MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    21-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2120

    *

    Vrijdag 21 november

    Zon 8u08-16u49

    Opdracht van Maria

     

    *

     

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

     

    Ho, U kent ze wel, de soort. Ze zitten naast u, voor U, achter U op het Openbaar Vervoer. Enfin, ze rijden mee, maar of ze betaald hebben, dat is een zaak voor de spoorwegpolitie, moest die zich durven vertonen…

    Neen, U hoeft de gezichten van deze 2 ‘helden’ niet in Uw geheugen te prenten, U zult die nooit meer tegen het lijf lopen. Of eerder, zij tegen dat van U…. want die zijn zich nu als beloning voor hun gruweldaad aan het verlustigen met 144 jonge meiden (72 voor elk), aan de voeten van Allah, die graag ter zijner eer en glorie, dergelijke esbattementen gadeslaat en aanmoedigt.

    Hieronder wordt U een boekje open gedaan om nog beter de Joden te leren haten. Tenminste, als U de indoctrinatie van de media blijft slikken.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    VN in Gaza prijst aanslag op synagoge Jeruzalem als ‘heldhaftige operatie’

    Met EU-miljoenen gefinancierde antisemitische indoctrinatie in Gaza.

    *

    Er zijn mensen die het vreemd vinden dat Israël zich doorgaans niets aantrekt van resoluties van de VN. Dat heeft echter een duidelijke oorzaak: Israël is het enige land ter wereld dat nog voor er officiële onderzoeken hebben plaatsgevonden wordt beschuldigd, veroordeeld en verketterd. Officiële medewerkers van de volkenbond hebben deze week de bevooroordeelde –om niet te zeggen antisemitische- houding van de wereld bevestigd door de Palestijnse aanslag op een synagoge in Jeruzalem, waarbij vijf Joden werden afgeslacht, een ‘heldhaftige operatie’ te noemen, en te schrijven dat ze hopen dat de daders als ‘martelaren’ in de hemel zullen worden toegelaten.

    Openlijke steun VN-organisatie voor Hamas

    ‘Een blijk van hulde aan het bloed van de martelaren’, schreven medewerkers van de UNRWA, de VN-organisatie voor Palestijnse vluchtelingen, op Facebook. ‘De operatie in Jeruzalem deze ochtend deed de harten en handen van de gezegenden opleven... Oh god, accepteer hen als martelaren, Uday en Ghassan Abu, voor hun heldhaftige operatie.’

     

    Tijdens de 50-dagen durende oorlog tussen Hamas en Israël afgelopen zomer bleken UNRWA-scholen in Gaza met toestemming van de VN te worden gebruikt als opslagplaatsen voor wapens en explosieven van Hamas, en zelfs als lanceerplatform voor raketten. Ook werden er boobytraps in de gebouwen geïnstalleerd.

    Honderden miljoenen uit VS en EU houden haat in stand

    VN scholen in Gaza laten Palestijnse kinderen video’s gezien zoals bijvoorbeeld ‘Camp Jihad’, waarmee de Joden- en Israëlhaat er van jongs af aan met de paplepel wordt ingegoten; kleine meisjes zeggen voor de camera dat ze de Joden zullen verslaan; jongetjes stellen dat het hun levensdoel is om oorlog tegen hen te voeren.

    De Verenigde Staten zijn met jaarlijks $ 300 miljoen de grootste financiers van de UNRWA. De EU financiert met zo’n $ 210 miljoen per jaar onder andere deze scholen en ook de herbouw van ‘vluchtelingen’kampen, en houdt daarmee indirect het Palestijnse conflict met Israël en de islamitische doelstelling de Joodse staat compleet te vernietigingen in stand.

    Arabische landen laten Palestijnen in kampen leven

    De UNRWA werd na eisen van de moslimwereld speciaal opgericht voor Palestijnen. Op de hele planeet worden de nakomelingen van vluchtelingen niet meer als vluchtelingen beschouwd, omdat de VN ervan uitgaat dat zij in het land waar ze verblijven worden opgenomen. Alleen voor de Palestijnen werd een uitzondering gemaakt, mede omdat de Arabische ‘broeder’landen hen bewust in kampen laten leven en hen al 66 jaar weigert op te nemen, zodat ze als permanent politiek drukmiddel tegen Israël kunnen worden gebruikt.

    Misleiding door Westerse media

    Ondertussen gaat de anti-Israël indoctrinatie via de reguliere Westerse media onverminderd door. Zo presteerde CNN het om tijdens de berichtgeving over de aanslag op de synagoge in Jeruzalem de burgemeester van de Israëlische hoofdstad in beeld te brengen, met daaronder de tekst ‘Dodelijke aanval op Jeruzalemse moskee’ (2).

     

    Dat was beslist geen ‘foutje’, want net als de andere grote TV-zenders grossiert CNN de afgelopen jaren in tendentieuze anti-Israël, pro-islam berichtgeving. Zo moest CNN in 2012 een reportage van Gaza-verslaggever Sarad Sidner, die Israël had beschuldigd van de dood van een Palestijns jongetje, rectificeren, omdat bleek dat het ventje door Hamas was vermoord.

     

    In eigen land plaatste het linkse NU.nl wel een foto van Palestijnen die rellen schopten nadat een van hun volksgenoten was ‘opgehangen’, daarmee valselijk implicerend dat dit de schuld van Israël zou zijn, terwijl de autoriteiten hadden geconstateerd dat het om een zelfmoord ging. Een foto van de gevolgen van de Palestijnse aanslag op de synagoge zult u echter tevergeefs zoeken.

     

    Europa begint Palestina te erkennen

     

    In politiek opzicht beginnen steeds meer landen in West Europa de Palestijnse terreur en haatverspreiding te belonen door ‘Palestina’ te erkennen, en daarmee indirect steun te geven aan alle Palestijnse eisen aan het adres van Israël. IJsland, Zweden, Groot Brittannië en Spanje ging inmiddels door de knieën – Nederland liet vooralsnog weten dat erkenning ‘nog niet aan de orde’ is.

    Vlag ISIS okay, vlag Israël niet

    In de Verenigde Staten zien we eveneens het begin van een herhaling van de jaren ’30 van de vorige eeuw. Op de prestigieuze Berkeley universiteit is het prima om met een vlag van ISIS te zwaaien, maar een vlag van Israël levert je een stroom van grove verwensingen op, en mogelijk zelfs fysiek geweld.

     

    ‘Kruising tussen hersenspoeling en Stockholm syndroom’

     

    ‘Als u zich ooit heeft afgevraagd hoe in de jaren ’30 het antisemitisme in Europa ondanks het Nazisme zo overheersend kon worden: dit is de 21e eeuwse incarnatie van hetzelfde fenomeen,’ schrijft Ben Barrack. ‘En net zoals de Nazi’s zullen ISIS-leden geen seconde aarzelen om iedereen op Berkeley te vermoorden, terwijl Israël geen bedreiging voor hen zou vormen. Toch wordt ISIS verwelkomd en Israël verketterd. Noem het een kruising tussen hersenspoeling en het Stockholm syndroom.’

    *

    Xander

    (1)        Breitbart
    (2) YouTube (via Shoebat)
    (3) Shoebat (/ YouTube)

     

    UITLEIDING

     

    De jaren ’30, binnen 15 jaar honderd jaar geleden. Is net hetzelfde als zouden de Duitsers of de Frasen de Grote Oorlog nogmaals willen beleven. Of de echte Nazi’s van de jaren ’40 weer tot leven wekken.

    Het grote verschil met toen is, dat de barbarij nu in stand wordt gehouden met ons belastinggeld….

    Volgens mij komt dat, omdat onze seculiere maatschappij uit haat tegen het Christendom, de heerschappij van de Islam wil. Zij zijn namelijk in de vaste overtuiging, dat zij de Islam partij kunnen geven, eenmaal zij het Christendom en de oorsprong ervan, het Jodendom, hebben vernietigd. Zij zijn de atoommachten, en de dag dat het hen uitkomt, zullen Mekka en Median ook sneuvelen.

    Hoe de gelaïciseerde wereld er uiteindelijk zal uitzien, hebben we kunnen meemaken in de 3 VRT-reportages over Noord Korea. We konden zelfs de Val van de Berlijnse Muur onlangs herbeleven, waarbij wij vooral aandacht konden hebben (voor wie tussen de lijntjes kon lezen), voor de spijt, dat dit ‘arbeidersparadijs’ toen de geest heeft gegeven.

    Zo was de grootvader langs moeders kant van mijn vrouw, in de jaren ’30-‘40 een fervente bewonderaar van de USSR. Na de oorlog ging hij er zelfs met een hele groep Fransen, als een der eersten, ‘op bedevaart’ naartoe. Waarna hij nadien het woord Rusland niet meer kon horen of zien. Zijn lange lederen jas, bijna tot op de grond, zijn vroegere trots om een beetje te gelijken op ‘de rode kameraden’, kreeg een vaste plaats aan een nageltje op zolder. Pee Léon had zijn bekomst van beide, zowel van de Rus als van den Duits.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    21-11-2014, 16:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2119

    *

    Vrijdag 21 november

    Zon 8u08-16u49

    Opdracht van Maria

    *

    Met Maria Opdracht, soms ligt er al sneeuw in de gracht

     

    Vandaag een mooie gelegenheid om kennis op te doen (of om ze op te frissen) over de ‘Onbevlekte Maagd Maria’, waar spotters zo graag de draak mee steken, over de H. Geest en zo, zijnde ‘de duif die verantwoordelijk zou zijn voor de geboorte van het Kindeke Jezus’. Die spotters zijn gewoon een hele generatie verkeerd….

    Hier volgt een woordje Geschiedenis, ontstaan in de 8ste Eeuw, in wat nu de stad Istambul geworden is…. Maar voorheen de Stad van de H. Constantijn, Constantinopel was. Gekopieerd bij Wikipedia……

    Op het feest van de Opdracht van de Heilige Maagd Maria in de tempel of Maria Presentatie viert de Kerk dat de ouders van Maria haar opdroegen in de tempel. Daarmee viert de Kerk dat Maria, vervuld van de heilige Geest, vanaf haar Onbevlekte Ontvangenis geheel aan de Heer was toegewijd.

     

    Het feest is niet gebaseerd op Bijbelse geschriften maar op het Proto-Evangelie van Jacobus. Daarin wordt verhaald dat Joachim en Anna uit dankbaarheid voor haar miraculeuze geboorte Maria toewijden aan God in de tempel, waar ze bleef tot haar puberteit.

    Het is in de katholieke kerk een gedachtenis die valt op 21 november. In de Orthodoxe Kerk is het een van 12 Grote Feesten, waar het Opdracht van de Moeder Gods in de tempel genoemd wordt. Sinds de achtste eeuw wordt deze gedachtenis in het Oosten gevierd. Later introduceerden geestelijken uit Constantinopel het feest van Maria Presentatie in het Westen.

     

    *

     

    *

    Jan Baert, van kaper tot edelman

    .

    In Duinkerke kan men werkelijk van alles opzetten….

    *

     

    INLEIDING

     

    Onze Sven! Hij was toen, lang geleden, in de vorige eeuw, ten tijde van Hugo Schiltz, een jonge militant van de V.U. (Volks Unie), die later, naast Bert de Rode Bleiter, als een blauwe ID21ër carrière begon te maken in de Zeer Grote Polletiek, die van het Gentse Liegebeest Guynocchio.

    Sven Gatz was dus de man en hij maakte naam. Tot het moment dat de zakenwereld hem betere carrière-kansen bood. Als echte ‘zaktivist’ nam hij het zekere voor het onzekere. Hij wijdde zich aan een heilige die seffens mirakels deed, zoals de Pastoors dat vroeger zeiden… als iemand ‘zijn kap over de haag smeet’.

    Omdat nu deze keer de Nieuwe Vlamingen hun Alliantie wensten in te kapselen in Het Blauwe Fabriekje, mocht Gatz terugkeren. Door de Grote Manitou werden enkele ministerpostjes beloofd als ze wilden meespelen naast de MR en dat was de kans van zijn leven voor ons bierbrouwersgastje. Hij deed de stap en sloot meteen den tap. Minister van de Media in Coburgland is tenslotte niet niks! Dat komt zelfs op Uw overlijdensbericht en zelfs op Uw bidprentje voor iemand die in de Kerk wordt begraven.

    Maar zie: globalist tot in de kist, en Svenneke kan daar gewoon zo Linxs zijn als hij wil. Hij zal er zelfs geen potten breken en gewoon het Linkxe mollenwerk verder zetten. Want Vlaanderen? Dat kan hem gestolen worden. Hij heeft eindelijk zijn ware roeping gevonden. Hij is Belg en Europeeër geworden.

    De Antwerpse Grote Manitou weet wat hij doet. Hij heeft zijn troepen in de hand. Zo’n Linkx accentje kleurt de dag.

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10918

    *

     

    Vlaamse bedrijven, verhuis!"

    "In Duinkerke vindt u de diensten, de knowhow en de kwaliteit die u nodig heeft." Zo begint een radiospot die u de voorbije weken kon horen op de VRT-radio.

    De havenstad Duinkerke voerde de voorbije weken via spots op de openbare omroep een campagne om Vlaamse bedrijven ertoe te overhalen om zich in deze stad te vestigen. In de spots worden de troeven van Duinkerke op een rijtje gezet, zoals de nabijheid van de haven, een goed wegennet, een goede binnenvaart, vlotte administratie en goedkopere industriegronden.

     

    Concurrentie

    Omdat Vlaams Parlementslid Stefaan Sintobin van oordeel was dat de VRT – een Vlaams overheidsbedrijf – op deze wijze meewerkt aan het weglokken van Vlaamse ondernemingen, kaartte hij de kwestie aan bij Vlaams minister van Media, Sven Gatz. Sintobin argumenteerde dat door deze reclamespots concurrentie wordt aangedaan aan onze eigen economie en dat voor elk bedrijf dat naar Duinkerke verhuist Vlaamse jobs verdwijnen. Hij vroeg de minister of dergelijke spots op de VRT wel kunnen.

    “Plopsaland”

    Sven Gatz bevestigde dat de spots tussen 3 en 14 november inderdaad werden uitgezonden op Radio 1 en Studio Brussel. Volgens de minister was er echter “geen enkel wettelijk probleem”. Gatz stelde zelfs “geen graten te zien in de spotjes”. “Wij leven in een geglobaliseerde wereld, in de Europese Unie waar er vrij verkeer is van personen, goederen, diensten en kapitaal.”, luidde het.

    Kaaimaneilanden

    Stefaan Sintobin beschuldigde Gatz zich te verschuilen achter de wetgeving en betreurde de domme vergelijking die de minister maakte. “De Vlaamse Regering en de Vlaamse overheid spenderen miljoenen euro’s om mensen aan het werk te krijgen, en dan komt u hier koudweg zeggen dat het u niet stoort dat die bedrijven naar het buitenland trekken.”, wierp Sintobin de minister voor de voeten. Sintobin haalde tot slot uit naar de houding van de Vlaamse regering: “Wanneer binnenkort de VRT een spotje uitzendt waarin bedrijven worden aangezet hun zetel te verplaatsen naar de Kaaimaneilanden, gaat u dan ook zeggen dat het goed is?”

    *

    UITLEIDING

     

    De Kanaaleilanden, dat zijn Guernsy, Jersey en nog eertje van een paar m² groot, Engels grondgebied met een zeer speciaal statuut, waar zelfs tijdens WO II de Feldgrauen zich echte Tommies konden wanen. Was dik in orde voor ‘Londen’, zo lang het aar opbracht. Eenmaal de oorlog gedaan, werd aar een enorme spons bovengehaald, net alsof er niets was gebeurd.

    Dat daar zou gesjoemeld worden met belastinggeld, is een kindersprookje van Moeder de Gans, dat verteld wort door onwetenden. De Coburger fiscus heeft duizenden van dergelijke akkoorden lopen. Laatst kregen we de reuzen-brouwerij Cristal Alken opgediend die dergelijke dingen regelt in het land zelf. ‘Ruliing’ heet dat ding. En het wil zeggen: wast gij mijne rug, dan zal ik de Uwe wassen….

    Die Kanarievogeleilanden hebben wel, zoals U allicht zelf wist, het voordeel dat er naartoe moet gezwommen worden. En dat kan alleen door wie kan zwemmen. Liefst in veel geldwater.

    U moogt er zeker van zijn, dat blauwe Gatz de hint heeft begrepen… Maar of daarmee die spotjes zullen stoppen?

