MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    28-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2493

    *

    Zaterdag 28 maart

    Zon 6u28-19u08

    H Gontram

    Brengt Sint-Gontram storm en wind, de sikkel is de boer welgezind


    *

    .

    *

    Enkele Km verder lagen er meerdere Franse atoomcentrales…

    Zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_kernreactoren#Reactoren_elektricit

    eitscentrales

    *

     

    De Moslim geworden halve gare co-piloot is dus grandioos mislukt in zijn historische missie

    *

    INLEIDING

     

    U las in de titel hierboven heel even de ‘aanroeping’ voor de volgende eeuwen, de natte droom van de globalisten van de Verenigde Nazi’s Naties. Gelieve U, fossielen allelmaal die we zijn, dus een beetje te willen inleven. Zo dat niemand nog weet van waar we komen, of waar we naartoe gaan…God bestaat niet (meer), maar Hij is gewoon nog altijd overal. Hj vliegt zelfs mee in de cockpit van een Airbus. Onderweg naar 9/11², Europese versie van 24/03/2015.

    Er is zoals U weet, weer een geslaagde rasechte Duitser bijgekomen aan Allahs voeten, waar hij in der eeuwigheid zal kunnen genieten – zoals in de Koran staat aangegeven - van de hem toegewezen 72 ovenverse maagden. Al moet nog altijd bewezen worden, dat daar bij Allah in ieder geval tegenover Duitsers geen… racisme bestaat zoals in de Prachtlanden.. Maar allez, als op hun ‘sociale media’ de Duitsle Islammerds nu al jubelen voor deze nieuwe ‘martelaar’, mogen we gerust aannemen dat alles daar in de hemel ook snor zal zitten.

    U moet daar als ouder van zo’n ‘bekeerde’ halve gare martelaar maar leren mee leven….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

     

    Copiloot van Airbus was islambekeerling. Hij stuurde het vliegtuig bewust tegen de berg aan.

    *

    “De Jihadist van Germanwings. Andreas Günter Lubitz, de copiloot van Germanwings, stuurde het vliegtuig bewust tegen de berg. Daarvoor bekeerde hij zich tot de islam.”

    Alle aanwijzingen duiden erop dat de copiloot van het ongeluksvliegtuig zich in zijn halfjarige pauze tijdens zijn pilotenopleiding bij Germanwings bekeerde tot de islam en daarna of de opdracht van de kant van “radicale”, d.w.z. gelovige moslims kreeg om deze massamoord uit te voeren, of de opdracht zelf uit het boek van de terreur, de koran, haalde.

    Omdat echter een radicale moskee in Bremen in het middelpunt van het onderzoek staat, waar de bekeerling zich vaker ophield, kunnen we er van uitgaan dat hij – net zoals Mohammed Atta bij de aanslag op New York – zijn aanwijzingen rechtstreeks uit het directe milieu van deze moskee ontving. Bekeerlingen zijn al lang het belangrijkste wapen van de islam. Want aan hen kan men noch uiterlijk nog gezien hun levensloop herkennen dat het om moslims, vaak tot geweld bereide moslims gaat.

    Daarmee heeft Duitsland zijn eigen 9/11, ook al is het in kleinere vorm. En daarmee wordt duidelijk dat de islam een terroristische organisatie is, die volgens §129a van het Duitse Wetboek van Strafrecht verboden en diens ondersteuners vervolgd moeten worden. Maar niets van dit alles zal gebeuren. Ik wil wedden dat de islam-appeasers (media, politiek, “islamwetenschappers”) het erover eens zullen worden deze daad toe te dichten aan een “psychisch labiele” man, en ik wil bovendien wedden dat we nu opnieuw overspoeld gaan worden door de mantra van de zogenaamd vredelievende islam. En erger nog: de aanvallen van de linkse meute op diegenen die altijd al voor de islam waarschuwden, zullen nog woedender, nog genadelozer worden. Want nu staan de Duitse islamondersteuners met de rug tegen de muur als nooit tevoren.

    Link naar het Engelstalige originele artikel:

    http://stthomasaquinasversusnasa.blogspot.nl

    Bron:
    http://michael-mannheimer.net
    Auteur: Michael Mannheimer

    De site van Mannheimer heeft te maken met een zware DDoS-aanval na de plaatsing van het artikel! Hieronder de link naar het artikel via Google-cache (met dank aan “Mysterie Holland”):

    http://webcache.googleusercontent.com

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

     

    UITLEIDING

     

    Vol verwachting bij Allah aangekomen kreeg de Martelaar, in plaats van 72 van de bese maagden ooit, te horen dat hij lelijk had gefaald, en dus dat hij nu de daarvoor voorziene eeuwige straf zou moeten ondergaan. Er was afgesproken, dat hij zou crashen bovenop een der nabije kernreactoren, om aldus een kernramp te veroorzaken die helft van Frankrijk, de helft van Italië en de helft van Spanje zou treffen. Met miljoenen doden en zelfs met de totale verwoesting, erger dan 100 keer Hiroshima en Nagasaki samen. Met dit vergeleken zou 9/11 slechts maar een sel met een paar blokkendozen geweest zijn…

    En, zeiden de naaste medewerkers van Het Beest: de truc met de overvliegende zogezegd onbekende ‘drones’ die maanden voordien luchtfoto’s waren gaan nemen van de omgeving, was nu ook verloren Want die drone’s verklappen d aanvalsplannen, en zijn dus voortaan geen verrassing meer.

    Terstond werd er opdracht gegeven, aar de aardse ondergeschikten, een tandje bij te steken, desnoods de zweep er op te leggen, zodat de bevriende media, de Overheden, en alles wat Islam-gezind was, op te dragen, alle sporen rond die Martelaar zoveel mogelijk uit te wissen, door de nadruk te leggen op zijn ‘burn-out’, de ziekte waar heel het Westen onder lijdt. Daardoor zou dat er in gaan als zoete koek….

    Net als na 9/11 zouden er niet één maatregel tegen de islammerij genomen worden, en derhalve ziet Het Beest zich verplicht om zijn tactische veroveringsplannen met behulp van vliegtuigen voor onbepaalde tijd uit te stellen. Maar de invasie over zee via de ‘bootvluchtelingen’ moest onverminderd doorgaan. Tenminste net zo lang als de Westelijke Overheden lethargisch blijven reageren. Daarna zien we wel.

    Wel werd een speciale zegen uitgesproken over Erdogan, de Premier van Turkeystan,, wegens zijn nu wel goed op dreef gekomen verovering van Germania. Voornamelijk de techniek van het werken aan de buiken (en andere onderdelen) der vrouwen wordt geprezen. Want het was toch in het Opleidingscentrum voor Zelfmoord-Martelaars, in de Bremer Mosk dat die halfgare kierewiete Duitser en zijn jonge moslim-mokkelama kennis had gemaakt met deze ‘Godsdienst’ van de Wrede. Daar had hij in een losse bui verklapt in de Frase Alpe,n, in de onmiddellijke buurt van al die atoomcentrales, te hebben leren zweefvliegen. En nu passeerde hij daar iedere dag twee keer, op de route Düsseldof-Barcelona, heen en terug. Trouwens, de Islam en het geboorteland der Nazi’s, wekt dat niet voor bepaalde mensen van beide partijen een zeker heimwee naar wereldheerschappij?

    Die jonge Lubitz wilde dat zijn naam voor altijd wereldwijd door iedereen zou herinnerd worden, zegt de weduwe, zijn ex, die ook ‘iets doet’ in de Luchtvaart. Ze zegt al een hele tijdje met hem gebroken te hebben, maar kreeg wel daags voor de fatale klap nog een of twee spiksplinternieuwe Audi’s van hem….

    Mensen toch! Wanneer gaan die verkochte media van ons nu eens ophouden met sprookjes te vertellen? Die Andreas Lubitz was een Heel-Duitse en Heel-Moslim geworden halve gare die op de manier van Het Beest, op beestachtige wijze 149 mensen de dood injoeg. Na een helse kruisweg in duikvlucht van 8 lange minuten in een stuurloos vliegtuig dat tegen de bergwand zou uiteenspatten, aan 700 Km per uur…

    Maar kijk, ondertussen werden de wielerklassiekers gereden, gebeurden er elders nog wredere dingen e kunnen we dus vlot overgaan tot de dingen van elke dag.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    28-03-2015, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    27-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2492

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Een lieve oude bekende: moet die nog ergens worden voorgesteld? Ik heb het over ons aller JMDD, van Lijst DeDecker, de kuitenbijter van die andere Oostendse Grootheid en Minister van heel de Noordzee en van de aldaar overheersende Winden, twee veel te kleine natuurfenomenen om de grootheid van Vande LaLa Liere te bevatten….

    Deze keer put ik mijn wijsheid nog maar eens uit ‘Tscheldt, voor de weinige lezers die daar nog geen abonnement zouden hebben. Rond die andere Grootheid, de Keizer van Berlare is het ook daar al een tijdje windstil gebleven, maar het is de stilte voor de storm….’t Is maar om te zeggen, op Uw qui-vive te zijn, want straks gaan de poppetjes weer aan het dansen en het zou voor Kareltje wel eens de laatste vertoning kunnen zijn….

    Geniet even mee, met deze Oostendse in de ‘grote politiek’ ongewenste vrijbuiter, die JMDD eigenlijk altijd geweest is en altijd zal zijn, zo lang hij leeft. Voor mij is hij in ‘Tscheldtt als een adelaar, hoog in de ijle lucht, tussen (zie afbeelding) tweeee afvalbergen van politieke profiteurs, de twee grote kleursyndicaten die er alleen zijn om te kleitjes te verpletteren.

    Enne, o neen, persoonlijk heb ik niets tegen de ‘brug-gepensioneereen’ zelf, die individueel van het staats-manna genieten. Wie zou nu een gebraden kieken dat in de mond vliegt, weigeren? Het is een beetje zoals katjes knijpen in het donker, zonder dat Moeder de Vrouw daar weet van krijgt. En zo lang er U maar geen rechtvaardiging gevraagd wordt, nietwaar? Vroeger ging men al die dingen gewoon biechten, ten minste eenmaal per jaar, zo rond Pasen, dus in de eerstvolgende weken. Maar zelfs dàt is nu niet meer nodig. Stelen en katjes knijpen is al lang geen zonde meer, als Uw syndicaat maar zorgt voor rugdekking….

    Al eens nagedacht over ‘Geneeskunde voor het Volk’? Iedereen gaat daar gratis op consult, de Ziekenbond betaalt zonder meer de Heren Medicijnmannen. Goed hé?! De Ziekenbond betaalt: met wiens geld? Met peeschijven, soms? Al kan het natuurlijk altijd, dat de Slinxe polletiekers uit eigen zak en uit naastenliefde die kassen spijzen….

    Maar allez: ook dàt is geen zonde, want geld van de Gemeenschap, dat is toch geld van niemand? En, als ’t op is, gaan we gewoon toch even een lening aan bij de ECB….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.tscheldt.be/eula_sch/eula_index.php?opt=LVE&ord=DESC&lim=50&art=7118&rub=&con=&vv=yes

    *

    BRUGPENSIOEN, EEN BRUG TE VER

    Jean-Marie Dedecker

    *

    ‘…Syndicaten zijn eerder verdedigers van het recht op luiheid geworden dan van het recht op arbeid…’

    Brugpensioen is al decennia een historische vergissing. Het wordt misbruikt door alle betrokken partijen. Zwartwerk tiert het weligst waar het meeste bruggepensioneerden zijn. Voor patroons is het smeerolie voor herstructureringen en afvloeiingen op de rug van de belastingbetaler. Voor politici is het een sinterklaasfonds om de gemoederen te sussen bij elke fabriekssluiting, en voor de vakbonden is het geëvolueerd van een sociale noodrem naar een verworven recht. Syndicaten zijn eerder verdedigers van het recht op luiheid geworden dan van het recht op arbeid.

    Ze misbruiken het stakingsrecht als chantagewapen om hun eigen politieke macht te vrijwaren: pesten van de werkgever om het wangedrag van de overheid aan te klagen.

    Armworstelen om de macht, een machiavellistisch spelletje vergiftigd door profileringsdrang. Het debat over het brugpensioen is een brug te ver. De politieke moed ontbreekt echter om het volledig te laten uitdoven. De kracht van verandering van de N-VA is omgeslagen in het roest van verankering. Er gaat evenveel turbulentie – laat staan kracht – van uit als van de Copernicaanse revolutie van Kris Peeters.

    Het nieuwe akkoord over brugpensioen is verwaterd tot een semantische discussie over het geslacht der engelen. Alle verworven rechten blijven bestaan en voor toekomstige bruggepensioneerden worden de woorden ‘actief en passief solliciteren’ vervangen voor ‘aangepast beschikbaar zijn’. Politici zijn sterk in Newspeak. Het gaat immers niet om verandering, maar om perceptie. Het woord brugpensioen werd vervangen door S.W.T.(Stelsel van werkloosheid met bedrijfstoeslag), bedrog van het intellect. Net zoals met het Zilverfonds in het pensioendebat. Er zaten zelfs geen dertig zilverlingen in dit oplichtingsvehikel, enkel lood en oud ijzer. De N-VA heeft geluk dat het testosterongehalte van de vakbondsbobo’s De Leeuw, Leemans en Co momenteel hoger is dan hun I.Q.

    De arrogantie van de vakbonden is een godsgeschenk voor Bart de Wever. Zo kan hij de minimale bijsturingen van het sociaal akkoord over het brugpensioen, die amper cosmetica waren om aan te tonen dat de ultieme beslissingsbevoegdheid bij zijn kibbelregering ligt, verkopen als een overwinning. Terwijl het in feite een nederlaag was dat zelfs de perceptie niet verdient van een Pyrrusoverwinning.

    Van de grote N-VA verkiezingsbeloftes is er nog niets over de brug gekomen, ze zijn er eerder onder weggevloeid met het water in de Schelde : geen beperking van werkloosheid in de tijd, geen vermindering van de belastingdruk of wegwerken van de werkloosheidsval enz. … Nochtans noodzakelijke voorwaarden om jobs te creëren.

    De communautaire agenda werd ook al met het badwater weggegooid. Rode hysterica Onkelinx eist dat de N-VA-excellenties hun excuses aanbieden in Laken voor hun decibels op het Vlaams Nationaal Zangfeest. Ik vrees dat ze het nog zullen doen ook.

    Wie zei ook weer dat België de N-V.A meer zou veranderen, dan de N-VA België?

     

    UITLEIDING

     

    Inzake de nieuwe brugpensioenen zijn onze taalvirtuozen er dus uitgeraakt, het geslacht der engelen is kunnen achterhaald worden, door even te verpozen in hun heterogene zones. Alleman content, en naast de werkgevers, betaalt te Gemeenschap der Heiligen.

    Kijk, ‘Sociale Fraude’ is lijk zondigen tegen de Verkeersregels. Straffen zit er niet in, tenzij men betrapt wordt. Nog geen 1% dus. Dan wordt de boete slechts door een kleine minderheid betaald, de rest is… onbereikbaar.

    Bij de sociale regels zorgen de syndicaten voor een glad wegdek, door dat ze alles-op-alles inzetten op kosten van een ander, van de werkgever. Daarom zou voor de goede verstadhouding in de sector, volgend experiment eens goed zijn. Zorg dat elke kleurensyndicaat elk met eigen middelen één onderneming uit de grond stampt, deze met eigen middelen runnt en dus de winst (of het verlies) zelf mag incasseren. Daar zouden vanaf dag een, geen misbruiken getolereerd worden, geen stakingen omwille van drogredenen, geen beperking van de productie, en geloof me, de lonen zouden er zeker nooit meer stijgen. Die twee ondernemingen zouden zeker in het Guiness Book of Recods komen!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    27-03-2015, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2491

    *

    Vrijdag 27 maart

    Zon 6u31-19u06

    H Rupert van Salzburg

    Is het op Sint-Rupertus helder en rein, zo zal het in de zomer zijn

     

    *

    .

     

    *

    .

    De West Europeaan van Morgen

    *

    INLEIDING

     

    Ja, mijn titel over dat uitgerukte oog lijkt misschien op een soort computerspelletje voor al wie niet volgens het boekje is opgevoed. Want hij verwijst naar de Blijde Boodschap, ook soms wel de Vier Evangeliën genoemd.

    Over de aan gang zijnde, bijna voltooide IslaIn-Ivasie. Helemaal Taqiyya, dus helemaal volgens de voorschriften van Het Beest uit Mekka. Natuurlijk dienen die voorschriften waarvoor de doodstraf voorzien is indien één millimeter afgeweken wordt, tot een oneindig cijfer na de komma te worden nageleefd. Eerst en met mondjesmaat, de voorlopers en daarna, wat nu zo goed als geheel voltooid, de massa van onze geboren vijanden onder ons zijn komen leven. Dus kan de Taqiyyavanaf nu stilaan verlaten worden, om met speldenprikken over te gaan tot de eigenlijke oorlog.

