MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    17-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1986

    ***

    Woensdag 17 september

    Zon 7u21-19u52

    H Lambert van Maastricht

    Met Sint-Lambertus moeten de havervelden kaal zijn
    en moet men rogge zaaien

    *

     

     

    *

    .

    Echt waar, zullen we moeten vechten?

    *

     

    INLEIDING

    Paus Franciscus, die bij zijn criticasters weeral eens onder vuur ligt, deze keer omdat Hij niet persoonlijk met het vege lijf de Christenen tegen de Islammers ter plaatse gaat beschermen, heeft onlangs gezegd dat we al een tijdje zo wat overal in de wereld de voorlopers van WO III beleven. Vandaar die oproep tot het staken van alle geweld. U zult zich ongetwijfeld, net als ondergetekende, terug in de jaren ’38-’39-’40 voelen, als U de ‘Nack’ zoals hieronder voorgeschoteld krijgt. Toen ware het nog relatief brave Duitsers die ons lastig vielen. Nu zijn het precies de alomtegenwoordige duivels uit de hel.

    De hoofdvraag is dan ook: wie is ooit begonnen?

    Nu de escalatie met de minuut aanzwelt, zou dat een overbodige vraag moeten zijn.

    Op deze blog kunt U al sedert de startindividueel lezen, dat voor wat Coburger-land betreft, de zaken ten overstaan van Moslim-vrijwilligers, zeer eenvoudig liggen. Stop de twijfel over hun behandeling: die tikkende tijdbommen moeten individueel onschadelijk gemaakt worden. Zij verklaren zichzelf in oorlog met ons en dus moeten ze, nu het nog kan, daarvan de consequenties dragen. Ze worden via Interpol en de Belgische contraspionage opgespoord, voor de Krijgsraad gebracht en dezelfde dag nog geëxecuteerd. Punt aan de lijn. Probleem weliswaar niet opgelost, maar toch gevoelig vertraagd.

    Even 4 of 5 lijntjes in het Staatsblad, en klaar is Kees. Voor de berouwvolle Oostfrontstrijders die uitgeblust vroeg na het einde van WO II terugkwamen, werd er heel wat minder tam-tam gemaakt. Alhoewel ze alleen ver van huis tegen de Russen hadden gevochten, werden ze - in vredestijd - als landverraders zonder enige vorm van proces tegen de muur gezet. Het waren toch maar Vlamingen, ziet U….. en die soort moest dringend een lesje krijgen.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/dm/nl/990/Buitenland/article/detail/2053012/2014/09/17/Antwerps-IS-strijder-Bart-De-Wever-is-terecht-bang-voor-aanslagen.dhtml *

    *

    Antwerps IS-strijder: "Bart De Wever is terecht bang voor aanslagen"

    17/09/14, 08u34 − Bron: Knack

    *

    Een IS-strijder in Raqqa, de Syrische stad waar ook de Knack-getuige zich bevindt

     

    In een interview met het weekblad Knack getuigt een jonge Antwerpenaar die naar Syrië trok om er aan de zijde van IS te gaan strijden. "Bart De Wever is terecht bang voor terreuraanslagen in Antwerpen", zegt hij. "De kans is groot. Omdat actie reactie uitlokt."

     

    Het interview in Knack werd afgenomen door Montasser AIDe'emeh, die zich voor een doctoraat aan de Universiteit Antwerpen verdiept in de drijfveren van de Syriëstrijders. De jongen met wie hij sprak bevindt zich in de Syrische stad Raqqa, van waaruit hij meevecht met IS om een kalifaat in de regio uit te bouwen. Hij beweert er ook andere Belgen te kennen, zoals Brian De Mulder en Abu Hanifa (kopstuk van Sharia 4 Belgium). Vanuit Syrië en Irak zullen de IS-strijders de hele regio veroveren, vertelt hij, met als doel: Jeruzalem bevrijden.

     

    "Als we klaarzijn met Irak en Syrië komt Libanon aan de beurt", vertelt de jongen in Knack. "Dan Jordanië, en ten slotte Palestina. Als we de grenzen van Palestina bereiken, zullen we de Palestijnen daar oproepen om tijdelijk weg te vluchten, want dan komt er een zware oorlog tussen de IS en Israël. We zullen ze platbombarderen: alle soldaten in Israël gaan eraan. Israëli's die de Israëlische regering niet steunen, moeten het daar maar afbollen . Zelfs de Joden die in Antwerpen wonen, zijn niet veilig."

           Schrik niet als er in België aanslagen worden gepleegd, want ook de Belgische regering heeft moslims de oorlog verklaard. Hoelang zitten er al Belgische soldaten in Afghanistan?

     

       De kans dat vroegere Syriëstrijders in Antwerpen aanslagen plegen is volgens de man ook groot. "Als men de moslims met rust zou laten, zou er niets gebeuren", zegt hij. "Maar men begint mensen op te sluiten, zoals Abu Imran (Fouad Belkacem, red), Umm Haneefa en Umm Abbas en mensen die naar Syrië willen komen. Dan bestrijd je de IS, de islam en onze broeders en zusters. Actie roept reactie op. Blijf van ons af, dan blijven wij van jullie af. Duitsland wil nu met ongeveer 75 miljoen euro de Koerden steunen die ons bestrijden in Irak. Dan mag je ook een tegenreactie verwachten. Waarom moest Amerika zich komen bemoeien in Irak? Tijdens de Eerste Golfoorlog heeft George Bush meer dan 1,5 miljoen vrouwen en kinderen gedood, en dan heb ik het nog niet over de mannen. De VS willen de wereld domineren, maar met ons werkt dat niet. Oké, de IS heeft geen zware wapens, maar wij hebben mankracht. Wij zijn geen lafaards, en wij zijn niet bang van de dood. Schrik dus niet als er in België aanslagen worden gepleegd, want ook de Belgische regering heeft moslims de oorlog verklaard. Hoelang zitten er al Belgische soldaten in Afghanistan?"

     

    Wat de Syriëstrijders de Belgische staat kwalijk nemen is de opsluiting van en het proces tegen Fouad Belkacem. "Abu Imran zit onschuldig in de gevangenis", vertelt de getuige van Knack. "Ik ben een paar keer in de moskee van Sharia4Belgium geweest. Ook hier heb ik met mensen gesproken die bij Sharia4Belgium zaten, zoals Brian De Mulder, en ik heb ze gevraagd of het klopt dat Abu Imran hen heeft gebrainwasht. Ze hebben allemaal gezegd dat Abu Imran hier niets mee te maken heeft. Het was sjeik Anwar Al-'Awlaqi die hen heeft gebrainwasht (de inmiddels overleden 'Bin Laden van het internet') . Ook ik ben naar Syrië vertrokken nadat ik lezingen van hem had gevolgd op het internet."

    UITLEIDING

    Wie het gevaar bemint, zal er door vergaan. Een oude wijsheid, die zonder meer moet opgevolgd worden.

    Normaal zou in een normaal land, de doodstraf voor het opnemen van de wapens tegen bevriende naties voordien tot Wet moeten gemaakt zijn. Maar Weten maken met terugwerkende kracht is precies de specialiteit van dit land. Denk aan de Londense collaboratie-wetten van 1943, die sloegen op de periode ’39-’43 en volgende. Dat dit een inbreuk was tegen de Onvoorwaardelijke Overgave van Mei ’40 werd voor het gemak, even aan kant geschoven…. Het stond nu vast, dat Duitsland de oorlog in geen geval nog kon winnen. En trouwens, in Londen leefden ze tralaliere, en niet onder de ijzeren vuist van de bezetter…

    Ik ben er ten andere zeker van, moest men willen zoeken, dat er nog oude ‘Wetten’ zullen terug te vinden zijn (tegen de Vlamingen), die nooit werden opgeheven. Afstoffen en in De Morgen brengen. Misschien laten voorlezen in alle moskeeën als een soort ‘Herderljk Schrijven’ van een bezorgde Overheid. Zodat die later kan zeggen: wie niet horen wil, moet voelen.

    Of zijn we de spreekwoordelijke lafaards, die deze bedreigingen van een Toekomstig Rijk der Kaliefen van Vlaanderen rustig laten overwaaien, in de valse hoop door de ogen te sluiten, we geen slaag te zullen krijgen?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    17-09-2014, 11:22 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    16-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1985

    *

     

     

    *

    .

    Met Johannes de Doper is in Christus’ tijd een einde gekomen aan het onthoofden. Zegt men.

    *

    INLEIDING

    Valt te vrezen, dat het in de oorsprong-landen is ingevoerd samen met de paplepel, zo mogelijk zelfs nog vroeger, via de moederborst bij elke pas geboren baby. Met de Koran als handboek voor ‘Hoe leer ik onthoofden. Voor Dummies’.

    Dat dit ‘gebruik’ dan ook mede met dit ‘Geloof’ verspreid wordt in andere landen, is dus maar normaal. Amerika, dat trouwens slecht geplaatst is om wegens een paar duizend doodstraffen om daar te gaan bombarderen, zou beter heel wat toontjes lager zingen. Maar kijk, wijzelf, de Euro Verenigde Nazie-landen, nemen ineens die kwalijke gewoonte over. Het koppensnellen door ISIS-isten moet gedaan zijn! Dat is een voorrecht in de rechtsspraak die in exclusiviteit toebehoort aan de Soemnitische Saoudische Pietrolboeren!

    Waarmee ineens bewezen is, dat de Islammerij sedert 1400 jaar geleden is blijven stilstaan, zo niet er op achteruit is gegaan. Anders dan bij ons, waar de doodstraf overal is afgeschaft. Niet zo in de USA, waar criminelen soms na jaren vanzelf in de dodencel sterven, in afwachting van hun executie.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Saudi Arabië onthoofdt 23 mensen en arresteert complete christelijke kerk

     

    Vooral christenen het doelwit van ‘de hoer van Babylon’ – Westen zwijgt vanwege olie en handel over wandaden Shariastaat Saudi Arabië

     

    Vijf Jemenitische mannen, veroordeeld vanwege berovingen, werden vorig jaar in Saudi Arabië publiekelijk onthoofd en vervolgens opgehangen. (5)

     

    De Saudische koning Abdullah drong er onlangs bij het Westen op aan om militaire actie te ondernemen tegen de islamitische terreurbeweging IS. Dat was echter niet omdat de moslimfundamentalisten een uitroeiingsoorlog tegen het christendom voeren – integendeel. Het extreem racistische Saudi Arabië is één van de ergste landen die zich officieel schuldig maken aan mensenrechten schendingen en ‘religieuze zuiveringen’. Afgelopen maand werden een record aantal van (minstens) 23 mensen onthoofd (2), en werd een complete christelijke huiskerk van 28 gelovigen gearresteerd. Het is onbekend wat er met hen is gebeurd.

     

    De 23, meestal publiekelijk ter dood gebrachte mensen waren onder andere veroordeeld wegens drugshandel. Volgens Amnesty International werden er tussen 1985 en 2013 meer dan 2000 mensen in Shariastaat Saudi Arabië geëxecuteerd. In 2013 trof dat lot 18 minderjarigen. (2)

     

    Olie doet Westen zwijgen

     

    Van de Amerikaanse en Europese politiek zult u zelden of nooit iets negatiefs horen of lezen over Saudi Arabië, en dat komt omdat het land als ’s wereld grootste olieproducent – een status die het inmiddels met Rusland moet delen- als belangrijke bondgenoot van het Westen wordt gezien. Bijna nergens komt de macht van olie zo duidelijk naar voren als in het Westerse zwijgen over de hemeltergende mensenrechtensituatie in Saudi Arabië, dat bovendien al tientallen jaren geldt als een van de grootste sponsors van islamitische terreur.

     

    Daarnaast is het steenrijke Saudi Arabië een goede klant van het Westerse bedrijfsleven, en zeker de wapenindustrie. Als Europa en Amerika ook maar iets van hun selectieve verontwaardiging over de vermeende –maar onbewezen- wandaden van Rusland in Oekraïne, Bashar Assad in Syrië of Israël in Gaza, op Saudi Arabië zouden toepassen, dan had het streng islamitische land al lang geleden door een totale boycot moeten worden getroffen.

     

    Maar daar is op geen enkel moment enige sprake van geweest, want we hebben ons niet alleen afhankelijk gemaakt van de Saudische olie, maar ook wil het Westen daar zelf flink aan blijven verdienen door hun producten aan de in luxe en weelde badende Sheikhs te kunnen blijven verkopen.

     

    Niet moslims ‘terroristen’

     

    In de top 10 van landen waarin het christendom het zwaarst vervolgd wordt, staat Saudi Arabië op de 6e plaats. Behalve de nummer 1 –Noord Korea- zijn de nummers 2 tot en met 10 in deze trieste lijst allemaal moslimlanden.

     

    Begin dit jaar voerde Saudi Arabië een aantal nieuwe wetten in waarmee ‘atheïsten’ - in de islamitische wereld alle niet-moslims- automatisch als terroristen worden beschouwd. Hetzelfde geldt voor alle vormen van politieke tegenstand, inclusief deelnemers aan demonstraties.

     

    Vooral christenen het doelwit van ‘de hoer van Babylon’

     

    In artikel 1 van deze nieuwe regels wordt terrorisme omschreven als ‘het aanhangen van de atheïstische gedachte in iedere vorm, of het betwijfelen van de fundamenten van de islamitische religie waar het land op is gebaseerd.’ Buiten de islam zijn in Saudi Arabië alle andere religies verboden.

     

    Het zijn echter vooral christenen die het doelwit zijn. Eén van de Syrische jihadstrijders die niet langer wilde meewerken met de barbaarse praktijken van de islamistische rebellen, vertelde vorig jaar dat zijn collega's christenen afslachten om hun bloed voor $ 100.000 per fles aan rijke Saudiërs te verkopen. Die geloven namelijk dat als ze hun handen in het bloed van christenen wassen, zij deelnemen aan het moordoffer aan Allah.

     

    Op deze walgelijke wijze kwam letterlijk uit wat in de Bijbel staat geprofeteerd over de 'hoer van Babylon': 'En ik zag de vrouw dronken van het bloed der heiligen en van het bloed der getuigen van Jezus.' Deze vrouw bevindt zich volgens Openbaring :3 in de woestijn (van Arabië). Met haar hebben alle koningen der aarde gehoereerd en zijn dronken geworden van de wijn harer hoererij (vs 2), dat is olie. Om olie houdt het Westen zijn mond, om olie doet het Westen niets aan de islamitische genocide op de christenen in het Midden Oosten.

     

    Tot 20 jaar gevangenisstraf voor afwijkende mening

     

    Joe Stork, vicedirecteur van Human Rights Watch afdeling Midden Oosten en Noord Afrika, wees erop dat de Saudische autoriteiten nog nooit kritiek op hun beleid hebben geaccepteerd, maar dat de nieuwe wetten nu bijna iedere vorm van kritiek of onafhankelijk denken als een terreurdaad bestempelen, die kan worden bestraft met een gevangenisstraf van 3 tot 20 jaar.

     

    Zo werd in juli advocaat en mensenrechtenactivist Waleed Abu Alkhair tot 15 jaar gevangenisstraf veroordeeld vanwege het ‘opruien van de publieke opinie’. Alkhair had niets anders gedaan dan zijn mening uiten en oproepen tot hervormingen (3).

     

    Congresleden ‘geschokt’ vanwege Saudische rol in 9/11

     

    Eind vorig jaar verklaarden twee Amerikaanse Congresleden ‘absoluut geschokt’ te zijn nadat ze een geheim document uit 2002 hadden ingezien. Hieruit zou onomstotelijk blijken dat de negentien 9/11-terroristen -waarvan 15 afkomstig uit Saudi Arabië- nauwe banden onderhielden met het Saudische koningshuis en zelfs financiële steun ontvingen. De Congresleden mochten echter niets bevestigen omdat ze een geheimhoudingsclausule hadden getekend. (4)

     

    Eerder stelden andere bronnen dat Saudi Arabië woedend was op president George Bush sr. omdat hij tijdens de eerste Golfoorlog in 1991 naliet om de Iraakse dictator Saddam Hussein, een gezworen vijand, af te zetten. De Saudi’s zouden vervolgens samen met de CIA een plan hebben opgesteld om de VS alsnog in een nieuwe oorlog tegen Irak te lokken, met als resultaat de aanslagen op 9/11/01. Vervolgens brachten de Saudi’s het gerucht in omloop dat 9/11 een complot van de Israëlische Mossad zou zijn geweest.

    Xander

    (1) Liberty Blitzkrieg via Zero Hedge
    (2) Amnesty
    (3) Wall Street Journal
    (4) Liberty Blitzkrieg
    (5) The Commentator

    *

    UITLEIDING

    Tussen de lijntjes door heeft U ook kunnen vernemen waarom Rusland nog maar eens kop van Jut is. Stel U voor, dat het Westen bij Kameraad Vlad de pietrol en het gas zou gaan betrekken! Uiteraard tegen zeer voordelige prijzen. Ik mag er niet aan denken dat deze dan ook logischer wijze zijn handelsbetrekkingen met ons gevoelig zou optrekken. Hij zou zelfs, met de wapens die we nu aan hem zouden leveren, quasi onoverwinnelijk zijn.

    Maar Rusland houdt de Islammerij zoveel mogelijk buiten zijn grenzen, omdat het ten gronde, deel uitmaakt van het Europese vasteland, en ook omdat het van oorsprong diep-christelijk is.

    *

    Ik geef toe: geen prettig vooruitzicht voor de Zwarte Ongelukskater uit Amerika, maar ons, rechtgeaarde Europeanen, doet het toch een beetje dromen. Allen eerst nog ergens een ti-t-tovenaar vinden, en Floep: de wilde immigratie staat terug op nul…

    Ach! Had Maestro Colombo in 1492 Amerika maar niet ontdekt! Dan had Winnetou daar nog bestaan, en waren wij veel gelukkiger geweest met buren als Peter De Grote, en met onze pelsenhandel tegen lakenstof met de Gouden Driehoek rond Moskou.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    16-09-2014, 17:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1984

     

    *

     

    *

    .

