NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Rondvraag / Poll
Is Johan Vande Lanotte tever gegaan in het dossier van Electrawinds
JA
NEEN
Bekijk resultaat

Zoeken in blog

Foto
Startpagina !
Rondvraag / Poll
Wie heeft volgens U de VLD kapot gemaakt?
Guy Verhofstadt
Patrick De Wael
Karel De Gucht
Herman De Croo
Alexander De Croo
Gwendolyn Rutten
Vincent Van Quickenborne
Hugo Coveliers
Jean-Marie Dedecker
Ward Beysen
Bart De Wever
Bekijk resultaat

Inhoud blog
 • Karel De Gucht Columnist bij Het Laatste Nieuws
 • Tobback for president SPA
 • Karel De Gucht's opinie over een goed politicus
 • Marc Van de Looverbosch zwaar uit de bocht als journalist
 • Moslimterroristen in België
  JOEPIE: België in Guiness Book! Meeste politici per inwoner!
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  POLITIE BLAAST ZELF BIJ ALCOHOLCONTROLES!
  Foto
  Foto
  Foto
  Politie-agent verbrandde alcoholtester op BBQ!
  Foto
  Foto
  Foto
  Rondvraag / Poll
  Heeft Karel De Gucht volgens U in het verleden reeds "gesjoemeld"?
  Ja natuurlijk zijn gezicht staat er scheef van
  Neen hij is heiliger dan de paus
  Ik durf het niet zeggen. Ik weet het niet
  Bekijk resultaat

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Karel De Gucht betaalt DEXIAgeld NIET terug!
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Hogeschool Gent gaf Bachelordiploma aan mentaal gehandicapte
  Foto
  Foto
  Foto
  Cancellara moet verkeersboete betalen voor te snelle sprint
  Foto
  Dendermondse politie-agent klopt op notabele
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  APENLAND
  Waar Koning Filip I regeert
  En het ABVV en de PS de bevolking terroriseert
  30-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mediageile Annick De Ridder steunt Marino Keulen

  Het belooft niet echt spannend te worden, de nieuwe voorzittersverkiezingen bij "open" VLD. Ofschoon Gwendolyn Rutten eerder deze week zwaar ageerde tegen de indeling in kampen, is het nu toch wel overduidelijk vanuit welke groep iedere kandidaat opkomt. Marino Keulen is een duidelijk product van de Verhofstadt-De Wael dynastie en maakt daarom het meest kans om verkozen te geraken. Al mogen we op de tweede plaats Gwendolyn Rutten niet vergeten. Zij is duidelijk een pion van Karel De Gucht, ook al probeert ze dit langs alle kanten te ontkennen en tenslotte is er de eeuwige verliezer, de clan De Croo. Voor de meeste politieke waarnemers is nu al duidelijk dat Marino Keulen over de sterkste kaarten beschikt. Hij is zondermeer het best bekend zowel binnen als buiten de partij en geniet zoals gezegd het vertrouwen van de grootste zwaargewichten.

  En daarmee bedoel natuurlijk niet de onbekende burgemeester van Lochristi en nog minder de mediageile Annick De Ridder. Er mag geen activiteit gebeuren en ziedaar madame verschijnt met haar smoeltje in de pers. Ondertussen vrijt ze permanent figuren op van het type Guy Verhofstadt. Ze probeert zelfs een beetje intelligent over te komen, maar geregeld slaat ze de bal verkeerd. Denken we bij voorbeeld aan haar standpunt over de Lange Wapper. De meeste verstandige politici hielden wijselijk hun mond, maar Annick De Ridder verkoos de media-aandacht boven het verstand. En dan loopt men natuurlijk wel eens tegen de muur. Ze kan als geen ander smoelen trekken -en geloof mij ik weet waarover ik spreek-, waardoor ze bijna sympathiek overkomt. Soms valt haar masker af, zoals op de VRT-reportage over de drie D's, waarin ze vlak voor de verkiezingen Bart De Wever (NVA) in de camera geluk wenst bij de verkiezingen en ze nadien achter de rug van de camera tegen Bart De Wever antipathiek zegt dat ze hoopt dat hij de verkiezingen verliest, maar dat ze dat natuurlijk niet voor de camera wou herhalen. Spijtig voor Annick De Ridder, stond de microfoon van Bart De Wever nog op en konden de kijkers thuis haar valse uitspraken horen. De reactie van Bart De Wever was overigens zeer goed. Hij antwoordde Annick De Ridder: "Dan wens ik U ook veel uitslag"

  Neen, de voorzittersverkiezingen zijn zo doorzichtig en zo voorspelbaar dat mijn kleine teen er nog niet van opgewonden geraakt. Dat de Vlaamse media daar zoveel belang aan hechten is echt zielig.  Marino Keulen kiest voor de Ridder en Yves Deswaene

  marino keulen is kandidaat voorzitter bij open vld

  12:54 Update De kogel is door de kerk. Marino Keulen heeft zich officieel kandidaat gesteld voor het voorzitterschap van Open Vld. Vrijdagmiddag maakte Keulen bekend dat hij Annick De Ridder en de vrijwel onbekende Yves Deswaene kiest als 'running mates'.