    Iedere Westerling met gezond verstand, zou dat al lang moeten doorhebben. En consequent gehandeld. Maar niet zo onze Leiders Grote Verstanden met de Kleine Hersentjes. Eerst moeten ‘Alle Menschen Bruder werden’, dwz noch mossel noch vis, maar kwal volgens de Leer van Marx. Individuen uit de rekken van de Supermarkt…. Met Eskimo’s en Sicilianen, Oekraïners en Schotten, alles in één enkele ‘melting pot’. Met, eenmaal verlost van Rome, de stilzwijgende omarming van Het Beest in de plaats..

    Wij herkennen gemakkelijk Het Beest, dat aan God gelijk wilde zijn, de strijd verloor en vanaf dan de Satan, de Gevallen Engel, Het Beest wordt genoemd. Onze politici stellen zichzelf voor met Het Beest zaakjes te kunnen doen, waarbij ze grandioos wegkijken van het verleden van dat Beest. Het duizend vierhonderdjarig (1.400) bestaan van de Islammerij is één aangeregen ketting van moordende rooftochten, altijd volgens dezelfde tactiek van de 3 stappen: vals, vals en gemeen, valst en moordender..

    Ten jare 2015 zitten ‘ze’ nu in de Gemeenteraden, in de Besturen, in de Politie, in Het Leger, en nu zelfs blijkbaar in de cockpits van onze burgervliegtuigen. Ze zitten daar als tussen-oplossing, in afwachting van De Dag der Lange Messen.

    De grootste valstrik die men de Westerling heeft gespannen – zij het met de beste bedoelingen – is deze EUSSR, de drager van de eenheis-bacil. Alles wat niet denkt zoals dat wat van Overheidswege wordt voorgehouden, is niet ‘democratisch’ en wordt in het verdomhoekje gehouden. In afwachting van de nieuwe ‘Endlösung’?

    De sluiers van de vliegtuigramp met de A320 worden, zoals het hoort, deze keer tamelijk vlug opgehaald, zodat er haast geen tijd blijft om een gemakkelijke waarheid uit de duim te zuigen. Voortaan mogen de commandanten in een vliegtuig geen piske meer gaan doen, zonder dat er in de cockpit bewaking achterblijft. Simpel, goed, en iedereen content, want geen supplementaire kosten: de koffimadam redt de situatie.

    Och, op deze blog heeft U al van de eerste dag kunnen lezen, dat de ter aardebestelling van de overgebleven co-piloot wel eens de oplossing van het raadsel had kunnen zijn. Maar mijn glazen bol moet toch eens naar de garage voor een groot onderhoud, want de boordcomputers ‘hacken’ en per radio of GSM van op de grond de besturing overnemen: denkt U dat een arm blogschrijverke dan slimmer is dan de trawanten van Het Beest?

    Een uiterst klein bommetje met een uitsterst kleine hoeveelheid aan boord gesmokkeld zenuwgas – bij de A320 eerder regel dan uitzondering – een labiele persoonlijkheid aan de stuurknuppel – wat zoekwerk naar de blaasproblemen van de commandant: en zidaar; de proefvlucht is geslaagd.

    En de enige ooit te ontdekken schuldige is de labiele persoon uit eigen rangen.

    Duivels, ik geef het toe. Maar tot bewijs van het tegendeel – dat is als er op korte termijn niet veel vliegtuigen meer zomaar uit de lucht vallen – is dit de enige volmaakte maar ongemakkelijke waarheid….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://rechtsactueel.com/2015/03/27/moslims-feliciteren-duitse-moordpiloot/

    *

     

    Moslims feliciteren Duitse moordpiloot

    door RechtsActueel • 27 maart 2015

    *

    Zoals bekend boorde een Duitse moordpiloot zopas een volle Airbus 320 tegen een bergwand in Frankrijk; hij vermoordde daarbij 149 mensen. De grote vraag is nu: wat was zijn drijfveer? Het onderzoek is nog in volle gang.

    Intussen zijn er blijkbaar moslims, die er niet aan twijfelen dat de moordpiloot één ‘van hen’ was. Op Facebook verscheen bijvoorbeeld deze steunpagina, die duidelijk door moslims werd opgezet. Daar wordt gemeld: ‘ Our holy martyr Lubitz died for our prophet. Long live his soul.’

     

    UITLEIDING

     

    O ja, en over dat uitgerukte oog omdat het U ergerde….

    Vluchtelingen, het woord zegt het zelf, zijn geen blijvers. Daarom mogen we geen tijd meer verliezen; onze Leiders, Grote Verstanden moeten gedwongen worden zich aan het hoofd te stellen van lange stoeten vluchtelingen in de omgekeerde richting, Mekka. Zij die het kwaad hebben veroorzaakt, de hoofdschuldigen, mieten hun fouten herstellen. Net zoals in de echte Moslim-landen het Christendom verboden is, en elders weggepest, zo moet Het Beest verboden worden in onze Gewesten. Niet omdat wij zo in-tolerant zouden zijn, maar omdat zij er door hun gedrag zelf om vragen.

    Maar omdat geweld de enige taal is, die dat soort mensen begrijpen, moet er een kruistocht op gang worden getrokken, tot de laatste aanhanger van Het Beest als een schurftige hond in zee is gejaagd. Opgeruimd staat netjes, en het zal ons veel geld besparen!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    27-03-2015, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    26-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2490

    *

    Donderdag 26 maart

    Zon 6u33-19u05

    H Lutger

    Is Sint-Lutger vochtig dan blijft de korenzolder vochtig

    *

    *

    Als dat nog lang duurt, zal ’t rap gedaan zijn….

    .

    C’est la lutte finale

    *

    INLEIDING

     

    Het leest zoals een van die veel verkochte computerspelletjes, waar groot en klein grut van uit de living, of van op de keukentafel, oorlogje spelen, in afwachting dat het eten klaar is.

    Bloemen verwelken, scheepjes vergaan, vliegtuigjes vallen, maar onze lafheid zal eeuwig bestaan. Wij, de vrije burger –zo denken we toch – zijn gewoon de mat in de boksring, waar tweede figuren elkaar bekampen, en ons daarbij onder hun voetzolen vertrappelen. Waarbij er minuscule stofdeeltjes terecht komen ergens ver weg tegen een bergflank in de Franse Alpen.

    O Dio, denken de programmmakers meteen, rap-rap een nieuw scenario schrijven, want dit verhaal hier geraken we niet meer aan de straatstenen kwijt. Misschien dat chloorgas efficiënter is, zo denkt de ene partij, terwijl de andere zich in allerlei achterkamertjes terugtrekt om een of andere plasibele uitleg te brainstormen. Beider doelstelling is dus, wat net gebeurd is, uit de weg te gaan, om de vloermat, wij dus, geen argwaan te geven.

    Op 11 Km hoogte, net Marseille (of was het Nice?) voorbij, het toestel op automatische piloot, voor een van de commandanten er even de riem wil afleggen (een vaste gewoonte van hem?), en de tweede begint meteen aan zijn 9/11 opdracht en zet zijn duikvlucht in. Nog tijd zat om de ware bestemming te laten voor wat ze is. Dan ineens 2-3 Mirages op onderscheppings-missie…

    *

    Tot daar de vaststaande feiten, klaar als pompwater: radiostilte, 8 minuten duikvlucht, Mirages omtrent, het einde.

    Er is dus iets grandioos verkeerd gegaan. Het Beest knippert even met de ogen en kijkt meteen elders. Zijn medeplichtigen met de twee gezichten, onze bedriegende bedrogen Overheden, willen niet dat de vloermat (wij dus) weet heeft van de verdere intenties der twee boksers, en serveert iets waarin ze sterk zijn: hun warme bezorgdheid. Nergens klare wijn, alleen maar verwrongen staal en verhakkelde lichamen die voorgoed zwijgen. Zoals in een lijf-aan-lijf gevecht op het front, tot iedereen dood is om op een later tijdstip wel weer ‘gehuldigd’ te worden.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20150326_01599413

    *

    Waarom raakte de piloot niet meer binnen in de cockpit?

     

    Eén van de piloten van de betreurde vlucht van Germanwings kon de cockpit niet meer binnen, zo blijkt uit geluidsopnames. Hoe is dat mogelijk?

    Sinds de aanslagen van elf september 2001 zijn cockpits van passagiersvluchten steeds uitgerust met een codeslot. Dat slot moet voorkomen dat indringers - zoals kapers - de vlucht kunnen verstoren. Enkel de piloten zelf en het hoofd van het cabinepersoneel beschikt over de code om de deur, die enkel van binnenuit kan worden geopend, te ontgrendelen.

    Wie de cockpit naar binnen wil, moet dus eerst toestemming krijgen van de piloot die in de cockpit zit. De deur proberen in te beuken heeft overigens geen zin omdat Airbussen een zwaar versterkte deur hebben met elektronische vergrendelingen.

    Voor noodgevallen is er wel een speciale code beschikbaar, waardoor de deur toch van buitenaf kan worden geopend. De noodcode kan niet door de piloot zelf veranderd worden. Waarom de buitengesloten piloot geen noodcode heeft gebruikt, is niet duidelijk.

    *

    UITLEIDING

     

    Wat een straatje licht zou kunnen brengen in dit mysterie, is de verfilmiog van alle 150 begrafenis plechtigheden. Gewoon daarbij het CV van alle bertrokkenen als een open boek voorleggen aan de speurders. De ‘geradicalisserden’ en hun plaats in het vliegtuig zouden wel eens de sleutel tot succes kunnen zijn.

    Ook het nazicht van de boordwapens van die 3 Mirages zou daarbij kunnen helpen, alleen al om te bewijzen dat daarmee niets verkeerds is gebeurd.

    Want, Mijne Dierbaren zelfs de familie-leden van een doodgeslagen vlieg hebben het recht om te weten. Zo, dat die tenminste niet meer op dezelfde fatale plaats gaan zitten.

    Als het mensen moesten zijn, dan hadden ze al lang de twee vechtenden de klop moeten geven. Maar ja, wat kan je van een vloermat verwachten? Vloermatten zijn noch mossel noch vis, maar kwallen.

    En al wat geen kwal wil zijn, komt in een vangnet terecht, het vangnet van het ‘cordon sanitaire’, bediend door de Aanhangers van Het Beest, een der bokskampioenen waarvan hoger sprake was in de schertsvertoning van de Ring van het Beest zelf.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    26-03-2015, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    25-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2489

    *

    Woensdag 25 maart

    Zon 6u35-19u03

    H Maria Boodschap

    Met Onze-Lieve-Vrouwe-Boodschap keren, de zwaluwen were


    *

     

     

    *

    Maar met open grenzen….

    .

    En al dat spreekwoordelijk Fans imperialisme, is dat niet een beetje gevaarlijk?

    *

    INLEIDING

     

    Het zal de meeste lezers wel af en toe gehinderd hebben, hier altijd eerder liefkozend over Marine La Plume te lezen, als Marine Le Pen bedoeld wordt. Och, zoek daar maar niets achter: zeg het haar niet, maar ik beschouw haar zo’n beetje als mijn lief. En dat komt vooral omdat ik mezelf altijd al een beetje als de ideale schoon zoon van haar nader heb bescowd. Van die ene keer dat ik hem jaren geleden bezig heb gzeien en gehoord op de Markt in Rijsel toen op dat ogenblik nog bijna niemand had gehoord over het FN. Mee opgenomen in het algemeen enthousiasme, had ik het eerst zelf niet eens door dat de man Frans sprak! Enfin, iemand gelijk iik ook had willen zijn: op de barricaden, altijd in ’t heetst van de strijd, en vooral; nooit verlegen zijn om op tijd en stond een hartig woordje te placeren. Ach, en dat koosnaampje, zo weggeplukt uit het kinderliedje van n de Westhoek, meegekomen met onze vaders en moeders, toen die als kind tijdens WO I naar de streek van St Omer waren gevlucht, van

    Au Clare de la lune

    Min ami Pierrot,

    pr$ete-moi ta plume

    pur écrire un mot

    Ma chandelle est morte

    Je n’ai plus de feu.

    Oucre-moi la porte

    Pur l’amour de Dieu...

     

    Komt daarbij dat iedereen, nou ja, de liefde van zijn leven met troetelnaampjes aanspreekt. Zo ook die Franse Furie, gepokt en gemazeld in Le Nord, dus misschien wel stamverwant met ons, Vlamingen! En, een ‘pen, dat is in onvervalst Frans taaleigen, toch ‘une plume?

    Ach, Vader Le Pen; zo’, dochter, dat is toch geen voetnota in de Geschiedenis, hé! Veel mannen, even gelukkig getrouwd als ik, zouden voor zo’n Leidster maar al te graag door het vuur gaan. En dan zijn we nog geen eens Franse mannen!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.bloggen.be/roeland/

    *

    Het Front National is de enige grote winnaar van de Franse verkiezingen

    *

    door Roeland Van Walleghem • 23 maart 2015

     

    In tegenstelling tot wat men ons tracht wijs te maken, is het Front National met voorsprong de grote winnaar van de verkiezingen van gisteren. Het FN zag haar aanhang – vergeleken met de historisch hoge score bij de Europese verkiezingen van vorig jaar en waarbij ze de grootste partij werd – nog met zo’n 400.000 (!) kiezers aangroeien. Het is ook de enige partij – van zij diegene die iets betekenen althans – die niet in kartelvorm naar de kiezer ging.

    mlp1

    Voor het eerst werd in Frankrijk voor een ‘Binôme’ – een man/vrouw koppel – gestemd. Zo’n politieke Siamese tweeling is op het eerste zicht een vrouwvriendelijke maatregel. Maar ons slecht karakter doet ons daaraan twijfelen. We weten perfect wat kandidaten op nationalistische lijsten te verduren krijgen en dat vele vrouwen daardoor afhaken. Gezien de omvang van zo’n verkiezingen (2054 kantons, in 2011 waren er dat nog 4 035) – en het grote aantal kandidaten die daarvoor nodig zijn – dacht men wellicht dat het FN niet in staat was om de(r)gelijke lijsten in te dienen.

    Als het de ‘democraten’ trouwens menens is, dan zouden ze deze maatregel voor alle verkiezingen moeten toeppassen, de parlementsverkiezingen inbegrepen. Ondanks deze Binôme-maatregel slaagde het FN erin om in 96% van de kantons lijsten in te dienen, wat al een prestatie op zich mag genoemd worden.

    Dan waren er de peilingen! Het is een gekende truc: geef een partij 30% bij die enquêtes. Wanneer de uitslag dan iets lager uitvalt, dan voldoet de partij niet aan de verwachtingen. De Leugenmedia – het rood/groen VRT zendertje inbegrepen – heeft naar aanleiding van de verkiezingen van gisteren weer eens haar ware aard getoond.

    Van de 21.318.283 Fransen die gisteren naar de stembus gingen, stemden er 2.703.751 voor de Parti Socialiste (PS). Dat maakt dat Frankrijk momenteel geregeerd wordt door een partij die amper 13,34 % van de stemmen haalt. Het partijtje – dat mogen we nu wel stellen – van Hollande en Valls werd in 524 kantons uitgeschakeld. De centrumrechtse ploeg van Sarkozy doet het beter met 4.246.149 (21,12%) stemmen. Na het geruzie van de voorbije maanden is dat een voortreffelijke uitslag.

    Maar de absolute winnaar is het Front National. Met 5.108.066 van de stemmen (25,19%) doet ze het nog beter dan bij de Europese verkiezingen van 2014 (+395.639 stemmen). Als men de uitslag vergelijkt met de vorige departementale (vroeger kantonnale) verkiezingen, dan wint de partij van Marine en Marion 10%. Acht FN-kandidaten werden in deze eerste ronde rechtstreeks verkozen, in Henin-Beaumont zelfs met meer dan 60%.

    Nooit voorheen werd een FN-kandidaat bij departementale verkiezingen rechtstreeks in de eerste ronde verkozen. Het FN is koploper in 43 van de 98 departementen. Enkele opvallende uitslagen die voor de tweede ronde het beste doen verhopen: Var 38,90%, l’Aisne 38,78%, Vaucluse 37,40%, Gard 35,54%, Haute-Marne 35,15%, l’Oise 35,11%.

     

    Volgende zondag – tijdens de tweede ronde – zal het FN in 1073 kantons aanwezig zijn, soms in gunstige positie, soms in ZEER gunstige positie. In 322 van de 1073 kantons staan ze in Pole Position. Toch niet slecht voor een partij die niet aan de verwachtingen voldoet! Natuurlijk werd er al opgeroepen om republikeins front te vormen. Zondag aanstaande zien we wel hoe het afloopt. We hebben er het volste vertrouwen in.

     

    We beperken ons tot deze korte nabeschouwing. Na de 2de ronde gaan we daar uiteraard dieper op in.

     

    UITLEIDING

     

    Deze Françaises steekt - letterlijk en figuurlijk - met kop en schouders uit boven haar mannelijke dwerg-tegenkandidaten, Hollande, en Sarkozy. Beiden kunnen aan elke kant onderdoor haar gespreide armen lopen, zelfs al hebben ze, zoals Hollaande hoge talons alsmet kleine pasjes dribbeende straatmadeliefjes onderweg naar hun bijverdienste..

    Is het omdat die twee dwergen als presidenten van Frankrijk zo’n decadente reputatie verzameld hebben, dat deze tweede Maagd van Orléans op Google zoveel als porno-ster wordt afgebeeld? Och, dat zijn zo van die dingen waarin een groot land o zo klein kan zijn.

