MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    19-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2062

     

    *

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

     

     

    Hier volgt wat speelse woordenkramerij, in afwachting dat de echo’s van de Voorzittersvergadering van het VB hier aan de overkant der Alpen doorkomen. Voortgaande op de leuze aan het podium ‘Geen toekomst zonder wortels’ zullen er gensters vliegen.

    °°°

    Quizvraag. Wat zouden Marco Polo (http://nl.wikipedia.org/wiki/Marco_Polo) en Pater Ferdinand Verbiest (http://nl.wikipedia.org/wiki/Ferdinand_Verbiest ) de eerste een Venezolaan en de tweede een Vlaming (° Pittem W-Vlaanderen) kunnen gemeen hebben? Marco Polo leefde rond 125 en Pater Verbiest rond de jaren 1650, ruim 400 jaar later.

    Via de opgegeven linken leest U er alles over op Google. Zodat U mij niet kunt verdenken van partijdigheid.

    Wel, deze twee figuren staan mij voor ogen op de dag dat Tom van Grieken de teugels krijgt overhandigd om de eerste en enige Vlaamse onafhankelijkheidspartij een nieuw Europees avontuur binnen te loodsen. Samen met de Venetianen, de Lega Nord, de Fiorentijnen en, op afstand, de Forza Italia van Silvio Berlusconi. De wonderen zijn de wereld niet uit, als zelfs al het Suezkanaal voor ontdubbeling in handen gegeven wordt van de Vlaming Fernand Huts van de Antwerpse Katoennatie.

    Ook Marco Polo en Ferdinand Verbiest waren helden en voortrekkers van het eigen volk in de toen bekende wereld. De staatkundige kunstmatige constructies waarin we nu leven, bestonden toen niet eens. Ze zullen dan ook tot het verleden behoren, de dag dat de volkeren van Europa weer gewoon zichzelf zijn, zonder stiefmoederlijke bloedzuigers. Zodat voor volgende generaties het Berlaimontgebouw in Bruxellabad, waar de Verenigde Nazies ooit gevestigd waren, niets meer dan een schaduw van de huidige horror zullen zijn. Een verre herinnering, zoals ooit volgens de Bijbel, de Toren van Babal, die tot in de hemel moest reiken, niets meer dan een nachtmerrie-sprookjesverhaal is gebleken.

    Het Belgische knoeiwerk (De Brabantse Omwenteling) is in 1830 tot stand gekomen via een bloedige opstand waarvan de Vlamingen de dupe waren. Het Italiaanse knoeiwerk (1870) was zo mogelijk nog bloediger, waarvan wat er nog restte van de Kerkelijke Staten het slachtoffer werd.

    Reken er dus niet op, dat het terugschroeven van die opstanden nu minder gewelddadig zou verlopen. Venetianen, Fiorentijnen, Schotten, Basken, Catalanen en nog zoveel andere volkeren, wachten op een signaal.

    Laat dat signaal dan uit Vlaanderen komen. Op BDW moeten we niet rekenen: de man is een goede strateeg: hij heeft de Sossen voorgoed buiten spel gezet, en Koningen doen beven. Maar die is al content met de kruimels die van tafel vallen. De echte bezieling, die zal van ’t Vlaams Belang moeten komen!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Venetië: De drang naar onafhankelijkheid neemt toe

    Het noorden van Italië is al geruime tijd behoorlijk kritisch wat betreft de Italiaanse staat en de regering in Rome. Na de online-peiling in het voorjaar, waarbij het grootste deel van de inwoners van de regio Venetië zich had uitgesproken voor de afscheiding van Rome, is de rugwind voor de organisatoren sterker geworden. Hoge belastingen en de heersende recessie in Italië doen de rest.

    Protesten van de bevolking tegen de zware belastingdruk, het verspillende Rome en het “luie zuiden” behoren in Italië inmiddels min of meer al tot het dagelijks leven. Het productieve noorden voelt zich de melkkoe van de natie, wat gezien de binnenlandse Italiaanse herverdeling wel degelijk klopt. Maar de ondernemingen hebben in toenemende mate te lijden onder de belastingen en de bureaucratie, die de internationale concurrentiepositie steeds verder verzwakken.

    Het niet bindende referendumvan maart stuitte op enorme belangstelling. Van de ongeveer drie vierde deel van de totale bevolking van de regio die er aan deelnam, sprak het grootste deel zich voor de onafhankelijkheid van Italië uit. En de druk van de bevolking en de regionaal verwortelde ondernemingen op de initiatiefnemers en organisatoren neemt toe. Italië zit midden in een recessie, die ook niet stopt voor het behoorlijk welgestelde noorden. Daarmee neemt de ontevredenheid met de Italiaanse staats steeds verder toe.

     

    Ook al voorziet de Italiaanse grondwet niet in de afsplitsing van regio´s, dan wijzen de separatisten op het volkerenrecht, dat boven nationaal recht staat. Men zou de wil van het volk niet kunnen negeren, zelfs een rechtbank niet, aldus de organisatoren. Daarom zijn zij ook kritisch over de houding van het Spaanse constitutioneel gerechtshof, dat een referendum voor onafhankelijkheid in Catalonië verbood.

    Bron:
    www.contra-magazin.com
    Auteur: Marco Maier

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

     

    UITLEIDING

     

    Straks krijgen we de beelden binnen van het Voorzitterscongres in Lint. Als één man staan wij allemaal achter Tom, want wij zullen niet versagen. Zo d’ouden zongen, zo piepen de jongen.

    O Ja. Ooit al op gelet dat de Leeuw altijd naar links gromt en klauwt?!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    19-10-2014, 17:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2061

    ***

    Zondag 19 oktober

    Zon 8u12-18u42

    H Frieda

    *

    *

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    U krijgt haar foto, hier bovenaan, wegens een naam die niet in ons schrift is neer te pennen.

    Zoubide Jellab: via klembord krijg ik het door mijn keel. En nog wel zonder kopvod of kwalijk ruikende nachtkledij. Maar net als U, heb ik het raden naar de voorkant of de achterkant van zo’n naam. Gemakshalve houd ik het dan maar op Mevr. Tjoujk Tsouk. Zoaks mlijn Moeke het mij leerde toen ik nog ’n broekventje was en ’n neger in de straat een echte rariteit was.

    Akkoord met U, dat ik deze lieftallige (!) dame ongewapend liefst niet tegenkom in het duister. Madame (!) is graaister-ecologiste om den brode in Bruxellabad en zweeft derhalve wegens haar afkomst waarschijnlijk een halve meter boven de grond. Tussen de vogeltjes en de bijtjes, denkt ze. Volgens mij omdat ze op een heksenbezem vliegt die dringend voor een groot onderhoud binnen moet.

    Madam is echter aids- en ebolovrij en dus wel genoeg zijn voor de Grote Polletiek. Vooral omdat ze met Cruella O. in de lucht in volle vlucht een prachtig team zwarte kraaien vormt. Den Theo moet, volgens mij, waarlijk vrezen voor zijn leven!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vandaag.be/binnenland/155196_klacht-van-ecologemeenteraadslid-tegen-francken.html

    *

    Het Brussels gemeenteraadslid Zoubide Jellab (Ecolo) heeft klacht ingediend tegen staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA). Dat meldt de RTBF vrijdag. Jellab steunt daarvoor op de wet-Moureaux, ook bekend als de antiracismewet.

     

    'Deze week waren er elke dat nieuwe onthullingen over onaanvaardbare mails of uitspraken van Theo Francken. Het is ondraaglijk geworden', zegt het groene gemeenteraadslid aan de Franstalige openbare omroep.

     

    De staatssecretaris kwam de voorbije dagen in zwaar weer terecht toen eerst bekendraakte dat hij aanwezig was op het verjaardagsfeestje van gewezen senator Bob Maes, tevens de oprichter van de Vlaamse Militanten Organisatie (VMO), en nadien vroegere mails en posts op zijn Facebookpagina werden opgerakeld. De krant De Morgen brengt vrijdag nog de inhoud van een mail uit 2007 waarin Francken schrijft dat homobashing in de hoofdstad 'alles te maken heeft met het hoge aantal islamieten en kutmarokkaantjes'.

     

    Donderdag verontschuldigde de N-VA’er zich in de Kamer voor het feit dat hij met een aantal uitspraken uit het verleden mensen heeft gekwetst.

    *

    UITLEIDING

     

    De Wet Moustasch Moureaux! Een wet op bestelling dus.

    Ja Ja, we gaan nog leut beleven met de Blauwe Regering Michel. Eerst de seksdatum naar beneden tot 14 jaar, de natte droom van de toenmalige PS&V-blinkdozen wier naam ik (grazag) vergeten ben, en nu door al die Waalse furies in de Kamer, het Coburg-land wereldwijd tot schande gebracht.

    Zouden de Sossen het dan door hebben, dat hun Rijk voor eeuwig en een dag voorbij is?

    En zeggen dat onze Tom Van Grieken in de coulissen staat te trappelen van ongeduld om beter te doen dan den Franken Theo.

    Wait and see, zoals de Funès het ooit zo doordringend kon stellen in La Grande Vadrouille, de Grote Zwerfkont….

    Enne nog dit. Met de term ‘kutmarokkaantjes’ loopt U het risico vervolgd te worden voor plagiaat. Want het is een term met auteursrechterlijke bescherming bij Yves Desmet, de onvolprezen hoofdredacteur bij De Morgen. Vermijd elk risico, en neem gewoon de liefelijkheden over die Cruella O. gebruikt als in Coburg-lnd de Vlamingen bedoeld worden…

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    19-10-2014, 10:22 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    18-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2060

    ***

    Zaterdag 18 oktober

    Zon 8u10-18u44

    H Lucas, evangelist, patroon van dokters, schilders, drukkers

    Lucas is de portier van de winter

    *

    *

     

    *

    Anzegem: de brand begon op het doksaal

    .

    En werd veroorzaakt door een defecte chauffage-ketel….

    *

    INLEIDING

     

    Dat van die defecte chauffage-ketel is de versie van het Parket van dezelfde avond. A.h.w. nog voor de brand werd vastgesteld. In de plaatselijke bladen staat echter (zie Google), dat de eerste zangers van het kerkkoor de brand met 3 blusapparaten probeerden te blussen op het doksaal.

    Ondergetekende heeft nu bijna de helft van zijn leven in de omgeving geleefd, en nooit heeft iemand gerept over die wel speciale plaats voor een mazoutbrander. Op een doksaal staat een orgel voor de koster, komt er niemand veel en het ligt daarboven altijd vol goed brandbaar materiaal.

    Besluit door de Overheid gedicteerd: dit is zeker geen opzettelijke brandstichting, omdat dergelijke geruchten, zelfs al zijn ze waar, kunnen gemist worden als de pest. En wat dan nog: het boeltje was goed verzekerd, dus zal de Brandverzekering alles betalen.

    Capito, si o no?

    Of deze kerkbrand nu de eerste zal blijken te zijn van een lange reeks, is in Allahs handen….

    In ieder geval, in Anzegem is een nieuw tijdperk aangebrokenvoor heel het land. Zo’n gebouw is uit de tijd, en trouwens veel te groot voor die handvol snel uitstervende gelovigen. De heropbouw, zegt de Burgemeester, zou moeten multifunctioneel zijn. Met minaretten en zi? Laar dat zegt de man net niet. Vandaar in de titel bovenaan: het sleutelgat-katholicisme.

    Mis horen in de nieuwbouw zal dus in dat uitgestorven textiel gat als door een kijkgaatje gebeuren. Om niemand te storen en al zekerlijk om geen Islammers te beledigen. Geen wierook meer, geen kaarsen. Zelfs de Priester aan het altaar zal digitaal computer-gestuurd geprogrammeerd zijn.

    De ruïnes zien er vandaag uit als de zwarte rouw-katafalk waaronder een Moeder begraven wordt. Ja, het was een lastig mens geworden, heel haar leven trouwens, zoals Moeders kunnen zijn. Maar nu ze aflijvig is, zullen we haar missen….

    °°°

    Kerken in brand steken. Ik dacht dat zoiets alleen in het Midden Oosten kon gebeuren. Maar tot mijn afrijzen moet ik vaststellen, dat het Midden Oosten opgeschoven is tot in de ziel van onze plattelandsgemeenten.

    Om daar iets aan te doen, zouden wij de pinnetjesdraad van het ‘cordon sanitaire’ versterkt en uitgebreid met bewaakte grensposten, over ons hoofd moeten doorgeven tot aan de Staatsgrenzen. Vreemd gespuis er buiten, eigen volk er binnen tot een stuk voorbij de bestaande taal, haat en armoe-grens. Om de meest recente gebiedsroof terug te draaien. Moeskroen, Komen, enz, om maar iets te zeggen.

    Blauwe Michel & C° moeten een tandje bijsteken, voor de syndicaten het Land helemaal zullen hebben kunnen afbreken.

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    18-10-2014, 17:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    17-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2059

    ***

    Vrijdag 17 oktober

    Zon 8u09-18u46

    H Ignatius van Antiochië

    *

    *

     

    *

    Als Uw huis omver bewoond geraakt

    .

    Ja, een boomhut in eigen tuin kan best ook gezellig zijn. Zo lang er daar tenminste geen nieuwe koekkoeken moeten worden ingekwartierd…

    *

     

    INLEIDING

     

    Ook bij het ‘doorbreken’ van de Duitse Legers in Mei ’40, werden er burgerwoningen opgeëist om de overweldigers een goed gevoel te geven. Netjes de voetjes onder tafel schuiven, genieten van het plaatselijk vrouwelijk schoon, terwijl de Heer des Huizes zijn vingers zat te verbijten in een of ander ‘Lager’…. De bakvisjes van toen kregen de Duitse culturele romantiek aan huis besteld… Het was pas veel later dat ze er met ‘Heimweh’ aan terugdachten… Ja, waarlijk: schön war die Zeit…. So schön!

    *

    Vriend Xander, nooit verlegen voor een straffe uitspraak, biedt vandaag (met een beetje verbeelding) aan onze dappere in armoede levende buren va beneden de taal & haatgrens, een oplossing die in Duitsland begint furore te maken. Raadt aan de welstellende Vlaamse burgers aan, desnoods met zachte druk, om tafel en bed voortaan te delen met arme kan sarme werkloze Waaltjes. Tenminste, als daar nog plaats is, nadat die de helft van de wereld in huis hebben moeten trekken.

    Persoonlijk zou ik daar willen aan toevoegen, per ‘nieuweling’ liefst 2 vrolijke Duitse Herders aan te stellen als lijfwachten. Doe dat, maar pas nadat U aan elke deur een metaal-detector hebt laten installeren en er een snuffelhond rondloopt, die getraind is op explosieven en drugs.

    Als U zich achteraf bijaldien nog niet veilig voelt binnen Uw eigen muren, dan kunt U ten allen tijde een uitreisvisum aanvragen. Liefst naar een onbewoond eiland in de Stille Zuidzee.

    Al kunt U ook nog terecht in Centraal Italië, waar de oude heerbanen effectief liggen te verkommeren. Maar als U de oude bedevaartroutes neemt, houdt er dan rekening mee dat wolven Uw pad kunnen kruisen. Al zijn die nog altijd te verkiezen boven de kleuren maatschappij die U achter zich hebt gelaten.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Vluchtelingen vloedgolf: Duitse politiek overweegt verplichte opname in huizen burgers

    *

    Vooral linkse politici, maar ook christendemocraten voelen wel wat voor het plan om vluchtelingen in de huizen van burgers op te nemen.

    Heel Europa heeft sinds het begin van de zo bejubelde ‘Arabische Lente’ te maken met een fors aanzwellende stroom vluchtelingen uit het Midden Oosten en Afrika. Vooral Duitsland kampt met een ware vloedgolf, waardoor de opvangcentra uitpuilen. Politici roepen burgers daarom op om hun leegstaande woningen ter beschikking te stellen. Sommigen suggereren zelfs dat Duitsers gedwongen zouden kunnen worden om vluchtelingen in hun eigen woningen op te nemen.

     

    In de noordelijke deelstaat Schleswig-Holstein zitten de socialistische SPD, de Groenen en het regionale Kiezersverband (SSW) samen in een overduidelijk zeer links georiënteerde regering. Die heeft inmiddels met de nodige schandalen te kampen, zoals de minister van Onderwijs die onlangs vanwege verdenking van omkoperij moest terugtreden. Kort daarop trad ook de minister van Binnenlandse Zaken af wegens belangenverstrengeling.

     

    Zijn opvolger roept de burgers van de deelstaat op om de overheid te helpen met het opvangen van het enorme aantal vluchtelingen. Mensen met leegstaande woningen ‘mogen’ zich daarvoor bij hun gemeente aanmelden.

     

    Martin Link, woordvoerder van de Vluchtelingenraad in Schleswig-Holstein, juicht het idee toe, maar acht ‘de gemeenschappelijke plaatsing van vluchtelingen en burgers in één en dezelfde woning zeer problematisch’, omdat hij bang is dat de vluchtelingen dan als ‘hulpkrachten’ zullen worden misbruikt.