    Nog iets over de dingen anders bekekken…. Duinkerken promoten hoeft voor de Vlamingen niet persé een slechte zaak te zijn. Het zou zelfs wel eens de aanzet kunnen vormen voor een ‘Heim ins Reich’, de dag dat de Frans-Vlamingen massaal in een referendum beslissen om Frankrijk te laten voor wat het is. Er is trouwens het precedent van de Duinkerkse kaper (Jean Bart, ook ’n Ieperling?) die om den brode, schepen in de Noordzee en Het Kanaal ging kapen voor rekening van de Franse koning. Dat was enerzijds ook toen ‘bij de duivel te biechte gaan’, maar hij kon er goed van leven. Hij kreeg er zelfs een standbeeld voor, dat jammer genoeg thans dient als hang- en verzamelpunt voor vreemde hangjongeren voor ze ter Jihad trekken…..

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    21-11-2014, 13:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    20-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2118

    ***

    Donderdag 20 november

    Zon 8u06-16u50

    H Edmond

    *

     

     

    *

    ISIS-STRIJDER IN SYRIË

    .

    Of vakbondsbetogen in Bruxellabad?

    *

     

    INLEIDING

     

    Nu zijn het ineens, ruim 14 dagen na de feiten relschoppers. Als misdadiger uit hun bed geplukt om 5 ur in de morgen. Waarschijnlijk met bruut geweld, wat had U gedacht. Dat de Flikken geen revanche zouden nemen? Ik dacht dat het gemeenschappelijke vakbondsbetoging was, en dat daarom het geheel als dusdanig door Mayeur in de doofpot zou gestopt worden. Elio di Jeanetto had immers staan toejuichen, en ‘copains’ ondereen: dat potje zou toch moeten kunnen gedekt blijven!

    Mis Piet: er zijn elf (11) uitverkorenen die voor het vuurpeloton moeten komen. Evenveel als er Rijkswachters zijn voor zo’n, vuurpeloton.

    Ze blijven aangehouden, terwijl de échte schuldigen vrij rondlopen.

    Ze zullen heel zeker gestraft worden, en opdraaien voor de schade. Misschien wordt het een ‘hoofdelijke aansprakelijkheid’, waar die 11 kleiene mannetjes de miljoenenschade zullen moeten ophoesten…. De syndicaten zelf, met hun miljoenen deposito’s op veilige rekeningen in belastingparadijzen? De blijven buiten schot, want wettelijk bestaan ze niet eens…. Dat is een soort van georganiseerde misdaad van Overheidswege…….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.gva.be/cnt/dmf20141120_01386110/tiental-relschoppers-opgepakt-voor-geweld-na-nationale-betoging

    *

    Antwerpse dokwerkers opgepakt voor geweld na nationale betoging

    *

    Het Brusselse gerecht heeft donderdagochtend elf geïdentificeerde relschoppers van hun bed gelicht. Onder hen ook enkele (Antwerpse) dokwerkers. De relschoppers zijn formeel geïdentificeerd op beeldmateriaal en herkend door politie op de betoging van zes november.

    Vier van hen worden voorgeleid bij de onderzoeksrechter en het parket vraagt dat zij onder aanhoudingsbevel zouden geplaatst worden. Zeven andere worden ter beschikking gesteld van het parket dat later zal beslissen of het hen rechtstreeks dagvaardt, tegen hen een gerechtelijk onderzoek opent of hen ongemoeid laat.

    Bij de betoging raakten meer dan 100 agenten gewond en werd voor massale vernielingen aangericht.

    Donderdag in de vroege ochtend viel de lokale politie van de zone Brussel Hoofdstad/Elsene binnen bij die mensen, onder meer in Brussel, Namen, Antwerpen en Knokke. De relschoppers worden verdacht van gewapende weerspannigheid, slagen en verwondingen op politieambtenaren soms met arbeidsongeschiktheid tot gevolg. Wie de relschoppers zijn, is niet duidelijk. Er zijn ook een aantal (Antwerpse) dokwerkers bij.

    “Het valt zeker niet uit te sluiten dat er in de nabije toekomst nog arrestaties volgen”, aldus nog de procureur. “We hechten zeer veel belang aan deze feiten. Politieagenten zijn geen boksbal, zij zijn op

    betogingen om hun werk te doen en dat moet gerespecteerd worden, ook in tijden van sociale contestatie.”

    *

     

    UITLEIDING

     

    Natuurlijk zijn er vragen over ‘Havenarbeiders’ die wanhopig proberen hun ‘verworven rechten’ tegen beter weten in, te verdedigen. Als bijvoorbeeld de Wet Mayor. Alleen ‘havenarbeiders’ mogen aan de haven arbeiden…. Je reinste discriminatie waartegen het gezond verstand met recht en reden protesteert.

    Die Wet Mayor mag ook niet van ‘Europa’ – en daar gaan de Pakbonden nu in de clinch met zichzelf. Geen greintje gezond verstand en dus jutten ze, tegen beter weten in, hun leden op…

    Pakbonden in de huidige vorm zijn een anachronisme in de overtreffende trap. Maar ze boeren goed voort, want iedere werkloze meer, brengt hen zaad in ’t bakske… Ze worden immers vergoed om het werk uit de handen van de Staat te nemen. Miljoenen per jaar, om de dopgelden uit te betalen die de Ambtenaren evengoed zelf kunnen doen, ze zitten ondertussen maar met de vingers te draaien….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    20-11-2014, 18:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2117

    ***

    Donderdag 20 november

    Zon 8u06-16u50

    H Edmond

    *

    *

    Zo’n ding nooit in his halen,

    .

    als in de WC-deur geen raampje zit....

    *

     

    INLEIDING

     

    De man is ’n Blauwe van de oude stempel, geen verliefde stumper die achter de hielen loopt van Madoline Rutten. En als Burgemeester van een relatief klein dorpje in Oost Vlaanderen (Gavere), rijdt die bij donker rond om inbrekers te betrappen. Een soort hulp-sheriff met 2 rokende schietgeweren in de handen.. ’n Showverkoper? Kan best, maar zijn remedies gaan me naar het hart. Dat is mannentaal. Had U er al aan gedacht, dat lui met slechte bedoelingen die camera’s rap zullen weten handen, en zo een straatje om rijden? Maar soit.

    Als dergelijke reflexen nu nog mochten opperwaards doordringen tot bij de Minister van Binnenlandse Zaken? Dan breken er verdorie enkele triestige jaren aan voor het inbrekersgild. Al zal de ‘immigrantenlobby’ dat niet aardig vinden, ja zelfs klacht wegens discriminatie er tegen indienen. Ook Justitie zal opmerkingen hebben, wantvoor hen dreigt er enrome werkloosheid, als er geen dieven en moordenaars meer gevat worden. En wat doen met de overtollige gevangenissen?

    Of dat idee bijgevolg vatbaar is voor verbetering? Ik zou bijna zeggen: JA!!! Gewoon een op de twee fitness-zaken omvormen tot schietstand, en klaar is Kees.

    Gaan er dan geen of minder ongelukken gebeuren? Voor mensen die denken van wel, raad ik dan aan om meteen alle aardappelmesjes uit hun keukenlade, alle scharen en nijptangen te verbieden, want ook dat zijn moordwapens, als ze in de verkeerde handen vallen.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vandaag.be/binnenland/156133_burgemeester-gavere-meer-wapens-in-huis-zullen-inbrekers-afschrikken.html

    *

    Geef ons wapens!

    'Hoe meer mensen een wapen in huis hebben, hoe minder inbrekers zullen toeslaan.' Dat zegt burgemeester van Gavere Hugo Leroy, die binnenkort tegen camerabewaking op zijn grondgebied stemt. 'Dat werkt niet. Mensen moeten zichzelf beveiligen', klinkt het in een opmerkelijk pleidooi in Het Laatste Nieuws.

     

    Volgende maand beslist de politieraad van de zone Schelde-Leie (Sint-Martens-Latem, Nazareth, De Pinte, Gavere) over de plaatsing van camera’s op enkele invalswegen. Met als doel de veiligheid te verhogen. Burgemeester Leroy zal alvast tegenstemmen. 'Er is geen personeel om de beelden te bekijken. En dieven zijn slimmer dan we denken: ze zullen gewoon andere wegen nemen.'

    Volgens de burgemeester wordt er beter geïnvesteerd in meer blauw op straat. Maar daar stopt het niet: 'De mensen moeten ook zichzelf beveiligen.' Leroy denkt voorts dat er minder ingebroken zou worden als meer mensen een wapen in huis zouden halen. 'Dat schrikt dieven af.'

     

    UITLEIDING

     

    Natuurlijk zullen de Linkxen, naar het voorbeeld van Madame Cruella uit de 100 Dalmatiërs, moord en brand schreeuwen en eisen dat ‘haar’ Wapenwet weer in alle gestrengheid wordt toegepast. Wat volgens mij zou kunnen de dag dat de criminelen in de eerste plaats hun werktuigen inleveren. En hoofstens vervangen door bedelnappen….

    Het Engeltje op mijn rechterschouder kijkt e met glinsterende oogjes aan, maar het duiveltje op mijn linker schouder fluistert mij toe: pas op maat, dit is gewoon een communautaire hint om FN in Herstal te bevoordeligen. Die cowboy heeft garantie aandelen in dat zaakje!!!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    20-11-2014, 16:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2116

    ***

    Donderdag 20 november

    Zon 8u06-16u50

    H Edmond

    *

    *

     

    *

    *

    *

     

    INLEIDING

     

    Dit mestvaalt-verhaal doet zeer sterk terugdenken aan de Val van het Antieke Rome. Het volk van Rome en ook dat van de wilde omstreken, verlustigde zich avond na avond, onder het licht van honderden toortsen, in het Colosseum en binst de dag zetten de Senatoren een gezellig babbeltje op over de prijs van de jonge wijn en wie er nu wel de beste speerwerper was. Rome was rustig, want de Wetten waren zò, dat geen enkele legioensoldaat binnen de muren van de Eeuwige Stad mocht komen. Uit vrees voor relletjes? Of uit voorzichtigheid? Wie wel verzamelde, ondergronds dan nog, waren de barbaren en andere wilde volksstammen uit het Noorden, samen met de zwarte slaven, om te beraadslagen wat en hoe ze konden doen, om de burgers van Rome uit te moorden zodat ze hun plaats konden innemen.

    Het verhaal is (gedeeltelijk) tot ons gekomen, in de verhalen van een zekere Spartacus, de zelf benoemde leider der opstandige slaven.

    Och, dachten de Senatoren en de leidende elites in Rome, het zal wel onze tijd duren. Ons Romeinse Rijk is oneindig groot en uitgestrekt, we zijn sterk en maachtih, onze Legioenen veroveren nog altijd verre vreemde streken, zodat wij hier in weelde kunnen leven met wat ze ons laten geworden.

    We weten allemaal hoe het is afgelopen. Maar ach, ook nu zeggen de meeste mensen: ‘het zal wel onze tijd duren’….

    Hieronder wordt U met veel woorden een sfeerbeeld opgehangen over wat er werkelijk omgaat. De ‘ongemakkelijke waarheid’ die de echte redenen uitlegt van de echte opwarming der aarde…

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Nazi´s van de EU

    Volgens nu.nl wil de Europese Unie sancties treffen tegen Israël. Ik ben van mening dat deze onnodige politieke bestuurslaag niets anders is dan een crèche voor grote mensen. Men begrijpt zeer goed dat de Joden door de internationale gemeenschap na de Tweede Wereldoorlog een ondergeschikt deel, ruim de helft van het Nederlandse oppervlakte, van het Britse mandaatgebied is toegezegd, maar men lijkt meer waarde te hechten aan de islamitische leer dat de wereld de moslims toebehoort en dat de ongelovigen hem slechts in bruikleen hebben totdat het kalifaat ook hen bereikt. Dat noemen wij PVV’ers, de echte weldenkenden, dhimmitude gedrag.

    Het gaat de goede kant op, men kan ons blijven ontdoen van alles waar wij vrede mee hebben, maar pas als iemand anders aangevallen wordt, komen wij in het geweer, zoals onze kinderen wanneer zij straks enkel regenboogpieten op straat dreigen tegen te komen, omdat de Stasi, die links is, weigert onze kinderen op te laten groeien in vreugde? Het door links beheerste sufkutten-syndroom dat draait rondom het thema schaarste wordt de jeugd met de paplepel ingegoten, doordat zij dankzij links op een steeds jongere leeftijd blootgesteld wordt aan de problematiek van grote mensen. Steeds vroeger stelt het ministerie van Onderwijs dat een kind moet voldoen aan bepaalde richtlijnen wil het niet compleet worden afgeschreven. De druk is immens op de kleine mensjes die zich zonder enige keuze daarvoor gemaakt te hebben genoodzaakt zien om een tegenprestatie te leveren voor een fictief toekomstbeeld. Hersenen zijn pas volgroeid rond het 24ste levensjaar, maar dankzij het ministerie van Onderwijs leidt scholing kinderen vanaf jonge leeftijd op volgens het linkse adagium “ARBEIT MACHT FREI”, zoals dat ook boven de poorten van Nazi-concentratiekampen hing, o.a. in Auschwitz.

    Hitler was niet rechts, Hitler was extreemlinks. Hij eiste ieder onderdeel van het leven van ‘zijn’ onderdanen te beheersen. Een kenmerk van links is de onvrijheid waarmee wij inmiddels geïndoctrineerd zijn en waarvan wij denken dat deze normaal is. Regeringen wereldwijd lenen geld van andere regeringen voor doelen waar het volk niets over te zeggen heeft met dat volk als onderpand, zodat bijna ieder volk een slaaf is. Dat is de reden dat de belastingen alsmaar hoger en talrijker zijn, bijvoorbeeld de btw die naar 21% is gegaan.

    In Zwitserland zou men voor of tegen deze verhoging mogen stemmen, maar dat land is nog steeds niet links, alhoewel de grote hoeveelheid immigranten daar wellicht verandering in wil brengen. In dat land kun je goed zien hoe een gezonde, niet-onderdrukte samenleving werkt, omdat men niet apathisch toe hoeft te kijken hoe de rijkdommen van haar land geplunderd worden. Men heeft middels de directe democratie, waar alle niet-PVV’ers binnen de Nederlandse politiek een bloedhekel aan hebben, gekozen om de immigratie uit EU-landen aan banden te leggen middels quota.

    Helaas is de media een krachtige bron van manipulatie en volgt de Nederlander de media graag om de leegte, die kunstmatig in stand gehouden is door de doctrine van schaarste, op te vullen met leegte. Positieve berichtgeving in de media is schaars, omdat de linkse riooljournalistiek (films uit Hollywood, publieke omroepen, maar ook dag- en weekbladen) het volk ‘moet’ voorbereiden op een leven in schaarste, zodat zij genoegen zullen nemen met een beloning die de wettelijke vereisten (minimumloon) niet of nauwelijks overstijgt, terwijl de CEO’s van multinationals zonder limit kunnen blijven graaien. Wie bepaalt die wettelijke vereisten en wie beurst erin? De elite bepaalt en de massa berust erin, omdat zij zich niet bij machte acht dit te veranderen. Als uitlaatklep heeft men het rellen rond voetbalwedstrijden bedacht, die voor de vorm door de elite worden veroordeeld, maar die men gedoogt, terwijl ze juist de krachtige elementen eruit kunnen filteren om deze in het justitiële apparaat op te nemen en het leven onmogelijk te maken, althans zodanig dat anderen met deze bevolkingsgroep niets te maken willen hebben. Eenheid onder de bevolking moet door links altijd vermeden worden, vakbonden fungeren in dat opzicht enkel als door werkgevers gecontroleerde bliksemafleiders.

    De mensen die zich nu als een veestapel genoodzaakt zien zich te laten onderdrukken, moeten juist zien dat zij alles kunnen wat zij willen.

    Vanwege dit ‘ideaalbeeld’ van mensen die nooit genoeg geld hebben, blijft men ten onrechte op de oude politiek stemmen, terwijl zelf doorrekeningen van het CPB aantonen dat er met de PVV-plannen de meeste winst voor iedere Nederlander te behalen valt. Dat is geen discriminatie of racisme, dat is juist antidiscriminatie, omdat discriminatie het maken van onderscheid betekent en Wilders dit juist niet doet. Dit komt links natuurlijk niet goed uit, dus komt men met internationaal socialisten die juist de plannen voor het eigen land afschilderen als discriminerend als die plannen het land in kwestie onevenredig veel voordeel opleveren ten opzichte van andere landen. Waarom moet alles evenredig zijn, terwijl de inspanningen van andere landen vaak veel lager liggen? Daaraan ligt de Europese Unie ten grondslag. Op het moment dat de ene lidstaat namelijk geen of weinig voordelen heeft boven de andere, waarbij het armste land met de minste rijkdommen als ijkpunt geldt, beginnen mensen zich open te stellen voor het beeld dat de Amerikanen voor ogen hadden toen de voorloper van de CIA de plannen voor een Europese Unie smeedde: een Verenigde Staten van Europa. Ongelofelijk dat landen zich nog steeds laten knechten door een angstbeeld dat bepaald wordt door de media.

