MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    15-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 899 - DE LIJSTTREKKER VAN MANDOLINE RUTTEN IS DE NIEUWE MALBROUCK

     

    Dinsdag 15 april 2014

    Grasmaand

    Zon 6u49-20u38

    H Justinus

    Op Sint-Justijn doodt de koude het venijn

     

    *

     

     

    *

    De Gentse Baron

     

    Von Münckhausen/Gansendonck

    *

    In het Zadel

    “Malbrouck s’en va t’en guerre”…

    Dat is een aftel-rijmpje van heel lang geleden, toen de legers van de Hertog van Marlborough slaags geraakten rond Mullem (Vlaamse Ardennen) en daar glansrijk overwonnen. Het is om onnaspeurbare redenen in mijn hoofd blijven hangen, al heb ik altijd de opgewekt-martiale melodie toch niet direct erg passend gevonden voor bloed, lijden en dood die elke oorlog nu eenmaal met zich meebrengt. Vandaar het tweede beeld.

    Deze melodie, samen met in mijn achterhoofd De Kleine Tamboer, brengen mij in één ruk bij het Gentse roepende en tierende Liegebeest. Die denkt nu al dat het standbeeld van Jacob Van Artevelde op de Gentse Vrijdagmarkt bij leven moet herbenoemd worden als Gwijde van Toscane, de Hel van Kiev.

    Denkt U even mee met mij: de vooroplopende kleine jongen in korte broek, die denkt naarmate hij harder op de trommel roffelt, de Stoet der Lapsmeers (*) achter hem vlugger naar zijn ondergang zal lopen.

    Van gesjeesde Eerste Minister naar Riberaal Lijsstrekker van Europa: één lange bochtige weg van niet gehouden beloften en achterbakse beslissingen. Net zoals zijn fameuze ‘Burger Manifesten’ alleen maar luchtspiegelingen bleken te zijn, is zijn discours als kandidaat EU-Commissaris van hetzelfde kaliber. Allemaal losse flodders die veel lawaai maken, maar alleen als lachwekkend overkomen. Ik zou zeggen; veel geblaat maar weinig wol, maar deze vergelijking is veel te denigrerend voor elke schapenbok, om op die manier gelijk gesteld te worden met de peermuil (**) uit Gent.

    *

    Onder voorname dankzegging overgenomen door Digitalia bijhttp://ejbron.wordpress.com/

    *

    Oorlogsgeile Verhofstadt: Poetin is Hitler. Ten aanval!

    *

    Zojuist hield de liberale Europese lijsttrekker Guy Verhofstadt weer een van zijn monologen in het programma Buitenhof, niet gehinderd door de symphatiserende plaagstootjes van presentator Pieter Jan Hagens.

     

    Eerder al vergeleek Hillary Clinton Poetin met Hitler, al voegde ze daar dan weer later aan toe dat ze niet goed begrepen was. Maar Verhofstadt maakt geen enkel voorbehoud. Zoals de democratische krachten tegen Hitler in opstand moesten komen, zo moet Europa zich nu gaan verenigen tegen de Hitler van deze tijd, Poetin. Want Poetin is een alleenheerser, een nationalist, en we moeten alles op alles zetten om Poetin te verdrijven.

     

    Wat een gevaarlijke idioot, deze oorlogshetzer. En wat jammer dat niemand Verhofstadt er op wijst dat ook het Rusland van Poetin voor een zeer belangrijk deel ook hoort bij Europa. Althans, zo leerde je het toch vroeger op school: het hele gebied tot aan de Oeral: Europa. Na de Oeral begint Azië. Alleen ja, dat is dus niet het Europa van de EU, en dat wil ook helemaal niet het Europa van de EU zijn, en dat is precies wat de EU federalist en EU imperialist Verhofstadt zo dwars zit.

    In naam van de democratie Poetin gaan bestrijden, omdat Poetin de Hitler van deze tijd is. Dat is een heel gevaarlijk spel. Natuurlijk moest Hitler bestreden worden. En natuurlijk kwam Hitler op voor de rechten van de Duitsers die in het niet-Duitse grondgebied woonden, net zoals Poetin nu op komt voor Russen die op niet-Russische grondgebied wonen. En natuurlijk klinkt er in Moskou oorlogsretoriek door. Maar historische vergelijkingen gaan altijd maar ten dele op, dat moet iedereen beseffen die een machtige functie in de politiek heeft.

     

    Verhofstadt trekt zich daar niks van aan. Hij zegt dat Poetin hetzelfde is als Hitler. En hij zegt ook dat dit bepaalde verplichtingen met zich mee brengt. Nou, hij zegt het nog net niet welke, omdat hij er door Buitenhof niet over bevraagd werd. Maar de conclusie is natuurlijk dat we ons moeten gaan voorbereiden op de zoveelste mislukte Europese veldtocht op Moskou.

    De wetenschap dat deze oorlogsgeile Guy Verhofstadt binnenkort een van de leidende figuren in Brussel is, zou vele Europese burgers toch van een grote zorg moeten bevangen. En je mag hopen dat iets van deze ongerustheid ook de media zal bereiken.

    http://joostniemoller.nl/2014/04/oorlogsgeile-verhofstadt-poetin-is-hitler-ten-aanval/

    Bron: E.J. Bron

    *

    De teugels strak aantrekken

    Wat U ook dient te weten, is dat ondergetekende, hoe zeer het hem ook spijt, in elke Gentenaar een soort Herman Brusselmans meent te zien. Smerig van voorkomen, smerig van taalgebruik en vooral smerig van inhoud. Dat beeld wordt nog versterkt door telkens aan Termont, de veldheer der Rode Ratten, te moeten denken, die in afwachting dat hij ritueel de keel wordt overgesneden met angst in zijn ogen het slinkend aantal oorspronkelijke Gentenaars blijft tellen. Die dragen allemaal binnenkort ipv een Jodenster, een kleine strop op de boven kledij voor ze ’t Stad in mogen.

    Boven Gent Rijst, eenzaam en grijs, ’t oude belfort zinnebeeld van ’t verleden. Somer en groots. Steeds stom en doods. Maar soms hij rilt en eensklaps trilt zijn bronzen stemme door de stede….

    De windhaan met de vlag bovenaan het Belfort is volgens plan bijna vervangen door de Halve Maan, en uit de toren klinkt de luidspreker van de muezzin die 5x daags oproept tot het gebed. Terwijl de vrijheidsklok, Klokke Roeland, gebarsten en klepelloos, een stuk verder ligt te verroesten op het voetpad.

    De tijd dat ’de Grave, Gent de Vrije Stede’, bevocht en die Vrije Stede weerwerk bood tot de dood, is lang voorbij. Liever blode Daniël, dan dode Daniël….

    Ik denk, als U het mij vraagt (maar U vraagt het mij niet) dat Artevelde er niets zou om geven vervangen te worden door die Gwijde van Toscane, en dat Jan Hyoens en de Kerels van Vlaanderen best zouden uitwijken naar veiliger oorden. Naar het land van zonder drugs, zonder saccochentrekkerij, zonder inbraken en overvallen, zonder verkrachtingen en andere Marokkaanse en vooral Turkse ‘verrijking’. Zodanig zelfs, dat Gent, als eerste grootstad van Vlaanderen, kan aansluiten, deels bij Marokko en deels bij de Turkeys. Met streng bewaakte stadspoorten, toegang verboden voor onbevoegden.

    Misschien dat er hier en daar nog wel opschriftjes te vinden zijn uit de Tijd der Bezetting :

    ZUTRITT VERBOTEN. ES WIRD GESCHOSSEN….

    *

    (*) Een lapsmeer, is het omgekeerde van een smeerlap, want ik wil de EUSSR-Führers met de hen verschuldigde eerbied en de nodige tact aanduiden.

    (**) De Peermuil: zelfde redenering als voor lapsmeer= door de omdraaiing van muilpeer wordt de belediging verzacht tot ongeloof. Waardoor een ongelofelijke belediging ontstaat….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

    15-04-2014, 17:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1898 - ALS BLIJKT DAT DE BLA-BLA-BLA OPEENS EEN TORENHOGE OORLOGSDREIGING BETEKEND HEEFT.

    *

    Dinsdag 15 april 2014

    Grasmaand

    Zon 6u49-20u38

    H Justinus

    Op Sint-Justijn doodt de koude het venijn

     

    *

     

     

    *

    Willen we die EUSSR-bonobo’s vòòr of nà WO III

     

    Aan de galg?

    *

    In het Zadel

    Hauku Herman en Consorten als schijnheilige oorlogshitsers! Wie had dat ooit kunnen denken! Het vervelende is dan nog wel, dat het allemaal zogezegd in onze naam gebeurt. In Kiev hemel en aarde gaan beloven, en als daar een verantwoorde tegenreactie reactie op komt, dan is Poetin (zie het Gentse Liegebeest) de reïncarnatie van Adolf Hitler. Wereldoorlog III, is dus in de steigers gezet, en dan nog wel door de (schijn)Heilige Herman-met- vogelkoppeke van het ACW, samen met Houssein Barack Obama, resp. de Presidenten van de Verenigde Staten van Europa en die van Amerika. Zij hebben de Russische Beer proberen in te sluiten, ja ja, met de beste bedoelingen, en nu begint diens gebrom kwaadaardiger tegen te dreigen.

    Even in de ban van de panda’s van Di Jeanetto, Heren? Uw wensen voor werkelijkheid genomen, dat er geen verschil is tussen een bruine beer (Rusland) en een panda (China)?????

    Europa is altijd een beetje op reis gaan (zie mijn goede vriend http://blog.seniorennet.be/polkun/), en derhalve zal het Legioen der Vreemdelingen als eerste linie in de strijd vooraan gezet kunnen worden om ons te beschermen. (pas op: dit is niet hetzelfde als het Vreemdelingen Legioen!). Op die manier kan de immigratie uiteindelijk toch haar nut bewijzen.

    Dame Yulia Tymoshenko moet dringend ergens opgenomen worden waar ze goed verzorgd wordt. Met dat mens kan geen land bezeild worden, en al zeker geen zee, want die is er niet meer in Oekraïne, nadat de Krim ‘Heim ins Reiche’ werd getrokken .

    Mij persoonlijk raakt het zeker, want ik dreig mijn goede vriend en klusjesman te verliezen, want die loopt als Oekraïense emigrant rood aan als het gesprek ook maar van ver op Moedertje Rusland komt. Wij, Vlamingen, ‘sono mato’ (stapelgek), zegt hij bij het horen van wat de Vlamingen bij ons van de Franscouillons moeten verdragen. Zou bij ons geen waar zijn, bliksemen zijn donkere half mongoolse ogen. En al zijn twee van zijn broers uitgeweken naar Siberië, waar ze een bloeiend landbouwbedrijf uitbaten, (!) hij zou direct in het geweer springen om de Russische Beer te lijf te gaan. Desnoods met de blote vuist.

    Hij meent het echt, maar besluit toch dat hij hier niet meer weg kan. Zijn kinderen zijn Italiaan geworden tussen de Italianen…..

    Oorlogen, Heren Presidenten, zijn het werk van de Duivel. Of van de islam. Of van beide.

    *

    Onder voorname dankzegging overgenomen door Digitalia bijhttp://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Separatisten hebben in Slavyanks de 'Republiek Donetsk' (tekst op de vlag) uitgeroepen.

     

    De Russische strategische raketmacht heeft vandaag opnieuw een intercontinentale raket (ICBM) getest. De mobiele RS-24 Jars raket, die meerdere kernkoppen kan vervoeren, werd in het noordwesten van Rusland gelanceerd, en kwam bijna 6000 kilometer verder op zijn doelwit bij het schiereiland Kamchatka (ten noordoosten van Japan) terecht. De rakettest kan als een duidelijke waarschuwing aan het adres van het Westen worden opgevat, dat Rusland inzake de crisis Oekraïne niet zal buigen voor de wil van Washington en Brussel. (1)

     

    Eind december stelde Rusland nog eens 15 RS-24 raketten op (2). De 23 meter lange RS-24 Jars, een verbeterde versie van de RS-12 Topol-M, vervoert minstens vier onafhankelijk bestuurbare kernkoppen met een kracht van ieder 150 tot 300 kiloton. Daar waar de Verenigde Staten hun rakettenarsenaal fors verminderen, neem Rusland dit jaar nog eens 40 nieuwe ICBM’s in gebruik. Ook komen er meer dan 210 nieuwe gevechtsvliegtuigen en helikopters bij, en zo’n 250 nieuwe pantservoertuigen. (3)

     

    Onafhankelijke analisten denken dat de herbewapening van Rusland te maken heeft met de omsingeling van het land door Amerikaanse- en NAVO-bases en –troepen. De crisis in Oekraïne, ontstaan nadat het Westen een staatsgreep in Kiev ondersteunde, zal voor het Kremlin een extra aansporing zijn om de Russische strijdkrachten snel te moderniseren.

    Ultimatum genegeerd

    Zoals verwacht hebben de separatisten in Oost Oekraïne het vanochtend vroeg aflopende ultimatum van het regime in Kiev om hun wapens te overhandigen compleet genegeerd. Alle partijen wachten nu in spanning de grote ‘anti-terreuroperatie’ waar Oekraïne mee dreigde (4). Volgens onbevestigde berichten zijn er na het verstrijken van de deadline bij nieuwe gewelddadigheden zeker 4 mensen omgekomen (5).

     

    Yulia Tymoshenko wil Westers militair ingrijpen

     

    Oud premier Yulia Tymoshenko riep vanmiddag op tot een ‘algehele mobilisatie’ in Oekraïne. ‘Ik vraag de wereldleiders om directe militaire hulp aan het Oekraïense volk, dat strijdt en sterft voor zijn vrijheid, te geven. Ik vraag hen te handelen.’ (5) Enkele weken geleden werd Tymoshenko, het ‘lievelingetje’ van het Westen, betrapt op de bizarre uitspraak dat ze wil dat de Russen met kernwapens worden vernietigd.

     

    De Verenigde Staten overwegen opnieuw om wapens aan Oekraïne te leveren, waarmee de aansluiting van Oost Oekraïne bij Rusland moet worden voorkomen. Het regime in Kiev vraagt daar al weken om, maar tot nu toe heeft de regering Obama de boot afgehouden, omdat Amerikaanse wapens dan direct tegen Russische troepen zouden kunnen worden gebruikt. (6)

     

    Rusland in VN: Genoeg is genoeg!

     

    De VN-Veiligheidsraad kon het in de afgelopen nacht door Rusland gevraagde crisiszitting niet eens worden. De VS kenschetste de protestdemonstraties in het oosten van Oekraïne ‘militaire operaties’. Rusland wierp tegen dat het zich grote zorgen maakt over de aankondiging van het regime in Kiev om de pro-Russische demonstraties met harde, bewapende hand neer te slaan.

    ‘Sommige mensen, ook in dit comité, willen de ware redenen voor wat er in Oekraïne gebeurt, niet zien, en zien overal de hand van Moskou in. Genoeg. Het is genoeg,’ verklaarde de Russische VN-afgezant Vital Churkin. Zowel Amerika als Rusland beschrijven de door de tegenpartij gesteunde groepen in Oekraïne als ‘terroristen’.

    Xander

    1) Ria Novosti
    (2) Ria Novosti
    (3) Ria Novosti
    (4) Zero Hedge
    (5) Kyiv Post
    (6) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

    *

    De teugels strak aantrekken

    Of het ooit weer normaal wordt? Ja zeker, beste mensen! Binnen een paar 100 jaar misschien.

    Ondertussen zullen wij er maar het beste van maken, zeker? In ieder geval, wij houden ons klaar om de ondergrondse kelder in te duiken. Moest ons Ma, die 2 wereldoorlogen overleefd heeft, nu hier nog zijn, ze zou weer doen lijk in ’44, toen ‘de Engelsen doorbraken’ en de Jerry’s liepen zo rap ze konden. Zoveel mogelijk proviand hamsteren en flessen met gezond putwater vullen. Vooral veel water, want de mens kan zonder eten, maar niet zonder drinken….

    En de maan, die zit ook al niet mee. Met die bloedrode gloed schijnt Dame Luna onheil te voorspellen. Waarschijnlijk datzelfde onheil als waarnaar de Kievse Dame Yulia Tymoshenko om smeekt om zomaar met één klap heel Rusland van de aardbodem weg te vegen.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

    15-04-2014, 10:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    14-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1897 – DE STAD ROME VIERT HAAR VERJAARDAG: 2767 OF MISSCHIEN WEL MEER DAN 3000 KAARSJES ZIJN ER UIT TE BLAZEN…

    *

    Maandag 14 april

    Zon 6u51-20u36

    H Lidwina van Schiedam

     

    Op Sint-Lidwina na de noen worden alle velden groen

    *

     

    *

    Romolus & Remus, vòòr Tarquinius

     

    En de Etruskische Gelijke Mensenrechten.

