen, Kaïn en Abel, waar de ene de andere doodsloeg; met een elzelskaakbeen.

    Wardoor we dus mogen aannemen, dat er toen ook al ezels bestonden….

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    12-04-2015, 12:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    11-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2533

     

    *

    .

    *

    Morgen 12 April, herdenking Dr. Aug. Borms

    .

    Die niet wilde stamelend en bedelend aan de poort blijven staan

    *

    INLEIDING

     

    Het Vlaams Belang, nooit verlegen om de waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid te zeggen, betoont hieronder dat naast Justitie, ook ‘Detentie’ dodelijk ziek is. Die twee zouden, naast de Rode duivels, zowat de sterkhouder van de Coburger Staat moeten zijn onder de vlag met de banaan daar in.. Maar zelfs dàt is een luchtspiegeling gebleken!

    Het nooit eindigend verhaal van en man, 27 jaar oud, die al 49 jaar (of is het 29 jaar, ik wil er van af zijn), gevangenis achter de rug heeft, wordt de rest van zijn straf ‘onder voorwaarden’, kwijt gescholden. Om gek te worden, niet alleen door deze feten die wijzen op een totale verstandsverdwazing, maar ook door de cijferdans zelf: 49 jaar oud en al 27 jaar bak gedaan, of omgekeerd? Ik word er zot van!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/persberichten/2411

    *

    Vlaams Belang reageert furieus op vrijlating Farid Le Fou

    *

    Het Vlaams Belang reageert ontsteld op de beslissing van de strafuitvoeringsrechtbank om Farid Bamouhammad alias Farid Le Fou voorwaardelijk vrij te laten om medische redenen. Hiermee wordt onze samenleving blootgesteld aan een van de zwaarste criminelen van het land.

    “Met deze vrijlating geeft het gerecht de strafuitvoeringsrechtbank het signaal dat wie in hongerstaking gaat en wat medische attesten kan voorleggen zijn gevangenisstraf kan ontlopen. Freddy Horion en Marc Dutroux weten wat gedaan,” reageert een woedende Tom Van Grieken.

    Volgens de advocaten van Bahoumahhad lijdt de man aan een bijzondere ziekte, met name de ‘gevangenis- of detentieziekte’. Deze zogenaamde ‘gevangenisziekte’ zou voorkomen bij mensen in zeer stressvolle situaties - bijvoorbeeld een opsluiting - en is volgens gerechtspsychiaters een uiterst zeldzame aandoening. Dat de slimme Farid Bamouhammad het gerecht met dat zogenaamde gevangenissyndroom al jaren om de tuin leidt, blijkt niet te dagen bij de strafuitvoeringsrechtbank. Nochtans stellen verschillende gerechtsbronnen al jaren dat Le Fou een meester-komediant is.

    Het feit dat Farid Le Fou het leven van heel wat mensen letterlijk heeft verwoest blijkt voor de Brusselse rechtbank echter niet langer relevant. “De crimineel wordt nu slachtoffer en ontloopt daardoor grotendeels zijn broodnodige straf. Laat ons niet vergeten dat deze man veroordeeld werd voor doodslag, moord, poging tot moord en gijzeling. Hij is een gevaar voor onze samenleving. Je krijgt immers niet zomaar een gevangenisstraf tot 2027. De beslissing van de strafuitvoeringsrechtbank is zowel onbegrijpelijk als onaanvaardbaar,” aldus de Vlaams Belang-voorzitter.

    Voor het Vlaams Belang is deze vrijlating bovendien het bewijs dat naast ons rechtssysteem ook ons detentiesysteem failliet is. “Het feit dat cipiers zo veel schrik hebben van Farid Le Fou en het gevangeniswezen bijna smeekt om hem vrij te laten, toont aan hoe mank ons detentiesysteem loopt. Onze cipiers zijn haast vogelvrij,” stelt Van Grieken. “Dat het openbaar ministerie gisteren nog aangaf dat bij een vrijlating Le Fou gegarandeerd nieuwe slachtoffers zal maken, maakt de beslissing van de strafuitvoeringsrechtbank des te wraakroepender. Ik stel mij de vraag wie er het gekst is: Farid Le Fou of ons rechtssysteem?"