    Infos zur neuen Frankfurter Schule hier.

    *

     

    INLEIDING

    Gisteren kon U hier kennis maken met de verbeterde en uitgebreide Nazi-leer over het domineren van de wereld door een kleine Marxistische Elite-Elanden. Hun doel is door list en/of geweld, tot een nieuwe soort Homo Sapiens te komen die als robotten geboren worden, en leven en sterven zoals voorgeschreven. Hersenloos en willoos. Zij denken de toverformule te hebben uitgevonden, om er als Goden uit de Olympus, zelf eeuwigdurend beter van te worden. God bestaat niet, want die is door de Verlichting in heet donker gezet.

    Hun Eu-volgelingen, de leerling-tovenaars, gaan over lijken. Daarover gaat de Excodus die hieronder beschreven wordt. Geen noodlottig ongeluk, zoals met de Titanic, maar opzet van gewetenloze schurken. Vandaar, alhoewel evenveel doden, zoveel minder misbaar in de Lynxe media. Ach wat geeft het! Waar gehakt wordt, vallen er spaanders! ARCO-Herman horen we dan niet. Voor een ‘De profundis’ voor die arme op zee gebleven zielen is er zelfs geen tijd voorzien. Er zijn trouwens bijna geen kerken meer, waar die beweend zouden kunnen worden. Zand er over! Potaarde. Gewoon potaarde!

    Wraakroepend, zegt U? Inderdaad. En dat een paar dagen voor misschien in Schotland het startschot wordt gegeven om heel die Satanische sekte te wippen. Al zou dat natuurlijk te mooi zijn om waar te wezen.

    Nu ik er over denk, is het zelfs totaal onmogelijk; en zal alles wel, desnoods geforceerd bij het telleb der stemmen, bij het oude blijven. Anders waren de UNO-Blawhelmen al lang aan de Schotse grenzen gestationeerd geweest. En zouden er in Brxellabad al lang geheime top-vergaderingen zijn geweest, over hoe de Schotten in het gareel te dwingen.

    Want ook alle vormen van ‘lichte dwang’ staan in die Frakfurter spelregels. Denk maar aan al die ‘sancties’ die de EU aan Rusland oplegt, om hen als echte leerling-tovenaars, te dwingen naar hun pijpen te dansen.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Mensensmokkelaars lieten vluchtelingenboot bewust zinken’

    Twee schipbreuken voor de kust van Libië hebben mogelijk het leven van 700 migranten geëist. Een schip met zo’n vijfhonderd mensen aan boord is vermoedelijk enkele dagen geleden met opzet tot zinken gebracht door mensensmokkelaars.

     

    ‘De Italiaanse autoriteiten zijn een onderzoek gestart maar als de informatie bevestigd wordt, gaat het om de zwaarste schipbreuk van de afgelopen jaren’, zo meldt de Internationale Organisatie voor de Migratie (IOM). ‘Daarenboven zou het dan niet om een ongeval gaan, maar om massamoord.’

     

    Twee Palestijnen, die door een Panamees containerschip zijn opgepikt, werden zaterdag in het zuiden van Sicilië opgepakt en afzonderlijk door de politie ondervraagd. Volgens hen waren ze vanuit Damietta in Egypte vertrokken, samen met een vijfhonderdtal Syriërs, Palestijnen, Egyptenaren en Soedanezen. Verschillende keren zijn ze door de mensentrafikanten verplicht om van boot te veranderen. Woensdag moesten ze dan op een boot overstappen, die kleiner was en behoorlijk gammel, zo luidt het.

     

    Toen de passagiers protesteerden, hebben de mensenhandelaars, die zich op een ander schip bevonden, de boot van de migranten tot zinken gebracht. De twee Palestijnen werden anderhalve dag later gered. ‘Negen andere overlevenden zijn gered door Griekse of Maltese schepen, maar het lijkt er op dat alle anderen verdronken zijn’, zegt Flavio Di Giacomo, woordvoerder van de OIM in Italië.

     

    Nog een boot gezonken

     

    De IOM onderzoekt ook informatie dat 160 migranten zouden verdronken zijn voor de Libische kust. Aan boord van het gezonken schip zouden zich 250 Afrikaanse migranten hebben bevonden. Er zijn al zeker 36 mensen gered, onder wie een zwangere vrouw. Er zaten voornamelijk vrouwen op de boot.

     

    Vissers hadden verschillende lichamen in de zee zien drijven. Daarna zijn schepen van de Libische marine naar de locatie gevaren, voor de kust van Tajoura ten oosten van Tripoli.

     

    Zondag meldden de Italiaanse autoriteiten dat er op een paar uur tijd bijna 1.300 migranten in de Middellandse Zee zijn gered.

     

    In augustus kwamen nog ruim honderd migranten om. Al jaren proberen Afrikaanse migranten in gammele bootjes Europa te bereiken. Dit jaar bereikten meer dan 100.000 migranten de Italiaanse kust, zo maakte de Italiaanse regering deze week bekend.

    Lees ook
    1. 14/09/2014 om 14:36 Italiaanse kustwacht redt 1.300 bootvluchtelingen
    Meer over:

    Libië

     

     

    UITLEIDING

    Of al die drenkelingen nu bij Allah zijn, laat k in het midden. Wat ik wèl meen te weten, is dat er zoveel minder avonturiers in onze landen zullen ronddwalen. We zijn dus al zo ver, dat er voor een hoopje dode lichamen niet eens getreurd wodt. Precies alsof het om ongedierte gaat. Misschien zijn ze dat ook in de ogen van die Frankfurter EU Nazi-beulen!

    Nog een stap verder, en dan komt de redenering dat het onnutte eters zouden geweest zijn. ‘Het was zij, of wij’. Net zoals aan het Front. Het is anderen doden om zelf niet gedood te worden.

    Toch leuk, hé, zo’n wereldverbeterende theorie als van die globalisten. Zonder grenzen, zonder moraal.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    16-09-2014, 16:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1983

    *

    Dinsdag 16 September 2014

    Fruitmaand

    Zon 7u19-19u55

    H Cornelis

    *

    *

     

    *

    Ceci nest pas ne Jihadist!

    .

    Ontdek hieronder waarom.

    *

     

    INLEIDING

    Nu volgt een typisch Linxe ‘bewijsvoering’. Ze begin met de stelling van het eigen Grote Gelijk, bewijst dit vervolgens met een waterval van nietszeggende woorden, om te besluiten waarmee beginnen werd: het eigen Grote Gelijk dat nu wel bewezen is.

    Dat het deze keer over de Islammerij gaat, bewijst alleen dat Linxsigheid en opgedrongen Islam-verering twee handen op één buik zijn. Iets dat wij hier al jaren aan de hand van voorbeelden, bewijzen. De tijd van ‘meeuwen op een stort’ is al lang voorbij, even lang als ondervonden en of gedicteerd werd, dat de Islammerij een enorm potentieel aan Linx-stemmers bood.

    Wat ook opvalt in onderstaand betoog is, dat er uitgegaan wordt dat Islamkritiek bij definitie gericht is richting Islammers. Daar waar Islamkritiek in de eerste plaats niet te zien heeft met kritiek, maar in de eerste plaats met het in evidentie stellen van de ware bedelingen van deze als ‘religie’ verpakte ideologie die alleen op verovering uit is. Uitzwermende Islammerij is de realiteit van het spreekwoord ‘van kwaad naar erger’, omdat het sil en ongemerkt begint, maar uitgroeit, altijd en overal, tot de vernietiging van het leven waarop het parasiteert.

    Dat deze ‘toelichtingen’ alleen of voornamelijk gelden als aanzet voor zoveel mogelijk eigen onderzoek bij de lezer: ook dat wordt nadrukkelijk over het hoofd gezien.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/dm/nl/2461/Opinie/article/detail/2051825/2014/09/16/Beste-islamcriticus-uw-islamkritiek-werkt-radicalisering-en-extremisme-net-in-de-hand.dhtml

    *

    Beste islamcriticus, uw islamkritiek werkt radicalisering en extremisme net in de hand

    Merijn Oudenampsen − 16/09/14, 07u14

     

    De brief van filosoof Maarten Boudry aan de gematigde moslim en het retourbericht van Abou Jahjah lokken stevige reacties uit. Merijn Oudenampsen, socioloog en politicoloog verbonden aan de Universiteit van Tilburg. "Volgens u is een gewelddadige en haatdragende interpretatie van de islam de enige ware, zuivere vorm van islam", schrijft hij aan Boudry.

    Zowel moslim-fundamentalisten als islamcritici zijn ervan overtuigd dat de ware moslim noodzakelijkerwijs een voorstander is van strijd tegen ongelovigen

     

    Beste islamcriticus,

     

    Ik richt me tot mensen zoals u, die een gewelddadige en haatdragende interpretatie van de islam aanhouden als enige ware, zuivere vorm van islam. U ziet zichzelf als tegenstander van islamitisch radicalisme. U deelt echter het uitgangspunt van hen die u bestrijdt. De werkelijkheid is dat u radicalisering en extremisme eerder in de hand werkt, dan dat u dat tegengaat.

     

    Wie de Koran als het letterlijke woord van God opvat, wacht op het schaakmat van de jihadisten, stelt u. De ironie van een dergelijk statement lijkt u geheel te ontgaan. Het is namelijk de islamcriticus zelf die de Koran letterlijk neemt. U probeert ons ervan te overtuigen dat de verzen over jihad, over haat en geweld richting ongelovigen, zonder enige historische context gelezen kunnen worden. U vertelt ons dat het beroep op de Koran van radicale randgroeperingen als Al Qaida, de taliban en IS, in wezen geheel gelegitimeerd is. Sterker nog, dat is volgens u het ware gezicht van de islam.

     

    De prozaïsche werkelijkheid is dat de Koran niet letterlijk gelezen kan worden. De tekst heeft een abstract retorisch karakter en staat vol met bedekte verwijzingen naar historische thema's, gebeurtenissen en verhalen. Deze historische context wordt ons niet uitgelegd in de tekst zelf. Daarom lezen moslims de Koran vaak in samenspel met de geschiedenis van het leven van Mohammed: om zo te begrijpen waar de tekst toch op doelt. Bijkomend probleem is dat de verschillende religieuze teksten elkaar vaak tegenspreken.

     

    Een interessante illustratie betreft de eetbaarheid van zeedieren. De profeet Mohammed zou hebben gezegd dat behalve de kikker alle zeedieren gegeten kunnen worden. De eerste kalief, Abu Bakr, vond dat ook kikkers toelaatbaar waren. Abu Hanifa, de oprichter van een van de islamitische rechtsscholen, stelde weer dat enkel vis geoorloofd is. Al deze uitspraken zijn onderdeel van de islamitische jurisprudentie, waaruit de verschillende stromingen binnen de islam hun eigen prioriteiten stellen en keuzes maken. Dat is onmogelijk zonder interpretatie.

     

    Deze pluriformiteit wordt echter ontkend door zowel moslimfundamentalisten als islamcritici. U stelt beiden dat er zoiets bestaat als een pure en ware islam, een onveranderlijk en tijdloos gedachtegoed, terug te voeren op de mythische fundering in de tijd van de profeet Mohammed. U ziet beiden enkel de Koran en de Hadith als de uitdrukking van deze ware aard van de islam en negeert het gevarieerde corpus aan religieuze opinies, praktijken en tradities dat zich sinds die tijd ontwikkeld heeft. U gaat beiden uit van een letterlijke lezing en geeft geen ruimte aan afwijkende interpretaties. U negeert beiden de religieuze denkbeelden en praktijken uit de Ottomaanse periode - met een zekere scheiding van religie en staat, een meer gelijkwaardige positie van vrouwen en een opener interpretatie van heilige teksten - die fundamentalisten zien als onislamitisch en gecorrumpeerd door Griekse filosofie. U portretteert beiden de islam als een ideologie, een alomvattende maatschappijordening. U bent er beiden van overtuigd dat de ware moslim noodzakelijkerwijs een voorstander is van strijd tegen ongelovigen. Dat de meeste moslims hier allerminst van overtuigd zijn, wordt door u geweten aan het feit dat zij niet goed op de hoogte zijn van hun geloof. U houdt er beiden in het kort, een essentialistische visie van het islamitisch geloof op na, die politiek gezien zeer explosief is en niet zonder strategisch nut. Voor de fundamentalisten verleent het autoriteit aan hun religieuze strijd. Voor islamcritici als uzelf verschaft het een vijandsbeeld, een fel contrast waartegen de eigen verlichte, moderne, westerse cultuur mooi uitgelicht kan worden.

     

    In uw onvermoeibare zendingsactiviteiten als islamcriticus richt u zich graag tot de gematigde moslim. Die term alleen al toont uw radicalisme. De journalist Joris Luyendijk heeft eens schertsend gevraagd of we ook spreken over gematigde Duitsers wanneer we Duitsers bedoelen die geen nazi's zijn. De term gematigde moslim gaat ervan uit dat er een matiging plaatsvindt van de kwaliteit 'moslim'. Een pure, zuivere, ongeremde, echte, authentieke moslim, dat is volgens u een gewelddadige fundamentalist. Uw islamkritiek werkt zo radicalisering in de hand. U bent gevaarlijk en onverantwoord bezig. U stelt de minderheid van fundamentalisten in het gelijk en bevestigt het fundamentalistische idee dat er een beschavingsconflict gaande is tussen het Westen en de islam.

     

    Het idee van de gematigde moslim moeten we afwijzen als het product van een radicale visie. De gematigde islamcriticus daarentegen zou zeer welkom zijn. Beste islamcriticus, matig uw toon, staak uw wild geraas. En lees eens wat bij over de islam.

     

     

     

    UITLEIDING

    Een meer dan bloedserieuze discussie over de Islam-dreiging in de hele wereld, illustreren met het voorbeeld in de Koran over het al-dan-nniet eten van kikkers, is maar al te doorzichtig. Het in het belachelike trekken van een discussie is een ander ongewild voorbeeld van Linxsigheid.

    Maar o wee, als Vader Le Pen (bij manier van spreken) over de Holocaust durft zeggen, dat deze voor hem maar een voetnota in de Geschiedenis is geweest. Of moeten wij ervan uitgaan, dat integendeel de Holocaust en een oorlog waarin de ganse wereld in brand stond, even belangrijk zij geweest, ja zelfs dat de Jodenvervolging het hoofdthema ervan vormde? Daar waar we in onze dagen opnieuw de Jodenvervolging zien toenemen?

    Besluit: op waarheidsverkondiging over de Leer van de Wrede IS er simpelweg geen antwoord. Omdat het onzinnig is, zoals de Islammers willen, te verkondigen dat de hand in het vuur houden geen pijn doet. Maar alleen louterend werkt ten gunste van een denkbeeldig Rijk van Allah op aarde, waarvan de Pïetrol-Elite de alleenvertegenwoordiging heeft.

    *

    PS

    Dat de Islammerij, als het erop aankomt, niet met openvizier strijdt, maar altijd gemaskerd? Tja, dat zal dan zijn zeker om niet herkend te worden door hun vrouwen thuis die niet mogen weten waar de lieve echtgenoot zijn tijd verbeuzelt. Toch geen serie tijdrovende ‘tijdelijke huwelijken’ aangegaan met de daartoe bestemde Dames van Lichte Zeden? En moeder de Vrouw thuis laten zitten met de elfendertigste nieuwe baby op de schoot! Neen, de Islammrij heeft zelfs geen woord voor ‘Prostitutie’. Daarom wordt er ook zo dapper gemoord en verkracht en herleeft de handel in ‘Blanke Slavinnen’ als nooit tevoren. Dinky Toys voor o.a. jeugdige Kortrijke Vrijheidsstrijders die in de Betwiste Gebieden dank zij de nagezonden werklozensteun voor uitzendkrachten uit Coburg-land, zo dapper de moordenaarsstiel leren…

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    16-09-2014, 12:23 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    15-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1982

     

    *

     

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

    Nog filosofie moeten doorworstelen op onze Oude Dag: het is Godgeklaagd!

    Maar nu we het toch over Hem hebben: als jullie dat Heerschap nog eens ontmoeten en kans zien om even met Hem van gedachte te wisselen, zeg Hem dan de volgende keer wat beter op te letten, als Hij nogmaals een wereld in elkaar knutselt. Wat meer bij de pinken zijn, als het ware. Zodat slimme Frankfürster worstjes na verloop van tijd hemel en aarde niet moeten bewegen om de zaken recht te zetten.

    Neen, moest het van de Moderne Mens afhangen, de wereld zou er anders uitzien. Met meer afgeronde hoeken. De lat gelijk even laag voor iedereen. Allemaal even arm. Maar worstel U eerst door onderstaande tekst, dan zult U begrijpen waarom de EU met razende Nazi-vaart naar de zelfdestructie rijdt. Want de Euro is geen reddingsmiddel, maar de ondergang van deze kunstmatige Schepping.

    Heel eenvoudig omdat de mens een gewoontedier is die gehecht blijft aan zijn wortels en er altijd naar terugkeert.. Verplicht in één richting denken, dat is voor robotten en poesjenellen. Luisteren naar Grote Verstanden die de Schepping willen bijstellen, is hoogmoed. En hoogmoed komt altijd voor de val.

    BDe EU is Het Gouden Kalf uit de goeie ouwe Bijbel….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    De EU is het kind van de Frankfurter Schule

    Door Boy van Meetelen

    *

    De Frankfurter Schule is een Duitse sociologische en filosofische stroming in de hedendaagse filosofie die ontstond in de eerste helft van de 20ste eeuw en zich bezighoudt met de maatschappijkritische, neomarxistische, kritische theorie. De stroming werd opgericht door Theodor Adorno en Herbert Marcuse van het Institut für Sozialforschung te Frankfurt.