    Alle vreugderoof op de volwassen blanke man mag en kan ongezien doorgang vinden, omdat links dat heeft verordend? Met welke mensen denkt links dat deze blanke man zich heeft omringd? Juist… met blanke vrouwen en kinderen. Sommige blanke vrouwen hebben er een radicale opvatting op nagehouden en willen niets met de blanke man te maken hebben, het Greta Duisenberg-syndroom, terwijl sommige blanke mannen zichzelf zijn gaan vervullen met zelfhaat en dat vooral in de linkse politiek tot uiting brengen (Harry van Bommel/SP). Ik zie het nog voor me. “Intifada, intifada, Palestina vrij.” Die zullen het vast met elkaar kunnen vinden, omdat ze ‘vechten’ voor dezelfde ‘zaak’. Hoe zij überhaupt iets doen met welk doel dan ook mag Joost weten, ik zie alleen een stelletje midlife crisis slachtoffers dat een verlengde jeugd wenst, wars van enige orde en regelmaat. Het is natuurlijk niet helemaal consistent dat ook deze luitjes hun kinderen op een blanke school inschrijven, dat zij niet massaal in de Haagse Schilderswijk hun intrek nemen en dat zij hun relatief hoge beloningen niet delen met diegenen die het onderwerp zijn van de linkse zieligheidpropaganda, de gekleurde medeburger.

    Men vergeet voor het gemak weleens dat Wilders de grootste vriend is van iedereen, met of zonder kleur, die zich aan de Nederlandse wet houdt, dat wetten enkel moeten worden gehandhaafd of worden afgeschaft.

    Sterker nog, men schildert mensen van een bepaalde politieke signatuur (PVV-stemmers) immer af als inferieur, terwijl men zich niet hard maakt voor deze zogenaamd inferieure mensen, er worden geen miljarden uitgetrokken om het leven van deze mensen te veraangenamen met vakanties, huisinrichting of het kwijtschelden van schulden. Daar val je dan door de mand met je vermeende superioriteit, dan ben je keihard aan het discrimineren. De “men” waar ik het hier over heb, zijn slappelingen die op de een of andere manier onder invloed staan van mensen die de tegenstellingen graag willen aanwakkeren.

    Wie denkt dat het doel van de jaarlijks wederkerende Zwarte Pieten-discussie is om discriminatie te doen afnemen, heeft de beelden van huilende kinderen niet gezien die zo vakkundig geweerd zijn uit de kwaliteitsmedia. Racisme zal dankzij deze wederkerende discussie juist vrij spel hebben onder de nieuwe lading jeugd, omdat zij straks terugkijkt op deze eerste poging om vrijheid te ontnemen als een aanslag gepleegd door “zwarten” op hun verder nog open en onbezonnen leven.

    De sancties tegen Israël passen mooi in dat plaatje, het plaatje waarin de blanke man wordt verwacht alles maar in te leveren, zich letterlijk en figuurlijk moet laten uitkleden, ook al is dat stukje land waarop bijzonder veel Joden in harmonie met de grootste menselijke diversiteit ter wereld pogen samen te leven, met wetten en regels die – net zoals in het westen – islamieten zelfs voortrekken, slechts ruim de helft van Nederland qua oppervlakte.

    Het lijkt wel alsof de agenda van bepaalde geheime genootschappen met uitzonderlijke politieke macht eruit bestaat die blanke man naar het leven te staan. Zij pakken de blanke man, omdat hij één van de weinige culturen is met een wens tot orde en regelmaat. In die wens kan de overheid niet vrijelijk roven en dus moest de culturele identiteit van de blanke westerse man maar kapot, de vrouwen en kinderen worden toch niet geacht voor zichzelf op te komen.

    Leger en politie zijn blij als ze iets mogen doen, zei het een uitzending waarvan men het doel niet weet of doelloos een flitsapparaat naast de A2 in elkaar sleutelen, na tijden achter een kop koffie te hebben doorgebracht. Zij zijn ook lamgeslagen door wetten en regeltjes – door de politiek dus. En dan willen PVV-ers dat ze gaan nadenken? Ze hebben het al druk genoeg met de dag door te komen om hun hypotheek te kunnen voldoen en hun kinderen ‘goed’ onderwijs te geven, vrijetijdsbesteding en natuurlijk ook nog wat voedsel, afgenomen van de dichtstbijzijnde fastfoodketen – niet zelden wegens geldgebrek.

    De socialisten, die ook de Europese politiek beheersen, hebben kennelijk nog niet geleerd van de sancties tegen Rusland die ook alleen het doel diende spierballen te tonen, gelijk een puber die zijn ouders uitdaagt, maar terugkwamen als een boemerang, zo ‘erg’ dat regeringen hun eigen economie moesten gaan stimuleren of hun favoriete melkkoe, het volk, ‘moesten’ sommeren dat te doen. Terwijl de schade voor het bedrijfsleven dankzij politieke amateurs als Frans Timmermans immens is, zijn het juist wel deze types, gespeend van iedere competentie anders dan taalvaardigheid, die de grootste kans maken door de ballotagecommissie, die het Europese Parlement is, te komen op hun route naar de Europese Commissie. Net als bij de rechterlijke macht worden daar namelijk alleen vriendjes ‘toegelaten’. Als we niet massaal op de PVV stemmen, gaat dit nooit veranderen. Als Israël met tegensancties komt, zou het zomaar kunnen dat onze vooruitgang tot stilstand komt, daar Israël niet zonder reden de grootste Nobelprijswinnaar-dichtheid ter wereld kent – het boemerangeffect.

    “Je leeft maar één keer”, hoor je vaak. Wat dachten de dames en heren politici ervan om die ene keer dan ook een geweldige ervaring te maken voor de lijdende voorwerpen, de massa die niet tot een politieke elite behoort? ’t Is maar een idee hoor, maar dan kunnen de mensen die zich nu een hogere status toekennen omdat ze buitenlanders vertroetelen gevoelsmatig een nog hogere status behalen door Nederlanders die het minder hebben dan zij te ondersteunen. Of kent de zelfhaat geen grenzen?

    *

    UITLEIDING

     

    U verdient een grote proficiat als U dit helemaal tot hier onderaan heeft uitgelezen. Nog een grotere proficiat verdient diegene die het geschreven heeft.

    Me dunkt, als wij op onze blogs lang genoeg op de deur kloppen, dat de balsturige Overheid ons na verloop van tijd wel zal moeten horen. Het is niet meer aan ons om op onze jaren storm te lopen. Daarvoor dient de jeugd.

    De Bijbelse figuur Job, de oude man op zijn mestvaalt, is een mooie illustratie van de gewone burger in Europa. De wereld draait door, er is nog zon, maar ze schijnt elders. Waar dat precies is, moet worden uitgezocht achter het beheng en de verstikkende overgordijnen van de Islammerij.

    In het verhaal van Job wordt verhaald hoe hij gered wordt door een engel. Als die in onze tijd van zedenverwildering en labiliteit nog maar zijn weg naar onze mestvaalt terug vindt!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

     








    20-11-2014, 15:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2115

    ***

    Donderdag 20 november

    Zon 8u06-16u50

    H Edmond

    ***

    *

     

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

     

    Lewie Tobback, jaren geleden, toen de socialisten nog niet verzeild waren geraakt in het Agusta-vliegtiigen schandaal dat uiteindelijk aan Willy Claes de kop heeft gekost, heeft eens in een opwelling van eerlijkheid gezegd, dat allochtonen als meeuwen op een stort waren. Maar de man werd nogal rap door de Partijleiding tot de orde geroepen: de allochtonen, die waren de toekomst die als een soort levensverzekering voor de socialisten zou dienen. In toegevoegde meerwaarde, zouden die Moslims meteen de Kerk, al jaren hun mikpunt om uit penisnijd te worden onderuit gehaald, zwaar in het defensief dringen. Toppunt van sadisme: uit naam der godsdienstvrijheid, zou de Islam duchtig gesponsord worden met belastinggeld…. Twee vliegen in één slag: de Christenheid in de vernieling rijden, en daar bovenop een ‘godsdienst’ laten gedijendie hen ad vitam aeternam als kruiwagen zou dienen…

    En aldus geschiedde.

    Tobback had echter beter gesproken van een zoveelste plaag van Egypte, want allochtonen leken geen meeuwen te zijn, maar van einder tot einder, wolken sprinkhanen, die op hun doortocht alles kaal vraten…. En de Linxen keken toe en zagen dat het goed was… Tot ze moesten toegeven dat de ‘integratie’ was mislukt en dat zij zelf, quel malheur, n’est-ce pas, Monsieur Normal, dat ze er zelf mee aan ten onder zouden gaan.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Belgische expert: "Socialisten hebben moslims gebruikt als stemvee"

    Geplaatst door Michael van der Galien op 19 november, 2014 - 14:00

    *

    Wordt er ook iemand wakker.

    De Belgische radicaliseringsexpert Montasser AIDe’emeh beweert dat socialisten islamitische allochtonen als stemvee hebben gebruikt en er door hun politiek van wegkijken voor hebben gezorgd dat ze nauwelijks geïntegreerd zijn. Op zich is dat niets nieuws - dat zeggen u en ik al jaren - maar goed, het is prima dat iemand anders - iemand die niet 'verdacht rechts' is - het zegt.

       ‘De enige manier om dit te stoppen is door de voedingsbodem, namelijk de mislukte integratiepolitiek van het Westen, weg te nemen. De socialisten hebben moslims misbruikt als stemvee, de populisten hebben onnodig veel olie op het vuur gegooid en de imams moeten toegeven dat ze hebben gefaald en van nul af aan opnieuw beginnen’, meent AIDe’emeh.

    Met "dit" in de eerste zin doelt de expert op het feit dat flink wat moslims de afgelopen week naar Syrië zijn vertrokken om zich aan te sluiten bij ISIS. Zij doen dat niet door op het vliegtuig te stappen; ze reizen met de auto. Op die manier worden hun namen niet geregistreerd op het vliegveld en weten de autoriteiten dus niet waar ze naartoe zijn gegaan en hoe lang ze al weg zijn. Best slim voor een stel radicale psychopatische massamoordenaars in spé.

    Nu is het natuurlijk onzin dat zogenaamde 'populisten' "olie op het vuur" hebben gegooid en er daardoor voor hebben gezorgd dat meer moslims geradicaliseerd zijn - dat hebben ze helemaal zelf gedaan, met name door islamistische video's te kijken, artikelen te lezen, en webfora te bezoeken - maar wat de rest betreft heeft Alde'emeh 100 procent gelijk. Socialisten in Nederland en België hebben moslims inderdaad bewust gebruikt als stemvee; ze hebben ervoor gezorgd dat hele volksstammen van immigranten niet integreerden en hen vervolgens aan zich verbonden in de politiek. Daarbij hebben socialisten hen handig de rol van eeuwige slachtoffers gegeven - een rol, overigens, die de allochtonen in kwestie met alle liefde speelden.

    De enige manier om het integratieprobleem écht op te lossen is door socialisten en sociaaldemocraten jarenlang de macht te ontzetten. Laat ze maar een decennia of wat gillen en roepen in het parlement dat het zo niet kan terwijl nominaal rechtse partijen het systeem op zijn kop zetten en immigranten eindelijk dwingen om te integreren. Alleen op die manier kan er op termijn het nodige veranderen.

    *

    UITLEIDING

     

    In Coburgland is de verering van de springhanenplaag voor even stil gezet. Ook dat is een verdienste van de Vlaams-Natioanlisten die de ‘sociaal-democraen’, lees de Tsjeven en de Sossen, va de acht hebben verdreven. Zij doen het niet slecht, al zou het stukken beter kunnen. De klok stil zetten is één, ze terugdraaien is twee.

    Het gehuil in het Parlement is gestild, het hysterisch scheden van Madame Cruella is uitgestorven wegens, zo denk ik, te contraproductief. Nu kan in de achterkamertjes het mollenwerk beginnen.

    De kapitein van het schip moet nu zijn stuurvastheid kunnen bewijzen. De luitenanten doen hun werk en net als Sint Niklaas, had er gisteren zelfs ene ’n Zwarte Piet mee als ‘cabinetard’ om de zitting op te vrolijken. Franken Theo legde zijn examen af ‘cum laude’….

    Op zondag 24 November 1991 beleefde Coburgland tot zijn verrassing een verkiezingsdag waar het Vlaams Blok 25% van de stemmen haalde. Vlaanderen kleurde toen voor de eerste keer in de Geschiedenis donker geel, maar de verslagen partijen herdoopten dat succes tot ‘Zwarte Zondag’…

    Het hek was van de dam, de dijken zouden doorslaan. Tot er een kaper op de kust kwam, en de verzuchtingen van ons volk in een nevenbedding leidde. Op de ruïnes van de Volks Unie, onzaliger gedachte, schoten de overblijvers van meer linxe obediëntie wortel. Via een omwegje aan de arm van Leterminator beleefden we da de idylle met Geert Burger, om uiteindelijk de succesformule te vinden via de Burgemeester van Antwerpen.

    Alles beter een romance met de ‘sociaal-democraten’, dan een berekende zelfzekere koers met de mede-nationalisten. Nu vraag ik m’n eigen toch af, of de letters AVV-VVK op de zerk van Vader BDW daar nog lang zullen blijven staan. Misschien dat die op een of ander middernachtelijk uur zelf verschijnt om voor de eeuwigheid begraven te liggen in het eken va de Nieuwe Tijd..

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    20-11-2014, 10:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    19-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2114

    ***

    Woensdag 19 november

    Zon 8u04-16u51

    H Mechtild

    *

     

    *

    Turkse ratatouille

    .

    In Hollandse kaassaus….

    *

     

    INLEIDING

     

    Wat wij hier altijd voorspeld hebben, wordt vandaag werkelijkheid. De Muzelmannen beginnen een eigen partij en zullen nu de partijen bekampen die hen hebben groot gemaakt… Aan kiezers geen gebrek, zodat Holland binnenkort een wingewest kan worden van de Turkeys…

    Hoe stom kunnen onze Leiders Grote Verstanden zijn!

    Hopelijk dringt de les die de Joden toegepast hebben op de familieleden van een Palestijnse moordenaar die 2 onschuldige burgers vermoordde, goed door bij de Nederlandse Turken. Hun huis werd met de grond gelijk gemaakt, want de dood van het 5de synagoge-slachtoffer in Jeruzalem was de druppel die de emmer deed overlopen.

    Zo glijdt de wereld steeds verder weg in het barbarendom. Had Bush Sr onmiddellijk even hard gereageerd na 9/11 en Mekka/Medina, samen met de Saoudische ‘vriendjes’ van de kaart geveegd, dan was Al Quada en de Taliban en hoe die gangsterbendes verder ook mogen heten, al lang geen sprake meer. Dan was het tumultueuze ‘Midden Oosten’ weer weg gebombardeerd naar de vroege Middeleeuwen, waar het thuishoort. Hadden wij misschien, als ‘colateral damage’ onze pietrol aan spotprijzen daar kunnen kopen.

    Het zal, zoals U hieronder kun t lezen, de Hollandse Turken wordt wezen, want wort eten ze niet. Het zal Turkse ratatouille worden, en vroeg of laat wordt dat en ook bij ons, de nationale kost.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

     

     

    Turkse kiezer keert PvdA rug toe

     

    De PvdA loopt het gevaar een groot deel van haar Turkse kiezers kwijt te raken. De Turkse achterban dreigt de afvallige Kamerleden Selcuk Öztürk en Tunahan Kuzu te volgen naar hun nieuwe beweging.

    Ruim driekwart van de Turkse Nederlanders die op de PvdA hebben gestemd, overweegt om 'over te stappen' naar de nieuwe tweemansfractie Groep Kuzu/Öztürk. Dat blijkt uit een peiling van migrantenomroep Demet TV. De twee hadden tijdens de laatste Tweede Kamerverkiezingen samen al meer dan dertigduizend voorkeursstemmen gekregen.