    Klaas Slootmans, Persverantwoordelijke Vlaams Belang

    *

    *

    UITLEIDING

     

    De enige partij die voluit spreekt, is de Partij die altijd in alle omstandigheden, recht voor de vuist spreekt. De partij die voor niemand hoeft te zwijgen, omdat ze zelf geen grammetje boter op het hoofd heeft. En die daarom door al de anderen achter prikkeldraad wordt gezet. Heilige huisjes piest men immers niet omver. Integendeel, men koestert ze, omdat de ne de rug van de andere moet wassen, zodat alle ruggen – tot aan de gordel - proper blijven.

    Maar deze keer verbergt de stilte veel meer dan medeplichtigheid: ze verbergt overduidelijk de misdaad van het eigen falen. Het Gezag kan de criminaliteit niet langer de baas. De criminelen zijn hen boven het hoofd gegroeid. Maar pas op als U Uw rechten opeist: keer op keer vangt U een GAS-boete! Vooral in Antwerpen, de Stad van Hij die de hele wereld ons benijdt.

    Wij wensen het hier niemand van de nog te volgen slachtoffers van deze zot toe, maar de dag dat diens stoppen voor de zoveelste keer doorslaan, bestaat er veel kans dat van alle de Justitiehuizen die Coburgland rijk is, de inboedel los op straat geraakt. Wat ik dan wel toewens. Als tragische herinnering aan de Repressie, waar de inboedel van zoveel idealisten, met goedkeuring van Justitie, in de fik werd gezet. Het zou op dat ogenblik zelfs logisch zijn, dat Horion en Marc Dutroux met vlag en wimpel in het Paleis van Laeken worden geïnstalleerd.

    Vlaams idealisten als Dr. Aug. Borms stelde Justitie tegen de muur, niet toevallig op Goede Vrijdag 12 April 1946, een verjaardag die we morgen herdeken. Maar zoveel jaren later maat en een gevaarlijk veelpleger, die lijdt aan een ingebeelde ziekte die hij zelf heeft uitgevonden, zo maar op vrije voeten. Meneer kan niet tegen het gevangeis-regime….Een paar gram strychnine zouden hem nochtnas ook goed zijn bekomen!

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    11-04-2015, 18:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2532

    *

    *

    De Linkse is de meest Slinxe

    .

    En iss bovendien de pupil van de Grootmeester uit de Bergen,……

    *

    INLEIDING

     

    Termont in Ter Zake: “we zijn te lang aan de acht gebleven”: even geloofde ik dat hij zichzelf bedoelde, en dat het dus tijd was voor hem om de Gentse pijp aan de Gentse Maarten te geven… Maar de man zag het breder dan zijn stok lang was. Ter Mont wil niet voor niets Ten B erge zeggen, kijkend et een adelaarsblik…..Hij is dan ook (in alle nederigheid) niet voor niks de tweede beste Burgemeester ter wereld!

    Te lang aan de macht geweest? Zijde zot, ja? Er lag nog zoveel champagne in de kelders, en de frigo’s staken nog vol met kaviaar. Wie gaat dat nu allemaal binnenspelen, denkt U? Termo,t heeft gewoon een slag van de (wind)molens van Van de LaLa Liere gekregen!

    De partij, dat zijn nu nog maar enkele Burfgemeesters, de Oude Afgeleefde Krokodillen in de Vlaamse Hoofdsteden, daar waar er meest vette brokken in de pap zaten. Oostende, Brugge, Gent, Leuven, Hasselt. Naast de Rode Vakbondsleiders, de Hoge Poenpakkers bij ’t Spoor, bij De Post en sommige ‘parastatalen’ en ‘Overheidsbedrijven. De man in de straat, is al lang zelfs niet naar de Tsjeven, maar naar ’t Vlaams Belang verhuisd. Daar tenminste zitten er mannen met ballen aan hun lijf, en geen verwarde Mietjes!