     

    Leden van de Frankfurter Schule willen het wetenschapspositivisme ontmaskeren en daar een socialistische theorie voor terug in de plaats zetten. Men beweerde de democratie te verdedigen in het naoorlogse Duitsland, maar in de realiteit hief zij voornamelijk de democratie op door bepaalde gedachtes illegaal te verklaren en doormiddel van politieke correctheid een censuur op te leggen aan de West-Europese bevolkingen.

     

    De term kritische theorie verwijst naar de titel van het programmatische opstel Traditionelle und kritische Theorie (Traditionele en kritische theorie) van Max Horkheimer uit 1937. Als het belangrijkste werk van de Frankfurter Schule geldt de door Horkheimer en Theodor W. Adorno in de jaren 1944 tot 1947 gezamenlijk geschreven essaybundel Dialektik der Aufklärung (de dialectiek van de verlichting).

     

    Horkheimer & Adorno

     

    De Frankfurter Schule ontstond uit het Institut für Sozialforschung (IfS, instituut voor sociaal onderzoek) van de universiteit van Frankfurt. Het werd oorspronkelijk in 1924 door Felix Weil gesticht en stond in zijn eerste jaren onder de leiding van Carl Grünberg. In 1932, onder de leiding van Max Horkheimer (die de leiding overnam vanaf 1931, nadat Grünberg door ziekte getroffen werd), ontstond het Zeitschrift für Sozialforschung als theoretische orgaan van het instituut. In dit tijdschrift formuleerden de leden van het instituut ideeën en hielden ze discussies rond wat later bekend zou staan als de “Kritische Theorie”. Deze Kritische Theorie kan bestempeld worden als een onorthodoxe voortzetting van het marxisme in combinatie met andere disciplines, waaronder de psychoanalyse van Sigmund Freud[1].

     

    Tot het instituut behoorden o.a. Theodor W. Adorno, Herbert Marcuse, Erich Fromm, Leo Löwenthal, Franz Neumann, Otto Kirchheimer en Friedrich Pollock. Ook Walter Benjamin die gedurende zijn emigratie door het instituut financieel ondersteund werd, leverde aanzienlijke bijdragen.

     

    Het instituut werd in 1933 door de Duitsers gesloten. Vele leden besloten om Duitsland te verlaten. Ze hadden hun bezittingen al ondergebracht in Nederland, en hadden ook een filiaal in Genève. Zo werd de hoofdzetel dan ook in 1933 naar Genève verplaatst. Uiteindelijk moest het instituut, met een tussenstop in Parijs, emigreren naar de Verenigde Staten. Het zou aan de universiteit van Columbia opnieuw gesticht worden door Horkheimer. Tijdens deze ballingschap, werkten Adorno en Horkheimer onder andere aan hun onderzoek hoe men een maatschappij kan verzwakken door haar trots, cultuur en eigenwaarde te ondermijnen, omdat Adorno hier iets slechts in zag. Dit resulteerde uiteindelijk in het werk The Authoritarian Personality (1950).

     

    Na de terugkeer van de leden naar de universiteit van Frankfurt in 1950, werd de Frankfurter Schule belangrijk voor de protesten van nieuw-links in ’68, en zette haar stempel op de Duitse academische sociologie, die zo meer in de richting van een Kritische Theorie ging. Nog steeds onder het toeziend oog van Horkheimer zou de Frankfurter Schule zich uitbouwen tot een instituut dat interdisciplinair werk verrichtte.

     

    De vertegenwoordigers van de Kritische Theorie en het daaruit voortvloeiende cultureelrelativistisme en vooral Adorno, zouden zich na de Tweede Wereldoorlog voornamelijk bezighouden met welke effecten een dergelijke catastrofe op het filosofische denken, maatschappijkritiek en wat de rol van de rede heeft betekent. Volgens deze theorie zou rationaliteit slechts tot wreedheid leiden en moest men zich wentelen in relativistische vaagheden en vooral geen standpunt innemen die gebaseerd is op een kritische individuele afweging van een onderwerp, maar accepteren dat het politiek correcte establishment altijd gelijk heeft.

     

    Als voornaamste opvolgers van Adorno en Horkheimer, worden Jürgen Habermas en Oskar Negt gezien. Hun Kritische Theorie wordt in contrast met de oude Kritische Theorie, ook als de “jongere Kritische Theorie” bestempeld, en erkent significante verschillen tussen beide. Alfred Schmidt neemt in verband met dit onderscheid echter wel een speciale plaats in.

     

    De nieuwe kritische theorie eist ook een bevordering van massa-immigratie en multiculturalisme om zo de saamhorigheid van bevolkingen te ondermijnden.

     

    Ook eist de nieuwe kritische theorie dat landen hun grenzen opgeven en hun bevoegdheden overdragen aan internationale organisaties zodat bevolkingen uiteindelijk niet langer over hun eigen toekomst kunnen beslissen.

     

    De Frankfurter Schule en haar vertakkingen zijn nu de leidinggevende filosofische stroming binnen de academische kringen van zowel Europa als Noord-Amerika.

     

    Juist daarom zal de ondemocratische EU gesteund blijven worden tot het bittere einde door de huidige linkse elite. Maar ook daardoor zal de huidige politiek ten aanzien van het multiculturalisme en de massa-immigratie niet veranderen.

     

     

     

    UITLEIDING

    Veel woorden moeten daar niet meer aan vuil gemaakt worden. Het is zò al vuil genoeg.

    Moraal van dit verhaal?

    Te veel binnen zitten in stoffige van de buitenwereld afgeschermde lokalen, brengt gewoon hersenletsel mee. Nu de druiven rijp zijn op dit ogenblik hier in de velden, in korte broek en met opgestroopte hemdsmouwen komen helpen met de oogst, zou de zinnen verzetten. Als het daarna donker is geworden, gewon onder de wijde sterrenhemel meezuigen met de vrienden: pas dan zouden die zinnen zich beginnen goed voelen.

    Of daarmee terug Geschiedenisonderricht zou toegelaten worden, de grenzen weer dichtgaan en de wilde immigratie teruggeschroefd, is gewoon een kwestie van tijd.

    Gebeurt dat niet, dan zou de bij deze fantasten onvoorziene en dus niet bestaande stoornis, de Islammerij, wel eens kunnen zorgen voor een bloedige verrassing. Met het gewone volk tussen hamer en aambeeld. Remembr de tijd van de Gestapo….

    Het Westen moet dus dringend overgaan tot handelen. Ieren en Schotten brachten ooit de Christelijke Beschaving terug naar het Vasteland. Het ziet er naar uit, dat na Donderdag 18 dezer de Geschiedenis zich wel eens zou kunnen herhalen.

    In deze hoop wil ik leven en sterven.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     

     








    15-09-2014, 18:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1981

     

    *

     

    *

    .

    Anke Van der Meersch, jong, mooi, blank en gestudeerd,

    komt er rond voor uit….

    *

     

    INLEIDING

     

    Neen, dit stukje gaat niet over wat U denkt.

    Wat niet al lachend kan gezegd worden is de waarheid niet.

    Over het waarheidsgehalte van wat volgt, steek ik mijn hand niet in het vuur. In authentiek Italiano zegt men over zoiets: ‘Si non è vero, è ben trovato’. Maar al lezend kan men soms (zoals ik) overtuigd geraken. Algemeen menselijk gezien, moet een onschuldig iemand niets verbergen. En trouwens, de rol van elk kledingstuk is om functioneel (of mooi) te zijn. Hoofddoeken of lange alles verhullende tabbaarden horen dar volgens mij duidelijk niet bij.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.bloggen.be/roeland/

    *

    Hoofddoek waar komt het vandaan.....

    Wanneer je dit leest zul je glimlachen als we een muslima zien op straat.....

     

    Volgens Muazzez Ilmiye Cig ligt de oorsprong van de islamitische hoofddoek bij Soemerische prostituees. De Turkse archeologe stoelt haar bewering op historisch onderzoek. Daaruit zou blijken dat het dragen van de hoofddoek uit de cultuur van de Soemeriërs stamt. Zo’n 5000 jaar geleden droegen prostituees daar in tempels een hoofddoek.

     

    Je kunt wel raden dat de uitlatingen van de 92-jarige vrouw in Turkije als de spreekwoordelijke rode lap op de stier werden onthaald. Een advocaat uit Izmir legde prompt een klacht neer, maar de rechter sprak deze week de vrouw vrij. Er valt soms ook goed nieuws te rapen in Turkije.

    De kranige oude tante moest naar eigen zeggen ontzettend lachen toen ze ontdekte waar het gebruik van de hoofddoek vandaan kwam. “Je moet dat aan de mensen vertellen in Nederland”, zegt ze in NRC-Handelsblad. “Het symbool van islamitische eerbaarheid komt uit de wereld van de prostitutie”. “Je zou je schamen je hoofd te bedekken als je eens wist waar dat gebruik vandaan kwam”, schrijft ze in een boek en zegt ze tegen jonge moslimvrouwen en -meisjes.

    In de ogen van Cig werd de hoofddoek dus niet gebruikt om “de eer van de vrouw te beschermen” maar als een herkenningsmiddel voor prostituees. De archeologe maakte de Turkse revolutie van Atatürk nog mee. Het Arabische schrift werd afgeschaft en Atatürk maakte komaf met de strenge kledingsvoorschriften van de islam. Jongens en meisjes gingen samen naar school en op klasfoto’s uit die tijd is geen hoofddoek of niqaab te bekennen.

    “Het zijn mannen die vrouwen vandaag dwingen om een hoofddoek te dragen”. Muazzez Cig maakt zich dan ook zorgen over de dreigende islamisering van Turkije. Premier Erdogan heeft een voorgeschiedenis als fundamentalistische hardliner en zijn regering heeft zich naar eigen zeggen tot doel gesteld “de godsdienst te redden”.

    Cig schreef een brief aan de vrouw van de premier. “Ik droomde dat ik van de trappen afliep van het mausoleum van Atatürk in Ankara. Ik zag de premier met zijn echtgenote omhoog lopen. De echtgenote was modern, zonder hoofddoek. Zou het niet fantastisch zijn, als U die echtgenote was?” Cig wacht nog altijd op een antwoord. Volgens de oppositie zit de hoofddoek op het hoofd van mevrouw Erdogan gelijmd.

    En dàt Turkije willen wij dan kost wat kost Europa binnenloodsen !

     

    Bob Camps

    *

    UITLEIDING

    Dat Eskimo’s, zowel mannen als vrouwen, in de barre Poolcirkel zich met warme pelsen buitenshuis al eens warm induffelen, vindt iedereen normaal. Daar is zelfs geen enkel ‘Geloof’ voor nodig, alleen een beetje gezond verstand.

    Dat bommengordels, slagersmessen, kapmessen voor onthoofding en Kalasjnikovs al eens onder wijde kledij verborgen worden: tot daar aan toe. Maar dan zijn het meestal mannen, die dat doen, en geen mietjes.

    Om alle mistoestanden te voorkomen, zou dergelijke maskerades moeten verboden worden, net als peniskokers of beschilderingen met oorlogskleuren. Ze verstoren het straatbeeld en maken dat onze steden, ja zelfs het kleinste dorp met nog meer dan voldoende parkeergelegenheid, het uitzicht krijgen van vreemde beangstigde achterbuurten in verre landen, waar de onveiligheid troef is.

    Het is de kledij der samenzweerders, die wachten op een gelegenheid om hun slag te slaan. Het maakt alle katjes, zelfs bij klaarlichte dag, donker en gevaarlijk. Het zijn schimmen die haaks staan op onze modieuze beschaving. Ze zijn een vervloeking voor het oog.

    Het wordt al helemaal gek, als in onze zwembaden de lichten moeten worden gedoofd, omdat boerka’s met daarin spookgestalten onzichtbaar moeten gemaakt worden. Boerka’s zijn de treiterende waarschuwing voor onze Eva’s voor wat hen te wachten staat, als de Islamisering niet teruggedrongen wordt.

    Misschien één uitzondering om de bedekking van kop tot teen, zelfs onder de oksels, te verplichten, en dat is (om begrijpelijke redenen) voor ‘Dames’ zoals Freya uit de Ros-Rode achterbuurten van Gent. Voor creaturen als Magische Maggie zou zoiets zelfs een zegen zijn….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *








    15-09-2014, 16:44 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1980

    ***

    Maandag 15 september

    Zon 7u18-19u57

    H Katharina van Genua

    Sint-Katrien heeft de winter onder haar kiel

     

    *

     

    *

    .

    Is een Zweedse Coalitie niet gevaarlijk, nu in dat land de Zweedse Democraten, zijnde de anti-immigratiepartij, er haar uitslag bijna verviervoudigd heeft en er de 3de grootste partij (13%) is geworden?

    *

     

     

    Inderdaad. Verandering doet eten. Lijk bij de beenhouwer: mag het wat meer zijn? Of zelfs misschien eens wat helemaal anders?

    Het moet niet altijd gaan over het ‘Geloof’ van de invasietroepen der Islammers, over die overweldigers zonder maat of getal zelf of over de nieuwe winden die over de aardbol scheren. De Grote Politiek in eigen Coburg-land telt ook mee. Meer zelfs, die schreeuwt letterlijk om aandacht. Er wordt namelijk boven ons hoofd vergaderd tegen klippen en bergen, dapperder dan bij de zoveelste processie van Echternach. Nachtelijke bijeenkomsten, bij een natje en een droogje, en met misschien wel wat vrolijk gezelschap daarbij om de tijd te korten. Moeder de Vrouw moet thuis maar wat wachten om de soep op tafel te brengen. Trouwens, elders smaakt de soep altijd beter.

    We beleven al maanden weeral de tijd mee van de Groter dan groot Grote Verstaanden. waarbij we even voorbij moeten aan de Grote Verstanden van voorgaande regeringen. Er werd namelijk o.a. zodanig Ruimtelijk Geordend, dat de centra waarachtige stenen woestijnen zijn geworden, met lege winkelpanden, lege pleinen en nog leger straten. Zelfs om ‘een terrasje te doen’ moet men de auto van stal halen en naar de rand van de stad rijden. Straks zijn zelfs de huizen zo leeg als uitgeleefde en lege mosselschelpen, want veel te gevaarlijk, en lege appartementsblokken, die eenmaal verlaten, rap zullen verloederen dank zij het inpalmen door straatarme inwijkelingen die leven van een rijke uitkering. Net als in Mosul (Syrië) kunnen de kerken dan omgetoverd worden tot moskee, nadat eerst deze met al te duidelijke Christelijke kenmerken, opgeblazen zijn. Zonder te vergeten, dat overal nieuwe minaretten de silhouetten der steden zullen bepalen…. Alles gefinancierd met de onuitputtelijke subsidies, uitgespaard door de pensioenen te verlagen. Dat spreekt vanzelf in een zelfmoord-scenario.

    Magische Maggie zal de federale dans moeten leiden, want de Riberale ‘familie’ heeft geen andere kandidaten meer die zich behoorlijk kunen uitdrukken. Le Beau Didier zal een burgemeesterspostje krijgen en Di Jeanetto wordt uitbater voor eigen rekening van een homo-tent. Zo heeft die zijn vertier aan huis, en zijn we af van een ‘Premier’ die in een normaal land al jaren zou opgesloten zijn geweest bij andere abnormalen.

    Ze kunnen van de Hitlerianen veel kwaad vertellen (met reden) maar bij hen was er tenminste geen plaats voor zij die ‘voor de venten’ waren. Werden die ‘betrapt’ dan gingen die bij ‘Führerbefehl’ onherroepelijk voor de bijl.

    Op die manier was er dus iets goeds aan hen.

    Bovenop al die speculaties, is er nog de zekerheid dat de Tsjeven een gevecht leveren op leven en dood, om van de vroegere Advocaat en mede-bedenker van de ARCO-val, een zekere Koen Geens, de nieuwe Premier te maken. Alleen mag dat nog niet geweten worden. Eerst moet er beroep worden aangetekend tegen de beslissing van de EU, zodat dit dossier voor jaren in de kast kan worden gezet.

    La Thyssen schijnt dus een schampschot te zijn geweest, want bedeeld met ondermaatse ‘bevoegdheden’, zo dat Koen Geens, de held, kan naar voor geschoven worden als opleg-wisselgeld.

    De ‘Socialen’ van het ACV/ABVV, twee handen op één buik, voelen de bui al hangen, en staken meteen tegen alles en iedereen. Baat het niet, zo schaadt het niet! Want de band met de achterban wordt aan gehaald. En zo komen ze nog eens op TV!

    De vroegere Potentaten Grote Verstanden zijn in hun nopjes. Ze kunnen verder ongestoord overgaan tot ‘vaste benoemingen’, ze kunnen verder smijten met geld en de rekening doorschuiven naar hun opvolgers, ze blijven alle ‘aangelegenheden’ opluisteren met hun aanwezigheid en ze worden daar nog goed voor betaald ook.

    Ze houden, meer dan de man in de straat, hun adem in voor wat er dringend staat te gebeuren in Schotland, en houden hun hart vast, want de lucratieve uitloop-baantjes bij de Verenigde Nazies zien ze zò in het luchtledige verdwijnen. Komt daarbij, dat de gedoodverfde Vlaamse Beweging, onder impuls van Het Vlaams Belang, weer brandhout dreigt te maken van het belgiciseren van de samenleving: ge zoudt voor minder Uw slaap laten.

    Maar ze komen er wel uit. Zijn ze zeker van. Want zij hebben de macht. Helemaal gekregen van ons!. Enfin, een beetje toch. En voor de rest gemanipuleerd, tot de winnaars van de verkiezing, spijts het verlosscheen van hun heiligste principes, unaniem veroordeeld worden tot slippendragers…

    *

    Of we dan het einde der wereld zien naderen? vraagt U. Welnee Mevrouw, welnee Meneer, want de wereld draait gewoon door. Omdat die in beweing wordt gehouden door zwakkelingen.

    Es geht alles vorüber, es geht Alles vorbei. Nach jedem Dezember, kommt wieder ein Mai….

    Als de hemel invalt, zitten we er allemaal onder!