    Ook onder niet-PvdA-stemmers van Turkse afkomst kan Groep Kuzu/Öztürk op enthousiasme rekenen. Van alle ondervraagden geeft in totaal een op de drie aan om misschien op de twee oud-PvdA'ers te stemmen.

    Dat de commotie van de laatste dagen desastreus is voor de sociaaldemocraten bleek dit weekend ook al uit een peiling van Maurice de Hond. Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou de PvdA nog maar 11 zetels overhouden van de huidige 38

    *

    UITLEIDING

     

    U heeft een stukje gelezen uit De Telegraaf die er niet om liegt. En weer zwijgen de media in ons land in alle talen. Integendeel, de TV komt met het verhaal dat de Verenigde Nazi’s het een schending van de mensenrechten vinden, dat er o,-evenredig overdreven en massaal gereageerd wordt op de aanslagen van de 2 Palestijnen op de 2 Joden. Vergeveingsgezindheid ontbrak er, zou Jomme Dokx uit de Collega’s gezegd hebben. Er werd nog net niet gezegd, dat er in onze kerken zou moeten gebeden worden voor de zielerust van die 2 moordenaars, daar waar ze in de armen van (elk) zijn 72 maagden liggen.

    H. Rita van de Hopeloze Zaken, plant toch AUB rap een dikke brandende kaars op de hoofden van die verdwaasden, dat ze het Licht mogen zien…. Een paar verborgen voetzoekers zou daarbij wonderen kunnen verrichten!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    19-11-2014, 16:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2113

    ***

    Woensdag 19 november

    Zon 8u04-16u51

    H Mechtild

    *

    *

    *

    Zwaarden omsmeden tot ploegijzers?

    .

    Bij Christenen, JA. Bij Arabieren zijn de kromzwaarden hakbijlen geworden, omdat de slachtoffers zich nooit mogen teweer stellen…

    *

     

    INLEIDING

     

    Het klinkt als een godslastering en het is ook zo bedoeld. Als twee moordenaars bij klaarlichte dag een kerk of synagoge binnenstormen, al roepen dat Allah de Grootste is, past daar maar één antwoord op van de autoriteiten: met ijzeren vuist bewijzen dat Al0lah en zijn bende krapuul kan verrekken.

    Liefst 10 aanwezigen moesten het bekopen, waarvan vier met de onmiddellijke (?) dood. Het moeten helse momenten geweest zijn, tot de politie opdook. Beelden krijgen we weer niet te zien van de Nieuwsdienst, of moet ik zeggen van de Liegdienst. Het zou de mensen teveel de ogen openen…

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Foto’s: Palestijnen vieren feest na terreuraanslag op synagoge Jeruzalem

    In Gaza wordt de terreuraanslag gevierd met onder andere het uitdelen van snoepjes. Inzet: De Palestijnse ‘helden’ die door Hamas werden geprezen voor hun gruwelijke moord op vier Joden.

    Palestijnen op de Gazastrook hebben op de voor hun gebruikelijke manier gereageerd op de schokkende terreuraanslag op een synagoge in Jeruzalem, waar vier biddende Joden door twee Palestijnse terroristen werden afgeslacht en minstens zes anderen werden verwond: ze deelden snoepjes uit, zwaaiden met bijlen –een verwijzing naar een van de gebruikte moordwapens- en droegen posters waarop de terroristen werden vereerd. Op de Palestijnse radio werden de daders, die door de politie werden doodgeschoten, ‘martelaren’ genoemd, en ook Hamas prijsde hun gruwelijke daad.

    Rond 7 uur vanochtend drongen Ghassan en Udai Abu Jamal, neven van een vorig jaar door Israël vrijgelaten Palestijnse terrorist (3), al ‘Allahu Akbar!’ schreeuwend de Kehilatt Yaakov synagoge binnen waar Joden aan het bidden waren. Acht minuten later hadden ze met geweren en een slagersmes –andere berichten: een bijl- vier Joden vermoord, en waren ze zelf door de gealarmeerde politie gedood.

    Islamitische organisaties blij

    Het Volksfront voor de Bevrijding van Palestina –onderdeel van de PLO van PA-leider Mahmoud Abbas- claimde de verantwoordelijkheid voor de aanslag (5), die door Jihad Islami en Hamas werd geprezen. Via de luidsprekers werden felicitaties voor de twee terroristen over Gaza uitgeschreeuwd (4). Ook riep de Palestijnse organisatie op tot nog meer ‘vergeldingsaanvallen’ voor de dood van een Palestijn die afgelopen weekend zelfmoord pleegde, maar waar Israël ‘natuurlijk’ meteen de schuld van kreeg (4).

     

    Religieuze dimensie

    De EU en diverse Europese leiders veroordeelden de aanslag in scherpe bewoordingen. Tegelijkertijd was er ook de zo bekende Westerse naïviteit te horen. Zo zei de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Frank-Walter Steinmeier ‘diep geschokt’ te zijn, en dat ‘het religieuze aspect een gevaarlijke dimensie toevoegt aan het toch al ernstige conflict.’

    De realiteit is dat het hele islamitische conflict met Israël in stand wordt gehouden door eeuwenlange Jodenhaat. Zo streven zowel Hamas als Fatah –het belangrijkste onderdeel van de Palestijnse Autoriteit- nog altijd officieel naar de vernietiging van Israël en de in de Koran geëiste uitroeiing van de Joden, iets dat geen enkele Westerse politicus durft te benoemen, laat staan te veroordelen.

    ‘Abu Mazen zet Arabieren aan tot geweld’

     

    De linkse Britse BBC presteerde het zelfs om tijdens een interview de minister Van Economische Zaken Naftali Bennett te vragen om geen foto te laten zien van een van de vermoorde Joden. Dat deed Bennett omdat een Palestijnse woordvoerder had beweerd dat de aanslag door Joden was gepleegd (!). Bennett weigerde de foto weg te doen, en zei dat ‘Abu Mazen (de terroristennaam van Abbas) zelf de Arabieren opruit en zegt dat ze de wapens tegen de Joden moeten oppakken.’

    Makkelijker een wapen voor Israëliërs

    Het Israëlische veiligheidskabinet komt vanmiddag met spoed bijeen. Sinds in juli de ‘Stille Intifada’ losbarstte is het aantal Palestijnse terreuraanslagen verveelvoudigd. Minister van Publieke Veiligheid Yitzhak Aharonovich besloot alvast dat Israëliërs voortaan sneller een wapenvergunning voor zelfverdediging krijgen (6).

    Xander

    (1)Jerusalem Post
    (2) Ynet News
    (3) Arutz 7
    (4) Ynet News
    (5) Arutz 7
    (6) Arutz 7

     

    UITLEIDING

     

    De dag nadert, langzaam maar zeker, dat dergelijke dingen ook bij ons staan te gebeuren. Tenzij er zonder veel tijdverlies wapendracht voor zelfverdediging weer officieel aan de orde van de dag is. Men hoeft zelf op geen proefschot min of meer te kijken, de straten lopen vol met dat stelend en verkrachtend werkloos tuig.

    De financie-experts geven me zelfs gelijk: ons spaargeld brengt, dank zij Europa, toch niks meer op. We kunnen dus beter ons geld investeren in nuttige zaken. Zodat, als het er op aankomt, dat Engels spreekwoord nog maar eens bewaarheid wordt: a rifle a day, keeps the doctor away.

    Zeg nu zelf: als iedere Muzelman, Muzelvrouw of Muzelkid, om het even zijn afkomst en zijn taal, zich realiseert dat in ons land blijven om te kunnen profiteren, risico’s inhoudt, zal die misschien de juiste conclusies trekken en met de Noorderzon verdwijnen. De multiculti is toch al lang mislukt! En van dat soort ‘verrijking’ zou ons haar rap door onze klak groeien.

    We zouden zelfs loopwedstrijden kunnen organiseren, met, lijk in de sllechte cowboyfilms, burgers die hen al schietend op de hielen zitten…..

    *

    Dergelijke scenario’s zijn de enige die Islammers rap door hebben….want het is de enige taal die zij begrijpen, de taal van het geweld, hoe ruwer, hoe liever. Of hoor ik daar protest van hunentwege? En noteer wel: wij kunnen niet blijven tolerant zijn, jegens hen die intolerant zijn jegens ons en onze beschaving.

    Maar eert moet er schoon schip gemaakt worden met onze volksmisleiders!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

     








    19-11-2014, 11:44 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2112

    ***

    Woensdag 19 november

    Zon 8u04-16u51

    H Mechtild

    *

    *

     

    *

    Even de koppen tellen….

    .

    10 zijn er in totaal…..

    *

     

    INLEIDING

     

    Toegegeven, ik ook werd er mottig van. Het gebeurt onder onze ogen, en we doen er niets aan. Omdat onze Leiders-Ptentaten Grote Verstanden lafaards zijn!

    Met zo’n beesten kan er niet worden onderhandeld. Het enige dat eventueel zou helpen, omdat die beesten alleen zulke argumenten begrijpen, is hier hetzelfde doen, maar duizend keer erger. Misschien nog niet van direct in uitvoering nemen, maar wel de bedreiging zeer reëel in scène zetten. Misschien realiseren ze zich daar dan, dat dit hun doel, de wereld te beheersen, niet dient. Zo krijgen wij de tijd om ons te organiseren…..

    In cijfers uitgedrukt bedoel ik het volgende: 5 onschuldige mensen daar = 5.000 van hun soort in shifts van 10 stuks afslachten, tot de stapel te hoog wordt. Vooral goed in beeld brengen met close-ups, tot de voorraad is uitgeput. Het gebeuren wordt goed op tijd aangekondigd, en verfilmd in optima forma, zodat het vertraagd, wekenlang op hun zenders kan vertoond worden.

    Wordt de boodschap door de Islammerij niet goed begrepen, dan verdubbelt men hier per direct de aantallen. In ons land alleen zijn er +550.000, dus we moeten niet kijken op een dozijn min of meer.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.elsevier.nl/Buitenland/nieuws/2014/11/Franse-IS-beul-Maxime-Hauchard-doodgewoon-en-katholiek-1646008W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2014-11-18|Franse_IS-beul_Maxime_Hauchard:_%27doodgewoon%27_en_%27katholiek%27

    *

    Franse IS-beul Maxime Hauchard: 'doodgewoon' en 'katholiek'

    Maxime Hauchard (22) werd maandag herkend als een van de beulen in het filmpje dat IS zondag vrijgaf

    *De Franse autoriteiten bevestigden maandag dat een van de beulen in het zondag vrijgegeven filmpje van Islamitische Staat (IS) de Fransman Maxime Hauchard is. Wie is deze ‘doodgewone, katholieke jongen’ uit Normandië?

    Maxime Hauchard (22), de Normandiër die maandag werd herkend als IS-beul, is van huis uit katholiek. Jeugdvrienden van de Fransman typeren hem als een 'normale' jongen uit een 'doodgewoon gezin'. De inwoners van het Normandische dorpje waar Hauchard vandaan komt, reageren geschokt op zijn optreden in het IS-filmpje.

    Peter Kassig

    Zondag dook Maxime op als Abou Abdallah al-Faransi ('de Fransman') in een video waarin het onthoofde lichaam van de Amerikaanse hulpverlener Peter Kassig werd getoond.

    De Franse minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve zei maandag dat de lange jongen met het wilde haar 'zeer waarschijnlijk' Maxime Hauchard is. Vrienden van de jongen zeiden hem zeker te herkennen.

    Achtergrond

    Opvallend aan Hauchard is dat hij geen islamitische achtergrond heeft: hij groeide op in Bosc-Roger-en-Roumois, een Frans dorpje met drieduizend inwoners in de buurt van Rouen.

    Op zijn zeventiende besloot Hauchard opeens van school te gaan en hij bekeerde zich tot de islam. Aanvankelijk baarde dit niemand in zijn directe omgeving zorgen. Maxime radicaliseerde echter steeds verder: hij vertrok naar Mauritanië, waar hij lesgaf en zich verder verdiepte in de Koran.

    Na terugkomst maakte hij een korte tussenstop in Frankrijk, om in 2013 vervolgens af te reizen naar Syrië. Op het moment van zijn vertrek werd hij naar verluidt al in de gaten gehouden door de Franse autoriteiten. Hij kon het land echter moeiteloos verlaten.

    Stereotype

    Hauchard laat volgens jihadexpert Wassim Nasr zien dat het stereotypische beeld van de jihadist niet klopt. Zo hebben bijvoorbeeld lang niet alle jihadisten een islamitische achtergrond.

    'Door internet komen jongeren op een heel andere manier bij de jihad uit dan vroeger,' zegt Nasr tegen de nieuwszender France 24. Het idee dat ze worden geronseld door 'haatimams' in moskeeën is volgens hem achterhaald. Hauchard radicaliseerde bijvoorbeeld door naar filmpjes op YouTube te kijken.

    Terreurdeskundige Jean-Charles Brisard ziet het lot van Hauchard somber in, omdat hij ongemaskerd in beeld is verschenen: 'IS heeft er geen belang meer bij zijn identiteit te beschermen. Dat bewijst dat hij bestemd is om te sterven, waarschijnlijk bij een zelfmoordaanslag.'

     

    UITLEIDING

     

    Dit was een tekst van Elsevier, via E.J. Bron onder mijn ogen gekomen.

    Beide bronnen verdienen een grote Proficiat! Omdat zij zonder bijbedoelingen gewoon de feiten brengen. Voor de interpretatie is iedereen vrij er het zijne/hare over te denken.

    Want dit zijn al lang geen losstaande toevalligheden meer, maar een systeem, waarover met reden kan gezegd worden; ‘Wie zwijgt, stemt toe’

    Heeft U er ten andere op gelet, dat de beulen op de afbeelding bovenaan ongemaskerd waren? Dat betekent volgens mij, dat alle remmen losgegooid zijn, en dat de bruine gast die voor U op de bus zit, misschien wel de dag nadien achter Uw rug opduikt met zijn slagersmes klaar voor gebruik….

    Anders gezegd: geen verstoppertje meer voor de politie, want die pakkemannen pakken ze misschien zelfs als eersten! Daarvan zijn trouwens de officieren misschien wel de opdrachtgevers voor als de dans begint.

    Saint Saëns, die de Danse Macabre schreef, die was toch ook een Fransman. Alhoewel waarschijnlijk geen Normandiër…

    Hoezo, ik verdenkt mij een gewelddadige wreedaard te zijn? Omdat ik met ijzeren vuist zou terugslaan? Mag ik U ter overweging geven, dat, als het tot een confrontatie komt tussen ons en de Islammerij, oorlog dus, dat de aantallen niet minstens 1.0000 keer hoger zullen liggen?

    PSSSSSST

    Zeventig jaar en meer slaan de media ons dagelijks om de oren met de misdaden van de echte Nazi’s, die ze tot in het oneindige blijven uitmelken. Maar over wat onder hun eigen ogen gebeurt, door de erfgenamen van deze Nazi’s, sluiten ze zelfs hun mond. Dat is niet menselijk meer, maar het brengt wel op….

    Kom Herman, schrijf daar nog eens een mooie pakkende Haiku over. Die zal goed verkopen al over the world waar ze U nu, dank zij Europa, al kennen. Die dingen worden trouwens onbetaalbaar, de dag dat Uw genie dat van Hitler zal overtroffen hebben.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    19-11-2014, 09:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    18-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2111

    Dinsdag 18 november 2014

    Slachtmaand

    Zon 8u03-16u52

    H Romanus

    Zoals Romanus de winter toont, zo wordt hij ook gekroond

    *

     

     

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

     

    Net als in Coburgerland, is er niets te vinden in de media over de voorvallen waarover (hieronder) vriend Xander gisteren heeft bericht.

    Noteer dat zijn berichten niet zijn ‘van horen zeggen’, maar dat hij paard en wagen benoemt. Ja, ooit heb ik al eens gelezen, dat bepaalde vooraanstaande Is-Lammers zouden gezworen hebben dat ze ooit (binnenkort?) ook Rome, de hoofdstad van het West Romeinse Rijk, zouden veroveren, zoals ze dat ooit geflikt hadden met Constantinopel, de Hoofdstad van het Oost Romeinse Rijk, dat we sedertdien kennen als Istambul.

    “Morrend volk” is gewoonlijk de verre voorloper van een gewapend conflict… en morrend volk over gans Europa, is oorlog over gans Europa…

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Bewoners zijn geweld immigranten zat: Hevige anti-islam rel in Rome

     

    De reguliere media besteedden amper aandacht aan de anti-moslim immigratie demonstratie.