    *

    In het Zadel

    U komt toch ook? Rome, de Eeuwige Stad, straks in volle feest! U komt toch, ja? Zeker weten?! Neen, niet naar de voetwassing op de avond van Witte Donderdag, om de Paus geknield op de trappen van het Colosseum, bezig te zien om een tiental clochards die eer te bewijzen die hem 2000 jaar geleden werd voorgedaan door zijn Goddelijke Meester, de Mensenzoon.

    U komt ook liefst niet om deel te nemen aan de gewelddadige betogingen van ‘De Mestvorken’, die gisteren, zondag 13 april, als protest tegen Haiku-Herman en die bende imbecielen in Broelzèl, de stad hebben geteisterd. Tja, op de VRT of in de Media zult U dat niet hebben mogen meemaken, wegens de omertà, de zwijgplicht van alle maffiosi ter wereld.

    Tot en met Pasen, volgende zondag, komt U liefst helemaal niet. Op Goede vrijdag zal de stad één grote openluchtkerk zijn, waar in meerdere wijken de Kruisweg zal nagespeeld worden met in de straten duizenden wenende moeders en treurende vaders. Dan heerst er de volgende dag overal een doodse stilte omwille van de Mensenzoon die op het Kruis gestorven is en begraven, al sluimert onderhuids reeds de uitbundige vreugde van de Verrijzenis, op Paas Zondag.

    De volgende week dan, vervalt men dan eindelijk in het vroegere heidendom, met de herdenking van Romulus en Remus, de wolfskinderen die naar men zegt, Rome hebben groot gemaakt. D.w.z. dat vanaf toen, Tarquinius, de laatste in functie zijnde Koning der Etrusken, het roer daar heeft overgenomen. Waardoor aan de Romeinen werd ingehamerd, dat vrouwen evenveel rechten hadden als mannen, voornamelijk om gezamenlijk te feesten en te fuiven. Het zijn dus niet de Romeinen die de Etrusken hebben klein gekregen, maar de Etrusken die zich opgewerkt hebben tot de hoogste kaders van de Romeinse hiërarchie.

    Was het andersom gebleven, dan hadden we nooit filmdiva’s gekend, maar zouden er nu films bestaan hebben met half blote wolvinnen in de hoofdrol.

    *

    Onder voorname dankzegging overgenomen door Digitalia bijhttp://www.demorgen.be/

    *

    Volgende week is Rome in feest

    Terwijl de 2.767ste verjaardag van Rome nadert, hebben archeologen een muur blootgelegd die aantoont dat de stad wel eens veel ouder zou kunnen zijn. Dat schrijft de krant The Guardian.

     

    De vondst werd gedaan vlakbij de Lapis Niger, een ondergronds complex dat is afgedekt met een zwarte marmeren plaat.

     

    De Italiaanse hoofdstad viert volgende week zijn officiële 2.767ste verjaardag. Volgens de traditie werd Rome op 21 april in 753 voor Christus gesticht door de broers Romulus en Remus. Maar als de nieuwe archeologische ontdekking correct blijkt, is de 'eeuwige stad' zelfs nog ouder dan tot nu gedacht werd.

    De vondst, een muur van vulkanische steen vlakbij het heiligdom Lapis Niger (letterlijk: zwarte steen) op het Forum Romanum, zou gebouwd zijn om water te winnen van een aquifer (een watervoerende laag in de grond) onder de Capitoolheuvel. Volgens archeoloog Patrizia Fortini, verantwoordelijke voor de opgravingen op het Forum Romanum, is er bewijs gevonden dat de infrastructuur honderd jaar ouder is dan de vermeende stichtingsdatum van de stad.

    Rond de muur vonden archeologen stukken aardewerk en voedselresten. "De vondst van het aardewerk was cruciaal; zo konden we de bouw van de muur situeren tussen de negende en het begin van de achtste eeuw voor Christus", aldus Fortini in de Italiaanse krant Il Messagero.

    Dat de traditionele stichtingsdatum een verzinsel was, was al geweten. De stichting van Rome was een gradueel proces. Er is bewijs van mensen die al in de tiende eeuw voor Christus arriveerden op de Palatijnheuvel, één van Romes zeven heuvels. Deze vondst is echter het oudste stenen bouwwerk dat ooit gevonden is in de Italiaanse hoofdstad.

    *

    De teugels strak aantrekken

    En als kroon op het werk der Romeinen, hebben de Christelijken achteraf de Moeder Gods ten tonele gevoerd: Koningin en Middelares van de lijdende mensheid.

    Spijtig genoeg werd dit fenomeen grotendeels verdrukt, door de fameuze ‘Scheiding van Kerk en Staat’, zodat de vrouw dreigt te worden terug gedrongen naar lustobject, de waanzin der Islam.

    Ja Ja, vrouwen moeten 50/50 op de hoogste posten geraken. Zie Moe Merkel die staat zelfs helemaal alleen bovenaan op het verlanglijstje van elke goede EU-er. Liever opnieuw de stem uit de Reichskanzlerei dan de vaderlijke hand uit het mild geworden Kremlin.

    Ha Ja, want Poetin, dat is toch ’nen echten dictator! Die handelt voor de belangen van zijn eigen Rusland, i.p.v. de bevelen te volgen van Haiku-Herman. Dus: Weg met hem! Aan het kruis met hem. Wij kiezen Barabas!

    Maar ach ja, die Romeinse Landvoogd uit die dagen van Koning Herodes, die Pontius Pilatus, blijkt nu de plaats die de Geschiedenis hem heeft opgedrongen, niet te verdienen. Volgens de ‘Heemkundige Kring’ (!) van Sutri, zijn geboorteplaats, een onnozel bergdorpje hier in de buurt, was die familie Pilatus een verlopen geslacht van hoerenlopers. Alleen dat verre neefje, Pontius genaamd, was door voorspraak van de politiek op een vet betaald postje geraakt in die verre uit-provincie van Judea. Waar hij uitblonk door zijn stupiditeit en in Rome bekend bleef als de sluikharige onnozelaar die ijverde voor de euthanasie van jongeren, om zelf als slimste over te kunnen blijven. Het had, toen ook al, gene naam!

    U kunt zich deze Pilatus het best voor de geest halen, door U in gedachten Zjaan Zaak, zoon van, voor te stellen. De vergelijking is treffend, mede door de triestige afloop van de levensloop van Pa Carolus Pilatus, die later in Rome voor de leeuwen werd gegooid. Veroordeeld door SPQR, de toenmalige BBI, zijnde de Senaat en het Volk van Rome, wegens zware fiscale fraude, afzetterij en diefte allerhande.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

    14-04-2014, 15:44 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    13-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1896 - OVER DE VERHEVEN KUNST VAN HET LIEGEN IN DE ISLAM

    *

    Zondag 13 april

    Zon 6u53-20u34

    H Ida van Leuven

    *

    Rome, Palmenzondag

     

    *

    De Lijdensweek vòòr de Hoogdag van Pasen begint met de herdenking van de triomfantelijke intocht van de Zachtmoedige in Jeruzalem. Niet als hoogmoedige ruiter te paard, maar gezeten op de rug van het plaatselijke lastdier, de ezel, meid voor alle werk. Omstuwd door een jubelende en met palmtakken zwaaiende menigte. Dezelfden als een paar dagen later, die bij de Romeinse Landvoogd uitzinnig van woede, riepen ‘Aan het kruis met Hem’.

    Komt nog de herdenking van Witte Donderdag en de doodstrijd in het Hofken van Olijven gevolgd eerst door Goede Vrijdag met de kruisiging en dan twee dagen later, dapper de Opstanding uit de Doden, op Paaszondag.

    Deze korte parade van trefwoorden om eventueel op Wikipedia te Googlen voor meer details. Met de vraag in Uw achterhoofd om ‘de 7 verschillen’ te zoeken met de leer van de Islam, wat ‘Wrede’ betekent.

    *

     

    *

    Of liegen dat men zwart ziet….

    *

    In het Zadel

    De Heer Hans Jansen geeft via ‘GeenStijl.Nl’ een lezing hoe in de Islam zuinig met de waarheid kan omgesprongen worden. Het is een zelfdiscipline waarmee hoge toppen kunnen geschoren worden. Taqiyya heet dat ding en het past perfect in de mond van al onze Grote Verstanden die dit land besturen. Het staat net niet in de Koran, en is ‘het recht om zuinig te zijn met de waarheid’.

    Typische Tsjeventaal dus, daar waar Sossen en Liberalen er gewoon op los mogen liegen. Ja Ja, de Islamisering is al ver doorgedrongen bij de Hoge Pieten. Alleen de religieuze bezetenheid ontbreekt hen voorlopig. Al zijn ze volgens Di Jeanetto wel raisonabel jegens de Franscouillonse slavendrijvers.

    *

    Onder voorname dankzegging overgenomen door Digitalia bij

    http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/04/taqiyya_af.html#more

    *

    WAT U MOET WETEN OVER TAQIYYA

    Taqiyya is een technische term uit het islamitisch recht. Voordat het een technische term was, betekende het ‘vrees’. Wanneer een moslim vreest dat de islam geschaad zal worden, heeft hij volgens de sharia het recht om zuinig te zijn met de waarheid. Zulke zuinigheid heet taqiyya. Onder de sharia-juristen is het een punt van discussie of een moslim in zo’n geval liegen moet of dat hij alleen maar liegen mag. Ook is er aandacht voor de vraag hoe ver hij kan gaan. Hoort taqiyya altijd het belang van de islam in het algemeen te dienen, of mogelijk ook dat van individuele moslims. Het is het mooiste als er formeel niet gelogen wordt. Een voorbeeld van taqiyya zonder liegen is het wensen van een goede kerst. Koran 112:3 leert dat God niet geboren of verwekt is. Als dat waar is, is Kerstmis, de viering van de geboorte van Gods zoon, naar islamitische normen een godslastering. In plaats van ‘goede kerst’ te wensen, kan een moslim daarom maar beter zeggen: ‘ik wens u het allerbeste’. Dat wil zeggen: ‘ik hoop dat u moslim wordt’.

    Het bestaan van het leerstuk van de taqiyya heeft geen voorspellende waarde als het over het gedrag van een individuele moslim gaat. Het is net als bij polygamie. Wanneer er over de polygamie gezeurd wordt, kan een moslim tegenwerpen dat hij maar één vrouw heeft. Dat is natuurlijk vaak waar. Toch wil een geval van monogamie niet zeggen dat de islam polygamie niet toestaat. Net als bij polygamie geldt dat taqiyya iets is waarvan een moslim zonder gewetensproblemen gebruik kan maken, wanneer hij dat nodig vindt.

    De Leidse hoogleraar Maurits Berger vertelt de media, wanneer er zich weer een golfje van aandacht voor taqiyya voordoet, dat taqiyya een ‘middeleeuws’ begrip is, uit de shi’ietische richting van de islam. Niets aan de hand dus en doorlopen. Inderdaad hebben de Shi’ieten tijdens vervolgingen in de middeleeuwen gebruik moeten maken van deze licentie om te liegen. De Soennieten hebben de Shi’ieten namelijk regelmatig heftig vervolgd, in Irak zelfs tot op de dag van vandaag.

    De Shi’ieten, in de meeste islamitische landen een minderheid, hebben om de eigen huid te redden regelmatig taqiyya gepleegd tegenover hun soennietische inquisiteurs. Niet dat het bij zulke vervolgingen even formeel toeging als bij de inquisitie, we moeten hier meer aan ongeordende volkswoede denken. De soennietische meerderheid heeft in de geschiedenis van de islam nooit veel behoefte aan taqiyya gehad. De soennietische migranten in het Westen zijn daarentegen een minderheid. Een minderheid mag taqiyya gebruiken, wat mevrouw Halalsema er ook van zegt. Een meerderheid, trouwens, mag dat ook.

    Het woord taqiyya komt in de koran niet voor. Het concept daarentegen wordt in de korancommentaren besproken. De bekendste passage is koran 3:28. Dat vers is moeilijk te vertalen maar vooruit, we maken er wat van: “De moslims moeten niet de ongelovigen als ‘vrienden’, ‘medestanders’ of ‘bondgenoten’ nemen.” Die drie alternatieven zijn pogingen tot vertaling van het belangrijkste woord in dit vers dat iets als ‘de dichtbijen’ moet betekenen. Maar de korantekst gaat door, en wel met de mededeling dat het verbod niet geldt indien een moslim ‘op zijn hoede’ moet zijn. Omdat korancommentaren en shariahandboeken dit onderwerp bespreken, is het ondenkbaar dat een beroepsmoslim nooit van taqiyya gehoord heeft.

     

    De Britse beroepsmoslim Fiyaz Mughal is directeur van een gesubsidieerd meldpunt voor islamofobie. Hij heeft, om de subsidie veilig te stellen of om andere redenen, bedrieglijk opgeleukte statistieken over anti-islamitische incidenten gepubliceerd. Deswege is hij door een radiopresentator, Tim Burton, betiteld tot ‘taqiyya kunstenaar’. Burton heeft daarvoor dinsdag 8 april in Birmingham terecht moeten staan. Volgens Mughal zou het uitsluitend rassisties extremistisch rechts zijn, dat moslims wel eens van taqiyya beschuldigt, en een rassistiese beschuldiging is strafbaar.

    Tim Burton is vrijgesproken. De behandeling van de zaak heeft zeven uren geduurd. Er was een getuige-deskundige over de koran en de sharia uit Nederland. Wie zou dat nu weer geweest zijn. Dit in het kader van full disclosure.

    Toch is taqiyya niet zo’n raar idee. In een maatschappij waar de openbare orde alleen gegarandeerd wordt doordat je stam wraak zal nemen als jou wat overkomt, kan iemand die de waarheid spreekt veel overlast veroorzaken. Zijn broers en neven moeten dan immers wraak gaan nemen voor de klappen die hij krijgt, terwijl ze liever iets anders omhanden zouden hebben, bijvoorbeeld een stage lopen.

    De weigering een geloofsgenoot, ook al is hij medeplichtig aan roof of zeeroverij, te bestrijden of bij de politie aan te geven, valt ook onder taqiyya, want effectief optreden zou een individuele moslim, en dus mogelijk de islam, kunnen schaden. Dat moet voorkomen worden. Want ‘islam is vrede’, en vrede is goed

    Bron http://ejbron.wordpress.com/

    *

    De teugels strak aantrekken

    Vooral de laatste alinea is het herlezen waard. Want hier wordt zonder omwegen uitgelegd, waarom de moslimwereld zelf zwijgt en al zekerlijk niet afkeurt wat in de wereld geschiedt als terrorisme, criminaliof drugshandel: deze berichten bespreekbaar stellen, zou immers de Islam kunnen schaden.

    Wacht, ik zal een voorbeeld geven.

    Iemand zit met het hoofd tot aan de schouders in een glazen bokaal met honderden wespen. Hij mag daar niets over zeggen of zelfs niet aan denken, want dat zou de wespen kunnen schaden….

    In de Joods-Christelijke Beschaving kennen we datzelfde fenomeen van bedriegelijke zaken, en dat heet dan… schijnheiligheid. In Tsjeventermen is dat dan ‘liegen om bestwil’, al hoeft men persé niet iets te zeggen, om de waarheid geweld aan te doen..

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

    13-04-2014, 14:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    12-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1895 - MARE NOSTRUM: DAT IS TOCH OM TE LACHEN GEWORDEN??!!!

    ***

     

    Zaterdag 12 april

     

    Zon 6u55-20u33

     

    H Damiaan

    *

     

     

    *

    Nu liggen deze lauwerkransen wel rond het vogelkoppeke

     

    van Haiku-Herman van de ACW ‘democratische’ dievenbende

    *

    In het Zadel

    In en rond Lampedusa bedrijft de EUSSR aan de lopende band één voortdurende ononderbroken misdaad tegen de menselijkheid, erger dan het Stalinisme en het Hitlerisme samen ooit gekund hebben.

    Zij blijven haveloze zwermen Afrikaanse mensen naar Europa lokken, om zo de Europese mensen vroeg of laat onder het gezag van het Kalifaat van de Wrede te brengen. Dan gaat, onder leiding van het Rode Heilsleger, het licht uit over Europa. Dat kan de bonobo’s niet schelen, want zij zijn weeral een mooie positie in het Nieuwe Kalifaat toegezegd.

    In Nürenberg werden een paar kleine garnaaltjes tot de strop veroordeeld, zodat de huidige machtshebbers een mooi excuus kunnen voorleggen om carte blanche te eisen.

    Die blanco cheque kunnen wij, de Europese burger, hen uit de handen rukken op 25 Mei e.k. Misschien kunnen wij dan zelfs een landafweer-ketting opbouwen met alle EU-commissarissen ruggelings aan elkaar gebonden voor de kusten van Lampedusa. En hun rijk gevulde beurzen leegschudden op de stranden aan de overkant.

    *

    Onder voorname dankzegging overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    90 “VLUCHTELINGEN” PER UUR NAAR EUROPA!

