MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    21-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1997

    ***

    Zondag 21 september

    Zon 7u27-19u43

    H Mattheüs, evangelist, patroon van de belastingontvangers en douaniers

    Is de dag van Sint-Mattheüs met veel nevel doortrokken,
    dan komt de winter vol sneeuwvlokken

    *

    *

     

    *

    Verboden samenscholingen….

    .

    Normaal straatbeeld in onze dagen omdat er nooit egen wordt opgetreden. Zelfs de Feldgrauen deden dat niet.

    *

     

    INLEIDING

    Ho, mensen, over onderstaand onderwerp (waar zijn al die Lampedusiërs naartoe?) zult U heel weinig tot niets lezen in de gazetten. Is erger dan Staatsgeheim. Zelfs het CGKR, het Centrum voor Islamisering en Achteruitstelling van Blanken, verspreidt een oorverdovende doch veelzeggende stilte. ISIS blijkt daar ten andere helemaal onbekend te zijn, want anders zou men ‘discriminatie’ ten onzen opzichte moeten voor de Rechter brengen. En dat kan nooit de bedoeling zijn, al kost dat doden en gewonden. Maar O wee als er nog maar ’n onvertogen woord in de andere richting valt!

    Hamburg, is dat niet de zuster-doiepzeehavenstad van Antwerpen? Het Kiel, de Seefhoek, Borgerocco: daar is zoiets toch ondenkbaar? Daar gebeuren alleen kleine nietszeggende ‘betogingen’ door mistevreden steuntrekkers die hier en daar slaags geraken met de Politie. Betekent helemaal niets, hoort U?

    Ha neen, hé! Want daar bestaat er geen SPD; zelfs geen SP-A meer. Dat is tenminste al iets geregeld op de lange, lange weg naar de herstelling.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Hamburg: Lampedusa-bende bezet het SPD-partijbureau

    (Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

    *

    Blijkbaar behoort het vanaf nu tot het dagelijks leven in Duitsland dat kerken, openbare pleinen, gebouwen en partijbureaus bezet worden door personen die zich illegaal in het land bevinden om door de wet helemaal niet ter discussie staande “rechten” op te eisen. Gisteren was het SPD-partijbureau in Hamburg aan de beurt.

     

    Tegen de middag stelden leden van de in Hamburg als “Lampedusa-groep” bekend staande personen zich op voor het gebouw en rolden een spandoek uit met het opschrift “Lampedusa in Hamburg – We are here to stay”. Daarna drongen ongeveer 50 van de via Lampedusa Europa binnengedrongen Afrikanen en hun linkse ondersteuners de foyer van het Kurt-Schumacher-Haus binnen om hun aloude bekende eis naar verblijfsrecht voor iedereen geldend te maken.

     

    De “Welt” bericht:

     

    Zoals een woordvoerder van de politie meedeelde, werden er 18 mensen opgepakt toen zij de foyer belegerden. Vrijdag schreven ze op Facebook: “De ´Lampedusa-groep´ in Hamburg heeft besloten als daad van vreedzame burgerlijke ongehoorzaamheid de ingang van het SPD-partijbureau te bezetten.” De SPD deed aangifte wegens huisvredebreuk. Volgens de politie kwam het niet tot gewelddadige incidenten. […]

     

    De gastarbeiders waren in 2011 voor de oorlog in Libië via het eiland Lampedusa naar Italië gevlucht. De autoriteiten daar gaven hen toeristenvisa voor het Schengen-gebied.

     

    De “Lampedusa-groep” uit Hamburg valt al anderhalf jaar op door extreem agressief en crimineel gedrag. De autoriteiten zijn, net zoals in Berlijn, hulpeloos, machteloos en competentieloos en laten met zich sollen door de linkse goedmenschentroep en de asielchanteurs. Aan de wetten kan het niet liggen, die zijn voorhanden – het ontbreekt alleen aan de wil om ze uit te voeren.

     

    Bron:

    www.pi-news.net
    Auteur: L.S. Gabriel

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

     

     

    UITLEIDING

    Het is de gewone gang van zaken met alle gelukzoekers, maar meest met Islammers, want vanwege hun ‘Geloof’ voelen zich die overal achteruit gesteld. Eenmaal een voet tussen de deur, begint het afdreigen. Na het afdreigen volgt dan de klopterop en het eindigt , lijk in £Syrië, met een frisse gezonde burgeroorlog. Eerst, zoals in Hamburg en andere steden in Europa, een ‘vreedzame’ bezetting en wat trekken en duwen. Later wordt er geslagen en gekapt met hakmessen. Allah Akbar, als U dat nog niet moest weten. En daarmee doef!

    De Politie of het Leger inzetten, zegt U. Schitterende gedachte, ware het niet dat de rangen daar ook al lang ingenomen zijn door de vriendjes. Daar heeft de integratie namelijk wèl gewerkt. Zodat U met een gezegde uit de antieke Romeinse Senaat kunt antwoorden: ‘En wie bewaakt dan de bewakers?’…

    *

    Sedert het begin van deze zomer is de Grote Oorlog ’14-’18 niet meer weg te branden uit de actualiteit. Moesten de jongens die toen ‘voor Vorst en Vaderland’ elkaar naar het leven stonden, nu kunnen spreken, ze zouden zeggen: ’Waarmee bemoeien jullie zich? Kijk liever vòòr U, dan achter U en neem de lessen uit het verleden ter harte. De Islammerij is sedert de uitvinding ervan, erger dan sluipend vergift dat als nevel in de dampkring hangt.. Nu de ozonlaag daarboven weer dicht blijkt te zijn, dank aan de Groenen, is de kans zo goed als niet-bestaande, dat dat vergift er niet door verdwijnt in Eeuwigheid.

    Maar ja, dergelijke taal is politiek niet zoals het hoort. Ze mishaagt de Grote Verstanden en dat begint met ‘beteugeling’ en eindigt in de crematoria. Die zijn trouwens nu al overal te lande voorzien voor normaal gebruik, zodat de uitbreiding van de Dienst geen grote problemen zou meebrengen. De Grote Verstanden mishagen is uiting geven aan een afwijkende mening en dat kan nooit geduld worden. Om op te treden, ontbreekt ontbreekt er voorlopig nog een soort Gestapo. Het wachten is alleen tot na Nieuwjaar 2015 alle hoogste postjes ingenomen zijn door de nieuwe ‘verkozenen’. De Europese ‘politiemacht’ staat namelijk al geruime tijd in de steigers. De beste ‘postjes’ zijn al ingenomen, de uniformen hebben al de ontwerpkamers verlaten, en het wachten is alleen op de gong. Neen, dat komt niet uit mijn duim gezogen, maar werd gevonden tussen de lijntjes van de EU-berichtgeving. Ik geloof zelfs rond de bevoegdheden van La Thyssen.

    En wat kunnen we doen, als op 1 Januari a.s. terzelfdertijd onze bankrekening in beslag wordt genomen om de Euro te redden? Wachten tot de Roemeense of de Litouwse Blauwhelmen, wier voorouders nog onder Hitler gediend hebben, ons komen oppakken?

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    21-09-2014, 13:42 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    20-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1996

     

    *

     

    *

    TOEKOMSTBEELD

    .

    OP HET STRAND VAN SINT ANNEKE

    (of aan het strand van Blankenberge. Misschien wel aan He Zilvermeer in Mol)

    *

    INLEIDING

    Nadat men jaren de bevolking met kwaad opzet heeft voorgelogen dat ‘alles onder controle was’, komen vandaag de echte cowboy verhalen. Zij het ietwat versluierd. Zo bedekt mogelijk dus. Net alsof er ook gesproken wordt van ‘twee mannen’ die aan 200 Km/u op de vlucht voor de Politie, zich te pletter reden tegen, ja tegen wat? Neen, het waren niet Pol en Gerard + adres, maar wegens het geheim van het onderzoek, etc, etc. We begrijpen dus meteen dat het bruin gespuis was wegens onnoemelijke feiten toch tenminste deze keer opgejaagd, maar dat de bevolking daardoor niet mag verontrust worden. Het waren dus ‘twee mannen’ Want tenslotte gaat het om ‘kansloze jongeren’ met nog een hele rits broertjes thuis, en die verdienen – in afwachting - alle respect.

    *

    Men bakt het alsmaar bruiner en bruiner, tot heet verbrandt De maatschappij vergrijst een beetje, maar volgens Filip De Winter verbruint ze meer. Ho maar! Dat is, al is het waar, een zwaar racistische uitspraak die vooral de Moslimmers treft. Zo iets moet beteugeld worden. Met alle middelen, zoals den Ouden Toebackzak het ooit verwoordde. Het is een schande dat het VB dat durft zeggen!

    En die paar honderd (die paar duizend?) van hen die het moorden en verkrachten zijn gaan leren in de échtige en téchtige Islam-landen: zelfs BDW die hun stempelgeld wil afpakken, beoordeelt hen veel te streng. Want, zeggen hun beschermheren, ze zouden zelfs geen vlieg kwaad doen…

    Tot blijkt dat ze inderdaad geen vliegen, maar mensen wilden opblazen en/of onthoofden in onze straten. Een flink uit de klten gewassen hakmes volstaat. Dan wordt ineens het dekseltje van het potje gelicht….en mogen we even meerieken.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/dm/nl/989/Binnenland/article/detail/2056777/2014/09/20/Jihadaanslagen-in-Belgie-verijdeld.dhtml

    *

    Jihadaanslagen in België verijdeld

    *

    Het federaal parket heeft de voorbije maanden verschillende aanslagen in ons land verijdeld. Die werden beraamd door ex-Syriëstrijders of sympathisanten van de terreurorganisatie IS. Dat vernam De Tijd in gerechtelijke kringen. Ook L'Echo brengt het nieuws.

     

    Het gerecht en de veiligheidsdiensten hebben de informatie bewust verzwegen om de bevolking niet ongerust te maken. Maar nu bevestigen verschillende bronnen dat het gaat om aanslagen "vergelijkbaar met de aanslag die de Franse Syriëstrijder Mehdi Nemmouche pleegde tegen het Joods Museum in Brussel". De verdachten zijn aangehouden en zitten nog altijd in de gevangenis.

     

    Over de concrete doelwitten van de verijdelde aanslagen wil niemand details geven, "om veiligheidsredenen en om de lopende onderzoeken niet te dwarsbomen", aldus de krant. In één geval had het federaal parket lucht gekregen van een concreet project voor een aanslag en is meteen ingegrepen.

     

    Het is de eerste keer dat bekend raakt dat Belgische Syriëstrijders of sympathisanten van Islamitische Staat (IS) concrete plannen hebben voor aanslagen.

     

    Het federaal parket heeft vandaag bevestigd dat een onderzoek rond teruggekeerde Syriëstrijders geleid heeft tot een aantal operaties en aanhoudingsmandaten, maar geeft voorts geen bijkomende informatie.

     

    "We zullen geen verdere informatie geven. We zijn volop bezig met de problematiek van de terugkeerders. We doen dat samen met de veiligheidsdiensten en dat heeft geleid tot een aantal operaties en aanhoudingsmandaten", aldus Jean-Pascal Thoreau van het federaal parket. Bijkomende informatie over de betrokken personen of de context van de zaak wordt niet gegeven.

     

     

    UITLEIDING

    De Staatsvuiligheid, met minstens 10 man op de ‘case’, die daarvan oververmoeid zijn geraakt, doet het verhaal. Net als de sportvisser die stoeft met die o zo grote snoek die hij heeft gevangen. Eigenlijk stoeft hij niet op de afmetingen van die vis, maar op zijn eigen kwaliteiten als visser. Jaja, alle aanslagen werden verijdeld. Met de klassieke verijdelaar. De burgers kunnen op beide oren slapen…. Tenminste zo lang hun hoofd nog op beide schouders staat. Later zal dat niet meer nodig zijn….

    Die paniek moet de ISIS-moordenaars als zoete muziek in de oren klinken. Ze wanen zich reeds dapper gesneuveld en in de armen van die beloofde eeuwig jong blijvende 72 maagden. Want ze weten; we slaan toe waar, wanneer en hoe we willen. En die Sherloch Holmes zullen telkens achter het net vissen. Want wij vermenigvuldigen ons als de ratten. Voor iedere Allah-strijder die de marteldood ondergaat, staan er 100 aan te schuiven. Niet dringen dus.

    Dat de aanval de beste verdediging is, zoiets moeten onze Potentaten Grote Verstanden, geleerd worden van de gewone burger. Die niet bang is, maar klaar ziet en verder kijkt dan zijn neus lang is.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    20-09-2014, 16:53 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1995

     

    *

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Een droge mededeling in GVA over de lentewind bij het Vlaams Belang. Dwars door de tekst, kan je zò het knarsen der tanden horen. Hebben ze net op tijd nog kunnen weglaten dat FDW, die na zoveel jaren officieel gelijk krijgt met de levensgevaarlijke Islammerij, tussen de plooien van de Partijraad is weggevallen.

    Het wordt dus, op het Partijcongres van 19 Oktober met quasi eenparigheid van stemmen, de 27-jarige Tom Van Grieken. Een jongeman, goed van de tongriem gesneden, die zelfs mening meisjeshart sneller kan doen kloppen.

    Of hij de ook de harten zal raken van zijn tegenstrevers, is nochtans veel belangrijker. Misschien doet hij zelfs dat vervloekt ‘cordon sanitaire’ smelten, of tovert hij er alleen maar de Nederlandse vertaling voor in de plaats. Een ijzeren vuist in een fluwelen handschoen, dat is wat Vlaanderen van hem verwacht.

    Benieuwd hoe de andere ‘traditionalisten’ in de naburige landen zullen reageren. Want dààr zal de groende macht van het Vlaams Belang haar bevestiging moeten krijgen. Want op de stembusgang in Coburg-land moeten we niet rekenen. De eerste en enige ervaring daarmee zagen we in 1945: de Koningskwestie: in Vlaanderen wilde 80% Leopold III terug, maar het werd wat de Francofonen toen wilden: weg met het Koningshuis…

    Daarom is BDW totaal verkeerd met de slogan ‘Geen revolutie, maar evolutie’. Op die manier kan de evolutie duren tot aan Het Laatste Oordeel. Met het gevaar dat daar een horde dure Advocaten zal staan zwaaien met de laatste nieuwe instructies uit Parijs.

    Één man, één woord. Beste Tom, Vlaanderen rekent op U.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.gva.be/cnt/dmf20140920_01278326/tom-van-grieken-stap-dichter-bij-voorzitterschap-vb

    *

    Mortsel - Tom Van Grieken is zaterdag door de partijraad van Vlaams Belang voorgedragen als kandidaat-voorzitter met 86 procent. Het congres moet hem op 19 oktober bevestigen.

     

    Aftredend voorzitter Gerolf Annemans had twee kandidaturen binnengekregen, die van de 27-jarige Tom Van Grieken uit Mortsel en die van veteraan en ex-parlementslid Freddy Van Gaever (76). Hij had aangeboden om de partij tijdelijk uit de nood te helpen.

     

    De partijraad gaf duidelijk de voorkeur aan de jongste kandidaat. Annemans zelf was daarover eerder al duidelijk geweest: “Ik heb altijd gezegd dat ik zou aftreden met één voorwaarde: dat mijn opvolger iemand van de jongere generatie zou zijn.”

     

    Tom Van Grieken is Vlaams Parlementslid, gemeenteraadslid in Mortsel en voorzitter van de VB Jongeren.

    *

     

    UITLEIDING

    Om kreeg 86% van de stemmen achter zich. Wat een duidelijk bewijs is van het vertrouwen dat men in hem stelt. Vriend Van Gaever trad m.i. voornamelijk op, omdat men anders nog maar eens het VB als niet-democratisch aan de kaak had kunnen stellen. Nu zal iedereen die het wil, straks kunnen vaststellen dat de Oude Garde niet versaagt. Ze staat integendeel als één man achter de jeugd.

    Ook Mozes was het niet gegeven zijn Volk binen te leiding in het Beloofde Land, dat overliep van melk en honing. Hij mocht alleen van uit de verte toekijken hoe anderen dat deden.

    Als in een droom, zie ik Tom op een mooie dag op de bordes van het Koninklijk Paleis de valiezen aangeven aan de laatste Coburger die moet instappen in de wachtende taxi. In die valies zit alleen wat vers ondergoed, geen geld en geen juwelen. Want de Coburgers moeten het land even arm uit, als ze er in 1830 zijn binnengewandeld. Dievelings, en klaar om bij het minste onraad te vluchten, op het strand van De Panne, weet U nog? Filip snikt, als hij van Tom het document ‘Akte van Verlaetinghe’ overhandigd krijgt, waarin mededeling dat het Vlaamse volk hen heeft verstoten. De tekst is eentalig Nederlands, dus dringt het niet eens tot hem door….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *








    20-09-2014, 15:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1994

    ***

    Zaterdag 20 september

    Zon 7u25-19u46

    H Eusebia

    *

    *

     

    *

    .

    Netjes en o zo groen & milieuvriendelijk….

    *

    INLEIDING

    SS-terreur en ISIS-terreur: alleen de naam al wijst op het familieverband…..De media zwijgen zoveel mogelijk over de ISIS-terreur wegens het gevaar het binnenlands vuurtje aan te stoken, maar nog meer omwille van het verband tussen deze terreur en de benzine aan de pomp. Al verandert dat stilletjes, daar Obama en Hollande met voorzichtige stootjes zouden durven beginnen bombarderen. Als ze er al meer zouden over durven schrijven, zouden ze op staande voet hun subsidies kwijtspelen. Indicaties over sjacheraars vrijgeven staat gelijk me zelfmoord, en dat ligt zeer gevoelig voor die tere zieltjes. Want die leidt ontegensprekelijk naar de hoogste kringen in het Euro-circus. Soms lezen we over die laffe SS-beulen uit de kampen, die zeep maakten van hun slachtoffers, of lampkappen op de markt brachten gemaakt van mensenhuid. Ik zie geen verschil met de pietrol-klanten van de ISIS-moordenaars, die hun olie versjacheren tege, dumping-prijzen. En als er al een verschil is, ligt dat besloten in de hoegrootheid van de hieronder geciteerde vaten pietrol..