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    25-03-2015, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2488

    *


     

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Echt iets voor homoseksuelen, die soort publieke behaagzucht en het demonstreren wat er in de (broeks)pijp zit!. Op zichzelf is de stad Mons een pokdalige reliek uit het verleden zonder de minste natuurlijke aantrekkingskracht. Maar daar zal nu eens met een flinke draai van het kontke, rap aan gedokterd worden, sè. Ça te plaît?

    Nee, helemaal niet! Want er is iets mis met het woord pronkzucht, megalomanie, grootheidswaanzin of zelfs met het verzamelbegrip delirium tremens, want al deze woorden zouden door slechts één enkele plaatsbepaling moeten vervagen worden: Mons !Bergen), stad die overigens zo plat is als een luis. Zelfs de naam is al synoniem van bedrog. En in dat groezelige luizennest is Olio di Jeanetto, altijd poepchiek uitgedost, de koning-harlekijn. Veel problemen heeft die marionet niet; het is toch het geld der Vlamingen, U weet wel, dat volk dat hij grondig minacht, maar wel dagelijks het vel over hun oren haalt.

    Kortom: ziedaar de marsgezel der Tjseven, U weet wel, de soort dat zijn eigen achterban bestal, besteelt en altijd zal bestelen via ARCO, de dubbelspiegel der megalomanie.

    Luik heeft zijn wereldberoemd maar leeg Guilemin, en ijn futuristisch knooppunt van autostraden even buiten de stad, Scharelroi heeft zijn ‘Métro Léger’ die, moest hij ooit afgewerkt geraken, en daarbij dan ook nog volk trekken ook, op de maat gemaakt is voor een miljoenenstad als Londen of New York (zie Wikipedia): als tweede voorbeeld voor nutteloos weggesmeten fortuinen, uiterst geschikt voor schoolreizen!!!!), en Mons heeft zijn mannetje-vrouwtje koppel panda-beren, waarbij een mens zich afvraagt waarom geen homo-koppel, en streks ook zijn ‘gare’ waarbij de Parijse Place Pigalle met rode en blauwe lichtjes in he niet verzinkt

    Alles gekocht en betaald met gestolen geld bij de Vlamingen. Haja, hé, Wallonia, zo arm als Jog, wil als opgetutte bruid getooid met alle mogelijke juwelen ter wereld, indruk maken bij de uithuwelijking aan het Land van Hollande. Langs boven rijk versierd, maar langs onder stinkend als de pest.

    En Onkelynx, zonder daarvoor gelyncht te worden, altijd maar dat middenvingertje omhoog steken… Ze kunnen de pot op, die sale Flamins. Neen, niet per direct, zijde zot, maar wel van zodra ze zeer binnenkort zullen leeg geplukt zijn.

    En de schaduw-premier? Ha, neen hé, die treftgeen schuld, dat is het werk van de voorgaande regeringen. En nu even niet: eerst volle aandacht dat zijn jeugdige stadsgenoten-jiadisten veilig terug landen. En op de loonlijsten geraken van t Stad, zodat ze veilig en wel in de onbekendheid kunnen onderduiken. Ondertussen kunnen ze rustig oefenen met bommengordels, chloorgasgranaten en ander Islam-speeltuig.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.eurogare.be/en/mons-station.html?IDC=188

    *

    De kost van de bouw van het nieuwe treinstation van Bergen (Mons), de stad van ex-burgemeester en huidig gewezen premier Elio Di Rupo, overtreft ruimschoots die van het nieuwe station Tiburtina van Rome. Per passagier wordt zo’n 17.532 euro geïnvesteerd, in Rome is dat amper 2.429 euro. De totale kost van het station - waarvan de bouw in juli is aangevat - is op 150 miljoen euro gebudgetteerd. Bronnen dichtbij het dossier spreken al van 190 miljoen, aldus de krant L’Echo, terwijl het in 2007 nog over 37 miljoen euro ging.

     

    Het gaat om een ontwerp van de Valenciaanse architect Santiago Calatrava, die ook al het ontwerp van het nieuwe station van Luik Guillemins voor zijn rekening nam (kostprijs: 320 miljoen euro; 36.000 passagiers per dag). Het nieuwe station van Mons zou midden 2015 worden ingehuldigd.

     

    Volgens cijfers van de NMBS namen in 2009 dagelijks zo’n 8.500 mensen de trein in het station van Bergen. Ter vergelijking: in november 2011 werd in Rome een nieuw station geopend waarin 170 miljoen euro werd geïnvesteerd. Met dat verschil dat er dagelijks 140.000 passagiers op een strein stappen.

    Een ander voorbeeld is het nieuwe station van Renens, nabij het Zwitserse Lausanne. Daar werd 22 miljoen geïnvesteerd in een station dat dagelijks... 20.000 passagiers verwelkomt.

     

    UITLEIDING

     

    Vliegtuigen, net als Grootjeden en Regeringen, vallen. Er wordt wat gespeculeerd over technische oorzaken of menselijke fouten maar overal wordt op voorhand uitgesloten, dat de Islam-terreur daar voor iets zou tussen zitten. Bewijs dat het NIET de Islam-sektegenoten zijn: tot 24 uur na de ramp is er nog altijd geen ekele terreur-groep die de aanslag heeft opgeëist. Het zullen dus wel degelijk de sensoren zijn, die niet werkten wegens bevroren. Die hebben ook dat gat in de cockpit geslagen, dat er anders vanzelf zou moeten gekomen zijn,. Om net als de Coburgse Staatsschuld, ook vanzelf weer weg te gaan.

    En zo zijn we dus terug bij het begin van dit stukje: de Waalse verspilzucht, omdat ook hun sensoren letterlijk vast zitten bovenop hun gezond verstand. “Pourvu que ça dure”, is een mooi maar nutteloos gezegde. Een duikvlucht van 12 naar 2 Km hoogte is op zich niet dodelijk, maar als er bergen in de weg staan, wel. En laat het nu juist in Bergen zijn (Mons) dat Olio di Jeanetto in triepkes uit elkaar zal crashen….. De profundis clamavi ad te Domine….

    Heer, geef hem AUB zo rap mogelijk, kwestie van de centen, dus nog vòòr dat station is afgewerkt, de eeuwige rust. Grafschrift: “Ci gît une grosse quette, lami laminette, lami doux”….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    25-03-2015, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    24-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2487

    *

    .

     

    *

    De Koran voorkomt pedofilie

    .

    Het ‘kinderhuwelijk’ is dus een zegen voor de Beschaving in eigen land. Het is wel verboden, maar wo0odt toch zeer vlotjes in ’t zwart toegepast. Want de Koran staat boven de Wet.

    *

    INLEIDING

     

    De volgelingen van Het Beest, waar ook ter wereld, zien ergens een bijeenkomst van veel mensen, en meteen willen zij daar hun bloederige stempel op drukken. Voorlopig gebeurt dat vooral in verre vreemde landen, maar de ‘sociale media’ roeren wel de tam-tams om de voor Islammerds blijde mare als publiciteit onder ons te verspreiden. De media van het bedrukt papier doen daar niet aan mee: het zou hun lezers wel eens aan het denken kunnen zetten, en dat is niet goed voor de verkoop….

    Wie daar wèl over bericht, zijn ‘racisten’ zoals ondergetekende, die de ‘verrijking’ der multiculti afwijzen en liever zichzelf blijven. Iets wat in een opgelegde en voorgeschreven ‘democratie’ niet mag en niet kan. Want iedereen moet gelijk denken. De Heer Sarkozy gaf daarover een mooi voorbeeld, toen hij na de haf gewonnen strijd tegen Marine La Plume, met overslaande stem stond te tieren, dat er in geen geval, zelfs niet in de kleinste bestuurlijke deelgebieden, kon en mocht samengewerkt worden met deze partij die stond voor Vrijheid en Recht.. Waarlijk, de ‘geleide democratie’ van Wilfried Matens op haar best!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.elsevier.nl/Buitenland/blogs/2015/3/Verban-de-woorden-die-van-gewone-mensen-moordende-zombies-maken-1732575W/?intcmp=articleslider&masterpageid=158493

    *

    De Koran kan van gewone mensen moordende zombies maken

    *

    Een Afghaanse vrouw werd gelyncht door een menigte die dacht dat ze een koran had verbrand. Alsof deze gruwelijke moord dan gerechtvaardigd zou zijn. Een eerbetoon aan de moedige vrouwen van Afghanistan.

    Kabul was in rep en roer. Wereldwijd vierden verschillende volkeren het Perzische nieuwjaar, de Norooz, dit jaar op 20 maart in onder meer Iran, Afghanistan, Azerbeidzjan, Tadzjikistan en de Koerdische gebieden.

    Maar op donderdag 19 maart gebeurde iets vreselijks in Kabul. Er werd een collectieve misdaad gepleegd.

    Een dergelijke misdaad op zichzelf is niets nieuws. Vorige week werden kerken in Pakistan aangevallen. Op vrijdag 20 maart was een sjiitische moskee in Sana'a (Jemen) het doelwit van een zelfmoordaanslag: ruim honderdtwintig doden.

    Farkhonde

    In Tunis vielen islamitische terroristen toeristen aan: ruim twintig doden. In de nacht van 20 maart werden zeker 23 Koerden gedood terwijl ze in hun Syrische dorp het begin van de Norooz vierden. Er vielen zonder twijfel nog meer doden door toedoen van terroristen.

    Wat al deze terroristische daden gemeenschappelijk hebben, is dat de daders door de islam zijn geïnspireerd.

    Bij de misdaad in Kabul werd een Afghaanse vrouw, Farkhonde, bij een moskee in Kabul door omstanders beschuldigd van het verbranden van een koran.

    Medicijnmannen

    Volgens Farkhondes vader vroeg zij haar vader 's ochtends, voordat zij wegging, om 100 Afghani (2 dollar). Hij gaf het haar.

    Er werken daar mullahs. Die schrijven, nadat ze de wensen of problemen van mensen hebben aangehoord, gebedjes voor ze op. Die teksten worden meestal vermengd met koranverzen. De meeste klanten van dit soort geestelijke medicijnmannen zijn vrouwen.

    Volgens de vader van Farkhonde zou zij woordenwisseling hebben gehad met een mullah, waarna de mullah riep dat Farkhonde een koran had verbrand.

    *

    UITLEIDING

     

    Koran-gebruikers zijn erger dan drug-gebruikers. Beide specimen zijn verslaafd, het schaadt hun en onze gezondheid, maar ze geraken er niet meer uit. Als vuurvliegjes gevangen in het moordend spinnenweb van Het Beest…

    De Amerikaanse warme patatten zouden zich nu wauwelend en brabbelend over vrede en samenhorigheid, willen terugtrekken uit Afghanistan. Nadat ze daar jaren geleden wauwelend en brabblend zijn binnen getrokken, om er de relatieve rust te gaan opkoteren. Net bedorven ‘kansloze jongeren’ die in de straat hun crimineel actie-terrein even verleggen. Gelukkig leven er in Amerika ook nog een ander soort volk, die straks al die Slinxsigheid er uit zullen kloppen.

    De chaos die ze er al die landen achterlaten al weer zorgen voor vloedgolven aan vluchtelingen en ‘asielzoekers’ die op hun beurt de plaatselijke problemen naar hier imprteren. Zie maar hoe Turken de Koerden hier vermoorden, en vece versa. Allemaal ‘nodeloos geweld’ waar we begrip moeten voor hebben. Tot de laatste druppel de vaas doet overlopen….

    Maar dat ‘overlopen’ is goed voor de Amerikaanse supprematie: dan kunnen ze op de duur ook hier tussenkomen, en zo hun oorlogsmaterieel slijten….. JaJa, Eurpa is af van Hitler en de Duitsers, maar het is van de regen in de drop gekomen. Het Duits der blaffende honden is vervangen door cowboy-Engels en het is dansen geworden op een ander melodietje.

    En de Vlaming, de Nederlander, de Fransman, die staan erbij en kijken er naar!

    Hoe lang nog?

    Naschriftt

    De Italiaanse pers schrijft, met naam en toenaam, over de Syrë-expert die met kennis van zaken de Londenaars waarschuwt voor aanslagen door teruggekeerde ‘Jiadisten’ op treinen, metro en sportmanifestaties, met chloor-gassen uit fa fabrieken van Sadam Houssein rond MOSSUL, voor oorlogsgas. Die fa    fabrieken draaien, onder het oog van de Navo, nog altijd op volle toeren…. Chloorgas is de geel-groene gaswolk die tijdens WO I zijn naam heeft ontleend aan mijn Ieperse vaderstad….

    Zeg nu nog dat de Islam een exotisch import-product is! Ieder boer in de Westhoek ploegt nog ieder voorjaar zulke obussen boven, die hij achteloos klaarlegt voor DOOVO aan de rand van zijn veld. De slachtingen van WWO I en de Islam lopen dus naadloos in elkaar over….De overgrootvaders kwamen sneuvelen rond Ieper, en de achterkleinkinderen krijgen nu, dank zij Het Beest, de Dood aan huis bestemd….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    24-03-2015, 12:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2486

    *

    Dinsdag 24 maart 2015

    Buienmaand

    Zon 6u37-19u01

    H Catarina van Zweden

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Over het verschil van de differentie. De Vlamingen-met-de-mond, de achterdoenders, die als puntje bij paaltje kwam, eigenlijk meer de CVP Verbeterde en herzien druk zijn gebleken, proberen tevergeefs de Rechtlijnigen van het Vlaams Belang, e originelen, in Vlaams gezindheid de loef af te steken. Ze kunnen het dan ook zo goed zeggen, dat ze feilloos in de fuik zijn gelopen van de ‘behoudends gezinde’ krachten in dit land, zijnde de tirannen die de Vlamingen al bijna 200 jaar als melkkoe behandelen. Die de ‘communautaire’ problemen met zòveel gemak uit de weg gaan dat het woord ‘schrappen’ of ‘afbouwen’ in verband met de fameuze ‘transfers van Noord naar Zuid in hun oren als heiligschennis is gaan klinken. Sedert ze aan de macht zijn, voordien niet.

    Nochtans is het probleem der transfers de moeder aller problemen. Schrap dat woord uit het vaderlands woordenboek en meteen mag dat woordenboek naar de prullenbak.

    Maar ik wilde het, naast de welvaart van 18 à 20 miljard die jaarlijks wegsijpelt naar beneden de taal- en armoegrens, hebben over de tweede pijler waarop Vlaanderens roem is gevestigd: het Geloof van onze ouders die het al hadden van hun ouders, en zo ver, naar nog vroeger, naar het begin der Tijden, toen Wodan en Thor plaats moesten ruimen voor de Beschaving.

    De ingebouwde antennes die ik van ons Ma meekreeg (grote en kleine teen, de twee ellebogen, mijn kaler wordende hoofdharen) zijn niet beter of slechter dan die van anderen, maar over de aversie voor mossel noch vis, dus voor kwallen-cultuur, hen ik een aangeboren afkeer. De EUSSR wil op versnelde basis alle originaliteit vervangen door het woord marionet zonder verleden en dus zonder toekomst, om aldus de natuurlijke gang der dingen te forceren. Als ik dan toch moet bedrogen en bestolen worden, dan liever door eigen volk, wat gij, Burgemeesterke?

    Vandaar dat het, einde carrière, een enorm plezier doet Uw eigen zieleroerselen bevestigd te zien door buitenlandse geleerde knappe koppen, die hun werk goed en gaarne doen, en die daar daarenboven nog goed voor betaald worden ook.

    Lees en geniet mee, want ons plezier zal van korte duur zijn. De ‘’agnostici’, de godloochenaars en andere goddeloze geniën, die alles beter weten omdat ze juist – net als ikj - helemaal niets weten, buiten het gras dat op hunne buik zal groeien, zullen gaan van leer trekken tegen deze natuurwet, dat alle lege ruimten automatisch ingenomen worden door iets anders. Een samenleving zonder God noch Gebod, opent automatisch deuren en vensters voor elke toevallige vreemde luis. Vooral als die luis nadert met getrokken zwaard, met de Kalasjnikov in aanslag, en loopt op een bed van explosieven.

    Komt daarbij, dat in onze Geschiedenis, de Vlamingen altijd op de barricaden hebben gestaan om het Geloof der Vaderen te verdedigen. Neem de Tempeliers, neem de Boerenkrijg. Ook nu, in de niet aflatende strijd tegen vreemde overweldigers, vinden wij onze eigen identiteit het best terug. Samen rond de Leeuw en het Kruis: Vlaanderen, Vlaanderen blijft eeuwig, blijft eeuwig ons huis….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    “Sterke kerken belemmeren de integratie van moslims”

     

    Hoe sterker de staat de christelijke kerk ondersteunt, des te moeilijker kunnen moslims zich integreren. Dat is het resultaat van een actueel onderzoek. Volgens deze studie beïnvloedt de religiepolitiek van de staat op niet onaanzienlijke wijze de instellingen tegenover moslims.