    Sinds dinsdagmorgen heeft de Italiaanse marine meer dan 4000 Afrikanen naar Europa gehaald. En honderdduizenden wachten er nog op naar “het beloofde land Europa” te komen, om hier te profiteren van de economische prestatie van de Europeanen. Nu eist de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken meer ondersteuning van de EU.

    Behalve het “Europees Agentschap voor het beheer van de operationele samenwerking aan de buitengrenzen van de lidstaten van de Europese Unie” (Frontex), dat er door de EU toe werd verplicht “alle vluchtelingen” uit de Middellandse Zee te “redden” en naar Europa te brengen (lees hier), startte Rome de actie “Mare Nostrum”, nadat in de herfst van 2013 ongeveer 400 mensen tijdens de overtocht om het leven waren gekomen. Daarbij werd met drones, helikopters en oorlogsschepen, uitgerust met de modernste infraroodtechniek, naar vluchtelingenboten gezocht.

    Dan is het ook geen wonder dat men de bestorming niet meer de baas wordt, want deze soort bevolkingsverhuizing is inmiddels in Afrika bekend en wekt nog meer begeerte. In de eerste plaats profiteren uiteraard de mensensmokkelaars van deze methode. Daarbij komt dat Rome de strafbaarstelling van illegale immigratie heeft afgeschaft vanwege de al propvolle gevangenissen.

    Nu komt Italië aan de grenzen van zijn belastbaarheid.

    “Welt Online” bericht:

    Volgens De Giorgi werden er 117 reddingsacties uitgevoerd sinds oktober 2013. Er werden in totaal 18.564 vluchtelingen in zekerheid gebracht. Alleen al afgelopen dinsdag werden er 553 mensen aan land getrokken. Het aantal vluchtelingen via zee is enorm toegenomen. In 2013 zijn er 42.925 mensen overzee gevlucht, 224% meer dan in 2012, aldus De Giorgi.

    De Italiaanse staat zucht onder de vluchtelingenstroom en stelt eisen aan de Europese partners. De regering van minister-president Matteo Renzi maakt zich er sterk voor dat de EU meer uitgeeft aan de controle van de grenzen. De 80 miljoen euro voor Frontex, dat voor de bewaking van de EU-buitengrenzen verantwoordelijk is, zijn niet voldoende, aldus de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Angelino Alfano. Italië eist bovendien een hervorming van de asielwetgeving. De Europese regels schrijven in het kader van het zogenaamde Dublin-II-akkoord voor dat een vluchteling alleen asiel mag aanvragen in één land en daar ook moet blijven. Dat betekent: Wie in Italië aan land komt, mag het land niet verlaten.

    Uiterlijk in de tweede helft van 2014, als Italië voorzitter is van de Europese Raad, zal men dit onderwerp intensiveren, aldus minister van Buitenlandse Zaken Mogherini.

    Het is beter om de pogingen te intensiveren de grenzen van Europa en de Europese bevolking tegen deze invasie te beschermen. Australië heeft het voorgedaan!

    Bron:
    www.pi-news.net
    Auteur: L.S. Gabriel

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

     

    De teugels strak aantrekken

    Ik was vroeger al beschaamd soms Belg te worden genoemd. Nu wend ik zelfs het hoofd af, als men in mij een Europees Staatsburger herkent. Heeft men zelf gezocht, dapper mijn volk af te breken en voortdurend te veranderen.

    Wij torsten al de schande van de verkeerd aangepakte kolonialisering, met die Stelende Ekster van een Coburger (Leopold II) op de troon die in onze naam de onwillige zwartmensen de handen ging afkappen. Wij verbijten onze tranen bij het zien hoe onze brave Paters en Nonnekes hun (gratis) levenswerk om dezelfde zwartmensen op te voeden en kennis bij te brengen vernietigd zien. Zij brachten al deze mensen geen vissen, zoals de NGO’s nu doen, maar leerden hen vissen. God zou het hen lonen, maar als beloning werden ze weggeranseld en belachelijk gemaakt door hun zakkenvullende opvolgers. Zo zit het mensdom nu eenmaal in elkaar.

    *

    En Broekzèl intussen? Ho, die! Well, they kiss the ass of the Big Black He-Cat en willen juist daarom zo big as possible worden. Moldavië moet bij de club komen. En de Turkey’s too.

    *

    Zij doen maar, zo lang ze dat nog kunnen. Of misschien zelf zo lang tot er uit de wolken vuur regent. Met een paar atoom-dingetjes mag dat zelfs voor de moderne mens niet moeilijk meer zijn.

    Om het vervolg te kennen van dit verhaal, verwijs ik naar de Bijbel, trefwoorden Sodoma en Gomorra. Met o.a. de vrouw van Lot, die omdat ze omkeek naar de vuurzee, in een zoutpilaar veranderde….

    Agge mor leut êt, zou Godfried Bomans gezegd hebben…

    *

    Post Scriptum

    U had het natuurlijk al gemerkt (zie bovenaan) dat we vandaag de Feestdag vieren van een zekere Jozef De Veuster uit Tremelo, later wereldberoemd geworden als de H. Pater Damiaan, die stierf op Molokaï, de vroegere melaatsenkolonie, waar hij zijn leven lang de zieken heeft verzorgd die niemand nog wilde of durfde benaderen. Hij werd verkozen in ons land tot de figuur van de voorbije eeuw, daar waar de Francofonen liever Jacques Brol hadden gehad…

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

    12-04-2014, 17:37 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1894 - HOE HET BELGISCH ONDIER ALTIJD DE BESTEN ZIJNER ZONEN VERMOORDT

    **

     

    Zaterdag 12 april

     

    Zon 6u55-20u33

     

    H Damiaan

     

    *

     

    *

    In het Zadel

    Straks is het weer Goede Vrijdag, uiteraard uit zichzelf al een beladen begrip in onze (gewezen) Christelijke Beschaving. Denken we maar aan Die Matheuspassion van J.S. Bach met de beklijvende melodieën ‘O hoofd vol bloed en wonden’ - of aan het wondermooie Gezelle-gedicht ‘Aan het kruis met weenend’ogen, stond de Moeder Gods bewogen, wijl haar Zoon te sterven hing….

    Terzake gaat het vandaag inderdaad om Dr Aug. Borms °1878, die op Goede Vrijdag 12 april 1946, in de Rijkswachtkazerne van Etterbeek, op een stoel vastgesjord door 2 man gedragen, bijna stervend, oud en ziek, in koelen bloede werd vermoord door 11 Rijkswachtgeweren, op last van het Krijgshof te velde. De oorlog was al bijna 2 jaar gedaan, maar voor de gezelligheid had men dan maar de oorlogstoestand op een fictieve wijze in stand gehouden. Want in vredestijd worden er in een beschaafd land geen doodvonnissen meer uitgevoerd…. Vandaar op deze blog, mijn wel zeer persoonlijke redenering, dat de Coburgs over lijken gaan, en bloed aan hun handen hebben. Want een schanddaad lijk deze doet men zelfs zijn ergste persoonlijke vijand niet aan.

    Had Dr Borms moorden gepleegd? Had hij landgenoten verraden bij de vijand? Had hij ‘de instellingen ondermijnd’? Had hij in oorlogstijd ’hulp aan de vijand verstrekt’?

    Precies één jaar vroeger (13/4/1945) had A. Hitler in zijn ondergrondse bunker in de Reichskanslerarei in Berlijn (nu bewoond door Frau Angela) zelfmoord gepleegd, waardoor blijkbaar in één klap de enige angel uit het Duitse volk was verwijderd. Volksheld, martelaar of misdadiger: de meningen verschillen. Misschien was het wel iemand met een Goddelijke zending, want J.F. Kennedy, de latere Amerikaanse President, schreef ooit in zijn dagboek, dat er voor A.H. ooit, als de haat was geluwd, op veel plaatsen in de wereld wel een standbeeld zou opgericht worden. Dat om maar te zeggen, hoe wereldvreemd een Amerikaan kan zijn.

    Was August Borms een Germanofiel? Een Hitlerjunge zoals André Leysen van de VUM? ? Helemaal niet. Hij had alleen na WO I en tijdens WO II voor de Vlaamse zaak geijverd. Hij had vooral de ‘weerstanders’ van de Witte Brigade en vooral die van het Late Uur, een spiegel voorgehouden, waarin ze duidelijk konden zien dat ze geen haar beter waren dan die van de Gestapo. En, zoals men weet, een Weerstander of iemand die zegt dat hij dat is, beledigt men niet zonder levensgevaar, ook al is dat de waarheid.

    *

    Dr. Aug. Borms wordt jaarlijks herdacht met een Dodenmis, en een bijeenkomst bij zijn eenvoudige grafzerk. Het is voor eenieder rond dat graf een ogenblik van bezinning, en van een terugblikken naar wat had kunnen zijn, hadden wij een eigen Vaderland gehad.

    *

    Gij dacht, o lijdzaam volk, dat 't gruwelijk getij

    der oude tirannie

    voor immer was voorbij.

    Weet nu dan dat uw stem door niemand wordt aanhoord,

    Zolang gij stamelend bidt of bedelt bij de poort .

    W. Elsschot

    *

    Post Scriptum

    U had het natuurlijk al gemerkt (zie bovenaan) dat we vandaag de Feestdag vieren van een zekere Jozef De Veuster uit Tremelo, later wereldberoemd geworden als de H. Pater Damiaan, die stierf op Molokaï, de vroegere melaatsenkolonie, waar hij zijn leven lang de zieken heeft verzorgd die niemand nog wilde of durfde benaderen. Hij werd verkozen in ons land tot de figuur van de voorbije eeuw, daar waar de Francofonen liever Jacques Brol hadden gehad…

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

    12-04-2014, 17:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1893 - OVER LOWIE KATTORS (Louis XIV), DE KONINKLIJKE COWBOY EN GEDUCHTE ROVERHOOFDMAN, DIE VAN DE SECRETAIRES MET GEDRAAIDE HONDENPOOTJES

    *

     

    Zaterdag 12 april

     

    Zon 6u55-20u33

     

    H Damiaan

    *

     

     

    *

    *

    In het Zadel

    Wie kent hem niet, de stijl Louis XIV, die elk deftig meubel op verkeerd gedraaide hondenpootjes zet. Die zijn duur en zeer broos, maar staan wel chique. De chiquee van de Franse pretentie….. Meer zelfs, ze ademen de Parijse wuftigheid uit en komen best tot hun recht in de antichambre voor de boudoir van Madame La Marquise, maîtresse van son Altesse Royale le Roi des Belges.

    Ach, deze vervloekte Franstalige Koningen! Vandaag herdenken wij hier op deze blog een van de smerigste roofpartijen waarvan de Vlamingen recent het slachtoffer van zijn geweest. In de Geschiedenisboekjes staat dit alleen nog als voetnoot bekend onder de verhullende benaming van Het Verdrag van Utrecht (17113). Zodat een vluchtige lectuur niet onmiddellijk aan Vlaanderen noch aan de Franse mensenetende aasgieren doet denken. Dat mag inderdaad niet, want La Douce France is nu al in ons land vele jaren de beste vriend van onze superieure Franstalige Meesters.

    In 1683, amper 30 jaar vòòr 1713, waren de Turkse moordenaarsbenden smadelijk verslagen voor de poorten van Wenen. De Oostenrijkse successieoorlogen die jarenlang van Spanje tot aan de Donau Europa in één grote Burgeroorlog hadden gehouden, waren definitief voorbij. Frankrijk probeerde toen ook tevergeefs, juist lijk nu met de laatste snikken van het Internationaal Socialisme, zijn vroegere grootsheid te bewijzen, maar het hinkte van nederlaag naar nederlaag. De sociale onrust samen met de mondigheid van de burger (en met het verval der Kerk) bleef maar groeien, tot dit goed 70 jaar later in 1789 zou uitmonden in de Franse Revolutie, de grootste ramp aller tijden die de Christenheid tot op de dag van vandaag aan de rand van de afgrond heeft gebracht. Maar voor de laatste Franse Koning op het schavot zou sterven, heersten in Parijs nog de zonnekoningen. U weet wel: ‘L’État, c’est moi’. Een gezegde dat na 25 Mei e.k. ook wel eens het devies van Koning Filip van België zou kunnen worden…. Met de guillotine eveneens als laatste versregel?

    *

    Maar nu vlug tot de gebeurtenis van de dag. We schrijven 11 April 1713, pas 300 jaar geleden om precies te zijn. En amper 100 jaar voor Napoleon en met hem al de Franse wereldambities, in 1812 in Waterloo in het zand beten. De roof van een groot deel van Vlaams grondgebied, een open boek, lijk de dag van gisteren dus.

    De Grote Verstanden van toen (1713) hadden elkaar weer eens flink bevochten, en deze keer waren de Lage Landen niet eens betrokken partij geweest. Noch werd er gevochten op hun grondgebied, nadat dit maandenlang werd leeggeplunderd door stelende legerbenden. Integendeel, al die tijd waren onze voorouders zeer welvarend geweest. Wat de ogen uitstak van het door de oorlog verarmde Frankrijk. En dat zijn dingen die na een afmattende oorlog, altijd om actie vragen.

    Ruimdenkend als onze Noorderburen nu eenmaal zijn, hadden zij de uitgeputte partijen zo ver gekregen, dat het Vredesverdrag dat er zat aan te komen, liefst op neutraal terrein, bij hen dus, onderhandeld werd.

    De Stad Utrecht vond iedereen het de meest geschikte locatie omdat het mooie Stadhuis aldaar twee evenwaardige ingangen had, zodat aan de verlezende partij (Frankrijk) genoegen kon worden gedaan, namelijk dat zijn Gezanten niet vernederd via de dienstbodeningang naar binnen dienden te sluipen. Zo konden ze gelijk met de overwinnaars, maar niet samen, verschijnen. Waarbij ze in niets moesten onderdoen in praal en pracht. Beide partijen schreden die dag en dat uur dus met koninklijke waardigheid de salons binnen, elk via een andere inkom. Eenmaal buiten het zicht en de deuren dicht, hernam de eigenlijke situatie.

    Na dagen beraadslagen bleef Lewie Kattors weigerachtig, tenzij dat hij als troostprijs zijn hoofdstad beter beschermd wilde zien. En dat kon alleen door een hem de vijandige landstreek in het Noorden tot Frans grondgebied te verklaren. Meer bepaald ging het om alle Vlaamstalig gebied ten Zuiden van ‘Les Monts de Flandre’, de zee en het Franssprekend Picardië dat vroeger al door Frankrijk was bezet, waar de stad Valencijn al geruime tijd Valenciennes was geworden. Net zoals Rijsel voortaan Lille moest worden, en Belle Bailleul. Overal werd het Vlaams verbannen en werd het Frans de officiële taal van het volk.

    Stomme verwondering alom, want Vlaanderen was niet eens betrokken partij geweest in deze oorlog. Dat het toch grondgebied moest afstaan aan de Franse koning was voor iedereen duidelijk. Niet om als buffer te dienen ter bescherming, maar als uitvalsbasis voor verdere aanspraken. Waarom anders werd geëist dat de versterkingen rond de steden Kortrijk, Ieper, Veurne, zouden moeten worden afgebroken? Slim Lewietje lei een beetje uit zoals Obama dat nu in onze dagen doet. Geen vijandige troepen aan zijn achterdeur. Dat het hem in feite ging om een der rijkste streken van het toenmalige Europa, werd wijselijk verzwegen.

    Want tot op de huidige dag, is ‘Le Nord’ goed voor 1/3 van de inkomsten van de Franse Begroting. Al zal de teloorgang van de mijn-industrie daar geen goed aan gedaan hebben.

    En sedertdien is het Nauw van Kales La Manche en Duinkerke is Dunkerque geworden….

    *

    O Ja, U heeft van mij nog een historische uitspraak tegoed die de Vlaamse afgezanten te horen kregen, vanwege de Parijzenaars die de macht te onzent kwamen overnemen. Zij dienden de mond te houden, want ‘Nous traiterons sur vous, chez vous mais sans vous”.

     

    Wat meteen de ingesteldheid gebleven is, van zodra een Franstalige ook maar één voet op Vlaamse bodem zet. Het is meteen ook het motief dat de EUSST-Bonobo’s uit Broekzèl ook al jaren pogen toe te passen.

    *

    Liever dan een stempotlood, hadden wij liever een flinke ‘Goedendag’ ter hand om onze mening te zeggen op 25 Mei aanstaande.