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

     

    EU-landen hebben goedkope olie van ISIS gekocht

    De EU heeft toegegeven goedkope aardolie te hebben gekocht van de islamitische terreurbeweging ISIS. Eveneens hebben de VS de EU verplicht tot een antiterreur coalitie. Indirect controleren de Amerikanen daarmee ook de grondstoftoevoer van Europa.

     

    De ambassadrice van de EU in Irak, Jana Hybasková, berichtte tijdens een bijeenkomst van de commissie Buitenlandse Zaken van het Europees Parlement dat meerdere EU-lidstaten olie van ISIS gekocht hebben. Deze olie zou getransporteerd zijn via de Irakese, Turkse en Iraanse grenzen. Turkije spreekt de bewering tegen.

     

    De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties maande eind juli al aan dat de landen “zouden moeten garanderen dat staatsburgers of andere personen zakelijke of financiële transacties mogen doen die verband houden met de ´Islamitische Staat´. Dat geldt vooral met betrekking tot aardolie uit Syrië en Irak.”

     

    ISIS produceert in Syrië en Irak dagelijks tussen de 25.000 en 40.000 barrel olie. Het grootste deel wordt door het door ISIS gecontroleerde gebied in Syrië en het Koerdische gebied van Turkije gesmokkeld. Iedere vrachtwagen kan ongeveer 2000 barrel aardolie transporteren, bericht de “Washington Post”.

     

    Normaal gesproken kost olie uit de Koerdische regio´s 50 tot 55 dollar per barrel. ISIS kan van de smokkelaars ongeveer 40 dollar per barrelvragen, schatten olieanalisten.

     

    “Het is heel moeilijk om de olie van de markt te nemen, omdat de marges zo aantrekkelijk zijn”, citeert de Washington Post een expert.

     

    Westerse geheime diensten hebben de olieleveringen door Irak en Turkije ontdekt. ISIS controleert inmiddels elf olievelden in Noord-Irak en in de Syrische provincie Raqqa. De Amerikaanse geheime dienst schat dat ISIS meer dan drie miljoen dollar per dag verdient – o.a. door de verkoop van olie, roof en mensenhandel, bericht het Iraanse persagentschap Farsnews.

     

    De “Washington Post” citeerde al in juni een antiterreur ambtenaar van de Amerikaanse regering:

     

    “Het grootste deel van het geld is afkomstig van bank- en roofovervallen, chantage en smokkel (…) Ze krijgen ook schenkingen uit het buitenland. Maar dat blijft in vergelijking met de zelffinanciering binnen de perken. ”De these van de massale eigen financiering werd door de voormalige veiligheidsadviseur van de Amerikaanse regering onder George W. Bush, Juan Zarate, bevestigd.

     

    Begin juni had ISIS de Centrale Bank van Mosul overvallen, beroofd en 429 miljoen Amerikaanse dollar buitgemaakt. Dat maakte van haar de rijkste terreurbeweging ter wereld, schrijft de journalist Jack Moore in een artikel van “International Businees Times”.

     

    De VS hebben in hun strijd tegen de ISIS-terreurmilitie voor het eerst een doelwit in het gebied van de Irakese hoofdstad Bagdad gebombardeerd. Tegelijkertijd sloot de chef-staf van het Amerikaanse leger, Martin Dempsey, het sturen van Amerikaanse grondtroepen naar Irak niet meer uit. Als de strategie zou falen om het Irakese leger met luchtaanvallen of informatie van de geheime dienst te helpen, dan zou hij de president “het inzetten van Amerikaanse gevechtstroepen op de grond” aanbevelen, zei Dempsey dinsdag tijdens een hoorzitting in de commissie van de strijdkrachten van de Senaat in Washington. Op dit moment zou dat echter niet nodig zijn, benadrukte de hoogste militair.

    ron:
    http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

    Op de binnenlandse markt zijn, dank zij onze Overheden Grote Verstaden, deze goedkope olie meer dan welkom. Neen, niet voor wat betreft de prijzen aan de pomp, die blijven dezelfde. Maar het prijsverschil blijft aan de vingers plakken van de grote maatschappijen, die met een beetje lobbywerk (lees: percentjes) de polletiekers aan hun kant hebben gekregen. De polletiek in Coburg-land is hiertoe het levenswerk van de Tsjeven… Eenmaal mislukt met hun DEXIA-poging, moeten die wel op zoek naar een of ander vervangingsinkomen…

    Of heeft U ergens ronkende verklaringen kunnen vinden, waarin de ISIS-pietrol wordt gelaakt, ja zelfs verbannen uit de markt? Ik niet. Zaakjes zijn tenslotte zaakjes.. en geld heeft geen kleur.

    Tot hiertoe had ik met een zekere nonchalance geschreven over ‘de dieven’ van het ACW, omdat het nog altijd maar ging over wat poen. Haiku-Herman was ooit een van de Grote initiatiefnemers van het ARCO-DExIA schandaal, en daarvoor noemde ik hem de Superdief.

    Nu de man weer opduikt achter de olie aan de pomp, krijgt hij de eretitel van mij van massamoordenaar. Maar net als een witgekalkt graf, gaat die man iedere Zondag naar de kerk en houdt hij ieder jaar zijn Pasen..

    Jaja, men moet zo lang kruipen, tot men lopen kan. De man heeft het ver gebracht!

    Hij verdient op zijn stoel samen met vrouw en kinderen, ter plaatse te worden dood gebliksemd.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    20-09-2014, 13:53 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    19-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1993

    *

     

    *

    Om de Kieswetgeving te leren:

    .

    Onderweg naar het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

    *

    INLEIDING

    Nestel U gerust wat dieper in de kussens achter Uw rug, want het wordt een verhaal van lange adem. Omdat U er zelf zult moeten bij nadenken…. Mij zou het verwonderd hebben, als er niet vals gespeeld werd bij de Schotse verkiezingen. Die Euro Nazies zijn langs geen kanten te betrouwen. Er stonden immers teveel en te grote belangen op het spel. Deze verkiezingen zijn dus met reden Schots en Scheef te noemen…

    Het is anderzijds de gedroomde gelegenheid om de valsspelers in hun hemd te zetten. Gewoon klacht indienen om de verkiezingen ongeldig te doen verklaren. En volgende keer beter opletten!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Diverse aanwijzingen dat uitslag Schots referendum mogelijk is vervalst

    *

    (UPDATE 14.10 uur) Met 55,3% heeft een duidelijke meerderheid van de Schotten tegen onafhankelijkheid gestemd. Hoewel? Er zijn diverse aanwijzingen dat er stemfraude is gepleegd. Sceptici die van te voren waarschuwden dat het Britse en Europese politieke establishment nooit zou toestaan dat Schotland onafhankelijk werd en daar desnoods de uitslag voor zou vervalsen, zullen hun bange vermoedens bevestigd zien. Om dezelfde reden zal concreet bewijs echter nooit boven tafel komen.

     

    Jongeren vs ouderen

     

    Ruim 1,6 miljoen Schotten wilden zich afscheiden, maar 2 miljoen kozen ervoor lid te blijven van het Verenigd Koninkrijk. Vreemd genoeg zijn het ook JA-stemmers die melding maakten van mogelijke stemfraude.

    Opmerkelijk is het verschil tussen de generaties. Van de jongeren van 16 en 17 jaar stemde 71% vóór onafhankelijkheid. 65-plussers kozen stemden juist massaal NEE (73%). (3)

     

    De JA-stemmers hebben dan misschien verloren, maar zagen hun aanhang in slechts enkele jaren tijd stijgen van 30% naar bijna 45%. Dat betekent dat het verzet tegen het centraliseren van de macht in Brussel snel toeneemt. (4)

     

    Stemfraude?

     

    In het eerste voorbeeld zijn referendumbiljetten te zien die op een tafel bij de NEE-stemmen liggen. Als wordt ingezoomd, dan is het bovenste biljet van beide bundels echter een JA-stem.

     

    Het tweede fragment laat een man aan een bureau in een stembureau zien, die op een stuk papier schrijft. Sommigen zeggen dat dit bewijs is dat hij hier zelf stembiljetten invult, maar voor hetzelfde geld telt hij hier gewoon het aantal stemmen bij elkaar op.

     

    Het derde voorbeeld is lastiger te verklaren. Een vrouw in een stembureau telt stemmen, neemt een biljet van de NEE stapel en legt deze op de JA stapel, maar doet vervolgens met twee andere biljetten precies het omgekeerde.

     

    Daarnaast onderzoekt de politie in Glasgow tenminste 10 gevallen van mensen die wilden gaan stemmen en werden geweigerd omdat hun namen al waren aangekruist. Dit suggereert dat andere mensen in hun plaats hebben gestemd en dus meerdere stemmen hebben uitgebracht.

     

    Angst zaaien heeft gewerkt

     

    De Britse politiek zal opgelucht ademhalen, en kan constateren dat de tactiek om de Schotten angst aan te jagen met doemvoorspellingen als ze JA zouden stemmen heeft gewerkt. Het kan echter ook dat ze het zekere voor het onzekere wilden nemen, en er voor hebben gezorgd dat JA sowieso g*

    een meerderheid zou krijgen. (1)

     

    Daarnaast dreigden banken en multinationals de Schotten met grote negatieve gevolgen als ze voor onafhankelijkheid zouden stemmen. Zoals we al jaren schrijven behoren zij tot de sterkste lobby voor het creëren van een Verenigde Staten van Europa, omdat ze daarmee nog meer invloed, macht en winst kunnen verkrijgen.

     

    Stemfraude EP-verkiezingen Duitsland

     

    Ook bij de recente Europese parlementsverkiezingen waren er in onder andere Duitsland talrijke aanwijzingen voor stemfraude. In bijvoorbeeld Halle (Saale) waren er 101 geldige stemmen meer dan geregistreerde kiezers. 96 van deze stemmen waren voor de Linkspartei. De media besteedden hier echter nauwelijks aandacht aan. (2)

    Xander

    1) Infowars / YouTube
    (2) KOPP
    (3) Zero Hedge
    (4) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

    *

    UITLEIDING

    Het is voor de ‘democraten’ trouwens overal het gedroomde middel om verkozen te blijven. Ver moeten we daarvoor niet lopen. Ook bij ons komen er bij iedere stemming meer en meer bewijzen boven water. Even stelselmatig verzwegen door de gazetten….

    En toch zijn er middelen genoeg voorhanden om de verkiezingen waterdicht te maken. Gezichtsherkenning, om er maar één te noemen. Via een verzegelde software die toelaat elke stem te erkennen, te tellen en te hertellen. Computers doen dat in ee fractie van een seconde!

    Er kleeft niets bolleboos-achtig aan deze stelling. Beide elementen (gezichtserkenning & waterdichte software) bestaan al geruime tijd Alleen de wil om waterdicht stemmen te registreren en te tellen ontbreekt. Nogamwiedes, als U het mij vraagt.

    Wat nu gebeurt in de stemlokalen, is zoiets als de burgers verplichten om hun portemonnee aan de straatkant op de huisdrempel te leggen, met de vaste belofte dat daaruit niets zal verdwijnen.

    Zijn er ganzen in de zaal die we dat kunnen wijsmaken?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    19-09-2014, 16:08 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.199

     

    *

    *

    *

    INLEIDING

    De handschoen niet opnemen bij bedreiging, staat gelijk aan nog meer vernederingen en leidt uiteindelijk tot de totale vernietiging. Het beste voorbeeld daarvan, is de.. Holocaust. Die werd slechts mogelijk gemaakt door de medewerking van de Hoogste Joodse Organisaties, die met zoveel mogelijk ‘zoenoffers’ probeerden de Hitlerianen te overtuigen dat ze ook goede Duitsers konden zijn. Het was maar helemaal op het einde, bij het Beleg van Warschau, waar een groep uitzichtloze Joodse mannen de aanvallen van de beste SS-Elite troepen bleken te kunnen weerstaan, dat hun kansen keerden. En de Gele Davidssterren uit het straatbeeld verdwenen, want de Hitlerianen hadden de oorlog verloren.

    Nu horen we, dat naast de nieuwe gele Jodensterren, er ook ‘N’ mensen blijken te bestaan, ‘N’ van ‘Nazareniër’, waarmee Christenen zijn bedoeld. Net als Joodse mensen, moeten die van de rest worden afgescheiden. Om op zeker ogenblik des te gemakkelijker te worden uitgeroeid. Voorlopig alleen nog maar in het Midden Oosten, waar Amerika en vooral de Zwarte Ongelukskater Obama de bestaande toestand heeft gemend te moeten wijzigen. Sadam Houssein was geen heiligenbeeldje, maar in zijn land heerste rust.

    O ja, juist. Dat is voorlopig alleen maar in Irak en Syrië, voorheen onder Assad ook een rustig land, waar de ISIS-Moslim moordenaars zo goed als ongestoord mogen optreden. Nederland, maar ook Coburg-land dreigt met F16’s te sturen, mar ze zijn er nog niet goed aan uit. Vrezen ze misschien de weerbots in eigen land? Dat ISIS-aanhangers hier te lande in actie schieten?!

    In het artikel hieronder zult U lezen, dat Paus Franciscus dat soort brutale moordenaars uiteindelijk toch indeelt bij de religieuze extremisten van de Islam. Geen sprake dus van gematigde of verdraagzame Islam, want er is, zoals we weten, maar één Islam. En die is radicaal, niet wat onze Potentaten Grote Verstanden er menen over te weten.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Paus: Christenen lijden nu net als Joden in Tweede Wereldoorlog

    *

     

    ‘Jullie hebben geleden, nu is het onze beurt,’ zei paus Franciscus gisteren tegen Ronald Lauder, president van het World Jewish Congress. Tevens sprak de leider van het Vaticaan opnieuw zijn vrees uit dat het religieuze extremisme tot ‘een Derde Wereld Oorlog’ zal leiden. Op zijn beurt laakte Lauder de houding van de wereld, die in zijn ogen nauwelijks iets doet tegen het uitroeien van christenen door islamitische groepen zoals IS.

     

    ‘Eerst leden de Joden onder wrede aanvallen, en bleef de wereld zwijgen. Nu zijn het de christenen die worden uitgeroeid, en weer zegt de wereld er nauwelijks iets van. Waarom reageert de wereld niet?’ vroeg Lauder, een prominente filantroop en behartiger van Joodse culturele belangen, zich af.

     

    ‘N’ voor christenen is als gele Davidsster voor Joden

     

    Volgens de WJC president, die gisteren in het Vaticaan was, is de ‘N’ van ‘Nazarener’ waarmee moslimstrijders in Irak de huizen van christenen merken, ‘niet anders dan de gele Davidsster die de Nazi’s verplicht stelden aan de Joden, om hen te scheiden van de anderen.’

     

    ‘Etnische zuiveringen van historische omvang’

     

    Naast christenen zijn ook niet-Soenitische moslims, zoals Yazidi’s en Shi’iten, het slachtoffer van de gruwelijke wandaden van IS in Irak en Syrië. Amnesty International spreekt inmiddels van ‘etnische zuiveringen van een historische omvang’. (1)

     

    Mogelijk Nederlandse F-16’s ingezet

     

    Gisteren berichtten sommige media dat Nederland F-16’s ter beschikking stelt voor de strijd tegen IS, maar vandaag werd dat alweer ontkend door het ministerie van Defensie. Mogelijk komt er later deze week alsnog een definitief besluit (2).

     

    VS gaat IS via rebellen Syrië bewapenen

     

    In Amerika heeft het Huis van Afgevaardigden ingestemd met Obama’s plan om de ‘gematigde’ Syrische rebellen te bewapenen. Talloze berichten en bewijzen dat de meeste van deze rebellen aan de kant van IS staan en zelfs met hen meevechten, worden onder druk van de machtige Turks-Qataarse lobby (5) genegeerd. Zoals we al vaker hebben geschreven zijn veel IS-terroristen in Turkije getraind en bewapend, mede met hulp van de CIA. (3)

     

    Blitzkrieg IS naar Egypte

     

    Volgens Al Arabiya, dat zich baseert op Egyptische experts, is Egypte het volgende doelwit in de ‘blitzkrieg’ van IS. De moslimstrijders zouden met name het Suezkanaal, de cruciale vaarroute tussen het Midden Oosten en Europa, willen veroveren. Daarbij zouden ze de hulp kunnen krijgen van de vanuit Turkije opererende Moslim Broederschap en Ansar Bayt al-Maqdis, één van de afgesplitste takken van Al-Qaeda. Net als IS en Hamas streven beide terreurgroepen naar de oprichting van een Sharia-Kalifaat.

    Xander

    (1) Arutz 7
    (2) NU
    (3) Infowars
    (4) Zero Hedge
    (5) New York Times

    *

    UITLEIDING

    Hier en daar maar ver van huis, wat conventionele bommetjes strooien om vooral geen blijvende schade te veroorzaken het zal geen aarde aan de dijk brengen. Wat de bedoeling is. Het zal alleen de wreedheden langer doen duren en nog meer weerloze doden eisen. Anders gezegd, men wil op een laffe manier zowel de kool als de geit sparen.