     

    Ook de Groenen (Duitse versie van GroenLinks) vinden het een ‘sympathiek idee’ als Duitsers vluchtelingen in hun eigen woningen gaan opnemen, want ‘in de regel zijn het zeer vriendelijke, openhartige en intelligente mensen uit de middenstand, die bij ons komen... Door het persoonlijke contact is de vluchteling vaak geen buitenlander meer.’

     

    De linkse regering rekent er dan ook op dat de Duitse bevolking zich ‘zeer hulpvaardig’ betoont. Verreweg de meeste commentaren onder de artikelen in de media laten echter zien dat dit allesbehalve het geval is. Ook politici van de grootste partij in de bondsregering, het CDU, staan echter open voor het plan, ‘zolang het maar niet tot een gedwongen opname komt’.

    Xander

     

     

    UITLEIDING

     

    Zoals U kunt zien, komt er aan de ‘verrijking’ geen einde. Pas als U die bij U thuis onderdak geeft, zult U ten volle kunnen genieten daarvan. Als tenminste die rijkdom-brengers niet aan de haal gaan met … Uw rijdom.

    In voorkomend geval, zich wenden bij Dhr Mark Leemans. Want die heeft ondervinding, hoe zijn bestolen slachtoffers op Staatskosten kunnen vergoed worden.

    Het zou dus goed zijn, de ballade van ‘Tout va bien, Madame la Marquise’ nog wat in te oefenen.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    17-10-2014, 18:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    16-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2058

     

    *

    Bijdrage opgedragen aan

    .

    Koning Kukuleku…

    *

    INLEIDING

     

    Zitten er in de allernieuwste (allerlaatste?) Federale Regering dan allee maar kindermeisjes die de armlastige Franstalige peuters in pisdoeken niet durven van antwoord te dienen?

    In plaats van 241/24 te ‘debatteren’ zoals de voorbije nacht, dat er gewoon iemand aan Sieg Heil, de Kamervoorzitter die de wereld ons (niet) benijdt het woord te vragen, om aan de arrogante achtbare Vergadering een woordje uitleg te vragen over een hekel gevolg van 75 jaar PS&V bestuur, de jaarlijkse transfers van 16 miljard Euro van Vlaanderen naar de Francofonie. Dat is erger dan water dragen naar de zee in een mand zonder bodem….

    Madam Laurette Mitraillette zou per direct voor altijd haar kluts en haar adem kwijt zijn! De ene helft van het Halfrond zou de andere heft naar het leven staan, zonder zich af te vragen waarom een Waalse minderheid (3,5 mio) evenveel of meer parlementsleden telt dan de (6,5 mio) Vlaamse meerderheid. Belgen zijn er niet, wel Belgische ‘democraten’ die het goed kunnen uitleggen.

    Waarom dat kan, vraagt U zich af? Omdat het hoog tijd is, dat het ‘cordon sanitaire’ eindelijk doorgegeven wordt aan wie het schoentje past. Eindelijk vallen ze in de put die ze voor anderen hebben gegraven. Maar het dringt nog niet voldoende door.

    Zodat er op slag geen ‘extreem’ meer zou gelden, voor alles wie of wat een beetje Vlaamsvoelend is. Want nu is het tot op de dag van vandaag een schande, om Uzelf een burger van Uw eigen land te mogen noemen.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.bloggen.be/roeland/

    *

    Er bestaat een Belgisch Koning

    Veel Belgisch vertoning

    Een Belgisch vlag en een Belgisch lied,

    Maar Belgen, Belgen zijn er niet.

    *

    Aan deze gevatte woorden van René De Clercq moest ik denken toen ik vijf N-VA-prominenten de eed zag afleggen in het koninklijk paleis. Er zal ons de komende jaren nog heel wat tricolore vertoning te beurt vallen. Op 21 juli bijvoorbeeld, wanneer de Koning tijdens het défilé geflankeerd zal worden door Steven Vandeput als Defensieminister en Jan Jambon als minister van Binnenlandse Zaken.

    Intellectueel kan men voor de redenering van de N-VA enig begrip opbrengen: “liever een regering zonder communautaire verwezenlijkingen maar met een economische ommekeer (en dus zonder de PS), dan een regering zonder communautaire verwezenlijkingen mét de PS”. Men vreest dat de kiezer het uitblijven van een trendbreuk niet zou begrijpen (andermaal een ‘verloren stem’), wat op termijn zou leiden tot een electorale afkalving. Anderzijds hoopt men dat het liberale beleid dat nu op poten wordt gezet, zodanig veel weerstand zal oproepen in Wallonië dat PS en cdH zelf de gangmakers zullen worden van het confederalisme.

    Dat laatste is bijzonder naïef: het verder uitkleden van België is zowat het laatste van de intenties van de PS en cdH. Bovendien is dit al evenmin de agenda van de liberalen, die zullen passen voor een confrontatiestrategie met Wallonië. Zij gaan er in tegendeel vanuit dat precies door de deelname van de N-VA aan de Belgische herstelregering de drang naar meer Vlaamse autonomie bij de kiezers zal wegebben. Want waarom zou Vlaanderen zelfstandig moeten worden als de problemen op Belgisch niveau opgelost kunnen worden? Waarom België eerst versterken om het nadien weer verder uit te kleden?

    De N-VA dreigt hierdoor zichzelf overbodig te maken. Ze zouden er bij die partij goed aan doen om de haarscherpe analyse van hun kritische medestander Jean-Pierre Rondas te lezen die zonet verscheen op de webstek ‘doorbraak.be’. Ik voeg deze tekst graag in bijlage. De voormalige radiopresentator van Klara waarschuwt daarin dat de N-VA actief zal moeten meewerken aan anti-Vlaamse maatregelen en dat dit in de partij zal leiden tot Belgische verstarring.

    Het is inderdaad haast onvermijdelijk dat tientallen Vlaamsgezinde Kamerleden zichzelf de komende vijf jaar de mond zullen snoeren omwille van de regeringsloyauteit. In plaats van de Vlamingen verder te overtuigen van de noodzaak aan meer Vlaamse autonomie, zullen ze “zich moeten laten inspireren door institutionele stabiliteit en verantwoordelijkheidszin.” Zo staat het immers letterlijk in de eerste paragraaf van het regeerakkoord, dat ze de komende week zullen goedkeuren.

    Van de vele flaters die er tijdens de voorbije staatshervorming werden begaan, wordt er alvast niets rechtgetrokken. Zelfs voor het einde van de bestuursperiode zijn er geen garanties voorzien dat de Grondwet nadien (dus vanaf 2019) kan gewijzigd worden. We lezen enkel het nietszeggende zinnetje: “Na afloop van deze legislatuur zal, zoals voorzien door het kiesstelsel en zoals toegestaan door de Grondwet, het aan de kiezers zijn om zich uit te spreken over de verschillende beleidsprojecten.” Dit betekent concreet dat de MR-ministers in 2019 op eigen houtje alles kunnen blokkeren. De Vlaamse ambities zijn dus voor heel lange tijd begraven.

    Hiermee is nog maar eens aangetoond dat eerbare staatshervormingen binnen een Belgisch kader onmogelijk zijn en dat het confederalisme niet meer was dan een sprookje. Niemand aan Franstalige kant wil ooit meestappen in dit verhaal.

    Nu de partijpolitiek het (grotendeels) laat afweten, is het aan de partij-ongebonden Vlaamse Beweging om opnieuw op het voorplan te treden. De onafhankelijkheidsbeweging in Catalonië (1,8 miljoen manifestanten in Barcelona op 11 september!) is vooral het werk geweest van ongebonden drukkingsgroepen. Ook zij kwamen van heel ver. Wat ginds bereikt werd, moet ook hier mogelijk worden.

    Het is de hoogste tijd dat in Vlaanderen naar Catalaans voorbeeld werk wordt gemaakt van een wervend en optimistisch vrijheidsproject, dat heldere argumenten en doelstellingen hanteert en dat de moed heeft om buiten het verstikkende Belgische keurslijf te treden.

    Bart Laeremans

    UITLEIDING

     

    Op de vraag om repliek inzake de collaboratie, gewoon de vraag stellen of daarmee de Waalse of de Vlaamse collaboratie wordt bedoeld. Op de vraag naar intellectuele eerlijkheid, de vraag pareren door te vragen of daarmee ook de ‘transfers’ ad 16 miljard per jaar bedoeld zijn.

    Opmerkingen over de werklozensteun kunnen het best beantwoord worden, door statistieken voor te leggen hoe weinig Walen er naar Vlaanderen komen om de gaten van de knelpuntberoepen op te vullen, in vergelijking met de vele Vlamingen die ooit voor een armoe-loon naar de Waalse koolputten trokken, of gingen labeuren bij de Waalse barons-kasteelboeren.

    Wie had in Vlaanderen tot voor kort de best betaalde baantjes in de Administratie of de Vrije Beroepen, en wie was er de knecht en de meid?

     

    Een statistiek voordragen over de ontvangsten der Schatkist sedert 1830 tot heden, gebaseerd op Noord en Zuid. Zou zeer welsprekend zijn, temeer als daarnaast nog de uitgaven (per regio) zouden staan.

    Coburg-land is inderdaad niet alleen gebouwd op het geduld der Vlamingen, maar vooral op het geld der Vlamingen….

    Inzake de eigen onafhankelijkheid, is de Schotse en de Catalaanse droom voorbij. Het zullen dus weer de Vlamingen zijn, die als eersten de bestaande Orde zullen moeten doorbreken.

    Zo’n grondige ‘Kract van de Verandering’ pasten de Vlamingen ook al eens toe op het Groeningeveld in 1302. Voordien was het gebruik zo, dat de verslagen vijanden in de frigo werden gesteld, tot zij of hun familie voldoende losgeld bijeen hadden. De wereld sprak er toen schande over, dat de Vlamingen met dat gebruik braken, en dus korte metten maakten met al wie verslagen was.

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    16-10-2014, 11:42 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2057

    *

    HERHALING

    15/10/732: Verjaardag van weer eens een schitterende overwinning door Karel Martel bij de Slag bij Poitiers (Midden Frankrijk), op de legers van Mohammed, amper 100 jaar na diens spectaculair optreden in Mekka. Toen al was de Islammerij dus een virus dat sneller gebieden veroverdt dan ebola dat dezer dagen kan.

    Deze bijdrage stond hier reeds te lezen op 31/10/2013? Het is een nagel die ooit diep genoeg kan ingeklopt worden! Want had Karel zijn marteau wat harder laten neerkomen, dan was er al die tij niet eens een Islammerij-probleem geweest. En zouden miljarden mensen al die tijd in vrede en vriendschap kunnen leven hebben. Dan zouden de woorden ‘sharia’ en ‘Jihad’ nooit bestaan hebben…

    *

    1597/2057 - DE ISLAMMERIJ DOORHEEN DE EEUWEN: EENS DE VIJAND, ALTIJD DE VIJAND.

    *

    Het Byzantijnse Rijk in 550 na Chr.

    .

    In Mekka moest de Woestinrover-hoofdman toen nog geboren worden….

    *

    INLEIDING

     

    Rond het Jaar NUL zijn er ook, net als met Blauwe Michel grote ‘Veranderingen’ gekomen. Het Christendom kwam toen, een beetje plastisch uitgedrukt, om zo te zeggen in de plaats van het Romeinse wereldrijk, met in het Oosten Constantinopel/Antiochië als hoofdstad, en in het Westen, Rome, hier slechts 100Km zuidelijker. Het ‘Byzantijnse Rijk’ dus. Zoals het kaartje hierboven laat zien, 550 jaar later.

    Toen, rond onze Jaartelling 630, kwam er in een verloren uithoek van het Arabisch Schiereiland, helemaal in het Zuiden, een roverhoofdman aan het bewind, die zijn omgeving kon wijsmaken dat hij ‘stemmen’ hoorde. Waarschijnlijk na een nachtje wallebakken in zijn harem en nadat hij tot slot zijn 9-jarig kind-bruidje Aïsha tot bloedens toe tot zich had ‘genomen’. En zie, waarachtig waren die hemelse stemmen gebaseerd … op de Christelijke Bijbel, waarvan ze daar dus blijkbaar ook al gehoord hadden. Maar waar het Christendom van bij de oorsprong tot op heden voorhield dat iedereen zijn ‘evennaaste’ moest beminnen gelijk hemzelf, omwille van het Opperwezen, de Goede Vader van hemel en aarde, liet Mohammed optekenen niemand anders te beminnen dan hemzelf. Hij wilde dus gelijk zijn aan het Opperwezen, met het foefke dat gezegd Opperwezen dat zo wilde.

    En zie, bij die primitieve volksstam werden al gauw de weelderige landerijen herschapen in woestijnen, en moest de Islammerij op zoek gaan naar nieuwe gebieden om deze in te palmen en daarna leeg te vreten. Zien we zelfs nu nog aan de straten in onze steden, waar Islammers huizen. Via Noord Afrika, aan de rand van de Grote Leegte, kwam de Islam in Spanje terecht, om zo door te dringen, amper 100 jaar na de dood van de Stichter, tot diep in het Frankische Rijk.

    Toen nam Karel Martel, de koning van dat Frankische Rijk(je), de uitdaging aan, en ging in de streek van Poitiers in 732 de confrontatie aan. Hij kon hun opmars stoppen, en deze roversbenden terugdringen tot aan de grenzen van zijn Rijk. Maar n grote delen van Spanje bleven ze wel meer dan 700 jaar hokken…

    De stad Poitiers, in het Noord Westen van Frankrijk, ligt zowat half tussen Bordeaux en de Kanaalkusten. Moslim-legers voerden toen, net als ISIS nu, geen logistieke hulptroepen met zich mee, die instonden voor de bevoorrading. Zij moordden, verkrachtten en roofden ter plaatse, als een menselijk leger sprinkhanen. Of, zoals den Ouden Toebackzak ooit stelde: ‘als meeuwen op een stort’….

    Met de middelen van toen, en over deze afstanden, moet deze veld- en veroveringstocht een helse bedoening zijn geweest. Maar ze werden gestopt en terug geslagen. Om echter wel regelmatig, zowat om de 200 jaar, daar terug te staan. Wreder dan ooit.

    Maar in onze dagen ontmoeten ze geen verzet meer. Integendeel, ze worden met vlag en wimpel, ja zelfs met bergen subsidies, ingehaald. Omdat onze Grote Verstanden denken hen als breekijzer te kunnen gebruiken voor hun Internationaal Socialistische globalisatie. De Karel Martels van onze dagen, zitten als spinnen in hun web in het Berlaimontgebouw. Zij wachten geduldig hun kansen af…..

    °°°

    Voortgaande op de 1400 jaren dat er na zijn dood nog van hem gesproken wordt (en hoe!), moet Mohammed nog een veel groter moordenaar zijn geweest dan Stalin en Hitler samen. En die kenden er ook wat van! Alleen hoorden deze laatsten geen stemmen in hun hoofd, want zij rookten niet, zelfs geen waterpijp, en waren absolute tegenstanders van drugs en andere hallucinerende middelen.

    Niet te geloven, als we zo op de kaart hierboven zien, dat het Byzantijnse Rijk quasi overeenkomt met het vroegere Romeinse Rijk, met Rome als Westelijke en Constantinopel/Antiochë als Oostelijke Hoofdsteden. Toen ook zullen er verdwaasde (of corrupte) Leiders in dat Rijk geweest zijn, die in de Moslimbroederschap van toen de redding van de wereld zagen. Zodat de zelfverdediging liefst zo lang mogelijk werd achteruit gesteld. Tot, om heet in de termen van de varkenshouderij te stelle,, de Europeanen ‘slachtrijp’ waren. Om maar te zeggen, dat er niets nieuws is onder de zon.

    Wie er het bestaan , de opkomst en het verval (1453) van het Byznatijnse Rijk leest op Wikipedia, zal versteld staan dezelfde symptomen als NU bij ons te moeten vaststellen : economisch verval en losgeslagen religiositeit. Het zijn tekenen die niet bedriegen en waar wij als bewuste Vlamingen niet mogen aan meedoen.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    HISTORIE: Vlammenwerpers verbrandden de vloten van de islam

    Posted on 30 oktober 2013     door E.J. Bron

    *

    “Zeevuur” noemden de Byzantijnen een geheimzinnig wapen waarmee ze de Arabische overmacht te lijf gingen. Zonder het Griekse vuur, ook wel Byzantijns vuur of vloeibaar vuur genaamd, zou Europa vermoedelijk door de moslims (toen reeds) veroverd zijn.

    Het einde van de hoofdstad van het christendom scheen nabij. Al vele maanden lang belegerde een reusachtig Arabisch leger Constantinopel. Smyrna (Izmir) en de belangrijke vlootbasis Cyzicus aan de Zee van Marmara waren al gevallen. De ondergang van het belangrijkste bolwerk van het christendom in het oosten scheen nog slechts een kwestie van tijd te zijn.

    Het moet in 677, in het derde jaar van de belegering, geweest zijn dat de enorme ijzeren ketting , die de oorlogshaven in de Gouden Hoorn lange tijd beschermd had tegen aanvallen vanuit zee, werd neergelaten en de Byzantijnse oorlogsschepen zich weer op zee waagden. In aantal waren ze hopeloos de mindere van de vloot van de kalief. Maar ze hadden iets aan boord, dat de komende strijd desondanks in hun voordeel zou beslissen: het Griekse vuur, een superwapen met een onvoorstelbaar effect.