    Post Scriptum

    U had het natuurlijk al gemerkt (zie bovenaan) dat we vandaag de Feestdag vieren van een zekere Jozef De Veuster uit Tremelo (Limburg), later wereldberoemd geworden als de H. Pater Damiaan, die stierf op Molokaï, de vroegere melaatsenkolonie, waar hij zijn leven lang de zieken heeft verzorgd die niemand nog wilde of durfde benaderen. Hij werd verkozen in ons land tot de figuur van de voorbije eeuw, daar waar de Francofonen liever Jacques Brol hadden gehad…

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

    12-04-2014, 10:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1892 - OOG OM OOG, TAND OM TAND

    **

    Maandag 7 april

    Zon 7u06-20u25

    H Johannes Baptista de la Salle, patroon van de onderwijzers en leraren

     

    *

    Weeral eens mijn excuses voor deze zoveelste warrige publicatie. Net op de minuut zelf waar dit stukje op de drukpersen kon, viel de straalverbinding uit. En het duurde tot nu voor er iets nieuws uit de bus kwam. En dat nieuwe zou (voorwaardelijke wijze) beter, sneller en goedkoper moeten zijn, wordt gezegd. Hoop doet leven! ’t Is lijk in de politiek. Veel beloven en weinig geven, doet de zotten in vreugde leven.

    *

     

     

    *

     

    *

    In het Zadel

    Een Pater (75) vermoord in Homs (Syrië). Daders onbekend. Op een zonnige morgen uit zijn huis gesleurd. Geslagen, geschopt. En dan als een beest afgemaakt met 2 kogels in zijn kop. Het gebeurde deze morgen, maandag 7 April, op de Feestdag van zij die in het Onderwijs staan. Zie de dagklapper hierboven. De man, die niets anders dan voor iedereen rond hem goed heeft gedaan zijn hele leven lang, is laffelijk vermoord op de Feestdag van zijn patroonheilige. Treffend, inderdaad, want de Islam is ronduit tegen alle schoolse opleidingen. De Koran kunnen opzeggen van voor naar achter, en van achter naar voor is hen voldoende. Aan het volk de meest elementaire intellectuele kennis bijbrengen, is tegen de wil van Allah. Wat die man meer dan 50 jaar ononderbroken en met veel liefde heeft gedaan. Gratis en in de naam van zij die hongeren en dorsten naar de Rechtvaardigheid. Och, niet zo erg, denken onze politici en hun slippendragers. Het was maar ’n ’n stuk Pastoor, en daarenboven voor onze vrienden, de Moslims, ‘n Ongelovige, een Christenhond.

    Ieder normaal mensenverstand roept om wraak.

    Nee, natuurlijk mag dat niet. Eerstens omdat wij beschaafd zijn. Tweedens omdat het maar om een stuk Jezuïet gaat die vrijwillig in een land vol haat tussen zijn mensen leefde en zich voedde met het onkruid dat zij van tussen de stenen wiedden en kookten om er soep van te maken. En ten derde, we mogen de tere zieltjes van onze toekomstige Meesters, de Moslims, niet kwetsen door onze woede te tonen. Zelfs de Paus zal het iedereen verbieden, en vragen om onze andere wang aan te bieden.

    Duizend jaar geleden stak er meer kruim in onze zogezegd Middeleeuwse samenleving. De Christenheid liep te wapen en trok met een Krusleger het rovershol binnen om het uit te roken. Nu denkt men met Satan te kunnen onderhandelen. Ergo, men stelt onze landen voor hem open en geeft hem de mooiste plekjes, tot in onze rusthuizen toe.

    Al gelezen, dat we liefst niet meer luisteren naar Euro-kritische geluiden? Wat jammer dat dit verbod niet vroeger bekend gemaakt werd in Hongarije!!!!!!

     

    *

    Onder voorname dankzegging overgenomen door Digitalia bij

    http://www.telegraaf.nl/binnenland/22479337/__Pater_gedood_bij_aanslag_Syrie__.html

    *

    NEDERLANDSE PATER VERMOORD IN HOMS

    De Nederlandse pater-jezuïet Frans van der Lugt (75), die al bijna vijftig jaar in Syrië woont, is maandagochtend bij een gerichte aanslag om het leven gekomen in zijn woonplaats Homs.

    Gewapende mannen ontvoerden hem maandagochtend tegen 8 uur (plaatselijke tijd) uit zijn woning, sloegen hem en schoten hem voor het huis met twee kogels door het hoofd. Dat heeft secretaris Jan Stuyt van de Nederlandse Orde van de Jezuïeten laten weten.

    Zorg voor zwakken

    Van der Lugt, geboren op 10 april 1938 in Den Haag, woont sinds 1966 in het Midden-Oosten. Als jonge psychotherapeut woonde hij eerst in Libanon, waar hij een opleiding tot jezuïet volgde. Zo'n vijf jaar later vertrok de pater naar buurland Syrië, waar hij onderwijs gaf. Hij werkte in Homs met jongeren met een beperking en zorgde voor de zwakken die door het geweld hun buurt niet konden ontvluchten.

    Van der Lugt kreeg van de Syrische regering een stuk grond van vijftig hectare ter beschikking, waar hij samen met de lokale bevolking groenten verbouwde.

    Herder

    De pater heeft altijd geweigerd om Homs te verlaten. Ook toen er in de stad een burgeroorlog uitbrak, wilde hij blijven om de inwoners zo veel mogelijk te helpen. „Ik blijf bij mijn mensen. Ik ben de herder van mijn schapen”, was zijn antwoord, liet secretaris Stuyt enkele maanden geleden weten.

    Noodkreet

    Begin dit jaar, in januari, dook er een video op YouTube op waarin de pater de wereld oproept Syrië te helpen. "Mijn naam is Pater Frans. Ik spreek vanuit de belegerde stad Homs. Ons grootste probleem is de honger. Niets is erger dan mensen op straat te zien die iets te eten zoeken voor hun kinderen. Wij houden van het leven, we willen niet verdrinken in de zee van pijn en dood”, zei hij in het Arabisch.

    Een maand na zijn noodkreet beschreef Van der Lugt hoe nijpend de situatie in Homs was. "Wij eten 's ochtends wat olijven. Dan snijden we groen, tussen de stoeptegels weg en doen dat 's middags in de soep en 's avonds zien we wel weer wat er nodig is."

    Op de Facebook-pagina van de pater staat een verklaring, waarin veel sterkte wordt gewenst aan zijn familie.

    Bron: http://ejbron.wordpress.com/

    *

    De teugels strak aantrekken

    Een eindje geleden werd op deze blog verhaald over het Klooster in Homs, een der oudste Christelijke Gemeenschappen in het achteraf door Islamitistische sekten verscheurd Syrië/ De ‘Allawieten’, de minderheidsgroep rond Dictator-President Abbas zoekt steun bij de Sjieten tegen de opdringende Soemnieten, alhoewel de mannelijke bevolking van alle betrokken partijen bij het Vrijdaggebed, de kont omhoog, de lof van de ‘wredelievende’ Allah verkondigen Voor de oorlog stokende Vreemde Mogendheden een buitenkansje om het vuurtje op te koteren, vooral met het oog op hun wapenleveringen. Eerst daarvan de woekerwinsten opstrijken en vervolgens overschakelen op ‘humanitaire hulp’, goed voor de tewerkstelling en voor nog meer woekerwinsten. Terwijl onderwijl de natuurlijke rijkdommen van de streek kunnen leeggeplunderd worden. Allemaal zaken die goed zijn voor de ‘globalisatie’, lees voor de stevigheid van de jobs der Grote Verstanden. Voor zij die zich niet langer ‘socialisten‘, maar ‘sociaal democraten’ noemen

    Kunnen ze zelfs nog iets bijleren van ook een rondtrekkende foorreiziger die met zingen nog een mooi centje kon bijverdienen. Zo zou de reputatie van Eddy Wally zelfs kunnen vereeuwigd worden: sacochen verkopen en ’s avonds al zingend uit een vliegmacjien springen…

    Één zaak is eigenaardig in heel die Islam odyssee en en komt als door God gezonden: de Christenen, al worden ze langs alle kanten overvallen, verjaagd of vermoord, vechten niet terug Uitgezonderd. In de Centraal Afrikaanse Republiek, waar de media dan al vlug begint te janken over ‘volkerenmoord’, nu die arme Islammetjes met gelijke munt worden terugbetaald.

    “Van de woede der Noormannen, verlos ons Heer” stond in de Litanie van Alle Heiligen die ik o zo’ dikke 70 jaar geleden moest voorlezen uit het beduimeld misboekje van mijn Grootmoeder. Daarna kon ik gaan slapen zolder, onder de pannen, mijn kleertjes netjes opgevouwen op de stoel naast de pietrollamp, waar het mens nog urenlang mummelend haar aantal paternoster aan het bidden was. De oorlog zou nog precies één jaar duren en in de verre hemel boven Oostende waren lichtende vingers bezig de duisternis af te tasten, op zoek naar overvliegende bommenwerpers die de Duitse steden zouden ‘ausraderen’.

    Zo’n misboekjes bestaan nu al lang niet meer, tenzij misschien in Bokrijk. Maar moesten ze herdrukt worden (wat niog komt, zeker weten!!!), dan zou daar voor vele honderden jaren moeten staan “Van de woede der Muzelmannen, verlos ons, Heer”…..

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

    12-04-2014, 08:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    07-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1891 - WIE HET HEM AANGAAT, MERKT HET ALTIJD ‘T LAATST EN MEESTAL AlS HET TE LAAT IS.

    *

    Maandag 7 april

    Zon 7u06-20u25

    H Johannes Baptista de la Salle, patroon van de onderwijzers en leraren

    *

     

    *

     

    *

    In het Zadel

    Mijn titel komt, echt waar! niet uit de roddelblaadjes, al lijkt dit wel zo;. Hij slaat ook meestal op de huwelijks (on)trouw van zowel de Groten en de Dikken der Aarde, als van de man en de vrouw in de straat.

    voilà, met deze omschrijving is zo wat de toon gezet. Want van veel ‘horen zegen’, komt er ook veel van ‘horen liegen’ bij. We zijn tenslotte in de verkiezingstijd en dan wordt er niet zo nauw gekeken op een paar overdrijvingen meer of minder.

    Show me the money, weer eens een ‘bon mot’ van De Wever, wordt voortaan blijkbaar een zoveelste aanvulling op het Wetboek van Inkomstenbelasting. Het is meteen een eerste stap naar de 100% socialistische maatschappij, onder de slogan ‘het geld halen waar het zit’. Bij de hardwerkende spaarzame Jan-met-de-pet die in z’n hele leven niet genoeg naar de festivals is geweest, en die met één vrouw thuis aan de haard genoeg heeft gehad.

    Als Karel De Gucht daar maar geen stokje voor steekt, want dat is schending van de privacy!

    *

    Onder voorname dankzegging overgenomen door Digitalia bij

    http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/04/eu-wil-inzage-van-de-inhoud-van-uw-bankkluis/

    *

    EU WIL INZAGE VAN DE INHOUD VAN UW BANKKLUIS

    *

    door een van onze correspondenten op apr.05, 2014, onder Politiek

         

    Bankkluisjes-geheim document: Brussel is van plan om alle kluisjes te openen met geweld deze zomer. Reden: belastingontduiking. Naast contant geld zijn de inspecteurs ook op zoek naar edelmetalen. Europees commissaris Olli Rehn van monetaire zaken ”Wie niets te verbergen heeft, hoeft u nergens bang voor te zijn.” Volgens financieel woordvoerder van Die Grüne (een soort Groenlinks) : “Dit is Een belangrijke stap in de richting van fiscale billijkheid en sociale rechtvaardigheid.” Dat meldt de Duitse financiële website MMnews.de.

    Operatie “Lockbox2014″

    De houders van kluisjes in banken kunnen in problemen komen. Volgens een geheim document wil de Europese Unie nog dit jaar inzagen hebben in alle kluisjes. De voorbereidingen zouden al in volle gang zijn Tegen de zomer moet de actie met de codenaam “lockbox2014″ worden uitgevoerd. De Europese Commissie vermoed dat er miljarden aan zwart geld en andere kostbaarheden illegaal verworven zijn. Naast contant geld hebben de autoriteiten de zinnen gezet op edele metalen zoals goud en zilver.

     

    De kluisjes bij de banken werden tot voor kort onaantastbaar beschouwd. Maar dat gaat veranderen. Volgens een overzicht van de Commissie van Financiën van Brussel, liggen er in de kluisjes illegale bezittingen opgeslagen in de orde van 3-cijferige miljarden.

    Bankkluisjes2Volgens EU Commissaris Financiën Olli Rehn zal niet gelijk opengebroken worden. “Aan de houders zal eerst gevraagd worden om de inhoud te verklaren”. Voorts wordt dan gekeken naar het bezit. Alleen wanneer de eigenaar zich niet meldt na een periode van 2 weken, worden de kluizen gekraakt. Alle banken in de EU moeten hun toestemming voor deze procedure geven.

    “Niemand moet vrezen voor de inhoud van de kluisjes als hij niets te verbergen heeft”, aldus Rehn.

    Met dit doel voor ogen is in Brussel een speciale task force met de naam “sleutelkastje-controle” opgericht. Rond 1000 speciaal opgeleide inspecteurs zijn bevoegd om de kluisjes en eigenaren onder de loep te leggen en te onderzoeken of de inhoud legaal is. De eigenaar moet altijd kunnen aantonen hoe hij aan de opgeslagen bezittingen is gekomen. Dit kan echter vaak heel moeilijk zijn, omdat veel eigenaren die kluisjes al tientallen jaren gebruiken waardoor het onmogelijk meer is om de herkomst nog te achterhalen. Als geen bewijs overlegd kan worden, dan wordt de inhoud onmiddellijk in beslag genomen.

    De financiële woordvoerder van Die Grüne verwelkomt de actie: ”Het openbreken van de kluisjes is een belangrijke stap op weg naar naleving van de belastingwetgeving en de noodzaak om illegale witwaspraktijken en belastingontduiking te onthullen, het is alleen sociaal rechtvaardig wanneer kluiseigenaren de inhoud kunnen verantwoorden.”

    De gedwongen opening van kluisjes is niet nieuw. In het Verenigd Koninkrijk is dit al met succes beoefend. Scotland Yard meldde een “groot succes in de strijd tegen de georganiseerde misdaad.

    *

    Bron : http://ejbron.wordpress.com/

    *

    De teugels strak aantrekken

    Waar er rook is, is er vuur. Of ook: het vingertje opsteken om te zien van waar de wind waait. Ge moet er maar op komen!

    Ik denk dat er gouden tijden aanbreken voor de geitenwollen sokken voor onder de matras. Met daaropvolgend automatisch nog meer gouden tijden voor alle soorten overvallers, gevolgd door gouden tijden voor de wapenverkopers, liefst de ‘Riot-gun’ die op hun beurt gouden tijden inluiden voor de advocatuur. Zeg maar: werkverschaffing als colateral damage voor de beurzensnijderij….

    Resultaat: allen even arm. Buiten natuurlijk de Grote Verstanden: die bezorgd zijnde voor ons aller welzijn, onbezorgd en tot meerdere eer en glorie Gods, in weelde moeten kunnen leven.

    *

    Daar drink ik subiet een diepgekoelde Bruine Leffe op, uit een van die prachtige kelkglazen lijk op de TV-reclame. U dient namelijk te weten, dat een kleine biercentrale in de omtrek, die vaderlandse godendrank heeft ontdekt. U ziet de buitenlanders als een zwerm vliegen er zò naartoe trekken. Italianen zijn terzake onderontwikkeld, die lusten geen donker bier! Daarvoor zijn het ook Italianen, al zou ik dat niet mogen zeggen, want racistisch. Kijk maar op ‘meteo.it’, en kies voor ‘Lazio’ dan ziet U hoe de Lente er definitief is doorgebroken. Misschien kunt U zelfs luisteren naar het merelkoor dat hier ongenodigd en onbezoldigd het Feest komt opluisteren. Er wordt geen ‘entrée’ gevraag, U moogt gerust zijn. En de zon in een staalblauwe hemel krijgt U er gratis bij. Zou dat alles misschien ook iets te maken kunnen hebben met de volstrekte meerderheid van de Geestesgenoten in Hongarije?

    Jammer voor de EU dat ze op al dat moois nog geen belastingen kunnen heffen!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

    07-04-2014, 17:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    06-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1890 - DE KEIZER VAN BERLARE IS EEN BEWEZEN BEDRIEGER MAAR HIJ WEET HET ZELF NOG NIET.

    ***

    Zondag 6 april

    Zon 7u08-20u23

    H Balderik

     

    *

     

     

    *

    *

    In het Zadel

    Kareltje moet hangen. Dat is meestal het einde in kinderboekjes over stoute meneren. Zijn termijn loopt ten einde. Zijn dikke nek zit reeds tot over zijn oren in de strop, maar hij moet eerst door een rogatoire commissie kunnen uitgestuurd worden naar Toscane, om die (schijn)vennootschappen van hem als een vis op het droge te fileren.

    En die rogatoire commissie is alleen mogelijk als de huidige potentaten in Broekzèl in hun ondergoed zullen staan. Want dat soort gangsters beschermen elkaar. Ik hoop vurig dat de BBI-man in Gent ondertussen niets overkomt. Want Kareltje kan desnoods beroep doen op bepaalde Gekroonde Hoogden in mooie kastelen en zoals U weet, die soort gaat over lijken. We hoeven maar de no-oorlogse Vlaamse Beweging er op na te lezen.