    Hoe sterker de staatssteun voor christelijke kerken is, des te uitgebreider zijn de voorbehouden tegenover islamitische immigranten in de bevolking. Wettelijke regelingen, zoals de bescherming van feestdagen, het heffen van kerkbelastingen of confessioneel godsdienstonderwijs op scholen versterken een christelijke cultuuridentiteit en bemoeilijken de integratie van andere religieuze groeperingen. Dat blijkt uit een onderzoek van de politicoloog Marc Helbling van het Wetenschapscentrum Berlijn voor sociaal onderzoek (WZB) en Richard Traunmüller van de Goethe-universiteit in Frankfurt am Main.

     

    Dat de onderzoekers hun analyses baseren op data uit het kleine land Zwitserland doet geen afbreuk aan de zeggingskracht: “Tussen de 26 kantons variëren de religiepolitieke regimes net zoals tussen verschillende West-Europese landen”, zegt Marc Helbling. “Zwitserland kan daarom in deze zaak als een soort laboratorium voor heel Europa gelden.”

    De studie toont aan: in kantons, die een sterke positie aan de christelijke kerken verlenen, neigen de geënquêteerden eerder tot uitspraken zoals dat er teveel islamitische immigranten in het land zouden zijn. Ze vertegenwoordigen ook eerder de opvatting dat leden van de islamitische religie niet het recht zouden moeten hebben minaretten te bouwen of een hoofddoek in het openbaar te dragen.

    “Voor ons was het bijzonder interessant dat symbolisch-culturele aspecten, zoals de opname van het christelijke kruis in een kantonvlag, belangrijker schijnen te zijn dan concrete financiële ondersteuning van de kerken”, zegt Marc Helbling. Blijkbaar zouden in samenlevingen, waarin collectieve identiteiten en openbare instellingen duidelijk christelijk gevormd zijn, moslims eerder als bedreiging worden waargenomen.

     

    Om individuele opvattingen te meten, hebben de onderzoekers data van de Zwitserse verkiezingspeiling van 2011 gebruikt, waarin 2.500 Zwitsers werden gevraagd naar hun opvattingen over de islamitische hoofddoek en de bouw van minaretten. Deze data werden vergeleken met die van de politieke regulering van religie op kantonnaal niveau.

    In aansluiting op de internationaal vergelijkende Religion Support Index van Jonathan Fox werd o.a. gemeten of kerken en kerkelijke hulporganisaties financieel ondersteund worden, of er kerkbelastingen worden geheven, of religieuze feestdagen wettelijk beschermd zijn en of er sprake is van religieuze symbolen op kantonnale vlaggen.

    Bron:
    www.migazin.de

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

     

    O Ja, die ‘deeltjesversneller’ in Génève werkt dus weer. Straks weten die geleerde curieuzeneuzen alles over de bouwstenen van het Heelal.

    “Kennis leidt tot God’ was ooit een wereldberoemde slogan in de colleges. Ik hou mijn hart vast, al weet ik op voorhand dat de Oneindigheid wel niet zo simpel zal zijn om ooit door onze kleine hersentjes n te worden begrepen.

    Wat mij als buitenstander nog het meest verwondert, is dat er weer vuurwerk aan te pas komt. De rest van het verhaal vinden we verder in het Scheppingsverhaal, al gebeurde dat verhaal niet honderd meter diep onder de grond met piepkleine ‘deeltjes’, maar grandioos ergens aan het begin der Eeuwigheid.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *








    24-03-2015, 10:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    23-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2485

    *

    .

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    De échte Führer, niet de Antwerpse (slechte) mediageile imitatie van deze historische figuur had dàt nog moeten kunnen beleven! Als Anglofiel had hij – vÒÒr de oorlog – volle sympathie voor de Britten en hun roemruchte werelddominantie, maar dat precies ook dààr opnieuw het ‘Juden Raus’ zou weergalmen, had de man in een bovenmenselijke extase moeten brengen van zelfverheerlijking. Dat is nu eenmaal het lot van alle Führers waar ook ter wereld: ze zijn zot van hun eigen glorie.

    Maar zie, de Engelse Pers brengt dit bericht met fluwelen handschenen! Het werk van doodsimpele dronkaards (tiens tiens, zatlapende Moslims, kan dat wel?), daar valt niets achter te zoeken. Incident, totaal onvoorbereid, inclusief zelfs de al even toevallige opgenomen videobeelden van ingeslagen ruiten. Tachtig jaar geleden werden die dingen breed uitgesmeerd, nu worden ze haast onder de mat geveegd….Maar tussen de lijnen door valt er te lezen dat het smaakt naar de trog. Om nog.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/3/Antisemitische-aanval-op-synagoge-in-Londen-1732477W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2015-03-22|%20We_zullen_jullie_doden!%20_Meute_bestormt_synagoge_Londen_

    *

    'We zullen jullie doden!' Meute bestormt synagoge Londen

    *

    In de nacht van zaterdag op zondag heeft een groep van zo’n twintig mensen naar verluidt een antisemitische aanval uitgevoerd op een synagoge in de Britse hoofdstad Londen. Zes mensen zijn inmiddels opgepakt.

    De mannen zouden dronken zijn geweest, nadat zij, komende van een feestje in de buurt, door de straten van de wijk Stamford Hill trokken, meldt de BBC. In dezelfde wijk in het noorden van Londen is de bestormde synagoge gevestigd. Er wonen veel Joden in Stamford Hill.

    Leuzen

    De politie zegt dat de aanval een antisemitisch karakter had vanwege de leuzen die werden geroepen. Zo klonk er 'We zullen jullie doden'. Gebedenboeken werden vernield en een Joodse man liep verwondingen op aan zijn gezicht.

    'Maar niets wijst erop dat deze aanval was voorbereid,' aldus een politiewoordvoerder. Op een video, die is geplaatst op YouTube, is te zien hoe de ruiten van de twee deuren van de synagoge aan gruzelementen zijn geslagen.

     

    UITLEIDING

     

    Lieve Joodse mensen: ga AUB zo vlug en met zoveel mogelijk terug naar jullie eigen land dat al duizenden jaren van jullie was, voor de Arabieren en ander tuig daar een einde aan stelden. Vernietig daar eerst grondig de halve wilden, die U daar dan zijn neer gestreken. Wij Vlamingen weten hoe dat voelt. Ontbindt gerust al jullie duivels groot en klein, want met dat soort ‘Untermenschen’ is het zaak de eerste te zijn: als zij niet eerst vernietigd worden, zullen zij het doen met U, terwijl de hele wereld toekijkt. En later kunt U altijd zeggen lijk de Amerikaanse cowboys, dat het U spijt, want er werkelijk niet om gedaan.

    Ga dus terug naar Gallilea, naar Samaria, naar Judea, en weiger vooral te spreken van ‘de Westbank’, zijnde het vocabularium der wereldverbeteraars, de Yankees, waarmee de linkeroever van de Jordaan wordt bedoeld.

    Jullie hoeven het ons niet voordien te vertellen, maar ik weet dat het geen 30 jaar zal duren, voor jullie verkeer daar vlot door een soort Oosterweel van Rechter- naar Linkeroever stroomt. Vroeger, veel vroeger, hadden we ook van die mannen, die ‘op een teken van hun hand’ welvaart voor eigen volk konden brengen. Maar nu is dat gewoon ‘vaart’ geworden, de ‘wel’ gaat naar vreemde luizen, in de hoop een nieuw (hersenloos) mensenras te kweken, noch mossel, noch vis, maar kwal. Jullie, Joodse mensen, vechten op de barricaden. Wij, Vlamingen, zitten nog altijd ingekapseld in de cocon van politieke correctheid…

    Maar er is een oplossing! Via Pïcardië en Elzas-Lotaringen, over de Gothard of de Brenner naar de hiel van Italië, om dan via de goede helft van Cyprus de Mare Nostrum te bedwingen, om zo te kunnen samen met Israël een soort ‘entente cordiale’ vormen als bijkomend buitenlands Kanton van de Helvetiiaanse Supernatie: iedere Chinese mandarijn zou op blote knieën kruipen om, samen met de Poet, halal-vrije zaken met ons te kunnen doen. Jullie kiwi’s en onze peren zouden, van Pool tot evenaar, de wereld veroveren!

    Enne, wie weet, eenmaal dat over berg en dal de stapstenen zouden gelegd zijn, dat ondertussen de Antwerpse Burgervader zijn ware roeping niet zal gevonden hebben! Hij is niet voor niets de bijna Slimste Mens ter Wereld!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    23-03-2015, 18:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2484

    *

    Maandag 23 maart

    Zon 6u40-19u00

    H Ethelwald

     



     

    *

    Nooit geen twee zonder drie…..

    .

    Dit stukje gaat over de liefhebbende Antwerpse Stellvertreter…..

    *

    INLEIDING

     

    De Antwerpse Führer als U mij deze lichte overdrijving toestaat - staat inderdaad bekend om zijn straffe Latijnse uitspraken, maar deze keer heeft hij toch ongewild lelijk in zijn kaarten laten kijken. Meer nog: hij heeft zichzelf ontmaskerd als Moslim-vriendje, erger dan die getinte Rotterdammer waarmee hij zo graag optrekt.

    Lees hem hieronder, en zeg als ik ongelijk heb. Ook die andere twee heren op de afbeelding hierboven, waren/zijn sterk in het manipuleren van anderen. Alle drie doen ze zelfs hele regeringen naar hun pijpen dansen….. Nooit nergens zelf schuldig aan, altijd zijn het de anderen!

    Ik moet die man niet meer! Zelfs al heeft hij andere grote verdiensten.

    Wie hij meest te vriend had moeten houden, zijn harde medestrijders, de Rechtlijnigen van het Vlaams Blok/Belang, deelt hij in bij de ‘Extremisten’, en ik moet het hem toegeven: die heeft hij (voorlopig) succesvol bestreden. Het Islam-gevaar telde toen even niet mee. Maar juist daardoor is hij in het kamp der vijanden van Vlaanderen beland, en dus is hij automatisch de vriend geworden van die hun vijanden.

    Dat is een strategie die zelfs straatkinderen, die onder elkaar soldaatje spelen, al vroeg door hebben. De vrienden van mijn vijanden zijn ook mijn vijanden. Daar moet men zelfs geen ‘Historicus’ voor te zijn. Dat is gewoon gezond verstand.

    De man is nu al enkele maanden op het schild geheven, dank zij de stemmen van het Vlaams Belang; die net als ik, in hem de Redder des Vaderlands zagen. Heeft hij al één betoging va n dat Slinx schorremorrie verboden, zodat zijn politie er met de wapenstok eens duchtig kon op kloppen? Heeft hij al één huiszoeking op zoek naar wapens en explosieven laten uitvoeren? Zijn alle inieuwelingen nagegaan op hun banden met Al Quada? Heeft hij gevraagd aan de Staatsvuiligheid om speciale gevallen tot op het bot uit te spitten? Zijn er preventieve aanhoudingen gebeurd?

    40 à 50 van dat soort ‘kansloze jongeren’ zijn gedurende zijn Ambtstermijn al ten strijde getrokken: heeft hij iets ondernomen om hen dat te beletten? Heeft hun ’kiendjkesgeld’, resp. leefloon afgenomen of terug geëist? Werd er opgetreden tegen de ouders, fundamenteel de hoofdverantwoordelijken voor deze gevaarlijke opvoeding? Werden de opruiende Islamitische ‘geestelijken’, ‘de slechte vrienden’ aan de tand gevoeld? Werden er van die soort als ‘ongewenste vreemdeling’ het land uitgezet? Of werden ze integendeel, nog méér gepamperd? Hoe zit/zat het met hun ‘leerachterstand en/of schoolverzuim? Is hun strafblad terdege uitgeplozen? Is er gezocht naar verbaden?

    Allemaal vragen, omdat ondertussen het ‘bashen’ van zijn Vlaamse strijdmakkers onverminderd is doorgegaan.

    Zijn er ‘verkeerscontroles’ op de weg gehouden of hangen er ‘slimme camera’s’, waar er bijvoorbeeld met veel geluk, lijk in in het buurlad, een zuurgooier kan naar boven gevist worden? Wapens en explosieven komen toch niet vanzelf zo maar gewandeld in de handen van criminelen? Ze worden op alle mogelijke manieren het land binnen gesmokkeld. En al die ‘dubbele identiteiten’: neem best beide alle twee af, en doe dan kiezen: kiezen ze de exotische, is dat dan het bewijs dat ze niet willen ‘integreren’ maart loyaal willen blijven aan hun eigen vaderland, die dan ook verantwoordelijk moet zijn voor hun opvang, voor hun kost en hun inwoon. Voor niks gaat alleen de zon op. Die ‘dubbele nationaliteit’ is gewoon de kat bij de melk zetten van ‘verstoor maar zoveel mogelijk de natuurlijke orde in ons land door ‘nieuwe mensen’ zonder verleden en dus ook zonder toekomst te zijn. Er wordt jullie niets in de weg gelegd want jullie zijn immuun voor onze wetten, zo lang jullie zich kunnen verschuilen achter die tweede nationaliteit….

    Werden er razzia’s gehouden waarbij er altijd iets zou gevonden worden, dat aanleiding geeft tot massale huiszoekingen? Werden er al op goed geluk GSM’s, smartfoons, of laptops in beslag genomen, die mogelijks terroristische acties aan het licht zouden brengen? Werden er al telefoons ‘getapt’? Voorkomen is altijd beter dan genezen, is een spreekwoord dat zelfs bij Witse breeduit aan bod komt in alle afleveringen. Maar dat is ‘fictie’; niewaar, Meneer de Burgemeester, en daar hebben figuren op niveau geen tijd meer voor.

    Ha, neen, hé, want we leven in een ‘rechtsstaat’ waar eenieders ‘privacy’ heilig is. Maar verdomme, wat helpen rechtsregels, als de oorlog voor de deur staat!!! Als het galgenaas alle wetten en reglementen aan hun laars lappen en er maar op los stelen en verkrachten? JaJa, ‘integreer’ maar voort met hen, zo zie je elke dag minder dat naderend on heil, dat oorlog heet.

    Heeft al één van zijn Ministers geprobeerd om daar wettelijk iets tegen te doen? Bla-bla-bla, en onder de dreiging (met de dood in het hart, voor de allerlaatste maal, enz) hebben we besloten dat iedere die mogelijks onze Joods-Christelijk georiënteerde Beschaving vijandig gezind zou kunnen zijn, als vogelvrij verklaarde te behandelen. Tegen deze maatregel, die duurt tot de Islam wereldwijd eindelijk alle bloedvergieten stopt, is geen beroep mogelijk. Wie zich verzet, wordt dezelfde dag nog boven zijn thuisland gedropt, met of zonder parachute. In afwachting worden die in het ‘cordon sanitaire’ geplaatst en krijgen de Vlaams Belangers een koninklijke receptie aangeboden in het Brussels parlement. En bieden Jos Gheysels, in de boeien, samen met Cruella Onkelynx, beiden uitgedost als Gentse Stroppen, op een fluwelen kussen, hen de sleutels aan van het Antwerps Schoon Verdiep. De beiaard speelt zo schoon hij kan, de vreugde heerst alom….En vrij en blij is Vlaanderenland weerom. Men stroiie palme’n kruiden uit bij klank en zang….

    Toemaatje. Aan de Pers geeft men de opdracht, het ‘Rechtssysteem’ in de Moslimlanden zelf uitvoerig uit de doeken te doen. Liefst aan de hand van video-reportages, waarbij men de zieltjes van de gevoelige kijkers niet ontziet. Op die manier zal het publiek met kennis van zaken kunnen oordelen over de ‘zegeningen’ van de verrijking.

    Wie van de aangespoelden graten ziet in deze nieuwe wetten, en tot op dat ogenblik nog niet is gerepatrieerd, wordt vriendelijk maar dringend verzocht in een beter land te gaan leven. Op die manier zou er tenminste klare wijn geschonken worden voor iedereen. Zelfs ‘bootvluchtelingen’ zouden voordien goed weten waar ze aan toe zijn. En zou dit het einde betekenen voor zo wat 95% van de thans bestaande politieke carrières.

    Wedden dat BDW niet één van bovenstaande suggesties zal willen uitvoeren? Hijzelf is daarbij, met zijn lijfwachten, goed uit de wind gezet. Maar de gewone burger? Vooral die burger die ‘Islamofoob’ is, omdat hij de hele situatie niet betrouwt, die moet gecatalogeerd worden op multi proposal GAS-boetenlijsten.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.gva.be/cnt/dmf20150322_01591770/de-wever-over-radicalisering-dit-viel-perfect-te-voorspellen

    *

    De Wever over radicalisering: “Dit viel perfect te voorspellen”

    *

    Antwerps burgemeester Bart De Wever was zaterdagavond, tijdens een boekvoorstelling van politicoloog en expert radicalisering Bilal Benyaich, bijzonder scherp over radicalisering. “Vlaanderen is te laat in actie geschoten. Dit viel perfect te voorspellen, met een ander migratiebeleid zou ik nu geen burgemeester zijn van een stad waar 70 Syriëstrijders zijn vertrokken.”

