MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    18-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1929

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Het is er, de belasting op ons spaargeld! Weer een geruisloze stap in de Nazificatie van het Avondland.

    In Spanje, dat pas in onze dagen (de late 70-er jaren) van de ‘dictatuur’ van de ‘fascistische’ Generalissimo Franco bevrijd werd door het Socialisme, zit men, spijts of juist dank zij de Euro-ficatie, aan de grond. Franco had voordien ongeveer datzelfde soort socialisme grondig verslagen in een lange; bloedige burgeroorlog. Het wereldsocialisme zit sindsdien aan de grond, en dus ook het kapot gesocialiseerde Spanje. Zo diep als een failliete Staat maar aan de grond kan zitten. Ook daar werd dus de stelling bewaarheid, dat het Socialisme de zaken zo optimaal mogelijk regelt, tot het geld van de anderen op is.

    En nu dus is het ondenkbare geschied. Pas zijn de EUssr-verkiezingen achter de rug, of de zweep wordt bovengehaald. Net als de vele Marokkaanse ‘kansloze jongeren’ gaan ze het geld halen waar het zit: bij de hard werkende medemens. En nu is dus, dank zij het Socialisme, iets nieuws onder de zon: belasting op alles wat voordien nog niet weg-belast geworden was, het spaargeld van de gewone mens.

    Eerst, zoals Juncker zei, goed uitkijken naar het opgeklopte stof, en als dat een beetje is gaan liggen, overgaan tot de orde van de dag en rond bazuinen dat zoiets politiek correct is. Is zo gemeen, dat het wel uit ‘Mein Kampf’ kan komen.

     

    Maar O Wee! Daar vergis ik mij. In Spanje was het geen Nazi-beest dat meevocht in Europese veroveringsoorlogen, maar een vredevol ‘fascisme’ die niet wilde, zoals Mussolini in Italië, Hitler helpen rijk worden.

    Spanje heeft dus recht om vanwege de BRT-Snullen, met de nodige egards behandeld te worden. Italiaanse ‘fascisten’ zoals Berlusconi daarentegen, moeten in de grond geboord worden. Zoals Louis Michel het ooit wilde zien gebeuren: verbod om als toerist naar dergelijk land te trekken. Oostenrijkers waren immers ook Nazibeesten geweest.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Het gaat beginnen: Spanje voert gedwongen heffing op spaartegoeden in

    *

    Spanje begint in Europa als eerste en gaat een belasting op banktegoeden heffen. Met onmiddellijke ingang moeten alle spaarders een gedwongen heffing van 0,03% op hun spaartegoed betalen. Opmerkelijk: de belasting wordt met terugwerkende kracht ingevoerd.

     

    De Spaanse regering heeft een wet aangenomen betreffende een vaste heffing van 0,03% op alle banktegoeden in heel Spanje. Enkele regio´s hadden de heffing daarvoor al ingevoerd, die het ministerie van Financiën nu uitbreidt over het hele Spaanse territorium. In de EU is Spanje daarmee de voortrekker als eerste land met een algemene heffing op banktegoeden.

     

    De belasting werkt met terugwerkende kracht tot 1 januari 2014, daarmee is een belastingvlucht praktisch uitgesloten. Volgens het kabinet kan de heffing meer dan 340 miljoen euro opleveren. De spaartegoeden van de privésector in Spanje namen in het jaar 2013 met 3,1% toe naar 1,14 biljoen euro, aldus “El Mundo”.

     

    De heffing heeft tot doel om “de markteenheid te versterken en te garanderen.” Tot nu toe tikt de heffing nauwelijks aan, maar als deze eenmaal ingevoerd is, kan het percentage gemakkelijk verhoogd worden. De Spaanse minister van Financiën, Luis de Guindos, over wie wordt gesproken als nieuwe chef van de Eurogroep, heeft daarmee in ieder geval zijn belofte van 2013 gebroken, toen hij tijdens de Cyprus-crisis de spaartegoeden onder de € 100.000,- nog “heilig”, dus onaantastbaar, had genoemd (meer hier).

    Bron:

    http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

    Of Catalonië straks onderuit het Madrileense juk zal geraken, is nog maar de vraag. Deze regio is voor Madrid van hetzelfde belang, als Vlaanderen is voor Brussel.

    Ook in het verleden stond gans Parijs altijd op zijn achterste poten, als de Vlamingen weer eens lastig deden voor weer nieuwe belastingen. Ook Vlaanderen is nog altijd aan handen en voeten gebonden aan de Parijse als ten tijde van de spreekwoordelijke geldhonger van de Franse Koningen. Ons financiewezen maar ook de energie-sector is 100% in handen van Parijs. Als daar de muziek gaat, danst hier de beer.

    Het minste dat die beer onwillig doet, vloeien meer spaargelden naar Parijs, en wordt de energie duurder. Daarom moet het Vlaams Belang gemuilkorfd blijven, want onze Overheid speelt liever voor Blode Jan dan voor Dode Jan. Die Overheid staat er dus op, dat wij als willoze schapen, samengedreven worden richting afgrond.

    Wanneer toch bouwen we eens dat feestje, dat ooit de Geschiedenis zal ingaan als de verbeterde heruitgave van Groeninge?

     

    EINDE

    *

    18-07-2014, 15:39 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1928

     

     

    *

    Vrijdag 18 juli

    H Frederik van Utrecht

    *

     

     

    *

    Bij de Gulden Sporeslag was er ook geen tijd voor veel geplogendheden

    .

    De Vlamingen stonden toen ook met de rug tegen…de Leie.

    *

     

    INLEIDING

    Na de vorstperiode en de stevige mokerslagen tegen strenge (De)Winter, komt zeker een lieve lente fee om de enige èchte Vlaamse Partij nieuw leven te geven. Ze zal van Pas komen, op voorwaarde dat ze DeWinter niet voor altijd aan de kant zet. Onze voorouders hadden De Maagd van Vlaanderen, om naar op te kijken, maar modern als we zijn, moeten we daarvoor Pas-sen.

    Komt er een andere fel gebekte klepper, hij zal toch overal kopje-onder geduwd worden. Want, als het Establishment hem laat uitspreken, weten ze goed dat zulks hun eigen graf delven is. Kijk maar naar La Pen in Frankrijk: men zou haar kunnen levend villen, maar de galanterie blijft toch de bovenhnd halen. Misschien zelfs dat Barbaraatje de verloning voor ‘ghost-writers’ weer kan in voege brengen, zodat Diabolorum, net als vroeger, op de loonlijsten van het VB geraakt.

    Ondertussen moet het mij van het hart. Fluppe DeWinter ‘ranzig’ noemen, is noch min noch meer de taal overnemen van onze vijanden, die aldus hun doel bereikt menen te zien. Denk daarbij gewoon aan de uitspraak van Pim Fortuyn bij Walter Zinzen, die ooit moest bekennen DeWinter niet eens te kennen, omdat er met hem niet mocht gesproken worden. ‘Mooie democratie bij de Pelgen’, zei Pimmeke, en Walterke wist meteen niet meer waar kijken.

    De enige juiste houding op het monument DeWinter, die vanaf het eerste begin naast de Stichter Karel Dillen, het Vlaams Blok/Belang heeft helpen grootmaken, meer nog, die daaraan zijn hele leven heeft gewijd, is zijn en onze belagers van antwoord dienen.

    En dan komt mijn grootste argument: wie niet horen wil, moet voelen. Al die in een democratie niet willen luisteren naar afwijkende meningen, maar iedereen meteen achter prikkeldraad steken (zoals Hitler, de Socialist-bij-uitstek, deed met de Joden en andere ‘Untermenschen’), moeten zij het wel voelen. Hen dus met gelijke munt terugbetalen.

    Ook hier heb ik dikwijls kritiek gehad tegenover Fluppe, maar diep in mijn hart heb ik hem altijd moeten gelijk geven. Want tegenover gangsters als de belziekse politiekers en hun slippendragers van de Pers, helpen geen fijne maniertjes. Het beste bewijs is het lot van de vroegere VU, die eenmaal ‘salonfähig’ niet rap genoeg konden lopen om ook Belziekse slippendrgers te mogen worden. In ruil voor wat bordjes linzensoep.

    Zo lang de Belziekenaers de elementaire wellevendheidsnormen niet willen volgen faco-to-face voor een Vlaming die niet meteen buigt en in het stof kruipt, moeten wij een middel vinden om eindelijk te bewijzen dat wij Vlamingen de numerieke meerderheid zijn in dit kloteland.

    Als de Vlamingen geen comfortabele zachte kussens onder hun achterste kregen zoals de andere genodigden aan de tafel van de Franse Koning, behielden zij het voorrecht om even onbeleefd de koning te beledigen, door hun rijke met goud bestikte mantels, die ze als kussens gebruikt hadden, achter te laten. Met de boodschap voor de koning, dat Vlamingen nooit het huisgerief van hun gastheer zouden stelen.

     

    Dat is een oud verhaal, en ik vergeef het Leterme nooit mij in een persoonlijke fan-mail te hebben verzekerd, dat hij zijn 80.000 voorkeurstemmen waard zou zijn, door de onderhandelingen voor de nieuwe regering toen, in het Nederlands te doen. Wat een pertinente leugen bleek te zijn.

    Die Leterme is dus een kruipdier, maar de Fluppe is een Leeuw. En zulke Zwarte Beesten brullen en bijten, waar het moet. Zelfs de koppen af. Want onschuldig voor het oog van de wereldcamera’s, als een worst aan handen en voeten gebonden te worden op de Brusselse Grote Markt, is iets dat normaal alleen met bloed kan uitgewist worden. Maar Filip maakt zijn handen niet vuil: hij blaft alleen wat luider en wat spottender.

    Linxe ratten, rolt Uw matten. Nog nooit is een strijdleuze zo goed van pas gekomen als bij Diabolorum. Hun rijk is al een heel tijdeke uit, maar ze beseffen het nog altijd niet, zelfs niet boj het Islamo-Nazificeren van heel het Avondland.. Ze doen me deken aan zombies, die jaren na hun dood om middernacht komen ronddwalen op de kerkhoven.

    Het katholicisme is evengoed op sterven na dood. Ook dàt is de verdienste van al die ‘Verlicjters’ die het kind samen met het badwater hebben weggegoten. En nu staat de Westerse wereld open en bloot voor de dodelijke Islamo-Nazificatie, die op kousevoeten door de Brusselse Nazi-kopstukken als Haiku Herman, binnen gesmokkeld wordt.

    Hier helpt geen filosoferen. Hier helpen alleen de vuisten van de besten onder ons.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/persberichten/2266

    *

    Senaat kortwiekt Vlaams-nationalistische oppositie

    Vlaams Belang laat zich niet intimideren

    *

    De voorbije twee weken werden respectievelijk de deelstaatsenatoren en de gecoöpteerde senatoren beëdigd na het onderzoek van hun geloofsbrieven. Het Vlaams Belang wees er toen bij monde van fractievoorzitter Anke Van dermeersch op dat de Senaat hiermee eigenlijk het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens schendt omdat het rechter en partij is in eigen zaak wat de geldigverklaring van de verkiezingen betreft. Tevens wees zij erop dat de coöptatie van senatoren een zuivere vorm van particratie is. Zij worden immers door de partijcenakels aangeduid en hebben geen enkele democratische legitimiteit.

     

    Vandaag wordt het Bureau van de Senaat aangeduid. Het Vlaams Belang stelt daarbij vast dat het door de traditionele partijen, als enige partij, vakkundig uit de commissies en het Bureau wordt geweerd. Weliswaar is het zo dat dit reglementair correct is, maar daar kon een mouw aan gepast worden, door het Vlaams Belang een louter waarnemend mandaat in het Bureau te geven, zoals fractievoorzitter Van dermeersch had gevraagd. De traditionele partijen, inclusief de N-VA, willen daar evenwel niet op ingaan.

     

    In het verleden is dat wel even anders geweest. In 2003 viel het cdH reglementair ook uit de boot wat de commissies en het Bureau van de Senaat betreft. Toen werd speciaal voor deze partij het aantal commissieleden van 15 op 17 gebracht om het cdH vooralsnog op te vissen voor de commissies en het Bureau, zogezegd om de Franstalige oppositie een stem te geven.

     

    Voor de Vlaams-nationalistische oppositie wil men een dergelijke regeling, zelfs in sterk afgezwakte vorm, dus niet treffen. Dat is uiteraard niet verbazingwekkend. In 2007 had het Vlaams Belang reglementair recht op een commissievoorzitterschap, maar werd dit wederrechtelijk vervangen door twee politiek onbeduidende ondervoorzitterschappen. Het weren van het Vlaams Belang uit de commissies en het Bureau heeft in alle geval niet alleen een politieke betekenis, maar heeft ook financiële en organisatorische gevolgen. Het is dan ook duidelijk dat de traditionele partijen de Vlaams-nationalistische oppositie zoveel mogelijk willen verzwakken door in deze aangelegenheid met twee maten en twee gewichten te meten.

     

    Een democratie waar met twee maten en twee gewichten wordt gemeten, is geen democratie die naam waardig. Het Vlaams Belang laat zich echter niet intimideren. Het zal zich alvast niet gebonden achten door beslissingen van het Bureau indien het daarover niet behoorlijk wordt ingelicht. Tevens zullen de senatoren Van dermeersch en D’haeseleer de plenaire vergadering van vandaag boycotten. Mogelijk is dit politiek niet helemaal zonder betekenis. Bij de aanduiding van het voorzitterschap is bij geheime stemming een volstrekte meerderheid van de aanwezige leden nodig. Door afwezig te blijven, verandert alvast het vereiste quorum bij de voorzittersverkiezingen.

     

    UITLEIDING

    Anke is een knappe vrouw, en hoogst waarschijnlijk een knappe juriste in fiscale materies. Ze is, als gewezen Miss Belziek, al een eeuwigheid als Senator lid van het Vlaams Blok/Belang. Geen onvertogen woord over haar. Anke is de diamant aan de Vlaamse kroon op het hoofd van elke Vlaams Belanger..

    Maar indien niet mits een beetje ‘vuil’ aan de rand, even gewoon genegeerd als Frank Van Hecke, Bruno Valkeniets en Gerolf Annemans. Dat waren/zijn Heren van stand, en toch luistert niemand naar hen.

    Filip DeWinter zal nooit gemarkeerd kunnen worden als een ‘voetnoot’ in de Geschiedenis van de Vlaamse ontvoogdingsstrijd. Net zoals men de ‘Oud-strijders’ van Groeninge niet onder het tapijt kan wegmoffelen. En dat komt omdat zij na de slag, de Gulden Sporen in het dak van de OL Vrouwkerk konden ophangen. Die hadden ze niet toevallig gevonden of gekregen bij een gezondheidswandeling langs de romantische Leieboorden, maar als oorlogsbuit bemachtigd, dank zij de moordende ‘Goedendag’.

    Zo’n ‘Goedendag’ was misschien ook een beetje ‘ranzig’, want Philips de Schone maakte lelijk zijn beklag bij de Paus, dat die boerenpummels van Vlamingen, tegenin de gewoontes van die tijd, de Franse ridders grondig hadden afgemaakt, in plaats van over hen achteraf maandenlange palavers te voeren….

    Moraal van het verhaal: aan overwinnaars worden geen lastige vragen gesteld.

    Ik hoop dat in Oktober de jonge generatie uit hetzelfde harde hout gesneden zal blijken te zijn, als de zeldzame Vlaamse keikoppen die bij ons de maat slaan, maar bij leven en welzijn o zo weinig navolging kennen

    Filip, we rekenen op U, om desnoods achter de schermen, de Partij te blijven inspireren. Uw levenswerk zal pas af zijn, als onze tegenstanders van het ‘cordon sanitire’ eindelijk met twee woorden hebben leren spreken tegen ons. Liefst nadat wij voor altijd verlost zullen zijn van hun arrogantie.

     

    EINDE

    *

    18-07-2014, 10:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    16-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1927

    *

     

     

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

    Op 11 Juli 2014, de Vlaamse Hoogdag, lag hij net als de Herdertjes in de Kerstnacht, ergens in de velden. War precies, dat komen we niet te weten, want daar zongen geen Engeltjes hun liederen vloeiend en klaar Het zal wel niet aan de loopgraven van den IJzer geweest zijn, integendeel. Onze vriend heeft immers vrijwillig de strijd gestaakt en doet net hetzelfde als een vaandelvluchtige deserteur doet: hij laat iedereen in de steek.

