MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    16-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2269

    Dinsdag 16 december 2014

    Donkere maand

    Zon 8u39-16u37

    H Adelheid van Trier

    Adelheid tooit met rijm, dat is voor niemand een geheim

    *

    *

    Obama, de beren-fluisteraar….

    *

    INLEIDING

     

    Mocht het allemaal waar zijn, dan zou tegenaan de dag van de Winter wende (21 December) als de dagen het kortst zijn, de lentedooi der wapens ingezet worden.

    Als Kerstwens is dit natuurlijk veel te mooi om waar te zijn. Al is het natuurlijk een feit, dat de Zwarte Ongelukskater in de Amerikaanse Washing Ton alleen nog zwarte sneeuw rondom hem ziet. Nederlaag na nederlaag op nederlaag: het moet daar ten huize Obama niet meer mooi zijn. Maar de man past zich aan.

    Van kamp wisselen is dus de oplossing der platte vijgen. Zodat het machtige Amerika zich weer kan oprichten om het verloren vertrouwen te herwinnen. Enne, wie weet, zien die twee, Obama en Poetin, elkaar niet terug onder de Kerstboom.….. op het Rode Plein (*) in Moskou, het mooiste ter wereld,

    (*) Naar men zegt zou in Rusland iedere stad die zichzelf een beetje respecteert, een Rode Plein hebben, hoe klein ook. Zou nog een overblijfsel zijn uit de tijd der Tsaren.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Radicale ommekeer Obama? Syrië mogelijk partner VS in strijd tegen ISIS

    *

    Volgens nog onbevestigde berichten maakt de Amerikaanse president Obama zich op voor een radicale koerswijziging door de Syrische president Assad te erkennen en als partner in de strijd tegen de islamitische terreurgroep IS(IS) te accepteren. Daarmee zouden Rusland, Iran en de VS plotseling aan dezelfde kant komen te staan. Mogelijk is dat tevens de reden waarom Obama geweigerd heeft zijn handtekening te zetten onder een motie van het Congres om voor $ 350 miljoen aan wapens aan Oekraïne te leveren, iets waar zijn Russische collega Putin fel op tegen is.

    Saudi Arabië en Israël niet blij

    Met name Saudi Arabië zal zich opnieuw zwaar in de steek gelaten voelen door Obama als hij inderdaad ‘overloopt’ naar de vijand. De Saudi’s en de meeste andere Arabische emiraten hebben de afgelopen jaren enorme sommen geld overgemaakt naar de Syrische rebellen, en tevens inlichtingen- en militaire hulp geboden om Assad ten val te brengen.

    Israël heeft de Syrische opstand nooit ten volle willen ondersteunen en heeft enkel een bufferzone in het uiterste zuiden van Syrië gecreëerd, om zo het Syrische leger, Hezbollah en elementen van de Iraanse Revolutionaire Garde op afstand te houden. Niettemin zal Israël zijn positie grondig moeten herzien als Obama het regime Assad accepteert. Nu al is duidelijk dat de Israëlische geheime diensten de situatie in Syrië totaal verkeerd hebben ingeschat toen ze enkele jaren gelden stelden dat de dagen van Assad waren geteld.

    Het ontslag van minister van Defensie Chuck Hagel was waarschijnlijk een voorbode van Obama’s koerswijziging. Hagel wilde namelijk alles uit de kast trekken om Assad af te zetten.

    Politieke ruilhandel ‘Palestina’ en Syrië

    Gisteren ontmoette minister van Buitenlandse Zaken John Kerry zijn Russische collega Sergey Lavrov in Rome. Bronnen in Washington en Moskou melden dat er uitgebreid over de situatie in Syrië is gepraat. Het Kremlin zou zich bij een alternatieve Amerikaans-Europese resolutie over de erkenning van Palestina willen aansluiten, op voorwaarde dat Amerika het Russische plan om het conflict in Syrië te beëindigen steunt.

    Het Kremlin wil dat de Syrische oppositie een bestand met Assad accepteert, met name in het nog altijd zwaar bevochten Aleppo. Vervolgens moeten er provinciale verkiezingen komen waar zowel Assad als de oppositie aan mee mogen doen. De Russen zouden dit plan ook al hebben voorgelegd aan Hezbollah en Turkije.

    Obama weigert handtekening voor wapens naar Oekraïne

    Om Rusland niet alsnog voor de voeten te lopen weigert Obama een wetsontwerp van de Senaat te ondertekenen waarmee $ 350 miljoen wordt vrijgemaakt voor militaire hulp aan Oekraïne en de sancties tegen Rusland worden aangescherpt. De Russen hebben deze wet al als een provocatie bestempeld en dreigen met tegenmaatregelen als Obama de wet toch goedkeurt (2).

    Zelfs het recente Amerikaanse dreigement om nieuwe kernraketten voor de middellange afstand in Europa op te stellen als Moskou blijft weigeren het verdrag over deze wapens te ondertekenen kon de toenadering tussen beide landen niet dwarsbomen.

    *

    UITLEIDING

     

    Ik vind het een goed geslaagde grap, dat onze Blauwe Planeet rond is, en niemand zich dus kan verstoppen achter een hoekje of een kantje. Als syndicaat is men dan wel verplicht zijn toevlucht te zoeken tot leugens en bedrog. Het is om beschaamd te zijn in hun plaats!

    Blijft dus alleen over het eeuwenoud verschil tussen waarheid en leugen om de wereld te besturen. Alleen de waarheid brengt blijvende Vrede. Kunnen we zelfs leren van de dierenwereld.

    Dit gezegd zijnde moet het mij van het hart, dat er mensen zijn die blijkbaar niet in staat zijn om voor zichzelf uit te maken waar in hett Apenland der Coburgers de leugen heerst, en waar de waarheid dreigt onder de voeten te worden gelopen door de rode maffia van de dieven van het ACV.

    Slechts een enkel voorbeeld. De Rode ABVV-Leeuwen willen nu dat BDW de ‘rijkentaks’ bij hoogdringendheid uit zijn mouw schudt, wel wetende dat dit ten enenmale onmogelijk is. Simpelen van geest lopen daar in. Maar waarom gebeurde dat niet vroeger, zelfs van in de tijd dat BDW nog in de wieg lag? En wie heeft er al die achterkamertjes-regelingen met de Fiscus gepatroneerd? Toch niet de Vlaams Nationalisten, want die weden angstvallig van de macht weg gehouden. Ze werden desnoods aks pestlijders achter prikkeldraad gezet… zodat er ongestoord kon gesjoemeld worden.

    En al die slimmekens die geen sikkepit afweten van de fiscaliteit, willen gewoon dat ‘anderen’ de rekening betalen voor het jarenlange Rode potverteren. Voor de pleziertjes où OCMW te kunnen spelen voor de gehele wereld. Meerwaardebelasting… maar wat met minwaarden? Om een fiscale basis voor de ‘rijkentaks’ te hebben, moet er eerst een ’kadaster’ van de eigendommen van alle burgers worden gemaakt. En wat met de spaarkous onder de hoofdkussens? Is dit wel realistisch? Zou complete onteigening dan niet beter zijn, zodat iedereen weer vanaf ZERO kan herbeginnen. Resultaat; na korte tijd zullen er weer armen en rijken zijn. Ook weer de schuld van BDW?

    Kom, late we alles op zijn plaats zetten. Syndicaten, die niet eens wettelijk bestaan, beheren hun gelden via het buitenland. Zijn die gekend bij de Fiscus? En is het normaal, dat in een boksring er een gemaskerde bokser optreedt die daarenboven ongenaakbaar is? Ik heb nog nooit geweten, dat een syndicaat een onderneming met risico-kapitaal opstart en in stand houdt. Maar dagelijks helpen ze er wel met de hulp van de politiek, enkele naar de knoppen.

    De vakbonden zijn eenvoudig niet akkoord, dat de bomen niet tot in de hemel groeien. Maar ze ijveren wel voor die droom. Ondertussen zagen ze op die manier wel de poten van onder hun eigen stoel. Psychopaten zijn het, ja? Alleen door hun eigen zichzelf in delirium gebracht.

    Maar ja, wat baten kaars en bril, als den uil niet zien en wil….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    16-12-2014, 14:43 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    15-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2268

    ***

    Maandag 15 december

    Zon 8u38-16u37

    H Autbertus

    *

    .

    *

    Het Niebelungenlied der Flamboches

    Mensenrecht of Meesterschap?

    *

    INLEIDING

     

    Met zachtjes op de achtergrond de Ring der Nibelungen van Richard Wagner http://youtu.be/KTM7E4-DN0o (Feel sorry voor de begin-publiciteit). In vrije vertaling is dit ‘We hebben de zon zien zakken in de zee… Er stonden donkere wolken, en de einder was helemaal in bloed’….

    Dat zou de beginmelodie kunnen zijn, van het verhaal over ‘Het Apenland, de ondergang’.

    Het stond bij voorbaat vast: de rode terreur-stakingen zouden vroeg of laat succesvol eindigen. En nu is het zover, het hoge woord is er uit. In dit Apenland kan men zich niet neerleggen bij de wil van het volk in vrije verkiezingen, de Slinxe belgicisten willen altijd en overal het laatste woord. Niet de Regering, deze keer overwegend Vlaams, maar zij, de Rode Manitou ’s van de straat, regeren dii land. Dat is al 184 jaar zo, al zou het kunnen, dat ze deze keer hun Meester hebben gevonden i de persoon van BDW.

    Hij is wel niet mijn beste vriend, maar hij heeft het hen toch mooi geflikt! In een minimum van tijd!

    Maar het zijn toch wel weer de Tsjeven die de Judasrol spelen. Die zijn van uit hun nederlaag (die ze blijkbaar niet hebben zien aankomen) zo maar in het zachte regeringsnest gevallen, precies aan de kant waarop ze dat nest hopen te zullen kunnen doen kantelen. Bewijs: na 7 maanden van zich de nagels te hebben zitten verbijten in eenzaamheid, komt hun Parrteivorsitsender plotsklaps weer in het vizier. Net alsof hij er nog iets toe doet.

    Het is gewoon de vaststelling die iedereen kan doen, en die dat dan ook doet: de messen zijn gewet, de bel kan gaan. We gaan de weg op van nieuwe verkiezingen, en die zullen de zinderende uitslag hebben, waarvan wij, Vlaams Nationalisten, al dromen sinds het einde van Wereldoorlog I, nu precies 10 jaar geleden.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Peeters haalt uit naar De Wever en Rutten: "Hoef geen schoonvaders en -moeders"

    *

    CD&V-vicepremier Kris Peeters is de constante commentaren van partijvoorzitters Bart De Wever (N-VA) en Gwendolyn Rutten (Open Vld) over de stakingen beu. "Ik hoef geen schoonvaders­ en -moeders", klinkt het vandaag in De Standaard.

    Door straffe uitspraken te doen ga je de partners niet rond de tafel krijgen

    Peeters moet als minister van Werk in het conflict tussen regering en vakbonden de lont uit het kruitvat halen. Hij riep donderdag in de Kamer 'anderen die vanuit de marge de zaken moeilijker maken' op om niet verder olie op het vuur te gooien. Maar de oproep van Peeters vond geen gehoor: het afgelopen weekend staken De Wever en ook Rutten nog een tandje bij in hun aanklacht van de 'politieke staking' vandaag.

    "Door straffe uitspraken te doen ga je de partners niet rond de tafel krijgen. (...) Iedereen zegt wat hij denkt te moeten zeggen. Maar ik heb geen nood aan schoonvaders en ­-moeders vanop de zijlijn. Dat ze dan in de regering komen zitten", aldus Peeters. Dat laatste is vooral een verwijt richting N­VA-­voorzitter Bart De Wever, schrijft de krant. Als voorzitter van de grootste partij in het land was hij de logische premier van de 'Zweedse' coalitie geweest.

    *

    UITLEIDING

     

    Ja, ik weet het: dromen zijn meestal zelfbedrog. Maar stel dat de BDWërs samen met het Vlaams Belang de volstrekte meerderheid halen…. Kan misschien de Republiek Vlaanderen boven de doopvont gehouden worden, met als kolonie en aanhangsel het plat gestaakte WalloBrux, dat kan blijven, op voorwaarde dat het braaf is. En de werkloosheidsvergoeding afbouwt. Kijk wat er van de Sociale Zekerheid is geworden, onder hun bestuur: men wordt vergoed (en niet bestraft!) om werkloos te blijven….

    Slinxen kunnen het niet bevatten, dat recht op arbeid iedere dag moet verdiend worden. En de werkgevers mogen het ook niet vergeten, dat het vroeger, in de tijd dat de dieren nog spraken, dat het ‘een wraakroepende zonde’ en een ‘zonde tegen de H. Geest’ was, om het (rechtvaardige) loon der werklieden achter te houden. De Slinxen – Sossen en Tsjeven - hebben gedacht dat ze die rol van die dieren hadden kunnen overnemen, om in hun plaats te spreken, maar het enige werkwoord dat ze kennen is “zakkelorummen’….

    Vandaag werd de Rubicon overgestoken en de weg leidt nu naar een bestiale uitdaging. Het zou getuigen van voorzichtigheid, moest het Blauwe Michelleke nu al beroep doen op de UNO Blauwhelmen. Want dit is geen nationale staking meer, maar een regelrechte staatsgreep door het klootjesvolk, in opdracht van de Partij der Stelende Eksters…..

    Het Recht op Staken dient te worden aangepast. Het wordt bevestigd, maar wie staakt komt voor de duur van de staking gewoon in een grote weide op de grond zitten, zodat het Openbaar Leven niet verstoord wordt. De kopstukken blijven al die tijd in afzondeering en is persoonlijk hoofdelijk aansprakelijk voor alle veroorzaakte schade.

    De Bevolking wacht op een Wet van deze Regering in de eerste dagen. De relatieve rust tussen Kerstmis en Nieuwjaar is hiertoe de aangegeven beste tijd.

    PS/ Hij wacht op een signaal…

    Heb op een NL-zender de etymologische ondergrond leren kennen van het woord ‘weerman’.

    Het is een man die twee keer ‘n genitale operatie heeft laten uitvoeren….

    Misschien een tip voor Olio di Poepo?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     










    15-12-2014, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    14-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2267

    ***

    Zondag 14 december

    Derde adventzondag

    Zon 8u37-16u37

    D.G. Constance Teichman

    *

    .

    *

    Moest onze Politiekers zo laf niet zijn,

    Zouden zulke mensen in hun thuislandgelukkig kunnen zijn.

    *

    INLEIDING

     

    De situatie die U hieronder beschreven vindt (Asielzoekers nemen eigenaars hun huizen af, op de manier waarop straatbengels de knikkers afnemen van de brave kindjes) heb ik hier te lande, nog niet gehad. Hun vooruitgeschoven spionnen kunnen waarschijnlijk geen begrip opbrengen voor de 3 loslopende herdershonden rond het huis. In het 7 Km verder gelegen centrum (de Centro Storico) hebben de inwoners het klusje zelf geklaard zonder hulp van de politie, en sedertdien is het er rustig gebleven.

    Ha ja, want op de carabinieri moeten we niet er rekenen. Sedert de door Bruxellabad opgelegde ‘besparingen’ staat hun kazerne voor 10 man leeg. De dichst bijzijnde post is in de naburige stad, zo ’n kleine 30 Km verder. In die lege kazerne woont alleen nog de vroegere wijkagent, buiten dienst want op pensioen. We zijn dus aangewezen op het Noodnummer 112. Men zegt, als U daar belt, dat er antwoord komt van een Centrale in Milano, of iin Venetië of in Napoli. En dat het dan uren duurt, voor de telefoniste er op uitkomt, waar dat dorpje van U precies ligt…. Waarna zij dan de dienstdoende carabinieri oproept. Waarlijk een droom van een situatie voor iemand die slechtziende is. Vooral als je weet dat de (onbetaalbaar dure) elektriciteit meer uitvalt dan U zich kunt voorstellen.

    Er is buiten-alarm, wat maakt dat de honden ’s nachts binnen zijn. Maar door de voortdurende stroom-onderbrekingen, met telkens nachtlawaai tot ver in de bergen, hebben we de sirenes moeten ‘afschakelen’. Op de vier hoeken van het huis staan sterke schijnwerpers, maar…. zonder stroom zijn die even nuttig als de wilde everzwijnen die “s nachts rond het huis dwalen… op zoek naar voedsel.

    Maar buiten die kleine ongemakken is, het hier heerlijk. Gezonde lucht in overvloed, hout voor de haard uit de omringende bossen, en een vergezicht die voor de Gran Canyon niet moet onderdoen. De dichtste gebuur, die nooit thuis is, is op 1 Km, door de velden. Het is nog altijd dezelfde straatverlichting als in de tijd van de Romeinse legioenen, geen. Ik zei het al: iedereen is hier arm maar gelukkig. En als men sterft, zit men tegen de middag van de volgende dag reeds ondergronds…. Benzine of Diesel wordt hier in beurtjes van € 10 of € 20 genomen. Ons ‘Smijt hem maar vol’, dat we maar niet afgeleerd krijgen, doet elke pompst raar opkijken. Precies of we hebben de Lotto gewonnen….

    Met eigen moestuintje, eigen kippen, eigen konijnen, eigen drinkbaar boorputwater, kan het ons niet veel schelen wat er in Bruxellabad of in Rome, die provincienesten, wordt bekokstoofd. Voor de gewone Italiaan, die nauwelijks de helft krijgt van ons al veel te klein pensioentje, zijn wij echte kapitalisten.

    Zo, nu bennen jullie in de goede stemming om verder te lezen over de niet bestaande grenzen van Italia. Want zoals U weet; iedereen is er welkom, zelfs zij die dat niet zijn… Is nog een Führerbefehl van Haiku Herman….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Italië: Asielzoekers bezetten bewoonde huizen

    (Door: Mario Frantini – Vertaling: E.J. Bron)

    *

    In Italië is sprake van een nieuwe kwaliteit van asielzoekercriminaliteit. Eerst waren het alleen de grote steden zoals Milaan, Rome en Napels. Nu zet zich dit door tot in de kleine steden. Asielzoekers breken in huizen in, overwegend gebouwen waar meerdere gezinnen in wonen, en bezetten deze. Daarbij gaat het zowel om sociale woningbouw, die gebouwd werd voor minder bemiddelde Italianen, als om privé-eigendom. Steeds opnieuw kun je op tv interviews met ooggetuigen zien, die wanhopig op straat staan voor hun huis, waarin zich tegelijkertijd veel zwarte Afrikanen of Roemenen of zigeuners in meerde woningen hebben gebarricadeerd.

     

    De huurders waren aan het werk of aan het inkopen doen, kinderen van school halen enz. Tijdens hun afwezigheid, die van tevoren nauwkeurig wordt nagegaan door de asielzoekers, dringen ze de woningen binnen en werpen barricades op.

    De plaatselijke politie kan het niet meer bolwerken. Temeer, omdat de asielzoekers zich zo verzetten: ze dreigen uit de ramen te springen en zelfmoord te plegen. Dat wil de regering niet. Zo gechanteerd rest vele burgers alleen nog om af te zien van hun have en goed en bij familieleden te gaan wonen.

    De ontwikkeling is uitermate dramatisch en daarom worden ook juist in Milaan de asielzoekers met een gratis kaartje op de treinen naar Duitsland gezet.