    PS

    Meer details over die Toscaanse villa vindt U vandaag ook bij de collega’s van http://www.golfbrekers.be/

    .Als U de linik die U daar vindt, opent, dan bent U virtueel welkom als gast in de slaapkamer van Mr é Me De Gucht. Via Google Maps bent U er anders ook direct. Zo gauw mijn pover pensioentje volgende maan d binnen is, denk ik er eens te gaan rondneuzen.

     

    *

    Onder voorname dankzegging overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/

    **

    Brieven aan BBI brengen Karel De Gucht in opspraak

    Bewerkt door: redactie − 05/04/14, 13u56 − Bron: De Tijd

    *

    Het zit er opnieuw bovenhands op tussen eurocommissaris Karel De Gucht en Karel Anthonissen, directeur van de Bijzondere Belastingsinspectie (BBI). In het kader van de belastingszaak tegen de liberale toppoliticus heeft Anthonissen drie brieven onthuld die moeten bewijzen dat De Gucht het hoofd van de BBI, Frank Philipsen, onder druk heeft proberen zetten. Dat schrijft De Tijd.

    Al vijf jaar is het hommeles tussen de Open Vld'er en de BBI. Eind vorig jaar besliste het Gentse hof van beroep dat de fiscus over onvoldoende informatie beschikte om de bankrekening van De Gucht te mogen inzien. Daarmee verviel ook de vaststelling van fraude aan het adres van De Gucht. Frank Philipsen, het hoofd van de BBI, beslist uiteindelijk of er cassatieberoep wordt aangetekend tegen de uitspraak.

     

    Anthonissen wil met de openbaarmaking van de brieven - die tussen eind 2012 en midden 2013 verstuurd werden - aantonen dat de eurocommissaris de grote baas van de BBI onder druk heeft proberen zetten in het dossier. De directeur kreeg de schrijfsels in handen in het kader van de openbaarheid van bestuur. De Gucht windt er in zijn brieven geen doekjes om: hij wil dat Anthonissen van de zaak wordt gehaald en rekent erop dat Philipsen dat in orde zal brengen.

    In het eerste bericht - dat zeven pagina's telt - stelt De Gucht dat Anthonissen zijn politiek tegenbeeld is en nooit onpartijdig kan zijn. In een tweede brief vraagt de liberaal een minnelijke schikking en wenst hij dat de bevestiging van Anthonissen die van het dossier werd gehaald in de praktijk wordt omgezet. In de laatste brief vraagt De Gucht zich "eerlijk" af "wat Anthonissen moet doen vooraleer tegen deze persoon een maatregel wordt genomen."

    De Gucht ontkent niet dat hij de brieven heeft geschreven, integendeel. "Ik sta er nog steeds 100 procent achter." Hij benadrukt verder dat hij de brieven bewust niet ondertekend heeft als eurocommissaris, maar als minister van staat. "Wat Anthonissen erover denkt, interesseert me niet. Ik heb er geen probleem mee dat dit openbaar gemaakt wordt."

    Volgens de eurocommissaris ging Anthonissen zijn boekje zwaar te buiten. "Hij heeft mijn goede naam drie jaar lang besmeurd, terwijl zijn onderzoek tegen mij nooit had mogen starten."

    *

    De teugels strak aantrekken

    Het speelterrein van Karel Anthonissen was vroeger ook zo een beetje het mijne. Maar dan om de medewerkers van die man het scoren te beletten. Allez, ik wil zeggen: met zijn diensten heb ik altijd grosso modo in vrede geleefd. Nooit zijn er gekwetsten of doden geweest. Want 80 % van de controles is vals alarm want uitgelokt door meestal persoonlijke vetes tussen belastingbetalers.

    Kareltje is door dat BBI-onderzoek alleen het topje van zijn neus kwijt geraakt, waarmee ik dus wel degelijk bedoel de verkoop met voorkennis die hij altijd geloochend en gelogen heeft.

    Naast de wijnboerderij in Toscane is er ook nog de die welbepaalde vastgoedvennootschap die o.a. het nieuwe Gerechtsgebouw in Veurne beheert.

    Vroeg of laat, De Gucht moet hangen. En samen met hem, de Gentse kliek die altijd gedacht heeft boven de Wet te staan.

    En meer zeg ik niet.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

    06-04-2014, 18:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1889 - DE KOMENDE EU VERKIEZINGEN BLIJKEN BIJ NADER TOEZIEN EEN GROTE LUGUBERE GRAP

    **

    Zondag 6 april

    Zon 7u08-20u23

    H Balderik

     

    *

    .

    *

    Paus Franciscus waarschuwt voor de Duivel.

     

    Maar hij noemt spijtig genoeg geen namen…..

    *

    In het Zadel

    De Clowns (Laurel & Hardy) Barbarosso & Haiku-Herman, twee wolven in schaapsvacht, blijken reeds hun opvolgers te kennen, minstens 2 maand voor ze nog moeten verkozen’ worden. De stem van de Europese Burger is dus alleen nog voor de schone schijn en voor de tweederangs figuren van het EU-Parlement, die een fortuinen verslindende goedkeuringsmachine blijkt te zijn. Alleen omhoog gevallen uitgerangeerde dikke nekken van de nationale politiek komen in aanmerking. Het eigenlijke werk wordt, net als in het Dritte Reich, in donkere achterkamertjes bedisseld en komt alleen in de openbaarheid van het Parlement om – pro forma - goedgekeurd te worden. Buiten de zittingen waar er gestemd moet worden, blijven de stoelen zo goed als leeg. Maar de wedden en de extra-vergoedingen lopen wel door. Zo wel in Broekzèl als in Strassburg, want de smeerpotten moeten iedere maand tot op de bodem worden leeg geschraapt.

    De andere beleidsmakers, Commissarissen genoemd, zullen dan achteraf aan de meest biedende worden toegekend. Net zoals dieven na een geslaagde raid, de buit onder elkaar verdelen.

    Als ieder land nu eens zoveel mogelijk weigerde om voor de nationale kandidaten van de kleurpartijen te stemmen, maar dat ze integendeel voor bvb het Vlaams Belang zouden kiezen, dan zou zoiets gelijk staan met de spreekwoordelijke knuppel in het hoederhok. Er zou in Broekzèl een gehuil opstijgen als van duizend weerwolven, maar die democratisch verkozen karaktervaste idealisten zouden dan wel het Verenigd Europa van de toekomst eindelijk kunnen veilig stellen.

    In het andere geval, dus als de Euro-bonobo’s hun duivels werk van de Islamisering mogen verder zetten, dan zou Europa het eigen onheil over het eigen hoofd hebben getrokken. Heeft De Vrije Wereld in 1940-1945 het Nazi-beest verjaagd, om minder dan een eeuw later opnieuw onder hetzelfde juk terecht te komen?

    Met Shakespeare denken wir: To be, or not to be, that’s the question!

    *

    Onder voorname dankzegging overgenomen door Digitalia bijhttp://xandernieuws.punt.nl/

    *

    *SCHADUWCOMITÉ TRIALOOG HEEFT MACHT EU OVERGENOMEN

    *

    Twee EU-topkandidaten: Schulz blijkt te hebben gefraudeerd, Juncker zegt besluiten in ‘donkere kamers’ te willen nemen

    Er is geen enkele democratische controle op wat er achter de glanzende ramen van de EU-gebouwen in Brussel over ons wordt besloten.

     

    Volgens de website EUObserver is macht in de Europese Unie in alle stilte overgenomen door een nog vrijwel onbekend comité met de naam ‘Trialoog’. Dit anonieme comité, wier leden niemand kent en dat aan niemand verantwoording hoeft af te leggen, neemt bijna alle belangrijke besluiten voor de hele EU. De verkiezingen voor het Europese Parlement in mei zijn dan ook een complete schijnvertoning, aangezien dat parlement in werkelijkheid helemaal niets in te brengen heeft.

    Dat er de laatste jaren nog amper van democratie in de EU gesproken kan worden, wisten de meeste mensen al. Dat de daadwerkelijke macht van de Unie echter in handen blijkt te liggen van een duister schaduwcomité, is echter vrijwel niemand bekend.

    De EU-Commissie, bestaande uit ongekozen oud-politici die veelal functioneren als lobbyisten van grote banken en multinationals, is officieel het enige orgaan dat het recht heeft wetten op te stellen. Het Europese Parlement heeft vrijwel geen enkele invloed, en is feitelijk niets anders dan een extreem royaal betaalde vorm van sociale werkverschaffing voor leden van de nationale partijen.

    Onbekend comité bepaalt lot van heel Europa

    Achter deze politieke poppenkast die moet doorgaan voor ‘democratie’, blijkt een comité te bestaan dat de ultieme institutionele verwezenlijking is van de beruchte Europese achterkamertjespolitiek. Het lot van de Europeanen wordt bepaald door de leden van ‘Trialoog’, een commissie die oorspronkelijk werd ingesteld om bij patstellingen tussen het parlement en de Europese Raad het wetgevende proces verder uit te werken.

    ‘Trialoog’, dat wettelijk gezien niet eens kan bestaan, blijkt echter steeds vaker zelf belangrijke besluiten te nemen. Zo werd de EU achter de schermen gekaapt door een anonieme groep wier bestaan nauwelijks bekend is, die door niemand wordt gecontroleerd of ter verantwoording kan worden geroepen, en die daardoor volledig naar eigen inzicht en willekeur kan regeren.

    80% wetten EU in achterkamers besloten

    Gemiddeld duurt het wetgevende proces in de EU 14,4 maanden; Trialoog moet dit proces versnellen. De geheime onderhandelingen met het comité beginnen dan ook zodra de bevoegde personen het eens zijn geworden over een gemeenschappelijke stellingname ten aanzien van een wet. Tussen 1999 en 2004 werden al 89 van de 403 ingevoerde wetten na de eerste lezing in het EP door ‘bemiddeling’ van het comité aangenomen. Inmiddels is dat aantal gestegen naar circa 80% van alle EU-wetten.

    Het aantal deelnemers aan zo’n schaduwoverleg varieert, maar niet de gevolgde procedure. Iedereen ontvangt documenten met daarin de startposities van de drie grote Europese instellingen. In een vierde kolom staat het compromisvoorstel van Trialoog genoteerd. Volgens EUObserver vinden er wekelijks gemiddeld zo’n 25 Trialoog-zittingen plaats.

    De wetgeving in de EU is daarmee grotendeels een geheim en ondoorzichtig proces geworden. Alleen het wetsontwerp zelf en de slotstemming van de (maximaal) 751 parlementariërs is openbaar. De rest vindt doorgaans achter gesloten deuren plaats.

    EP is er uitsluitend voor politieke partijen

    De EP-verkiezingen in mei draaien dan ook hoofdzakelijk om geld. Ieder mandaat levert een partij € 100.000 op, de vele torenhoge toeslagen en extreme privileges niet meegerekend. Het zijn uitsluitend de leden van de nationale politieke partijen die hiervan profiteren. De kosten worden betaald met het belastinggeld van de Europese burgers.

    De komende jaren gaat daar helemaal niets in veranderen, tenminste, niet zolang de naïeve Europeanen op de gevestigde socialistische, christendemocratische en liberale partijen, die dit krankzinnige ondemocratische systeem hebben opgezet en in stand houden, blijven stemmen.

    Top kandidaat 1 blijkt te hebben gefraudeerd

    Een blik op de twee topkandidaten van de EU zegt meer dan genoeg. EP-voorzitter Martin Schulz blijkt zijn campagne om president van de Europese Commissie te worden te financieren met Europees belastinggeld. Ook is hij betrapt op het frauderen met een voor hem niet bepaald gunstig officieel document, en blijkt hij diverse vriendjes dik betaalde baantjes bij de EU te hebben bezorgd.

    Top kandidaat 2 wil besluiten nemen in ‘duistere kamers’

    Juncker, de kandidaat voor de conservatieve EVP fractie die begin vorig jaar bij zijn afscheid als voorzitter van de Eurogroep nog waarschuwde voor een nieuwe Wereldoorlog in 2014, heeft letterlijk gezegd dat hij er de voorkeur aan geeft dat de belangrijke besluiten in ‘donkere kamers’ worden genomen.

    Buitengewoon gevaarlijke personen

    Met democratie heeft dat allemaal niets meer te maken. De verkiezingen in mei zouden één grote grap kunnen worden genoemd, ware het niet dat het behalve in- en intriest ook buitengewoon gevaarlijk is dat onze toekomst in handen ligt van mensen, die zich niets wensen aan te trekken van de wil en het lot van de gewone Europeaan, en die uitsluitend hun eigen belangen behartigen –en van hen, die daar dik voor willen betalen.

    Xander

    (1)  Deutsche Wirtschafts Nachrichten

    *

     

    De teugels strak aantrekken

    Voor de namen alleen al mogen die Schulz en die Juncker niet op het voorplan komen. Omdat ze voor het nageslacht maar al te duidelijk verwijzen naar de Nationaal Socialisten van WO II.

    Schulz was in de meeste oorlogsverhalen de naam van de legendarische Pruisische Sergeant-Majoor die er toezicht op hield, dat de jasjes van zijn soldaten mooi dicht geknoopt waren, voor hij ze in het vuur joeg.

    Juncker, meestal afgekort tot ‘Ju’, was het meest gevreesde lastvliegtuig van Hitlers Luftwaffe die beter bekend stond als het beste bombardementsvliegtuig ter wereld….

     

     

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

    06-04-2014, 11:08 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1888 - POETIN ZET OBAMA OP HET POTJE EN WIJ ZULLEN HET GEWETEN HEBEN

    *

    Zondag 6 april

    Zon 7u08-20u23

    H Balderik

    *

    *

    Die Joenaaitid Steets of Amèrica

    Onder Obama, in a Splendid Isolation




    Gôe bezig !!!!

    *

    In het Zadel

    De kaart van Europa als een dambord kinderspel, met witte en zwarte schijfjes om mee te schuiven!! De EU zet Poetin in de Karpaten een hak(je) en de Poet slaat zijn berenklauw op de Krim, voor beide partijen van groot strategisch belang. Die streek daar van De Zwarte Zee is in alle geschiedenisboekjes welbekend sedert de vroege Middeleeuwen. Maar vooral sedert Napoleon en onlangs nog A. Hitler er hun tanden op braken? Sedertdien is men daar een beetje in de vergetelheid geraakt. De Poet beroept zich op het volkerenrecht, een van de basissen van de EU en neemt met veel plezier de Krimenaars op in zijn wereldrijk. ‘Niet doen’, roept het Westen, ‘dat willen we niet’ – we willen eigenlijk zelf die Krim en zullen daar veel geld tegenaan smijten. Desnoods zenden we het Gentse Liegebeest om hen schrik aan te jagen….

    Ha Ja? Zegt de Poet. En wat denken jullie moest ik Veneto in Italië, of Catalonië in Spanje steun komen verlenen om onderuit jullie dwangbuis te geraken? Dat Schotland van jullie, dat staat mij ook wel aan, want daar zou mijn oorlogsvloot meteen toegang hebben tot de open wereldzeeën. Wij, het Russische volk, zijn tenslotte de erfgenamen van Peter de Grote, die bij de Jan Keezen in Rotterdam alles over de heerschappij der wereldzeeën heeft geleerd. Kom maar eens zien naar onze rijkdommen in Sint Petersburg, het Ermitage bijvoorbeeld, en jullie zullen zien dat wij in niets moeten onderdoen voor Parijs, of New York.

    Oei, zeggen Barosso en Haikku Herman, dat gaat hij toch niet doen zeker! Want dan zou ons mooie kartonnen kaartenhuisje meteen in elkaar storten….

    Okè Repliceert de Poet, dan stoten mijn Vredesmachten door naar Alaska en naar Mexico, dan ervaart de Zwarte Ongelukskater daar in zijn Wastobbe (Washing Ton) gelijktijdig hoe het voelt bij de keel te worden gegrepen, lijk hij probeert te doen met Moedertje Rusland.

    *

    Als de Heren langs weerskanten van dat dambord nu eens willen goed luisteren en desnoods een knoop in hun zakdoek willen leggen? Wij Vlamingen, en meteen alle Lage Landers van Noord naar Zuid, spelen niet meer mee. Wij willen wel onze vrijheid, net als de Basken, de Catalanen, de Venetianen, de Sarden, enz, maar ons gade niet meer liggen hebben! Twee keer onze Bevrijding mislopen door op het verkeerde paard te wedden, het is genoeg geweest. Wij staan op eigen poten. Want vergeet het niet: wij zijn in eigen land geen minderheid, maar een zwijgende meerderheid. Die er nu wel genoeg van heeft. Wij rijden voortaan deze Ronde van Vlaanderen voor eigen rekening!

