ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
21-04-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.goeiemorgen

.

vooral de Pc is voor mij moeilijk aan het worden , ik zet hier dan ook wat neer in EPISODES , nu en dan een stukje verder doen , zo ga ik het ook doen met de tegen bezoekjes , want ik wil heel graag JULLIE blog verder volgen --zodat ik niet nog meer van de wereld vervreemd raak !
eenzaamheid is een moeilijk gegeven --- je wil het niet !

en al ben je al jaren alleen , en ben je graag alleen --- , toch heb je nood aan contact !
daar vriendin nog steeds niet op haar vroegere peil is , is het contact eerder schaars , dat mis ik ook ---

maar deze week had ik een leuke dag : fluvius kwam EINDELIJK de hoogspannings---- hoge staak met grote bak aan –weghalen !!
heb het gevolgd van in de morgen tot tegen de middag , nu moeten de put nog gevuld worden en de hopen aarde weggehaald ---
zal wel nog maanden duren , maar mijn uitzicht is nu formidabel mooi , stond hier al toen ik hier kwam wonen en sedert de laatste 25 jaar niet meer in gebruik !

zo zie je maar , ik ben gauw blij , gelukkig maar --- nu nog wachten op de LENTE in het echt !
want buiten zitten , neen , lukte niet laatste week met die wind en de buien !!



istockphoto-1439537624-612x612 



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (18)

26-04-2024
Hoe gezellig was je blogje groetjes Ani

26-04-2024, 11:28 geschreven door sylvain


23-04-2024
wens je moois vandaag !

Flowers-and-leaves-beautiful-girl-Stock-Photo.jpg
kies het kleur dat het best bij jou past
geen grijs of zwart
maar levendige kleuren
die je plots een stuk vrolijker maken   !
liefs meeuw

23-04-2024, 08:29 geschreven door meeuw


Gisteren bleef het hier droog, hopelijk vandaag weer

1-80Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

23-04-2024, 07:04 geschreven door Annie & Rogier


22-04-2024
Ja Ani, dat die echte lente maar rap komt.

aa-1

22-04-2024, 20:15 geschreven door eddy meuris


Dag Ani
Beautiful-Garden-Annie
Ik kom hier nog eens kijken

22-04-2024, 09:34 geschreven door annie


Maandaggroetjes en een goede start van deze nieuwe week !!!
oie-227515-U8p-Vux9j

Goedemorgen lieve vrienden.Het grillige weekend is weer voorbij en we beginnen zoals altijd op maandag met een nieuwe week waarin ik Jullie veel geluk,zon en een goede gezondheid wens.Deze morgen ben ik voorzichtig opgestaan en terug die draaingen maar niet zo hevig.Toch moest ik me terug vasthouden om in de badkamer te geraken en nu is het bijna over.Ik zal deze voormiddag mijn dokter bellen om aan huis te komen want ik durf niet naar Stasegem rijden met mijn auto.Ik zit in het sukkelstraatje of liever in de hoek waar de klappen vallen.Vandaag krijgen we terug een mix van zon en wolken met daarbij af en toe een aprilse gril en de temperatuur bereikt ten hoogste 10 graden.Dus terug geen goed weer om naar huis te schrijven.Ik wens Jullie een gezellige en een goede start van deze nieuwe week toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne maandag lieve Ani.Jij hebt het karakter en de moed om problemen op te lossen en vele andere dingen te doorspartelen.Je bent een sterke vrouw en ze zien Je graag.Je trots en al Je familie komen graag bij Je en de verre doen het met live foto via pc of gsm.Ik wens Je een gezellige nieuwe week toe in volle gezondheid en op het einde van deze week zal het warmer worden.Geniet maar van een wandeling naar zee.Geniet er maar van.