    We worden bedreigd door toestanden, die we nu nog niet eens kunnen vermoeden. Deze mensen zijn zonder papieren en zonder verplichtingen gekomen en hebben niets te verliezen. Ze pakken wat ze willen en er is niemand meer die ze stopt.

    Bron:
    www.netzplanet.net
    Auteur: Mario Frantini

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

     

    Aan de mede-zonnekloppers op het zonovergoten Campo Comunale (kerkplein) in dat hoger vermelde Centro Storico, heb ik een kleine belofte gedaan ivm met de volgende langskomende gekleurde gelukzoekers. Al die grootvaders krijgen van mij zoveel mogelijk de adressen (privé) van zoveel mogelijk ‘Eurocraten’ uit Bruxellabad. Bij iedere sukkelaar zo’n adresje in zijn hand stoppen, zal toch wel een beetje ophef maken, denk ik dan…. Wat meer is, ik maak er mijn werk van, om een Google Mapke van het huis bij te leveren, zodat vergissen niet mogelijk zal zijn….

    Wat meer is: de meesten speken nu ook niet meer van ‘Broeksèl’ zoals hen dat op school geleerd werd, maar gebruiken het woord dat hier op deze blog het levenslicht heeft gezien, namelijk: Bruxellabad.

    Daarbij valt nog te noteren, dat stemmen voor Reni of Grillo er niet diep meer inzit. JaJa, laat die Lega Nord het nu ook eens proberen. Want die staan recht in hun schoenen, en ijveren ook het meest voor de kleine man… Dat kost me dan iedere keer wel 4 of 5 ‘espreso’s’ maar die worden wel gerecupereerd bij Tom Van Grieken…..

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

     








    14-12-2014, 18:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2266

    ***

    Zaterdag 13 december

    Zon 8u36-16u37

    H Lucia, patrones, van de oogartsen en opticiens

    *

    .

    *

    Deze jongen heeft GVD gevloekt op straat

    *

    INLEIDING

     

    Onder Islam-Bezetting, uit “Het Achterhuis”. Vervolg op het A. Franck-verhaal.

    Gent, 13 December 2018

    De Sharia d.i. de Heilige Oorlog ter Verbreiding van de Goddelijke Islammerij, gestart tussen Kerstmis en Nieuwjaar in 2014, is eindelijk voorbij. We schrijven nu 2018, met het gekende gevolg. De reguliere Pers weigert echter elke gelijkenis met de Grote Oorlog ’14-’18 te erkennen, die een aaneen schakeling van nederlagen was, omdat die gewoon 100 jaar eerder was. Moslimgeleerden hebben dit op handen en voeten nagerekend, en zijn inderdaad tot dezelfde bevinding gekomen, zodat dit van nu af aan en tot nader order de enige juiste tijdsberekening voor de 19de en de 20ste Eeuw vallen, zijnde 100 jaren.

    Alles laat voorzien dat voor onze Gewesten, omdat de interstellaire opzoekingen toch wat tijd vragen. de Islam-jaarteling nog even op zich zal laten wachten. We schrijven dus 13 December 2018, maar volgens de Islam is dat 21 Sabar 1440 ofte 5780volgens de vijandige Hebreeuwse Kalender. Zie http://www.hetweer.nu/calendar_converter.html

    Uittreksel uit onze Geheime niet voor publicatie bedoelde Familiekroniek.

    Vandaag kwam ons Liejse (6) van de opvang thuis met maar liefst 2 vreemde boodschappen. Nonkel C (18) zou door de Gentse Geheime Politie op staande voet van de Belforttoren naar beneden zijn gegooid, waarom werd haar niet gezegd, en vanaf morgen zou ze ’s avonds langer moeten blijven, om lessen te volgen over hoe kleine meisjes bij de Moslims zich dienen te gedragen als ze gaan slapen met oudere mannen. Die leerstof vindt men in de Koran, zegt ze, precies of dat zal ons geruststellen. Zijn we werkelijk al zo ver, vroegen we ons af. Maar wat kunnen we doen? Wij hebben gezien wat er met de buurman is gebeurd, toen die bezwaren dacht te hebben. De man is nooit meer hersteld van de opgelopen geseling op het Sint Pietersplein. Van onze oudste dochter, Magda, 12 jaar en welgevormd, al zeggen we dat zelf, is er al een paar jaar geen nieuws meer. Is ’s morgens op het gewone uur vertrokken naar de Koran-school, maar is met medeweten van de Politie, nooit meer teruggekeerd. Officieel stelt ze het goed, werd ons verzekerd, en dus zwijgen we daarover. En sedert onze tweede zoon Nicolaï (15), die daarover was navraag gaan doen bij de Immam, bij zijn arrestatie luidop schijnt getierd te hebben ‘Gij Gvd’se zotten laat me los’ en hij voor deze godslastering op de Vrijdagmarkt gestenigd werd als aperitief voor het Vrijdag Gebed, durven wij buitenshuis onze mond niet meer opendoen. Wij willen niet ook eindigen in een uitroeiïngskamp!

    Voor onze Carla, de tweelingzus van onze Nicolaï, zijn we erin gelukt om bij Daniël Termont, die nog altijd Burgemeester mag blijven, aan voorspraak geraakt. Ze werd bijgevolg aanvaard als 5de tijdelijke echtgenote van een hoog geplaatst Moslim medisch Ambtenaar. Lichte nachtdienst, werd gezegd, maar het kind is regelmatig overstuur en ongesteld, vanwege de geleverde krachtinspanningen.

    In de Koranlessen die wij, als ouders mee moeten volgen, zijn we geraakt bij de nieuwe munt, die ingevoerd wordt vanaf de 1ste Dag van het Nieuwe jaar. Het zou de ‘Riyal’ worden en de waarde hebben van € 100,-. Mijn vrouw en ik verdienen samen nog geen € 500,- in de maand, zodat wij dus een inkomen zouden hebben van 5 Riyad per maand, daar waar een brood van 300 gram reeds een halve Riyad kost. Maar zelfs goud of edelgesteenten zijn niets meer waard, en aan de pomp krijgen onze Bazen geld toe, als ze gaan tanken. Vandaar dat het hier, net als in de landen waar ze vandaan komt, ook alle buitenshuis als binnenshuis, stinkt naar de pietrol.

    Als de katten op waren konden de mensen tot hiertoe ratten vangen om te eten. Maar nu zijn zelfs die beesten uit afschuw weggevlucht uit Vlaanderen.

    We weten dus niet hoe en met hoeveel familieleden we dit 1ste Moslimjaar zullen overleven. Gelukkig hebben we een Suikernonkel in het zonnige Italië, waar de Eu Unie en de Islam, dank zij de Lega Nord, bot hebben gevangen. Zij hebben goed op tijd de Paus gevankelijk weggevoerd, en de Islammers daardoor buiten gehouden…. Oog om oog, tand om tand, heet dat. In Vlaanderen echter heeft de Overheid nooit geloofd dat Islam toelaten gelijk stond met oorlog. Tot in één dag tijd de wapens spraken, en de oorlog voorbij was.

    Liefste Lezer. Als U na de Sharia Bezetting deze bladzijden onder ogen krijgt wil ze dan samenvoegen bij het Elsevier-Artikel dat U hieronder vindt.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    en

    http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2014/12/IS-politie-onthoofdt-vier-mannen-wegens-blasfemie-1665525W/?masterpageid=158493

    *

    IS-politie onthoofdt vier mannen wegens blasfemie'

    Op blasfemie staat binnen sharia-wetgeving de doodstraf

    De zelfbenoemde ‘politie’ van terreurbeweging Islamitische Staat heeft vier mannen onthoofd wegens beschuldigingen van blasfemie.

    Ook hebben de terroristen een man en vrouw gestenigd omdat zij overspel zouden hebben gepleegd. Dit meldde de activistenorganisatie het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten zaterdag. De onthoofdingen hadden plaats nabij de Syrische stad Homs.

    Tv

    In de door IS-bezette gebieden in Syrië en Irak heerst de extremistische islamitische wetgeving sharia. Inwoners en activisten in het gebied zeggen dat er veel mensen worden onthoofd en gestenigd voor daden die onder sharia-wetgeving verboden zouden zijn.

    Hieronder vallen onder meer overspel, godslastering en homoseksualiteit.

    Commentaar

    De sharia is erg, maar een echte democratie verbiedt geen partijen

    Afgelopen week gooiden terroristen van IS een man van een gebouw omdat hij homoseksueel zou zijn. De wetgeving van de terroristen schrijft namelijk voor dat homoseksuelen 'van het hoogste gebouw in de stad gegooid moeten worden'.

    Patrouille

    De 'IS-politie' houdt toezicht op het dagelijks leven van inwoners en patrouilleert op straat om te zien of burgers zich wel aan de strenge regels van sharia houden.

    Volgens het Observatorium heeft IS meer dan 1400 Syriërs om het leven gebracht sinds juni van dit jaar.

     

    UITLEIDING

     

    De ‘Sharia’ is dus zoals U ziet, niet een verzameling van godvruchtige schietgebeden of simplistische reglementen waarvoor er vroeger GAS-boetes werden uitgedeeld. Die trouwens grotendeels nooit werden betaald.

    Sharia-regeltjes worden om ze nooit meer te vergeten, bestraft men doorslaggevende argumenten, die berekend zijn op analfabeten: onthoofding, steniging, dood door wurging, of, als de JugePee ’n slechte dag had, door ophanging.

    Moslims leven onderling lijk onkruid in de wildernis: alleen de allersterkste overleeft. Tot op ’t laatst ze elkaar de kop afslaan, en de strijd dus wel moet stoppen, omdat er geen strijders meer zijn. Zie ‘Le Cid’ van de Franse schrijver Corneille “Le combat cessa, faute de combattants”….

    Zou Corneillle misschien iets meer geweten hebben over de Bijbelse voorspellingen over de ondergang van de Arabieren?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    14-12-2014, 10:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    13-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2265

    ***

    Zaterdag 13 december

    Zon 8u36-16u37

    H Lucia, patrones, van de oogartsen en opticiens

    Als Sint-Lucia komt lengen de dagen een vlooiensprong

    *

    Vandaag, Santa Lucia, is hier in Italië vooral de feestdag van vele, wel een tiental pittoreske plaatsjes, die allemaal Santa Lucia heten. Vanaf onze kinderjaren zijn we zelfs bekend met tekst en uitleg over een verliefde vissersjongen, wiens lied als volgt gaat:

    Sul mare luccica

    L'astro d'argento

    Placida è l'onda

    Prospero il vento;

     

    Sul mare luccica

    L'astro d'argento

    Placida è l'onda

    Prospero il vento;

     

    Venite all'agile

    Barchetta mia;

    Santa Lucia! Santa Lucia!

    *

    Op YouTube vindt U http://youtu.be/qpP7heFjr0g deze wondermooie melodie, gezongen door de onsteerfelijke Mario Lanza, die de hier en daar nog zelden voorkomende persoon die niet verliefd is op Italië, zal doen waterlanden. Vrije vertaling tekst onderaan…..

    *

    .

    *

    La Santa Lucia…

    http://youtu.be/qpP7heFjr0g

    *

    INLEIDING

     

    Bij deze breng ik U, zoals U ziet, een sprankeltje licht (Luce) tegen de donkere stakingsdag der pakbonden van pakdag 15 December 2014. Laat gewoon deze song http://youtu.be/qpP7heFjr0g een paar keer op Uw computer draaien, en U waant zich meteen in het zonnigste land ter wereld: Italië, waar wij de Algemene Pal-Staking tegen de Slinxe Pak-Regering Renzi gisteren al hebben doorworsteld. Vandaag is het trouwens hommmeles in Ierlandn gewoon uit contentigheid dat ze, dank zij Bruxellabad, een klein tikkeltje meer zullen mogen betalen voor hun was- en drinkwater. Het zal niet lang meer duren, of de mensen zullen nog verlangen naar de jaren ’40…. en de weelderige dagen van de Bezetting…..

    *

    In gewone mensentaal luidt mijn titel als volgt: de Slinxen, bij monde van ‘Brouckie’, hun voorheen aan kant geschoven raspaardje, laat het volk weten dat de Vlaams Nationalisten, die tijdelijk (?) De volksgunst genieten, op een geniepige manier het einde van Coburgland nastreven. Omdat ze hoe dan ook in het zadel blijven bij al die onlusten, en ook nog eer hopen te winnen, als het land op die manier onbestuurbaar wordt.

    Kijk, kijk! Dat zal dan de allereerste keer zijn, dat ondergetekende akkoord kan gaan met een Slinx standpunt. Maar dat Olio di Poepo en zijn staartster, Cruella de Bruxellabad, daarvoor een afgedankte glorie in het veld moesten sturen, is zo goed hetzelfde als hun kaarten op tafel gooien. Tenzij de derde en laatste interventie, na de Koningskwestie (1946) en de Eenheidswet (1961) zal eindigen met dodelijk geweld. Uiteraard uitgelokt dodelijk geweld.

    Want het is gekend, noch de belgicistische Slinxen, noch het Koningshuis, kijken op een paar doden min of meer…

     *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20141212_01427145

    *

    In Terzake laat hoogleraar economie Frank Vandenbroucke zijn licht schijnen over de stakingen en de manier waarop de regering daarmee omgaat. Hij is naar eigen zeggen zeer bezorgd en vraagt zich onder meer af of er 'spelers in het spel zijn die een conflict op zichzelf een goeie zaak vinden'.

    Volgens Frank Vandenbroucke is het conflict dat deze herfst heeft opgewarmd niet uitzonderlijk. Hij denkt ook aan de koningskwestie en de stakingen in de jaren 60 naar aanleiding van de Eenheidswet.

    Nieuw is wel dat er een andere speler aan zet is. Vandenbroucke, ex-SP.A, vraagt zich af op 'een speler in het spel het conflict op zich een goede zaak vindt'. Hij wil er geen intentieproces van maken, maar wijst er wel op dat de N-VA nieuw is in zo'n conflict.

    Een oplossing moet volgens de professor gezocht worden in een diep compromis over drie zaken: een pensioenhervorming, een eerlijke fiscaliteit, en dalende loonkosten. Dat zei hij ook al uitgebreid in een opiniestuk in De Standaard.

    *

    UITLEIDING

    “Op het klare water, een zilveren ster. Gij, goede golven, gij goede wind. O mocht mijn bootje vleugels krijgen, Op! naar mijn Geliefde, O Santa Lucia, Santa Lucia”.

    Zo krijgt U, los uit het polsje, een vrije vertaling van dit heerlijk lied. Wedden: dat als U de melodie inderdaad mocht gehoord hebben op YouTube http://youtu.be/qpP7heFjr0g , U het voor de rest van de dag niet meer uit Uw hoofd kwijtraakt?

    *

    Samen een stap naar elkaar toe zetten, zegt Brouckie. Dat zou dan de allernieuwste interpretatie van de consensus-democratie moeten voorstellen. We weten waar dat op neerkomt. Hebben we gezien bij de Koningskwestie: Vlaamse stemmen voor Leopold III: bijna 55%, maar er vallen doden – gevolg: troonsafstand….

    Eenheidswet va den Ouden Eyskens (1960) de Regering houdt voet bij stuk (controle werkloosheidsvergoeding), de Pakbonden leggen weken aan een stuk het land ‘plat’. Gevolg; de regering, onder druk van André Renard (Waalse Rode Pakbondleider) treedt af.

    De boodschap van Brouckie is dus een onverkorte afdreiging: al tweemaal vielen er doden bij pakbondsacties, en dat is wat er wel eens ook nu staat te gebeuren.

    BDW zou er dus goed aan doen 1° om alle Belgacom-Proximus gesprekken goed in de mot te houden (belgicisten zijn minstens even geslepen als de Engelse M17), en 2° om een Gerechtelijke Klacht neer te leggen tegen onbekenden, voor op til zijnde aanslagen op individuen die voorlopig ook nog onbekend zijn. Waarbij beelden van ‘verborgen camera’s’ hem dienstig zouden kunnen zijn.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    13-12-2014, 14:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2264

    ***

    Zaterdag 13 december

    Zon 8u36-16u37

    H Lucia, patrones, van de oogartsen en opticiens

    Als Sint-Lucia komt lengen de dagen een vlooiensprong

    *

    .

    *

    Kosovo, 90 % Islamitisch

    Op een boogscheut verwijderd van Italië

    *

    INLEIDING

     

    E.J. Bron is zijn tijd ver vooruit. Hij publiceert nu, in december2014, al teksten die slaan op 2040, als de Islam de ovversteek naar het Italiaanse vasteland zal gemaakt hebben.

    Mensen-abattoirs, in hoofdorde en na de onthoofding, gefilmd ten gerieve van de TV-zenders die daarvoor goed betalen, waar de inwendige en iij de uitwendige organen worden gerecuperaard voor medische recuperatie, wotdt het vlees versneden om in de handel te worden gebracht.

    Een hele vooruitgang in vergelijking met de Nazi methoden, waar er alleen op menselijke lichamen werd ge-experimenteerd, waarna het voerschot gewoon de oven in ging.

    Enfin, U leest er hieronder alles over. Spuugzakje binnen bereik houden AUB.

     *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Albanese moslims beheren menselijke slachthuizen in Kosovo. Organen van christelijke Serviërs worden

    verkocht aan Turkije en Saoedi-Arabië

    *

    Albanese moslims in Kosovo ontvoeren christenen, snijden hun organen uit hun lichamen en verkopen deze aan Saoedi-Arabië en Turkije. Dit hoorden we van Lazar, een Servische christen en veteraan van de speciale troepen in het Servische leger. De slachtoffers zijn vooral christelijke Serviërs, jonge vrouwen, mannen en zelfs kinderen. Ze ontvoeren vooral Serviërs, maar ook wel eens Albanezen, nemen hun organen terwijl ze nog leven en martelen ze. Zie deze documentaires, waarin een en ander bevestigd wordt. Maar dit is niets nieuws; in de jaren 1990, toen het Westen aan de verkeerde kant van de strijd stond, deden Albanese moslims dit ook al.

    Shoebat.com heeft als eerste bericht over menselijke slachthuizen voor christenen en Sjiieten in Syrië, aan de hand van een getuigenverklaring van één slachtoffer. Maar er bleven vraagtekens bestaan. Men geloofde het niet, totdat we de hand wisten te leggen op origineel bronnenmateriaal. Zeer verontrustende beelden ondersteunden de verklaring van de getuigenverklaring. Het bleek allemaal waar te zijn.

    Opmerking vertaler: ik vond het erg opmerkelijk dat een notoir anti-Servische havik als Carla del Ponte hierover bericht. Maar aan het einde van de reportage van RT komt de aap uit de mouw: Del Ponte was hier al heel lang van op de hoogte, maar ten tijde van de Joegoslavische burgeroorlog heeft ze dit onder de pet gehouden. Want tja, de EU, de NAVO en de VN hadden toen immers partij gekozen voor de moslimfundi’s en tegen de christenen.

    Bron:

    www.barenakedislam.com
    Auteur: BareNakedIslam

    Vertaald uit het Engels door:
    Ekster
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

     

    Nog niet zo lang geleden zagen we bij Witse een dergelijk horror-verhaal. Het kwam zodanig ongeloofwaardig over, als het waar gebeurd verhaal van Dr Frankenstein. Maar ja, dachten wij toen, net als bij ‘Het Varken van Madonna’, het is gesubsidieerd, dus is het goed. Waarbij we onveranderlijk ook terugdachten aan de museumdirecteur in New York, die bijna achterover viel, toen hij hoorde dat bij ons de musea subsidies kregen om te kunnen open blijven. Waren die dan zò slecht, dat ze anders niet konden overleven, omdat de bezoekers het lieten afweten?! Daar, in dat weelderige Amerika, dienden zij elke dag te knokken om te overleven….Te zien aan de eindgeneriek, was dat varken vaan de Langemarkse Madonna ook zwaar gesubsidieerd… Maar of het daardoor de moeite waard was?

