Foto
Rondvraag / Poll
Is Johan Vande Lanotte tever gegaan in het dossier van Electrawinds
JA
NEEN
Bekijk resultaat

Zoeken in blog

Foto
Startpagina !
Rondvraag / Poll
Wie heeft volgens U de VLD kapot gemaakt?
Guy Verhofstadt
Patrick De Wael
Karel De Gucht
Herman De Croo
Alexander De Croo
Gwendolyn Rutten
Vincent Van Quickenborne
Hugo Coveliers
Jean-Marie Dedecker
Ward Beysen
Bart De Wever
Bekijk resultaat

Inhoud blog
  • Karel De Gucht Columnist bij Het Laatste Nieuws
  • Tobback for president SPA
  • Karel De Gucht's opinie over een goed politicus
  • Marc Van de Looverbosch zwaar uit de bocht als journalist
  • Moslimterroristen in België
    JOEPIE: België in Guiness Book! Meeste politici per inwoner!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    POLITIE BLAAST ZELF BIJ ALCOHOLCONTROLES!
    Foto
    Foto
    Foto
    Politie-agent verbrandde alcoholtester op BBQ!
    Foto
    Foto
    Foto
    Rondvraag / Poll
    Heeft Karel De Gucht volgens U in het verleden reeds "gesjoemeld"?
    Ja natuurlijk zijn gezicht staat er scheef van
    Neen hij is heiliger dan de paus
    Ik durf het niet zeggen. Ik weet het niet
    Bekijk resultaat

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Karel De Gucht betaalt DEXIAgeld NIET terug!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Hogeschool Gent gaf Bachelordiploma aan mentaal gehandicapte
    Foto
    Foto
    Foto
    Cancellara moet verkeersboete betalen voor te snelle sprint
    Foto
    Dendermondse politie-agent klopt op notabele
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    APENLAND
    Waar Koning Filip I regeert
    En het ABVV en de PS de bevolking terroriseert
    21-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belkacem
    Belkacem vergelijkt De Wever met Hitler

    Foto: BDW

    Fouad Belkacem, de leider van Sharia4Belgium, laat opnieuw van zich horen. In een schriftelijke verklaring vergelijkt hij onder meer Bart De Wever met Adolf Hitler.

    Fouad Belkacem zit al ruim twee jaar in de gevangenis, in afwachting van zijn proces. Vanaf 29 september staat hij samen met 46 andere beklaagden terecht als leiders of leden van een terroristische organisatie. De beklaagden worden onder meer vervolgd voor het ronselen van jonge moslims voor de strijd in Syrië of omdat ze er zelf gingen vechten.

    In een lange schriftelijke verklaring , die werd gepost op het internet, bedankt Belkacem onder meer zijn vrouw, familie en medestanders voor de steun die hij de voorbije jaren kreeg. Nadien trekt hij fel van leer tegen de Belgische staat, die ‘haar eigen bevolking de angst inboezemt met allerhande leugens en onjuistheden.’ Belkacem wil met zijn verklaring één en ander rechtzetten.

    Zo schets hij onder meer een beeld van zijn jeugdjaren en de arrogantie en islamofobie vanwege de Belgische staat die hij in die periode vaststelde. Belkacem verwijst onder meer naar hoofddoekenverbod, niqaabverbod op straat en de militaire interventies in moslimlanden. In die sfeer ontstond Sharia4Belgium want ‘België heeft een serieuze islamitische militante groep nodig die durft tegen de schenen te stampen’.

    ‘Gebruik van geweld contraproductief’

    Volgens Belkacem was de organisatie een motor om het debat op gang te brengen en bediende hij zich van dezelfde wapens als Filip Dewinter en Bart De Wever: provocatie. ‘Femen kleed zich uit, Pussy Riot danst in een kerk, en wij roepen Allahu Akbar waar we ook zijn. Femen viel Leonard aan tijdens een conferentie en wij riepen Allahu Akbar tegen Benno Barnard. We zagen allemaal hoe iedereen reageerde op beide incidenten.’

    Belkacem wilde een klein, zelfstandige moslimgemeenschap in ons land, naar analogie met de joodse gemeenschap die er in slaagde om hun eigen infrastructuur uit te bouwen op educatief, cultureel en sociaal vlak. Het gebruik van geweld zou volgens Belkacem daarbij contraproductief zijn geweest.

    Belkacem verwijst ook naar het VN-rapport dat België veroordeelt voor ‘georganiseerde discriminatie’. ‘De vraag die iedereen zich moet stellen is, hoe het komt dat we na vier generaties nog niets van onze verheven normen en waarden hebben bijgebracht in België? Andere Europese landen staan veel verder op vlak van diversiteit in de maatschappij. Het kan toch niet dat de moslims enkel bijdragen in de criminaliteitscijfers!’

    ‘Alles is blijkbaar beter dan België’

    Belkacem gaat ook uitgebreid in op de situatie in Syrië. Grote schuldige daar is het westen dat Assad jarenlang financieel steunde. ‘Het zijn geen ronselaars die moslims over heel de wereld naar Syrië sturen. Het is de overduidelijke onrechtvaardigheid van de internationale gemeenschap,’ aldus Belkacem.