     

    Ongeveer 1000 Italianen kwamen begin november in botsing met de politie nadat ze waren gaan demonstreren tegen de moslim immigratie in hun land, en specifiek tegen een nieuw asielzoekerscentrum in Tor Sapienza, een voorstadje van Rome. De verkrachting van een meisje door een immigrant was de druppel die de emmer deed overlopen. Vervolgens vielen moslims onder kreten zoals ‘Dood aan de paus!’ en ‘Een goede christen is een onthoofde christen!’ de demonstranten aan. De politie greep in, echter niet tegen de gewelddadige moslims, maar tegen de protesterende bewoners.

    Tommaso Ippoliti, voorzitter van het wijkcomité, verklaarde dat ‘de spanning in onze buurt nog nooit zo hoog is geweest. Tor Sapienza wordt door het gemeentebestuur al jaren aan zijn lot overgelaten. Vandaar dat het aantal berovingen en het straatgeweld tot het toppunt is gestegen.’

    Volgens Ippoliti zijn de straten van Tor Sapienza gevaarlijk geworden door de massale instroom van immigranten. ‘Je kunt ’s avonds je huis niet uit... Een paar dagen geleden werd een meisje dat ’s middags haar hond uitliet gemolesteerd. Het comité veroordeelt het geweld van afgelopen avond, maar de lokale bevolking is terecht kwaad. We hebben meer veiligheid nodig.’

    Sociale zekerheid leeggezogen

    De mensen zijn eveneens gefrustreerd dat de vele immigranten de sociale zekerheid leegzuigen, terwijl de gewone Italiaan al moeite genoeg heeft om een baan te krijgen. ‘Waarom moet er voor hen gezorgd worden?’ vroeg Alvio, een van de bewoners, zich af. ‘Ik heb zelf hulp nodig!... Maar zelfs God heeft ons verlaten.’

    ‘’s Avonds hangen ze in groepen rond in parken,’ klaagde hij. ‘Ze maken lawaai en maken er een bende van. Er liggen overal flesjes. Ook zijn er berovingen.’

    ‘Geen racisme maar wanhoop’

    Het kwam tot een botsing toen een groep moslims begon te demonstreren vóór de islamitische terreurgroep IS(IS). Vervolgens sloeg de politie de Italianen uiteen, maar liet de moslims ongemoeid.

    ‘Ze vielen ons zomaar zonder reden aan,’ vertelde een buurtbewoner na afloop over het politie ingrijpen. ‘We stonden gewoon op de stoep, en wilden beschermd worden door de wettelijke macht. Maar in plaats daarvan vielen ze óns aan.’ Het gevolg: ongeveer 50 woedende Italianen vielen het asielzoekerscentrum aan en schreeuwden termen zoals ‘smerige Arabieren’ en ‘walgelijke moslims’.

    Wijkvoorzitter Ippoliti verklaarde dat ‘deze aanval niet voortkwam uit racisme, maar uit wanhoop. We zijn het voortdurende geweld en de terreur spuugzat. Wij zijn geen extremisten, maar willen gewoon veilig in onze buurt wonen. De autoriteiten negeren ons echter.’ (1)

    Meisje verkracht door immigrant

    De onvrede en spanningen explodeerden toen een Italiaans meisje zei verkracht te zijn door een immigrant – vermoedelijk een moslim, aangezien ook uit statistieken in andere Europese landen blijkt dat het met name immigranten uit islamitische landen zijn die verantwoordelijk zijn voor het in veel plaatsen fors toegenomen aantal (seksuele) misdaden.

     

    Matteo Salvini, één van de leiders van de demonstratie, gaf ‘links’ Italië de schuld, en zei dat zij degenen zijn die ervoor gezorgd hebben dat Italië wordt overspoeld met immigranten. ‘Tor Sapienza laat zien dat de overheid heeft gefaald. Dit is veroorzaakt door het stompzinnige linkse beleid dat iedereen maar kan doen waar hij zin in heeft.’

     

    ISIS: Jihad gaat door tot we in Rome zijn

    In meerdere video’s hebben IS(IS) leiders verklaard dat ze ‘de jihad niet zullen stoppen voordat we elkaar ontmoeten onder de olijfbomen van Rome.’ Uit diverse onderzoeken blijkt dat er onder de moslims in Europa veel sympathie bestaat voor IS(IS). De vrees bestaat dan ook dat in de toekomst steeds meer Europese steden en dorpen ten onder zullen gaan aan geweld, misdaad en terreur.

    Xander

    1) The Italian Insider (via Shoebat)
    (2) Shoeb

    *

    UITLEIDING

     

    Ook voor mij klinkt het vreemd te lezen dat de Gewapende Arm der Wet zich richt tegen de eigen burgers op het voetpad, daar waar de amokmakers vrijuit gaan. Het is natuurlijk ook mogelijk dat de bevelvoerende officier er eentje was die geen kleur meer moest bekennen. Wegens hem op de huid geschreven. De lange tentakels van de Euro Verenigde Nazi’s uit Bruxellabad reiken ook tot hier aan de Tiber. Net als in Coburgland moete ook hier aan ‘positieve discriminatie’ worden gedaan…

    (wordt vervolgd)

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

     








    18-11-2014, 13:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2110

    Dinsdag 18 november 2014

    Slachtmaand

    Zon 8u03-16u52

    H Romanus

    Zoals Romanus de winter toont, zo wordt hij ook gekroond

    *

    *

     

     

     

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

     

    Uit het stukje hieronder blijkt duidelijk, dat we, samen met de Islammerij, ook de wildernis invoeren.

    Oerwoudbewoners en woestijnratten mogen we dat niet kwalijk nemen: ze doen hun gevoeg juist lijk de slinger-apen. Ze doen het overal, alleen niet waar ze slapen, hoog in de bomen. Maar aangezien de menselijke apen niet in bomen slapen, zijn hun sanitaire behoeften dan ook zo goed als niet bestaade . Gewoon de natuur haar werk laten doen en wat er langs boven in gaat, langs onder, na verwerking, weer uit laten loen….

    Merk ook in onderstaand naturalistisch verhaal, niet alleen de hang naar meer natuur, maar vooral de minachting voor vrouwen. Ik ben uiteraard geen specialist ter zake, maar denk toch dat de mens-aap de enig wezen is in het dierenrijk, die de vrouwtjes niet in de eerste plaats op een piedestal zet.

    ‘t Is maar dat onze dames dat weten, in voorbereiding op een leven onder en naast de Profeten uit het Oosten.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

     

    *

    Zwijnenstal asielzoekerscentrum: Ze schijten en pissen in het trappenhuis, in de douches en naast het toilet

    *

    Een heel goede vriend komt voor zijn werk in meerdere asielzoekerscentra in Duitsland. Hij omschrijft deze centra als volgt: Het is er smerig, het stinkt er naar uitwerpselen. De asielzoekers die daar ondergebracht zijn, gedragen zich als varkens, ze schijten en pissen in het trappenhuis, in de douches en naast de toiletten. Zelfs de eigen slaapzalen zijn vreselijk smerig. Hier en daar liggen gebroken voorwerpen.

    Niemand van de asielzoekers maakt er schoon. Daarom komt er eenmaal in de week een schoonmaakploeg om iedere week opnieuw deze zwijnenstal uit te mesten. Uiteraard op kosten van de belastingbetaler. Op de vraag waarom ze hun eigen onderkomen niet schoon houden, zeiden enkelen: “Wij zijn mannen, waarom zouden wij moeten schoonmaken? Daar zijn toch vrouwen voor.” Helaas is het niet mogelijk foto´s te maken en deze naar buiten te smokkelen, omdat er sprake is van een absoluut fotografeerverbod en eveneens op mobiele telefoons. Men wil gewoon geen slecht licht op onze asielzoekers werpen. Ook zijn gewelddadigheden onder de asielzoekers aan de orde van de dag. De sporen van dit geweld vindt men in het hele asielzoekerscentrum.

     

    Als de pers op bezoek komt, wordt er natuurlijk bijzonder grondig schoongemaakt. Afhankelijk van de opnames worden daar asielzoekers bijgezocht, die dan hun meelijwekkende verhalen vertellen. Wat mijn vriend echter zeer verbaast, is dat iedere asielzoeker een mobiele telefoon heeft waarmee hij gratis contact kan opnemen met zijn familie in het buitenland. Mijn vriend vertelde me dat enkele asielzoekers een training hadden gehad hoe ze moeten reageren op vragen van verslaggevers.

     

    Het geheel toont duidelijk aan hoe we bewust gemanipuleerd worden. Zodra mijn vriend een mogelijkheid heeft om foto´s of video-opnames te maken, zal ik ze publiceren.

    Bron:
    www.netzplanet.net
    Auteur: Janina

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

     

    UITLEIDING

     

    Het verhaal doet mij een beetje denken aan de Nazi concentratiekampen. Ooit was ik in Mauthausen, een ‘bijkamp’ van Birkenau. Heb daar gezien en er veel over gelezen, hoe er gewaakt werd om naar buiten uit de schijn op te houden van netheid, orde en regelmaat. Er was zelfs discipline rondom de brandputten voor lijken, want de crematoria konden niet volgen.

    Het enige verschil tussen toen en nu, is dat de gasten er toen niet vrijwillig kwamen, en nu wel.

    En dat is precies de schande van deze georganiseerde volksverhuizingen. Sorry dat, terwijl ik dit neerschrijf, maar het verhaal doet mij aan varkens denken.

    Is na te vragen bij iedere hobby-boederij, waar varkens niet opeen getast in vuile hokken zo rap mogelijk moeten vetten. Bij echte dierenvrienden leven ze meer in hun natuurlijke habitat, waar er water is om zich in te verschonen. Dat heeft het varken van de mens. Of is het eerder omgekeerd? Het varken is ook qua anatomie meest gelijkend op de mens, en is van nature zeer hygiënisch.

    Zo kom ik tot de wezens die hun land verlaten hebben, om in het Westen mee te komen genieten van onze rijkdom. Ze worden naar hier gelokt (toegelaten), en worden hoofdzakelijk in mensonterende omstandigheden opgevangen. Hier te lande zijn dat ‘Gesloten centra’, wachtkamers van de dood. Toestanden die onze financiële draagkracht ver te boven gaat, gezien de aantallen.

    Of het ooit nog goed komt zonder slachtpartijen? Ik mag het betwijfelen…

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

     

     








    18-11-2014, 11:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    17-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2109

    ***

    Maandag 17 november

    Zon 8u01-16u53

    H Elisabeth van Hongarije

    *

    *

     

    *

    De richting wordt met de dag duidelijker

    .

    Ende karwats zit verborgeon achter mooie Haiku’s…no

    *

     

    INLEIDING

    Met de woorden ‘progressief’ tegen ‘conservatief’ in mijn hoofd, ots ik vandaag tegen het begri “Isalmofoob’, met de nadruk op de ‘fobie’ die daar als een tang op een Moslim-varken op staat.

    Een fobie is volgens de Dikke Vandaele een irreële op geen enkele logische grond berustende mening over iets of over iemand. Maar de Islam, ongematigd of gematigd, is noch irreël noch znder logische gronden.

    Als men de normale houding tegenover de Islammerij wil toevoegen aan het woord ‘Islam’ moet dat iets zijn als –angst, -afschuw, -nachtmerrie.

    ’n Ideologie die, zoals ’t Cleyn Toebackzakske, die als 25 jaar aan dezelfde verouderde prietpraat vasthoudt, is niet progressief, zoals hijzelf zegt van zijn partij en van Groen, maar zwaar ouderwets-conservatief.

    Hoog tijd dus voor de nieuwe Minister van Media in de nieuwe Regering van Baluwe Michel I, om in die augiasstal van de media grote kuis te houden. Altijd en overal de woorden in hun oorspronkelijke en juist betekenis gebruiken, de waarheid schrijven, geheel de waarheid en niets an ders dan de waarheid, de verkeerde vooringenomenheid achterwege laten. Het is dàt of zonder meer uit de ether verdwijnen, of zich de uitgevers-licentie door de neus geboord zien.

    Het is mij bij deze tenslotte een genoegen, terug te zijn op het Internet in mijn aloude gedaante….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Britse regering: Uit de EU als Brussel geen beperking immigratie toestaat

    &

    Zweedse Democraten noemen massale immigratie van moslims een ‘islamitische invasie’ en ‘vernietiging van onze eigen cultuur’ – VN: Zweden rond 2030 derdewereldland

    *

    Moslims verbranden de Zweedse vlag, een voorbode van het compleet verdwijnen van de Zweedse cultuur en welvaart rond 2030.

    *

    De Britse regering heeft opnieuw gedreigd uit het EU te stappen als het land geen toestemming van Brussel krijgt om de immigratie uit kansarme regio’s aan banden te leggen. De zittende premier David Cameron staat enorm onder druk omdat de Onafhankelijkheidspartij (UKIP) van EU-criticus Nigel Farage bij de afgelopen Europese verkiezingen de grootste Britse partij werd. De kans dat Groot Brittannië de EU gaat verlaten wordt dan ook steeds groter.

     

    Minister van Buitenlandse Zaken Philip Hammond waarschuwde afgelopen week dat als Brussel ‘geen substantiële, aanzienlijke hervormingen’ op het gebied van immigratie doorvoert, de regering in Londen zich terugtrekt uit de EU-onderhandelingen en serieus zal overwegen het lidmaatschap van de unie op te zeggen.

    Premier Cameron heeft beloofd om tijdens de nieuwe verkiezingen in 2017 een referendum te houden over het Britse EU-lidmaatschap. Door de enorme problemen met migranten –hoge werkloosheid, exploderende criminaliteit, sociale spanningen- in met name de grote steden is dit een centraal politiek thema geworden. Cameron wil in ieder geval de binnenstroom van migranten uit andere EU-landen beperken.

    Britten en Duitsers lijnrecht tegenover elkaar

    Niet alleen Brussel weigert dit toe te staan, maar ook Duitsland verzet zich daar fel tegen. Bondskanselier Merkel gaf recent voor het eerst aan dat ze haar pogingen om de Britten in de EU te houden zal opgeven als dat land inderdaad de immigratie gaat beperken. Minister Hammond dreigde daarop dat als de Duitsers ‘deze lijn’ blijven volgen, zij inderdaad rekening moeten houden met de uittreding van zijn land uit de EU. (1)

     

    In tegenstelling tot Groot Brittannië houdt Duitsland conform de eisen van Brussel de poorten wijd open. Onlangs berichten we al dat de Duitse opvangcentra door de fors aangezwollen stroom kansarme immigranten, die voornamelijk uit Noord Afrikaanse, Arabische- en moslimlanden komen, uit hun voegen barsten. Sommige politici suggereerden vervolgens dat vluchtelingen door gewone burgers in huis kunnen –en desnoods zelfs moeten- worden genomen.

     

    Opvang asielzoekers buiten Europa?

     

    Minister van Binnenlandse Zaken de Maizière overweegt nu om de honderdduizenden asielzoekers –in 2014 zo’n 200.000- ook buiten Europa op te vangen. Toen een van zijn voorgangers, minister Otto Schily (van de SPD, de Duitse PvdA), 10 jaar geleden voorstelde om ook asielzoekerscentra in Noord Afrika te bouwen, leverde hem dat nog een storm van kritiek op, omdat dit tegen de mensenrechten zou ingaan. In Nederland werden vergelijkbare proefballonnetjes om dezelfde redenen afgeschoten. (2)

     

    Zweedse Democraten spreken van ‘islamitische invasie’

     

    Net als in Groot Brittannië en Frankrijk groeit in Zweden het verzet tegen de voortgaande massale immigratie van hoofdzakelijk moslims. Daarbij staan de Sociaal Democraten en de Democraten lijnrecht tegenover elkaar. De Sociaal Democraten zijn een pro-multiculti partij die –net als de collega’s in bijvoorbeeld Nederland- een groot voorstander is van immigratie.

     

    Het Democratische parlementslid Kent Ekeroth leverde in een toespraak in het parlement zware kritiek op de zittende centrumlinkse (minderheids)regering, en zei dat door het toestaan van deze ‘islamitische invasie’ de Zweedse cultuur het slachtoffer wordt.

     

    ‘Diep van binnen weet u allemaal dat dit luchtkasteel (van de multiculturele massa-immigratie samenleving) is ingestort, en dat u een catastrofe voor Zweden heeft veroorzaakt. We zien dat alleen al in onze gemeenten. Natuurlijk houdt u vast aan uw fijne stopwoordjes dat ‘iedereen gelijk’ is, maar dat heeft niets te maken met het immigratiebeleid wat we zouden moeten voeren.’