    Zelfs in hun ondergang treffen de Slinxen no in het naäpen van de Vlaams Nationalisten. Vervang in onderstaande speech van de Rode Manitou daar waar het gaat over een partij goed of slecht, de naam SP-A door Vlaams Bok/Vlaams Belang, en je weet niet of Termont spreekt als Sosser of als Belanger.

    Wat hij er diplomatisch buiten laat, is dat op alle niveaus de rangen gevuld zijn met hun vriendjes, de kontheffers. Die eenmaal veilig en wel benoemd, maar al te graag vergeten wie ze zijn. Het zal dus heel wat tijd vragen, voor dat die vriendjes vervangen zijn door de vriendjes van de Nieuwe Leiders. Heel die postjejagerij is een soort perpetuum mobile, alles tot meerdere eer en glorie van het eigen grof profijt. Zie de Waal Wathelet: eenmaal op de juiste hoogte, stapt hij uit de politieke lift over naar de ondernemerswereld. Daar waar het om goed te zijn, juist andersom zou moeten gaan, waar bekwame mensen uit de ondernemerswereld zouden moeten overstappen naar de politiek om daar hun leiderscapaciteiten te bewijzen….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/daniel-termont-we-hebben-te-lang-bestuurd-a2282819/

    *

    Daniël Termont: "We hebben te lang bestuurd"

    "De sp.a heeft veel te lang mee bestuurd en is veel te ver naar het centrum opgeschoven." Een opvallende uitspraak van Gents burgemeester en sp.a-kopstuk Daniël Termont, die vanavond in 'Terzake' vooruitblikte op de toekomst van zijn partij. Die beleeft momenteel een dieptepunt, gaf hij toe, en het is aan de nieuwe generatie om een frisse wind te doen waaien.

    Het is 130 jaar geleden dat in ons land de Werkliedenpartij werd opgericht, de voorloper van de sp.a. In die tijd heeft het socialisme hoogtepunten en laagtepunten gekend, zei Termont in 'Terzake'. "We zitten nu in een van die laagtepunten."

       Share

    'Nu we een rechtse regering hebben, kunnen wij als socialisten veel duidelijker stellen wat daar tegenover staat'

    Dat komt volgens de sp.a'er omdat zijn partij te lang heeft bestuurd. "Ik denk dat we te veel compromissen gesloten hebben. We zitten nu goed in de oppositie. Nu we een rechtse regering hebben, kunnen wij als socialisten veel duidelijker stellen wat daar tegenover staat. We kunnen tonen wat het verschil is met een regering die de belasting voor diamantairs en voor multinationals verlaagt, maar tegelijk de belastingen verhoogt voor intercommunales die door de mensen betaald moeten worden."

    Wat de partij volgens hem nodig heeft, is iemand die een andere wind kan doen waaien, "of dat nu Bruno Tobback is of John Crombez".

    Termont windt er geen doekjes om dat hij zelf zijn keuze al gemaakt heeft. "Ik vind dat Bruno schitterend werk heeft geleverd, maar ik denk dat we nu eens een andere stijl nodig hebben. Daarom ga ik deze keer voor Crombez. Een van de dingen die ik in zijn beginselverklaring heb gelezen, is dat hij de partij niet alleen wil leiden maar met een groep mensen. Dat doet mij terugdenken aan de tijd van de Teletubbies (Steve Stevaert, Patrick Janssens, Frank Vandenbroucke en Johan Vande Lanotte, red.)."

    Broederstrijd

       Ondanks zijn keuze voor Crombez hoopt Termont dat Bruno Tobback een belangrijke rol blijft spelen in de partij. "Hij is heel belangrijk voor de partij: hij heeft de sp.a de voorbije jaren een nieuwe schwung gegeven. Ik hoop dan ook dat Crombez zich zal laten omringen door mensen als Bruno."