     

    Bilal Benyaich, politicoloog en expert radicalisering aan de VUB, heeft zaterdagavond zijn nieuwe boek #Radicalisme, #Extremisme, #Terrorisme, een essay over gewelddadig radicalisme, voorgesteld op het Antwerpse stadhuis. Dat gebeurde in aanwezigheid van burgemeester Bart De Wever en Ahmed Aboutaleb, De Wevers ambtsgenoot uit Rotterdam.

    “Antwerpen is vergelijkbaar met Rotterdam. Er wonen heel veel verschillende nationaliteiten bij elkaar. Helemaal geen extremisten is onmogelijk, maar je moet verhinderen dat die paar onvermijdbare extremisten slachtoffers maken”, zei De Wever.

    “Antwerpen heeft een zeventigtal Syriëstrijders zien vertrekken. Heel veel van hen met de intentie om niet meer terug te keren. En dat is maar beter ook. Ze hoeven voor mij niet terug te keren. Daarbij, dit viel perfect te voorspellen, met een ander migratiebeleid zou ik nu geen burgemeester zijn van een stad waar 70 Syriëstrijders zijn vertrokken.”

    De Antwerpse burgemeester haalde daarop ook fel uit naar het Vlaamse beleid tot nu toe. “Op vlak van preventie heeft Vlaanderen de trein totaal gemist. We zagen dit aankomen. Bij de rellen in Borgerhout tijdens de reuzenstoet twee jaar geleden, hebben we tientallen arrestaties gedaan. Als ik er achteraf naar terugkijk, hadden we toen al de volledige passagierslijst van de latere Syrië-expres.”

    “Het departement Welzijn is totaal niet aanwezig in de gemeenschap. Ook in de scholen wordt er geen actie ondernomen. De agenten van de Antwerpse cel (de)radicalisering zijn meestal de eerste hulpverleners die ouders van geradicaliseerde kinderen zien,” aldus nog De Wever.

     

    UITLEIDING

     

    Terug naar de realiteit. GVA, zoals trouwens alle ‘vaderlandsche gazetten’, lees ik op Internet alleen via ‘Krantenkoppen’, tenzij er mij iets opvalt dat mijn nieuwsgierigheid trekt.

    Maar daar alle titel van iedere gazet zowat dezelfde zijn, is deze lectuur van korte duur. Gewoon want roddel of rommel. Via het klantennummer van die zoon van mij, heb ik toegang tot De Tijd, maar zelfs die is het lezen niet meer waard. Via de mij geëigende kanalen koter trouwens al zoveel op me af, dat zelfs Het Journaal van 19 uur kouwe pap lijkt, waar men 4 à 5 keer hetzelfde herhaalt. Wereldnieuws voor dummies! Kijken die mensen dan nooit zelf naar hun eigen Journaal? Zouden die nog zo durven liegen of verdraaien, moesten ze weten dat op andere kanalen andere nieuwszenders ook Journaals uitzenden? Dat is gewoon kokerzicht, erger dan de mijne!

    Paus Franciscus, het Hoofd van de religieuze debielen, was in Napels, waar hij de maffia in niet mis te verstane bewoordingen uitkafferde, maar nadien wel de maaltijd ging nemen, in de plaatselijke gevangenis, samen met de 250 gevangenen die voor Hem hadden gekookt…. Als zo’n ouderwetse zak als Franciscus dat kan, waarom dan de veel jongere aanstormende Führer van Antwerpen niet? Samen met Markouch en een tolk Arabisch-Nederlands naar de Nieuwe Wandeling, om de kostgangers aldaar mede te delen wat er eindelijk van hen verwacht wordt. Namelijk dat dit land geen land van leeglopers is….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    23-03-2015, 10:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    22-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2482

    *

    .


    *

     

    Het is wel geen vraag uit de Mechelse Catechismus,

    .

    Maar net als de God der Christenen, is ook ISIS overal: in de Hemel, op Aarde en, wat het ergst is, ook op alle plaatsen. Enfin, toch nog voor even.

    *

    INLEIDING

    Bij ISIS is men in de kosten gekomen, voor nieuwe super-de-luxe vlaggen. Ze hebben er tot hun laatste cent aan besteed, om te bewijzen dat het hen voor de wind gaat. De Taqiyya, ziet U. Dat is de door de Koran voorgeschreven gedragsregel, die opdraagt zo vals mogelijk te zijn als het de Islam niet voor de wind gaat, als de Islammerij als geheeld daar maar baat bij heeft. U wordt verondersteld te begrijpen, dat ISIS onmetelijk rijk is, en dus onverwoestbaar…. Volgens de Italiaanse Pers heeft ISIS zelf een heus departement van de fijnste ‘hackets’ ter wereld in dienst, die moeiteloos rapper Uw eigen mailbox doorbladeren dan Uzelf met de ogen kunt knipperen. ISIS leest zelf in Uw hart als in een open boek! Enze houden, et als Sinterklaas, alles bij in een groot boek, op dodenlijsten.

    Moet trouwens niet moeilijk zijn geweest, om die kennis van super-hackers te verwerven: ze werd hen gratis en voor niks aan de hand gedaan door de Amerikaanse cowboys van de CIA/FBI, ingevolge persoonlijke instructies van Superman Mohbama, de grote Zwarte Ongelukskater die liefst als grootste Islam-Beschermer aller Tijden de Geschiedenis wil ingaan.

    Elders las ik vandaag ook dat deze nu na de bloedige slachting door Moslims voor Moslims, zijn ‘personeel’ terugtrekt uit Jemen. Benieuwd of dat zou gaan over koks, schoenlappers, kleermakers of ander dienstpersoneel. Maar daarover schrijven, is voor onze verkochte media onmogelijk. Ze weten niets, zien niets, horen niets. Een mens zou zich beginnen afvragen, wat ze dan de hele dag doen, buiten pinten pakken.

    *

    En nu het goede nieuws. Ondergetekende leeft en ademt wel al vele jaren ergens te lande in Centraal Italië, maar om de band met Vlaanderen levendig te houden kunne we via satelliet bijvoorbeeld ook ATV volgen. Omdat er op het uur van de siësta nergens anders wat is, wordt deze zender opgezet om zo halvelings met een half oor open en het ander hald dicht, in te dommelen. Een beter slaapmiddel is er biet. Vandaag, zondag, liep no altijd de beeldband va vrijdag en daar vernam ik tot mijn stomme verbazing, dat er dit jaar meer dan 2.500 twaalfjarigen zijn, die in de Antwerpse O.L. Vrouw Kathedraal hun Plechtige Communie doen. Dat zouden er zelfs meer dan 1.000 meer zijn dan verleden jaar. God-in-den-hogen-Hemel, dacht ik: geen wonder dat het Vlaams Belang de stemmen krijgt van de jongeren: het bloed kruipt waar het niet gaan kan. De decennia-lange Slinxe ontkerstening heeft dus niet gewerkt en zo te zien aan de achteruitgang van het Socialisme in alle landen rond ons, valt, wie een put graaft voor een ander, er zelf in….

    Curieus hoe de VRT deze avond de verkiezingen bij de Zuiderburen zal verslaan… De VRT-Tang zal ze weer knijpen….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20150321_01591693

    **

    IS gooit ‘hitlist’ met foto’s en adressen van VS-soldaten online

    *

    IS gooit ‘hitlist’ met foto’s en adressen van VS-soldaten online Op de ‘hitlist’ viseert IS vooral soldaten die betrokken waren bij luchtaanvallen in Syrië, Irak, Jemen en elders.

    De terreurgroep Islamitische Staat heeft een ‘dodenlijst’ met honderd foto’s, namen en adressen van Amerikaanse militairen online gezet. IS roept via sociale media ‘lone wolf’-aanhangers op de soldaten te doden. De Verenigde Staten onderzoeken de zaak.

    Een groep die zichzelf de

    ‘Islamic State Hacking Division’

    noemt, zeg maar de hackersafdeling van IS, heeft naar eigen zeggen hoogst vertrouwelijke informatie van Amerikaanse militairen gehackt. De IS-groep hebben een lijst samengesteld met honderd namen en adressen van soldaten die volgens hen luchtaanvallen in Irak, Syrië, Jemen, Somalië en Afghanistan hebben uitgevoerd. Er staan ook hogere officieren op de lijst.

    Islamitische Staat roept in een foto van een mes en pistool onder de lijst om de mensen op de lijst op te sporen en te doden. De hackers van IS maakten gebruik van een Poolse sociaalnetwerksite om hun propaganda te verspreiden en aan te sporen tot ‘een jihad tegen de kruisvaarders’.

    Onderzoek

    Het Pentagon en het FBI onderzoeken de zaak. ‘Ik kan niet bevestigen of de informatie klopt, maar we onderzoeken het’, zegt een Pentagon-medewerker die anoniem wil blijven.

    The New York Times schrijft dat het waarschijnlijk niet om een hacking van Amerikaanse overheidsservers gaat. De krant citeert een bron bij Defensie die stelt dat de meeste informatie al publiek te vinden was, onder meer op adressenwebsites en sociale media. Het ziet ernaar uit dat de IS-lijst werd samengesteld op basis van informatie uit krantenartikels over aanvallen op Islamitische Staat, klinkt het.

    Volgens een VS-veiligheidsbron zijn de mensen op de lijst gecontacteerd. Ze worden ook aangeraden hun online voetafdruk te controleren en hun privacy settings aan te passen.

    *

    UITLEIDING

     

    Een bericht in De Schandaard over de wereldwijde Moslim-oorlogen onder de ISIS-vlag, heeft altijd een dubbele bodem. Enerzijds brengen zij de feiten, maar anderzijds vijlen ze die bij (of aaf) in de richting van hun eigen voorkeur. En die voorkeur is altijd in dezelfde richting: vergoelijkend en vooral met veel schaars bedekte sympathie voor Het Beest.

    Elders gev en ze de video van de VRT met dat lange intervew vnn de overlevende van Tunis, waardoor intens edeleven met het slachtoffer dat zijn vrouw verloor, maar zonder één woord van afkeuring vanwege de DFS voor de daders. Wat overeenkomt met een stilzwijgende goedkeuring voor de daad ‘an sich’. Het geheel, in perfect Algemeen Aantaarps, is onwezenlijk, als had het drama zich had afgespeeld bij ons in het Shopping Centrum van Wijnegem. Wat de mensen zou moeten doen nadenken: Tunis is inderdaad aan onze acterdeur en het is precies vanaf de stranden van Tunesië, dat de meeste ‘bootvluchtelingen’ de overtocht naar Europa wagen….Voor de rest van dit verhaal hoeft niet veel fantasie meer.

    Over de ‘ingesteldheid’ bij De Schandaard: probeert U het maar eens hieronder: nergens vindt U een woord van afkeuring, in tegensteling met de Italiaanse Pers, die vooral de nadruk legt op de opdracht, liever: het bevel, aan alle Islammers om waar ook ter wereld deze 100 personen an de lijst te doden. Nee, zegt DS, het Pentagon, beweert dat die lijst niet is gehackt (wat inderdaad vreselijk zou zijn) maar is samengesteld met openbaar gemaakte v roegere gegevens. Een wel erg gratuite bewering, want nergens wordt er ook maar één voorbeeld gegeven.

    Ziet U: mij glazen bol over de dodenlijsten van de Antwerpse SA van DeWever (Sanctionerend Ambtenaar) was weer eens juist; de Islamitische Staat is overal doorgedrongen, tot in de kleinste gledingen van onze samenleving. Dat komt omdat iedere Moslim van in de wieg tot het graf als hoofdopdracht heeft in alle omstandigheden de Islam te bevorderen, op straffe van daarvoor bij de lminste nalatigheid, met het eigen leven te moeten betalen.

    Het is dezelfde redenering die Dr Joseph Goebbels toepaste, toen hi de opgezweepte massa voor de keuze stelde, of zij ‘den totalen Krieg wunchten oder nicht’. Waarbij gezegd moet worden, dat het toen ook overkwam bij de Vrije Wereld als een kreet van wanhoop.

    PS

    Om volledig in de sfeer te komen van om het even welke schietpartij waar de Islam de regie over voert, geeft DS ten overvloede ook nog de bewakingsbeelden van de camera, waarop te zien is hoe 2 schietgrage ‘jongeren’ zongel     maskers met het wapen aan de heup, schietend het gebouw – in alle kalmte – betreden. Vraag: weet U ook de camera’s hangen in Wijnegem? Denk er dan aan, dat later Uw nabestaanden daarop de laatste beelden zullen zien van U en Uw familie. De schutters zelf zijn niet bevreesd dat ze zullen herend worden, want zij weten dat ze niet leend uit dit avontuur zullen stappen. Twee jonge ‘geradicalieerden’ met rugzak, vallen dus nooit op tussen andere ‘kansloze jongeren’ in de massa….

    Maar – zie volgend stukje – er is nog beter nieuws op komst. De Antwerpse Führer heeft de remedie tegen ‘radicalisering’ ontdekt. Het zijn vaststellingen uit het verelden, op de ekening van anderen. Wat hij zelf denkt te doen, weet hij nog niet zo precies. Heb de indruk dat alle suggesties welkom zijn….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE








    22-03-2015, 16:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2482

    *

    Zondag 22 maart

    Zon 6u42-18u58

    Reinhilde van Maaseik

    *

    .

     

    *

    De bovenbuur van ‘Onze’ Congo:

    .

    Zou het kunnen dat onze Zwartjes hun les gked hebben onthouden?

    *

    INLEIDING

     

    Zou het kunnen, dat het werk van onze Missionarissen dan toch, zij het zijdelings, vruchten opbrengt? Dat Het Beest dààr in het hart van Donker Afrika zijn Meester heeft gevonden? Er zijn zo van die dagen, dat de goede nieuwsberichten elkaar sneller opvolgen dan de snelheid van het geluid. Egypte ‘sloot’ 27.000 van dat soort hoen, en nu vernemen we dat de CAR er 417 van de 430 heeft VERIETIGD. In Belijn hangen de vlaggen blijkbaar halfstok en in Washington wil Obama zeven dagen van nationale rouw afkondigen. Terwijl er alleen maar felicitaties op hun plaats zijn. Spijtig voor de gevallen Jihadi’s, die nu waarschijnlijk zullen mogen fluiten naar hun 72maagden in het Hiernamaals. Geoon ‘Ansichtkaartjes’ met telkens een voor eensluidende kopij naar het rovershol in Bruxellabad….

    Maar het werk is niet af. Als He Kwaad niet met wortel en tak wordt uitgeroeid, zal het binnenkort weer toeslaan. Nog 13 stuks te gaan + alles wat de zoektocht oplevert aan Islamitische historische grootheden. De volgende stap is, nadat er op z’n Afrikaans een grote zuivering werd gehouden, dat deze sektes bij wet worden verboden. Ongeveer zoals in Egypte. En neen, het Christendom moet niet tegelijk bevoorrecht worden: het zal zichzelf wel bewijzen.

    Eindelijk blijkt het tij te gaan keren. Hoog tijd dus dat onze Verlichte Grote Verstanden met de Kleine Hersentjes zich realiseren, dat hun haring is aangebrand. Mosketen dicht en verbod op de Islam in de Grondwet van het Nieuwe Onafhankelijk Vlaanderen! Waar wachten we op?!

    Ja, d’er zijn blijde dagen nog in ’t leven… Hoe weinig ook, d’er zijn d’er nog voorwaar!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Deutschlandfunk: Zielig. . . Bijna alle moskeeën in de Centraal-Afrikaanse Republiek verwoest

    *

    In de Centraal-Afrikaanse Republiek werden in het kader van het aanhoudende conflict tussen christenen en moslims bijna alle moskeeën vernietigd. De Amerikaanse VN-ambassadrice Power zei tegenover journalisten in New York dat 417 van de 436 moskeeën zouden zijn verwoest.

    Ze waarschuwde ervoor dat er een veiligheidsvacuüm zou kunnen ontstaan, nadat de Europese Unie en de Franse troepen zich uit het land zouden hebben teruggetrokken, terwijl de VN-blauwhelmtroepen nog niet volledig ingezet zou kunnen worden. Volgens informatie van Power hebben de eenheden ongeveer 80% van hun geplande sterkte van 10.000 soldaten bereikt. Sinds het uitbreken van de onlusten in december 2013 werden in de Centraal-Afrikaanse Republiek minstens 5000 mensen gedood. Bijna een miljoen van de 4,5 miljoen inwoners werden verdreven; velen van hen zijn moslims.

    Bron:

    www.deutschlandfunk.de

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

     

    Zo lang de beer nog rondloopt, moge we zijn pels nog niet te koop aan bieden. Wat niet wil zeggen, dat we niet mogen tonen wat erin de etalage en op de snijtafel ligt.

    Het hoofddoel is, mogen we niet vergeten, Mekka, het kloppend hart van de terreur. Zo lang daar twee stenen op elkaar staan, zal de wereld op regelmatige tijdstippen moeten beven. De dag dat Het Beest daar terug naar de hel zal gestuurd zjn zal op die plaats zelfs geen grassprietje meer willen groeien, zo luiden de Oude Geschriften.

    Ondertussen zullen we dus onze levensreddende pietrol bij de Poet moeten zien te betrekken, in ruil voor onze spruitjes en roede kolen. Want als Mekka vernietigd zal zijn, heeft de ‘vriendschap’ met de cowboys uit Amerika ok geen zin meer.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    22-03-2015, 12:38 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    21-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2481

    *

     

     

    *

    De beekmolen, voor de komst van Het Beest

    .