     

    ‘Multiculturalisme vernietigt onze samenleving’

     

    ‘Toen (oud premier) Reinfeldt moest toegeven dat de kosten van de massa immigratie immens zijn, was dat slechts het topje van de ijsberg,’ vervolgde de Democraat. ‘Waarschijnlijk nog belangrijker is dat de massa immigratie en het multiculturalisme datgene vernietigt wat onze samenleving bij elkaar houdt.’

     

    Daarbij wees de parlementariër op recent onderzoeken waaruit bleek dat in plaatsen waar het aantal buitenlanders groot is, het sociale vertrouwen en de solidariteit het kleinst zijn. ‘En alsof het niet genoeg is dat u enorme sommen geld verspilt aan massa immigratie, betekent dit dat u op andere terreinen moet bezuinigen... Daarmee ontmantelt u de extreem kwetsbare 1000 jaar oude Zweedse cultuur, wat de basis was voor het fantastische en succesvolle Zweden. De geschiedenis zal u daarvoor extreem hard veroordelen.’

     

    Een collega van de Sociaal Democraten maakte hem vervolgens uit voor een ‘racist’ en ‘islamofoob’, waarop Ekeroth reageerde dat ‘islamofobie’ een foutieve term is, omdat ‘fobie’ refereert naar iets dat irrationeel is, terwijl het een vastgesteld feit is dat autochtone Zweden op school, op hun werk en zelfs in de overheid massaal vijandig worden bejegend door moslim-immigranten.

     

    VN: Zweden rond 2030 Derdewereldland

     

    Eerder dit jaar bleek uit een onderzoek van de VN dat Zweden dankzij de massa immigratie rond 2030 in een derdewereldland zal zijn veranderd, erger dan Bulgarije en zelfs dan Libië (3). Uit andere statistieken blijkt dat het aantal verkrachtingen in Zweden percentueel tot het op één na hoogste ter wereld is gestegen (van 9,24 naar 53,2 per 100.000 inwoners). Bijna 8 van de 10 daders zijn moslim.

    Xander
    (1) Die Welt
    (2) Die Welt
    (3) White Genocide Project

    *

    UITLEIDING

    “En ’t oproer zwelt, en ’t leger staakt de tocht naar boven’….

    Deze versregel heeft er wel niets mee te zien, want hij gaat over het leger van Hannnibal die met zijn olifanten helemaal uit Spanje over d’Alpen trok, om Rome te bevechten. Maar hij geeft de mentaliteit weer die meer en meer openlijk uit de tentakels of poliepen van de reuze-inktvis ‘Brussèl’ genaamd willen ontsnappen.

    Mij is in bovenstaande discussie tussen David Cameron en Angela Merkel opgevallen, dat de oude rivaliteit tussen die twee landen weer de kop opsteekt. Te meer, daar net als bij de Nazi’s van vóór 3 September 1939 (De inval in Polen), zij altijd verzwegen bijbedoelingen hebben. Hoe immers leggen zij uit, altijd méér vreemdelingen te willen. Is het soms om hen binnenkort als kanonnenvlees te kunnen gebruiken? Vergeten we AUB ook niet, in de marge maar, dat Davis Cameron ’n Conservatief is, en Angela Merkel een Scoiaal Democrate exd DDR-ster. (Ex Deutsche Deocratische Partei, aanhangwagentje v/d USSR…

    Merkel is enerzijds een gesel, met haar zwaar Soialistische achtergrond, maar anderzijds een zegen wgens haar toenadering tot Kameraad Vladimir. In de zin zoals Hitler van zichzelf zei dat hij ’n Anglofiel was….*

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    17-11-2014, 16:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2108

    +

     

    *

    Over zware jongens gesproken….

    .

    *

    Elsevier maakt het mij gemakkelijk vandaag. Alles wat ondergetekende al altijd tegen de eigen PvsA heb in te brengen, heeft Elsevier voor Holland mooi op muziek gezet…

    Ik zou zeggen: neem een stoel, zet U bij toe!

    *

    Felle kritiek op PvdA: nadert het einde van de partij?

    Het bestaansrecht van de PvdA wordt momenteel zwaar in twijfel getrokken

    Dit zegt oud-PvdA-Kamerlid en wethouder Rob Oudkerk zondag in WNL op Zondag. Volgens Oudkerk heeft de partij nu langzamerhand een 'existentieel probleem'. Hij vindt dat de partij qua standpunten teveel een combinatiepartij is geworden van veel van de andere partijen en daarmee geen echte eigen identiteit meer heeft. Hij voorspelt hiermee dat de partij zal opgaan in een 'nieuwe progressieve beweging'.

    Oudkerk liet zich jaren geleden al negatief uit over zijn eigen partij en pleit al langer voor de opheffing van de PvdA in haar huidige vorm.

    Geloofwaardigheidsprobleem

    De rumoer rondom de twee geroyeerde Kamerleden Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk leidde verrassend genoeg tot slechts één zetelverlies voor de partij. Volgens een peiling van Maurice de Hond staat de partij op dit moment op elf zetels, 27 minder dan ze nu daadwerkelijk in de Tweede Kamer hebben.

     

    Oudkerk vindt dat zijn partij een geloofwaardigheidsprobleem heeft: veel mensen snappen volgens hem niet dat PvdA met zijn 'vijand' VVD regeert.

    De conclusie van Oudkerk wordt min of meer ondersteund door de peiling van De Hond. Volgens de peiling blijkt dat 56 procent van de ondervraagden niet weet waar de PvdA als partij nu precies voor staat. Ruim de helft van de stemgerechtigden vindt dat de partij haar eigen standpunten verloochent.

    Hiermee lijkt de zelfkritiek van de partij van afgelopen donderdag niet onterecht. De PvdA sprak zich toen in een rapport uit over de toenemende kloof tussen de partij en het volk en kwam met een aantal maatregelen om dichter bij de eigen stemmers te komen.

    Eerste Kamerverkiezingen

    De ontwikkelingen zijn interessant voor de aanstaande Eerste Kamerverkiezingen, waarbij de leden van de Provinciale Staten de leden van de Eerste Kamer verkiezen. Deze worden gehouden op 26 mei 2015.

     

    Volgens het onderzoek van De Hond is er 'toenemende onzekerheid' of de 'huidige regering 2017 wel zal halen'. CDA, VVD en D66 staan momenteel in combinatie op 69 zetels in totaal. Wanneer deze combinatie bij de Eerste Kamerverkiezingen een meerderheid zou halen, dan zal dat volgens het onderzoek een 'bijzondere dynamiek' geven aan de stabiliteit van de coalitie.

    *

    Na lezing, volhardt en ondertekent: Digitalia.

    .

    .

     

     








    17-11-2014, 15:39 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2107

    +

     

    *

    Islamitische Stat in ons Land stoppen?

    .

    Nu het nog kan: hoog tijd! Want ginder begint men per dozijn en in massa met de onthoofdingen

    *

    Poging tot onthoofding Antwerpen - Pelikaanstraat?

    *

    Ben nogal onder de indruk van, volgens VTM/VRT een nieuwe executie-golf in Syrië door Isis van 15-16 onthoofdingen (20-25 stuks volgens Italiaanse zenders!). Waarom toch blijven onze Hovaardigheidsbekleders onder druk van de Euro Verenigde Nazi’s het hoofd in het zand steken? De oorspronkelijke Nazi’s, wordt gezegd, waren afschuwelijk in het afslachten van Poolse of Joodse minderheden, maar de ergste beelden van toen zijn kinderspel bij wat de media nu brengen. Zo erg, dat we zelfs geen beelden mogen zien. Waarmee ze dus meteen de Islammerij grotendeels in bescherming nemen! Zelf iets zien met eigen ogen dan van ‘horen zeggen’, zou inderdaad veel nuttiger zijn om de Islammers, gematigd of extreem, te doorzien. Wat van de beelden-brengers niet alleen nuttige idioten maakt, maar misdadige medeplichtigen!

    Om de ondergekoelde en vergoelijkende berichtgeving in onze media beter te kunnen situeren, hieronder integraal een tekst uit E.J. Bron. Door een Nederlandse bril bekeken, leest U veel objectiever over de feiten die elders verzwegen wordt.

    *

    Donkere wolken boven Antwerpen na antisemitische aanslag tegen Joodse rabbijn

    *

    “Ik wil niet leven in een land waar de Kristallnacht straks enkel nog met bewakers voor de deur kan herdacht worden.”

    [Lodewijk Asscher, minister Sociale Zaken en Werkgelegenheid op 9.11.2014 te Amsterdam]

    Zaterdagochtend 15 november werd omstreeks 9u15 op nauwelijks vijftig meter van mijn appartement een Antwerpse religieus-orthodoxe Jood (rabbijn?) neergestoken, in wat duidelijk een door antisemitisme geïnspireerde terreuraanslag was. De 31-jarige Joodse man kreeg een steekwond in zijn nek en moest voor verzorging worden opgenomen in het ziekenhuis. Gelukkig was het minder erg dan gevreesd en kon de rabbijn een paar uren later weer naar huis.

    Het incident speelde zich af onder een slecht verlichte spoorwegbrug aan het Kievitplein, waar het zelfs bij klaarlichte dag nog erg donker oogt. De dader, die zich ongestoord en blijkbaar onherkend uit de voeten maakte, zal zich wellicht hebben laten inspireren door de vele steekpartijen die Palestijnse moslims de afgelopen weken uitvoerden in Jeruzalem en andere steden in Israël en op de Westbank. Daar moet verder geen tekeningetje bij, me dunkt. Copycat aanslag, niks anders.

    Aan het Kievitplein en de straten errond achter de spoorlijn was deze buurt voor het begin van de Tweede Wereldoorlog een erg levendige Joodse buurt. De Stoomstraat, Van Immerseelstraat, Milistraat enz. tot aan de Provinciestraat bruistte van Joodse activiteit maar die werd in de jaren 1940 door de nazi’s en hun Vlaamse collaborateurs volkomen teniet gedaan. Thans bevinden er zich nog enkele Joodse scholen en enkele synagoges, maar van die vroegere levendigheid is geen spoor mee te merken. Jammer.

     

    Die oude vooroorlogse Joodse buurt gaat ongemerkt over in wat wij hier in de volksmond ‘Borgerocco’ noemen, een verbastering van Borgerhout, een district van Antwerpen, dat de thuis is geworden van duizenden migranten van voornamelijk Marokkaanse en van moslim origine.

     

    In antwerp01de Provinciestraat bevindt zich de befaamde Joodse bakkerij en patisserie Kleinblatt en een paar huizen vandaan een Marokaanse bakkerij waar een replica van de Rotskoepel van Jeruzalem op de toog staat pal naast de kassa en waar je munten in kan stoppen “ter steun”.

     

    Ja, steun aan wat en wie en waarom? Ik heb nog nooit aan die bakker durven vragen wat dat ding op zijn toog doet, maar ik kan het wel raden natuurlijk.

     

    Joden en moslims delen dus al jaren die wijk en dat heeft tot op heden tot weinig noemenswaardige incidenten geleid, behalve dan de gekende antisemitische schimpscheuten naar Joden toe, die gewoonlijk zwijgend en met de ogen naar de grond gericht, gelaten geïncasseerd dan wel genegeerd worden.

    Echter, sinds gisterochtend werd die wederzijdse tolerantie, dat stilzwijgende pact onder de tegengestelde volks- en religieuze groepen, brutaal doorbroken door die aanslag op de rabbijn. Het feit dat dit incident zich bovendien op de sabbat afspeelde en wel precies op die plek waar het hart sloeg van die levendige vooroorlogse Joodse buurt, maakt het allemaal nog wat significanter en grimmiger.

     

    Gelukkig is het voor de Joodse rabbijn deze keer goed afgelopen, maar de psychologische schade aan de hele Joodse gemeenschap van Antwerpen, die zo’n 20.000 leden groot is en in hoofdzaak gevormd wordt door zichtbaar religieus-orthodoxe Joden, moet enorm zijn. De Joden van Antwerpen hebben gisteren een dreun van jewelste gekregen die nog lang zal nazinderen. In de vermeende bubbel van veiligheid in het ‘Jeruzalem van het Noorden’ zoals het hier vroeger genoemd werd, is een gat geslagen zo groot als een huis.

     

    In de nasleep van de viervoudige moord in mei 2014 in het Joods Museum te Brussel, leek tijdens de Joodse feestdagen van september de wijk waar ik woon wel op een belegerde vesting. Nooit geziene veiligheidsmaatregelen, compleet verlaten straten wegens parkeerverbod, afspanningen, wegblokkades, honderden politieagenten met machinegeweren, controles, intensieve patrouilles enz. hebben imho het onveiligheidsgevoel bij de Antwerpse Joden in werkelijkheid alleen maar doen toenemen.

     

    Dat zal er na deze aanslag niet op verbeteren, integendeel. Te lang werd weggekeken van de aankomende wrevel, het sluimerend antisemitisme onder moslims waarover met geen woord werd gerept in de Joodse pers noch openlijk of tijdens samenkomsten, het angstvallig wegwuiven van antisemitische signalen, het bewust toedekken en verzwijgen van moslimantisemitisme, dat met de oorlog in het Midden-Oosten alleen maar is toegenomen en zijn slopend werk deed in de geesten van de migranten.

     

    Met wegblokkades en wegkijken van het probleem, zal je nooit het aanstormend moslim antisemitisme kunnen bestrijden. Ik kan mij best voorstellen dat Abou Jahjah en zijn Movement X hier weer veel hout uit zal snijden. De Joden èn de niet-Joden moeten dergelijke oproerkraaiers een stap voor blijven. Moslim antisemitisme bestrijden moet aan de bron gebeuren. Het moet allereerst bespreekbaar worden gemaakt. Thuis, in de opvoeding, de anti-Joodse an anti-Israël propaganda bestrijden in de moslim theehuizen en synagogen, syncroon met de bestrijding van de hoge werkloosheid onder migranten enz.

     

    Al bij al vrees ik dat de aanslag van gisteren de voorbode is van nog meer onheil. En eens het hek van de dam is zal er geen houden meer aan zijn.

    *

    Persoonlijke visie van ondergetekende.

    De Burgemeester, die toch de Burgervader van àlle Antwerpenaren moet zijn, hangt die omgeving vol plakbrieven, dat gezien dit, en gehoord dat, aan de niet-originele bevolking aldaar nog één kans gegeven wordt zich te gedragen, maar dat de volgende keer dat een Joods medeburger wordt aangevallen, of op een vernederende manier wordt benaderd, er 100 mensen van de andere gemeenschap zullen uitgewezen worden met de C130 vrachtvliegtuigen van den Armee Bels, met het verbod ooit nog één voet op Europese bodem te zetten. Zo niet, laar hij de seizoenen niet langer hun gang gaan, maar geeft hij Dewinter voor lange tijd de vrije teugel. Er zal, met het oog op de veiligheid niet worden gewacht tot er afgeschakeld wordt, maar de maatregel gaat in met ingang van vandaag. De Burgemeester wil niet verplicht zijn maatregelen nemen zoals de Nationaal Socialisten in de oorlog, maar hij merkt op dat betrokken bevolkingsgroep geen enkele afkeuring laat blijken voor dergelijke daden. ’t Stad is ven iedereen, en dat moet ook zo blijven. Wie niet akkoord is, gaat er uit. In deze tijden van barre besparingen, heeft de Politie geen geld om amokmakers en oproerkraaiers altijd voort in de gaten te houden om erger te voorkomen. Vandaar de uitwijzing, zonder ook maar één cent verdere vergoeding voor werkschuwheid en/of profitariaat. Voor de uitwijzing zal beroep gedaan worden op reeds bij de Politie bekende personen, samen met hun ganse familie. Elk zegge het voort!

    Wij willen namelijk niet dat vreemdelingen en niet-Vlamingen, hier bij ons en op onze kosten hun fanatieke belachelijkheden komen uitvechten. Wij willen geen kapot geschoten woestijnlandschap worden, zoals Irak en of Syrië. En over onthoofdingen of roof van ‘bruiden’ willen al helemaal niets horen! Ga de lucht aar elders verpesten!

    *

    Na lezing, volhardt en ondertekent: Digitalia.

    .

     








    17-11-2014, 10:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    16-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2106

    +

     

    *

    Rode of zwarte ‘hoerejagertjes’ zij taboe,

     

    .

    Sedert BDW er gele dragt als Voorzitter N° 4

    *

    Wist U dat Nonkel Sieg Heil, sedert zijn overstap naar de Niveanen uit het Gild der VRT-Hoernalisten zo goed van de tongriem is gesneden? Ik hoorde hem op het einde van het middagjournaal zijn vroegere bijna-collega van de VTM van repliek dienen, waarvan deze laatste enkele nachten niet goed zal van slapen.