    De Gentenaar weerlegt overigens de perceptie dat de strijd om het voorzitterschap een oorlog is. "Buitenstaanders moeten wel denken dat men in de Keizerslaan (het oude kantoor van de socialisten, ondertussen op de Grasmarkt, red.) elke dag aan het vechten is. Elke uitspraak die wordt gedaan, wordt uitvergroot en in het teken van strijd binnen de partij geplaatst."

    "Al die keren dat de sp.a slechts één kandidaat had voor het voorzitterschap waren we voor sommigen een stalinistische partij", zegt hij, "en nu we twee kandidaten hebben en een democratische keuze kunnen maken, is het een broederstrijd. Er is inderdaad een andere kandidaat dan de zittende voorzitter, en ik vind dat goed voor de democratie in de partij."

    *

    *

    UITLEIDING

    Het wordt dus een soort van rat race tussen kikvorsen: wie het verst kan springen is de beste puid…..

    Die mag dan met Olio di Poeppo, de President van de Socialistische Internationale, zichzelve gaan voorstellen in het Elysé, bij de Parijse Rode Bazen. Waar hij moet zweren op de Hamer en de Sikkel, om zijn Land als vazal-saat van Frankrijk in de juiste koers te houden.

    Termont kent mij wel niet, maar ik zou in zijn oortjes toch willen blazen, dat hij best niet teveel meer rekent op Fancçois Hollande. Want die dwerg staat op het punt om samen met de Franse Roden, voor altijd onder de grond te verdwijnen. En bij Graaf Sarkozy moet hij niet afkomen: die wil niets te zien hebben met vulgaire stroppendragers. Het best zou hij er nog van af komen, met de dochter van zijn goede vriend JM Le Pen.

    Neen, Daniel Termont zo beter van zijn berg afdalen, om ipv Ten Berge, Vanden Berghe te gaan heten.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    11-04-2015, 17:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2531

    *

    .

    *

    Wie inhakt op onze Vlaamse spaarcentens

    .

    Wordt nu door vreemde Tunesiërs gehact…

    *

    INLEIDING

     

    Het gaat goed met Coburgland, waar de dief nu op zijn beurt bestolen wordt…. Hier een beetje straatprotest, Linx en rechts wat ‘kleine criminaliteit, daar een beetje meer druk van uit de Moslim Executievers, een beetje harder tegen hard, en de schrik geraakt er in. Dan wordt, waarschijnlijk met de directe meehulp van un die burelen ‘goed geïntegreerde’ vreemdelingen, de Overheid zelf bedreigd: dat allemaal om duidelijk te maken dat de Yslammerij de wereld beheerst. De terreur is net als God vroeger bij ons, volgens de Mechelse Catechismus: God is overal, in de Hemel, op de Aarde en in alle plaatsen. Met de Yslammerij kruipt de terreur zelf tussen de oren.

    Zo ver is het dus al gekomen. Optreden voor orde en regelmaat zou beneden de taal- en armoegrens gewoon tegen de democratie zijn!

    Proficiat, Waalse Overheid. Jullie hebben wind gezaaid, en dus is het logisch dat jullie nu storm oogsten! Nu tuimelen jullie schoolverlaters van uit de werkloosheidsval in de val van het Yslam Extremisme. Misschien is dit wel het laatste redmiddel om van uit de rode cijfers in de gifgroene Yslam-kleur te geraken….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vandaag.be/binnenland/158950_website-waalse-regering-gehackt-door-tunesische-islamistische-groepering.html

    *

    Website Waalse regering gehackt door Tunesische islamistische groepering

    *

    De website over het Waalse economische beleid, Economie.wallonie.be, is vrijdag gehackt door Tunesische islamistische hackers. Deze groep was eerder al verantwoordelijk voor het hacken van verschillende websites van Franse instellingen in januari. Dat schrijft Le Soir vrijdag op zijn website.

    Op deze officiële website, die helemaal zwart gemaakt is, was een videoboodschap te zien waarin een vrouw in het Engels met een Amerikaans accent de Irakese slachtoffers van de ‘War on Terror’ van de VS aanklaagt. Op het einde van het filmpje richten de hackers zich tot de websitebezoekers. 'Steek het hoofd niet langer in het zand, voer strijd tegen jullie leiders, voeg je bij het verzet.