    PS

    De Zweden zullen zweten, naar het schijnt. Maar de anti-immigratie heeft veld gewonnen. Langzaam maar zeker ontwaakt mern daar uit een jarenlange winterslaap. Verkeerd gekozen dus. Vooral de Islammers zullen te beklagen zijn, want het land is ondertussenl verworden tot een ware woestijn. Wie had dat ooit gedacht, dat de Sahara zo rap zou oprukken tot in het Hoge Noorden! Maar is dat niet de tol voor het in huis halen van teveel sprinkhanen? Wie wordt daar trouwens nu de Premier. Een Soenniet, een Sjiiet of een Helemaalniet?

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    15-09-2014, 13:23 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    14-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1979

     

    *

    1979 - ZELFS REICHSMINISTER HEINRICH HIMMLER HAD HET BETER GEDAAN

    *

    *

    INLEIDING

    De Heer Hans Jansen? Arabist; in GeenStijll.nl is een erudiet man met meer gevoel voor humor in zijn kleine teen, dan ARCO-Herman in heel zijn groot verstand. Hij weet zelfs van waar Abraham de mosterd haalt, en dat is meer dan kan gezegd worden van heel de top der Potentaten van de Verenigde Nazies.

    Ik had het ook anders kunnen formuleren, om bij de Reichsführer Heinrich Himmler te blijven en diens geheimtaal te blijven. Het zijn voorschriften die naar alle richtingen kunnen uitgelegd worden, maar die op termijn, indien gewenst, kunnen leiden naar de Nacht der Lange Messen. ’t Kan vriezen, ’t kan dooien, als wij er maar wel bij varen.

    Hoe denkt U anders dat een marionet als het mini-staatje dat Coburg-land heet, omspringt met zijn eigen Wetten? Om nog maar te zwijgen van zijn maatregelen tegen normaal wapenbeziet: eerst toegelaten mits vergunning, dan verboden en alles binnen te leveren, om een paar maanden nadien alles weer bij het oude te laten. Met de milieujongens hun zin te geven om nucleaire energie te verbieden of zelfs te saboteren, zodat de gewone burger dan kan ‘afgeschakeld’ worden en in naam der vooruitgang, teruggestuurd naar de Middeleeuwen. Naamloze waardepapier (die er altijd geweest zijn) verder toe telaten, om deze nadien te verbieden. Met terugwerkende kracht.

    Hoe zit het? Voelt U ook de wurgende handen van Gestapo Nieuwe Uitgave U met een koude hand rond de keel grijpen?

    Als de 800.000 bestolen en bedrogen Arco-Cooperanten nu eens waar voor hun geld gingen eisen en massaal met veel misbaar wegliepen uit de ‘Christelijke Zuil’: zou dat, met meevallende verkiezingen in Schotland, het gedroomde excuus niet zijn vor de Tsjeven om de handdoek in de ring te werpen?

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Hans Jansen - OH

     

    De ‘Europese Unie’ verstrekt ontwikkelingshulp, ‘OH’. Dat doet de EU op eigen sap en verantwoordelijkheid. In 2014 besteedt de EU een bedrag van 2716 miljoen euro aan OH. De EU heeft een OH-zevenjarenplan dat doorloopt tot en met het jaar 2020. Dan moet het OH-jaarbedrag tot 3989 miljoen zijn opgelopen. Het is vreemd dat het EU-bedrag stijgt, van bijna 3000 miljoen naar bijna 4000 miljoen jaarlijks, want je zou toch verwachten dat, als de hulp effectief was, het bedrag juist zou moeten dalen. Maar dat is niet zo, het bedrag stijgt. Het totaalbedrag aan OH voor de periode 2014-2020 bedraagt 19.661.639.000 euro, met andere woorden bijna 20.000 miljoen. Dit is het bedrag van alleen de Europese Unie, maar er zijn veel meer instanties die hun geld aan OH kwijt willen, zoals de Verenigde Naties. Dat alleen al vraagt om coördinatie, en coördinatie betekent nette banen voor nette mensen. Zorg dat u er bij komt. Maar goed, de EU besteedt al dat geld aan goedbedoelde pogingen om een goed doel te bevorderen: de uitroeiing van de armoede, eradication of poverty. Kan armoede wel worden uitgeroeid?

     

    Als het kan, bestaan daarvoor twee methoden. Herverdeling van de bestaande koek, en de bestaande koek in omvang laten toenemen. Links wil de bestaande koek door de overheidsbureaucratie onder dwang laten herverdelen. Rechts wil het bedrijfsleven laten innoveren en investeren, waardoor de bestaande koek zal gaan groeien – waardoor iedereen er op vooruitgaat, maar er mogelijk ‘onrechtvaardige’ inkomensverschillen ontstaan, bijvoorbeeld tussen Bill Gates en Diederik Samsom. Raad u maar welke methode het effectiefst is om armoede te verminderen. Raad u maar waar de EU voor kiest.

     

    De EU heeft dit voorjaar een onleesbaar document uitgevaardigd waarin de EU-plannen voor het EU-zevenjarenplan uiteengezet worden. Daarin treffen we nobele doelen aan als ‘versterking van de positie van de bevolking’. Wat zou dat moeten kosten, en wat is het eigenlijk? Zelfde vragen voor het voornemen tot ‘volledige eerbiediging van de sociale normen’. Is dat de EU-vertaling van ‘ies koeltoer’? Het spreekt vanzelf dat u niet direct gelooft dat de EU belastinggeld uitgeeft aan zulke doelen, op grond van een verordening die leest als een kapotte grammofoonplaat.

     

    Daarom, voor de tot controleren geneigde lezer, voluit een verwijzing naar het originele besluit: L 77/44 tot L 77/76 van het Publicatieblad van de Europese Unie, en daar Artikel 8c van de Doelstellingen, zie Artikel 3 van Titel 1 van de Verordening Nr. 233/2014 tot vaststelling van een financieringsinstrument voor ontwikkelingssamenwerking voor de periode 2014-2020, en dit dan onder de ‘Algemene beginselen’. Daar wordt de versterking van de positie van de bevolking genoemd. De ‘eerbiediging van de sociale normen’ zit verstopt in Bijlage 1 van deze Verordening, onder A, II, II, b, xi.

     

    Opbouw en compositie van de ‘verordening’ laten te wensen over. Er is eerlijk gezegd geen touw aan vast te knopen. Het springt van de hak op de tak. Is het een compromistekst die is ontstaan door Knip&Plak uit verschillende werkstukjes van verschillende auteurs? Of bestaat er op ijle, voor belastingbetalers niet waarneembare hoogten, een ambtelijke norm waaraan stukken als deze, ondanks alles, voldoen? Die norm dient dan veranderd te worden. Het is wonderlijk dat de staatsmedia ons over deze ‘Verordening’ zo spaarzaam hebben voorgelicht. Heeft er echt niemand daar gedacht: ‘Wat een zootje’?

     

    De verordening komt neer op een verwarde compositie, vol hele en halve herhalingen, van vrome teksten uit de liturgie van de Linkse Kerk. Maar voorwaar, voorwaar, ik zeg u: in geen enkele kerk, moskee, synagoge of tempel in het ganse territoir van de Europese Unie wordt de komende weken een preek gehouden die even onsamenhangend zal zijn als deze verordening.

     

    Het is belangrijk om dat vast te stellen, want het lijkt er soms op alsof OH een nieuw soort religie probeert te zijn, een religie die vergeving zoekt voor de slechtheid en de schuldigheid van het Westen in het algemeen, en van de dode blanke man in het bijzonder. Nu, het OH-proza haalt het niveau van een oude of nieuwe religie nog lang niet. Het is met recht stenen voor brood, en een slang voor een vis.

     

    Helaas voor uw bankrekening is niet alleen de presentatie van de Verordening vreeswekkend, maar ook de inhoud. De OH van de EU streeft naar ‘vergroten van asiel- en opvangcapaciteit’, het ‘aanpakken van democratisering’, het ‘aanpakken van seksueel geweld’, ‘beheren van de migratie’, bestrijding van ‘alle vormen van geweld tegen vrouwen en meisjes’ – pardon, ‘alle vormen van geweld’? En hoe doen we dat dan? Verborgen camera’s in elk huis?

     

    Het is zorgelijk dat deze rommelige Verordening, Nr. 233/2014, 11 maart 2014, onder de geachte afgevaardigden in Brussel en Straatsburg niet meer verbazing heeft gewekt.

    Bron

    E.J. Bron

    *

    UITLEIDING

    Als ik zo lees over de zogezegde ‘boekhouding van de EU, keert mijn maag.

    Het domste Revisoorke if Accountantje ter wereld zou er in 5 minuten tijd gehakt van maken en de uitvoerders van zo’n mesthoop binnen de kortst mogelijke tijd doen wegbrengen in een dievenwagentje. De kewtie is alleen de Gewapende Arm der Wet aan hun zijde te krijgen. En precies dààr ligt de onmacht van de gewone burger.

    U heeft trouwens al lang begrepen, dat het woord ‘corruptie’ op grote schaal hier van toepassing is?

    *

    Maar wacht eens. Ik meen mij te herinneren dat het Rijk van Heinrich Himmler, een der grootste criminelen aller tijden, slechts een 12-tal jaren heeft geduurd. Dan zijn de Euro-criminelen toch al een stukje overtijd!

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    14-09-2014, 19:01 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1978

    *

     

    *

    .

    De verre Nonkel uit Amerika brenger van de Wrede…..

    *

     

    INLEIDING

    De Sjiïeten, een of andere afgescheurde tak van de ware Islammerij (!), willen in eigen land, op Iraaks en Syrisch grondgebied, een nieuwe pijplijn voor hun vloeibaar goud, de H Sint Pietrollius. Maar hun brothers-in-crime, de Soemnieten, zien dat zo niet. En naar oude Islammerij-traditie, zit het er meteen bovenarms, maar ook geniepig, boven-op. En dus zal de rijke Nonkel uit Amerika even dat akkefietje komen uit de wereld helpen. Soemnieten onder elkaar, hé! past trouwens wonderwel in hun kader voor de weldoeners en pietrol-concurrenten uit Saoudi en uit Jemen.

    Voor dergelijke onthullingen moet U niet bij De Morgen of een van hun collega-spitsbroeders zijn, maar bij http://nageltjes.be/wp/?p=13851. Na vandaag zult U het nooit meer vergeten, dat Obama ’n authentieke Soenitische Islammer is, zodat U de leugenachtige berichtgeving elders in gedachten de officiële media met de juiste informatie kunt bijsturen.

    In de marge kunt U meteen noteren welk lot onze Westerse Beschaving beschoren is, als de Islammerij bij ons nog verder veld wint. Vooral de dames onder ons moeten vrezen met grote vrees, want wij mannen, zullen tegen die tijd als onthoofd of gevierendeeld zijn. Dames echter tussen 9 en 99 jaar zullen een leven lijden (!) als vele opeenvolende Dizend-en-één Nachten. Tewijl de lucht zal bezwangerd zijn met Vliegende Tapijten om al die Ali Baba’s van hot naar her te brengen om aan hun vele wijdverspreide ‘echtelijke plichten’ te voldoen.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://nageltjes.be/wp/?p=13851

    *

    De echte reden voor de destabilisering van Syrië doo

     

    Gisteren legden we uit waarom het actuele conflict in Syrië en Irak in feite een economisch conflict is tussen Moslims. De soennieten gunnen de sjiieten gewoon geen olie-pipeline op sjiitisch en neutraal grondgebied. Daarom is er oorlog. De hand- en spandiensten van de moslim president Obama waren daarbij van in het begin erg opvallend. Zelfs wapenleveringen aan de invasietroepen die Syrië en andere “Arabische lentes” teisterden : zeldzame haan die er naar kraaide. Nu heet het dat de gruwel van Isis de onmiddellijk tussenkomst van Amerikaanse militairen vereist onder het goedkeurend oog van de Arabisch liga. Na de onthoofdingen van Amerikaanse journalisten wordt ook een ander soort gruwel propagandistisch benadrukt: Een minderjarige IS-seksslaaf zou verklaard hebben : “We worden drie keer per dag verkracht”.

     

    Wie de gruwel van deze berichtgeving alleen toeschrijft aan de extremisten van Isis laat zich gewillig onderwerpen aan goedkope sensatiezucht. Dat de kerels van het zootje ongeregeld dat zich Islamitische Staat noemt, zich als dementerende roofdieren gedragen is al langer dan vandaag een onbetwistbaar feit.

    Wat ook een onbetwistbaar feit is -dat evenwel tegelijk onder de mat geveegd wordt (!)- is dat deze toestanden schering en inslag zijn in de hele islamitische en dus ook Arabische wereld en een essentieel onderdeel van de islamitische ideologie van welke gezindheid ook.

     

    Mohammed gaf slaven weg als geschenk, Mohammed verkrachtte slavinnen, Mohammed bezat slavinnen, Mohammed doodde slaven, Mohammed dreef handel in slaven, Mohammed had seks met slavinnen. Het bewijs hiervan staat zwart op wit breed en vingerdik uitgesmeerd te lezen in de heilige Koran, de Sira-biografie en de Hadith-overleveringen. Geen ontkomen aan. De moslim die dit ontkent liegt! Iedereen die dit ontkent liegt!

     

    De doctrine van slavernij en dus ook en vooral seksuele slavernij is inherent aan de islam. Slavernij is als het ware een islamitische instelling. Zonder slavernij zou er geen islam zijn. De krankzinnigheid van de islam heeft zelfs theologische kantjes: Mohammed zou zelf de slaaf geweest zijn van Allah! Voor de islam is slavernij een natuurlijk iets, een vanzelfsprekend resultaat van onderwerping. De islam heeft de meest gedetailleerde slavernij-code van de hele wereld. Een goede slaaf is een moslim die zijn moslim-meester tracht te plezieren. Ervan weglopen is een zonde tegen de wil van Allah.

     

    In het Arabisch en de islam bestaan er niet minder dan 38 woorden om verschillende soorten slaven aan te duiden: van “Abd” of zwarte slaaf, … tot “Zall”, of een voortvluchtige kind-slaaf.

     

    Koran 24:54 Seks hebben met uw vrouwelijke slaven is moreel goed. Een gehuwde slaaf mag gebruikt worden voor seks. De krijgsgevangenen van de Jihad mogen gebruikt worden voor seks.

    Mohammed mocht altijd als eerste kiezen onder de gevangenen om ze te seksueel te gebruiken.

     

    Niet alleen Jihad gaat hand in hand met seksueel geweld maar ook de profeet! Er was geen enkel aspect van de slavernij die Mohammed niet in de praktijk bracht. Hij hield slaven en slavinnen bij zich. Hij veroorloofde zijn vrouw Aisha om zwarte slaven te bekijken in de moskee. Hij liet ook slaven vrij. Slaven waren een onderdeel bij zijn begrafenis. De preekstoel die Mohammed gebruikte was gemaakt door een slaaf. Mohammed had een slaaf als kleermaker en werd medisch behandeld door een slaaf. Mohammed at voedsel klaargemaakt door een slaaf. Mohammed verkocht slaven en dreef een groothandel in slavinnen om zijn jihad te financieren. Mohammed nam een Joodse als slavin en slachtte vervolgens àlle mannelijke leden van haar stam af. Mohammed kreeg eens vier christelijke slaven als geschenk. Mohammed deinsde niet terug voor moord om andermans vrouw te bezitten. Mohammed stond er biddend bij als zijn manschappen twee slaven sloegen en folterden alvorens hij deel nam aan hun ondervraging. Mohammed gaf een van zijn mannen een huis tot geschenk en als toemaatje een seksslavin. Hij gaf aan zijn aangenomen zuster twee slaven als geschenk. Mohammed gaf seksslavinnen aan zijn luitenants die ze dan doorgaven aan hun eigen zoon.

     

    1400 jaar lang terroriseerde de islam Europa en de niet islamitische wereld met slavenjachten. Ononderbroken! Vooral afrikanen werden beestachtig behandeld en ‘ontmand’ wat een hoog miljoen aantal doden tot gevolg had. Ook hindoes ontsnapten niet aan de islamitische slavendrijverij.

     

    Het meest in trek van al waren blanke vrouwen die aan hun leveranciers fortuinen opbrachten. Daarvoor werden slavenjachten georganiseerd over alle kusten van de Middellandse zee soms tot diep in het binnenland. Spanje werd ooit zo goed als leeg geroofd aan blanke vrouwen. Later toen het westen sterker was geworden vervolgden de mohammedanen hun slavenjacht op de open zeeën waardoor vooral westerse schepen het slachtoffer werden van kapingen.

     

    Ook vandaag nog viert de slavernij in de Islamitische wereld hoogtij. Arbeidskrachten worden in Arabië als slaven behandeld. Ook bij ons slagen seksueel geobsedeerde islamitische roofdieren brutaal hun slag. Denk maar wat er recent allemaal gebeurde in het Engelse stadje Rotherham waar niet minder dan 1.400 kinderen seksueel misbruikt werden en de autoriteiten en de politie krampachtig politiek correct hun ogen dicht knepen. Deofficiële belgische mediakrijgen het zelfs niet gezegd of geschreven dat alle misdadigers uitsluitend moslims waren uit het Mohammedaanse Pakistan.

     

    Ik schreef al verschillende bijdragen over dit onderwerp: hier en  hier en hier en hier.
    De islam is waarachtig dé ideologie van slavenhouders. .

    Dat er in Vlaanderen nog één enkele vrouw of christen rond loopt die zo dom is voor een islamofiele of dhimmi politicus te stemmen gaat het gezond verstand werkelijk te boven.

    O ja, dat Obama een soenniet is dat had U hopelijk al begrepen!

     

    UITLEIDING

    Wedde, dat de Nonkel uit Amerika ook vierkant tegen de onafhankelijkheid der Schotten zal zijn? Het wachten is alleen op dat vervloekt referendum van Donderdag 18 dezer. Maar misschien staan de vereiste luchtlandingstroepen al in de steigers, louter en alleen, dat spreekt vanzelf, om de Amerikaanse belangen te verdedigen van de Schotse Amerikaanse steunpunten, die nu dreigen te worden overgenomen door de Russen.