    *

    INLEIDING

     

    Hey! Moustache Moureaux, ben je daar nog? Nog altijd niet uit ‘exes de zèle’ buiten gegooid bij de PS van Olio di Jeanetto, die morgen misschien in Luik met wat zeem aan zijn baard, als partijleider de laan uitgestuurd wordt? Die dwarsliggers van Het Vlaams Belang hadden graag Uw mening gehad over de Gemeente die U en de PS hebben achter gelaten als een hond zijn strot..

    Vooral de daar aanwezige ‘dress-code’ voor Jihadi’s roept om een woordje uitleg. Das toch nooit het partij-uniform van de PS-jongere? En wat mag het onderscheid dan wel zijn?

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Islamisering? Hoezo?

    De Nederlandse oorlogsfotograaf en antropoloog Teun Voeten nam foto’s in o.a. het gevaarlijke Mexico, Bosnië, Afghanistan en Irak. Hij is nu Molenbeek ontvlucht omdat hij er de verpaupering en de islamisering niet meer kon verdragen.

     

    In een openhartig interview in Brussel Nieuws legt de Nederlandse oorlogsfotograaf Teun Voeten een ongemakkelijke waarheid bloot: “Molenbeek is een etnisch-religieuze enclave geworden van een zeer gesloten, bekrompen gemeenschap.” - “Ik heb er acht jaar gewoond en veel leuke dingen beleefd, maar op het einde voelde ik me daar de allochtoon,” aldus Voeten. Dat kon hij niet langer aan en dus ontvluchtte hij Molenbeek. De antropoloog stelt dat hij “nooit links is geweest, en rechts trouwens ook niet”, en dat hij de “politieke correctheid met de paplepel ingegeven kreeg”.

    Islamitischer = intoleranter

    Volgens Voeten wordt Molenbeek steeds islamitischer en daardoor steeds intoleranter: “‘De Marokkanen van Molenbeek hebben een sterk parochiale cultuur. Laag-Molenbeek is een etnische enclave van een zeer gesloten gemeenschap. Daarop heeft zich een toenemend islamisme gevestigd, een onderstroom die steeds belangrijker wordt. Vrouwen krijgen de raad een hoofddoek te dragen, en als ze dat niet doen worden ze geïntimideerd.’ Terwijl Voeten dit zegt lopen talloze vrouwen met hoofddoeken voorbij.” Verder maakt Voeten brandhout van de politiek correcte waanidee dat alleen blanken racistisch zouden kunnen zijn: ook Marokkanen kunnen racistisch zijn.

    “Weters”

    “De meeste moslims die ik in mijn leven heb ontmoet zijn wel lieve, goede mensen, maar zeer beïnvloedbaar voor godsdienstige verwijten,” aldus Voeten, die benadrukt dat hij begrijpt dat mensen hun spiritualiteit nodig hebben. Het probleem met moslims is echter “dat ze weters worden in plaats van gelovigen. Zij weten wat de waarheid is en daarmee gedaan. In Molenbeek wonen veel weters.” Voeten vertelt hoe Marokkanen in zijn eigen straat hem wilden bekeren: “Toen dacht ik: what the fuck, ik ben katholiek en jullie gaan me niet bekeren.”

    Monocultureel

    Dat de islam geen diversiteit duldt, blijkt niet alleen uit de islamitische bronnen maar ook dagelijks uit de realiteit in de islamitische wereld, en ook in Molenbeek. Voeten: “Je kunt hier geen Amerikaanse kranten of Poolse worsten kopen: alles is hier verschrikkelijk monocultureel. De anderen - Joden, homo’s… - worden allemaal weggepest.” Het is paradoxaal: de islamisering, die leidt tot een islamitische monocultuur die haaks staat op de onze, wordt gefaciliteerd door de voorstanders van diversiteit en multiculturaliteit.

    Islam-imperialisme

    Voeten stelt dat hij een anti-imperialist is die “tegen islam-imperialisme” oftewel islamisering vecht. Gevraagd of hij dan ook tegen het Amerikaans imperialisme is, antwoordt hij gevat: ja, maar het fundamentele verschil is dat je dat in de VS ook openlijk kunt zeggen zonder gestraft te worden. Voeten: “Dat is typisch voor de westerse cultuur: debat. Zelftwijfel om jezelf te verbeteren. Streven naar de waarheid, en, terwijl er verschillende interpretaties bestaan, interpretaties rangschikken volgens feitelijke toetsing.”

    Hoofddoeken en jihad

    De wandeling die Voeten door Molenbeek maakt met de journalist van Brussel Nieuws, spreekt boekdelen. We lezen fragmenten als:

    We wandelen richting Ribaucourt. “Goh, dat is de eerste keer dat ik op het terras van dat theehuis een vrouw zie zitten,” zegt Voeten. “En dan nog zonder hoofddoek.” Eerder telde de oorlogsfotograaf de hoofddoeken op straat. Het was de meerderheid. “Het is alleen maar erger geworden,” voegt Voeten er aan toe.

    Terwijl we door de Ransfortstraat lopen, houden we halt bij een anoniem pand met geblindeerde ramen. “Hier is een van die obscure moskeetjes waar ik dezelfde mannen heb zien lopen als in Syrië: jihadi-dresscode.”

    Onveiligheid en verloedering

    De islamisering gaat ook gepaard met onveiligheid en verloedering. Voeten: wanneer je je garagepoort zou laten openstaan, wordt er “gegarandeerd iets gestolen”. Een dametje dat al 24 jaar in Molenbeek woont, vertelt tegen Voeten en de BN-journalist. “Het afval wordt gewoon uit het raam gekieperd.”

    Hoe is het zo ver kunnen komen?

    Teun Voeten: “De Duitse filosoof Friedrich Nietzsche had gelijk. De moderne geseculariseerde mens heeft de Sklavenmoral van de christenen behouden en wentelt zich in zelfhaat en capitulatiedrang. Wij vinden dat wij schuld hebben aan al het leed van de wereld. We hebben op een kortzichtige manier onze eigen godsdienst weggegooid en denken dat we vrij zijn. Aan de andere kant heb je nu vijftig tot zestig procent van de Europese moslims – volgens een recente studie uit Berlijn – die een zeer conservatieve invulling van de islam volgen. De rest niet, dus, maar een groot deel onder hen is wel vatbaar voor het verwijt dat ze dan niet vroom genoeg zijn. Net zoals meneer pastoor vroeger mensen ‘raad’ kwam geven, en heel wat mensen plots in een vlaag beseften dat ze niet vroom genoeg waren.”

    Politiek correct tegengas

    Voeten wil, tot slot, niet gezegd hebben dat hij per definitie pessimistisch of bang is, maar is in Brussel wel op zijn hoede wanneer “er een gek uitziend individu met een rugzak de metro opstapt”. Na het blootleggen van zo veel harde feiten die het falen van het politiek correcte beleid van de afgelopen decennia bewijzen, spreekt het voor zich dat er in de mainstream media nu volop politiek correct tegengas wordt gegeven om een en ander te ontkennen of te vergoelijken. Zo verschenen in De Standaard naast het interview van de ervaringsdeskundige antropoloog twee stukjes met de veelzeggende titels: “De realiteit is niet zwart-wit” en “Tragisch vanbuiten, warm vanbinnen”.

    Abou Jahjah liet dan weer een reactie optekenen die naast zijn perverse ideeën ook zijn semianalfabetisme blootlegt: “Wat een ongenuanceerd eenzijdig en haatdragend artikle (sic)… En dat kan zomaar in een krant dat (sic) wordt zwaar gesubsidieerd (sic) door de overheid.” En dat heeft in diezelfde krant dan een wekelijkse column gekregen...

    Klik hier om het volledige interview met Teun Voeten in Brussel Nieuws te lezen.

     

    UITLEIDING

     

    Eigenlijk is de frustratie van de PS een beetje normaal. Ze zijn nu eenmaal te vroeg buiten gebonjourd uit de Federale Regering: hun werk is nog niet af. Coburgland is NIET ge-islamiseerd en het is bij mijn weten, nog altijd niet aangehecht bij la Douce France.

    Wat niet belet dat Molenbeek ondertussen veranderd is in een groezelige voorstad van Casablanca. Waar er meer criminelen op straat lopen, dan in de gevangenissen zitten. Waar in het Arabisch opgeroepen wordt tot burgeroorlog, met oefensessies in Syrië en Irak door leefloners die al auto’s stelend door het leven gaan.

    De PS-Staat op zijn best! Waar er straks maar één letter, de P moet vervangen worden door de I, om de leiding van het Kalifaat op te eisen. Terwijl Cruella Inkelynx vanuit het naburige Bruxellabad de middenvinger naar haar eigen Limburgse familie opsteekt.

    Wedden dat Fluppe Moureaux binnenkort in de adelstand wordt verheven door de Sire? Die zal tegen dan al misschien hebben moeten vluchten naar het buitenland, maar van daar uit zijn tentakels naar hun royale dotaties blijven uitsteken.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    21-03-2015, 18:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2480

    *

    .

     

    .

    *

    INLEIDING

     

    Het was echt de droomcruise der miljardairs! Eindelijk kunnen man en vrouw zich – met reden - een dure luxe-tocht op de Middellandse Zee veroorloven, maar zie, de ‘Godsdienst’ van de Wrede denkt dar toch anders over, en de tocht leidt dus, dank zij Het Best uit de Eidtijd, peer direct naar de hel. In dat overigens zeer leerrijk museum, op enekle zeemijlen van Sicilië, slaat de ‘Verrijking’ toe, net als de dood van de tuinman, wit van schrik, in Ispahan. De andere doden doen er eventjes niet toe: voor de overlevende echtgenoot zal het leven nooit meer hetzelfde zijn als voorheen. Allah heeft er gewoontegetrouw geen stokje, maar een hele lader mitrailleurkogels voor gestoken….

    In Jemen slacht men elkaar af als beesten, waartegen geen bezwaar, ware daar niet het feit, dat méér mensen samen, meer kansen geeft op aanslagen. Vandaar onze volle stranden of andere mondaine volkstrekkers: men zal met veel tremelo’s in hun stem Uw heengaan betreuren, de terreurdriging zal weer met een paar punten stijgen, maar buiten wat parlesanterij zal er weer niets gebeuren. Mag niet van Mohbala en van de alles-beter-weters in Bruxellabad. De vooruitgang eist nu eenmaal haar offers….

    Christos Rex, Christos vivat, Christos imperat: die hymne drong nog niet zo heel lang geleden door de muren van onze nu lege en doodstil geworden kerken door, want aan de overkant stroomt de massa – geen vrouwen, alleen maar mannen - lijk mieren samen voor ‘het Vrijdaggebed’…. Bomvol of bomvrij, wie zal het zeggen….

    De Islamisering is al lang geen verre ‘van horen zeggen’-dreiging meer, maar een terugkeer naar lang vergeten tijden, die zich onder ogen voltrekt. Dit is o.a. lichtjes bevestigd in Vlaanderens Hoofdstad zelf. Zie de S.A. van BDW. Nee, het is nog net niet de S.A., de Sturm Abreiling van wijlen Nonkel Dolf, maar toch al de ‘Sancionerend Ambtenaar’ van allochtone afkomst. Van Het Schoon Verdiep naar de Sharia, tweemaal de SS, is maar een kleine stap meer!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    &

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20150320_01589505

    *

    IS eist aanvallen in Jemen op: meer dan 140 doden

    *

    Zelfmoordaanvallen met explosieven tegen twee sjiitische moskeeën in de Jemenitische hoofdstad Sanaa hebben vrijdag minstens 140 doden geëist. Sanaa is momenteel in handen van de sjiitische Houthi-milities. De aanslagen vonden plaats tijdens het traditionele vrijdaggebed.

    Het gaat om de dodelijkste aanslagen in Sanaa sinds 7 januari, toen de explosie van een autobom voor de politie-academie in de hoofdstad 37 mensen het leven kostte. Intussen heeft terreurgroep IS de aanvallen opgeëist via Twitter, aldus persagentschap Reuters. Eerder werd nog gespeculeerd dat de Jemenitische tak van Al-Qaeda achter de aanslagen zou zitten, maar nu wijst alles in de richting van IS. Als de aanslag inderdaad werd uitgevoerd door de terreurgroep, zou het haar eerste grote aanslag in Jemen zijn.

    Naast de 140 doden zijn er nog honderden gewonden. Het dodental zal dus wellicht nog oplopen. De aanslagen vonden plaats in moskeeën tijdens het vrijdaggebed, een traditioneel moment waarop de meeste mensen aanwezig zijn.

    President vlucht naar Aden

    Nadat de Houthi’s Sanaa in februari veroverden, vluchtte president Abd Rabbo Mansour Hadi naar Aden, de grootste stad in het zuiden van Jemen. Maar ook in Aden wordt ondertussen gevochten. Donderdag werd het paleis van Hadi aangevallen. De president werd naar een ‘veilig onderkomen’ gebracht.

     

    UITLEIDING

     

    In hoeverre de Islammerij een ‘verrijking’ is, moge blijken uit onderstaande benadering van de dagelijkse realiteit, in cijfers uitgedrukt.

    5 à 10% gedraagt zich ogenschijnlijk als ‘ge-integreerd’: ze werken, ze gedragen zich, ze respecteren onze wetten. Ze vormen wel aparte ‘gemeenschappen’, en als we die gerust laten, doen die ons ook niets. We ‘tolereren’ gewoon elkaar.

    Van de overige 90% leeft de ene helft van de ‘bijstand’, ze geniet van de leegloperij, kweekt als de konijnen en hoopt op de dag van morgen.. Ze klussen wat bij in ‘t zwart, ratten als de raven, maar zorgen wel onder de radar te blijven.

    De tweede helft van die 90% leeft ook van de ‘bijstand’, maar houden daarenboven van de luxe en dus van de bijhorende criminaliteit. Drugs, vrouwenhandel, dievenbendes: alles wat niet te heet of te zwaar is, hoort aan Allah, dus aan henzelf, toe.

    Sommigen van deze drie categorieën voelen zich geroepen tot de politiek, omdat zij inzien dat dit de weg is naar de Macht. Sommigen scheren rakelings langs dat ideaal voorbij, en ‘radicaliseren’, zodat ze naar de wapens grijpen. Wat in feite de enige juiste houding is van troepen die uit zijn op verovering.

    Dat radicaliseren heeft ongeveer 3 fasen: eerst gaat men op leerschool bij de Moslimbroeders di ergens, waar ook ter wereld, ergens de goede strijd strijden, vervolgens keert men terug om (vol goede voornemens) onder te duiken, in afwachting van het uur ‘U’, en de derde fase is wanneer de ordewoorden op hun smartfoon verschijnt om er op los te gaan.

    Op die Dag des Oordeels blijken zelfs de graven der gestorven Moslims open te gaan, zodat voor het avond wordt, heel West Europa schatplichtig zal zijn aan ISIS.

    Wel bekomen het ons!

    Europa en de EU Verenigde Nazi’s? Dei zullen tegen dan al lang opgehouden hebben te bestaan en we zullen al jaren leven in de tijd van ‘Helpt Uzelf, zo helpe U God’….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    21-03-2015, 17:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2479

    *

    Zaterdag 21 maart

    Zon 6u44-18u57

    H Filemon

    *

    .


    *

     

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    De kleine, minder dan 1 Kgr wegende “drone’, overal vrj en aniniem te koop via het Internet, lijkt op een vliegende doodskop. En dat is het dan ook.

    Als kind vliegerden we met een zelfgemaakte papieren vlieger, waabij we moesten lopen tot we erbij neervielen. Nu is dat allemaal veel profressiever. Je hang t er een op scherp gestede handgranaat aan, zoals die vrij circuleren in terroristenkringen bij de 500 à 600.000 Aanhangers van de Godsdienst van de Wrede, en die vracht mik je dan vazn op afstand in het bord van wie je niet lief is.

    Het mag wel niet, en na 5 jaar en meer dekt onze Overheid er nog altijd niet aan, om wetten te maken, maar de zaken gaan goed en bij tal van ‘speelgoedhandelaars’ is het kassa, kassa, kassa.

    Alleen de dag dat de lucht vol hangt met die dingen, die zoals elke nieuwe uitvinding, het eerst gebruikt en misbruikt wordt om dood en vernieling te zaaien – die men dan later vergoelijkt door jaarlijks grote geldsommen uit te betalen – zullen er maatregelen komen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/economie/duizend-nieuwe-drones-per-maand-in-ons-land-a2260102/

    *

    Duizend nieuwe drones per maand in ons land

    Maandelijks vliegen in ons land 1.000 à 2.000 nieuwe drones de deur uit. Dat blijkt uit een marktbevraging van de Limburgse droneontwikkelaar Skyeye bij de grootste importeurs, zo bericht De Tijd vandaag.

    Alleen al in het laatste kwartaal (Kerstmis en Nieuwjaar) van vorig jaar werden in België 10.000 drones van minstens 800 euro verkocht. "Dat is wellicht een onderschatting", zegt Geert Nijst van Skyeye. "Een groot deel van de verkoop gebeurt online en is moeilijk te traceren."