     

    'Fallage Team', zoals de Tunesische groepering gekend is, was verantwoordelijk voor de hacking van een honderdtal websites van Franse instellingen kort na de aanslagen in Parijs in januari.

    De groepering zou, volgens experts, simpele hackingstechnieken gebruiken om hun ideologische boodschappen te verspreiden.

     

    *

    UITLEIDING

     

    Even het probleem onderste boven gehouden: hoeveel Tunesiërs, en bij uitbreiding, alle soorten Noord Afrikanen zouden er al niet in Le Pays Noir van Cruella Onkelynx welkom zijn geheten? Ze leiden er een luilekkerleventje, want eeuwigdurende werklozensteun, leefloon, gratis woonst, verlichting en verwarming en om de 100 meter een Moskeet waar de verf nog niet helemaal droog is. Allemaal gefinancierd met gepikt geld! Nu nog even een paar onthoofdingen, wat bommen en granaten, en de eerste Moslim Staat is geboren. Met steun en de volle instemming van de pietrol-boeren! En met de stellige belofte, dat de Obama Care daar zo snel mogelijk zal ingevoerd worden, zodra Clinton als volgende President zal ingezworen zijn.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    11-04-2015, 15:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2530

    *

    .

    *

    *

    Na de stierengevechten, nu onthoofdingen…

    .

    Het nieuwe volksamusement in Spanje?

    *

    INLEIDING

    Deze keer zijn ze in Catalonië vroegtijdig tegen de lamp gelopen, maar het bewijst meteen goed dat het vroeg of laat staat te gebeuren. Kijk dus maar beter goed uit Uw ogen! Net als een stok om de hond te slaan, is een scherp mes rap gevonden.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2282635/2015/04/10/Jihadisten-beraamden-onthoofding-in-Spanje.dhtml

    *

    Jihadisten beraamden onthoofding in Spanje

    De jihadisten die afgelopen woensdag in Catalonië zijn opgepakt, beraamden volgens justitie de onthoofding van een in Spanje te ontvoeren slachtoffer. De krant El País meldt vandaag dat zeven van de elf gearresteerde verdachten gevangen zijn gezet.

    Ze wilden hun misdaad filmen en het slachtoffer een oranje overall aandoen en aan een soort verhoor onderwerpen. Vervolgens zouden ze hem of haar onthoofden zoals de terroristische beweging Islamitische Staat (IS) dat in het Midden-Oosten doet. De oranje kledij heeft IS overigens afgekeken van het Amerikaanse gevangenenkamp Guantanamo Bay.

    De zeven noemden hun bende de Islamitische Broederschap voor de Verspreiding van de Jihad. Ze hebben in de Spaanse regio Catalonië politiebureaus, het Catalaanse parlementsgebouw en een hotel in Barcelona bespioneerd.

     

    *

    UITLEIDING

     

    Het is al jaren dat op deze blog wordt gewaarschuwd voor de stille ‘eenzame wolf’ die op zoek is naar Eeuwigfe Roem op een gemakkelijke manier. In plaats van er op deze aarde een (tot maximum 5) te moeten onderhouden, geven zij er de voorkeur aan om piepedood zijnde, om ineens de beschikking te hebben, zonder betalen, op 72 maagdelijke jongedames, die in der eeuwigheid niet ouder worden. Ze reken er dan ook op, bij de eerste ‘missie’ te worden afgeknald. Eerst enkele ‘ongelovige honden’ naar de Hel sturen, dan in de fractie va     n een nano-seconde de korte pijn, en dan, met de broek gereed op de enkels, binnentreden in het Rijk van Allah.

    Gewoon even nuchter narekenen. Als bij 1 op de 100 teruggekeerde in de oorlog getrainde Allah-Strijder de stoppen doorslaan, dan zijn er honderden moordenaars onder ons, die alleen maar het geschikte ogenblik of de geschikte persoon afwachten om toe te slaan.

