Foto
Rondvraag / Poll
Is Johan Vande Lanotte tever gegaan in het dossier van Electrawinds
JA
NEEN
Bekijk resultaat

Zoeken in blog

Foto
Startpagina !
Rondvraag / Poll
Wie heeft volgens U de VLD kapot gemaakt?
Guy Verhofstadt
Patrick De Wael
Karel De Gucht
Herman De Croo
Alexander De Croo
Gwendolyn Rutten
Vincent Van Quickenborne
Hugo Coveliers
Jean-Marie Dedecker
Ward Beysen
Bart De Wever
Bekijk resultaat

Inhoud blog
  • Karel De Gucht Columnist bij Het Laatste Nieuws
  • Tobback for president SPA
  • Karel De Gucht's opinie over een goed politicus
  • Marc Van de Looverbosch zwaar uit de bocht als journalist
  • Moslimterroristen in België
    JOEPIE: België in Guiness Book! Meeste politici per inwoner!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    POLITIE BLAAST ZELF BIJ ALCOHOLCONTROLES!
    Foto
    Foto
    Foto
    Politie-agent verbrandde alcoholtester op BBQ!
    Foto
    Foto
    Foto
    Rondvraag / Poll
    Heeft Karel De Gucht volgens U in het verleden reeds "gesjoemeld"?
    Ja natuurlijk zijn gezicht staat er scheef van
    Neen hij is heiliger dan de paus
    Ik durf het niet zeggen. Ik weet het niet
    Bekijk resultaat

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Karel De Gucht betaalt DEXIAgeld NIET terug!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Hogeschool Gent gaf Bachelordiploma aan mentaal gehandicapte
    Foto
    Foto
    Foto
    Cancellara moet verkeersboete betalen voor te snelle sprint
    Foto
    Dendermondse politie-agent klopt op notabele
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    APENLAND
    Waar Koning Filip I regeert
    En het ABVV en de PS de bevolking terroriseert
    16-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslimterroristen in België

    Gisteren was het zover. De politiediensten vielen binnen bij een aantal moslimterroristen. Men kan zich terecht de vraag stellen hoe het zover is kunnen komen.

    Gedurende jaren aan een stuk hingen meerdere politici aan de alarmbel dat er iets moest worden gedaan, maar er gebeurd weinig of niets. Men nam zelfs nog contraproductieve maatregelen zoals premier Guy Verhofstadt die de snel Belg Wet door onze strot joeg.

    De integratie is deels mislukt en dat heeft enkel en alleen te maken met het gevoerde beleid in dit land. We mogen niet xenofoob zijn, dat is zeker. Maar we moeten wel realist zijn. Een maatschappij kan altijd en overal vers bloed gebruiken. De Verenigde Staten zijn er groot op geworden. Maar de inwijkelingen dienen van verschillende godsdiensten en culturen te zijn; Aziaten, Afrikanen, Oost-Europeanen, Arabieren etc. Zo krijgt men de bekende "melting pot"

    Toen ik kind was, waren er in mijn Katholieke school twee Moslimjongeren. De jongers werden Westers opgevoed en hun moeder droeg geen hoofddoek.Omdat ze nog met zo weinig waren, lukt de integratie vlot.

    Het grote probleem echter van de Belgische immigratie is wel het feit dat we steeds dezelfde groepen, volkeren en culturen terugvinden. Naar het schijnt zijn zelfs ganse dorpen vanuit Turkije en Marokko naar ons land overgekomen. Onze wetgeving laat dat ook toe, meer nog het wordt zelfs gestimuleerd. Vreemdelingen in dit land worden ondersteund door allelei organisaties die extra immigratie aanmoedigen. Vele nieuwe Belgen trouwen ook met een partner uit het land van herkomst. Gearrangeerde huwelijken kunnen perfect in de 21e eeuw in het "Westerse" België. Dit wordt op geen enkele manier tegengewerkt. Wanneer ganse dorpen naar hier overkomen, moet men niet verwonderd zijn, als die mensen zich weinig integreren. Waarom en voor wie zou men dat doen? De meeste vrouwen van allochtone origine blijven gewoon thuis om voor het kroostrijk gezin te zorgen. Aangezien vele familieleden en vrienden in hun omgeving wonen kunnen ze perfect hun taal en gebruiken behouden. De Belgische overheid geeft ook middelen aan de vreemde godsdiensten in dit land, die zelfs al het statuut van Belgische godsdienst gekregen hebben. In alle steden zijn er Moskeën opgericht, dikwijls groter dan onze inheemse kerken. Nieuwe Belgen krijgen in dit land ook meer financiële middelen dan de autochtone bevolking. Een zelfstandige die in dit land 45 jaar gewerkt heeft, krijgt een kleinere uitkering van de overheid dan nieuwe Belg die in Zaventem net is aangekomen. Dergelijke overheidsmaatregelen zijn natuurlijk wraakroepend.

    En dan is men verwonderd dat een orthodoxe Imam de harde lijn verkondigt of dat Arabische jongeren gaan strijden in Syrië.