    De wereld hoort de bel, maar weigert de klepel die in Mekka hangt, te zoeken.

    Er zijn ooit gedurende 200 jaar 9 Kruistochten geweest, maar iedere keer hebben de Leiders de kool en de geit willen sparen. Ze zijn nooit opgetrokken tegen de bron van het Kwaad. En het ziet er naar uit, dat er ook in onze dagen niets zal gebeuren.

    Maar als Amerika zo meedogenloos is kunnen optreden tegen een toch beschaafde Natie als Japan met wortels die eeuwen ouder zijn dan de onze, waarom kan men dan niet de ogen sluiten voor al die kleine profijtjes die de pietrol-sjeiks rondstrooien?

    Het antwoord vindt U in het Arabisch woord ‘Dhimitude’: het voortijdig plat op de buik gaan.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    19-09-2014, 14:53 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1991

    ***

    Vrijdag 19 september

    Zon 7u24-19u48

    H Januarius

     

    *

     

    *

    .

    Nee, het was geen schone tijd….

    *

    INLEIDING

    De oorlog liep ten einde, en 5 arme wezen mochten al blij zijn met het beetje steun van de familie (en van de Pastoor), die het ook niet breed had. Moeder, oorlogsweduwe geworden, had namelijk, net als zovelen, recht op niets. Op iedere 11 November werden wij dus met klank vergeten door de Goede Sint. Wij, de kleinsten begrepen ook niet zo goed waarom. Wij hoorden toch ook ij de brave kindertjes? Onze kindervreugde beperkte zich dan ook tot een nieuw paar zelf gebreide warme wanten en een krentenboterham voor we naar school mochten, om te horen vertellen door de klasgenootjes over hun spiksplinternieuwe schatten.

    Ons Moeder had ons geleerd daar geen aandacht aan te besteden, omdat, zei ze, we later wel ons deel zouden inhalen. Moeder was niet hoog geleerd, maar ze had het gezond verstand van op den boerenbuiten. Later heeft ze het nog beleefd, dat ze gelijk had gekregen.

    *

    Het ontwaken, de morgen nadat de Goede Sint langs de schoorsteen allerlei heerlijks had kunnen brengen, stond me vandaag ineens weer voor de geest. En ja, het was weer net als vroeger: moeten toekijken naar de vreugde van anderen.

    Volgend jaar beter, misschien, als dat vervloekte ‘wezengeld’ eindelijk eens kon uitbetaald geraken.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.express.be/joker/nl/platdujour/het-verenigd-koninkrijk-is-gered/207934.htm

    *

    Het Verenigd Koninkrijk is gered... Maar wat nu?

     

    Met 26 van de 32 kiesdistricten geteld haalt het Schotse ‘Neen’-kamp 54% van de stemmen, tegen 46% voor ‘Ja’. Schotland blijft dus ook de volgende generaties een deel van het Verenigd Koninkrijk. In Glasgow - het grootste kiesdistrict en tevens de grootste stad van het land - stemde een meerderheid wel voor onafhankelijkheid (53/47)

     

    De Schotse nationalisten hebben ondertussen hun nederlaag al toegegeven bij monde van vice-premier Nicola Sturgeon: "Er is een groot gevoel van teleurstelling omdat we maar weinig te kort komen om de onafhankelijkheid zeker te stellen.''

     

    Verwacht wordt dat de Britse premier David Cameron en de Schotse regeringsleiders nu snel een onderhandelingsronde aanvatten waarbij meer bevoegdheden naar Edinburgh worden overgeheveld. Dat was de Schotten tijdens de aanloop naar de verkiezingen beloofd indien ze bij het Verenigd Koninkrijk zouden blijven.

     

    Volgens Steen Jakobsen, de chief economist van de Deense Saxo Bank, komt Schotland nu in een scenario dat kan vergeleken worden met dat van de Canadese regio Québec. De discussie over onafhankelijkheid zal tijdelijk verdwijnen om plaats te maken voor het EU-referendum dat in 2017 zou moeten plaatsvinden en waarin de Britten mogen beslissen of ze al dan niet bij de EU blijven.

     

    Jakobsen in een email aan deze redactie:

     

       De EU heeft zichzelf geen dienst bewezen door Schotland al buiten de EU te zetten nog vooraleer de uitslag van het referendum bekend was. Schotten accepteren geen druk van buitenaf en zeker niet van 'iets als de EU.'

     

       Verwacht mag worden dat in vele landen nationalistische agenda’s nu op het voorplan zullen komen, terwijl EU- en globale agenda’s derde viool gaan spelen, omdat economische groei en hervormingen de echte zorgen zijn. Europese politici moeten goed kijken wat er gebeurt en verandering omarmen.

     

       Mocht het 'YES'-kamp het hebben gehaald dan waren de Britse socialisten van Labour in één klap 30 parlementsleden kwijtgeraakt en waren hun kansen om terug aan de macht te komen zo goed als weggevaagd.

     

     

     

    UITLEIDING

    Dit krantenartikel kreeg mijn zegenboven alle aderen, omdat het overduidelijk de link aantoont tussen Lynx (Labour) en de EU-Verenigde Nazies. Ik zou bijna met Goethe’s Faust uitroepen; “Das war also des Pudels Kern”

    Enne, o ja, aan de Scotis werden ruimere bevoegdheden beloofd. Waar hebben we dat nog gehoord?

    Zeg nu niet dat de Vlamingen de Schotten een voetje voor zijn, inzake ‘meer bevoegdheden’. Want het komt er op neer, dat de tegenvoeters Van de La la Liere en Kareltje De Gucht op kop, BDW tinsen om het Premierschap op zich te nemen. Nu het land om zeep is, valt daar toch geen eer mee te halen, denken ze.

    Als het maar niet leidt tot (zonder Referendum!) Vlaamse Onafhankelijkheid.

    *

    Weet U, net als in de tijd van de Goede Sint die weer niets bracht, worden we ‘later’ dubbel en dik gecompenseerd.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    19-09-2014, 10:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    18-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1990

     

    *

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

    O Ja, het zal morgen WEL weer dag worden zoals altijd. Hier in landelijk Centraal Italië krijgen we heel waarschijnlijk een zomerse herfstdag. Dat is weliswaar een lichte contradictie in terminis, maar die past opperbest bij de verwachtingen inzake de lotsbestemming der Schotten.

    Wij Vlamingen zijn enkel lauw bier, in vergelijking met de straffe Schotse whisky. Wij vormen de numerieke meerderheid in dit kl-land, maar dank zij onze eigen Leiders, zitten we gevangen in een soort ‘consensus-democratie’ waarin een Francofone autoritaire minderheid de plak zwaait. Daar is niets aan te doen, want al 184 jaar zo.

    Bij de Schotten, een minderheid in de Engelse bevolkingsstatistieken, duurt dat al meer dan 300 jaar. Ze hebben er wel aardig door leren pijpen en fluiten, daar niet van. Wij Vlamingen, maken vuisten in onze zakken. Méér doen of zeggen kan niet, want dan worden we achter prikkeldraad gezet als schurftige varkens. Erger nog, als er daarbij nog verzet gepleegd wordt tegen de zelfmoordmissie van de Overheid door aan te sluiten bij de Verenigde Nazies en er zelfs het voortouw van te nemen. Voor dat soort mensen worden straks de gevangenissen lee gemaakt door de criminelen vrij te laten. Met dank voor bewezen diensten.

    En net als overal in Europa, is er nu ineens geld tekort. Vandaar dat de Schotten niet weg mogen. Komt daarbij da zuinigheid, zoo niet gierigheid, een van hun grootste kenmerken is. En dan denk ik aan die kat die likte de kandeleer omwille van het smeer…

    Het hemdje is altijd dichter dan het rokje, en zowel de Queen als Cameron hebben met hun voelsprieten al onder dat hemdje gezeten…

    *

    Mochten ze, tegen alle verwachting, toch ‘yes’ gesteld hebben, dan zal dat te wijten zijn aan hun zin voor realiteit. Liever één vogel in de hand in Edinburgh, dan tien vogels in de Londense licht. Weinig consequent, maar typisch Scotts.

    *

    Wat kruipt de tijd toch traag vooruit. Kon ik maar ’n vlieg op het behang zijn bij ARCO-Herman in Bruxellabad, de hoofdstad van het toekomstige West Europese Kalifaat. Die arme man besterft het bijna, door te moeten meemaken dat de werknemers van het ACV in staking gaan tegen hun eigen ACV-vakbond. En zijn vriend Van de la la liere, die wil dat ’n NV-Aër Premier wordt op de stoel die nog warm is van zijn adellijk achterste… Met heel die Schotse affaire zit hij niet zozeer in: de vriendjes zitten gebetonneerd op de goede postjes om de uitslag naar hun hand te kunnen zetten. Maar met die Schotten weet men maar nooit…

    De spanning stijgt, en het vieruurtje mag afgediend worden. Er zwemt trouwens een dode vlieg in zijn leeg kopje. ’n Slecht voorteken?

    Hier, zoals in elk berglandschap ter wereld, zakt de zon vroeg achter de kim. Als ze morgen weer verschijnt, en dat zal ze zeker, zijn in Aberdeen de teerlingen geworpen…

    Maar ik hou niet zo van de pitjesbak….

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    18-09-2014, 18:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1989

    *

     


    *

    Van een (bij de slachtoffers) geestdodende arbeid gesproken…..

    *

     

    INLEIDING

    Ja, laat die arme uitkeringsgerechtigde jongere toch met rust, want hij komt uit een goede familie, zoals U hieronder vandaag in DM kon lezen. Reeds 2 oudere broers die zich in Allah’s schoot verlustigen met hun 72 eeuwig jongblijvende maagden elk. Die jongen doet immers geen vlieg kwaad. Hij doodt alleen maar ‘ongelovige honden’ en ander gespuis dat weigert te leven onder de weldaden van de Wredelievende Islammerij.

    Dat De Morgen ‘durft’ tot in het absurde, dat weten we al lang. Meer bepaald sedert de tijd van Notaris X, waarvoor ze toen trouwens zwaar beboet werden. Maar spijtig genoeg niet verboden. Het zal dus duren tot ze uitsterven; Zoals wijlen de ‘Vooruit’. Of ze ooit voor hun wervende propaganda voor de Islammerij zullen gestraft dan wel beloond worden, hangt af van de uitslag van de aan gang zijnde Jihad-oorlogen.

    We lezen hieronder dat ze openlijk partij kiezen voor de vijand. Maar neen, zeggen ze, dat juist niet. Door te tonen dat we hen begrijpen e steunen zullen die wel tot inkeer komen.

    Met normale mensen zou dat na een paar generaties misschien lukken, niet met die onderontwikkelde zoogdieren die een ‘beschaving’ willen van 1400 jaar geleden die al die tijd is blijven stilstaan of er zelfs op is achteruitgegaan. In ieder geval er niet merkbaar is op vooruit gegaan. Door hun wreedaardigheid zijn ze er echter wel in geslaagd om de hele wereld te terroriseren.

    Een beetje bombarderen helpt, als het tenminste gemeend is, maar het zwaar geschut die hen met één slag zou vernietigen, blijft achterwege. Ook dàt is een bewijs dat de dhimitude werkt. Moest het Westen eensgezind aan dezelfde koord trekken, hun lesje zou al lang geleerd zijn. Om onkruid te verdelgen wacht men immers ook niet tot alles overwoekerd is!

    Wie haat zaait, gaat zijn vernietiging door de tegenpartij tegemoet. Dat is gewon de Wet van de Sterkste. Dat deze vernietiging uitsluitend over zelfverdediging zou gaan, is misschien het straaltje hoop dat vroeg of laat de teerlingen in de goede richting doet rollen.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/dm/nl/989/Binnenland/article/detail/2054278/2014/09/18/Antwerps-onderzoeker-Toegeven-aan-onze-angsten-is-wat-de-IS-strijders-willen.dhtml

    *

    Antwerps onderzoeker: "Toegeven aan onze angsten is wat de IS-strijders willen"

    Maarten Rabaey − 18/09/14, 07u58

    *

    Onderzoeker Montasser AlDe'emeh publiceerde een opmerkelijk interview met een Antwerpse Syriëstrijder in Knack. Daarin bedreigt de jongeman Antwerpse joden maar lijkt hij ook kinderlijk naïef. In één zin praat hij over onthoofdingen en de import van Nutella in Syrië. Is hij een dader of slachtoffer? 'Dit zijn jongeren die de hoop in een rechtvaardige samenleving hebben verloren.'

     

    U identificeert de jongen niet. Bewust?

    AlDe'emeh: "Het is nog een jongeman. Ik mag niet veel zeggen over zijn persoonlijke toestand nu maar het verhaal van wijlen zijn broers zegt ook veel over hem. Zijn oudste broer Mohammed Bali (23), ooit briljant student Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen, is in Syrië aan het front gedood door vier kogels. Zijn andere broer Khalid was nog maar 17 toen hij er omkwam bij een raketaanval. Hij is de derde zoon van het Antwerpse gezin en woont nu in Raqqa (IS-hoofdkwartier in Syrië, MR)."

     

    Hebt u contact met zijn ouders. Hoe zijn ze er aan toe?

    "Uiteraard zijn ze zeer verdrietig. Zeker sinds de dood van Khalid heeft de moeder veel pijn. Ik merk helaas dat getroffen ouders van Syriëstrijders in de steek worden gelaten."

     

    Terwijl je zou kunnen stellen dat hun kinderen in zekere zin 'ontvoerd' werden door een ideologie?

    "Hun kinderen zijn, op zoek naar zingeving, via het internet in contact gekomen met de jihadideologie. De vraag die we ons moeten stellen is of we dat kunnen voorkomen. Ik denk van wel. We laten te veel de voedingsbodem ongemoeid door de Belgische imams niet te verplichten Nederlands of Frans te leren, talen die ze nu dikwijls niet spreken. Was dat wel zo geweest dan zouden deze jongeren over hun pijn en frustratie met een imam kunnen praten, en de correcte uitleg kunnen krijgen over Koranbegrippen zoals jihad - een geloofspraktijk waarvan er negen vormen zijn, slechts één gewelddadig, en dat is zelfverdediging als je in een oorlogssituatie wordt aangevallen. Met die kennis hadden ze misschien geen gruweldaden begaan."

     

    Maar Nederlandstalige imams als Nordine Taouil worden door de Syriëstrijder niet geloofd, want in het interview als 'ongelovige' bestempeld?

    "Imam Taouil moet het ontgelden omdat hij openlijk Sharia4Belgium aanklaagde bij de Belgische staat. Imams moeten die jongeren niet veroordelen maar mee in discussie gaan. Als ik als onderzoeker dat kan, waarom zouden zij dat niet kunnen? Laat ons onze kennis als macht gebruiken."

     

    Hoe reëel is de dreiging van de jongeman tegen Antwerpse joden 'die niet veilig zijn'. Of maakt dit deel uit van wat eigenlijk het doeltreffendste IS-wapen is: angstpropaganda?

    "Als er morgen een bom ontploft in België, zullen 'onze' Syriëstrijders er geen traan om laten. Maar deze jongeman zelf een reële dreiging voor ons noemen is overdreven. Eigenlijk zegt deze jongen: 'Bart De Wever, laat me gewoon met rust.' Laat ons dus geen angst zaaien. Toegeven aan onze angsten is wat IS wil, want dat leidt tot polarisatie - en dat speelt zowel in het voordeel van hun ideologie als van uiterst-rechts hier."

     

    Vindt u de jongeman dader of slachtoffer van haatpropagandisten?

    "Deze vraag is het dilemma waarop onze staat een antwoord moet vinden. Voor mij is ze nu niet van tel. Laat ons niet richten op de jongeren die daar blijven. Ze kozen geen onderdeel meer te zijn van onze samenleving. Maar vang ze wel op als ze met goede bedoelingen terugkeren, en voorkom dat anderen vertrekken door het debat met ze aan te gaan."

     

    Dit is een fragment van een groter interview. Het hele gesprek met Montasser AIDe'emeh leest u vandaag in De Morgen. Lezers met een abonnement lezen de krant digitaal gratis.

     

     

     

    UITLEIDING

    Ook al jàren is Digitalia als een roepende in de woestijn. Hij is er zelfs oud bij geworden zonder beterschap te mogen vaststellen.. En nog altijd is er geen kapitaal bij elkaar gebracht om een dagblad te maken dat als tegenwicht voor al die Lynsigheid kan dienen. Een blad met minder prentjes, maar met meer waarheid. Een blad zonder subsidies, maar met lezers.

    In de tijd toen de kranten nog gelezen werden, jaren geleden dus, primeerde de tekst, al waren die bladzijden soms volgeschreven met bladvulling van dorre bladeren. Afbeeldingen waren bijkomstig.

    Nu zijn hun afmetingen bijna de hoofdzaak geworden. Waarschijnlijk omdat ze zo gemakkelijk te vervalsen zijn zonder dat het opvalt…. Het manipuleren van foto’s is zelfs tot Kunst verheven en wie daar knap mee is, verdient er fortuinen mee.

    In de kleuterklas zouden we door Meester op de vingers zij getikt, omdat we soms van elkaar durfden afschrijven. Nu is dat onder kranten bijna een nationale sport geworden. Soms inclusief de dt-fouten….