    Binnen enkele seconden stond de Arabische vloot in brand. Zelfs het water bood geen redding, want ook daarop brandde het vuur. Byzantium werd gered. Kalief Muaiwya echter moest enorme schadevergoedingen betalen. Met de nederlaag verminderde ook zijn autoriteit om voor een opvolging te zorgen. Na zijn dood in het jaar 680 verzonk het Arabische wereldrijk in burgeroorlog.

    Het gaat eigenlijk niet om een zeeslag, die Arne Karsten en Olaf B. Rader ertoe heeft bewogen een hoofdstuk te wijden aan de verdediging van de Arabische aanval op Constantinopel van 674-678 in hun nieuwe boek “Grote zeeslagen”. Het is de uitvinding waarmee dit gebeurde en die een “keerpunt in de wereldgeschiedenis” vormde. Want het Griekse vuur maakte het wereldhistorische overleven van Byzantium mogelijk, zijn vestiging als zeemacht voor een periode van meer dan 400 jaar. En daarmee zijn veiligstelling als bolwerk tegen andere aanvallen uit het islamitische oosten.

    God en de alchemisten

    Voor de Byzantijnen was de zaak duidelijk. De onwaarschijnlijke redding uit de Arabische omsingeling kon alleen met hulp van boven gelukt zijn. De geschiedschrijver Theophanes Confessor schreef dat alleen “God en de allerheiligste moeder van God deze hoofdstad en het keizerdom van de christenen beschermen.” Het mag daarom een ironie van de geschiedenis lijken dat de goddelijke familie zich daarbij bediende van de hulp van een kwakzalver uit Syrië, die zich door heidense geschriften liet inspireren.

    Callinicus van Heliopolis zou de naam van de architect geweest zijn, die vanuit het islamitisch geworden Heliopolis in het huidige Libanon naar Constantinopel vluchtte. Daar zou hij door de belegering zijn geslopen en zijn uitvinding aan de keizer hebben laten zien, die weldra als “pyr thalassion” (zeevuur) of “pyr hygron” (vloeibaar vuur) bekend werd. De naam Grieks vuur is van latere datum.

    Waarschijnlijk was de zaak iets prozaïscher. Al in de late klassieke Oudheid hadden Romeinse admiraals brandbare projectielen gebruikt. Ook was het principe van de drukpomp bekend, die uitgevonden was door een ingenieur met de naam Ktesibios van Alexandrië. Aan Callinicus was destijds vermoedelijk een groep alchemisten en ingenieurs verbonden, die in de keizerlijke werkplaatsen in Constantinopel aan middelen knutselden waarmee de vijandige overmacht kon worden bestreden. Ook aan de 4-jarige belegering van de hoofdstad wordt intussen getwijfeld. Vermoedelijk ging het om meerdere Arabische aanvallen in de Bosporus, waarvan de laatste eindigde in een catastrofe.

    Dit geniale idee van Callanicus bestond erin een vermoedelijk op aardolie gebaseerd mengsel te voorzien van de mogelijkheden van een drukpomp. Het resultaat werd sifon genoemd. Karsten/Rader: “De sifon op de dromons bestond uit brons en werd waarschijnlijk van onderen aangestoken om het brandmengsel te verhitten. Via een ventiel verbonden met een straalpijp kon het door een extra vlam aangestoken mengsel in de richting van de vijand gesproeid worden.”

     

    De hardloper en zijn zeil

    Omdat de onder hoge druk tot verbranding geraakte stoffen een enorm lawaai veroorzaakten, heeft, behalve het vuur, het enorme lawaai vermoedelijk ook als psychologisch wapen gewerkt. De mondingen van de sifons hadden daarom de vorm van muilen van leeuwen of monsters. Op de keizerlijke schepen waren tot drie van deze vlammenwerpers gemonteerd.

    Om hiermee een zeemacht te vestigen, was er nog een geschikt schip nodig. Daarover beschikten de Byzantijnen in de vorm van de dromon. Dit geroeide scheepstype trok de consequentie uit de ineenstorting van het Oost-Romeinse rijk in het kader van het Arabierendom. De keizerlijke vloot kon zich al lang geen enorme slagschepen meer veroorloven. In plaats daarvan ontstond er naar het voorbeeld van de lichte liburne uit Romeinse tijden een snel roeischip, dat door honderd man werd aangedreven.

    Daar kwam een nieuwe zeilconstructie bij. Dit “Latijnse zeil” maakte het mogelijk om beter aan de wind te zeilen. De naam “dromon” zegt iets over het prestatievermogen van dit snelle oorlogsschip. De naam betekent vertaald immers “hardloper”.

    Ontstond er uit de combinatie van Grieks vuur en de dromon al een onoverwinnelijk wapen, een ander aspect zorgde er nog voor dat de islamitische vloten op respectabele afstand bleven. Want nadat onder Muaiwya de laatste ceders van Libanon aan een ambitieus vlootbouwprogramma ten onder waren gegaan, was er in de kernlanden van de kalief nauwelijks nog genoeg hout om krachtige schepen van te bouwen. De historicus Eckehard Eickhoff schat dat minstens net zoveel schepen het slachtoffer werden van gebrekkig materiaal als dat er verbrandden door Grieks vuur.

    Stichting van een zee-imperium

    Nog één keer, in 717, zou een islamitische vloot van meer dan 2000 schepen de aanval op Contantinopel gewaagd hebben. Met de zegen van Maria en het Griekse vuur aan boord van de schepen ging keizer Leo III. met zijn vloot het gevecht aan. Er zouden tienduizenden Arabieren verbrand en verdronken zijn. Als gevolg daarvan werden de centra van de islam naar het binnenland, naar Bagdad en Cairo, verplaatst.

     

    Byzantium stichtte een zee-imperium, dat zijn verstrooid liggende bezittingen van Italië tot in de Levant kon verzorgen – totdat in de 11e eeuw een van zijn provincies hem voorbijstreefde: Venetië. De keizerlijke vloot verviel en de samenstelling van het Griekse vuur, dat altijd een staatsgeheim was gebleven, raakte in de vergetelheid.

    Slag bij Lepanto in 1571

    De wereldhistorische rol van het Byzantijnse wonderwapen onderstreept de naam, die in de islamitische wereld ingeburgerd raakte voor de Middellandse Zee: “Zee van de Romeinen”. Zelfs Turkse sultans hadden respect voor de maritieme hegemonie van het Avondland. Slechts enkele decennia lang, tot de Slag bij Lepanto in 1571, zou het hen nog één keer lukken tegenstand te bieden aan de schepen van het Westen.

    *

    UITLEIDING

     

    De Nederlandse blogkrant van de Heer E.J. Bron doet mij denken aan een van vele de windmolens in volle zee, groots en toch weer eenzaam tussen hun soortgenoten. En even nutteloos. Ach ja, er wordt in die dingen wel stroom opgewekt, evenveel als er vrijkomt moest iedereen over zijn eigen elleboog wrijven, maar efficiënt?

    Wat er dan aan scheelt? De opsteller, E.J. Bron, is volgens mij veel te bescheiden. Hij krijgt niet genoeg aandacht, waaraan misschien zou kunnen verholpen worden door lijk in ‘de boekskes : Blote Madammen opvoeren. Al schijnt dat in het cyber-tijdperk ook al niet meer genoeg te zijn : ze gaan toch failliet. Misschien een instant-komiek inhuren, die de lol er in brengt. Of onder contract te gaan met onze BDW, die 3 ½ miljoen keer NON NON NON van de Franstalige Belgen denkt te kunnen smoren in het bloed van 1,1 miljoen Brusselaars. Enfin, een soort schok-therapie die nazindert in al de landen van het Noord Atlantische Pact, ja       zelfs tot in de slaapkamers van Het Witte Huis.

    Zonder seks en zonder vedetten is het roeien met de riemen van je eigen klavier. Met die dingen gaat het als klieven door de baren aangedreven door de vlam in de pijp als van een raket Trouwens, hierboven kon U   lezen van het Grieks Vuur, dat zelfs de zee kon doen branden, en in de strijd tegen de Arabieren werd geworpen door snelle schepen, dromon, hardlopers, genaamd.

    Waarom ik in die zin deze lange uitweiding doe? Hoe dat komt, beste mensen? Gewoon omdat ik altijd weer moet vaststellen, dat de wereld er om vraagt om bedrogen te worden. En ook omdat geniën als de Heer Bron maar mogen beroemd worden lang na hun dood…..

    *

    De Zee van Marmora….

    Dat is toch daar dat verleden jaar de onderwater-tunnel tussen Turkije en Europa werd ingehuldigd? 70 meter diep onder water, veilig tegen aardbevingen : en wij moeten dat toejuichen? Hoezo : die gaan dat toch niet gebruiken om ons onverhoeds in de rug aan te vallen?! Of om nog meer illegalen op ons af te sturen…..

    Moraal van dit verhaal.

    De Islam is lijk een kwade hond met hondsdolheid: die kruipt alleen zo diep mogelijk in zijn kot als hij vreest slaag te krijgen. Hij is eeuwenlang weg gebleven uit schrik voor dat ‘Zeevuur’ waartegen zijn schepen lange tijd machteloos waren….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    16-10-2014, 10:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2056

    ***

    Woensdag 15 oktober

    Zon 8u05-18u51

    H Theresia van Avila

    Met Sint-Treze vallen de laatste bezen

    *

    *

    15/10/732: Verjaardag van weer eens een schitterende overwinning door Karel Martel bij de Slag bij Poitiers (Midden Frankrijk), op de legers van Mohammed, amper 100 jaar na diens spectaculair optreden in Mekka. Toen al was de Islammerij dus een virus dat sneller gebieden veroverdt dan ebola dat dezer dagen kan.

    Deze bijdrage stond hier reeds te lezen op 31/10/2013? Het is een nagel die ooit diep genoeg kan ingeklopt worden! Want had Karel zijn marteau wat harder laten neerkomen, dan was er al die tij niet eens een Islammerij-probleem geweest. En zouden miljarden mensen al die tijd in vrede en vriendschap kunnen leven hebben. Dan zouden de woorden ‘sharia’ en ‘Jihad’ nooit bestaan hebben…

    Straks hierover meer….

    *

     

    *

    Léon Degrelle, Generaal der Waffen SS, de Waal die…

    .

    noot heeft bestaan…..

    *

    INLEIDING

     

    De foto bovenaan verdient wel een (Waals) woordje uitleg. Dit volgens de CdH, het FDF, de PS, de PS&V en Ecolo. De Heer Degrelle toonde toen namelijk bij een troepenshow van weer eens een treinlading vol vrijwilligers-ziekenverplegers voor het Oostfront, hoe hoog de sneeuw daar lag, toen hij vocht aan het Oostfront…..

    Merk de vele hoogste Duitse eretekens op de borst van deze fiere Sicamber, hem opgespeld door de Führer zelf in eigen persoon! Waarna, bij iedere nieuwe gelegenheid, een glaasje limonade werd gedronken bij Hitler thuis. Nogal wat anders, hé, dan de viering jaren nadien van een 90-jaige Vlaams Nationalistje op het Stadhuis van Grimbergen!

    °°°

    (Diepe zicht). Cobueg-land zal dus in der eeuwigheid. Amen, het land blijven met een onverwerkt verleden.

    In Italië, het land bij uitstek der ‘fascisti’, wordt op de scholen de periode rond de twee wereldoorlogen, die zoals U weet niet altijd van de schoonste zijn geweest, gewoon onderwezen op basis van datums en van feiten. De hoernalisten getuigen quasi dagelijks, dat deze periodes gezamenlijk deel uitmaken van hun gemeenschappelijk verleden. Zo heeft (had?) de kleindochter van ‘de Duce’, die kind aan huis was op De Berghof op de Obersalzberg bij Hitler, waar de zus van Coburg-koing Leopold III meteen ook welkom is geweest, die met een zekere fierheid de naam draagt van Mussolini, zitting in het parlement als gewaardeerd volksvertegenwoordiger.

    Stel U even voor, dat Nonkel Siegheil, de kersverse Kamervoorzitter, het woord zou moeten verleden aan de kleindochter van Le Beau Léon van de afbeelding hierboven, of aan de kleindochter van Staf De Clercq, de Leider van het VNV (Vlaams Nationalistisch Verbond). De ‘Witte Brigade’ zou het kot afbreken! En Sire Le Roi zou op zijn blote knieën naar Scherenheuvel reizen om de Hemel vergiffenis te vragen!

    Het loont de moeite deze beide Heren voornoemd eens te Googelen op Internet. Let er in ieder geval op dat Staf De Clercq reeds op jonge leeftijd (1942) overleed, en dat de naar Malaga (Spanje) gevluchte Degrelle pas in 1994 op hoge leeftijd en in zijn bed stierf. Te midden van een half regiment Waalse vrienden, die er voor zorgden dat hun hel kon uitgestroid worden in een heilige uithoek van het Arische Waalse Vaderland.

    Het Verdinaso van Joris Van Severen, zeer Kioningsgezind geworden sedertdien, die deel uitmiek van het VNV, stierf reeds in Abbeville in Mei 1940 voor het vuurpeloton van een troep dronken Franse hulp-gendarmen. Staf De Clercq stierf op zeer jonge leeftijd, in nooit opgehelderde omstandigheden. Deze twee ‘stergevallen’ zijn gedeeltelijk de reden waarom op deze blog geschreven wordt, dat Coburg-land niet kijkt op een moord of doodslag meer of minder.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    … Digitalia zelf…..

    *

    UITLEIDING

    ‘Een besloten verjaardagsfeestje voor Bob Maes, in aanwezigheid van de Burgemeester van Zaventem….

    Dat is iets volgens mijn bescheiden menig, dat thuishoort in de privé-sfeer. Waar dus, net als met het homo-zijn van Di Jeanetto, niemand zaken mee heeft.

    Toch?

    De VMO was larer, naar aloude Coburg-land gewoonte, schadelijk voor de volksgezondheid, en net als drugs en verdovende middelen, levensgevaarlijk voor de toenmalige Potentaten Grote Verstanden. De grote fout van Bob Maes is geweest te kiezen voor drie ‘verbrande’ woorden. Had hij he zaakje gewoon ‘De St Cecilia Vrienden’ (SCV) genoemd, geen kat zou er zich aan gestoord hebben.

    De Rode Gardisten af en toe een dergelijk antwoord geven in het Parlement (privé is privé, of moeten wij een atlas publiceren van de homo-bars waar de ex-premer en/of de Sire geregelde klanten zijn? Of alleen die waar het aanbod minderjarig is?) Wedden dat het kot te klein zou zijn!

    Zelfs Tante Cruella zou beter een hele octaaf lager beginnen zingen. Want zodra de mesthoop waarop de Waalse Haan op klimt om te kraaien, zal opgeruimd zijn, zal ze zelfs geen stem meer hebben.

    Dit is geen oppositie meer, maar revolutie! Goed zo Bart, zo’n popetjes brengen leven in de brouwerij. En als het nu nog goed komt met de man van de Porsche als kabinetchef, bent U goed op weg om de uitgestoken hand van Het Vlaams Belang (Nieuw) eindelijk op te merken.

    De Blokkers die bij U zijn komen uithuilen, willen nu eindelijk eieren voor hun geld….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    16-10-2014, 06:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    14-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2055

     

    *

     

    *

    Hoge regerings functionaris

    .

    Die voor toont hoe een politicus zich dient te gedragen in het aangezicht van elke Islammer die ons grondgebied betreedt…..

    *

     

    INLEIDING

     

    Even, zo lang het zonder censuur nog kan, over het muurtje gekeken nar dat Moslimmerij-gedoe in Denemarken. Triestig, man! Triestig! Dood-triestig zelfs!

    Moeten die Deenen daarvoor een groot wit kruis op rode achtergrond op hun vlag hebben?

    En zeggen dat hetzelfde ons, die een vlag zelfs helemaal zonder kruis moeten dragen, ook te wachten staat, eenmaal het Proces van de Eeuw (Bekachim) zal gedaan zijn…. Of zou de Zwarte Leeuw op Geluw Veld hen niet meer afschrikken? Terugdenkend aan de Kruistochten, moet dat Beest hen toch een wrange smaak in de mond geven?! Wijn Vlamingen zijn in 1099 toch de eersten geweest die hen ooit Jeruzalem hebben afgenomen?! De Graaf van Vlaanderen kon er zelfs Koning worde, hetgeen hij weigerde. Uit devotie. Onze voorouders moeten allemaal een soort van Jerommekes geweest zijn, want de Geschiedenis vertelt, dat de straten van Jeruzalem tot kniehoogte vol bloed stonden! Anders gezegd: die Islammers dienen te weten, dat de Vlamingen als het moet, even wreed konden zijn dan zij dat heden te dage zijn, 1.000 jaar later.