  Op 5 december vinden voorzittersverkiezingen plaats bij de Vlaamse liberalen. Dan zal er een opvolger worden verkozen voor interim-voorzitter Guy Verhofstadt, die na de verkiezingsblamage tijdelijk het roer overnam van Bart Somers.

  Na Gwendolyn Rutten (met Dirk Van Mechelen en Dirk Sterckx) en Alexander De Croo (met Vincent Van Quickenborne en Patricia Ceysens) is Marino Keulen de derde kandidaat-voorzitter. Zijn naam circuleerde al langer, maar pas vandaag werd zijn kandidatuur officieel.


  Later op de dag maakte Keulen de namen van zijn twee 'running mates' bekend. De naam van Antwerps gemeenteraadslid en Vlaams parlementslid Annick De Ridder is geen verrassing. Die van Yves Deswaene is dat wel.

  Deswaene is sinds 2001 de burgemeester van Lochristi. Keulen kan dan ook hopen dat de Oost-Vlaamse achterban zijn kandidatuur steunt.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkiezingen bij open VLD

  Alexander De Croo kandidaat voorzitter Open VLD

  27/10/2009 06:00

  Alexander De Croo is kandidaat om Guy Verhofstadt op te volgen als voorzitter van Open VLD. Na Gwendolyn Rutten is hij de tweede die zich officieel kandidaat heeft gesteld.

  Alexander De Croo is 33 jaar en de zoon van Herman De Croo, voormalig voorzitter van wat toen nog de PVV heette. De "running mates" van de jonge De Croo worden minister van Economie Vincent Van Quickenborne en voormalig Vlaams minister Patricia Ceysens. Na zijn eventuele verkiezing worden zij ondervoorzitter van de partij.

  De kandidatuur van Alexander De Croo komt niet echt als een verrassing. In een gesprek met Knack eind september liet vader Herman De Croo al duidelijk verstaan zijn zoon als mogelijke nieuwe topman van de liberale partij te zien.

  Alexander De Croo was tot nu toe vooral actief in het bedrijfsleven. In het radioprogramma De Ochtend op Radio veegde hij de kritiek van tafel dat hij geen politieke ervaring heeft. "Ik heb beheerservaring die velen met een politieke achtergrond niet hebben", zei hij. "Er is crisismanagement nodig, mensen motiveren, het structureren van een organisatie. Ik heb beheerservaring die velen met een politieke achtergrond niet hebben", ging hij verder.

  De Croo stelde een maand geleden nog dat hij veel te groen was en te weinig politieke kilometers had om voorzitter te worden. Ondertussen is hij van mening veranderd, onder meer omdat de partij heeft gekozen voor een voorzitterschap met drie.

  "Test mij"

  Open Vld heeft volgens De Croo een shocktherapie nodig en moet grondig worden hervormd. "De partij moet weer opstaan en dat zal met alle Vld'ers moeten gebeuren", luidde het. De Croo gaat de komende weken alle afdelingen "plat lopen" om te praten met de leden. "Test mij", is zijn advies.

  Open VLD kiest op 5 december een nieuwe voorzitter. Tot 4 november hebben de leden de tijd om zich kandidaat te stellen voor het voorzitterschap. Vorige week nam de 34-jarige Gwendolyn Rutten als eerste de handschoen op. Het is inmiddels wachten op de officiële kandidatuur van Marino Keulen.

  Bookmark and Share Print deze pagina

  Meer artikels over:

   

  Reageer Ongepaste reactie?  

  14 reactie(s) op " Alexander De Croo kandidaat voorzitter Open VLD ..."

  1. beve.roger@telenet.be zegt (op woensdag 28 oktober 2009 08:02:11)

   Open VLD wordt stilaan terug "Gesloten VLD". Met
   de kinderen, kleinkinderen De Croo, De Gucht,
   De Clerck en later misschien De Wael, Vanderpoorten,
   Van Audenhoven enz... worden de unitaristische dynastieën in de VLD weer in ere hersteld. De tricolore baksteen van weleer is terug van weggeweest.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Onckelinx opgepakt

  Dochter Onkelinx opgepakt

  • dinsdag 27 oktober 2009
  • Auteur: (belga)

  In de nacht van donderdag op vrijdag is in Schaarbeek een dochter van vicepremier Laurette Onkelinx (PS) opgepakt. Ze zat in de wagen van iemand die bij de politie als een drugsdealer bekendstaat, meldt Knack.be.