    *

    JaA, inderdaad, vandaag is deze bijdrage inderdaad ook ’n soort bladvulling. Omwille van de verkiezingen in Schotland waaraan wijzelf, hoe zeer we dat ook zouden wensen, toch niets kunnen aan veranderen. Maar die uit ons hoofd niet is weg te slaan.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    18-09-2014, 16:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1989

    $

    Donderdag 18 september

    Zon 7u22-19u50

    H Ariadne

    *

    *

     

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

    Met de ISIS-Brigades te velde is het voor mijn part van alles een beetje. Vooral stoerdoenderij met dodelijke gevolgen. Het op de borst kloppen van vele gewapende benden gorilla’s die, bezeten door de Islammerij die ook bij ons groeit, zelfs het stadium van het dierlijke voorbij zijn. Om het even: hun esbattementen, zijn het bewijs dat als we het hen niet beletten, ze op zeer korte termijn ook bij ons zullen toeslaan. Zeer met tegenzin, hebben de Eurioese Verenigde Nazies nu besloten, net als Obama, pro forma een beetje tegengas te geven. Omdat de massa het gevaar begon te beseffen. Dus moest er wel iets, hoe weinig ook, gedaan worden. Oor niet te controleren bombardementen, met veel poeha aangekondigd…. Het geweld kwam namelijk enkele jaren te vroeg, en was trouwens ook veel te veel show. Teveel koppensnellerij oneens valt teveel op. Langzaam wurgen is beter want het gebeurt in alle stilte.

    Maar ja, onze Geliefde Poptentaten, de Grote Verstanden, sturen nu eenmaal aan op toegeven. In de overtuiging dat men een stel verwilderde bos-apen later best het beste deel van onze bananen-oogst toestopt.

    Over deze vergissing zullen ze levenslang (maar kort en goed) kunnen nadenken, eenmaal opgeknoopt aan de hoogste boom van het Onafhankelijk Vlaanderen.

    Ondertussen zijn er nog altijd broekschijters die denken te mogen afgeven op deze Paus. Dat is het voordeel van deze mensen: achter ‘n nice cup of tea op een knus appartementje, toekijken hoe een dapper man wordt afgebroken. Me dunkt, dat Paus Franciscus meer dan één kans heeft verkeken om hetzelfde te doen als zij: van leer geven tegen anderen, van uit een comfortabele knusse chaise longue.

    De Paus waagt zich in het hol van de leeuw (Albanië,Irak, Turkije), niet omdat het moet, maar omdat Hij niet anders kan. Hoe het afloopt, staat in de sterren geschreven. Maar in ieder geval volgt hij de weg van zijn hart. Waarbij Hij op voorhand zijn vijanden vergeeft.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Paus naar Albanië, Irak en Israël waarschuwen voor moordaanslag door IS

     

    Franciscus in november naar intens antichristelijk Turkije – Italiaanse regering neemt dreigement IS om Rome en Vaticaan te veroveren serieus – Moord op laatste paus voorspeld in Profetie van Fatima en door Pius X

     

    Paus Franciscus brengt aanstaand weekend een bezoek aan Albanië. De Iraakse ambassadeur voor het Vaticaan Habeeb Al Sadr waarschuwt dat militanten van de islamitische terreurorganisatie IS daar mogelijk een moordaanslag op Franciscus beramen. Ook volgens Israëlische officials is de paus ‘in het vizier van IS’. Het Vaticaan is echter niet van plan om extra veiligheidsmaatregelen te nemen. (1)

     

    Federico Lombardi, woordvoerder van het Vaticaan, verklaarde gisteren dat de paus dezelfde wagen met open top zal gebruiken als op het Sint Pieterplein in Rome. Veiligheidsofficials zouden ‘kalm’ zijn onder de mogelijke dreiging dat het slechts 11 uur durende bezoek van Franciscus wordt verstoord met een aanslag op zijn leven.

     

    Al Sadr denkt dat de paus een doelwit is geworden nadat hij de gruweldaden van IS tegen de christenen in Irak en Syrië had veroordeeld. ‘Het is duidelijk wat de Islamitische Staat heeft verklaard: ze willen de paus vermoorden. Deze dreigementen zijn geloofwaardig. Ik denk dat ze hem kunnen proberen te vermoorden tijdens een van zijn buitenlandse reizen, of zelfs in Rome. Er zijn IS leden die geen Arabieren, maar Canadezen, Amerikanen, Fransen, Britten en Italianen zijn.’

     

    ‘Paus in het vizier van IS’

     

    Volgens de Italiaanse krant Il Tempo hebben ook Israëlische officials het Vaticaan laten weten dat de Katholieke leider zich ‘in het vizier van IS’ bevindt. Franciscus wil Albanië echter toch bezoeken, vooral in het kader van de wedergeboorte van het christendom, dat wreed werd onderdrukt toen het land nog communistisch was. Inmiddels wordt Albanië gemeenschappelijk bestuurd door Katholieken, Orthodoxen en moslims.

     

    In november naar antichristelijk Turkije

     

    Mocht het in het komende weekend allemaal goed gaan, dan moet de paus in november wellicht opnieuw op zijn tellen passen als hij op uitnodiging van de regering in Ankara en de Orthodoxe Kerk naar Turkije reist.

     

    Sinds de vorige paus Benedictus XVI het moorden namens de (islamitische) religie publiekelijk veroordeelde, heerst er een intense antichristelijke stemming in Turkije. Er verscheen zelfs een boek met de titel ‘Wie vermoordt Benedictus XVI in Istanbul?’ Dat werd een bestseller, en leidde indirect tot een aanslag op drie katholieke priesters in Turkije. De 16 jarige moslim Oguzhan Akdin schreeuwde ‘Allahu Akbar!’ toen hij één van hen, Andrea Santoro, van achteren doodschoot terwijl hij geknield aan het bidden was. (3)

     

    Italië neemt dreigement IS verovering Rome serieus

     

    Enkele dagen geleden heeft de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Angelino gezegd dat het dreigement van IS om Rome en het Vaticaan te veroveren serieus moet worden genomen. IS liet in een propagandavideo zien hoe hun zwarte vlag bij het Colosseum in Rome wappert, waarna het standbeeld van een Romeinse soldaat in vlammen opgaat. IS noemt de paus de ‘brenger van een valse waarheid’. (5)

     

    De uit Bosnische afkomstig imam Ismar Mesinovic riep onlangs in een preek in Italië moslims op om zich aan te sluiten bij IS. ‘Wij moslims geloven dat op een dag de hele wereld een Islamitische Staat zal zijn. Ons doel is te verzekeren dat zelfs het Vaticaan moslim zal zijn. Misschien zal ik dat niet meer meemaken, maar die tijd zal absoluut komen.’

     

    In eerdere artikelen hebben we uitgebreid laten zien dat IS wordt gesteund, getraind en bewapend door Turkije. Er zijn complete kampen (7) waar moslims door het Turkse leger worden opgeleid tot terroristen. Turkije zat ook achter de aanval van IS op het christelijke Armeense dorp Kessab, waar 80 christenen werden afgeslacht (6).

     

    Profetie van Fatima voorspelt moord op paus in eindtijd

     

    In de katholieke profetie van zuster Lucia, wereldwijd bekend als het ‘Geheim van Fatima’, wordt onder andere voorspeld dat er in de eindtijd een paus zal worden vermoord. Ook paus Pius X (1903-1914) zou vergelijkbare visioenen hebben gehad waarin hij zag hoe deze –mogelijk allerlaatste- paus in een half verwoeste stad –waarschijnlijk Rome- over de lijken van vermoorde geestelijken stappen en op een nabij gelegen berg bij een kruis zal knielen, alwaar een groep soldaten hem zal doodschieten.

    Xander

    (1)  Fox News
    (2) Shoebat
    (3) Shoebat
    (4) Huffington Post
    (5) Welt
    (6) Shoebat
    (7) YouTube

     

     

     

     

    UITLEIDING

    Daar is moed voor nodig. En niet de ‘moed’ om een paar luchtraids te doen uitvoeren door… anderen.

    Dergelijke moed als antwoord op de vele Moslim-moorden, zou zelfs bij hen wel eens effect kunnen sorteren. Het is een zichzelf wegcijferende houding op hun maat. En zeg nu zelf: met die paar tinnen soldaatjes met lans en pinhelm die het Vaticaan nog resten: zijn die Zwitserse Wachten aangewezen o

    mp ten strijde te trekken zoals 1.000 jaar geleden? In de jaren 1.096 stond de ganse Christenheid als één man achter het Kruisleger. De heldenmoed van toen is verworden tot een vage herinnering. De dhimitude zit dus al dieper dan gedacht…

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *








    18-09-2014, 13:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    17-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1987

     

    *

     

    *

    .

    Is men daar al vooruit op het Referendum?

    *

     

    INLEIDING

    Beloofd: ik maak er geen gewoonte van. Maar heb me deze keer laten inspireren door TRENDS, en ben daar een beetje mee over de schouder in hun glazen bol gaan kijken. Gezien wat ze wilden dat er gezien zou worden: mist en veel dwarrelende sneeuwkristallen, zoals in die glazen souvenir-bollen van Lourdes waarop staat: Aux pieds de la Vierge, j’ai prié pour Vous.

    Een glazen bol zou dan ook geen glazen bol zijn, moest men er anderzijds ook niet dwarsdoor kunnen kijken. Iets dat mij met mijn klein burgermannetjes-verstand en mijn bijna-blinde ogen, niet is gelukt. Want overal onderwater-addertjes en zwemmende uitroeptekens. Net een cartoon vol vraagtekens!

    Zo te zien is Schotlands Onafhankelijkheid al een feit. Daarna Catalonië. Laten we hopen dat de Zweedse Coalitie in Bruxellabad het besterft van de schrik. En dat na hun roemloze dood, Vlaanderen op een goede dag ontwaakt als Onafhankelijke Natie, zonder burgeroorlog en zonder dat iemand ook maar één schrammetje heeft opgelopen.

    En onderwijl Britisch Petroleum (BP) als razenden op zoek naar een nieuwe naam. Van Great Britain naar Little Britain? En Scotland Yard! Kan misschien gewijzigd worden in ‘EU per Meter?! Of is men daar al jaren het Referendum van morgen al voorbij, door zich voor te doen als ‘Nieuw’?

    En zeggen dat de Britten altijd zo oerconservatief overkomen! Als daar de klepel in het hoenderhok valt, is het hek van de dam!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://trends.knack.be/economie/

    *

    Schotland heeft onmiddellijk baat bij onafhankelijkheid

    Een onafhankelijk Schotland zal erop vooruit gaan. Dat staat in een rapport van Crédit Suisse, dat eind augustus verscheen. De staat Schotland zou op de 23ste plaats komen in de Human Development Index van de Verenigde Naties, die het inkomen, onderwijs en de levensverwachting meet in landen. Het huidige Verenigd Koninkrijk staat op de 27ste plaats.

    Kleine landen hebben succes

     

    Crédit Suisse publiceerde enkele weken eerder al de studie 'Het succes van kleine landen'. Een onafhankelijk Schotland past perfect in de trend naar de creatie van steeds kleinere landen (met een bevolking met minder 10 miljoen inwoners), concludeert de bank. Sinds 1945 steeg het aantal leden van de Verenigde Naties van 50 naar 193. Twee derden van de nieuwelingen zijn kleine staten.

     

    'De ontwikkeling van nieuwe staten in een context van globalisering is een van de belangrijkste geo-economische tendensen van de voorbije dertig jaar', schrijven Stefano Natella (Crédit Suisse Investment Banking) en Giles Keating (CS Private Banking en Wealth Management). 'We ontdekten een negatieve correlatie tussen de omvang van een staat en het bbp per inwoner. Dat is zeker het geval voor landen met een hoge welvaart.'

    De Leuvense onderzoeker Jakob Vanschoonbeek van de denktank Vives bestudeert ook de correlatie tussen de grootte en het economische succes van kleine landen. In de recente Vives-studie 'Schotse onafhankelijkheid - Een politiek-economische analyse' onderzoekt hij of de voordelen van Schotse onafhankelijkheid opwegen tegen het wegvallen van de Britse factor in de economie.

    Londen beslist

    De onderzoeker stelt vast dat het conservatieve beleid gedicteerd door Londen steeds verder afwijkt van de progressieve ideeën van de Scottish National Party (SNP). 'Regionale overheden zijn beter in staat om de belangen van de eigen bevolking te behartigen', zegt hij. 'Zeker sinds het in 1998 een eigen parlement heeft gekregen, overheerst in Schotland het gevoel dat het politiek genegeerd wordt door conservatief Londen.'

     

    Vanschoonbeek stelt vast dat er de voorbije jaren steeds meer middelen vloeien van Londen naar Schotland. Deze transfers worden echter gecompenseerd door de gemiste olie-inkomsten. 'Hoewel elke Schot per pond belastinggeld zo'n 30 procent aan overheidsuitgaven terugkrijgt van de Engelse bevolking, verdwijnt dit voordeel wanneer ook de geografisch aan Schotland toebehorende olie-inkomsten aan de Schotse bijdragen worden toegevoegd', klinkt het. 'Het uniforme Britse overheidsbeleid heeft Schotland nog nooit zo veel gekost als nu. De relatief hoge welvaartswinst van een Schotse afscheiding, kan zich dus vertalen in een 'yes' voor onafhankelijkheid.'

    Het No-kamp zegt echter dat eens de olie-inkomsten opdrogen, Schotland amper op eigen benen kan staan. Ze wijzen er ook op dat een onafhankelijk Schotland moeilijkheden kan ondervinden bij de heronderhandeling van het lidmaatschap van de Europese Unie. Spanje zou de toetreding kunnen bemoeilijken omdat het separatistische oprispingen vreest in zijn Catalaanse achtertuin.

     

    'Een vals en krachteloos dreigement', repliceert professor Herman Matthijs, docent overheidsfinanciën aan de VUB, die onlangs naar Edinburg afzakte om de situatie in beide kampen te bestuderen. 'Schotland behoort ontegensprekelijk tot Europa. Bovendien kan het perfect lid worden van de Europese Vrijhandelsassociatie als het niet lukt bij de EU. Het nabijgelegen IJsland en Noorwegen zijn dat ook. In dat geval staat de onafhankelijkheid niet in de weg van een open economie en vrijhandel.'

     

    Matthijs kan het zich zelfs voorstellen dat Schotland, mocht het verplicht worden zijn munt los te koppelen van het pond, zijn munt koppelt aan de Noorse kroon. 'Noorwegen is ook een oliefabrikant, waardoor zo'n monetaire unie economisch zelfs zin heeft. Een potentieel gevaar van een onafhankelijk Schotland is wel het sterke gewicht van de banken op de economie, maar dat geldt ook voor Groot-Brittannië zelf.'

     

    UITLEIDING

    Es hätte Alles so schön sein können. Mooier dan een kindersprookje nog even voor het slapengaan. Maar de Verenigde Nazies zullen wel nog andere (vergiftigde) pijlen op hun boog hebben. En trouwens: hoe zit dat nu met het Schotse Balmoral, eigendom van de Queen? Worden al die butlers nu vanaf morgen werkloos?

    Tob be or not to be: dat is helemaal niet de kwestie. Schotten mogen nog zo kunstig doedelzak kunnen spelen, de eigenlijke partituur blijft in Londen getoonzet.

    Toch wacht ik af met een klein hartje. Je weet maar nooit hoe een koe een haas vangt….

    Het wachten zal dus op Nigel Farage zijn om de Verenigde Nazies te belegeren tot het bittere einde..

    Er is geen weg terug!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    17-09-2014, 14:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1986

    ***

    Woensdag 17 september

    Zon 7u21-19u52

    H Lambert van Maastricht

    Met Sint-Lambertus moeten de havervelden kaal zijn
    en moet men rogge zaaien

    *

     

     

    *

    .

    Echt waar, zullen we moeten vechten?

    *

     

    INLEIDING

    Paus Franciscus, die bij zijn criticasters weeral eens onder vuur ligt, deze keer omdat Hij niet persoonlijk met het vege lijf de Christenen tegen de Islammers ter plaatse gaat beschermen, heeft onlangs gezegd dat we al een tijdje zo wat overal in de wereld de voorlopers van WO III beleven. Vandaar die oproep tot het staken van alle geweld. U zult zich ongetwijfeld, net als ondergetekende, terug in de jaren ’38-’39-’40 voelen, als U de ‘Nack’ zoals hieronder voorgeschoteld krijgt. Toen ware het nog relatief brave Duitsers die ons lastig vielen. Nu zijn het precies de alomtegenwoordige duivels uit de hel.

    De hoofdvraag is dan ook: wie is ooit begonnen?

    Nu de escalatie met de minuut aanzwelt, zou dat een overbodige vraag moeten zijn.

    Op deze blog kunt U al sedert de startindividueel lezen, dat voor wat Coburger-land betreft, de zaken ten overstaan van Moslim-vrijwilligers, zeer eenvoudig liggen. Stop de twijfel over hun behandeling: die tikkende tijdbommen moeten individueel onschadelijk gemaakt worden. Zij verklaren zichzelf in oorlog met ons en dus moeten ze, nu het nog kan, daarvan de consequenties dragen. Ze worden via Interpol en de Belgische contraspionage opgespoord, voor de Krijgsraad gebracht en dezelfde dag nog geëxecuteerd. Punt aan de lijn. Probleem weliswaar niet opgelost, maar toch gevoelig vertraagd.

    Even 4 of 5 lijntjes in het Staatsblad, en klaar is Kees. Voor de berouwvolle Oostfrontstrijders die uitgeblust vroeg na het einde van WO II terugkwamen, werd er heel wat minder tam-tam gemaakt. Alhoewel ze alleen ver van huis tegen de Russen hadden gevochten, werden ze - in vredestijd - als landverraders zonder enige vorm van proces tegen de muur gezet. Het waren toch maar Vlamingen, ziet U….. en die soort moest dringend een lesje krijgen.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/dm/nl/990/Buitenland/article/detail/2053012/2014/09/17/Antwerps-IS-strijder-Bart-De-Wever-is-terecht-bang-voor-aanslagen.dhtml *

    *

    Antwerps IS-strijder: "Bart De Wever is terecht bang voor aanslagen"

    17/09/14, 08u34 − Bron: Knack

    *

    Een IS-strijder in Raqqa, de Syrische stad waar ook de Knack-getuige zich bevindt

     

    In een interview met het weekblad Knack getuigt een jonge Antwerpenaar die naar Syrië trok om er aan de zijde van IS te gaan strijden. "Bart De Wever is terecht bang voor terreuraanslagen in Antwerpen", zegt hij. "De kans is groot. Omdat actie reactie uitlokt."