    Hij begrijpt ook niet dat de internationale gemeenschap de oprichting van een Islamitische Staat wil tegengaan. ‘

    ‘Waar bemoeit België zich mee? Het Vaticaan is een volledige Katholieke staat in Italië. Het Vaticaan is volledig onafhankelijk, van eigen Katholieke grondwet tot een volledig eigen bankensysteem. De Joodse staat bestaat ook in het hartje van de Islamitische wereld. Een Islamitische staat is verboden omdat deze een gevaar vormt voor de rest van de wereld. Wie organiseerde eeuwenlang genociden en volkerenmoord in naam van het kruis?’

    Volgens Belkacem vertrokken heel wat Belgische Syriëstrijders omdat ze ieder dag het onrecht van de overheid en maatschappij voelden. Een aantal vertrok ook om een nieuw leven te leiden. ‘Dit is het geval van vele bekeerlingen en jonge moslims. Het feit dat jongeren liever onder bommen leven dan in het “gastvrij warm Vlaanderen” is op zich het zoveelste bewijs tegen de regering. Alles is blijkbaar beter dan België,’ klinkt het.

    De Wever

    In zijn boodschap haalt Belkacem ook uit naar N-VA-voorzitter Bart De Wever. Die vergeleek Belkacem en co met Hitler. ‘De pot verwijt de ketel dat die zwart ziet! Hitler was een gecomplexeerd marginaal mannetje dat niets betekende in het Duitse politieke landschap. Zoals De Wever voor 2003. Na een campagne van haatzaaierij, paniekzaaierij en populisme werd Hitler verkozen als de redder van het Duitse volk. De kracht van verandering anno 1935. Net zoals Hitler beschuldigd (sic) De wever alles en iedereen die niet Vlaams is van profiteurs en bron van alle kwaad te zijn. Hitler probeerde ook zijn lafheid en complexen te verbergen met een vertoning van sportliefhebber en liefhebber van het volk. Wel De Wever ik heb de indruk dat jij meer eigenschappen van Hitler hebt dan hij’

    Mijn opinie

    Onze beleidsmakers oogsten nu wat ze gezaaid hebben. Jarenlang hebben ze onze grenzen wagewijd open gezet voor alle gelukzoekers vanover heel de wereld. Iedereen was hier welkom. Ganse dorpen immigreerden naar hier. We gaven hen allen een inkomen, sociale zekerheid en onderdak. Door de massale immigratie verwaterde ook de integratie. Samen met de bevolkingstoeloop kwam ook de cultuur mee.

    Uiteindelijk moeten wij ons aanpassen aan deze nieuwkomers. Wij moeten aanvaarden dat men in Oosterse gewaden rondloopt, dat vrouwen met hoofddoeken ons straatbeeld veranderen. We moeten aanvaarden dat er overal moskeeën worden opgetrokken en dat onze vrouwen hun gebruiken overnemen. Want onze mannen mogen niet trouwen met islamitische vrouwen. Zij worden dan verstoten of zelfs vermoord.

    Hallucinant was de reportage "Mijn Arabisch Lief" op de Vlaamse televisie. De Belg geraakte niet aan een Arabisch lief. Het water was veel te diep voor een niet-moslim. Moest men een Arabische man gevolgd hebben in de Westerse wereld dan zou die zonder problemen aan een Westerse vrouw zijn geraakt. Quod erat demonstrandum dat onze maatschappij veel verdraagzamer is voor moslims dan de moslims voor het Westen.

    Het viel mij op dat de televisiemakers opmerkelijk braaf bleven over dit latent racisme in de Arabische wereld. Had ditzelfde zich voorgedaan in België het land was te klein geweest! Wat zou bv. een Merem Almaci van GROEN! hierover zeggen?

    Maar voor bepaalde moslims gaan we nog niet ver genoeg in de Westerse wereld. Volgens de leden van Sharia voor Belgium moeten we de islamitische rechtspraak in België invoeren. Onze maatschappij reageert zeer zwak op deze extemisten. De Belgische IS-strijders worden maar zwakjes vervolgd. Enkele kopstukken worden opgesloten en daarmee is de kous af.

    Tot wat dit alles gaat leiden weet niemand. Ofwel verdwijnen de scherpe kantjes en zal onze maatschappij positief evolueren ofwel gaan de verschillende bevolkingsgroepen tegenover elkaarradicaliseren en krijgt men een kruidvat zoals in de Balkan. Ik vrees dat indien men niet snel en doortastend ingrijpt er meer en meer conflicten zullen komen.   



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Rondvraag / Poll
    Wanneer gaat Martine Tanghe best op pensioen?
    Hoe sneller hoe liever
    Op 65 jaar
    Op 67 jaar
    Nooit
    Bekijk resultaat


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    VRT start zoekprogramma "De DSK van Vlaanderen"
    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Correctioneel veroordeelde Noël Slangen kreeg 6,5 miljoen € voor Lange Wapper!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Bachelor Vastgoed Hogeschool Gent blijkt analfabeet
    Foto

    Foto

    Foto

    Overheid plaatst flitscamera's op circuit Spa-Francorchamps
    Foto

    Onderzoekers unaniem:Programma Peeters & Pichal verhoogt kans zelfdoding
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    EXPERT: "KOEN WOUTERS ZONG ENORM VALS TIJDENS DUET MET KATIE MELUA"
    Waals MR-politicus Serge Kubla nam deel aan seksfuiven
    Foto

    Foto

    LEEGLOOP BELGIE IS BEGONNEN...
    Foto

    Foto

    Nieuws Politics

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    RECORDAANTAL BELGEN VLUCHT NAAR BUITENLAND
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!