    Ongewild wellicht onthult HLN ook, dat de oranje overall waarin het slachtoffer opgevoerd wordt bij dat soort onthoofdingen, de kledij is die hun gevangen dragen, die in de Staatsgevangenis van Amerika een levenslange straf uitzitten, zonder ooit voor een Rechtbank te verschijnen. Wij hebben dat soort wreedheden helaas dus nog maar eens te danken aan de Amerikaanse cowboys…..

    Laten we dàt maar nooit vergeten, als de Dhihadsten binnenkort ook in onze straat toeslaan. Waarbij één ding als een paal boven water staat: het zal geen Slinxe tronie zijn, die met alleen nog de kop en met gesloten ogen, op die paal zal gespietst staan.

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    11-04-2015, 13:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2529

    *

    Zaterdag 11 april

    Zon 6u58-20u31

    H Stanislas


    *

    11/4/1713 Vrede van Utrecht. Een rampzalige dag die Vlaanderen nooit mag vergeten. Omdat die dag de François Hollande van toen, Lewie Katorze, de baard vol honing werd gesmeerd door de Grote Mogendheden die onderling weer een oorlog hadden bevochten waar nochtans noch Frankrijk noch het Graafschap Vlaanderen mee betrokken waren. Maar net als François Hollande, stond Lewie Katorze op z’n strepen, en wilde hij overal bij aanwezig zijn, ja zelfs op de eerste rij staan. Daarom werd gekozen voor het Stadhuis in Utrecht, omdat daar zowel de hoofdingang als de zij-ingang gelijkwaardig waren, zodat La France, evenveel eer genoot als de andere onderhandelaars, die langs de aparte deur waren binnengekomen. Lewie le François kreeg daar dan als toemaatje het Vlaams grondgebied van Les Monts de Flandre tot ver over Duinkerke (Dunkerque) ttz. de ganse kust van Het Kanaal. Met in het binnenland de rijkste koolmijnen en de wereldberoemde textielfabrieken van Le Nord Pas-de-Calais. Maar bovenal gezegend met een volgzame hard werkende en spaarzame bevolking…

    Heel dat gebied werd in een minimum van tijd verfranst, wat wel een beetje moeilijker lag bij de typisch West Vlaamse familienamen, en bij de namen van Steden en Gemeenten. De Casselberg werd Le Mot de Cassèl maar tot op de huidige dag wordt daar, en trouwens ook elders, nog altijd een mondje ‘Vlemsch gekout’, een taaltje dat zelfs voor de geboren West Vlanderaars bijna onbegrijpelijk is. Culturele, Taalkundige en Heemkundige Kringen zijn ondertussen druk bezig aansluiting met Vlaanderen te zoeken.

    Ooit verscheen er een studie van een Kortrijkse Professor, waarin stond aangetoond, dat deze regio voor ruim 1/3de instond voor al de ontvangsten van de ganse Franse Thesaurie. Wat in het geval van Lewie Katorze bewees, dat stelen toch wel goed kan opbrengen….

    Van al onze buren, zijn het alleen de Hollanders die het minst grondgebied van ons hebben gestolen….

    *

    .

    *

    De dag dat die éne nagel er perfect in zit

    .

    Zal de wereld vergaan

    *

    INLEIDING

    Het moet nu maar eens gedaan zijn met het leegmelken van onze welstand, d.w.z. met het jaar na jaar na jaar wegsluizen via de ‘transfers’ 16 à 18 miljard van Vlaanderen naar Wallonië.

    Op vraag van het Vlaams Belang wil Boer Swa, het Izegems Advocaatje, de Rode georganiseerde diefstal van Vlaanderens welvaart naar Wallo/Brux ‘monitoren’. Echt waar: hij gaat daar niet op werken, aar hij gaat die ‘monitoren’. Hij gaat daarvoor zelfs zijn monitor voor meebrengen! Om geen argwaan te wekken denkt hij da te doen via zijn unieke gemotoriseerde monitor. Zo denkt hij de lachsalvo’s voor te blijven door sneller dan het geluid volle gas te geven in het free wheelen..