    *

    Stel U voor: als vrouw bent U gestopt voor een rood licht, en wordt meteen omringd door een bende bruin mens-apen, waarvan er ene op Uw motorkap springt. Om U een bult te verschieten bent U zelf te laat, want U wordt uit Uw auto gesleurd, en belandt op de straatstenen. Oom Agent, aan de overkant, wandelt op dat ogenblik weg, want ineens heeft die in de verte een verkeerd geparkeerde wagen gezien. Denkt hij, zal hij later getuigen. Iedereen ontwijkt U en Uw wagen, en rijdt verder door. Omstaanders wachten tot het licht groen wordt om over te steken. Netjes op de zebra’s, dat spreekt vanzelf. Ze kijken meestal naar de lucht, want het gaat regenen, denken ze allemaal, volgens hun latere verklaringen.

    De rest van het verhaal? Zie ‘Opsporing Verzocht’ van volgende week. Klank zonder beeld, en beeld zonder klank. Ha, zegt U, weeral last van die verdomde atmosferische storingen, zeker? En U zapt verder en doet een ‘Beantje’. Dat geeft U immers na afloop een zalige nachtrust.

    Tot U de volgende morgen op de ‘Gewestelijke’ verneemt, dat er op de hoek van Uw straat, ede avond voordien, bij het krieken van de dag, een lijk van het vrouwelijk geslacht (ja, natuurlijk ‘GESLACHT’, wat dacht U wel?) gevonden werd, naast haar auto die met brandende lichten en open portieren met lopende motor nog stond te draaien. Na de Sport krijgt U een uitvoerige reportage te zien. Van de daders geen spoor, maar de politie volgt er wel een. Onbegrijpelijk, want er waren toch meerdere daders?!

    Dan verschijnt er een beeld op de buis, en meteen weet U waar Uw vrouw én Uw auto al die tijd zijn gebleven.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Moslims in Denemarken beginnen christenen aan te vallen

    Deense politici maken zelfde fout als Nederlandse collega’s: Bagatelliseren, ontkennen en doodzwijgen verergert de problemen alleen maar

    De krankzinnige razernij van de Islamitische Staat begint steeds vaker op moslims in Europa over te slaan. Experts in Denemarken vrezen dat het aantal aanvallen van moslims op christenen in hun land verder zal toenemen, nadat een uit Libanon afkomstig christelijk meisje met een kruisje om haar hals door 7 moslims werd aangevallen. ‘Jij draagt een kruisje!’, schreeuwden ze. ‘Daarom ben jij een christelijke kl#tehoer. Weet jij wat wij met mensen zoals jij doen? We stenigen jullie!’

    Islam is in oorlog met Europa

    *

    Europa is volgens ‘onze’ politici en media nog steeds niet in oorlog met de islam, maar andersom is overduidelijk wel het geval. Nu moslims in vrijwel ieder Europees land een steeds grotere groep worden, begint de discriminatie, het racisme, de misdaad, de chaos en het misbruik en geweld dat zo kenmerkend is voor de landen waar ze het voor het zeggen hebben of krijgen, langzaam maar zeker ook op onze samenleving grip te krijgen.

     

    Dat is nog niet massaal, maar dat lijkt slechts een kwestie van tijd. ‘De uit het Midden Oosten afkomstige christenen worden steeds vaker lastig gevallen, uitgescholden en met openlijk geweld geconfronteerd,’ aldus een Deense nieuwslezer. ‘Experts bevestigen dat dit probleem steeds erger wordt.’

     

    De zender laat dan twee korte interviews met christenen zien. Jojo (schuilnaam) is een Deens meisje met een Libanees-christelijke achtergrond, wat de reden is dat ze voortdurend door plaatselijke moslims wordt vervolgd. Afgelopen weekend werden de bedreigingen dermate ernstig, dat ze naar de crisisopvang moest vluchten.

     

    ‘Christelijke kl#tehoer, je zou gestenigd moeten worden’

     

    ‘Ik kon niet meer naar huis in Nørrebro (Kopenhagen) gaan,’ zei Jojo, die één van de vele christenen is die door moslims worden bedreigd met geweld. Ze is om die reden de enige die –natuurlijk niet met haar echte naam- voor de camera haar verhaal durft te doen.

     

    Op 3 augustus reed ze zomers gekleed haar auto in Kopenhagen toen ze plotseling door 7 jongeren van Arabische afkomstig werd omsingeld. Een van hen zette zijn voet op de motorkap. ‘Toen zei hij tegen me: denk je soms dat ik naar jou kijk, jij lelijke kl#tehoer? Kijk eens wat je aanhebt, teef. Toen zag hij mijn kruisje, en zei: Je draagt een kruisje! Dat maakt je ook nog eens een christelijke kl#tehoer. Weet je wat we met mensen zoals jij doen? We stenigen jullie!’

     

    Op 16 augustus rijdt ze opnieuw in Kopenhagen, nu samen met haar vriend. ‘Van een afstand zie ik een man die mijn leven heeft bedreigd.’ Vervolgens probeert ze hem met haar mobieltje te filmen. Hij pakt een fles en gooit deze naar haar auto. ‘Mensen die dit soort dingen doen zijn zeer onontwikkeld en accepteren alleen maar zichzelf. Ik heb veel moslimvrienden die nooit zoiets tegen mij zouden zeggen.’

     

    ‘Jojo’ heeft inmiddels een Facebook groep opgericht waar christenen hun ervaringen met geweld door moslimjongeren kunnen delen.

     

    De nieuwslezer vervolgt dat het probleem van vervolging van christenen door moslims ‘wijd verspreid’ is. Niels-Erik Hansen, voorzitter van de stichting Documentatie Discriminatie, zegt dat ‘het probleem ernstiger is dan voorheen. Als dit doorzet, dan krijgen we een gescheiden samenleving met apart levende groepen, en dat willen we niet.’

     

    ‘Ik maak je leven tot een hel’

     

    Ergens in een park in de Deense hoofdstad vind het interview met de tweede vrouw plaats. ‘Wij zijn vluchtelingen omdat we een christelijke achtergrond hebben,’ begint ze. Ze is nu 30, en vluchtte op haar 13e uit Iran naar Denemarken. Ze wil niet herkenbaar in beeld, bang als ze is voor vergelding. ‘Mijn zoon wordt voor van alles en nog wat uitgescholden, en ik ook. ‘Heidenen’, ‘smerige christenen’, en ‘jullie zouden doodgestenigd moeten worden’. Bij een bushalte werd hij in elkaar geslagen.’

     

    Ze klaagde bij de woningstichting, die de groep jongeren uitnodigde voor een gesprek. Daarna werd er op een dag op de deur gebonsd. ‘Ik keek door het kijkgaatje en zag een groep kinderen. Ik dacht dat ze wellicht hun excuses kwamen aanbieden.’ Toen ze de deur opendeed, drongen echter twee mannen naar binnen, duwden haar hard naar achteren en scholden haar uit voor smerige christen en een hoer. ‘Ik maak je leven tot een hel!’ bedreigde er een, waarna hij haar tegen haar hoofd sloeg.

     

    De vrouw is nu op zoek naar een veiligere plaats om te wonen, besluit de nieuwslezer (1). Het is echter de vraag of dat gaat lukken, aangezien er ook in kleinere steden en dorpen steeds meer moslimimmigranten komen, en de meeste Deense politici net als hun Nederlandse collega’s het groeiende probleem bagatelliseren, doodzwijgen of ontkennen, en zelfs eisen dat anderen dat ook doen.

     

    Politiek wil ‘minder, minder, minder’ criminele Marokkanen op TV

     

    Zo kwam vorige week in het nieuws dat het bekende programma Opsporing Verzocht door Den Haag onder druk is gezet om ‘minder, minder, minder’ Marokkanen te laten zien. Agenten die meewerken aan het programma bevestigden dat er minder aandacht moet worden besteed aan misdaden waarbij allochtonen zijn betrokken (2).

     

    Kortom, de politiek wil niet dat het volk op TV de feiten zien bevestigd dat allochtonen van Arabische en islamitische afkomst in extreme mate zijn oververtegenwoordigd in vrijwel alle criminaliteitsstatistieken. Daarmee bereikt Den Haag echter precies het tegendeel, want de gewone man laat zich niet langer een valse ‘multiculti’realiteit op de mouw spelden.

     

    Ontkenning leidt tot Sharia-no-go zones

     

    Omdat de massamedia en de politiek in Den Haag, en in bredere zin in Europa, nog steeds weigeren de oorzaken van het probleem te benoemen, namelijk de islamitische cultuur en ideologie die net als het op veel punten identieke Nazisme totaal onverenigbaar is met onze vrije democratie, wordt het geweld van moslimjongeren tegen anderen alleen maar aangemoedigd.

     

    Het kan niet anders dat die ontkenning op zeker moment als een boemerang tegen onze hoofden zal terugkeren. Hopelijk is het dan nog niet te laat om te voorkomen dat grote delen van onze dorpen en steden net als in Frankrijk en Groot Brittannië veranderen in levensgevaarlijke ‘Sharia-gecontroleerde’ no-go zones, waar geen Westerling –en zeker geen vrouw- meer durft te komen.

    Xander

    1) YouTube
    (2) AT

    *

    UITLEIDING

     

    Neen, natuurlijk zijn niet alle immigranten per definitie criminelen. Maar waar vindt U dat onderscheid. Denkt U misschien dat ‘de verkeerden’ een gemakkelijk herkenbaar merkteken hebben? Zo van ‘Opgelet. Ben Verkrachter’. Of ‘Opgelet, mijn specialiteit is kop afsnijden’.

    Beter zou zijn helemaal geen risico te lopen, en alles wat er ook maar een beetje exotisch uitziet, een onuitwisbaar merkteken op het voorhoofd te printen, met zoiets als ‘De weg naar huis AUB?’….

    *

    Echt een voorstel op maart van Mandoline Rutten van Het Blauwe Fabriekje. Zou een enorme boost zijn om de sociale misbruiken stop te zetten, en om zodoende de wekgelegenheid te bevorderen, zodat de inlandse ‘vergrijzing’ uit het sop kan geholpen worden.Met als colateraal gevolg, dat de drugswereld zou onthoofd zijn, de mensenhandel zou stoppen en de criminaliteitscijfers drastisch zouden verminderen.

    Maar wat baten kaars en bril, als den uil niet zien en wil….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    14-10-2014, 17:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2054

    ***

    Dinsdag 14 oktober 2014

    Zaaimaand

    Zon 8u04-18u53

    Sint-Donaas, patroon van Brugge en Reims

     

    *

    *

     

    *

    Zon over Vlaanderen

    .

    In zijn vuistje… de Leeuw lacht….

    *

     

    INLEIDING

     

    Minister Jantje Schinkelbeen is zo maar van direct de dag na zijn aanstelling als Excellentie in de muil van de Boze Wolf gesukkeld. Ze laten er daar ook geen gras over groeien om de Leeuw op de rug te springen, met de bedoeling er stukken uit te bijten! Met ‘Zwartzakken’ en met de spinter in andermans oog wordt er bij de RTBF niet gelachen! Die worden nu zelfs minister! Quel hiorreur! Comment ils osent!

    *

    En zie: direct het zwaar geschut van de collaboratie. Dat is een argument dat altijd aanslaat als het erom gaat de Vlamingen er onder te duwen. Want ‘collaboratie’die is, dat weten we allemaal, uitsluitend een verraderlijk misdrijf tégen la Belgique de Papa, en uitsluitend het werk van de Vlamingen!

    Zie maar, hoe Jantje weer beleefd is gebleven. Hij had als repliek direct kunnen vragen, of de vraag ook betrekking had op de collaboratie langs Waalse zijde. Of er nooit een Waffen SSër Léon Degrelle noch een Waals Legioen bestaan had De F*ihtrt Adpmf Hitler getuigde ooit dat, moest hij een zoon hebben gehad, hij had gewild dat het er ene zou geweest zijn lijk deze. Le Tombeau du Géant: U kunt er elke dag op bedevaart gaan naar de heroïsche plaats waart zijn as ligt uitgestrooid…. Maar een waarheid als een koe is ook dat elk blaadje papier van elk dossier dat in Wallonia over collaboratie spreekt, al lang verbrand is. Er is dus van collaboratie geen enkel bewijs meer overgebleven in Wallonia. Tenzij al die jonge Waaltjes, smokkelaars en Gestapo-aanbtrngers   van die uitgevoerde doodvonnissen. Ook van gewezen Feldgrauen of Waffen SS-ers die na de oorlog in de loop van 12 Rijkswacht-geweren mochten, kjen.

    Correctie: de Waalse collaborateurs hadden laag-bij-de-grondse en egoïstische motieven, de Vlamingen deden het in hoofdzaak omdat de Belgische Staat de Vlamingen nog altijd als tweederangsburgers beschouwde en zij hoopten om na de oorlog in ruil voor hun moed, de lang begeerde zelfstandigheid te krijgen. Hen was beloofd het zeggingsschap over de hele Nederlanden, van Friesland in het Noorden tot diep in Noord Frankrijk. Eigenlijk het gebied waarvan wij nog altijd dromen: de Vrije Herenigde Republiek der Bederlanden0. Er is zelfs een tijd geweest, dat het jong volk moest kiezen; Rome of Moskou’, maar dat duurde maar tot ‘Mechelen’ vaststelede dat hiermee geronseld werd voor de Vlaamse Zaak. Toen werd het ineens verboden. De houding van ‘Mechelen)Brussel’ die wijdbeens steunde enerzijds op Rome, half-en-half pro-Duits en op de kat uit de boom kijken, en anderzijds op de trouw aan het ¾ Ditse Koningshuis en op diezelfde kat om uit de boom kijken, die houding werd met duizend mnden verkondigd in De Herderlijke Brieven die van de kansel rolden. Kotyr o,houd van die ‘Brieven’: blokf braaf en houdt U verre van de politiek….

    Ziedaar hoe de Tsjeverij gestalte begon te krijgen…. Lees hierover Leven en Dood van Dom Modest Van Assche, Prior van de Abdij van Steenbrugge. Hij was een bezield Vlaming die vele jaren instond voor de preekop de IJzerbedevaart, wat een doorn was in het oog was van de Bisschop van Brugge. Toen de Prior na de Bevrijding, op basis van valse getuigenissen, in het Pandreitje terecht kwam (waar hij ook stierf, door uitputting) weigerde de Monseigneur elke bemiddeling in zijn voordeel. Hij zag nu, de Prior, zei hij, hoever al die Flamenganterie hem had gebracht’…. Toen de valse getuigenis-gever later zijn getuigenis terugtrok, weigerde het Bisdom elk eerherstel, met de redengeving dat ‘betrokkene nu toch al overleden was’…. Anders gezegd: de PS1V op zijn Paasbest!

    *

    Historisch gezien, was de collaboratie inderdaad, vooral door het verloop van het krijgsgewoel en die verloren oorlog, een vergissing. En het is correct dat de Vlaamse Beweging daar jarenlang het slachtoffer van is geweest. Met het uiteindelijk resultaat, dat de droom der Oostfronters thans elke dag een beetje naderbij komt. Getuige de paniek in Francofone rangen….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/politiek/141013_Jambon-Collaboratie-was-een-fout-maar-mensen-hadden-hun-redenen

    *

    Jambon: "Collaboratie was een fout, maar mensen hadden hun redenen"

    *

    ma 13/10/2014 - 09:59 Belga "Ik daag iedereen uit één zin, één tekst te vinden waarin ik de collaboratie verdedig. De collaboratie was een fout. De Vlaamse beweging is tientallen jaren geïsoleerd geweest." Dat zegt N-VA-vicepremier Jan Jambon in de Franstalige kranten La Libre Belgique en La Dernière Heure, die Jambon aan de tand voelden over zijn aanwezigheid op een bijeenkomst van de ex-Oostfronters van het Sint-Maartensfonds.

     

    "Het is gemakkelijker praten achteraf", zegt de nummer één van de N-VA in de federale regering in het interview. "De mensen die met de Duitsers collaboreerden, hadden hun redenen. Ik leefde niet in die periode."

    In 2001 moest toenmalig Volksunie-minister Johan Sauwens opstappen als Vlaams minister omdat ook hij aan een bijeenkomst van hetzelfde Sint-Maartensfonds had deelgenomen. Volgens Jambon was de context anders. "Hij was toen minister. Zijn collega's hebben zijn aanwezigheid op die bijeenkomst niet aanvaard. Ik kan dat begrijpen. Als minister moet je je onthouden van bepaalde zaken die men zich kan permitteren voor men benoemd is."

     

    In een interview met Gazet van Antwerpen geeft de nieuwe minister van Binnenlandse Zaken toe zich even te hebben afgevraagd of de zaak zijn benoeming als minister kon hypothekeren, "maar die kwestie is niet ter zake gekomen".

    Brandhout

     

    Wat de inhoud van zijn portefeuille betreft, schuift Jambon drie prioriteiten naar voren: de strijd tegen radicalisering, de hervorming van de brandweer en het herbekijken van de premies bij de politie. Wat dat eerste betreft, maakt Jambon onmiddellijk brandhout van het vorige beleid.