    Maar ja, Meneer is dan ook als Godloochenaar zeer vooruitstrevend enthousiast over dat soort Parijse denkers van tweehonderd jaar geleden, wiens bijzonderste verdienste nog altijd is dat ze de Beschaving hebben helpen ontsporen. Door zelfs het licht van de zon te loochenen.

    De Vlaamse Beweging is niet dood, zoals gehoopt Ze is alleen moe gestreden en in slaap gesukkeld onder de bergen tricolore prikkeldraad waar ze zich heeft laten inkapselen.

    Nu blijkt dat, als we er de pretentie van afpellen, dat veel grote woorden nog altijd niet de man maken. Het Vlaams Belang heeft een veldslag verloren, maar nog altijd niet de hele oorlog. Als bj de ‘overlopers’ eenmaal de ontgoocheling zal toeslaan, zal het spel weer rap op de wagen zitten.

    Dan zal er weer gevochten worden om een plaatsje tussen de dapperen. En weer zullen er pluimen op de verkeerde hoeden gestoken worden.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://blog.seniorennet.be/rechts/

    *

    JOHAN SANCTORUM...

     

    Mijn laatste 11 juli speech

    Geplaatst op 11 juli 2014| 21 reacties

     

    Vandaag, Vlaamse feestdag, is misschien een goede gelegenheid om nog eens op te frissen waarom ik Vlaams-republikein ben,- een term die ik verkies boven flamingant of Vlaams-nationalist.

     

    Oppervlakkig zou men het als een familiale aangelegenheid kunnen zien: ik kom inderdaad uit een ”zwart nest”. Mijn grootvader stond in de frontbeweging tijdens W.O. I en kreeg achteraf een paar maanden bak wegens “onvaderlandse activiteiten”. Nota bene als oorlogsinvalide, de sfeer was meteen gezet. Mijn vader vertrok op 17-jarige leeftijd naar het Oostfront en keerde behouden terug, althans fysiek, want het gezin dat hij achteraf stichtte beschouwde hij als een soort derde rijkje in zakformaat. Mijn moeder en zussen kropen bij elkaar, ik stond als enige en oudste zoon vooral in de hoek waar de klappen vielen: een man moest en zou deze langharige boekenwurm en operafanaat worden.

     

    Soit, niet getreurd, aan de univ bloeide ik open. Ik had me als vrijzinnige en atheïst aan de VUB ingeschreven. Kon ik vermoeden dat ze me finaal zouden beletten om een (reeds uitgeschreven) doctoraat te verdedigen, omdat ze er achter waren gekomen dat ik uit een “foute” familie kwam. Vrije Universiteit dus. Vooral de lessen van de existentialistische filosoof Leopold Flam konden begeesteren en legden onverwachts een “fond” voor een politiek inzicht dat mijn verder leven zou bepalen: een liefde voor het Verlichtingsdenken en de republikeinse idealen van de 18de eeuwse denkers.

    De vorm van de “Res Publica”, zijnde een vrije maar ook solidaire burgergemeenschap, gebaseerd op een evenwicht tussen rechten en plichten, wordt in hoge mate bepaald door een culturele verbondenheid, die tevens over taal gaat. De vrijdenker en rebel J.J. Rousseau wees erop dat deelname aan de democratie onmogelijk is zonder “dezelfde taal te spreken”. Het is een voorwaarde voor onenigheid. In de Babylonische verwarring is er geen debat, alleen chaos.

    Toegepast op de Belgische situatie, betekent dit dat er in dit land geen democratie van de onenigheid mogelijk is, alleen een consensusdemocratie die, paradoxaal genoeg, van het ene misverstand in het andere sukkelt. De monarchie is als het ware de groteske bezegeling van die permanente degradatie die elk politiek debat bij voorbaat verkruimelt tot een koehandel in naam van het fameuze compromis.

    Daarenboven is het francofoon taalimperialisme, waardoor de taalgrens al sinds dag 1 van de monarchie naar het Noorden schuift, tot op vandaag (hoor zonet Maingain zeggen dat een nieuwe uitbreiding van Brussel “onvermijdelijk” is ), een sluipend gif dat maar niet wijkt, en vrijwel alle politieke energie naar zich toezuigt. Altijd maar weer, van staatshervorming naar staatshervorming. Van bevoegdheidspakketten naar bevoegdheidspakketten, van grenscorrecties naar grenscorrecties.

    Dus neen, België is een 19de eeuwse rem op een 21ste eeuwse dynamiek, waarin jonge, relatief kleine republieken het voortouw nemen, tegen de EU-moloch. Vlaanderen moet, kan daarin zijn plaats zoeken. Niet als xenofoob/ingedommeld bananenrepubliekje, maar als zelfbewuste cultuurnatie met –ook heel belangrijk- een hoge graad van sociale rechtvaardigheid en ontwikkelingsdenken. Estland en Letland zijn, meer zelfs nog dan Catalonië, het model. Het donkerblauwe elk-voor-zich-flamingantisme is mijn ding niet.

     

    Dat brengt me op mijn doortocht bij het Vlaams Belang, waar ik toch ook iets over wil zeggen. Uit afkeer van het “cordon sanitaire” en het begeleidende “cordon médiatique”, die ik een aanfluiting vond en vind van elke democratisch principe, heb ik een zekere sympathie voor die partij opgevat. Temeer omdat ze me de enige partij leek die iets van een radicaal-republikeins potentiaal in zich had, midden een amalgaam van Belgicistische en of kleinburgerlijk/conservatieve kiesverenigingen.

    Als copywriter schreef ik de teksten voor Valkeniers en nadien Annemans (bezoldigd uiteraard, ik betaalde er ook een zware sociale prijs voor), hen ondertussen duchtig inpeperend dat ze zich van dat ranzig discours moesten ontdoen, waarin ene Filip Dewinter de toon zette.

    Het VB moest een intellectueel slagvaardige, rebelse anti-establishmentpartij worden, met één oog al gericht op het tijdperk na de Belgische monarchie. De Vlaamse republiek dus. Niet alleen een klassiek rechts-flamingant verhaal, maar iets waar zelfs de aanhangers van de huidige Piratenpartij zich thuis zouden voelen, samen met alles aan de linkerzijde dat nog niet hopeloos verkalkt is. Ze knikten, maar geen van beiden had de ballen om tegen Dewinter in te gaan, met zijn voor de partij als geheel dodelijke tirades over de pocket van Mohammed en de verbruining.

    Ondertussen werd de N-VA groot en enterde ze de complete Vlaams beweging die ze dan vervolgens voor dood verklaarde. Het contrast tussen de eloquente, strategisch uitgekookte Bart De Wever en het zielig, ideeënloos gebalk van Dewinter heeft geleid tot de afgang van 25 mei. Maar ook daarna bleven de kaken binnen het VB op elkaar geklemd en durfde niemand, op Bart Laeremans na, publiek de vinger op de wonde leggen. Ook de jongeren niet, die zogezegd orde op zaken gingen stellen. Met Filip Dewinter en zijn accoliet Jan Penris in het federaal parlement zijn we weer verzekerd van nog een rondje van het slechtste toogflamingantisme dat alle andere geluiden uit die partij hopeloos zal overstemmen.

    Ze doen maar, het zal zonder Sanctorum zijn.

     

    Ziezo, ik voel me nu totaal bevrijd en onthecht. Basta met de partijpolitiek, ik keer terug naar mijn oude liefde, de filosofie, die ik eigenlijk nooit verlaten heb, wel af en toe een beetje bedrogen. De ontrouwe minnaar heeft dus wat goed te maken. Ik zal blijven schrijven, polemiseren, eerder tegen dan voor iets, want ik besef steeds meer dat het positieve, liefhebbende, duurzame vooral tot de privé-sfeer behoort.

    Ik heb nergens spijt van, want alles wat we doen en laten behoort tot een verhaal dat we meestal alleen achterwaarts lezen, zelden vooruit. Ik verklaar me vanaf vandaag politiek dakloos maar niet gemuilkorfd, net integendeel.

    Het cultuurbeest in me zegt trouwens dat filosofie, kunst en literatuur het republikeinse thema nu moeten overnemen in Vlaanderen, daar is nog een enorme inhaalbeweging te maken.

    Meteen een persoonlijk perspectief voor de komende 20 jaar. “Cultiver son jardin”, zoals Voltaire het noemde. De eigen tuin inrichten en onderhouden, als een plekje tussen plekjes in een grotere gemeenschapstuin die op één en dezelfde bodem gedijt.

    De Res Publica zal divers zijn én verbonden, of niet zijn.

    Ergens te velde, 11 juli 2014

     

    UITLEIDING

    De zeleroerselen van deze bescheiden 50/50 socialistische man kwamen tot mij via een sterke rechtse bron die, net als ik, van geen wijken wil weten. Onze doctoraatsthesis hebben we gepleit aan de Universiteit van het Leven. We zijn geen Vlaming geworden uit voorbestemdheid, maar door dagelijks 24/24 onze ogen en oren open te houden.

    JaJa, alles is altijd de schuld van ‘de anderen’ die niet meewillen. Dat is het pleidooi der lafaards tegen zij, die vuist en voet de vane omtrent, tot de laatste man blijven vechten. Om aan de jeugd de fakkel te kunnen doorgeven.

    Stoefen met en tezelfdertijd klagen over de eigen domheid is nooit… slim. Van dingen waar men geen verstand van heeft, is het best er het zwijgen toe te doen. De Eeuwigheid duurt al lang genoeg….

    Laat toch de dioden de doden begraven! Van dat duivels theater der Over-Belichting, verlos ons, Heer….

     

    EINDE

    *




    16-07-2014, 18:11 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1926

    *

    Woensdag 16 juli

    Zon 5u47-21u49

    H Reinhilde van Kontich

    *

    1

         

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

    De Eurocraten beweren (en blazen daarbij hoog van de toren) dat ze er nu al in geslaagd zijn de oorlog te bannen. Allez, toch ’n heel klein beetje, want over de oorlogen wereldwijd waar Muzel-griezels zijn, verklaren ze die oorlogen gewoon als daden van gefrustreerde enkelingen. Ze spreken wel over ‘Pacificeren’, maar met wat ze bezig zijn, heet… Nazificeren. Ze doen het met kleine dosissen om niet op te vallen. Hitler echter vloog er in: hij had geen tijd te verlezen en drukte zijn visie door met o.a. de ‘Rassenwetten’ die voorschreven hoe lang en hoe krom iemands neus mocht zijn. Wie afweek van de norm, was een vogel voor het vuur.

    De Eurocraten zetten nu Hitlers Duizendjarig Reich verder en ze doen dat hel behoedzaam. Ze gooien er een pak nieuwe vriendelijk klinkende woorden tegen (‘gezinshereniging’) die de ware bedoeling zoveel mogelijk verbergen. Het volk, de gewone man in de straat, kijkt even op maar maakt zich niet eens ongerust. Kan hij ook niet, zelfs als hij dat zou willen, want tegen de beslissing van de Goden op de Olympus kan hij toch niet op.

    En zo rolt de Islamo-Nazificatiemachine de immigratiegolf voorop. Hele vijandelijke onbemiddelde volksstammen worden geïmporteerd, en de Europese burger draait op voor hun onderhoud.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10809

    *

    Wereldvreemd en ondemocratisch

    Het Europees Hof van Justitie heeft gesproken: Turkse ‘gezinsherenigers’ mogen zich voortaan vrij en zonder enige voorwaarde in de Europese Unie vestigen.

     

    Zeven jaar geleden stemde een ruime meerderheid in de Duitse Bondsdag een wet die bepaalt dat wie in het kader van een huwelijk naar Duitsland wil migreren minstens achttien moet zijn en een minimale kennis van de Duitse taal moet kunnen aantonen.

     

    Alles bij mekaar ging het om een eerder beperkte maatregel die al wie het goed meent met de integratie van immigranten in Duitsland, eigenlijk alleen maar kan toejuichen. Maar zo hadden heel wat Turkse organisaties het niet begrepen. Zij liepen storm tegen de nieuwe wet en schuwden daarbij de grote woorden (racisme, discriminatie,…) niet.

     

    Kiezer buitenspel

     

    Protest kwam er ‘uiteraard’ ook van de Turkse regering die de steun kreeg van... de Europese Commissie. Laatstgenoemde kondigde midden vorig jaar namelijk een procedure tegen de Bondsregering aan. De Duitse taaltests zouden immers indruisen tegen de bestaande EU-regels, die er geenszins op gericht zijn de ‘gezinshereniging’ te bemoeilijken. Begin deze week ten slotte deed het Europees Hof van Justitie een uitspraak in een zaak die werd aangespannen door een Turkse analfabete wiens visum twee jaar geleden werd geweigerd. Het Hof oordeelde dat de Duitse taaltests onwettig zijn, wat concreet betekent dat Turkse ‘gezinsherenigers’ zich voortaan vrij in Duitsland mogen vestigen, ook al spreken of verstaan zij geen woord Duits.

     

    Het vonnis van de rechters in Luxemburg – die aan niemand verantwoording moeten afleggen – is wereldvreemd, ondermijnt elk integratiebeleid en zet bovendien de wil van de kiezer buitenspel.

     

    Fundamentele kwestie

     

    Het gaat hier voor alle duidelijkheid niet om bijkomstigheden, maar om een fundamentele kwestie. Het antwoord op de vraag wie onder welke voorwaarden toegang krijgt tot het land, en er aanspraak kan maken op sociale tegemoetkomingen en andere rechten, behoort immers tot de kern van de nationale soevereiniteit.

     

    Daarover dienen diegenen te beslissen die er aan het einde van de rit de gevolgen van dragen en er de rekening voor betalen. Dat zijn in dit geval de Duitse kiezers, democratisch vertegenwoordigd in de Bondsdag in Berlijn. Niet de onverkozen bureaucraten en wereldvreemde rechters in hun ivoren torens in Brussel, Straatsburg of Luxemburg.

    *

     

    UITLEIDING

    De Europese Geschiedenis leert ons, dat de Leer van de Wrede om de zoveel jaar als een verwoestende vloedgolf over het land trekt. Hun eigen Geschiedenis is van de eerste dag één lang en bloedig verhaal over kindermisbruik, moord en doodslag.

    En precies in die omstandigheden zouden we nu moeten geloven, dat de Islammerij een Leer is van Vrede, die we met open armen moeten ontvangen. Het ligt er dus vingerdik op, dat er vanwege onze eigen Overheid een verborgen agenda achter steekt.

    En die verborgen agenda is het creëren van een nieuw ras van willoze meelopers, zonder verleden en zonder toekomst; deels onder de vlag met de Halve Maan, en deels onder de vlag met de herrezen Swastika. Want die twee, de Islam en het Socialisme, hebben iets gemeen. Ze dragen namelijk de ondergang van elke Beschaving in hun genen.

    Niemand hoeft dit te geloven omdat het hier staat, maar omdat het blijkt uit de feiten.

     

    EINDE

    *

    16-07-2014, 11:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1924

    *

    Dinsdag 15 juli 2014

    H Henricus

    Sint-Henricus een pisser, hij maakt de zomer tot een misser

    *

    *

    .

    Met de deur in huis vallen

    *

    MIDDENSTUK

    Dit wat nu volgt, heet met de deur in huis vallen. Er hoeft geen voortuintje om de zaak in te leiden, noch een naschriftje om de lezer alles nog ‘ns goed in te prenten. ‘Met de deur in huis vallen’ wil dan ook zeggen, door de gang, met deur als schild voor U uitdragend, de mensen lastig vallen in hun luie zetel. Want er gebeuren, echt waar, rare dingen, waar omtrent er niet rond de pot kan gedraaid worden.

    De Brusselse Publieke Staatszender, nog schaamtelozer dan een troep schaamteloze publieke vrouwen in de Brusselse hoerenbuurten, heeft een uitgebreide reportage in de steigers staan, die de eerstvolgende dagen op ons zullen losgelaten worden. Kwestie van de thermometer te steken over hoe ver men is te ver gegaan inzake de Islamo Nazificatie van onze samenleving. Huiveringwekeknd!