    Die NV-A monitor staat inderdaad op rollen, zoals de renners vandaag oefenen voor Parijs-Roubaix als ze on-opvallend willen trainen. Zo zien die ’s avond perfect hoeveel kilometer ze hebben afgelegd….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/n-va-klopt-weer-op-nagel-van-geldtransfers-van-vlaanderen-naar-wallonie-a2282187/

    *

    N-VA klopt weer op nagel van geldtransfers van Vlaanderen naar Wallonië

    *

    Nu al voorproefje voor kiescampagne van 2019

    Vlaams minister-president Geert Bourgeois gaat de geldtransfers tussen Vlaanderen en Wallonië in kaart brengen. Dat N-VA plots weer de communautaire kaart bovenhaalt, heeft volgens politicoloog Bart Maddens maar één reden: "Het Vlaams-nationalistische blazoen opblinken tegen de verkiezingen van 2019."

    Vlaams Belang blijft op de geldtransfers hameren. Drie parlementaire vragen heeft de partij erover aan N-VA gesteld. Pas bij de derde kreeg Vlaams Parlementslid Stefaan Sintobin een antwoord van Vlaamse minister-president Geert Bourgeois (N-VA).

    Een opmerkelijk antwoord: Bourgeois gaat een studie bestellen naar de transfers tussen Vlaanderen en Wallonië. De N-VA'er laat Sintobin ook weten dat hij de geldoverdracht naar Wallonië wil monitoren. Hoe precies is afhankelijk van de resultaten van de nieuwe studie.

    Tegelijk kan Bourgeois geen vermindering of stopzetting van de geldtransfers garanderen. "Daarvoor is onvoldoende democratisch draagvlak", stelt de minister-president. "Bij de zesde staatshervorming is de financieringswet aangepast en die kreeg de steun van de meerderheid bij de Vlaamse partijen."

     

    *

    UITLEIDING

     

    Op den TV was er gisteren sprake van 6 miljard per jaar, wat dan gerekend is zonder hun deel van de interesten of de afbetalingen van de Staatsschuld, die minstens nog eens 5 miljard bedraagt. Dat de totale Staatsschuld in hoofdzaak gekomen is door de PS in Wallonië dan nog even buiten beschouwing gelaten.

    Daar werd zelfs gezegd, dat dat ‘monitoren’ er zou in bestaan, de 6 à 7 verschillende studies, met telkens andere en hogere bedragen, door een nieuwe ‘studie’ te hermeiden tot een enkele versie.

    Om het een beetje beter tot de verbeelding te laten spreken, wil dat zeggen, dat men het te meten water met een zeef zal verscheppen, om zodoende het juiste cijfer te bepalen. Wat door de zeef is gevallen telt dus niet mee.

    Het Vlaams Belang heeft langs de ene kant gelijk met op die nagel te blijven kloppen, maar wat helpt het om om het even welk bedrag te kennen, als er toch nooit niet in der eeuwigheid Amen, zal terugbetaald worden? Daarom is de eniege juiste ‘monitoring’ het stopzetten van die dieverij. Liever vandaag dan morgen.

    Olio di POeppo mag dan gerust zijn trawanten verzamelen, om de knieval te gaan doen in Het Elysé voor aansluiting met la Douce France. Maar dat zijn grote vriend, de Super Socialist François Hollande, dan ondertussen al lang zou vervangen zijn door Marine La Plume van het FN, zou wel eens een lelijke streep door zijn rekening kunnen zijn. Gaan kat die gelooft dat Frankrijk er nog een bende van 3.5 miljoen leeglopers zal willen bijnelmen, zelfs al is Le Pays Noir ondertussen als een overjaarse Bruid, opgetut van kop tot teen.

    Wie niet werkt, moet ook niet eten. Ziedaar het Licht dat men ondertussen ook in Frankrijk zal gezien hebben…

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

     

     






    11-04-2015, 12:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!