    Dank zij E.J. Bron weten we nu, dat de Islamitische werkelijkheid veel sterker is dan de Westerse fictie. Ongetwijfeld weer een onderwerp voor Terzake. Om bijvoorbeeld Gaia te laten onderzoeken als er al-dan-niet onverdoofd, dus Halal, wordt geslacht. En Rik Torfs, om enerzijds-anderzijds in mineur te protesteren tegen de onmenselijke behandeling aan het begin van de behandeling, om bij de voeten te worden opgehangen, met het hoofd naar beneden. Wat maakt dat de aanvoerlijnen een half verdiep hoger dien en te aangelegd, zodat de doorsteek door de mensen op de werkvloer rechtstaande kan toegediend worden, in plaats van de ganse dag tot tegen de grond gebogen te moeten werken. Het gaat hem immers om Christenen, en niet om beesten.

    Tot slot zal de porno-industrie een schriftelijke motie van wantrouwen mogen indienen, om te protesteren tegen het feit, dat vrouwen worden opgevoerd, mèt (samengebonden)boerka, en mannen helemaal onbedekt worden gelaten. ‘Nihil Obstat’, staat onderaan deze petitie, die ondertekend is door Stout Rogeetje, een al even afgeschreven grootheid als Frankie VadenBroucke, in de Terzake gericht tégen de Nationale Staking van Maandag 14 December.

    Maar zeg eens; wat zijn ‘onze jonens’ feitelijk gaan doen in Kosovo? En waarom hebben de media ons nooit uitgelegd, dat Kosovo een IS-staat is, erger dan Saoudi Arabia en Turkije samen?!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    13-12-2014, 12:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    12-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2293

    ***

    Vrijdag 12 december

    Zon 8u35-16u37

    Z Konrad

    *

    *

    Gepokt en gemazeld

    Zowel naar vorm als naar inhoud….

    *

    INLEIDING

     

    Deze afbeelding is gelucht van hun eigen website, Waar men klaarblijkelijk zonder veel woorden de macht der ‘Socialen’ mee wil illustreren op het scherm. Vandaar de bedenking: hoelang nog?

    *

    Over naar de website van het Vlaams Belang en de bezetting van de toegang tot het hoofdkwartier van het ABVV? Moeten ze daar eventjes sip gekeken hebben, in Bruxellabad, aan de Hoofdzetel van het Roverhoofdkwartier van de Gewapende Arm van de Parti Scandale! Een stakingspiket aan hun eigen voordeur! Ongehoord! Ongezien! Het einde van de democratie!

    Ten eeuwigen dage onsterfelijk belachelijk zijn die krabbers nu. Die Rudy DeLeeuw zou zijn gezicht nergens meer mogen durven tonen! En al zeker niet bij de andere pakbonden, rood verbrand als hij is.

    Een ongelofelijk stoutmoedig stukje durff van de joge Voorzitter Tom van Grieken!Dat is waarop wij al jaren aan een stuk gewacht hebben. Lik op stuk, dat moet voortaan de enige juiste werkwijze zijn!

    Tot ze helemaal in hu n hemd staan. Met de billen bloot. Geschandaliseerd tot in de diepste vezel van hun ziel.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/

    *

    Vlaams Belang staat piket aan ABVV-hoofdkantoor als aanklacht tegen wegblokkades

    *

    Tom Van Grieken: “Wij blokkeren vandaag diegenen die Vlaanderen al wekenlang blokkeren”

    Militanten en mandatarissen van het Vlaams Belang hebben vrijdagochtend werknemers van het nationaal ABVV-kantoor in Brussel de toegang tot hun werkplaats verhinderd. Met deze symbolische actie klaagt de Vlaams-nationale partij de wegblokkades van de vakbonden tijdens de stakingsdagen aan.

    Onder het motto ‘stakingsrecht ≠ stakingsplicht’ stond het Vlaams Belang vanochtend piket aan het nationaal hoofdkantoor van het ABVV in Brussel. Het Vlaams Belang deelt de sociale eisen van de werknemers die bezorgd zijn over hun toekomst volmondig. “De maatregelen die de regering Michel en Bourgeois nemen zijn immers asociaal én een slechte zaak voor onze economie. Zo zal de indexsprong en de verhoging van de pensioenleeftijd geenszins zorgen voor meer werkgelegenheid, maar voor minder koopkracht, minder consumptie en dus minder jobs,” aldus Tom Van Grieken.

     

    Symbolische actie tegen wegblokkades

    Het Vlaams Belang is echter van oordeel dat de blokkades van toegangswegen niet bijdragen tot een oplossing, integendeel. Partijvoorzitter Tom Van Grieken licht toe: “Het recht op staken is een grondrecht, maar dat betekent niet dat men het recht op werken van anderen niet moet respecteren. Daarom blokkeren wij vandaag symbolisch diegenen die Vlaanderen al wekenlang blokkeren.”

    Klaas Slootmans

    Persverantwoordelijke Vlaams Belang

    *

    UITLEIDING

     

    Ziehier een ezelsbruggetje voor elke Vlaams Nationalist om dit heugelijk feit blijvend te memoriseren. De dag van de Koninklijke Begrafenis in Laken, kreeg het ABVV een Zwart-Gele broek van hetzelfde laken….Het is een billenkletser waarbij het eerste zelfs compleet in het niets verzinkt.

    Benieuwd wat de verkochte media hierover weer zullen brengen. Als ze er al iets over brengen….Toch zeker niet op dat Rode Scherm….

    De weerwraak van de Linxe rakkers zal waarschijnlijk niet lang op zich laten wachten. Het Vlaams Belang zou best politiebescherming vragen, zowel voor de Partij hoofdkwartieren te lande, als voor de mandatarissen en militanten. Het zou me zelfs geen zier verwonderen, moesten er voor deze dodelijke belediging geen doden vallen!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    12-12-2014, 17:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2262

    ***

    Vrijdag 12 december

    Zon 8u35-16u37

    Z Konrad

    *

    *

    Beppe Grillo en Matteo Salvini

    *

    INLEIDING

     

    Hier in het zomerse Italië is het gure winterweer, de stormen en de winterse neerslag-regen, een beetje voorbij. Verschilt dus grondig (en gemeend) met het begrafenisweer in Bruxellabad. Al moet ik zeggen, dat, voor het beetje dat ik kon wakker blijven, het een ontroerende plechtigheid is geweest van Fabiola di Mora y Aragon. Het is goed geweest, zelfs de begeleiding van Olé-songs op de maat van castagnetten. Goed, vooral voor het Coburg-gevoel, dat best een opkikkertje kan gebruiken. Zal wel wereldnieuws worden, vooral voor de ‘socialen’, dat haar kist in de kerk zo maar laag-bij-de-gronds was, en dat voorwaar haar huis-en tuin personeel het laatste woord kreeg. Zal de Linx gezinde monarchie baat bij hebben!

    Waar vandaag Italia, en maandag jullie daar in dat kikkerlandje minder baat aan heeft/zullen hebben, is de algemene staking die beide landen verlamt. Hier is de Algemene Staling der Pakbonden tegen de Linxe Regering Renzi deze morgen ingegaan. Die Renzi wil namelijk onder druk van Bruxellabad de ontslagregeling voor alle personeel in het voordeel van de werkgevers, danig versoepelen. Wat daar sociaal aan is, mag de duivel weten, maar de gewone men snapt het ook niet. In dat kikkerlandje van jullie staakt men zo maar uit gewoonte, of om de stalingslust bij de syndicaten warm te houden.

    Wat in Italia ook onderhuids meer en meer begint te gisten, is de algemene afkeer voor Bruxellabad. Hieronder krijgt U de twee bijzonderste personages daarvoor. De ene (Grillo) is een halve gare komediant, en dus uitermate geschikt voor de politiek, en de tweede (Salvinii) van de Lega Nord is een naam die U best goed noteert voor de toekomst…

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Italië: Uit de euro, terug naar de lire?

    *

    Behalve de “MoVimento 5 Stelle” van Beppe Grillo eist ook de separatistische Lega Nord een referendum over het eventueel herinvoeren van de Italiaanse lire. Zo´n referendum zou een goede kans op succes hebben, maar bergt ook gevaren in zich.

    Italië, dat in een diepe recessie zit, heeft schijnbaar genoeg van de euro, die verantwoordelijk gemaakt wordt voor alle economische en financiële ongeluk. Matteo Salvini, chef van de Lega Nord, zei gisteren tegen journalisten dat hij de tijd miste waarin de Italianen met de lire betaalden en ook de hoge inflatie, die aangetoond zou hebben “dat de mensen werkten en consumeerden”. Salvini voegde er aan toe: “We willen uit de euro.”

     

    De protestpartij “MoVimento 5 Stelle” ziet dat eveneens zo. Het zou niet gaan om de vraag “of we de eurozone zouden moeten verlaten”, verklaarde partijchef Beppe Grillo. Het moet erom gaan “dit zo snel mogelijk te doen.” De partij wil naar eigen zeggen komend weekend een petitie starten voor een referendum over de euro. De munt zou überhaupt alleen maar voor “Duitsland en financiële oligarchieën” ontwikkeld zijn, zegt men in de protestpartij.

     

    Economisch zou de terugkeer naar de lire vermoedelijk verlichting brengen, omdat de aangeslagen Italiaanse economie in het kader van een stapsgewijze devaluatie in ieder geval weer iets aan internationaal concurrentievermogen terug zou kunnen winnen. Maar tegen de uit haar oevers tredende bureaucratie en de hoge belastinglast kan ook de lire niets uitrichten. Veel van de problemen van Italië zijn gewoon door eigen toedoen veroorzaakt.

     

    Daarbij komt de omstandigheid dat de Italiaanse staatsschulden op basis van de euro lopen. Een zwakke lire zou de schuldenlast in de loop der tijd bijna laten exploderen. Vooral voor de inlossing en de pensioenen zouden de Italianen dan een veel groter deel van de staatsinkomsten moeten gebruiken, wat een belastinghervorming onmogelijk zou maken.

    Bron:


    www.contra-magazin.com
    Auteur: Marco Maier

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

     

    UITLEIDING

     

    Matteo Salvini is de strijdmakker van al wat Rechts denkt, Rechts spreekt en Rechts handelt in Europa. Met Rechts (hoofdletter) bedoel ik wel degelijk noch Linx met schuine streep, noch rechts met schuine streep, maar gewoon Rechtuit-Rechtaan-Rechtdoor. Geen enerzijds en geen anderzijds: recht op de man af, één man, één woord. Een beetje zoals BDW zou moeten zijn, mocht hij ooit vandaan geraken van onder die Tjeefse invloeden.

    Noteer van mijnentwege: de afscheids- ’viering’ in de St Goedele in Bruxellabad is waarschijnlijk de laatste Rooms Katholieke eredienst geweest van ons Koningshuis. Een overlijden, een beetje de levende tegenspraak in de trieste loopbaan van de Sexen Coburger Gotha’s. Het was dan ook een Kardinaal Half Paus-Half Vlaming die de dienst voorging, en geen Immam.

    En dan zwijg ik nog, dat als België in ’t Groot (De EU) valt, dit ook het einde is van Coburgland. En dat juist nu, dat de Laekense jeugd als teken aan de wand, een beetje deftig onze taal, de taal van de meerderheid begin te kennen….

    Te signaleren in het Vaticaan: zet maar de heiligverklaring in van Boudewijn-de Coburger zonder sex en zijn Geliefde Spaanse Furie: deze beheersing van de landstaal is al een eerste mirakel. Het 2de Mirakel zal zich voordoen, de dag dat er een Coburger zonder Co, als gewoon burger dus, een monument onthult ter nagedachtenis van de door hun voorvaderen vermoorde Vlamingen.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

     








    12-12-2014, 15:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2261

    ***

    Vrijdag 12 december

    Zon 8u35-16u37

    Z Konrad

    *

    .

    *

    Geen enkel bastaard kiendje, maar

    ‘n mooi Islamistisch Kroostrijk Gezinnetje

    *

    INLEIDING

     

    Moeder-de-Vrouwen op deze afbeelding mogen wel fier zijn op hun huwelijksleven. Hun nageslacht is talrijk als de zandkorrels op het strand….

    *

    Uit het Kersverhaal weten we dat er in de nevelen der tijden ‘Wijzen uit het Oosten’ bij ons zijn langs geweest. Zij zullen iets opgevangen hebben over polychromie (bijvoorbeeld beelden in de Romeinse heiligdommen), maar niet goed begrepen hebben waar de klepel hing. Zeer ‘wijs’ kunnen ze dus niet geweest zijn, wat ons niet mag verwonderen. Ze hebben de idee subiet overgenomen, maar tegen dat ze terug thuis kwamen, waren ze de juiste toedracht waarschijnlijk een beetje vergeten. Maar in dat poly-dinges zagen ze wel wat. En in hun Oosterse ‘wijsheid’ het na-apen gewend zijnde (denk aan de Koran, de wreedaardige versie van de Joods-Christelijke Bijbel) hebben ze het dan maar naar het praktische vertaald. Want wat heeft de mens nu aan een verchroomd stenen beeld ergens gewonnen verloren in een of ander heiligdom? Mekka bestond toen nog niet, en trowens, in heel de Islammerij zijn beelden verboden. Polygamie voor de seks was meer een zaak op hun macho-maat. Niet alleen omdat het goed was voor de mannelijke ijdelheid, of omdat het praktisch zou zijn, heel profijtig, of hoge toppen scherend in de stoef-seksualiteit. Later zou het in den vreemde ook veel… kiendjesgeld opleveren. Zelfs is incest op die manier louter winstgevend, maar ook zo goed als niet waarneembaar voor de buitenwereld. De kiendjes rollen daar als bloemkolen als vanzelf op de wereld. Veel kiendjes hebben staat ook gelijk aan een verzekerde oude dag. Wat meer is: het helpt de verspreiding van de Islam vooruit op een formidabele maar onopvallende manier. Velden wel, maar geen enkele buik blijft onbewerkt en brengt wel 30 jaar aan een stuk rijke vruchten voor. Kweemoeders aan de haard, als het ware: voor het eigen volk een vloek, voor importvolk de gewoonste zaak van de wereld. Mannen weten waarom.

    En de wetten van de nieuwe vaderlanden die dus met klank ontdoken worden? Mens, de Sharia staat daar toch hemelhoog boven! Wie daarmee niet akkoord gaat, krijgt een mes inde buik geplant!

    U moogt 3 keer raden waarom de Europese ‘Overheden’ niets zien, en zich zeker niet verzetten. Met als hoofdreden, omdat de Islammerij zich op de manier ongezien tiendubbel zo rap wortel schiet. De genocide op het eigen volk zal dus in een minimum van tijd voltrokken zijn….

    Want zeg nu zelf: waar kunnen er nog bloemen bloeien, als de tuin overwoekerd is door welig tierend onkruid?


    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Twee derde moslimvrouwen in Engeland zit in verboden polygaam huwelijk

    Slechts 1 op de 10 moslimhuwelijken legaal - Barones Cox: Oude voorvechters van vrouwenrechten zouden zich omdraaien in hun graf door situatie in ons land

    Polygamie onder moslims in Groot Brittannië – en daarmee vrijwel zeker ook in de rest van Europa- komt veel vaker voor dan officieel bekend wordt gemaakt aan het publiek. Uit een nieuw onderzoek blijkt dat maar liefst twee derde van alle moslimvrouwen in Engeland in een verboden polygaam huwelijk zit. De politiek correcte pro-islam regering in Londen doet daar echter niets aan. Ook op deze wijze wordt in Europa steeds meer ruimte geboden aan de discriminerende, racistische en anti-democratische islamitische Shariawetgeving.

    Het onderzoek werd aan het Britse Hogerhuis gepresenteerd door barones Cox, die probeert om de vele informele Shariarechtbanken in het land nieuwe regels op te leggen.

    Slechts 1 op de 10 huwelijken legaal

    Volgens Aurat, een organisatie die opkomt voor de rechten van moslimvrouwen, is 9 van de 10 moslima’s getrouwd, maar is slechts 1 op de 10 huwelijken volgens de Britse wet afgesloten. De meesten hebben enkel een ‘Nikah’ huwelijksceremonie in hun eigen huis ondergaan, en wisten niet eens dat deze niet door de overheid wordt erkend.

    Twee derde van alle moslimvrouwen gaf aan dat hun man meerdere vrouwen heeft, in sommige gevallen zelfs vier. Regelmatig waren vrouwen niet eens op de hoogte gesteld door hun mannen dat ze niet de enigen waren. De 32-jarige Ezzah –een schuilnaam- vertelde dat ‘ik pas achteraf ontdekte dat hij meer dan drie vrouwen had en hij nog steeds met hen getrouwd was. Hij woont bij mij, maar weigert ergens voor te betalen. Ik woon in dit huis dat hij heeft gekocht, maar ik moet met mijn uitkering zijn hypotheek te betalen.’

    Ze ging naar een advocaat, maar die liet haar weten dat ze geen enkele rechten heeft omdat ze voor de wet niet zijn vrouw, maar zijn vriendin is. ‘Ik was geschokt.’

    Wijd verspreid onrecht door overheid in stand gehouden

    Barones Cox wees erop dat dit niet de uitzonderingen zijn, zoals het establishment zo graag beweert, maar een ‘duidelijk wijd verspreid’ gebruik waar ‘enorme aantallen’ moslima’s het slachtoffer van zijn. ‘De gevolgen voor de vrouwen zijn zeer ernstig. Dit schendt de fundamentele principes van ons land dat bigamie illegaal is. Toch wordt polygamie gedoogd en daarmee toegestaan te floreren.’

    Daarnaast worden moslima’s ook nog eens onder grote druk gezet om te zwijgen over hun situatie, omdat ze anders de schande over hun gemeenschap zouden afroepen.

    ‘Voorvechters vrouwenrechten zouden zich omdraaien in hun graf’

    ‘Als de oude voorvechters voor vrouwenrechten zouden zien hoe sommige moslimvrouwen in dit land moeten lijden, dan zouden ze zich omdraaien in hun graf,’ aldus de barones. ‘Hiermee wordt de klok teruggezet. Iedereen die iets geeft om de rechten van vrouwen en onze vrijheden in dit land zou zeer bezorgd moeten zijn over de netelige positie van deze vrouwen. De kloof tussen de situatie waarin iedereen toegang heeft tot het recht en de feitelijke situatie in dit land is gigantisch.’

    Xander

    *

     

    UITLEIDING

     

    Hoe ver de genocide op de eigen bevolking reeds is gevorderd, valt af te lezen aan de verminderde kerstsfeer in de ‘Openbare Ruimte… Zuipen mag, en door de ‘afschkakeling’ wordt het straks op alle ‘wintermarkten’ amusement met de katjes à ma Boer Bavo…

    Buiten enkele ‘nostalganten’ naar de wortels van onze Beschaving, is er geen kat die durft de toon verheffen. Kerststalletjes dat is iets voor de beslotenheid van hier en daar een huiskamer. Of voor in de Kerk. Tenminste, zo lang deze nog heel zijn, nog rechtstaan, niet uitgebrand zijn, of een nieuwe bestemming hebben gekregen.