    Wij denken dat eerst ARCO-Herman, in afspraak met de cowboy in de Washing Ton (wastobbe) de kat de bel zal aanbinden. Want als Schotland valt, valt op termijn heel het kaartenhuisje va de Verenigde Nazies. En dan staat de Nonkel daar in zijn slippen!

    Want als deze Euro-dinges ontploft, zullen hun opvolgers eindelijk aan het werk kunnen, om werkelijk een Europa der Volkeren te smeden, en niet een Europa der vermolmde 19de Eeuwse constructies dies ooit door de wereldheerschappij der Britten na Napoleon, tot stand kwamen.

    Vermits dat atoom-dingetje op De Ring van het Kwaas (Mekka en Medina) waarschijnlijk nooit van uit Amerika zal komen, moeten wij misschien al onze hoop stellen op Moskou? Net als Hitler de wereld ‘Judenfei’ wilde, zo zou Poetin ten eeuwigen dage de wereld Islam-vrij kunnen maken.

    Het is een verstikkende gedachte, maar ze lucht op!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    14-09-2014, 17:17 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1977

    ***

    Zondag 14 september

    Zon 7u16-19u59

    H Notburga, patrones van de vroedvrouwen en dienstboden

    *

     

    *

    Islam versus Het Westen.

    .

    Ceci n’est pas une pipe……

    *

    INLEIDING

    Allemaal valse beschuldigingen! Nazi’s waren gewone Duitsers tot ze door hun Leiders ervan overtuigd werden dat ze de wereld moesten domineren. Iets wat ze nu ook in werkelijkheid weer aan het doen zijn. Zij het zonder gewed deze keer, maar ook zonder de socialistische wurggreep op hun doen en laten.

    Islammers zijn van een ander, minder menselijk kaliber. Dor hun ‘Geloof’ zijn ze eerder als menselijke zoogdieren onder te brengen in de jungle van de dierenwereld. Met dit verschil, dat dieren niet doden uit welbehagen, maar om te overleven.

    Zo denken en zeggen alle hyena’s in koor dat ze eigenlijk gewoon een soort gezondheidswerkers zijn, die zorgen voor de evenwichten in de natuur: zij ruimen gewoon op, wat in hun ogen dierlijk afval is.

    *

    Na deze kleine toelichtingen, bennen jullie in staat om over te gaan tot de lezing van wat de Zwarte Ongelukskater uit Amerika denkt te moeten toeteren over zijn geloofsbroeders. Want de gehele wereld denkt zo stilaan, helemaal ten onrechte, dat het geen leer van de Vrede is, maar de Leer van de Wrede.

    Wat kunnen de mensen toch wreed zijn, om, zonder reden, zo te denken!

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Obama: “De ´Islamitische Staat´ (IS) is niet islamitisch”

     

    “Geen religie staat het doden van onschuldigen toe en de grote meerderheid van de slachtoffers van ISIS waren moslims.” Het is goed dat Obama probeert ons precies uit te leggen waarom de “Islamitische Staat” niet islamitisch is, speciaal met het oog op de moslims die vanuit de VS naar Irak en Syrië vertrekken om zich bij haar aan te sluiten.

     

    Een van de ondersteuners van de “Islamitische Staat” heeft echter gezegd dat de mensen die IS doodt niet onschuldig zouden zijn, maar op de een of andere manier schuldig en dat de islamitische slachtoffers allemaal afvalligen of ketters zouden zijn en daarom hun leven verspeeld hadden.

     

    Volgens Robert Spencer is het wringende punt dat het veel gecompliceerder is dan de president voorstelt. Als IS zo helder en duidelijk de principes van de islam schendt, dan zouden er geen honderden westerse moslims op reis gaan om zich bij haar aan te sluiten – iets, dat we noch bij Al Qaida noch bij andere Jihad-groeperingen in zo´n groot aantal konden waarnemen. Als IS werkelijk zo onislamitisch zou zijn, vraagt Spencer zich af, hoe kan het dan dat zij zichzelf “Islamitische Staat” noemt? Dat wil zeggen, hoe kan zij onder de moslims zo´n aantrekkingskracht ontwikkelen?

     

    Obama en andere leidende politici van het Westen staan er steeds opnieuw op dat IS niet islamitisch is, maar ze verklaren niet hoe dit wereldwijde misverstand over de islam tot stand kwam en vaste voet kon krijgen. Ze hebben nooit de teksten en de leerstellingen van de islam uitgelegd, waarnaar de IS verwijst om haar daden te rechtvaardigen.

     

    En terwijl ze er nu op staan dat de “Islamitische Staat” niet islamitisch is, hebben ze steeds meer succes om een steeds grotere cognitieve dissonantie op te wekken en kunnen er vraagtekens geplaatst worden bij hun eigen eerlijkheid en competentie – in ieder geval door diegenen, die nog niet onherroepelijk bedrijfsblind zijn.

    Bron:

     

    UITLEIDING

    Inzake nieuwsgaring, is het Internet een geschenk uit de Hemel. Deze vaststelling is niet alleen figuurlijk bedoeld, maar is meteen ook letterlijk te nemen. Want zonder satellieten ergens hoog boven de wolken, zouden we even ver staan als de Oude Belgen, die ook draadloos door het leven moesten.

    Maar wat bij de Moslimmers veel erger is dan berichten uit verre landen, is de leerschool voor moordenaars die ongestoord van bij ons naar die laden op cursus kunnen gaan. Om dan, vermomd als onschuldige toeristen, terug te komen om de opgedane veldervaring, onder de bescherming van onze Potentaten Grote Verstanden, in de praktijk om te zetten. Wait and see!

    Terwijl op veel plaatsen in het Oude Avondland de vaderlandslievende volkeren naar de Vrijheid streven om o.a. daaraan te weerstaan, zwijgt de Vlaamse Volksbeweging in alle talen. Op beval van der BDWër-chef? Het begon met de leegroof door de vroegere Volks Unie van de IJzersymbolen. Nog voordien was het Cyriel Verschaeve Museum in Alveringhem geruisloos door hen ‘bechlagnahmt’ en werden de overige Vlamingen er meteen als ongewenste pottenkijkers behandeld. Sedert 23/5 kidnapten hun opvolgers nu de Vlaamse ‘Deelregering’, zodat zij met belastinggeld gefinancierd, hun Rijk binnen het belgicistisch dwangmodel kunnen verstevigen.

    Hert is dus hoog tijd, dat er verandering komt.. Misschien dat, als het lukt in Schotland, hier te lande de schillen van de ogen zullen vallen? Onder het motto: ‘Zò doet me dat. Gezien?’

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    14-09-2014, 14:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    13-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1376

     

    *

     

    *

    .

    Wordt toegewezen aan de meestbiedende. Prijs per Kgr, al wil het oog ook wat.

    *

     

    INLEIDING

    Dat beminnen van Moslims zoals onszelf, zou een vraag kunnen zijn uit de voorhistorische Mechelse Catechismus, ware niet dat die al eeuwen geleden vergeten en vergeven is. Zelfs de kleine lettertjes, die wij op school, net als De Tafels van Vermenigvuldiging boven het cijfer 12, niet moesten kennen. Twee maal twee, dan kon nog, maar 17 x 17, dat was Hogere Wiskunde voor Universitairen. Wat Adam verloor door de Erfzonde, moesten we ook van buiten leren, maar de uitleg rondom ‘overspel’: dat was zorg voor later. Voorlopig beperkte de uitleg zich tot direct gehoor geven aan moeders roepstem om te komen eten, zonder verder te willen spelen.

    *

    Soms stellen vrienden en bekenden mij de vraag of ik de Islammers dan werkelijk zò haat. Zuig ik al die wrede zaken niet uit mijn (al te rechtse) duim? Fantaseer ik er misschien zo maar op los, zo verschrikkelijk erg dat niet één wederwoord zijn weg vindt? Of ze de bronnen niet checken, waarop ik mij baseer? is mijn wedervraag.

    Hebben ze nog nooit van gehoord, over dat checken van bronnen. Omdat zij ervan uitgaan, dat wat in de gazet of op papier staat, geschreven is door eerlijke mensen die, zoals Dokters doen met De Eed van Hypocrates, gezworen hebben altijd de waarheid te schrijven, niets dan de waarheid, geheel de waarheid en nits anders dan de waarheid. Dat God hen daarbij zou moeten helpen, laten die Hoernalisten liefst achterwege, want in de Rechtszalen heeft Die al lang de buitenwacht gekregen. Met alle negatieve gevolgen van dien, als we de ervaren Assisenrechter uit Limburg mogen geloven. Die stelt dat er maar liefst 150 moorden per jaar on-ontdekt blijven. Waaruit te besluiten valt, dat het Goddelijk Gebod van ‘Gij zult niet doden’ bij de Politie liefst en na de Hervorming der Socialisten, onderaan de kast wordt bewaard. Ge weet mar nooit.

    *

    Mijn antwoord is, dat ik de Islammers gewoon, ja zelfs beter behandel dan zij met mijn vrouw en dochter, maar ook met mijzelf in hun eigen land zouden doen. Wij, we zouden al blij zijn, daar het naakte leven of minstens een menswaardig bestaan te kunnen behouden, onafgezien de omstandigheden. Terwijl zij bij ons noch min noch meer verwachten als Übermenschen te worden behandeld, wier primitieve wetten (Sharia) zelfs voorrang moeten krijgen op de sacrosante Code Napoleon..

    Nog een geluk, dat in de Arabische landen de kamelen niet uitsluitend links moeten houden in het verkeer, anders zouden wij al lang allemaal links rijden. Of ordeloos door elkaar, zoals in hun souks.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    IS verkoopt op slavenmarkten meisjes vanaf 3 jaar oud voor seks

     

    Alleen al in Pakistan houden moslims 2,2 miljoen slaven, waarvan velen nog maar kinderen zijn. Complete christelijke families worden -soms al tientallen jaren lang- tot dwangarbeid en ook seks gedwongen. (3)

     

    De Islamitische Staat, waar onder andere Duitsland, Groot Brittannië en Nederland het niet nodig vinden om krachtig militair tegen op te treden –mede omdat NAVO ‘bondgenoot’ Turkije dit vanaf zijn grondgebied blokkeert- neemt massaal vrouwen en zeer jonge meisjes gevangen om hen op ouderwetse slavenmarkten te verkopen om te worden verkracht. Dit is in overeenstemming met de Koran, aangezien de profeet Mohammed zelf trouwde met een meisje van 6.

     

    Getuigen zeggen dat IS in diverse steden systematisch vrouwen en meisjes bij elkaar drijft. Getrouwde vrouwen worden gedwongen tot ‘flitsscheidingen’ en meisjes worden ‘getest’ of ze nog maagd zijn, zodat ze als zodanig kunnen worden verkocht.

     

    Vervolgens worden de verschillende soorten slavinnen gemerkt met hun eigen kleur kleding, en worden zij aan de hoogste bieder verkocht. Voor maagden worden de hoogste prijzen betaald; zodra een vrouw of meisje is verkocht, wordt er een even zo snel ‘flitshuwelijk’ gesloten, waarna het slachtoffer legaal mag worden verkracht.

     

    Het jongste meisje dat voor seks werd verkocht was slechts 3 jaar oud. Voor moslimfundamentalisten geen probleem, aangezien hun grote voorbeeld Mohammed trouwde met de 6 jarige Aisha. Wel had hij ‘pas’ seks met haar toen ze 9 was – echter niet vanwege morele redenen, maar omdat haar vader de bruidsschat nog niet had betaald. (1)

     

    Pedofilie wijd verspreid

     

    IS is zeker geen uitzondering in de door moslims gecontroleerde wereld; toen de Moslim Broederschap in Egypte met steun van de EU aan de macht kwam werd onmiddellijk opdracht gegeven om delen van de Sharia in te voeren die het mannen toestaat met meisjes van 9 jaar oud te trouwen en hen op hun 14e te bevruchten. Tevens werd voorgesteld om vrouwenslavernij niet langer strafbaar te stellen.

     

    In 2013 vaardigde Broederschap-sheikh Arifi een fatwa uit die gedwongen ‘jihadhuwelijken’ en incest met de eigen moeder, zus of andere familieleden toestaat. ‘Jihadhuwelijken’ worden voor slechts enkele uren gesloten om ‘legaal’ seks met een gevangen genomen vrouw of meisje te kunnen hebben. Als die niet beschikbaar zijn, mag de moslimman zijn ‘aandrang’ ook op de eigen familie afreageren.

     

    Nigeria, Pakistan

     

    Eerder dit jaar ontvoerde de islamitische terreurgroep Boko Haram bijna 300 schoolmeisjes. De leider verklaarde vol trots op video dat hij hen ‘bij Allah op de markt zal verkopen... Er is een markt voor het verkopen van mensen, en Allah zegt dat ik ze moet verkopen.’

     

    Over de gruwelijke misstanden in Pakistan hebben we gisteren nog geschreven. Daar worden christelijke kinderen, soms niet ouder dan 2, stelselmatig ontvoerd, verkracht en tot slaven gemaakt door moslims. Met Pasen werd het 7 jarige christelijke meisje Sara wreed verkracht door een hele groep moslimmannen. De politie grijpt in niet één geval in en schaart zich soms zelfs aan de kant van de ontvoerders / verkrachters. (2)

    Xander

    1)           Christian Today via Shoebat
    (2) Asia News via Raymond Ibrahim
    (3) CNN

    *

    UITLEIDING

    Als ik het goed voorheb, dan hebben de Islammeers wereldwijd de maskers een tijdje te vroeg afgeworpen. Onthoofden en de beelden op video de wereld rondsturen, meisjespensionaten overvallen en iedereen ontvoeren, moordenaars op leerschool laten komen uit heel Europa, de aanvallen en ander ‘zinloos geweld’ van Hamas in Israël, de aanval op en vernietiging van zoveel mogelijk Christelijke kerken in gebieden waar voorheen vredevol werd samengeleefd: het is zo erg, dat Amerika de vroegere hulp en steun ombuigt naar luchtaanvallen tegen de ‘vriendjes’. Allemaal een streep door de rekening van de gluiperige achterbakse verovering van Het Westen, zoal voorgeschreven door de Koran. Die schrift namelijk voor, alleen dat extreem geweld te gebruiken, in de quasi-zekerheid sterker te zijn dan het bedoelde slachtoffer. Indien niet, dan heeft de Islam een half woordenboek vol met woorden en instructies hoe het slachtoffer moet ‘bewerkt’ worden. Er kan zelfs tijdelijk een bondgenootschap met hen gesloten worden….

    En laat dat nu de passages zijn waar onze Potentaten Grote Verstanden nog nooit over gehoord hebben….

    De Duivel hale hen!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    13-09-2014, 18:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1975

    *


     *

    .

    Toekomstbeeld in àl onze steden

    *

    INLEIDING

    Het is zo een beetje als ‘Voor Outer en Heerd’ dat de jeugdige nieuwe generatie Vlaams Belangers voortaan hun stem bij de Wetgever willen laten horen. Met resultaat daar boven op, dat speekt vanzelf! Lees: de tijd van handelen is gekomen. Geen woorden, maar daden: waar hebben we dat nog gehoord? Was dat niet in de tijd, God-betere-het, van Leo XIII en van Rerum Novarum? Of moet ik eerder zeggen, van Priester Daens (Aalst) en van de Grote Sociaalvoelede Rode voormannen die nu al een eeuwigheid in de Vrede des Heren zijn ontslapen? Later kwamen de wolven in schaapsvacht. Het zijn zij die wij op de huidige dag overal in onze steden als Burgemeester-einde-loopbaan aantreffen, waar Den Baard van Oostende de peetvader van kan genoemd worden. Die leven beter dan onze verre voorouders. En die hadden ook geen verstoppertje-wetten nodig om zich achter weg te steken zoals Gaia.

    Die leefden van jacht en visvangst en de enige verdoving die werd toegepast, was een goeie klop op de kop.

    Brutaal gestemd, maar de meesten van ons, die al een tijdje geleden tot de jaren van verstand zijn gekomen, hebben thuis zowel de konijnen als de kiekens op die manier zien sneuvelen, om dan via de WECK-steriliseerbokalen geregeld in Moeders pan te belanden. De meesten van ons op den buiten, hebben trouwens nog de tijd beleefd, dat er thuis door Vader ’n, varkentje werd vet gemest. Tot Knorretje, aan 100 Kgr, gekeeld en in stukken gesneden in de pekel terecht kwam, terwijl de vier ‘hespen’ iet of wat ingekapseld in een stuk oud laken, tegen de vliegen, aan de zoldering hingen te drogen. O de zelf-redzaamheid van de buitenmens voor ‘vlees zonder zegeltjes’…..

    Nu is dat al lang vervlogen tijd, zelfs de dagen dat men voor de privaat varkensslacht, dat voordien moest ‘aangeven’ op het Gemeentehuis. Toen kwam Gaia en de dierenbescherming die de burgers zodanig ringeloorden, dat ze zelfs geen straatkat per ongeluk meer konden overrijden zonder dat tegen hen proces-verbaal werd opgesteld. Ziet U: kinderen misbruiken werd ook wel beteugeld, net als het overmatig jeneververbruik (Wet Vander Velden), maar de voorrang ging toch naar de bescherming van zowel de straatkatten als naar de bescherming der exotische trekganzen. Dat was, schreven de kranten, de prijs voor de vooruitgang er de Beschaving. Zegeltjes voor voedingswaren zoals tijdens en vooral na de oorlog, zijn er voorlopig nog niet. Dat is ook niet nodig, want haast niemand kan die nu, dank zij de €, nog betalen…..

    Tot de Leer van de Wrede samen met de pietrol-sjeiks in Europa het initiatief overnamen en hier de Wet kwamen dicteren. Ze brachten niet alleen de primitefste wreedheid op mens en dier mee, maar ook hun woordenschat daarnopens. Zodanig dat, moesten wij het willen geloven, er geen andere eetmiddelen dan ‘HALAL’ beschikbaar zouden zijn.