22-04-2024, 09:23 geschreven door Jos Vande Ghinste


Dag Anitje ,,

Gewoon rustig aan doen ik kom u zeker geregeld eens volgen ,, en als u er eens zin in hebt kan u ook en toerke maken in de wereld van de blogjes Anitje ,, neen het moet gaan ook he Anitje ,, zeker niks forceren ,, alleen zijn is ook maar alleen en al is het dan virtueel een bezoekje op deze manier is altijd wel welkom denk ik dan . mooi dat u uitzicht weer mooi is en dat ze die hoogspanning hebben weggehaald ,, zal zeker veel beter zijn .en als die niet meer in gebruik was ,, wat stond die daar dan nog te doen he ,, hopelijk zal het snel een beetje opwarmen ,, want die wind maakt het zeker koud ,pffff hou u goed Anitje .

22-4-2024
Fijn begin van deze nieuwe week wens ik u , maak er alvast een mooie maandag van met een vriendelijke groet van mij Ingrid .

22-04-2024, 09:19 geschreven door Ingrid.


. . .

Volhouden Ani, je bent geen opgever en verder doen tussendoor, goed geregeld zo, we blijven je volgen en reacties zetten, tenminste wanneer daar de tijd voor is zo tussen de bedrijven door.

Vorige week ben ik vaak op pad gegaan, dan om het ene te regelen en daarna weer het andere, het waren zware dagen want je krijgt niet echt de kans om weer gans op je plooi te komen na de gedane inspanningen, daar had ik nu het weekend wel voor, al was er dan ook wel weer iets te doen in huis, ach, werken staan nooit stil. 
Ik zie net verschijnen dat we in de namiddag regenbuien kunnen krijgen, dus het zal weer een half verregende dag worden.  Al hopen we allemaal dat we wat meer kunnen buiten komen voor een wandeling in open lucht, ik snak er gewoon naar om weer eens mijn wandelingen te kunnen doen, met goed schoeisel aan de voeten en doorstappen, het kan zo'n deugd doen om daarna weer naar binnen te gaan om wat uit te rusten en om later een stukje te eten, wat fruit of zo !  Laat de zomer nu maar komen denken we allemaal, het zou ons deugd doen !  Groetjes.

22-04-2024, 09:10 geschreven door Chris


nieuwe week , nieuwe kansen !

284111223-1345692372585997-868613930843985675-n.jpg
het leven is niet altijd hoe het moet zijn
maar toch dankbaar voor elke dag
en voor de vriendschap die ik hier krijg   !
liefs meeuw

22-04-2024, 08:52 geschreven door meeuw


Dank voor jou steun

<c

3-Ut-CJuq-OKLZV-gifaaaaaaaaaaaaaaaaa.gif

22-04-2024, 08:03 geschreven door François


Als het zicht beter is, is dat al iets hé

1-58Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

22-04-2024, 07:24 geschreven door Annie & Rogier


Goedemorgen lieve Ani fijne dag gewenst...knuffies xxx
meisje-knuffies-met-hartje.gif

22-04-2024, 06:50 geschreven door Lenie


21-04-2024
Dag Ani blij dat je even langs kwam maar doe het zeker maar rustig aan he voor mij mag het ook stilaan warmer en zonniger worden want van dit weer word je niet goed van pfff

Welkom bij powerpoint Roosje

Aan alle mensen die ik ken,

of waar ik een vriend-in van ben.

Zowel voor groot als voor klein,

dat deze dag ook voor jullie mooi mag zijn.

Fijne dag lieve vrienden.

Lieve groetjes Roosje

21-04-2024, 20:48 geschreven door Roosje


Doe maar een extra frakske aan!
Maarten-nieuw.gif

21-04-2024, 11:38 geschreven door Martin


Goedemorgen

Polder.jpg

Het wil nog niet echt lente worden
Het is best kil weer en ook  elke dag regen buien
Bij de dokter geweest, geen slijtage spierontsteking
en overbelast ,dat krijg als je mantelzorger bent moet naar de Fysio
Wens iedereen morgen nog een goede start in de nieuwe week.
gr. Dirk

21-04-2024, 10:45 geschreven door Dirk


alleen

Gelukkig ben je er weer! En gelukkig zijn er al die moderne technische vernuften om met elkaar in contact te blijven, mail, gsm, telefoon, skype, blog, enz. Natuurlijk is dat niet hetzelfde als elkaar in het echt te ontmoeten, maar de vrienden van weleer worden ook minder mobiel en hebben dezelfde kwaaltjes als jezelf. Goed dat we in deze tijd leven!