    Noch de blatende massa, noch de Kerkelijke Overheid, zullen enig tegen-geluid laten horen. In de 12 jaar durende gloriedagen van het Hitlerisme (1933-1945) was dat het werk van de Geheime Staats Polizei, om niet-gehersensoiekde Duitsers op te pakken. Dat gebeurde zonder parlesanten, want de hen toegemeten tijd was kort. Nu viert men al de 40-jarige indoctrinatie en er is alleen het CGKR dat met mondjesmaat optreedt tegen het Verzet.

    Want eigenlijk is er geen écht Verzet. Domerikken die de zegeningen van de Islamo Nazificatie niet willen stopt de Overheid gewoon achter deprikkeldraad vab het ‘cordon sanitaire’, net alsof die mensen de varkenspest hebben.

    Hiter stiopte zijn tegenstrevers achter échte prikkeldraad, één pot nat met de Joden, die andere ‘Untermenschen’.

    Ook nu klinkt het her en der ‘Juden Raus’) “Hamasn Hames, Hamas, Joden aan het gas’…Ze doen dat, omdat ze weten dat Israël onze laatste schildwacht is tegen de onderdrukking.

    Ergens zit er een bepaalde logica in deze gang van zaken. Want precies vandaag hadden we ‘De Val van Jeruzalem’ moeten vieren, omdat die stad in 1099, bij de Eerste Kruistocht, onder de leiding van de Vlamingen (Godfried van Boulogne), eindelijk bevrijd werd van de arrogantie van de Muzelmannen. Waarbij men wel nagelaten heeft, dezen te behandeen, zoals zij dat hadden gedaan, namelijk hen uitmoorden tot de laatste man. Zodat hun Rijk ten einde ware geweest.

     

    Men wil maar niet inzien, dat waar de Islam voet aan de grond krijgt, de Beschaving ten dode is opgeschreven.Och, die brave Moslims zullen wel meevallen. En zij die niet meevallen, geven we gewoon de naam van extremist-terrorist.

    Dat er onder het Hitler-regime gewoon geen ‘Brave Duitsers’ waren, is men vergeten. Duitsers en %uzelmannen zijn net als duiven. Als ze aan de grond zitten komen ze uit Uw hand eten. Maar o wee als die duiven op de daken zitten. Dan doen die gewoon hun gevoeg op Uw hoofd….

     

    En wie even schuldig is als de aanvallende Islammers zelf, zijn onze mee heulende Kerkelijke Hovaardigheidsbekleders. De laatste dappere Herder, is in 1789 in Hasselt, samen met de gesneuvelde Boerekrijgers, vermoord door de gloriol van de Franse
    Sansculotten. Eigenlijk feitelijk een gebeurtenis waarover er in onze dagen niet meer mag gesproken worden… Want tegen de vooruitgang van de achteruitgang…..

    We moeten dus doen, net alsof er nooit een 15 Juli 1099 is geweest. En al zeker alsof er nooit geen Vlkamingen zijn geweest, noch dat ooit onze jongens sneuveden, onder het zingen van ‘O Kruis den Vlaming, door moeders hand…Op ’t voorhoofd gedrukt en in ’t harte geplant’…

    In de nieuwe gaskamers zal alleen het Allah Akbar weerklinken, maar dan op de ton en van de Bravezeun….

     

    EINDE

    *



    16-07-2014, 09:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    14-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1923

    *

    Maandag 14 juli

     

    H Libertus

     

    Libertus, helder en met zonne-schijn, zorgt voor een oogstfestijn

    *

     

     

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

    De Nazi-beeldhouwer Arno Breker zag in de Duitse Jeugd van toen, zonder te letten op de uitwassen, de ideale Germaanse Strijder voor Führer, God en Vaderland. Die ereplaats wordt hem (voorlopig?) door vele hedendaagse ‘artiesten’ misgund, omdat zij, zich groter wanend, hem de kop willen afbijten om het zelf te zijn…. Zij verheerlijken echter niet het de zuiverheid van het ‘Arische Ras’, maar de primaire zelfkantjes van een achterlijke woestijncultuur.

     

    Net als in Hitler-Duitsland in de vroege jaren ’30 gebeurt alles in de beste Tsjeef-Sossistsche samenzweerders traditie. Een gespecialiseerde ‘staf’ medewerkers regelt de details die van Hogerhand opgelegd worden, de media verkoopt het geheel als een rudimentele verbetering, zodat het niet opvalt dat het juk op de rug van de burger steeds strakker wordt aangespannen.

    Na verloop van tijd, is iedereen dermate geconditioneerd, dat als de vertrouwde Duitse tanks de slagbomen van het naburig land Oostenrijk, versplinteren daar waar die niet spontaan opengedraaid stonden, er niemand meer is om daarover te kankeren. Want het geheel is de vader van een enorme welstand, gevolgd door een sterke ranking op de wereldmarkt. Alles wordt ‘Deutschland uber Alles’, tot ‘alles’ ineenstuikt op die Duitse stijfkoppen. Einde verhaal. Tachtig jaar later kan men opnieuw beginnen….

     

    Hieronder leest U hoe de echte Vaderlanders ons land aan het havenen zijn. Een paar dagen terug werd hier al een tipje van de sluier gelicht: er komen een soort van ‘departemeten’ die helemaal niets meer te zien hebben met vroegere begrippen als Vlaanderen, of zelfs ‘België’: het worden nu ‘regio’s’ doe zullen genoemd worden naar een bepaalde stad. Regio Hasselt, Regio Leipzig, Regio Bordeaux, Regio Kiev, enz.

    Wat alleen nog telt, is de regio, ergens in het eengemaakte Duitsland Europa, hoogsten nog te tracveren volgens de postcode. Want ieder van die ‘regio’s’ zal een Kerkstraat, een Statiestraat, een Marktplein hebben.

    Bij de ‘Vlaamse Deelregering’ zien we (zie hieronder) reeds de krijtlijnen van de nieuwe grenzen liggen. Die zijn daar, dat spreekt vanzelf, uit redenen van besparingen, maar vooral uit redenen van efficiëntie.

    Zoveel Schepencollega’s weg, zoveel Burgemeesters weg: weeral zoveel duizenden vreemdelingen die daarmee kunnen onderhouden worden! Tenzij er natuurlijk recht evenredig, eveeel ‘districtraden’ bijkomen, want al die politieke vriendjes moeten toch nog aan een postje geraken….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgen door Digitalia bij

    http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=dmf20140713_01177549

    *

     

    Van 308 naar 152 Vlaamse gemeenten?

    Het Vlaams Instituut voor Economie en Samenleving (Vives) ontwikkelde een nieuwe methode om te bepalen welke gemeenten men best kan samenvoegen. Het houdt minder dan de helft van de gemeenten over.

    De Vlaamse onderhandelaars bespreken vandaag onder meer het voortbestaan van de provincies en een mogelijke nieuwe indeling van de gemeenten.

    Bij de gemeenten zelf is de goesting om te fuseren klein, maar een ‘schaalvergroting’ staat hoe dan ook op de Vlaamse agenda.

    Vives stelt voor om als uitgangspunt voor fusies de dagelijkse pendelbewegingen tussen de gemeenten te nemen. Onderzoeker Stijn De Ruytter herleidde zo het aantal gemeenten van 308 naar 152 – Voeren en de zes Randgemeenten liet hij hierbij ongemoeid.

    De kleinste gemeente in Vlaanderen wordt dan Leopoldsburg. Antwerpen blijft de grootste. In Groot-Antwerpen (Antwerpen uitgebreid met Aartselaar, Hemiksem, Wommelgem, Borsbeek en Wijnegem) wonen dan 564.722 mensen, bijna 60.000 meer dan nu.

    De Ruytter komt voor de provincie Antwerpen uit op 40 gemeenten in plaats van 70 nu. Limburg gaat van 43 naar 22, West-Vlaanderen van 64 tot 27, Oost-Vlaanderen van 65 tot 34 en Vlaams-Brabant van 59 tot 29.

    Omdat er in West-Vlaanderen heel wat kleine gemeenten zijn, komen er daar heel wat ‘grote’ combinaties uit de bus: onder meer Groot-Tielt, Groot-Diksmuide, Groot-Koksijde en Groot-Zedelgem.

    De bedoeling van deze oefening is de Vlaamse politici ‘te inspireren’.

    De Vlaamse administratie herhaalt dat zij en de experten een ‘evolutief proces’ aanraden dat start met een eerste golf van vrijwillige fusies die ingaan in 2019, zodat meteen een nieuw verkozen bestuur de nieuwe gemeenten in handen neemt.

     

     

    UITLEIDING

    Eigenlijk is de USA, het ene en onverdeelde werelddeel, het grote voorbeeld. We zijn goed onderweg om zelfs dezelfde wereldtaal te hanteren…. Machiavelli had het nog moeten beleven!

    Op hetzelfde ijltempo dat de USA ver-islammeriseert, worden ook wij ge-islamiseerd, gecarmeliseerd, gesteriliseerd, waarbij de uitkomst moet zijn: Ein Volk, Ein Welt, Ein Reich, Ein Führer.

    En op Sint Anneke mosselen!

     

    EINDE

    *



    14-07-2014, 17:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    13-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1923

    *

    Zondag 13 juli

    H Hendrik

    *

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

    Anders dan op deze blog, staan bij Elsevier meestal heel wat zinnige dingen. Bij Elsevier hebben ze ze dan ook alle vijf. De kwestie is alleen, om door het bos de bomen te zien. Op deze blog vindt U allen maar over eenzame bomen, en geen wild groeiende bossen.

    Hieronder vindt U zo’n Elsevier-boom met zwaar doorwegend takkengestel. Wat U vooral moet weten over de Islammerij. Wees dus gewaarschuwd, want achteraf zal het nooit meer zijn zoals voorheen. U moogt namelijk niet langer zien wat U ziet, noch horen wat U hoort. De schotelantenne van Uw open geplooide hersenpan moet namelijk gericht staan op ‘Broeksèl’, het Licht van de Wereld, waar de klassieke gloeilamp verbannen is.

    Dank zij de Tsjeven, die heerlijke soort übermenschen, heeft Berlijn als OKW afgedaan. Die twee (Berlijn en OKW), in dezelfde zin, slepen inderdaad voorlopig teveel slechte herinneringen mee aan Stuka’s en SS-Einsatzgruppe, aan Blut und Boden. “Heil Hitler” mag nog altijd niet, maar dat komt.

    Voorlopig, en tot de dag dat de o zo Christelijke Tsjeven onder de kiesdrempel verdwijnen, moeten we het dus stellen met die Cecilia Mallström, een aanfluiting van alle vrouwelijke bevalligheid. Daarom ook geen afbeelding van dat mens, om niemands gevoel voor schoonheid te schaden.

    Nadat U onderstaande tekst hebt laten bezinken, zult U in de toekomst op elk uur van de dag of de nacht, geen enkele import-kleurling nog op straat zien drentelen in hun achtgewaad. Die zullen dus allemaal aan het werk of op het dievenpad zijn.

    Niemand van hen zal nog verder een loon krijgen als vergoeding om in leven te blijven, het zogezegde ‘leefloon’. Want zij zullen de sociale zekerheid begeren en beheren, zodat zij ruimschoots aan zelfbediening kunnen doen.

    De medische sector zal binnenkort dan ook twee ingangen hebben. De brede poort waarboven staat ‘Alles gratis’ zal voorbehouden zijn aan de gekleurde medemens, en het smalle deurtje dat altijd gesloten zal dienen te blijven zal gereserveerd worden voor de eigen bevolking, die dan maar zo vlug mogelijk moet uitsterven.

    Voilà, nu kent U de prijs van de vooruitgang, die vooral, dank zij Cecile Mallström, door Uw kleinkinderen zal moeten opgehoest worden. Voorlopig dus geen reden tot panikeren….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Deze acht dingen mag u van Brussel niet denken over immigratie

     

    door Servaas van der Laan 11 jul 2014

     

    Eurocommissaris Cecilia Malmström vindt dat we vooral positief naar migratie moeten kijken

     

    Er bestaan een hoop stereotypes over migratie en asiel. Het wordt tijd om acht van deze misvattingen voor altijd uit de wereld te helpen. Dat moet althans de Europese Commissie in Brussel hebben gedacht.

     

    Eurocommissaris Cecilia Malmström en Philippe Fargues, directeur van het Migratiebeleidscentrum, presenteerden vrijdag een rapport waarin acht mythes over Europese immigratie onderuit werden gehaald. Hieronder acht dingen die u van Brussel nooit meer mag denken over migranten:

     

       We hebben geen migranten nodig: De beroepsbevolking in de EU zal in 2033 met 33 miljoen personen zijn afgenomen. Door de vergrijzing neemt daarnaast de druk op ons welvaartssysteem toe. We hebben dus zowel de handen als de belastinginkomsten van nieuwe migranten nodig.

       Migranten stelen onze banen: er is een negatieve correlatie tussen werkeloosheid en immigratie. Wie werk zoekt, gaat juist niet naar gebieden waar weinig banen zijn en omgekeerd levert immigratie juist werkgelegenheid op

       We hebben geen laagopgeleide immigranten nodig in de EU: Uit studies blijkt dat laagopgeleide immigranten op een succesvolle manier integreren in de economie van het gastland zonder daar banen te stelen. Het tegenovergestelde is waar: deze immigranten zorgen ervoor dat er meer werk is voor hoger opgeleiden in het gastland. Daarbij zorgen ze ervoor dat bepaalde nationale industrieën kunnen voortbestaan terwijl er in eigen land nog nauwelijks werknemers voor zijn.

       Migranten ondermijnen ons sociale zekerheidsstelsel: uit studies blijkt dat migratie een positieve impact heeft op het welvaartssysteem. Ze betalen immers ook belasting. Daarnaast zijn immigranten doorgaans jong en hebben ze dus geen dure pensioenrechten die ouderen genieten.

       Immigratie houdt innovatie tegen: Het tegenovergestelde is waar: immigratie stimuleert innovatie. Uit onderzoek blijkt dat werkplekken waar buitenlandse werknemers rondlopen, eerder innoveren dan anderen. Ook de komst van hoogopgeleide buitenlanders stimuleert dit proces.

       Onze zuidelijke kustlijn wordt overspoeld door asielzoekers: Asielzoekers zijn mensen die worden achtervolgd door dood en ellende. Het worden er meer wanneer internationale crises uitbreken en minder wanneer conflicten worden opgelost. Europa heeft zichzelf in de Genève Conventie verplicht om deze mensen te beschermen. En het Dublin-systeem zorgt ervoor dat de asielzoeker zich moet registreren in het land van aankomst. Dit systeem zorgt er hoe dan ook niet voor dat de grenslanden de meeste asielzoekers krijgen te verwerken.

       Gelukszoekers maken gebruik van ons asielsysteem: Dit is voor een deel waar. Mensensmokkelaars nemen zowel illegale arbeidsmigranten als asielzoekers mee. Het openen van nieuwe toegangswegen voor deze illegale arbeidsmigranten zou dit probleem kunnen oplossen. Ook moeten er nieuwe manieren komen om asiel aan te vragen.

       Onze kinderen hebben last van migranten in de klas: sociaal-economische omstandigheden van de families zijn veel belangrijker dan een migrantenstatus. Buitenlandse kinderen scoren gemiddeld wel lager dan hun klasgenootjes, maar hun ouders gaan gelijk op met hun leeftijdsgenoten of doen het beter. Alles hangt af van de sociaal-economische context en het land van herkomst.

     

    Volgens Elsevier

     

    Dat veel van bovenstaande punten wel degelijk reden tot zorg zijn, wordt uitgelegd door Elsevier-redacteur Syp Wynia. Binnen de EU zijn grote verschillen in lonen en sociale voorzieningen. Arbeidsmigranten zullen daarom niet zozeer voor het werk gaan, maar vooral voor de hogere lonen en betere voorzieningen. Als we dan toch de grenzen open zetten, ontkomen we er niet aan het minimumloon in Nederland te verlagen en onze verzorgingsstaat te versoberen. Naar het commentaar van Syp Wynia

     

     

    UITLEIDING

    Is er iets beter om een afkeer te kwejen voor de EU-SSR dan die twee vrouwekuhje exemplaren als ‘volkscommissaris’ dan die Christine Lagare (zie afbeelding bovenaan) en die Cecelia Mallström van het sttukje hierboven? ?

    Die LaGarde heeft daarenboven ook nog een bazige naam, daar waar Malström alleen kan verwijzen naar een kwalijk riekende sroom rioolwater. LaGarde is – toppunt van hypochrisie – ook nog vernoemd als een der hoofdschuldigen in het corruptieproces rond een zekere Bernard Tapie, de gewezen ‘manager’ van FC Marseille, dik in de Rode Soep.