     

    Het interview in Knack werd afgenomen door Montasser AIDe'emeh, die zich voor een doctoraat aan de Universiteit Antwerpen verdiept in de drijfveren van de Syriëstrijders. De jongen met wie hij sprak bevindt zich in de Syrische stad Raqqa, van waaruit hij meevecht met IS om een kalifaat in de regio uit te bouwen. Hij beweert er ook andere Belgen te kennen, zoals Brian De Mulder en Abu Hanifa (kopstuk van Sharia 4 Belgium). Vanuit Syrië en Irak zullen de IS-strijders de hele regio veroveren, vertelt hij, met als doel: Jeruzalem bevrijden.

     

    "Als we klaarzijn met Irak en Syrië komt Libanon aan de beurt", vertelt de jongen in Knack. "Dan Jordanië, en ten slotte Palestina. Als we de grenzen van Palestina bereiken, zullen we de Palestijnen daar oproepen om tijdelijk weg te vluchten, want dan komt er een zware oorlog tussen de IS en Israël. We zullen ze platbombarderen: alle soldaten in Israël gaan eraan. Israëli's die de Israëlische regering niet steunen, moeten het daar maar afbollen . Zelfs de Joden die in Antwerpen wonen, zijn niet veilig."

           Schrik niet als er in België aanslagen worden gepleegd, want ook de Belgische regering heeft moslims de oorlog verklaard. Hoelang zitten er al Belgische soldaten in Afghanistan?

     

       De kans dat vroegere Syriëstrijders in Antwerpen aanslagen plegen is volgens de man ook groot. "Als men de moslims met rust zou laten, zou er niets gebeuren", zegt hij. "Maar men begint mensen op te sluiten, zoals Abu Imran (Fouad Belkacem, red), Umm Haneefa en Umm Abbas en mensen die naar Syrië willen komen. Dan bestrijd je de IS, de islam en onze broeders en zusters. Actie roept reactie op. Blijf van ons af, dan blijven wij van jullie af. Duitsland wil nu met ongeveer 75 miljoen euro de Koerden steunen die ons bestrijden in Irak. Dan mag je ook een tegenreactie verwachten. Waarom moest Amerika zich komen bemoeien in Irak? Tijdens de Eerste Golfoorlog heeft George Bush meer dan 1,5 miljoen vrouwen en kinderen gedood, en dan heb ik het nog niet over de mannen. De VS willen de wereld domineren, maar met ons werkt dat niet. Oké, de IS heeft geen zware wapens, maar wij hebben mankracht. Wij zijn geen lafaards, en wij zijn niet bang van de dood. Schrik dus niet als er in België aanslagen worden gepleegd, want ook de Belgische regering heeft moslims de oorlog verklaard. Hoelang zitten er al Belgische soldaten in Afghanistan?"

     

    Wat de Syriëstrijders de Belgische staat kwalijk nemen is de opsluiting van en het proces tegen Fouad Belkacem. "Abu Imran zit onschuldig in de gevangenis", vertelt de getuige van Knack. "Ik ben een paar keer in de moskee van Sharia4Belgium geweest. Ook hier heb ik met mensen gesproken die bij Sharia4Belgium zaten, zoals Brian De Mulder, en ik heb ze gevraagd of het klopt dat Abu Imran hen heeft gebrainwasht. Ze hebben allemaal gezegd dat Abu Imran hier niets mee te maken heeft. Het was sjeik Anwar Al-'Awlaqi die hen heeft gebrainwasht (de inmiddels overleden 'Bin Laden van het internet') . Ook ik ben naar Syrië vertrokken nadat ik lezingen van hem had gevolgd op het internet."

    UITLEIDING

    Wie het gevaar bemint, zal er door vergaan. Een oude wijsheid, die zonder meer moet opgevolgd worden.

    Normaal zou in een normaal land, de doodstraf voor het opnemen van de wapens tegen bevriende naties voordien tot Wet moeten gemaakt zijn. Maar Weten maken met terugwerkende kracht is precies de specialiteit van dit land. Denk aan de Londense collaboratie-wetten van 1943, die sloegen op de periode ’39-’43 en volgende. Dat dit een inbreuk was tegen de Onvoorwaardelijke Overgave van Mei ’40 werd voor het gemak, even aan kant geschoven…. Het stond nu vast, dat Duitsland de oorlog in geen geval nog kon winnen. En trouwens, in Londen leefden ze tralaliere, en niet onder de ijzeren vuist van de bezetter…

    Ik ben er ten andere zeker van, moest men willen zoeken, dat er nog oude ‘Wetten’ zullen terug te vinden zijn (tegen de Vlamingen), die nooit werden opgeheven. Afstoffen en in De Morgen brengen. Misschien laten voorlezen in alle moskeeën als een soort ‘Herderljk Schrijven’ van een bezorgde Overheid. Zodat die later kan zeggen: wie niet horen wil, moet voelen.

    Of zijn we de spreekwoordelijke lafaards, die deze bedreigingen van een Toekomstig Rijk der Kaliefen van Vlaanderen rustig laten overwaaien, in de valse hoop door de ogen te sluiten, we geen slaag te zullen krijgen?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    17-09-2014, 11:22 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    16-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1985

    *

     

     

    *

    .

    Met Johannes de Doper is in Christus’ tijd een einde gekomen aan het onthoofden. Zegt men.

    *

    INLEIDING

    Valt te vrezen, dat het in de oorsprong-landen is ingevoerd samen met de paplepel, zo mogelijk zelfs nog vroeger, via de moederborst bij elke pas geboren baby. Met de Koran als handboek voor ‘Hoe leer ik onthoofden. Voor Dummies’.

    Dat dit ‘gebruik’ dan ook mede met dit ‘Geloof’ verspreid wordt in andere landen, is dus maar normaal. Amerika, dat trouwens slecht geplaatst is om wegens een paar duizend doodstraffen om daar te gaan bombarderen, zou beter heel wat toontjes lager zingen. Maar kijk, wijzelf, de Euro Verenigde Nazie-landen, nemen ineens die kwalijke gewoonte over. Het koppensnellen door ISIS-isten moet gedaan zijn! Dat is een voorrecht in de rechtsspraak die in exclusiviteit toebehoort aan de Soemnitische Saoudische Pietrolboeren!

    Waarmee ineens bewezen is, dat de Islammerij sedert 1400 jaar geleden is blijven stilstaan, zo niet er op achteruit is gegaan. Anders dan bij ons, waar de doodstraf overal is afgeschaft. Niet zo in de USA, waar criminelen soms na jaren vanzelf in de dodencel sterven, in afwachting van hun executie.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Saudi Arabië onthoofdt 23 mensen en arresteert complete christelijke kerk

     

    Vooral christenen het doelwit van ‘de hoer van Babylon’ – Westen zwijgt vanwege olie en handel over wandaden Shariastaat Saudi Arabië

     

    Vijf Jemenitische mannen, veroordeeld vanwege berovingen, werden vorig jaar in Saudi Arabië publiekelijk onthoofd en vervolgens opgehangen. (5)

     

    De Saudische koning Abdullah drong er onlangs bij het Westen op aan om militaire actie te ondernemen tegen de islamitische terreurbeweging IS. Dat was echter niet omdat de moslimfundamentalisten een uitroeiingsoorlog tegen het christendom voeren – integendeel. Het extreem racistische Saudi Arabië is één van de ergste landen die zich officieel schuldig maken aan mensenrechten schendingen en ‘religieuze zuiveringen’. Afgelopen maand werden een record aantal van (minstens) 23 mensen onthoofd (2), en werd een complete christelijke huiskerk van 28 gelovigen gearresteerd. Het is onbekend wat er met hen is gebeurd.

     

    De 23, meestal publiekelijk ter dood gebrachte mensen waren onder andere veroordeeld wegens drugshandel. Volgens Amnesty International werden er tussen 1985 en 2013 meer dan 2000 mensen in Shariastaat Saudi Arabië geëxecuteerd. In 2013 trof dat lot 18 minderjarigen. (2)

     

    Olie doet Westen zwijgen

     

    Van de Amerikaanse en Europese politiek zult u zelden of nooit iets negatiefs horen of lezen over Saudi Arabië, en dat komt omdat het land als ’s wereld grootste olieproducent – een status die het inmiddels met Rusland moet delen- als belangrijke bondgenoot van het Westen wordt gezien. Bijna nergens komt de macht van olie zo duidelijk naar voren als in het Westerse zwijgen over de hemeltergende mensenrechtensituatie in Saudi Arabië, dat bovendien al tientallen jaren geldt als een van de grootste sponsors van islamitische terreur.

     

    Daarnaast is het steenrijke Saudi Arabië een goede klant van het Westerse bedrijfsleven, en zeker de wapenindustrie. Als Europa en Amerika ook maar iets van hun selectieve verontwaardiging over de vermeende –maar onbewezen- wandaden van Rusland in Oekraïne, Bashar Assad in Syrië of Israël in Gaza, op Saudi Arabië zouden toepassen, dan had het streng islamitische land al lang geleden door een totale boycot moeten worden getroffen.

     

    Maar daar is op geen enkel moment enige sprake van geweest, want we hebben ons niet alleen afhankelijk gemaakt van de Saudische olie, maar ook wil het Westen daar zelf flink aan blijven verdienen door hun producten aan de in luxe en weelde badende Sheikhs te kunnen blijven verkopen.

     

    Niet moslims ‘terroristen’

     

    In de top 10 van landen waarin het christendom het zwaarst vervolgd wordt, staat Saudi Arabië op de 6e plaats. Behalve de nummer 1 –Noord Korea- zijn de nummers 2 tot en met 10 in deze trieste lijst allemaal moslimlanden.

     

    Begin dit jaar voerde Saudi Arabië een aantal nieuwe wetten in waarmee ‘atheïsten’ - in de islamitische wereld alle niet-moslims- automatisch als terroristen worden beschouwd. Hetzelfde geldt voor alle vormen van politieke tegenstand, inclusief deelnemers aan demonstraties.

     

    Vooral christenen het doelwit van ‘de hoer van Babylon’

     

    In artikel 1 van deze nieuwe regels wordt terrorisme omschreven als ‘het aanhangen van de atheïstische gedachte in iedere vorm, of het betwijfelen van de fundamenten van de islamitische religie waar het land op is gebaseerd.’ Buiten de islam zijn in Saudi Arabië alle andere religies verboden.

     

    Het zijn echter vooral christenen die het doelwit zijn. Eén van de Syrische jihadstrijders die niet langer wilde meewerken met de barbaarse praktijken van de islamistische rebellen, vertelde vorig jaar dat zijn collega's christenen afslachten om hun bloed voor $ 100.000 per fles aan rijke Saudiërs te verkopen. Die geloven namelijk dat als ze hun handen in het bloed van christenen wassen, zij deelnemen aan het moordoffer aan Allah.

     

    Op deze walgelijke wijze kwam letterlijk uit wat in de Bijbel staat geprofeteerd over de 'hoer van Babylon': 'En ik zag de vrouw dronken van het bloed der heiligen en van het bloed der getuigen van Jezus.' Deze vrouw bevindt zich volgens Openbaring :3 in de woestijn (van Arabië). Met haar hebben alle koningen der aarde gehoereerd en zijn dronken geworden van de wijn harer hoererij (vs 2), dat is olie. Om olie houdt het Westen zijn mond, om olie doet het Westen niets aan de islamitische genocide op de christenen in het Midden Oosten.

     

    Tot 20 jaar gevangenisstraf voor afwijkende mening

     

    Joe Stork, vicedirecteur van Human Rights Watch afdeling Midden Oosten en Noord Afrika, wees erop dat de Saudische autoriteiten nog nooit kritiek op hun beleid hebben geaccepteerd, maar dat de nieuwe wetten nu bijna iedere vorm van kritiek of onafhankelijk denken als een terreurdaad bestempelen, die kan worden bestraft met een gevangenisstraf van 3 tot 20 jaar.

     

    Zo werd in juli advocaat en mensenrechtenactivist Waleed Abu Alkhair tot 15 jaar gevangenisstraf veroordeeld vanwege het ‘opruien van de publieke opinie’. Alkhair had niets anders gedaan dan zijn mening uiten en oproepen tot hervormingen (3).

     

    Congresleden ‘geschokt’ vanwege Saudische rol in 9/11

     

    Eind vorig jaar verklaarden twee Amerikaanse Congresleden ‘absoluut geschokt’ te zijn nadat ze een geheim document uit 2002 hadden ingezien. Hieruit zou onomstotelijk blijken dat de negentien 9/11-terroristen -waarvan 15 afkomstig uit Saudi Arabië- nauwe banden onderhielden met het Saudische koningshuis en zelfs financiële steun ontvingen. De Congresleden mochten echter niets bevestigen omdat ze een geheimhoudingsclausule hadden getekend. (4)

     

    Eerder stelden andere bronnen dat Saudi Arabië woedend was op president George Bush sr. omdat hij tijdens de eerste Golfoorlog in 1991 naliet om de Iraakse dictator Saddam Hussein, een gezworen vijand, af te zetten. De Saudi’s zouden vervolgens samen met de CIA een plan hebben opgesteld om de VS alsnog in een nieuwe oorlog tegen Irak te lokken, met als resultaat de aanslagen op 9/11/01. Vervolgens brachten de Saudi’s het gerucht in omloop dat 9/11 een complot van de Israëlische Mossad zou zijn geweest.

    Xander

    (1) Liberty Blitzkrieg via Zero Hedge
    (2) Amnesty
    (3) Wall Street Journal
    (4) Liberty Blitzkrieg
    (5) The Commentator

    *

    UITLEIDING

    Tussen de lijntjes door heeft U ook kunnen vernemen waarom Rusland nog maar eens kop van Jut is. Stel U voor, dat het Westen bij Kameraad Vlad de pietrol en het gas zou gaan betrekken! Uiteraard tegen zeer voordelige prijzen. Ik mag er niet aan denken dat deze dan ook logischer wijze zijn handelsbetrekkingen met ons gevoelig zou optrekken. Hij zou zelfs, met de wapens die we nu aan hem zouden leveren, quasi onoverwinnelijk zijn.

    Maar Rusland houdt de Islammerij zoveel mogelijk buiten zijn grenzen, omdat het ten gronde, deel uitmaakt van het Europese vasteland, en ook omdat het van oorsprong diep-christelijk is.

    *

    Ik geef toe: geen prettig vooruitzicht voor de Zwarte Ongelukskater uit Amerika, maar ons, rechtgeaarde Europeanen, doet het toch een beetje dromen. Allen eerst nog ergens een ti-t-tovenaar vinden, en Floep: de wilde immigratie staat terug op nul…

    Ach! Had Maestro Colombo in 1492 Amerika maar niet ontdekt! Dan had Winnetou daar nog bestaan, en waren wij veel gelukkiger geweest met buren als Peter De Grote, en met onze pelsenhandel tegen lakenstof met de Gouden Driehoek rond Moskou.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    16-09-2014, 17:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1984

     

    *

     

    *

    .

    Infos zur neuen Frankfurter Schule hier.

    *

     

    INLEIDING

    Gisteren kon U hier kennis maken met de verbeterde en uitgebreide Nazi-leer over het domineren van de wereld door een kleine Marxistische Elite-Elanden. Hun doel is door list en/of geweld, tot een nieuwe soort Homo Sapiens te komen die als robotten geboren worden, en leven en sterven zoals voorgeschreven. Hersenloos en willoos. Zij denken de toverformule te hebben uitgevonden, om er als Goden uit de Olympus, zelf eeuwigdurend beter van te worden. God bestaat niet, want die is door de Verlichting in heet donker gezet.

    Hun Eu-volgelingen, de leerling-tovenaars, gaan over lijken. Daarover gaat de Excodus die hieronder beschreven wordt. Geen noodlottig ongeluk, zoals met de Titanic, maar opzet van gewetenloze schurken. Vandaar, alhoewel evenveel doden, zoveel minder misbaar in de Lynxe media. Ach wat geeft het! Waar gehakt wordt, vallen er spaanders! ARCO-Herman horen we dan niet. Voor een ‘De profundis’ voor die arme op zee gebleven zielen is er zelfs geen tijd voorzien. Er zijn trouwens bijna geen kerken meer, waar die beweend zouden kunnen worden. Zand er over! Potaarde. Gewoon potaarde!

    Wraakroepend, zegt U? Inderdaad. En dat een paar dagen voor misschien in Schotland het startschot wordt gegeven om heel die Satanische sekte te wippen. Al zou dat natuurlijk te mooi zijn om waar te wezen.

    Nu ik er over denk, is het zelfs totaal onmogelijk; en zal alles wel, desnoods geforceerd bij het telleb der stemmen, bij het oude blijven. Anders waren de UNO-Blawhelmen al lang aan de Schotse grenzen gestationeerd geweest. En zouden er in Brxellabad al lang geheime top-vergaderingen zijn geweest, over hoe de Schotten in het gareel te dwingen.