    Meer dan 200 jaar na de Franse Revolutie en het begin van de Kerkvervolging, geraakt het stilaan tijd, dat het roer wordt omgegooid. Als het nog niet te laat is….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    12-12-2014, 15:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    11-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2260

    ***

    Donderdag 11 december

    Zon 8u34-16u37

    H Gentiaan

    *

    .

    *

    Geen groter kroon

    Dan eigen schoon.

     

    *

    INLEIDING

     

    Wenn man trotzdem noch lachen kann…..

    Zoals U kun zien, zit er een beetje sleet op mijn Duits. Maar U heeft in ieder geval begrepen, dat deze uitdrukking verband houdt met de bepaling van wat humor feitelijk zou zijn. Het ooit zoveel belovend Europa-Project echter is onder invloed van de Internationazal Scoialisten echt niets om mee te lachen.

    Het project ‘Europa der Volkeren’ staat inderdaad op het invallen. Wegens wanbeheer en trekzakkerij. Zie Haiku Herman. Gedraagt zich als een fezelende Pastoor, die camoufleert hoe hij met het geld van de schaal is gaan lopen…

    Zie ook de ‘martelpraktijken’ van de USA, die nu noodgedwongen beetje bij beetje bekend raken. De cursus ‘Martelen voor Dummies’ (!) – Nederlandse ondertitel “Hoe word ik een goede martelaar” werd vroeger al eens uitgelegd op deze bladzijden. Hoe de specialisten terzake van Hitlers Dritte Reich, na de ondergang, in massa naar het Franse Vreemdelingen Legioen zijn uitgeweken, waar ze, bij de oorlog in Algerije, zinder veel plichtplegingen hun roeping konden verderzetten. Ja, zelfs verfijnen. Want eindelijk konden ze nu oefenen op echte ‘Untermenschen’. Toen de zaken daar voor De Gaulle uit de hand liepen, werden die brute SS-ers die nu Fransen geworden waren; met liefde ontvangen in de USA, waar hu werkmethoden nog vele malen uitgediept werden. Waardoor ze, als dank, hun 3de nationaliteit kregen. Tot lang na de pensioengerechtigde leeftijd, bleven zij werkzaam en stonden ze op de loonlijsten van de Amerikaanse CIA. Rechtsreeks onder het gezag van de President, die nu beweert door hen te zijn belogen. Men moet er dus niet simpel over doen: ze kwamen de Amerikaanse ambities goed van pas….

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Groep economen waarschuwt: Europese integratie gedoemd te mislukken

    Het tegen de zin van de bevolking in doordrukken van belangrijke besluiten en verdragen heeft het complete Europese project in groot gevaar gebracht.

    Het Brusselse project de landen van de Europese Unie steeds verder te integreren is gedoemd te mislukken. Dat is de conclusie van een economische researchers van een Europese en twee Amerikaanse universiteiten. Volgens hen wordt in het draaibroek dat door het Europese establishment wordt gebruikt om de EU om te vormen tot een eenheid uitgegaan van volledig valse veronderstellingen, waardoor ons continent in een crisis werd gestort waaruit ontsnappen niet meer mogelijk is.

    Luigi Guiso, Paola Sapienza en Luigi Zingales (Institute Economics & Finance in Rome, Northwestern University Illinois en University of Chicago) hebben op basis van het ‘functionalistische’ draaiboek van de Franse diplomaat Jean Monnet –door velen als de vader van de EU beschouwt- de gegevens van 40 jaar ‘Eurobarometer’ onderzocht.

    Eurofielen immuun voor bezwaren gewone man

    In dit draaiboek ging Monnet uit van een ‘kettingreactie’ waarin eurofiele technocraten uiteindelijk de overhand zouden krijgen over politici die zich verzetten tegen meer integratie en het opgeven van hun eigen macht en soevereiniteit. De Europese kiezer zou dan vanzelf inzien dat meer integratie en centralisering van de macht in Brussel de best mogelijke koers is. Eventuele nadelen zouden alleen door nog meer gelijkstelling en eenwording kunnen worden opgelost.

     

    Deze nog altijd door Brussel gevolgde logica maakt pro-EU politici immuun voor de bezwaren van de gewone man, omdat het Europese eenheidsproject als een onomkeerbaar feit werd en wordt beschouwd waar nooit aan getwijfeld mag worden.

     

    EU drukte impopulaire besluiten door

    Bij tenminste drie Europese besluiten hebben de gewone burgers volgens de economen sterk de indruk gekregen dat de integratie van de EU ondanks hun grote bezwaren door de elite toch doorgedrukt werd. De eerste keer was in 1992 met het Verdrag van Maastricht. De tweede keer in 2004, toen Oost Europa bij de EU kwam. De laatste keer was in 2010, toen de eurozone in een diepe crisis verkeerde. Daar zouden we zelf 1999-2002 aan toe willen voegen, de door een meerderheid niet gewenste invoering van de euro.

    Hierdoor zakte in 2010 het percentage mensen dat voorstander was van het Europese project in Zuid Europa van 54% naar 44%. Vooral jongeren zien het niet meer zitten in Brussel. De door Monnet gewenste kettingreactie werd ‘onderbroken’, en heeft de EU in een uitzichtsloze situatie gemanoeuvreert, is de conclusie.

    ‘Kettingreactie kan meltdown worden’

    ‘Met andere woorden,’ stellen de economen, ‘de Europese kiezers willen noch vooruit, noch achteruit, maar ze willen ook niet blijven waar ze zijn... Het risico op een dramatische omkering van het integratieproces is reeël. Het Europese project kan een uittreding van Groot Brittannië waarschijnlijk nog verwerken, maar zal de uittreding van een euroland niet overleven. Een instorting van de euro zou daarentegen veel Europese instituties vernietigen. Monnets kettingsreactie behelst het risico van een meltdown’ (kernsmelting).

    Xander

    (1)  KOPP

    *

    UITLEIDING

     

    Er was eens een oud vrouwtje, die ontdekt had, dat haat ezeltje gerust verder koon met aldoor minder eten. Dus gaaf ze hem steeds minder en minder? Maar, zegt ze; ,et toen hij daaraan gewend was geraakt, stierf het arme beestje.

    Das een.

    De ‘Pakbonden’ die uiteindelijk de gewapende arm der PS blijken te zijn: das twee.

    En de LuxLeaks, die de laatste 20 jaar voornamelijk onder het Bestuur van Linx zijn ontstaan; zij die ook de schuld van ‘Extreem Rechts’. Das drie.

    En vier (maar hier plagieer ik BDW bijReyers Laat) als de Linxen zo hard roepen op het invoeren van de ‘Rijkentaks’: waarom hebben zij die ingevoerd, al de tijd dat ze aan de macht waren?

    Het Coolraapke sloot dan maar vlug het interview af, want ze kreeg geen gelijk van den Bart, dat zoiets toch een win-win situatie zijn zijn.

    Ik zit me nog altijd af te vragen, of ze geen Linda DeWin-situatie bedoelde.

    Ik pieker me ook suf op al die vreemde namen. Is het nu Dona Ebola di Mora y Aragon, of is het Dona Fabiola di Morz y Aragon? Het is niet omdat het ten overstaan van een overleden pannelat een beetje oneerbiedig overkomt, dat het mij als ‘republikein’ niet zou mogen verontrusten…. Dan liever iemand van Koninklijken Bloede met wat meer pal aan, zoals die van Oedegem en Acco. Daar kleeft zelfs iets heldhaftigs aan, aan die stamboom. Want Akko in Het Heilig Land was de laatste zee-burcht die de laatste Kruisvaarders dienden op te geven in de jaren 1200…

    Met al die Muzelmannen in het eigen land, zou ik ons Mattil toch willen aanraden afstand te doen van die erfenis. We hadden al een Elisabeth van Beieren, een Astrid uit Zweden, een Fabiola uit Spaje en een Paola uit Itaia. Met iemand uit Dardennen, is de huidige Vorst blijkbaar aan het inbinden…

    Of is het eindelijk doorgedrongen bij de Coburgers, geen groter kroon, dan eigen schoon. Wat wel een grote omweg is, om de lezer de Europese Unie te doen afzweren, ten voordele van het Eigen Volk Eerst!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    11-12-2014, 16:58 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    10-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2259

    ***

    Woensdag 10 december

    Zon 8u33-16u37

    H Eulalia

    .

    *

    Als de ene blinde de andere leidt….

    Eten we straks allemaal dezelfde vergiftigde eenheidsworst.

    *

    INLEIDING

     

    Dat de dagbladwereld een soepje was, wisten we a. En met ‘dagbladwereld’ wordt niet zozeer bedoeld de brengers van allerlei gedrukte leugens, maar dat van de Adam of de Eva daar achter, die leeft van de reclame. Dezelfde besmettelijke ziekte waarvoor de kijkers afhaken van de TV…..

    Kranten zijn inderdaad een verschijnsel uit vorige eeuwen, die sinds de uitvinding van de ‘Boeldrukkunst’ een groot gedacht van hun eigen hebben opgebouwd. Maar sedert het Internet uit zijn voegen is beginnen barsten, zijn ze daar de trappers kwijt geraakt. Ze zijn allemaal, op een paar uitzonderingen na, palliatieve patiënten in de wachtkamer van de dood. Tot, zoals voor de Hollanders nu, de stekker er wordt uitgetrokken.

    En nu in onze dagen, gaan ‘de Pelgen’ ineens aan lijkenpikkerij doen boven de Moerdijk. En waarachtig, nog voor ze goed en wel van wal zijn gestoken, tonen ze reeds hun meest bekende handelsmerk: personeel op straat zetten, in de hoop dat de rest zal werken voor twee. Reorganiseren, heet dat.

    Natuurlijk verstaat geen kat waarom de verkoop van bedrukt papier steeds verder afkalft. Vroeger kocht men een gazet voor de specifieke Linxe of Rechtse inhoud, of voor de strips en de vervolgverhalen. Waarbij ik meteen terugdenk aan Louis De Lentdecker voor zijn Assisenverhalen, en aan Godfried Bomans met Pa Pinkelman en Tante Pollewop. Helaas, de lijnen van Hiervboven naar de redactietafelen zijn danig verstoord, er komt geen letter meer door. En dus is het varen op den tast maar begonnen….

    De kranenwereld is dus goed onderweg om één en dezelfde verzamelkrant uit te geven. Meestal grotendeels gevuld met prentjes, en zo van die domme tittels zoals ‘Bommelding’, neen geen bommel ding, maar een bom melding…. De ideale krant moet een soort ‘Pravda’ zijn, met uitsluitend voorgekauwde teksten met het ‘Imprimatur’ van de EUSSR. Maar zodra de reclamewereld zal vaststellen, dat ook dit de oplagen niet doet stijgen, maar dalen, zullen op dat ‘vakgebied’ slachtoffers vallen. Één langgerekte agonie waartegen geen kruid gewassen is.

    Tot er een geboren genie, genre Dirk Martens van Aalst, uitvinder van zijn beroep van gedrukte letters, op het idee komt, dat de mensen geen pakken poco-leugens meer lusten. Dat ze al die progressieve ‘linxsigheid’ zo beu zijn als koude pap. Ze willen niet langer de meningen lezen van al die diverse penneridders, die allemaal hetzelfde schrijven maar met andere woorden.

    De moderne mens vraagt naar de feiten, liefst zo onafhankelijk gebracht (met bronvermelding) op het Internet, want hij is heus wel in staat om daarover een eigen mening te vormen, die bij definitie niet dezelfde is als die der ‘verkochte’ Overhheden.

    Jaren geleden heb ik met de idee gespeeld om een tegengewicht uit de grond te stampen, samen met een leger van gelijkgezinden die er een klein kapitaaltje voor veil hadden. Maar toen heb ik eens goed gekeken naar mijn geboortejaar en de goesting is vanzelf over gegaan…..

     

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vandaag.be/binnenland/156610_honderden-ontslagen-bij-de-persgroep-in-nederland.html

    *

    ‘Honderden ontslagen bij De Persgroep in Nederland’

    Bij de regionale kranten in Nederland verdwijnen binnenkort honderden banen. De Persgroep, die op het punt staat om krantenuitgeverij Wegener over te nemen, maakt donderdag bekend dat het honderden arbeidsplaatsen gaat schrappen bij de zeven nieuw te verwerven titels. Dat verwachten de vakbonden, schrijft nrc.nl woensdagochtend.

    Bij De Persgroep, in België uitgever van onder meer De Morgen en Het Laatste Nieuws, was woensdag rond 11 uur voorlopig niemand bereikbaar om commentaar te geven over het nieuws.

    De Persgroep - in Nederland tevens uitgever van AD, de Volkskrant, Trouw en Het Parool - wil volgens nrc.nl onder meer de centrale nieuwsdienst van Wegener afschaffen en onderbrengen bij het AD. Vanuit Rotterdam wordt dan nieuws verzameld voor bijna alle kranten in Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland en Overijssel.

    De Nederlandse mededingingsautoriteit ACM liet midden september weten dat hij de voorgenomen overname van het Britse mediabedrijf Mecom door De Persgroep nader wil onderzoeken. De autoriteit vreest onder meer prijsstijgingen voor advertenties in dagbladen. Mecom bezit uitgeverij Wegener, die in Nederland verschillende regionale kranten uitgeeft. Het gaat onder meer over De Gelderlander, De Stentor, Brabants Dagblad, Twentsche Courant Tubantia, BN/DeStem, Eindhovens Dagblad en Provinciale Zeeuwse Courant. Bij Wegener werken 2.200 mensen, onder wie circa 650 journalisten.

    *

    UITLEIDING

     

    Wie zei daar ooit weer, dat tussen droom en daad, er wetten in de weg staan, en praktische bezwaren?! Maar toch ik, dat die slimme Hollanders het weer eens slim gespeeld hebben.

    Net zoals met de ‘Uitdieping van de Schelde’ en het onderwater zetten van de Hedwie-Polder. Okk aan die kranten-affeire zal er wel een reukje zitten…. Want vertel me niet dat de Hollanders dat doen voor onze schone ogen! Want ondertussen valt er geen woord meer over ‘De IJzeren Rijn’, een levensader voor Antwerpen waarover niemand nog spreekt.

    Ziet U, dat is wat ik bedoel met een nieuwsbron die feiten aanhaalt en er de middelen voor inzet. Zelfs en vooral als dit tegen de scheen van bepaalde politici schopt.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

     








    10-12-2014, 16:38 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    09-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2258

    *

    Dinsdag 9 december 2014

    Donkere maand

    Zon 8u32-16u37

    H Leocadia

    *

    *

    De boerka, erger dan de Swastika?

    Och, het was maar om te lachen

    *

    INLEIDING

     

    Volgens mij is er heel veel gelijkenis tussen de boerka en de Swastika: het eindigt alle twee op ka, de ka van ka-ka… Kaak, Kaak! nen tiwiedèker. Nie neuten joeng, gewoon standhouden, nie plueje!

    Van een weggelopen Jezuïetenpater als Etienne Vermeersch, Hoogleraar Emeritus uit Gent (dat spreekt vanzelf want daar zijn zelfs de straatstenen Linx en onderste boven gelegd), die doorgaat als de meest intellectuele Vlaming ooit, had ik dat toch nooit verwacht. Geen enkele Moslima doet het hem ooit na: van onder een boerka kruipen voor het oog van de camera. Veel kijkers beleefden daar lol aan. Nikke niet, uit reden dat ik gene ‘voyeur’ en ben.

    Waarover de uitzending feitelijk liep, weet ik niet, want naarmate hij ouder wordt, lijkt de man mee en meer op de VRT zelf: met de dag minder te genieten. Wat trouwens ook het geval is met Mgr Léonard, die ik op deze blog ooit ‘Coeur de Lion’ noemde, omdat Leonard mij de verbastering leek van het Engelse Leonhaert. De man stond mij aan, omdat hij ooit in het openbaar de exacte diagnose gesteld had van de Waalse ziekte. Het was luiheid, zei hij en als U mij vraagt waarom hij in disgratie gevllen is bij het Establishment daar heeft U nu bij deze dan de ware redenen voor ontdekt.

    Maar om ‘to the point’ te komen: hieronder ontdekt U eindelijk ook de waarheid over de overal uitzwermende Moslim-invasie en de toekomstige evolutie ervan.

    Nu va twee zaken een. Ik geloof nooit dat onze Overheden zo dom-stom zouden zijn, om nog domme adviseurs dan henzelf naast zich aan te stellen. Wij mogen dus redelijkerwijze verwachten, dat zij, lang voor ons, weten wat ‘halal’ voor een Moslimmer betekent inzake de door hun ‘geloofsbroeders’ begane bestialiteiten. Van de Moslimmers zelf verwondert ons dat niet. Wij zijn inderdaad ook wal langer dan van vandaag op de wereld. Maar dat onze Overheden, het zò slecht voorhebben met ons, hun onderdanen, daar zijn geen woorden en zeker geen excuses voor.

    Voorlopig kunnen zij zich redden achter bergen van ten hemel reikende leugens, waardoor de meeste mensen het bos niet meer zien door de bomen. Het ooit zo geroemde Marxisme is de weg opgegaan die hen ook wacht.

    Na de hoogmoed komt deval….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/ en

    http://www.katholieknieuwsblad.nl/opinie/item/6603-zwijgen-is-halal

    *

    Zwijgen is halal

    door Raymond Meijer

    De wreedheden van Islamitische Staat. Waarom verzetten moslims zich tegen het idee dat ze moreel verplicht zijn zich hierover uit te spreken? De wreedheden van Islamitische Staat. Waarom verzetten moslims zich tegen het idee dat ze moreel verplicht zijn zich hierover uit te spreken?

    Een schokgolf is door de wereld gegaan door de gewelddadigheden van ISIS.

    Deze organisatie wil een islamitische staat vestigen en een kalifaat stichten waar Koran en sharia leidend zijn. ISIS volgt daarbij de opdracht van Allah en zijn profeet om de mensheid te bestrijden tot iedereen zich tot de islam heeft bekeerd en de wereld is gezuiverd van ongeloof. Deze 'strijd op de weg van Allah', deze jihad, is een plicht voor elke moslim (cf. Koran, soera 2, vers 216). Er is geen sprake van eigen keuze. De islam is de grondslag voor alle activiteiten van ISIS, zoals is beargumenteerd in KN 36.

     

    Waarom protesteren moslims niet in groten getale tegen de activiteiten van ISIS en haar sympathisanten? Waarom worden niet overal ter wereld imams door gelovigen ter verantwoording geroepen en gedwongen met kracht ISIS-sympathisanten tot de orde te roepen? Waarom beperken moslims zich tot het uiten van een not in my name en verzetten vertegenwoordigers van de moslimgemeenschappen zich tegen het idee dat ze min of meer moreel verplicht zouden zijn zich uit te spreken?

    Correctie van het heilige

    Het geheel lijkt door een sluier van geheimzinnigheid aan het oog te zijn onttrokken. Gebeurt dat uit voorzichtigheid om de islam geen schade te berokkenen? De noodzaak tot terughoudendheid is niet denkbeeldig. Immers, als de door Allah opgedragen jihad wordt veroordeeld, dan zou dat als consequentie hebben dat de desbetreffende passages uit de Koran op non-actief moeten worden gesteld, een ernstige inbreuk op de heiligheid van de Koran, die volgens de overlevering aan het einde van de Ramadan, op Lailat Al-Kadr, compleet vanuit de hemel is neergedaald (soera 97, vers 1 - 5 en soera 44, vers 3 - 4).