    Ha, die winst op vermogensaangroei, daar had de Partij toch geen antwoord op?! Repliek Bracke: Je vergeet de andere helft van het plaatje. Want als belasting komt op vermogenswinst, moet vermogensverlies toch ook in aanmerking komen. Gevolg: een zure blik, maar geen antwoord. Tenzij dat Bracke toch moest toegeven dat de PS deze veldslag (‘Betoging’ in Brussel) toch gewonnen had. JaJa, zei Bracke, dat valt nog te bezien. Maar wat ik weet in ieder geval wel wie de nog grotere veldslag van 25 Mei heeft gewonnen….

    Kijk, mensen, ik geloof dat die Verstreate van de VTM-bazen zijn volgende opslag wel kan vergeten!

    Vandaar dat ik beloof op mijn Pl. Communiezieltje, dat ik na vandaag noot meer Sieg Heil! zal zeggen tegen Siegfried Bracke.

    Want met die + of – waarden op kapitalen, kom ik automatisch terecht bij de Coucke-belasting die op til zou zijn. Als gewezen fiscalist om den brode, heb ik de BBI wel meer dan eens het nakijken gegeven met de winst op toevallige prestaties, zoals duiovenmelkerij of gerenoveerde gezinswoningen. Nadruk op toevallige winst. Een keer een duif naar Japan verzenden ter waarde van 1 Mio is een privé-zaak, 5 per jaar niet. De BBI bekijkt de verzekeringen voor het vervoer en ziet daar de verzekerde waarden…. Een renovatie lukken, is niet belastbaar, omdat het accent ligt op ‘toevalligheid’ en op privé-beheer. Twee op korte termijn, is voer voor discussie, en 3 op korte termijn is zeker een belastbare beroepshandeling. Juist, Mr de BBI, maar als dat zo is, wat wij betwisten, dan zijn er ook de beroepskosten en die moeten in rekening gebracht worden. Langs dat smalle ezelsbruggetje werd dan een akkoord bereikt. Geven en nemen, en vooral geen 2 keer over dezelfde steen vallen! En trouwens, de rechtspraak is legio….

    Karel Anthonissen is ‘mislukt’ om Karel De Gucht ‘te pakken op de vastgestelde meerwaarde voor zijn privé-aandelentransactie (daar deed het Hof van Beroep zelfs geen uitspraak over) maar door het feit dat de BBI op grond van onwaarheden inzage had geëist en gekregen in deprivé-ankrekeningen van De Gucht. De taxatie op de meerwaarde werd daarvoor teniet gedaan, en DeGucht, die zwaar had gelobbyd, in het gelijk gesteld. Case closed?

    Waarom was de BBI mislukt? Ze wisten net als iedereen, dat Kareltje wijnboer op een immens terrein + wijnkasteel in Toscane was geworden, en dachten de sporen van niet-aangegeven inkomsten daarvoor te vinden op die bankrekening. Quid non, want die eigendom was officieel op papier gekocht door een Italiaanse Naamloze Vennootschap, waarmee DeGucjt zogezegd niets te zien had…..

    Maar wie laatst lacht, best lacht. Er is Hoger Beroep aangetekend door de BBI, die ondertussen de kans zou gezien hebben de Italiaanse NV door te lichten… In bijkomende orde heeft Kareltje een stukje van de koord waaraan hij zal worden opgeknoopt, zelf geleverd. Door zich al jaren als ware en unieke eigenaar te gedragen…. Daarvoor heeft de fiscus een dodslaan-wetsartikel onder de hand: ‘tekenen en indiciën’, maar dat moet ik de Fiscus niet uitleggen.

    Misverstand over de belastbaarheid op aandelen en privé-beleggingen. Er zijn geen inkomsten-belastingen verschuldigd (in de meeste gevallen wel Roerende Voorheffing, maar die is dan Bevrijdend), als de meerwaarde het gevolg isn van beheer van eigen patrimonium. Opgepast: wie regelmatig dergelijke winsten opstrijkt, en de Fiscuqs krijgt daar lucht van, kan het element ‘toevaliige private handeling’ vervangen worden door en bereskwalificatie…

    Wordt er winst bekomen door de verkoop van een beslissende meerderheid van aandelen van de eigen vennootschap aan een buitenlandse koper, dan is de transactie een beroepsactie en dus belastbaar.

    Als U dit een paar keer herleest, zult U er de twee standpunten van zowel Karel Anthonissen als Coucke in herkennen. Het zijn 2 stoelen waar de gewone burger gemakkelijk tussen valt… Beide visies bevatten meerdere voetangels en schietgeweren.

    Dat de beste moge winnen, als dat DeGucht maar niet is. Uitzonderlijk duimen we deze keer voor de Fiscus!

    *

    PSsssst

    Mijn fiscale kennis dateert al van +20 jaar terug en is sindsdien totaal, maar dan ook totaal verouderd.

    *

    Na lezing, volhardt en ondertekent: Digitalia.

    .

     

     








    16-11-2014, 17:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    15-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2105

    +

     

    *

    De trots van Charleroi

    .

    Staat op de 2de plaats om de skyline van de stad te bepalen. Bouw gestart in 2012, dank aan de nieuwe PS Burgemeester…

    *

    Waren de ‘foute’ Vlamingen van de jaren ’40 dan zo verkeerd?

    *

    U houdt het niet voor mogelijk, maar de Fransciuillions zelf doen er alles aan om de Vlamingen die in de jaren ’40 ooit zogezegd ‘verkeerd’ waren, de ‘zwartzakken’ dus, post mortem in hun gelijk te bevestigen, dat het Land der Belgen sedert 1830 voor hen geen Vaderland was om te beminnen, ervoor te vechten en hun leven te geven. Tijdens de inval der Duitsers streden ze nochtans minstens even dapper zij-aan-zij met de Walen. Tot direct na de Wapenstilstand, hand aan de ploeg moest geslagen, het tergen herbegon. Omdat zij jaloers waren op de Vlamingen, die door de Duitsers maar al te graag, als een ‘broedervolk’ behandeld, meer voorrechten en mooie postjes in hun bereik stelden. Het was de Abwehr inderdaad niet ontgaan, dat de Vlamingen redenen genoeg hadden om te aanvaarden dat de nieuwe formule der Lage Landen inclusief Noord Frankreich betere perspectieven bood. Want de Waalse reputatie van konkelfoezelarij was bij de Overwinnaar al bekend van de jaren ‘14-‘18. Geen activisme, maar zaktivisme….

    Er is dus nog altijd geen 10 centiemen van een oude BEF aan hun houding veranderd. Maar het ‘zaktivisme’ draagt sedertdien de naam van ‘Transfers’…, de gelegalseerde jaarlijkse diefstal van 16-18 miljard…

    Magnette, in de eerste plaats PSër, een vat vol pretentie en ook ’n beetje in zijn vrije tijd Burgemeester van de Scharrelaars, weigert demonstratief Jan Jambon, zijn Vlaamse voogdij Binnenland Minister als ere-gast (!) erbij te halen, als het nieuw commissariaat daar wordt ingehuldigd. Jan Jambon was nog niet geboren toen de feiten gebeurden die Magnette hem nu kwalijk neemt. Het moet hem dus pijn hebben gedaan, dat Jambon ooit zei dat de ’Zwarten’ misschien hun redenen hebben gehad. Léon Degrelle? SSST!!!! Dat-ar wordt niet meer over ‘gecommuniceerd’, noch over diens uitspraak in de jaren ‘80 uit Malaga in Spanje, t.o.v. Maurice Dewilde, BRT-reportr bij leven en welzijn, dat de Walen de beste ‘Ariërs’ ter wereld waren, zelfs betere dan de Nai’s zef! Danig was die men behekst door het Nationaal Socialisme waarvoor hij zoveel Waalse jongeren had vergiftigd door te werven voor de Doodskop Waffen SS, de toenmalige ISIS-strijders die in niets moeten onderdoen voor hun huidige Islammerij-opvolgers.

    Het verhaal van WO II zal wel nooit uitgeput raken, niet zolang Cobrgerland op de kaart staat.

    Mayeur, PSër in de eerste plaats en ook nog ’n beetje Burgemeester van ook onze Hoofdstad, het boerendorp Broekzele, groot geworden met Vlaamse centen, wentelt de schuld van zijn falen af op BDW, de Burgemeester van A’pen. Elio Di Jeanetto, pas een paar dagen na de sleutels van de Wetstraat 16 te hebben moet afgeven wegens de PS-nederlaag, loopt op kop in de betoging, goed in beeld in de camera’s. Gezien, cher ami Fançois? Dit is zijn een demonstration contre les Flamands de l’Extrême Droite, les nouveaux Boches, tu-sais…. On jour, on va se battre! Pas de dag nadien, op maandag, mag de media het nieuws brengen over de pedofiele PS Kamervoorzitter, de stoeipoes van Elio? De feiten dateerden al van April 2014 , maar werden door het Gerecht ‘over de verkiezingen van 25 Mei getild’. Wat dus blijkbaar niet heeft mogen helpen.

    En de reactie daarop aan Vlaamse kant? In de eerste plaats vergevingsgezind zijn, zoals ook het spreekwoord was van Jomme Doxs uit De Collega’s. De zaken niet op de spts drijven… Op het goede moment die twee harlekijnen met gelijke munt terugbetalen? Of liever geen olie op het vuur gooien?

    Ho, zegt BDW, een kat in het nauw maakt rare sprongen. Mayeur een kat? Een hyena zou beter zijn! Jan Jambon? Die geeft een prachtige reactie. Ik neem die even over bij http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    Ondertussen heeft Jambon een tweede kabinetschef binnengehaald met een naam en palmares die kunnen tellen: Herman De Bode. De Bode schreef mee aan het Manifest van de Warande, voor een zelfstandig Vlaanderen in Europa, uit 2005. Als gevolg van het feit dat hij dat deed, moest hij als topman van McKinsey Benelux binnen het bedrijf een stapje opzij zetten, dit na klachten vanuit Wallonië over zijn Vlaamsgezindheid. Weer zo’n ‘Berufsverbot’ op zijn Belgisch. De Bode heeft er toch nog een geslaagde carrière van 34 jaar opzitten en adviseerde in die tijdspanne zowel nationale regeringen als internationale bedrijven bij het oplossen van strategische problemen, het uittekenen van reorganisaties en herstructureringen. Een betere kabinetschef kon Jambon zich nooit bedenken.

    Kijk, dat is wat ik bedoel met ‘Nieuwe Vlamingen in een nieuwe positie’ – De grote patron van de tapijtgigant (geweest) uit Wielsbeke, ‘Boer Clercq’, zie over die dingen gewoon; ‘Zere voortdoen’. ‘Bab aabpakken weten. ’t Is aan de meet dat de prizen woren uitgedeeld.

    Ik mag er nog altijd niet teveel aan terugdenken, aan die uitspraak van BDW, dat de symbolen van de Vlaamse Beweging uitgediend hebben. Dat we staan voor andere tijden, waar heraldiek iets van elke dag is geworden. Heraldiek in de ondernemingen, op de wekvloer, in de productie. Handen die aan hetzelfde zeel trekken om vooruit. Geen verplichtingen voor leeglopers, maar zuivere miserecorde, nog altijd een gangbaar begrip in Italia, die uit het hart komt, en niet door dieven weggeroofd wordt uit de portemonnee.

    Strijdliederen laten we best achterwege. Onze economie hoeft geen gezang, buiten het ritme der productielijnen. Ik kan er inkomen. Op voorwaarde dat er van de beloofde ‘Verandering’ werk wort gemaakt. Vroeger, met de Tsjeven, was de bedoeling dat we alles beter deden als we het maar deden, maar het bleef bij woorden. Net zoals het in Wallonië bij het zoveelste Marchall-plan blijft.

    Ik geef ’n voorbeeld. Hier helpen we met onze bescheiden middelen een alleenstaande jonge moeder met 2 kinderen. Hulp in het huishouden zullen we maar zeggen. Als kind is ze in Italia terecht gekomen, maar net als ’n Dinske Bronska uit Zuid & Noord uit de collegejaren (Karel Van den Oevr), wordt ieder gesprek over Polen, haar Vaderland, besloten met een diepe zucht. Dan rammelt ze een gedicht af, waarvan ik de eerste letter niet begrijp, en als ik over ‘Plock’ begin dan zwijgt ze ineens. Neen, van de Red Star Line die naar Canada voer, weet ze niets. In zekere zin zijn we lotgenoten, nieuwkomers in een vreemd (mooi) land vol Zuidermingen. Als ze nieuwsgierig informeert naar wat ik ganse dagen toch doe voor het scherm, probeer ik het verschil uit te leggen die Belgio op de rand van de afgrond brengt. ‘No vero’ zegt ze telkens, als we aan het hoofdstuk ‘vernederd worden’ komen. ‘Ha si’; zegt ze ineens, en richt zich fier op ‘ho capito’: zij als Poolse heeft de plicht fier te zijn op haar volk en land… En dat, ‘precisamente’ is wat ik de hele dag doe op mijn computer. Iedere dag opnieuw een soort mini-Olympische vlam ontsteken. Baat het niet, zo schaadt het iet.

    *

    Na lezing, volhardt en ondertekent: Digitalia.

    .

     

     








    15-11-2014, 17:53 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2104

    +

     

    *

    Vooruit! Achteruit! We zijn wel geen konthefffers, die elkaars winden komen snuffelen

    .

    Maar de achterwaartse toekomst ziet er effenaf blinkend uit!!

    *

    De molen Justtie maalt langzaam bij gebrek aan fondsen…Wat meer Electra-winden laten?

    *

    En dan wordt op de koop toe gezegd dat de samenleving ‘verbruint’, in plaats van vergrijzen. O, Juist. Was even verstrooid. Die Antwerpse dokwerkers in Brussel hadden niets tegen niemand, buiten tegen DeWever, die ze levend willen villen, omdat hij ‘de Pettriek’ als een oude schoen heeft weggedrumd. Ze waren gewoon aan het betogen voor bete sociale bescherming en vonden da ze dat best konden doen door zich van hun schoonste kant te laten zien.

    Ja, een bende bos-apen, de kop zot gemaakt door de syndicaal vrijgestelden, enkele vaten de dagen er voor, op voorhand en nog meer voor nadien: de sociale strijd kan starten. Het nodige gerief vinden we wel onderweg, in de straten van Broekzele. Kasseien bij de vleet, klaar voor hergebruik, dranghekkens, verkeerstekens, niet s is te heet of te zwaar om de flikken, die deze keer bewijzen dat ze selectief kunnen zijn tegen hun lotgenoten, de havenarbeiders, chargeren als lamme eenden. Orders van hogerhand. Want daar weten ze van lang voordien: allemaal de schuld van die DeWever. Ze willen die pesten tot die loopt zover er land is…. En wat lezen we precies een week later?

    De politie heeft een tiental Antwerpse dokwerkers geïdentificeerd die rel schopten op de nationale betoging in Brussel. Arrestaties zijn eerstdaags gepland.

    Tot zover deze schemerzin. Hardop en te lezen zonder nadenken! Want dan komt het.

    Een week na de gevechten op de nationale betoging in Brussel is een harde kern van relschoppende Antwerpse havenarbeiders geïdentificeerd. Een cel van Brusselse politiemensen kon met de hulp van Antwerpse collega's een naam plakken op een tiental heethoofden.

    De eigenlijke verantwoordelijken? Ik dacht. Is toch , dat zijn toch de organisatoren zelf. Net hetzelfde al iemand die zijn honden in volle publiek uitlaat, die verantwoordelijkheid automatisch op zich laadt. Is mede verantwoordelijk, zo niet de hoofdschuldige, de autoriteit die zijn stad en de burgers in handen geeft van onverantoordelijken.

    Komt daarbij de verzwarende omstandigheden, dat het (zelfs boven de oppervlakte) ging om een politieke afrekening van hen die de verkiezingen verloren.

    Hier is nu de gelegenheid om de dictatuur van de syndicaten te breken, door ze te doen opdraaien voor alle schade, inbegrepen € 1,- morele schadevergoeding voor het geschonden blazoen van de Brusselse politie.