    Stel U even de foto voor het nageslacht voor: het Vogelkoppeke Van Ramp aai, geflankeerd door deze twee ‘dames’.

    Het oog wil ook wat. Zou men in het OKW in Broeksèl dat spreekwoord dan niet kennen? Of wacht men daar op de Arabische alles verhullende niocab?

    Mij niet gelaten. Alhoewel dat mijn persoonlijke voorkeur uitgaat naar La Pen. En dat niet alleen voor haar inhoudelijke kwaliteiten.

     

    EINDE

    *

    13-07-2014, 17:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    12-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1922

    *

    Zaterdag 12 juli

    H Liethard

    *

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Buiten de bevriende blogs, moest men gisteren al een sterke bril opzetten om in de media nog maar een kleine verwijzing te vinden naar Vlaanderens Hoogdag. De ver-beulemansing werkt dus zeer goed….

    Bij Roularta (Roulers, de Rodenbachstede) stond onderstaand eerder afstandelijk verhaaltje. Besluit: de Vlaming moet hoogdringend weer eens een geweten geschopt worden…

    Zo stond op de website van het Belang een tekstje, dat stevig vergrendeld, zich de ganse dag niet liett openen. Sabotage kan dat niet zijn, want als ik op het einde van de dag de tekst via een bevriende blog kon binnenhalen, bleek dat men het daar vooral op de BDWërs gemunt had, in toepassing van het gezegde, als iedereen veegt voor de eigen deur, dan is de straat helemaal schoon….

    Wel deed de Gewestelijke mijn na de middag in mijn siësta opschrikken, door te stellen, dat de BDWërs de 5 Vlaamse Provincies wilden afschaffen, en vervangen door 27 ‘regios’. Niet langer de Provincie Limburg, maar de Regio Hasselt en de Regio Genk, of zo. Lap, dacht ik: die hebben mijn blog gelezen, daar waar ik het had over Vlaanderen, het Departement van de Noordpool. Of, beter gezegd, le Departement des Paysas.

    Maar zo geraken wij er nooit. Want teruggrijpen naar de namen van steden, is teruggrijpen naar de Middeleeuwen.

    Moest al het kunstmatige geschrapt worden, zouden de mensen vanzelf terugvallen op vroegere roemruchte namen, als Het Houtland, Het Hageland, Het Meetjesland, Herkenrode, De Vlaamse Bergen, de Kempen, enz. Naar mijn buikgevoel zou zoiets het Vlaams thuisgevoel enorm versterken.

    Vandaar naar een algemeen Vlaams Bewustzijn, is maar een kleine stap. En wat meer is: landsstreken zoals ‘De Antwerpse Kempen’ hoeven geen afzonderlijk bestuursniveau te hebben. De geld-smijt-weg fusie-golf der Gemeenten uit de jaren ’60 terugdraaien, zodat al die vergeten schilderachtige namen terugkomen, dat zou aan iedere Vlaming dat rustgevend gevoel van daar op dat plaatsje erbij te horen, terugschenken.

    Nu moeten wij eerst onze ‘roots’ verloochenen om ergens anders thuis te horen. En dan is men verwonderd, dat de samenleving zich zo losgeslagen gedraagt….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://trends.knack.be/economie/bedrijven/banken-dicht-op-11-juli-postkantoren-open/article-normal-264437.html

    *

    Banken dicht op 11 juli, postkantoren open

     

    Vrijdag 11 juli is het officieel Feest van de Vlaamse Gemeenschap. Een Vlaamse feestdag betekent ook dat je die dag niet terechtkunt in de bankkantoren in Vlaanderen. Niet enkel de gewone banken, ook de Vlaamse vestigingen van de Nationale Bank van België (NBB) houden de deuren vrijdag dicht. Dat is eveneens het geval bij de meeste stads- en gemeentediensten.

     

    De Belgische federatie van de financiële sector Febelfin merkt op dat de banken enkel gesloten zijn in de gemeenten die onder de bevoegdheid van het Nederlandse taalgebied vallen. In Brussel blijven de banken vrijdag dus open.

     

    Klanten van de banken kunnen op 11 juli in Vlaanderen uiteraard wel terecht in de self banks, aan de betaalterminals en de biljettenverdelers.

     

    Voor bpost blijft de feestdag van de Vlaamse gemeenschap een gewone werkdag: de kantoren zijn open en er wordt post bedeeld.

     

     

     

    UITLEIDING

    Nee, 11 juli 2014 is een te vergeten verjaardag. Ga maar eens zien op de Kortrijkse Groeinge-kouter. Dan zult U wel hebben moeten slalommen om aan de voeten van de Maagd van Vlaanderen te komen. tussen de drugsnaalden en de Cocablikjes waarin dat spul verhandeld wordt.

    Maar op katorze zjwiejett of de 21ste Juli, zult U er niet naast kunnen kijken. De schuld van Quickie, zegt U? Mis Poes! De Tsjeven zijn daar al 70 jaar on-onderbroken aan de macht geweest. Moest Philppe le Bel nu naar Kortrijk afzakken om ons met bezemstelen af te ranselen, de Tsjeven zouden hem tegemoet gereisd zijn om de Vlamingen van de Harde Lijn onder de Bevolking, geboeid mee te voeren om dezen uit tte leveren. Zij zouden zelfs de (bijna lege) Stads-kas aangeboden hebben, samen met de stellige belofte, er met de zweep ter hand over te waken, dat de Bevolking tot in alle eeuwen der eeuwen, zou wroeten en slaven om zijn opvolgers, de Sex- en Coburgers, een onbezorgd leven te garanderen.

    Toch curieus dat het altijd de Vlamingen zijn, die hun Vreemde Meesters tot voetbankje moeten dienen… JaJa, wat hebben die Israëliërs toch, dat wij niet hebben?

     

    EINDE

    *

    12-07-2014, 10:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    11-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1921

    *

    Vrijdag 11 juli

    H Benedictus, patroon van Europa

    *

     

    *

     

    *

    lINMEDING

    Gevonden bij Golfbrekers op 30/4/2014 en verder gezocht….. Zie http://www.golfbrekers.be/

    Vandaag zou dus Benedictus gevierd moeten worden als Patroonheilige van Europa. Mij niet gelaten, want het is ook de Vlaamse Nationale Feestdag, al even zonder betekenis in onze dagen. De Vlaamse Beweging heeft zich inderdaad bewogen tot dicht bij het doel, maar net als bij Heiligheid, is de rest voor ons onbereikbaar. Dat heet dan ‘op den drempel blijven staan’, zullen we maar zeggen.

    Heiligen, en Heilige Vaderlanden: Galicië en Vlaanderen. Als wij ons niet reppen, zulle dat binnen 10 jaar volledig achterhaalde begrippen geworden zjn. Alles zal een nieuwe naam krijgen, net zoals de Fransen deden met hun ‘Departementen’, om te vermijden dat oude landsstreken nieuw leven zouden ingeblazen worden. Misschien worden wij in het Europa van morgen, het Departement der Verwoeste Gewesten..

     

    MIDDEBSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.polennieuws.nl/tag/volhynia-moordpartijen-volkerenmoord/

     

    Volhynia en Oost-Galicië bloedbaden herdacht

    11 juli 2013 by Fakty

     

    volkerenmoord

     

    Kruis met plaquettes met de namen van Polen gedood in Huta Pieniacka, Oost Klein Polen, in het huidige Oekraïne – auteurs Stanisław i Andrzej Tomczakowie

    President Komorowski heeft deelgenomen aan de herdenking van de 70e gedenkdag van de bloedige moordpartijen op de Polen in de oostelijke grensgebied regio’s van Volhynia en Oost-Galicië.

     

    De bloedbaden waren onderdeel van een operatie uitgevoerd door het Oekraïense opstandelingen leger, wiens plan was om een soeverein en nationaal homogeen Oekraïne te hebben na de oorlog.

     

    De herdenkingsgebeurtenissen omvatten een veldmis gecelebreerd door kardinaal Nycz de aartsbisschop van Warschau, oecumenische gebeden en de onthulling van een gedenkteken die bestaat uit een zeven meter kruis met de figuur van Christus en 18 plaquettes met de namen van alle locaties in Polen’s vooroorlogse zeven provincies, die het toneel waren van de massamoorden.

     

    Tot 100.000 Polen, waaronder vrouwen en kinderen, werden geëxecuteerd of doodgeslagen en hun dorpen platgebrand in 1943 en 44 in wat toen Nazi bezet oost Polen was en nu west Oekraïne is.

     

    Op 11 juli 1943 de dag van het ergste bloedvergieten, vielen Oekraïense nationalisten 100 dorpen aan.

     

    Het Parlement stemt.

     

    Het Poolse Parlement zal morgen stemmen over een resolutie over de Wolynië slachtpartijen nadat het comité voor cultuur en de massamedia er niet in geslaagd waren overeenstemming te bereiken over de tekst die door alle parlementaire partijen zou worden goedgekeurd.

     

    Het regerende Burger Platform en de oppositie Palikot beweging hebben gekozen voor de formulering ”etnische zuivering rekening houdend met de kenmerken van volkerenmoord” bewerend dat het gebruik van de term ‘volkerenmoord’ schadelijk zou zijn voor het Pools-Oekraïense verzoening proces en voor Oekraïne’s politieke toekomst en dat land’s leunen naar Europa of Rusland.

     

    De resterende parlementaire facties, met inbegrip van de junior coalitiepartner de Poolse Volks Partij en de Democratische Linkse Alliantie, zeggen dat het woord ‘volkerenmoord’ in de resolutie moet worden gebruikt.

     

    Tomasz Kamiński van de Democratische Linkse Alliantie vertelde de commissie dat het doel van de resolutie niet het aan de kaak stellen van het Oekraïense volk is, maar die criminele organisaties die de uitroeiing van de Polen in de oostelijke grensgebieden van vooroorlogs Polen uitvoerden.

     

    De grootste oppositie partij Wet en Rechtvaardigheid, wil ook de benaming volkerenmoord opgenomen zien in de resolutie.

     

    Bron: The News.pl (English)

    Filed Under: Geschiedenis nieuws, Over – en Uit Polen Tagged With: Oekraïne, Polen, volhynia moordpartijen volkerenmoord

    - See more at: http://www.polennieuws.nl/tag/volhynia-moordpartijen-volkerenmoord/#sthash.aj3i4MgF.dpuf

    *

     

    UITLEIDING

    Wie Galicië zegt, dekt Karpaten en de overrompeling deels in het Westen door de SS-troepen van Hitler, en deels in het Oosten, door de Legers van Stalin. Dit ten gevolge van het Vriendschapsverdrag tussen die twee, tot ons gekomen via het Verdrag von Ribbentrop/Molotov.

    Omwille van dit getormenteerd minuscuul stukje Europa, verklaarden daarop op 1 September 1939 Frankrijk en Engeland de oorlog aan Nazi-Duitsland. En zaten wij meteen in de misere.

    von Ribbentrop was een kleurrijk Duits diplomaat, door zijn tijdgenoten meestal aangeduid als ‘de champaghe-verkoper’. Hij stierf in 1946 in Neurenberg aan de galg, niet zozeer vanwege als Hitlers BuZa-minister, zijn agressief deelnemen aan WO II, maar vooral om te beletten dat hij over een en ander een boekje zou opendoen. Want als diplomaat was hij in veel geallieerde achterkamertjes geweest…

    JaJa, wie andermans land inpikt, eindigt maar al te dikwijls aan de galg…..

    EINDE

    *

    11-07-2014, 10:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    10-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1920

    *

     

    *

    .

    11 JULI 2014

     

    Op deze dag wordt, naar aloude geplogenheden, Vlaanderens Hoogdag gevierd. Al zie ik dit jaar ook niet in waarom. Zijn we eindelijk verlost van de betutteling die via Broeksèl uit Parijs komt? Zijn de schuldigen voor om maar iets te noemen, de schandalen Dexia, Fortis, BNP Parisbas, Electrabel-Gaz de France, enz, al veroordeeld?

    Mogen we eindelijk de opbrengst van ons zweet voor het Eigen Volk houden?

    Mogen we daarmee onze pensioenen betalen, en de Ouderenzorg? Of dient dat om onze toekomstige moordenaars in weelde te laten leven?

    Zijn eindelijk al die zogezegde ‘democraten’ die het land in de vernieling hebben gereden, eindelijk onder de kiesdrempel geraakt?

    Kan Vlaanderen, zonder de gebruikelijke hindernissen uit het Zuiden, opgestuwd worden in de vaart der Vrije Volkeren?

    Zijn eindelijk alle vreemde heersers het land uitgezet?

    Mogen wij gerust voor enkele ogenblikken bezinning, een kerk binnengaan, of moeten wij aan elke kerkdeur gewapende schildwachten plaatsen, om de vele oprukkende moordpartijen te voorkomen?

    Mogen onze Ondernemers nu eindelijk het nodige personeel weer aanwerven, zonder te meten ‘ritsen’ tussen weer een onbekwame en een wel bekwame?

    Wordt ons Onderwijs werkelijk gerevalideerd, of mogen onze opvolgers verder onderwezen worden tot die het niveau van slecht opgevoede gorilla’s hebben bereikt?

    Worden onze grenzen nu eindelijk weer bewaakt om het uitschot buiten te houden? Of om die manu militau terug te schoppen?

    Mogen onze gezinnen weer kinderrijk gezegend worden, en mogen er übrthaupt weer zoveel mogelijk normale gezinnen gevormd worden, zonder dat ze aanhoudend nieuw-gevormd dienen te worden?

     

    Ik besef wel degelijk dat dit een verlanglijstje is die uitsluitend voorbehouden is voor Sinterklaas. Al is die, zonder Zwarte Piet, ook al zijn handen afgesneden.

    Maar als de BDW-ers haar op hun tanden zouden hebben, dan zouden ze het mandaat van de Kiezer al weken geleden, in uitvoering hebben gebracht.

    Neen, met deze bedenking in het achterhoofd, kan ondergetekende niemand feliciteren met deze zoveelste Vlaamse Hoogdag, met in het vooruitzicht nog vele jaren in slavernij.

     

    EINDE

    *




    10-07-2014, 16:38 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1919

    *

    Donderdag 10 juli

    Zon 5u41-21u54

    H Maria Amandi van Schakkebroek

    *

    10 juli 1584 Moord op Willem v Oranje.

    Hij was de drijvende kracht achter de opstand tegen de Spanjaarden, vermoord door Balthasar Gérard. Met de moord op Willem van Oranje leek de opstand op een gegeven moment quasi verloren. Onder leiding van het bekwame tweespan, Johan van Oldenbarneveldt en Maurits van Nassau (zoon van Willem van Oranje) zouden de opstandelingen de zaak uiteindelijk in hun voordeel weten te beslechten.

    *

     

     

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

    Israël, amper 7.7 miljoen inwoners, amper de helft meer dan Vlaanderen, maar in staat om hard en onverzettelijk van zich af te bijten.

    Hadden onze Vlaamse Grote Verstanden (bedoeld is de Hovaardigheidsbekleders van de spreekwoordelijke gatlikker-stoel), maar 10% van de slagkracht van de leiders daar, dan was ons land al 184 jaar verenigd met het Broedervolk der Nederlanden, om samen weer de vroegere roem te evenaren, ja, zelfs te overtreffen.

    Herdachten wij hier trouwens een paar dagen geleden niet ‘De Slag bij Nieuwpoort’, waar in het jaar 1600 de Hollandse Zilveren Vloot de toenmalige sterkste zeemacht ter wereld, de Force Navale Française, naar de vissenkelder joeg? Spreken we immers vanaf dan niet van De Gouden Eeuw? Maar niet bij ons in Vlaanderen, dat langzaam in armoede verdween, onder de kundige leiding der Spaanse Habsburgers die o zo Christelijk waren….

    De mensen zouden beter eens goed nadenken, hoe de machtige Herenigde Lage Landen aan de Noordzee zo geen gemakkelijke prooi voor Hitler zouden geweest zijn. Maar misschien wel bondgenoten, zodat de latere excessen niet hadden moeten plaats vinden. Dank zij de ‘buffer’ tussen Londen en Berlijn zou de oorlog misschien beperkt gebleven zijn tussen Duitsland en Frankrijk. Want Hitler wilde zogezegd alleen het ‘onrechtvaardig Verdrag van Versailles’, het werk van de Franse imperialistische graaipolitiek, wreken….