    *

    Onder voorname dankzegging overgenomen door Digitalia bijhttp://xandernieuws.punt.nl/

    *

    GELEKT: RUSSISCHE AMBASSADEURS GRAPPEN OVER INVASIE ITALIË EN SPANJE

     

    Hoge EU-official zou Rusland hebben ‘geadviseerd’ Roemenië en Bulgarije terug te nemen – Antwoord: ‘Absoluut niet, hou die zooi maar’

    Het gesprek doet terugdenken aan tientallen jaren oude speculaties over een Russische verrassingsaanval op Europa en de VS.

    In een gelekt telefoongesprek is te horen hoe twee Russische ambassadeurs in Afrika grappen maken over de EU en de overname van de Krim door Moskou. ‘Tegen die EU-missiehoofden zeg ik maar één belangrijk ding. Ik herhaal: ‘Jongens, we hebben de Krim afgepakt, maar dat is niet het einde (gelach). In de toekomst pakken we ook jullie klote Catalonië, Venetië, Veeland (Schotland)* en Alaska**. En daar zullen we nooit tevreden mee blijven (gelach).’

    * Een verwijzing naar de referendums over onafhankelijkheid in deze gebieden.

    ** In Alaska werd een petitie gestart voor (her)aansluiting bij Rusland.

    De mannen in kwestie zijn Igor Nilokaevich Chubarov en Sergey Vikorovich Baharev, ambassadeurs van respectievelijk Eritrea en Zimbabwe & Malawi. Aan het begin van het gesprek feliciteert Chubarov zijn collega ermee dat Zimbabwe tegen de VN-resolutie die het referendum op de Krim ongeldig verklaarde, heeft gestemd. Baharev zegt vervolgens verrast te zijn dat Eritrea zich van stemming onthouden heeft.

     

    De ambassadeurs speculeren vervolgens dat ook andere landen zullen worden ingenomen. ‘Al die aangrenzende klotelandjes zoals Letland, Estland, andere Europeanen, en ook de Roemenen en Bulgaren, trappen we op hun juist plek, waar ze behoren te zijn,’ vervolgt Chubarov.

    Baharev: ‘Beter van niet, we gaan ze niet binnenvallen. Het is beter voor ons om ‘Californiëland’ en ‘Miamiland’ en dat soort verlaten regio’s te verstoren’ (gelach).

    Chubarov: ‘Je hebt gelijk, praktisch 95% van de burgers in Miamiland is van ons’ (gelach)... We hebben het volste recht om daar een referendum te houden.’

     

    Baharev: ‘En ook in ‘Londenland’!’

     

    Chubarov: ‘Zeker weten... We laten de Roemenen en Bulgaren nog even met rust, laten hen tot dan toe in de EU blijven’ (gelach).

     

    Baharev: ‘Samen met die Baltische troep.’

     

    Beide heren gaan vervolgens op een iets serieuzere toon verder.

     

    Chubarov: ‘Trouwens, ik praatte onlangs met het hoofd van de EU-missie... en hij vroeg: ‘Luister eens, nemen jullie Roemenië en Bulgarije maar terug’. ‘Absoluut niet’, antwoordde ik hem. ‘Met hen wordt het nooit wat’.’

     

    Baharev: ‘Veel plezier met al die zooi’ (gelach).

    ander

    (1) Washington Free Beacon / YouTube

    Zie ook o.a.:

    03-04: Pools magazine toont kaart van Russische invasie Oost Europa

    *

    De teugels strak aantrekken

    Ja Mietjes en Pietjes in Broekzèl, wie kaatst mag de bal terug verwachten.

    Al te lang met afgunst in de ogen gekeken naar de Zwarte Ongelukskater die Amerika bezig is met om zeep helpen?

    Enne, à propos, in wiens opdracht handelen jullie? Kom dus maar rap van dat dak af voor een goede rammeling. En laat voortaan de Grote Politiek voor de Grote Mensen. Ga liever spelen met de kikkers!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

    06-04-2014, 09:08 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    05-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1887 –WAAROM? WAAROM? OMDAT IK VLAMING BEN !!!!

    **

    Zaterdag 5 april

    Zon 7u10-20u21

    H Geeraard

    *

     

     

    *

    Er werd gehouden een groot banket

     

    En Di Pipo’s hoofd werd op de tafel gezet….

    *

    In het Zadel

    Naast de gekte over ‘Kookboeken’ is daar nu ook al een tijdeke de gekte over de vele zieleroerselen van de vele Grote Verstanden die ons land rijk is. Daaraan alleen al kunnen we zien, dat er verkiezingen op til zijn. Worden die boeken niet gelezen, ze worden toch verkocht.

    Dat er in die serie mistige nonssens ook al eens een verstandig historisch naslagwerk tussen zit, ontgaat de grote massa. Gelukkig is daar het VB om de leemte op te vullen.

    Als Vlaming zouden wij onze oren moeten spitsen bij een nieuw boek, getiteld ‘Van loopgraven tot Republiek’. Zo’n titel kan dan ook niet anders dan van het Vlaams Belang komen, precies enkel weken voor dat de Troon der Coburgers naar de vissenkelder gaat. Wij bidden de Goden (bij manier van spreken) dat de inval van de Royalen, ook hun slippendragers van alle mee profiterende pluimage, de kleurpartijen en hun aanhangsels, meesleuren in de dieperik.

    In de wedloop voor de machtsovername voor nà de Scheiding, start BDW in pool positie, en zo te zien zal Art 1 van de NV-A Statuten tegen dan opgeblonken in de etalage kunnen gezet worden. In ieder geval zien de Franscouillons nu al dat ze met de rug tegen de muur staan. Tenzij hun Sire ‘un coup de baguette’ uit zijn hoge hoed tovert, om bijvoorbeeld UNO-Blauwhelmen naar Vlaanderen te sturen. In ieder geval is het zo, dat er voor BDW stilaan geen weg meer terug is. Na de bla-bla-bla, komt nu de Boem! Boem! Boem!

    Het zal een lange weg geweest zijn, van de loopgraven van de IJzer al over twee repressies om de Vlamingen monddood te maken en na het aan kant schuiven van kerkelijke en andere volksverraders genre Kardinaal Danneels of Wilfried Martens.

    Tenzij het boek van Annemans in braille verschijnt, zal ik het niet meer kunnen lezen, en om nu nog met Braille te beginnen, ben ik te oud geworden. Het spijt mij zeer.

     

    *

    Onder voorname dankzegging overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/

    *

    Annemans stelt nieuw boek voor

    Vanmorgen stelde Gerolf Annemans zijn nieuwe boek ‘Van loopgraven tot republiek’ voor aan de pers.

    *

    Naar aanleiding van de honderdste verjaardag van het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog, een kantelpunt in de wereldgeschiedenis maar ook voor de Vlaamse Beweging, stelde Vlaams Belang-voorzitter Gerolf Annemans vandaag zijn nieuwe boek ‘Van loopgraven tot republiek’ voor. In het boek, dat veel meer is dan een doordeweeks verkiezingspamflet, wordt uitgebreid aandacht besteed aan het onbehagen en het ressentiment van het Vlaamse volk tegen heel het Belgische institutionele kluwen, een burgerlijk ongenoegen dat zelfs veel breder is dan het Vlaams-nationalisme sensu stricto. Maar ook aan de lafheid, de berusting en de koudwatervrees, die maakt dat we steeds maar weer rondjes draaien in het Belgische labyrint en van staatshervorming naar staatshervorming sukkelen.

     

    Calimero

     

    Met zijn boek nodigt Annemans uit om dit pad van de lethargie te verlaten, maar tegelijk ook dat van het klaagzangflamingantisme, de eeuwige verongelijktheid en de Calimero-complexen. Hij wil de Vlamingen uit de loopgraven én uit het Belgische niemandsland halen. We hebben een verleden, we hebben een rijke hedendaagse cultuur, maar om een politieke toekomst te maken hebben we vooral zelfvertrouwen nodig, datgene wat bijvoorbeeld de Catalanen een vuist doet maken tegen het centrale gezag in Madrid. Daarin ziet Annemans meteen ook een missie voor onze partij.

    *

    Klik hier voor de perstekst. Het boek is verkrijgbaar bij Uitgeverij Egmont. Meer informatie vindt u hier.

    Bron: Secretariaat Vlaams Belang

    *

    De teugels strak aantrekken

    Het is des te aangenamer, als ik bij de blogvrienden over dat boek kan lezen via mijn computerscherm. Het is reuzengroot en staat vol met 5 lijnen tekst. En toch treur ik niet. Want zonder het boek te hebben gelezen, weet ik bijna woordelijk wat er in staat. Ik had het, om zo te zeggen, zelf kunnen geschreven hebben. Al is Annemans natuurlijk onnavolgbaar, ik deel zijn geestdrift voor de Goede Zaak waarover we zingen met geestdrift en vuur.

    Deze gedachte van vertrouwd te zijn met de inhoud zal wel opkomen bij menig gelijkgezinde. Het boek is dan ook meer bestemd voor de twijfelaars (om hen over de brug te krijgen), voor afvalligen (om ze op stang te jagen) of voor volksverraders (om ze te doen verbleken). Maar voor de Franscouillons van beneden de armoe-grens zal het iets zijn van qu’esque dit?’’ Comprends pas’.

    Waarna de vraag uit 1302 (Schild of vriend) niet eens meer zal moeten gesteld worden.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

    05-04-2014, 17:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1886 - WAAROM ONZE GROTE PIETEN EN HUN SLIPPENDRAGERS VAN DE MEDIA ONS AFHOUDEN VAN HET HUIDIGE RUSLAND

    *

    Zaterdag 5 april

    Zon 7u10-20u21

    H Geeraard

    *

     

     

    *

    Na 70 jaar goddeloos communisme

     

    nog altijd het Kruis in top. En misschien wel dé remedie tegen de Islam….

    *

    In het Zadel

    Neen, de globalistische wereldverbeteraars en menseneters van de EU-Bloedraad in Broekzel, lusten die rare Russen niet. Stel U voor: die durven niet alleen een eigen mening te hebben, die willen zelfs een eigen grondgebied met daarrond eigen bondgenoten als schildwachten voor de veiligheid. Het zijn achterlijke dwazen die niet geloven in de eerlijkheid van de Goddelijke Obama of in de zegeningen van het Bolsjewieke Marxisme dat ze toch zo goed moeten gekend hebben ten tijde van Lenin en Stalin, hun namen wezen geprezen…..

    Geen sprake van meer handel drijven met de nochthans zeer Europese gelegen Yvans, teneinde de Islamo-Arabische pietrol-boeren toch maar niet tegen het hoofd te stoten… Die zouden wel eens de immigratiestroom uit de Isam-landen kunnen boycotten en hoe zouden de EU Grote Geesten dan nog aan voldoende stemmen geraken! Oekraïne moet worden als Afghanistan waar daags voor de verkiezingen, een flik zijn dienstwapen op een Duitse journaliste kan leegschieten, onder het roepen dat Allah Hu de Grootste is. Het druipt van de beeldschermen in onze huiskamers, het kruipt onderuit de teksten van onze ‘kwaliteitsgazetten’: wij moeten de verrijking van vreemde culturen leren waarderen en vooral, waar het ook maar kan, de oude Christelijke normen en waarden leren verketteren en bespotten.

    Net als Guiness is Islam good 4 you. En als U daarmee niet kunt akkoord gaan, dan moogt U vooral niet kijken naar navolgend verhaal. Fasten seat belts, want we gaan een looping nemen. Hou U vast aan Uw bretellen, anders valt U uit dees machien…. U zult dus zien diep beneden U op de begane grond:

    Een onmenselijke executie, op video gezet op YouTube, gefilmd door de beulen zelf. Heb altijd gedacht dat de (Nationaal) Socialisten - de Duitse Nazi’s wier heilsleer weer furore maakt - daarvan 70 jaar geleden de laatste voorstellingen hadden gegeven. Maar nu, 70 jaar later, blijkt het nog veel erger te kunnen. En wel ter bevordering van de ‘Godsdienst’ van de Wrede.

    Maar omdat de beulen deze keer Muzel-griezels zijn, worden de berichten en zeker de beelden hierover, in het Westen weg gecensureerd. Zonder de politieke blogwereld zouden ze dus niet eens bestaan hebben, en al zekerlijk niet omdat ze via Rusland tot ons komen.

    Het Anti-Russisch potje op het Europees fornuis moet immers blijven sudderen. Tot Amerika op zekere dag besluit om effectief aan te vallen. Met als resultaat van Oekraïne een zoveelste Afghanistan, Irak Libië, Syrië, enz te maken.

     

    *

    Onder voorname dankzegging overgenomen door Digitalia bijhttp://ejbron.wordpress.com/

    *

    VIDEO: Syrië – vermoedelijke executie van Armeniërs

     

    *

    Een van de meest bekeken video´s op het Russische internet van de afgelopen dagen toont schokkende beelden van een vermoedelijke massa-executie in Syrië. De daders zijn waarschijnlijk islamitische extremisten uit de Syrische oppositie, die gelieerd zijn aan Al Qaida. De slachtoffers zijn leden van de christelijke Armeense minderheid, die grotendeels de huidige regering ondersteunt. Als plaats van het gebeuren wordt de Syrische stad Kesab aangegeven. Deze wordt inderdaad grotendeels door Syrische Armeniërs bewoond en bevindt zich in de nabijheid van het op dit moment door radicaalislamitische rebellen gecontroleerde gebied in het noorden van het land. In Noord-Syrië woont een grotere Armeense minderheid.

     

    De overige details uit Russische online-media, zoals de internetzender LiveNews.ru, zijn voor ons niet te controleren. Omdat er in Duitsland (Nederland!) echter helemaal niet over het incident wordt bericht – het gaat bij de vermoedelijke daders immers om diegenen die tegen de boze dictator vechten – willen we de video toch laten zien. Want in ieder geval de plaats en de tijd van het gebeuren klinken plausibel. Volgens de Russische presentatrice is de video echter niet geschikt voor mensen met zwakke zenuwen.

    Bron:
    www.russland.ru

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

     

    Naschrift

    Joden of andere ‘Untermenschen’ werden door de SS-Einsatzgruppe in open lucht op de rand van de door hen gegraven kuil, door zware machinegeweren afgemaakt. De onverzorgde bijna terloops genomen amateurbeelden zijn afschuwelijk voor iedereen, maar blijkbaar niet voor de Moslim-vriendjes van bij ons. Via deze link kunt U, voor wie dat wil, LIVE een executie meemaken van een troep Syrische Christen honden die er uit zien als brave huisvaders. De beulen verschillen, de manier van afknallen ook, maar de slachtoffers zijn wel dezelfde.

    www.youtube.com/embed/7oXbTIok7d8?feature=player

    *

    Uit respect voor de slachtoffers, geef ik alleen de link door, niet de video.

    Zoals U al hebt kunnen zien, is bronvermelding in de blogwereld de meest normale zaak van de wereld. In tegenstelling tot de beroepsHOERnaisterij, die bekend staan om het losjes omspringen met de waarheid. Vandaar dat zij ‘hun bronnen’ altijd afschermen, wat iets is dat dateert uit de tijd dat de dieren nog spraken. Op die manier kunnen ze fantaseren wat ze willen: hun bronnen zijn wettelijk beschermd, zelfs als die ‘bron’ hun eigen duim zou zijn.

    Het gaat zo ver, dat in NL de roep gaat, dat de Staatszenders zouden moeten verboden worden….

    *

    *

    De teugels strak aantrekken

    O ja, er is ook nog een tweede vaststelling. En die is, dat lijk zoetekoek in de liefde, mooie leugens er zoveel beter in gaan. Zodanig dat het soms lachwekkend wordt. Of pijn doet aan iemands verstandelijke vermogens. Een Eurofiel met een serieus gezucht op TV horen verklaren dat de toevoer van zoveel mogelijk vreemdelingen dringend noodzakelijk is, willen we niet als een bijeengeveegd overschotje ‘oorspronkelijken’, lijk de Indianen in Amerika, in een reservaat terecht komen. Met foto en al van de gevederde kop van zo’n Sitting Bull overschot-Indiaan.

    Waren er niet zoveel ongeboren kinderen bij ons geaborteerd geworden, dan waren 1° heel wat minder gebroken huisgezinnen geweest, was 2° de zedeloosheid beperkt gebleven, en 3° hadden we genoeg volk van eigen origine gehad.

    Anders gezegd: als we dit Europa laten begaan, dan zitten we binnen 30 jaar in eigen land inderdaad in een groot reservaat-kalifaat. Waar we van op elke straathoek 5 maal per dag per luidspreker aangemaand worden tot het Gebed.

    De tijd vliegt snel. Gebruikt hem wel…..

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

    05-04-2014, 10:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    04-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1885 - EUSSR: ES GEHT ALLES VORÜBER, ES GEHT ALLES VORBEI. NACH JEDEM DEZEMBER KOMMT WIEDER EIN MAI

    **

    Vrijdag 4 april

    Zon 7u12-20u20

    H Isidoor van Sevilla

    Is Isidoor voorbij, dan zijn we de winter kwijt

     

    *

     

     

    *

    Aan alles komt ’n end. Zelfs aan de kat haar staart,

     

    En die is zo lang.