    Wijlen mijn stadsgenoot, de veel te vroeg gestorven Gerard Vermeersh had het ooit in causerie voor de radio over de gedroomde manier om op gebied van havenrechten, en dus ook havenwerkers, iedere belangrijke stad in Wallonië te voorzien van een diepzeehaven. Om zodoende op gelijke voet te komen et het maritieme Vlaanderen. Met de ‘M’ van marimatiseren let de ‘M’ van Marie Thumas. Eentje in Brussel, eentje in Scharrelroi eentje in Luik, eentje in Mons, eentje in Dinant en eentje in Bastogne. Pas dan besloot hjn zou het land echt ge-havend zijn….

    In dat geval hadden die van Antwerpen zich heus niet hoeven te verplaatsen. Hun Brusselse collega’s hadden de klus wel kunnen klaren en er had een naamafroeping kunnen gehouden worden, zodat de syndicaten hun hersens achteraf niet hadden moeten pijnigen, om de namen van hun naaste medewerkers te onthouden.

    *

    Na lezing, volhardt en ondertekent: Digitalia.

    .

     








    15-11-2014, 16:08 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2103

    +

     

    *

    Nieuwe mode bij Groen:

    Zo weinig mogelijk om het lijf

    *

    Krot met strepen waar ze ook komen.

    Och, ik heb helemaal niets tegen groen als kleur. Ik ben een buitenmens, die van de vrije ruimte houdt. De stad maakt mijn ziel niet amoureus, maar nerveus. En om in de straten te verdwalen, heb ik helemaal geen zin. Straten zijn niet gemaakt om in te verdwalen. Juist integendeel, zou ik zeggen. Om bij de woorden van mijn ex-schoonmoeder te blijven, die een trotse Vlaamse boerin was met 8 volwassen kinderen: ja, het was waar, wat de stadsmensen haar verweten, op den boerenbuiten kon het op sommige dagen geweldig stinken. Maar in de stad stonk het iedere dag, was het antwoord. Ach, dat lieve mens was goed van de tongriem gesneden, en gelukkig op haar manier, maar woorden als ‘fijn stof’, luchtvervuiling, of ‘smog’ kende ze niet. Die moesten trouwens nog uitgevonden worden. Maar ze was op haar manier haar tijd ver vooruit. Kan je de dag van vandaag vooral controleren bij de Groene! politici: die wonen liefst in het groen….

    Dus dit weekeind komen ze, 3 man en een paardenkop, in conclaaf bij elkaar om te voorzien in de vervanging van Kawouter Van Besien, die het na 5 jaar voor bezien houdt. De TV zal er een uitgebreid verslag aan besteden, wees maar gerust. Voor de vrienden, gratis reclame, of wat dacht U. En weeral met andermans geld! Eerst wat prutsen aan de statuten, met aan zekerheid grenzende waarschijnlijk vooral aangaande de artikelen die niet handelen over de tering naar de nering zetten, om de tweede dag, na het gezellig tafelen, knus vrienden onder elkaar, maar weer op andermans kosten, gaan ze dan hu, woordvoerster kiezen. Here mijn tijd, als dat maar goed afloopt niet die Almacy, moest die helleveeg der hellevegen verkozen worden.

    Ja dus. Ze wordt het. Een soort levend geworden Turks Fruit. Mollig en rond, klaar om op ieder ogenblik aangesneden te worden.

    Zou dat misschien iets worden voor het nieuw programma van Jeroen Meus? Lekker koken. Dagelijkse Kost. Met een brocoli-broodj als een lopend vuurtje in diens achtertuint. Die Jeroen Meus kan werkelijk alles! Als die een hondendrol laat garen, loopt gans het land te wapen!

    Voor dit conclaaf heeft men beroep moeten doen op bijna al de leden van dat mini-partijtje. Ieder van de 2 kandidaten had ’n begeleider nodig, en op die manier geraakt de volheid van hun ledenlijsten bekend. Wat nu precies de bedoeling schijn t te zijn geweest. Want daar weten ze, beter dan om het even wie, de belangrijkheid van naambekendhed. Voor deze ganse bedoening werd de naam Fast Forward-congres gekozen, wat dus aangeeft dat ze bij Groen lak hebben aan snelheidsbeperkingen. Volle petrol; gas geven en weg zijn we!

    Op het dagmenu van die snelheidsduivels staan kunstvolle opfriswerken gepland. Aangaande hun leefregels, niet over de dales-voortreksters, dat spreekt. Enfin, U zult er uitvoerig over ingelciht worden door de Statzenders… Tijdig afstemmen AUB! En vooral AFF niet vergeten te lezen! Met het oog op de toekomst kozen ze daarom als plaats van het gebeuren de Brusselse Kunstberg. Daar wil Het Lelijke Eendje uitgroeien tot de Rolls Ruce der Linxen die bij Linkxs uit de boot vallen.

     *

    Na lezing, volhardt en ondertekent: Digitalia.

    .

     

     

     

     

    .








    15-11-2014, 08:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    14-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2102

    +

    *

    De Nasrani’, Verplicht te dragen door Christenen.

    .

    Vervangt de Jodenster.

    *

    Even weten we niet goed waar eerst kijken! GVA bloklettert vanmorgen vrolijk, dat in Mechelen zondag namiddag Moslims samen met Cristenen bidden. Meer zelfs: ze leren elkaar hoe het moet. In de hoop daar beter van te worden. Iedereen is <elkom? Zelfs zij die niet welkom zijn? Het verzamelpunt is.. de Olivetenvest. Zal wel toeval zijn al begon de Zachtmoedige zijn lijdensweg eveneens in dezelfde omstandigheden? In den Hof van Oliveten (Olijventuin), zoals Fé Timmermans zo liefdevol schreef in De Pastoor yit den Bloeienden Wijngaard’.

    Zal ook wel toeval zijn, zeker, dat dezelfde dag hetzelfde uur het Colloquium “Islamrepressie tegen Christendom’ doorgaat in ‘De Schelp’ van het Vlaams Parlement.

    Nu zaterdag: Colloquium ‘Islamrepressie tegen christendom’? Hierover schrijft het Vlaams Belang:

     

    Het aantal schrikwekkende berichten uit het Midden-Oosten over islamitische barbarij jegens christenen en andere minderheden, is niet meer te tellen. Aanstaande zaterdag organiseert ‘Steden Tegen Islamisering’ daarover een colloquium.

    Christenen zijn in toenemende mate de meest vervolgde religieuze groep ter wereld. Zowel in omvang als in gewelddadigheid neemt de christenvervolging toe. In 2013 liep het aantal zelfs op tot 100 miljoen christelijke vervolgden. Door de opmars van ‘Islamitische Staat’ komen daar vandaag schrikbarend veel slachtoffers bij. De laatste jaren zijn we getuige van de grootste christenvervolging uit de moderne geschiedenis: in het Midden-Oosten voltrekt zich een religieus-culturele zuivering van het christendom.

    ‘Nasrani’

    Alleen al in Syrië werden in 2013 minstens 1.123 christenen gedood omwille van hun geloof. Behalve Noord-Korea bestaat de top-10 van landen waar de meeste christenen worden vervolgd louter uit islamitische landen. In de top-50 van landen waar christenen worden vervolgd zijn zowat alle islamitische landen vertegenwoordigd. Dat is geen toeval: de islamitische leer, die zich verhoudt tot de jihad en de sharia zoals het ei tot het kuiken, staat wezenlijk vijandig ten opzichte van het christendom. Het ‘Nasrani’-symbool dat aan Christenen door jihadisten wordt ‘toebedeeld’ is vergelijkbaar met de Jodenster, en geeft christenen de keuze: zich bekeren tot de islam, jizya betalen (belasting voor niet-moslims die een zogenaamd ‘dhimmi-statuut’ krijgen), of vluchten of vermoord worden.

    Arabist Hans Jansen

    Het colloquium ‘Islamrepressie tegen christendom’ gaat specifiek over christelijke minderheden omdat traditionele media en politiek vaak zwijgen over hun verschrikkelijke lot; laat staan dat ze een verband leggen met de islam(isering). Een ongemakkelijke waarheid allicht. Het christendom maakt echter een fundamenteel onderdeel uit van de Vlaamse en Europese cultuur. De christenvervolging in de islamitische wereld beperkt zich niet tot de slachtpartijen door ‘Islamitische Staat’, noch is het een plaats- en/of tijdsgebonden fenomeen. Daarover zal arabist Hans Jansen, de hoofdspreker, het uitgebreid hebben.

    Panelgesprek met Iraakse en Syrische christenen

    Vlaams Belang-medewerker Sam van Rooy leidt op het colloquium een panelgesprek met verschillende leden van de christelijke gemeenschappen uit o.a. Syrië en Irak die zich in ons land bevinden. Deze mensen zullen hun visie geven op de problematiek van de sluipende islamisering in het Midden-Oosten én in Europa. Naast de inleidende woorden van senator en voorzitster van Vrouwentegenislamisering.be Anke Van Dermeersch en het slotwoord van Vlaams Belang-volksvertegenwoordiger Filip Dewinter, zullen ook toelichtende filmpjes worden getoond, waaronder een interview van Filip Dewinter in Syrië met Pater Pierre Al Nadar.

    ‘Islamrepressie tegen christendom’

    Als Vlaams-nationalistische vrijheidspartij neemt het Vlaams Belang het op voor wie ook, voor elke minderheid waar ook ter wereld, die slachtoffer is van de islamitische leer. Het colloquium ‘Islamrepressie tegen christendom’ is een logisch vervolg op de ruime aanwezigheid van Vlaams Belang-delegaties op verschillende manifestaties tegen christenvervolging en de aan gang zijnde genocide op christenen in het Midden-Oosten.

    Alle gegevens van het colloquium vindt u hier.
    Wij hopen u zaterdag te mogen ontmoeten. Inschrijven is verplicht via: inschrijven@stedentegenislamisering.be of tel.: 02 549 87 86 (Nancy Verrijke).

    De vis was in de tijd van Keizer Nero het geheim kenteken van de Christenen. Na 2.000 jaar zou het dus weer van onder het stof moeten worden gehaald. Tenzij de Christenheid wereldwijd in de aanval gaat. Waar ‘de goeden’ het dan zullen moeten bekopen voor ‘de slechen’…

    Benieuwd naar het aantal aanwezigen, bij beide bijeenkomsten: die van Mechelen aan de Olivetenvest, of die van De Schelp.

    *

    Na lezing, volhardt en ondertekent: Digitalia.

    .








    14-11-2014, 15:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2101

    +

    Le Tombeau du Géant aan de Semois

    .

    Waar de as van een grote Waalse oorlogsheld is uitgestrooid….

    *

    Over een oorlogsverklaring

    *

    Ja, inderdaad, na de verkiezingen van 25 Mei is het ondenkbare gebeurd: de Franscouilolions van de PS hebben de vaderlandse vetpotten moeten verlaten. Ze zijn er nog altijd niet goed van. Als er ook maar een klein beetje realiteitszin in ze steekt, weten ze dat dit voor altijd is. Dat geeft hoop dat het einde van de gedwongen samenleving ook voor ons nabij is. Want onderdanig zijn aan die ‘Boches du Nord’: ça jamais! Zin naar onafhankelijkheid bestaat daar niet, en aansluiten bij ‘la mère Patrie’, Frankrijk dus, gaat niet meer, want dat land is armer dan zijzelf. Misschien dat Le Grand Duché…. Njam Njam! Dat land is een fiscaal paradijs, en dus moet er daar veel geld zitten. Dus; wèg van dat Vlaamse boerenpaard en Hup! bij de démoisellekes du Luxembourg! Paul Magnette va prendere les devants!

    O Ja! ‘Les Boches du Nord’ Dat was het koosnaampje dat de Franstaligen bedacht hadden, om, vanaf 10 Mei ’40, voor alle Vlamingen zonder onderscheid van rang of stand. ‘Les Boches’, dat waren de Duitsers zelf, en wij, we waren dus geen landgenoten van hen, maar de Duitsers uit het Noorden. Dat was een laag-bij-de-grondse weerwraak, omdat Vlamingen rapper dan Walen vrij kwamen uit de krijgsgevangenen kampen. Ik zou de Walen niet graag eten geven, die toen ra^-rap het Onze Vader in ’t Nederlands hebben leren opzeggen. Want dat was de lakmoesproef van de Kampbewaking voor de selectie… Ze leerden dat Onze Vader van buiten met de hulp van mede-gevangenen, Vlaamse onderwijzers. Toen leerden ze wel vlug Nederlands en ze betaalden er nog goed voor ook…..

    *

    Een spiksplinternieuw politiebureau met alles er op en er aan, betaald met in hoofdzaak Vlaams geld   wordt ingehuldigd, maar dan zonder de Vlaamse voogdijminister. Dat kan niet, waarschijnlijk omdat Di Jeanetto met z’n beste maatje François de France, er als ere-genodigden zullen bijlopen.

    De Scharrelkoning (Le Roi de Charleroi) verkondigde dus ‘Urbi et Orbi’ dat Federaal Minister Jan Jambon van de NV-A niet welkom is in Scharrelroi. En hoe zou dat komen, denkt U….

    Hij had nog zo graag via het met Vlaams geld zwaar gesubsidieerde Brussels South,wereldbekede internationale luchthaven, helemaal naar daar gevolgen vertrekkend van Deurne, het provinciaal plaatselijk vlieghaventje van Antwerpen, de stad met de Boerentoren. Per spoor zich naar het hol van de hyena’s begeven is iet of wat delicater, want wie weet rijdt er tegen dan nog wel een trein. Of staakt het personeel toevallig juist niet?

    Jambon is Minister van Binnenlandse Zaken, en zou dus wegens insubordinatie dat stukske pretentie meteen op non-actief kunnen zetten. Of, lijk het een beetje een vaste gewoonte aan het worden is, strafklacht tegen hem instellen….

     

    Jean Jambon deed de Scharrelnaren, met Magnette als woordvoerder had namelijk een zeer persoonlijke mening durven hebben als dat de Vlaamse collaborateurs tijdens WO II wel hun redenen zullen gehad hebben, maar dat hij dat daarom nog net goed kon keuren. Achteraf bekeken. Maar voor ‘n ‘Simple Mind’ als Popol ligt dat veel te ingewikkeld. Stel U voor: in dat nieuw politiebureau staan namen gegrift de vele goede patriotten die door den smerigen Duits werden opgehangen. Daar waar er in Scharelroi sperake is van ‘des bons patriots’ meten wij verstaan: de smokkelaars en gangsters van de Résistance. Maar soit: ook die mensen zullen wel hun redenen gehad hebben….

    De fout bij Jamon is geweest, lijk bij alle politiekers, dat ze nooit het achterste van hun tong laten zien. Lunnen ze ook moeilijk doen, want dan zou iedereen zien dat die tongen gespleten zijn! Een simpel blogschrijverke als ondergetekende moet dan aar de Heer Minister verduidelijken. Opmerking vooraf: collaborateurs-profiteurs hebben niets te maken met volgende uitleg.

    De meeste Vlamingen die begripvol stonden tegenover het Nazi-dom, deden dat overtuigd zijnde dat ze van hen zouden gekregen hebben, wat zij nooit van de belgicisten hadden gehad: een eigen vaderland om van te houden.

    Kijk, dat is een der grote verschillen tussen een Waals en een Vlaams politicus: de Vlamingen kennen de Geschiedenis, zonder daarom allemaal historici te zijn. Ik noem dat dom zijn van Magnette dus intellectuele oneerlijkheid. Erger: het is selectieve intellectuele oneerlijkheid.

    Die man, Popol heeft dus ’n duwtje in de rug nodig. Wat denkt die van de volgende suggestie: plaats een afbeelding van Léon Degrelle, SS-Obersturmbannführer (Kolonel?) in volle glorie achteraan in de inkomhal. Liefst met full size levensbeschrijving. Of U kun t het ietwat bedekter tonen: geef een luchtfoto van de streek waar zijn as ligt uitgestrooid en waar jaarljks nog veel volk op bedevaart komt: Le Tombeau du Géant in Anderlues, in een bocht van de Semois. Het betreft zelfs een geklasseerd monument, bijzonderste erfgoed van Wallonie.

    Psst

    Popol is nog altijd in shock, want geshockeerd door de uitspraak van onze Jan. Hoe zou de sukkel zich voelen, had dat een uitspraak geweest van Filip DeWinter? Misschien dat een ansichtkaartje van de IJzertoren Popolle uit zijn delirium zou helpen? Nu we toch met z’n azllen De Grote Oorlog herdenken, kunnen we misschien met z’n allen zo’n kaartje sturen naar de Burgervader der Scharrelaars… 10 postzakken vol, de man zou er kunnen in stikken.

    *

    Na lezing, volhardt en ondertekent: Digitalia.

    .

     








    14-11-2014, 12:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!