    Om een beetje te worden als Israël, zou het volstaan om al de gatlikker-stoelen samen met de bezitters ervan, uit onze Vlaamse Regering naar de brandstapel te brengen. Dan zou het consigne ‘Houdt de vuren brandende’ tenminste nog enige zin hebben.

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

     

    Israëls geduld is ten einde: IDF rukt op tegen Hamas

    (Vertaling: E.J. Bron)

     

    Al meerdere weken lang worden de gemeenten in het zuiden van Israël door terroristen met raketten bestookt. Gezinnen brachten dag en nacht in bunkers door. Nu heeft de Israëlische regering besloten om massief op te treden tegen de radicaalislamitische Hamas in de Gazastrook. In de nacht naar dinsdag begon de militaire operatie “Protective Edge” (Hebreeuws: “Zuk Eitan”) met hevige luchtaanvallen. Israël heeft reservisten opgeroepen en overweegt blijkbaar ook de inzet van grondtroepen.

     

    Maandagavond escaleerde de beschieting door de terroristen. Vanuit de Gazastrook werden meer dan 85 raketten op Israël afgevuurd. Het defensiesysteem “Iron Dome” kon ongeveer een tiental raketten onschadelijk maken. De hele nacht door was er luchtalarm, voor het eerst sinds vele maanden ook in het stedelijk gebied Tel Aviv.

     

    In het zuiden van Israël blijven vandaag de kleuterscholen en scholen gesloten. De Ben-Gurion-universiteit in Beër Sjeva heeft de voor vandaag geplande examens afgezegd. De Heemschut heeft de bewoners in het grensgebied naar de Gazastrook – een ongeveer 40 kilometer brede strook – ertoe opgeroepen in de buurt van de bunkers en schuilkelders te blijven. Daar riep de staat de noodtoestand uit. De openbare schuilkelders werden geopend. Ook vandaag gaat de raketbeschieting door – Hamas toonde zich niet onder de indruk van de nachtelijke aanvallen van de Israëli´s.

     

    De luchtmacht had naar eigen zeggen ongeveer 50 doelen aangevallen. Ook de marine nam deel aan de aanvallen, die vanuit de Middellandse Zee doelen beschoot. De aanvallen waren gericht tegen verborgen raketwerpers, commandocentrales en stellingen van Hamas. Maar ook de woonhuizen van vier hoge Hamas-functionarissen werden aangevallen. De bewoners daarvan waren van tevoren door het Israëlische leger telefonisch gewaarschuwd.

     

    Volgens Palestijnse informatie eisten de Israëlische aanvallen minstens 17 gewonden, van wie echter niemand in levensgevaar verkeert. Een woordvoerder van de terroristen verklaarde dat met het bombarderen van huizen van Hamas-functionarissen Israël een rode lijn overschreden en voor een “ernstige escalatie” gezorgd had, die met een “aardbeving” beantwoord zou worden. Hamas dreigde raketten op Tel Aviv af te vuren.

     

    De Israëlische minister van Defensie Moshe Ya´alon zei dat Israël is voorbereid op meerdere dagen of zelfs weken durende militaire acties. De actie wordt langzaam uitgebreid. In het zuiden werden de afgelopen dagen al tanks en troepen samengetrokken (foto). Er werden 1500 reservisten opgeroepen. Op strategisch belangrijke punten in Israël heeft het leger nog meer installaties van het defensiesysteem “Iron Dome” in bedrijf genomen.

    Bron:

     

    UITLEIDING

    Zo lang er Muzelmannen zijn die de wereld willen beheersen, dus voor altijd, kan er geen vrede zijn. Want daar waar zij zijn, verdwijnt de Vrijheid en de Beschaving.

    En waar de Vrijheid verdwijnt, komt er in afwachting van de Profeet, plaats vrij voor de verstikking van het Internationaal Euro Socialisme. Een situatie die bij ons bekend is als de EUSSR; de Europese Socialistische Sovjet Regpubliek.

    Waarbij het goed is om weten, dat ‘Sovjet’ het Russisch woord is voor een verzameling van regelmatig samenkomende poenpakkers die samen de dictatuur vorm geven.

     

    EINDE

    *



    10-07-2014, 10:58 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1918

    *

    Woensdag 9 juli

    HH Martelaren van Gorkum

    *

     

     

    *

    Gatlikkersstoel voor onze Parijse onderdrukkers

    .

    Waar de Vlamingen verantwoordelijk zijn voor het ledigen van het potje achteraan.

    *

     

    INLEIDING

    ’t Pallieterke ter ere, het moet gezegd: onderstaand artikel is balsem op onze ziel. Vooral de volgende weken en maanden, ja zelfs de volgende 4 jaar (‘14-‘18), is het een must. Voor een habbekrats krijgt U het wekelijks digitaal toegestuurd. Neem het gerust van mij aan; ’t Pallieterke is het beste tegengif voor al de indoctrinatie die U te wachten staat.

    De Europese chi-chi madammen en chi-chi meneren hebben zich al laten bewonderen te Ieper, onder de Britse Menenpoort, stevig ingeplant op de weg waar eens honderdduizenden Britse soldaten de weg op moesten, samen met de vele sukkelaars uit de Britse ‘Dominions’. Enerzijds om n als kanonnenvlees te dienen, en anderzijds om kanonnenvlees te maken van hun Duitse lotgenoten. Er woedde immers een Heilige Oorlog waarin er te doden viel, of zelf gedood te worden. Wat een eer nog maar eens in de veie Vlaamse velden, te mogen sterven voor Vorst en Vaderland.

    In plaats van – voor de mooie foto – te staan pronken onder een regen van rode papaverblaadjes, samen gestroomd onder een opgedrongen pronkerig Brits monument ten eeuwigen dage aan deze gemartelde stad, was men beter bijeen gekomen aan de veilige kant van het Ieperlee-Kanaal naar Boezinge, daar waar de eerste linies van beide legers oog in oog met elkaar stonden. Daar waar de Canadese legerarts John McCrae reeds in 1915 was bevallen van het wereldberoemd gedicht In Flanders Filelds. De opengestelde kazematten daar zijn koud en kil, en – sprekend uit ervaring – The Last Post bij valavond weemoedig uitstervend onder de lage luchten weergalmend nog net binnen gehoorsafstand, die klaroenen zouden zelfs de doden uit hun eeuwige slaap kunnen halen. Hier geen glitter van blinkend koper en blinkend marmer, maar verroeste hospitaalbedden, waar al dat kanonnenvlees naartoe werd gebracht om er te liggen sterven. Ze liggen nu al 100 jaar vredig slapend onder hun witte zerkjes, zo wat overal verspreid te v velde, te wachten op de Dag des Oordeels….

    Met maar al te dikwijls met daarop de woorden: ’A soldier of the great War. – Known only to.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

     

    *

    De oorlog die België hertekende

     

    Vlaanderen heeft, bij monde van de Vlaamse Beweging, tientallen jaren lang het voorrecht genoten om in België, en zelfs in de wereld als geheel, de herinnering aan de Eerste Wereldoorlog, of althans van het IJzergebeuren, levend te houden, maar nu de honderdste verjaardag van het uitbreken van die Wereldoorlog overal herdacht wordt laat de Vlaamse Beweging verstek gaan.

    De IJzerbedevaart werd opgedoekt, nadat zij door Schiltz, die geen kritiek duldde op zijn beleid van geven en toegeven, en zijn handpop Vandenberghe, die door de SP beloond werd met een zetel in de Senaat, deskundig werd uitgerangeerd. Daar staan we nu, met lege handen.

     

    En nochtans... Het Vlaamse independentisme, het streven naar een zelfstandige staat, republiek of deelstaat met volledige autonomie, heeft grotendeels tijdens de Eerste Wereldoorlog vorm gekregen. Hoe numeriek gering soms ook, was het van meet af aan een beweging die zowel in het door Duitsland bezette landsgedeelte als in het gebied in de Westhoek van Vlaanderen dat Belgisch was gebleven, aanwezig was. Radicale flaminganten stonden aan weerszijden van de frontlijn. De “Activisten”, zoals de voorstanders van de Vlaamse zelfstandigheid in het bezette Vlaanderen werden genoemd, waren de wegbereiders van het latere Vlaams-nationalisme. Zij hebben “in Vlaanderen neergelegd: het ferment van de zelfstandigheidsgedachte. Die krijgen de vijanden nooit meer kapot” (Jozef Simons, in “Eer Vlaanderen vergaat”, 1927. Geciteerd in Sophie de Schaepdrijver, in Erfzonde van de Twintigste Eeuw, Houtekiet, 2013 , pag. 194). De gedachte leefde al van vòòr de oorlog, en werd in 1914 verwoord door de groep “Bestuurlijke Scheiding”, en het gelijknamige in Gent uitgegeven tijdschrift, dat onder leiding van Marcel Minnaert het in 1912 gelanceerde concept van de Waal Jules Destrée wilde uitdragen. Het blad werd door de Duitse censuur verboden. Hierin ziet Joost Vandommele (in het jaarlijks nieuwsblad van het René de Clercqge-nootschap, Deerlijk, 2014) een bewijs dat de bezetter zeker niet van meet af aan een zogenoemde Flamenpolitik voerde, d.w.z. de Vlaamse zelfstandigheidsgedachte steunde, zoals sommigen beweren die het Vlaamse radicalisme mordicus willen voorstellen als een vrucht van de invloed van de bezetter.

     

    Het verhaal van 1914-18

     

    Aan de andere kant van de loopgraven aan het front was er het Vlaams-nationalisme dat na de oorlog uitmondde in de Frontpartij en het latere VNV. De “Frontbeweging” was ontstaan uit ontevredenheid over de misprijzende behandeling van de Vlaamse troepen door de Belgische autoriteiten en officieren. De schrijver Stefan Hertmans, die het verhaal van 1914-18 heeft neergeschreven, vertelt in De Volkskrant van 4 janu-ari: “Mijn grootvader (die soldaat was in de Eerste Wereldoorlog) voelde zich vernederd door de officieren die het Frans gebruikten als teken van minachting. De Walen kregen na terugkeer uit de oorlog een extra rang. De Vlamingen niet. Dat verbitterde hen”. Hertmans zegt nog: “In die jaren begon de scheiding van de Vlamingen en de Walen. Dit is de oorlog die België hertekende”.

     

    De wond die tijdens de oorlog aan de IJzer en na de oorlog door de hevige repressie van het Vlaamse radicalisme werd geslagen, is nooit schoongespoeld. De herinnering eraan werd integendeel na de Tweede Wereldoor-log nog versterkt door de confrontatie van de vlaamsgezinden met de nieuwe Belgi-sche repressiegolf, ditmaal in de vorm van pseudo-volksgedreven terreur met honderd-duizenden rechtstreekse en onrechtstreekse Vlaamse slachtoffers.

     

    Maar niets daarvan inspireert vandaag in Vlaanderen de herdenking van de Eerste, en in het kielzog ervan, de Tweede Wereldoorlog, die allebei door België en zijn Vlaamse vrienden werden aangegrepen als historische kansen in de strijd tegen de Vlaamse onafhankelijkheid, of “zelfbestuur”, zoals de Frontbeweging het zeer correct noemde. “België blijft het als staat bijzonder moeilijk hebben met het oorlogsverleden, zeker in vergelijking met de buurlanden. Niet omdat hier tijdens de bezetting zoveel meer gruwelijke dingen gebeurden. Wel omdat de Belgische staat zich, meer dan elders, bedreigd voelde door nationalistische tendensen in Vlaanderen” (Dirk Achten, in De Standaard, 15 februari 1996, hoofdart.).

     

    Vlaams bevrijdingsnationalisme

     

    Of de Vlaamse regering nu de historische feiten respecteert, dan wel de geschiedenis in belgicistische zin helpt herschrijven, de Eerste Wereldoorlog was in Europa ook een strijd van bevrijdend volksnationalisme tegen agressief staatsnationalisme. En in Vlaanderen een strijd van Vlamingen tegen Belgen, en omgekeerd.

     

    Het Belgisch nationalisme maakte deel uit van het over heel Europa verspreide staatsimperialisme. Dat vond na de oorlog een uitlaatklep in de voortvarende hertekening der grenzen. België hoopte de helft van het Rijnland te annexeren plus Nederlands-Limburg en Zeeuws-Vlaanderen. Dit stuitte op het buldergelach van de mogendheden, en deed zoveel kwaad voor wat er nog restte van een Belgische reputatie dat men van regeringszijde niet aandrong.

     

    Als een been om een dolle hond mee te sussen, werd België door de mogendhe-den wat kruimels toegeworpen: de Pruisische kantons Eupen en Malmedy, en het vrije Neu-Moresnet. Daar wordt, voor zover in Vlaanderen bekend, de Eerste Wereldoorlog - terecht - niet herdacht.

     

    Maar ook het tegen het staatsnationalisme gerichte volksnationalisme kwam als overwinnaar uit de oorlog. Een groot aantal volkeren en volksdelen, van Ierland tot de Baltische staten, verwierven hun zelfstandigheid. Alleen daar waar Frankrijk de hand in had, gebeurde dat niet. Parijs weigerde stug in het veroverde Elzas-Lotharingen het volk bij referendum over zijn toekomst te laten beslissen.

     

    Het staatsnationalisme sprak van wapenstilstand, gevolgd door een opgelegde, onvrije vrede. Het volksnationalisme riep met de revolutionairen die in het oosten (bolsjewieken) en in Duitsland (socialisten) de militaire regimes die zich daar gevestigd hadden omverwierpen en onmiddellijk een einde maakten aan de oorlog, met gebalde vuist “nooit meer oorlog”. Dit betekende dat men liever de nederlaag aanvaardde dan nog “kanonnenvlees” te leveren, ook al was dit in hun nadeel (verdrag van Brest-Litovsk in het oosten, verdrag van Versailles wat Duitsland betreft). Bij deze revolutio-naire gedachte vond Vlaanderen aansluiting. Het schreeuwde zijn “nooit meer oorlog” uit vanop de IJzertoren, totdat Vlaamse handlangers van het Belgisch nationaal-impe-rialisme dit veranderden in een banaal, ontmand, afgeroomd begrip “vrede”, een passe-partout woord dat ook de agressiefste mogendheden huldigen.

     

    Van Severen

     

    Op 29 november 1928 bracht Joris van Severen, die soldaat was geweest in de oorlog, namens het Vlaams-nationalisme in de Belgische Kamer hulde aan de Vlamingen (“activisten”) die tijdens de bezetting de onafhankelijkheid van Vlaanderen hadden uitgeroepen én aan de oudstrijders waar-toe hij behoorde en die dezelfde doelstelling hadden nagestreefd (“zelfbestuur”). Hij zei dat het activisme van tijdens de bezetting en de frontbeweging uit de loopgraven aan de andere zijde samen waren “de edelmoedigste en de meest gerechtvaardigde bewegingen die België sinds 1830 had gekend”. De collaboratie met de bezetter was, aldus Van Severen, “geen vergissing en geen verraad: het is België dat een vergissing is”.

     

    Welke Vlaams-nationalist zegt hem dit in het hedendaagse parlement na?

    MARK GRAMMENS

     

    UITLEIDING

    Joris van Severen werd in Mei ’40, samen met anderen, in Abbeville door dronken Franse hulp-gendarmen vermoord. Iedereen, een bus vol, werd ‘preventief’ door de Belgische Staatsvuiligheid opgepakt, en, om uit het bereik van de Duitse overvallers te blijven, weggevoerd naar … Frankrijk. De 2de nacht werden ze ondergebracht in de kelders van de muziekkiosk, en s morgens twee per twee naar buiten gebracht om te worden afgemaakt. De bevelvoerende luitenant, verantwoordelijk voor de moordpartij, geniet tot op de huidige dag, de eer, dat een straat in Abbeville zijn naam draagt.

    Het tragische bij Van Severen, de Notariszoon uit Wakken (W-Vl) is wel, dat zijn aanhouding op een misverstand bertustte. Hij stond namelijk al een hele tijd als valabel bekend, om de Vlaamse zaak naar een goede Belgische oplossing te begeleiden. Door te sterven onder de kogels van moordenaars in opdracht van diezelfde Belgische Staat, is de juiste toedracht hiervan in het doemscenario van de Repressie gebleven, met de uitleg dat Van Severen zich voor de oorlog bekeerd had tot een trouw aanhanger van Leopold III.