     

    "Mijn voorgangster Joëlle Milquet heeft een diepe indruk op ons gemaakt met haar beleid - zo slecht was het. We gaan nu afstappen van de vele taskforces en werkgroepen zonder resultaat." Jambon wijst er daarbij op dat er een nationale veiligheidsraad komt, dat het mogelijk wordt "Syriëstrijders en andere terroristen" de nationaliteit af te nemen en dat er een programma komt voor deradicalisering in de gevangenissen.

    *

     

    UITLEIDING

     

    In zekere zin is de collaboratie inderdaad niet te verdedigen, omdat zij zich ondergeschikt heeft gemaakt aan een misdadig Duits Socialistisch Initiatief. Ook dàt is een ‘inconvenient truth’… Net als in WO I wensten de Duitsers alleen wat misbruik te maken van die naïeve Vlamingen.

    Maar door de afloop van de oorlog is dit een ‘Onvoltooide’ gebleven. Feiten zijn feiten!

    Een ‘Onvoltooide’, zeker in deze periode van de EU Verenigde Nazies, in dichte collaboratie met de Islammerij. Over deze collaboratie van de Poco’s echter geen onvertogen woord. Laten we het liever hebben over ‘samenwerking’, zoals de term toen ook luidde in de jaren ’40-’44. U kunt ook nu zeggen, dat de ‘Poco’s’ gunstig gestemd zijn tegenover de Islammerij….

    Dat werd ook pas nadien ‘La Collaboration désastreuse’.

    Toch typisch weer eens een Francofone benaming, net zoals ‘Cordon Sanitaire’, woorden die meteen zekere wellust door … collaborerende Vlamingen gebruikt worden om er de besten van hun broeders mee aan te duiden….

    JaJa, die RTBF-mensen zouden best eens beginnen nadenken voor ze hun klep opentrekken….

    Ps

    Dat dit Blauw Fabriekje waarvan beweerd wordt dat het onder de sloef ligt van de BDWërs een schot in de roos is (die ze met alle middelen zullen willen bestrijden, zelfs met moord en doodslag als ’t moet, zoals gebruikelijk in Coburg-land), bewijzen de reacties van zij die deze democratische verkiezingen niet willen aanvaarden. Een schot, recht in de Rode Roos der Sossen! In de eerste plaats van de altijd profiterende Francofonen, Mangain op kop, dapper op de hielen gezeten door Rudy Demotte die zondag, zijn duivels in Doornik mocht ontbinden. Uiteraard voor een kleine schare gelijkgezinden. Meest nog zijn de Tsjeven van slag, voornamelijk omdat anderen nu in hun potjes komen roeren.

    Reken er dus op, dat er quasi iedere dag iets zal ‘uitkomen’, en vooral dat er revolutie kan van komen. U oe-weet het, hé: La Belgique sera Latine ou ne sera pas…..

    En hier is altijd gesteld, dat Coburg-land hert eerst zal opgeblazen worden, zo gauw de Francofonen (en hun Noord Belgische collaborateurs!) van de leiding worden verdrongen, of er geen profijt genoeg meer kan uit geput worden.

    Elders las ik dat de BDWërs het spel sim gespeeld hebben, door alle communautair ‘gekissebis’ uit de Blauwe Michel-Regering te houden.

    Zo is dat communautaire het dekseltje dat past op het potje die de Franstaligen nu wel moeten van het vuur nemen, gezien het gevaar van overkoken. Resultaat; ‘Bye Bye Litle Beglium’.

    JaJan Moeke, die BDWërs zijn felle klappers. En jawzel Moeke, ik heb gezegd felle klappers, en niet felle kleppers….

    Ware er niet de schrik voor de hete adem van Het Vlaams Belang, d’er zou misschien al vele keren ‘Leve België’ zijn geroepen!

    Of vergis ik mij?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    14-10-2014, 16:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    13-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2053

    *

    *

     

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

     

    Op het Rode Plein in Moskou is er geen plaats voor een Moskee. Ten andere, de doorsnee Rus heeft wat meer haar op zijn tanden dan wij, slappe Westerlingen die bedorven zijn door onze weelde. Trouwens, ‘Oil for Immigration’ gaat daar niet op want Rusland zelf zwemt in de olie….

    Maar er is meer. Een land dat het Communisme heeft overleefd, valt geen tweede keer over dezelfde steen. Daar de Moslim Broeder Obama zijn macht misbruikt om die steen te proberen bij Poetin in zijn achtertuin binnen te schuiven, komt daar dus oorlog van. En onze achterlijke Eurocraten worden meteen belast om in de Oekraïne aan het werk te tiegen.

    Waarbij de opgeklopte welstand van Europa als fopspeen wordt aangeboden. Oekraïne wil dus aansluiten bij het Westen en zal dus voor de keuze geplaatst worden: Westers-Amerikaanse welstand tegen de Islammerij.

    Onze ‘media’ kijken bijaldien zedig de andere kant op. Ze willen de Zwarte Aap naarmate hij hoger klimt, zijn blote billen niet zien. Zij speculeren op de latente afkeer van onze mensen voor Rusland, wegens de barslechte bijklank van de vroegere Koude Oorlog. Terwijl het juist andersom zou moeten zijn: Rusland heeft, sedert de val van het Communisme, alles in huis om onze beste vriend te worden. Puur uit gezonde handelsgeest en wederzijds egoïsme.

    Maar dat houdt in, dat we de pietrol van de Arabieren niet meer nodig zouden hebben. En daar wringt hem het schoentje….

     

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://blog.seniorennet.be/rechts/

    *

    Vladimir Poetin over moslims

    Geen wonder dat hij door Forbes werd gekozen als de machtigste persoon in de wereld !! Dit is zoals het hoort. Politici maak aantekeningen!

     

    Dit is een van die momenten, dat onze verkozen leiders aandacht zouden moeten besteden aan het advies van Vladimir Poetin. Ik stel voor dat niet alleen onze leiders maar elke burger aandacht besteedt aan dit advies. Hoe eng is dat? Het is een trieste dag wanneer een communist zinvollere uitspraken doet dan onze leiders, maar hier is het !!!! Vladimir Poetin’s speech – De kortte speech ooit!!!

     

    Op 4 augustus 2013, Sprak de Russische president Vladimir Poetin de Doema (Russisch parlement) toe, en gaf een toespraak over de spanningen met minderheden in Rusland:

     

    “In Rusland leven we als Russen. Elke minderheid, van overal, die wil leven in Rusland, om te werken en te eten in Rusland, spreekt Russisch, en moet de Russische wetten respecteren.

    Als ze de sharia prefereren, en het leven leiden van een moslim, dan adviseren wij hen om naar die plaatsen te gaan waar dat de staatswet is . Rusland heeft geen islamitische minderheden nodig. Minderheden hebben Rusland nodig, en we zullen ze geen speciale privileges toekennen, of proberen om onze wetten te veranderen om beter bij hun wensen te passen.

     

    Het maakt niet uit hoe hard ze roepen ‘discriminatie’. We tolereren geen gebrek aan respect voor onze Russische cultuur. We kunnen beter leren van de zelfmoord van Amerika, Engeland, Nederland en Frankrijk, als we willen overleven als natie. De moslims zijn die landen aan het overnemen en dat zal ze niet lukken met Rusland.

     

    De Russische gewoontes en tradities zijn niet compatibel met het gebrek aan cultuur of de primitieve manier van sharia wetgeving en moslims. Wanneer dit eervolle wetgevend lichaam denkt aan het maken van nieuwe wetten, moet het in gedachten hebben de Russische nationale belangen voorop te stellen, in acht nemend dat de moslims minderheden zijn en geen Russen.”

     

    De politici in de Doema gaf Poetin een vijf minuten durende staande ovatie.

    *

     

    UITLEIDING

     

    Waar zijn nu al die kleppers die met veel geleerde woorden Poetin zouden moeten gelijk geven? Waar blijven de wetenschappelijke studies om van naaldje tot draadje uit te vissen waarom die aap maar niet uit de mouw komt?!

    De PS&V zijn de eerste jaren niet meer aan zet, en waarschijnlijk voor altijd. Tijd dus om schoon schip te maken. Van zodra BDW terug is uit China, moet die dringend op reis naar Het Kremlin. Misschien met een delegatie onder leiding van Marine La Plume van het Front National, met Geert Wilders, Nigel Farage, en als ‘t een beetje meezit, met de nieuwe sterke man van Catalonië, Schotland en Baskenland. Zodat Poetin met eigen ogen ziet dat er betere tijden op komst zijn. V-tijden, als U wilt….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     

     

     

     






    13-10-2014, 17:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2052

    *

     

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

     

    Illegalen de gepaste correcte begeleiding geven: waar haalt Franken Theo dat nu uit!

    Al vanaf vandaag, maandag 13/10, de 1ste werkdag van de Regering Blauwe Michel waait er een politiek fris briesje. Zelfs onze pulp verkopende gazetten brengen het nieuws. En hoe bestaat het: zonder steken onder water en zonder gejammer van alle duivels. Bijna te mooi om waar te zijn!

    Curieus! Curieus!

    Of ruiken die allemaal al het smeer van de nieuwe kandeleer?

    Neen, voetjes op de grond AUB… Natuurlijk brengt één zwaluw nog de Lente niet, maar als ieder van de nieuwe Excellenties nu eens per dag zo’n akkefietje brengt, en dan per dag crescendo werkt, dan zijn dat toch allemaal stappen in die ene goede richting? Zelfs Crootje zingt al een ander toontje: “Je kan geen sociaal paradijs bouwen op een economisch kerkhof"

    Meisjes en Jongens: dat belooft. Het wordt wel nog geen hemel op aarde, maar we zijn toch al aardig op weg om de hel een beetje achter ons te laten.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/francken-wil-illegale-criminelen-sneller-uitwijzen-vrijwillig-als-het-kan-gedwongen-als-het-moet-a2087775/

    *

    Francken wil illegale criminelen sneller uitwijzen: "Vrijwillig als het kan, gedwongen als het moet"

    *

    In de gesloten centra moeten er op korte termijn 100 extra plaatsen komen voor mensen zonder papieren. "Dat betekent 1.000 extra verwijderingen", zegt staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA). Dat berichten De Standaard en Het Nieuwsblad.

    "Er zijn veel te weinig plaatsen in de gesloten centra van de Dienst Vreemdelingenzaken", zegt Francken in een interview met De Standaard. "Als de politie nu een illegaal oppakt, moet zij hem vaak weer ­laten gaan omdat er bij Vreemdelingenzaken geen plaats is. Dan krijgt hij een bevel om het grondgebied te verlaten - soms twee, drie of vier keer. Die vicieuze cirkel wil ik doorbreken."

    De komende vijf jaar wil Francken nog meer. "Nederland heeft circa 2.000 plaatsen in gesloten centra. Ons land minder dan 600. Er zit nog rek op om de capaciteit uit te breiden."

     

    "Criminele illegalen aanpakken, dat is mijn prioriteit", zegt Francken. "Niet het terugsturen van migranten die geïntegreerd zijn en in een knelpuntberoep werken."

    Francken wil het ook opnieuw mogelijk maken om gezinnen met minderjarige kinderen zonder verblijfspapieren in het gesloten centrum 127bis in Steenokkerzeel op te sluiten.

    Wet herschrijven

     

       Je kan niet iedereen verwijderen, dus moet je kiezen. Vrijwillig als het kan, gedwongen als het moet

       De capaciteit is er, zei Francken vanochtend op Radio 1, maar er wordt momenteel te weinig gebruik van gemaakt. "Er moet geen nieuw gesloten centrum gebouwd worden, of toch niet op de korte termijn. We zitten momenteel met een minimale plaatsbezetting. Er zijn renovaties geweest, en door rellen zijn een aantal vleugels gesloten, maar ik ben er zeker van dat die snel weer open kunnen."

     

    Bovendien moeten illegale criminelen volgens Francken sneller uitgewezen worden, om straffeloosheid te voorkomen. "Je kan niet iedereen verwijderen," geeft de staatssecretaris toe, "dus moet je kiezen. Vrijwillig als het kan, gedwongen als het moet."

     

    Een strenger terugkeerbeleid wordt een van de speerpunten van het beleid, maar Francken wil ook de vreemdelingenwet grondig vereenvoudigen. "Mevrouw De Block is er niet toe gekomen die wet te herschrijven. Onze vreemdelingenwet is een typisch Belgisch huis met veel 'koterijen' eraan. Een onleesbare wet waar een kat haar jongen niet meer in terugvindt, en dus kan men jarenlang blijven procederen, waarna het 'inhumaan' is om mensen nog terug te sturen."

    *

    UITLEIDING

     

    Wat natuurlijk nog moet losbreken, is de zware industrie van de vreemdelingen lobby die hier haar vette brokjes ontstolen ziet. ‘Europa’ zal er zich mee bemoeien en er zal nog wat geschud worden met de bedel-bussen van De Rechten van Het Kind. Wilders zal met de haren erbij gesleurd worden, racisme, vreemdelingenhaat, harteloosheid, enz. Enfin, het kind zal gene naam hebben!

    Maar eerst moet de goegmeente van de shock bekomen zijn. Stel U voor: van Zwarte Piet waren ze zo goed als af, en nu dit! De PvdA, de PS&V, de slinkende Toebak-sjiekers van rond den Bruno, de Groenen van Jaloezie, allemaal zullen ze op hun achterste poten staan, want hun kiezerspubliek zou verminderen, ja zelfs uitdoven…

    Ze zullen mierenzuur urineren en overal te lande hun stoelgang de vrije loop laten. Want van het Coburg-land dat ze gedroomd hebben, blijft helemaal niets meer over. Goed, hé?!

    En dat is dan nog maar het werk van de Tamme Lauwe Leeuwen. De echte Jonge Leeuwen wachten in de coulissen om het werk af te maken zoals dat gist in al de omringende landen.

    Sedert de Boerenkrijg (1798) zijn ze als ‘Brigands’ toch wat beslagener om op het ijs te komen!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    13-10-2014, 15:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2051

    ***

    Maandag 13 oktober

    Zon 8u02-18u55

    H Edward de Belijder

    *

    12 Oktober 1798 Opstand der Brigands in Vlaanderen (en elders) tegen de zegeningen van de Franse Revolutie (Quatorze Juillet 1789): bezettigsleger der Sansculotten op onze kosten,, de zogezegde ‘Spanbroeken’, ‘dienstplicht’ (voor het eerst in de Geschiedenis) voor iedereen, opvorderingen, in beslagnemingen, loodzware belastingen, verzegeling der kerken, wegvoering naar de galeien van ‘weerspannige priesters’, invoering van een nieuwe kalender met weken van 10 dagen, enz. Samengevat: de Lage Landen waren een wingewest geworden voor de Parijse veroveringsoorlogen overal in Europa, tot zelfs aan de poorten van Moskou..

    Heel dat verhaal krijgt bij de romantische Vlaamse Nationalisten de naam van ‘Boerenkrijg’, omdat de steden zich meestal gedeisd hielden. Dus duurt de opstand niet lang, want meestal door verraad (waren er toen misschien ook al Tsjeven?) verliezen de Brigands, die vochten ‘Voor Outer en Heerd’, iedere veldslag en werden ze tot de laatste man uitgemoord.

    In Overmere aan het Donkmeer vindt U nog een (verwaarloosd) ’Berenkrijg Museum’, want alles dat naar die opstand tegen het geliefde Parijs herinnert, wordt door de Potentaten Grote Verstanden liefst zo diep mogelijk ondergespit. Het is immers een kwalijke bladzijde in de heerlijkheden die door de ‘Verlichting’ tot ons zijn gekomen.

    Des te verwonderlijker, dat U het hele verhaal voorlopig nog altijd op Google kunt terugvinden. Terwijl op YouTube nog verschillende uitvoeringen van het ‘O Kruise den Vlaming’ te beluisteren zijn.

    Of een heruitgave van de Opstand der Brigands heden ten dage nog zou kunnen? Valt te betwijfelen, want het Christendom is zo goed als verdwenen uit onze streken, en wat meer is, Tante Laurette van de PS&V heeft jaren geleden al wetten doen maken, waarbij alle schiettuig uitsluitend in de rangen der criminelen & Jihadisten mag gebruikt worden.

    *

     

    *

    De ‘V’ van ‘Victory’….

    .

    Overwinningsteken à la Churchill of de V van Vlaanderen Vrij ????

    *

     

    INLEIDING

     

    Viva Bomma, pataten mê saucisse…. Kawouter Beke zat later op de avond van de goedkope mosselen heel zeker met een natte luier! Ach ja! Verdorie nog aan toe! De gloriol van vroeger dagen: al wat er nog van verschiet om naast de Sire het land in eigen voordeel te besturen, is en stukske advocaat die per meter het ACW-geld probeert aan de man te brengen, en een van zijn troon gestoten slappeling als Meneerke Peeters. Wèg de reuzen Martens en DeHaene, de ‘Koningmmakers’’, die gewoon bij elke opeenvolgende Sire binnenliepen als zij daar zin in hadden. Weg de ‘colque singulier’ die reikte tot ver in Wallonië. Tot zelfs helemaal in Poupehan! Weg de uitverkopers van Vlaanderen voor een bord linzensoep.