    *

    In het Zadel

    Laten wij er dus niet om treuren, integendeel. Haiku Herman wordt straks weer wat hij altijd al had moeten blijven: een illustere onbekende uit de stal van de centenpikkers van het ACW. Was hij maar in zijn Roestige Vastheid gebleven, dan zou de wereld nooit te weten zijn gekomen dat hij de uitstraling had van een natte opneemvod.

    En wat ik vooral spijtig vind, is dat hij niet eens een Staatsbegrafenis meer zal krijgen, want totaal verguisd en daarenboven totaal onbelangrijk.

    Requiem voor een bekakte droom en als ’t een beetje kan, deze bladzijde uitscheuren uit het Levensboek der Geschiedenis. Om U dood te schamen, dat hij zich ooit Vlaming mocht noemen.

     

    *

    Onder voorname dankzegging overgenomen door Digitalia bijhttp://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Scandinaviërs willen uit EU en eigen confederatie oprichten

    *

    Verkiezingen Hongarije: Anti-EU partijen koersen op meerderheid af – Engeland: Nigel Farage wint met 68% tegen 27% TV-debat van pro-Brusselse leider Liberaal-Democraten

    Na de Britten willen nu ook de inwoners in Scandinavië uit de Europese Unie treden. De Finnen, Zweden en Denen zijn voorstanders van een nieuwe Nordische confederatie, die enkel nog handelsverdragen met de EU zal afsluiten. Ook in Groot Brittannië en Hongarije neemt het verzet tegen de Brusselse heerszucht verder toe.

    Uit een peiling van de EU Democrats alliantie blijkt dat 50% van de Finnen de voorkeur geeft aan een nauwere Scandinavische samenwerking, en slechts 31% voor verblijf in de EU zou stemmen. In Zweden (49% tegen 28%) en Denemarken (47% tegen 28%) liggen de verhoudingen ongeveer hetzelfde.

    Het EU-lidmaatschap wordt in deze landen dus door nog niet eens een derde van de bevolking gesteund. De Nordische confederatie die ervoor in de plaats zou moeten komen, zou tevens IJsland en Noorwegen moeten bevatten. Deze landen kunnen dan nauwer samenwerken op het gebied van bijvoorbeeld justitie, economie en milieu, maar zullen –in tegenstelling tot het EU-lidmaatschap- wel hun autonomie en zelfbeschikkingsrecht behouden. (1)

    Anti-EU partijen Hongarije richting meerderheid

    Ook in Hongarije wordt het anti-Brusselse sentiment steeds krachtiger. Aanstaande zondag zijn er parlementsverkiezingen in het land. Volgens peilingen kan de regeringspartij Fidesz van premier Orban met 36% van de stemmen op een ruime overwinning rekenen. Ook de extremistische Jobbik partij zou er een procent bijkrijgen en op 15% uitkomen.

     

    Jobbik steunt de anti-EU koers van de regering Orban. Twee Kamerleden gooiden in februari EU-vlaggen uit het raam van het parlementsgebouw. Volgens de premier heeft hij ervoor gezorgd dat Hongarije een ‘Griekse’ financiële crisis bespaard is gebleven.

    Tegenstanders verwijten hem met zijn beleid de banken en buitenlandse bedrijven in het land te hebben beschadigd. Ook zou hij de persvrijheid proberen te beperken, en besloot hij dat buitenlanders uit EU-landen mogen worden onteigend. In de peilingen zakte de linkse oppositie onder leiding van de socialist Attila Mesterhazy echter van 23% naar 18%. (2)

     

    Farage wint met overmacht TV-debat

     

    In Engeland moest de leider van de Liberaaldemocraten (Britse D66), vicepremier Nick Clegg, het in een TV-debat ruimschoots afleggen tegen Nigel Farage, kopman van de Onafhankelijkheidspartij (UKIP). Slechts 27% van de kijkers kon zich vinden in Cleggs pro-Brusselse pleidooi; maar liefst 68% wees Farage, die uit de EU wil treden, als winnaar aan. Volgens de Guardian deed Farage het met 69% zelfs nog iets beter.

    Clegg had geen verweer tegen de harde feiten die Farage op tafel legde, waaruit blijkt dat Groot Brittannië zwaar te lijden heeft onder het EU-lidmaatschap. Zo is het minimumloon in het land sinds 2007 met 14% gedaald en is de jeugdwerkloosheid sindsdien verdubbeld. Inmiddels ontkent niemand meer dat het vrije verkeer van personen in de EU daar een groot aandeel in heeft gehad.

     

    ‘We moeten weer ons eigen lot bepalen’

     

    Het argument van de liberaal-democratische vicepremier dat Engeland ‘samen met anderen’ beter af is, vond nauwelijks weerklank. ‘Nee,’ zei Farage, ‘de overgereguleerde en –regelgevende EU is geen aanbeveling. We moeten ons lot zelf en alleen in de hand nemen. Dat is de aangewezen weg voor Groot Brittannië.’

     

    Cleggs bewering dat Engeland dan geen handelsvoordelen meer zou hebben, veegde hij ogenblikkelijk van tafel. Zo wees hij erop dat nergens ter wereld het lidmaatschap van een unie nodig is om handel te kunnen drijven, een argument waar hij veel bijval voor kreeg.

     

    Het publiek was het op nog een ander punt massaal met hem eens, namelijk met zijn forse kritiek op de Westerse bemoeienissen in onder andere Oekraïne en Syrië. ‘Jullie hebben drie jaar geleden Libië gebombardeerd, en kijk wat er van het land is geworden. Het Britse volk heeft genoeg van buitenlandse oorlogen,’ aldus Farage. ‘En in Oekraïne hebben we niets te zoeken. We hebben Rusland onnodig geprovoceerd.’

    Xander

    (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (3) Die Welt

     

    *

    De teugels strak aantrekken

    Vaststelling: het gezond verstand zit weer eens elders. Nogal wiedes, als je ziet met wat tweederangsfiguren men ons heeft opgezadeld om de EU te leiden. Zwakke Leiders moet zich inderdaad altijd kunnen wegsteken achter strenge verbodstekens. Sterke leiders handhaven zichzelf uit zichzelf. Omdat zij een open en eerlijke politiek voeren, met Machiavelli alleen maar een klein beetje. En op de achtergrond.

    Welke leraars hebben we uit onze kindertijd onthouden? Bij wie leerden we het meest? Niet bij de joviale levensgenieters, maar bij de strenge opvoeders, aan wie we, door het ouder worden, met nog meer sympatie aan terugdenken.

    Na regen komt zoneschijn en na de 7 magere jaren, de 7 vette. De aftrap wordt gegeven op 25 Mei.

    In Mei legt iedere vogel een ei en van het ei dat de Euro-kwibussen op deze verkiezingszondag in hun hoge hoed zullen vinden, zullen wij nog lang genot aan beleven .

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

    04-04-2014, 12:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1884 - GEEN UITSTEL MEER WANT DE SFEERIS KOET: SMEDEN DUS VOOR HET IJZER AFKOELT

    *

    Vrijdag 4 april

    Zon 7u12-20u20

    H Isidoor van Sevilla

    Is Isidoor voorbij, dan zijn we de winter kwijt

    *

     

     

    *

    Het ijzer smeden als ’t brandend heet is….

     

    Is iets dat we moeten afleren….

    *

    In het Zadel

    De zoveelste Brusselse saga van het pesten der Vlamingen, deze vaudeville belet, ja verbiedt zelfs het Vlaams Belang om op privé terrein te vergaderen, wat een recht is dat zelfs in de Grondwet is ingeschreven. Iets over gehoord in de Staatsmedia? Zijn er ‘aangiftes gedaan’? Komt er een tuchtonderzoek tegen de Burgemeester, die op deze manier een politieke concurrent monddood wil maken? In elk normaal land zou de Overheid al lang ingegrepen hebben om de Grondwet, de 1ste Wet van elk land te doen respecteren. In België wordt de andere kant opgekeken, want België is geen normaal land.

    Reden, of liever excuus voor dat verbod: er zouden wel eens mogelijkerwijze tegenbetogingen kunnen komen, die de Openbare Orde en de Veiligheid zouden verstoren. Onderverzwegen: wij van de PS, de Parti Scandale, wij steken desnoods graag een tandje bij. De beroeps-oproerstokers die op onze loonlijsten staan, vragen niet beter….

    Mooi argument is dat. Ja toch? Zijn het dan niet eerder die tegenbetogingen die zouden moeten verboden worden, en voorkomen, desnoods aan de hand van de gewapende Arm der Wet?!

    Benieuwd wat de Zittende Arm van diezelfde Wet hierover zal te vertellen hebben, de dag en het uur dat er Recht zal moeten gesproken worden. Als het waar zou zijn, dat ‘De Rechtvaardige Rechters’, dat gestolen paneel van het Lam Gods zou terug gevonden zijn, dan is het logisch dat er een ‘Rechtvaardig Oordeel’ zou geveld worden. Dat zou bijvoorbeeld niets minder kun nen zijn, dan Mayeur naar de galleien, en Gerolf Annemans in zijn plaats Burgemeester van Broekzèl…

    In ieder geval: als dit verbod gehandhaafd blijft, zal er voortaan geen enkele Hoge Vergadering van Eu- of Regeringsleiders meer mogen plaats vinden in Broekzè dat privé jachtterrein van de Socioalisten. Want om de haverklap zijn er daar ook tegenbetogingen gewapenderhand neer te slaan. …

    JaJa, de Heer Mayeur en trouwens de hele PS hebben nu wel bewezen, proef op de som, dat in een normale democratie, hun houdbaarheidsdatum al lang verstreken is…. Zelfs als recuperatie voor de Voedselbank zijn ze niet geschikt wegens besmettelijke bendevorming.

     

    *

    Onder voorname dankzegging overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/

    *

    BURGEMEESTER BRUSSEL VERBIEDT VLAAMS BELANG-MEETING

    *

    dm UPDATE Brussels burgemeester Yvan Mayeur (PS) verbiedt een meeting van het Vlaams Belang morgen in het Brusselse Vaudeville Theater. Hij vreest een verstoring van de openbare orde. Vlaams Belang spreekt van een aanfluiting van het grondwettelijk recht op vergaderen en stapt naar de Raad van State.

    Mayeur lichtte de gemeenteraad maandagavond al in over zijn voornemen om de verkiezingsbijeenkomst van Vlaams Belang te verbieden. Die zou plaatsvinden in het Vaudeville Theater, een prestigieuze zaal in de Koninginnegalerij in het hart van de hoofdstad.

    Hij probeerde naar eigen zeggen in contact te treden met de uitbaters van de zaal om hem de meeting te laten afgelasten. Maar Mayeur kreeg daar naar eigen zeggen geen gehoor.

    In De Morgen verklaarden de uitbaters dat ze geen partij willen kiezen en hun contractuele verplichtingen met Vlaams Belang willen vervullen.

    "Ik betreur die houding van de uitbaters", zegt Mayeur nu. "We dachten in het begin nog dat ze misbruikt waren door het Vlaams Belang en niet wisten aan wie ze de zaal verhuurd hadden. Maar dat blijkt niet het geval. Ondanks onze herhaalde pogingen om in gesprek te gaan, weigerden ze dat", zegt Mayeur.

    Tegenbetogingen

    De beslissing om de meeting te verbieden komt er op basis van een verslag van het Coördinatieorgaan voor de dreigingsanalyse OCAD. In dat rapport wordt melding gemaakt van 300 deelnemers, een tegenbetoging en zelfs een 'tegen-tegenbetoging'. Daarom vreest de stad Brussel voor incidenten en verbiedt het de bijeenkomst en elke manifestatie binnen de Brusselse vijfhoek.

    "Het is een privébijeenkomst in een privézaal, het is niet aan de burgemeester om dat te verbieden," klonk het eerder al bij Vlaams Belang. Voorzitter Gerolf Annemans zegt nu dat het grondwettelijk recht op vergaderen wordt aangetast.

    Morgenochtend stapt de partij naar de Raad van State tegen de beslissing. Frédéric Erens, voorzitter van de Brusselse afdeling van de partij, acht de kans groot dat er morgenavond geen meeting zal zijn. In dat geval zal de partij nog een persmoment organiseren, aldus nog Frédéric Erens.

    Tweede verbod

    Enkele weken geleden nog verbood Mayeur het Vlaams Belang om haar 'illegalencampagne' in Brussel te voeren. Daarbij reed de partij met bestelwagens rond in steden met daarop affiches met de boodschap "Illegaal? Ga naar huis of naar de gevangenis!"

    *

    Bron: Secretariaat Vlaams Belang.

    *

    De teugels strak aantrekken

    Dat is nu eenmaal het probleem met alle Socialisten ter wereld: zij regeren zich kapot, ofwel haan ze maar zo lang mee, tot het geld op is. Als daar straks nog de Islam bij komt, zal hun dramatisch einde nog drastischer zijn, want het zou wel eens kunnen lukken, dat de Onderdanen door al die achterlijkheid opgebruikt zijn. Want om een of andere reden als dood lichaam bij bosjes meegesleept worden achter de pick ups van de Jihadi’s in dienst van de nieuwe Sultan, is geen mooi vooruitzicht.

    Tenzij de tendens zich doorzet zoals in Gent en andere socialistisch bestuurde grootsteden: daar zijn er geen allochtonen meer. Want nu dragen ze daar een andere naam. Anders gezegd: er zitten geen dieven in huis, maar hier geboren medemensen van vreemde origine. U zult het zien, dat scheelt een hele hoop.

    Om de poen, is het hen te doen. En met geld koopt men de boter!

    Ook bij het ACW, een socialistisch geworden organisatie met nog een klein laagje wijwater op.

    Op 2 maanden van de verkiezing die hen riskeert onder de verlies-drempel van 10% te duwen, kunnen ze het nog altijd niet over hun hart krijgen, om de door hen bestolen Arco-Cooperanten restitutie te doen. Het gaat in praktisch alle gevallen, om de kleine fortuitjes van werkende mensen, die daardoor in veel gevallen aan de bedelstaf zitten. De ‘Zuil’ is rijk genoeg om iedereen schadeloos te stellen, maar neen, men wil eerst (met medeplichtigheid van de Rode Broeders van die andere Stelende Partij (de SP), de belastingbetaler pluimen.

    De vroegere mooie idealen van deze twee partijen zijn al een paar decennia vervangen door hun portemonnees. En die geraken, juist lijk Duivels’zak; ook nooit vol.

    Bij de Riberalen is het al niet veel beter. En daarom: tabula rasa met deze profiteurs. Vooral hun kopmannen moeten de scheurmand in. Zonder hun Waalse spitsbroeders waren die trouwens al langer weggeveegd.

    Hun historische misdaden zijn onvergefelijk, want zij hebben ons land kapot geregeerd. In plaats van, eenmaal aan de macht, het land democratisch te besturen, hebben ze altijd compromissen gemaakt met het Zuiden, om er zelf beter van te worden. Om op ie manier ‘Vriend des Konings’ te worden genoemd, met ‘recht op een Staatsbegrafenis’. Met dat ‘Zuiden’ is bedoeld het Land van Samber en Maas, al decennia bekand als ‘beneden de taalgrens’, nu recentelijk beneden de aroe-grens. Het is een verloren land, dat vergaat van de nostalgie naar La Mère Patrie’ en daar, met het geld van de Vlamingen, alles voor over heeft.

    De Vlamingen zijn een volk dat geen vreemde Heren als Meesters erkent en daar eindelijk voor uitkomt. Onverfransd, onverduitsd, onveregelsd, en sedert WO II, vooral ook onveramerikaniseerd. Om uit die woordenbrei te geraken, is maar één middel goed genoeg. En dat hebben we allemaal samen in handen. Dat is ons kiespotlood als stok achter de deur!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

    04-04-2014, 12:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    03-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1879 - DE HISTORISCHE WAARHEID OVER DE ISLAMITISCHE OORLOGEN VANAF HET EERSTE BEGIN TOT OP ONZE DAGEN

    CORRECTIE

    Bij de publicatie gisteren van deze bijdrage werd bij vergissing de bron van het overgenomen artikel niet vermeld.

    U vinddt daar trouwens no wel meer relevante informatie….

    http://www.crethiplethi.com/de-waarheid-over-de-kruistochten-en-de-islamitische-jihad/global-islam/2010/

    Mijn welgemeende excuses hiervoor en beste dank aan een aandachtige lezer die deze vergissing opmerkte.





    03-04-2014, 17:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1883 -KIJK DAT EENS AAN !!!! DE SAOUDI’S KENNEN IETS VAN WETTEN MAKEN. KUNNEN DE ONZEN NOG EEN PUNTJE AAN ZUIGEN….