     

    Elke moslim zal het uit zijn hoofd laten een dergelijke correctie van het heilige te eisen. Waarschijnlijker is het dat hij dat helemaal niet wil, dat hij diep in zijn hart de jihad onderschrijft. Helaas kan hij deze sympathie voor het woord van Allah vandaag de dag niet openlijk uiten, gezien de wereldwijde afkeer van de moordpartijen van de jihadisten. Deze spagaat ondervindt de moslim overal waar de islam het niet voor het zeggen heeft. Voor nadere toelichting moet worden gekeken naar de geschiedenis van de verovering en onderwerping van niet-islamitische gebieden. Daarin zijn drie fasen te onderscheiden: Dar Al-Harb, Dar Al-Hidna en Dar Al-Islam.

     

    Wapenstilstand

    Dar Al-Islam (het 'huis van de islam') is het gebied dat gezuiverd is, dat is ontdaan van ongelovigen en waar allen de voorschriften van Allah en zijn profeet volgen. Daar heerst vrede en wordt de islamitische wetgeving, de sharia, gevolgd. Het doel van de jihad is het realiseren van de Dar Al-Islam. Op de weg daar naartoe kunnen moslims in een fase verkeren, waarin hun kracht of hun aantal onvoldoende is om het uiteindelijke doel te bereiken. In die fase heeft Allah hen toegestaan een tijdelijke rust in acht te nemen, een wapenstilstand in jihadistische termen. Dit de fase van de Dar Al-Hidna (Hidna is het Arabische woord voor 'wapenstilstand'). Dan zal de moslim zijn gedachten niet uiten en zal hij doen alsof hij een vriendschappelijke relatie wil opbouwen met een niet-islamitische meerderheid. De tong spreekt vriendschap, het hart is echter door haat verhard. Dit is de taqiyya, uitgebreid gehanteerd in Koran en overlevering.

     

    De leugen als krijgslist is ook door Mohammed gehanteerd. Als de omstandigheden nog ongunstig zijn voor de moslim om de handhaving van zijn islamitische voorschriften te eisen, mag hij liegen over zijn ware bedoelingen. Daarmee kunnen met vriendelijke woorden langzamerhand steeds meer islamitische resultaten worden geboekt. Zonder de taqiyya verliest het geloof zijn bestaan. Dit is wat nu in Europa en Noord-Amerika gebeurt. Dat is de ware betekenis van het not in my name. Daarom wil de moslim niet spreken over zijn ware gedachten over zijn geloof.

    Geen optie

    De toestand van Dar Al-Hidna is tijdelijk. Eens zal de strijd opvlammen en zal het gebied een Dar Al-Harb zijn (Harb is het Arabische woord voor 'oorlog'). Veel gebieden in het Midden-Oosten en enkele plaatsen in Europa en Noord-Amerika verkeren in de fase van de Dar Al-Harb. De jihad zal voortgaan tot de overwinning op de ongelovigen is behaald en het omstreden gebied gezuiverd is en onder de heerschappij van de islam is geplaatst. De jihad zal doorgaan tot het gebied een kalifaat is geworden en er sprake is van Dar Al-Islam. Overgave is geen optie. De jihad zal nooit worden verlaten. De tijdelijke Dar Al-Hidna verschilt essentieel van de toestand na een overgave. Bij een overgave is de hoop op de overwinning verloren gegaan, bij de Dar Al-Hidna niet. Daar blijft de belofte van Allah bestaan, de belofte dat de moslim altijd overwinnaar is.

    Raymond Meijer is lezer te Amsterdam

    *

    UITLEIDING

     

    Kijk, dat is nu het verschil tussen het Christelijk Geloof en de (slechte) kopie ervan, de Islam. Rome heeft een Centraal gezag en een wel omschreven hiërarchie, waartegen zoveel en zo hard mag getrapt worden als iedereen wil. Zelfs voor de grootste Godslastering wordt tegenwoordig alleen nog maar de schouders opgehaald. De Kerk en haar Bedienaars beschimpen is een nationale sport geworden. Maar de boodschap van Liefde blijft onveranderd.

    Bij de Islammerij heerst absoluut anarchisme, iedereen is zowat zijn eigen Profeet, met als enig bindmiddel een boek die 1400 jaar geleden door ‘Engelen’ gedicteerd werd, door de mond van een dementerende onverbiddelijke pedofiele woestijnrover die zijn einde voelde naderen.

    De Koran is in zekere zin de progressieve versie van de Christelijke Bijbel, met als boodschap: haal het geld waar het zit. En als men het U niet vrijwillig afstaat, klopt er dan op. Gaat en vermenigvuldig U zoveel mogelijk, het zal U deugd doen, en zorg dat de hele wereld denkt zoals U.

    Bij een volgende gelegenheid voer ik U de Stad St Niklaas op, en de daar straatschuimende Linxe bende herrieschoppers, die opkomen voor vrije meningsuiting, als het maar di van hen is. Ik bedoel het optreden van de Heimatzanger Frank Reinicke, waarover de TV vertelt dat hij 6 jaar geleden veroordeeld werd door de Rechter, maar er niet bij zei,dat hij onlangs in Hoger Beroep vrijgesproken werd. In dat Arrest van het Hoogste Duitse Gerechtsorgaan, stond zelf, dat het van de Eerste Rehter gewoon belachelijk was iemand voor een liedje te veroordelen….

    Maar ziet U: eigenlijk liegt de TV niet. Ze spreken alleen maar onwaarheid…. De man is werkelijk 6 jaar geleden bestraft door de Rechtbank. Deze zaken maken meteen duidelijk, waarom in Gent het paneel van het Lam Gods, de é’Rechtvaardige Rechters’, weg moest uit de openbaarheid… Ik zie het reeds: in Gent liggen zelfs de straatstenen Linx en omgekeerd en stervende liedjeszingers zelf terwijl ze aan het werk zijn in een vreemd appartement. Doodsoorzaak: falende inwendige organen.

    Wat U met nu zegt: weeral dezelfde soort ‘bewimpeling’ als de ‘halal’-interpretatie bij de Islammerij.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    09-12-2014, 18:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2257

    *

    Dinsdag 9 december 2014

    Donkere maand

    Zon 8u32-16u37

    H Leocadia

    St-Leocadie houdt haar water nie

    *

    Wat is de naam van iemand die…..

    de wapens opneemt tegen een ons bevriende Natie?

    *

    INLEIDING

     

    Pasen valt wel meestal niet in de maand December, maar toch serveer ik U bij deze vijgen na Pasen. In die zin, dat Sunterklaas al een paar dagen terug in Spanje zit, op zoek naar de laatste leveringen van de gecontracteerde Appeltjes van Oranje. Sedert Franco gaat het daar niet goed in dat land, meer zelfs, het gaat er elke dag slechter en slechter, lijk overal waar de ‘sociaal-democraten’ aan de macht zijn.

    Och, het rumoer over Zwarte Piet is een vettige scheet in een fles, en wat Abou JaJa doet of laat ter zake, zou mijn kouwe kleren niet geraakt hebben, aks Rechts Actueel de band met het ABVV en De Schandaard niet had aangeraakt.

    Ten gerieve van de weinige lezers die dat roddelblad nog heeft, weze dus aangemerkt, dat in hun abonnementsgeld ook een bijdrage vervat zit voor de Christenvervolging in het Midden Oosten. Zie afbeelding bovenaan. Voor De Schandaard geldt dus het aloude adagio, met wie men verkeert, met die wordt en vereerd….. Steun Hezbollah. Lees De Schandaard!

    Lees ook hieronder en ontdek deze voor het Establishment ongemakkelijke waarheid…

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://rechtsactueel.com/2014/11/17/aanval-tegen-sinterklaasfeest-geleid-door-abvv-werknemer/

    *

    Aanval op Sinterklaasfeest wordt geleid door socialistisch ABVV-werknemer

    door RechtsActueel • 17 november 2014

    *

    Eerder deze week verklaarde De Standaard-medewerker Abu Jahjah de oorlog aan ons mooiste kinderfeest, het Sinterklaasfeest. Wat later trok een stel handlangers van deze Libanees naar het stadhuis van Antwerpen, om er een dreigbrief af te geven: als het Sinterklaasfeest niet gewijzigd wordt, volgen er juridische procedures en straatgeweld zoals dit weekeinde in het Nederlandse Gouda.

    Het is ver gekomen. En waarom is het zo ver gekomen? Omdat de drie zuilen in dit land (socialisten, christendemocraten en liberalen) de brave Vlamingen er gedurende 30 jaar van overtuigd hebben dat je niet mag stemmen voor de vaderlandslievende Vlamingen, want dat zijn zogezegd ‘extremisten’. En dus bleven de sluizen voor vreemdelingen, illegalen en asielzoekers openstaan – met als logisch gevolg, dat de échte extremisten ons nu met chantage, intimidatie, rechtszaken en straatgeweld hun wetten opleggen. Een volk dat te tolerant en te verdraagzaam is wordt onder de voet gelopen.

    Bij het promoten van méér immigratie hebben de socialisten altijd voorop gelopen. Het is dus maar logisch dat de dreigbrief van De Standaard-redacteur Abu Jahjah en co werd afgegeven door… Hans Schippers, beroepshalve werkzaam als secretaris bij de Antwerpse BBTK, de bediendenafdeling van de rode vakbond ABVV. Op LinkedIn, het professionele netwerk, presenteert hij zichzelf trots als medewerker van het ABVV (BBTK) én de racistische Movement X van Abu Jahjah. Die beweging werd genoemd naar Malcolm X, de Amerikaanse zwarte anti-blanke racist en crimineel die uiteindelijk door zijn eigen spitsbroeders doodgeschoten werd.

    hans schippers bbtk linkedin

    Eens te meer wordt duidelijk dat in dit land de rode vakbond zich hoegenaamd niet inzet voor het belang van de kleine man, die héél graag een fijn sinterklaasfeest zou vieren met zijn kinderen zonder politieke heisa, maar wel voor de nieuwe rode kiezers, de vreemdelingen. Een echte Vlaming weet dus wat hem te doen staat: schrappen, die domiciliëring aan het ABVV!

    *

    UITLEIDING

     

    Ik heb enkele van die rare karwaten altijd een beetje door elkaar gehaald, bijvoorbeeld deze Abou JaJa, en de man van Sharia4Belgoum, een zekere Fouad Belkacem, met daarnaast nog een plejade van al even wildvreemde namen. Waarom toch, denk ik altijd, als die gasten twee nationaliteiten mogen (moeten?) hebben, waarom nemen ze voor de Belse nationaliteit dan ook geen Belse naam mee aan? Op dat ene paspoort zou dan hun werkelijke identiteit staan, liefst in lange spaghetti-slierten en dus al even onleesbaar als on-uitspreekbaar, en op dat andere, lijk wij allemaal er een hebben, bijvoorbeld Gerard Dupont?

    Die laatste naam dan altijd vergezeld door de, net als op de auto-nummerplaten, de eerste twee letters van hun land?

    Zo zou Gerard Dupont in Vlaanderen eigenlijk moeten gespeld worden als Gerard Verbrugge LI, wat staat voor Libanon. Met een beetje goede wil kan daar zelfs nog de welbepaalde sekte van die ene grote ‘relegie’ aan toegevoegd worden. Voorbeeld SHIT of SOEM. Voluit zou voormelde naam dan kunnen luiden als Gerard Verbrigge LI SHIT. Echt een idee om alle Chinezen stik jaloers te maken en misschien wel een voldoende reden om vlug af te zien van dat Belse paspoort. Uiteraard zou deze persoon in WalloBrux dan zijn Gerad Dupont Li Shit…

    Maar wie zou De Schandaard dan nog moeten vinden, die met zo’n naam in hun gazetje ‘columns’ wil schrijven, als er geen Abu Jaja meer zou zijn…..?

    Want Frank Rennicke, de Duitse songwriter-singer zal wel nooit in aanmerking komen, wegens te dicht bij de waarheid. Enfin, de moerlemeie rond diens optreden voor ‘Rechts Actueel’ in St Niklaas was voor mij een aangename kennismaking. Misschien wat rauw, maar in ieder geval ver van de thans aanbeden tribale viriliteit… Die man neemt het op voor zijn Heimatland, iets waarvan de VRT niet kan nalaten het in een verkeerd daglicht te stellen. Meer daarover een volgende keer….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    09-12-2014, 15:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    08-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2256

    ***

    Maandag 8 december

    Zon 8u31-16u37

    H Frumentius

    *

    *

    E.J. Bron weet waar de klepel hangt

    Maar meer dan een zure glimlach kan er niet van af

    *

    INLEIDING

     

    Het is triestig om tot het besef te komen, dat Nationale Stakingen toch ook ergens een voordelig kantje hebben…. Zo komt een mens al eens vlugger terecht op buitenlandse media en kan hij/zij het onbestemd verlangen koesteren om daar meer te verblijven.. Daar draait de wereld precies heel andere rondjes dan onze media ons willen doen geloven. Zo las ik dat in China zes leden van een opstandige Moslim-minderheid vandaag werden terecht gesteld, omdat ze in Mei van dit jaar een aanslag hadden gepleegd waarbij 46 mensen om het leven kwamen. Dat was helemaal geen Chinees in die uitzending, maar Bederands van boven de Moerdijk. Waar het Openbaar Ministerie er maar niet in slaagt Geert Wilders voor de Rechter te brengen, wegens zijn wens voor minder Marokkanen…

    Zelfs onze goede vriend E.J. Bron keek helemaal over de grens, naar Zwitserland. Wij hoorden en zagen gisteren al dat Le Beau Didier van bij ons naar Moskou vloog om platte broodjes te bakken. Om ons achteraf tenslotte niets mee te delen over de sfeer aldaar. Het zou de VRT niet zijn, als die sfeer daar niet koet zou zijn geweest. In Zwitserland schrijft men open en bloot, dat India de kant van Poetin kiest… Tiens, tiens, dacht ik, wat is de wereld toch klein!

    In de Eu en in de USA kegelt men de man Poetin langs de voordeur het huis uit. In werkelijkheid is hij even snel weer binnen langs de achterdeur.

    En hoe zou dat komen, denkt U?

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    India distantieert zich van sancties tegen Rusland

    *

    De sancties van de westerse landen tegen Rusland zijn wat betreft India geen thema, verklaarde de ambassadeur van India in Moskou, Pundi Srinivasan Raghavan.

    Naar aanleiding van het geplande bezoek van de Russische president Vladimir Poetin wil men discussiëren over het volledige spectrum van de samenwerking tussen de beide landen. Het fundament van de betrekkingen tussen India en Rusland zouden vriendschap en samenwerking zijn, die niet beïnvloed zouden kunnen worden door effecten van buitenaf, verklaarde de ambassadeur. Volgens hem gelden Rusland en India met elkaar als betrouwbare partners op alle terreinen, en hun samenwerking bij de huidige internationale situatie kan alleen maar toenemen.

    Dit is het eerste bezoek van de president van de Russische Federatie aan India sinds het land door Narendra Modi wordt geleid, die Vladimir Poetin al tweemaal eerder had ontmoet – bij de BRICS-top en bij de ontmoeting van de G20.

    Bron:
    www.schweizmagazin.ch

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

     

    Toen communistisch Rusland jaren geleden, in de tijd van Nikita Croestsjov, via Fidel Castro in Cuba te dicht wilde naderen in de Amerikaanse zachte onderbuik, dreigde willen John Kennedy onmiddellijk met een atoom-oorlog en het einde van de wereld. Geen Moskou-vriendje in de directe omgeving van het o zo vredelievende Amerika, heette dat toen. Automatisch keer de Vrije Wereld zich dan ook tegen de Rus, in het algemeen, zonder te specifiëren waarom. Maar zie; de tijden kunnen veranderen en het ‘Goddeloos Communislme’ is al jaren geleden afgezworen, ja zelfs verboden op Russisch grondgebied….Dat ging zelfs vlugger en beter dan in Duitsland de dé-nazificatie….

    Jaren later is Amerika en zijn vriendjes, wij dus, gaan solliciteren tot onder de muren van het Kremlin en een voor een, al de satellieten van hen, bij zich in bed te trekken. O, niet zozeer voor het geluk van al die bruiden, maar gewoon om de Rus te verzwakken. Nu ze, via de Oekraïne de Navo zouden willen doen direct grenzen aan het Russisch grondgebied, nemen ze het kwalijk dat hij daar een voetje voor zet…. Amerika kan dan al vredelievend zijn, maar net als de ebola-besmetting, verspreiden ze door al hun infiltraties, de oorlog wereldwijd…

    Hypocritisch imperialisme zou daarvoor een beter woord zijn. Maar als we dat woord neerschrijven valt het meteen op ons eigen hoofd terug.

    Omgaan met slechte vrienden, heet dat!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    08-12-2014, 16:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2255

    ***

    Maandag 8 december

    Zon 8u31-16u37

    H Frumentius

    *

    *

    INLEIDING

     

    Nooit geen twee zonder drie, wordt gezegd. Gisteren nog serveerde ik min lezers al twee bijna wetenschappelijk bewezen verhalen over de misdaden van onze eigen Politieke Leiders in Bruxellabad (schuldig verzuim en oorlogsstokerij), of het belletje van mijn inkomende mailbox rinkelde. Ik moest wel even slikken bij het binnengekomen berichtl. U vindt het hieronder, ietwat ingekort. Het duurde dan ook een hele poos voor mijn slechte ogen opmerkten hoe de polsen van dit slachtoffer aan het hoofdeinde waren vastgesnoerd. Gekruisd en misbruikt, tot de dood er op volgt. Geen drie kruisen zoals op Golgotha, maar het martelbed waarop de beulen hun werk hadden gedaan… Wraakroepende marteldood van zo’n jong onschuldig mensenkind voor wie het leven nog moest beginnen.

    Weer het werk van 20 waanzinnige beesten die urenlang, de ene na de andere, geen blijf wisten met hun tribale viriliteit. Ze hadden het alleen nog primitiever kunnen maken, door hun servend slachtoffer in stukken te snijden om het rauwe lillend vlees meteen op te eten.

    Ik vraag me eerlijk af, of dergelijke feiten niet een zoveelste Kruistocht zouden kunnen veroorzaken, om daar eens rap orde op zaken te stellen. Hoeveel onschuldige slechtoffers moeten er nog vallen, voor de Beschaafde wereld optreedt om de rekeningen ter plaatse te gaan te vereffenen?

    Of ze ooit zullen berecht worden voor hun 20-voudige misdaad? Ja, misschien de dag dat de Leider van de Moslimbroederschap eindelijk opgepakt wordt door Interpol. En dat dit signaal volstaat om overal ter wereld over te gaan tot de actie…

    Van de egoïstische lafheid van onze eigen Overheid, wij bidden U, verlos ons Heer.

    Omdat er nog vele duizenden van soortgelijke moordzaken zullen voorkomen. Politici in het Westen zeggen, dat het een noodzakelijk kwaad is. De cowboys uit Amerika noemen dat ‘colateral damage’, zijdelingse niet opzettelijk gewilde schade…

    Tandenknarsend, kunnen wij, het Volk, alleen vuisten in onze broekzakken maken en cynisch wacten op de juiste gelegenheid….