    Gelukkig zijn daar nog de ‘transdfers’ van 16 miljard per jaar, waarmee de PS beneden de taal- en armoegrens in leven wordt gehouden. Dat is tenminste een realisatie die het land naar 2030 zal loodsen, om de 200ste verjaardag te vieren. Als de Tsjeven er al lang niet meer zullen zijn.

    *

    Die dingen daar in het Leugenpaleis onder die onafzienbare rij massa blinkende kroonluchters worden inderdaad stilaan een echte clownerie. Een weliswaar gehandicapte Dame, frêle en Francofone, voorafbeelding van het Land zelve, zwoer zelfs met de linkerhand. Ze had daarbij, voor de NL-versie, een spiekbriefje nodig in diezelfde linkerhand, zodat er helemaal geen hand meer bij te pas kwam. Maar de Sire lachte minzaam. Alle respect, ja zelfs bewondering voor die Dame, maar moet dat nu echt?

    Laat ons hopen dat deze vertoning de laatste in een lange rij is geweest. Want de Sire zou de volgende keer heel wat meer Leeuwen voor zich kunnen krijgen die waarschijnlijk de versleten eedformule hebben vervangen (twemaal V !!!) door iets nieuws. Waarbij dat ‘Belgisch Volk’ en die ‘Belgische Vorst’ door al dat strooizout zowat weggesmolten zouden zijn.

    Al kan het natuurlijk, dat tegen dan, de Islammers de Macht zullen gegrepen hebben, en dat daar een soort Kalief zal staan die van iedereen die niet meteen “Allah Akbar” roept, de kop afslaat.

    Allemaal kopzorgen, om er het hoofd bij te verliezen!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20141011_01315667

    *

     

    Jan Jambon: ‘V-teken was niet de bedoeling’

     

    Jan Jambon: ‘V-teken was niet de bedoeling’ Foto: VTM

    Drie van de vijf N-VA’ers in de regering vormden bij hun eedaflegging het V-teken. Dat was volgens kersvers minister Jan Jambon echter niet afgesproken. ‘Ik deed het en de anderen deden mij na.’

     

    De meeste regeringsleden legden de eed af met de platte hand opgeheven of met drie vingers in de lucht. Toen Jan Jambon echter aan de beurt was, vormde hij het V-teken, dat de N-VA al sinds de verkiezingen gebruikt om de boodschap van verandering en vooruitgang kracht bij te zetten.

    Na Jambon volgden ook minister Steven Vandeput en staatssecretaris Theo Francken aan de beurt. Zij volgden zijn voorbeeld. Niet alle N-VA’ers in de regering deden dat echter. Minister Johan Van Overtveldt en staatssecretaris Elke Sleurs staken gewoon hun hand op.

    ‘Dit was niet de bedoeling’, stelde Jambon achteraf. Hij begreep wel dat sommige mensen het teken opvatten als een provocatie. ‘Maar dat was echt niet de bedoeling. Ik deed het gewoon en de anderen deden mij na.’

     

    UITLEIDING

     

    Jan Jambon (moet dat geen Jean zijn?) zou, samen met Geert uit Izegem, beter een Eurocent opzij beginnen leggen, om bij de Burgerlijke stand hun naam een Vlaamser uitzicht te geven. ‘Geert Burger’ zou al iets zijn, al ligt dat een beetje dicht bij Ham Burger. Schnkel Jan gaat ook al in de goede richting; alhoewel spotters dar als vlug Scnikel Been zouden kunnen van maken.

    Ja wat wilt U! De Geest is sterk, maar het Vlees is zwak! Maar ze Menen het goed, en die stad ligt dicht bij de Franse grens…..

    Wie er ook goed zou aan doen zijn naam te veranderen, vooral na de afgang van zij O zo Christelijk Syndicaat, is die Leemans. Maak er toch gewoon ‘Neemans’ van: het scheelt maar één letter en het maakt meteen duidelijk dat hij het spiegelbeeld is van Madame ‘Non’. Meneer Nee!

    Ja, die!

    Straks kunnen we haar voor de laatste keer ‘Vrolijk Kerstfeest’ toerwensen. Maar ik twijfel tussen ‘Joyeux Noël’ of ‘Noyez Joëlle’….

    Zeg dus na gisteren nooit meer dat politiek een saaie bedoening is.

    Ps

    Zou het kunnen dat na ‘beweging.net’, het vroegere ACW, u ook de CD&V een naamsverandering overweegt naar SP&V?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    13-10-2014, 13:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    12-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2050

    ***

    Zondag 12 oktober

    Zon 8u00-18u57

    Wilfried van York

    Wilfried kou, januari lauw

     

    *

     

    *

    Beppe Grillo (Beppe de Krekel)

    .

    De liedjeszanger en voortrekker van de M5S

    *

     

    INLEIDING

     

    De M 5 S (Movemento del 5 Stelle: Beweging der 5 Sterren: waar haalt ‘m het uit, waar haalt ‘m het uit!) kotert zijn vuurtje in het Vaderland Italië weer op, om zoals alle polletiekers dat doen, er zijn eigen goed aan te verwarmen.

    Vuurtje stoken….

    De voormannen van de BDWërs weten er alles van. Maar deze keer veroverden ze er de harten van veel anti-belgicisten mee. Sel U voor: bij de eedaflegging voor Sire le Roi des Belges verschijnen met uitdagend gele stropdas, om daarna de eed van trouw af te leggen met het V-teken hoog in de lucht. De Sire zal er achteraf de kramp van in zijn Koninklijke kl*ten gekregen hebben! Want als teken dat de verovering van dat unitaire Coburg-land nu pas voorgoed is ingezet, kan dat tellen. O wat zullen hieraan nog veel woorden aan vuil gemaakt worden!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Italië moet referendum houden tegen euro'

    Er moet in Italië een referendum worden gehouden om de euro af te schaffen. Dit heeft Beppe Grillo, de leider van de Italiaanse Beweging Vijf Sterren (M5S), zaterdag gezegd. M5S kreeg vorig jaar bij de Kamerverkiezingen „vanuit het niets” de meeste stemmen in Italië en is nu de belangrijkste oppositiepartij.

     

    De voormalige komiek Grillo wil zaterdagavond al beginnen met het verzamelen van handtekeningen voor een volksstemming tegen de euro, aldus persbureau ANSA. Volgens Grillo is de euro „een munt zonder toekomst”. „Wij moeten de euro noodzakelijkerwijs verlaten, zo snel mogelijk”, schreeuwde Grillo tijdens een M5S-bijeenkomst in Rome.

    *

    UITLEIDING

     

    Beppe de Krekel mag dan al versleten worden voor een halve gare, hij slaagt er maar in om bij de Italiaanse Grote Verstanden de haren ten berge te doen rijzen.

    Ook in Bruxellabad zal dat ook wel de wenkbrauwen doen fronsen. Generaal Eisenhauer (Eisenhower?) wist het al; Italië is de zachte onderbuik van ‘Festung Europa’, en daarom vielen zijn legers in 1943 de As-Mogendheden hier op Sicilië aan, om in juni ’44 een 2de Front te openen in Normandië. In minder dan één jaar was Her Duizendharig Reich van de Nationaal Socialisten er geweest!

    Zal de Geschiedenis zich herhalen, om via Italië de Verenigde Internationale Nazi’s in het woestijnzand te doen bijten? Waarbij de Euro-munt als breekijzer dient om grenzen open te breken voor de vlucht terug naar de Prachtlanden van al dat vreemd gespuis.

    Als Europa dan eindelijk weer adem kan halen, zal het ondertussen het Europa der Volkeren geworden zijn en zal ‘Die Ode an der Freude’ in Vlaanderen via onze beiaarden van alle onze torentransen kunnen weerklinken.

    Misschien zelfs dat ‘de kleine man’ door de welstand de vermolmde kleurpartijen tegen dan al lang vergeten is. Al zal dat symbool van De Rode Lantaarn in de verte wel nog een beetje herinneren aan dat Blauwe Zwaailicht bovenop de kale kletskop van de laatste Francofone Premier van wat eens het Land der Seks- & Coburgers was.

    Wedden dat, eenmaal die Internationaal Verenigde Nazies totaal van het wereldtoneel zullen verdwenen zijn, net zoals de Afgoden Tempels der ISIS-aanhangers, onze mensen de weg terug naar De Tien Geboden zullen ontdekken?

    Want die kunnen al eeuwen worden samengevat in één enkel Gebod: bemin Uw Evennaaste gelijk Uzelf, om God!

    Dan zal De 7de Dag al lang van het scherm afgehaald zijn, zodat De Zevende Dag, de Zondag, terug rustdag en Dag des Heren zal zijn.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    12-10-2014, 11:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    11-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2049

     

    *

    2049 - IN BRUSEL DREIGEN “MANNEN” ANDERE “MANNEN” TE ONTHOOFDEN. cfr “DE SCHANDAARD”.

    *

    Niet ‘Meer Blauw op straat’, maar

    .

    Één ‘Blauwe’ desnoods met 2 on-aangelijnde viervoeters en de straatcriminaliteit daalt op slag met 100%

    *

    INLEIDING

     

    De Jihad-jongens worden in eigen land met de dag agressiever… Was te verwachten!

    Typisch de vroegere AVV-VVK-krant, hier op deze blog steevast De Schandaard geheten, U krijgt het bericht waarheidsgetrouw door, maar U mocht het feitelijk niet weten.

    Stel U even voor, dat een Vlaams Belanger ergens in Bruksèl door het Rood Licht had gefietst, dan zou U er foto’s bij gekregen hebben, + het hele verhaal over zijn familie, zijn afkomst, zijn voor- en afkeuren. Maar over gewelddadige Isalmmer-vriendjes?! Ho maar! Dat zou hun privacy schenden, discriminatie zijn, rassenhaat, het bevorderen van het wij/zij denken, het verstoren van de integratie, enz. Alles uitgesmeerd over twee bladzijden, en verlucht met veel suggestieve foto’s.

    Enfin, alles samen geteld en gedeeld door twee: de Mossel Regering (MR) die vandaag ingezworen werd, zal daar allemaal wel een mouw aan passen. Door bijvoorbeeld 50% van het in onderstaand verhaal opgeëist bedrag te subsidiëren zodat de overige 50% kan ingezameld worden in de Kerken van het Bisdom Mechelen-Brussel. Fiscaal Attest vanaf € 250,- Terwijl die praatgrage winkelier en zijn familie als ongewenste vreemdelingen het land worden uitgezet. Ha ja toch! ISIS heeft dat geld broodnodig voor de heropbouw van wat ze gisteren kapot schoten.!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20141010_01313456

    *

    Met onthoofding bedreigd in Brussel

    Een handelaar uit Anderlecht wordt met onthoofding bedreigd indien hij geen 50.000 euro ophoest voor de Syriëstrijders. De lokale politie had al geruchten opgevangen van zulke praktijken, maar het is de eerste keer dat iemand met zijn verhaal naar buiten durft te komen. De terrorismecel van de gerechtelijke politie neemt de zaak zeer ernstig.

    Toen de 57-jarige B. zaterdag voor zijn zaak in zijn auto stapte, gooide een onbekende onverhoeds de deur aan de bestuurderszijde open. De onbekende gaf hem enkele stevige vuistslagen tegen het hoofd. ‘Gij hebt geld. Gij moet betalen’, zei de man voor hij wegreed in een klaarstaande auto.

     

    B. was zwaar toegetakeld. Zijn neus was gebroken, zijn linkeroog moest geopereerd worden. Mogelijk houdt hij er een permanent letsel aan over.

     

    Maandagavond wachtte dezelfde kerel tot B. alleen was in zijn kantoor. Toen stapte hij binnen. Deze keer stond hij te zwaaien met een mes. Zijn boodschap luidde: ‘Ik ben islamist en jij bent christen. Wij islamisten snijden ongelovigen de keel over. Dat zal ook met jou gebeuren indien je niet doet wat ik zeg. Morgen moet je mij 50.000 euro geven, in briefjes van 500. Wij hebben geld nodig voor onze broeders die in Syrië strijden. En jullie hebben geld. Ik zal het geld om 10 uur komen halen.’

    B. moest zijn woorden herhalen. De man bedreigde ook nog de vrouw en kinderen van de handelaar.

     

    UITLEIDING

     

    Ja, lees ik ergens; deze keer geen dreunende soldatenlaarzen, maar voorlopig diep weggeborgen maar vers geslepen kromzwaarden, naast goed zichtbaar, de continu opgezwollen buiken der vrouwen. Die moeten, volgens onze Potentaten Grote Verstanden, de huidige ‘vergrijzing’ opvangen. Waarbij zij gemakshalve vergeten dat al die toegestroomde nieuwelingen, ooit ook zullen vergrijzen…. Zorgen voor morgen, natuurlijk, want in rekenen zijn ze nooit erg snugger geweest.

    Verder las ik, dat wij, de vele bloggers met het hart op de juiste plaats, vooral gelezen worden door gelijkgezinden. Die het dus niet nodig zouden hebben. Besluit: om een bredere lezerskring te hebben, zouden wij ons dus moeten verenigen en de boer opgaan. Bijvoorbeeld zelf een krant of tijdschrift uitgeven. Ofwel, om meer in de mode te zijn, beginnen te ‘hacken’ om stiekem binnen te geraken bij onze tegenvoeters.

    Kijk, daar droom ik nu al jaren van. Hutje bij mutje een klein kapitaaltje verzamelen onder vrienden en uitproberen wat Dr Borms en René De Clercq 100 jaar geleden in gang hebben gezet. Maar ja, propaganda voor de eigen winkel is nooit onze sterkste kant geweest!

    Misschien dat we nu, met deze Mossel Regering (MR) waar gelijkgezinden toch achter de schermen aan de touwtjes zouden moeten trekken, een betere kans maken?

    (HiHi) Door een miljoenste deel van de vrijgekomen subsidie-pot die nu voortaan afgebouwd zou moeten worden voor de Linksen, in een ‘Forum’ te steken waar eenieder vrijelijk bij kan, Vlaanderen ter ere….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *







    11-10-2014, 18:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2048

     

    *

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Met deze Blauwe Michel van de MR, zoon van de vader, wordt het dus inderdaad straks straffe toebak! Jaren geleden rookten we eerst Rode Michellel (geleerd bij den troep!), later Groene Michel (goed voor de hoest!), tot de Drakendoder ergens in de jaren ’90 van zijn marktpositie verdween. Kon ons niet meer schelen, want tegen dan waren wij al lang rook-& roestvrij.

    Ook de Mont St Michel aan de Normandische Kust was een geliefde vakantie-bestemming, eindpunt van de vele bezoekjes aan Frans Vlaanderen, doorheen al die ingeslapen dorpjes met typische Vlaamse namen. Velen met een Place de l’Eglise in het centrum, waar in veel gevallen een 2de bordje hing met daarop ‘Kerkeplatse’. Ach, waar is de tijd. En nu zitten we met de mosselen….

    De Regering Michel I moet deze voormiddag nog in Laeken in het Leugenpaleis ingezworen worden (in Naam van het Belgische Volk, als U begrijpt wat ik bedoel), en zie: de eerste weldaad voor de kleine man ligt reeds in de winkel. Jumbo mosslen! Aan dumping-prijzen nog wel!!

    Vroeger deelde de nieuwe Graaf van Vlaanderen brood uit aan de armen. Vandaag de dag zijn het mosselen, de beefsteak der armen!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.hln.be/hln/nl/39/Lekker-Eten/article/detail/2083320/2014/10/11/Mosselen-aan-dumpprijzen.dhtml

    *

    Mosselen aan dumpprijzen

    Zeeuwse mosselen liggen vandaag aan dumpprijzen in de winkels, met kortingen tot 50 procent. Dat berichten Het Belang van Limburg en de Gazet van Antwerpen. Volgens Jos Van Damme, voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Mosselkwekers, hebben de dumpprijzen alles te maken met het zeer slechte mosselseizoen.

    "Het mosselseizoen is dit jaar uitzonderlijk laat op gang gekomen", zegt Van Damme. "Toen het seizoen deze zomer startte, waren er zo goed als geen Jumbo's en zaten we enkel met kleinere mosselen."

    Door die late groei zijn de dikke Jumbo-mosselen pas sinds enkele weken beschikbaar. "Probleem is dat de mensen graag in de zomer mosselen eten, waardoor er vandaag amper nog vraag is naar die dikke Jumbo's. Door het grote aanbod aan Jumbo's dat er nu nog is, gaan de prijzen dus automatisch zakken."

     

    UITLEIDING

     

    Hier in Centraal Italië zijn mosselen echter een lekkernij waarvan zelfs de geur aan onze neus voorbijgaat. De naam alleen al: ‘Cosse’… Spreek uit ‘Kozze’…..

    Voor iemand die landt of opstijgt in Rome op    Fiumincino (*) echter, is er een zeer goed adresje, in het ‘Centro Storico’, het Centrum helemaal tegen de pier waar vissers uit-en in varen. U smult er meer dan voortreffelijk op het romantisch terras, zonoverschaduwd ’s zomers, en lekker verwarmd ’s winters. En dat ’s jaars rond tegen dumping-prijzen. De naam ‘La Luna del Porto’ vergeet U daarna nooit meer. De kans is zelfs zeer groot, dat U voor de rest van Uw leven nooit nog wilt terugvliegen naar Coburg-land met zijn Jumbo-mosselen.