    Want vergeten we het nooit: net als bij de Islam, heeft de Belgische Staat twee vijanden: de Waarheid (met hoofdletter) en de échte Geschiedenis. Derhalve is het goed, om via Marc Grammens te lezen over Van Severen, Vlaams Volksvertegenwoordiger, in het Parlement in Broeksèl:

    “Op 29 november 1928 bracht Joris van Severen, die “soldaat was geweest in de oorlog, namens het Vlaams-“nationalisme in de Belgische Kamer hulde aan de “Vlamingen (“activisten”) die tijdens de bezetting de “onafhankelijkheid van Vlaanderen hadden uitgeroepen “én aan de oudstrijders waartoe hij behoorde en die “dezelfde doelstelling hadden nagestreefd “(“zelfbestuur”). Hij zei dat het activisme van tijdens de “bezetting en de frontbeweging uit de loopgraven aan “de andere zijde samen waren “de edelmoedigste en de “meest gerechtvaardigde bewegingen die België sinds “1830 had gekend”. De collaboratie met de bezetter “was, aldus Van Severen, “geen vergissing en geen “verraad: het is België dat een vergissing is”.

    *

    Na WO I kwam er de herkansing van WO II, met voor de Vlaming nog veel erger kwaad. België dacht toen, met de harde ‘repressie’, de Vlaamse Leeuw voor altijd te hebben gekooid, nadat hij ontmand en de strijdbare klauwen was uitgetrokken. En in die na-ooroogse periode leven we nog altijd. De Vlamingen zijn ondertussen wel met een kluitje in het riet gestuurd, en ze denken met een ‘deelregering’ een deel van het Staatsbestel te hebben verworven. Dat zou zo kunnen zijn, moesten er in die ‘deelregering’ geen gatlikkerstoelen meer zijn, wat jammer genoeg niet het geval is. Integendeel, de meeste zitjes zijn van dat model. En het zijn nu de Vlaamse Ondernemers die de potjes mogen ruimen….

    Misschien dat er eerst een WO III moet komen, eer wij opnieuw kunnen zingen, dat ‘wij zijn de heersers der aarde, de koningen van de zee’…

     

    EINDE

    *

     






    10-07-2014, 09:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    08-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1917

    *

     

    *

    Voor zij die volharden in de boosheid

    .

    *

     

    INLEIDING

    België zou het Land der Onbegrensde Mogelijkheden niet zijn, als er niet op grote schaal kon gefraudeerd worden, waarbij de grootste schuldigen vrij-uit gaan, en de kleintjes moeten hangen. Erg Christelijk is dat niet voor het Algemeen Christen Werkersverbond, die dan ook zeer vlug een andere maar even valse identiteit heeft aangenomen.

    Eigenlijk is het niet aan mij, om die kleine domme ‘spaarders’ te verdedigen, maar in het zakenleven gelden er nu eenmaal wetten die voor iedereen dezelfde moeten zijn. Wie gefraudeerd heeft, geld onder valse voorwendselen heeft afgetroggeld, is niet alleen persoonlijk verantwoordelijk voor de geleden schade, maar ook diens werkgever, in wiens opdracht en onder wiens leiding het bedrog is gebeurd.

    Doe eens navraag in alle ‘Penitentiaire Instellingen’ die ons land rijk is, en U zult een negerkoor uit de wildernis horen opgaan aan instemmingen. Zij zitten daar, omdat zij op veel kleineren schaal mensen hebben bedrogen of bestolen….

    Het enige dat het ACW kan inroepen is, dat ze toch ‘Christelijk’ willen blijven genoemd worden, omdat zij denken God zelf te zijn.

    De tic-tac van Koen Geens is maar al te doorzichtig: de zaak lopende te houden, tot er verjaring optreedt. Onder het motto ‘En de boer, die ploegde voort’.

    Zou er daar bij die dieven echt geen boek voorhanden zijn in de zin van Zelfmoord voor Dummies’?

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Een deurwaarder voor het ACW

     

    Minister van Financiën Koen Geens wil er alles aan doen om de gedupeerde Arco-coöperanten met staatsgeld te vergoeden. Er is nochtans een logischer piste: een beslag op de tegoe-den van het ACW, de verantwoordelijke voor het Arco-debacle. Meer bepaald op de gelden van de vakbond en de mutualiteit.

    De Europese Commissie heeft nu voor eens en altijd duidelijk gemaakt dat de Arco-coöperanten eigenlijk beleggers zijn. Wat betekent dat de financiële middelen die ze verloren hebben na de ondergang van Dexia geen spaargeld is, en dat er bijgevolg geen sprake kan zijn van een staatswaarborg zoals voor spaarboekjes geldt. Maar minister van Financiën Koen Geens (CD&V) geeft niet af.

     

    Hij vindt dat de overheid minstens voor een deel de 1,3 miljard euro verloren Arco-gelden moet terugbetalen. Want in 2008 had de regering die waarborg beloofd om tijdens de eerste Dexia-crisis te vermijden dat de Arco-spaarders hun geld massaal gingen terugvragen. De Arco-coöperanten moeten bedankt worden voor hun trouw. “Wij wisten toen ook niet wat er de jaren nadien ging gebeuren”, is de zwakke uitleg van Geens.

     

    Die doet in deze ook niet ter zake. De grote fout ligt bij het ACW, nu Beweging.net, waarvan Arco de financiële poot is. En wel om twee redenen. Die kunnen niet voldoende herhaald worden. Ten eerste hebben de Arco-figuren binnen Dexia gretig meegewerkt aan een financieel risicomodel dat zelfs de meest rabiate kapitalisten vragen doet stellen. Jean-Marie Dedecker heeft gelijk: Dexia was één groot hefboomfonds. Geen bank, maar een gigantische beleggings-machine. Ten tweede zijn de Arco-coöperanten ook in goede tijden voortdurend op het verkeerde been gezet. Ze waren geen spaar-ders maar beleggers. Punt.

     

    Welnu, het zijn de verantwoordelijken voor die misleiding die de prijs moeten betalen. Het neemt geen pas dat de overheid, dus de belastingbetaler, over de brug moet komen. Al hoopt de CD&V dat dit zal gebeuren. Het kan een glijmiddel zijn voor de christendemocraten om toch mee te werken aan een rechtse regering. “Geef ons het Arco-geld en we zullen een regering zonder de PS steunen”, zullen de Vlaamse christendemocraten al hebben duidelijk gemaakt.

    Een andere piste die voor CD&V haalbaar is, is een vergoeding van de coöperanten via de opbrengst van de privatisering en de verkoop van Belfius. Maar daarmee rijst meteen de vraag of het nu wel het moment is om die bank van de hand te doen. Een stevige prijs zal er niet voor betaald worden. Overigens, het gaat om een staatsbank, dus komt de opbrengst alle burgers toe, niet enkel aan de Arco-coöperanten.

     

    De meest logische oplossing is eenvoudig: de top van het ACW en Arco hebben de beleggers voorgelogen en moeten daar desnoods persoonlijk voor aansprakelijk worden gesteld. Echter, een deurwaarder afsturen op pakweg Arco-topvrouw Francine Swiggers zal niet veel opbrengen.

     

    Wel, dan moet men maar eens gaan kijken naar de goed gespijsde bankrekeningen van de christelijke mutualiteiten. Jaarlijks krijgen de ziekenkassen 180 miljoen euro vergoeding van de overheid voor de administratieve taken die ze op zich nemen. Maar vooral passeren er miljarden gelden via de ziekenkassen. Nu ligt de rente natuurlijk zeer laag, maar de voorbije jaren en decennia hebben die mid-delen, door het feit dat ze zelfs maar korte tijd op een CM-rekening stonden, ettelijke miljoenen opgebracht.

     

    Dan hebben we het nog niet over de gigantische stakingskas van het ACV. Die is beter gespijsd dan die van de rode vakbond ABVV, aangezien het ACV minder stakingsgelden moet uitbetalen. Laat een rechter daar maar beslag op leggen. Er zit zelfs ACV-geld in Luxemburg.

     

    Voormalig ACV-voorzitter Luc Cortebeeck verklaarde ooit dat dit geld veilig in het buitenland was geparkeerd voor het geval het Vlaams Belang aan de macht zou komen en het Belgische geld van de vakbonden zou aanslaan. Aangezien de kans op een VB-machtsgreep sinds de voorbije verkiezingen zo goed als onbestaande is, kunnen de Luxemburgse ACV-gelden gerust naar België worden gerepatrieerd.

    Angélique VanderstrAeten

     

    UITLEIDING

    ’t Pallieterke is bijlange nog niet hard genoeg. Waarschijnlijk omdat het zoals gewoonlijk, de kool “n de geit willen sparen.

    Ergens las ik dat er door een paar enkelingen reeds stappen in de goede richting zijn gezet. Das één. Maar beter ware het met veel tam-tam overal in het land de kantoren van dat roversnest te gaan bezetten.

    Maar als het waar is, dat de Tsjeven dreigen met chantage in de respectievelijke regeringsvormingen, dan kan de boel niet lang genoeg duren. Want aan dergelijk schandaal zou het land best eens kunnen barsten.

    Een mooier 11 Juli-feest kan ik me werkelijk niet indenken!

    Na 70 jaar het land kapot te hebben geregeerd, dat nu de Twjeven uiteindelijk moeten zorgen voor de doodsteek, is gewoon een zaak van rechtvaardigheid.

    Zij en hun PS-vriendjes mogen braden in de hel!

     

    EINDE

    *

    08-07-2014, 17:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1916

    *

    *

     

    *

    ‘Mijdt den achterklap en ’t liegen’

    .

    Maar aan het ACW is er la lang niets Christelijks meer aan… want het beweegt zich nu .Net in de andere richting.

    *

     

    INLEIDING

    Stilaan zijn de volksmisleiders van ‘Beweging.Net’, het vroegere ACW die uit eerlijke schaamte veranderd is van naam (in de mening dat hun vroegere misdaden daarmee zijn vergeten?) bezig met hun ware aard te tonen. Net als in de tijd van de Hitleriaanse Gestapo, wordt de kaart getrokken van verraden, verklikken van andersgezinden. Later zullen hun slachtoffers in de KZ-verzamelkampen vergast en opgestookt worden.

    Of ze, in het conflict rond het misbruik van de sollicitatie, daarmee de tewerkstelling omver keglen of niet: het is hun zaak niet, want in de eerste plaats moet de van misbruik levende volksvreemde immigrant, gekoesterd en beschermd worden. Dat dit ‘rechtsmisbruik’ is, komt niet bij hen op, want ze zorgen in de eerste plaats voor hun kiezers, die aan hen persoonlijk op andermans kosten werkzekerheid, verschaffen.

    Het is echt een al te doorzichtige Tsjeventruuk, om in geval van betrapping (ARCO), op een totaal ander vlak kabaal te gaan maken.

    Liever tot na de klop van met het hoofd tegen de muur te zijn gelopen en nog meer stemmen te verliezen door de 800.000 misnoegde ARTCO-beleggers, kiezen ze er voor te zakken tot onder de kiesdrempel (die ze notabene in betere tijden zelf hebben ingesteld), dan zich met ede sterkhouders van onze welvaart, de Patroons, p één lijn te stellen.

    Van enige gelijkenis met het ABVV is al lang geen sprake meer. Er op en er over, was het devies….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/dm/nl/996/Economie/article/detail/1938659/2014/07/08/ACV-in-tegenaanval-Geef-werkgever-aan-die-niet-reageert.dhtml

    *

    De Vakbond ACV is niet de spreken over de vraag van Unizo om nepsollicitanten aan te geven bij de VDAB. Het ACV wil in ruil dat elke sollicitant die geen reactie krijgt na een sollicitatie dan ook de werkgever mag aangeven.

    Unizo trok vanmorgen in Het Laatste Nieuws aan de alarmbel over nepsollicitanten. Zeven op de tien werkgevers krijgen volgens hen te maken met een jobkandidaat die enkel solliciteert om een bewijsje te hebben en zijn werkloosheidsuitkering niet te verliezen. Maar slechts twee op de tien bedrijven geven dit ook door aan VDAB.

     

    Het ACV gaat nu in ee tegenaanval en roept op Twitter op om dan ook maar werkgevers aan te geven die geen reactie krijgen op hun sollicitatie. Ook pleit de vakbond ervoor om elke vorm van discriminatie omwille van origine of leeftijd aan te geven bij het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding.

    *

     

    UITLEIDING

    Ik citeer De Morgen, omdat die inzake onrust stoken, altijd aan de verkeerde kant staat, en derhalve de waarheid niet al te zeer geweld aandoet. Het staat er niet met zoveel woorden in, maar ze staan ook deze keer aan de kant der Tsjern, ald hert er om gaat de baas een poot uit te draaien. Want voor beide pakbonden is ‘den boas ne smeerlap’. Dat de aangesloten Leden dat al jaren doorzien hebbe, dringt bij hen nog altijd niet door, want enkele tientallen raddraaiers leggen dat anders uit.

    Als zowel de Patroons als de Pakbonden aan dezelfde koord zouden trekken, pas dan is de toestand goed voor de werknemers. Pas dan kan er aan werk-veiligheid gedacht worden. En wie wekzekerheid zegt, zegt voorspoed. De werknemers zelf beseffen dat maar al te goed.

    Maar zoals het spreekwoord zegt: ‘Al te goed is half zot’.

    PS De ACW-minister Geens van
    Geen Financiën, ontken ten stelligste de geruchten als zou er voor iedere aanbreng een gecumuleerde aanbrengers premie op staatskosten uitgeloofd worden. Er wordt zelfs gegniffeld, dat dit   als een soort van beleggers-vergoeding automatisch zou geboekt worden, zoals de ARCO-ervaring daartoe de weg wijst.

    Als leidmotief voor deze actie, wordt gedacht aan de 13de Apostel, laatste scène; Judas Iscariot weent bittere tranen, en zoekt, handenwringend, een grote sterke tak uit om daar vandaan de Pijp aan Maarten te geven….

    De volgende naam voor het ACW beweging.net, reeds in de coulissen in de maak, zou dan zijn “R.I.P.” Rust in Wrede.

     

    EINDE

    *



    08-07-2014, 13:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1915

    *

    Maandag 7 juli

    H Willibald

    *

    *

    Kaîn & Abel, al lang voorbij?

    .

     

    *

     

    INLEIDING

    Dat heet bij de neus genomen worden. Nu het te laat is, schrijven de dagbladen, dat de kostprijs van de elektriciteit met een derde gestegen is, door de windenergie. Nergens wijzen naar niemand beschuldigende vingers, het is net og het om een fataliteit gaat, die ons vroeg of laat moest overkomen. Banken verkwisten enorme geld, net alsof het boertige winden zijn uit hun onderbuik. Ook al een fataliteit, waaraan het gewone volk niets kan aan doen. Tot de dag dat hun appeltje voor de dorst ge-Arcoöd wordt, t.t.z. dient als gasbel voor de onderbuik van de Overheid om al die boertige bank-winden met een luide knal te beantwoorden.

    Dat ondertussen de fundamenten onder onze Beschaving beetje-bij-beetje vervangen worden, door bergen van gestold mensenbloed, is niet de schuld van deze mensen, maar van hun moordenaars. Van zij die het goddelijk ‘Ga en vermenigvuldig U’, dat vermenigvuldigen vervangen willen zien door ‘delen’, precies de omgekeerde rekenkundige bewerking.

    Het hoofdkoel houden, heet dat. Door al die afgesneden hoofden in een enorme diepvrieskast te bewaren….

    Mocht het ooit zo ver komen, dat Muzelmannen het halen op de échte mannen, laat ons dan bidden voor hun zielenzaligheid. Meer kunnen we toch niet doen….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

     

    De doodgezwegen waarheid achter de massa-immigratie van moslims in westerse landen

    (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

    *

    De integratie-onwilligheid respectievelijk het integratie-onvermogen van de meeste moslims in niet-islamitische samenlevingen is gefundeerd in de islam zelf. Zo staat er expliciet in de koran, soera 5, vers 51:

     

    “O, gij die gelooft, neemt de Joden en de christenen niet tot vrienden. Zij zijn elkanders vrienden. En wie uwer hen tot vrienden neemt, is inderdaad één hunner. Voorwaar, Allah leidt het overtredende volk niet.