    Halal is dus het eufemisme voor zich verlustigen in wreedheid onder alle vormen. Dat gaat van martelen voor privaat genoegen van al wat leeft, letterlijk inbegrepen het onthoofden van tegenstanders en het berijden van hun vrouwen tot de dood er op volgt.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/persberichten/2282

    *

    Verbod onverdoofd slachten moet onverkort gelden

    Vlaams Belang dient voorstel van decreet in

    *

    Het Vlaams Belang neemt akte van de mededeling van Vlaams minister van Dierenwelzijn Ben Weyts dat vanaf volgend jaar onverdoofd slachten op tijdelijke slachtvloeren in Vlaanderen wordt verboden. Deze beslissing is in het beste geval een stap in de goede richting te noemen, maar gaat lang niet ver genoeg.

    Weyts verklaart als minister van Dierenwelzijn weliswaar voorstander te zijn van een volledig verbod op onverdoofd slachten, maar spreekt zich vervolgens uit tegen een onmiddellijk verbod en stelt dat het dierenwelzijn “meer gebaat is bij evolutie dan revolutie.” Een hoogst wollige verklaring waarbij enige toelichting – helaas, maar begrijpelijk – achterwege blijft.

    Voor het Vlaams Belang is de zaak nochtans duidelijk: onverdoofde slachtingen zijn onmiskenbaar in strijd met onze normen inzake dierenwelzijn en horen hier niet thuis. De regelgeving die voorschrijft dat dieren enkel verdoofd mogen worden geslacht, moet dan ook onverkort gelden. Dat betekent concreet dat de uitzondering die tot op heden wordt gemaakt voor rituele slachtingen moet worden afgeschaft.

     

    Er bestaat in onze contreien – in tegenstelling tot de islamitische wereld – inderdaad zoiets als godsdienstvrijheid. Als moslims dus een maand willen vasten, vijf keer per dag willen bidden of op bedevaart willen gaan naar Mekka, staat hen dat volkomen vrij. Maar het kan niet dat de wetten en regels van onze samenleving worden aangepast aan de religieuze voorschriften van de islam.

     

    Net zoals in verschillende andere Europese landen het geval is, moet ook in Vlaanderen het verdoofde slachten in alle omstandigheden verplicht worden. Het Vlaams Belang zal eerstdaags dan ook een voorstel van decreet indienen dat voorziet in een totaalverbod op onverdoofde slachtingen.

     

    Chris Janssens

    Fractievoorzitter in het Vlaams Parlement

    *

     

     

    UITLEIDING

    Onze Potentaten Grote Verstanden regelen naar eigen goeddunken in Coburg-land de toepassing van de door hen ingevoerde wetten. De voorbeelden zijn legio. Het begint bij de almacht van de plaatselijke Burgemeester op de politie (met dank aan Lowie van Loven-Boven)   en eindiget met de willekeurige niet-toepassing van de toelatingsexamens in de medische sector. Met als point-of-no-return, de schorsing van de Dierenbeschermingswetten vanwege iemands ‘Geloof’..

    Stel dat er een bepaalde pro-Russische Gemeenschap op zeker ogenblik uit ‘geloofsovertuiging’ vindt dat het rechts rijden tegen hun Geloof is: zouden die dan ook gepamperd worden?

    Belachelijk voorbeeld, zegt U? Jaja, maar stel U eens voor, dat deze laatste groep, net zoals de Islammers, optreedt in opdracht niet van de petrol-sjeiks, maar van Kameraad Vladimir Poetin die, mits een percentje voor de kabinetschef, dumpingprijzen aanbiedt voor zijn pietrol en zijn gas? Het kot zou te klein zijn, temeer dat Obama, de Zwarte Ongelukskat die het voorlopig voor het zeggen heeft in Amerika, dat wil? Linx kan de boom in (waar ze thuishoren), alles moet voortaan door de bril van de ‘globalisatie’ bekeken worden.

    En in de globalisatie, globaal gezien, heerst daar het primitieve in de mens. Weg met ons, Blanken. Weg met de Blanke Beschaving. Wraak voor de vernederende nederlagen in de Blanke Kruistochten! Wraak op de Joden voor hun honderden Nobelprijzen. Terug naar de essentie en de natuur (Groen!) en naar de warme dierenhuiden, hen zò van het lillend vlees gerukt…

    Jaja, leven zoals een overjaarse dementerende woestijnrover dat 1400 jaar geleden in een delirium door Engelen (hij zag ze werkelijk vliegen!) werd opgelegd, is de toekomst. Mannen alleen gekleed in een peniskoker, en vrouwen (als ze al buiten mogen) in een swingend strooien rokje: de modewereld kan er maar goed bij varen, bij al die vestimentaire vernieuwingen…..

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    13-09-2014, 16:38 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1974

    ***

    Zaterdag 13 september

    Zon 7u15-20u01

    H Tobias

    *

    *

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

    In vooraf.

    Over het spookbeeld van De Lange Wapper en andere Oosterweel-sagas: dat worden dus de werken van de derde en laatste fase: nu, dan en nooit.

    Nog in vooraf.

    Bij http://www.golfbrekers.be/ vindt U vandaag een fantastische bijdrage over de ‘verrijzenis’ van het Vlaams Belang. https://pbs.twimg.com/media/BxZZ7bMCAAEcVA4.jpg. Het artikel is een interview met de tieoreticus van het VB (Chris Janssens/Genk) van de hand van Eric Dockier. U moet het absoluut lezen, omdat het prachtig beeldmaterieel bevat over o.a. een boom met sterke wortels, dank zij de oudere generatie, waar de jeugd nu de jonge scheuten met doen groeien. Waar de energieke Tom Van Grieken voorgesteld wordt als de ideale schoonzoon. Over het verminderd aantal zwaarden (van 24% tot 6%), maar waar vooral de kwaliteit van het staal de doorslag moet geven. Een artikel met heerlijke vooruitzichten, om ingelijst te worden! De bij de Sossen weer herbevestgde jonge Toebackzak zal mieren p¨ssen van opgekropte woede!

    *

    Alhoewel gaande over onze Noorderburen passen onderstaande vooruitzichten over ‘Idetitaire Generatie’ wonderwel bijeen met de heropstanding van het Vlaams Belang. Met de nodige voorzichtigheid voor extremismen, zou ik deze opsommingen willen toepassen op ons eigen Coburg-land.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    PETITIE: Nederland eist het ontslag van Kabinet Rutte 2

     

    Kabinet Rutte 2 besteelt de burger, maakt de bevolking armer en zieker met haar bezuinigingsdrang, liegt, bedriegt, verraadt (geeft NL weg aan de EU), negeert de wensen van het volk, pas doofpotpraktijken toe (MH17), bagatelliseert sociale problemen (Islamisering/ISIS), is een pion van de VS en EU.

     

    PETITIE

    Wij

    het Nederlandse volk.

    constateren

    dat Kabinet Rutte 2 zich schuldig maakt aan wanbeleid, corruptie, diefstal (lastenverzwaring), verarming en verzieking van de bevolking met haar bezuinigingsdrang, leugens (Oekraïne/Rusland crisis), bedrog (pion van de V.S. en de E.U.), verraad (geeft NL weg aan de EU), het negeren van de wensen van het volk, toepassen van doofpotpraktijken (MH17), bagatelliseert sociale problemen (Islamisering/ISIS). Kortom: is niet bekwaam.

     

    en verzoeken

     

    ,zijnde de werkgever van Kabinet Rutte 2 d.m.v. belastingbetaling, het onmiddellijke ontslag van Kabinet Rutte 2, zijnde de niet fungerende werknemer, en het uitschrijven van nieuwe verkiezingen.

    Onderteken hier de petitie:

    https://petities.nl/petitie/nederland-eist-het-ontslag-van-kabinet-rutte-2

    Geplaatst door:
    E.J. Bron
    (h/t Yvonne van Cleef en Identitair Verzet Limburg)

    *

    UITLEIDING

    In Coburg-land moeten wij zelfs niet eens eerst een regering wandelen zenden. De ene alles overkoepelende Federale geraakt (weer) maar niet uit de pijplijn, en dus moeten de vijf (5) andere deelregeringen nu eindelijk maar eens volop aan het werk gaan.

    Naast de gebreken die kleven aan Rutte 2, hadden wij voor Coburg-land nog een hele rits andere nalatigheden willen aanhalen die U allen maar al te goed kent. Bovenaan: de arrogantie der Francofonen, de jarenlange onveratwoorde ‘transfers’, minstens jaarlijks zo hoog, zo niet hoger als vijf maal de kostprijs van de Antwerpse ‘Ring’, de geforceerde Islamisering, thans volop gesteund door de ‘Vlaming’ Geert Burger van de BDWërs, het schandalig ‘verkocht’ zijn van de media, enz. Daar is geen verder ‘kurieren am Symptonen’ meer aan: zelfs geen palliatieve sedatie, alleen de stekker uit het contact kan de redding (!) brengen.

    Als het Vlaams Belang, eventueel onder een nieuwe naam, aan het beleid wil deelnemen, dan is er vanaf nu genoeg werk aan de winkel. Waarbij niet mag vergeten worden, dat de weg naar de Vrijheid voornamelijk zal gehinderd/belet worden dor de o zo Christelijke dieven van de Tsjeven.

    Die doen mij denken (beeld opgeroepen door de hype van de herdenking van WO I) aan de frontsoldaat die door het hart geschoten, nog even als een automaat blijft doorlopen. De dodelijke kogel voor de Tsjeven komt uit de munitiefabriek van het ACW, en heet ARCO.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    13-09-2014, 12:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    12-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1973

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Voor elke Vlaming M/V met het hart op de juiste plaats, kan het de laatste tijd bijna niet meer op. Overal îept de Vrijheidsboom boven de grond. Willem Tell gaf, sedert 1307, de aanzet in die Wonderbaarlijke 14de Eeuw. Deze held raakte bekend voor zijn kruisboog eerst in Zwitserland en later in de hele wereld. Hij had het tegen de Oostenrijkse bezetter van zijn geliefde ‘Kantons’, die sedertdien geen noemenswaardige kolonisator meer kenden.

    Het rijtje vrijheid-smachters wordt met de dag langer, net zoals trouwens de gezichten van de Euro Verenigde Nazies in Bruxellabad dat doen. Bij ons is er de jonge Tom Van Grieken, die in de coulissen klaar staat om de vermoeide oude garde af te lossen.

    In Madrid & omgeving moet het bloed nu al koken. En voor geval de Catalanen op 9 November definitief bij bindende volksraadpleging kiezen voor hun Vrijheid, zal de rivier van door woede schuimend bloed, zelfs te voelen zijn tot in de Euro-hoofdstad waar men nu al de broekspijpen toebindt.

    Nog even op de nagels bijten, dus.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10854

    *

    V

    Vandaag zetten de Catalanen een nieuwe stap richting onafhankelijkheid. Het Vlaams Belang duimt!

     

    Vandaag vieren de Catalanen hun nationale feestdag. Nu al is zeker dat deze ‘Diada’ een bijzondere uitgave zal worden. Het is immers niet alleen welgeteld 300 jaar geleden dat Catalonië zijn soevereiniteit verloor; als alles loopt zoals voorzien, zullen de Catalanen zich op 9 november aanstaande in referendum ook uitspreken over hun toekomst.

    Om hun onafhankelijkheidsstreven kracht bij te zetten, komen de Catalanen vandaag opnieuw massaal op straat. Nadat ze vorig jaar ter gelegenheid van hun nationale feestdag een 400 kilometer lange menselijke ketting vormden, zullen vandaag naar schatting 1,5 tot 2 miljoen Catalanen een menselijke ‘V’ vormen, die staat voor Victoria (overwinning), Voluntat (vrijheid) en Votar (stemmen).

     

    Klein maar dapper

     

    De Catalanen zijn nog niet op hun eindbestemming aangekomen, maar hebben wél enkele flinke stappen vooruit gezet. Het parcours dat het kleine, maar dappere volk heeft afgelegd, dwingt zonder meer respect af. Terwijl de Vlaamse politieke klasse – via allerhande federalismen – niet verder geraakt dan een pleidooi voor een of ander ‘Nieuw België’, kiezen de Catalanen resoluut voor onafhankelijkheid.

     

    Het word tijd dat Vlaanderen het Catalaanse voorbeeld volgt en kiest voor de ordelijke opdeling. Het Vlaams Belang heeft hiervoor alvast een blauwdruk klaarliggen.

    *

    UITLEIDING

    Het zou dus best kunnen, dat het Jaar 2014 een ietwat wanordelijk maar wonderlijk jaareinde kent. De huidige potentaten misschien al tegen Kerstmis met de Noorderzon verdwenen, uit vrees hun eigen vege lijf anders te zien bengelen, zoals de échte Nazi-potentaten dat ondergingen in 1946 in Neurenberg. De Euro, hun doodgeboren Eerst Geborene, verspreid in alle windrichtingen, en de economie, eindelijk verlost van elke dwangbuis, dansend op de tonen van een vrolijk beiaardlied.

    Misschien zelfs dat de exodus (deze keer in de juiste richting) al zal op gang gekomen zijn, zodat de eigen middelen eindelijk in eigen midden kunnen blijven. Er zal bij veel achterlopers geween zijn, en tandengeknars, en wie weet, groeit er niet vanzelf een nieuwe media, die deze keer mèt het Volk is, en niet er tegen.

    ER zal geen plaats meer zijn voor Meloenen en beroeps-werklozen noch ander werkschuw langharig tuig. Afwijkingen op alle gebied zullen eindelijk kunnen beoordeeld worden voor wat ze zijn: afwijkingen.

    Jammer, echt jammer voor de rijk betaalde uitloop-carrière van onze mislukte of uitgebluste binnenlandse politiekers: hen wacht voortaan de bedelstaf of, met wat geluk, een fin-de-carrière bij de plaatselijke Groendienst. Zo kunnen ze leren wat het betekent, hun brood te verdienen in het zweet huns aanschijns.

    Eindelijk VRIJ!!! Heerlijk vooruitzicht, zelfs met al de kleine negatieve gevolgen die er ongetwijfeld ook zullen zijn. Maar net als voor de Zwitsers na 1307 zou niemand ons nog ooit de zoete vrucht der Vrijheid kunnen ontnemen. Want Vrijheid is een mensenrecht, capisco?

    En wat als de Vlamingen nu eens de Francofonie van het land inclusief waterhoofd Bruksèl inwisselden tegen voldoening van de openstaande Staatsschuld bij Marine Le Pen? Zij vergroot haar grondgebied, krijgt de nieuwe Euro-hoofdstad als toemaatje, en wij zijn voorgoed af van die lastigaards…. Het is een voorstel die elke imperialistische Fransman met plezier zou moeten aanvaarden, in ruil voor onze wederzijdse eeuwige vriendschap.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    12-09-2014, 18:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1972

     

    *

     

    *

    .

    De 27-jarige Tom Van Grieken

    *

    INLEIDING

    De Winter is vergangen, ik sie des Meien schijn…. Ik sie die bloemekes hangen, dies is mien hert verblijd…

    Waarlijk, bij het zien van bovenstaande karakterfoto, dacht ik eerst als in een droom, een betere mezelf terug te zien. Lang, heel lang geleden. Jong en vol dadendrang. Maar het had evengoed elke andere gezonde Vlaamse jongeman kunnen zijn uit mijn herinnering.

    Ik heb de opvolging gezien, en laat nu O Heer, Uw dienaar in vrede gaan….

    Want deze jongeman heeft hel wat meer in zijn mars. Het is de blik en de houding van een gedroomde leidersfiguur op de drempel van een zegenrijke loopbaan. Het is dus geen gewone dromer van dertien in een dozijn. Dat bewees hij al vooruit door op TV voor ’t eerst in de Geschiedenis, tegen het verspreiden van leugenachtige berichten over het Vlaams Belang, met het doel deze belachelijk te maken, per direct strafklacht neer te leggen bij de Gerechtelijke Overheid. Hij wil dat het spel eerlijk wordt gespeeld. Voortaan geen zwans meer, maar recht voor de vuist, een nieuwe (De) Morgen tegemoet.

    In Coburg-land moet hij vooral oppassen voor verborgen wolfsklemmen en schietgeweren. Daardoor kwam o.a. Leterme na zijn verbluffende verkiezingsuitslag met zware vergiftiging met rattenvergift zo goed als in het dodenhuisje.

    Hoopvol voor de nieuwe wind bij het VB, is ook de duidelijke oproep voor de Manifestatie in Mechelen, om druk te zetten op het stoppen van de mensonterende praktijken door de Islam op Christenen. Hier geen ‘enerzijds’ en geen ‘anderzijds’: het gaat om onze eigen Broeders en Zusters, die korte tijd voor wij dat zelf zullen mogen ondervinden, lijden en sterven voor hun overtuiging. De globalisten van de Verenigde Nazies integendeel, zullen niet opgezet zijn met dit initiatief.

    *

    In 2018 en 2020 komt dan de lakmoesproef. Nadat de hele wereld zal hebben ondervonden, dat de BDWërs evengoed, hoe zeer ze ook proberen over te komen als belgicisten, als in een tweede ‘cordon sanitaire’ zullen getuimeld zijn, want overal hetzij gesaboteerd, hetzij aan kant gezet. Kiezers zijn geen blinde automaten en zullen zeker geen tweede keer de rattenvanger van Hameln volgen!

    De kiezers zullen dus waar voor hun geld kiezen, want ze weten dat er bij het Vlaams Belang geen sprake is van ‘geven en toegeven’. Bij hen botst; wat niet klinkt.

    Het is slechts op die manier, dat er te spreken valt met de arrogantie der Francofonen. Zo wel met dezen van beneden de taal- en armoegrens, als bij hun als Vlaming geboren vriendjes in Vlaanderen.