    Omdat de integratie voor een groot stuk mislukt is en de vreemde cultuur zich bijna volledig heeft kunnen handhaven, zijn ook de extreme elementen van deze cultuur kunnen overwaaien naar het Westen.

    Men had de immigratie gematigd dienen te houden. Men had quota dienen in te voeren voor bepaalde knelpuntberoepen. Men had het uithuwelijken wettelijk moeten beperken. Men had bepaalde excessen moeten aanpakken toen men nog kon. Maar men heeft dat niet gedaan. Politici die nu luid lopen te roepen hoe schandalig dit alles wel is, liggen zelf aan de oorzaak van het probleem.

    Gisterenavond was er Laurette Onckelincx op de RTBF. Ze speelde de vermoorde onschuld. De schuld werd zelfs op de huidige regering afgeschoven. Onckelincx is zelf verantwoordelijk voor het ontspoorde moslimbeleid. Ze is de schande van de Belgische politiek en zou zich beter in het verborgene ophouden. Maar dat soort mensen is de schaamte al lang voorbij. Dat soort politici zal met een vals gezicht voorop bij een betoging lopen!

    Wat een rare bedoening was het overigens bij de herdenking van de slachtpartij op Charlie Hebdo. Al die Europese leiders -zogezegd- voorop bij de miljoenenbetoging. (U heeft misschien ook de foto's gezien waarop duidelijk te zien was dat dit beeld geënsceneerd werd en niet de correcte weergave was). Natuurlijk is het intriest wat er gebeurd is in Frankrijk. Maar of dit nu internationaal dient te worden opgeklopt is een andere vraag. Elke dag worden er in Oekraïne tientallen mensen -onschuldige burgers- vermoord. Elke dag worden er een dozijn boeren afgeslacht in Zuidelijk Afrika. Ik zie geen enkele politieker hiervoor een betoging organiseren. Het is pas als de media erop springen en het een mega-evenement wordt, dat plots elke politicus zogezegd de"eerste" was om dit aan te kaarten. Een bende huichelaars zijn het...


    16/01/15 - 06u02  Bron: Het Laatste Nieuws
    © belga.

    Een operationele cel van teruggekeerde Syriëstrijders wilde ons land treffen door aanslagen te plegen op de politie. In Verviers zijn twee verdachten doodgeschoten. De groep wilde een prominent persoon ontvoeren en een video van de onthoofding via internet verspreiden. De politie wachtte dagenlang op de komst van een topterrorist die een belangrijke rol zou vervullen bij de uitvoering van het beestachtige plan.

    Eric Van Der Sypt © belga.

    Wie het slachtoffer van de onthoofding moest worden, is onduidelijk. Volgens goedgeplaatste gerechtelijke bronnen gaat het mogelijk om een magistraat of iemand van de politie met een prominente functie.
    De veiligheids- en politiediensten stonden al weken op scherp om de groep van - voornamelijk - teruggekeerde strijders in de gaten te houden. "Het was een operationele cel die concrete plannen had voor aanslagen. De voorbije week kwam het tot een hoogtepunt. We moesten wel ingrijpen", zei Eric Van Der Sypt van het federaal parket gisteravond.

    Naast de inval in Verviers, waarbij twee terroristen doodgeschoten werden en één andere werd opgepakt, waren er ook een tiental huiszoekingen verspreid over het land. Volgens de speurders was het een kwestie van uren of dagen voor de verdachten zouden overgaan tot actie. Het was wachten tot een topterrorist zou arriveren in Verviers. Toen die gisteren toekwam, was dat het startsein voor de actie. Het was nog niet duidelijk of de terrorist bij de doden is, dan wel de man die overmeesterd werd.
     
    "Ze hadden het vooral gemunt op de politie", zegt Van Der Sypt. De terroristen zouden het nieuwe hoofdgebouw van de federale politie in Brussel als doelwit hebben gekozen, naast een aantal andere commissariaten. "Het gevaar is niet geweken", waarschuwde Van Der Sypt. "We weten niet wat de komende uren, dagen en weken zal gebeuren."




    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Rondvraag / Poll
    Wanneer gaat Martine Tanghe best op pensioen?
    Hoe sneller hoe liever
    Op 65 jaar
    Op 67 jaar
    Nooit
    Bekijk resultaat


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    VRT start zoekprogramma "De DSK van Vlaanderen"
    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Correctioneel veroordeelde Noël Slangen kreeg 6,5 miljoen € voor Lange Wapper!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Bachelor Vastgoed Hogeschool Gent blijkt analfabeet
    Foto

    Foto

    Foto

    Overheid plaatst flitscamera's op circuit Spa-Francorchamps
    Foto

    Onderzoekers unaniem:Programma Peeters & Pichal verhoogt kans zelfdoding
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    EXPERT: "KOEN WOUTERS ZONG ENORM VALS TIJDENS DUET MET KATIE MELUA"
    Waals MR-politicus Serge Kubla nam deel aan seksfuiven
    Foto

    Foto

    LEEGLOOP BELGIE IS BEGONNEN...
    Foto

    Foto

    Nieuws Politics

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    RECORDAANTAL BELGEN VLUCHT NAAR BUITENLAND
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!