    O ja, dat ‘trouw zweren aan de Koning en aan de wetten van het Belgisch Volk’: is dat geen meineed voor BDWërs tegenover Art 1 van hun Statuten? Trouwens, dat ‘Belgische Volk’: wie zijn dat? Toch niet de dappersten aller Galliërs waarover Julius Cesar het had?

    Maar allez, ’t is voor de eerste, en misschien wel voor de laatste keer dat wij als Vlamingen door dat vuur moeten.

    *

    (*) Fiumincino is, vrij vertaald, de naam van het plaatsje waar de ‘Fiume’ (de rivier) in de Middellandse Zee uitmondt. En ‘cino’ is daarvan het verkleinwoord. Dus: Fiumincino is het ‘Pruts-riviertje’… Maar vergis U niet, de andere vlieghaven van Rome (Ciampino, waar RyanAir landt)) is het militair vliegveld en dat der VIPS, en is maar 1/10de van Fiuminccino, het grote internationaal vliegveld.

    Niet vergeten: La Luna del Porto!!!!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    11-10-2014, 11:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2047

    ***

    Zaterdag 11 oktober

    Zon 7u59-18u59

    H Gummarus (Sint-Gommaar)

    *

     

     

    *

     

    *

    INLEIDING

     

    Och, over dat rampvliegtuig met 232 inzittenden aan boord dat neergehaald werd in Oost Oekraïne valt eigenlijk weinig na te kletsen. Buiten de vaststelling, dat het in brokstukken nar beneden kwam. De rest zijn een paar losse notities in een geheim CIA-dossier ergens in de Washing Tobbe. Misschien zelf in een goed afgesloten lade van Mister President himself.

    Wat wilt U. Het is zelf nog geheimer dan de geheime goudvoorraden in Fort Knox die in de nasleep van WO II uit Europa naar daar zijn weg gesleept. Dat goud is ondertussen grotendeels verdampt. Op goud noch op geld staan er immers namen. God weet waar naartoe die dampen zijkn, en zelfs Die kan niet volgen. Net zo min als Die in Zijn alwetendheid, niet mag weten wat er met MH17 juist is gebeurd. Simpel toch: het is gewoon gevolg van de oorzaak!

    Als de Almachtige die alles ziet en alles hoort, al niets mag weten, hoe zou een simpele Hollander dat dan willen weten?! Wanneer gaan ze daar nu eens leren, dat Staatsbelang boven persoonlijk belang gaat!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2014/10/Nederlandse-staat-moet-zich-verantwoorden-voor-vlucht-MH17-1618495W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2014-10-10|Nederlandse_staat_moet_zich_verantwoorden_voor_vlucht_MH17

    *

    Nederlandse Staat moet zich verantwoorden voor vlucht MH17

    *

    Het zijn niet alleen Tweede Kamerleden, journalisten en kritische burgers die vraagtekens zetten bij de manier waarop de Nederlandse overheid handelt in de nasleep van de ramp met vlucht MH17. Ook onder nabestaanden groeit de frustratie. Een deel stapt zelfs naar de rechter.

     

    Over de waardige manier waarop de meeste Nederlandse slachtoffers van vlucht MH17 naar hun geboortegrond werden gebracht, kreeg de Nederlandse overheid terecht veel lof. Ook het Nederlands Forensisch Instituut, dat overuren draait om ieder slachtoffer zijn of haar naam terug te geven, wordt alom geprezen.

    Zorgen

     

    Maar bijna drie maanden nadat Malaysia Airlines vlucht MH17 voorgoed van de radar verdween, liggen er vermoedelijk nog altijd menselijke resten en persoonlijke spullen in de crashzone. Om niet te spreken van de brokstukken die een cruciale rol spelen in de schuldvraag. Het staat vrijwel vast dat het toestel uit de lucht is geschoten, maar door wie is nog volstrekt onduidelijk.

     

    Onder verschillende Kamerleden, journalisten en kritische burgers bestaan al langer zorgen over de Nederlandse aanpak die zich hoofdzakelijk op Oekraïne als onderhandelingspartner lijkt te richten. Maar ook de directe nabestaanden, die zich tot nu begrijpelijkerwijs relatief stil hielden, raken steeds meer gefrustreerd.

    *

    UITLEIDING

     

    Als een gauwdief fluitend wegwandelt van ‘de plaats delict’, staat er ‘s andeerndaags toch ook in de gazetten, dat het ‘een man was’, waarschijnlijk van het mannelijk geslacht, voortvluchtig, maar opgespoord door de Politie. Dan weet iedereen toch meteen dat dit de code-taal is voor het klassieke kut-Marokkaantje waarover Yves Desmet de Verschrikkelijke het ooit had?!

    Als het Nederlands kabinet zwijgt, is die stilte even veelzeggend als de publieke biecht van de medeplichtige. Neen, Rutte zelf heeft niet gemoord, maar hij heeft helpen de lijken te verbergen. En dat is, in mensentaal, schuldige medeplichtigheid. Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid van voorbedachtheid. Daarnaast vindt die Rutte de uitlatingen van de Heer Wilders over her teveel aan Marokkanen gewoon verwerpelijk.

    Of zou de ‘in beschuldigingstelling’ maanden na de feiten tegen Wilders voornoemd, hier de bliksemafleider durven zijn? Zoals iedereen weet: zoek wie er belang heeft bij een misdrijf, en ge vindt de dader….. Toegegeven: de Linx georiënteerden hebben wel zeer vlug de truuks van de Koran over het voorliegen, overgenomen.

    Voor de nabestaanden, vooral die ene troost: die 232 sukkelaars zullen op 10 Km hoogte niet lang geleden hebben….. Komt daarbij dat ze allemaal op een waardige manier zijn thuisgekomen, en dat ze allemaal een mooie begrafenis hebben gekregen….

    Om de oorlogszoekers in de achtertuin van de Rus levend te roosteren, moet er evenwel nog even gewacht worden. Gods molen maalt langzaam.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    11-10-2014, 10:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    10-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2046

    *

    *

    .

    *

    De toelating vragen aan de Islammers onder ons? Had daar niet moeten staan aan de Islammers boven ons? Dat is de vraag die ons moet bezig houden, want het punt van over-oververzadiging is al lang voorbij en dus gaan de Islammers ervan uit, dat zij stilzwijgend de Macht hebben veroverd en dat het stilaan tijd wordt, dat hun sharia boven onze eigen wetgeving komt te staan.

    Oei, in die vraagstelling schuilen er diverse addertjes onder het gras… Misschien zijn deze wel zwaar racistisch! Met addertjes weet men maar nooit!

    Enfin, in de bijdrage hieronder gaat het over ‘To be or not to be’, over ‘Dear Old England’ dus, en niet om ons. Nu zowel Di Jeanetto als Meneerke Peeters de mist zijn ingestuurd, lees van de Macht zijn verdreven, kunnen we rekenen op de Wonderboys van morgen.

    Wedden dat voortaan niet wij, maar de Kontvereffers in casu de Koppensnellers van morgen, in de watten zullen gelegd worden? Met een beetje geluk worden we na onze dood zelfs gratis en voor niets ge-biocremeerd.

    Want zeg nu zelf: er moet eindelijk toch iets gedaan worden aan het file-leed op onze wegen! Blok rijden is geen oplossing. Het geniale ligt in de manier van voortbewegen zoals in de Prachtlanden. Zou helpen even goed om de snelheid te matigen als voor een vlotte doorstroming, om ook hier de primitieve woestijn-cultuur van stal te halen. Dat is zowel letterlijk als figuurlijk te verstaan. Weg met de ontploffinsmotor. Ieder gezin schaft zich een stak kamelen aan en tracht zich te voorzien van de nodige rijbewijzen. Alleen leden van de Regering zal het toegelaten zijn zich te verplaatsen met een dromedaris, d.i. een kameel met 2 bulten die toelaten vaster in het zadel te zitten want geschraagd voor- en achteraan.

    Wie ruiters op zebra’s in de achteruitspiegel krijgt, weet dat hij/zij een overtreding heeft begaan. Of geen gordel aan heeft. Of aan het GSM-men was.

    Enfin, dat is zowat een handgreep veranderingen die ons met reuzenschreden vooruit achteruit zullen helpen.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

     

    Britse vicepremier: Als we “de Britse waarden” op scholen onderwijzen dan kan dat moslims beledigen

    *

    De Britten blijven me verbazen.

    Nick Clegg heeft de vrees geuit dat vanwege de plannen van de regering om “de Britse waarden” op scholen te bevorderen, gematigde moslims zich zouden kunnen vervreemden. De vicepremier heeft naar de Moslimraad van Groot-Brittannië geschreven, in een poging om die gerust te stellen over de maatregel die volgde op beschuldigingen dat op sommige scholen in Birmingham een “islamitische agenda” werd geïntroduceerd.

    De heer Clegg is bang dat sommige moslims beledigd zullen zijn, omdat hun godsdienst vaak wordt uitgesloten als ministers praten over “Britse waarden”. Hij is van mening dat David Cameron en Michael Gove, de minister van Onderwijs, ongewild de woede van de leiders van de moslimgemeenschap kunnen opwekken die de regering nodig heeft om extremisme aan te pakken en tevens islamofobie zouden kunnen aanwakkeren onder het Britse publiek.

    *

    UITLEIDING

     

    In het woestjn-verkeer van elke dag is zelfs geen dodehoek-spiegel meer nodig en fietsers nemen voortaan best een ezel als vervoermiddel met reflecterende strips aan hun poten. Op deze manier kunnen de kwetsbare weggebruikers zich zelfs slapende in het verkeer begeven. Als ze maar niet vergeen hun gordel om te doen!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    10-10-2014, 18:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2045

     

    *

     

    *

    Hilary Clinton in 2016

    .

    De Heinz Tomatenketchup-freule…

    *

     

    INLEIDING

     

    Die Monica Lewinsky was, als U het mij vraagt, toch 5 Euro meer waard. Goed voorzien van poten en oren – een lust voor het oog. Wat die Hilary nu juist niet is. Remember? En toch, hij zwoet het bij de Levende God, had haar husband never seks with that woman. En Hoge Linxe Potentaten komen met leugens zo grot als een kerk, altijd goed weg. Zie SS uit H, bijgenaamd De Hoerenloper. Ook zo Slinks als die groot was! Dit terzijde, want deze bijdrage gaat over ISIS en de Amerikaanse $ die daar plots schijnt te zijn evazllen - vanwege al die wreedheden in het Midden Oosten.

    Mozart ligt zich nu waarschijnlijk te wentelen onder zijn steen en bijt hij zijn knokels stuk uit spijt ooit ‘De Toverfluit’ te hebben getoondicht over ISIS & Osirus die hij opriep uit de Onderwereld.. Nu is het zo ver. ISIS is daar terug!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    O ISIS & OSIRIS

    *

    Onthoofdingen van onschuldige mensen zijn onuitsprekelijke handelingen als gevolg van de barbaarse wreedheid van de islamitische “heilige oorlog” tegen het Westen – tegen ons. Maar ondanks de bedoelingen van de daders hebben ze een onverwacht nut gehad. Hun gruwelijke beelden zijn de woonkamer en het bewustzijn van de gewone Amerikanen binnen gekomen en maakte ze wakker.

     

    De barbaarsheid van de islamitische beweging om de wereldheerschappij is eigenlijk al tientallen jaren evident: in de zelfmoordaanslag op de marine in Libanon in 1982, bij de aanslag op het World Trade Center in 1993, in de zelfmoordaanslagen op Joden – mannen, vrouwen en kinderen – tijdens de tweede Palestijnse intifada in 2000, bij de aanslagen van 9/11 op het World Trade Center en het Pentagon in 2001 en in de onthoofdingen gepleegd in Irak door Al-Qaida’s Abu al-Zarqawi en de salafistische groep die bekend stond als Ansar al-Islam tijdens de oorlog in Irak.

     

    Helaas is het antwoord op deze wreedheden van de kant van de Democratische Partij en de liberale elites geweest om iedereen te veroordelen en te marginaliseren die ze barbaars noemde. In hun ogen is het racistisch om het woord “barbarij” te gebruiken om de handelingen van deze mensen uit de Derde Wereld te beschrijven. Om het met de islam te associëren en met de “islamisten” was “islamofobie”. Ook president Obama zit hierin nog steeds gevangen; het met zoveel woorden ontkennen dat de Islamitische Staat islamitisch is. Het feit dat Amerika’s commander-in-chief zo’n natuurlijk debiele verklaring aflegt over de vijand van zijn land in oorlogstijd weerspiegelt hoe diep de ideologie van de bescherming van de “islamisten” (en het in gevaar brengen van de onschuldigen) is gezonken. Zelfs Obama’s voorganger George W. Bush kon zichzelf er niet toe brengen om de vijand als islamitisch te beschrijven. De “War on Terror” als een beschrijvende term was een manier van afkappen van het feit dat de wreedheid niet werd ingegeven door nihilisme, maar door islamitisch geloof. De Obama-democraten zijn nog verder in de ontkenning gegaan, het elimineren van “War on Terror” uit de woordenschat van de overheid en dit te vervangen door “buitenlandse onvoorziene operaties”.

    En toen kwam ISIS. De gruwelijke beelden van de onthoofdingen, de meldingen van de massaslachtingen en de bedreigingen voor het Amerikaanse vaderland hebben bereikt wat ons kleine contingent van belegerde conservatieven nooit zelf zou hebben kunnen bereiken. Zij brachten beelden van deze islamitische fanatici en barbaren in de woonkamers van het Amerikaanse publiek en plotseling begon de aanvaardbare taal voor het beschrijven de vijand te veranderen. “Wilden” en “barbaren” begon door moderatoren van het avondnieuws en door commentatoren gebruikt te worden, die voordien nooit zouden hebben gedroomd van het oversteken van die lijn uit angst voor het beledigen van de politiek correcte mensen.

    Vrijwel elke grote islamitische organisatie in Amerika is een arm van de Moslimbroederschap en de bron van de islamitische terreur. Huma Abedin, die adjunct-stafchef voor de minister van Buitenlandse Zaken, Hillary Clinton, was (en nog steeds Clinton’s vertrouweling en belangrijkste assistent is), komt uit een familie van leiders van de Moslimbroederschap. Toch zijn wetgevers die de macht hebben om deze zaken te onderzoeken nog steeds te geïntimideerd om deze zelfs naar voren te brengen. Vertegenwoordiger Michele Bachmann, die dit deed, werd gehekeld als een raciste en niet alleen door links, maar ook door John Boehner en John McCain.

     

    Taal is een wapen in de strijd tegen de bedreiging waar we voor staan. We kunnen een oorlog niet effectief vechten als we de vijand niet kunnen benoemen of zijn methoden beschrijven of zijn invloed op ons eigen beleid onderzoeken. Met de Islamitische Staat is een kans voor het gezond verstand gecreëerd en dat realisme de overhand krijgt. De tragedie is dat het afslachten van honderdduizenden moslims en christenen in het Midden-Oosten en de voortdurende vernietiging van de katholieke aanwezigheid in Irak de mensen wakker heeft gemaakt. En helaas is de president is nog steeds in slaap, of minder liefdevol; staat hij vijandig tegenover de Amerikaanse doeleinden, is vijandig tegenover de militairen die ons verdedigen en identificeert zich meer met de islamitische wereld die deze krachten heeft voortgebracht die ons willen vernietigen, dan met het land dat hij heeft gezworen te verdedigen.

    Bron:
    www.nationalreview.com
    Auteur: David Horowitz

    Vertaald uit het Engels door:
    Vederso
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

     

     

    UITLEIDING

     

    Amerika is, net als ‘My Bony’, waarover we zingen, ook ‘over the ocean’. Maar ’t lukt als we verder gan met ‘Bring back, brind back, o bring back my Bony to me’…

    Natuurlijk kunnen we, aan deze kant van het Grote Water, maar hopen. Meer niet. Hopen dat het bij de Verkiezingen van 2016 iemand als Sarah Palin President wordt, en niet die Clinton-Teef die haar leven veil heeft voor Mohammed en diens aanhangers.

    Bovenstaand artikel of bedenkingen in dezelfde zin, zult U niet vinden in een van de Staatskranten die Coburg-land rijk is. Misschien wel als het met die ISIS nog erger wordt en de ‘inlandse’ Jihadisten eindelijk hun maskers afgooien. Zodat er werkelijk bloed drupt van tussen iedere bladzijde van die gazetten.

    Wat echter wel te vrezen valt, is dat de Islammerij zich zo maar niet zal gewonnen geven. Vandaar de bedenking die hier reeds jaren te lezen valt: als we iets doen, laten we het dan grondig doen. Vijf minuten politieke moed en we spreken er niet meer over. We geven terug aan de woestijn, wat aan de woestijn toebehoort. Kamelen en dromedarissen inbegrepen. Buiten hier en daar een tam exemplaar, die bewaard wordt in onze dierentuinen. Achter tralies. Zo zal bewaarheid worden, wat in oude Profetieën geboekstaafd staat, namelijk dat daar zelfs geen ongedierte meer kan in leven blijven.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    10-10-2014, 11:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2044

    ***

    Vrijdag 10 oktober

    Zon 7u57-19u01

    H Franciscus Borgia

    *

     

     

    *

    Nog beter (veiliger) zou geweest zijn

    .