    Want ook alle vormen van ‘lichte dwang’ staan in die Frakfurter spelregels. Denk maar aan al die ‘sancties’ die de EU aan Rusland oplegt, om hen als echte leerling-tovenaars, te dwingen naar hun pijpen te dansen.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Mensensmokkelaars lieten vluchtelingenboot bewust zinken’

    Twee schipbreuken voor de kust van Libië hebben mogelijk het leven van 700 migranten geëist. Een schip met zo’n vijfhonderd mensen aan boord is vermoedelijk enkele dagen geleden met opzet tot zinken gebracht door mensensmokkelaars.

     

    ‘De Italiaanse autoriteiten zijn een onderzoek gestart maar als de informatie bevestigd wordt, gaat het om de zwaarste schipbreuk van de afgelopen jaren’, zo meldt de Internationale Organisatie voor de Migratie (IOM). ‘Daarenboven zou het dan niet om een ongeval gaan, maar om massamoord.’

     

    Twee Palestijnen, die door een Panamees containerschip zijn opgepikt, werden zaterdag in het zuiden van Sicilië opgepakt en afzonderlijk door de politie ondervraagd. Volgens hen waren ze vanuit Damietta in Egypte vertrokken, samen met een vijfhonderdtal Syriërs, Palestijnen, Egyptenaren en Soedanezen. Verschillende keren zijn ze door de mensentrafikanten verplicht om van boot te veranderen. Woensdag moesten ze dan op een boot overstappen, die kleiner was en behoorlijk gammel, zo luidt het.

     

    Toen de passagiers protesteerden, hebben de mensenhandelaars, die zich op een ander schip bevonden, de boot van de migranten tot zinken gebracht. De twee Palestijnen werden anderhalve dag later gered. ‘Negen andere overlevenden zijn gered door Griekse of Maltese schepen, maar het lijkt er op dat alle anderen verdronken zijn’, zegt Flavio Di Giacomo, woordvoerder van de OIM in Italië.

     

    Nog een boot gezonken

     

    De IOM onderzoekt ook informatie dat 160 migranten zouden verdronken zijn voor de Libische kust. Aan boord van het gezonken schip zouden zich 250 Afrikaanse migranten hebben bevonden. Er zijn al zeker 36 mensen gered, onder wie een zwangere vrouw. Er zaten voornamelijk vrouwen op de boot.

     

    Vissers hadden verschillende lichamen in de zee zien drijven. Daarna zijn schepen van de Libische marine naar de locatie gevaren, voor de kust van Tajoura ten oosten van Tripoli.

     

    Zondag meldden de Italiaanse autoriteiten dat er op een paar uur tijd bijna 1.300 migranten in de Middellandse Zee zijn gered.

     

    In augustus kwamen nog ruim honderd migranten om. Al jaren proberen Afrikaanse migranten in gammele bootjes Europa te bereiken. Dit jaar bereikten meer dan 100.000 migranten de Italiaanse kust, zo maakte de Italiaanse regering deze week bekend.

    Lees ook
    1. 14/09/2014 om 14:36 Italiaanse kustwacht redt 1.300 bootvluchtelingen
    Meer over:

    Libië

     

     

    UITLEIDING

    Of al die drenkelingen nu bij Allah zijn, laat k in het midden. Wat ik wèl meen te weten, is dat er zoveel minder avonturiers in onze landen zullen ronddwalen. We zijn dus al zo ver, dat er voor een hoopje dode lichamen niet eens getreurd wodt. Precies alsof het om ongedierte gaat. Misschien zijn ze dat ook in de ogen van die Frankfurter EU Nazi-beulen!

    Nog een stap verder, en dan komt de redenering dat het onnutte eters zouden geweest zijn. ‘Het was zij, of wij’. Net zoals aan het Front. Het is anderen doden om zelf niet gedood te worden.

    Toch leuk, hé, zo’n wereldverbeterende theorie als van die globalisten. Zonder grenzen, zonder moraal.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    16-09-2014, 16:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1983

    *

    Dinsdag 16 September 2014

    Fruitmaand

    Zon 7u19-19u55

    H Cornelis

    *

    *

     

    *

    Ceci nest pas ne Jihadist!

    .

    Ontdek hieronder waarom.

    *

     

    INLEIDING

    Nu volgt een typisch Linxe ‘bewijsvoering’. Ze begin met de stelling van het eigen Grote Gelijk, bewijst dit vervolgens met een waterval van nietszeggende woorden, om te besluiten waarmee beginnen werd: het eigen Grote Gelijk dat nu wel bewezen is.

    Dat het deze keer over de Islammerij gaat, bewijst alleen dat Linxsigheid en opgedrongen Islam-verering twee handen op één buik zijn. Iets dat wij hier al jaren aan de hand van voorbeelden, bewijzen. De tijd van ‘meeuwen op een stort’ is al lang voorbij, even lang als ondervonden en of gedicteerd werd, dat de Islammerij een enorm potentieel aan Linx-stemmers bood.

    Wat ook opvalt in onderstaand betoog is, dat er uitgegaan wordt dat Islamkritiek bij definitie gericht is richting Islammers. Daar waar Islamkritiek in de eerste plaats niet te zien heeft met kritiek, maar in de eerste plaats met het in evidentie stellen van de ware bedelingen van deze als ‘religie’ verpakte ideologie die alleen op verovering uit is. Uitzwermende Islammerij is de realiteit van het spreekwoord ‘van kwaad naar erger’, omdat het sil en ongemerkt begint, maar uitgroeit, altijd en overal, tot de vernietiging van het leven waarop het parasiteert.

    Dat deze ‘toelichtingen’ alleen of voornamelijk gelden als aanzet voor zoveel mogelijk eigen onderzoek bij de lezer: ook dat wordt nadrukkelijk over het hoofd gezien.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/dm/nl/2461/Opinie/article/detail/2051825/2014/09/16/Beste-islamcriticus-uw-islamkritiek-werkt-radicalisering-en-extremisme-net-in-de-hand.dhtml

    *

    Beste islamcriticus, uw islamkritiek werkt radicalisering en extremisme net in de hand

    Merijn Oudenampsen − 16/09/14, 07u14

     

    De brief van filosoof Maarten Boudry aan de gematigde moslim en het retourbericht van Abou Jahjah lokken stevige reacties uit. Merijn Oudenampsen, socioloog en politicoloog verbonden aan de Universiteit van Tilburg. "Volgens u is een gewelddadige en haatdragende interpretatie van de islam de enige ware, zuivere vorm van islam", schrijft hij aan Boudry.

    Zowel moslim-fundamentalisten als islamcritici zijn ervan overtuigd dat de ware moslim noodzakelijkerwijs een voorstander is van strijd tegen ongelovigen

     

    Beste islamcriticus,

     

    Ik richt me tot mensen zoals u, die een gewelddadige en haatdragende interpretatie van de islam aanhouden als enige ware, zuivere vorm van islam. U ziet zichzelf als tegenstander van islamitisch radicalisme. U deelt echter het uitgangspunt van hen die u bestrijdt. De werkelijkheid is dat u radicalisering en extremisme eerder in de hand werkt, dan dat u dat tegengaat.

     

    Wie de Koran als het letterlijke woord van God opvat, wacht op het schaakmat van de jihadisten, stelt u. De ironie van een dergelijk statement lijkt u geheel te ontgaan. Het is namelijk de islamcriticus zelf die de Koran letterlijk neemt. U probeert ons ervan te overtuigen dat de verzen over jihad, over haat en geweld richting ongelovigen, zonder enige historische context gelezen kunnen worden. U vertelt ons dat het beroep op de Koran van radicale randgroeperingen als Al Qaida, de taliban en IS, in wezen geheel gelegitimeerd is. Sterker nog, dat is volgens u het ware gezicht van de islam.

     

    De prozaïsche werkelijkheid is dat de Koran niet letterlijk gelezen kan worden. De tekst heeft een abstract retorisch karakter en staat vol met bedekte verwijzingen naar historische thema's, gebeurtenissen en verhalen. Deze historische context wordt ons niet uitgelegd in de tekst zelf. Daarom lezen moslims de Koran vaak in samenspel met de geschiedenis van het leven van Mohammed: om zo te begrijpen waar de tekst toch op doelt. Bijkomend probleem is dat de verschillende religieuze teksten elkaar vaak tegenspreken.

     

    Een interessante illustratie betreft de eetbaarheid van zeedieren. De profeet Mohammed zou hebben gezegd dat behalve de kikker alle zeedieren gegeten kunnen worden. De eerste kalief, Abu Bakr, vond dat ook kikkers toelaatbaar waren. Abu Hanifa, de oprichter van een van de islamitische rechtsscholen, stelde weer dat enkel vis geoorloofd is. Al deze uitspraken zijn onderdeel van de islamitische jurisprudentie, waaruit de verschillende stromingen binnen de islam hun eigen prioriteiten stellen en keuzes maken. Dat is onmogelijk zonder interpretatie.

     

    Deze pluriformiteit wordt echter ontkend door zowel moslimfundamentalisten als islamcritici. U stelt beiden dat er zoiets bestaat als een pure en ware islam, een onveranderlijk en tijdloos gedachtegoed, terug te voeren op de mythische fundering in de tijd van de profeet Mohammed. U ziet beiden enkel de Koran en de Hadith als de uitdrukking van deze ware aard van de islam en negeert het gevarieerde corpus aan religieuze opinies, praktijken en tradities dat zich sinds die tijd ontwikkeld heeft. U gaat beiden uit van een letterlijke lezing en geeft geen ruimte aan afwijkende interpretaties. U negeert beiden de religieuze denkbeelden en praktijken uit de Ottomaanse periode - met een zekere scheiding van religie en staat, een meer gelijkwaardige positie van vrouwen en een opener interpretatie van heilige teksten - die fundamentalisten zien als onislamitisch en gecorrumpeerd door Griekse filosofie. U portretteert beiden de islam als een ideologie, een alomvattende maatschappijordening. U bent er beiden van overtuigd dat de ware moslim noodzakelijkerwijs een voorstander is van strijd tegen ongelovigen. Dat de meeste moslims hier allerminst van overtuigd zijn, wordt door u geweten aan het feit dat zij niet goed op de hoogte zijn van hun geloof. U houdt er beiden in het kort, een essentialistische visie van het islamitisch geloof op na, die politiek gezien zeer explosief is en niet zonder strategisch nut. Voor de fundamentalisten verleent het autoriteit aan hun religieuze strijd. Voor islamcritici als uzelf verschaft het een vijandsbeeld, een fel contrast waartegen de eigen verlichte, moderne, westerse cultuur mooi uitgelicht kan worden.

     

    In uw onvermoeibare zendingsactiviteiten als islamcriticus richt u zich graag tot de gematigde moslim. Die term alleen al toont uw radicalisme. De journalist Joris Luyendijk heeft eens schertsend gevraagd of we ook spreken over gematigde Duitsers wanneer we Duitsers bedoelen die geen nazi's zijn. De term gematigde moslim gaat ervan uit dat er een matiging plaatsvindt van de kwaliteit 'moslim'. Een pure, zuivere, ongeremde, echte, authentieke moslim, dat is volgens u een gewelddadige fundamentalist. Uw islamkritiek werkt zo radicalisering in de hand. U bent gevaarlijk en onverantwoord bezig. U stelt de minderheid van fundamentalisten in het gelijk en bevestigt het fundamentalistische idee dat er een beschavingsconflict gaande is tussen het Westen en de islam.

     

    Het idee van de gematigde moslim moeten we afwijzen als het product van een radicale visie. De gematigde islamcriticus daarentegen zou zeer welkom zijn. Beste islamcriticus, matig uw toon, staak uw wild geraas. En lees eens wat bij over de islam.

     

     

     

    UITLEIDING

    Een meer dan bloedserieuze discussie over de Islam-dreiging in de hele wereld, illustreren met het voorbeeld in de Koran over het al-dan-nniet eten van kikkers, is maar al te doorzichtig. Het in het belachelike trekken van een discussie is een ander ongewild voorbeeld van Linxsigheid.

    Maar o wee, als Vader Le Pen (bij manier van spreken) over de Holocaust durft zeggen, dat deze voor hem maar een voetnota in de Geschiedenis is geweest. Of moeten wij ervan uitgaan, dat integendeel de Holocaust en een oorlog waarin de ganse wereld in brand stond, even belangrijk zij geweest, ja zelfs dat de Jodenvervolging het hoofdthema ervan vormde? Daar waar we in onze dagen opnieuw de Jodenvervolging zien toenemen?

    Besluit: op waarheidsverkondiging over de Leer van de Wrede IS er simpelweg geen antwoord. Omdat het onzinnig is, zoals de Islammers willen, te verkondigen dat de hand in het vuur houden geen pijn doet. Maar alleen louterend werkt ten gunste van een denkbeeldig Rijk van Allah op aarde, waarvan de Pïetrol-Elite de alleenvertegenwoordiging heeft.

    *

    PS

    Dat de Islammerij, als het erop aankomt, niet met openvizier strijdt, maar altijd gemaskerd? Tja, dat zal dan zijn zeker om niet herkend te worden door hun vrouwen thuis die niet mogen weten waar de lieve echtgenoot zijn tijd verbeuzelt. Toch geen serie tijdrovende ‘tijdelijke huwelijken’ aangegaan met de daartoe bestemde Dames van Lichte Zeden? En moeder de Vrouw thuis laten zitten met de elfendertigste nieuwe baby op de schoot! Neen, de Islammrij heeft zelfs geen woord voor ‘Prostitutie’. Daarom wordt er ook zo dapper gemoord en verkracht en herleeft de handel in ‘Blanke Slavinnen’ als nooit tevoren. Dinky Toys voor o.a. jeugdige Kortrijke Vrijheidsstrijders die in de Betwiste Gebieden dank zij de nagezonden werklozensteun voor uitzendkrachten uit Coburg-land, zo dapper de moordenaarsstiel leren…

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    16-09-2014, 12:23 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    15-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1982

     

    *

     

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

    Nog filosofie moeten doorworstelen op onze Oude Dag: het is Godgeklaagd!

    Maar nu we het toch over Hem hebben: als jullie dat Heerschap nog eens ontmoeten en kans zien om even met Hem van gedachte te wisselen, zeg Hem dan de volgende keer wat beter op te letten, als Hij nogmaals een wereld in elkaar knutselt. Wat meer bij de pinken zijn, als het ware. Zodat slimme Frankfürster worstjes na verloop van tijd hemel en aarde niet moeten bewegen om de zaken recht te zetten.

    Neen, moest het van de Moderne Mens afhangen, de wereld zou er anders uitzien. Met meer afgeronde hoeken. De lat gelijk even laag voor iedereen. Allemaal even arm. Maar worstel U eerst door onderstaande tekst, dan zult U begrijpen waarom de EU met razende Nazi-vaart naar de zelfdestructie rijdt. Want de Euro is geen reddingsmiddel, maar de ondergang van deze kunstmatige Schepping.

    Heel eenvoudig omdat de mens een gewoontedier is die gehecht blijft aan zijn wortels en er altijd naar terugkeert.. Verplicht in één richting denken, dat is voor robotten en poesjenellen. Luisteren naar Grote Verstanden die de Schepping willen bijstellen, is hoogmoed. En hoogmoed komt altijd voor de val.

    BDe EU is Het Gouden Kalf uit de goeie ouwe Bijbel….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    De EU is het kind van de Frankfurter Schule

    Door Boy van Meetelen

    *

    De Frankfurter Schule is een Duitse sociologische en filosofische stroming in de hedendaagse filosofie die ontstond in de eerste helft van de 20ste eeuw en zich bezighoudt met de maatschappijkritische, neomarxistische, kritische theorie. De stroming werd opgericht door Theodor Adorno en Herbert Marcuse van het Institut für Sozialforschung te Frankfurt.

     

    Leden van de Frankfurter Schule willen het wetenschapspositivisme ontmaskeren en daar een socialistische theorie voor terug in de plaats zetten. Men beweerde de democratie te verdedigen in het naoorlogse Duitsland, maar in de realiteit hief zij voornamelijk de democratie op door bepaalde gedachtes illegaal te verklaren en doormiddel van politieke correctheid een censuur op te leggen aan de West-Europese bevolkingen.

     

    De term kritische theorie verwijst naar de titel van het programmatische opstel Traditionelle und kritische Theorie (Traditionele en kritische theorie) van Max Horkheimer uit 1937. Als het belangrijkste werk van de Frankfurter Schule geldt de door Horkheimer en Theodor W. Adorno in de jaren 1944 tot 1947 gezamenlijk geschreven essaybundel Dialektik der Aufklärung (de dialectiek van de verlichting).

     

    Horkheimer & Adorno

     

    De Frankfurter Schule ontstond uit het Institut für Sozialforschung (IfS, instituut voor sociaal onderzoek) van de universiteit van Frankfurt. Het werd oorspronkelijk in 1924 door Felix Weil gesticht en stond in zijn eerste jaren onder de leiding van Carl Grünberg. In 1932, onder de leiding van Max Horkheimer (die de leiding overnam vanaf 1931, nadat Grünberg door ziekte getroffen werd), ontstond het Zeitschrift für Sozialforschung als theoretische orgaan van het instituut. In dit tijdschrift formuleerden de leden van het instituut ideeën en hielden ze discussies rond wat later bekend zou staan als de “Kritische Theorie”. Deze Kritische Theorie kan bestempeld worden als een onorthodoxe voortzetting van het marxisme in combinatie met andere disciplines, waaronder de psychoanalyse van Sigmund Freud[1].

     

    Tot het instituut behoorden o.a. Theodor W. Adorno, Herbert Marcuse, Erich Fromm, Leo Löwenthal, Franz Neumann, Otto Kirchheimer en Friedrich Pollock. Ook Walter Benjamin die gedurende zijn emigratie door het instituut financieel ondersteund werd, leverde aanzienlijke bijdragen.