    Och, het kind heeft nog veel chance, gehad dat ze in al haar miserie, het hoofd niet heeft verloren….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    mijn goede vriend Staf

    *

    Zij was Christen in Syrië

    Door 20 Islamieten misbruikt en daarna gruwelijk vermoord in Syrië. Een nieuwe beschaving op komst. Zet de Europese grenzen maar open !!!

    Haar misdaad: ze was Christen...

    Mensen sluit uw ogen niet voor de Christenen,

    die vervolgd worden door de Islam in het Midden-Oosten. Pas op ... dat de Islam niet de kans krijgt, ook uw ogen te sluiten!

    Dit, anno 2O14 ! Bijgaand vreselijk beeld is pure realiteit, Ik herhaal : anno 2O14 !

    Verklaar dit maar eens aan een normaal mens. In welke wereld leven wij en waar gaan we naartoe ?

    *

     

     UITLEIDING

     

    Laten we vooral niet vergeten, dat dit slachtoffertje maar een van de vele duizenden is, wiens trieste lot toevallig tot ons doordringt. Overal ter wereld waar de Islam leeft, wordt ieder ander leven, erger dan in de jungle, door hen, als niet-gewenst aanzien. Hoogstens wordt het geduld als slaaf en slavin. Geiten en kamelen hebben nog hun nut. Mensen niet. ‘Ongelovigeb’, honden en varkens zijn onnutte levens.

    Het is dus goed, om ons ieder moment van de dag of de nacht, daaraan te herinneren. Het is niet omdat de Islammerij bij ons zich op de achtergrond houdt, dat zij niet levensbedreigend zouden zijn. Deze onderlaag heeft zich tussen ons genesteld als onze gelijken, maar wacht slechts op de ordewoorden. Hun dwangmatigheid wordt op temperatuur gehouden in hun ‘gebedshuizen’ bij ieder ‘vrijdag-Gebed’. Moeten wij toch respect voor hebben! Hun vooruitgeschoven bij hen getrainde moordenaars leven ondertussen ook bij ons. Ze reizen als gewone toeristen op en neer om wapenvoorraden aan te leggen en om organisaties aan te scherpen. Dat gebeurt onder onze ogen, en meer zelfs, grotendeels op onze kosten…

    Maar eigenlijk mogen we dat allemaal niet eens weten. We mogen ze alleen onderhouden en in de watten leggen… We moeten vooral zorgen voor al die vele bruine ‘arme kindjes’, die binnen weinige jaren onze hoofden zullen afsnijden….

    Er wordt ons gewoon voorgehouden, dat wij blij moeten zijn, dat ze ons werk zijn komen doen. Brood en spelen, geen werk, meer hadden de Romeinen ook niet nodig om ten onder te gaan. In vergelijking met hen, zijn wij godenkinderen. Want daar staan al de syndicaten klaar, met af en toe een vlot opgevolgde staking, die de rest van de overgebleven welvaart wurgt.

    Zou het daardoor komen, dat iedereen die het wil, aan de nodige papieren kan komen voor ‘zelfdoding’-met-Staats toelating?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    08-12-2014, 11:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    07-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2254

    ***

    Zondag 7 december

    Tweede adventzondagZon 8u30-16u38

    *.

    *

    Tribale Viriliteit

    Jihadisme of het einde van de Islam….

    *

    INLEIDING

    Hakbijlen en stoere mannetjesdieren die elkaar, net als in Genesis, naar het leven staan om redenen waartoe ze zelfs niet in staat zijn om die te begrijpen… Oerang Oetags kloppen zichzelf op de borst. Deze roepen als in trance, dat zij, sorry, hun Allah, de grootste is. Als ze zelf er het bijltje bij neerleggen, worden zij ‘martelaars’ en krijgen als beloning 72 dag-dagelijks verse maagden om zich ten eeuwigen dage daarmee te verlustigen.

    Het voorgaand stukje van daarnet, blijkt van de hand te zijn van een zekere Boy van Meetelen, mij verder onbekend. Maar wat me verder trof, waren de reacties bij J. Niemöller zelf van zijn eigen lezers. Hieronder vindt U een bloemlezing daaruit, met de nadruk op wat er zoal gedacht wordt over de Islammers. Echt vleiend is het niet….

    Gezonde kost is het in ieder geval. Het is mij zelfs iet of wat op de maag blijven liggen.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/ en

    http://joostniemoller.nl/2014/12/ruslandvriend-of-vijand/

    *

    Gedachten over “Rusland, vriend of vijand?”

    Dit klopt als een bus! Recapitulerend: Liever de Russen (ieder voor zich), dan de islamitische invasie van criminelen, koppensnellers, verkrachters, werklozen en gelukzoekers in Europa!

    *

    Daarom zou Nederland er ook goed aan doen om zich neutraal op te stellen richting Rusland, maar ook richting de EU of de Amerikaanse politiek. De Nederlandse handel heeft daar baat bij.

    Nederlandse politici hadden nooit de Nederlandse soevereiniteit op mogen geven, waardoor we nu naar de pijpen van de EU en VS moeten dansen en Rusland moeten haten, kostte wat het kost. In die positie had Nederland niet hoeven zitten, als we als vanouds onze neutraliteit tot de laatste snik behouden hadden, samen met onze soevereiniteit.

    *

    Wat is eigenlijk de bindende kracht van islam? Er bestaat geen religieuze hierarchie en ook geen doorwrochte koran of eensluidende sharia. Er is in intellectueel opzicht geen enkele diepgang bespeurbaar. De meeste moslims hebben ook nog geen letter in de koran gelezen, waarin overigens iedere logica afwezig is. De koran is een concatenatie van magische premissen. Moslims hebben kennelijk genoeg aan hun innerlijke ideologie die zij ‘religie’ noemen: de SM-dyade.

    De kracht van de moslimcultuur ligt daarom allesbehalve in islam. Hij ligt in hun oer-ideologie van incest en inteelt. Islam werd 1400 jaar geleden als kroon op het werk geplaatst op de zeven miljoen jaar oude tribale endogamie, islam was slechts de laatste stap in de schaalvergroting naar religieuze endogamie. De Paradijscultuur van de Homininen heeft daarmee alle demografische cycli doorlopen en is nu uitgebloeid en uitgeëvolueerd.

    Wat betekent dat islam thans als betekenisloze Rode Reus aan het einde van haar leven is gekomen. Haar religieuze endogamie zal spoedig exploderen door gebrek aan diepgang, gebrek aan inhoud, maar voornamelijk door gebrek aan tribale identiteit. Er bestaat nog wel identiteit onder moslims, heel veel zelfs, maar dat heeft niets met islam zelf te maken, dat is de onderliggende oer-identiteit van de incest en inteeltcultuur sinds de Homininen.

    Daarom zal dit ideologische systeem ook niet imploderen in een zwart gat. De paradijscultuur regresseert door devolutie via etnische endogamie simpelweg weer naar tribale endogamie. Het vroegere islam wordt binnenkort weer een lappendeken van tribale entiteiten op zeer kleine schaal, waar men alleen het woord ‘Allah’ nog gebruikt als gezamenlijke mannelijke godsprojectie in het aardse universum. En mogelijk houdt men officieel toch ook nog even vast aan het paralllelle universum met de 72 maagden. Maar islam was, is en wordt een lege huls. De Paradijscultuur keert hiermee terug naar haar grondvormen van tribale endogamie. En dat betekent dat tribal heads, voorheen mannelijke moslims, de totale macht in handen houden zoals thans in de SM-dyade, maar dat zij niet meer bedwongen worden door sharia. En ook dat de seksuele oerdrift van de man in het vervolg direct als projectie van cultuur zal dienen.    Mannen zullen elkaar straks eerst op grote schaal afslachten om islam voorheen weer te decimeren tot etniciteiten. En als het grote werk volbracht is zullen zij het handwerk met zwaarden afmaken. De vroegere islam, de Rode Reus van 1,5 miljard moslims zal uiteenvallen in een lappedeken van family tribes. Zij zullen zich nog wel steeds moslims blijven noemen, maar hebben nog geen letter in de koran gelezen, zij houden zich niet meer aan welke sharia dan ook en slachten overige seksuele rollen naar believen af. De moslimcultuur evolueert terug door devolution, de-evolution or backward evolution.

    Dus als u in Syrië ziet dat daar de sociale structuur vernietigd wordt. Als u ziet dat sharia daar niet meer gehandhaafd wordt en dat daar iedere man zijn eigen sharia heeft bedacht; als u ziet dat mannen elkaar weer als in Genesis met bijlen te lijf gaan, dan ziet u de overgangsvorm van islam naar de paradijscultuur van voor de jaartelling.

    Een dergelijke lappendeken van onontwikkelde en dierlijke mannen is op termijn niet in staat het logistieke antwoord op moderne oorlogsvoering te formuleren. In de volgende en derde wereldoorlog zal het daarom op een vreselijke slachting uitdraaien. De paradijscultuur zal dan met moderne wapens worden gedecimeerd. Dan, zal de evolutie weer opnieuw beginnen.

    *

    Dat zal allemaal wel, maar wat hebben we daar op dit moment aan? De islamieten, die van je betoog geen enkele weet hebben, staan in grote getalen op de drempel van Europa. Velen zijn al binnen en ze vechten hun mannelijke tribale cultuur hier uit.    En dan kom ik terug op het onderwerp: de Russen. Die zijn niet gediend van islamieten. En daar ik de islamitische invasie beschouw als de grootste bedreiger van ons land lijkt het me beter dat we, gezamenlijk met de Russen, ons daartegen verzetten. Dan is het niet zinvol om Poetin aan te spreken op zijn homowetjes of hem de schuld van de crash met MH17 in de schoenen te schuiven. Wie dat toestel ook heeft neergeschoten: het was volgens mij een vergissing, en niet de bedoeling een passagiersvliegtuig neer te halen. Hoewel ik begrip heb voor de nabestaanden, die de preciese toedracht willen weten. We moeten de Russen te vriend houden. Derhalve stel ik voor dat de Koning snel een pilsje gaat drinken met Poetin, en de plooien gladstrijkt.

    *

    Goed idee van dat pilsje. Overigens spreken Alex en Vladimir allebei vloeiend Duits.

    *

    We kunnen onze goede wil eens een keer aan Rusland tonen door hun mooie taal als verplicht vak vanaf de kleuterschool of de crèche te gaan onderwijzen. Geen woorden maar daden, maar dan op z’n Russisch.

    *

    “De Russen hielden zich opmerkelijk stil na de Koude Oorlog toen de westerse landen hun afspraken braken met Rusland en de westerse mogendheden toch naar het oosten uitbreiden met zowel de NAVO als de EU.” Dat is een beetje bezijden de werkelijkheid. Er werd wel degelijk geprotesteerd, maar diplomatiek, zoals het hoort. Ook tegen het schrappen van het ABM vedrag door Bush, maar alles tevergeefs. Rusland werd namelijk tegelijk voorgehouden partner te zijn van de NAVO, wat de protesten binnenskamers hield. Dat Oekraïne een brug te ver zou zijn wist men in de VS al in 2006, toen dat zoveelste NAVO annexeer-idee speelde (Wolfowitz/Brzezinsky doctrine). De Russen hebben zich suf onderhandeld, maar ontdekken langzaamaan dat zij het Westen verkeerd hebben ingeschat. Het Westen blijkt decadent, onbetrouwbaar, leugenachtig en “post civilizational”. De vermeende ratio, diplomatie en menselijke waardigheid is een dubbele tong, hypocrisie van de eerste orde. Natuurlijk willen de Russen graag vriendschappelijke en handels-betrekkingen met het Westen, maar het Westen ziet Rusland als de volgende staat die ontwricht, onderworpen en uitgezogen moet worden. Dat de slotborrel van de G20 in afwezigheid Putin heeft moeten plaatsvinden, is veelzeggend. Rusland is er klaar mee, en weet dat het geen vrienden in het Westen heeft, alleen maar vijanden.

    PS: China begint het ook in de gaten te krijgen, door dat gestook van het Westen in de buurlanden, in Hong Kong, in de molsimgebieden in het Zuid-Oosten. Evenals die zogenaamde Westerse export-democratie die ze ook wel “depocrisy” noemen. “A big bag of arrogance, stuffed to the brim with ignorance”. Ja, dat wordt nog wat met het ooit voorbeeldige Westen.

    Hier nog een interessant artikel van Alfred Vierling

    http://alfredvierling.com/?p=3711

    *

    UITLEIDING

     

    De Slinxe immigranten-industrie zal weer op haar achterpoten dansen. Want wat hier staat, is niet lief genoeg voor hun troetelkindjes.

    Kan best zijn. Stelt zich alleen de vraag wies schuld dat is. Hun kant omdat zij die afschuwelijke wreedheden ginder begaan (en zij die deze hier stilzwijgend goedkeuren of zelfs aanmoedigen), of wij die hen dat kwalijk nemen, maar aan handen en voeten gebonden zijn door de eigen Overheid die om God weet welke redenen, naar de andere kant blijft kijken….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    07-12-2014, 16:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2253

    ***

    Zondag 7 december

    Tweede adventzondagZon 8u30-16u38

    H Ambrosius, patr. van de politie

    Sint-Ambroos, patroon van bijen en spreeuwen, houdt van waaien en sneeuwen

    .

    Een woordje recente geschiedenis.

    7/12/1941 : Pearl Harbour, een mondain havenplaatsje op Hawaï, v eilig gewaande ankerplaats van de onoverwinnelijke Amerikaanse oorlogsvloot. Een naam, tezelfdertijd een begrip en meteen het begin van ‘De Totale Oorlog’ toen het nog nooit verslagen Japanse Keizerrijk, de bondgenoot van Nationaal Socialistisch Hitler-Duitsland, in de strijd stapte. Of liever, zich in de strijd invloog….

    In de vroege morgen van 7 December 1941, toen de basis nog half in slaap was, doken de vliegtuigjes van de vele nader geslopen Japanse vliegdekschepen uit de wolken. De wereld schreeuwde moord en brand voor deze laffe daad, die de Jappen, hoe kon het ook anders, duur zouden bekopen als de tijd zou gekomen zijn. De eerste twee atoombom-aanvallen uit de Geschiedenis (6/8/1945) dwongen dat land op 2 September 1945 tot de onvoorwaardelijke overgave. Dat gebeurde wel met één klap die honderdduizenden onschuldige burgers zou doden of verminken. Voor deze misdaad tegen de menselijkheid werd nooit opgetreden. Integendeel : ook wij kropen later onder deze atoombom-veilige paraplu, veilig onder de vleugels van de Overwinnaar. Daarop volgde ‘De Koude Oorlog’, die vanwege het o zo fijne Communisme, het leven op deze planeet bedreigde.

    Japan & Duitsland beheersen ondertussen opnieuw de wereldeconomie (tot spijt van wie ’t benijdt), terwijl Moskou, het voormalig centrum van het wereldcommunisme, krampachtig probeert de opgelopen schade te herstellen, en daarbij dapper in de steek wordt gelaten oor het Westen. Groot Brittannië, het grote wereldrijk en de Grote Redder van onze Vrijheid in de oorlogsjaren, zal na het avontuur met de Euro Verenigde Nazi’s, uiteindelijk teruggevallen op wat het eigenlijk altijd al gewest is : een eiland in volle zee. Grote Broer Amerika probeert ondertussen tevergeefs het Wereldrijk van Groot Brittannië over te nemen. Terwijl de échte wereldmacht (China) op de achtergrond alleen nog de laatste stuiptrekkingen van het Communisme dient af te werpen, om op het toneel te verschijnen.

    Maar dat is allemaal gerekend zonder de waard, de Islam, die grinzennd achter het hoekje, alleen wacht op de gunstige omstandigheden om toe te slaan…

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    O Ja? Bijna vergeten. Een groot verlies in Coburgland: men is daar een van de 3 koninginnen kwijt, maar niemand is schaakmat. Er waren ook twee hoogst belangrijke begrafenissen en in Antwerpen zijn de vorige een troep zatte Mongolen (!) elkaar met messen te lijf gegaan. Door al deze zeer mediamieke zaken, werd er zelf bijna helemaal voorbij gegaan aan het bezoek van het Franse Slinxe mini-presidentje aan Poetin, helemaal n het verre Kremlin. Foto’s van hem met (veel te lange en tveel e dikke) beige bontjas en dito chapka, naast een glunderende Poetin, maken de man onsterfelijk belachelijk in de ogen van al zijn landgenoten. Eigenlijk een meesterlijke zet van die boskabouter, want als aandacht-afleider kon zoiets niet beter gelukt zijn. Niemand spreekt of schrijft over wat hij daar is gaan doen….

    Ja, die Poetin! Bij E.J. Bron vond ik vandaag de perfecte weergave over onze verhouding in het Westen tot het Nieuwe Rusland, en zie, dit is bijna woordelijk hetzelfde als wat U hier al jaren bij ondergetekende kunt lezen. Namelijk, dat men Poetin in de rol van een tweede Hitler wil dwingen…

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Rusland, vriend of vijand?

    Als je niet al te diep in politiek geïnteresseerd bent, is het de meeste Nederlanders wel duidelijk. Rusland is een gevaar dat geregeerd wordt door een dictator. Hij valt andere landen binnen en is dus uit op oorlog.

    Volgens onze media heeft Rusland waarschijnlijk vlucht MH17 neergeschoten. Dit terwijl hier nog altijd zeer grote onduidelijkheid over is. De Nederlandse media pompt dit simplistische beeld er dagelijks bij de mensen in, dus dat wordt door de minder kritische massa klakkeloos overgenomen.

    Bij veel rechtse politiek geïnteresseerden is Rusland en in het bijzonder Poetin, echter behoorlijk populair. Hij zou volgens velen de nieuwe Karel Martel zijn die de oprukkende radicale islam moet stoppen. Ook zou hij de beschermer van het christendom zijn. En als belangrijkste argument wordt vaak aangedragen dat hij de EU en de VS wat weet in te dammen met zijn tegenwicht.

    Maar in hoeverre zijn deze twee uiterste visies waar? Is Rusland onze vriend of vijand?

    De Ruslandkwestie is te veel complex om in een simpel zwart-wit, goed of slecht beeld neer te zetten.

    Rusland zorgt voor Rusland en dat is haar kernpolitiek. Dat zorgt ervoor dat ze soms onze bondgenoot is en soms ook niet. De Russen vechten met jihadisten in Tsjetsjenië en Dagestan maar deden niets tegen de jihadisten die zich gingen mengen in het conflict van Oost-Oekraïne. Ook hebben de Russen in het verleden Hamas bewapend en werken ze samen met Iran om Iraanse kernreactors te verbeteren. Is Rusland dan een bondgenoot of vijand in de Westerse strijd tegen de radicale islam? Het antwoord is: soms.

    Het Israëlische conflict is een andere kwestie die zeer tegenstrijdige informatie oplevert. Enerzijds werkt Rusland vaak samen met Iran en haar satellieten (Assad-regime en Hamas) maar anderzijds steunt zij ook vaak Israël en leeft er een grote Russische gemeenschap in Israël waardoor er ook een culturele band is.