21-04-2024, 10:09 geschreven door Marleen Pyl


Een groet van de Torflang

Tja Ani, we moeten het op den duur allemaal doen met herinneringen. Toch is het goed om bezig te blijven. Ik probeer te genieten van de kleine dingen al valt het niet altijd mee en overvalt je soms spontaan verdriet al wil je flink zijn. Och ik laat het maar gebeuren. Het is goed voor mij om in een bungalow te wonen. Heb gelukkig wel uitzicht op groen. Wel heel fijn dat we die stap nog samen maakten. En gelukkig voor mij wonen Gerhard en Rick ook in Emmen en zie ik ze elke week. Ik probeer mijn vaste dagindeling aan te houden, een soort van overleven geworden. Twee keer in de week naar het zwembad om te aquajoggen, kun je tot op hoge leeftijd blijven doen. En natuurlijk een koffieuurtje erna. Straks ga ik naar de kerk en zie mijn vaste kennissen en vrienden. Ook dan drinken we na de tijd koffie en dit keer wordt er een nieuwe expositie geopend. En ik schrijf graag. Ik ben nu bezig om een fotoboek met heel oude foto's samen te stellen. Houdt me bezig. Lieve Ani, geniet van je mooie voorjaarstuin. Mooi dat we je mochten leren kennen, maar ook mijn leven heeft nu beperkingen. Ik begin slecht te lopen, ja ook versleten knieën maar zolang ik gniet veel pijn heb beginnen ze niet aan en operatie. Lieve Ani... fijne zondag!

Liefs, Hetty

21-04-2024, 08:35 geschreven door Hetty van der Kolk


Zonnige zondagsgroetjes voor al mijn blogvrienden !!!
oie-2173713w-FOf-Jp-QN

Goedemorgen beste vrienden.Hopelijk kan ik vandaag mijn blogbezoekjes afwerken want ik zit hier heel bang aan mijn pc.De verpleegster is juist vertrokken en die heeft me gerustgesteld.Toen ik deze morgen ontwaakte zag ik dat het reeds 20 na 6 was en ik ben onmiddellijk opgestaan en ik kreeg hevige draaingen.Ik moest plassen en ik moest me vasthouden aan alles wat ik kon grijpen om niet te vallen.Toen ik nog 5 minuutjes in bed wou liggen om te bekomen begon alles te draaien wat ik nog nooit meegemaakt had en ik dacht dat er iets ergs met me aan het gebeuren was en toen het over was ben ik stillekes opgestaan en werd het beter.Die draaingen kwamen omdat ik te plots vanuit mijn diepe slaap onmiddellijk uit mijn bed ben gestapt.De verpleegster heeft me gerustgesteld en mijn gezegd dat dit niet meer zal gebeuren en ze vond het heel normaal.Anderlecht heeft gisteren niet goed gespeeld maar ja wat wil Je zonder Hazard en Debast doch kregen in de blessuretijd een heel discutabele strafschop tegen,natuurlijk van Lardot die de vorige wedstrijd van Genk wilde compenseren die Genk verloor op het gerecht.Schandalig.Genk had kansen genoeg om het in de eerste helft af te maken en vandaag speelt KRC.Harelbeke om 15 uur op Jong Cercle B en als we winnen komen we op 1 puntje van Mandel dat gisteren zijn wedstrijd met 2-0 verloor in Dikkelvenne.Ik wens Jullie een zalige en een rustige zondag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne zondag lieve Ani.Ik wens Je veel beterschap en doe alles maar op Je gemakjes.Ik weet ook wat alleen zijn is en dan nog als Je ziek beny.Probeer toch een beetje te genieten en hopelijk komt de lente nu vlug want op 27 april zal het zeker warmer worden en hopelijk in lente overgaan.Hou moe want ik ben vandaag erg onzeker met mijn gezondheid.

21-04-2024, 08:29 geschreven door Jos Vande Ghinste


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.



Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!