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Vlaams Belang neemt deel aan manifestatie tegen christenvervolging

    Het Vlaams Belang zal zich op 27 september aansluiten bij de manifestatie tegen de aan de gang zijnde genocide van christenen in Syrië en Irak. Ook uw steun is van groot belang.

    Wie de beelden van de laatste maanden uit Irak en Syrië bekijkt weet het beslist. Onder leiding van de Islamitische Staat worden duizenden christenen en andersgelovigen op de meest gruwelijke wijze afgeslacht.

    Actie

    Niets doen is voor het Vlaams Belang geen optie. Naast onze parlementaire initiatieven tot interventie steunen we ten volle de oproep van de Manifestatie Stop Christenvervolging om de hulpverlening, diplomatieke druk en het militair optreden sterk op te voeren. Het Vlaams Belang zal dan ook met een ruime delegatie deelnemen aan deze vreedzame optocht die doorgaat op zaterdag 27 september om 15u op de Veemarkt in Mechelen.

    Wie zich wil aansluiten bij de Vlaams Belang-delegatie kan een bericht sturen naar dit e-postadres

    Wie zich wil aansluiten bij de Vlaams Belang-delegatie kan een bericht sturen naar dit e-postadres

    Lees hier het manifest van de organisatie.

    Sluit je hier aan bij de Facebookgroep Stopchristenvervolging.

    *

    UITLEIDING

    Dit zijn een paar bedenkingen uit de verre Vlaanders, komende van een heel eind over de Alpen. De ‘Provincie’, zoals die van Antwerpen en omgeving zo graag zeggen. Waarmee ze eigenlijk ‘de boerkes’ bedoelen van bachten de kpe. Wel bekome het hen, want alles wat ze van ons zeggen, zijn ze zelf. Hi Hi…..

    Wat ons een heel klein beetje heel erg spit, is dat ons Barbaraatje er niet meer aan te pas komt. Eigen schuld, dikke bult. Al leven we wel mee met haar persoonlijke problemen. We hopen (zijn er zeker van) dat ze op een ander plan haar mannetje zal blijven staan.

    Als één blok graniet, blijven wij de rangen sluiten, om vroeg of laat de weg te gaan va Schotland, Catalonië, Veneto, Baskenland, enz. Als Vlaanderen daarbij de vriend kan blijven van Mister Farage in Engeland en van Madame La Pen bij de Zuiderburen, dan zijn we zeker bij Geert Wilders en de Duitse nationalisten op goede voet te kunnen blijven staan. Op die manier kunnen we vooruit blikken naar tijden waar zowel Groot België (de EU) als Klein België (dat der Coburgers) tot het verleden behoren. En dat terwijl de uitgelokte en aangemoedigde invasie van vreemdelingen gestopt, ja zelfs teruggeschroefd is.

    In deze Liefde wil ik leven en sterven!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     










    12-09-2014, 16:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1971

    ***

    Vrijdag 12 september

    Zon 7u13-20u06

    H Guido van Anderlecht, patroon van de kosters en de koetsiers

    Sinte Wijt

    De gerst zaaien met Sinte-Wijt, is de gerst met zakken kwijt

    *

    *

    12/9/1683: Einde beleg van Wenen De aanvallende Turken lijden, na maanden belegering, de smadelijkste nederlaag uit hun geschiedenis, voor de poorten van Wenen. Deze heugelijke gebeurtenis wordt zonder dat men het beseft, nog dagelijks in herinnering gebracht voor wie bij de warme bakker zijn croissants, afbeelding van de Turse Halve Maan, gaat afhalen.

    Na meer dan 300 jaar staat de zoveelste invasie van de Turken opnieuw op het programma, de dag dat ze lid worden van de Europese Unie. De vooruit gestuurde verkenners, hun 5de Colonne, is echter al bij miljoenen aanwezig, dank zij de immigratie-weten van de Verenigde Nazies. Ze zijn de bondgenoten van Obama, die niet zal rusten vooraleer zijn vrienden Europa hebben ingenomen…. Gelukkig kan hij niet herkozen worden voor een 3de Ambtstermijn, al zit de kans er dik in, dat hij ondertussen wordt afgezet

     

    *

    .

    Net als de meesten: opgebrand voor hun tijd….

    *

    INLEIDING

    Met een paar dagen voorsprong heeft ondergetekende Het Nieuwsblad geklopt, door de aandacht te trekken op het ‘mismeesteren’ van onze jeugd. Door o.a. van zodra die de luiers ontgroeid zijn, hen seksueel op te porren. Lees: door de kat bij de melk te zetten. Tot bij de Chiro toe, waar er niet eens nog een ‘proost’ voorradig is. Zelfs de ‘Lentefeesten’ gebeuren in bruidskledij, met, voor de show, ‘het vriendje’ aan de arm.

    Daarnaast is er ook de volwassen-aandoende prestereings-drang. Neem daarbij de onderduimse dwang van de Verenigde Nazies op de samenleving, en men komt tot (voor ouderen) het vervangen van rentenieren, door rentenieten.

    Vòòr de Euro kon men, na een zuinig leven van hard werken, rustig van zijn renten gaan leven. Het afgeperste ‘staatpensioen’, waarvan we eenmaal op de juiste leeftijd van 65/60jaar ongeveer 1/4de terugkregen, was het zoethoudertje daar bovenop. Rentenieren dus, in de rustige zin van het woord. ’n Beetje op de kleikinderen passen voor zover die ons nu vanaf de bewaarschool niet fijntjes uitlachen omdat wij in hun ogen computer-analfabeten zijn geworden. Daartussen genieten van een degelijke krant, thans onbestaande wegens gehersenspoeld, met daartussen een pintje in het stamcafé bij Josianneke. Dat pintje is van dezelfde kwaliteit, hoor ik, als de 15-tons bulkleveringen op de vele festivalweiden. Een Berichtje in de marge, dat ons, ouderen moet aanzetten om het liever op mineraal water te houden. Wat trouwens beter is voor het desastreuze milieu als voor onze cholesterol. Dit laatste gezegd zijnde speciaal richting de vele festival-gansters. Het leven is zò al duur genoeg.

    Want met de Euro is alles zo goed als verdubbeld in prijs. Terwijl we voor onze appeltjes voor de dorst straks nog zullen moeten toedragen, in plaats dat het opbrengt. Gesteld altijd, dat erger als wijlen Gutt in de na-oorlogsjaren, de Staat (of Europa) op ieder ogenblik van de dag of van de nacht, dat spaargeld kunnen amputeren, afromen of zelfs helemaal opeisen.

    In plaats van rentenieren, wordt het dus niets. Rentenieten als het ware!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=dmf20140911_01263707

    *

    Burn-out treft nu ook tieners

    Ook jongeren raken steeds meer uitgeblust. Stressarts Luc Swinnen ziet tot drie tieners per week die hulp zoeken omdat ze op een burn-out afstevenen. ‘We stellen onverantwoord hoge eisen aan onze kinderen. Ze moeten naar ballet én voetbal én ze moeten de beste zijn van de klas.’

     

    Een burn-out enkel voor overwerkte veertigers met een zware carrière? Neen dus. Liefst driekwart van de tieners vindt dat er te veel druk op hun schouders wordt gelegd. Dat blijkt uit onderzoek bij duizend ­Nederlandse tieners door de jongerenkrant 7Days en tv-show EenVandaag.

     

    ‘Een derde van hen kampt dagelijks met stress door school of de studie. Soms wordt die zo hoog dat ze opbranden, en met een burn-out komen te zitten’, zeggen journalisten Annemieke Ruggenberg en Lotte Stegeman. Zij schreven met Stop met stressen een handleiding voor jongeren met een ­(bijna) burn-out.

     

    Uit datzelfde onderzoek blijkt dat 26 procent van de scholieren zegt wel eens symptomen van burn-out te hebben gehad. ‘Ze zijn uitgeput, hebben het gevoel niks meer te kunnen en zelfs de simpelste taken lijken te veel.’ 46 procent zei wel eens thuisgebleven te zijn van school met het gevoel oververmoeid of opgebrand te zijn.

    *

     

    UITLEIDING

    De Socialistische Gedachte, ooit Het Beloofde Land, overlopendt van melk en honing, totaal misbruikt voor persoonlijk gewin, heeft bij ons in West Europa, zo goed als afgedaan. Wij lijden alleen nog onder de stiptrekkingen, terwijl een veel erger kwaad bezig is de vrijgekomen plaats in te nemen. Dat kwaad heet ‘globalisatie’ en heeft als bedoeling, het mensdom te ‘herscheppen’ in willoze automaten zonder gevoelens. Voorbeeld: de zovele geweld-spelletjes.

    Het wordt ons ingelepeld door een bende dieven (ACW en EVP) met Haiku Herman op een sleutelpositie.

    Halt! Het waren miisschien zelfs beter voor alle duidelijkheid, te spreken van Hakenkruis Herman dan van Haiku Herman. Want zo dekt de vlag beter de lading.

    Waaruit die lading dan wel mag bestaan, hoor ik U vragen. Wel, ik kan kort zijn. Doe bestaat uit gebakken lucht, vage beloftes, en hopen waardeloos geworden Euro-biljetten.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    12-09-2014, 11:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    11-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1970

    *

    *

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

    En wie dat openbaar maakt bij het Volk, is de vijand N°1 van het Establishment. Niet moeilijk waarom. Die Elite is te vergelijken met een brede staatsietrap in Laeken, waar de goudvinken zomaar naar beneden tinken, als marbels op een marmelstik. Zelfs wie laagst staat, kan er nog flink wat bijeen graaien….

    Doe trap met de waterval van privileges s het bindmiddel voor dit kl-land. Geen cascade van goudvinken, geen Belgenland. Wel ’n Staatsgeheim.

    En daar precies in die pot roert er entwadde. Geen wonder dat het Vlaams Belang ’s Konings belang niet is.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.bloggen.be/roeland/

    *

    De familie van Saksen-Coburg mag zichzelf tot het zeer beperkt clubje van euromiljardairs rekenen. Dat blijkt uit nieuw onderzoek van financieel expert Thiery Debels.

     

    Wie eind vorig jaar de financiële noodkreet van koning Albert II aanhoorde, kan het amper geloven; het vermogen van het Belgisch vorstenhuis bedraagt niet minder dan één miljard euro. Daarmee staat Laken in de top vijf van ’s werelds rijkste royals.

     

    Meer dan Obama

     

    In zijn boek ‘Het Vorstelijk Vermogen’ maakt voormalig KUL-docent en financieel expert Thiery Debels brandhout van de geldproblemen van Laken. Uit zijn financieel onderzoek blijkt dat Albert en Paola een vermogen beheren van om en bij de 400 miljoen euro of zo’n 16 miljard oude Belgische frank. En de - voor Albert veel te lage - jaarlijkse (geïndexeerde) dotatie van 931.000 euro spekt dat potje gestaag bij. Interessant weetje: met 290.132 euro verdient Amerikaans president Obama 70 procent minder.

     

    Maar ook Filip en Mathilde zullen de broeksriem niet moeten aanhalen. Zo ontvangt zijne majesteit jaarlijks 11.55 miljoen euro “om de werking van de monarchie te financieren.” Uit Debels boek blijkt bovendien dat de zogenaamd onbezoldigde handelsmissies van de voormalige prins complete larie zijn. Filip zou de belastingbetaler flink hebben doen opdraaien voor zijn ‘Belgische onbaatzuchtigheid.’ “Parlementaire vragen daarover werden steevast afgeketst, onder druk van het paleis,” aldus Debels.

     

    Geldkraan toedraaien

     

    Wie de zelfverklaarde geldnood van prins Laurent ernstig nam moet Debels ook ontgoochelen. Naast zijn ‘schamele’ jaardotatie van 300.000 euro zit de Lakense hofnar op een vermogenspotje van 37 miljoen euro. Volgens Debels liet zijn oom Boudewijn hem immers een riante erfenis na. Indien ook het vermogen van prinses Astrid - die kan teren op om en bij de 100 miljoen euro - in rekening wordt gebracht, komt Debels uit op een totaal familievermogen van één miljard euro.

     

    In plaats van de belastingbetaler via indexsprongen en BTW-verhogingen nóg verder uit te melken, lijkt het misschien aangewezen dat de federale onderhandelaars de miljoenentransfers naar dit koninklijk circus definitief stopzetten. Dat hiermee meteen het enige bindmiddel van deze kunstmatige staat verdwijnt, is mooi meegenomen

    Bron:VB

    UITLEIDING

    Voor een totaal verarmde uitgeschudde Duitse tak van de lagere adel, tweede of zelfs derde keus voor hen, hebben die Seks en Coburgers goed geboerd. Hoog tijd dus dat ze allemaal op hun lauweren gaan rusten. Met dank voor niet-bewezen diensten en houders van de meeste doodvonnissen in vredestijd, tegen het eigen volk.

    Als echtbreker viel er zelfs een van de rotsen in Marche-les-Dames. Op slag dood, na een zachte landing, want de bril nog op de neus. Nog ’n andere, speelde in zijn vlegeljaren bijrijder van zijn Pa bj diens ‘gouvernante’ en kon daarom later (in onze tijd) niet meer heilig verklaard worden.

    De laatste in de rij, via de spuit vader van een gezegend gezin, loopt houterig voor de camera als op zijn eigen eieren, alhoewel dit zeker niet als bewijs geldt voor zijn uitgesproken mannenliefde.

    Jaja, ’t is zoals men in Antwerpen zegt: met geld koopt men de boter!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    11-09-2014, 17:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1969

    ***

    Donderdag 11 september

    Zon 7u11-20u06

    H Hyacint

    *

    *

    Gisteren 10/9 was het precies, dag-op-dg, 6 jaar geleden dat in de USA Lehman Brothers crashte en er wereldwijd een financiële crisis uitbraak die niet moest onderdoen voor deze van de legendarische jaren ’20. Zeer tussen haakjes: die was toen ook ontstaan in de USA…. Waarlijk, de UUSA weet, net als Steve Stunt indertijd, wat goed is voor de mensen!

    Het heeft er, in een eerste opzicht, geen verband mee, maar in Catalonië viert men vandaag de Nationale Feestdag, La Diada. Of, hoe hoop doet leven!

    *

     

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

    Over de crash van Lehman Brothers en over La Diada leest of hoort U niets in de Media. Zelfs niets over wat Xander hieronder over de actualiteit schrijft. U mocht inderdaad eens beginnen nadenken….

    Iedereen kan dus rustig verder maffen. Met mensen zoals die van de afbeelding hierboven, en bijgestaan door o.a. een speenvarken als la Thyssen, zit U goed. Met dank aan de Tsjeven en aan de ARCO-dieven die samen met de rijkstee sossen (o.a. de Hasseltse hoerenloper) Vlaanderen her-verkaveld hebben met vooral veel Ruimtelijke Ordening in hun eigen portemonnee.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Grote investeringsbanken verwachten dramatische euro-crash

    Commerzbank: ‘Renteverlaging ECB lijkt op wanhoopsdaad – Centrale Bank die in juni het ene zegt en in september het tegendeel doet, is alles behalve te vertrouwen’

     

    Draghi voert een typisch Italiaans onbetrouwbaar financieel beleid met als doel de euro fors te laten dalen. Dat is goed voor exporterende bedrijven, maar slecht voor de Europese burgers.

     

    Enkele van ‘s werelds grootste investeringsbanken verwachten dat de euro gaat instorten, misschien wel met 30% ten opzichte van de dollar. Belangrijkste reden is het beleid van de Europese Centrale Bank, dat onder leiding van Mario Draghi de euro in snel tempo tot ‘monopoliegeld’ reduceert.

     

    De euro is op dit moment $ 1,29 waard en staat daarmee op het laagste niveau in 14 maanden. De Amerikaanse investeringsbanken Goldman Sachs en Morgan Stanley voorspellen dat daar tot het jaar 2017 nog eens 30% vanaf kan gaan, waardoor de euro en de dollar ongeveer even veel –of weinig- waard zullen zijn.

     

    Morgan Stanley acht het zelfs mogelijk dat dit al volgend jaar gaat gebeuren. De meest realistische optie is echter dat de euro in 2015 tot $ 1,15 zal zakken.

     

    ‘Wanhoopsdaad’

     

    Vorige week verlaagde de ECB de rente verrassend naar 0,05%. Daarmee hoopt de bank krediet zo goedkoop te maken, dat daarmee de nog altijd in zwaar weer verkerende Europese economie weer wordt aangezwengeld. Dat de euro daardoor steeds minder waard wordt neemt Draghi voor lief.

     

    De Duitse Commerzbank vindt dat deze renteverlaging verdacht veel weg heeft van een ‘wanhoopsdaad’. Valuta-expert Ulrich Leuchtmann schrijft ‘onder de indruk te zijn van zoveel kaalplukkerij.’ Hij adviseert Draghi met klem om voortaan van dergelijke verrassingen af te zien en in plaats daarvan een ‘aan regels gebonden geldpolitiek’ te volgen.

     

    ‘Onberekenbare’ ECB

     

    De zwakke euro is hoofdzakelijk te danken aan de ‘onberekenbaarheid’ van de ECB, vindt de Commerzbank. ‘Bedrukt papier –want iets anders is geld tenslotte niet- houdt zijn waarde natuurlijk vast door het vertrouwen in het instituut dat het uitgeeft. Een centrale bank die in juni het ene zegt en in september het tegendeel doet, is alles behalve te vertrouwen.’

     

    In tegenstelling tot de ECB verandert de Amerikaanse Federal Reserve slechts langzaam zijn strategie. Omdat de Amerikaanse economie het –althans op papier- weer ietsje beter doet, laat de Fed langzaam het ultralosse geldbeleid los. Dat versterkt de waarde van de dollar.

     

    Monopoliegeld

     

    Op Wall Street speculeren de investeringsbankiers daarom op een verdere en aanzienlijke waardedaling van de euro. Deze speculaties hebben inmiddels een omvang van $ 32 miljard. ‘Vroeger leenden speculanten yens of dollars voor hun speculaties, nu is de euro hun monopoliegeld,’ zei Koji Fukaya, strateeg bij FPG Securities.