    De positie van Rusland aangaande de (radicale) islam is dus vaak dubbel. Niet alleen geopolitiek gezien maar ook in eigen land. Zo probeert Rusland haar eigen identiteit te behouden en steunt de regering daar volop de nationale Russisch-orthodoxe Kerk. Maar de regering dient ook rekening te houden met de vele miljoenen moslims die er in het zuiden van Rusland wonen. In demografisch opzicht islamiseert Rusland erg snel. De autochtone Russische bevolking vergrijst en krijgt minder kinderen dan de islamitische Russische staatsburgers. Ook daarin balanceert de Russische regering dus op een dun koord.

    Dan de positie van Rusland versus de Europese Unie en Amerika.

    De Russen hielden zich opmerkelijk stil na de Koude Oorlog toen de westerse landen hun afspraken braken met Rusland en de westerse mogendheden toch naar het oosten uitbreiden met zowel de NAVO als de EU. Dat Rusland uiteindelijk toch getriggerd werd om hierop te reageren lag voor de hand. De VS/EU hielpen mee om een democratisch gekozen staatshoofd omver te werpen in de Oekraïne en Rusland zag haar belangen bedreigd. Is dit genoeg reden om een land binnen te vallen? Dat is uiteraard zeer de vraag, maar het is logisch dat een dergelijke reactie niet eeuwig uit kon blijven als reactie op het imperialisme van de Europese Unie.

    Dat gegeven wil echter totaal niet zeggen dat de Europeanen die fel tegen de EU zijn nu ineens Rusland als bondgenoot moeten gaan beschouwen, puur omdat de EU ons knecht met haar ondemocratische structuur en niet werkende economische model. Het verzet van Rusland tegen de EU heeft namelijk niets te maken met het interne verzet tegen de EU van de Europese bevolkingen. Het is Rusland puur om Rusland te doen. Hoe wij hier leven zal de meeste Russen weinig kunnen schelen. Ook heeft Rusland geen enkele intentie om West-Europa te veroveren of iets dergelijks. Dat is slechts anti-Rusland propaganda. De Russen verkopen ons het liefst hun gas maar dan wel zonder dat de EU en de NAVO zich steeds verder uitbreiden tot hun voordeur en zonder dat het Westen hen de les probeert te lezen.

    De Russen zijn niet onze ‘vijanden’ of ‘bondgenoten’ maar ze zijn veelal een trots land waar mee te onderhandelen valt als je ze respecteert en inziet dat zij als grootmacht slechts zichzelf willen dienen. Soms is dat in ons voordeel en soms niet, dat verschilt per situatie.

    *

    UITLEIDING

     

    We moeten dus vaststellen, dat onze glazen bol werkelijk van een trefzekere kwaliteit is. Dat ook wij in Vlaanderen (en de rest van het land) onze soevereiniteit hebben verkwanseld aan de EU neo nazi’s, is echter wel een punt dat hier te weinig werd belicht.

    Kijk, dat is dan weerom een tegen-waarheid, die een grotere waarheid in twijfel trekt. De Navo spreekt als uit één mond, en toch gaan de bijzonderste lidstaten, zoalas Duitsland en Frankrijk, afzonderlijk onderhandelen met die baarlijke Russische duivel… Moet zoiets nu ons aller petje te boven gaan? Ik denk het niet. Want het past precies in het plaatje dat hier op wereldschaal, iedereen iedereen bedriegt. Daar voelen onze eigen Overheden zich ook het best mee: ze vallen niet uit de toon, en het brengt goed op! Zie Haiku Herman.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

     








    07-12-2014, 13:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    06-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2252

    ***

    Zaterdag 6 december

    Zon 8u29-16u38

    Sint-Nikolaas van Myra, patroon van de kinderen, kooplui, schippers

    Sint-Nikolaas lapt het weer aan zijn laars

     

    *

    De jonge goden-dochter Europa

    Geruggesteund door de Zwarte Ongelukskater uit Amerika

    .

    INLEIDING

     

    Het geeft een wee gevoel in de maag te behoren tot het kamp der slechten, zoals er later over os zal geoordeeld worden na de oorlog die er zit aan te komen. Onze Leiders in het Westen hebben gekozen en kiezen nog iedere dag voor de verkeerde vrienden. En er is niets dat we daartegen kunnen doen.

    Afkomstig uit het Ieperse, en daarenboven midden in het hart van daar waar er 4 jaar zonder onderbreken oorlog gewoed heeft, heb ik ooit als kleine amateur-historicus de Oorlog ‘40-’45’ met meer dan gewone belangstelling bestudeerd. Misschien omdat ik als opgroeiende peuter voor een stuk deze verschrikkingen had mee beleefd. In Mei ’40 had ik, samen met broers en zussen, op de vlucht, de gezwollen kadavers van dode paarden en koeien zien liggen in de weiden rondom. Ik had het meegemaakt, dat de mannen, waaronder onze Pa, opgevorderd werden om die ter plaatse te gaan ‘putten’, zodat er geen besmettelijke ziekten zouden uitbreken. Heel de streek zat ineens vol met stuk geschoten oorlogsmateriaal, maar de Duitsers die ernog rondhingen waren, zo werd gezegd, geen ‘strijdende eenheden’ meer. We hoefden nergens bang meer voor te zijn, werd er omgeroepen door de rondrijdende champetter. Toen na korte tijd de Jongensschool weer werd vrijgegeven van ingekwartierde Duitse soldaten, mocht ik zelfs even paardje rijden op de rug van een van hen. Het was een kort geblokt ouder mannetje, met wie ik onze Pa had zien staan een pijpje smoren naast elkaar, met de ellebogen leunend op de poort naar de achterliggende weiden. Allemaal fotografische herinneringen. Die Duitsers spraken wel een raar taaltje, maar heel de tijd van de oorlog leefden zij en de buren, in vrede met leven. Ons Ma, die zich maar al te goed nog de Bezetting ’14-’18 van de Kust en de Duitse taal herinnerde, legde ons uit, dat hun taal voor ons in de Westhoek niet zoveel verschilde van die der St Truidenaars, die in de eerste Meidagen bij ons op de vlucht naar Frankrijk, hadden overnacht. Ik geloof zelfs dat de Duitsers meer schrik hadden van hun Officieren, dan wij van hen. Toen ons Ma later naar de Kommandatur op de Grote Markt om een ‘Ausweis’ moest, nodig om in het ‘Sperrgebiet’ naar haar familie in Het Houtland te mogen reizen, kreeg ik daar van een jonge gast telkens een paar snoepjes. Zo konden de broertjes en de zusjes thuis meteen mee profiteren van deze reizen, want ik was telkens de verplichte reisgezel in die dagen. Neen, echt slechte herinneringen aan die ‘Kommandatur’, de twee tot de tanden gewapende schildwachten aan de deur, en de langwerpige rood-zwarte Swastika-vlag daar boven, boezemden mij toen helemaal geen schrik meer in…. Na de dood van onze Pa op 20 Maart 1943 werd dat wel even anders….

    Hoe konden die Duitsers eigenlijk die slechte mensen zijn, waar er na de Bevrijding zo gemeen werd over gedaan? Ik was nog een peuter, en begreep niet goed hoe mannen van bij ons, buren zelfs, op zekere dag met witte armbanden om, zo geweldig timmerden met hun Engelse mitraillette op de ruggen van hun ‘krijgsgevangenen’. Ik had ze immers samen, tot een paar dagen voordien zien zitten kaarten in St Elooi, de wagenmakerij. Maar onze oudste, ondertussen al 16 jaar geworden, verbood me om daarmee bezig te zijn, en ons Moeder rukte me zeer brutaal weg van tussen de omstaanders, toen diezelfde ’weerstanders’ jonge vrouwen, die ze eerst, tot groot jolijt der kijkers, half hadden ontkleed, de haren afsneden, als op een podium boven op een platte boerenwagen. Hoe dikwijls heb ik toen niet moeten horen, dat kleine potjes geen grote oren nodig hadden…. Toen kwam, rond half Mei 1945, de kampgevangenen terug, en leerden we dat er helemaal geen andere dan ‘slechte Duitsers’ bestonden… Zelfs de in korte broek en op krukken lopende Chiro-jongens, pas terug uit Rusland, hadden geen goed woord meer voor hen. Op school leerden we zelfs de allerlaatste versie van de Brabançonne, want de schoolkinderen moesten de erehaag vormen en staan zwaaien met papieren Belgische vlaggetjes, voor de oorlogsburgemeester, die werd vrijgelaten door de Witte Brigade. Allemaal zeer verwarrend voor iemand van mijn leeftijd….

     

    Het is pas vele jaren later dat ik er terug middenin werd gesmeten. Dat was toen Pater Werenfried Van Straten, de Spekpater met zijn ‘Kapelwagen’ in heel de streek beroep kwam doen op onze liefdadigheid, om die dezelfde Duitsers, die nu ineens allemaal weer brave mensen bleken te zijn geworden, van de hongersnood te redden.

    Ondertussen had ik de Tommies bezig meegemaakt, de Canadezen, de Polen en wat voor ander tuig nog allemaal. Vanaf toen al had ik een afkeer van die kauwgom sjiekende cowboys uit Amerika, die werkelijk smeten met geld en die zelfs de hoofden van mijn anders zo brave zusjes op hol kwamen brengen. Zij smeekten mij en mijn klein broertje om nooit ver uit de buurt te zijn, als die Ami’s er waren, maar een stuk chocolade of een Engelse sigaret ‘Player’ was het verraad rap gebeurd. Dat duurde tot ons Ma, net zoals vele Moeders, hun opgroeiende dochters uit de handen van die vrijers kwamen ‘bevrijden’, gewapend met een stuk hout. Vele jaren later hoorde ik van mijn nog altijd knappe schoonmoeder, dat niet één vrouw ooit lastig gevallen werd door zo een van die Duitse soldaten. Die bleven wel vriendelijk en voorkomend voor alles dat een rok droeg, maar wisten dat ze bij de minste klacht van een vrouw, per direct naar het Oostfront konden…

    Oud en ziek geworden in de jaren ’70, konden wij Meter doen vertellen over de oorlogsjaren, waar ze telkens in tranen vertelde over de ‘jonge goden’ die zich, Mei ’40, ’s morgens lachend en zingend, had zien staan wassen en scheren aan de pomp, midden de hofplaats. Hoogzwanger als ze toen was, hadden sommigen haar zelfs geholpen bij het melken van de koeien. Man en kinderen waren ver weg bij familie, en zij was met de fiets door de linies gekomen. Aan de Leie werd er toen hevig gevochten, want de Duitse stafkaarten hadden geen weet van de rechttrekking daar. Zo kwam de ene na de andere gesloten camion rond 9 uur het hof weer opgereden om de achtergelaten spullen op te laden. Toen die terug wegreden, lekte van iedere camion van het konvooi het bloed zo maar van onder de laadkleppen.

    Op die plaats, aan de overkant der Lie, staat sedert vele jaren een monument(je), ter herinnering aan de vele dappere Ardense Jagers die daar gesneuveld zijn…Maar van de aanvallers niet het minste spooor meer.

    Toen de chiro-jongens van het Oostfront allemaal opgepakt waren, werden velen daarvan geliquideerd voor de geweerlopen van 11 Rijkswachtgeweren. Made in Germania. Merk: Mauser.

    Ja, dat Oostfront brengt me weer bij de werkelijkheid van vandaag. Want ondertussen heb ik geleerd dat er vele kantjes zijn aan de echte waarheid. Iets wat U ook hieronder kunt lezen. Het is wel 70 jaar later, maar geloof me: de raakpunten zijn tè opvallend om niet op die manier te worden belicht.

    Een ding is me nog niet helemaal duidelijk: wanneer werden we nu eigenlijk leugens wijsgemaakt, toen of nu? Toen ging het om Polen, nu om de Oekraïne…

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Amerikaans Congres verklaart met nieuwe wet oorlog aan Rusland’

    President Putin: ‘Westen probeert ons net als Hitler ten val te brengen, maar zal falen – De Krim is voor Rusland wat de Tempelberg voor de Joden is’

    Het geduld van de Russische president Putin met het Westen begint langzaam op te raken, maar toch reikt hij opnieuw de verzoenende hand. Washington en Brussel lijken echter vastbesloten op oorlog uit te zijn.

    Volgens de libertariër Ron Paul, teruggetreden uit de landelijke politiek maar nog altijd actief, heeft het Amerikaanse Congres vandaag ‘één van de ergste wetten’ ooit aangenomen, die neerkomt op een oorlogsverklaring aan het adres van Rusland. President Putin beschuldigde gisteren in een felle TV-toespraak het Westen ervan te streven naar de ondergang van Rusland, maar dat het daar net als Adolf Hitler in zal falen. Hij onderstreepte dat de Krim ‘van enorm belang is voor de Russische natie, net zoals de Tempelberg dit is voor de Joden.’

    16 pagina’s pure oorlogspropaganda waar zelfs de ‘neocons’ van zouden blozen. Zo karakteriseert Ron Paul resolutie 758, waarin het Huis van Afgevaardigden ‘de acties van de Russische Federatie onder president Vladimir Putin, die een agressief beleid voert tegen buurlanden dat gericht is op politieke en economische overheersing, sterk veroordeelt.’

    ‘Congres lokt vernietigende oorlog met Rusland uit’

    Welgeteld 5 Republikeinen en 5 Democraten stemden ‘nee’ tegen wetgeving, die volgens Paul te vergelijken is met de Liberation Act uit 1998, die uiteindelijk de weg vrijmaakte voor de tweede invasie van Irak. ‘Ik stemde niet tegen die wet omdat ik een bewonderaar was van Saddam Hussein –net zoals ik nu geen bewonderaar van Putin of wat voor buitenlandse leider dan ook ben-, maar omdat ik wist dat een nieuwe oorlog in Irak de problemen niet zou oplossen en de zaken waarschijnlijk erger zou maken. Wel, we weten allemaal wat er daarna is gebeurd.’

    ‘Daarom kan ik nauwelijks geloven dat ze er nu weer mee wegkomen, en deze keer zelfs met een nog hogere inzet: het uitlokken van een oorlog met Rusland die tot totale vernietiging kan leiden,’ waarschuwt hij.

    Niet Rusland, maar VS bereidde staatsgreep voor

    Paul wijst erop dat er in de nieuwe wetgeving allerlei beweringen staan waar geen enkel bewijs voor is, zoals het schenden van de Oekraïense soevereiniteit, en zelfs een Russische ‘invasie’ van Oekraïne.

    ‘Maar waarom is het dan geen schending van de Oekraïense soevereiniteit toen de VS in februari deelnam aan het omverwerpen van de gekozen regering van het land?’ vraagt hij zich af. ‘We hebben allemaal de opnames gehoord van de Amerikaanse ambassadeur in Oekraïne, die met officials van het ministerie van Buitenlandse Zaken plannen maakte om de regering ten val te brengen. We hebben gehoord dat assistent-minister van BuZa Victoria Nuland opschepte dat de VS $ 5 miljard voor regimewisseling in Oekraïne had uitgegeven. Waarom is dat oké?’

    ‘Frauduleuze en illegale’ verkiezingen?

    Verder worden de –ook volgens de OVSE eerlijk verlopen- verkiezingen in Oost Oekraïne ‘frauduleus en illegaal’ genoemd. Ron Paul: ‘Waarom worden verkiezingen iedere keer dat ze niet het gewenste resultaat opleveren ‘illegaal en frauduleus’ genoemd? Hebben de mensen in Oost Oekraïne geen recht op zelfbeschikking? Is dat niet een basis mensenrecht?’

    In resolutie 758 wordt geëist dat het Kremlin al zijn troepen terugtrekt uit Oekraïne, ondanks het feit dat er geen enkel bewijs is dat het Russische leger ooit de grens is overgestoken. Bovendien wordt het regime in Kiev aangespoord om de militaire operaties tegen Oost Oekraïne te hervatten.

    Neerhalen MH17, wapens voor Assad

    Ook het drama met vlucht MH17 wordt in de schoenen geschoven van Moskou. Terwijl het onderzoek nog loopt en grotendeels geheim wordt gehouden, concludeert het Congres dat de Maleisische Boeing werd neergeschoten door een raket die werd afgevuurd door de pro-Russische separatisten. Zelfs in het voorlopig onderzoeksrapport werd daar geen melding van gemaakt, noch werd de Russen de schuld gegeven van de ramp.

    In paragraaf 16 wordt Rusland veroordeeld voor het leveren van wapens aan de Syrische president Assad. Er wordt niet bij vermeld dat deze wapens zijn bedoeld om tegen IS(IS) te vechten, waarvan het Witte Huis weliswaar beweert dat dit een vijand van Amerika is, maar waar het via de Syrische rebellen nota bene zélf wapens aan heeft geleverd, aldus Paul.

    ‘Schaamteloze leugens’ over invasie Georgië

    En passant wordt Rusland ook beschuldigd van een invasie van Georgië in 2008. ‘Dat is simpelweg niet waar,’ betoogt Paul. ‘Zelfs de EU –geen vriend van Rusland- concludeerde in zijn onderzoek van de gebeurtenissen in 2008 dat Georgië een ‘ongerechtvaardigde oorlog’ tegen Rusland was begonnen, niet andersom! Hoe kan het Congres wegkomen met zulke schaamteloze leugens? Lezen de leden deze resoluties eigenlijk wel voordat ze er over stemmen?’

    De Russen worden ook veroordeeld voor cyberaanvallen via het internet, illegaal spioneren en het verdraaien van de publieke opinie – allemaal zaken waar juist de VS jaarlijks miljarden dollars aan besteedt.

    Congres wil wapens leveren voor oorlog tegen separatisten

    De Oekraïense president Poroshenko krijgt het groene licht om de militaire operaties tegen de oostelijke provincies te hervatten, en wordt aangespoord om de ‘separatisten en paramilitaire krachten’ te ontwapenen. Deze oorlog zal zonder twijfel nog eens duizenden burgerslachtoffers eisen.

    Dat weerhoudt het Congres er niet van de regering Obama op te roepen om Oekraïne zowel niet-dodelijk als dodelijk defensiematerieel te leveren, alsmede ook andere diensten en trainingen, zodat het land zijn territorium en soevereiniteit kan ‘verdedigen’. Paul: ‘Dat betekent door Amerika getrainde militaire troepen met Amerikaanse wapens een schietoorlog voeren aan de grens met Rusland. Klinkt dit allemaal als een goed idee?’

    Het meest verontrustende aan de nieuwe wetgeving is volgens hem de verklaring dat ‘de militaire interventie door de Russische Federatie in Oekraïne een bedreiging vormt voor de internationale vrede en veiligheid’. ’Dergelijke terminologie is niet per ongeluk, maar de gifpil waarmee in de toekomst nog agressievere resoluties zullen volgen. Want als wordt geaccepteerd dat Rusland een ‘bedreiging’ vormt voor de internationale vrede, hoe kan dat dan genegeerd worden? Dit is een hellend vlak dat tot oorlog zal leiden.’ (1)

    Putin: Westen streeft naar ondergang Rusland, maar zal falen

    Natuurlijk heeft het Kremlin dit ook in de gaten. Hoewel Putin talloze malen geprobeerd heeft toenadering en de dialoog te zoeken, willen de oorlogszuchtige globalisten in Washington en Brussel van geen wijken weten: Rusland zal en moet gedemoniseerd worden, en opnieuw tot ‘vijand’ worden verklaard.

    Dat het geduld van de Russische president langzaam op begint te raken bleek wel uit een TV-toespraak die hij gisteren hield tegen het Russische volk. Daarin haalde hij fel uit naar het Westen, dat volgens streeft naar de ondergang van Rusland, maar daarin zal falen.