    **

    Donderdag 3 april

    Zon 7u15-20u18

    H Richard van Chichester

     

    *

     

     

    *

     

    *

    In het Zadel

    Onze Grote Geesten hebben met de Islammerij weer een kat in een zak gekocht. Die zak zelf zat in een reuzenkorf waarin reeds van vroeger naast een reuzenpad, ja verdorie ook een aap was gelogeerd. Stel U voor: bij de stralend wit gerokte Arabische pietrol-boeren is voortaan elke atheïst, net als elke Jihadist, een crimineel buiten categorie. Ze zijn even minderwaardig als een Christen hond, of als een hangbuikzwijn. In één woord: alleen zij, de machthebbers, zijn volmaakt. Een droomscenario voor elke EUSSR-bonobo.

    Die pietrol-boeren zijn tenminste geen hypocrieten, zoals onze Verlichte Geesten voornoemd. Bij hen gaat, net als duizenden jaren geleden, met de hulp van Allah en een fijn geslepen kromzwaard, de kop af van al wie hen tegenspreekt.

    Van een spreidstand gesproken!

    Islam is Good 4 You, net als Guiness vroeger goed was als je op café stoer wilde doen. Islam koppelen aan Marx zou dus ideaal zijn. Geen twijfel mogelijk: vooruit met de geit, later zal er wel bijgestuurd worden. Achter een bureau en op papier, allemaal geen probleem.

    En daar gaat het straks op 25 Mei a.s.over. Kiezen wij voor dezelfde gammele schuit (Begië) en voor het EUSSR-avontuur van de mixte half-en-half Islam en Marx, kies dan voor de traditionele Grote Geesten ronde de Grote Di Jeanetto. Wilt U de veilige zekerheid van een V-verandering ten goede, kies dan voor een van de V-partijen. Liefst voor de originelen van het Vlaams Belang, of als U verder als lam in plaats van als leeuw wilt leven, voor de BDW-ers.

    En meer zeg ik niet. ‘Feind hört mit’

    *

    Nieuwe wet Saudi Arabië: Alle niet-moslims zijn terroristen

    Twijfelen aan islam als terreurdaad bestempeld

    De Saudische koning Abdullah duldt geen enkele tegenspraak.

    *

    Saudi Arabië heeft een aantal nieuwe wetten ingevoerd waarmee ‘atheïsten’ - in de islamitische wereld alle niet-moslims- automatisch als terroristen worden beschouwd. Hetzelfde geldt voor alle vormen van politieke tegenstand, inclusief deelnemers aan demonstraties.

    De nieuwe wetten werden opgesteld vanwege het groeiende aantal Saudi’s dat terugkeert uit de burgeroorlog in Syrië, en dat de monarchie omver zou willen werpen. Koning Abdullah vaardigde daarom ‘Koninklijk Decreet 44’ uit, waarmee deelname aan ‘vijandelijkheden’ buiten het koninkrijk bestraft kan worden met een gevangenisstraf van 3 tot 20 jaar.

    Ook het aantal groepen dat als terreurorganisatie wordt gekenmerkt, werd uitgebreid. Net als in Egypte werd de Moslim Broederschap in deze lijst opgenomen.

    Twijfel aan islam = terreurdaad

    In artikel 1 van de nieuwe regels wordt terrorisme omschreven als ‘het aanhangen van de atheïstische gedachte in iedere vorm, of het betwijfelen van de fundamenten van de islamitische religie waar het land op is gebaseerd.’ Buiten de islam zijn in Saudi Arabië alle andere religies verboden.

    Joe Stork, vicedirecteur van Human Rights Watch afdeling Midden Oosten en Noord Afrika, wees erop dat de Saudische autoriteiten nog nooit kritiek op hun beleid hebben geaccepteerd, maar dat de nieuwe wetten nu bijna iedere vorm van kritiek of onafhankelijk denken als een terreurdaad bestempen.

    Human Rights Watch probeert meestal tevergeefs om gevangen zittende Saudiërs vrij te krijgen. Twee mannen verloren onlangs hun beroepzaak, en zullen respectievelijk 3 maanden en 5 jaar de cel in moeten vanwege hun kritiek op de Saudische autoriteiten.

    Xander

    De teugels strak aantrekken

    Gisteren plaatste ik bovenaan een laatst binnengekomen bericht, dat de Italiaanse Staatsvuiligheid 24+2 arrestaties had verricht, in de rangen van de organisatoren van het plebisciet dat voor 90% koos voor de afscheiding van Rome en dus voor de uittrede uit de EU..

    Vandaag zijn de berichten over de politiek in Renzi-land ietwat diffuus. Berlusconi van de Forza Italia praamt Napolitano en deze, President zijnde, begint Renzi voorwaarden te stellen.

    Het is een schouwspel die elke hobby-boer kan vaststellen in zijn eigen kiekenkot, als de vroegere haan weer op de bovenste tree wil geraken. Forza Italia en Lega Nord zijn twee handen op één buik en de Lega is de drijvende kracht achter de Venetiaanse Afscheidingsbeweging.

    Wordt vervolgd tot het blijde einde.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

    *

    03-04-2014, 12:08 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1881 - IN PLAATS VAN MINDER, MINDER, MINDER, WORDT HET MÉÉR VEEL MEER EN NOG MÉÉR MEER DAN BOMVOL

    *

    Donderdag 3 april

    Zon 7u15-20u18

    H Richard van Chichester

    *

     

     

    *

     

    *

    In het Zadel

    Ja, dat is wat de Europese Commissie wil: onze landen vol menselijke bommen steken, BOM-vol dus. Bomvol met hier en daar als reisorganisatoren naar de hemel, enkele Allahisten met bomgordels rond hun bolle buiken. Onze Grote Geesten doen dat in de zekerheid dat ze méér zijn dan die niet eens bestaande God-de-Vader en dat zij dus de Schepping naar hun hand kunnen zetten.

    De Geschiedenis staat bomvol met zulke verhalen. De laatsten daarvan zijn Napoleon, Marx, Stalin en Hitler. En dan vergeet ik er nog een paar die hun strepen elders verdiend hebben.

    Hieronder vindt U een woordje uitleg over de actuele wereldverbeteraars, genaamd de Europese Commissie. Begrijp me goed: dat zijn de achterkamertjes-technocraten die hun eigen ideologie ten uitvoer brengen, via de stem-machine van het Europees ‘Parlement’. Het boeltje draait perfect, en als we daar geen stokken in de wielen gaan steken, zal het eindigen met een of andere Verlichte Despoot die denkt het beter te kunnen doen dan zijn voorgangers, waarvan A. Hitler de laatste was.

    Tot 25 Mei a.s. kunnen ze nog hun gang gaan, al zijn ze in de overtuiging dat ‘hun mandaat’ nog een stuk verder loopt. Maar bij de zwijgende meerderheid staat het nu al vast, als een paal boven water, dat ze de maandagmorgen van 26 Mei rap zullen moeten lopen om hun vel te redden. Op een Staatsbegrafenis zullen ze alvast niet meer moeten rekenen….

    *

    VLAAMS BELANG VERZET ZICH TEGEN VERSOEPELING VISA REGELING

    EU wil immigratiekraan verder openzetten

    *

    Als het van de EU afhangt, wordt de visaregeling voor 22 derde landen over afzienbare tijd aanzienlijk versoepeld. De plannen die de Europese Commissie in dit kader heeft klaarliggen, sluiten naadloos aan bij de politiek die nu al jaren wordt gevoerd en die erin bestaat de Europese grenzen steeds verder open te gooien.

    Zo sloot de EU de voorbije jaren met almaar meer niet-EU-landen akkoorden over visumvrijstelling. Eind vorig jaar nog stelde de EU zelfs de afschaffing van de visumplicht voor Turkse staatsburgers in het vooruitzicht, wat in het Klein-Aziatische land zonder twijfel zal worden geïnterpreteerd als een open uitnodiging om de Turkse kolonies in Europa te komen versterken.

    Het Vlaams Belang wijst erop dat nu reeds heel wat niet-Europese vreemdelingen de EU met een geldig visum binnenkomen, maar zich niets aantrekken van de beperkte geldigheidsduur van dit document en zo bewust de illegaliteit induiken. Het Europese grensagentschap Frontex vermeldde in dat verband reeds uitdrukkelijk de sterke groei van ‘Turkish Airlines’ als factor waardoor de illegale immigratie is toegenomen.

    Het spreekt voor zich dat een verdere versoepeling van de visumpolitiek de kans op misbruiken (schijnhuwelijken, medisch toerisme, illegaal verblijf,….) alleen maar groter maakt. Een versoepeling van de bestaande regeling is niet alleen volstrekt overbodig, maar bovendien contraproductief. De visapolitiek moet dan ook niet worden versoepeld, maar verstrakt.

    Philip Claeys - Europees parlementslid

    Gerolf Annemans – Voorzitter

     

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

    03-04-2014, 11:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    02-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1880 - DE PUZZELSTUKJES VAN ITALIË: DE VRAAG IS OF LIJMEN OOIT NOG WEL EENS ZOU KUNNNEN HELPEN.

    *

    Dinsdag 1 april 2014

    Grasmaand

    Zon 7u19-20u15

    H Hugo van Grenoble

    Op Sint-Huigen valt de sneeuwman in duigen

     

    *

    *

     

    *

    In het Zadel

    Het houdt niet op! Overal schieten jonge twijgen op die straks de bomen van het Nieuwe Europa zullen vormen. Het groeit gestaag, lijk alles in de natuur dat vanzelf groeit. Wat kunstmatig en uit verdoken berekeningen werd samengesmeed, de 19de Eeuwse natie-staten, valt in duigen. Zoals vermolmde constructies in de natuur vanzelf vergaan. Die verouderde systemen, zoals het Latijnse België werden gevormd en in stand gehouden op de punt van bajonetten. Laat ons hopen en bidden dat ze verdwijnen zonder eenzelfde bloedvergieten over Vlaanderen te brengen.

    In het Middellands Zee gebied zwelt er een nieuw orkaan. Volgende keer in het Jubelpark in Broekzèl zal er een nieuw lid van het Nieuwe Europa aantreden. We kennen het fenomeen, dat tot hiertoe als de Beweging der Mestvorken van Sardinië werd afgedaan. Och, het waren een soort ‘desperados’ die opkwamen voor de man in de straat…. Misschien wel uitgerust met mestvorken, om de EUSSR-stallen uit te mesten….Mag ik jullie voorstelen, Dames en Heren van de volksjury, de Sarden.

    *

    Ook Sardinië wil een internetreferendum m.b.t. de onafhankelijkheid van Italië

    *

    Het Italiaanse Middellandse Zee-eiland Sardinië wil eveneens een internetreferendum m.b.t. de onafhankelijkheid van Italië uitvoeren en treedt daarmee in de voetsporen van de in het noordoosten van het land gelegen regio Venetië (Veneto), waarin onlangs een gelijksoortig referendum duidelijke separatistische inspanningen en instellingen aan het licht bracht.

    Aan het internetreferendum in de regio Venetië, dat plaatsvond van 16 tot 21 maart, namen meer dan twee miljoen mensen deel. Bijna 90% van hen was voor de afsplitsing van Rome. Ook al vormt het referendum geen juridisch bindende beslissing, was het toch aanleiding voor de Actiepartij van Sardinië (Partito Sardo d’Azione, PSdAz) een internetreferendum over de onafhankelijkheid van Sardinië te organiseren, zoals de internetsite Nuova Sardegna berichtte.

     

    De PSdAZ is voorstander van een afsplitsing van Italië en zet zich in voor het behoud van de tradities en waarden van Sardinië. “We willen de inwoners van Sardinië alleen maar vragen of zij onafhankelijkheid willen”, verklaarde John Hills, secretaris-generaal van de PSdAZ. “Hun mening is belangrijk. Volgens ons is de vraag naar onafhankelijkheid nu heel belangrijk en we willen duidelijk maken wat het volk precies wil.”

     

    Op donderdag 27 maart werd een dienovereenkomstige petitie voor een internetreferendum voorgelegd aan de regionale raad in Sardinië. Deze petitie bevatte slechts één vraag voor de eilandbewoners, mocht het referendum groen licht krijgen: “Wilt u dat Sardinië een onafhankelijke staat wordt?”, verklaarde Hills verder.

     

    Sardinië met zijn bevolking van meer dan 1,6 miljoen mensen is het op één na grootste eiland in de Middellandse Zee. Op dit moment is het een autonome regio van Italië met een speciale status, die het Sardinië toestaat 70% van de geheven belastingen zelf te beheren. Nog vier andere autonome regio´s beschikken over deze speciale status: Friuli-Venezia Giulia, Trentino-Zuid-Tirol, het Aosta-dal en Sicilië. Uit een peiling van de universiteit van Cagliari uit het jaar 2012 bleek dat ongeveer 405 van de inwoners van Sardinië voorstander is van de onafhankelijkheid van Sardinië. Destijds deden er ongeveer 6000 mensen aan de peiling mee. Van hen verklaarde destijds ongeveer 10% niet alleen Italië, maar ook de EU de rug te willen toekeren.

    Enkele politieke krachten in Sardinië zeggen dat ze al concrete ideeën hebben over wat het eiland moet doen, nadat ze onafhankelijk is geworden. Zo zet de beweging “Canton Marittimo” zich er voor in dat Sardinië een deel van Zwitserland wordt en is daarbij absoluut niet onder de indruk van het gelach van de critici.

    “De zogenaamde waanzin is niet gelegen in dit voorstel”, om zich aan te sluiten bij een 1000 kilometer verder verwijderd land op het continent, verklaarde Andrea Caruso, een van de medeoprichters van de beweging, tegenover het Britse dagblad “The Guardian”. “De waanzin blijkt veelmeer uit de huidige situatie.”

    Het “inefficiënte en zieke” bestuur, waarmee Sardinië als deel van Italië het moet doen, dwingt de regio rond te kijken naar een “competente partner, die ons kan laten zien hoe men een effectieve, efficiënte en tot volle ontwikkeling gekomen regionale regering opricht”, staat er in een petitie op de site van de beweging “Canton Marittimo”. “en deze partner is, volgens ons, Zwitserland”, staat er verder in de petitie. Tot nu toe hebben zich 2500 mensen aangesloten bij deze petitie, die gericht is aan de inwoners van Sardinië en Zwitserland.

    De toename van separatistische bewegingen in Europa “is geen negatief proces”, zei Anna Arque van de werkgroep “European Partnership for Independence”, die probeert de onafhankelijkheidsbewegingen in Vlaanderen, Catalonië, Schotland en het Baskenland aaneen te sluiten tot een gezamenlijk actiebondgenootschap.

    “Eigenlijk gaat het hier om iets positiefs. Als burgers van Europa hebben wij vertrouwen in de democratie, omdat we daadwerkelijk de indruk hebben dat Europa volwassen en ontwikkeld genoeg is om de vaak moeilijke problemen van de democratie te overmeesteren en de wil van verschillende naties te accepteren”, zei ze. Volgens haar hebben de onafhankelijkheidsbewegingen in Europa tot doel “de Europese Unie van binnenuit opnieuw te organiseren;deze nieuwe organisatie door de burgers zelf moet zich op het principe van de democratie oriënteren om de conflicten op te lossen, …. Die tot nu toe in de 21e eeuw nog niet konden worden opgelost.”

    Bron:

    http://info.kopp-verlag.de
    Auteur: Redactie KOPP-Verlag

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

     

     

    De teugels strak aantrekken

    Canton Maritimo van de Zwitserse Federatie: U heeft goed gelezen!

    Jaren gleden heeft ondergetekende zich eens geamuseerd met het uitwerken van de suggestie, dat via Lotharingen deze Zwitserse Federatie zou uitbreiden tot aan de Noordzee, m.a.w. dat een onafhankelijk Vlaanderen de Zwitsers toegang zou verstrekken tot de wereldzeeën.

    Het is een gedachte waarin ook zowel de Sarden als de Venetianen zouden thuishoren. Samen met de Lage Landen van Friesland, tot Calais, kan ieder weer een zoals in De Gouden Eeuw der welvarendste volkeren ter wereld worden. Die handel drijven met de Russische Beer als met het Volk der Mandarijnen. En die De Nieuwe Wereld zouden kunnen missen als kiespijn….

    Wat we dan doen met Broekzèl? Is voor mij tamelijk eenvoudig. We ruimen gewoon de rommel op en als de laatste ratten uit de riolen verdwenen zijn, verkopen we het zootje (de gecontamineerde grond) aan de meestbiedende, desnoods aan de Gok-Chinees.

    Met als eeuwig durende erfdienstbaarheid, dat die van het ACW / C D&V onbezoldigd mogen of moeten instaan voor het onderhoud van gezegde riolen. In samenwerking weliswaar met het Rode Broederschap, dat instaat voor de bovengrondse hygiëne van de toiletten. Wie ooit in Pompeï is geweest, en daar de openlucht watergespoelde rijnen toiletten heeft bewonderd, begrijpt gemakkelijker wat ik bedoel….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

    *

    02-04-2014, 09:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!