     

    ECB goed voor bedrijven, slecht voor burgers

     

    Een zwakke euro zal niet door iedereen als een nadeel worden gezien. Zo wordt de Europese export er goedkoper door. Dat is goed voor bedrijven, maar een nadeel voor de burgers, want die gaan steeds meer betalen voor importgoederen. Daardoor zullen bijvoorbeeld de toch al torenhoge benzineprijzen nog verder gaan stijgen.

    Xander

    (1) Focus

    *

    UITLEIDING

    Het is dus, zoals U ziet, gevaarlijk kersen eten samen met Hoge Heren: Uw deel is gewoon de pot met pitjes.

    Het wachten is dus op kopmannen als de jonge Tom Van Grieken, die als nieuwe voorzitter van het Vlaams Belang, straks de kiezers zal oogsten die BDW gezaaid heeft. Als tenminste WO III zo goed zal zijn geweest tot dan te wachten omdat de clash tussen barbaarsheid (Islam) en Beschaving nog niet zal uitgewoed zijn.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    11-09-2014, 16:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    10-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1968

     

    *

    *

    In de dierenwereld wordt inet onderhandeld, maar gevochten Tot de sterkste op het territorium over blijft..

    .

    Waarom zou het bij de primitieve mensensoort anders wezen?

    *

    INLEIDING

    Ja, wees voorbereid, zowel persoonlijk als bij de Uwen en bij Uw vriendenkring. Uur na uur, dag na dag, schrijdt de stilzwijgende onderwerping aan de Islam-Wrede verder.

    U vindt hier wel deze goede raad, maar ik weet zelf niet goed hoe?, wat? en wanneer?. In bloeddorstige wreedheden liggen wij in onze beschaafde landen mijlenver achter in vergelijking met de horden die ons bedreigen. Die bevinden zich niet in verre vreemde landen (zoals men U probeert wijs te maken), maar in onze eigen straten en op onze eigen pleinen. Het wachten is op een of ander signaal uit die ‘thuisladen, om op zoveel mogelijk plaatsen de terreur in te leiden. Tracht in ieder geval de ouverture te overleven. U ziet hen, ogenschijnlijk vreedzaam, iedere vrijdag als naar een mierennest, naar de moskee optrekken voor het Vrijdag-Gebed. Waar er alleen Arabisch, Turks of Berbers gesproken wordt in meestal oproertaal vanwege de haatbaarden. Onze ‘Staatsvuiligheid’, in hoofdzaak ééntalig Frans, beperkt zich, naar ik verneem, tot ‘waarnemingen’ en zolang er niet gezwaaid wordt met machetes of hakbijlen, en de eventuele springstoffen of snelvuurwapens onder de lange kaftans verborgen blijven, beperkt die zich tot het opstellen van nietszeggende proes-verbalen. Alles is rustig. Tout va bien, Madame la Marquise. Ga als brave burger maar gerust naar de cinema en jullie eethuisjes. En slaap gerust en lang. Morgen, zondag, moet niemand werken. Ook de ‘leefloers’ en de ’steuntrekkers’ niet. Haast U, liefst in groep, vlug naar huis, want de straatboefjes liggen op de loer. En thuis ligt misschien Uw huis overhoop na een nachtelijk ongewenst bezoek van een of ander werkschuw tuig. Vermijd vooral de parken, want dat zijn de verzamelplaatsen voor druggebruikers en ‘anders-geaarden’. In het gezelschap van minstens 2 serieuze herdershonden bent U wel veilig…Tenminste, zo hopen we, tot de ambulance daar is…. Om U onder politiebewaking af te voeren.

    Zoek vooral voordien een steengoede Advocaat, want Uw aanvaller zal achteraf beweren dat hij zich alleen tegen U verweerd heeft toen Uw honden helm aanvielen…. U weet toch dat de meeste Hoogedelgeboren Heren Rechters altijd de partij kiezen der ‘kansarmen’?! Videobeelden met Uw GSM kunnen mirakels doen. Maar dat is maar uitstel van executie, want eenmaal Uw woonplaats bekend, zal het schorremorrie U met hun idee van ‘integreren’ blijven achtervolgen.

    Overal zijn er horden alles wegvretende sprinkhanenen. De geldkraan naar de voorvaderlijke degelijkheud gaat om allerlei drogredenen dicht en de volle uitstroom komt terecht bij de vrienden van de Islam. Inderdaad, de kerken blijven in hoofdzaak leeg. Er zijn zelfs bijna geen priesters meer om de stervenden bij te staan of om de Mis op te dragen. Want het is hen, de Linxe Kerk, inderdaad gelukt, om in minder dan 20 jaar, o de Kerk te wurgen en om de devotie der mensen om te buigen tot het supporteren van De Rode Duivels. Om nog maar te zwijgen van de vele duivelse ‘festivals’ vol met schreeuwerige oerwoudklanken en bonk-geluiden.

    Neen; waken en bidden zal niet voldoe de zijn!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10849

    *

    "De Koran is een license to kill"

    “We beleven geen clash of civilizations maar een clash tussen barbarisme en beschaving.” Dat zei PVV-leider Geert Wilders tijdens het debat over de aanpak van jihadisme.

     

    Wilders hekelde de naïviteit van de 'struisvogelbrigade' van premier Mark Rutte (VVD) die de harde werkelijkheid blijft ontkennen. Minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher (PvdA) zou ten onrechte uitgaan van een kleine groep jihadisten in Nederland. Volgens de PVV-voorzitter blijkt uit onderzoek dat honderdduizenden moslims in Nederland begrip hebben voor de terreur en jihadisten helden vinden. “73% van alle Marokkanen en Turken in Nederland vindt, zo blijkt uit een onderzoek, dat Syriëgangers die gaan meevechten in de jihad 'helden' zijn. Mensen dus om te bewonderen.”

     

    "Islam is oorzaak van het probleem"

     

    Het kabinet moet nu eindelijk erkennen dat de islam de oorzaak van het probleem is. "De koran is het handboek voor terroristen, het bloed druipt van de pagina's", zei Wilders. Het boek is een 'jachtakte voor miljoenen moslims, een license to kill." En deze 'bloeddorstige' ideologie heeft zich volgens de PVV-voorman ook in Nederland genesteld. "De heipalen voor het kalifaat worden geslagen," aldus Wilders.

     

    Net zoals het Vlaams Belang hier wees Wilders op de halfzachte maatregelen die het Nederlandse kabinet voorstelde. “Ze zijn too little too late. ” Wilders somde vervolgens een aantal maatregelen op die wél effect zouden hebben: “Sluit onze grenzen voor immigranten uit islamitische landen. Voer onmiddellijk weer grensbewaking in. Sluit alle salafistische moskeeën die ook maar een cent van foute Golflanden ontvangen. Pak alle jihadgangers hun paspoort af ook als ze alleen Nederlander zijn. Laat ze maar een paspoort van ISIS nemen als ze dat zo graag willen, ” aldus Wilders.

    Bekijk hier de volledige tussenkomst van Geert Wilders..

    *

    UITLEIDING

    De Islam, de ‘Leer van de Wrede’ woekert niet alleen als ‘een zwerm meeuwen op een stort’ (dixit Lewie van Leuven), maar verdringt stilaan overal de eigen mensen, die overal achteruit gesteld wordt. Dit wordt door onze Grote Verstanden niet alleen geduld, maar zelfs aangemoedigd. Zeer waarschijnlijk met de bedoeling om na een paar generaties een nieuw ras te hebben als volgzame kiezers.

    Het is ver gekomen, in de Kerk geen Gregoriaans meer te horen, maar naïeve rijmpjes getoonzet door een muziek-analfabeet, en besloten door het Europees Volkslied van wijlen de Heer Beethoven, die ooit, in totaal andere omstandigheden, hopte dat ‘Alle Menschen Brüuder werden’. Weten die luyden dan niet, dat dit in 1908, even voor de Grote Oorlog, het lied was der Internationale Socialisten, waarbij werklieden uit zowel Duitsland, de Lage landen en Frankrijk, met bijna één miljoen samen kwamen in Parijs, om daar te bespreken hoe alle gezag kon vernietigd worden? On 1917 volgde dan in Rusland de Opstand der Bolsjewieken tegen de Tsaar, en zagen Mar & Lenin hun kans om het ‘goddeloos communisme’ te vestigen, dat zou stand houden tot de Val van de Berlijnse Muur in 1991.

    Inderdaad, in Geschiedenis zijn onze Grote Verstanden nooit erg sterk geweest. Die staan meer voor hun persoonlijk profijt, liefst op korte tot zeer korte termijn.

    Bedenking. Het ‘Rijke Vlaanderen’, waarmee we allen zijn groot gebracht, is stilaan bezig te vervallen tot dezelfde of nog ergere armoede dan onze grootouders, die leefden op aardappelen, aardappelen en nog eens aardappelen, afgewisseld met karnemelkse pap of roggebrood met rabarberconfituur uit het eigen hofje.

    Op doorreis in Vlaanderen, zagen we zeer recent de verloedering al om de hoek loeren. Als openbaar zichtbaar bewijs breng ik de bouw van het nieuwe Waregemse RVT-Rusthuis naar voor. U kunt dit verhaal 24/24 en 7/7 ter plaatse toetsen. U houdt het niet voor mogelijk. Wij ook niet. Daar staan bij de werken hoofdzakelijk of zelfs allee maar opvallende Poolse, Hongaarse, Roemeense, Tsjechische en andere Oost Europese nummerplaten op en rond de werf. Natuurlijk bedragen hun lonen met daarop de buitenlandse loonkosten maar een fractie van de plaatselijke bedragen. Opdrachtgever van de werken: het plaatselijk OCMW. Plaats van de werken: de Holstraat, op 25 m. van de Grote Markt en op 50m van Het Stadium. Het grootste kruispunt van deze ooit door de textiel beroemde paardenstad.

    De werken, zegt men, gaan goed vooruit. Waant er zijn geen vakbonden om toe te zien, en de politie is onderdanig aan de CVP-Burgemeester.

    Bijkomend sfeerbeeld: in de bijzonderste winkelstraten niets dan donkere verlaten wibkelpanden, waar men voor en na de bureeluren rustig in zijn piereblootje kan paraderen, zonder zelfs maar een kat te ergeren.

    Er is al 10 jaar Gemengd Onderwijs in de Christelijke Colleges en Pensionaten en elk protest vanwege de bezorgde ouders wordt deskundig afgebroken met de redenering dat er geen    andere keuze is. Wel genieten de jonge Moslim-meisjes van een speciale behandeling, want al die christelijkheid en die vele verliefde jongens zouden wel eens hun eer & maagdelijkheid kunnen bedreigen…. Vroeger, zei me een bezorgde moeder, werd er gevreeën in Het Gemeentelijk Park van Baron Casier, nu op de schoolbanken zelf…. Meisjes in volle puberjaren zijn meer bezorgd om hun uiterlijk en om het aantal verliefde jongensblikken, dan om de leerstof. Jongens blijken dan weer meer uit te kijken naar hun vele vriendinnetjes, dan naar de diploma’s. Maar dat is de prijs van de vooruitgang en vooral voor de vele nog te verwachten gebroken gezinnen.

    Tien jaar geleden was Waregem een bloeiende nijvere stad, waar men van urenver inkopen kwam doen… Nu loopt de stad leeg; want de straatcriminaliteit scheert er, in tegenstelling tot de gesloten fabrrieken, hoge toppen.

    *

    Ja, ik weet het. Oostblok-werkers zijn in doorsnee geen Moslims. Dat zou er nog maar aan mankeren!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

     








    10-09-2014, 12:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    09-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1967

    *

    Dinsdag 9 september 2014

    Fruitmaand

    Zon 7u08-20u10

    D.G. Mgr Trudo Jans

    *

    Dagklapper overgenomen als pub voor ‘tSCHELDT, het beste Antwerps satirisch weekblad ter wereld. Kost per mail per maand minder dan een paar pinten …. Warm aanbevolen!

    *.

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Tja, de draad terug opnemend: allemaal goed en wel, maar het begin of het einde vinden van die draad om ordentelijk te starten, dat is een ander paar mouwen.

    Na kleine 3 weken ‘gewerkt’ te hebben aan de voorbereidingen van een evl ‘repatriëring’, vooral veel gezworven langs ’s Heren wegen. Die zaten meestal meer dan ei-vol met verlofgangers, zelfs al zjn het zogezegd slechte tijden. In ‘’t buitenland prachtige autowegen die aanvielen als glooiende biljardlakens, en in Belgio vooral stilstaand of stapvoetse snelwegen, met op alle andere toestanden, in de centra zowel als in de steden, aanschuivend tot inslapend plaatselijk verkeer, ’t allenkante onderbroken door voor mens en mechaniek moordende ‘‘verkeersdrempels’ die zò uit het handboek der straatcriminelen komen. En geld voor normaal onderhoud is er ook al niet, zodat de tijd der door paarden getrokken postkoets weer aanbreekt.

    Met dank aan de Grote Verstanden van 70 jaar ver, die ook op dit vlak ons land naar de verdoemenis geregeerd hebben. Het ergste is, dar wij, Lamme Goedzakken, die luyden maar blijven verkiezen. Zelfs nu ze op 23 Mei eindelijk naar het borsttelkot werden gestemd, slagen ze er in om de winnaars van de verkiezingen met de nek aan te kijken. En het Land komt maar niet in opstand! Dank zij de Rode Duivels en het nieuwe niet meer zo jonge koningspaar.

    Verder, zegt de krant, draaien we al slapend de Derde Wereldoorlog in. Allemaal de schuld van die stoute Poetin, omdat die zich niet laat ringeloren door de Moslilmbroeders Obama & C°..

    Drommels raar dat die Islambeesten hun eigen vertrouwensmannen beginnen te onthoofden. Ongelovigen of Christene Honden, tot daar toe. Maar eigen Immams! Zou samen op die foto met la Miquette echt de reden zijn voor zijn ‘verraad’? Dan is dat mens later een reëel gevaar voor haar omgeving! Wat trouwens mijn persoonlijke mening is vanaf de eerste aanbik op haar afstotende Vlaming-hatende breedkikkersmoel.

    Verder is mijn verstand, net zoals dat van de meeste mensen, veel te klein om de strategie van BDW, de gedoodverfde Meester-Tacticus te kunnen volgen. Vandaar mijn besluit om bovenaan elke blog terug onder de kop van de strijdbare Vlaamse Leeuw te publiceren. Al het andere is immers ‘wachten op Godot’, die nooit komt.

    Op Donderdag 18 dezer zou naar ’t schijnt Schotland resoluut voor de vrijheid gaan. Eerst zien, en dan geloven, zei de blinde, en hij had 7 jaar op zee gevaren en nog geen water gezien.

    De door verraad gevangen genomen Schotse nationale held William Wallace stierf in Londen de marteldood. op 23/8/1305 in opdracht van de Engelse koning. Even voordien was zijn mooie geliefde, die de o zo Christelijke koning had beledigd door hem niet ter wille te willen zijn, voor de machteloos toekijkende geboeide William Wallace door de koning hemzelf de keel in volle publiek overgesneden. Straks kunnen de Schotten, na meer dan 700 jaar weerloosheid, misschien eindelijk weerwraak nemen? Dat zou dan een stuk eerder zijn dan dat de Vlamingen dat kunnen, want 1305 is kort na de Gulden Sporenslag (1302)….. en evenals de Schotten willen de Vlamingen de Vrijheid terug.

    *

    Bij de Zuiderburen zit La Pen goed, en de Fransen beginnen stilaan in te zien dat die Hollande een bedrieger is geweest. Het gezelschap rond Geert Wilders groeit gestaag! In Catalonië valt op 09/11 ook al de valbijl op het hoofd van Madrid. Nigel Farage bij de Britten heeft ook uitstekend goed geboerd. Allemaal zeer hoopvol om de Europese Verenigde Nazi’s straks in het zand te zien bijten. Laten wij alvast de hoogste bomen uitzoeken, waar de belichting het voordeligst is.. Het wachten is alleen op de harde Vlaamse kern (voorheen Vlaams Belang) die op 19 (?) Oktober verzamelen heeft geblazen. Een nieuwe generatie neemt de vlag met de oude idealen weer op. “Er ligt een Staat op sterven. Ik zal op d’uitvaart zijn’…..

    In ieder geval: we doen ons best zoals voorheen.

    Wat de Allah-isten betreft: de bloederige voorbeelden uit het Midden Oosten jutten hen enerzijds overal in Europa op, maar mede daardoor gaan de ogen van de meeste Europeanen open. We zitten verdraaid midden in de eerste fase van dezelfde jihad. De Islam is onderdanig tot gematigd, zo lang zij zichzelf onvoldoende in getal achten….

    Nee, niet waar, zeggen onze Grote Verstanden, daarbij dapper bijgetreden door de Kerkelijke Hovaardigheidsbekleders. Waarbij beide soorten gezagdragers moedwillig de Geschiedeis verwaarlozen, die bewijst dat overal waar Moslims in voldoende getal aanwezig zijn, het moorden, verkrachten en brandschatten begint. Hier worden die ondertussen voorlopig nog altijd ‘zinloos geweld’, of ‘Faits Divers’ genoemd.

    Besluit: de draad bij het juiste begin opnemen, is een verloren zaak. Gewoon beginnen met een nieuwe lei en er het beste van maken….

    PS

    Met Marianne Thyssen op de schoot van Junker kunnen de 800.000 ARCO-aandeelhouders op beide oren slapen: ze zullen niet door het ACW (Nieuw) of de CVP (Nieuw), de verantwoordelijken, worden vergoed, maar door ons allemaal. Van kiezersbedrog gesproken! Want zoals U weet, de CVP bedriegt zijn eigen kiezers nooit, tenzij het om zware regeringszaken gaat, vanzelfsprekend alleen maar in ’s Lands maar vooral in hun eigen belang.

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    09-09-2014, 16:11 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!