    ‘Het Westen wilde een Joegoslavië-scenario in Rusland. Net als Hitler er met zijn misantropische ideeën in faalde om Rusland te vernietigen, moet iedereen bedenken hoe deze zaken eindigen. Ons leger verpletterde de Nazi’s en bevrijdde Europa.’

    De Russische president reikte opnieuw de hand naar het Westen. ‘Ons doel is om zoveel mogelijk betrouwbare partners te hebben, zowel in het Westen als het Oosten.’ Daarom hoeven de banden met Europa en Amerika wat hem betreft niet te worden teruggeschroefd. ‘Wij zullen nooit het pad van zelfisolatie, xenofobie, verdachtmakingen en het zoeken naar vijanden opgaan. Al deze zaken zijn een teken van zwakte, terwijl wij sterk en vol zelfvertrouwen zijn.’

    Tegelijkertijd beschuldigde Putin het Westen van ‘puur cynisme’ in Oekraïne, en zei hij dat de crisis in dat land enkel als voorwendsel wordt gebruikt om te proberen de groeiende Russische economie te vernietigen (3). Hij stelde echter duidelijk dat Rusland niet voor de Amerikaanse en Europese eisen zal buigen. ‘De Krim is van enorm belang voor de Russische natie, net zoals de Tempelberg dit is voor de Joden.’ (2)

    *

    UITLEIDING

    ‘Le premier qui dit la vérité, il doit être exécuté’... Dit lied van een Franse chansonnier was ooit een ware hit. Uiteraard kwam er vanwege geen enkele instantie veel steun, want het geheel was hen niet flatterend genoeg.

    Er kan dus besloten worden, dat alles wat we voorheen zelf beleefd hebben in twee Europese wereldoorlogen, of wat ooit in de Geschiedenisboeken staat opgetekend, klein bier is, in vergelijking met de donkere wolken die uit alle richtingen over het oude ‘Avondland’ trekken. De Eurocraten houden ons met een hoog stemmetje voor, dat het dank zij hen is, dat we al zovele jaren geen oorlog meer gekend hebben. Waarbij ze grandioos vergeten te vertellen, dat het dank zij hen is, dat wij verzeild zijn geraakt in wat de Grootste Oorlog ooit zal blijken te zijn. De situatie daarbij bij ‘de slechten’ te zijn gecatalogeerd, moeten we er maar bij nemen.

    Het wordt dus wel een koers tegen het uurwerk, willen we de huidige criminelen in Bruxellabad vervangen zien door Overheden die deze keer direct door het Volk zijn gekozen, en niet door elkaar op die postjes zijn benoemd. Door mensen in vrije verkiezingen aangesteld dus, die voor het ogenblik reeds in gedachten Geert Wilders, Marine Le Pen, Nigel Farage, Tom Vazn Grieken, de Lega Nord, de Catalanen, de Basken, de Schotten enz hebben aangesteld. Op die manier kunnen we ons zelfs reeds in het Post-Islam-tijdperk wanen. In een samenleving die we zonder veel bloedvergieten weer zelf zullen in handen hebben. Dan zal de Navo ondertussen de koers hebben kunnen bijstellen. Om in vrede en samenhorigheid weer dicht bij elkaar tet leven met het Land der Tsaren. Zodat wij in Vlaanderen weer zaken kunnen doen met Soezdal, in De Gouden Driehoek, ver in het Hoge Noorden boven Moskou, zoals onze voorouders in vorige eeuwen deden. Dan zouden onze reisorganisatoren kunnen inzetten op de Stad van Peter de Grote (Sint Petersburg) waar in het Paleis van Katharina de Grote onze Vlaamse Primitieven en zelfs echte Rubens, als gewone prentjes tegen de muren handen…. In het echte authentieke Ruslaznd vinden we de Grieks Orthodoxe Christenen terug, en zeker geen Islamisterij… We vinden er Tolstoï, Dokter Jivaho en Solsjenitschin terug, en gelukkig niks van de nestbevuilers Hermanus Brusselmanus of Thomas Lanoyas. U vint er wel de (vertaalde) werken van G? Gezelle van van Stijn Streuvels.

    In de jaren ’40-’45 hebben wij veel ontberingen geleden. Maar wat het Oekraïens volk thans meemaakt, zonder kolen, zonder Russisch gas, gaat onze verbeelding ver te boven. Het is, naast de uitroeiïng der Christen door de Islammerij overal ter wereld, een gewetensprobleem voor het échte Amerika. Had Colombus in 1492 Amerika maar nooit ontdekt! Dan zou de genocide op de Indianen nooit hebben plaatsgevonden, of zouden de Inca’s, de Maya’s en de Inca’s nog altijd op hun zonnepiramiden misschien in verbinding hebben gestaan met de piramiden-bouwers in Bosnië…

    De Joodse Bijbel der Christenen, die tot 9.000 jaar teruggaat, vertelt nog veel meer. Maar de mens van de 21ste Eeuw is veel te slim om daar nog gelooof aan te hechten….Liever valt hij in zo’n Zwart gat, waarvan er naar ’t schijnt, miljarden voorhanden zijn in het Universum…

    Psst

    Geen waarheid langs de ene kant, of er bestaat een soort ‘tegenwaarheid’ langs de andere kant. Volgens onze Oekraïnische vriend hier, die de situatie in zijn vaderland op de voet volgt (ja, die schotel-antennes, hé) vertelt met ter plaatse net het omgekeerde. Zijn land zou maanden geleden treinladingen kolen hebben gekocht en betaald aan de Russen, maar die laten, gezien de huidige situatie, niets meer de grens passeren. De familie sterft bijna onder de felle vrieskou…. En weet ik wek, dat de roebel, na de speech van Poetin in de Doema, een paar minuten later duizelingwekkend naar beneden is geduikeld? JaJa, volgens hem en zijn hele familie is die Poetin erger dan de baarlijke duivel…. Volgens de Internationale Wetten is Obama en de Navo nu verplicht in de bres te springen voor de Oekraïne….

    In 1939 schreven de kranten precies hetzefde, over in de bres springen voor Polen….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

     








    06-12-2014, 18:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    05-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2251

    ***

    Vrijdag 5 december

    Zon 8u28-16u38

    H Sabas

     

    *

     

     

    Het tovermiddel om de Islambeesten te bestrijden….

    .

    Wetschappelijke naam: de Anaconda

    *

    INLEIDING

     

    Noch wereldlijke, noch kerkelijke Overheden komen werkelijk in beweging om de Islamitische Staat-Beesten te stoppen. En als jullie dan toch bezig zijn: wil ook aandringen opdat op dezelfde seconde als onze Overheden als door een Bijbelse atoomkracht van Huerboven getroffen worden, de wapens in de handen van de Islambeesten op slag veranderen in anaconda’s. Dat zijn wurgslangen van minstens 8 meter lang die hun buit, zelfs al is het een leeuw, binnen de minuut ingeslikt hebben.

    Geen twee dingen zonder drie.

    Mits een beetje meeval, steken die beesten dan de Rubicon over, om met z’n allen de Monstersteden van het Kwaad in te slikken.

    Dit zou dan twee enorme reuzenvliegen in één klap zuhb. De Islammerij eindelijk wèg van de Blauwe Planeet, als een r  ket de ruimte in, en de Blauwe Planeet terug in de staat zoals het Mensdom die gekregen heeft van de Schepper. Noteer wel; hier is niet de schepper bedoeld, waarvan Jeroen Meus zo graag spreekt daar waar hij schuimspaan bedelt … En waarmee hij ‘gegaarde’ groenten uit zijn visbouillon vist.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *ISIS onthoofdt christelijke kindjes

    Auteur Frank Verhoef Datum 4 december 2014

    De barbaarsheid van de moslimterroristen van ISIS kent geen grenzen. Volgens Canon Andrew White, een predikant uit Baghdad, heeft ISIS van christelijke kinderen die nog geen vijftien zijn geëist dat ze zich bekeren tot de islam:

       “Islamic State turned up and said to the children, you say the words that you will follow Mohammed,” White stated. “The children, all under 15, four of them, said ‘No, we love Yesua (the Iraqi name for Jesus), we have always loved Yesua, we have always followed Yesua, Yesua has always been with us.'”

    De kinderen wilden zich niet bekeren. Ze houden van Jezus, zeiden ze, niet van Mohammed. ISIS probeerde toen nog één keer een bekering tot de islam af te dwingen bij de kinderen. Toen ze voor een tweede keer weigerden, werden ze alle vier onthoofd door de terroristen.

    Zo doen de moslimbarbaren dat. Wie het niet met ze eens is of wie niet precies doet wat er van ze wordt verlangd, wordt zonder pardon onthoofd. Het gevolg is dat christenen massaal vluchten uit de gebieden waar ISIS de macht heeft gegrepen:

       White, who has received personal death threats from the Islamic State, currently resides in Israel. He has said that it is “impossible” for Christians to live in Iraq due to the relentless persecution of the religious minority.

     

       More than 250,000 Christians have fled Northern Iraq amid ISIS persecution. These were the last Christians residing in the region, which has been hostile to the religious minority since the beginning of the war.

    Droevig, heel erg droevig. Deze genocide door ISIS moet stoppen. Een grondoorlog tegen het terreurleger van zelfbenoemd kalief Abu Bakr al-Baghdadi is daarbij onvermijdelijk. Met enkel een paar honderd luchtaanvallen vernietig je het ultieme kwaad van deze tijd niet.

    *

    UITLEIDING

     

    Weer is, wat beschreven wordt met die vier onthoofdingen, een ver-van-mijn-bed-show. Niemand heeft dat hier gevoeld, geen moeder heeft een traan gelaten. En de media zwijgen er over, dus is er niets gebeurd….

    Dat is ongeveer hetzelfde als wat gebeurde, toen de Hitlerianen in de jaren ’30-’40 de Vrije Wereld hypnotiseerden. Het weer zou wel klaren zonder blazen. Tot de duikbommenwerpers uit de wolken doken en platgooiden wat hen niet aanstond. Ongeveer hetzelfde scenario als dat wat zich thans aandient met de Euro Verenigde Nazi’s. Dezelfde langzame wurging als in de slangenwereld!

    De dag dat de Jihadisten hun ondergrondse holen verlaten in (bijvoorbeeld) de Vlaamse Bergen om een paar honderd Nieuwpoortse pensionaatsmeisjes als soldatenbruiden te komen kapen, zal iedereen als uit een kwade droom ontwaken. De meerderheid van die blatende geitjes zal in de Arabische wereld als seksslavin worden verkocht, en wie zich niet tot de Islammerij heeft willen ‘bekeren’, zal het einde van de wereld niet meer beleven. Marc Dutroux is nog klein bier in vergelijking met deze Krijgers in de Heilige Oorlog. Dutroux was een eenzaat, en die zit levenslang vast. Maar Jihadisten zijn met vele duizenden, en ze lopen vrij rond….

    Ziet U: als de nood het hoogst is, si de redding nabij. Waken en bidden zal dan voorbij zijn. Dan zullen we hier, van jong tot oud, van Christen tot atheïsten  en zelfs Socialisten en andere ‘Tisten’, de rol der anaconda’s moeten overnemen. On de leuze te bewaarheden:

    “Helpt U zelf, zo helpt U God”.

    Want in plaats van ons met een dode mus op te zadelen met het verhoogde ’cash-plafond’ zou de Regering, die beweert zo vooruitstrevend te zijn, ons een knallende wapenwet teruggeven van vòòr de ingreep van Cruella.

    Wie roept ooit die heks voor deze woordbreuk-staatsgreep ter verantwoording?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    05-12-2014, 16:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2150

    ***

    Vrijdag 5 december

    Zon 8u28-16u38

    H Sabas

    Op de avond van Klaas Kapoen

    legt men wortelen in de klomp en rapen in de schoen

     

    *

     

    *

    De oppositie is zwaar onder de indruk van

    .

    … de zwaartekracht. Die werkt inderdaad slechts in één enkele richting….

    *

    INLEIDING

     

    Het moet me toch van het hart. De Slinxen, iedere keer dat ze ergens niet aan de winnende hand zijn, menen met veel lawijt iets te weten. Namelijk dat ze met twee maten en twee gewichten moeten meten. De wijzers van de klok, maar ook de wereld, draaien rechts: zij zien dat anders, want ze zien alles door een bloedrode bril..

    Deze keer maakt men het in de Praatbarak ook te bont, en op straat wordt er om de haverklap op geklopt. Men maakt er waarlijk een soort Arabische Lente van.. In de respectievelijke Parlementen wordt de vergadering op stelten gezet, door het Brussels serpent (Cruella) of door de Oostendse His Masters Voice. Hun woorden zijn hakmessen om hoofden mee af te kappen en op straat worden (tegen de eigen werkgelegenheid) regelrechte oorlogen gevoerd. Afgekeken van de Jihadisten?

    Het doet denken aan (inderdaad!) verwende kleine kinderen, die omdat hen een stuk speelgoed wordt afgenomen, zij de hele huisraad van hun hardwerkende Vader & Moeder kapot slaan.

    De oorzaak van de laatste rellen? Omdat bij de Franstaligen een zekere JM Le Pen niet alleen in Slinx Frankrijk, maar ook in nog Slinxer Land van WalloBrux, als de baarlijke duivel wordt aangezien. Deze, voortgaande op het stijgend succes van het Front National, predikt de waarheid. En dart schiet beneden de taal-en armoegrens in het verkeerde keelgat. Meer dan 20 jaar geleden was de Nieuwe Allianter Jan Jambon samen met Le Pen op een vergadering. Driewerf schande! Meteen worden de Vlamingen weer bij de haren (maar niet meer met geboeiden polsen) terug gesleept naar de repressie-jaren van nà WO II.

    De Euro Verenigde Nazi’s eisen van Coburgerland bepaalde ‘rechtzettingen’ die kaderen in hun Internationaal Socialisme der Globalisten. Die zijn samen te vatten onder drie scherp gestelde principes: ‘Besparen. Besparen. Besparen’ Maar dat is iets waar de bazen van de syndicaten in naam van hun leden (zeggen ze) tègen zijn. Omdat ze daarmee de centrumrechtse Regering denken te kunnen doen vallen. Die voert inderdaad maar al te graag in het voordeel van de economie en de werkgelegenheid deze instructies uit. Resultaat, alles wordt wekenlang in rep en roer gezet, zodat de economie ‘plat’ ligt. Haantje-de-voorste in deze obstructie, zijn nog altijd de ACWërs, niettegenstaande die met een voet in de Regering zijn mogen meerijden…

    Zoiets heet ‘op elke slak zout leggen’…..

    Ze doen maar. Maar iedere slak is wel, zij het met een slakkengangtje, onder de enerzijdse-anderzijdse aanmondingen van de Nieuwe Alliantërs, onderweg naar het einde van dit kapot geregeerd land…

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    en ingekort overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/nieuws/lege-oppositiebanken-worden-wapen-in-politieke-strijd-a2142559/

    *

    Lege oppositiebanken worden wapen in politieke strijd

    *

    Een parlementaire zitting met lege oppositiebanken: verheffend is het beeld niet. Ligt de schuld bij de oppositie die haar plaats niet kent of aan de meerderheid die haar wil doordrijft?

    Daarmee lijkt een nieuwe fase ingetreden in de felle strijd tussen meerderheid en oppositie. Het parlement zelf wordt een instrument in die strijd, die niet alleen met woorden, maar ook met politiek activisme gestreden wordt. Met Laurette Onkelinx en Groen-fractieleider Kristof Calvo als theatrale orkestleiders krijgt het protest van de straat zo een verlengstuk in het democratische hart van de natie.

    Valt er wat te zeggen voor het verwijt dat centrumrechts weinig ruimte voor inspraak toelaat bij haar meerderheidsdenken? Volgens politicoloog Carl Devos (UGent) wel. "Dit is meer een kwestie van attitude. Deze regering verkondigt graag dat zij wel moedig zal zijn in moeilijke tijden, omdat ze door de kiezer gelegitimeerd is. Als je voortdurend roept dat het regeerakkoord zonder omzien moet worden uitgevoerd, moet je niet verbaasd zijn dat je overlegpartners wantrouwig zijn en zich vragen stellen bij de resterende beslissingsmarge. Deze regering wil het, althans in stijl, anders doen dan het gebruikelijke Belgische consensusmodel. Dat is boeiend, maar ook riskant."

    Riskant is het omdat de regering moeite blijft hebben om een eensgezinde toon te vinden, nu weer over de plafonnering van cashbetalingen. Nadat CD&V-Kamerlid Roel Deseyn kritiek had geuit op het voorstel van N-VA-staatssecretaris voor Fraudebestrijding Elke Sleurs werd hij door zijn partij tot discretie aangemaand, maar het kwaad was alweer geschied.

    *

    UITLEIDING

     

    Protest voor deze ‘Indexsprong’: vorige Paarse of Tsjeef-Rode Regeringen hebben ooit jarenlang touwtje gesprongen over de index. Waarom spreekt niemand daar nog over?

    Waarom ook wil niemand, vooral ook niet de Slinxen, horen van minder uitgaven in de vreemdelingen-industrie? Daar liggen vele miljoenen die onze bejaarden, onze zieken en onze ‘beperkte’ medemensen goed zouden kunnen gebruiken.

    Ha neen, hé, tieren de Slinxen die den ABL (Arm Bels Leger) voor een half miljoen Euro op kosten hebben gejaagd, om naar hun Bloedrode Duivels te gaan in de Brésil. Ze vlogen diverse keren heen en terug, met hun derigen, waaronder eenmaal samen met de Sire en zijn Sirin, in een vliegtuig waar plaats was voor 300 man… Très simplissimo, repliceert Olio di Poepo: ik had weer eens goesting in verandering van lucht….

    Ik begrijp ook niet goed hoe niemand in de Praatbarak deze gelegenheid niet aangrijpt, om aan Cruella van de Parti Scandale uitleg te vragen, over een zekere Marokkaanse ‘diplomaat’ die door de douane in Zaventem betrapt werd op drugsmokkel en het zich toemeten van een valse diplomaten-pas. Toen deelde ze nog de lakens met dat heerschap man, maar maakte daarop snel een einde aan deze relatie. Jammer genoeg niet aan haar politieke status… Wel heeft dat Marokkaans individu achteraf een diplomatieke post gekregen in haar kabinet… Jeannet Di Poepo werd ooit betrapt met twee pubers in zijn auto, aan de waterkant, klaar om uit te stappen om… te urineren. Niet de dader werd ontslagen, maar wel de verbaliserende flikken…. Zegt de bevelvoerende commissaris in Mons: we konden toch de carrière van een veelbelovend politicus niet breken, nog voor deze echt begonnen was….

    Waarom schrijven De Schandaard, de DM, La Libre, L’Echo, La Meue, enz, daar nooit over? Is men daar dan zò overtuigd dat de Vlamingen nog even dom zijn als 100 jaar geleden?

    Ja, lieve landgenoten, de tijd van de consensus-democratie bij ons is voorgoed voorbij. Dat is een evidentie à la Martens waaraan jullie toch zullen moeten beginnen aan wenen. Dàt is pas een onderwerp waaraan de hoernalisten van bovenvermelde bladen hun pennen kunnen aan scherpen. Niemand kan tenslotte levenslang zo ver boven zijn stand blijven leven.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    05-12-2014, 15:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!