    Maar wie denkt dat hij in zijn tuin zomaar een drone kan laten opstijgen, heeft het bij het verkeerde eind. "Met de toestellen mag je enkel terecht op daartoe bestemde modelluchtvaartterreinen", zegt Peter Drieghe van de gespecialiseerde zaak Aerobertics in Brugge.

    De verwarring bij de consument is te begrijpen. Omdat er in België nog steeds geen wettelijk kader is voor drones, vallen de vliegtuigjes deels onder een koninklijk besluit uit 1954, de Europese speelgoedrichtlijn en een circulaire voor modelluchtvaartuigen met een gewicht boven 1 kilogram. De Belgische drone-industrie smacht naar duidelijke regels, klinkt het in De Tijd

    *

    UITLEIDING

     

    Eigenlijk zouden deze geniepige oorlogstuigen niet mogen bestaan, of in ieder geval nergens te koop worden aangeboden. Het zijn anonieme geniepige moordenaars waarvan de automatisatie op grote afstand wordt bediend.

    Op de slagvelden van beide wereldoorlogen werden langs weerszijden van de loopgraven dynamiet-honden ingezet, die met het pakje op hun rug gebonden tussen de vijandelijke troepen hun eigen dood tegemoet liepen. Om hen op te leiden, was veel geduld en dierenliefde voor nodig, en derhalve kwamen de Dienrechten Organisatie als gauw tussenbeide.

    Met deze drones zouden de legers te velde hun boterhammen en/of warme soep kunnen gebracht worden, om dan verder gestuurd te worden, voorzien van een dodelijke lading. Voor de kostprijs moet men het niet laten.

    In de ergen zijn de reddende Sint Bernardhonden al vervangen door heli’s bestuurd door mensen van vlees en bloed. Streks zal men het klassieke vaatje rum aan de hals van die vliegende schotel kunnen hangen. Het is alleen jammer, dat er geen Paters meer zijn, om het geheeld van de reddingswerken te organiseren. Die deden dat gratis en voor niks, de mensen redden en hen een warme aaltijd bezorgen, nu zijn dat zwaar betaalde ‘Rescue Teams’ die met veel publiciteit op borst en rug, over het scherm zwermen.

    Drones, in se, zijn goed. Maar et als buskruit zullen die voor 99.99% gebruikt worden om te doden.

     

    Pssst

    Over buskruit weet ik toevallig hoe dat kleine 0.0001% goed en tot nut van de mensheid gebruikt wordt. Regelmatig klinken hier in de Noordelijke heuvels doffe ontploffingen, die zelfs de grond tot ver in de omtrek doen trillen. Het zijn lijk doffe donderslagen, waardoor onze herdershonden zo rap ze kunnen het hus invluchten. Precies of ze kennen iets van oorlogen. Maar het gaat om de ontginning van een bergflank, waaruit de ‘lapillo’ wordt gewonnen, de poreuze waterhoudende kalkkorrels die we kennen als ARGEX. Dagen later liggen de bladeren in de tuin dan vol wit-grijs stof, en rijden de 30-tonners de bossen uit en het binnenland in.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    21-03-2015, 10:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2478

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Mijn titel met daarin ‘dodenlijsten’is er misschien lichtjes over, maar of de namen van de Pegida-bewegers een voor een hun weg zullen vinden naar de doodseskaders van de wereld-Islammerij, of niet, is meteen opgelost. Het is namelijk iemand uit de rangen van de potentiële medeplichtigen zelf die de lijsten in opdracht van BDW heeft opgesteld! Door die avond vreedzaam te betogen tegen de terreur, en daarbij wegens het dreigend gevaar, fase 3, hun leven riskeerden, hebben ze dat, dank zij, dank zij de ex-Vlaming BDWn evengoed verspeeld. Het enig grote verschil is, dat het op 2 maart tot een massale slachting had kunnen komen, en dat de vele onderden opgelijste slachtoffers nu een voor een en in stilte kunnen uitgeschakeld worden…. Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid kunnen we duis aannelen, dat BDW bloed aan zijn handen heeft.

    Net zoals de ISIS welwillend de moeder van een gevangen tegenstander ontving, en haar zelfs, omdat ze van ver kwam, en heerlijke vleesmaaltijd had voorgezet die achteraf het vlees van haar eigen zoon bleek te zijn, draagt de Antwerpse ‘Sanctionerend Ambtenaar een authentieke Arabische moordenaarsnaam.

    Verder geen commentaar. Ga daarvoor naar

    http://nageltjes.be/wp/

    voor verdere details, zodat U de naam van deze namens de Antwerpse Burgemeester optredend ‘Sanctionerend Ambtenaar’ nooit meer vergeet.

    Waarlijk, met deze overgelopen ex-Vlaming zijn de woelige tijden van collaboratie en epuratie terug in het land.

    *

     

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    21-03-2015, 09:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    20-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2477

    *

    .

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Hieronder volgt een (oppervlakkige) greep in het Allerheiligste der Slinxen: het Spoor.

    Hun privileges zijn historisch gegroeid, vooral nadat de stoomlocomotieven zijn verdwenen, enkele jaren nadat de ‘Cheminots’ en de ‘Resistance’ kinderen wren die zoogden aan dezelfde vaderlandsche moederborst. De toenmalige ‘Bestierders’ waren hen dankbaar voor al die mooie postjes die hen na het vertrek der Duitsers in de schoot waren gevallen, en dat mocht wat kosten. Sedertdien is ‘Het Spoor’ de spaarpot der slinxen en dat zal blijven, tot er grote kuis wordt gehouden. Wat hoogst waarschijnlijk het einde van dit land zal worden.

    Het is bij de Sossen niet beter dan bij andere misdadigers: als zij ondergaan, mag de wereld vergaan. Zij uitgeteld, dan ook geen Spoor meer. Noch trein, noch tram, noch bus!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    mijn eigen mailbox

    *

    Hallo,

    Ongelooflijk hoe onze centen verbrast worden.

    In Het Laatste Nieuw van weekend 7 en 8 februari 2015 verscheen een uitzonderlijk artikel over de NMBS-stal. Een verplichtte lectuur.

    “Midi Station” : een chique lounge-brasserie. Is geen hippe naam voor de personeelskantine maar een trendy restaurant.

    Voor 60 euro een wild-menu met alles erbij en nadien kan je in het rokersalon een Cubaanse sigaar uitkiezen uit de kaart. !!! “Midi Station” wordt uitgebaat door

    “Euro Immo Star”

    geleid door de gepensioneerde NMBS-directeur Leo Pardon, die ooit werkte op het kabinet van Willy Claes ( Sp.a) “Euro Immo Star" is dan weer een dochterbedrijf van

    “Eurostation”

    dat wordt geleid door Herwig Persoons ( ook sp.a)

    “Eurostation” is op haar beurt een vastgoeddochter van de vroegere

    NMBS-Holding

    waar Jannie Haeck (sp.a) en Jean-Claude Fontinoy , vertrouwelingen van respectievelijk Johan Vandelanotte (sp.a) en Didier Reynders (MR), de plak zwaaiden tot de Holding vorig jaar opging in de “NMBS”

    Intussen is Jannie Haeck (sp.a) de baas van ons aller gekende Gokinstituut

    (euro-millions, Subito, Lotto, enz….)

     

    geworden met een jaarsalaris van 329.000 euro !!!!

    De NMBS-groep telt naar schatting 70 à 80 filialen.

    De BWR ( Brussels Wood Renewable is een dochterbedrijf van infrastructuurbeheerder Infrabel) dat dwarsliggers wil recycleren tot houtpellets. !!! ?

    De Morgen bracht al aan het licht dat BWR in haar 7-jarig bestaan nog geen enkele balkje heeft verhakseld.

    Dan heb je ook nog een zeer dure eigen ziekenkas, de Kas der Geneeskundige Verzorging (KGV)

    Het afschaffen van de KGV zou al direct een besparing betekenen van 18 miljoen euro.

    En wat verdient men zoal bij de NMBS dat een waterhoofd heeft. De NMBS als firma had 150 topambtenaren voor 20.000 personeelsleden.

    Infrabel had 150 topmensen voor 12.000 personeelsleden en de Holding zelf had 200 topambtenaren voor amper 5000 mensen.

    Absolute waanzin. Veel van die mensen zijn louter op politieke basis bevorderd. Er zijn dienstchefs, dat is een rang hoger dan afdelingschef, met amper 2 (twee !) personeelsleden.

    De topkaderleden vangen 200.000 euro bruto per jaar !!! 500 topkaders die samen 100 miljoen euro binnenrijven ! Dat zijn de Belgische Spoorwegen. Een corrupte massa van de PS en Sp.a. en niet vergeten dat vakbondsafgevaardigden ook rijkelijk betaald wordt door de NMBS en dit voor stakingen te organiseren.

    Minister Galant is naar eigen zeggen geschrokken van de “verspilling “ bij de spoorwegen. Ze weet misschien niet aan wat eerst beginnen om de boel uit te mesten.

    Nogmaals : WAKKER WORDEN MENSEN !!!!

    Groetjes, Rik Donné

     

    UITLEIDING

     

    Naast de NMBS zijn er nog een heleboel stallen uit te mesten, haast teveel voor één mensenleven.

    Daarom is het beter, dat bij de nakende Onafhankelijkheid, er alleen private ondernemingen zouden bestaan, waar er concurrentie is, en waar binnen die harde strijd om de beste te zijn, het gewone ondernemersprincipe van ‘winst maken’ de toon zou aangeven. Gedaan met ‘vaste benoemingen’: net zoals de bakker, de beenhouwer, de winkelier en de restauranthouder, moet iedere aangestelde zijn job dagelijks verdienen. Wie niet werkt, moet ook niet eten.

    Wedden dat de ‘publieke sector’ in de kortste keren rendabel zou zijn? Als de syndicaten daarbij nog zoals elke andere onderneming, een open boekhouding als rechtspersoon zouden moeten voeren, dan zou zelfs de ‘sociale vrede’ heersen verzekerd zijn in alle eeuwen der eeuwen. Amen.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    20-03-2015, 17:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2476

    *

    Vrijdag 20 maart

    Zon 6u46-18u55

    H Herbert

    *

     

     

    *

    In vroeger tijden kwam er niet zoveel

    .

    Taqiyya voor als heden ten dage, maar het resultaat is wel veel indringender omdat het onderduims gebeurt…..

    *

    INLEIDING

     

    Het begint stilaan door te dringen tot de grote labiele massa: dat onbestemde vage ‘iets’ dat in de lucht hangt. Dat wat iedereen wel ongeveer bij naam kent, blijkt stilaan uit te draaien op een regelrechte ramp. Maar onze hersenloze en medeplichtige Overheid blijft het voorstellen als een ‘verrijking’ en weigert, op bevel van de Verenigde EU-Nazi’s, de instroom te beperken.

    En zij die de dingen bij naam durven te benoemen, zoals Geert Wilders in de Kamer der Volksvertegenwoordigers in Den Haag worden verketterd omdat zij deze ‘bevolkingsgroep’ stigmatiseren door ons op hun verborgen bedoelingen te wijzen.

    U leest hieronder hoe het Vlaams Belang deze zaken bij ons aanpakt. Tenminste tot zolang ze niet door de ‘geraducaliseerden’ van Het Beest worden aangevallen, of totdat ze, zogezegd voor het verstoren van de Openbare Orde, toegevoegd worden aan de dodenlijst van 2 Maart der Pegida-Betogers.

    Bij http://www.golfbrekers.be/page/2/, de vrienden die dagelijks op de hen eigen manier proberen – net als ondergetekende - ijzer te breken met blote handen, vond ik gisteren deze getuigenis van Geert Wilders. Die is voor ons helemaal niet nieuw, maar wat wel nieuw is voor ons, zijn z’n collega-volksvertegenwoordigers, die met van haat verwrongen gezichten het licht van de zon loochenen. De Koran schrijft alle Moslims voor, dat ze ten allen tijde het recht ja zelfs de plicht hebben om alle ‘ongelovigen’, om de Islam vooruit te helpen, mogen belazeren zoveel ze willen. In de Koran is daar zelfs een speciaal woord voor voorgeschreven: Taqiyya. Als Wilders hierop wijst, vliegt het Slinxe schorremorrie recht, als door een horzel gestoken. Via deze link kunt U het verhaal volgen, en ik verzeker U: U zult het nooit meer vergeten.

    https://youtu.be/Oi9lx0tvVrA

    Net zoals het beeld van een uitzinnige Hitler die roepend en tierend om oorlog budert, zo blijft vooral de bevallige Groene Feeks Femke Halsema die de aanval opent, haar onuitwisbaar merkteken plaatsen op de onderwerping van het Westen aan de geloofsgenoten van de ISIS of Boko Haram koppensnelleers.

    De eerste video (met Wilders) loopt naadloos over in een soort Pauw & Witteman, waar Hans Jansen, de Arabist op de korrel wordt genomen, omdat hij ’beweert’ dan Slinx hand en spandiensten aan de Islammerij zou bewuhzen. Die idee wordt gewoon weg gehoond, en Jansen zwijgt diplomatisch bij de uitdaging om voorbeelden te geven. Dat is geen NL TeeVee meer, maar de hoorzitting van een Rechtbank door een groep sultans en kaliefen die Janssen levend willen villen.

    Te onthouden: de Islammerij houdt van het door de Koran voorgeschreven opdracht, vervat in het woord ‘Taqiyya’, maar als Wilders daar de aandacht op trekt, is dat haat zaaien…. Wilders daarentegen brengt niets nieuws inzake dat duivels woord, want op http://nl.wikipedia.org/wiki/Takiyya lees je er meer over dan je lief is….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/

    *

    ‘Oost, west? Thuis best!’

    Onder het motto ‘Als de overheid het niet doet, doen we het zelf’ stelde Vlaams Belang Antwerpen op de luchthaven van Deurne de nieuwe campagne ‘Oost, west? Thuis best!’ voor.

    Meer dan ooit tevoren wordt onze samenleving geteisterd door de islam: Syriëstrijders en andere jihadi’s en moslimterroristen, radicalisering op school en daarbuiten, doodsbedreigingen tegen cartoonisten en islamcritici enzovoort. Kortom, onze samenleving islamiseert. De jihad-aanslagen in Europa en in ons land en het aanhoudende verhoogde dreigingsniveau in belangrijke Europese steden als Antwerpen en Brussel, tonen aan dat de situatie verder uit de hand loopt. Onze vrijheid staat op het spel. Dat is grotendeels te wijten aan het beleid van de afgelopen decennia, waarbij men blind en doof is geweest voor de ongemakkelijke waarheid, namelijk dat de islam niet compatibel is met onze waarden, normen en manier van leven.

    Zelfs vandaag nog blijft men de kop in het zand steken: de subsidies voor moskeeën nemen toe, er worden zogenaamde ‘islamconsulenten’ opgeleid, de toenemende hoofddoekdracht wordt geen halt toegeroepen, er wordt door onderwijsministers van over heel Europa - inclusief Hilde Crevits - gepleit voor (nóg!) meer tolerantie enzovoort. Waartoe een dergelijk islamofiel beleid leidt en reeds heeft geleid, tonen de onrustwekkende cijfers:

     

    1) 66% van de Europese moslims vindt de regels van de Koran belangrijker vindt dan de wetten van het land waarin ze leven;

    2) 75% van de Europese moslims stelt dat er maar één interpretatie van de Koran is die dwingend zou moeten gelden voor alle moslims;

    3) 60% van de Europese moslims vindt dat moslims moeten terugkeren naar hun ‘islamitische wortels’.

    4) 44%, oftewel meer dan 10 miljoen moslims in de EU en een 300.000-tal moslims in België, antwoordde bevestigend op alle drie deze stellingen en wordt gekwalificeerd als ‘consistente fundamentalisten’. Die 44 procent is bovendien evenredig verdeeld onder jongere en ouder moslims.

    (Bron: het ‘Wissenschaftszentrum Berlin für Sozialforschung’ (‘WZB’) of Centrum voor Sociaal Onderzoek uit Berlijn - Onderzoek in 2013 bij Turkse en Marokkaanse moslims in zes Europese landen: Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Nederland en Zweden)

    Deze cijfers tonen aan dat onze Europese steden, waaronder Antwerpen, islamiseren en dat moslims in Europa alleen maar meer radicaliseren, ondanks (of moeten we zeggen: dankzij) al het gepamper van de islam en de voortdurende westerse tolerantie. Geen wonder dat er uit Europa, met België als koploper, zoveel jihadisten naar landen als Syrië vertrekken.

    Het Vlaams Belang gelooft dan ook niet in (peperdure) zogenaamde ‘deradicalisering’. Deradicaliseringsprogramma’s in landen als Groot-Brittannië hebben immers bewezen dat dat niet werkt. Bovendien heeft de bekende onderzoekster Marion Van San aangetoond dat (ingebeelde) sociaaleconomische achterstelling van moslims niet de oorzaak is. Volgens het Vlaams Belang is er maar één oorzaak van radicalisering en dat is de jihadistische islam. Filip Dewinter: “De jihad en de zogenaamde ‘radicale islam’ zitten als een kuiken in het ei van de islamitisch leer.” Bovendien geloven wij in de hypothese van Van San dat pogingen tot deradicalisering vaak zelfs het tegenovergestelde effect genereren: moslims zullen zich daardoor nóg meer op de islam richten en zich des te meer tegen het Westen keren.