     

    Het instituut werd in 1933 door de Duitsers gesloten. Vele leden besloten om Duitsland te verlaten. Ze hadden hun bezittingen al ondergebracht in Nederland, en hadden ook een filiaal in Genève. Zo werd de hoofdzetel dan ook in 1933 naar Genève verplaatst. Uiteindelijk moest het instituut, met een tussenstop in Parijs, emigreren naar de Verenigde Staten. Het zou aan de universiteit van Columbia opnieuw gesticht worden door Horkheimer. Tijdens deze ballingschap, werkten Adorno en Horkheimer onder andere aan hun onderzoek hoe men een maatschappij kan verzwakken door haar trots, cultuur en eigenwaarde te ondermijnen, omdat Adorno hier iets slechts in zag. Dit resulteerde uiteindelijk in het werk The Authoritarian Personality (1950).

     

    Na de terugkeer van de leden naar de universiteit van Frankfurt in 1950, werd de Frankfurter Schule belangrijk voor de protesten van nieuw-links in ’68, en zette haar stempel op de Duitse academische sociologie, die zo meer in de richting van een Kritische Theorie ging. Nog steeds onder het toeziend oog van Horkheimer zou de Frankfurter Schule zich uitbouwen tot een instituut dat interdisciplinair werk verrichtte.

     

    De vertegenwoordigers van de Kritische Theorie en het daaruit voortvloeiende cultureelrelativistisme en vooral Adorno, zouden zich na de Tweede Wereldoorlog voornamelijk bezighouden met welke effecten een dergelijke catastrofe op het filosofische denken, maatschappijkritiek en wat de rol van de rede heeft betekent. Volgens deze theorie zou rationaliteit slechts tot wreedheid leiden en moest men zich wentelen in relativistische vaagheden en vooral geen standpunt innemen die gebaseerd is op een kritische individuele afweging van een onderwerp, maar accepteren dat het politiek correcte establishment altijd gelijk heeft.

     

    Als voornaamste opvolgers van Adorno en Horkheimer, worden Jürgen Habermas en Oskar Negt gezien. Hun Kritische Theorie wordt in contrast met de oude Kritische Theorie, ook als de “jongere Kritische Theorie” bestempeld, en erkent significante verschillen tussen beide. Alfred Schmidt neemt in verband met dit onderscheid echter wel een speciale plaats in.

     

    De nieuwe kritische theorie eist ook een bevordering van massa-immigratie en multiculturalisme om zo de saamhorigheid van bevolkingen te ondermijnden.

     

    Ook eist de nieuwe kritische theorie dat landen hun grenzen opgeven en hun bevoegdheden overdragen aan internationale organisaties zodat bevolkingen uiteindelijk niet langer over hun eigen toekomst kunnen beslissen.

     

    De Frankfurter Schule en haar vertakkingen zijn nu de leidinggevende filosofische stroming binnen de academische kringen van zowel Europa als Noord-Amerika.

     

    Juist daarom zal de ondemocratische EU gesteund blijven worden tot het bittere einde door de huidige linkse elite. Maar ook daardoor zal de huidige politiek ten aanzien van het multiculturalisme en de massa-immigratie niet veranderen.

     

     

     

    UITLEIDING

    Veel woorden moeten daar niet meer aan vuil gemaakt worden. Het is zò al vuil genoeg.

    Moraal van dit verhaal?

    Te veel binnen zitten in stoffige van de buitenwereld afgeschermde lokalen, brengt gewoon hersenletsel mee. Nu de druiven rijp zijn op dit ogenblik hier in de velden, in korte broek en met opgestroopte hemdsmouwen komen helpen met de oogst, zou de zinnen verzetten. Als het daarna donker is geworden, gewon onder de wijde sterrenhemel meezuigen met de vrienden: pas dan zouden die zinnen zich beginnen goed voelen.

    Of daarmee terug Geschiedenisonderricht zou toegelaten worden, de grenzen weer dichtgaan en de wilde immigratie teruggeschroefd, is gewoon een kwestie van tijd.

    Gebeurt dat niet, dan zou de bij deze fantasten onvoorziene en dus niet bestaande stoornis, de Islammerij, wel eens kunnen zorgen voor een bloedige verrassing. Met het gewone volk tussen hamer en aambeeld. Remembr de tijd van de Gestapo….

    Het Westen moet dus dringend overgaan tot handelen. Ieren en Schotten brachten ooit de Christelijke Beschaving terug naar het Vasteland. Het ziet er naar uit, dat na Donderdag 18 dezer de Geschiedenis zich wel eens zou kunnen herhalen.

    In deze hoop wil ik leven en sterven.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     

     








    15-09-2014, 18:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1981

     

    *

     

    *

    .

    Anke Van der Meersch, jong, mooi, blank en gestudeerd,

    komt er rond voor uit….

    *

     

    INLEIDING

     

    Neen, dit stukje gaat niet over wat U denkt.

    Wat niet al lachend kan gezegd worden is de waarheid niet.

    Over het waarheidsgehalte van wat volgt, steek ik mijn hand niet in het vuur. In authentiek Italiano zegt men over zoiets: ‘Si non è vero, è ben trovato’. Maar al lezend kan men soms (zoals ik) overtuigd geraken. Algemeen menselijk gezien, moet een onschuldig iemand niets verbergen. En trouwens, de rol van elk kledingstuk is om functioneel (of mooi) te zijn. Hoofddoeken of lange alles verhullende tabbaarden horen dar volgens mij duidelijk niet bij.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.bloggen.be/roeland/

    *

    Hoofddoek waar komt het vandaan.....

    Wanneer je dit leest zul je glimlachen als we een muslima zien op straat.....

     

    Volgens Muazzez Ilmiye Cig ligt de oorsprong van de islamitische hoofddoek bij Soemerische prostituees. De Turkse archeologe stoelt haar bewering op historisch onderzoek. Daaruit zou blijken dat het dragen van de hoofddoek uit de cultuur van de Soemeriërs stamt. Zo’n 5000 jaar geleden droegen prostituees daar in tempels een hoofddoek.

     

    Je kunt wel raden dat de uitlatingen van de 92-jarige vrouw in Turkije als de spreekwoordelijke rode lap op de stier werden onthaald. Een advocaat uit Izmir legde prompt een klacht neer, maar de rechter sprak deze week de vrouw vrij. Er valt soms ook goed nieuws te rapen in Turkije.

    De kranige oude tante moest naar eigen zeggen ontzettend lachen toen ze ontdekte waar het gebruik van de hoofddoek vandaan kwam. “Je moet dat aan de mensen vertellen in Nederland”, zegt ze in NRC-Handelsblad. “Het symbool van islamitische eerbaarheid komt uit de wereld van de prostitutie”. “Je zou je schamen je hoofd te bedekken als je eens wist waar dat gebruik vandaan kwam”, schrijft ze in een boek en zegt ze tegen jonge moslimvrouwen en -meisjes.

    In de ogen van Cig werd de hoofddoek dus niet gebruikt om “de eer van de vrouw te beschermen” maar als een herkenningsmiddel voor prostituees. De archeologe maakte de Turkse revolutie van Atatürk nog mee. Het Arabische schrift werd afgeschaft en Atatürk maakte komaf met de strenge kledingsvoorschriften van de islam. Jongens en meisjes gingen samen naar school en op klasfoto’s uit die tijd is geen hoofddoek of niqaab te bekennen.

    “Het zijn mannen die vrouwen vandaag dwingen om een hoofddoek te dragen”. Muazzez Cig maakt zich dan ook zorgen over de dreigende islamisering van Turkije. Premier Erdogan heeft een voorgeschiedenis als fundamentalistische hardliner en zijn regering heeft zich naar eigen zeggen tot doel gesteld “de godsdienst te redden”.

    Cig schreef een brief aan de vrouw van de premier. “Ik droomde dat ik van de trappen afliep van het mausoleum van Atatürk in Ankara. Ik zag de premier met zijn echtgenote omhoog lopen. De echtgenote was modern, zonder hoofddoek. Zou het niet fantastisch zijn, als U die echtgenote was?” Cig wacht nog altijd op een antwoord. Volgens de oppositie zit de hoofddoek op het hoofd van mevrouw Erdogan gelijmd.

    En dàt Turkije willen wij dan kost wat kost Europa binnenloodsen !

     

    Bob Camps

    *

    UITLEIDING

    Dat Eskimo’s, zowel mannen als vrouwen, in de barre Poolcirkel zich met warme pelsen buitenshuis al eens warm induffelen, vindt iedereen normaal. Daar is zelfs geen enkel ‘Geloof’ voor nodig, alleen een beetje gezond verstand.

    Dat bommengordels, slagersmessen, kapmessen voor onthoofding en Kalasjnikovs al eens onder wijde kledij verborgen worden: tot daar aan toe. Maar dan zijn het meestal mannen, die dat doen, en geen mietjes.

    Om alle mistoestanden te voorkomen, zou dergelijke maskerades moeten verboden worden, net als peniskokers of beschilderingen met oorlogskleuren. Ze verstoren het straatbeeld en maken dat onze steden, ja zelfs het kleinste dorp met nog meer dan voldoende parkeergelegenheid, het uitzicht krijgen van vreemde beangstigde achterbuurten in verre landen, waar de onveiligheid troef is.

    Het is de kledij der samenzweerders, die wachten op een gelegenheid om hun slag te slaan. Het maakt alle katjes, zelfs bij klaarlichte dag, donker en gevaarlijk. Het zijn schimmen die haaks staan op onze modieuze beschaving. Ze zijn een vervloeking voor het oog.

    Het wordt al helemaal gek, als in onze zwembaden de lichten moeten worden gedoofd, omdat boerka’s met daarin spookgestalten onzichtbaar moeten gemaakt worden. Boerka’s zijn de treiterende waarschuwing voor onze Eva’s voor wat hen te wachten staat, als de Islamisering niet teruggedrongen wordt.

    Misschien één uitzondering om de bedekking van kop tot teen, zelfs onder de oksels, te verplichten, en dat is (om begrijpelijke redenen) voor ‘Dames’ zoals Freya uit de Ros-Rode achterbuurten van Gent. Voor creaturen als Magische Maggie zou zoiets zelfs een zegen zijn….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *








    15-09-2014, 16:44 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1980

    ***

    Maandag 15 september

    Zon 7u18-19u57

    H Katharina van Genua

    Sint-Katrien heeft de winter onder haar kiel

     

    *

     

    *

    .

    Is een Zweedse Coalitie niet gevaarlijk, nu in dat land de Zweedse Democraten, zijnde de anti-immigratiepartij, er haar uitslag bijna verviervoudigd heeft en er de 3de grootste partij (13%) is geworden?

    *

     

     

    Inderdaad. Verandering doet eten. Lijk bij de beenhouwer: mag het wat meer zijn? Of zelfs misschien eens wat helemaal anders?

    Het moet niet altijd gaan over het ‘Geloof’ van de invasietroepen der Islammers, over die overweldigers zonder maat of getal zelf of over de nieuwe winden die over de aardbol scheren. De Grote Politiek in eigen Coburg-land telt ook mee. Meer zelfs, die schreeuwt letterlijk om aandacht. Er wordt namelijk boven ons hoofd vergaderd tegen klippen en bergen, dapperder dan bij de zoveelste processie van Echternach. Nachtelijke bijeenkomsten, bij een natje en een droogje, en met misschien wel wat vrolijk gezelschap daarbij om de tijd te korten. Moeder de Vrouw moet thuis maar wat wachten om de soep op tafel te brengen. Trouwens, elders smaakt de soep altijd beter.

    We beleven al maanden weeral de tijd mee van de Groter dan groot Grote Verstaanden. waarbij we even voorbij moeten aan de Grote Verstanden van voorgaande regeringen. Er werd namelijk o.a. zodanig Ruimtelijk Geordend, dat de centra waarachtige stenen woestijnen zijn geworden, met lege winkelpanden, lege pleinen en nog leger straten. Zelfs om ‘een terrasje te doen’ moet men de auto van stal halen en naar de rand van de stad rijden. Straks zijn zelfs de huizen zo leeg als uitgeleefde en lege mosselschelpen, want veel te gevaarlijk, en lege appartementsblokken, die eenmaal verlaten, rap zullen verloederen dank zij het inpalmen door straatarme inwijkelingen die leven van een rijke uitkering. Net als in Mosul (Syrië) kunnen de kerken dan omgetoverd worden tot moskee, nadat eerst deze met al te duidelijke Christelijke kenmerken, opgeblazen zijn. Zonder te vergeten, dat overal nieuwe minaretten de silhouetten der steden zullen bepalen…. Alles gefinancierd met de onuitputtelijke subsidies, uitgespaard door de pensioenen te verlagen. Dat spreekt vanzelf in een zelfmoord-scenario.

    Magische Maggie zal de federale dans moeten leiden, want de Riberale ‘familie’ heeft geen andere kandidaten meer die zich behoorlijk kunen uitdrukken. Le Beau Didier zal een burgemeesterspostje krijgen en Di Jeanetto wordt uitbater voor eigen rekening van een homo-tent. Zo heeft die zijn vertier aan huis, en zijn we af van een ‘Premier’ die in een normaal land al jaren zou opgesloten zijn geweest bij andere abnormalen.

    Ze kunnen van de Hitlerianen veel kwaad vertellen (met reden) maar bij hen was er tenminste geen plaats voor zij die ‘voor de venten’ waren. Werden die ‘betrapt’ dan gingen die bij ‘Führerbefehl’ onherroepelijk voor de bijl.

    Op die manier was er dus iets goeds aan hen.

    Bovenop al die speculaties, is er nog de zekerheid dat de Tsjeven een gevecht leveren op leven en dood, om van de vroegere Advocaat en mede-bedenker van de ARCO-val, een zekere Koen Geens, de nieuwe Premier te maken. Alleen mag dat nog niet geweten worden. Eerst moet er beroep worden aangetekend tegen de beslissing van de EU, zodat dit dossier voor jaren in de kast kan worden gezet.

    La Thyssen schijnt dus een schampschot te zijn geweest, want bedeeld met ondermaatse ‘bevoegdheden’, zo dat Koen Geens, de held, kan naar voor geschoven worden als opleg-wisselgeld.

    De ‘Socialen’ van het ACV/ABVV, twee handen op één buik, voelen de bui al hangen, en staken meteen tegen alles en iedereen. Baat het niet, zo schaadt het niet! Want de band met de achterban wordt aan gehaald. En zo komen ze nog eens op TV!

    De vroegere Potentaten Grote Verstanden zijn in hun nopjes. Ze kunnen verder ongestoord overgaan tot ‘vaste benoemingen’, ze kunnen verder smijten met geld en de rekening doorschuiven naar hun opvolgers, ze blijven alle ‘aangelegenheden’ opluisteren met hun aanwezigheid en ze worden daar nog goed voor betaald ook.

    Ze houden, meer dan de man in de straat, hun adem in voor wat er dringend staat te gebeuren in Schotland, en houden hun hart vast, want de lucratieve uitloop-baantjes bij de Verenigde Nazies zien ze zò in het luchtledige verdwijnen. Komt daarbij, dat de gedoodverfde Vlaamse Beweging, onder impuls van Het Vlaams Belang, weer brandhout dreigt te maken van het belgiciseren van de samenleving: ge zoudt voor minder Uw slaap laten.

    Maar ze komen er wel uit. Zijn ze zeker van. Want zij hebben de macht. Helemaal gekregen van ons!. Enfin, een beetje toch. En voor de rest gemanipuleerd, tot de winnaars van de verkiezing, spijts het verlosscheen van hun heiligste principes, unaniem veroordeeld worden tot slippendragers…

    *

    Of we dan het einde der wereld zien naderen? vraagt U. Welnee Mevrouw, welnee Meneer, want de wereld draait gewoon door. Omdat die in beweing wordt gehouden door zwakkelingen.

    Es geht alles vorüber, es geht Alles vorbei. Nach jedem Dezember, kommt wieder ein Mai….

    Als de hemel invalt, zitten we er allemaal onder!

    PS

    De Zweden zullen zweten, naar het schijnt. Maar de anti-immigratie heeft veld gewonnen. Langzaam maar zeker ontwaakt mern daar uit een jarenlange winterslaap. Verkeerd gekozen dus. Vooral de Islammers zullen te beklagen zijn, want het land is ondertussenl verworden tot een ware woestijn. Wie had dat ooit gedacht, dat de Sahara zo rap zou oprukken tot in het Hoge Noorden! Maar is dat niet de tol voor het in huis halen van teveel sprinkhanen? Wie wordt daar trouwens nu de Premier. Een Soenniet, een Sjiiet of een Helemaalniet?

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    15-09-2014, 13:23 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    14-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1979

     

    *

    1979 - ZELFS REICHSMINISTER HEINRICH HIMMLER HAD HET BETER GEDAAN

    *

    *

    INLEIDING

    De Heer Hans Jansen? Arabist; in GeenStijll.nl is een erudiet man met meer gevoel voor humor in zijn kleine teen, dan ARCO-Herman in heel zijn groot verstand. Hij weet zelfs van waar Abraham de mosterd haalt, en dat is meer dan kan gezegd worden van heel de top der Potentaten van de Verenigde Nazies.

    Ik had het ook anders kunnen formuleren, om bij de Reichsführer Heinrich Himmler te blijven en diens geheimtaal te blijven. Het zijn voorschriften die naar alle richtingen kunnen uitgelegd worden, maar die op termijn, indien gewenst, kunnen leiden naar de Nacht der Lange Messen. ’t Kan vriezen, ’t kan dooien, als wij er maar wel bij varen.