     

    Moslims vormen met afstand de grootste groep van alle vluchtelingen in de wereld. Sinds 1990 is 90% van alle naar Europa stromende vluchtelingen, asielzoekers en immigranten mensen met het islamitisch geloof. Ze vluchten uit hun landen, die hen geen werk, geen brood, geen veiligheid en geen medische basisverzorging – en vaak niet eens de uitoefening van hun geloof – bieden als deze niet met de heersende islamitische geloofsrichting (bijvoorbeeld soennieten, sjiieten) van hun vaderland overeenstemt. In het Westen aangekomen, verzorgd en – gemeten aan hun ervaring tot dan toe – onder paradijselijke omstandigheden levend, tonen ze geen dankbaarheid tegenover hun landen van opname, maar onderscheiden ze zich erdoor dat zij – in vergelijking met de rest van de naar het Westen stromende niet-islamitische immigranten – dat ze iedere vorm van integratie weigeren.

     

    Allah verbiedt het moslims vrienden te worden met “ongelovigen”

     

    Dat is echter niet het gevolg van een door maatschappelijk werkers en sociologen op typisch linkse wijze op de automatische racismepiloot bekrachtigde, zogenaamd latente vreemdelingenhaat van de westerse volkeren. De integratie-onwilligheid respectievelijk het integratie-onvermogen van de meeste moslims is echter gefundeerd in de islam zelf. Zo staat er expliciet in de koran, soera 5, vers 51:

     

    “O, gij die gelooft, neemt de Joden en de christenen niet tot vrienden. Zij zijn elkanders vrienden. En wie uwer hen tot vrienden neemt, is inderdaad één hunner. Voorwaar, Allah leidt het overtredende volk niet.”

     

    Met andere woorden: Hun god Allah verbiedt het moslims expliciet om vriendschap te sluiten met niet-moslims. Integendeel. Zij leren hen te zien als de ergste vijanden, die “lager zijn dan het vee” en “gedood” moeten worden “waar je hen ook tegenkomt.”

     

    Dit prediken de imams in de moskeeën van hun land, dat ze verlaten hebben, en dit prediken ze ook in de moskeeën in het Westen, waarvan zij met hulp van de oliedollars uit Qatar en Saoedi-Arabië tienduizenden hebben opgericht. En die ze onder applaus van de media en politici overal openen. Dat in precies dezelfde moskeeën de imams de dood van diezelfde journalisten en politici eisen door te wijzen op de honderden passages in de koran en deze soera´s aan hun gemeenten citeren, maakt van het geheel een Kafkaëske groteske die haar gelijke niet kent.

     

    Onze elites zijn niet in staat het oppergezag van de koran over het denken en handelen van de moslims te herkennen

     

    Daarvan hebben onze linkse en islamofiele zogenaamde elites geen enkel idee, omdat ze zich er te fijn voor vinden om in hun arrogantie en “alwetendheid” hun neus in de koran of de soenna van de profeet te steken. Daartegenover zijn ze er heel goed in geoefend om alle sociale spanning stereotiep met steeds dezelfde linkse frasen en formules van zogenaamde maatschappelijke ongelijkheid, zogenaamd ressentiment tegen minderheden en andere maatschappelijke misstanden in de kapitalistische landen (en alleen daar) te “verklaren”.

     

    Deze holle frasen zijn sinds Lenin niet veranderd en zijn voor onze linksen datgene wat de koran voor moslims is: een religieus mantra, waarover geen vragen gesteld mogen worden. Linksen, die dat doen, ervaren hetzelfde persoonlijke lot als moslims die vragen stellen over de koran. Ze worden uiterlijk uit hun Community, de zogenaamde “Peer-Group” gegooid als ze hun twijfels aan de socialistische verklaringsstereotypen tot nu toe niet terugnemen. Een Amerikaanse filosoof, wiens naam mij even is ontschoten, vond een prachtige formule die de overeenkomsten tussen links en de moslims bondig samenvat:

     

    “Terwijl de islam een politieke richting is, die zich camoufleert als religie, is het socialisme een religie, die zich als politieke richting camoufleert.”

    Bron:

    http://michael-mannheimer.info
    Auteur: Michael Mannheimer

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

     

    *

    UITLEIDING

    Net zoals voor de Euro-Aristokatten we beter zouden spreken voor de Internationaal-Socialisten, de zogenaamde Inter-Hitlerianen, zouden we beter spreken, niet over de immigratie, maar over de volksverhuizingen van arm naar rijk, waarvan de drijvende kracht de Leer van de Wrede is.

    Geschiedkundigen weten alles over de volksverhuizingen van vroeger, maar ze zwijgen in alle talen over deze die ze zelf beleven. En dat komt, omdat wij, het volk, machteloos geworden zijn.

    Zonder strenge grensbewaking en met een gemuilkorfde politiemacht, zijn wij machteloos. Maar alleen in afwachting dat er een Gestapo-New komt.

    En die komt er, zo gauw de Euro Artiokatten zeker zijn van hun macht. Die macht is er nu al, maar staat nog in de kinderschoenen. Het Vierte Reich moet immers gebaseerd zijn op onderdrukking, en die komt er alleen als de Islam en het Socialisme elkaar definitief bevochten zullen hebben.

    Volksverhuizingen zijn immers het werk van vele eeuwen. Mekka en Rome zijn tenslotte ook niet op één dag gebouwd…

     

    EINDE

    *




    08-07-2014, 10:44 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    06-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1914

    *

    Zondag 6 juli

    H Godelieve van Gistel, patrones van de naaisters

    Prijkt Sint-Godelieve in hete gloed, in de herfst zijn de vruchten goed

     

    *

     

     

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

    Na 9/11 en de verwoesting van de Twin Tovers in New York, kregen we het bewijs voorgeschoteld, dat de USA van 2001 al lang de USA van 1941 niet meer was. Toen de gehele Amerikaanse Vloot vernietigd werd op Pearl Harbour (Hawaï) volgde binnen het uur de oorlogsverklaring tegen de aanvallers, en de USA bond niet eerder in, dan dat er maar liefst twee atoombommen konden gegooid worden, die in één klap honderdduizenden doden maakten, en de vijand om genade smeekte.

    In 2001 smeekte de USA om toch AUB te willen ophouden. Het roversnest uit wraak met één rake klap vernietigen, daar had men geen oren naar….In plaats van zich tot in de ziel gekwetst te voelen door deze laffe aanval, zichten de Amerikanen zelf zoveel mogelijk excuses samen om de aanvallers te beschermen.

    Wisten ze daar dan niet, dat wie bang is, ook slaag krijgt?

    Want dat roversnest is intussen alleen maar gegroeid en uitgezwermd als een wereldwijde vraatlustige sprinkhanenplaag die overal dood en vernieling zaait.

    Lees hieronder hoe de Muzel Griezels nog altijd niet verteerd hebben, hoe onze voorouders hen op zeker ogenblik lik op stuk hebben gegeven. Ze zijn, na 1.000 jaarn dus nog altijd uit op wraak, maar geven dit, als primaire leugenaars, uit als de wil van hun afgod.

    De Internationaal Socialisten zullen bovenstaande bedenkingen wel weer uitleggen als zijnde ‘extreem rechts’, daar waar ze gewoon de weerspiegeling zijn van het gezond verstand. Hoe immers kan men in vrede leven, als de andere kant alleen uit is op verovering en vernietiging?

    En nogmaals, ooit is er ook een tijd geweest, dat geen ‘goede’ Duitsers meer waren, en als we niet opletten, is het straks weer zo ver en kan de Geschiedenis zich weer herhalen onder de Nieuwe Huitlerianen.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

     

    ISIS-leider roept moslims op Rome aan te vallen

    Paus Pius X (1903-1914) kreeg visioenen van verwoesting Vaticaan - Vernietiging Rome al 700 jaar geleden voorspeldAbu Bakr al-Baghdadi, de leider van IS(IS) en de zichzelf verklaarde nieuwe Kalief, roept alle moslims van de ‘Islamitische Staat’ op om Rome te veroveren en tenslotte zelfs de hele wereld. Zijn wens is niets nieuws; al eeuwen willen moslims speciaal Rome vernietigen, omdat ze het Vaticaan als de ‘agenten van de kruisvaarders’ en de ‘bewakers van de Joden’ beschouwen.

    In zijn officiële verklaring zegt Baghdadi:

    ‘Dus neem de wapenen op, o soldaten van de Islamitische Staat! En vecht, vecht... Krijg hogere idealen, o soldaten van de Islamitische Staat. Want over de hele wereld wachten jullie broeders erop door jullie gered te worden, en verwachten jullie brigades...’

     

    ‘De tijd is gekomen dat jullie jezelf bevrijden uit de boeien van zwakte, en opstaan tegen tirannie, tegen de verraderlijke heersers – de agenten van de kruisvaarders en de atheïsten, en de bewakers van de Joden... Haast je naar de Islamitische Staat, o moslims. Ja, het is jullie staat. Haast je, want Syrië is niet voor de Syriërs, en Irak is niet voor de Irakezen. De aarde is van Allah... Dit is mijn advies voor jullie. Als jullie eraan vasthouden, dan zullen jullie Rome veroveren en de wereld bezitten, als Allah het wil.’

     

    Katholieke Kerk streed tegen islam

    In tegenstelling tot de meeste Westerse christenen zijn de moslims niet vergeten hoe de katholieke kerk al in de Middeleeuwen de wapens oppakte om de islamitische ketters en veroveraars te bestrijden. Mohammed richtte de islam zelfs speciaal op om de christelijke (toen nog uitsluitend katholieke) kerk te vernietigen. De dag dat moslimlanden gezamenlijk de aanval zullen openen op Rome, en daarmee Europa, gaat hoe dan ook een keer komen.

     

    Israël waarschuwt voor islamitische aanval op Rome

     

    De Israëlische minister van Industrie en Handel, Naftali Bennett, leider van de coalitiepartij Habayit Hayehudi (Het Joodse Thuis), waarschuwde in november vorig jaar de wereld dat een 'slechte deal' met Iran kan leiden tot een aanslag met een kernbom in New York, of een aanval met kernraketten op Rome en Tel Aviv.

     

    Vernietiging van Rome 700 jaar geleden voorspeld

     

    In de ruim 700 jaar oude Zohar, het belangrijkste werk van de Joodse Kabbalah, staat dat Rome in de eindtijd door 'vurige stenen' zal worden vernietigd, waarna er een enorme oorlog zal losbarsten. Ook paus Pius X, van 1903 tot 1914 de 'heilige stoel' in het Vaticaan bezettend, zou een visioen hebben gekregen over de vernietiging van Rome tijdens het bewind van de laatste paus.

    Xander

    *

    UITLEIDING

    O Ja! Voor ik het vergeet: nu de voetbalgakte zal moeten gaan liggen wegens gebrek aan voetbal, kunnen de hoer-nalisten nu misschien, nog zolang ze dat kunnen, de blikken richten op de match van hun leven. Daar staan geen 2 x 11 kapitalisten op het veld die achter een bal aanzitten, maar miljoenen met messen en snelvuurgeweren gewapende moordenaars, die het niet op een bal hebben gemunt, maar op hun en op ons domme hoofd.

    In deze match worden er, bij gelijke stand, tot het lot beslist, geen penalty’s gegeven, maar worden de doelen afgebroken, en het veld wordt omgeploegd. Want waar ook ter wereld, met of zonder kampioenschappen, waar de Islam komt, moet alle leven wijken.

    Dat hun strijd tegen ‘Rome’ gaat, is echter de zoveelste leugen op rij. De strijd gaat gewoon om zich overal en altijd, andermans leven en welzijn toe te eigenen. Om zich te nestelen in onze steden en te teren op onze eigendommen. Eerst niet met zoveel woorden, maar in naam van hun zogezegd ‘Geloof’ wordt zelf ons Recht misbruikt om hen in het gelijk te stellen.

    Ach, die hoer-nalisten weten dat allemaal even zo goed en wel als U en ik, maar bevreesd als ze zijn voor de eigen Overheid, berichten ze liever tot in het oneindige over gebroken armen en benen. Of over de heerlijkheden, waar wij met ons geld als toerist naartoe moeten. Om er te verblijven in afgesloten gebieden, ingericht naar Westers model, en uiteraard gereserveerd voor hen alleen.

    Daar naar de binnenlanden trekken, kan en mag niet. En voor wie het toch doet, is de kans groot dat niet te overleven. Maar ook daar over, zwijgen de kranten, om niet op de lange tenen van dat land te trappen.

    O wat lachen onze doodsvijanden in hun lange baard, wegens zoveel naïeviteit, wijl ze inmiddels hun zwaarden staan te slijpen om deze op hun scherpst te krijgen….

     

    EINDE

    *

    06-07-2014, 09:59 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    05-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1913

    *

    Zaterdag 5 juli

    H Antonius Maria Zaccaria

    *

     

    *

    Een bloemstuk van Moeder Natuur….

    .

    *

     

    INLEIDING

    Ze willen maar niet vallen, de duiven van zowel de federale als van de Vlaamse poenscheppers. Rondjes draaien zoveel als het kan, en ondertussen moet iedereen zijn wapperende was binnenhouden, anders blijven ze maar over de daken scheren.

    Het enige waar leven in steekt, zijn de 3 Hovaardigheidsbekleders die het zoveelste snoepreisje maken naar het veld van eer, in de hoop hun populariteit aufzukricken op de grasmat. Zou ook deze match ‘verkocht’ zijn, misschien?

    De Nazi Nomenclatura heeft zichzelf, met het oog op het begin van hun schitterende maandwedde, behoorlijk geïnstalleerd in hun Eurozetels en de potentalen van ‘De Christelijke Zuil’ trekken zich de haren uit het hoofd, omdat zij hun dieverij van Europa niet mogen terugbetalen met Uw en mijn belastinggeld. Maar Koentje werkt er aan, die gelooft nog in Sinterklaas.

    De Muzelmannen zijn zowat uit verveling begonnen met elkaar uit te moorden, en de H. Vladimir kijkt toe met enig welbehangen. In China moeten de Ram Madammers hun bord leegvreten, want werken met een lege maag is tenslotte niet bevorderlijk voor de bloedsomloop.

    De gewone gang van zaken dus. Maar zonder de paar meesterlijke retouches of commentaar van Polkum is daar niets aan.

    Dan maar over naar de charlotten. Zie afbeelding hierboven.

    Maar eerst toch een paar woordjes over de Middellandse Zee en de overstekers daarvan uit Donker Afrika. Het zijn gezegende dagen voor ze, want zolang Brazilië duurt, is er geen kat die op hen let. Ze blijven dus komen. Met duizenden, diegenen die onderweg verdrinken niet meegerekend….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/FIFA%2BWK%2BVOETBAL/storyline_WK-gekte?eid=1.2021818

    *

    Di Rupo: "1-2-zege voor de Rode Duivels"

    Ontslagnemend premier Elio Di Rupo (PS) en de ontslagnemende ministers Didier Reynders (MR) en Pieter De Crem (CD&V) zijn vanmorgen naar Brazilië vertrokken, waar ze morgen de match van de Rode Duivels tegen Argentinië zullen bijwonen. Di Rupo waagde zich voor het vertrek aan een pronostiekje.

    Voor Reynders en De Crem is het de tweede keer dat ze naar Brazilië afreizen. Eerder woonden ze al de wedstrijd tegen Rusland bij. Deze keer is ook Di Rupo van de partij, die de vorige keer verstek moest geven wegens de regeringsonderhandelingen.

    Aan de meereizende journalisten zei Di Rupo "met spanning uit te kijken naar de match", die hij ziet eindigen in het voordeel van de Belgen. "Ik gok op een 1-2-zege voor de Belgen", klonk het optimistisch.

     

    Voor koning Filip en koningin Mathilde, die in het Maracanã-stadion zelf nog intens meeleefden met de wedstrijd van de Rode Duivels tegen de Russen, komt er -voorlopig althans- geen tweede reisje naar Brazilië. Zij worden morgen in Rome verwacht, waar prins Amedeo, de zoon van prinses Astrid, in het huwelijk treedt met Elisabetta Maria Rosboch von Wolkenstein. De huwelijksmis begint om 17.30 uur en overlapt dus grotendeels met de match van de Rode Duivels. Zij zullen deze keer dus zonder de aanmoedigingen van het koninklijke paar de klus moeten klaren.