  Volgens Knack heeft de minderjarige dochter van de PS-politica een urinetest geweigerd.

  In een reactie stelt Laurette Onkelinx dat het gaat om ‘feiten uit het privéleven, die betrekking hebben op een minderjarige die ernstige moeilijkheden kent en in gevaar verkeert'. In nauwe dialoog met de bevoegde autoriteiten zal ze alles doen om haar dochter te helpen.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongezonde politiestraling op Uw voertuig...

  garantie

  StigDe afkorting STIG staat voor: “Strahlung Informations Gerät” en meet alle electromagnetische straling die op uw voertuig afkomt. Feitelijk hebben we het over “Electro Smog”. Staat u bijvoorbeeld in de file en reageert de STIG heel fel, dan weet u dat u zich op een zeer ongezonde plaats bevindt. Ook de politie stuurt allerlei signalen op uw voertuig af, wat door de STIG wordt opgemerkt. De STIG is een onmisbaar accessoire voor elke automobilist in Europa. De STIG is DE detector die de bestuurder tijdig waarschuwt voor een ‘ongezond’ traject. Rijdt u in uw voertuig, dan is het doorgaans de politie welke gebruik maakt van een radartoestel of lasergun. Ook de Gatso flitspaal geeft een ongezond signaal af, indien deze in werking is.

  De STIG is geproduceerd in Korea en in Duitse laboratoria gemodificeerd voor de Europese markt. Uitvoerige testen hebben aangetoond, dat de STIG niet detecteerbaar is door de RDD-apparatuur van de KLPD. De STIG is géén radar- of laserdetector, maar meet puur straling. Dat hierbij de controles van de politie worden opgemerkt is een bijkomend voordeel. Uiteindelijk gaat het om uw gezondheid!

  De Europese verkoop van de STIG is gestart in Nederland vanaf 1 juni 2009. De adviesverkoopprijs is € 795,- ex. btw en rembourskosten. Tijdens de introductieperiode betaalt u slechts € 695,-. De apparatuur wordt geleverd inclusief 12V-adapter en 12 maanden fabrieksgarantie.

  Praktische informatie:
  De STIG wordt NIET ingebouwd en ligt binnen handbereik op het dashboard. De STIG is te gebruiken in meerdere voertuigen. Als u de STIG zou willen vergelijken met een Radardetector, dan is deze kwalitatief vergelijkbaar met de Stinger (onafhankelijke test uitgevoerd door AST). De STIG is ongeveer 50% goedkoper dan de Stinger, is te gebruiken in alle Europese landen en heeft een praktische Nederlandstalige gebruiksinstructie.

  U kunt betalen door middel van een eenmalige machtiging of onder rembours.

  rijbewijs

  "Controles, leiden tot bekeuringen en verlies van rijbewijs. De Stig biedt uitkomst!"

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  http://www.youtube.com/watch?v=DJJGn_nVp1c&feature=related
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Blog als favoriet !


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Rondvraag / Poll
  Wanneer gaat Martine Tanghe best op pensioen?
  Hoe sneller hoe liever
  Op 65 jaar
  Op 67 jaar
  Nooit
  Bekijk resultaat


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  VRT start zoekprogramma "De DSK van Vlaanderen"
  Foto

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Foto

  Foto

  Foto

  Correctioneel veroordeelde Noël Slangen kreeg 6,5 miljoen € voor Lange Wapper!
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Bachelor Vastgoed Hogeschool Gent blijkt analfabeet
  Foto

  Foto

  Foto

  Overheid plaatst flitscamera's op circuit Spa-Francorchamps
  Foto

  Onderzoekers unaniem:Programma Peeters & Pichal verhoogt kans zelfdoding
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  EXPERT: "KOEN WOUTERS ZONG ENORM VALS TIJDENS DUET MET KATIE MELUA"
  Waals MR-politicus Serge Kubla nam deel aan seksfuiven
  Foto

  Foto

  LEEGLOOP BELGIE IS BEGONNEN...
  Foto

  Foto

  Nieuws Politics

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  RECORDAANTAL BELGEN VLUCHT NAAR BUITENLAND
  Foto

  Foto

  Foto

  Rondvraag / Poll
  Voor welke partij stemt volgens U VRT-journalist Ivan De "verschrikkelijke" Vadder
  PVDA omdat hij zo links is als het maar kan zijn
  SPA omdat hij een socialist is in hart en nieren
  Groen! omdat zijn socialisme een groen tintje heeft
  CD&V omdat hij moet van zijn nonkel pastoor
  VLD omdat hij een fan is van de linkse Verhofstadt
  NVA omdat hij net zoals Sigfried Bracke een verdoken nationalist is
  Vlaams Belang omdat hij het noorden kwijt is
  Jean-Marie Dedecker omdat hij een haat-liefde verhouding heeft
  Bekijk resultaat


  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!