    Hoe denkt U anders dat een marionet als het mini-staatje dat Coburg-land heet, omspringt met zijn eigen Wetten? Om nog maar te zwijgen van zijn maatregelen tegen normaal wapenbeziet: eerst toegelaten mits vergunning, dan verboden en alles binnen te leveren, om een paar maanden nadien alles weer bij het oude te laten. Met de milieujongens hun zin te geven om nucleaire energie te verbieden of zelfs te saboteren, zodat de gewone burger dan kan ‘afgeschakeld’ worden en in naam der vooruitgang, teruggestuurd naar de Middeleeuwen. Naamloze waardepapier (die er altijd geweest zijn) verder toe telaten, om deze nadien te verbieden. Met terugwerkende kracht.

    Hoe zit het? Voelt U ook de wurgende handen van Gestapo Nieuwe Uitgave U met een koude hand rond de keel grijpen?

    Als de 800.000 bestolen en bedrogen Arco-Cooperanten nu eens waar voor hun geld gingen eisen en massaal met veel misbaar wegliepen uit de ‘Christelijke Zuil’: zou dat, met meevallende verkiezingen in Schotland, het gedroomde excuus niet zijn vor de Tsjeven om de handdoek in de ring te werpen?

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Hans Jansen - OH

     

    De ‘Europese Unie’ verstrekt ontwikkelingshulp, ‘OH’. Dat doet de EU op eigen sap en verantwoordelijkheid. In 2014 besteedt de EU een bedrag van 2716 miljoen euro aan OH. De EU heeft een OH-zevenjarenplan dat doorloopt tot en met het jaar 2020. Dan moet het OH-jaarbedrag tot 3989 miljoen zijn opgelopen. Het is vreemd dat het EU-bedrag stijgt, van bijna 3000 miljoen naar bijna 4000 miljoen jaarlijks, want je zou toch verwachten dat, als de hulp effectief was, het bedrag juist zou moeten dalen. Maar dat is niet zo, het bedrag stijgt. Het totaalbedrag aan OH voor de periode 2014-2020 bedraagt 19.661.639.000 euro, met andere woorden bijna 20.000 miljoen. Dit is het bedrag van alleen de Europese Unie, maar er zijn veel meer instanties die hun geld aan OH kwijt willen, zoals de Verenigde Naties. Dat alleen al vraagt om coördinatie, en coördinatie betekent nette banen voor nette mensen. Zorg dat u er bij komt. Maar goed, de EU besteedt al dat geld aan goedbedoelde pogingen om een goed doel te bevorderen: de uitroeiing van de armoede, eradication of poverty. Kan armoede wel worden uitgeroeid?

     

    Als het kan, bestaan daarvoor twee methoden. Herverdeling van de bestaande koek, en de bestaande koek in omvang laten toenemen. Links wil de bestaande koek door de overheidsbureaucratie onder dwang laten herverdelen. Rechts wil het bedrijfsleven laten innoveren en investeren, waardoor de bestaande koek zal gaan groeien – waardoor iedereen er op vooruitgaat, maar er mogelijk ‘onrechtvaardige’ inkomensverschillen ontstaan, bijvoorbeeld tussen Bill Gates en Diederik Samsom. Raad u maar welke methode het effectiefst is om armoede te verminderen. Raad u maar waar de EU voor kiest.

     

    De EU heeft dit voorjaar een onleesbaar document uitgevaardigd waarin de EU-plannen voor het EU-zevenjarenplan uiteengezet worden. Daarin treffen we nobele doelen aan als ‘versterking van de positie van de bevolking’. Wat zou dat moeten kosten, en wat is het eigenlijk? Zelfde vragen voor het voornemen tot ‘volledige eerbiediging van de sociale normen’. Is dat de EU-vertaling van ‘ies koeltoer’? Het spreekt vanzelf dat u niet direct gelooft dat de EU belastinggeld uitgeeft aan zulke doelen, op grond van een verordening die leest als een kapotte grammofoonplaat.

     

    Daarom, voor de tot controleren geneigde lezer, voluit een verwijzing naar het originele besluit: L 77/44 tot L 77/76 van het Publicatieblad van de Europese Unie, en daar Artikel 8c van de Doelstellingen, zie Artikel 3 van Titel 1 van de Verordening Nr. 233/2014 tot vaststelling van een financieringsinstrument voor ontwikkelingssamenwerking voor de periode 2014-2020, en dit dan onder de ‘Algemene beginselen’. Daar wordt de versterking van de positie van de bevolking genoemd. De ‘eerbiediging van de sociale normen’ zit verstopt in Bijlage 1 van deze Verordening, onder A, II, II, b, xi.

     

    Opbouw en compositie van de ‘verordening’ laten te wensen over. Er is eerlijk gezegd geen touw aan vast te knopen. Het springt van de hak op de tak. Is het een compromistekst die is ontstaan door Knip&Plak uit verschillende werkstukjes van verschillende auteurs? Of bestaat er op ijle, voor belastingbetalers niet waarneembare hoogten, een ambtelijke norm waaraan stukken als deze, ondanks alles, voldoen? Die norm dient dan veranderd te worden. Het is wonderlijk dat de staatsmedia ons over deze ‘Verordening’ zo spaarzaam hebben voorgelicht. Heeft er echt niemand daar gedacht: ‘Wat een zootje’?

     

    De verordening komt neer op een verwarde compositie, vol hele en halve herhalingen, van vrome teksten uit de liturgie van de Linkse Kerk. Maar voorwaar, voorwaar, ik zeg u: in geen enkele kerk, moskee, synagoge of tempel in het ganse territoir van de Europese Unie wordt de komende weken een preek gehouden die even onsamenhangend zal zijn als deze verordening.

     

    Het is belangrijk om dat vast te stellen, want het lijkt er soms op alsof OH een nieuw soort religie probeert te zijn, een religie die vergeving zoekt voor de slechtheid en de schuldigheid van het Westen in het algemeen, en van de dode blanke man in het bijzonder. Nu, het OH-proza haalt het niveau van een oude of nieuwe religie nog lang niet. Het is met recht stenen voor brood, en een slang voor een vis.

     

    Helaas voor uw bankrekening is niet alleen de presentatie van de Verordening vreeswekkend, maar ook de inhoud. De OH van de EU streeft naar ‘vergroten van asiel- en opvangcapaciteit’, het ‘aanpakken van democratisering’, het ‘aanpakken van seksueel geweld’, ‘beheren van de migratie’, bestrijding van ‘alle vormen van geweld tegen vrouwen en meisjes’ – pardon, ‘alle vormen van geweld’? En hoe doen we dat dan? Verborgen camera’s in elk huis?

     

    Het is zorgelijk dat deze rommelige Verordening, Nr. 233/2014, 11 maart 2014, onder de geachte afgevaardigden in Brussel en Straatsburg niet meer verbazing heeft gewekt.

    Bron

    E.J. Bron

    *

    UITLEIDING

    Als ik zo lees over de zogezegde ‘boekhouding van de EU, keert mijn maag.

    Het domste Revisoorke if Accountantje ter wereld zou er in 5 minuten tijd gehakt van maken en de uitvoerders van zo’n mesthoop binnen de kortst mogelijke tijd doen wegbrengen in een dievenwagentje. De kewtie is alleen de Gewapende Arm der Wet aan hun zijde te krijgen. En precies dààr ligt de onmacht van de gewone burger.

    U heeft trouwens al lang begrepen, dat het woord ‘corruptie’ op grote schaal hier van toepassing is?

    *

    Maar wacht eens. Ik meen mij te herinneren dat het Rijk van Heinrich Himmler, een der grootste criminelen aller tijden, slechts een 12-tal jaren heeft geduurd. Dan zijn de Euro-criminelen toch al een stukje overtijd!

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    14-09-2014, 19:01 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1978

    *

     

    *

    .

    De verre Nonkel uit Amerika brenger van de Wrede…..

    *

     

    INLEIDING

    De Sjiïeten, een of andere afgescheurde tak van de ware Islammerij (!), willen in eigen land, op Iraaks en Syrisch grondgebied, een nieuwe pijplijn voor hun vloeibaar goud, de H Sint Pietrollius. Maar hun brothers-in-crime, de Soemnieten, zien dat zo niet. En naar oude Islammerij-traditie, zit het er meteen bovenarms, maar ook geniepig, boven-op. En dus zal de rijke Nonkel uit Amerika even dat akkefietje komen uit de wereld helpen. Soemnieten onder elkaar, hé! past trouwens wonderwel in hun kader voor de weldoeners en pietrol-concurrenten uit Saoudi en uit Jemen.

    Voor dergelijke onthullingen moet U niet bij De Morgen of een van hun collega-spitsbroeders zijn, maar bij http://nageltjes.be/wp/?p=13851. Na vandaag zult U het nooit meer vergeten, dat Obama ’n authentieke Soenitische Islammer is, zodat U de leugenachtige berichtgeving elders in gedachten de officiële media met de juiste informatie kunt bijsturen.

    In de marge kunt U meteen noteren welk lot onze Westerse Beschaving beschoren is, als de Islammerij bij ons nog verder veld wint. Vooral de dames onder ons moeten vrezen met grote vrees, want wij mannen, zullen tegen die tijd als onthoofd of gevierendeeld zijn. Dames echter tussen 9 en 99 jaar zullen een leven lijden (!) als vele opeenvolende Dizend-en-één Nachten. Tewijl de lucht zal bezwangerd zijn met Vliegende Tapijten om al die Ali Baba’s van hot naar her te brengen om aan hun vele wijdverspreide ‘echtelijke plichten’ te voldoen.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://nageltjes.be/wp/?p=13851

    *

    De echte reden voor de destabilisering van Syrië doo

     

    Gisteren legden we uit waarom het actuele conflict in Syrië en Irak in feite een economisch conflict is tussen Moslims. De soennieten gunnen de sjiieten gewoon geen olie-pipeline op sjiitisch en neutraal grondgebied. Daarom is er oorlog. De hand- en spandiensten van de moslim president Obama waren daarbij van in het begin erg opvallend. Zelfs wapenleveringen aan de invasietroepen die Syrië en andere “Arabische lentes” teisterden : zeldzame haan die er naar kraaide. Nu heet het dat de gruwel van Isis de onmiddellijk tussenkomst van Amerikaanse militairen vereist onder het goedkeurend oog van de Arabisch liga. Na de onthoofdingen van Amerikaanse journalisten wordt ook een ander soort gruwel propagandistisch benadrukt: Een minderjarige IS-seksslaaf zou verklaard hebben : “We worden drie keer per dag verkracht”.

     

    Wie de gruwel van deze berichtgeving alleen toeschrijft aan de extremisten van Isis laat zich gewillig onderwerpen aan goedkope sensatiezucht. Dat de kerels van het zootje ongeregeld dat zich Islamitische Staat noemt, zich als dementerende roofdieren gedragen is al langer dan vandaag een onbetwistbaar feit.

    Wat ook een onbetwistbaar feit is -dat evenwel tegelijk onder de mat geveegd wordt (!)- is dat deze toestanden schering en inslag zijn in de hele islamitische en dus ook Arabische wereld en een essentieel onderdeel van de islamitische ideologie van welke gezindheid ook.

     

    Mohammed gaf slaven weg als geschenk, Mohammed verkrachtte slavinnen, Mohammed bezat slavinnen, Mohammed doodde slaven, Mohammed dreef handel in slaven, Mohammed had seks met slavinnen. Het bewijs hiervan staat zwart op wit breed en vingerdik uitgesmeerd te lezen in de heilige Koran, de Sira-biografie en de Hadith-overleveringen. Geen ontkomen aan. De moslim die dit ontkent liegt! Iedereen die dit ontkent liegt!

     

    De doctrine van slavernij en dus ook en vooral seksuele slavernij is inherent aan de islam. Slavernij is als het ware een islamitische instelling. Zonder slavernij zou er geen islam zijn. De krankzinnigheid van de islam heeft zelfs theologische kantjes: Mohammed zou zelf de slaaf geweest zijn van Allah! Voor de islam is slavernij een natuurlijk iets, een vanzelfsprekend resultaat van onderwerping. De islam heeft de meest gedetailleerde slavernij-code van de hele wereld. Een goede slaaf is een moslim die zijn moslim-meester tracht te plezieren. Ervan weglopen is een zonde tegen de wil van Allah.

     

    In het Arabisch en de islam bestaan er niet minder dan 38 woorden om verschillende soorten slaven aan te duiden: van “Abd” of zwarte slaaf, … tot “Zall”, of een voortvluchtige kind-slaaf.

     

    Koran 24:54 Seks hebben met uw vrouwelijke slaven is moreel goed. Een gehuwde slaaf mag gebruikt worden voor seks. De krijgsgevangenen van de Jihad mogen gebruikt worden voor seks.

    Mohammed mocht altijd als eerste kiezen onder de gevangenen om ze te seksueel te gebruiken.

     

    Niet alleen Jihad gaat hand in hand met seksueel geweld maar ook de profeet! Er was geen enkel aspect van de slavernij die Mohammed niet in de praktijk bracht. Hij hield slaven en slavinnen bij zich. Hij veroorloofde zijn vrouw Aisha om zwarte slaven te bekijken in de moskee. Hij liet ook slaven vrij. Slaven waren een onderdeel bij zijn begrafenis. De preekstoel die Mohammed gebruikte was gemaakt door een slaaf. Mohammed had een slaaf als kleermaker en werd medisch behandeld door een slaaf. Mohammed at voedsel klaargemaakt door een slaaf. Mohammed verkocht slaven en dreef een groothandel in slavinnen om zijn jihad te financieren. Mohammed nam een Joodse als slavin en slachtte vervolgens àlle mannelijke leden van haar stam af. Mohammed kreeg eens vier christelijke slaven als geschenk. Mohammed deinsde niet terug voor moord om andermans vrouw te bezitten. Mohammed stond er biddend bij als zijn manschappen twee slaven sloegen en folterden alvorens hij deel nam aan hun ondervraging. Mohammed gaf een van zijn mannen een huis tot geschenk en als toemaatje een seksslavin. Hij gaf aan zijn aangenomen zuster twee slaven als geschenk. Mohammed gaf seksslavinnen aan zijn luitenants die ze dan doorgaven aan hun eigen zoon.

     

    1400 jaar lang terroriseerde de islam Europa en de niet islamitische wereld met slavenjachten. Ononderbroken! Vooral afrikanen werden beestachtig behandeld en ‘ontmand’ wat een hoog miljoen aantal doden tot gevolg had. Ook hindoes ontsnapten niet aan de islamitische slavendrijverij.

     

    Het meest in trek van al waren blanke vrouwen die aan hun leveranciers fortuinen opbrachten. Daarvoor werden slavenjachten georganiseerd over alle kusten van de Middellandse zee soms tot diep in het binnenland. Spanje werd ooit zo goed als leeg geroofd aan blanke vrouwen. Later toen het westen sterker was geworden vervolgden de mohammedanen hun slavenjacht op de open zeeën waardoor vooral westerse schepen het slachtoffer werden van kapingen.

     

    Ook vandaag nog viert de slavernij in de Islamitische wereld hoogtij. Arbeidskrachten worden in Arabië als slaven behandeld. Ook bij ons slagen seksueel geobsedeerde islamitische roofdieren brutaal hun slag. Denk maar wat er recent allemaal gebeurde in het Engelse stadje Rotherham waar niet minder dan 1.400 kinderen seksueel misbruikt werden en de autoriteiten en de politie krampachtig politiek correct hun ogen dicht knepen. Deofficiële belgische mediakrijgen het zelfs niet gezegd of geschreven dat alle misdadigers uitsluitend moslims waren uit het Mohammedaanse Pakistan.

     

    Ik schreef al verschillende bijdragen over dit onderwerp: hier en  hier en hier en hier.
    De islam is waarachtig dé ideologie van slavenhouders. .

    Dat er in Vlaanderen nog één enkele vrouw of christen rond loopt die zo dom is voor een islamofiele of dhimmi politicus te stemmen gaat het gezond verstand werkelijk te boven.

    O ja, dat Obama een soenniet is dat had U hopelijk al begrepen!

     

    UITLEIDING

    Wedde, dat de Nonkel uit Amerika ook vierkant tegen de onafhankelijkheid der Schotten zal zijn? Het wachten is alleen op dat vervloekt referendum van Donderdag 18 dezer. Maar misschien staan de vereiste luchtlandingstroepen al in de steigers, louter en alleen, dat spreekt vanzelf, om de Amerikaanse belangen te verdedigen van de Schotse Amerikaanse steunpunten, die nu dreigen te worden overgenomen door de Russen.

    Wij denken dat eerst ARCO-Herman, in afspraak met de cowboy in de Washing Ton (wastobbe) de kat de bel zal aanbinden. Want als Schotland valt, valt op termijn heel het kaartenhuisje va de Verenigde Nazies. En dan staat de Nonkel daar in zijn slippen!

    Want als deze Euro-dinges ontploft, zullen hun opvolgers eindelijk aan het werk kunnen, om werkelijk een Europa der Volkeren te smeden, en niet een Europa der vermolmde 19de Eeuwse constructies dies ooit door de wereldheerschappij der Britten na Napoleon, tot stand kwamen.

    Vermits dat atoom-dingetje op De Ring van het Kwaas (Mekka en Medina) waarschijnlijk nooit van uit Amerika zal komen, moeten wij misschien al onze hoop stellen op Moskou? Net als Hitler de wereld ‘Judenfei’ wilde, zo zou Poetin ten eeuwigen dage de wereld Islam-vrij kunnen maken.

    Het is een verstikkende gedachte, maar ze lucht op!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    14-09-2014, 17:17 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!