    WEG! WEG! WEG!

    *

    INLEIDING

     

    … waarbij ik vooral de bedreiging in gedachten heb die uitgaat van een versperde straat, gevuld zo ver het oog reikt, met geknielde gestalten in nachtkledij, kont omhoog, verstand tegen de grond. De politie treedt niet op, de Potentaten Grote Verstanden zijn in hun nopjes. Na het Nationaal Socialisme wordt er immers (tegen beter weten in) druk gewerkt aan het Internationaal Socialisme. Dat was het duidelijkst te zien in de Ledenvergadering van de o zo Christelijke Volkspartij die het, samen met de Marxisten, niet kan hebben van de Macht te zijn verdreven. Het tij, ook in Vlaanderen, is gekeerd!

    Net als in vorige eeuwen, zou het best kunnen, dat aan de opmars van de Islammerij nu een einde in zicht is…

    Even in herinnering brengen, dat Constantinopel, de Stad van Constantijn de Grote (280-337), ooit de Hoofdstad is geweest van het Oost Romeinse Christelijk Rijk. Hij was de laatste heidense Romeinse Keizer, die het Christendom omhelsde..Irt 1453, d.i. na meer dan 1100 jaar, is dat ondertussen al honderden jaren Istanbul geworden, en wie daar nu nog Christen is (of een niet-Moslim), leeft best ondergedoken. Het andere deel van de Christelijke Wereld, het West Romeinse Rijk, Hoofdstad Rome, is de volgende op het verlanglijstje van de Islammers. ’t Is maar dat U dat liefst niet vergeet…. Islammers kunnen namelijk niet slapen, zolang alles rond hen niet        tot chaos is herleid om daarna op de puinen hun eigen woestijn-gewoonten te installeren.

    *

    Geert Wilders is dus nog in perspectief veel te breed geweest tegenover deze indringers. Want het zijn indringers, hoe zeer het ons anders wordt opgedrongen. Zelfs WEG. WEG. WEG. heeft niets te zien met ras, discriminatie of afkomst. Het is gewoon de uitdrukking van ‘We moeten jullie niet’. Dit als tegenreactie omdat als het er op aankomt, zij in de grond ook niets van ons moeten hebben…. Wat bewezen is overal waar Islammers samenleven met “Ongelovige Honden’. Zodra ze voldoende in aantal zijn, gaan ze trouwens altijd over tot het zich toe-eigenen van andermans goed. Hun ‘Heilige Koran’ gaat over niets anders dan dat en over vrouwen. Terwijl de betrokkenen gastvolkeren mogen blij zijn geen koppeke kleiner te zijn gemaakt.

    Tja, en als voor zoiets uitkomen nu toevallig niet de keuze is van de hedendaagse Potentaten Grote Verstanden, dan zitten die met een levensgroot probleem. Ofwel telt ook deze afwijzende volkswil, evengoed als alle andere, wat normaal zou zijn in een democratie, ofwel moeten ze hun ware aard tonen. En dus overgaan tot het inrichten van strafkampen voor weder opvoeding. Voorbehoud gemaakt natuurlijk of dit al-dan-niet een instructie van de Verenigde Naties zou kunnen zijn. Want die staat of valt met de optimalisatie van de immigratie. Strafkampen beginnen altijd met in verdenking stellingen….en het eindigt in Goelags of ‘Kampen des Doods’.

    *

    Wat er ook van zij: voor de PVV is dit de lakmoesproef. Er op of er onder!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

     

    OM keert terug naar Janmaat tijden: politieke rechtspraak.

    9 oktober 2014 Joost Niemöller

    *

    In de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw voerde het OM een activistisch beleid ten aanzien van het Kamerlid Hans Janmaat. Iedere keer als Janmaat iets zei over ‘minderheden’ (een term die je zelden meer hoort, maar ja, er is ook niet echt sprake meer van minderheden) maakte het OM een aantekening en als er genoeg aantekeningen waren verzameld werd gepoogd om een mega-strafzaak tegen Janmaat te beginnen. Liefst voor de verkiezingen, zoals ze zelf later ronduit toegaven. Janmaat en de Centrumbeweging raakten in zo’n driehonderd zaken verzeild. In bijna alle gevallen kwam het tenslotte niet tot een veroordeling. (Vaak werden de zaken tot in hoger beroep doorgevoerd.) Maar uiteindelijk, in de tweede helft van de jaren negentig wist het OM dan toch nog te scoren door Janmaat veroordeeld te krijgen toen hij opriep de multiculturele samenleving af te schaffen.

     

    Momenteel werk ik aan een boek over Janmaat. Daarbij las ik ook alle rechtbankverslagen. Het was verbijsterend. Janmaat kreeg geen enkele ruimte voor vrije meningsuiting, en het OM wilde hem vooral vervolgen op wat Janmaat dacht, of dus geacht werd te denken, nog niet eens op wat hij zei. Zo ook bij die uitspraak over het afschaffen van de multiculturele samenleving.

     

    En nu heeft vandaag het OM laat weten Wilders te willen gaan verhoren als verdachte.

     

    Het OM:

     

       “Wilders zal worden verhoord over zijn uitlatingen over Marokkanen op 12 en 19 maart 2014 in Den Haag, naar aanleiding waarvan ruim 6400 aangiften zijn binnengekomen. Hij wordt verdacht van belediging van een groep mensen op grond van ras en aanzetten tot discriminatie en haat.”

     

    Ik verwachtte al dat dit zou gaan gebeuren. Dat schreef ik al in een eerder blog. Met zijn uitspraak over ‘Minder Marokkanen’ begaf Wilders zich in het gebied dat het OM kan aanmerken als ‘racisme.’ En tot het ‘aanzetten van haat’. Precies de richting waarin het OM het nu zoekt.

     

    Het is volstrekt duidelijk dat Wilders de uitspraken deed in het kader van een discussie over het criminele gedrag van Marokkaanse jongeren. Maar het OM kan die uitspraken loskoppelen van de context en zo aansturen op vervolging. Dat is een kwestie van interpretatie en dus van politiek.

     

    Als het tot een rechtszaak komt, dan is dit dus een politieke rechtszaak. Net zoals die rechtszaken tegen Janmaat politieke rechtszaken waren.

    En dat zouden we toch niet moeten willen in dit land, toch?

    *

    UITLEIDING

     

    Om het met de woorden van de Overzeese Zwarte Ongelukskater te zeggen: laat er geen twijfel over bestaan: Europa onder of boven: om zowel in Holland als bij ons de criminaliteit tot (bij manier van spreken) voor-oorlogse cijfers terug te dringen, moet paal en perk gesteld worden aan het aantal individuen dat het meest in aanmerking komt. Want vergeet niet: de armoede zal straks overal toeslaan, ook bij het eigen volk.

    Dat is een wetmatigheid waar zelfs de Eurocraten nu al niet onderuit kunnen, maar dat nog niet willen toegeven. Ze zijn namelijk verblind door het creëren van een nieuw ras, noch mossel noch vis-mens in alle kleuren van de regenboog. Als die lmaar goed in ’t gareel lopen!

    De PVV, net als het Vlaams Belang, is er alleen, zoals altijd, te vroeg mee om aan de alarmbel te trekken. Eerst moeten onze landen in vuur en vlam recht naar de ondergang geleid worden, vooraleer dat soort Overheid schuld zal durven bekennen.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    10-10-2014, 08:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    09-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2043

     

    *

     

    *

    Na het Ja-woord

    .

    Samen in dezelfde schuit….

    *

     

    INLEIDING

     

    Bart Maddeens, ’n slimme perfesser in slimme zaken, weet het zeker: hij weet niets en slaat er zelfs niet eens naar.

    Is ook niet eens nodig. Al blijft deze ‘Regering’ ook maar één enkele dag in functie, ze is een nooit geziene revolutie voor dit Coburger-land. Omdat de Vlaams Nationalisten de weg naar de Macht hebben gevonden, terwijl de arrogante profiteurs er uit liggen. Natuurlijk is dat niet van de eerste keer volmaakt en natuurlijk zijn de verliezers razend. Vandaar dat er gen stokken, maar hele takkenbossen in de wielen zullen gestoken worden.

    Broodje-kaas of broodje Jambon? De tijd zal ’t uitwijzen. Maar de uitgevoerde stap is er een in de goede richting en hij staat niet in de weg voor wat nog moet volgen. En voor de rest: “Que sera, sera”!

    Niet de syndicaten maar de werkers, hand in hand met de Vlaamse Beweging, staan garant voor een goede reis. Toen Colombus met de ‘Santa Maria’ uitvoer was dat ook een gok. Maar ondertussen weten we dat vanaf dat ogenblik de wereld veranderde. Wat meer is: Colombus had geen kettinghond mee om toe te zien. BDW heeft die wel, in de vorm van de hete adem in zijn nek van Het Vlaams Belang. “Wat zijn moet, dat zal zo zijn”!

    Misschien dat de Perfesser er ook zo over denkt, maar het niet mag/durft zeggen. Alleszins niet in de kolommen van de Staatszender, betaald met Vlaams geld.

    MIDDENSTRUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/opinieblog/opinie/141008-opinie-bartmaddens-nva-standard

    *

    Het plan van Bart De Wever (?) - Bart Maddens

     

    Op een stoutmoedige wijze stort deze coalitie zich in een halsbrekend avontuur : het verkennen van de absolute terra incognita van de Belgische politiek. Nog nooit eerder werd er een federale regering gevormd die zo extreem asymmetrisch is, die slechts één vierde van de Franstalige kiezers vertegenwoordigt, die diametraal tegenover de Franstalige en Waalse regeringen staat, een coalitie waarvan niet de grootste maar wel de (in stemmen) kleinste partij de premier levert,…

     

    En zo kunnen we nog eindeloos doorgaan met het opsommen van alle unieke eigenschappen van deze ongeziene coalitie. Dit wordt echt een mega-sprong in het onbekende. En dat maakt het juist zo spannend. Maar ook onvoorspelbaar. In werkelijkheid tasten we allemaal in het duister over wat we de komende jaren mogen verwachten. Dat verklaart ook waarom er de voorbije maanden zoveel tegenstrijdige analyses waren.

    Sterker België?

     

    Volgens sommigen zal het federale België hier versterkt uitkomen. Het Belgische federalisme is eindelijk volwassen geworden. Er wordt op federaal niveau een samenhangende coalitie gevormd op basis van de links-rechts-tegenstelling, zonder rekening te houden met de communautaire breuklijn. Maar volgens anderen zal deze coalitie het federale systeem juist ontwrichten. Er is geen enkele partij die een brugfunctie kan vervullen tussen de federale regering enerzijds en de Waalse en Franstalige regeringen anderzijds. We krijgen vijf jaar vechtfederalisme. En nadien ligt de weg naar het confederalisme breed open.

     

    Volgens sommigen breekt deze regering zo radicaal met de sociale consensus in België dat een harde botsing met de vakbonden, tot straatgeweld toe, onvermijdelijk zal zijn. Volgens anderen blijft deze regering netjes binnen de krijtlijnen van die consensus, en zijn de voorgestelde hervormingen al bij al vrij incrementeel. Op een paar symbooldossiers na had een regeerakkoord Di Rupo II niet zo gek veel verschild van wat nu voorligt, hoor je zeggen.

    Hoera, de vakbonden zijn kwaad

     

    Die kakafonie van meningen maakt het voor de partijen gemakkelijker om het regeerakkoord morgen goedgekeurd te krijgen op hun congressen. De partijbonzen pikken er de analyses uit die het best in hun kraam passen. Deze coalitie is zo een groot vraagteken dat iedereen er naar hartenlust de eigen wensdromen op kan projecteren.

     

    Dat geldt misschien nog het meest van al voor de N-VA-leden. De liberale N-VA-ers stellen met vreugde vast dat vakbonden en socialisten alle duivels ontbinden. Dan moet het wel een goed regeerakkoord zijn, dat in de diepte hervormt. In elk geval zullen de N-VA en de vakbonden de komende jaren elkaars beste vijanden zijn. Hoe harder de vakbonden van leer trekken tegen het regeerakkoord, hoe geloofwaardiger de framing dat deze regering ‘systemisch’ hervormt en het PS-model vervangt door het N-VA-model.

     

    Maar wat kopen de Vlaams-nationalistische N-VA-ers daarmee ? Heeft VOKA gewonnen van de Vlaamse Beweging, zoals Yves Desmet het vandaag scherp formuleert in De Morgen? Misschien wel. Maar vreemd genoeg zal dit het enthousiasme van de Vlaams-nationalisten in de Lotto-arena niet temperen. Overigens dezelfde Lotto-arena waar diezelfde Vlaams-nationalisten (De Wever inbegrepen) elk jaar opkomen voor een onafhankelijk Vlaanderen tijdens het Vlaams Nationaal Zangfeest.

    Het Plan

     

    Maar ook die radicale flaminganten vinden ruimschoots hun gading in de kakafonie van commentaren. De waarschuwingen vanuit Belgischgezinde hoek klinken hen als muziek in de oren, zoals recent nog van Francis Delpérée : “Ce gouvernement va miner les fondements de l’Etat.” (La Libre, 29 september). Zij nemen met plezier acte van de nauwelijks verholen dreigementen vanuit PS-hoek om de federale regering stokken in de wielen te steken met belangenconflicten. Voor hen is de ja-stem in de Lotto-arena het startschot voor vijf jaar van communautaire heibel (als de regering het al zo lang uithoudt), waarmee het bewijs zal zijn geleverd dat het federale België niet werkt.

     

    Wat de Vlaams-nationalisten echter vooral ja zal doen stemmen op het congres is het geloof dat er achter de N-VA-deelname aan deze regering een briljante strategie schuilgaat om het confederalisme te realiseren. Die strategie is vooralsnog grotendeels in nevelen gehuld. Want als De Wever nu al in zijn kaarten zou laten kijken, dan is deze regering een doodgeboren kind. De strategie is hoogstens bekend bij een zeer klein groepje van ingewijden rond De Wever, vermoedt men. Maar de vaste overtuiging dat zo een Plan bestaat – al was het maar in het hoofd van de voorzitter – is wellicht voldoende voor veel Vlaams-nationalisten in de N-VA om enthousiast het licht op groen te zetten voor een regering die, paradoxaal genoeg, de staatshervorming voor minstens vijf jaar in het diepvriesvak stopt.

     

    Dat de liberale en Vlaams-nationale N-VA-ers morgenvanavond eensgezind het regeerakkoord zullen goedkeuren, daar bestaat weinig twijfel over. Maar hoe zal de N-VA daarna evolueren ? Hoe zal de partij zich gedragen in de regering ? Het is vooral die vraag die voor de nodige suspense zal zorgen rond Michel I. Het is van 1991 geleden dat er nog Vlaams-nationalisten in de federale regering zaten. Maar de Volksunie-ministers waren altijd redelijk salonfähige figuren, die zich gemakkelijk konden schikken in hun Belgische rol. Zal vice-premier Jan Jambon met evenveel enthousiasme ‘leve België’ roepen als vice-premier Hugo Schiltz in 1988 ? We zijn benieuwd.

    N-VA?

     

    Intrigerender nog is de vraag hoe de partij als geheel zal evolueren. Zal de N-VA zich de komende vijf jaar ontpoppen tot een ‘verantwoordelijke’ centrum-rechtse mainstream-partij die haar Vlaams-nationale verleden geleidelijk aan achter zich laat ? Een machtsmachine die het Belgische staatsapparaat vooral wil bezetten eerder dan het af te bouwen? Of zal de N-VA het staatsschip meer dan ooit richting confederalisme sturen, nu de partij het roer zelf in handen heeft ?

     

    Hoe dan ook, ‘Michel I’ wordt een spannende thriller met vijf jaar van politieke suspense en een volstrekt onvoorspelbare ontknoping. Alleen al daarom is het goed nieuws dat deze Star Trek-coalitie (formerly known as Kamikaze) alsnog het levenslicht ziet. Laat deze regering maar eens die onbekende oorden verkennen, waar geen enkele Belgische politicus zich tot nu toe heeft gewaagd. Vooruit dan maar, ‘Beam them up, Scotty’.

     

     

     

    UITLEIDING

     

    O Maar die arrogante klootzakken die nu in het zand bijten, zullen wel weer op hun pootjes vallen. Alhoewel zelfs dan blijven het klootjes met pootjes. Ergens moeten zij zich toch realiseren, dat er een einde is gekomen aan de ‘consensusdemocratie’ waar de minderheid baas speelt over de meerderheid.

    Neen, het is zoals de H. Augustinus, Kerkleraar, het uitdrukte: ‘Mest en is geen heiligheid, maar ’t is de ziel der landbouw’. Zo ook is BDW geen heiligheid, maar hij is de ziel der groiete….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *








    09-10-2014, 11:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!