    Het Vlaams Belang wil dan ook de koe bij de horens vatten en doen wat de overheid ook vandaag nog nalaat te doen. Filip Dewinter: “We moeten de bokken scheiden van de geiten. Dat betekent dat we niet moeten niet inzetten op de zogenaamde ‘deradicalisering’ van jihadisten of radicaliserende moslims, maar dat we hun vertrek uit onze samenleving bespoedigen door middel van een actieve exitpolitiek onder het motto: ‘Oost, west? Thuis best!’.” Het afnemen van de Belgische identiteit, het bestraffen van de deelneming aan de (jihad-)strijd bij buitenlandse strijdkrachten, het ontzeggen van de toegang tot ons land en alleszins tot onze sociale zekerheid, zijn hierbij onontbeerlijk.

    Om een dergelijke exitpolitiek in de verf te zetten, deelt het Vlaams Belang Antwerpen eenrichtings-vliegtuigtickets uit aan moslims die zich hier niet willen aanpassen en /of onze westerse maatschappij verderfelijk en decadent vinden. Zij kunnen immers beter ons land verlaten en vertrekken naar een of ander moslimland dat deel uitmaakt van Organization of the Islamic Cooperation (OIC), dat de sharia of islamitische wet boven westerse wetten en mensenrechten stelt. “Jihadi’s, salafisten en andere moslimradicalen zijn we hier beter kwijt dan rijk,” aldus Filip Dewinter. Met een aangepast pamflet, affiches, een quiz en vliegtuigtickets wil het Vlaams Belang Antwerpen de betrokkenen aanzetten om snel te vertrekken en nooit meer terug te komen.

     

    UITLEIDING

     

    “De jihad en de zogenaamde ‘radicale islam’ zitten als een kuiken in het ei van de islamitisch leer.”

    Dit zijn weeral historische woorden van de kant van Gilip DeWinter. Met dien verstande, dat het ei zeker een kieken wordt, eenmaal uitgebroed, zoals de Islam bij ons heden ten dage. Dat is wel een ‘ongemakkelijke waarheid’ zo groot als een olifant, maar zoals Slinx en de Overheid zich moe maken om de Islammers aan hun kant te krijgen, bewijst dat de Taqiyya werkt.

    Stel U in gedachten één ogenblik het Zevende van de 10 Geboden Gods voor ogen “Mijdt de achterklap en ’t liegen’, een der stelregels van de christelijke religieuze debielen zoals sommigen over hen denken, en U merkt onmiddellijk het verschil tussen de Bijbel en de Koran, tussen menselijke Beschaving en dierlijke primitiviteit.

    Maar ja, in de meeste gevallen bracht de Verlichting nu eenmaal, net als voor Icarus, teveel licht. Maar dat is een ander verhaal, dat pas zal duidelijk worden micht Het Beest overwinnen.

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    20-03-2015, 16:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    19-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2475

    *

    .

     

    *

    INLEIDING

     

    Ongelofelijk nieuws! De Egyptische Regering heeft een beetje Islamitische ‘gebedshuizen’ gesloten en de wereld is er niet door vergaan.. Geen 27, geen 270, zelfs geen 2.700, mar 27.000, een onwezenlijk getal voor een land dat de Arabische Lente heeft overleefd. Dat stemt hoopvol voor de toekomst!

    Iets over gelezen, buiten bij die verdomde bloggrrs? Ze moesten die allemaal ophangen! Of beter nog: in handen geven van ISIS, als oefenmateriaal voor het koppensnellen! De lijsten, aansluitend bij de Pegida-Gas-boet genieters, zijn klaar, ter gepasten tijde kunnen ze aan de uitvoerders, die hier trouwens al jaren onder ons leven en mee profiteren, worden overhandigd voor de concrete uitvoering van onze plannen. De potentaten, Verlicht Geesten zullen dan lijk Pilatus, hun handen in onschuld wasse. Woorden van Kawouter Beke, van Cromez, en in ’t Fransoos van Di Jeanetto. ‘A bas la culotte’, heeft die daar zelfs nog aan toegevoegd, zij het met een klein spraakgebrek, wat niet belooft voor de Pastoors. In homo-middens is immers het onderscheid tussen ‘calootje’ (keppeltje) en ‘culotte’ (iets wat de ‘cul’, de aars, bedekt, niet zo uitgesproken.

    Voor serieus nieuws: geen tijd voor gehad, zeker? Zijn die hoer-nalisten te druk bezig met het wapenbestand in Die Joekreen ondeeruit te halen zoveel ze konden, of om over K3, dat groepje muzikale - noo ja - poenscheppsters te schrijven, zodat er zelfs geen tijd meer overbleef om mede te delen dat de PVV van Geert Wilders de tweede grootste partij van NL is geworden. En dan was er nog Israël, dat na de overwinning van de Likoed-Partij bij hoogdringendheid moet neergehaald worden. En ook over de moorddadige aanslagen in Tunis met (voorlopig geteld) tientallen doden, wordt niets bericht, omdat de aanslag nog altijd niet is opgeëist. Ziet U, men wil vooral geen voorbarige valse beschuldigingen richting de vrienden. Het zou immers nog altijd kunnen, dat die van het Vlaams Belang daar achter zitten! Of Poetin.

    Ik hoop dat Francken Theo, in afspraak met Boer Swade sponsor met ons belastinggeld van al die dingen, even nadenkt: als in een bepaald land 27.000 mosketen kunnen gesloten worden, wat moet er dan bij ons gebeuren, om die kleine 5000 te sluiten?

     

    Even resumeren: Slinx krijgt in het Westen overal slaag, de Kruistocht in eigen land begint via Pegida steeds vastere vormen aan te nemen, ISIS wordt overal achteruit geslagen op de slagvelden, de Paus zegt dat ‘’t mag: we moeten gewoon een tandje bijsteken en Het Beest is weer voor een paar honderd jaar onder de pietrol plat geslagen.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Egypte sluit 27.000 moskeeën

    Niemand kent het gevaar van de islam beter dan de moslims zelf. En niemand weet beter dat dit gevaar in de moskeeën niet klein wordt gehouden, wat onze islamvrienden in het Westen in totale onwetendheid over deze doodscultus denken, maar integendeel: de terreur komt rechtstreeks uit de moskee. Want daar vindt hetgeen plaats dat slechts weinig moslims doen: er wordt in de koran gelezen respectievelijk uit de koran voorgelezen. En daarom is het ook geen wonder dat veel dodelijke aanvallen op christenen na het vrijdagsgebed plaatsvinden.

    Opgezweept door christen-vijandige verzen, die ze tijdens hun “gebeden” in de moskee te horen krijgen, en vaak ook rechtstreeks opgehitst door imams en voorbidders, grijpen in Bangladesh, Pakistan, Nigeria en nog vele andere islamitische landen moslims onmiddellijk na beëindiging van het vrijdaggebed naar knuppels en overvallen ze christelijke stadswijken, waar ze dan christenen in elkaar slaan of doden. Dat de moskeeën in Egypte ook broeinesten van geweld zijn en zich grotendeels in handen bevinden van de radicaalislamitische Moslimbroederschap weten de Egyptische machthebbers maar al te goed. 80% van de moskeeën zouden alleen maar Jihadisten opleiden. Nu heeft de militaire regering de consequentie uit dit feit getrokken en datgene gedaan dat ook hier in het Westen zou moeten gebeuren: ze sloot in totaal 27.000 moskeeën in het land.

    Lees eveneens: http://pamelageller.com

    Bron:
    http://23.88.113.173
    Auteur: Michael Mannheimer

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

     

    Hier in dit mijn tweede en betere vaderland Italië, is er de laatste dagen een wolkbreuk gebeurd. Een of ander slimmeke is er op uit gekomen, dat ons ontbijbroodje in de vorm van een halve maan, die we ‘croissant ‘ noemen, geen mondaine Franse uitvinding is, maar een Oostenrijkse. En Oostenrijk, moet U weten, is een soort erfvijand in de Italiaanse Geschiedenis, ongeveer zoals Frankrijk dat is voor Vlaanderen. Het laatste stuk grondgebied dat de Italianen ingepikt en mogen behouden hebben na WO i (1919), is Zuid Tirol, dat hier ALTO ADIGE heet. Op dezelfde manier zijn wij 200 jaar eerder bij de Vrede van Utrecht in 1713 Frans Vlaanderen aan Frankrijk kwijtgeraakt. Beide diefstallen van andersmans land werden als toemaatje door de Mogendheden aan hen toegekend, als beloning om zich afzijdig te hebben gehouden. Een kleine illustratie van het Amerikaans gezegde ‘the winner takes it all’: hij steelt waar hij kan.

     

    Vooral de historische benadering van het probleem, de Turkse nederlaag van 300 jaar terug voor de poorten van Wenen, en dat treiterig gedoe met die wassende halve maan voor in de kindermonden, bleek een brug te ver voor de Islamofielen. Het zijn namelijk de broodjes, die de Weense banketbakkers na de overwinning lanceerden ter eeuwige gedachtenis aan die Islam nederlaag voorde poorten van Wenen in 1683. Nu staan ze niet voor de poorten van geen enkele stad, ze huizen zelfs in het Stadhuis!

    Folklore, zegt U, die croissants? Nee, Meneer! Niet meer folklore dan de vingers in V van Victory van Churchill, een symbool dat trouwens in onze taal met een grote ‘Zero’, de O van Overwinning zou moeten aangeduid worden.

    Dat we daarom de croissant zoveel mogelijk zouden promoten, ja zelfs als geheim herkenningsteken onder elkaar gebruiken, is zo klaar als pompwater. We staan waarschijnlijk zelfs weer voor een her-uitgave van dezelfde tegenslag voor de Turkey’s en via hen meteen voor de ganse Islammerij als toen in Wenen.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    19-03-2015, 17:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2474

    *

    Donderdag 19 maart

    Zon 6u49-18u53

    H Jozef, patroon van de goede dood, timmerlui en schaliedekkers

    Vaderdag

    Is het met Sint-Jozef klaar, reken maar op een goed jaar

     

    *

    .


    *

     

    *

    Locatie waar GAS-boetes kunnen verzilverd worden

    .

    *

    INLEIDING

     

    Zou het even moeten narekenen. € 65 uit iemands zakken kloppen, is dat meer of minder dan ‘De 30 Zilverligen’ die de gevallen Apostel verdiende aan het verraad van zijn Meester? Of mag een religieuze debiel (*) dat soort vragen niet meer stellen in een o zo progressieve nihilistische maatschappij?

    Het heeft wel even geduurd, vooraleer die ‘Sanctionerend Ambtenaar’ door al die GAS-boetes voor de Pegida-bewegers is geraakt. RECHTS ACTUEEL houdt U hieronder op de hoogte van de actuele toestand.

    Hoe wij met z’n allen dat Weverken een hak kunnen zetten? Gewoon ‘katje mie, katje were’. We schrijven allen per persoon één aangetekend schrijven naar hem met daarin een vlammend protest. Daar het iets mag kosten zou ik voorstellen de formule te kiezen met verplichte ontvangstbevestiging door de bestemmeling. Het moetencamion-ladingen post worden!

    Deze brieven moeten met karrevrachten worden aangeboden, zodat ze zelfs weer naar buiten stromen langs deuren en vensters. Een seintje naar CNN en de wereldpers doet de rest.

    Hieronder een vrijblijvende opgave, waarbij gezegd wordt wat gezegd moet worden, en we blijven daarbij beleefd. Dat spreekt vanzelf.

    Hey, Rotzak,

    ‘k Ben tekik, hé. Ik hoor zo links en rechts dat ge weer den aap hebt moeten uithangen. Zo die olijkaards van Pegida den duivel aan doen. Ge moest U schamen, stuk krapuul.

    Deze brief om U te melden, dat ge naar Uw geld zult mogen fluiten. Met Uw tricolore sjerp rond Uwen balg best eens gaan janken bij Mattil en Fluppe in Broeksèl: die worden ook niet verstaan door hun onderdanen. Maar soort zoekt soort en als uitgespuwde zult ge daar goed terecht kunnen.

    Met de U verschuldigde eerbied, gij opgeblazen kikker, groet ik U en tot ziens bij de volgende verkiezingen. Onderweg naar ’t borstelkot, Uw vaste plaats vanaf dan.

    En nu weer gij!

    *

    Beste Lezer, opgepast, dit grapje ka U best om te beginen zo’n € 11 kosten aan postzegels. Maar als Meneer de Burgemeester zich op z’n tenen getrapt voelt, hangt er voor U ook een GAS-boete aan vast.

    *

    (*) ‘religieuze debielen’….. Het is nochtans aan dat soort debielen te danken, dat we nu allemaal – enfin, de meesten toch - kunnen lezen en schrijven en dat ze mogen leven in een Beschaving die de wereld voordien nooit heeft gekend …. Vooral nooit, wat ge zelf zijt, aan anderen toedichten. Dat is Bewaarschool-taal. Hoe intelligent de anti-religieuzen wel zijn moge blijken uit het feit dat deze Beschaving niet alleen dreigt ten onder te gaan, maar vooral dat ze dreigt te worden uitgemoord door de Islammerij. ‘In hoc signo vinces’ is bij mijn weten nooit het motto geweest waarmee godloochenaars het Beest hebben bestreden.

     

     

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://rechtsactueel.com/2015/03/18/de-wever-eist-15000-euro-gas-boetes-van-pegida-model-bezwaar-beschikbaar/

    *

    De Wever eist 15000 euro GAS-boetes van PEGIDA: model bezwaar beschikbaar

    door RechtsActueel • 18 maart 2015

    *

    Onlangs manifesteerde PEGIDA vreedzaam en verenigd in Antwerpen een eerste keer tegen moslimterreur, tegen islamisering en voor het behoud van onze waarden en tradities. Alhoewel Abu Jahjah, die graag met een kalasjnikov-geweer poseert, enkele dagen eerder ongestoord mocht betogen, stuurde N-VA-voorzitter en burgemeester Bart De Wever op PEGIDA een agressieve politiemacht af.

    Als een tweede fase van de repressie vuurt hij nu liefst 227 GAS-boetes af, aan 65 euro per stuk. PEGIDA-voorzitter Rudy Van Nespen zou zelfs 350 euro moeten ophoesten. Alles samen wil de ‘Vlaamsnationale voorman’ dus 15.000 euro uit de zakken van brave Vlamingen halen.

    Of dat zal lukken is nog maar de vraag, want PEGIDA roept op zich totaal te verzetten tegen deze inperking van de vrije meningsuiting.

    PEGIDA verspreidt een model van bezwaarschrift, dat je hier vindt en kan downloaden: Bezwaarschrifttegengasboete.

     

    Al wie een GAS-boete krijgt moet dit document afdrukken, ondertekenen en AANGETEKEND opsturen naar: Sanctionerend ambtenaar, Grote Markt 1, 2000 Antwerpen.

    In het bezwaarschrift maken de advocaten van PEGIDA gehakt van de GAS-boete. Verkeerde PV’s, onduidelijke vaststellingen, niet-gepubliceerde besluiten van de gemeenteraad, ontoegankelijke websites: het leest als een stevig blunderboek. Meer fundamenteel is de vaststelling dat de politie van Antwerpen beweert dat die 227 mensen ‘bestuurlijk aangehouden’ werden, maar dat PEGIDA zegt dat de voorschriften van de Politiewet daarbij genegeerd werden. De aanhoudingen werden aldus onwettig – en dus ook de gevolgen die men eraan wil verbinden, zoals de GAS-boetes.

    Een zaak is duidelijk: een echt debat met de PEGIDA’s durft men niet aan, want een mondelinge verdediging is enkel mogelijk bij een GAS-boete boven de… 65 euro. Het vooruitzicht van 227 boze PEGIDA-aanhangers in het stadhuis zag men blijkbaar niet zitten.

     

    UITLEIDING

     

    Ja, lieve Lezeres, Beste Lezer, ook Stalin of Hitler zijn zo begonnen: hun wil is wet. Stalin had de Goelags, Hitler de KZ-Lagers, en Weverke heeft Sint Anneke, dat hij kan inrichten als één groot kamp, speciaal voor anti-islammerds. Van daar uit kunnen die ongezien bij ebbe afgevoerd worden naar de open zee netjes ruggelings twee per twee aan elaar gebonden. Linkeroever is ook best geschikt om aan de Scheldeoorden brandkooien te plaatsen, waar het publiek, onder het genot van een kom verse mosselen, heerlijk zou kunnen genieten van het geboden schouwspel.

    Net als o,der de Bloedhond ALVA komt binnenkort de tijd, dat op Weverslisdag naast het beeld van Lange Wapper spektakel-schavotten door de VRT zullen opgericht worden, waar doe-Vlamingen zullen voor de leeuwen geworpen worden.

    Daar moet toch dringend iets aan gedaan worden?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     








    19-03-2015, 15:41 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!