    *

    UITLEIDING

    Amadeo dus. De boekskes zullen weer werk hebben en de Royalty Whachers zullen tranen met tuiten kunnen lozen. Akkoord: dat Prinselijk Paar kan best de concurrentie aan met de charlotten. La Dolce Paola, waarschijnlijk in een kostelijk Dior-kleedje zal denken dat ze net als vroeger, ergens halfweg de vorige eeuw, de show mag stelen. Bertje Bibber zal weer snotteren, niet zozeer vanwege de ceremonie, maar vanwege de buikriem voor de rest van de maand. Franky Boy Vandfenbroucke, terug opgevist, wordt dringend gebeden iets aan dat mager pensioentje te doen.

     

    Ja, liefste lezer, mijn hart wordt op voorhand verscheurd door wroeging. Kijk ik naar de trouw, dan mis ik de Duivels. En kijk ik naar de Duivels, dan mis ik de trouw. Ik kan dus maar best gaan bootje varen. De sfeer is koet.

    En de charlotten hangen, mooi gevlochten, omhoog in het schuurtje….

     

    EINDE

    *

    05-07-2014, 10:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    04-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1912

    Vrijdag 4 juli

    H Elisabeth van Portugal

    *

     

    *

    *

    http://www.jeeweeweb.com/bloggen/daae-bloggen-als-een-pro.html

    *

    MIDDENSTUK

    Veel woorden moeten er niet aan vuil gemaakt worden. Zou hij zelf ook niet gewild hebben. Jarenlang was hij iedere dag de eerste die op mijn scherm werd aangetikt, en altijd wist mijn Vlaams hart dat he weer goed zat. De tijd van op de lauweren rusten was nog niet daar. Pas daarna kon ik de krantenkoppen aan en het overige wereldnieuws.

    Gisteren stond korte tijd een soort ‘vaarwel’ op zijn blog, maar die was even vlug weer verdwenen als hij gekomen was. Lap, dacht ik, de Jos tracht ons allemaal weer eens beet te nemen, de lorejas. Maar vanmorgen was zelfs zijn naam verdwenen bij SeniorenNet.

    We zullen U missen, Polkum-Jos.

    Maar naar ouder gewoonte, als één van ons uit de rangen wegvalt, doen de overigen daarna dubbel hun best om de leemte in te vullen. Rust nu wat, de wereld draait heus wel door.

    Weet alleen, beste mensen, dat deze nooit meer zal zijn zoals voorheen, zonder de patine uit de pen van een belezen en bedaagd man die zeer goed wist waar Abraham de mosterd haalde.

    Niet veel geleerde woorden, hé Jos, maar ‘zere voortdoen’, zoals Boer Clercq van Beaulieu altijd zei in zijn eigen vertrouwde omgeving. Wij ook, we ‘doen zere voort’, maar mocht het zijn, beste vriend, dat U daar in het Antwerpse ooit BDW tegen het lijf loopt, zeg hem dan eens ongezouten Uw mening.

    Want Vlaanderens uur is ver gevorderd. Als straks de tafel wordt geruimd, zullen we allen met een lege maag moeten weggaan.

    *

    EINDE

    *

    04-07-2014, 12:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    03-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1910

    *

     

    *

    De Zeemacht van de Islam

    .

    Borst en buik vooruit, sloepen af en vrouwen eerst…

    *

     

    INLEIDING

    De apen blijven, niet alleen omdat die kunnen vluchten in de bomen, maar ook en zelfs meestal, omdat die niet in aanmerking komen om deel te nemen aan de gelukzaligheid in de schoot van Allah.

    Mensen vluchten, omdat ze schrik hebben van al die ‘Kalifaten’ in wording, en omdat ze uit ervaring weten, dat het Europese Vasteland hen naïef-weg, met open armen zal ontvangen. Hoe zou je zelf zijn: in het thuisland nog zelf in de bomen moeten klimmen op bananen tegen de honger te moeten plukken, of als ‘vluchteling’ diezelfde banaan in chocoladesaus ’s morgens op een dienblad aan Uw bed opgediend te krijgen…

    Dan bedank je Allah toch daarvoor op beide knieën, kont omhoog, en produceer je, weliswaar in een meer comfortabele houding, zoveel mogelijk nakomelingen die Zijn Rijk zo ver mogelijk zullen uitdragen?! Dat die domme Europehanen en Europehennen voordien uit hun eigen land moeten verdwijnen, is niet meer dan een toepassing van de Arabische rekenkunde.

    Een paar vermetele bloggers durven daar zelfs over schrijven; om de uittocht in geuren en kleuren te beschrijven, ipv dat ze, zoals de Overheid, deze zaken minimaliseren en goedpraten. Van Broederlijk Delen hebben die dan ook geen kaas gegeten. Een schande is dat, ja?

    Net zoals het een schande is, dat de 800.000 Arco-‘spaarders’ door de EU niet als spaarders, maar als aandeelhouders van dat faillissement worden aangemerkt. Waardoor niet alleen het vroegere ACW, thans ‘beweging.net’, maar de ganse dievenbende van de Tsjeven, als oplichters worden aangemerkt. Toch merkwaardig dat over dit alles een oorverdovende stilte valt….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10800

    *

    De illegale immigratie naar Europa neemt ongeziene proporties aan. De EU staat erbij en kijkt ernaar.

     

    De illegale immigratiegolf richting Europa zwelt almaar verder aan. Afgelopen weekend werden opnieuw zeven volgepakte schepen voor de kust van Sicilië onderschept. In totaal zetten sinds januari reeds 61.000 ‘irreguliere immigranten’ voet aan wal in Italië. Dat zijn er in zes maanden bijna evenveel als tijdens het hele recordjaar 2011, toen er 63.000 werden geregistreerd.

     

    Dramatische stijging

     

    De cijfers bevestigen de alarmerende berichten die Frontex eerder dit jaar de wereld instuurde en waaruit bleek dat de illegale immigratie – te land, ter zee en in de lucht – ongeziene proporties heeft aangenomen. Het Europees grensbewakingsagentschap sprak in dit verband zelfs van een “dramatische stijging” en voegde eraan toe dat niets erop wees dat daar op korte of middellange termijn verandering in zou komen.

     

    Er verandert niets

     

    Eind vorig jaar stelde Europees ‘president’ Herman Van Rompuy dat een eventuele EU-top over asiel en immigratie in juni zou plaatsvinden om het thema uit de verkiezingscampagne te houden. Die Europese top zit er ondertussen op zonder dat ook maar één concrete maatregel werd genomen. Het enige wat in het vooruitzicht werd gesteld, was dat ergens in de toekomst misschien een commissaris ad hoc zal worden benoemd die zich mogelijk met de kwestie zou bezighouden. Typisch politieke codetaal die moet verhullen dat in de praktijk helemaal niets verandert.

     

    De Europese politieke klasse staat erbij en kijkt ernaar. Wellicht had ze het de voorbije dagen en weken net iets te druk met urgente kwesties zoals de verdeling van allerhande lucratieve postjes en andere platte politieke spelletjes. Een kwestie van prioriteiten natuurlijk.

     

    UITLEIDING

    Van ‘bootvluchteling’ naar ‘Jihadist’ is maar een kleine stap, tenzij men die laatsten als huurmoordenaars en kinderverkrachters zou aanduiden, wat ze in werkelijkheid ook zullen zijn, vroeg of laat.

    Dat kan echter niet, omdat men ze dan als moordenaars zou moeten aanmerken, wat zwaar traumatiserend voor ze zou zijn. Vandaar ons besluit op deze blog, dat er inderdaad volgens het Evangelie, goede en slechte moordenaars zijn. Er hing zo van elk ene aan weerszij van de gekruisigde Christus aan Zijn kruis.

    Nu krijgt de slechte moordenaar ‘levenslang’, en de goede moordenaar wordt als een held bejubeld bij zijn terugkeer na de gelopen stage in de Jihad-strijd, de Heilige Oorlog tegen onszelf.

     

    Ik geef toe: het is allemaal nogal verwarrend, maar dat komt omdat wij dat allemaal niet zo goed begrijpen. Iemand de kop afslaan is te moeilijk voor onze inlandse moordenaars. Die zouden eigenlijk ook eerst op stage moeten in de Prachtlanden…..

    Een mooie perspectief dus voor de meeste van die ‘kansarme jongeren’…..

    EINDE

    *

    03-07-2014, 16:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1909

    *

    Donderdag 3 juli

    H Thomas, apostel. Patroon van architecten en aannemers

    *


    *

    .

    *

     

    INLEIDING

    Van Odysseus is bekend dat hij ‘de helmboswuivende’ was. Van Obama, de mist geliefde President ooit van de USA, zal de mensheid zich zijn flap-oren herinneren. Obama de geflapoorde dus…..de zwarte manipulator, die als geboren Muzelf-griezel, kon liegen als de Kalief van Bagfdad uit het sprookje van Duizend-en-een-Nacht.

    Als dat, zoals in de Koran staat, maar gebeurt met het oogmerk om de Islammerij te dienen….

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

     

    De vijand is onder ons, maar niemand slaat er acht op

     

    door Afshin Ellian 2 jul 201

    *

    Lieve mensen

    De vijand is onder ons, en we noemen ze 'getraumatiseerde jongens'. De vijanden wil ons doden en ons land veroveren, en wij noemen ze 'kansarme jongeren'. De vijand kruisigt volgens een vers uit de Koran - daarin staat dat degenen die strijden tegen Allah en zijn profeet en daardoor verderf zaaien op aarde, zullen worden gedood, gekruisigd of hun voeten zullen worden afgesneden of verbannen.

    Buiging

    De Koran (vers 5:33) belooft dat ze in deze en volgende wereld zullen worden bestraft. Maar de lieve mens vond dit dreigement niet geloofwaardig. Dit psychoanalytische taalgebruik ('getraumatiseerd') verraadt de onmacht van een westers land.

    O vijanden, er zijn geen vijanden meer!

    De Amerikaanse president Barack Obama maakte in Caïro namens de hele westerse wereld een diepe buiging voor de islam en alle moslims. Hij citeerde uit de Koran. Hij noemde de islam de religie van vrede.

    Vernederend

    Er zouden slechts een paar extremisten zijn die de ware vredige islam niet begrijpen, aldus de president van een nihilistische cultuur. Na deze vernederende buiging zou de eeuwige vrede dichterbij komen, al moest het Westen nog een laatste obstakel wegnemen: het conflict tussen Israël en de Palestijnen.

    Nu, een paar jaar later, zegt de AIVD: 'Jihadi's kunnen ook op eigen initiatief, uit haat of traumatisering, overgaan tot het plegen van aanslagen. Die kunnen gericht zijn tegen de Nederlandse overheid, de Nederlandse samenleving, of specifieke bevolkingsgroepen als joden, sjiieten (die in hun propaganda vaak worden aangeduid als hun grootste vijanden, erger dan de ongelovigen), en gematigde moslims die zich verzetten tegen het jihadisme.'

    Killer

     

    Het gaat hier om de Nederlandse of beter gezegd westerse jihadisten. Sinds het aantreden van Obama mogen Amerikaanse ambtenaren het woord jihad niet meer verbinden met terrorisme, omdat dat beledigend zou zijn voor de moslims.

    Obama's medewerkers moeten in plaats van jihadisme het woord extremisme gebruiken. Obama staat bij de meeste moslims in het Midden-Oosten echter bekend als de ultieme killer, omdat hij met zijn drone-aanvallen de meeste burgerslachtoffers heeft veroorzaakt.

     

    In Obama zien we de uitwerking van de moraal van een nihilist: er zijn geen vijanden, maar technisch-beleidsmatig gezien zijn er extremisten die soms ook nog technisch zullen worden uitgeschakeld.

    Sympathisanten

     

    De AIVD, de inlichtingendienst van het land zonder vijanden, schrijft aan het volk zonder vijanden dat de transformatie van het jihadisme in Nederland uitmondt in een 'agressief Nederlands antiwesters jihadisme'.

     

    Deze beweging kan rekenen op de steun van honderden aanhangers en enkele duizenden sympathisanten - er zijn dus duizenden potentiële koppensnellers, of liefhebbers daarvan onder ons.

     

    Hoe komt deze transformatie tot stand? Is er een vreedzame vorm van jihadisme in de politieke islam? De AIVD, en dus ook de sociaal-democratische minister van Binnenlandse Zaken, wijt de dreiging aan de stopzetting van alle anti-radicaliseringsprojecten.

    Ware religie

    Als de subsidies niet waren afgebouwd, zouden de Nederlandse jongeren de ware religie niet hebben gevonden.

     

    De nihilist denkt dat alles omkoopbaar is. Weer wordt de vijand niet serieus genomen. Onze koppensnellers geloven in hel en paradijs, in Koran en hadith en niet in subsidies. In Irak heeft Amerika ruim 1.000 miljard dollar uitgegeven en toch wemelt in Irak van sjiitische en soennitische jihadisten.

    Pepsi

     

    Jihadisten wanen zich strafrechtelijk onaantastbaar. Een jihadist die het Nederlandse recht voor de gek heeft gehouden, stuurde in april 2014 een opmerkelijke tweet: 'De groeten uit Syrië! Jaren intensief gemonitord, 4x teruggestuurd en nu Pepsi drinkend in Syrië? Que pasa wat is er misgegaan?'.

     

    Geestige koppensnellers kent Nederland! Jammer genoeg kunnen Syriërs niet om lachen.

     

    Het agressieve Nederlands beleid tegen jihadisten zal ons 25 miljoen euro kosten, boven op het budget van de inlichtingendiensten. We willen ze heel graag in de gaten houden.

    Uitzetten

     

    Het zou minder dan 100.000 euro kosten om ze te denaturaliseren en uit te zetten naar het kalifaat. De AIDV moet worden uitgebreid om de vijand te herkennen en tegen te werken. En ze desnoods onschadelijk te maken door ze te laten uitzetten.

     

    Ik vrees de dag dat de Europese nihilisten uit angst de weg vrijmaken voor een tiranniserende chaos.

     

    De humaniteit van een nihilist is eigenlijk niets meer dan onverschilligheid die ooit zal uitmonden in technische controle en wreedheid. De vijand is onder ons, neem hem serieus.

    Weblog Afshin Ellian

    De waarheid en geschiedenis zijn grootste vijand van de islam

    *

    UITLEIDING

    Net zoals een nachtelijke inbreker van inlandse origine in klaarlichte dag op straat tussen de gewone mensen als dusdanig niet kan herkend worden, zo is de sluipmoordenaar niet te traceren, als hij voor even zijn levenswerk onderbreekt. Eenmaal het bloed van zij handen gewassen en andere kleren aangetrokken, is hij net als de arbeider die zijn brood verdient in een slachthuis, als die met Moeder-de-Vrouw uit winkelen gaat.

    Maar ééns koppensneller, altijd koppensneller.

    En of er nu 10, 20 of 2.000 zijn, het zijn mensen zoals wij allemaal, indien niet aan het snellen van koppen. Ze zijn alleen te herkennen aan hun licht gekleurde Afrikaanse tint…

    Uiteraard voelen wij ons veilig, oppervlakkig gezien toch, zelfs met 20.000 koppensnellers onder ons, want de politie waakt. Ze zullen, zo gauw ze zich roeren, allelmaal worden opgepakt en in de nog nieuw te bouwen Staatshotels worden ingekwartierd. Geen erg dus: onze Grote Verstanden weten wel beter… want als het er op aankomt, zullen die met gecharterde vliegtuigen met gans hun aanhang in een wip het land uit en in veiligheid zijn.

    Dan zullen de grachten, de beken, de rivieren de stromen, de zee, rood kleuren van ons bloed, want er kan slechts Wrede zijn, daar waar de Islammerij de baas is.

     

    Heel zeker staan er ons nog spannende tijden te wachten. Vooral de dagen dat voor de Christenen en andere goddeloze honden de strop rond onze nekken begint te knellen. Voor zij die bijtijds de zegeningen van de Leer van de Wrede zullen gesnopen hebben, breken echter gezegende tijden aan. Nadat die in Mekka de Zwarte Steen zijn gaan aanbidden, zullen ze opgenomen worden in de Leer der Koppensnellerij, nadat zij uit volle borst hebben leren repen dat Allah de Dikste heeft. Allah Akbar! En wie dat niet gelooft, maken we een koppeke kleiner.

     

    EINDE

    *

    03-07-2014, 11:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!